Rukovat skrutkovaca s 11 dielnou sadou cepeli wiha 03591

Produkt Rukovat skrutkovaca s 11 dielnou sadou cepeli wiha 03591 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Rukovat skrutkovaca s 11 dielnou sadou cepeli wiha 03591 upraviť a produkt hľadať znova.

Akváriové rastliny WIHA 1 sada Zolux

Akváriové rastliny WIHA 1 sada Zolux
Detail

Sada dekoratívnych rastlín do akvária (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Akváriové rastliny WIHA 1 sada Zolux , Sada ručného náradia wiha (1600a015mr )

Akváriové rastliny WIHA 2 sada Zolux

Akváriové rastliny WIHA 3 sada Zolux

Akváriové rastliny WIHA 3 sada Zolux
Detail

Sada dekoratívnych rastlín do akvária (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Akváriové rastliny WIHA 3 sada Zolux , Air wick aróma difuzér so sadou náplní (4× 20 ml) (5999109542250)

Akváriové rastliny WIHA 4 sada Zolux

Akváriové rastliny WIHA 4 sada Zolux
Detail

Sada dekoratívnych rastlín do akvária (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Akváriové rastliny WIHA 4 sada Zolux , Expert gola sada 1/4 a 1/2 so sadou kľúčov 101 dielov (e032911)

MAKRO - Sada strúhadiel s rukoväťou 4ks

Victorinox blok s 11 ks kuchynských nožov s drevenou rukoväťou (5.1150.11)

Victorinox blok s 11 ks kuchynských nožov s drevenou rukoväťou (5.1150.11)
Detail

Sada nožov – univerzálny nôž, materiál rukoväti drevo, materiál čepele oceľ, stojan na nože, ocieľka a škrabka súčasťou balenia, 11 kusov v súprave Zamýšľate zaobstarať si veľkú sadu nožov, ktorú využijete na každý druh krájania? V tom prípade je pre vás ideálnou voľbou súprava nožov Victorinox, ktorá patrí do základnej výbavy každej kuchyne. Táto sada obsahuje univerzálny nôž. Pomocou univerzálneho noža sa dá krájať celý rad rozličných potravín. S týmito čepeľami zvládnete nakrájať čokoľvek, pretože sú zhotovené z pevnej ocele. Materiálom rukoväti je drevo, jeho výhodou je vysoká odolnosť. Súprava obsahuje aj stojan na nože. Udržať svoje nože ostré môžete pomocou ocieľky. Ak potrebujete oškrabať zeleninu či zemiaky, určite vám urobí radosť aj škrabka. Táto 11-dielna súprava nožov Victorinox vám uľahčí prípravu potravín na varenie a pečenie. Kľúčové vlastnosti súpravy nožov Victorinox blok s 11 ks kuchynských nožov s drevenou rukoväťou So súpravou nožov... (alza.sk)

Podobné produkty ako Victorinox blok s 11 ks kuchynských nožov s drevenou rukoväťou (5.1150.11) , Fixed sleeve pre tablety s uhlopriečkou do 11 čierne (fixsle-11-bk)

YESSICA Mikrovlákno ženilková s rukoväťou 31,5 × 11 × 6 cm (6947387200439)

YESSICA Mikrovlákno ženilková s rukoväťou 31,5 × 11 × 6 cm (6947387200439)
Detail

Utierka – je skvelým pomocníkom pri utieraní prachu v domácnosti aj v aute Žinylková utěrka s rukojetí YESSICA je připravena vám pomoci v boji s prachem. Využití najde ve vaší domácnosti, na zahradě nebo v autě. Ergonomicky tvarovaná rukojeť vám usnadní práci. Po použití můžete žinylkovou část sundat, dát vyprat do pračky a znovu ji použít. Žinylková utěrka s rukojetí vám uklidí všechny povrchy, namokro i nasucho. Díky mikrovláknům si můžete být jistí, že utěrka YESSICA sebere veškerý prach a další nečistoty a nedojde při tom k poškrábání ani k jinému poškození povrchu. Klíčové vlastnosti žinylkové utěrky s rukojetí YESSICAŽinylková utěrka s rukojetí najde využití v domácnosti, na zahradě nebo v autěPráci vám usnadní ergonomicky tvarovaná rukojeťPo použití lze žinylkovou část vyprat a znovu použítUtěrku YESSICA můžete využít na všechny povrchy, namokro i nasuchoMikrovlákna seberou veškerý prach a nepoškrábou povrch (alza.sk)

Podobné produkty ako YESSICA Mikrovlákno ženilková s rukoväťou 31,5 × 11 × 6 cm (6947387200439) , Fixed sleeve pre tablety s uhlopriečkou do 11 modré (fixsle-11-bl)

Orion 2-dielna sada panvíc s odnímateľnou rukoväťou GRANDE COMBI

Orion 2-dielna sada panvíc s odnímateľnou rukoväťou GRANDE COMBI
Detail

Sada 2 panvíc s veľmi kvalitným nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a odnímateľnou rukoväťou. Môžete v nich variť, smažiť, dusiť, opekať a zapekať s minimálnou spotrebou tuku. Pripravovaný pokrm sa nepripeká. Pri plynových sporákov voľte správnu veľkosť plameňa, pri elektrických, sklokeramických a indukčných varičov je nutné zvoliť zodpovedajúcu veľkosť platničky. Pripravovaný pokrm možno na sporáku pripraviť a potom ho vložiť do rúry. Pripravené jedlo môžete pohodlne skladovať v panvici tiež v chladničke.Materiál: hliník s vynikajúcim nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a s profilovaným dnom, plast, kov, silikón. Rozmery: priemer 20 a 26 cm, výška 4,5 a 5 cmPoznámka: postup upevnenia rukoväte - foto č. 4: Obrázok č. 1 – zamknuté Obrázok č. 2 – pootočte do pozície odomknuté Obrázok č. 3 – stlačte tlačidlo „PRESS“ Obrázok č. 4 – rukoväť pripravená na pripevnenie (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion 2-dielna sada panvíc s odnímateľnou rukoväťou GRANDE COMBI , Lamart lt7066 paráčik 28 × 11 cm s/s vapor

Banquet Sada nehrdzavejúcich príborov s plastovou rukoväťou LINES, 24 ks

Banquet Sada nehrdzavejúcich príborov s plastovou rukoväťou LINES, 24 ks
Detail

Lesklé nehrdz. príbory v jednoduchom, ale efektnom dizajne s pruhovanou plastovou rukoväťou, ktorá sa príjemne drží v ruke. Sú vhodné na každodenné stolovanie. Na zachovanie krásneho vzhľadu odporúčame umývať ručne. Sú vyrobené z ušľachtilj nehrdz. ocele s hrúbkou 1,8 mm.Obsah sady: 6x jedálenský nôž 6x polievková lyžica 6x jedálenská vidlička 6x čajová lyžička (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Sada nehrdzavejúcich príborov s plastovou rukoväťou LINES, 24 ks , Force súprava 11 funkcií s nitovačom (8592627003400)

Banquet Sada nehrdzavejúcich príborov s plastovou rukoväťou HEXAGON, 24 ks

Banquet Sada nehrdzavejúcich príborov s plastovou rukoväťou HEXAGON, 24 ks
Detail

Lesklé nerdzavejúce príbory HEXAGON s moderným a efektným dizajnom plastových rukovätí, ktoré sa príjemne držia v ruke, sa budú vynímať na vašom stole pri sviatočnom aj bežnom stolovaní.Na zachovanie krásneho vzhľadu odporúčame umývať ručne. Sú vyrobené z ušľachtilej nerhdz. ocele s hrúbkou 1,8 mm.Obsah sady: 6x jedálenský nôž 6x polievková lyžica 6x jedálenská vidlička 6x čajová lyžička (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Sada nehrdzavejúcich príborov s plastovou rukoväťou HEXAGON, 24 ks , Krt000904 - multifunkčné kliešte 11-v-1 s

Berlinger Haus 9dielna sada riadu s odnímateľnou rukoväťou Aquamarine Metallic Line

Berlinger Haus 9dielna sada riadu s odnímateľnou rukoväťou Aquamarine Metallic Line
Detail

Jedinečná sada riadu s odnímateľnou rukoväťou z tmavomodrej kolekcie Aquamarine Metallic Line. Doménou tejto sady je praktická CLICK rukoväť, vďaka ktorej môžete celú sadu použiť v rúre aj na sporáku. Všetky nádoby sú stohovateľné do seba a tak vám celá sada riadu v kuchyni zaberú iba jednu poličku.3-vrstvový povrch s mramorovým dizajnom je charakteristický svojou dokonalou nepriľnavosťou, žiadne potraviny sa nepripaľujú a vďaka tomu sa kastróly aj panvice veľmi ľahko čistia. Zároveň je vhodný na zdravé varenie s minimom tuku, v závislosti na použitých surovinách pokojne aj bez jedinej kvapky tuku.Vnútorná aj vonkajšia vrstva neobsahujú žiadne škodliviny, výsledné pokrmy tak nestrácajú varením svoje vitamíny. Zosilnené nehrdz. Turbo indukčné dno umožňuje maximálnu efektivitu prípravy pokrmu. Energeticky úsporné varenie zaisťuje korpus z odolného kovaného hliníka, ktorý sa rýchlo nahrieva po celom povrchu a má perfektnú tepelnú vodivosť. Telo kastrólov aj panvíc je zakončené širokým okrajom, s ktorým pohodlne prelejete obsah bez kvapnutia.Odnímateľná rukoväť je kompatibilná so všetkými kusmi riadu a zostáva aj pri varení na sporáku vždy chladná. Je ergonomicky tvarovaná a pohodlne sa drží. Jej odobratie a následné pripnutie jedným pohybom trvá sotva sekundu. Pokojne môžete na sporáku variť vo všetkých nádobách a ľubovoľne medzi nimi rukoväť prepínať.Súčasťou sady sú dve sklenené pokrievky a tiež dve skladovacie veká, ktoré nádoby spoľahlivo uzavrú, keď v nich budú napríklad hotové pokrmy. Ideálne pre každodenné varenie, dusenie, vyprážanie aj zapekanie. V jednotlivých nádobách je možné veľmi pohodlne servírovať hotové pokrmy priamo na stôl.Vlastnosti: celá sada je vhodná na všetky druhy sporákov aj na indukciu bez rukoväte a pokrievky je možné všetky nádoby vložiť do rúry do teploty až 220 °C čistenie je rýchle a nenáročné - stačí umyť teplou vodou a hubkou vhodné tiež do umývačky riadu (pre zachovanie dlhotrvajúceho bezchybného stavu sa odporúča šetrný program) použité materiály neobsahujú žiadne škodliviny ako Pfoa, olovo ani kadmiumKompletná sada 9 ks obsahuje: panvica - pr. 20 x v. 4,4 cm / 1,3 litra panvica s pokrievkou - pr. 24 x v. 4,8 cm / 1,7 litra kastról s výlevkou - pr. 16 x v. 7,5 cm / 1,3 litra kastról s pokrievkou - pr. 20 x v. 10 cm / 2,4 litra odnímateľná rukoväť 2x plastové veko (4home.sk)

Podobné produkty ako Berlinger Haus 9dielna sada riadu s odnímateľnou rukoväťou Aquamarine Metallic Line , Kesper mažiar s tĺčikom porcelánový 11 cm (71520)

FOXTER Sada vrhacích nožov s opletenou rukoväťou, 17,5 cm 3 ks

Detail

FOXTER Sada vrhacích nožov s opletenou rukoväťou, 17,5 cm 3 ksFOXTER predstavuje sadu vrhacích nožov s opletenou rukoväťou, ktorá zahŕňa tri kusy. Každý nôž má celkovú dĺžku 17,5 cm, čo zaisťuje optimálnu rovnováhu a precíznu manipuláciu. Podrobnosti o nožoch Každý nôž je vyrobený z nerezovej ocele, čo zaisťuje jeho vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Dĺžka čepele každého noža je 10 cm. Dodávané s krytom Súprava vrhacích nožov je dodávaná s praktickým krytom, ktorý umožňuje bezpečné skladovanie a prenášanie. Prosím, pozor! Tento produkt je určený iba pre osoby staršie ako 18 rokov. Táto sada vrhacích nožov je ideálna pre tréning aj závodné vrhanie. S jej pomocou môžete zdokonaliť svoje zručnosti a stať sa majstrom vo vrhaní nožov. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako FOXTER Sada vrhacích nožov s opletenou rukoväťou, 17,5 cm 3 ks , M-pets kooky s 11 × 9,5 cm (6953182731191)

Accentra Darčeková sada kúpeľovej starostlivosti v kovovom košíku s rukoväťou Men`s Style

Accentra Darčeková sada kúpeľovej starostlivosti v kovovom košíku s rukoväťou Men`s Style
Detail

Súprava obsahuje: Kúpeľový a sprchový gél s vôňou duba a citrusov (Wash Gel) 190 ml Šampón s vôňou duba a citrusov (Shampoo) 190 ml Vosk na fúzy s vôňou duba a citrusov Living Legend (Beard Wax) 80 g Kúpeľová soľ Living Legend (Bath Salt) 100 g Uterák 30 x 30 cm (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Accentra Darčeková sada kúpeľovej starostlivosti v kovovom košíku s rukoväťou Men`s Style , Donau a5 s drukom, transparentno-žlté (8547001pl-11)

Sada panvíc Tefal Sada 3 ks – 24 cm, 28 cm INGENIO AUTHENTIC L6719312 s odnímateľnou rukoväťou

Sada panvíc Tefal Sada 3 ks – 24 cm, 28 cm INGENIO AUTHENTIC L6719312 s odnímateľnou rukoväťou
Detail

Sada panvíc Súprava riadu, priemer 24cm a 28cm, vnútorný mramorovaný povrch Titanium Mineralia, vonkajší nepriľnavý mramorovaný povrch, odnímateľná rukoväť súčasťou balenia, vhodné na všetky zdroje ohrevu vrátane indukcie, indikátor teploty Thermo-Spot, vhodné do rúry do 250 °C, možnosť použitia neostrého kovového náčinia, možno umývať v umývačke riadu (bez rukoväte) SELECT BRAND: ÚvodHlavné infoGalériaTechnická špecifikáciaSúprava panvíc Tefal Sada 3 ks 24, 28 cm INGENIO AUTHENTIC L6719312Príprava jedla nebola nikdy jednoduchšia! Inovatívny systém Tefal Ingenio Authentic je natoľko univerzálny, že ho využijete skutočne pri každej činnosti v kuchyni. Obidve panvice v tejto súprave majú nový, nepriľnavý vnútorný povrch Titanium Mineralia+ a indikátor teploty Thermo-Spot, ktorý signalizuje dosiahnutie optimálnej teploty varenia. Súprava obsahuje 2 panvice 24 a 28 cm a jednu odnímateľnú rukoväť so zárukou 10 rokov.Nie je vyplnený Alternatívny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sada panvíc Tefal Sada 3 ks – 24 cm, 28 cm INGENIO AUTHENTIC L6719312 s odnímateľnou rukoväťou , Oem telefónny s konektormi rj 11, 6m (11041906)

Sada 2 bielych plastových stierok s drevenou rukoväťou Metaltex, dĺžka 26 cm

Sada 2 bielych plastových stierok s drevenou rukoväťou Metaltex, dĺžka 26 cm
Detail

S týmito kuchynskými doplnkami spoznáte, že varenie je hračka. Koniec nekonečným hodinách strávených v kuchyni. Značka Metaltex je odborník na vytváranie šikovných pomocníkov do kuchyne. Vďaka ich jednoduchému dizajnu a kvalitnému spracovaniu s nimi pozvdvihnete každé varenie na vyššiu úroveň. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sada 2 bielych plastových stierok s drevenou rukoväťou Metaltex, dĺžka 26 cm , Siemens raa 11 priestorový termostat s krytom (raa11)

Park Tool Sada imbusov s rukoväťou a držiakom PH-1-2 (763477004871)

Park Tool Sada imbusov s rukoväťou a držiakom PH-1-2 (763477004871)
Detail

Náradie na bicykel – sada dielenských imbusových kľúčov 2-2.5-3-4-5-6-8 a 10mm vrátane praktického držiaka na stenu v novom dizajne umožňujúcom tiež uloženie troch stranových kľúčov AWS a TWS Súprava imbusov Park Tool PH–1–2 je vhodným doplnkom do výbavy každého cyklistu. Obsahuje imbusové kľúče 2–2,5–3–4–5–6–8 a 10mm a tiež praktický držiak na stenu, ktorý umožňuje uloženie 3stranných kľúčov AWS a TWS. Ergonomická rukoväť kľúčov poskytne pohodlie pri práci. Park Tool PH–1–2 zaistí pohodlný servis vášho bicykla.Kľúčové vlastnosti súpravy imbusov s rukoväťou a držiakom Park Tool PH–1–2Praktická sada imbusůObsahuje imbusové kľúče 2–2,5–3–4–5–6–8 a 10mmSúčasťou súpravy je aj držiak na stenuUmožňuje uloženie 3stranných kľúčov AWS a TWSPark Tool PH–1–2 je ideálna do výbavy každého cyklistuFarebné vyhotovenie: modro–čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Park Tool Sada imbusov s rukoväťou a držiakom PH-1-2 (763477004871) , Krabička s drevenými hviezdami, 11 cm (600-40630)

Park Tool Sada kľúčov Torx s rukoväťou vrátane držiaka PH-T1-2 (763477004888)

Park Tool Sada kľúčov Torx s rukoväťou vrátane držiaka PH-T1-2 (763477004888)
Detail

Náradie na bicykel – sada dielenských Torx kľúčov T6-T8-T10-T15-T20-T25-T30 a T40. Sada vrátane nového držiaka na stenu, do ktorého možno umiestniť aj trojstranové kľúče AWS a TWS Kľúče možno kúpiť samostatne. Súprava kľúčov Torx Park Tool PH–T1–2 je vhodným doplnkom do výbavy každého cyklistu. Obsahuje Torx kľúče T6, T8, T10, T15, T20, T25, T30 a T40 a tiež praktický držiak na stenu, ktorý umožňuje uloženie 3stranných kľúčov AWS a TWS. Ergonomická rukoväť kľúčov poskytne pohodlie pri práci. Park Tool PH–T1–2 zaistí pohodlný servis vášho bicykla.Kľúčové vlastnosti súpravy kľúčov Torx s rukoväťou vrátane držiaku Park Tool PH–T1–2Praktická súprava Torx kľúčovObsahuje Torx kľúče T6, T8, T10, T15, T20, T25, T30 a T40 Súčasťou súpravy je aj držiak na stenuUmožňuje uloženie 3stranných kľúčov AWS a TWSPark Tool PH–T1–2 je ideálna do výbavy každého cyklistuFarebné vyhotovenie: zeleno–čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Park Tool Sada kľúčov Torx s rukoväťou vrátane držiaka PH-T1-2 (763477004888) , Macenauer fototapeta 11 s 60 × 30 cm (8595092804756)

Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 4 (3336023521435)

Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 4 (3336023521435)
Detail

Dekorácia do akvária – rastlina, umelý materiál, do akvária, hmotnosť 0.128kg Do vášho akvária sa vám istotne budú hodiť krásne akváriové dekorácie. Dekorácia do akvária Zolux – rastlina – je vhodná aj na rozdelenie priestoru na jednotlivé teritóriá rýb. Tento umelý typ dekorácie poteší najmä začiatočníkov. Nebudete s ňou mať veľa práce. Nevyžaduje teplú vodu, prihnojovanie alebo dohľad nad svetelnými podmienkami. Navyše vám nebude znečisťovať vodu prirodzeným rozkladaním. V balení získate 1 dekoráciu do akvária. Disponuje hmotnosťou 0,128 kg. Zásadné vlastnosti dekorácie do akvária Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 4 Dekorácia do akvária – rastlina – poslúži aj na rozdelenie akvária na jednotlivé teritóriá Umelá dekorácia je určená predovšetkým začínajúcim akvaristom Tento typ od výrobcu Zolux je tvorený 1 kusom Jej hmotnosť dosahuje 0,128 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 4 (3336023521435) , Victorinox blok s 11 ks kuchynských nožov s drevenou rukoväťou (5.1150.11)

Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 2 (3336023521411)

Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 2 (3336023521411)
Detail

Dekorácia do akvária – rastlina, umelý materiál, do akvária, hmotnosť 0.128kg Pri zariaďovaní domova pre rybky rozhodne oceníte dekorácie do akvária. Dekorácia do akvária Zolux – rastlina – nielen zútulní rybkám domov, ale tiež ho rozdelí na jednotlivé teritóriá rýb. Tento umelý typ dekorácie ocenia predovšetkým začiatočníci. Nepotrebuje nijaké zložité udržiavanie. Odpadá vám starosť s usmerňovaním svetelných podmienok, teploty vody a nevyžaduje ani prihnojovanie. Navyše nepodlieha prirodzenému rozkladu, a tak vám neznečistí vodu. V balení máte k dispozícii 1 dekoráciu do akvária. Počítajte s celkovou hmotnosťou 0,128 kg. Zásadné vlastnosti dekorácie do akvária Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 2 Dekorácia do akvária – rastlina – prispieva k vytvoreniu jednotlivých teritórií v akváriu Umelú dekoráciu využijú najmä začínajúci akvaristi Tento typ od výrobcu Zolux je tvorený 1 kusom Jej hmotnosť sa rovná hodnote 0,128 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 2 (3336023521411) , Steelpress spp zb-11 (8szb-11)

Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 1 (3336023521404)

Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 1 (3336023521404)
Detail

Dekorácia do akvária – rastlina, umelý materiál, do akvária, hmotnosť 0.128kg Zútulnite rybkám priestor zaobstaraním dekorácie do akvária. Dekorácia do akvária Zolux – rastlina – slúži na rozdelenie priestoru na jednotlivé teritóriá rýb. Tento umelý typ dekorácie je vhodný pre začiatočníkov. Nepotrebuje nijaké zložité udržiavanie. Nevyžaduje teplú vodu, prihnojovanie alebo dohľad nad svetelnými podmienkami. Neznečisťuje vodu v akváriu, pretože sa prirodzene nerozkladá. Balenie obsahuje 1 dekoráciu do akvária. Celková hmotnosť je 0,128 kg. Kľúčové vlastnosti dekorácie do akvária Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 1 Dekorácia do akvária – rastlina – sa podieľa na rozdelení akvária na jednotlivé teritóriá Umelá dekorácia je určená predovšetkým začínajúcim akvaristom Tento typ od výrobcu Zolux je tvorený 1 kusom Jej hmotnosť predstavuje 0,128 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 1 (3336023521404) , Victorinox klát s nožmi 11 ks plast čierne (6.7153.11)

Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 3 (3336023521428)

Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 3 (3336023521428)
Detail

Dekorácia do akvária – rastlina, umelý materiál, do akvária, hmotnosť 0.128kg Dekorácie do akvária skrášlia vašim rybkám bývanie. Dekorácia do akvária Zolux – rastlina – môže byť využitá na rozdelenie priestoru na jednotlivé teritóriá rýb. S touto umelou dekoráciou si poradia aj začiatočníci. Jednoducho sa udržuje. Odpadá vám starosť s usmerňovaním svetelných podmienok, teploty vody a nevyžaduje ani prihnojovanie. Neznečisťuje vodu v akváriu, pretože sa prirodzene nerozkladá. V balení nájdete 1 dekoráciu do akvária. Hmotnosť sa rovná hodnote 0,128 kg. Zásadné prednosti dekorácie do akvária Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 3 Dekorácia do akvária – rastlina – sa podieľa na rozdelení akvária na jednotlivé teritóriá Umelá dekorácia je vhodná predovšetkým pre začínajúcich akvaristov Tento typ od výrobcu Zolux je tvorený 1 kusom Jej hmotnosť sa rovná hodnote 0,128 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Zolux Súprava umelých rastlín Wiha typ 3 (3336023521428) , Deflektory pre toyota verso-s 5-dver. 11- (hko29624)

GRANDE Sada panvíc COMBI 2 + odnímateľná rukoväť (110275)

GRANDE Sada panvíc COMBI 2 + odnímateľná rukoväť (110275)
Detail

Panvica – vnútorný povrch nepriľnavý, vonkajší povrch nepriľnavý, materiál panvice hliník, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, možnosť použitia neostrého kovového náčinia, odnímateľná rukoväť, vhodná do rúry, vhodná do umývačky, priemer horného okraja 26cm, vonkajší priemer dna 26cm, výška 5cm Panvica ORION bude vaším ideálnym pomocníkom v kuchyni. Disponuje antiadhéznym vnútorným povrchom. Vďaka tomu sa vám jedlo nepripáli a súčasne môžete bez strachu z poškodenia panvice na varenie používať kovové obracačky, špachtle a ďalšie náčinie bez ostrých hrán. Pred podávaním jedla ešte môžete vložiť panvicu do rúry a nechať jedlo zapiecť. Aby bola manipulácia čo najjednoduchšia, má rukoväť, ktorá sa dá zložiť a opätovne pripevniť. Na jej výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je hliník. Dno panvice má priemer 26 cm. Čas vám ušetrí aj možnosť umývania panvice v umývačke. Zásadné prednosti panvice GRANDE Sada panvíc COMBI 2 + odnímateľná rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako GRANDE Sada panvíc COMBI 2 + odnímateľná rukoväť (110275) , Garmin vívofit 4 white (s/m) (010-01847-11)

Victorinox sada kuchynský nôž 19 cm a nôž na chlieb 21 cm s drevenou rukoväťou (5.1020.21G)

Victorinox sada kuchynský nôž 19 cm a nôž na chlieb 21 cm s drevenou rukoväťou (5.1020.21G)
Detail

Sada nožov – kuchársky nôž a nôž na pečivo, materiál rukoväti drevo, materiál čepele oceľ, 2 kusy v súprave Túžite po sade nožov, pomocou ktorej budete schopní krájať všetky potraviny? Potom vám urobí radosť súprava nožov Victorinox, ktorá sa ujme v každej domácnosti. V tejto sade budete mať kuchársky nôž a nôž na pečivo. Kuchársky nôž sa dá použiť na spracovanie všetkých typov surovín, od tuhého mäsa až po mäkké syry. S nožom na pečivo vám nebudú pridávať prácu otravné omrvinky, určite ho ale využijete aj na porciovanie jemného cesta. Tieto čepele sa dajú využiť pri väčšine potravín, pretože sú vyrobené z tvrdej ocele. Materiálom rukoväti je drevo, k jeho plusom patrí vysoká odolnosť. Táto 2-dielna súprava nožov Victorinox vám uľahčí prípravu potravín na varenie a pečenie. Hlavné vlastnosti súpravy nožov Victorinox sada kuchynský nôž 19 cm a nôž na chlieb 21 cm s drevenou rukoväťou So súpravou nožov Victorinox sa vám bude skvele pracovať Kuchársky nôž... (alza.sk)

Podobné produkty ako Victorinox sada kuchynský nôž 19 cm a nôž na chlieb 21 cm s drevenou rukoväťou (5.1020.21G) , Garmin vivosmart5 white (veľkosť s/m) (010-02645-11)

Banquet 11-dielna sada riadu s nepriľnavým povrchom Granite

Banquet 11-dielna sada riadu s nepriľnavým povrchom Granite
Detail

Sada liateho hliníkového riadu Granite Grey bude nepostrádateľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Riad je vyrobený z liateho hliníka s nepriľnavou vnútornou povrchovou úpravou v mramorovej štruktúre a vonkajším žiaruvzdorným mramorovým nástrekom. Doplnený pokrievkami so silikónovým okrajom a silikónovým úchytom. Disponuje indukčným dnom.Sada obsahuje: 1x rajnicu so sklenenou pokrievkou 16 x 8 cm (1,3 l) 1x hrniec so sklenenou pokrievkou 20 cm (2,5 l) 1x hrniec so sklenenou pokrievkou 24 cm (4,3 l) 1x hrniec so sklenenou pokrievkou 28 cm (6,4 l) 1x hlbokú panvicu so sklenenou pokrievkou pr. 28 cm (6,4 l) 1x panvicu pr. 26 cm (4 l) (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet 11-dielna sada riadu s nepriľnavým povrchom Granite , Yato kľúč očkoplochý račňový 11 mm s kĺbom (5906083916779)

Oceľové kefky ručné, plastová rukoväť, 3-dielna sada EXTOL CRAFT

Oceľové kefky ručné, plastová rukoväť, 3-dielna sada EXTOL CRAFT
Detail

Kvalitní Kefy EXTOL CRAFT 1848 3ks z kategorie Dielňa | Ručné náradie | Ručné kefy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Oceľové kefky ručné, plastová rukoväť, 3-dielna sada EXTOL CRAFT , Trixie dentafun rugby lopta s mätou 11 cm (4011905032900)

Gilde Skleněný svícen Ornato s přívěskem, 11 cm, sada 3 ks

Gilde Skleněný svícen Ornato s přívěskem, 11 cm, sada 3 ks
Detail

Skleněné svícny Ornato jsou elegantním dekoračním prvkem na stůl, poličku či parapet. Tři různá barevná provedení – bílé, jemně růžové a bordó – vytvářejí po zapálení svíčky nádherné odrazy na okolních stěnách. Každý svícen navíc zdobí kožený provázek s pěkným slunečním přívěskem ve zlaté barvě. Svíčky (nejlépe čajové) dokoupíte zvlášť. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Gilde Skleněný svícen Ornato s přívěskem, 11 cm, sada 3 ks , Trixie napájačka s dávkovačom 50 ml 11 cm (4011905054100)

Gilde Skleněný svícen Cara s přívěskem, 11 cm, sada 3 ks

Gilde Skleněný svícen Cara s přívěskem, 11 cm, sada 3 ks
Detail

Skleněné svícny Cara z dílny společnosti Gilde jsou pěkným dekoračním prvkem do každého domu. Jejich barvy rzi, mědi a stříbra vytvoří po zapálení svíčky krásné efekty na okolních stěnách. Navíc jsou ozdobeny koženým provázkem s pěkným přívěskem ve zlaté barvě. Svíčky (nejlépe čajové) dokoupíte zvlášť. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Gilde Skleněný svícen Cara s přívěskem, 11 cm, sada 3 ks , 11-11: memories retold (pc) digital (451512)

Banquet Sada riadu s nepriľnavým povrchom Diamont Matte Grey, 11 ks

Banquet Sada riadu s nepriľnavým povrchom Diamont Matte Grey, 11 ks
Detail

Sada liateho hliníkového kovaného riadu má trojvrstvovú vnútornú nepriľnavú povrchovú úpravu Diamond a vonkajší žiaruvzdorný nástrek. Riad je odolný voči nárazu a deformácii tvaru. Vysoká tepelná vodivosť zaisťuje rýchle a ekonomické varenie - dlho drží teplotu. Riad možno používať na všetky typy varných dosiek, vrátane indukcie.Sada obsahuje: rajnicu so sklenenou pokrievkou 16 cm, objem 1,25 l hrniec so sklenenou pokrievkou a nerez gombíkom 20 cm, objem 2,2 l hrniec so sklenenou pokrievkou a nerez gombíkom 24 cm, objem 4,2 l hrniec so sklenenou pokrievkou a nerez gombíkom 28 cm, objem 6,7 l nízky hrniec so sklenenou pokrievkou 28 x 7,5 cm, objem 3,7 l panvicu 26 cmTechnické parametre a špecifikácie: materiál držadiel: bakelit so soft touch povrchovou úpravou farba pokrievky: číra, úchytka nerez hrúbka steny: 3 mm hrúbka dna: 3 mm (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Sada riadu s nepriľnavým povrchom Diamont Matte Grey, 11 ks , Kazeta sunrace csmx8eaz, 11, 11 – 46z (4710944252453)

Kliešte s rukoväťou nožníc

Kliešte s rukoväťou nožníc
Detail

Vysoko kvalitné klieštiky na kožtičku na presné odstránenie kože okolo nechtov. S jemnými, špicatými čiapočkami - aby ste sa dostali až do rohov nechtového lôžka a odstránili prebytočnú kožu. Rozmery: 9 cm, rezná plocha: 0,5 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Kliešte s rukoväťou nožníc , Kappa montáž pre suzuki gsf 650 bandit/s (07 – 11), gsf 1250 bandit/s (07 – 11), gsx 650 f (08 – 14) (kl539)

WaterPik rukoväť s hadičkou

WaterPik rukoväť s hadičkou
Detail

Hadička s rukoväťou sa hodí k modelom: WaterPik Irigátor Ultra WP100E (nazuby.eu)

Podobné produkty ako WaterPik rukoväť s hadičkou , 11-11: memories retold – xbox digital (g3q-00570)

Strúhadlo s rukoväťou Westmark

Strúhadlo s rukoväťou Westmark
Detail

Vyhrňte si rukávy a pustite sa do práce! Vášnivým kuchárom je každá kuchyňa malá a tak potrebujú šikovných pomocníkov. Presne také má vo svojom repertoári Westmark. Nemecká značka s dlhoročnou tradíciou, ktorá vás nenechá v štichu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo s rukoväťou Westmark

Navliekač ponožiek s rukoväťou

Navliekač ponožiek s rukoväťou
Detail

Táto pomôcka poslúži pri obliekaní ponožiek bez ohýbania. Ideálne pre seniorov, osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu alebo tehotné ženy.Ľahko sa používa, ponožku natiahnete na plastový držiak, rukoväť zaháknete za háčik, aby vám pomôcka neskĺzla, vložíte nohu do ponožky a navlečiete.Samostatná rukoväť skvele poslúži aj pri vyzliekaní ponožiek alebo ako lyžica na topánky. Dĺžka rukoväte je 46 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Navliekač ponožiek s rukoväťou

FINO Drôtenka s rukoväťou

FINO Drôtenka s rukoväťou
Detail

Fino Drôtenka s rukoväťou Drôt na jednoduché čistenie grilov a iných povrchov. Vďaka rukoväti zabezpečuje pohodlnú a jednoduchú manipuláciu. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako FINO Drôtenka s rukoväťou

Nôžky s predĺženou rukoväťou

Detail

Teraz už bude pedikúra oveľa jednoduchšia! Tieto nôžky na nehty majú predĺženú rukoväť, takže môžete súčasne držať prsty a kontrolovane strihať. Výsledok: Perfektne udržiavané nehty s minimálnym úsilím! Materiál: umelá hmota, nerez ocel (18/0) (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Nôžky s predĺženou rukoväťou

11-dielna sushi sada Slate

11-dielna sushi sada Slate
Detail

Servírovacia bridlicová podložka s porcelánovými doplnkami na výrobu domáceho sushi dokonale oživí váš jedálenský servis. Ideálna na servírovanie syrov, domácich klobások, sushi a iných dobrôt pre priateľov. 11-dielna Sushi sada Slate vám pri vychutnávaní vašej obľúbenej japonskej špeciality umocní exotickú atmosféru.Obsah sady: 1x servírovacia bridlicová podložka - 30 x 24 x 0,5 cm 2x servírovací tanier - 14,5 x 5,6 x 2 cm 2x tanierik na omáčku 7,9 x 5,4 x 1,6 cm 2x držiak na bambusové paličky - 7 x 2 x 1,8 cm 2x pár bambusových paličiek - pr. 0,1 cm, dl. 24 cm 2x bambusová podložka - 25 x 18 x 0,1 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako 11-dielna sushi sada Slate

Sixtol Sada na demontáž čalúnenia MECHANIC TRIM SET 11, 11 ks

Sixtol Sada na demontáž čalúnenia MECHANIC TRIM SET 11, 11 ks
Detail

Kvalitná sada špeciálnych nástrojov na demontáž čalúnenia a častí interiéru Sixtol Trim Set 11. Sada obsahuje 11 špeciálnych nástrojov na demontáž častí interiéru v automobiloch, karavanoch, lodiach a pod.Nástroje majú špeciálne tvarované profily na demontáž vnútorných a vonkajších príchytiek plastových a čalúnených častí interiéru, na odstraňovanie dverných panelov, vodiacich líšt a ozdobných pásov, interiérových panelov a palubnej dosky, okenných výliskov, výliskov prieduchov klimatizácie, na bezpečnú demontáž krytov kolies.Vďaka ich tvaru nedôjde k poškodeniu laku vozidla, čalúnenia a pochrómovania. Celá sada je uložená v praktickom textilnom puzdre, ktoré je opatrené okami na zavesenie v dielni a suchým zipsom, vďaka ktorému je možné celú sadu zbaliť a ľahko ju prenášať.Obsah sady: 1x široký sťahovák 1x sťahovák s okom 1x úzky sťahovák 1x páčidlo 1x prípravok na odstránenie spônPoužitie: v karosárskych dielňach v autoservisoch v čalúníctve (4home.sk)

Podobné produkty ako Sixtol Sada na demontáž čalúnenia MECHANIC TRIM SET 11, 11 ks

Materiálový filter s rukoväťou Hario

Materiálový filter s rukoväťou Hario
Detail

Materiálový filter s rukoväťou z kolekcie Hario. Model vyrobený z textilného materiálu a dreva. (answear.sk)

Podobné produkty ako Materiálový filter s rukoväťou Hario

Stojan na víno s rukoväťou

Stojan na víno s rukoväťou
Detail

Ak si tiež radi vychutnáte pohár obľúbeného vína, tu červeného, tu bieleho, nesmie vám doma chýbať tento stojan na víno vo vintage štýle, vďaka ktorému bude vaša obľúbená fľaša vždy po ruke. Do stojana umiestnite tri fľaše. Vaše najlepšie fľaše tak budú vystavené v najštýlovejšom kúsku nábytku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Stojan na víno s rukoväťou

Troli Svetlá šperkovnica s rukoväťou

Troli Svetlá šperkovnica s rukoväťou
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Troli Svetlá šperkovnica s rukoväťou

MAKRO - Haluškár s gumovou rukoväťou

MAKRO - Haluškár s gumovou rukoväťou
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Haluškár s gumovou rukoväťou

EH 11-dielna sada vykrajovadiel Vianoce

EH 11-dielna sada vykrajovadiel Vianoce
Detail

Súprava , s ktorou bude pečenie vianočných cukroviniek jedna radosť. Vykrajovadlá sú vynikajúce na prípravu originálneho perníkového adventného kalendára i vianočných cukroviniek. Súprava obsahuje 11 nehrdzavejúcich vykrajovadiel a krúžok na navlečenie. (4home.sk)

Podobné produkty ako EH 11-dielna sada vykrajovadiel Vianoce

Teddies Sada plastového riadu, 11 ks

Teddies Sada plastového riadu, 11 ks
Detail

Každú malú začínajúcu kuchárku poteší táto krásna sada riadu s ružovou potlačou. Nájdete v ňom čajovú kanvicu, panvičky, pekáč, hrniec a rôzne naberačky a obracačky. Priemer vysokého hrnca cca 8 cm, ostatné nádoby priemer cca 9 a 10 cm. Riad je vyrobený zo zdravotne nezávadného plastu, ktorý je odolný voči mechanickému poškodeniu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Teddies Sada plastového riadu, 11 ks

KNIPEX montážna sada (00 20 11)

KNIPEX montážna sada (00 20 11)
Detail

Sada klieští – 3 ks klieští Knipex, obsahuje kombinované kliešte 180mm, bočné štiepacie kliešte 160mm a montážne kliešte 200mm Sada klieští KNIPEX s dvojfarebnými viaczložkovými návlekmi rukovätí. Vysokokvalitné vyhotovenie z odolnej ocele. Súprava obsahuje kliešte kombinované 180 mm, bočné štípacie 160 mm a montážne 200 mm. Kľúčové vlastnosti sady klieští KNIPEX – 3 ksMontážny set klieští KNIPEX v plastovom hlbokoťažnom obaleKliešte s dvojfarebnými viaczložkovými návlekmi rukovätíRozmery: 170 × 370 × 40 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako KNIPEX montážna sada (00 20 11)

Farebná sada do piesku 11 dielna

Farebná sada do piesku 11 dielna
Detail

Farebná sada do piesku 11 dielna je dôležitý doplnok pri hre na pieskovisku alebo na dovolenke pri vode. Súprava obsahuje vedro o výške 23 cm, lopatku, 6 formičky, mlyn, krhlu a loďku. Celá sada je vyrobená z kvalitného plastu. Sada obsahuje všetko potrebné na zabezpečenie tvorivej a rozvíjajúcej sa hre na pieskovisku. Rozmer vedierka: 23 cm x 11 cm x 20 cmHračka je vhodná pre deti od 24 mesiacov. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Farebná sada do piesku 11 dielna

Tescoma sada TULIP 11 ks 724011.00

Tescoma sada TULIP 11 ks 724011.00
Detail

Súprava riadu 11ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, panvica a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, vhodné do rúry, Sada Tescoma TULIP premení vaše varenie na dokonalý zážitok. 11-dielna súprava obsahuje dva hrnce s pokrievkou, dva kastróly s pokrievkou, kastról s pokrievkou a panvicu Tescoma. Riad je vyrobený z ušľachtilej nerezovej ocele s vysokým obsahom chrómu a niklu. Vysoká akosť tohto materiálu zaistí dlhoročnú výdrž hrncov a spokojnosť aj tých najnáročnejších kuchárov. Vonkajší povrch hrncov sa vyznačuje vysokým leskom, vnútro hrncov je potom matné. Hrnce Tescoma sú „poctivé“ celonerezové vrátane pokrievky, a ich masívne sendvičové dno umožňuje ekonomické varenie s úsporou energie. Vďaka tomu je možné odstaviť kastróly z platne skôr a jedlo v nich ešte môže dôjsť. Sendvičové dno tiež zabraňuje pripáleniu pripravovaných pokrmov. Pri... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma sada TULIP 11 ks 724011.00

Čistiaca sada HANDY 10125-11 3ks

Čistiaca sada HANDY 10125-11 3ks
Detail

Kvalitní Čistiaca sada HANDY 10125-11 3ks z kategorie Dielňa | Príslušenstvo | Rotačné brúsne nadstavce. (esat.sk)

Podobné produkty ako Čistiaca sada HANDY 10125-11 3ks

Tescoma sada PRESTO 11 dielov (716511.00)

Tescoma sada PRESTO 11 dielov (716511.00)
Detail

Súprava riadu 11ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica a panvica, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, Sada Tescoma PRESTOpremení vaše varenie v dokonalý zážitok. Prvotriedny kuchynský riad je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je opatrený silným sendvičovým dnom. Vďaka nemu je teplo rovnomerne rozložené po celej ploche dna nádoby. Jedenásťdielná sada obsahuje hrniec s pokrievkou, 3 kastróly s pokrievkou, rajniu s pokrievkou a panvicu.S sklonerezovými pokrievkami, opatrenými otvormi pre paru, budete mať vaše varenie vždy dokonale pod kontrolou. Všetky nádoby disponujú meracou stupnicou, rajnica navyše obojstranným lievikom a pokrievkou s otvormi pre ľahké cedenie. Sadu Tescoma PRESTO je možné používať na všetkých typoch tepelných zdrojov - Plynových, elektrických, sklokeramických a indukčných.Ergonomické rukoväte zaistia jednoduchú a pohodlnú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma sada PRESTO 11 dielov (716511.00)

Vozítko 3v1 s rukoväťou - červené red

Vozítko 3v1 s rukoväťou - červené red
Detail

Krásne červené Jezdítko 3v1. Jezdítko je vyrobené z kvalitného plastového materiálu. Jedná sa o bezpečnú variant odrážadlá. Vykonanie tejto hračky pomáha rozvíjať motorické schopnosti dieťaťa v čase, keď sa učia chodiť. Jezdítko ponúka mnoho funkcií - je vybavené spodnými lištami na nožičky, ktoré sa môžu rozoberať, držiakom (vodiace tyčou) a bočnými bezpečnostnými chráničmi. Na riadidlách sú 3 tlačidlá s cca 10 melódiami a sirénou. Vďaka imitáciu prvkov riadenia je hračka ešte zábavnejšie. vlastnosti: Volant s hudobným panelom Úložný priestor pre hračky pod sedadlom Opierka pre nohy a bezpečnostné bariéry Ochrana pri prevrátení vozidla Nezávislá otočné predné kolesá Pohodlná rukoväť pre riadenie rodičom (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Vozítko 3v1 s rukoväťou - červené red

Vozítko 3v1 s rukoväťou - modré Bluebird

Vozítko 3v1 s rukoväťou - modré Bluebird
Detail

Krásne modré Jezdítko 3v1. Jezdítko je vyrobené z kvalitného plastového materiálu. Jedná sa o bezpečnú variant odrážadlá. Vykonanie tejto hračky pomáha rozvíjať motorické schopnosti dieťaťa v čase, keď sa učia chodiť. Jezdítko ponúka mnoho funkcií - je vybavené spodnými lištami na nožičky, ktoré sa môžu rozoberať, držiakom (vodiace tyčou) a bočnými bezpečnostnými chráničmi. Na riadidlách sú 3 tlačidlá s cca 10 melódiami a sirénou. Vďaka imitáciu prvkov riadenia je hračka ešte zábavnejšie. vlastnosti: Volant s hudobným panelom Úložný priestor pre hračky pod sedadlom Opierka pre nohy a bezpečnostné bariéry Ochrana pri prevrátení vozidla Nezávislá otočné predné kolesá Pohodlná rukoväť pre riadenie rodičom (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Vozítko 3v1 s rukoväťou - modré Bluebird

EH Servírovacia doštička s rukoväťou Teak

EH Servírovacia doštička s rukoväťou Teak
Detail

Drevená servírovacia doštička sa stane štýlovým doplnkom pre váš kuchynský stôl. Veľkú parádu urobí aj na záhradnej párty alebo grilovačke, zvlášť keď na ňu položíte taniere s poriadnymi kusmi mäsa a grilovanej zeleniny. Doštičku je možné aj zavesiť, a bude tak vkusnou dekoráciou doma aj na chalupe. (4home.sk)

Podobné produkty ako EH Servírovacia doštička s rukoväťou Teak
Sada ručného náradia Wiha (1600A015MR ), ACI VW ARTEON 17 – gumová vložka do kufra s protišmykovou úpravou (se sadou nářadí) (5704X01A), AIR WICK Aróma difuzér so sadou náplní (4× 20 ml) (5999109542250), EXPERT Gola sada 1/4 a 1/2 so sadou kľúčov 101 dielov (E032911), FIXED Sleeve pre tablety s uhlopriečkou do 11 červené (FIXSLE-11-RD), FIXED Sleeve pre tablety s uhlopriečkou do 11 čierne (FIXSLE-11-BK), FIXED Sleeve pre tablety s uhlopriečkou do 11 modré (FIXSLE-11-BL), LAMART LT7066 paráčik 28 × 11 cm S/S VAPOR, Force súprava 11 funkcií s nitovačom (8592627003400), KRT000904 - Multifunkčné kliešte 11-v-1 S, Kesper Mažiar s tĺčikom porcelánový 11 cm (71520), M-Pets Kooky S 11 × 9,5 cm (6953182731191), DONAU A5 s drukom, transparentno-žlté (8547001PL-11), OEM telefónny s konektormi RJ 11, 6m (11041906), Siemens RAA 11 Priestorový termostat s krytom (RAA11), Krabička s drevenými hviezdami, 11 cm (600-40630), Macenauer fototapeta 11 S 60 × 30 cm (8595092804756), Victorinox blok s 11 ks kuchynských nožov s drevenou rukoväťou (5.1150.11), STEELPRESS SPP ZB-11 (8SZB-11), Victorinox klát s nožmi 11 ks plast čierne (6.7153.11), Deflektory pre Toyota Verso-S 5-dver. 11- (HKO29624), Garmin vívofit 4 White (S/M) (010-01847-11), Garmin vivosmart5 White (veľkosť S/M) (010-02645-11), Yato Kľúč očkoplochý račňový 11 mm s kĺbom (5906083916779), Trixie DentaFun Rugby lopta s mätou 11 cm (4011905032900), Trixie napájačka s dávkovačom 50 ml 11 cm (4011905054100), 11-11: Memories retold (PC) DIGITAL (451512), Kazeta SunRace CSMX8EAZ, 11, 11 – 46z (4710944252453), KAPPA montáž pre Suzuki GSF 650 Bandit/S (07 – 11), GSF 1250 Bandit/S (07 – 11), GSX 650 F (08 – 14) (KL539), 11-11: Memories Retold – Xbox Digital (G3Q-00570)