Ski roller palice leki prc 700 freesize 6433171

Produkt Ski roller palice leki prc 700 freesize 6433171 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ski roller palice leki prc 700 freesize 6433171 upraviť a produkt hľadať znova.

Leki PRC 650 neonyellow-black (SPTlek0938nad)

Leki PRC 650 neonyellow-black (SPTlek0938nad)
Detail

Bežecké palice , pre mužov, ženy, dieťa a junior, materiál: karbón, rukoväť: Korok, s trigger systémom Na hladký prejazd bielu stopou na bežkách potrebujete správnu oporu. Detské bežecké palice od značky Leki budú spoľahlivým spoločníkom a doplnia vašu bežkársku výbavu. Bežecké palice od značky Leki budú spoľahlivým parťákom a doplnia vašu bežkársku výbavu. Ich dĺžka dosahuje 135 cm. Sú vyhotovené z karbónu, ktorý vyžaduje šetrnejšie zaobchádzanie, ale jeho ľahkosť je pri jazde nenahraditeľná. Na držadle paličiek Leki PRC 650 neonyellow-black nájdete pútko na jednoduché a rýchle pripnutie k rukaviciam. Vzhľad palíc na bežkovanie Leki bol špeciálne vytvorený na sezónu 2022/2023. Pri rozhodovaní môžete vziať do úvahy aj hmotnosť paličiek, ktorá je pri tomto modeli 184 g. Podstatné parametre bežeckých palíc Leki PRC 650 neonyellow-black Bežecké palice pre deti Bežecké palice vo vyhotovení pre mužov aj ženy Dĺžka palíc Leki sa vyšplhala na 135 cm Rukoväť: Korok... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki PRC 650 neonyellow-black (SPTlek0938nad) , Leki prc 650 neonyellow-black (sptlek0938nad)

Leki PRC 750 neonpink-neonyellow-black (SPTlek0952nad)

Leki PRC 750 neonpink-neonyellow-black (SPTlek0952nad)
Detail

Bežecké palice , pre mužov a ženy, materiál: karbón, rukoväť: Korok, s trigger systémom Na správny švih a bezpečný prejazd bielou stopou potrebujete náležitú oporu. Bežecké palice od značky Leki sa stanú šikovným pomocníkom a skvele doplnia vašu bežkársku výbavu. Ideálne pre vás budú, ak potrebujete palice s dĺžkou 140. Sú vyrobené z karbónu, ľahký materiál vyžaduje šetrnejšie zaobchádzanie, ale jeho efektivita pri jazde je bezkonkurenčná. Na držadle paličiek Leki PRC 750 neonpink-neonyellow-black nechýba nacvakávacie pútko, vďaka ktorému ich spoľahlivo upnete priamo k rukavici. Dizajn bežeckých palíc Leki vznikol na sezónu 2022/2023. Pri vyberaní paličiek sa môžete riadiť aj podľa hmotnosti paličiek, ktorá je pri tomto modeli 212 g. Zaujímavé vlastnosti bežeckých palíc Leki PRC 750 neonpink-neonyellow-black Bežkárske palice vo vyhotovení pre mužov aj ženy Dĺžka palíc Leki je 140 Rukoväť: Korok Ľahká, prémiová karbónová konštrukcia Máte možnosť ich pomocou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 neonpink-neonyellow-black (SPTlek0952nad) , Leki prc shark black-neon yellow (sptlek1211nad)

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 6,5 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 6,5 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Shark sú dokonalé univerzálne tréningové rukavice na športové použitie a nie príliš chladné dni na bežkárskych tratiach. Materiál Softspan na chrbte ruky a vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťujú vysoký komfort nosenia a zároveň maximálnu priľnavosť. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Comfort Fit Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Micro Bemberg (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Materiál: Elastan;Nylon;Polyuretán;Polyester Sezóna: Zima Farba: Čierna Typ aktivity: Beh na lyžiach Krajina pôvodu: Čína Typ rukavíc: 5-prstové Typ Produktu: Rukavice Technológia: Shark System Hrejivosť: Základný Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Unisex Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Veľkosť: 6,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Shark Black/Neonyellow 6,5 Lyžiarske rukavice , Leki prc 750 neonpink-neonyellow-black (sptlek0952nad)

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 7 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 7 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Shark sú dokonalé univerzálne tréningové rukavice na športové použitie a nie príliš chladné dni na bežkárskych tratiach. Materiál Softspan na chrbte ruky a vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťujú vysoký komfort nosenia a zároveň maximálnu priľnavosť. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Comfort Fit Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Micro Bemberg (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Veľkosť: 7 Pohlavie: Unisex Farba: Čierna Krajina pôvodu: Čína Materiál: Elastan;Polyester;Nylon;Polyuretán Sezóna: Zima Typ rukavíc: 5-prstové Technológia: Shark System Hrejivosť: Základný Veková skupina: Dospelý Typ aktivity: Beh na lyžiach Typ Produktu: Rukavice (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Shark Black/Neonyellow 7 Lyžiarske rukavice , Leki prc junior neonyellow-black-llight anthracite (sptlek0931nad)

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 7,5 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 7,5 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Shark sú dokonalé univerzálne tréningové rukavice na športové použitie a nie príliš chladné dni na bežkárskych tratiach. Materiál Softspan na chrbte ruky a vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťujú vysoký komfort nosenia a zároveň maximálnu priľnavosť. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Comfort Fit Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Micro Bemberg (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Typ rukavíc: 5-prstové Typ Produktu: Rukavice Materiál: Nylon;Polyuretán;Elastan;Polyester Typ aktivity: Beh na lyžiach Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Unisex Hrejivosť: Základný Sezóna: Zima Technológia: Shark System Krajina pôvodu: Čína Farba: Čierna Veľkosť: 7,5 Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Shark Black/Neonyellow 7,5 Lyžiarske rukavice , Leki prc 750 bright red-neonyellow-black (sptlek0946nad)

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 160 cm

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 160 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Farba podľa výrobcu: Neonpink/Neonyellow/Black Dĺžka: 160 cm Typ aktivity: Beh na lyžiach Hmotnosť: 203 g Farba: Čierna;Ružová Krajina pôvodu: Čína Technológia: Shark System Modelový rok: 23/24 Dĺžka (cm): 160.0 Materiál: Uhlíkové vlákno Pohlavie: Unisex Sezóna: Zima Hmotnosť (g): 203.0 Priemer: 16 mm Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 160 cm , Leki alpine ski bag bright red-black-neonyellow 185 cm (4028173285426)

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 140 cm

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 140 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 140 cm Typ aktivity: Beh na lyžiach Farba podľa výrobcu: Neonpink/Neonyellow/Black Modelový rok: 23/24 Technológia: Shark System Priemer: 16 mm Hmotnosť: 203 g Hmotnosť (g): 203.0 Farba: Čierna;Ružová Sezóna: Zima Materiál: Uhlíkové vlákno Dĺžka (cm): 140.0 Pohlavie: Unisex Nastaviteľná veľkosť: Nie Krajina pôvodu: Čína Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 140 cm , Leki ski boot bag wcr 60 l, neonpink-black-neonyellow (4028173839438)

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 150 cm

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 150 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Krajina pôvodu: Čína Dĺžka: 150 cm Typ aktivity: Beh na lyžiach Farba podľa výrobcu: Neonpink/Neonyellow/Black Hmotnosť (g): 203.0 Farba: Čierna;Ružová Nastaviteľná veľkosť: Nie Pohlavie: Unisex Technológia: Shark System Sezóna: Zima Modelový rok: 23/24 Materiál: Uhlíkové vlákno Dĺžka (cm): 150.0 Veková skupina: Dospelý Priemer: 16 mm Hmotnosť: 203 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 150 cm , Polednice plešatá palice

Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite (SPTlek0931nad)

Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite (SPTlek0931nad)
Detail

Bežecké palice , pre dieťa a junior, materiál: karbón, rukoväť: Korok, s trigger systémom Na pohodlný beh na bežkách na každej trase je nutná správna opora. Detské bežecké palice od značky Leki sa stanú šikovným parťákom a skvele rozšíria vašu bežkársku výbavu. Ich dĺžka dosahuje 110 cm. Sú vyrobené z karbónu, ktorý patrí medzi prémiové materiály, je trochu krehký, ale jeho efektivita a ľahkosť sa nedá nahradiť. Na držadle paličiek Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite nechýba nacvakávacie pútko, vďaka ktorému ich ľahko a bezpečne upnete priamo k rukavici. Vzhľad palíc na bežkovanie Leki bol špeciálne vytvorený na sezónu 2022/2023. Pri výbere sa môžete riadiť aj podľa hmotnosti paličiek, ktorá je pri tomto modeli 174 g. Hlavné parametre bežeckých palíc Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite Bežecké palice pre deti Celková dĺžka palíc Leki sa vyšplhala na 110 cm Rukoväť: Korok Špičková karbónová konštrukcia s maximálnou ľahkosťou Môžete... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite (SPTlek0931nad)

Leki PRC Premium Shark Black/Sand 7,5 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Premium Shark Black/Sand 7,5 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Premium Shark je ideálnym spoločníkom pre ambicióznych bežkárov. Dlaň tvorí zo 100 % vysoko kvalitná a super mäkká kozia useň, ktorá zaisťuje jemný a príjemný pocit pri dotyku. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici.HIGHLIGHTYRukoväťový systém: Shark systemSystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Strih: Nordic Comfort FitŠirší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky.DetailyGenuine Grip, Flex CuffVodoodolnosť: Hydrofóbne vláknaHydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov.Úroveň tepla: BasicÚroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia.MateriálHlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan)Dlaň: Goatskin (100 % Koža)Podšívka: Microfleece (100 % Polyester), Micro Bemberg (100 % Polyester)Materiálne informácie: Obsahuje netextilné časti živočíšneho pôvodu.Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vláknaÚroveň tepla: ** Basic Farba podľa výrobcu: Black/Sand Veľkosť: 7,5 Typ rukavíc: 5-prstové Typ Produktu: Rukavice Hrejivosť: Základný Typ aktivity: Beh na lyžiach Sezóna: Zima Materiál: Elastan;Nylon;Goatskin Leather;Polyester Technológia: Shark System Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna Pohlavie: Unisex Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Premium Shark Black/Sand 7,5 Lyžiarske rukavice , Tissot prc 200 t055.410.16.047.00

Leki PRC Premium Shark Black/Sand 8 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Premium Shark Black/Sand 8 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Premium Shark je ideálnym spoločníkom pre ambicióznych bežkárov. Dlaň tvorí zo 100 % vysoko kvalitná a super mäkká kozia useň, ktorá zaisťuje jemný a príjemný pocit pri dotyku. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici.HIGHLIGHTYRukoväťový systém: Shark systemSystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Strih: Nordic Comfort FitŠirší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky.DetailyGenuine Grip, Flex CuffVodoodolnosť: Hydrofóbne vláknaHydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov.Úroveň tepla: BasicÚroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia.MateriálHlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan)Dlaň: Goatskin (100 % Koža)Podšívka: Microfleece (100 % Polyester), Micro Bemberg (100 % Polyester)Materiálne informácie: Obsahuje netextilné časti živočíšneho pôvodu.Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vláknaÚroveň tepla: ** Basic Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Unisex Typ rukavíc: 5-prstové Sezóna: Zima Materiál: Goatskin Leather;Nylon;Polyester;Elastan Krajina pôvodu: Čína Hrejivosť: Základný Technológia: Shark System Farba: Čierna Typ aktivity: Beh na lyžiach Typ Produktu: Rukavice Veľkosť: 8 Farba podľa výrobcu: Black/Sand (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Premium Shark Black/Sand 8 Lyžiarske rukavice , Classic bežecké palice (sptrada131nad)

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Krajina pôvodu: Čína Technológia: Shark System Nastaviteľná veľkosť: Nie Pohlavie: Unisex Priemer: 16 mm Materiál: Uhlíkové vlákno Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 203.0 Dĺžka (cm): 160.0 Sezóna: Zima Farba: Čierna;Červená Modelový rok: 23/24 Hmotnosť: 203 g Dĺžka: 160 cm Typ aktivity: Beh na lyžiach Farba podľa výrobcu: Bright Red/Neonyellow/Black (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm , Kodiak bežecké palice (sptrada140nad)

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Farba podľa výrobcu: Bright Red/Neonyellow/Black Typ aktivity: Beh na lyžiach Dĺžka: 165 cm Farba: Čierna;Červená Materiál: Uhlíkové vlákno Krajina pôvodu: Čína Modelový rok: 23/24 Nastaviteľná veľkosť: Nie Pohlavie: Unisex Priemer: 16 mm Hmotnosť (g): 203.0 Sezóna: Zima Dĺžka (cm): 165.0 Technológia: Shark System Hmotnosť: 203 g Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm , Race bežecké palice (sptrada153nad)

Leki PRC ThermoPlus Shark Women Black/White 6,5 Lyžiarske rukavice

Leki PRC ThermoPlus Shark Women Black/White 6,5 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Thermo Plus Shark Women sú dokonale navrhnuté pre ambiciózne športovkyne športujúce pri chladnejších teplotách. Extrémne pružný materiál Softspan na chrbte ruky, vysoko kvalitný semiš AX na dlani aj izolácia Primaloft Cross CoreTM zaisťujú vysoký komfort nosenia a zároveň maximálnu priľnavosť. Vďaka vnútornej podšívke GORE-TEX INFINIUMTM sú rukavice mimoriadne odolné voči vetru a udržia vaše ruky v teple po dlhú dobu. Rukavica je vybavená systémom Shark, ktorý v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje ideálne prenášanie sily. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih Women Comfort Fit Detaily mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff, ThermoPlus Vodoodolnosť: Vodoodpudivé rukavice Použitie vodoodolných viacvrstvových laminátov a funkčných komponentov pre maximálnu vodoodpudivosť. Úroveň tepla: Extra Warm Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Izolácia: Primaloft Crosscore (100 % Polyester) Podšívka: GORE-TEX INFINIUM Windstopper Liner (100 % Polyester), Micro Bemberg (100 % Polyester) Vodoodolnosť: *** Vodoodolné komponenty Úroveň tepla: ***** Extra Warm Veľkosť: 6,5 Typ Produktu: Rukavice Farba podľa výrobcu: Black/White Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Pohlavie: Ženy Farba: Biela;Čierna Krajina pôvodu: Čína Sezóna: Zima Hrejivosť: Extra Warm Typ rukavíc: 5-prstové Veková skupina: Dospelý Typ aktivity: Beh na lyžiach Materiál: Nylon;Elastan;Polyuretán;Polyester Technológia: Gore-Tex Infinium;Primaloft;Shark System (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC ThermoPlus Shark Women Black/White 6,5 Lyžiarske rukavice , Navitas ski bobble green (5060290963053)

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice
Detail

S palicami Stella S majú dámy všetko pod kontrolou. Rukoväte a jemné pútka palíc sú tvarované pre anatómiu drobnejších dámskych rúk. Termomateriál pomáha udržovať prsty v teple aj pri nižších teplotách. So systémom Trigger S bleskurýchlo uvoľníte pútko od palice. To prispieva k bezpečnosti a je to tiež pohodlné. Vďaka vysoko pevnému hliníku je Artena S jednou z najľahších alpinistických palíc. Je to palica, na ktorú sa môžete spoľahnúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Trigger System Systém Trigger ponúka väčšiu mieru kontroly vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém a bezpečnostná poistka môže užívateľa ochrániť pred poranením. Všetky pútka a rukavice Trigger sú kompatibilné so všetkými palicami Trigger. Rukoväť: Trigger S SL Trigger S SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Vario Strap Perfektne strihané a individuálne nastaviteľné pútko. Umožňuje rýchle nacvaknutie a vycvaknutie z palice a zaisťuje maximálny komfort na snehu. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 5.5 Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Ice Tip (v rúrke) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Predovšetkým na ľadovom povrchu. Technológia: Trigger Nastaviteľná veľkosť: Nie Hmotnosť: 215 g Typ aktivity: Lyžovanie Modelový rok: 23/24 Farba: Biela Priemer: 16 mm Sezóna: Zima Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 215.0 Materiál: Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: White/Silver/Whitegold Dĺžka: 110 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice , Tissot prc 200 powermatic 80 t055.430.16.057.00

Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice

Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice
Detail

Špičková pretekárska palica Venom SL 3D, ideálna na použitie pri slalomoch, z vysoko pevného hliníka HTS 6.5 a aramid-karbónu, je vybavená novým systémom rukoväte Trigger 3D Slalom. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu. Vďaka tomu sa môžete 100 % sústrediť na tempo. Ochranný hliníkový plášť v hornej časti zaisťuje dodatočné zosilnenie palice a minimalizuje riziko jej zlomenia pri kontakte s bránkovými tyčami. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník a karbón Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 a Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Aramid Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 135 cm Farba podľa výrobcu: Neonpink/Black/Neonyellow Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Nastaviteľná veľkosť: Nie Sezóna: Zima Priemer: 16 mm;14 mm Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 295.0 Hmotnosť: 295 g Modelový rok: 23/24 Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Farba: Ružová (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice , Tissot prc 200 chrono automatic t055.427.11.057.00

Palica gumová, 700 g, drevená násada (119252)

Palica gumová, 700 g, drevená násada (119252)
Detail

Kladivo – gumové, materiál hlavice guma, materiál poriska drevo, dĺžka 340 mm, hmotnosť 0,7 kg, neiskrivé Či už ste zapálený domáci majster, seriózny remeselník alebo vlastnoručne upravujete svoj domov, tak je pre vás určite nevyhnutné gumové kladivo Euronářadí. Materiálom hlavice je guma. Vďaka tomu sa môžete tešiť na dlhú životnosť. Navyše sa bude dobre držať v ruke, pretože na výrobu poriska poslúžil kvalitný materiál, akým je drevo. Špeciálna úprava sa postará, aby pri používaní nevznikali iskry. Dĺžka gumovej palice Euronářadí je 340 mm. Kľúčové prednosti produktu Palica gumová, 700 g, drevená násada Gumové kladivo Euronářadí ako pre remeslo, tak na drobné úpravy Materiál hlavice: guma Materiál poriska je drevo Pýši sa úpravou proti iskreniu Jeho dĺžka je 340 mm Hmotnosť kladiva: 0,7 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Palica gumová, 700 g, drevená násada (119252)

Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice
Detail

Tenké palice Guide Lite 2 z vysoko pevného hliníka sú univerzálne palice na lyžiarske túry do každého terénu. Palice Guide Lite 2, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú milovníkom lyžiarskych túr ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Hliník Technológia: Speed Lock 2 Plus Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 14 mm;16 mm Počet dielov: 2 Farba: Šedá;Čierna Hmotnosť: 263 g Krajina pôvodu: Česko Typ aktivity: Ski Touring Pohlavie: Unisex Dĺžka v zloženom stave: 96 cm Farba podľa výrobcu: Silvergrey/Petrol/Black Dĺžka: 110 - 145 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice
Detail

S Helicon Lite ste pri túre na lyžiach alebo na snežniciach vždy na strane bezpečia. Rúrka z vysoko pevného hliníka vás odprevadí všade. Ľahký a spoľahlivý systém nastavenia Speed Lock + umožňuje rýchle a nekomplikované nastavenie dĺžky palice. Rukoväť Evocon Soft pohodlne padne do ruky a podporí vás pri výstupe aj zjazde. Pútko je možné ľahko upraviť na požadovanú dĺžku. Vďaka malej veľkosti balenia je možné palicu ľahko zložiť do batohu. Tanieriky na viazanie sú veľmi praktické. Vďaka tomu môžete postojačky pohodlne manipulovať s viazaním a zdvihákmi päty pri lyžiach na túry. HIGHLIGHTY Rukoväť: Evocon Všestranná multišportová rukoväť. Vďaka zaoblenej opornej ploche a bezpečnostnému nastaviteľnému pútku je vhodná na mnoho druhov športov. Pútko: Lock Security Strap Nylon Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Počet dielov: 2 Hmotnosť: 262 g Priemer: 16 mm;14 mm Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ produktu: Turistické palice Pohlavie: Unisex Technológia: Speed Lock Plus Typ aktivity: Ski Touring Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Česko Farba: Čierna Materiál: Hliník Dĺžka: 110 - 145 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Neonorange/Black Dĺžka v zloženom stave: 96 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice , Pánské hodinky tissot prc 200 t055.417.16.047.00

Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Stabilné a zároveň ľahké - trojdielna turistická palica Guide 3 vám ponúkne oporu na každej lyžiarskej túre. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka milovníkom túr ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2 je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom.HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Dĺžka v zloženom stave: 72 cm Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow/Dark Anthracite Hmotnosť: 302 g Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Technológia: Speed Lock 2 Plus Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ produktu: Turistické palice Pohlavie: Unisex Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Farba: Čierna Materiál: Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Stabilné 2-dielne palice Guide 2 vyrobené z vysoko pevného hliníka sú univerzálne palice na lyžiarske túry do každého terénu. Sú vybavené novou rukoväťou Aergon Air, a tak milovníkom lyžiarskych túr ponúkajú ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je plne pogumovaný pre optimálnu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2 je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom.HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow/Dark Anthracite Dĺžka v zloženom stave: 100 cm Farba: Čierna Hmotnosť: 281 g Materiál: Hliník Veková skupina: Dospelý Počet dielov: 2 Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 16 mm;18 mm Pohlavie: Unisex Typ produktu: Turistické palice Typ aktivity: Ski Touring Technológia: Speed Lock 2 Plus (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice , Brother - skladacie palice lth133 (8595042741315)

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice
Detail

Pred nezničiteľnými 18 milimetrovými rúrkami z vysoko pevného hliníka sa skloní každá slalomová palica. Nosná plocha Airfoil kvapkovitého tvaru zaisťuje optimálnu aerodynamiku, navyše, s novou rukoväťou Trigger 3D Slalom zakaždým nájdete dokonalú pozíciu. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré štvornásobne rozširuje spektrum uvoľňovania. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Tanierik: Racing | Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Oceľ (integrované do rúrky) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 306.0 Sezóna: Zima Priemer: 18 mm Krajina pôvodu: Čína Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 Farba: Červená Hmotnosť: 306 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Materiál: Hliník Farba podľa výrobcu: Bright Red/Black/Neonyellow Dĺžka: 120 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice , Toko ski vise world cup (4250423601933)

Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice

Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice
Detail

Bernina Lite 2 je kompaktná dámska verzia a je vyrobená výhradne z vysoko pevného hliníka. Palice Bernina Lite 2, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Okrem chrbta rukoväte je rukoväť vyrobená z termopeny vo vzhľade korku. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 135 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ aktivity: Ski Touring Nastaviteľná veľkosť: Áno Materiál: Hliník Priemer: 14 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 251 g Technológia: Speed Lock 2 Plus Farba: Modrá Pohlavie: Unisex Počet dielov: 2 Veková skupina: Dospelý Dĺžka v zloženom stave: 91 cm Farba podľa výrobcu: Denimblue/Midnight Blue/Mint Dĺžka: 100 - 135 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice , Navitas fleece lined ski bobble (5060771720748)

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice
Detail

Skladacie, kompaktné a hmotnostne optimalizované – ideálne turistické palice do technického terénu, kde ľudia palice v náročných pasážach občas aj radi odložia. Kompaktnú dámsku verziu je možné použiť ako v zime na lyžiarske túry, tak v lete na náročné pešie túry. Za týmto účelom má špeciálnu karbónovú nadstavbu a v spodnej časti je vystužená robustným hliníkom. Je vybavená novým systémom Aergon Air Compact a ponúka tak ešte väčšie pohodlie a kontrolu. Vďaka systému Speed Lock 2 plus je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 120 cm, a to aj v rukaviciach. Zbalená veľkosť má iba 38 cm, takže možno palicu v strmších pasážach ľahko uložiť do batohu. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou fleecovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Skladací systém: ELD Systém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability. Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Farba: Modrá Hmotnosť: 262 g Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Mint Dĺžka: 100 - 120 cm Dĺžka v zloženom stave: 40 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice , Tissot prc 200 nba special edition t055.217.11.017.00

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice
Detail

Ľahká palica Carbon 14 3D sa skladá zo 100 % karbónu a je vybavená novým gripom Trigger 3D Slalom. Nový systém gripu Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, ale aj väčšie bezpečnostné rezervy kvôli inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré rozširuje uvoľňovacie rozpätie o štvornásobok. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger 3D Frame Strap Mesh Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Tanierik: Cobra Kompaktný vysokohorský tanierik pre skvelé dni strávené na svahu. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 cm Farba podľa výrobcu: Black/Dark Anthracite/Bright Red Krajina pôvodu: Čína Technológia: Trigger Typ aktivity: Lyžovanie Materiál: Uhlíkové vlákno Hmotnosť: 234 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Veková skupina: Dospelý Sezóna: Zima Farba: Čierna;Šedá Hmotnosť (g): 234.0 Priemer: 14 mm Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice , Nils nw802 nordic walking palice (5907695582468)

KREATOR Gumová palica biela 700 g – Drevená násada (KRT904005)

KREATOR Gumová palica biela 700 g – Drevená násada (KRT904005)
Detail

Kladivo – gumové, materiál hlavice guma, materiál poriska drevo, hmotnosť 0,7 kg Zháňate kvalitné náradie za rozumnú cenu? V tom prípade pre vás máme túto špičkovú gumovú palicu značky Kreator, ktorú ocenia profesionálni aj hobby remeselníci. Využijete ju pri rôznych činnostiach ako napríklad pokladanie dlažby, lepenie obkladov a mnoho ďalších. Hlava je vyrobená z odolnej bielej gumy a drevená rukoväť je dobre tvarovaná, takže sa skvele drží a minimalizuje sa tak riziko nechceného vykĺznutia. Kľúčové vlastnosti gumovej palice Kreator 700 gKvalitná gumová palica za skvelú cenuŠiroká škála využitiaHmotnosť 700 gDrevená násada z eucalyptuHlava z bielej gumy (alza.sk)

Podobné produkty ako KREATOR Gumová palica biela 700 g – Drevená násada (KRT904005) , Nils nw603 nordic walking palice (5907695502831)

KREATOR Gumová palica čierna 700 g – Laminátová násada (KRT904102)

KREATOR Gumová palica čierna 700 g – Laminátová násada (KRT904102)
Detail

Kladivo – gumové, materiál hlavice guma, materiál poriska sklolaminát, hmotnosť 0,7 kg, ergonomická rukoväť Zháňate kvalitné náradie za rozumnú cenu? V tom prípade pre vás máme túto špičkovú gumovú palicu značky Kreator, ktorú ocenia profesionálni i hobby remeselníci. Využijete ju pri rôznych činnostiach, ako napríklad kladanie dlažby, lepenie obkladov a mnoho ďalších. Hlava je vyrobená z odolnej čiernej gumy a mäkčená laminátová násada je ergonomicky tvarovaná, takže sa dobre drží a minimalizuje riziko nechceného vykĺznutia. Kľúčové vlastnosti gumovej palice Kreator 700 gKvalitná gumová palica za skvelú cenuŠiroká škála využitiaHmotnosť 700 gErgonomicky tvarovaná rukoväťHlava z čiernej gumyOtvor na zavesenie (alza.sk)

Podobné produkty ako KREATOR Gumová palica čierna 700 g – Laminátová násada (KRT904102) , Nils nw106 nordic walking palice (5907695581638)

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Haute Route 3 je trojdielny variant radu Haute Route. Palica zhotovená z vysoko pevného hliníka je vybavená pohodlnou rukoväťou Aergon. Kombinuje veľkú, ergonomickú opornú plochu na hlave rukoväte a vonkajší tvar bez hrán. V kombinácii s protišmykovým nástavcom máte plnú kontrolu v každej polohe úchopu. Pútko s funkciou nastavenia je možné prispôsobiť veľkosti ruky a pomáha šetriť sily pri výstupe. Prostredníctvom systému uzamykania Speed Lock plus je možné dĺžku bez problému a rýchlo nastaviť.HIGHLIGHTYRukoväť: AergonUltraľahká trekingová rukoväť bez hrán s osvedčenými komfortnými ergonomickými úchopovými zónami a integrovaným nastaviteľným bezpečnostným pútkom.Pútko: Lock Security Strap NylonNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Dark Red/Black Dĺžka v zloženom stave: 69 cm Hmotnosť: 305 g Materiál: Hliník Typ produktu: Turistické palice Priemer: 14 mm;18 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Technológia: Speed Lock Plus Pohlavie: Unisex Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice , Nils nw-tk19 trekingové palice (5907695590333)

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice
Detail

Sherpa FX Carbon je skladacia palica, ktorú možno používať v lete aj v zime. Na tento účel disponuje obzvlášť robustnou štruktúrou karbónovej vrstvy. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte, ktorý je inak vyrobený z termopeny, je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Palica na lyžiarske túry je vybavená tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. Vydajte sa na ďalšie dobrodružstvo na lyžiarskych túrach!HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Hliník a karbónKarbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Skladací systém: ELDSystém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability.Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 130 cm Dĺžka v zloženom stave: 41 cm Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Bright Red Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 18 mm;16 mm;14 mm Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna;Modrá Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 272 g Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Typ aktivity: Ski Touring Krajina pôvodu: Česko (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice , Sissel masážny ježko fit-roller, ergo roller (4250694702506)

Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice
Detail

Guide Lite 2 Carbon je ideálnou kombináciou ľahkej konštrukcie a pohodlia. Horná časť je vyrobená z vysoko pevného hliníka a spodná časť z vystuženého aramid-karbónu. Palice Guide Lite 2 Carbon, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú milovníkom lyžiarskych túr ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 105 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Tanierik na viazanie Contour spoľahlivo drží na všetkých povrchoch – vypáčenie hrotu palice tak patrí minulosti. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 a Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Aramid Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Contour Binding Touringový tanierik s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Poskytuje bezpečnú trakciu a stabilitu predovšetkým v prudko svahovitom teréne. Hroty Contour Tip Pohlavie: Unisex Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Krajina pôvodu: Česko Hmotnosť: 271 g Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna Priemer: 16 mm;14 mm Počet dielov: 2 Typ produktu: Turistické palice Typ aktivity: Ski Touring Dĺžka v zloženom stave: 104 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Neonyellow/Black Dĺžka: 105 - 150 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice , Sissel masážny pás fit-roller, rope roller (4250694702513)

TISSOT PRC 200 T055.410.11.017.00

TISSOT PRC 200 T055.410.11.017.00
Detail

Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 40 mm, vodotesnosť 200 m (20 atm), sklíčko: zafírové TISSOT PRC 200 T055.410.11.017.00 sú zaujímavé pánske náramkové hodinky, ktoré nedáte z ruky. Ich základom je s veľkosťou 40 mm. Takzvaný Quartz strojček je synonymom ako vysokej presnosti, tak naozaj dlhej výdrže batérie. Materiálom zvoleným na výrobu remienka je nehrdzavejúca oceľ, to dizajnérom umožnilo dosiahnuť príjemný vzhľad pri zachovaní úplného pohodlia pri nosení. Hodinky na ruku TISSOT prežijú aj potopenie do veľmi hlbokej vody. Stupeň krytia hodiniek má hodnotu 200 m (20 ATM) . Zásadné prednosti pánskych hodiniek TISSOT PRC 200 T055.410.11.017.00 Strojček s Quartz technológiou a batéria s dlhou výdržou Remienok tvorí nehrdzavejúca oceľ Stupeň vodotesnosti náramkových hodiniek TISSOT: 200 m (20 ATM) Ciferník nesie farbu: biela Remienok má farbu: strieborná Pánske hodinky na ruku sú riadené strojčekom Quartz Hodinky na ruku TISSOT PRC... (alza.sk)

Podobné produkty ako TISSOT PRC 200 T055.410.11.017.00

Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.057.00

Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.057.00
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.057.00

Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.037.00

Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.037.00
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.037.00

Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.047.00

Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.047.00
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.047.00

Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.17.057.00

Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.17.057.00

Leki Fin Vario Roller Tip Yellow Príslušenstvo k lyžiarskym paliciam

Leki Fin Vario Roller Tip Yellow Príslušenstvo k lyžiarskym paliciam
Detail

Výmenné špičky kolieskových lyží pre systém Fin Vario. Farba podľa výrobcu: Yellow Typ aktivity: Ski Roller Pohlavie: Unisex Sezóna: Leto;Jeseň;Jar Krajina pôvodu: Čína Farba: Žltá (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Fin Vario Roller Tip Yellow Príslušenstvo k lyžiarskym paliciam

Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.410.11.057.00

Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.410.11.057.00
Detail

Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 47 mm, vodotesnosť 200 m (20 atm), sklíčko: zafírové Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.410.11.057.00 sú úchvatné pánske hodinky, ktoré nie sú len pomocníkom, ale aj zaujímavým doplnkom. Ich základom je s priemerom 47 mm. Takzvané Quartz riešenie strojčeka dáva istotu ako vysokej presnosti, tak naozaj dlhej výdrže batérie. Remienok tvorí nehrdzavejúca oceľ, to dizajnérom umožnilo dosiahnuť príjemný vzhľad pri zachovaní úplného pohodlia pri nosení. Značkové hodinky TISSOT sú skvele utesnené, prežijú aj hlbšie potápanie. Stupeň krytia je potom stanovený na úroveň 200 m (20 ATM) . Kľúčové vlastnosti pánskych hodiniek Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.410.11.057.00 Strojček s Quartz technológiou beží na batériu, ktorá má dlhú výdrž Remienok tvorí nehrdzavejúca oceľ Kategórie vodotesnosti hodiniek TISSOT: 200 m (20 ATM) Sfarbenie ciferníka: čierna Sfarbenie remienka: strieborná Pánske hodinky majú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.410.11.057.00

Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.11.057.00

Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.11.057.00
Detail

Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 42 mm, vodotesnosť 200 m (20 atm), sklíčko: zafírové Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.11.057.00 sú úchvatné pánske hodinky na ruku, s ktorými zaručene zaujmete svoje okolie. Nájdete na nich s veľkosťou 42 mm. Efektívna Quartz technológia je prísľubom výnimočnej presnosti a samozrejme aj solídnej výdrže. Materiál remienka tvorí nehrdzavejúca oceľ, čo vedie k peknému dizajnu, nie však na úkor funkčnosti a komfortu. Hodinky (watch) TISSOT perfektne tesnia, vydržia aj pri potápaní. Stupeň krytia hodiniek má hodnotu 200 m (20 ATM) . Hlavné prvky pánskych hodiniek Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.11.057.00 Batéria s dlhou výdržou a strojček s Quartz systémom Využiť môžete praktické a presné funkcie chronografu Príjemnou funkciou je možnosť spustiť stopky Základné funkcie hodiniek Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.11.057.00 je ukazovateľ dátumu Súčasťou výbavy je stupnica takzvaného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.11.057.00

Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.17.057.00

Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.17.057.00
Detail

Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 41 mm, vodotesnosť 200 m (20 atm), sklíčko: zafírové Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.17.057.00 sú pekné pánske náramkové hodinky, ktoré by sa na vašom zápästí zaručene vynímali. Ponúknu s veľkosťou 41 mm. Osvedčená technológia Quartz dáva istotu vysokej životnosti batérie a presnosti merania. Materiál remienka tvorí silikón, pomáha náramku zaujať na prvý pohľad bez akejkoľvek straty pohodlia pri nosení. Hodinky TISSOT sú vodotesné, problém nebude ani s hlbinným potápaním. Úroveň krytia majú hodinky na ruku 200 m (20 ATM) . Najdôležitejšie prvky pánskych hodiniek Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.17.057.00 Strojček s Quartz technológiou beží na batériu s dlhou výdržou Nechýba ani funkcia stopiek Základnou funkciou hodiniek Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.17.057.00 je zobrazenie dátumu Remienok tvorí silikón Vodotesnosť hodiniek TISSOT: 200 m (20 ATM) Sfarbenie ciferníka: čierna... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.17.057.00

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 145 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 145 cm
Detail

PRC 650 je ideálna, ak začínate s ambicióznym bežkárskym tréningom. Je vybavená novým systémom Nordic Shark, prvým systémom pútok rukovätí špeciálne vyvinutým pre severské disciplíny, ponúka presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou pútka Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Power Strap Dokonale strihané a individuálne nastaviteľné pútko na nordic walking. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 650 Tanierik: Super Race Vario Rozšíriteľný, extrémne ľahký pretekársky tanierik do všetkých snehových podmienok. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 145 cm Farba podľa výrobcu: Neonyellow/Black Typ aktivity: Beh na lyžiach Materiál: Uhlíkové vlákno Krajina pôvodu: Čína Dĺžka (cm): 145.0 Nastaviteľná veľkosť: Nie Technológia: Shark System Priemer: 16 mm Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Unisex Farba: Žltá;Čierna Sezóna: Zima Hmotnosť (g): 177.0 Hmotnosť: 177 g Modelový rok: 23/24 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 650 Neonyellow/Black 145 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 160 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 160 cm
Detail

PRC 650 je ideálna, ak začínate s ambicióznym bežkárskym tréningom. Je vybavená novým systémom Nordic Shark, prvým systémom pútok rukovätí špeciálne vyvinutým pre severské disciplíny, ponúka presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou pútka Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Power Strap Dokonale strihané a individuálne nastaviteľné pútko na nordic walking. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 650 Tanierik: Super Race Vario Rozšíriteľný, extrémne ľahký pretekársky tanierik do všetkých snehových podmienok. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 Hmotnosť: 177 g Hmotnosť (g): 177.0 Technológia: Shark System Farba: Žltá;Čierna Veková skupina: Dospelý Dĺžka (cm): 160.0 Krajina pôvodu: Čína Priemer: 16 mm Nastaviteľná veľkosť: Nie Materiál: Uhlíkové vlákno Sezóna: Zima Dĺžka: 160 cm Farba podľa výrobcu: Neonyellow/Black Typ aktivity: Beh na lyžiach (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 650 Neonyellow/Black 160 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 165 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 165 cm
Detail

PRC 650 je ideálna, ak začínate s ambicióznym bežkárskym tréningom. Je vybavená novým systémom Nordic Shark, prvým systémom pútok rukovätí špeciálne vyvinutým pre severské disciplíny, ponúka presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou pútka Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Power Strap Dokonale strihané a individuálne nastaviteľné pútko na nordic walking. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 650 Tanierik: Super Race Vario Rozšíriteľný, extrémne ľahký pretekársky tanierik do všetkých snehových podmienok. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ aktivity: Beh na lyžiach Dĺžka: 165 cm Farba podľa výrobcu: Neonyellow/Black Technológia: Shark System Sezóna: Zima Pohlavie: Unisex Priemer: 16 mm Hmotnosť: 177 g Krajina pôvodu: Čína Nastaviteľná veľkosť: Nie Materiál: Uhlíkové vlákno Hmotnosť (g): 177.0 Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna;Žltá Modelový rok: 23/24 Dĺžka (cm): 165.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 650 Neonyellow/Black 165 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 150 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 150 cm
Detail

PRC 650 je ideálna, ak začínate s ambicióznym bežkárskym tréningom. Je vybavená novým systémom Nordic Shark, prvým systémom pútok rukovätí špeciálne vyvinutým pre severské disciplíny, ponúka presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou pútka Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Power Strap Dokonale strihané a individuálne nastaviteľné pútko na nordic walking. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 650 Tanierik: Super Race Vario Rozšíriteľný, extrémne ľahký pretekársky tanierik do všetkých snehových podmienok. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Priemer: 16 mm Veková skupina: Dospelý Technológia: Shark System Farba: Čierna;Žltá Krajina pôvodu: Čína Materiál: Uhlíkové vlákno Dĺžka (cm): 150.0 Nastaviteľná veľkosť: Nie Modelový rok: 23/24 Pohlavie: Unisex Hmotnosť: 177 g Sezóna: Zima Hmotnosť (g): 177.0 Typ aktivity: Beh na lyžiach Farba podľa výrobcu: Neonyellow/Black Dĺžka: 150 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 650 Neonyellow/Black 150 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 155 cm

Leki PRC 650 Neonyellow/Black 155 cm
Detail

PRC 650 je ideálna, ak začínate s ambicióznym bežkárskym tréningom. Je vybavená novým systémom Nordic Shark, prvým systémom pútok rukovätí špeciálne vyvinutým pre severské disciplíny, ponúka presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou pútka Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Power Strap Dokonale strihané a individuálne nastaviteľné pútko na nordic walking. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 650 Tanierik: Super Race Vario Rozšíriteľný, extrémne ľahký pretekársky tanierik do všetkých snehových podmienok. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Farba podľa výrobcu: Neonyellow/Black Typ aktivity: Beh na lyžiach Dĺžka: 155 cm Hmotnosť: 177 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 Priemer: 16 mm Dĺžka (cm): 155.0 Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna;Žltá Sezóna: Zima Materiál: Uhlíkové vlákno Krajina pôvodu: Čína Technológia: Shark System Hmotnosť (g): 177.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 650 Neonyellow/Black 155 cm

Leki PRC Shark black-neon yellow (SPTlek1211nad)

Leki PRC Shark black-neon yellow (SPTlek1211nad)
Detail

Lyžiarske rukavice na bežky pre mužov a ženy unisex, so záterom, Softshell membrána, MF Touch ovládanie dotykových displejov, trigger system, nepremokavé, odolné voči vetru a twin strap Leki PRC Shark black-neon yellow sú dôležitou súčasťou výbavy pre všetkých, ktorých baví bežecké lyžovanie. Tieto lyžiarske rukavice sú určené na aktívny pohyb. Sú zhotovené v klasickom, prstovom štýle. Ten je medzi lyžiarmi obľúbený vďaka príjemnejšej manipulácii s predmetmi a palicami. Vyhotovenie Leki PRC Shark black-neon yellow je so záterom. Kľúčové znaky lyžiarskych rukavíc Leki PRC Shark black-neon yellow Rukavice na bežecké lyžovanie sú dôležitou súčasťou výbavy bežkárov Sú určené na aktívny pohyb Sú zhotovené v klasickom prstovom štýle Snowboard rukavice Leki PRC Shark black-neon yellow sa hodia pre mužov a ženy Farba: čierna Ďalšie vlastnosti: MF Touch ovládanie dotykových displejov, trigger system, nepremokavé, odolné voči vetru a twin strap Na výrobu dlane bol... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki PRC Shark black-neon yellow (SPTlek1211nad)

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 8,5 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 8,5 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Shark sú dokonalé univerzálne tréningové rukavice na športové použitie a nie príliš chladné dni na bežkárskych tratiach. Materiál Softspan na chrbte ruky a vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťujú vysoký komfort nosenia a zároveň maximálnu priľnavosť. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Comfort Fit Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Micro Bemberg (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Technológia: Shark System Pohlavie: Unisex Krajina pôvodu: Čína Materiál: Polyester;Nylon;Elastan;Polyuretán Sezóna: Zima Hrejivosť: Základný Veková skupina: Dospelý Typ aktivity: Beh na lyžiach Typ rukavíc: 5-prstové Farba: Čierna Typ Produktu: Rukavice Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Veľkosť: 8,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Shark Black/Neonyellow 8,5 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 9 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 9 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Shark sú dokonalé univerzálne tréningové rukavice na športové použitie a nie príliš chladné dni na bežkárskych tratiach. Materiál Softspan na chrbte ruky a vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťujú vysoký komfort nosenia a zároveň maximálnu priľnavosť. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Comfort Fit Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Micro Bemberg (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Veľkosť: 9 Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Typ Produktu: Rukavice Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Materiál: Nylon;Elastan;Polyester;Polyuretán Typ aktivity: Beh na lyžiach Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý Hrejivosť: Základný Technológia: Shark System Krajina pôvodu: Čína Sezóna: Zima Pohlavie: Unisex Typ rukavíc: 5-prstové (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Shark Black/Neonyellow 9 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 9,5 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 9,5 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Shark sú dokonalé univerzálne tréningové rukavice na športové použitie a nie príliš chladné dni na bežkárskych tratiach. Materiál Softspan na chrbte ruky a vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťujú vysoký komfort nosenia a zároveň maximálnu priľnavosť. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Comfort Fit Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Micro Bemberg (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína Materiál: Elastan;Polyuretán;Nylon;Polyester Typ rukavíc: 5-prstové Pohlavie: Unisex Farba: Čierna Typ aktivity: Beh na lyžiach Sezóna: Zima Hrejivosť: Základný Technológia: Shark System Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Veľkosť: 9,5 Typ Produktu: Rukavice (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Shark Black/Neonyellow 9,5 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 8 Lyžiarske rukavice

Leki PRC Shark Black/Neonyellow 8 Lyžiarske rukavice
Detail

PRC Shark sú dokonalé univerzálne tréningové rukavice na športové použitie a nie príliš chladné dni na bežkárskych tratiach. Materiál Softspan na chrbte ruky a vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťujú vysoký komfort nosenia a zároveň maximálnu priľnavosť. Systém Shark v kombinácii s novou rukoväťou Nordic Shark na bežkovanie umožňuje optimalizované prenášanie sily a ešte lepšiu priľnavosť k palici. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Comfort Fit Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Micro Bemberg (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Typ Produktu: Rukavice Veľkosť: 8 Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Veková skupina: Dospelý Typ aktivity: Beh na lyžiach Hrejivosť: Základný Typ rukavíc: 5-prstové Materiál: Polyuretán;Elastan;Polyester;Nylon Pohlavie: Unisex Sezóna: Zima Farba: Čierna Technológia: Shark System Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC Shark Black/Neonyellow 8 Lyžiarske rukavice

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 165 cm

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 165 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Modelový rok: 23/24 Hmotnosť (g): 203.0 Farba: Čierna;Ružová Technológia: Shark System Sezóna: Zima Veková skupina: Dospelý Dĺžka (cm): 165.0 Krajina pôvodu: Čína Nastaviteľná veľkosť: Nie Materiál: Uhlíkové vlákno Pohlavie: Unisex Priemer: 16 mm Hmotnosť: 203 g Dĺžka: 165 cm Farba podľa výrobcu: Neonpink/Neonyellow/Black Typ aktivity: Beh na lyžiach (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 165 cm
Leki PRC 650 neonyellow-black (SPTlek0938nad), Leki PRC Shark black-neon yellow (SPTlek1211nad), Leki PRC 750 neonpink-neonyellow-black (SPTlek0952nad), Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite (SPTlek0931nad), Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad), Leki Alpine Ski Bag bright red-black-neonyellow 185 cm (4028173285426), Leki Ski Boot Bag WCR 60 l, neonpink-black-neonyellow (4028173839438), Polednice Plešatá palice, TISSOT PRC 200 T055.410.16.047.00, Classic bežecké palice (SPTrada131nad), Kodiak bežecké palice (SPTrada140nad), Race bežecké palice (SPTrada153nad), Navitas Ski Bobble Green (5060290963053), TISSOT PRC 200 Powermatic 80 T055.430.16.057.00, TISSOT PRC 200 Chrono Automatic T055.427.11.057.00, Pánské hodinky TISSOT PRC 200 T055.417.16.047.00, Brother - Skladacie palice LTH133 (8595042741315), Toko Ski Vise World cup (4250423601933), Navitas Fleece Lined Ski Bobble (5060771720748), TISSOT PRC 200 NBA Special Edition T055.217.11.017.00, NILS NW802 nordic walking palice (5907695582468), NILS NW603 nordic walking palice (5907695502831), NILS NW106 nordic walking palice (5907695581638), NILS NW-TK19 trekingové palice (5907695590333), Sissel Masážny ježko Fit-Roller, ergo Roller (4250694702506), Sissel Masážny pás Fit-Roller, Rope Roller (4250694702513)