Sp connect glass screen protector iphone 11/xr (55324)

Produkt Sp connect glass screen protector iphone 11/xr (55324) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sp connect glass screen protector iphone 11/xr (55324) upraviť a produkt hľadať znova.

SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11/XR (55324)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11/XR (55324)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 8-9H, matné, hrúbka 0,5 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej vášho zariadenia sa eventuálne môže aj napriek všetkej opatrnosti náhle zničiť, napríklad tak, že sa vám ho podarí nechtiac pustiť z ruky. Ako prevencia týchto nehôd sa hodí ochranné sklo SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11/XR. Tvrdé ochranné sklo je zamerané na model Apple iPhone 11 a iPhone XR. Zásluhou tvrdosti 8-9H a hrúbky 0,5 mm mimoriadne ochráni obrazovku pred roztrieštením alebo poškriabaním. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Veľkou výhodou sú mierne zaoblené 2.5D hrany, ktoré splynú s displejom a vy sa nedotýkate ostrého okraja. Vďaka tvrdenému sklu SP Connect tak bude obrazovka vášho zariadenia za všetkých okolností dokonale chránená. Drží veľmi pevne a spoľahlivo, miesto lepiacej vrstvy využíva statickú... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11/XR (55324) , Sp connect glass screen protector iphone 11/xr (55324)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11 Pro/XS/X (55322)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11 Pro/XS/X (55322)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 8-9H, matné, hrúbka 0,5 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej vášho zariadenia sa dá aj napriek všetkej obozretnosti jednoducho narušiť, stačí ho pritom iba nechcene zhodiť na zem. Na takéto prípady je pripravené ochranné sklo SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11 Pro/XS/X. Tvrdé krycie sklo je určené na model Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS. Zásluhou tvrdosti s hodnotou 8-9H a hrúbky sklíčka 0,5 mm dobre ochráni obrazovku zariadenia pred škrabancami. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. O vysoký komfort pri používaní telefónu sa postarajú 2.5D hrany, zásluhou ktorých neprechádzate prstom po ostrom okraji. Vďaka dotykovému sklu SP Connect tak bude displej vášho zariadenia stále ako nový. Za každých okolností bude držať ako pribité, využíva jednoduchý princíp... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11 Pro/XS/X (55322) , Sp connect glass screen protector iphone 11 pro/xs/x (55322)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone SE/8/7 (55302)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone SE/8/7 (55302)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020) a iPhone SE (2022), zaoblenie 2.5D, tvrdosť 8-9H, matné, hrúbka 0,5 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej vášho zariadenia sa kedykoľvek dá aj napriek veľkej opatrnosti nečakane zničiť, stačí na to ho len nechtiac zhodiť zo stola. Na zabránenie podobnej situácii je určené ochranné sklo SP Connect Glass Screen Protector iPhone SE/8/7. Ochranné tvrdené sklo je vhodné presne na model Apple iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020) a iPhone SE (2022). Práve zásluhou tvrdosti 8-9H a hrúbky sklíčka 0,5 mm poctivo uchráni obrazovku zariadenia pred poškodením každého druhu. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Veľkou výhodou sú mierne zaoblené 2.5D hrany, ktoré veľmi dobre splynú s displejom. Vďaka ochrannému sklu SP Connect tak bude displej vášho zariadenia stále v... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Glass Screen Protector iPhone SE/8/7 (55302) , Sp connect glass screen protector iphone 13 pro max (55346)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone 12 Pro/12 (55333)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone 12 Pro/12 (55333)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 8-9H, matné, hrúbka 0,5 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej zariadenia s dotykovou plochou sa dá aj napriek všetkej obozretnosti z ničoho nič poškriabať, stačí ho len nechtiac pustiť z ruky. Na predchádzanie takýmto situáciám sa vám môže hodiť ochranné sklo SP Connect Glass Screen Protector iPhone 12 Pro/12. Toto krycie sklo bolo vytvorené presne na model Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro. Práve zásluhou tvrdosti 8-9H a hrúbky 0,5 mm bezpečne kryje obrazovku zariadenia pred škrabancami a inými poškodeniami. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. O vysoký komfort pri používaní telefónu sa postarajú 2.5D hrany, zásluhou ktorých nenarazíte prstom na ostrý okraj. Vďaka ochrannému sklu SP Connect tak bude displej vášho zariadenia stále v dokonalom stave. Držať bude ako pribité, miesto... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Glass Screen Protector iPhone 12 Pro/12 (55333) , Sp connect glass screen protector iphone se/8/7 (55302)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone 13 Pro Max (55346)

SP Connect Glass Screen Protector iPhone 13 Pro Max (55346)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 13 Pro Max, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 8-9H, matné, hrúbka 0,5 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej vášho zariadenia sa eventuálne môže aj napriek prezieravosti náhle poškodiť, nemusí sa stať nič viac, než to, že sa vám ho podarí omylom pustiť na podlahu. Ako riešenie tohto problému sa vyrába ochranné sklo SP Connect Glass Screen Protector iPhone 13 Pro Max. Ochranné sklo je vhodné priamo na model Apple iPhone 13 Pro Max. Práve zásluhou tvrdosti 8-9H a hrúbky skla 0,5 mm efektívne istí obrazovku pred roztrieštením alebo poškriabaním. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Väčší komfort pri používaní telefónu zaistia zaoblené 2.5D hrany, ktoré lepšie splynú s displejom. Vďaka tvrdenému sklu SP Connect tak bude displej vášho zariadenia stále ako nový. Jeho prichytenie je pevné a spoľahlivé, nevyužíva lepiacu vrstvu, ale statickú... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Glass Screen Protector iPhone 13 Pro Max (55346) , Sp connect glass screen protector iphone 12 pro/12 (55333)

SP Connect Phone Case iPhone 11/XR (55224)

SP Connect Phone Case iPhone 11/XR (55224)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11, materiál TPU, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, prichytenie na riadidlá Tvrdé puzdro na mobilný telefón zabezpečuje osvedčenú ochranu proti popraskaniu, poškriabaniu, či iným častým poškodeniam. Dizajn v outdoorovom a športovom strihu nemá problém ani so silnejšou záťažou vo vonkajších podmienkach. TPU dodáva puzdru SP Connect Phone Case iPhone 11/XRohybnosť a značnú tuhosť, vďaka ktorej je odolnosť pri pádoch alebo nárazoch oveľa vyššia. Nenahraditeľné sú výrezy venované najdôležitejším ovládacím prvkom telefónu, bez ktorých by sa nemohol plnohodnotne používať.Dôležitá špecifikácia puzdra na mobilný telefón SP Connect Phone Case iPhone 11/XRVýrezy pre tlačidlá a dôležité prvkyPre fanúšikov cyklistiky má aj možnosť prichytenia na riadidlá bicyklaMateriál puzdra na mobil SP Connect Phone Case iPhone 11/XR: TPUFlipové puzdro na mobil Apple iPhone 11/XR (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Phone Case iPhone 11/XR (55224) , Sp connect phone case iphone 11/xr (55224)

SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11/XR (53924)

SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11/XR (53924)
Detail

Držiak na mobil – na motorku, mechanický Súprava SP Connect Moto Bundle je zložená z odolného puzdra, vrchného plášťa na ochranu pred dažďom aj prachom a montážneho prvku na jednoduché umiestnenie. Držiak nainštalujete ľahko a rýchlo, takže ho môžete okamžite začať používať. Vďaka nastaviteľnému ramenu je možné jednoducho zvoliť ideálny uhol a po odstránení ramena je možné SP Connect Moto Bundle použiť aj ako nízkoprofilový držiak. Pomocou otočenia o 90° telefón v puzdre spoľahlivo uzamknete, takže bude aj pri silných otrasoch chránený pred pádom a prípadným poškodením. Súprava SP Connect Moto Bundle je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a bez problémov ju môžete využiť za každého počasia.Kľúčové vlastnosti súpravy SP Connect Moto BundleNastaviteľné rameno pre ideálny uholSúprava je určená na upevnenie na riadidlá motocykla s priemermi 2,22/2,54/2,86/3,17 cmJednoduchá inštalácia súpravy SP Connect Moto BundleVysoká kvalita použitých materiálov Súprava SP... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11/XR (53924) , Sp connect moto bundle pre iphone 11/xr (53924)

SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11/XR (54424)

SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11/XR (54424)
Detail

Držiak na mobil – na bicykel, mechanický Súprava SP Connect Bike Bundle II je zložená z odolného puzdra, vrchného plášťa na ochranu pred dažďom aj prachom a montážneho prvku na jednoduché umiestnenie. Držiak nainštalujete ľahko a rýchlo, takže ho môžete okamžite začať používať. Vďaka nastaviteľnému ramenu je možné jednoducho zvoliť ideálny uhol a po odstránení ramena je možné SP Connect Bike Bundle II použiť aj ako nízko profilový držiak. Pomocou otočenia o 90° telefón v puzdre spoľahlivo uzamknete, takže bude aj pri silných otrasoch chránený pred pádom a prípadným poškodením. Súprava SP Connect Bike Bundle II je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a bez problémov je ju možné využiť za každého počasia.Kľúčové vlastnosti súpravy SP Connect Bike Bundle IINastaviteľné rameno na ideálny uholJednoduchá inštalácia súpravy SP Connect Bike Bundle IIVysoká kvalita použitých materiálov Súprava SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11/XR Možnosť montáže s ramenom aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11/XR (54424) , Sp connect bike bundle ii pre iphone 11/xr (54424)

AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11/XR (AGD-TGB0006)

AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11/XR (AGD-TGB0006)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D FullCover Glass... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11/XR (AGD-TGB0006) , Sp connect phone case spc+ iphone 11/xr, magsafe (52623)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11/XR (AGD-TGC0111)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11/XR (AGD-TGC0111)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, case friendly vyhotovenie, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D Case Friendly... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11/XR (AGD-TGC0111) , Alzaguard 2.5d fullcover glass protector na iphone 11/xr (agd-tgb0006)

Tempered Glass Protector zafírové pre iPhone 11/Xr, 55 karátové (TGC-IPXR-BL)

Tempered Glass Protector zafírové pre iPhone 11/Xr, 55 karátové (TGC-IPXR-BL)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0,23 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Privítajte nového kráľa. Zafírové ochranné sklo Zafír je druhý najtvrdší nerast po diamante a najtvrdší typ ochranného skla. Tempered Glass Protector pre iPhone 11/Xr bolo laboratórne vyrobené starostlivým 500-hodinovým výrobným procesom, vďaka čomu ponúka medzi ochrannými sklami najvyššiu úroveň ochrany a odolnosti pred poškodením. Zafírové sklo Tempered Glass Protector je tvrdšie ako skalaZafír je nielen najsilnejší ochranca displeja a kamery, ale tiež vďaka extrémnej tvrdosti aj mimoriadne trvanlivý. Hrany aj plocha skla Tempered Glass Protector pre iPhone 11/Xr sú vysoko odolné voči štiepeniu a poškriabaniu, aby nielen váš iPhone, ale aj ochranné sklo zostalo dlho ako nové. Špeciálny materiál, dôsledné testovanieZafírové sklo Tempered Glass... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector zafírové pre iPhone 11/Xr, 55 karátové (TGC-IPXR-BL) , Alzaguard 2.5d case friendly glass protector na iphone 11/xr (agd-tgc0111)

Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector Black na iPhone XS (8594177952917)

Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector Black na iPhone XS (8594177952917)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone XS, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm Displej dotykového zariadenia sa dá aj napriek maximálnej opatrnosti a pozornosti jednoducho poškodiť, nemusí sa stať nič viac, než to, že sa vám ho podarí nechcene zhodiť na zem. Na predchádzanie takýmto situáciám existuje ochranné sklo Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector Black na iPhone XS. Tvrdené sklo bolo vyrobené presne na model Apple iPhone XS. Zásluhou tvrdosti s hodnotou 9H a hrúbky 0,33 mm skvele uchráni obrazovku zariadenia pred roztrieštením alebo poškriabaním. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Vďaka tvrdenému sklu Icheckey tak bude vaše zariadenie stále ako v bavlnke. Podstatné prednosti ochranného skla Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector Black na iPhone XS Ochranné sklo Apple iPhone XS Pevnejšie ako bežná ochranná fólia Citlivosť na dotyk nie je aplikáciou tvrdeného skla obmedzená Hodnota tvrdosti 9H Hrúbka ochranného skla... (alza.sk)

Podobné produkty ako Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector Black na iPhone XS (8594177952917) , Epico 3d+ glass iphone xr/11 – čierne (42412151300001)

Spigen Align Glass FC iPhone 11/XR (AGL00106)

Spigen Align Glass FC iPhone 11/XR (AGL00106)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, zaoblenie 3D, tvrdosť 9H, súčasť balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej vášho zariadenia sa kedykoľvek dá aj napriek rozvážnosti znenazdania poškodiť, stačí na to iba malá nehoda, ako ho napr. nechtiac zhodiť zo stola. Na to, aby ste sa takémuto problému vyhli, sa dá zaobstarať ochranné sklo Spigen Align Glass FC iPhone 11/XR. Tvrdé ochranné sklo bolo vyhotovené na obrazovku Apple iPhone 11 a iPhone XR. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Zaoblenie hrán je tzv. 3D, veľmi dobre splývajú s displejom. Vďaka dotykovému sklu Spigen tak bude vaše zariadenie stále ako v bavlnke. Súčasťou balenia je tiež čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu. Hlavné prednosti ochranného skla Spigen Align Glass FC iPhone 11/XR Ochranné sklo Apple iPhone 11 a iPhone XR Trikrát väčšia pevnosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Align Glass FC iPhone 11/XR (AGL00106) , Spigen align glass fc iphone 11/xr (agl00106)

MG 9H Tempered Glass ochranné sklo na iPhone 11 / XR

MG 9H Tempered Glass ochranné sklo na iPhone 11 / XR
Detail

Každému sa už stalo, že mu spadol telefón a a odniesol si to práve displej, ktorý je najviac náchylný na poškodenie. Preto je nevyhnutné svoj telefón chrániť. Tvrdené sklo maximálne ochráni váš telefón pred pádmi, nárazmi a škrabancami. Navyše pomáha odpudzovať vlhkosť aj prach. Funkčnosť telefónu ostáva plne zachovaná, nemení sa jeho citlivosť ani nedeformuje zobrazovanie. Váš telefón si zaslúži kvalitnú a spoľahlivú ochranu, aby ste sa nemuseli stresovať zo škrabancov, či nepekných prasklín na displeji v prípade, že vám nešťastne vypadne z vrecka. Drží precízne a vám odpadáva starosť s večným striehnutím na bezpečnosť telefónu. UPOZORNENIE! Sklo je menšie ako displej, vzhľadom na to, že telefón má zaoblený displej a sklo pokrýva len rovnú plochu displeja. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrýva úplne celý displej • Tvrdosť 9H pre maximálnu ochranu pred škrabancami a rozbitím • Chráni váš telefón pred vodou, prachom a nečistotami • Eliminuje viditeľnosť odtlačkov prstov • Niekoľkokrát vyššia účinnosť ako pri ochrannej fólii • Ľahká aplikácia, vďaka špeciálnej technológii neostávajú pod sklom vzduchové bubliny (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG 9H Tempered Glass ochranné sklo na iPhone 11 / XR , Tempered glass protector zafírové pre iphone 11/xr, 55 karátové (tgc-ipxr-bl)

Mobile Origin Screen Guard iPhone 11 / XR 2ks s aplikátorom (SGA-i11-2pk)

Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, hrúbka 0,3 mm, súčasť balenia: inštalačný rámik, čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a inštalačná fólia Displej zariadenia s dotykovou plochou sa dá aj napriek všetkej rozvážnosti nepredvídateľne rozbiť, stačí na to iba malá nehoda, ako ho napr. nechtiac pristúpiť. Ako prevencia týchto nehôd sa vám môže hodiť ochranné sklo Mobile Origin Screen Guard iPhone 11 / XR 2ks s aplikátorom. Tvrdé krycie sklo bolo vyhotovené na obrazovku Apple iPhone 11 a iPhone XR. Zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky sklíčka 0,3 mm dokonale istí obrazovku pred poškodením pri páde alebo inej nehode. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. O vysoký komfort pri používaní telefónu sa postarajú 2.5D hrany, ktoré veľmi dobre splynú s displejom. Vďaka ochrannému sklu Mobile Origin tak bude displej vášho zariadenia stále v dokonalom stave. Nijako... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mobile Origin Screen Guard iPhone 11 / XR 2ks s aplikátorom (SGA-i11-2pk) , Mobile origin screen guard iphone 11 / xr 2ks s aplikátorom (sga-i11-2pk)

SP Connect Bike Bundle II iPhone 11 Pro

SP Connect Bike Bundle II iPhone 11 Pro
Detail

SP Connect BIKE BUNDLE II vám umožní pripojiť mobilný telefón na bicykel v priebehu niekoľkých sekúnd.Pripevnite na bicykel CLAMP MOUNT (univerzálny úchyt) alebo STEM MOUNT (úchyt na predstavec) a ste pripravený na pripojenie SP Connect PHONE CASE (obal na mobil) alebo UNIVERSAL INTERFACE (univerzálny úchyt) umiestnením na držiak a otočením o 90° v smere hodinových ručičiek.Váš mobilný telefón je bezpečne umiestnený priamo v strede vášho zorného poľa a umožňuje vám používať aplikácie, ovládať zoznam skladieb, čítať správy alebo nechať sa navigovať. Môžete použiť WEATHER COVER (nepremokavý obal), aby ste ochránili váš telefón pred dažďom a nečistotami, aj ako dodatočnú ochranu pred nárazom. Obal na mobilTenký, ochranný, funkčnýVyužívanie všetkých portov a tlačidielTrojvrstvová konštrukcia pre maximálnu ochranuBezdrôtové nabíjanie je stále možné alebo univerzálne puzdro na telefónUniverzálny obal na smartphone v 2 veľkostiach(M: 70x153 mm / L: 80x165 mm)Chráni pred dažďom, potom, prachom a blatomVyužitie všetkých portov a tlačidielPoužiteľnosť dotykovej obrazovky je naďalej možná Nepremokavý obal (neobsahuje verzia Universal)Chráni pred dažďom, potom, prachom alebo bahnomDáva telefónu dodatočnú odolnosť voči nárazom Univerzálny držiak na bicykelUpevnenie na riadidlá / predstavec bez náradiaAdaptéry na okrúhle alebo rovné povrchyRameno pre nastavenie uhlaFormát na výšku / na šírku voliteľný2 možnosti montáže (A / B)Pre priemery 22-42mm Poznámka: Hrubšia ochrana displeja alebo rukavice môžu obmedziť použiteľnosť dotykovej obrazovky v kombinácii s nepremokavým obalom. Nepremokavý obal môže ovplyvniť aj funkčnosť základného tlačidla iPhone 8, 8+, 7 a 7+. To možno vyriešiť zapnutím softvérového tlačidla Home. Variant : iPhone 11 Pro Krajina pôvodu : Čína Farba : Číra (muziker.com)

Podobné produkty ako SP Connect Bike Bundle II iPhone 11 Pro , Tempered glass protector na iphone 11, 3d glass (tgl-ip11-bl)

SP Connect Bike Bundle II iPhone 11 Pro Max

SP Connect Bike Bundle II iPhone 11 Pro Max
Detail

SP Connect BIKE BUNDLE II vám umožní pripojiť mobilný telefón na bicykel v priebehu niekoľkých sekúnd. Pripevnite na bicykel CLAMP MOUNT (univerzálny úchyt) alebo STEM MOUNT (úchyt na predstavec) a ste pripravený na pripojenie SP Connect PHONE CASE (obal na mobil) alebo UNIVERSAL INTERFACE (univerzálny úchyt) umiestnením na držiak a otočením o 90° v smere hodinových ručičiek. Váš mobilný telefón je bezpečne umiestnený priamo v strede vášho zorného poľa a umožňuje vám používať aplikácie, ovládať zoznam skladieb, čítať správy alebo nechať sa navigovať. Môžete použiť WEATHER COVER (nepremokavý obal), aby ste ochránili váš telefón pred dažďom a nečistotami, aj ako dodatočnú ochranu pred nárazom. Obal na mobil Tenký, ochranný, funkčný Využívanie všetkých portov a tlačidiel Trojvrstvová konštrukcia pre maximálnu ochranu Bezdrôtové nabíjanie je stále možné alebo univerzálne puzdro na telefón Univerzálny obal na smartphone v 2 veľkostiach (M: 70x153 mm / L: 80x165 mm) Chráni pred dažďom, potom, prachom a blatom Využitie všetkých portov a tlačidiel Použiteľnosť dotykovej obrazovky je naďalej možná Nepremokavý obal (neobsahuje verzia Universal) Chráni pred dažďom, potom, prachom alebo bahnom Dáva telefónu dodatočnú odolnosť voči nárazom Univerzálny držiak na bicykel Upevnenie na riadidlá / predstavec bez náradia Adaptéry na okrúhle alebo rovné povrchy Rameno pre nastavenie uhla Formát na výšku / na šírku voliteľný 2 možnosti montáže (A / B) Pre priemery 22-42mm Poznámka: Hrubšia ochrana displeja alebo rukavice môžu obmedziť použiteľnosť dotykovej obrazovky v kombinácii s nepremokavým obalom. Nepremokavý obal môže ovplyvniť aj funkčnosť základného tlačidla iPhone 8, 8+, 7 a 7+. To možno vyriešiť zapnutím softvérového tlačidla Home. Farba : Číra Krajina pôvodu : Čína Variant : iPhone 11 Pro Max (muziker.com)

Podobné produkty ako SP Connect Bike Bundle II iPhone 11 Pro Max , Icheckey 3d curved tempered glass screen protector black na iphone xs (8594177952917)

Baseus Curved-screen ochranné sklo na iPhone 11 / iPhone XR, čierne (SGAPIPH61-APE01)

Baseus Curved-screen ochranné sklo na iPhone 11 / iPhone XR, čierne (SGAPIPH61-APE01)
Detail

Ochranné sklo na mobil je nevyhnutnou súčasťou ochrany telefónu pred škrabancami a iným mechanickým poškodením. Sklo zaistí bezpečnú ochranu telefónu počas každodenného používania. Chráni celú obrazovku, vrátane zaoblených krajov a zároveň disponuje oleofóbnym povlakom, ktorý absorbuje vlhkosť, znižuje tvorbu pruhov a odtlačkov prstov. Funkčnosť telefónu sa nemení, sklo neovplyvňuje dotykové vlastnosti. Vlastnosti ochrannej fólie: • Chráni displej pred odtlačkami, škrabancami a mechanickým poškodením • Zaoblené okraje pokryjú celý displej • Niekoľkokrát vyššia účinnosť ako pri ochrannej fólii • Tvrdosť 9H pre maximálnu ochranu • Poskytuje mimoriadne čistý obraz • Nemá to vplyv na citlivosť obrazovky (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Curved-screen ochranné sklo na iPhone 11 / iPhone XR, čierne (SGAPIPH61-APE01) , Epico glass na iphone xr (32912151000005)

AlzaGuard 2.5D Glass with TPU Frame na iPhone 11/ XR čierne (AGD-TGTF002B)

Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D FullCover Glass... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D Glass with TPU Frame na iPhone 11/ XR čierne (AGD-TGTF002B) , Baseus anti-bluelight tempered glass for iphone xr/11 transparent (sgapiph61-lf02)

Tempered Glass Protector na iPhone 11, 3D Glass (TGL-IP11-BL)

Tempered Glass Protector na iPhone 11, 3D Glass (TGL-IP11-BL)
Detail

Ochranné sklo na objektív na mobil Apple iPhone 11, zaoblenie 3D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0.3 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a sklo na zadnú stranu Všetci sa snažíme dostatočne chrániť svoj mobilný telefón. Poškriabať sa ale môže aj šošovka fotoaparátu. Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector je kompatibilné s telefónom Apple iPhone 11. Sklo s tvrdosťou 9H bude chrániť fotomodul pred poškriabaním a iným zničením. Pokiaľ nosíte telefón len tak vo vrecku či kabelke, s ochranným sklom na objektív Tempered Glass Protector sa netreba báť nielen poškriabania šošovky, ale ani prasknutia fotomodulu pri prípadnom páde. Váš mobilný telefón bude chrániť sklo s 3D zaoblením. Hrúbka skla je 0,3 mm. Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector nijako neznižuje kvalitu zhotovených fotiek či videozáznamov. V balení sa nachádza aj čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector na iPhone 11, 3D Glass (TGL-IP11-BL) , Uag glass screen shield iphone 14 (144006110000)

EPICO 3D+ GLASS iPhone XR/11 – čierne (42412151300001)

EPICO 3D+ GLASS iPhone XR/11 – čierne (42412151300001)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, zaoblenie 3D, tvrdosť 9H, kompatibilné s čítačkou odtlačkov a lesklé, hrúbka 0,35 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička Displej dotykového zariadenia sa môže aj napriek všetkej rozvážnosti náhle rozbiť, stačí ak sa vám podarí ho nechtiac pustiť z ruky. Na prevenciu podobných prípadov bolo vyvinuté tvrdené sklo EPICO 3D+ GLASS iPhone XR/11 – čierne. Toto ochranné sklo sa hodí akurát pre model Apple iPhone XR a iPhone 11. Práve vďaka tvrdosti 9H a hrúbke 0,35 mm bezpečne ochráni displej zariadenia pred všemožným poškodením. Vonkajšia povrchová úprava tohto skla zamedzuje zašpineniu od odtlačkov prstov. Vďaka Epico tak bude displej vášho zariadenia vždy ako v bavlnke. V balení sa nachádza čistiaca handrička. Rozhodujúce parametre ochranného skla EPICO 3D+ GLASS iPhone XR/11 – čierne Ochranné sklo vhodné pre Apple iPhone XR a iPhone 11Sklo poskytne vášmu zariadeniu až trikrát väčšiu ochranu než bežná fólia Aplikácia... (alza.sk)

Podobné produkty ako EPICO 3D+ GLASS iPhone XR/11 – čierne (42412151300001) , Sp connect bike bundle ii pre iphone 11 pro/xs/x (54422)

SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro/XS/X (54422)

SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro/XS/X (54422)
Detail

Držiak na mobil – na bicykel, mechanický Jazdíte podľa navigácie alebo často voláte cez hands-free? Rozhodne vám bude vhodný držiak na mobilný telefón SP Connect. Pripevniť ho môžete na bicykel. Najdôležitejšie parametre držiaka na mobilný telefón do auta SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro/XS/X Zásluhou držiaka na mobilný telefón SP Connect bude sledovanie navigácie v aute oveľa pohodlnejšie Štýl prichytenia držiaka: na bicykel (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro/XS/X (54422) , Sp connect moto bundle pre iphone 11 pro max/xs max (53923)

SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro Max/XS Max (53923)

SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro Max/XS Max (53923)
Detail

Držiak na mobil – na motorku, mechanický Potrebujete pri jazde autom sledovať mobilnú navigáciu alebo potrebujete často telefonovať? Pravdepodobne sa vám bude hodiť držiak na mobilný telefón SP Connect. Ohľadom uchytenia poslúži ako držiak na motorku. Dôležité funkcie držiaka na mobilný telefón na motorku SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro Max/XS Max Za pomoci držiaka SP Connect môžete bezpečne sledovať navigáciu za jazdy Štýl uchytenia držiaka: na motorku (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro Max/XS Max (53923) , Sp connect phone case spc+ iphone 11 pro/xs/x, magsafe (52622)

SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe (52622)

Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, materiál plast a TPU, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, prichytenie na riadidlá Chráňte svoj mobilný telefón proti poškodeniu vďaka krytu na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím precíznym vyhotovením zárukou vysokej odolnosti. Povrch krytu je príjemný na dotyk a dobre sa v ruke drží. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe zostane voľný prístup ku konektoru na nabíjanie a dalším tlačidlám nevyhnutným na plynulé používanie mobilného telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne prichytený. Ochranný kryt na mobil na Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS zaistí vášmu telefónu ochranu. Významné parametre krytu na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe Praktická ochrana mobilného telefónu Apple iPhone... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe (52622) , Epico flexi glass na iphone xr (32912151000002)

Tactical Glass Shield 2.5D sklo pre Apple iPhone 11/iPhone XR KP25818

Detail

Tactical Glass Shield 2.5D sklo pre Apple iPhone 11/iPhone XR - Tmavo Modrá Prémiové sklo Tactical Glass Shield 2.5D pre najlepšiu ochranu displeja mobilného telefónu Apple iPhone 11/iPhone XR. Ochranné sklo chráni rovnú časť displeja a lepí sa po celej ploche, vďaka tomu je priľnutie k displeju telefónu perfektné a kryje tak len rovnú časť displeja, končí v mieste, kde sa displej začína ohýbať. Hrúbka skla je iba 0,33mm, na displeji je tak prakticky nerozoznateľné, ale dostatočne pevné, aby ochránilo displej telefónu pri nechcenom páde. Oleofóbna úprava tvrdeného skla Tactical Glass Shield 2.5D zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov, veľmi ľahko sa čistí a spoľahlivo odpudzuje vodu. Návod na nalepenie skla Aplikovať ochranné sklo je jednoduché. Displej čo najstarostlivejšie očistite priloženým handričkou namočenou v alkohole a po zaschnutí povrch vyleštite priloženým handričkou z mikrovlákna. Než priložíte sklo uistite sa, že na displeji ani v okolí slúchadlá nezostali žiadne nečistoty, ktoré by bránili dokonalému priľnutiu skla, alebo ho mohli znehodnotiť. Pred pritlačením tvrdeného skla dbajte na to, aby sklo bolo na výšku i šírku perfektne vycentrované, a od stredu vytlačte vzduch do krajov. Po inštalácii skla nedochádza k zhoršeniu dotykových vlastností displeja ani ku skresleniu farebného podania displeja, perfektné optické vlastnosti zostávajú zachované. Špecifikácia: kryje celú plochu displeja až k okrajom hrúbka: 0,33 mm tvrdosť 9H 100% priehľadnosť oleofóbna štruktúra proti odtlačkom prstov 2.5D - kryje celú plochu displeja až k okrajom vyrobené presne na mieru daného telefónu jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín všetko potrebné k inštalácii v balení Farba: Tmavo Modrá Obsah balenia ochranné tvrdené sklo vlhčený obrúsok handrička z mikrovlákna pre vyleštenie displeja antistatická fólia pre odstránenie prachu Rozdiely ochranného skla Tactical 5D vs Tactical 2.5D. 5D je prémiové ochranné sklo, ktoré je tvarované tak, aby pokrylo maximum plochy displeja. Lepí po celej ploche a zabraňuje tak vzniku bublín a vnikaniu nečistôt pod sklo. 2.5D sklo je vlastnosťami rovnaké ako 5D avšak s tým rozdielom, že je rovné, nekryje zahnuté časti displeja a končí obvykle v mieste, kde displej prestáva byť perfektne plochý. Preto sklo 2.5D je vhodné aj pre použitie akéhokoľvek púzdra. Kompaktibilný: Apple iPhone 11/iPhone XR Apple iPhone 11Apple iPhone XR (izmael.eu)

Podobné produkty ako Tactical Glass Shield 2.5D sklo pre Apple iPhone 11/iPhone XR KP25818 , Alzaguard 2.5d glass with tpu frame na iphone 11/ xr čierne (agd-tgtf002b)

SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro MAX/XS Max (54423)

SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro MAX/XS Max (54423)
Detail

Držiak na mobil – na bicykel, mechanický Sledujete počas riadenia mobilnú navigáciu alebo často voláte cez hands-free? Vhodným riešením pre vás môže byť držiak na mobilný telefón SP Connect. Ohľadom prichytenie poslúži ako držiak na bicykel. Najdôležitejšie vlastnosti držiaka na mobilný telefón do auta SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro MAX/XS Max Vďaka držiaku na mobil SP Connect budete mať telefón neustále poruke aj počas jazdy Prichytenie držiaka na mobil: na bicykel (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro MAX/XS Max (54423) , Sp connect bike bundle ii pre iphone 11 pro max/xs max (54423)

Baseus Full Glass ochranné sklo pre iPhone 11 / iPhone XR, priesvitné (SGAPIPH61-LS02)

Baseus Full Glass ochranné sklo pre iPhone 11 / iPhone XR, priesvitné (SGAPIPH61-LS02)
Detail

Baseus Full Glass ochranné sklo je jedinečným riešením ako ochrániť displej telefónu pred škrabancami, nečistotami alebo pred rozbitím. Sklo značky Baseus sa pýši vysokou kvalitou, ktoré zaistí vášmu telefónu bezpečnú ochranu počas každodenného používania. Sklo má tvrdosť 9H a vysokú citlivosť dotyku pre maximálnu ochranu a pohodlné používanie. Jedná sa o sklo s oleofóbnym povlakom, ktorý odpudzuje mastnotu, odtlačky prstov a šmuhy. Hladký povrch skla je tiež citlivejší a funkčnosť telefónu ostáva plne zachovaná. Sklo nezasahuje do citlivosti dotykovej obrazovky, rozpoznania tváre a kvality fotografie. Sklo sa jednoducho nalepí na celú plochu displeja. Dôkladne drží a vám odpadáva starosť s večným striehnutím na bezpečnosť telefónu. Vlastnosti: • Špeciálny oleofóbny povlak poskytuje vynikajúcu ochranu voči odtlačkom prstov, škvrnám a šmuhám • Nezasahuje do citlivosti dotykovej obrazovky, rozpoznania tváre a kvality fotografie • Ochrana pred kvapkami vody a poškriabaním • Celá povrchová priľnavosť • Plné krytie • Tvrdosť: 9H • Hrúbka: 0,3mm Balenie obsahuje tvrdené sklo a utierky na čistenie obrazovky. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Full Glass ochranné sklo pre iPhone 11 / iPhone XR, priesvitné (SGAPIPH61-LS02) , Sp connect phone case spc+ iphone 11 pro max/xs max, magsafe (52624)

Hama 3D-Full-Screen-Protection 00186257 ochranné sklo na displej smartfónu Vhodné pre: Apple iPhone XR, Apple iPhone 11

Hama 3D-Full-Screen-Protection 00186257 ochranné sklo na displej smartfónu Vhodné pre: Apple iPhone XR, Apple iPhone 11
Detail

Špičková kompletná ochrana pre Apple iPhone 11: Ochranné sklo pokrýva celú prednú časť - vďaka extrémnej tvrdosti je displej ukončovacím prvkom. Kladivo, nožnice, nôž - na obrazovke nezáleží. Váš smartphone sa stane silným partnerom vo všetkých situáciách! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hama 3D-Full-Screen-Protection 00186257 ochranné sklo na displej smartfónu Vhodné pre: Apple iPhone XR, Apple iPhone 11 , Uag glass screen shield iphone 14 pro (144002110000)

AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGB0005)

AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGB0005)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGB0005) , Uag glass screen shield iphone 14 max (144004110000)

Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, modré (TGR-AIP11-BU)

Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, modré (TGR-AIP11-BU)
Detail

Ochranné sklo na objektív na mobil Apple iPhone 11, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, hrúbka 0.3 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Všetci sa snažíme dostatočne chrániť svoj mobilný telefón. Krehká je ale aj šošovka fotoaparátu. Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector je ideálne pre telefón Apple iPhone 11. Tvrdosť skla 9H zaistí vysokú odolnosť citlivého fotomodulu. Ak nosíte mobil len tak v batohu či taške, s tvrdeným sklom na objektív Tempered Glass Protector sa netreba báť nielen poškriabania šošovky, ale ani prasknutia fotomodulu pri prípadnom páde. Váš mobilný telefón bude chrániť sklo s 2,5D zaoblením. Hrúbka skla je 0,3 mm. Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector v žiadnom prípade negatívne neovplyvňuje kvalitu vami vyhotovených fotografií či videí. V balení sa nachádza aj čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu. Hlavné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, modré (TGR-AIP11-BU) , Tempered glass protector na iphone 14/14 plus, fialová trblietka (tgl-ip14-sp)

Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, strieborná (TGR-AIP11-SL)

Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, strieborná (TGR-AIP11-SL)
Detail

Ochranné sklo na objektív na mobil Apple iPhone 11, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, hrúbka 0.3 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Určite sa snažíte svoj mobilný telefón patrične chrániť pred poškodením. Rovnakú pozornosť je ale dobré venovať aj šošovke fotoaparátu. Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector si skvele rozumie s telefónom Apple iPhone 11. Sklo s tvrdosťou 9H zaistí maximálnu odolnosť pred nechceným poškodením fotoaparátu. Pokiaľ mobil nosíte po vreckách alebo v kabelke, s tvrdeným sklom na objektív Tempered Glass Protector sa nemusíte obávať prasknutia fotomodulu pri páde ani poškriabaní šošovky. Váš mobilný telefón bude chrániť sklo s 2,5D zaoblením. Hrúbka skla je 0,3 mm. Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector nebude nijako ovplyvňovať kvalitu vami vyhotovených videí či fotografií. V balení sa nachádza aj čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, strieborná (TGR-AIP11-SL)

Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, zelená (TGR-AIP11-GN)

Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, zelená (TGR-AIP11-GN)
Detail

Ochranné sklo na objektív na mobil Apple iPhone 11, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, hrúbka 0.3 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Venujete dostatočnú pozornosť ochrane svojho mobilného telefónu? Myslíte aj na ochranu šošovky fotoaparátu? Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector je kompatibilné s telefónom Apple iPhone 11. Tvrdosť skla 9H nedovolí, aby sa fotomodul akokoľvek poškodil. Pokiaľ mobil nosíte po vreckách alebo v kabelke, s ochranným sklom na objektív Tempered Glass Protector sa nielenže šošovka nepoškriabe, ale pri prípadnom páde navyše nepraskne fotomodul. Váš mobilný telefón bude chrániť sklo s 2,5D zaoblením. Hrúbka skla je 0,3 mm. Tvrdené sklo na objektív Tempered Glass Protector nijako neznižuje kvalitu zhotovených fotiek či videozáznamov. Súčasťou balenia je aj čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu. Zásadné prednosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector na kameru iPhone 11/12 mini, zelená (TGR-AIP11-GN)

AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGE0046)

AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGE0046)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, z japonského skla Asahi, 3D zaoblenie splývajúce s telefónom, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo na okrajoch, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné ochranné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo na iPhone od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla na mobil 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGE0046)

Baseus Anti-bluelight Tempered Glass for iPhone Xr/11 Transparent (SGAPIPH61-LF02)

Baseus Anti-bluelight Tempered Glass for iPhone Xr/11 Transparent (SGAPIPH61-LF02)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 a iPhone XR, súčasť balenia: čistiaca handrička Displej dotykového zariadenia sa eventuálne môže aj napriek veľkej rozvážnosti znenazdania narušiť, stačí ho akurát nedopatrením zhodiť na podlahu. Na zabránenie takejto nehode je tu ochranné sklo Baseus Anti-bluelight Tempered Glass for iPhone Xr/11 Transparent. Ochranné sklo je zamerané na model Apple iPhone 11 a iPhone XR. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Vďaka ochrannému sklu Baseus tak bude vaše zariadenie stále bezpečne chránené. Vnútri balenia je navyše aj čistiaca handrička. Rozhodujúce vlastnosti ochranného skla Baseus Anti-bluelight Tempered Glass for iPhone Xr/11 Transparent Ochranné sklo Apple iPhone 11 a iPhone XR Vaše zariadenie ochráni až trikrát lepšie ako obyčajná fólia Aplikácia dotykového skla nijako neznižuje citlivosť dotyku V balení je tiež čistiaca handrička Baseus Anti-bluelight Tempered Glass for iPhone Xr/11... (alza.sk)

Podobné produkty ako Baseus Anti-bluelight Tempered Glass for iPhone Xr/11 Transparent (SGAPIPH61-LF02)

UAG Glass Screen Shield iPhone 14 (144006110000)

UAG Glass Screen Shield iPhone 14 (144006110000)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 14, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, hrúbka 0,3 mm, súčasť balenia: inštalačný rámik, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej vášho zariadenia sa eventuálne môže aj napriek opatrnosti z ničoho nič zničiť, napríklad tak, že sa vám ho podarí nechtiac pustiť z ruky. Na tieto nehody je pripravené ochranné sklo UAG Glass Screen Shield iPhone 14. Toto ochranné krycie sklo bolo vytvorené na model Apple iPhone 14. Práve zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky skla 0,3 mm bezchybne istí obrazovku pred roztrieštením alebo poškriabaním. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Veľkou výhodou sú mierne zaoblené 2.5D hrany, ktoré veľmi dobre splynú s displejom. Vďaka dotykovému sklu UAG si tak obrazovka vášho zariadenia uchová stále dobrú kondíciu. Vždy perfektne zachováva dotykové vlastnosti displeja telefónu, pretože má lepivú vrstvu po celej ploche. Vnútri balenia je navyše aj inštalačný rámik,... (alza.sk)

Podobné produkty ako UAG Glass Screen Shield iPhone 14 (144006110000)

Tempered Glass Protector na iPhone 14/14 Plus, fialová trblietka (TGL-IP14-SP)

Tempered Glass Protector na iPhone 14/14 Plus, fialová trblietka (TGL-IP14-SP)
Detail

Ochranné sklo na objektív , zaoblenie 3D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0.3 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Venujete dostatočnú pozornosť ochrane svojho mobilného telefónu? Chránite aj šošovku fotoaparátu? Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector je kompatibilné s telefónom Apple iPhone 14 Plus a iPhone 14. Sklo s tvrdosťou 9H zabráni prípadnému zničeniu citlivého fotoaparátu. Ak nosíte telefón vo vrecku či batohu, s tvrdeným sklom na objektív Tempered Glass Protector nedôjde k poškriabaniu šošovky, ale ani k prípadnému prasknutiu fotomodulu pri páde telefónu. Váš mobilný telefón bude ochránený sklom s 3D zaoblením. Hrúbka skla je 0,3 mm. Tvrdené sklo na objektív Tempered Glass Protector nemá na výslednú kvalitu fotografií či videí žiadny vplyv. V balení sa nachádza aj čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu. Kľúčové prednosti ochranného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector na iPhone 14/14 Plus, fialová trblietka (TGL-IP14-SP)

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks (WG62-1-white-2packs-13pro-13max)

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks (WG62-1-white-2packs-13pro-13max)
Detail

Ochranné sklo na objektív na mobil Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max, zaoblenie 3D, tvrdosť 9H, hrúbka 0.3 mm, súčasťou balenia: guide sticker Okrem bežného používania mobilného telefónu určite venujete pozornosť aj jeho ochrane. Myslíte aj na ochranu šošovky fotoaparátu? Ochranné sklo na objektív AhaStyle využijete pre telefón Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max. Tvrdosť skla 9H bude chrániť fotomodul pred poškriabaním a iným zničením. Ak nosíte telefón vo vrecku či batohu, s tvrdeným sklom na objektív AhaStyle sa šošovka nielen nepoškriabe, ale pri prípadnom páde nedôjde ani k prasknutiu fotomodulu. Váš mobilný telefón bude chrániť sklo s 3D zaoblením. Hrúbka skla je 0,3 mm. Tvrdené sklo na objektív AhaStyle môžete nasadiť na mobil aj vtedy, ak používate puzdro na telefón. Tvrdené sklo na objektív AhaStyle nebude nijako ovplyvňovať kvalitu vami vyhotovených videí či fotografií. Súčasťou balenia je aj guide sticker. Zásadné prednosti ochranného skla... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks (WG62-1-white-2packs-13pro-13max)

AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS MAX (AGD-TGB0007)

AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS MAX (AGD-TGB0007)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro Max a iPhone XS Max, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS MAX (AGD-TGB0007)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGC0112)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGC0112)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, case friendly vyhotovenie, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGC0112)

AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/ XS Max (AGD-TGE0047)

AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/ XS Max (AGD-TGE0047)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro Max a iPhone XS Max, z japonského skla Asahi, 3D zaoblenie splývajúce s telefónom, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo na okrajoch, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné ochranné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo na iPhone od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla na mobil 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/ XS Max (AGD-TGE0047)

Froggiex FX-NS-TG-9H Nintendo Switch Screen protector Glass 9H

Froggiex FX-NS-TG-9H Nintendo Switch Screen protector Glass 9H
Detail

Ochranné sklo Displej vášho zariadenia sa kedykoľvek môže aj napriek všetkej rozvážnosti z ničoho nič rozbiť, stačí, ak sa vám podarí ho nedbalo pohodiť na stôl. Ako prevencia týchto nehôd existuje ochranné sklo Froggiex FX-NS-TG-9H Nintendo Switch Screen protector Glass 9H. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Vďaka ochrannému sklu Froggiex tak bude vaše zariadenie vždy v bezpečí. Poskytuje väčšiu ochranu než bežná fólia Aplikácia ochranného skla neobmedzuje citlivosť dotyku Froggiex FX-NS-TG-9H Nintendo Switch Screen protector Glass 9H možno jednoducho aplikovať (alza.sk)

Podobné produkty ako Froggiex FX-NS-TG-9H Nintendo Switch Screen protector Glass 9H

Paperlike Screen Protector 2.1 iPad Air 10,9/Pro 11 (PL2A-11-18)

Detail

Ochranná fólia – na Apple iPad Air 10,9" 2020 (4, generace), iPad Air 10,9" 2022 (5, generácia), iPad Pro 11" 2018 (1, generace), iPad Pro 11" 2020 (2, generace), iPad Pro 11" 2021 (3, generácia) a iPad Pro 11" 2022 (4, generace), na displej prístroja, matný povrch, čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu súčasťou balenia Ochranný kryt Paperlike Screen Protector 2.1 na tablet iPad 10.9"/Pro 11"Ochranný kryt na obrazovku tabletu iPad je vhodný pre profesionálnych tvorcov a maliarov. Kreslite a píšte ako na skutočný papier.Ochranná fólia na tablet z kvalitných materiálovOchranná fólia na tablet Paperlike Screen Protector 2.1 bola vyrobená vo Švajčiarsku za použitia kvalitného plastu, ktorý bol vyvinutý špeciálne na fóliu Paperlike. Na zaistenie maximálnej presnosti ťahov a ich čistoty slúži špeciálna patentovaná technológia Nanodots Surface. Ide o mikroguľôčky, ktoré sú rozmiestnené po celej ploche ochrannej fólie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Paperlike Screen Protector 2.1 iPad Air 10,9/Pro 11 (PL2A-11-18)

UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Max (144004110000)

Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 14 Plus, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, hrúbka 0,3 mm, súčasť balenia: inštalačný rámik, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej zariadenia s dotykovou plochou sa dá aj napriek veľkej prezieravosti nečakane zničiť, stačí, ak sa vám podarí ho nechtiac pustiť z ruky. Na tieto a podobné prípady sa hodí ochranné sklo UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Max. Tvrdené sklo bolo vyrobené akurát na model Apple iPhone 14 Plus. Zásluhou tvrdosti s hodnotou 9H a hrúbky skla 0,3 mm bezpečne istí displej pred všelijakým poškodením. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Milo vás prekvapia mierne zaoblené 2.5D hrany, zásluhou ktorých neprechádzate prstom po ostrom okraji. Vďaka ochrannému sklu UAG si tak obrazovka vášho zariadenia uchová stále dobrú kondíciu. Nijako nezmení dotykové vlastnosti displeja, lepivá vrstva je totiž po celej ploche skla. Vnútri balenia je navyše aj inštalačný rámik,... (alza.sk)

Podobné produkty ako UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Max (144004110000)

UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Pro (144002110000)

UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Pro (144002110000)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 14 Pro, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, hrúbka 0,3 mm, súčasť balenia: inštalačný rámik, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej zariadenia s dotykovou plochou sa eventuálne môže aj napriek všetkej obozretnosti jednoducho poškodiť, stačí na to ho omylom pustiť na podlahu. Na obmedzenie rizika je vhodné ochranné sklo UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Pro. Tvrdé krycie sklo bolo vyrobené na model Apple iPhone 14 Pro. Práve zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky skla 0,3 mm vzorne uchráni obrazovku zariadenia pred poškodením pri páde. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Príjemnou vlastnosťou sú zaoblené 2.5D hrany, zásluhou ktorých nenarazíte prstom na ostrý okraj. Vďaka ochrannému sklu UAG tak bude displej vášho zariadenia stále v perfektnej kondícii. Samozrejmosťou je zachovanie dotykových vlastností displeja, má lepivú vrstvu po celej ploche. Vnútri balenia je navyše aj inštalačný rámik,... (alza.sk)

Podobné produkty ako UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Pro (144002110000)

Tempered Glass Protector 360° na iPhone 11 + sklo na kameru + ochranný rámik (TGP-IP11-360 )

Tempered Glass Protector 360° na iPhone 11 + sklo na kameru + ochranný rámik (TGP-IP11-360 )
Detail

Ochranné sklo na objektív , zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0.3 mm, súčasťou balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Celkom určite svoj mobilný telefón dostatočne chránite pred škrabancami. Chránite aj šošovku fotoaparátu? Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector je ideálne pre telefón Apple iPhone 11. Sklo s tvrdosťou 9H si vezme na starosť ochranu citlivého fotomodulu. Ak ste zvyknutí nosiť mobil vo vrecku či kabelke, s ochranným sklom na objektív Tempered Glass Protector sa šošovka nielen nepoškriabe, ale pri prípadnom páde nedôjde ani k prasknutiu fotomodulu. Ochranné sklo na objektív je vybavené 2,5D zaoblením. Hrúbka skla je 0,3 mm. Ochranné sklo na objektív Tempered Glass Protector nemá na výslednú kvalitu fotografií či videí žiadny vplyv. V balení sa nachádza aj čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu. Zásadné vlastnosti ochranného skla... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector 360° na iPhone 11 + sklo na kameru + ochranný rámik (TGP-IP11-360 )

Tempered Glass Protector na iPhone 11, 3D + sklo na kameru (Case Friendly) (TGR-AI11CF-BL)

Tempered Glass Protector na iPhone 11, 3D + sklo na kameru (Case Friendly) (TGR-AI11CF-BL)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11, zaoblenie 3D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0,3 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a sklo na zadnú stranu Rámčekové ochranné sklo. Neviditeľná ochrana.Zakrivený ochranný sklenený rámček Tempered Glass Protector pre Apple iPhone 11 dokonale splynie s displejom bez ostrých hrán. Vďaka zaobleným hranám ochranné sklo vizuálne nenarúša dizajn smartfónu.Sklo poskytne ochranu aj pre fotomodul vášho telefónuTempered Glass Protector pre Apple iPhone 11 poskytuje takmer neviditeľnú ochranu, takže sa nemusíte obávať rozbitia alebo poškriabania objektívu fotoaparátu. Tvrdené sklo TGP je úplne priehľadné a neznižuje kvalitu fotografií ani videí urobených smartfónom.Ochranné sklá sa testujú na skutočných zariadeniachPre výrobu ochranného skla Tempered Glass Protector pre Apple iPhone 11 výrobca vyberá iba tie najkvalitnejšie materiály, ktoré prešli prísnou kontrolou a testovaním. Každý... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector na iPhone 11, 3D + sklo na kameru (Case Friendly) (TGR-AI11CF-BL)

Tempered Glass Protector rámčekové na iPhone 11 + sklo na kameru (Case Friendly) (TGR-AI11-BL)

Tempered Glass Protector rámčekové na iPhone 11 + sklo na kameru (Case Friendly) (TGR-AI11-BL)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0,3 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a sklo na zadnú stranu Inštalačný rám na presné umiestnenie ochranného sklaŠpeciálny rámček pre rýchlu a jednoduchú aplikáciu skla TGP vám pomôže presne ho prilepiť na displej telefónu Apple iPhone 11. Ochranné sklo presne priľne ku všetkým výrezom.Sklo poskytne ochranu aj pre fotomodul vášho telefónuTempered Glass Protector pre Apple iPhone 11 poskytuje takmer neviditeľnú ochranu, takže sa nemusíte obávať rozbitia alebo poškriabania objektívu fotoaparátu. Tvrdené sklo TGP je úplne priehľadné a neznižuje kvalitu fotografií ani videí urobených smartfónom.Ochranné sklá sa testujú na skutočných zariadeniachPre výrobu ochranného skla Tempered Glass Protector pre Apple iPhone 11 výrobca vyberá iba tie najkvalitnejšie materiály, ktoré prešli prísnou kontrolou a testovaním. Každý kus je následne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector rámčekové na iPhone 11 + sklo na kameru (Case Friendly) (TGR-AI11-BL)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS Max (AGD-TGC0104)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS Max (AGD-TGC0104)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro Max a iPhone XS Max, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, case friendly vyhotovenie, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS Max (AGD-TGC0104)

Puzdro na mobil Guess iPhone 11 / Xr šedá farba

Detail

Puzdro na IPhone z kolekcie Guess. Model vyrobený z odolnej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Guess iPhone 11 / Xr šedá farba

Puzdro na mobil Guess iPhone 11 / Xr hnedá farba

Detail

Puzdro na IPhone z kolekcie Guess. Model vyrobený zo vzorovanej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Guess iPhone 11 / Xr hnedá farba
SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11/XR (55324), SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11 Pro/XS/X (55322), SP Connect Glass Screen Protector iPhone 13 Pro Max (55346), SP Connect Glass Screen Protector iPhone SE/8/7 (55302), SP Connect Glass Screen Protector iPhone 12 Pro/12 (55333), SP Connect Phone Case iPhone 11/XR (55224), SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11/XR (53924), SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11/XR (54424), SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11/XR, MagSafe (52623), AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11/XR (AGD-TGB0006), AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11/XR (AGD-TGC0111), EPICO 3D+ GLASS iPhone XR/11 – čierne (42412151300001), Spigen Align Glass FC iPhone 11/XR (AGL00106), Tempered Glass Protector zafírové pre iPhone 11/Xr, 55 karátové (TGC-IPXR-BL), Mobile Origin Screen Guard iPhone 11 / XR 2ks s aplikátorom (SGA-i11-2pk), Tempered Glass Protector na iPhone 11, 3D Glass (TGL-IP11-BL), Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector Black na iPhone XS (8594177952917), Epico Glass na iPhone XR (32912151000005), Baseus Anti-bluelight Tempered Glass for iPhone Xr/11 Transparent (SGAPIPH61-LF02), UAG Glass Screen Shield iPhone 14 (144006110000), SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro/XS/X (54422), SP Connect Moto Bundle pre iPhone 11 Pro Max/XS Max (53923), SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe (52622), Epico Flexi Glass na iPhone XR (32912151000002), AlzaGuard 2.5D Glass with TPU Frame na iPhone 11/ XR čierne (AGD-TGTF002B), SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro MAX/XS Max (54423), SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro Max/XS Max, MagSafe (52624), UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Pro (144002110000), UAG Glass Screen Shield iPhone 14 Max (144004110000), Tempered Glass Protector na iPhone 14/14 Plus, fialová trblietka (TGL-IP14-SP)