Stagg tim jr 5/16b rd (25024133)

Produkt Stagg tim jr 5/16b rd (25024133) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stagg tim jr 5/16b rd (25024133) upraviť a produkt hľadať znova.

Stagg TIM JR 5/16B RD (25024133)

Stagg TIM JR 5/16B RD (25024133)
Detail

Bicia súprava – s činelmi, detská veľkosť, 16" basový bubon, 8" Tom1, 10" Tom2, 12" Floor tom1, 10" × 5" Snare, hardware súčasťou súpravy, v balení držiaky, paličky, stojany a stolička bez operadla, obrázok je ilustratívny, súprava obsahuje iba vymenované prvky Zvažujete, že svojej ratolesti zaobstaráte kvalitné bicie, ktoré jej pomôžu zdokonaliť sa v bubnovacom umení? Potom si nenechajte ujsť biciu súpravu pre deti Stagg. Táto zostava s činelmi ponúka všetko, čo je potrebné, a k tomu prinesie vašej hudbe aj cinkavý alebo chrapľavý zvuk, čo vám umožní hrať rôzne štýly a žánre. V balení nájdete paličky, ktoré sú nevyhnutnou výbavou bubeníka. Súčasťou je aj praktická stolička, ktorej úlohou je zaistiť potrebný komfort pri hre. Vďaka stojanom a držiakom si prispôsobíte súpravu podľa vlastných individuálnych potrieb. Povrch bicej súpravy Stagg je chránený dobre vyzerajúcou odolnou fóliou. Skvelé vyhotovenie súpravy dopĺňa červená farba. Kľúčové vlastnosti bicej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 5/16B RD (25024133) , Stagg tim jr 5/16b rd (25024133)

Stagg TIM JR 5/16B RD Detská bicia súprava

Stagg TIM JR 5/16B RD Detská bicia súprava
Detail

Päťdielna súprava bicích pre deti. Okrem bubnov a činelov súprava obsahuje aj stojany, stoličku bez operadla, paličky, pedál k veľkému bubnu a ladiaci kľúč. Basový bubon 16 x 11" Floor tom 12 x 10" Snare bubon 10 x 5" " so stojanom Tom 8 x 6" so stojanom Tom 10 x 6" so stojanom Hi-hat 8" so stojanom Crash činel 10 " so stojanom Vrátane: stoličky, paličiek, pedálu a ladiacieho kľúča Hmotnosť: 17, 15 kg Vrátane hardvéru: Áno Balenie obsahuje: Paličky;Ladiaci kľúč;Pedál k basovému bubnu Rozmery tomu 2: 10x6" Rozmery snare bubna: 10x5" Rozmery tomu 3: 8x6" Paličky: Áno Činely: Áno Rozmery floor tomu 1: 12x10" Farba: Červená Rozmery basového bubna: 16x11" (muziker.com)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 5/16B RD Detská bicia súprava , Stagg tim jr 3/16b rd (25024131)

Stagg TIM JR 3/16B RD (25024131)

Stagg TIM JR 3/16B RD (25024131)
Detail

Bicia súprava – s činelmi, detská veľkosť, 16" basový bubon, 8" Tom1, 10" × 5" Snare, hardware súčasťou súpravy, v balení držiaky, paličky, stojany a stolička bez operadla, obrázok je ilustratívny, súprava obsahuje iba vymenované prvky Chcete svojej ratolesti zaobstarať kvalitné bicie, s ktorými pozdvihne svoju hru na vyššiu úroveň? Potom venujte pozornosť bicej súprave pre deti Stagg. Táto zostava s činelmi obsahuje všetky potrebné bubnové komponenty, a navyše prinesie vašej produkcii aj cinkavý alebo chrapľavý zvuk, takže sa budete môcť pustiť do rôznych štýlov aj žánrov. V balení nájdete nevyhnutné paličky, ktoré každý hráč potrebuje. V sade sa nachádza aj praktická stolička, ktorá má na starosti komfort pri hre. Stojany a držiaky umožňujú nastavenie súpravy podľa vlastných individuálnych potrieb. Povrch bicej súpravy Stagg je chránený odolnou fóliou, ktorá vyzerá veľmi štýlovo. Dizajnové stvárnenie súpravy umocňuje červená farba. Kľúčové prednosti bicej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 3/16B RD (25024131) , Stagg tim jr 5/16b bk

Stagg TIM JR 5/16B BK

Stagg TIM JR 5/16B BK
Detail

Bicia súprava – s činelmi, detská veľkosť, 16" basový bubon, 8" Tom1, 10" Tom2, 12" Floor tom1, 10" Snare, hardware súčasťou súpravy, v balení držiaky, paličky, pedál, stojany a stolička bez operadla, obrázok je ilustratívny, súprava obsahuje iba vymenované prvky Zvažujete, že svojej ratolesti zaobstaráte kvalitné bicie, ktoré jej pomôžu zdokonaliť sa v bubnovacom umení? Potom stavte na biciu súpravu pre deti Stagg. Táto zostava s činelmi ponúka všetko, čo je potrebné, a k tomu prinesie vašej hudbe aj cinkavý alebo chrapľavý zvuk, čo umožní hrať rôzne hudobné štýly a žánre. V balení dostanete paličky, bez ktorých sa žiadny hráč nezaobíde. Nechýba ani praktická stolička, ktorá vám zaistí dostatočné pohodlie pri hraní. Dostanete aj robustný pedál, ktorý umožňuje ovládanie bubna pomocou nohy. Vďaka stojanom a držiakom si prispôsobíte súpravu podľa vlastných individuálnych potrieb. Na súprave prevláda čierna farba. Zásadné prednosti bicej súpravy Stagg TIM JR 5/16B... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 5/16B BK

Stagg Tim Jr 5/16B Detská bicia súprava Čierna Čierna

Stagg Tim Jr 5/16B Detská bicia súprava Čierna Čierna
Detail

Detská bicia súprava 5-dielna vrátane činelov a stoličky. Skladá sa z 16" veľkého bubna, 6" a 8" Tomu (prechodov), 10" Floor Tomu (kotol), 10" malého bubna, 8" Hi-Hat a 10" Crash činelu. Súčasťou je aj stolička, šlapka k veľkému bubnu , stojany, pár paličiek a ladiaci kľúč. Farba čierna. Krajina pôvodu : Čína Balenie obsahuje : Clamp na prechod Farba podľa výrobcu : Čierna Séria : Tim Materiál : Lipa americká Balenie obsahuje : Stolička Balenie obsahuje : Pedál k basovému bubnu Rozmery basového bubna : 16x11" Rozmery snare bubna : 10x5" Rozmery tomu 2 : 10x6" Činely : Áno Vrátane hardvéru : Áno Paličky : Áno Rozmery tomu 1 : 8x6" Rozmery floor tomu 1 : 12x10" Balenie obsahuje : Šibenicový činelový stojan Balenie obsahuje : Ladiace kladivko Balenie obsahuje : Paličky Použitie : Bubny a perkusie pre deti Farba : Čierna Balenie obsahuje : Stojan na Hi-Hat (muziker.com)

Podobné produkty ako Stagg Tim Jr 5/16B Detská bicia súprava Čierna Čierna , Stagg tim jr 3/12b rd

Stagg TIM JR 3/16B BL

Stagg TIM JR 3/16B BL
Detail

Bicia súprava – s činelmi, detská veľkosť, 16" basový bubon, 8" Tom1, 10" Snare, hardware súčasťou súpravy, v balení držiaky, paličky, stojany a stolička bez operadla, obrázok je ilustratívny, súprava obsahuje iba vymenované prvky Potrebujete svojej ratolesti kúpiť kvalitné bicie, s ktorými pozdvihne svoju hru na vyššiu úroveň? Potom zvážte biciu súpravu pre deti Stagg. Táto zostava s činelmi obsahuje všetky potrebné komponenty, a k tomu obohatí vašu produkciu o chrapľavý či cinkavý zvuk, čo vám dovolí hrať rôzne žánre aj štýly. V balení nájdete nevyhnutné paličky, ktoré každý hráč potrebuje. K sade je pribalená aj praktická stolička, ktorá sa postará o komfortné hranie. Vďaka stojanom a držiakom si prispôsobíte súpravu podľa vlastných individuálnych potrieb. Kvalitné vyhotovenie súpravy umocňuje modrá farba. Kľúčové vlastnosti bicej súpravy Stagg TIM JR 3/16B BL Bicia súprava pre deti Stagg má parádne zvukové vlastnosti Je to zostava s činelmi V balení... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 3/16B BL

Stagg Tim Jr 3/16B Detská bicia súprava Modrá Modrá

Stagg Tim Jr 3/16B Detská bicia súprava Modrá Modrá
Detail

Sada detských bubnov, 3-dielna vrátane stoličky, paličiek a ladiaceho kľúča. Skladá sa z 16" veľkého bubna, 8" prechodu, 10" malého bubna a 10" činelu. Súčasťou sú stojany, šľapka k veľkému bubnu a stolička. Farba tieňovaná modrá. Rozmery tomu 1 : 8x6" Balenie obsahuje : Šibenicový činelový stojan Činely : Áno Balenie obsahuje : Pedál k basovému bubnu Materiál : Lipa americká Balenie obsahuje : Clamp na prechod Farba podľa výrobcu : Modrá Balenie obsahuje : Stojan na Hi-Hat Paličky : Áno Rozmery snare bubna : 10x5" Použitie : Bubny a perkusie pre deti Rozmery basového bubna : 16x11" Vrátane hardvéru : Áno Balenie obsahuje : Paličky Farba : Modrá Krajina pôvodu : Čína Balenie obsahuje : Stolička Balenie obsahuje : Ladiace kladivko (muziker.com)

Podobné produkty ako Stagg Tim Jr 3/16B Detská bicia súprava Modrá Modrá

Stagg TIM JR 3/12B RD

Stagg TIM JR 3/12B RD
Detail

Bicia súprava – s činelmi, detská veľkosť, 12" basový bubon, 8" Tom1, 10" Snare, hardware súčasťou súpravy, v balení držiaky, paličky, pedál, stojany a stolička bez operadla, obrázok je ilustratívny, súprava obsahuje iba vymenované prvky Želáte si pre svoju ratolesť kúpiť kvalitné bicie, s ktorými bude zdokonaľovať svoje bubnovacie umenie? Potom určite neprehliadnite biciu súpravu pre deti Stagg. Táto zostava s činelmi má vo výbave všetky potrebné bubnové komponenty, a navyše vyšperkuje vašu produkciu cinkavým alebo chrapľavým zvukom, čo vám umožňuje hrať rôzne štýly aj žánre. V balení nájdete paličky, ktoré sú nevyhnutnou výbavou bubeníka. V sade sa nachádza aj praktická stolička, ktorá sa postará o pohodlie pri hre. Výrobca pridal aj robustný pedál, pomocou ktorého sa bubon ovláda nohou. Stojany a držiaky umožňujú nastaviť súpravu tak, ako vám to bude vyhovovať. Skvelé vyhotovenie súpravy dopĺňa červená farba. Hlavné vlastnosti bicej súpravy Stagg TIM JR... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 3/12B RD

Stagg TIM JR 3/12B RD Red Detská bicia súprava

Stagg TIM JR 3/12B RD Red Detská bicia súprava
Detail

Trojdielna súprava bicích pre deti. Okrem bubnov a činelov súprava obsahuje aj stojany, stoličku bez operadla, paličky, pedál k veľkému bubnu a ladiaci kľúč.Basový bubon 12 x 10"Snare bubon 10 x 4,5 "so stojanomTom tom: 8 x 3,5 " so stojanomCrash činel 8 " so stojanomVrátane: stoličky, paličiek, pedálu a ladiacieho kľúčaHmotnosť: 8,5 kg Paličky: Áno Vrátane hardvéru: Áno Farba: Červená Činely: Áno Farba podľa výrobcu: Red Rozmery snare bubna: 10x4,5" Rozmery tomu 1: 1,8x3,5" Rozmery basového bubna: 12x10" (muziker.com)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 3/12B RD Red Detská bicia súprava

Stagg TIM JR 3/12B BL Blue Detská bicia súprava

Stagg TIM JR 3/12B BL Blue Detská bicia súprava
Detail

Trojdielna súprava bicích pre deti. Okrem bubnov a činelov súprava obsahuje aj stojany, stoličku bez operadla, paličky, pedál k veľkému bubnu a ladiaci kľúč.Basový bubon 12 x 10"Snare bubon 10 x 4,5 "so stojanomTom tom: 8 x 3,5 " so stojanomCrash činel 8 " so stojanomVrátane: stoličky, paličiek, pedálu a ladiacieho kľúčaHmotnosť: 8,5 kg Paličky: Áno Vrátane hardvéru: Áno Farba podľa výrobcu: Blue Farba: Červená Činely: Áno Rozmery tomu 1: 1,8x3,5" Rozmery basového bubna: 12x10" Rozmery snare bubna: 10x4,5" (muziker.com)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 3/12B BL Blue Detská bicia súprava

Stagg SM5A-TIM F30

Stagg SM5A-TIM F30
Detail

Paličky na bicie – 5A, materiál javor, materiál špičky plsť, v balení 2 paličky Neoddeliteľnou súčasťou každých bicích sú dobre zvolené paličky. Paličky na bicie Stagg vás budú sprevádzať pri každej hre. Patria medzi štandardné paličky, s ktorými rozozniete celú biciu súpravu. Boli vyrobené vo veľkosti 5A. Hudobníci ich nazývajú stredne ťažké paličky, ktoré nájdu využitie v džeze alebo tanečnej hudbe pre razantnejší zvuk. Na ich výrobu slúži javorové drevo, ktoré im dodáva ľahkosť, ale pritom je dostatočne tvrdé. Na špičkách sú zakončené plsťou. V balení nájdete jeden pár paličiek na bicie Stagg. Kľúčové vlastnosti paličiek na bicie Stagg SM5A-TIM F30 Paličky na bicie Stagg dobre rozoznejú vaše nástroje Nákupom získate klasické paličky na bicie Sú vyrobené z ľahkého tvrdého javora Špička paličiek na bicie Stagg má na sebe plsť Vnútri balenia nájdete dva kusy paličiek na bicie Stagg Veľkosť paličiek zodpovedá 5A (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SM5A-TIM F30

Stagg SMC6 RD

Stagg SMC6 RD
Detail

Audio kábel – prepájací, dĺžka 6 m, male konektor 1× XLR3, female konektor 1× XLR3, rovné zakončenie Audio kábel od výrobcu Stagg doplní vašu obľúbenú hudobnú zostavu a postará sa o jedinečnú kvalitu zvuku. Je obdarený konektormi male XLR3 a female XLR3. Ak hovoríme o dĺžke, má prepojovací kábel Stagg celkovo 6 m. Tzv. XLR konektor sa bežne uplatňuje v profesionálnej audiotechnike najmä na kultúrne akcie. Zaujímavé prednosti audio kábla Stagg SMC6 RD Audio kábel Stagg je osadený konektormi male XLR3 a female XLR3 Dĺžka tohto modelu od značky Stagg sa dostala na hodnotu 6 m Stagg SMC6 RD je charakterizovaný ako prepojovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SMC6 RD , Stagg oca-pl rd

Stagg SGC6VT RD

Stagg SGC6VT RD
Detail

Audio kábel – prepájací, dĺžka 6 m, male konektor 2× jack 6,35 mm (TS), obojstranná koncovka a nástrojový, rovné zakončenie Audio kábel značky Stagg rozšíri vašu hudobnú zostavu a zaslúži sa o výborný zvuk. Je obdarený male konektormi Jack 6,35 mm. Pokiaľ ide o dĺžku, má prepojovací kábel Stagg presne 6 m. Veľký konektor Jack 6,3 mm sa využíva pri práci vyžadujúcej kvalitnejšiu aparatúru, je schopný prepojiť väčšinu elektronických nástrojov a nie sú mu cudzie ani mixážne pulty alebo zosilňovače. Dôležité funkcie audio kábla Stagg SGC6VT RD Audio kábel Stagg je osadený konektormi male Jack 6,35 mm Celková dĺžka tohto modelu od značky Stagg sa dostala na hodnotu 6 m Stagg SGC6VT RD je charakterizovaný ako prepojovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné Červená farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SGC6VT RD

Stagg SMC1 RD

Stagg SMC1 RD
Detail

Audio kábel – predlžovací, dĺžka 1 m, male konektor 1× XLR3, female konektor 1× XLR3, rovné zakončenie Audio kábel od výrobcu Stagg doplní vašu zvukovú aparatúru a zaistí veľmi kvalitný zvuk. Je opatrený konektormi male XLR3 a female XLR3. Ak hovoríme o dĺžke, má predlžovací kábel Stagg presne 1 m. Tzv. XLR konektor patrí medzi štandardy v profi technike určenej na koncerty a hudobné akcie. Dôležité parametre audio kábla Stagg SMC1 RD Audio kábel Stagg bol opatrený konektormi male XLR3 a female XLR3 Dĺžka tohto modelu od značky Stagg predstavuje 1 m Stagg SMC1 RD je charakterizovaný ako predlžovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SMC1 RD

Stagg SMC10 RD

Stagg SMC10 RD
Detail

Audio kábel – predlžovací, dĺžka 10 m, male konektor 1× XLR3, female konektor 1× XLR3, rovné zakončenie Audio kábel od značky Stagg skompletizuje vašu hudobnú aparatúru a zaistí kvalitné ozvučenie. Je opatrený konektormi male XLR3 a female XLR3. Čo sa dĺžky týka, má predlžovací kábel Stagg celkovo 10 m. Tzv. XLR konektor sa bežne uplatňuje v profi technike najmä na kultúrne akcie. Podstatné vlastnosti audio kábla Stagg SMC10 RD Audio kábel Stagg disponuje konektormi male XLR3 a female XLR3 Dĺžka tohto modelu od značky Stagg predstavuje 10 m Stagg SMC10 RD je charakterizovaný ako predlžovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SMC10 RD , Stagg caj-50m rd

Stagg SMC3 RD

Stagg SMC3 RD
Detail

Audio kábel – predlžovací, dĺžka 3 m, male konektor 1× XLR3, female konektor 1× XLR3, rovné zakončenie Audio kábel od výrobcu Stagg prepojí vašu obľúbenú hudobnú zostavu a zaistí výborný zvuk. Je obdarený konektormi male XLR3 a female XLR3. Ak ide o dĺžku, má predlžovací kábel Stagg celkovo 3 m. Tzv. XLR konektor bežne nájdeme v profesionálnej audiotechnike vhodnej na festivaly a hudobné akcie. Rozhodujúce vlastnosti audio kábla Stagg SMC3 RD Audio kábel Stagg je vybavený konektormi male XLR3 a female XLR3 Dĺžka tohto modelu od značky Stagg sa dostala na hodnotu 3 m Stagg SMC3 RD je charakterizovaný ako predlžovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SMC3 RD , Stagg melosta32 rd červená (25019469)

Stagg TAB-1 RD

Stagg TAB-1 RD
Detail

Perkusie – tamburína dvojradová, červená Tamburína Stagg TAB-1 predstavuje bicí nástroj, ktorý využijú hudobníci pre svoje živé vystúpenia aj nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 10 párov plieškov. Opatrená je čalúneným držadlom, ktoré umožní jej komfortné používanie. Stagg TAB-1 dodá vašim vystúpeniam aj nahrávkam jedinečný zvuk. Kľúčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-1 RDBicí nástroj v podobe tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-1 obsahuje 10 párov plieškovČalúnené držadlo zaistí komfortné používanieFarebné vyhotovenie: červené (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg TAB-1 RD

Stagg TAB-2 RD

Stagg TAB-2 RD
Detail

Perkusie – tamburína červená Tamburína Stagg TAB-2 predstavuje bicí nástroj, ktorý využijú hudobníci pre svoje živé vystúpenia aj nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párov plieškov. Opatrená je čalúneným držadlom, ktoré umožní jej komfortné používanie. Stagg TAB-2 dodá vašim vystúpeniam aj nahrávkam jedinečný zvuk. Kľúčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 RDBicí nástroj v podobe tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párov plieškovČalúnené držadlo zaistí komfortné používanieFarebné vyhotovenie: červené (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 RD

Stagg OCA-PL RD

Stagg OCA-PL RD
Detail

Okarína – materiál: plast, ladenie C (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg OCA-PL RD , Stagg tab mini/rd červená (25012833)

Stagg EGG-MA L/RD

Stagg EGG-MA L/RD
Detail

Perkusie – vajíčka, pár, dlhá rukoväť, červené Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, ktorý ocenia amatérski aj profesionálni hudobníci. Šejkery typu maracas vydávajú príjemný zvuk. Vyrobené sú z veľmi kvalitného plastu a súčasťou balenia sú 2 ks šejkerov. Opatrené sú dlhou rukoväťou, ktorá zaistí ich komfortné používanie. Stagg EGG-MA využijete nielen na hudobné nahrávky. Kľúčové vlastnosti perkusie Stagg EGG-MA L/RDRytmický nástroj pre amatérskych aj profesionálnych hudobníkovŠejkery typu maracas vydávajú príjemný zvukVyrobené z veľmi kvalitného plastuStagg EGG-MA sú vhodné aj na hudobné nahrávkyBalenie obsahuje 2 ks šejkerovDlhá rukoväť zaistí komfortné používanieFarebné vyhotovenie: červené (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA L/RD , Stagg sax strap2 rd červený (25025041)

Stagg EGG-MA S/RD

Stagg EGG-MA S/RD
Detail

Perkusie – vajíčka, pár, krátka rukoväť, červené Stagg EGG-MA je rytmický nástroj, ktorý ocenia amatérski aj profesionálni hudobníci. Šejkery typu maracas vydávajú príjemný zvuk. Vyrobené sú z veľmi kvalitného plastu a súčasťou balenia sú 2 ks šejkera. Opatrené sú krátkou rukoväťou, ktorá zaistí ich komfortné používanie. Stagg EGG-MA využijete nielen na hudobné nahrávky. Kľúčové vlastnosti perkusie Stagg EGG-MA S/RDRytmický nástroj pre amatérskych aj profesionálnych hudobníkovŠejkery typu maracas vydávajú príjemný zvukVyrobené z veľmi kvalitného plastuStagg EGG-MA sú vhodné aj na hudobné nahrávkyBalenie obsahuje 2 ks šejkerovKrátka rukoväť zaistí komfortné používanieFarebné vyhotovenie: hnedo-červené (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg EGG-MA S/RD

Stagg EGG-2 RD (25011969)

Stagg EGG-2 RD (25011969)
Detail

Perkusie – shaker vajíčka, červené Stagg EGG-2 RD je rytmický nástroj, ktorý ocenia amatérski aj profesionálni hudobníci. Vajíčko vydáva sýty a príjemný hrkavý zvuk. Vyrobené je z veľmi kvalitného plastu a súčasťou balenia sú 2 ks vajíčok. K dispozícii je pritom v rôznych farebných vyhotoveniach, z ktorých každé ponúka iný zvuk. Stagg EGG-2 RD využijete nielen na hudobné nahrávky. Kľúčové vlastnosti perkusie Stagg EGG-2 RDRytmický nástroj pre amatérskych aj profesionálnych hudobníkovVajíčko vydáva sýty a príjemný hrkavý zvukVyrobené z veľmi kvalitného plastuStagg EGG-2 je vhodné na hudobné nahrávkyBalenie obsahuje 2 ks vajíčokFarebné vyhotovenie: červené (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg EGG-2 RD (25011969) , Alpina t 5 pl jr (sptalp690nad)

Stagg MELOSTA32 RD červená (25019469)

Stagg MELOSTA32 RD červená (25019469)
Detail

Melodika – 32 klávesov, materiál plast, v balení náustok a puzdro Hledáte hudební nástroj, který si užijí malí i velcí hudebníci? Pak je možná právě vám určena klávesová foukací harmonika Stagg MELOSTA32. Obsahuje 32 kláves na kompaktním těle dlouhém pouze 41 cm. Díky tomu nezabere mnoho místa a s dodávaným nylonovým pouzdrem se i snadno přenáší. V balení naleznete rovněž náustek a ohebnou trubici. Klíčové vlastnosti melodiky Stagg MELOSTA32Vhodná pro velké i malé hudebníkyStagg MELOSTA32 měří pouze 41 cmS dodávaným nylonovým pouzdrem se snadno přenáší (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg MELOSTA32 RD červená (25019469) , Stagg susped 5 (25021951)

Stagg SAX STRAP2 RD červený (25025041)

Stagg SAX STRAP2 RD červený (25025041)
Detail

Popruh na dychové nástroje – na saxofón, materiál textil Kľúčové vlastnosti popruhu na dychové nástroje Stagg SAX STRAP2 RD červený Vďaka popruhu na dychové nástroje Stagg budete mať voľné ruky a nič vás nebude obmedzovať Ideálny pre saxofóny Výrobným materiálom je textil, ktorý dobre odvetráva Farba: červená (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SAX STRAP2 RD červený (25025041) , Tim plavák typu waggler 5 g 2 ks (5908279795922)

Stagg TAB mini/RD červená (25012833)

Stagg TAB mini/RD červená (25012833)
Detail

Perkusie – mini tamburína červená Tamburína Stagg TAB mini/RD je ideálnym sprievodným nástrojom k folkovému, country aj rockovému štýlu hudby. Po svojom obvode je doplnená o 4 páry plieškov, práve tie vydávajú svoj charakteristický zvuk. Tamburína je vyrobená z kvalitného plastu, vďaka ktorému je veľmi odolná. Stagg TAB mini/RD môžu využiť hudobníci na svoje vystúpenia a nahrávky, ale aj deti, ktorí sa tak zoznámia s týmto hudobným nástrojom. Kľúčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB mini/RD červenejTamburína vhodná pre hudobníkov aj detiIdeálny sprievodný nástroj k folkovému, country aj rockovému štýlu hudbyPo svojom obvode je doplnená o 4 páry plieškovStagg TAB mini je vyrobená z kvalitného plastuFarebné vyhotovenie: červené (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg TAB mini/RD červená (25012833) , Sporten super jr classic skin xcelerator jr cl (sptsport014nad)

Stagg SDX3-5

Stagg SDX3-5
Detail

Audio kábel – prepájací, dĺžka 3 m, male konektor 1× XLR5, female konektor 1× XLR5, rovné zakončenie Audio kábel značky Stagg prepojí jednotlivé časti aparatúry a zaručí zvuk nadpriemernej kvality. Disponuje konektormi male XLR5 a female XLR5. Ak hovoríme o dĺžke, má prepojovací kábel Stagg celkovo 3 m. Tzv. XLR konektor bežne nájdeme v profesionálnej audiotechnike určenej na koncerty a hudobné akcie. Kľúčové funkcie audio kábla Stagg SDX3-5 Audio kábel Stagg disponuje konektormi male XLR5 a female XLR5 Celková dĺžka tohto modelu od značky Stagg sa dostala na hodnotu 3 m Stagg SDX3-5 je charakterizovaný ako prepojovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SDX3-5 , Atomic pro c2 skintec jr + plk acs jr (sptatm1366nad)

Wilson Fiba 3X3 Jr 5

Wilson Fiba 3X3 Jr 5
Detail

Juniorská verzia basketbalovej lopty FIBA 3x3, poťah vám poskytne výnimočný výkon a špecifikácie originálu. Navyše má tlmiace jadro, ktoré hráči preferujú pre mäkkší pocit a lepšiu priľnavosť. Duša lopty: Tlakový uzáver Konštrukcia kanála: Kanále z gumy Obal: All Surface Vnútorná konštrukcia: Štandardná Hrací povrch: Vnútorný / Vonkajší VLASTNOSTI Technológia Wave Triple Threat Technológia Wave Triple Threat využíva drážky na povrchu lopty, aby maximalizovala ľahko vyhľadateľné úchopové body. Vzor vytvára 4 x viac úchopových bodov s každou drážkou bližšie k sebe pre lepšiu priľnavosť pri streľbe či prihrávke. Kanále z gumy Textúrované gumené kanáliky poskytujú 100 % povrchové pokrytie pre maximalizáciu úchopových bodov. All Surface povrch Vďaka odolnému povrchu je táto lopta vhodná na hru na akomkoľvek povrchu ihriska. Schválená podľa špecifikácií FIBA 3x3 Tlakový uzáver na udržanie optimálneho tlaku lopty Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Yellow/Blue Veková skupina : Junior Veľkosť : 5 Farba : Modrá Farba : Žltá Variant : Basketbalová lopta Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Wilson Fiba 3X3 Jr 5 , Atomic pro c1 skintec jr + plk acs jr (sptvodo413nad)

Stagg SUSPED 5 (25021951)

Stagg SUSPED 5 (25021951)
Detail

Klávesový pedál – sustain pedál, prepínač polarity, pripojenie 6.3 mm Jack, dĺžka kábla 1.8m, univerzálny Ak ste hudobníkom, iste potvrdíte, že pedále patria k základnému príslušenstvu. Pri hre na klávesových nástrojoch nájde svoje uplatnenie sustain pedál Stagg, ktorý sa nazýva aj damper pedál. Ten zvládne predĺženie dozvuku hraných tónov, aj keď už prst nestíska kláves. Tento typ piano pedála umožní tónom na seba plynulo nadväzovať a vytvoriť pomyselnú klavírnu plochu, v ktorej už nemožno rozoznať jednotlivé noty. Veľkou výhodou je, že obsahuje prepínač polarity, takže ho môžete ľahko využiť pre nástroje najrôznejších značiek. Na zapojenie využíva konektor 6,3 mm Jack. Pokiaľ sa pýtate na dĺžku kábla, tak tá zodpovedá hodnote 1,8 m. Určite sa vám zapáči univerzálne využitie piano pedála aj možnosť prepojenia s celým radom nástrojov. Kľúčové prednosti piano pedálu Stagg SUSPED 5 Sustain pedál Stagg bude predlžovať dozvuk hraných tónov Piano pedál vyrobený s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg SUSPED 5 (25021951) , Tim plavák na nočný rybolov 5 g 2 ks (5908279796905)

Tim Plavák typu waggler 5 g 2 ks (5908279795922)

Tim Plavák typu waggler 5 g 2 ks (5908279795922)
Detail

Plavák s priebežnou montážou, hmotnosť 5g, 2 ks v balení Balzový plavák typu waggler značky Tim je skvelým riešením pre váš budúci rybolov. Balzový plavák s hmotnosťou 5 g použijete na stojatých alebo len veľmi mierne prúdiacich vodách. Slúži na lov s nahadzovacím prútom na väčšiu vzdialenosť alebo vo väčších hĺbkach. Vlasec je ponorený pod hladinu, takže nástraha sa udrží na mieste aj v zlom počasí. Plavák Tim je vyrobený z kvalitného balzového dreva. Zaujme štíhla anténa s reflexným vrchným dielom pre jednoduchú indikáciu záberu.Kľúčové vlastnosti balzového plaváka Tim typu waggler, 5 gSkvelé riešenie pre rybolovPlavák Tim typu waggler použijete na stojatých alebo veľmi mierne prúdiacich vodáchSlúži na lov s nahadzovacím prútom na väčšiu vzdialenosť alebo vo väčších hĺbkachNástraha sa udrží na mieste aj v zlom počasíVyrobený z kvalitného balzového drevaŠtíhla anténaSkvele viditeľný vďaka reflexnému vrchnému dieluBalenie obsahuje mix fariebFarebné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tim Plavák typu waggler 5 g 2 ks (5908279795922) , Tim plavák typu waggler s dovažovaním 4 + 5 g (5908279795472)

AgfaPhoto Power AA 16ks AP-LR06-16B

AgfaPhoto Power AA 16ks AP-LR06-16B
Detail

Kvalitní Batéria AA (LR6) alkalická AGFAPHOTO Power 16ks / blister z kategorie Energia | Batérie | Alkalické batérie. (esat.sk)

Podobné produkty ako AgfaPhoto Power AA 16ks AP-LR06-16B , Manfrotto element mii monopod al rd 5 sec (mmelmiia5rd)

AgfaPhoto Power AAA 16ks AP-LR03-16B

AgfaPhoto Power AAA 16ks AP-LR03-16B
Detail

Kvalitní Batéria AAA (LR03) alkalická AGFAPHOTO Power 16ks / blister z kategorie Energia | Batérie | Alkalické batérie. (esat.sk)

Podobné produkty ako AgfaPhoto Power AAA 16ks AP-LR03-16B

Tim Plavák na nočný rybolov 5 g 2 ks (5908279796905)

Tim Plavák na nočný rybolov 5 g 2 ks (5908279796905)
Detail

Plavák s priebežnou montážou, hmotnosť 5g, 2 ks v balení Plavák Tim na nočný rybolov je balzový plavák typ angličák, ktorý využijú všetci športoví rybári. Anténa plaváka je tvorená priehľadnou trubičkou, v ktorej je umiestnená reflexná tyčinka. Tú je možné podľa potreby kedykoľvek zameniť za chemické svetielko. Balenie obsahuje 2 ks plavákov s rôznym farebným vyhotovením. Plavák Tim je praktická pomôcka, ktorá by nemala chýbať vo výbave žiadneho rybára.Kľúčové vlastnosti Plaváka Tim na nočný rybolov 5 g 2 ksPlavák nočný rybolovBalzový plavák typu angličákAnténa je tvorená priehľadnou trubičkou s reflexnou tyčinkou vnútriV balení 2 ks plavákovFarebné vyhotovenie: mix fariebHmotnosť:5 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Tim Plavák na nočný rybolov 5 g 2 ks (5908279796905)

Tim Plavák typu waggler s dovažovaním 4 + 5 g (5908279795472)

Tim Plavák typu waggler s dovažovaním 4 + 5 g (5908279795472)
Detail

Plavák s priebežnou montážou, hmotnosť 9g Balzový plavák typu waggler značky Tim je skvelým riešením pre váš budúci rybolov. Balzový plavák s dovažovaním 4 + 5 g použijete na stojatých alebo len veľmi mierne prúdiacich vodách. Slúži na lov s nahadzovacím prútom na väčšiu vzdialenosť alebo vo väčších hĺbkach. Vlasec je ponorený pod hladinu, takže nástraha sa udrží na mieste aj v zlom počasí. Plavák Tim je vyrobený z kvalitného balzového dreva. Zaujme štíhla anténa s reflexným vrchným dielom pre jednoduchú indikáciu záberu.Kľúčové vlastnosti balzového plaváka typu waggler s dovažovaním 4 + 5 g TimSkvelé riešenie pre rybolovPlavák Tim typu waggler použijete na stojatých alebo veľmi mierne prúdiacich vodáchSlúži na lov s nahadzovacím prútom na väčšiu vzdialenosť alebo vo väčších hĺbkachNástraha sa udrží na mieste aj v zlom počasíOdolný voči vlnám a nepriaznivým poveternostným podmienkamVyrobený z kvalitného balzového drevaDovažovanie 4 + 5 gŠtíhla anténaSkvele... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tim Plavák typu waggler s dovažovaním 4 + 5 g (5908279795472)

Tim Priebežný plavák na stojatú vodu 5 g 3 ks (5908279791924)

Tim Priebežný plavák na stojatú vodu 5 g 3 ks (5908279791924)
Detail

Plavák s priebežnou montážou, hmotnosť 5g, 3 ks v balení Priebežný balzový plavák na stojatú vodu značky Tim je výborným riešením pre váš rybolov, pokiaľ hľadáte plavák, ktorý ponúka prémiovú a odolnú konštrukciu. Plavák Tim bol vyrobený s vysokým podielom ručnej práce a je určený pre priebežné uchytenie. Jeho anténa je sfarbená reflexnou farbou, vďaka čomu ho na hladine nikdy nestratíte. Balenie obsahuje 3 kusy v rôznych farbách. Plavák váži 5 g.Kľúčové vlastnosti priebežného balzového plaváka TimVýborné riešenie pre váš rybolovOdolná a prémiová konštrukcia plaváka TimVyrobený s vysokým podielom ručnej prácePlavák Tim je vhodný na stojatú voduAnténa je sfarbená reflexnou farbouV balení 3 kusy v rôznych farbách (alza.sk)

Podobné produkty ako Tim Priebežný plavák na stojatú vodu 5 g 3 ks (5908279791924)

Stagg STB-5 W pre akustickú gitaru (25021423)

Stagg STB-5 W pre akustickú gitaru (25021423)
Detail

Obal na gitaru – pre akustické gitary typu Dreadnought, materiál nylon 600D, 1 vrecko, vystuženie 5 mm Milujete hudbu a ocenili by ste obal na uskladnenie vášho nástroja? Obal na gitaru Stagg prispieva k pohodlnému prenášaniu a skvele ochráni pred odrením či iným poškodením. Svojím vyhotovením je ideálny na akustické gitary typu dreadnought. Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je nylon 600d. Na pohodlné uloženie všetkých potrebných maličkostí môžete využiť šikovne umiestnené vrecko. Vystuženie, ktoré predchádza odieraniu, má hrúbku 5 mm. Hlavné prednosti obalu na gitaru Stagg STB-5 W pre akustickú gitaru Obal na gitaru umožňuje pohodlné prenášanie nástroja Je prispôsobený pre akustické gitary Typ akustickej gitary: dreadnought Obal na gitaru Stagg má vystuženie s hrúbkou 5 mm Ochráni nástroj pred odrením Šikovný úložný priestor navyše zaručuje pridané vrecko Jeho farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-5 W pre akustickú gitaru (25021423)

Stagg STB-5 MA puzdro pre mandolínu (25022493)

Stagg STB-5 MA puzdro pre mandolínu (25022493)
Detail

Puzdro na strunové nástroje - pro ostatní nástroje, počet kapes: 1, polstrování 5mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-5 MA puzdro pre mandolínu (25022493)

Manfrotto Element MII Monopod AL RD 5 Sec (MMELMIIA5RD)

Manfrotto Element MII Monopod AL RD 5 Sec (MMELMIIA5RD)
Detail

Statív – 1/4" aj 3/8" statívový závit, bez statívovej hlavy, materiál hliník, transportná výška 43 cm, maximálna výška 159 cm, zaťaženie až 15 kg, hmotnosť iba 0,44 kg, červená farba Vytvárajte dokonalé snímky a stabilné videá pomocou praktického statívu MANFROTTO. Oceníte ho najmä v prípadoch, keď so sebou nemôžete brať väčšiu záťaž. Tento monopod je ideálny pre športovú aj reportážnu fotografiu a umožňuje rýchlo reagovať na aktuálne dianie. Hoci má k dispozícii len jednu nohu, stále poskytuje skvelú stabilitu obrazu v porovnaní s držaním foťáka v ruke. Samozrejmosťou je 1/4" aj 3/8" závit pre fotoaparáty, kamery a mobilné telefóny. Statív MANFROTTO zvládne uniesť zariadenie s maximálnou hmotnosťou 15 kg, pričom sám váži 0,4 kg. Konštrukcia, pre ktorú bol zvolený kvalitný materiál akým je hliník, vás zaujme svojou vysokou odolnosťou, dlhou životnosťou a výbornou spoľahlivosťou. Pri zhotovovaní fotografií alebo videí môžete využiť maximálnu výšku statívu až 159... (alza.sk)

Podobné produkty ako Manfrotto Element MII Monopod AL RD 5 Sec (MMELMIIA5RD)

Tim Plavák na lov v tečúcej vode 5 g 3 ks (5908279793041)

Tim Plavák na lov v tečúcej vode 5 g 3 ks (5908279793041)
Detail

Plavák s pevnou montážou, hmotnosť 5g, 3 ks v balení Balzový plavák značky Tim je výborným riešením pre váš budúci rybolov. Jednou z jeho hlavných výhod je odolná a prémiová konštrukcia plaváka, ktorá bola vyrobená s vysokým podielom ručnej práce. Plavák Tim s váhou 5 g využijete na lov v tečúcej vode a vďaka objemovému tvaru plaváka oceníte jeho funkčnosť aj v rýchlo tečúcej vode. Navyše je určený pre pevné uchytenie a preto by rozhodne nemal chýbať vo vašej rybárskej výbave. Balenie obsahuje 3 kusy plaváka v rôznych farbách.Kľúčové vlastnosti balzového plaváka Tim 5 gVýborné riešenie na lov v tečúcej vodeBalzový plavák Tim je vyrobený s vysokým podielom ručnej práceLepšia viditeľnosť vďaka sfarbenej anténeBalenie obsahuje 3 kusyHmotnosť plaváka je 5 gMix farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Tim Plavák na lov v tečúcej vode 5 g 3 ks (5908279793041)

Tim Plavák na lov v tečúcej vode 5 g 3 ks (5908279797230)

Tim Plavák na lov v tečúcej vode 5 g 3 ks (5908279797230)
Detail

Plavák s priebežnou montážou, hmotnosť 5g, 3 ks v balení Balzový plavák značky Tim je výborným riešením pre váš budúci rybolov. Jednou z jeho hlavných výhod je odolná a prémiová konštrukcia plaváka, ktorá bola vyrobená s vysokým podielom ručnej práce. Plavák Tim s váhou 5 g využijete na lov v tečúcej vode, jeho štíhla konštrukcia a farebné vyhotovenie je vynikajúcou napodobeninou dikobrazieho ostňa. Navyše je určený pre pevné uchytenie a preto by rozhodne nemal chýbať vo vašej rybárskej výbave. Balenie obsahuje 3 kusy plaváka v rôznych farbách.Kľúčové vlastnosti balzového plaváka Tim 5 gVýborné riešenie na lov v tečúcej vodeNapodobenina ostňa z dikobrazaBalzový plavák Tim je vyrobený s vysokým podielom ručnej práceLepšia viditeľnosť vďaka reflexne sfarbenému vrchnému dieluBalenie obsahuje 3 kusy, mix fariebHmotnosť plaváka je 5 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Tim Plavák na lov v tečúcej vode 5 g 3 ks (5908279797230)

Alpina T 5 PL JR (SPTalp690nad)

Alpina T 5 PL JR (SPTalp690nad)
Detail

Topánky na bežky pre viazanie NNN, určené pre junior, technika: klasická, tvrdosť: soft Neviete si predstaviť zimu bez bežkovania, ale vaše aktuálne topánky vás tlačia? Potom svoju bežkársku výstroj môžete doplniť o obuv na bežky Alpina T 5 PL JR. Ich vlastnosti ocení každý, kto patrí medzi bežkárov, ktorých úroveň je rekreačná. Topánky na bežecké lyžovanie Alpina majú mäkkú podrážku a menšiu výšku v členku, budú najvhodnejšie predovšetkým pri klasickom štýle jazdy. Vojde sa do nich noha veľká 223 mm. Pri obúvaní je potrebné počítať s tzv. tvrdosťou soft. Kilometre zimnou prírodou v nich budete zdolávať v úplnom pohodlí. Významné parametre topánok na bežky Alpina T 5 PL JR Topánky na bežky Alpina T 5 PL JR sú najvhodnejšie pre bežkárov, ktorých úroveň je rekreačná Pre nohu s dĺžkou 223 mm Nižšie topánky s tuhou pätou na klasiku Tvrdosť: soft Typ viazania: NNN Sezóna: 2022/2023 (alza.sk)

Podobné produkty ako Alpina T 5 PL JR (SPTalp690nad)

Stagg STB-5 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25021427)

Stagg STB-5 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25021427)
Detail

Obal na gitaru – pre klasické gitary veľkosti 1/2, materiál nylon 600D, 1 vrecko, vystuženie 5 mm Patríte medzi nadšených hudobníkov a hľadáte obal vhodný na bezpečné uskladnenie svojho nástroja? Obal na gitaru Stagg umožňuje pohodlné nosenie a bráni odreniu či inému poškodeniu. Vzhľadom na jeho rozmery je ideálny na klasické gitary vo veľkosti 1/2. Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je nylon 600d. Na uloženie nevyhnutných drobností využijete šikovne umiestnené vrecko. Vystuženie, ktoré predchádza odieraniu, má hrúbku 5 mm. Zásadné vlastnosti obalu na gitaru Stagg STB-5 C2 pre 1/2 klasickú gitaru Obal na gitaru slúži na pohodlné prenášanie nástroja Svojou veľkosťou sa hodí pre klasické gitary vo veľkosti 1/2 Obal na gitaru Stagg disponuje vystužením s hrúbkou 5 mm Má funkciu ochrany pred odrením a poškriabaním Praktický úložný priestor navyše ponúka v podobe pridaného vrecka Jeho farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-5 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25021427)

Stagg STB-5 C pre 4/4 klasickú gitaru (25021422)

Stagg STB-5 C pre 4/4  klasickú gitaru (25021422)
Detail

Obal na gitaru – pre klasické gitary veľkosti 4/4, materiál nylon 600D, 1 vrecko, vystuženie 5 mm Patríte medzi nadšených hudobníkov a prišiel by vám vhod obal na váš obľúbený nástroj? Obal na gitaru Stagg prispieva k pohodlnému prenášaniu a bráni odreniu či inému poškodeniu. Vďaka svojim rozmerom sa hodí pre klasické gitary vo veľkosti 4/4. Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je nylon 600d. Na pohodlné uloženie všetkých potrebných maličkostí máte k dispozícii šikovne umiestnené vrecko. Vystuženie, ktoré zabráni akémukoľvek odieraniu, je hrubé 5 mm. Hlavné vlastnosti obalu na gitaru Stagg STB-5 C pre 4/4 klasickú gitaru Obal na gitaru zaistí veľmi pohodlné prenášanie nástroja Vzhľadom na veľkosť ide o najlepšiu voľbu pre klasické gitary vo veľkosti 4/4 Obal na gitaru Stagg disponuje vystužením s hrúbkou 5 mm Bráni odreniu nástroja Dodatočný úložný priestor ponúka v podobe pridaného vrecka Jeho farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-5 C pre 4/4 klasickú gitaru (25021422)

Stagg STB-5 C3 pre 3/4 klasickú gitaru (25021428)

Stagg STB-5 C3 pre 3/4 klasickú gitaru (25021428)
Detail

Obal na gitaru – pre klasické gitary veľkosti 3/4, materiál nylon 600D, 1 vrecko, vystuženie 5 mm Máte záľubu v hudbe a prišiel by vám vhod obal na váš obľúbený nástroj? Obal na gitaru Stagg napomáha pri pohodlnom prenášaní a navyše sa zaslúži o ochranu pred odrením a prachom. Vzhľadom na jeho rozmery je ideálny na klasické gitary vo veľkosti 3/4. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je konkrétne nylon 600d. Na uloženie menších nevyhnutností môžete využiť šikovne umiestnené vrecko. Vystuženie chrániace gitaru pred odieraním má hrúbku 5 mm. Zásadné vlastnosti obalu na gitaru Stagg STB-5 C3 pre 3/4 klasickú gitaru Obal na gitaru zaistí veľmi pohodlné prenášanie nástroja Vzhľadom na veľkosť ide o najlepšiu voľbu pre klasické gitary vo veľkosti 3/4 Obal na gitaru Stagg ponúka vystuženie hrubé 5 mm Bráni vzniku škrabancov a odrenín Šikovný úložný priestor zaisťuje dômyselne umiestnené vrecko Jeho farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-5 C3 pre 3/4 klasickú gitaru (25021428)

Stagg STB-5 C1 pre 1/4 klasickú gitaru (25021426)

Stagg STB-5 C1 pre 1/4 klasickú gitaru (25021426)
Detail

Obal na gitaru – pre klasické gitary veľkosti 1/4, materiál nylon 600D, 1 vrecko, vystuženie 5 mm Patrí hudba k vašim záujmom a hľadáte obal vhodný na bezpečné uskladnenie svojho nástroja? Obal na gitaru Stagg vám pomôže ho pohodlne prenášať a zabraňuje odreniu či inému poškodeniu. Svojimi rozmermi je určený pre klasické gitary vo veľkosti 1/4. Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je nylon 600d. Na uloženie menších nevyhnutností môžete využiť šikovne umiestnené vrecko. Vystuženie, ktoré predchádza odieraniu, je hrubé 5 mm. Zásadné vlastnosti obalu na gitaru Stagg STB-5 C1 pre 1/4 klasickú gitaru Obal na gitaru umožní pohodlné prenášanie nástroja Vzhľadom na veľkosť ide o najlepšiu voľbu pre klasické gitary vo veľkosti 1/4 Obal na gitaru Stagg ponúka vystuženie hrubé 5 mm Chráni nástroj pred škrabancami a odrením Šikovný úložný priestor zaručuje pridané vrecko Jeho farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-5 C1 pre 1/4 klasickú gitaru (25021426)

Swarovski SK0290 16B 57 - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Swarovski SK0290 16B 57 - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality
Detail

SK0290 16B 57 (timestore.sk)

Podobné produkty ako Swarovski SK0290 16B 57 - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Raw Raw Freeze Dried, žuvacie maškrty Kuracie krky 5 ks (RD-RAW811)

Raw Raw Freeze Dried, žuvacie maškrty Kuracie krky 5 ks (RD-RAW811)
Detail

Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 55,1 %, tuky 24,5%, s kĺbovou výživou, bez obilnín, bez konzervantov a sušené mrazom Maškrta pre psy Raw Raw je využívaná ako odmena alebo ako ozvláštnenie bežného jedálnička. Je vhodná pre všetky plemená psov, od najmenších po tie najväčšie. Ak ide o zloženie, to je špeciálne upravené tak, aby si mohol váš psí maznáčik vychutnať maškrtu v každom veku. Dobrou voľbou bude aj v prípade, že hľadáte maškrtu pre psíka, ktorý nie je ani príliš veľa, ani málo aktívny. Jej kuracia receptúra je veľmi vyhľadávaným variantom, pretože psíkom chutí. Okrem príjemnej chuti má hryzenie priaznivý vplyv aj na čistotu zubov a posilovanie žuvacích svalov, takže sa staráte o maznáčikovu kondíciu. Spoľahnúť sa môžete aj na zložky, ktoré sú prospešnou kĺbovou výživou. Zásadné prednosti maškrty Raw Raw Freeze Dried, žuvacie maškrty... (alza.sk)

Podobné produkty ako Raw Raw Freeze Dried, žuvacie maškrty Kuracie krky 5 ks (RD-RAW811)

KinetiXx Billy Jr. Black/Blue 5 Lyžiarske rukavice

KinetiXx Billy Jr. Black/Blue 5 Lyžiarske rukavice
Detail

Ani tí najmenší na svahoch sa nezaobídu bez profesionálneho vybavenia. Preto sú modely Billy od KinetiXx dostupné v juniorskej verzii, aby poskytli dokonalú ochranu detským rukám. Odolnú vrchnú stranu ruky tvorí vetruvzdorná a vodeodolná Xx membrána. Hrejivá výplň a mäkká podšívka Hydrosoft zaisťujú pohodlný a hrejivý pocit. Dlaň je vyrobená z robustnej kože a silikónovej potlače, takže ani ostré hrany lyží nepoškodia rukavice a detské ručičky.Ak budete používať displej, rukavice majú funkciu dotykového displeja. Nemusíte si ich vyzliekať, aby vám prechladli. Neoprénové manžety so suchým zipsom pripevneným na dlani zaisťujú efektívne uzavretie rukavíc, aby do nich nevnikol vietor ani vlhkosť. Detská verzia je dostupná aj v nápadnej červenej, ale aj krásnej sýtej modrej. Navyše, detské rukavice majú rovnako dobrú funkciu, dizajn a pohodlie ako rukavice pre dospelých. Farba podľa výrobcu: Black/Blue Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Typ Produktu: Rukavice Pohlavie: Unisex;Muži Typ aktivity: Lyžovanie;Multisport;Beh na lyžiach Hrejivosť: Teplý Veková skupina: Junior Typ rukavíc: 5-prstové Veľkosť: 5 Krajina pôvodu: Vietnam Farba: Čierna;Modrá Sezóna: Zima (muziker.com)

Podobné produkty ako KinetiXx Billy Jr. Black/Blue 5 Lyžiarske rukavice

Stagg BJ10-BAG Bag for 5-String Banjo Black Obal pre banjo Čierna

Stagg BJ10-BAG Bag for 5-String Banjo Black Obal pre banjo Čierna
Detail

Mäkký gig bag pre 5-strunové banjo zo série Basic, ktorý je vyrobený z vodoodpudivého nylonu a má 10 mm penové polstrovanie. Poskytuje tiež vnútorné vystužené plochy pre struny, mostík a gombíky popruhu, ktoré zabezpečujú skvelú ochranu nástroja a jeho jemných častí. Gig bag je vybavený dvoma ramennými popruhmi a rukoväťou na prenášanie, odolným zipsom a vonkajším vreckom na príslušenstvo. Čierna farba.Puzdro na banjo, 10mm vystužený čierny nylón, dve vonkajšie vrecká, ramenné popruhy, pevné ucho. Rozmery produktu: Dĺžka - 100 cm, šírka pre krk - 15 cm, šírka pre telo - 30.5 cm, hĺbka - 12.7 cm, Hmotnosť - 1.1 kg Farba : Čierna Rukoväť : Áno Krajina pôvodu : Čína Dĺžka interiéru (mm) : 1000.0 Typ : Prenosné puzdro Popruh : Áno Šírka interiéru (mm) : 305.0 Popruh : Popruhy na chrbát Typ : Bendžo Veľkosť : Bendžo Farba podľa výrobcu : Čierna Vnútorná hĺbka (mm) : 127.0 Polstrovanie : 10 mm (muziker.com)

Podobné produkty ako Stagg BJ10-BAG Bag for 5-String Banjo Black Obal pre banjo Čierna

Spielehelden Tím Nevesty vs. Tím Družičiek Foto hra 27 fotografických úloh vreckovej veľkosti

Spielehelden Tím Nevesty vs. Tím Družičiek Foto hra 27 fotografických úloh vreckovej veľkosti
Detail

Očakávanie je najlepšia radosť - a vy ju môžete osláviť na rozlúčke so slobodou s fotohrou Tím Nevesty vs. Tím Družičiek od Spielehelden! Pretože ak sa svadba stane najkrajším dňom vo vašom živote, potom sa druhým najkrajším dňom stane dievčenská rozlúčka so slobodou. 27 zábavných a vzrušujúcich fotografických misií, ktoré môžete plniť v dvoch tímoch. Tím nevesty hrá proti tímu družičky: každá herná karta obsahuje neobvyklé fotografické úlohy, ktoré prinášajú rôzny počet bodov a určite veľa zábavy! To nielenže takto vzniknú jedinečné spomienky na rozlúčku so slobodou, na ktorých sa môžete smiať aj po rokoch, ale okamžite sa aj na vašej párty prelomia ľady. Všetky kamarátky na vašej párty sa stanú nerozlučným tímom, pretože fotohra podporuje priateľské a dôverné puto, ktoré určite dlho vydrží. Takmer ako čerešnička na svadobnej torte: Tím Nevesty vs. Tím Družičiek od Spielehelden urobí každú rozlúčku so slobodou nezabudnuteľnou - dokonca aj vo fotoalbume! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Spielehelden Tím Nevesty vs. Tím Družičiek Foto hra 27 fotografických úloh vreckovej veľkosti

Stanley Jr. ST004-05-SY Detské náradie, 5 ks, žlto-čierne

Stanley Jr. ST004-05-SY Detské náradie, 5 ks, žlto-čierne
Detail

Zaobstarajte deťom nástroje v rovnakej kvalite, aké máte v dielni aj vy. Súprava piatich kusov kvalitného detského náradia v od firmy Stanley Jr. je ideálna a dobre prispôsobená pre malé ruky. Obsahuje kladivo, zvinovací meter, ochranné okuliare a 2 skrutkovače v typickej čierno-žltej farbe. Časti skrutkovačov a kladiva sú vyrobené z kovu. Vďaka pogumovanej rukoväti je náradie úplne bezpečné, pretože dieťaťu nevykĺzne z ruky. Nechajte deti rozvíjať ich jemnú motoriku a zručnosť s náradím Stanley Jr. Kľúčové vlastnosti: Súprava kvalitného detského náradia od firmy Stanley 5 kusov: kladivo, zvinovací meter, ochranné okuliare a 2 skrutkovače Skrutkovače: krížový skrutkovač Phillips PH 1 a Phillips PH 2 Náradie je ergonomicky prispôsobené pre malé ruky Pogumovaná rukoväť zabráni vykĺznutiu náradia z ruky Typické čierno-žlté prevedenie Rozvíja jemnú motoriku a zručnosť detí Sada je vyrobená z kvalitného kovu, plastu a gumy Súprava náradia je vhodná pre deti od 5 rokov Rozmery: 40 × 6,8 × 36,5 cm Hmotnosť: 820 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. ST004-05-SY Detské náradie, 5 ks, žlto-čierne
Stagg TIM JR 5/16B RD (25024133), Stagg TIM JR 3/16B RD (25024131), Stagg TIM JR 5/16B BK, Stagg TIM JR 3/12B RD, Stagg OCA-PL RD, Stagg CAJ-50M RD, Stagg MELOSTA32 RD červená (25019469), Stagg TAB mini/RD červená (25012833), Stagg SAX STRAP2 RD červený (25025041), Alpina T 5 PL JR (SPTalp690nad), Stagg SUSPED 5 (25021951), Tim Plavák typu waggler 5 g 2 ks (5908279795922), Sporten SUPER JR classic SKIN Xcelerator JR CL (SPTsport014nad), Atomic PRO C2 SKINTEC JR + PLK ACS JR (SPTatm1366nad), Atomic Pro C1 Skintec JR + PLK ACS JR (SPTvodo413nad), Tim Plavák na nočný rybolov 5 g 2 ks (5908279796905), Tim Plavák typu waggler s dovažovaním 4 + 5 g (5908279795472), Manfrotto Element MII Monopod AL RD 5 Sec (MMELMIIA5RD)