Študentský batoh batika topgal yoko 23024

Produkt Študentský batoh batika topgal yoko 23024 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Študentský batoh batika topgal yoko 23024 upraviť a produkt hľadať znova.

Študentský batoh Batika Topgal YOKO 23024

Detail

Hlavná charakteristika: váži 850 gramov má pevný tvarovaný chrbát z mäkkej peny jedna komora, jedno tajné vrecko na A4 výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Jednokomorový batoh s odľahčeným chrbtovým systémom z mäkkej peny. Súčasťou veľkej komory je polstrované vrecko na notebook aj tablet a sieťované vrecko na doklady. Tento model je vďaka svojej váhe vhodný nielen do školy, ale aj do mesta alebo na výlety. A keďže batikovanie je opäť v kurze, v dizajne sme mali jasno! Batoh má na zadnej strane tajné vrecko, do ktorého sa pohodlne zmestia dokumenty formátu A4. Predné vrecko je ako stvorené na peračník ETUE 23024 v rovnakom dizajne. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Na bokoch batohu sú dve vrecká na nápoje doplnené kompresnými popruhmi. Vďaka nim sa vo vreckách udrží aj 1,5-litrová PET fľaša. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Batika Topgal YOKO 23024 , Karton p+p – študentský batoh oxy sport flowers (8596424129950)

Študentský batoh Topgal YOKO 21030

Detail

Hlavná charakteristika: jedna komora, nízka váha batoh neváži ani kilogram vhodný do školy aj na krúžky a voľný čas NOVINKA! Písali ste si o jednoduchý jednokomorový batoh do mesta, na výlety, ale aj do školy. Tak tu je! Nový strih YOKO má lisovaný chrbát bez výstuže, jednu objemnú komoru, ale pritom objem cca 25 litrov! Váži iba 0,84 kg! Jedna hlavná objemná komora zhltne všetko potrebné. Navyše vnútri nájdete aj polstrovanú kapsu na notebook, malú kapsu na zips a karabínku na kľúče našitú na dlhej gume. Veľa vecí sa vám zmestí ale aj do predného menšieho vrecka - napríklad peračník ETUE 21030 v rovnakom dizajne. Vnútri neho je navyše ďalšie sieťové vrecko na zips. Batoh má ale ešte jednu veľkú kapsu ukrytú v chrbtovej časti! Tá je ideálna napríklad na spisovky, zložky, alebo zošity A4. Vstup do vrecka je z boku batohu. Chrbát batohu je mäkko polstrovaný. Dopĺňajú ho ergonomicky tvarované, mäkko polstrované ramenné popruhy s výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Po bokoch batohu sú dve vrecká na pitie doplnené o kompresné popruhy. Vďaka nim do nich umiestnite pokojne aj 1,5 litrovú PETku. Reflexné prvky sú jemne zasadené do čela batohu a na ramenných popruhoch. Batoh je vybavený záterom proti dažďu, rovnako tak ako dno z pevného, nepremokavého materiálu TOPDURA. Ďalšie vychytávky: pútko na prenášanie batohu v ruke ideálny voľnočasový spoločník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Topgal YOKO 21030 , Karton p+p – študentský batoh oxy style grey (8596424128755)

Modrý študentský batoh Topgal YOKO 23030

Detail

Hlavná charakteristika: váži 850 gramov má pevný tvarovaný chrbát z mäkkej peny jedna komora, jedno tajné vrecko na A4 výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Jednokomorový batoh s odľahčeným chrbtovým systémom z mäkkej peny. Súčasťou veľkej komory je polstrované vrecko na notebook aj tablet a sieťované vrecko na doklady. Tento model je vďaka svojej váhe vhodný nielen do školy, ale aj do mesta alebo na výlety. V jednoduchosti je krása. A vo zvolenom odtieni modrej ešte viac! Batoh má na zadnej strane tajné vrecko, do ktorého sa pohodlne zmestia dokumenty formátu A4. Predné vrecko je ako stvorené na peračník ETUE 23030 v rovnakom dizajne. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Na bokoch batohu sú dve vrecká na nápoje doplnené kompresnými popruhmi. Vďaka nim sa vo vreckách udrží aj 1,5-litrová PET fľaša. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Modrý študentský batoh Topgal YOKO 23030 , Karton p+p – študentský batoh oxy sport fox red (8596424129912)

Študentský batoh Hadia koža Topgal YOKO 24029

Detail

Jednokomorový batoh s odľahčeným chrbtovým systémom z mäkkej peny. Súčasťou veľkej komory je polstrované vrecko na notebook aj tablet a sieťované vrecko na doklady. Tento model je vďaka svojej váhe vhodný nielen do školy, ale aj do mesta alebo na výlety. Batoh má na zadnej strane tajné vrecko, do ktorého sa pohodlne zmestia dokumenty formátu A4. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Na bokoch batohu sú dve vrecká na nápoje doplnené kompresnými popruhmi. Vďaka nim sa vo vreckách udrží aj 1,5-litrová PET fľaša. K batohu se skvele hodí ETUE 24029 v rovnakom dizajne. Hlavná charakteristika: váži 850 gramov jedna komora, jedno predné vrecko pevný lisovaný chrbát z mäkkej peny pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Hadia koža Topgal YOKO 24029 , Stick´n 46 × 58 cm, sivá (23024)

Študentský batoh Ružová zebra Topgal YOKO 23023

Detail

Hlavná charakteristika: váži 850 gramov má pevný tvarovaný chrbát z mäkkej peny jedna komora, jedno tajné vrecko na A4 výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Jednokomorový batoh s odľahčeným chrbtovým systémom z mäkkej peny. Súčasťou veľkej komory je polstrované vrecko na notebook aj tablet a sieťované vrecko na doklady. Tento model je vďaka svojej váhe vhodný nielen do školy, ale aj do mesta alebo na výlety. Štýlový motív zebry v dvoch odtieňoch ružovej bude súčasne aj módnym doplnkom každého outfitu. Batoh má na zadnej strane tajné vrecko, do ktorého sa pohodlne zmestia dokumenty formátu A4. Predné vrecko je ako stvorené na ETUE 23023 v rovnakom dizajne. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Na bokoch batohu sú dve vrecká na nápoje doplnené kompresnými popruhmi. Vďaka nim sa vo vreckách udrží aj 1,5-litrová PET fľaša. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Ružová zebra Topgal YOKO 23023 , Yoko scramble matne čierna (motonad01340)

Topgal Študentský set YOKO 24029 SET STUDENT

Detail

Set tašky s peračníkom pre študenta. Súčasťou setu sú tieto produkty: YOKO 24029 - Študentský batoh Hadia koža, ETUE 24029 - Študentský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Študentský set YOKO 24029 SET STUDENT , Rainbow high študentský internát (0035051574330)

Topgal Študentský set YOKO 22036 SET SMALL

Detail

Set tašky s peračníkom pre študenta Súčasťou setu sú tieto produkty: YOKO 22036 - Jednokomorový ľahký batoh, ETUE 22036 - Študentský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Študentský set YOKO 22036 SET SMALL , Yoko scramble biela/modrá/oranžová (motonad01339)

Jednokomorový ľahký batoh Topgal YOKO 22036

Detail

Hlavná charakteristika: jedna komora - jednoduchá vnútornú organizáciu batoh neváži ani kilogram vhodný do školy aj na krúžky a voľný čas Ľahký modrý batoh vhodný na každodenné nosenie, ale aj do školy s jemnou kvetinovou potlačou. Strih YOKO má lisovaný chrbát bez výstuhy, jednu objemnú komoru, ale pritom objem cca 25 litrov! Váži iba 0,84 kg! Jedna hlavná objemná komora pojme všetko potrebné. Vnútri komory nájdete aj polstrované vrecko na notebook, malé vrecko na zips a karabínku na kľúče našitú na dlhé pruženca. Veľa vecí sa vám zmestí ale aj do prednej menšej kapsičky - napríklad peračník ETUE 22030 v rovnakom dizajne. Vnútri malého vrecka je navyše ďalšie sieťové vrecko na zips. Batoh má ale ešte jedno veľké vrecko ukryté v chrbtovej časti! Tá je ideálna napríklad na spisovky, zložky, alebo zošity A4. Vstup do vrecka je z boku batohu. Chrbát plecniaka YOKO je mäkko polstrovaný. Dopĺňajú ich ergonomicky tvarované, mäkko polstrované ramenné popruhy s výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Po bokoch batohu sú dve vrecká menšie vrecká. Vrecko na fľašu na pitie je doplnené o kompresný popruh. Vďaka nemu do vrecka umiestnite pokojne aj 1,5 litrovú PETku. Reflexné prvky sú jemne zasadené do čela batohu a na ramenných popruhoch. Batoh je opatrený záterom proti dažďu, rovnako tak ako dno z pevného, nepremokavého materiálu TOPDURA. Ďalšie vychytávky: pútko na prenášanie batohu v ruke ideálny voľnočasový parťák (topgal.sk)

Podobné produkty ako Jednokomorový ľahký batoh Topgal YOKO 22036 , Batika (978-80-247-3660-0)

Študentský batoh Topgal RUBI 19026

Detail

Dvojkomorový študentský batoh úplne nového strihu vhodný pre 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale pokojne aj VŠ pevný, polstrovaný chrbát s hliníkovou výstužou nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pásik Hitovka pre všetky študentky je na svete! Predstavujeme úplne nový strih batohu s úžasnou potlačou ruží doplnených jemnými bodkami. Batoh určite poslúži nielen na každodenné cesty do školy, zmestí sa do neho všetko nevyhnutné aj na výlety alebo krúžky. Ani na študentských batohoch nešetríme polstrovaním a výstužou chrbta. Tie sú práve v období dospievania a s ním spojeným rastom obzvlášť potrebné. Ergonomicky tvarované a výškovo nastaviteľné ramenné popruhy sme navyše doplnili posuvnou hrudnou prackou, ktorá uľahčí váhe batohu. Zadnú širokú komoru sme objemovo "nafúkli", takže sa do nej zmestí nielen notebook, ale aj zošity a ťažké učebnice. Vďaka vnútornomu polstrovanému vrecku v zadnej komore bude v bezpečí notebook až do veľkosti 15,4 ". Na vrecku na notebook je navyše našitá ešte menšie polstrované vrecko na tablet, mobil alebo powerbanku. Predná užšia komora „zhltne“ všetky drobnosti a navyše je v nej aj menšie vrecko na zips, ktoré dobre poslúži napríklad na uloženie mobilu tak, aby bol po ruke. Na čele batohu je veľké hlboké vrecko a ešte jedna menšia kapsa, ktorá je od tej väčšej pomyselne oddelená nielen strihom, ale aj potlačou s ružami. Do bočných sieťových vreciek batohu pohodlne uložíte aj PET fľašu s objemom 1,5 litra. Tá sa dá upevniť v pravom bočnom vrecku prackou tak, aby nevypadávala napr. pri dobiehani autobusu. Ďalšie vychytávky: decentné, ale funkčné reflexné prvky na čele, bokoch aj popruhoch kovové ťaháčiky zipsov s pogumovaným povrchom uško na prenášanie batohu v ruke dno z pevného materiálu Topdura, ktorý neprepustí vodu záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Topgal RUBI 19026 , Batika (978-80-247-2647-2)

Študentský batoh Topgal YUMI 21031

Detail

Hlavná charakteristika: dve objemné komory, tri predné a dve bočné vrecká vhodný pre 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale pokojne aj VŠ pevný polstrovaný chrbát s výstužou Strih Yumi je jedným z našich najobľúbenejších. Aj preto sme ho tento rok obliekli do farebného hravého dizajnu s vlnkami. Chrbát batohu je pevný vďaka hliníkovej výstuži, avšak je mäkko polstrovaný. Polstrované sú aj dĺžkovo nastaviteľné, anatomicky tvarované ramenné popruhy s výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Zadná komora je veľmi priestranná, objemná. Vnútri komory je na chrbtovej časti našité polstrované vrecko na notebook a ešte ďalšie menšie polstrované vrecko napríklad na mobil. Predná užšia komora je menej objemná, vo vnútri je sieťové vrecko na zips a karabína na kľúče na dlhé gumičke. V prednej časti batohu sú 3 menšie vrecká na zips, ktoré sú od seba oddelené vizuálne čiernymi popruhmi na suchý zips. Vďaka nim môžete na čelo batohu umiestniť napríklad skateboard. Po oboch stranách batohu nájdete sieťové vrecká na fľašu na pitie. Na jednej strane je navyše vrecko doplnené o kompresný popruh. Vďaka nemu môžete do vrecka pevne vložiť 1,5 litrovú PET fľašu. Batoh je vybavený záterom proti dažďu. Rovnako tak aj pevné dno z materiálu TOPDURA. Batoh je jemne doplnený reflexnými prvkami na čele, bokoch a ramenných popruhoch. K batohu môžete zakúpiť peračník ETUE 21031 v rovnakom dizajne. Ďalšie vychytávky: objem 27 litrov kovové ťaháčiky pevné nepriepustné dno z TOPDURY pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Topgal YUMI 21031 , Herlitz študentský preukaz – mix motívov (09092081)

Študentský batoh Topgal SURI 20028

Detail

pevný polstrovaný chrbát s výstuhou vhodný od 2. stupňa ZŠ vyššie nastaviteľné ramenné popruhy a hrudná pracka O potlač v štýle etno ste si často písali, preto sme v tomto roku pre dievčatá ušili praktický, objemný, dvojkomorový batoh SURI v modrých farbách a fialovými detailmi na zipsoch a v chrbtovej časti. Tak čo dievčatá, páči? Chrbát batohu je mäkko polstrovaný tak, aby dochádzalo k správnemu prúdeniu vzduchu medzi vašim chrbtom a batohom. Naviac je chrbtová časť spevnená ľahkým hliníkovým rámom, ktorý drží tvar chrbta v anatomicky správnom prehnutí. Polstrované, nastaviteľné ramenné popruhy zaistia pohodlné každodenné nosenie batohu aj pri veľkom náklade. Jeho váhu správne rozložíte aj vďaka výškovo nastaviteľnému hrudnému dopnutiu. Dve hlavné komory pojmú všetko potrebné učivo, ale pokojne aj veci na krúžky, alebo na výlety. Zadná komora batohu je objemnejšia než predná, radíme do nej dať ten najťažší náklad. Na chrbtovej časti zadnej komory je prišitá polstrovaná kapsa. Môžete ju použiť na čokoľvek, čo je potrebné mať ako v bavlnke - na notebook (do maximálnej veľkosti 15,4 "), alebo napríklad na tablet. Zmestia sa do nej pokojne aj zložky alebo zošity A4. Na vrecku je našité ešte jedno menšie polstrované vrecko, ktoré môžete použiť napríklad na mobil, tabliet či powerbanku. Predná komora je užšia, ponúka priestor pre uloženie ďalších školských potrieb. V komore je ešte praktická sieťová kapsička na zips. Praktické menšie vrecká nájdete na oboch bokoch batohu. Na jednom boku je jednoduché zipsové vrecko na drobnosti, na druhom potom sieťové vrecko, do ktorej sa zmestí aj väčšia PET fľaša, ktorú utiahnete vďaka kompresnému popruhu k telu batohu. Reflexné prvky sú decentne umiestnené na všetkých stranách batohu - na čele, bokoch i ramenných popruhoch. Na prednej časti batohu sú dve menšie vrecká na zips. Môžete ich využiť napríklad ako vrecká na desiatu, druhú ako kapsu na peračník ETUE 18029. Niečo navyše: pútko na prenášanie batohu v ruke decentné, ale funkčné reflexné prvky záter proti dažďu dno batohu je z pevného materiálu TOPDURA (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Topgal SURI 20028 , Yoko stadi čierne xs (1.60-176041-6)

Študentský batoh Topgal RUBI 20032

Detail

Dvojkomorový študentský batoh úplne nového strihu vhodný pre 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale pokojne aj VŠ pevný, polstrovaný chrbát s hliníkovou výstužou nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pásik Hitovka pre všetky študentky je na svete! Predstavujeme úplne nový strih batohu s úžasnou potlačou ruží doplnených jemnými bodkami. Batoh určite poslúži nielen na každodenné cesty do školy, zmestí sa do neho všetko nevyhnutné aj na výlety alebo krúžky. Ani na študentských batohoch nešetríme polstrovaním a výstužou chrbta. Tie sú práve v období dospievania a s ním spojeným rastom obzvlášť potrebné. Ergonomicky tvarované a výškovo nastaviteľné ramenné popruhy sme navyše doplnili posuvnou hrudnou prackou, ktorá uľahčí váhe batohu. Zadnú širokú komoru sme objemovo "nafúkli", takže sa do nej zmestí nielen notebook, ale aj zošity a ťažké učebnice. Vďaka vnútornomu polstrovanému vrecku v zadnej komore bude v bezpečí notebook až do veľkosti 15,4 ". Na vrecku na notebook je navyše našitá ešte menšie polstrované vrecko na tablet, mobil alebo powerbanku. Predná užšia komora „zhltne“ všetky drobnosti a navyše je v nej aj menšie vrecko na zips, ktoré dobre poslúži napríklad na uloženie mobilu tak, aby bol po ruke. Na čele batohu je veľké hlboké vrecko a ešte jedna menšia kapsa, ktorá je od tej väčšej pomyselne oddelená nielen strihom, ale aj potlačou s ružami. Do bočných sieťových vreciek batohu pohodlne uložíte aj PET fľašu s objemom 1,5 litra. Tá sa dá upevniť v pravom bočnom vrecku prackou tak, aby nevypadávala napr. pri dobiehani autobusu. Ďalšie vychytávky: decentné, ale funkčné reflexné prvky na čele, bokoch aj popruhoch kovové ťaháčiky zipsov s pogumovaným povrchom uško na prenášanie batohu v ruke dno z pevného materiálu Topdura, ktorý neprepustí vodu záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Topgal RUBI 20032 , Šibori batika (978-80-247-4182-6)

Študentský batoh Topgal SURI 21028

Detail

Hlavná charakteristika: pevný polstrovaný chrbát s výstužou vhodný od 2. stupňa ZŠ / 150 cm výšky nastaviteľné ramenné popruhy a hrudná pracka Dvojkomorový dvadsaťsedemlitrový objemný batoh s dvomi prednými vreckami je ideálny spoločník na druhý stupeň ZŠ, SŠ, VŠ, ale aj na voľný čas. Zadná komora je nejobjemnějšia, zhltne všetko potrebné ťažké učivo. Na chrbtovej časti je vnútri našitá polstrovaná kapsa na notebook alebo dokumenty a ešte jedna menšia, napríklad na mobil. Predná užšia komora ukrýva sieťovú kapsu na drobnosti a gumičku s karabínkou na kľúče. Na prednej časti batohu sú potom dve menšie vrecká. Do oboch sa bez problémov zmestí peračník ETUE 21028 v rovnakom dizajne. Chrbát batohu je mäkko polstrovaný, anatomicky tvarovaný, vystužený ľahkou hliníkovou výstužou. Batoh sa bude pohodlne nosiť aj vďaka ergonomicky tvarovaným, polstrovaným ramenným popruhom s výškovo nastaviteľnou hrudnou prackou. Fľašu na pitie dajte do sieťového vrecká na boku batohu. To je vybavené kompresným popruhom, takže do neho upevníte bez problémov aj fľašu s objemom 1,5 litra. Na druhom boku batohu je potom menšie vrecko na zips. Reflexné prvky nájdete na všetkých stranách batohu. Batoh je vybavený záterom proti dažďu, dno je z odolného a nepremokavého materiálu TOPDURA. Ďalšie vychytávky: pútko na prenášanie batohu v ruke decentné, ale funkčné reflexné prvky objem 27 litrov (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Topgal SURI 21028 , Barbie color reveal chelsea neónová batika (194735007363)

Študentský batoh Topgal ROTH 20029

Detail

do školy aj na voľný čas pre všetky dievčatá od 150 cm nastaviteľné popruhy a hrudná pracka Batoh ROTH je už dlhšiu dobu našou strihovou hitovkou - dve objemné komory a dve predné vrecká si zamilujú dievčatá od druhého stupňa až po stredoškoláčky. Zmestí sa im tam úplne všetko, čo potrebujú denne nosiť na chrbte. Všetky naše študentské batohy majú chrbát polstrovaný, anatomicky tvarovaný s ľahkou hliníkovou výstuhou. Vďaka nim dochádza k správnej cirkulácii vzduchu medzi chrbtom a batohom a vďaka tvaru chrbta aj k správnemu vývoju chrbtice, čo je najmä na druhom stupni ZŠ dôležité. Všetko učenie sa pohodlne zmestí do objemných komôr batohu. Zadná komora je väčšia ako predná, dajte do nej to najťažšie učivo. V zadnej komore sú dve polstrované vrecká. Do nich môžete umiestniť buď notebook s veľkosťou do 15,4 "alebo napríklad zložky či zošity A4, aby sa nepokrčili. Menšia polstrovaná kapsička je ideálna na mobil, powerbanku alebo tablet či inú drobnosť, ktorú by ste neradi prenášaním v batohu poškodili. V prednom vrecku je potom praktické sieťové vrecko na zips na všetky drobnosti, ktoré je dobré mať po ruke. Vrecká na čele batohu potom použite buď na desiatu, alebo napríklad na prenášanie peračníka ETUE 20029 v rovnakom dizajne. Na drobnosti môže slúžiť aj vrecko na zips na boku batohu, na druhom boku potom je sieťové vrecko na fľaše. Vďaka kompresnému popruhu, ktorý ju dopĺňa, do nej môžete umiestniť aj veľkú PETku. Ďalšie vychytávky: decentné reflexné prvky na čele, boku i popruhoch kovové ťaháčiky zipsov ucho na prenášanie batohu v ruke dno z pevného materiálu Topdura, ktorý neprepustí vodu záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Topgal ROTH 20029 , Yoko jätkä čierna/sivá xs (1.60-176024-6)

Ľahký batoh s kvetinami Topgal YOKO 22030

Detail

Hlavní charakteristika: jedna komora, nízká váha batoh neváží ani kilogram vhodný do školy i na kroužky a volný čas Lehký modrý batoh vhodný pro každodenní nošení, ale i do školy s jemným květinovým potiskem. Střih YOKO má lisovaná záda bez výztuhy, jednu objemnou komoru, ale přitom objem cca 25 litrů!. Váží pouze 0,84 kg! Jedna hlavní objemná komora pojme vše potřebné. Uvnitř komory najdete i polstrovanou kapsu na notebook, malou kapsu na zip a karabinku na klíče našitou na dlouhé pružence. Spousta věcí se vám vejde ale i do přední menší kapsičky - třeba penál ETUE 22030 ve stejném designu. Uvnitř malé kapsičky je navíc další síťová kapsa na zip. Batoh má ale ještě jednu velkou kapsu ukrytou v zádové části! Ta je ideální třeba na složky, nebo sešity A4. Vstup do kapsy je z boku batohu. Záda batohu YOKO jsou měkce polstrovaná. Doplňují je ergonomicky tvarované, měkce polstrované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Po bocích batohu jsou dvě kapsy na pití doplněné o kompresní popruhy. Díky nim do obou umístíte klidně i 1,5 litrovou PETku. Reflexní prvky jsou jemně zasazené do čela batohu a na ramenních popruzích. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, stejně tak jako dno z pevného, nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce ideální volnočasový parťák (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh s kvetinami Topgal YOKO 22030 , Barbie color reveal neónová batika darčeková sada (194735007554)

Študentský batoh Galaxy Topgal VIKI 24030

Detail

Objemný dvojkomorový batoh s motívom galaxie. Chrbát batohu je polstrovaný s anatomicky tvarovaný. Vnútri druhej komory nájdete vrecko na zips a karabínu na kľúče. Okrem toho má batoh na prednej strane dva úchyty so suchým zipsom, ktoré slúžia napríklad na uchytenie cyklistickej helmy. Doladiť je možné s peračníkom ETUE 24030 v rovnakom dizajne. Hlavná charakteristika: váži 920 gramov jedna komora, jedno predné vrecko pevný lisovaný chrbát z mäkkej peny pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Galaxy Topgal VIKI 24030 , The sims 3: študentský život (pc) digital (415026)

Šedý študentský batoh Topgal RONY 24038

Detail

Dvojkomorový batoh v elegantnej šedej farbe so štýlovou nášivkou. Chrbát batohu je polstrovaný a anatomicky tvarovaný z mäkkej peny. Vnútri zadnej komory je umiestnené polstrované vrecko na notebook aj tablet. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 24038 v rovnakom dizajne. Súčasťou jednej z nich je sieťované vrecko na doklady a karabínka na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu s pitím sú vyrobené z rovnakého materiálu ako batoh, aby bez problémov udržali 1,5 litrovú PET fľašu. Hlavná charakteristika: váži 850 gramov dve komory, dve predné vrecká má pevný tvarovaný chrbát z mäkkej peny pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľný hrudný pás pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Šedý študentský batoh Topgal RONY 24038 , Pixie crew, študentský peračník minecraft sivo-modrý (702811692763)

Študentský batoh Rododendron Topgal SURI 24028

Detail

Objemný dvojkomorový batoh v praktickej čiernej farbe s farebnými kvetmi. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuhe. Vnútri zadnej komory nájdete polstrované vrecko na notebook aj tablet a druhé menšie na mobil či powerbanku. Súčasťou druhej komory je sieťované vrecko na doklady aj karabína na kľúče. Výhodou tiež je, že reflexné prvky nenarúšajú finálny vzhľad batohu. Do pravého postranného vrecka je možné umiestniť fľašu s pitím s objemom 1,5 litra, ľavé postranné vrecko je zabezpečené zipsom. K batohu môžete doladiť ETUE 24028 v rovnakom dizajne. Hlavná charakteristika: váži 1 200 gramov dve komory, dve predné vrecká pevný lisovaný chrbát s hliníkovou výstuhou pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Rododendron Topgal SURI 24028 , Nincoracers drift yoko 1:18 2,4 ghz rtr (8428064931702)

Jednokomorový študentský batoh Topgal SKYE 22035

Detail

Hlavná charakteristika: jedna komora, ale veľký objem váha len 1 kg vhodný do školy, na krúžky a aj na voľný čas NOVINKA 2022! Úplná novinka medzi študentskými batohmi – jednokomorový objemný batoh SKYE s pevným polstrovaným chrbtom, ale nízkou váhou. Objemom dosahuje až 28 litrov. Jedna hlavná objemná komora prehľadne pojme všetko potrebné. Vnútri komory nájdete polstrované vrecko na notebook, praktické sieťové vrecko na zips a karabínu na kľúče našitú na dlhé pruženca. Ďalšie drobnosti sa zmestia do dvoch menších predných kapsičiek – napríklad peračník ETUE 22035 v rovnakom dizajne. Chrbát plecniaka SKYE je mäkko polstrovaný, spevnený hliníkovým pásom, ktorý drží chrbát plecniaka v správnom anatomickom tvare. Pohodlné nosenie zaistí ergonomicky tvarované, mäkko polstrované ramenné popruhy s výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Po bokoch batohu sú dve menšie vrecká. Jedna z nich je doplnená o kompresný popruh, takže do nej môžete umiestniť aj 1,5 litrovú PETku. Reflexné prvky sú jemne zasadené do čela batohu a na ramenných popruhoch. Batoh je opatrený záterom proti dažďu, rovnako tak ako dno z pevného, nepremokavého materiálu TOPDURA. Ďalšie vychytávky: pútko na prenášanie batohu v ruke ideálny voľnočasový parťák (topgal.sk)

Podobné produkty ako Jednokomorový študentský batoh Topgal SKYE 22035 , Baagl dosky na školské zošity a4 jumbo batika (8595689317522)

Jednokomorový študentský batoh Topgal SKYE 22032

Detail

Hlavní charakteristika: jedna komora, ale velký objem výztuž zad, váha jen 1 kg vhodný do školy, na kroužky ai na volný čas NOVINKA! Letošní střihovou novinkou mezi studentskými batohy je jednokomorový objemný batoh SKYE, který má pevná polstrovaná záda, ale nízkou váhu - 1 kg! Přitom objemem dosahuje až 28 litrů. Jedna hlavní objemná komora pojme vše potřebné. Uvnitř komory najdete i polstrovanou kapsu na notebook, praktickou síťovou kapsu na zip a karabinku na klíče našitou na dlouhé pružence. Další drobnosti se vejdou do dvou menších předních kapsiček – třeba penál ETUE 22032 ve stejném designu. Záda batohu SKYE jsou měkce polstrovaná, zpevněná hliníkovým pásem, který drží záda batohu ve správném anatomickém tvaru. Pohodlné nošení zajistí ergonomicky tvarované, měkce polstrované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Po bocích batohu jsou dvě kapsy na lahev na pití doplněné. Jedna z nich je doplněna o kompresní popruh, takže do ní můžete umístit i 1,5 litrovou PETku. Reflexní prvky jsou jemně zasazené do čela batohu a na ramenních popruzích. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, stejně tak jako dno z pevného, nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce ideální volnočasový parťák (topgal.sk)

Podobné produkty ako Jednokomorový študentský batoh Topgal SKYE 22032 , Pixie crew, študentský peračník modrý s bielymi bodkami (702811691742)

Študentský batoh Petrolej Topgal ROTH 24035

Detail

Objemný dvojkomorový batoh v petrolejovo zelenej farbe. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuhe. Vnútri zadnej komory nájdete polstrované vrecko na notebook aj tablet, v druhej komore vrecko na zips a karabínu na kľúče. Doladiť ho môžete s peračníkom ETUE 24035 v rovnakom dizajne. Hlavná charakteristika: váži 1 200 gramov dve komory, dve predné vrecká pevný lisovaný chrbát s hliníkovou výstuhou pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Petrolej Topgal ROTH 24035 , Batoh unicorn (5411217007051)

Zelenomodrý študentský batoh Topgal VIKI 24034

Detail

Objemný dvojkomorový batoh v zelenomodrej kombinácii. Chrbát batohu je polstrovaný s anatomicky tvarovaný. Vnútri druhej komory nájdete vrecko na zips a karabínu na kľúče. Okrem toho má batoh na prednej strane dva úchyty so suchým zipsom, ktoré slúžia napríklad na uchytenie cyklistickej helmy. Doladiť je možné s peračníkom ETUE 24034 v rovnakom dizajne. Hlavná charakteristika: váži 920 gramov jedna komora, jedno predné vrecko pevný lisovaný chrbát z mäkkej peny pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zelenomodrý študentský batoh Topgal VIKI 24034 , Batoh spiderman (5411217889527)

Zelenomodrý študentský batoh Topgal RUBI 23027

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 200 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť s hliníkovou výstužou dve komory, dve predné vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Objemný dvojkomorový batoh s originálnym vzorom. Temnú čiernu dopĺňa niekoľko odtieňov zelenomodrej farby. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuži. V zadnej komore sa nachádza polstrované vrecko na notebook a tablet a ďalšie menšie vrecko na mobilný telefón alebo powerbanku. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 23027. Súčasťou jednej z nich je sieťované vrecko na doklady a karabínka na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu sú vyrobené z rovnakého materiálu, ako batoh a pojmú 1,5 PET fľašu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zelenomodrý študentský batoh Topgal RUBI 23027 , Batoh minnie (5411217116104)

Tmavomodrý študentský batoh Topgal RONY 23032

Detail

Hlavná charakteristika: váži 850 gramov má pevný tvarovaný chrbát z mäkkej peny dve komory, dve predné vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Dvojkomorový batoh v tmavomodrej farbe je univerzálny pre dospievajúcich chlapcov aj dievčatá. Chrbát batohu je polstrovaný a anatomicky tvarovaný z mäkkej peny. Vnútri zadnej komory je umiestnené polstrované vrecko na notebook aj tablet. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 23032 v rovnakom dizajne. Súčasťou jednej z nich je sieťované vrecko na doklady a karabínka na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu s pitím sú vyrobené z rovnakého materiálu ako batoh, aby bez problémov udržali 1,5 litrovú PET fľašu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Tmavomodrý študentský batoh Topgal RONY 23032 , Roblox – batoh (5056438913103)

Dvojkomorový študentský batoh Topgal YUMI 22037

Detail

Hlavná charakteristika: od 150 cm výšky, na SŠ aj VŠ popruhy na zavesenie skejtu pevný chrbát, zväčšený objem YUMI, stálice medzi študentskými strihmi tento rok v modro zelených farbách na tmavo modrom základe. Batoh odporúčame od druhého stupňa ZŠ, alebo od 150 cm výšky. Chrbát plecniaka je polstrovaný a anatomicky tvarovaný, spevnený ľahkým hliníkovým rámom. Ten nevyťahujte, chrbát by stratil pevnosť a tvar. Ramenné popruhy sú taktiež mäkko polstrované, ergonomicky tvarované, doplnené výškovo nastaviteľným hrudným popruhom. Batoh je delený na dve hlavné komory a ďalšie vrecká. Zadná komora je veľmi objemná, študenti, ktorí nosia do školy notebook, v nej určite ocenia polstrované vrecko na notebook a ďalšie menšie polstrované vrecko, napríklad na mobil, alebo tablet. V prednej užšej komore je praktické sieťové vrecko na zips a karabína na kľúče, ktorá je našitá na dlhé pruženca. Na čele batohu sú tri malé vrecká, do prostredného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Vrecká od seba vizuálne oddeľujú dva pásy na suchý zips na prenášanie skateboardu. Po oboch bokoch batohu sú vrecká z pevnej sieťoviny. Jedna je určená na prenášanie fľaše s pitím - je vybavená kompresným popruhom, vďaka ktorému nebude problém s umiestnením aj PETky s objemom 1,5 l. Ani pri batohu YUMI sme nezabudli na reflexné prvky. Nájdete ich na čele, bokoch (pri ukončení zipsov zadnej komory) aj na ramenných popruhoch batohu a na to ako svieti, sa môžete pozrieť do detailných fotiek. K batohu je možné prikúpiť puzdro ETUE 22037. Ďalšie vychytávky: kovové ťahačky, záter proti dažďu pevné nepriepustné dno z TOPDURY pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Dvojkomorový študentský batoh Topgal YUMI 22037 , Xbox – batoh (8718526114706)

Maskáčový študentský batoh Topgal ROTH 23029

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 270 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť s hliníkovou výstužou dve komory, dve predné vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Dvojkomorový batoh s polstrovaným, anatomicky tvarovaným chrbtom je pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuži. Súčasťou veľkej komory je polstrované vrecko na notebook aj tablet a menšie na mobil či powerbanku. Nesmrteľný maskáč poteší všetkých vojakov a milovníkov prírody. Okrem dvoch komôr má batoh aj dve menšie vrecká. V jednom nájdete sieťované vrecko na doklady a karabínku na kľúče. Druhé je ako stvorené pre peračník ETUE 23029 v rovnakom dizajne. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu sú vyrobené z rovnakého materiálu, ako batoh, aby udržali 1,5 litrovú PET fľašu. Druhé vrecko má zips, dá sa v nej ukryť napríklad dáždnik alebo pláštenku. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Maskáčový študentský batoh Topgal ROTH 23029 , Delphin batoh classa (8586018472869)

Študentský batoh Modré žíhanie Topgal RUBI 24033

Detail

Objemný dvojkomorový batoh v temne modrej farbe s modrým žíhaním. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuhe. Vnútri zadnej komory je umiestnené polstrované vrecko na notebook aj tablet a druhé menšie na mobil či powerbanku. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 24033 v rovnakom dizajne. Vnútri jednej z nich nájdete sieťované vrecko na doklady a karabínu na kľúče. Výhodou tiež je, že reflexné prvky nenarúšajú finálny vzhľad batohu. Postranné vrecká na fľašu s pitím sú vyrobené z rovnakého materiálu ako batoh, perfektne udržia 1,5 litrovú fľašu. Hlavná charakteristika: váži 1 200 gramov dve komory, dve predné vrecká pevný lisovaný chrbát s hliníkovou výstuhou pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Modré žíhanie Topgal RUBI 24033 , Nanobébé batoh bébé (7290016628395)

Študentský batoh Šedý mramor Topgal VIKI 24036

Detail

Objemný dvojkomorový batoh v sivej farbe s motívom mramoru. Chrbát batohu je polstrovaný s anatomicky tvarovaný. Vnútri druhej komory nájdete vrecko na zips a karabínu na kľúče. Okrem toho má batoh na prednej strane dva úchyty so suchým zipsom, ktoré slúžia napríklad na uchytenie cyklistickej helmy. Doladiť je možné s peračníkom ETUE 24036 v rovnakom dizajne. Hlavná charakteristika: váži 920 gramov jedna komora, jedno predné vrecko pevný lisovaný chrbát z mäkkej peny pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh Šedý mramor Topgal VIKI 24036 , Reer batoh growing (4013283842218)

Študentský batoh ŠachMat Red Topgal RUBI 24027

Detail

Objemný dvojkomorový batoh so šachovnicovým vzorom. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuhe. Vnútri zadnej komory je umiestnené polstrované vrecko na notebook aj tablet a druhé menšie na mobil či powerbanku. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 24027 v rovnakom dizajne. Vnútri jednej z nich nájdete sieťované vrecko na doklady a karabínu na kľúče. Výhodou tiež je, že reflexné prvky nenarúšajú finálny vzhľad batohu. Postranné vrecká na fľašu s pitím sú vyrobené z rovnakého materiálu ako batoh, perfektne udržia 1,5 litrovú fľašu. Hlavná charakteristika: váži 1 200 gramov dve komory, dve predné vrecká pevný lisovaný chrbát s hliníkovou výstuhou pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh ŠachMat Red Topgal RUBI 24027 , Batoh fortnite – smrtka (5411217887448)

Študentský batoh s bodkami Topgal YUMI 22031

Detail

Hlavní charakteristika: dvě objemné komory, tři přední a dvě boční kapsy vhodný pro 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale klidně i VŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou Střih YUMI je jedním z našich nejoblíbenějších. O puntíky si spousta děvčat píše. Proto jsme oblíbený motiv spojili s oblíbeným střihem na batohu YUMI 22031. Líbí? Záda batohu YUMI jsou pevná díky hliníkové výztuze, jsou ale měkce polstrovaná. Polstrované jsou i délkově nastavitelné, anatomicky tvarované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Zadní komora je velmi prostorná, objemná, vejde se do ní veškeré učení. Uvnitř komory je na zádové části našitá polstrovaná kapsa na notebook a ještě další menší polstrovaná kapsička třeba na mobil nebo powerbanku. Přední užší komora je méně objemná, uvnitř je síťová kapsa na zip a karabina na klíče na dlouhé pružence. V přední části batohu jsou 3 menší kapsičky na zip, které jsou od sebe odděleny vizuálně tmavě modrými popruhy na suchý zip. Díky nim můžete na čelo batohu umístit třeba skateboard. Po obou bocích batohu pak najdete síťové kapsy na lahev na pití. Na jedné straně je navíc kapsa doplněna o kompresní popruh. Díky němu můžete do kapsy pevně vložit 1,5 litrovou PET lahev. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti. Stejně tak i pevné dno z materiálu TOPDURA. Batoh je jemně doplněn reflexními prvky na čele, bocích a ramenních popruzích. K batohu můžete zakoupit penál ETUE 22031 ve stejném designu. Další vychytávky: objem 27 litrů kovové taháčky pevné nepropustné dno z TOPDURY poutko na přenášení batohu v ruce (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh s bodkami Topgal YUMI 22031 , Batoh cube red (8595138541454)

Študentský batoh ŠachMat Green Topgal SKYE 24037

Detail

Jednokomorový batoh s šachovnicovým vzorom v zelenej farbe. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuhe. Vnútri zadnej komory je umiestnené polstrované vrecko na notebook aj tablet. Okrem hlavnej komory má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 24037 v rovnakom dizajne. Súčasťou veľkej komory je sieťované vrecko na doklady a karabína na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nekazili celkový vzhľad batohu. Postranné vrecká na fľašu z rovnakého materiálu ako je batoh bez problémov udrží 1,5 litrovú fľašu. Hlavná charakteristika: váži 1 000 gramov jedna komora, dve predné vrecká pevný lisovaný chrbát s hliníkovou výstuhou pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh ŠachMat Green Topgal SKYE 24037

Čierno-fialový študentský batoh Topgal SKYE 24031

Detail

Jednokomorový batoh s fialovými detailmi nepokazí žiadny outfit. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuhe. Vnútri zadnej komory je umiestnené polstrované vrecko na notebook aj tablet. Okrem hlavnej komory má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 24031 v rovnakom dizajne. Súčasťou veľkej komory je sieťované vrecko na doklady a karabína na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nekazili celkový vzhľad batohu. Postranné vrecká na fľašu z rovnakého materiálu ako je batoh bez problémov udrží 1,5 litrovú fľašu. Hlavná charakteristika: váži 1 000 gramov jedna komora, dve predné vrecká pevný lisovaný chrbát s hliníkovou výstuhou pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 výškovo nastaviteľná hrudná pracka pevné dno z materiálu TOPDURA polstrované ramenné popruhy záter proti dažďu reflexné prvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Čierno-fialový študentský batoh Topgal SKYE 24031

Zeleno-sivý študentský batoh Topgal SKYE 23031

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 000 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť s hliníkovou výstužou jedna komora, dve predné vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Jednokomorový batoh so zelenými a sivými pruhmi doplní každodenný outfit dospievajúceho chlapca. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuži. Vnútri zadnej komory je umiestnené polstrované vrecko na notebook aj tablet. Okrem hlavnej komory má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 23031 v rovnakom dizajne. Súčasťou veľkej komory je sieťované vrecko na doklady a karabínka na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu s pitím sú vyrobené z rovnakého materiálu ako batoh, aby bez problémov udržali 1,5 litrovú PET fľašu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zeleno-sivý študentský batoh Topgal SKYE 23031

Študentský batoh s ľaliami Topgal SURI 23022

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 270 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť s hliníkovou výstužou dve komory, dve predné vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Tento objemný dvojkomorový batoh v módnej farbe Viva Magenta sme navrhli pre milovníkov výrazných farieb. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuži. V zadnej komore sa nachádza polstrované vrecko na notebook a tablet a ďalšie menšie vrecko na mobilný telefón alebo powerbanku. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 23022 v rovnakom dizajne. Súčasťou jednej z nich je sieťované vrecko na doklady a karabínka na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu sú vyrobené z rovnakého materiálu, ako batoh a pojmú 1,5 PET fľašu. Druhé vrecko má zips, dá sa v nej ukryť napríklad dáždnik alebo pláštenka. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh s ľaliami Topgal SURI 23022

Študentský batoh mint s bodkami Topgal RUBI 23021

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 200 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť s hliníkovou výstužou dve komory, dve predné vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Objemný dvojkomorový batoh s bodkami a štýlovou aplikáciou si získa každú tínedžerku, ktorá chce vyniknúť. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuži. V zadnej komore sa nachádza polstrované vrecko na notebook a tablet a ďalšie menšie vrecko na mobilný telefón alebo powerbanku. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 23021. Súčasťou jednej z nich je sieťované vrecko na doklady a karabínka na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu sú vyrobené z rovnakého materiálu, ako batoh a pojmú 1,5 PET fľašu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh mint s bodkami Topgal RUBI 23021

Dievčenská školská taška Batika Topgal KIMI 23010

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory s malým predným vreckom výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model KIMI meria na výšku 43 cm, preto svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. Nechali sme sa uniesť štýlovou batikou, ktorá je opäť v móde. Necháte sa aj vy zlákať týmto jemným hippie štýlom? Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 230010 v rovnakom dizajne alebo desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Dievčenská školská taška Batika Topgal KIMI 23010

Študentský peračník Topgal ETUE 21031

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 21031

Študentský peračník Topgal ETUE 20028

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 20028

Študentský peračník Topgal ETUE 19026

Detail

Prinášame inovovaný strih oválneho peračníku, ktorý sa hodí na všetky písacie potreby. Je vhodný skôr pre starších školákov. Horná aj spodná chlopňa sú po novom spevnené lemovkou.Vo vnútri púzdra je sieťová kapsička na zips a chlopňa, na ktorom sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich ceruziek a pier. Voľný priestor pod chlopňou umožňuje voľne umiestniť ďalšie písacie potreby - pastelky, fixky, jednoducho čokoľvek potrebujete.Je polstrované, takže sa vaše ceruzky sa nedolámu. Zipsy s veľkými ťaháčikmi umožňujú bezproblémovú manipuláciu.Pozor, peračníky a púzdra nikdy neperte v práčke! Výstuhy sú totiž vyrobené z kartónu. Vypraním v práčke by sa peračník nenávratne poškodil. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 19026

Študentský peračník Topgal ETUE 20032

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 20032

Študentský peračník Topgal ETUE 20031

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 20031

Študentský peračník Topgal ETUE 20027

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 20027

Študentský peračník Topgal ETUE 19025

Detail

Prinášame inovovaný strih oválneho peračníku, ktorý sa hodí na všetky písacie potreby. Je vhodný skôr pre starších školákov. Horná aj spodná chlopňa sú po novom spevnené lemovkou.Vo vnútri púzdra je sieťová kapsička na zips a chlopňa, na ktorom sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich ceruziek a pier. Voľný priestor pod chlopňou umožňuje voľne umiestniť ďalšie písacie potreby - pastelky, fixky, jednoducho čokoľvek potrebujete.Je polstrované, takže sa vaše ceruzky sa nedolámu. Zipsy s veľkými ťaháčikmi umožňujú bezproblémovú manipuláciu.Pozor, peračníky a púzdra nikdy neperte v práčke! Výstuhy sú totiž vyrobené z kartónu. Vypraním v práčke by sa peračník nenávratne poškodil. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 19025

Študentský peračník Topgal ETUE 24034

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 24034

Študentský peračník Topgal ETUE 24031

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 24031

Študentský peračník Topgal ETUE 24033

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 24033

Študentský peračník Topgal ETUE 24027

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 24027

Študentský peračník Topgal ETUE 22031

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 22031

Študentský peračník Topgal ETUE 22037

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 22037

Študentský peračník Topgal ETUE 24029

Detail

Oválny peračník pre všetky potrebné veci ocenia skôr starší školáci. Vo vnútri púzdra je sieťové vrecko na zips a chlopňa, na ktorej sú umiestnené gumičky pre uchytenie celkom deviatich písacích potrieb, ktoré je treba mať po ruke prehľadne usporiadané. Priestor pod chlopňou umožňuje volne umiestniť ďalšie písacie potreby – pastelky, fixy, a rôzne drobnosti. Púzdro je polstrované, takže sa vaše ceruzky zaručene nepolámou. Zips s veľkými taháčikmi umožní bezproblémovú manipuláciu s peračníkom. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský peračník Topgal ETUE 24029
Karton P+P – Študentský batoh Oxy Sport flowers (8596424129950), Karton P+P – Študentský batoh Oxy Style Grey (8596424128755), Karton P+P – Študentský batoh Oxy Sport Fox red (8596424129912), STICK´N 46 × 58 cm, sivá (23024), YOKO SCRAMBLE matne čierna (Motonad01340), Rainbow High Študentský internát (0035051574330), YOKO SCRAMBLE biela/modrá/oranžová (Motonad01339), Batika (978-80-247-3660-0), Batika (978-80-247-2647-2), Herlitz Študentský preukaz – mix motívov (09092081), Yoko Stadi čierne XS (1.60-176041-6), Šibori batika (978-80-247-4182-6), Barbie Color Reveal Chelsea Neónová Batika (194735007363), Yoko Jätkä čierna/sivá XS (1.60-176024-6), Barbie Color Reveal Neónová Batika Darčeková sada (194735007554), The Sims 3: Študentský život (PC) DIGITAL (415026), Pixie Crew, študentský peračník minecraft sivo-modrý (702811692763), NincoRacers Drift Yoko 1:18 2,4 GHz RTR (8428064931702), BAAGL Dosky na školské zošity A4 Jumbo Batika (8595689317522), Pixie Crew, študentský peračník modrý s bielymi bodkami (702811691742), Batoh Unicorn (5411217007051), Batoh Spiderman (5411217889527), Batoh Minnie (5411217116104), Roblox – Batoh (5056438913103), Xbox – Batoh (8718526114706), Delphin Batoh Classa (8586018472869), NANOBÉBÉ batoh Bébé (7290016628395), REER Batoh Growing (4013283842218), Batoh Fortnite – Smrtka (5411217887448), Batoh Cube Red (8595138541454)