Super street racer – nintendo swicth digital (1710559)

Produkt Super street racer – nintendo swicth digital (1710559) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Super street racer – nintendo swicth digital (1710559) upraviť a produkt hľadať znova.

Super Street Racer – NINTENDO SWICTH DIGITAL (1710559)

Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, Super Street Racer Nintendo Switch prináša pouličné preteky vo vlastných autách. Svoje závodné auto si sami postavíte. Nekonečné množstvo autodielov K dispozícii máte stovky autodielov od najväčších automobilových značiek. Prispôsobte vzhľad svojho auta a vyjadrite svoj pretekársky štýl. Aj zo zdanlivého šrotu môžete vybudovať super auto. Krajina, ulica, mestáV hre Super Street Racer Nintendo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Street Racer – NINTENDO SWICTH DIGITAL (1710559) , Mortal kombat 11 – nintendo swicth digital (1595794)

Mortal Kombat 11 – NINTENDO SWICTH DIGITAL (1595794)

Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, Mortal Kombat 11 NINTENDO SWICTH prináša aj nový filmový príbeh ako pokračovanie epickej ságy, ktorá uzrela svetlo sveta pred viac ako 25 rokmi.Litre krvi, vytrhané chrbtice, rozprsknuté mozgy, škvariace sa mäso – to všetko je nová hra Mortal Kombat 11 NINTENDO SWICTH.Ešte krvavejšie súbojeVďaka novému grafickému enginu budú súboje teraz vyzerať oveľa krvavejšie, než je v sérii Mortal Kombat zvykom.Custom Character Variation SystemUnikátny herný systém Custom Character Variation System – prispôsobenie postavy, prehĺbi vaše pôžitky z hry. Týmto systémom môžete vytvárať prispôsobiteľné verzie bojovníkov v rámci herného rostra v Mortal Kombat 11 NINTENDO SWICTH. (alza.sk)

Podobné produkty ako Mortal Kombat 11 – NINTENDO SWICTH DIGITAL (1595794) , Super sonic racer – pc digital (718879)

Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922)

Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a pretekársky, % Čakajú vás autentické licencované súčiastky od popredných svetových výrobcov. Vypustite svojho miláčika na arkádové preteky. Vyšperkujte si svoje auto podľa vašich predstáv. Použite jednu zo 700 pripravených súčiastok od 70 svetových výrobcov. Preteky na uliciach Zostavte neporaziteľné auto, ktoré zvíťazí v pouličných pretekoch. Nenechá sa zahanbiť v rýchlosti ani v súbojových zrážkach. Dokážete to? KampaňKampaň je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922) , Super street: the game (pc) digital (696922)

Super Sonic Racer – PC DIGITAL (718879)

Super Sonic Racer – PC DIGITAL (718879)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Super Sonic Racer PC obsahuje šialené vozidlá ako raketoplán, monster truck.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Stretnete sa s postavičkami ako taxikár, rozvoz pizze a podobne.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vyhrajte preteky pre ďalšie svetyDruhé a ďalšie miesto sa nepočíta. Musíte zvíťaziť pre ďalší postup v hre. Pokiaľ zvíťazíte 4×, odomkne sa vám ďalší svet.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Ocean WorldV podmorskom svete Ocean World sa ocitnete vo fantastickom živom podmorskom prostredí. Všade okolo vás je voda.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Trash WorldZaujímali ste sa niekedy o to, kde končia všetky odpadky, ktoré vyhadzujete? Hra na počítač Super Sonic Racer PC vám ponúkne jazdu týmto Trash svetom.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!V Game World vás ochromí herná tematika, kam... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Sonic Racer – PC DIGITAL (718879) , Moto racer 4 – nintendo switch (3760156485492)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass – Nintendo Switch Digital (683524)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass – Nintendo Switch Digital (683524)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass obsahuje 5 balíčkov. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry. Obsah 4 balíčkov je už známy, na 5. si zatiaľ musíte počkať. Každý balíček Challenger obsahuje 1 nového bojovníka, 1 nové pódium a ďalšie hudobné skladby. Ako darček dostanete herný kostým Mii Swordfighter: Rex z hry Xenoblade Chronicles 2. CHALLENGER PACK 1:JOKER Joker je rýchly bojovník, ktorý ovláda ako nôž, tak pištoľ. Balíček obsahuje tiež... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass – Nintendo Switch Digital (683524) , Flsun super racer (sr (eu-plu))

Super Smash Bros Ultimate Hero Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (803713)

Super Smash Bros Ultimate Hero Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (803713)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 93% Doplňte svojich hrdinov novými bojovníkmi. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry Super Smash Bros Ultimate. Získajte ďalšieho hrdinu z DRAGON QUEST XI ako hrateľnú postavu. Ovláda meč svetla a za pomocou štítu dokáže blokovať prichádzajúce útoky a rozkrájať svojich nepriateľov. Náhodný výber kúziel Hrdina bude mať prístup k náhodnému výberu kúziel, čím môže zvrátiť priebeh celej bitky. (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros Ultimate Hero Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (803713) , Orbital racer – pc digital (1604428)

Super Smash Bros Ultimate – Joker Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (778729)

Super Smash Bros Ultimate – Joker Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (778729)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a dobrodružný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Joker je rýchly bojovník, ktorý ovláda ako nôž, tak pištoľ. Balíček obsahuje tiež javisko Mementos, ktoré mení farbu podľa práve hrajúcej skladby. Ide o dodatok a je nutné vlastniť základnú hru Super Smash Bros Ultimate v platforme Nintendo Switch! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Joker je prvý z piatich balíčkov, ktorý sa pripojí k bitke. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Joker je spurný, ale jeho útoky sú pôvabné. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros Ultimate – Joker Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (778729) , Super chariot – nintendo switch (3760156485430)

Super Smash Bros. Ultimate: Byleth Challenger Pack 5 – Nintendo Switch Digital (890803)

Super Smash Bros. Ultimate: Byleth Challenger Pack 5 – Nintendo Switch Digital (890803)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Do hry Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch prichádza nový hrdina Byleth.Herný doplnok Super Smash Bros. Ultimate: Byleth Challenger Pack 5 Nintendo Switch vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry.Nový hrateľný bojovníkByleth je 5. bojovníkom v rade, ktorého môžete pripojiť do svojej hry Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch.BylethByleth je charakteristický používaním Heroes' Relics a dobre známeho meča Sword of Craator.Nové doplnky do hrySúčasne so Super Smash Bros. Ultimate: Byleth Challenger Pack 5 Nintendo Switch získate novú scénu Garreg Mach Monastery. Postavu Byleth si vychutnáte ako v mužskej tak ženskej verzii.Sledujte cestu Byleth v klasickom režime.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Sada obsahuje aj štyri zbrane, čím sa Byleth stáva všestranným bojovníkom.Super Smash Bros. Ultimate:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate: Byleth Challenger Pack 5 – Nintendo Switch Digital (890803) , Street fighter 6 – pc digital (2116180)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 – Nintendo Switch Digital (890815)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 – Nintendo Switch Digital (890815)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Herný doplnok Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 Nintendo Switch je DLC, ktoré vyžaduje na hranie vlastníctva základné hry. Tento doplnok v sebe zahŕňa 6 Cahlleger Packs. CHALLENGER PACK 6: MIN MIN MIN MIN je ikonický bojovník, ktorý udrží svojich protivníkov na uzde pomocou Ramram, Megawatt a Dragon ARMS. S ním prichádza aj nová etapa Spring Stadium a 18 nových hudobných skladieb. (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 – Nintendo Switch Digital (890815) , Star wars racer and commando combo – nintendo switch (9120080076908)

Super Smash Bros. Ultimate: Min Min Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (1134625)

Super Smash Bros. Ultimate: Min Min Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (1134625)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Super Smash Bros. Ultimate: Min Min Challenger Pack Nintendo Switch vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry. Min Min je 6. hrdina, ktorý prichádza do hry Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch. Min Min Min Min patrí medzi ikonických bojovníkov a prichádza ako prvý hrdina v druhom balíčku Ultimate Fighters Pass. Úžasné trikyS Min Min sa ľahko... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate: Min Min Challenger Pack – Nintendo Switch Digital (1134625) , Super luckys tale – nintendo switch (5060690790969)

Super Smash Bros. Ultimate: Terry Bogard Challenger Pack 4 – Nintendo Switch Digital (861406)

Super Smash Bros. Ultimate: Terry Bogard Challenger Pack 4 – Nintendo Switch Digital (861406)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Herný doplnok Super Smash Bros. Ultimate: Terry Bogard Challenger Pack 4 Nintendo Switch prináša do hry ďalšieho hrdinu. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Na hranie je vyžadované vlastníctvo základnej hry. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Terry Bogard Prichádza nový hrateľný hrdina Terry Bogard ako ikonický bojovník.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate: Terry Bogard Challenger Pack 4 – Nintendo Switch Digital (861406) , Super mario odyssey – nintendo switch (045496420864)

Super Smash Bros. Ultimate: Challenger Pack 3: Banjo & Kazooie (DLC) – Nintendo Switch Digital (822475)

Super Smash Bros. Ultimate: Challenger Pack 3: Banjo & Kazooie (DLC) – Nintendo Switch Digital (822475)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Herný doplnok Super Smash Bros. Ultimate: Challenger Pack 3: Banjo & Kazooie Nintendo Switch je 3. balíček, ktorým sa pripojíte k bitke. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Banjo a Kazooie sa teraz pripoja k Super Smash Bros Ultimate ako hrateľné postavy. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Banjo Banjo dokáže okamžite holými rukami roztlačiť súpera.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate: Challenger Pack 3: Banjo & Kazooie (DLC) – Nintendo Switch Digital (822475) , Super mario party – nintendo switch (045496422981)

Nintendo herní židle Super Mario

Nintendo herní židle Super Mario
Detail

Herní židle/sedák od firmy xRocker s motivem Mario od Nintenda. Oficiálně licencovaný produkt Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Super Mario Bros. Pohodlná a všestranná podlahová židle s měkkým a hlubokým polstrováním, perfektní herní židle pro mladé hráče. Praktická herní židle bez zvuku, kterou lze snadno sestavit, jednoduše rozložit a hrát! Stejně snadno ji lze sklopit a uložit. Tato skvělá herní židle s ikonickými postavami ze série Super Mario Bros od společnosti Nintendo je potažena umělou kůží, což usnadňuje její čištění. Je ideální pro hraní na konzoli nebo mobilních zařízeních, ale může fungovat stejně dobře jako sedačka na čtení nebo lehátko pro sledování televize. Vhodné pro děti od 3 let. Rozměry: D 85,5 x Š 41 x V 65 cm. Hmotnost: 8,2 kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Nintendo herní židle Super Mario , Super mario rpg – nintendo switch (045496479947)

Super Chariot – Nintendo Switch (3760156485430)

Super Chariot – Nintendo Switch (3760156485430)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: arkády a dobrodružný, – škatuľa obsahuje kód na stiahnutie hry z Nintendo eShopu. S pomocou originálnej hrateľnosti a inovatívneho fyzikálneho enginu riaďte svoje supervozidlo s pozostatkami kráľa spleťou podzemných jaskýň. Sami alebo s kamarátom veďte udatnú princeznú a jej verného snúbenca temnými katakombami pri pátraní po dokonalom mieste kráľovho odpočinku! Pripomeňte si 2D plošinovky so zaujímavým poňatím v hre Super Chariot. Zvoliť si môžete, či budete prechádzať hrou sami alebo v kooperácii s kamarátom. Rakva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Chariot – Nintendo Switch (3760156485430) , Super nintendo – zelda (0,3l) – hrnček (m00330)

PowerA Wired Nano Controller for Nintendo Switch – Mario Kart: Racer Red – Nintendo Switch (NSGP0124-01)

Detail

Gamepad pre Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, červená farba Túžite mať extra herný ovládač k svojej domácej konzole? Hľadanie je na konci. Gamepad PowerA Wired Nano Controller for Nintendo Switch – Mario Kart: Racer Red – Nintendo Switch je znamenitý kumpán na bezstarostné hranie na Nintendo Switch. 18 × tlačidiel poskytne neotrasiteľnú kontrolu nad postavou v hre, ktorú práve hráte. Poteší vás tiež: Analógové páčky. Analógové páčky slúžia k dôkladnému ovládaniu áut v závodných hrách. Červená farba herného ovládača a remeselné spracovanie spoločne s roky pretrvávajúcou odolnosťou a životnosťou tlačidiel rozhodne očaria každého skúseného priaznicva videohier. Najpodstatnejšie rysy herného ovládača PowerA Wired Nano Controller for Nintendo Switch – Mario Kart: Racer Red – Nintendo Switch 3 m dĺžka kábla gamepadu na pripojenie za pomoci USB k hernému zariadeniu Pre kvalitnejší zážitok má aj: Analógové... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Wired Nano Controller for Nintendo Switch – Mario Kart: Racer Red – Nintendo Switch (NSGP0124-01) , Street fighter 30th anniversary collection (pc) digital + ultra street fighter iv! (426225)

Super Luckys Tale – Nintendo Switch (5060690790969)

Super Luckys Tale – Nintendo Switch (5060690790969)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, Sledujete lišiaka Luckyho, stále optimistického, energického a roztomilého hrdinu v hre Super Lucky' s Tale Nintendo Switch. Sledujte lišiaka na jeho výprave pri hľadaní vnútornej sily a pomôžte jeho sestre zachrániť Knihu vekov. Plošinovky bavia Plošinovky sú odjakživa veľmi zábavné hry, a Super Lucky' s Tale Nintendo Switch rozhodne nie je výnimkou. Hra navyše spoľahlivo zabaví ako mladšiu, tak staršiu generáciu hráčov. (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Luckys Tale – Nintendo Switch (5060690790969) , Ultra street fighter iv (pc) digital (403011)

Super Mario Odyssey – Nintendo Switch (045496420864)

Super Mario Odyssey – Nintendo Switch (045496420864)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia, žáner: arkády, – Prvá sandbox hra s Mariom v hlavnej úlohe od vydania hry Super Mario 64 na konzole Nintendo 64 a Super Mario Sunshine na konzole Nintendo GameCube. Hráči budú cestovať naprieč masívnymi 3D svetmi a zbierať špeciálne mesiace, ktorými budú poháňať Mariove plavidlo nesúce názov Odyssey. 97 %Prechod Maria do otvoreného prostredia s výrazne akčnejšou hrateľnosťou strašil mnoho klasických fanúšikov starého Maria podobne, ako sa ten nový Mario strachuje o svoj klobúk. Nintendo však tento dôležitý krok zvládlo na jednotku.Návrat legendárnej hrateľnosti do Super Mario série.Fúzatý inštalatér Mario sa vydáva na nové dobrodružstvo naprieč tajomnými svetmi, pričom opäť bude do sýtosti behať a skákať – tentoraz v 3D svete a v sandboxovom štýle. Super Mario Odyssey tak bude nadväzovať na históriu v podobe Super Mario 64 a Super Mario Sunshine.Skvelé grafické vyhotovenie na novej konzole Nintendo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Mario Odyssey – Nintendo Switch (045496420864) , Mario golf: super rush – nintendo switch (045496427719)

Super Mario Party – Nintendo Switch (045496422981)

Super Mario Party – Nintendo Switch (045496422981)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia, žáner: arkády a logický, – Mario Party séria sa vracia s maximálnou zábavou pre každého! Klasický formát stolovej hry dostal štedrú dávku nových strategických prvkov, ako napríklad špecifické kocky pre každého hráča. Hra tiež prináša nové spôsoby hrania – napríklad minihry s využitím Joy-Con ovládačov a nové režimy, ktoré si vychutnajú vaši priatelia aj rodina. 76% Nápadité minihry, ktoré sú na mieru ušité pre Nintendo Switch. Užijete si maximálnu zábavu vo viacerých ľuďoch! Séria Super Mario party konečne mieri na platformu Nintendo Switch. To bude veľký zážitok. Až 80 úplne nových minihier designovaných pre originálne využitie Joy-Con ovládačov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Mario Party – Nintendo Switch (045496422981) , New super luckys tale – nintendo switch (5060690792376)

Super Nintendo – Zelda (0,3l) – Hrnček (M00330)

Super Nintendo – Zelda (0,3l) – Hrnček (M00330)
Detail

Hrnček materiál: keramika, s motívom: The Legend of Zelda, vhodný do umývačky a mikrovlnky, objem 300ml, farba viacfarebná, 1ks v sade Ak chcete mať svojho obľúbenca stále poruke, kúpte si hrnček Multiland. Hrnček je vyhotovený z veľmi vkusnej keramiky a ponúkne objem 300 ml. Môžete ho vložiť do umývačky riadu a nepoškodí ho ani ohrev v mikrovlnnej rúre. Významné vlastnosti hrnčeka Super Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) – Zelda (0,3l) – Hrnček Použitý materiál: keramika Hrnček Multiland má objem 300 ml Hodí sa na umývanie v umývačke aj použitie v mikrovlnke Motív šálky: The Legend of Zelda (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Nintendo – Zelda (0,3l) – Hrnček (M00330) , Lego marvel super heroes – nintendo switch (5051895414514)

Star Wars Racer and Commando Combo – Nintendo Switch (9120080076908)

Star Wars Racer and Commando Combo – Nintendo Switch (9120080076908)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a pretekársky, – nasadnite, pripútajte sa a užite si rýdze adrenalínové vzrušenie z pretekovej sekvencie z filmu Star Wars: Epizóda I v hre Star Wars: Episode I Racer. V Star Wars Republic Commando ste veliteľ elitnej čaty komandos z Republiky. Vašou úlohou je infiltrovať, dominovať a nakoniec zničiť nepriateľa Dve hry v jednom baleníZískajte dve klasické hry Star Wars s kombináciou Star Wars Racer a Commando, ktorá obsahuje Star Wars: Episode I Racer a Star Wars Republic Commando.Bavte sa pretekaním v Star Wars Racer and Commando Combo PS4Nasadnite, pripútajte sa a zažite čisté adrenalínové vzrušenie v podobe závodnej sekvencie „Podracing“ zo Star Wars: Epizóda I Skrytá hrozba v hre Star Wars: I Racer.Zničte všetkých nepriateľovV hre Star Wars Republic Commando ste veliteľom elitnej jednotky Republic Commandos. Vašou úlohou je infiltrovať, ovládnuť a nakoniec zničiť nepriateľa. (alza.sk)

Podobné produkty ako Star Wars Racer and Commando Combo – Nintendo Switch (9120080076908) , Super smash bros. ultimate – nintendo switch (045496422899)

Orbital Racer – PC DIGITAL (1604428)

Orbital Racer – PC DIGITAL (1604428)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, Závodný simulátor pre jedného hráča vo vesmíre.Hra ponúka na výber 2 odlišné hracie módy.Akčný modRýchly režim, kedy stačí naskočiť do kokpitu, využiť svojej rýchlosti a dostupných vylepšení. Použite výbušné rakety a míny a vyhrajte nad svojimi súpermi.SimuláciaTu sa ocitnete vo väčšej realite. Budete sa stretávať s Newtonovými zákonmi fyziky. Ovládanie strojov je oveľa náročnejšie pre skutočných majstrov.8 rôznych priestorov na pretekyMôžete si zvoliť jedno z 8 miest, kde uskutočníte svoj plán. Všetky sú založené na skutočných miestach našej slnečnej sústavy.Hrou vás prevedie celkom 24 rôznych skladieb.Zvoľte jednu z 3 lodí, ktoré majú ďalšie 3 variácie.Vaše drifty nikto nebude počuťTáto hra spája slobodu pohybu z vesmírnych simulátorov 6DOF so vzrušením z pretekania. Pomocou zbraní ostrelujte asteroidy, ktoré vám bránia v ceste alebo zablokujte cestu súperom. Všetko pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orbital Racer – PC DIGITAL (1604428) , Super mario bros. world – nintendo switch (045496479787)

Splatoon 2 Octo Expansion – Nintendo Switch Digital (683492)

Splatoon 2 Octo Expansion – Nintendo Switch Digital (683492)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 82% Objavte v DLC Octo Expansion skvelý nový režim pre jedného hráča. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry Splatoon 2. Zahrajte si v novom režime pre jedného hráča. Preberiete sa bez akýchkoľvek spomienok. Agente 8 Zahráte si za postavu, ktorá svojím vzhľadom pripomína Octolinga. Masívny podzemný svetV temných zákutiach podzemného sveta na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Splatoon 2 Octo Expansion – Nintendo Switch Digital (683492) , Super mario maker 2 – nintendo switch (045496424343)

Pokémon Quest – Sharing Stone – Nintendo Switch Digital (1139548)

Pokémon Quest – Sharing Stone – Nintendo Switch Digital (1139548)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokémon Quest – Sharing Stone Nintendo Switch obsahuje: Sharing StonePM ticket +100 (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Sharing Stone – Nintendo Switch Digital (1139548)

Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch Digital (1139458)

Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch Digital (1139458)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch je herný doplnok. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Na hranie vyžaduje základnú hru Pokémon Quest – intendo Switch. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Scattershot Stone – Nintendo Switch DLC Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch obsahuje jeden Scattershot Stone, s ktorým bude váš Pokémon okamžite silnejší. (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch Digital (1139458) , Street fighter 6 deluxe edition – pc digital (2116186)

Pokémon Quest – Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139173)

Pokémon Quest – Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139173)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Pokémon Quest – Expedition Pack Nintendo Switch obsahuje: Hrniec na varenieModel Poké BallSochu Perfect PairPM ticket +100Lv. 1 Nidoran+ so špeciálnym pohybomLv. 1 Nidoran> so špeciálnym pohybom (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139173) , Street fighter 6 ultimate edition – pc digital (2116192)

Mario Golf: Super Rush – Nintendo Switch (045496427719)

Mario Golf: Super Rush – Nintendo Switch (045496427719)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia, žáner: športový a párty, – hra okrem tradičného golfu ponúkne niekoľko ďalších herných režimov ako Speed Golf či príbehový mód. Intuitívne pohybové a tradičné tlačidlové ovládanie v kombinácii s ďalšími novými funkciami uľahčí hranie. Prekvapte súpera špeciálnymi údermiHrajte golf so známymi postavami z Mushroom Kingdom. Hra okrem tradičného golfu ponúkne aj niekoľko ďalších herných režimov ako Speed Golf či príbehový mód.Hrajte s priateľmiZapojte priateľov a hrajte až s troma ďalšími hráčmi buď lokálne alebo online. Prihláste svoju Mii postavu do golfového tréningu v prestížnom golfovom klube a pracujte na tom, aby sa z nováčika stal profesionál! Zbierajte skúsenostné body a vylepšujte štatistiky sily, pohybu a rotácie golfovej loptičky. (alza.sk)

Podobné produkty ako Mario Golf: Super Rush – Nintendo Switch (045496427719) , Street arena (pc/mac/lx) pl digital (265266)

New Super Luckys Tale – Nintendo Switch (5060690792376)

New Super Luckys Tale – Nintendo Switch (5060690792376)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: RPG a arkády, – v krabici sa nachádza kód na stiahnutie hry z Nintendo eShopu V novej hre Super Luckys Tale nájdete aj dobrodružné príbehové úrovne a objavíte skryté tajomstvá. Čaká na vás nespočetné množstvo zaujímavých predmetov, stretnete zaujímavé postavy a oblečiete sa do štýlových outfitov. Rozmanité hranie Plošinovka New Super Luckys Tale pre Nintendo Switch zabaví všetky vekové kategórie svojou hravosťou, krásnym prostredím a poriadnou výzvou pri boji s bossmi, riešení zložitých hádaniek,... (alza.sk)

Podobné produkty ako New Super Luckys Tale – Nintendo Switch (5060690792376) , Moto racer 4 (pc/mac) pl digital + bonus! (267459)

Super Smash Bros. Ultimate – Nintendo Switch (045496422899)

Super Smash Bros. Ultimate – Nintendo Switch (045496422899)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – legendárna séria, kde sa stretávajú rôzne svety a postavy teraz prichádza na Nintendo Switch vo svojej ultimátnej podobe. Prichádzajú nové postavy, ako napríklad inklingovia zo Splatoon série alebo Ridley z Metroida, aby sa pobili so všetkými postavami, ktoré sa kedy vyskytovali v sérii Super Smash Bros. Rýchlejšie súboje, nové predmety, nové útoky, nové možnosti defenzívy a oveľa viac vás udrží vo víre bitky, či už ste doma alebo na cestách. %Nintendo Switch Legendárnej série, kde sa stretávajú rôzne svety a postavy teraz prichádza na Nintendo Switch vo svojej ultimátnej podobe.Celá nintenďácka skvadra hlási návrat, aby si opäť mohla znovu dať do ciferníku.Crossover bojovka mnohých rozličných postáv.Herná legenda sa vraciaHrateľnosť sa od ostatných titulov tohto žánru odlišuje hlavne tým, že vaším cieľom nie je protivníkov pripraviť o všetko zdravie, ale snažíte sa ich zraziť dole z hernej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate – Nintendo Switch (045496422899) , Super bomberman r 2 – nintendo switch (4012927085981) + zdarma darček super bomberman - ponožky

Super Mario Maker 2 – Nintendo Switch (045496424343)

Super Mario Maker 2 – Nintendo Switch (045496424343)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, arkády a logický, – vytvorte si svoje vlastné úrovne v hre Super Mario. Odteraz máte k dispozícii ešte rozmanitejšie množstvo nástrojov, predmetov a herných prvkov ako v predchádzajúcom diele, čo zabezpečí zábavu všetkým fanúšikom Mario hier. 88 %Vytvárajte a zdieľajte svoje nápady, tvorte úrovne podľa svojich predstáv v hre Super Mario Maker 2.Popustite uzdu svojej fantázii, nestarajte sa o pravidlá a vytvorte svoje vlastné úrovne.Pozvite kamaráta a spolupracujte spolu na jednej obrazovke.Úrovne podľa vlastných predstávVšetky objekty i nepriateľov môžete umiestniť na najrôznejšie miesta. K dispozícii máte rôzne prostredia aj štýly známe zo Super Maria vrátane 3D svetov. Vymyslite svoje vlastné štýly a veci. Nemusíte len kopírovať už vytvorené.Story režimV novom story režime si vyskúšate znovu vybudovať hrad Princeznej Peach. Prejdete viac ako 100 úrovňami, kde načerpáte tipy a inšpiráciu na svoju... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Mario Maker 2 – Nintendo Switch (045496424343) , Lego marvel super heroes 2 – nintendo switch (5051892210744)

Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad)

Street Fighter 6 – PC DIGITAL (2116180)

Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, (alza.sk)

Podobné produkty ako Street Fighter 6 – PC DIGITAL (2116180)

Pokémon Quest Broadburst Stone DLC – Nintendo Switch Digital (687866)

Pokémon Quest Broadburst Stone DLC – Nintendo Switch Digital (687866)
Detail

Herný doplnok – % Pokémon Quest Broadburst Stone DLC pre okamžitý Broadhurst Stone. Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry na PC Pokémon Quest. Broadhurst StoneZakúpením tohto DLC získate jeden Broadhurst Stone. Tento kameň je určený na prepojenie s kompatibilným ťahom. Váš pokémon sa takto stane ešte silnejší. Ste na túto PC hru naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov Herné počítače Herné notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest Broadburst Stone DLC – Nintendo Switch Digital (687866)

Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682542)

Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682542)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Rozšírte svoje možnosti s dodatkom Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass. Na hranie je nutné vlastníctvo originálnej hry Xenable Chronicles 2 na platforme Nintendo Switch. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Dodatok zahŕňa nový vzácny meč a sériu predmetov do hry. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! V hlavnej hre získate nové dodatočné úlohy. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nový mód Na boj s mocnými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682542)

Pokken Tournament DX Battle Pack – Nintendo Switch Digital (683488)

Pokken Tournament DX Battle Pack – Nintendo Switch Digital (683488)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra %V Battle Pack prichádzajú ďalšie dve vlny do bitiek. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry Pokken Tournament DX.Získate ďalšie podpory v turnaji.Pripravte sa na príchod Mega Rayquaza a Mimikyu.Prvá vlnaV prvej vlne sa vám predstaví Battle Pokémon Aegislash.Nemilosrdný bojTeraz počas zápasu budete prepínať medzi dvoma formami. Tým sa z vás stane dvojnásobne silný protivník.Druhá vlnaV druhej vlne sa predstaví Pokémon Blastoise.Oslní vás podporná Pokémonova sada Mew a Celebi.Získate tiež nové avatary pre vaše zápasy.Ďalší obsahBattle Pack DLC obsahuje ďalšie nové položky. Nechajte sa prekvapiť.Ste na túto hru naozaj pripravení?vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokken Tournament DX Battle Pack – Nintendo Switch Digital (683488)

Luigis Mansion 3 Multiplayer Pack – Nintendo Switch Digital (890737)

Luigis Mansion 3 Multiplayer Pack – Nintendo Switch Digital (890737)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: dobrodružný a detský, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra V hre Luigi' s Mansion 3 Multiplayer Pack Nintendo Switch sa Luigi vydá na svoju vysnívanú dovolenku, tá sa však premení na jeho najhoršiu strašidelnú nočnú moru. Luigi prijal pozvanie do luxusného hotela, bola to však iba lesť, aby bol vylákaný do pasce. Poltergust G-00 Teraz musí čeliť nástrahám hotela, meniacej sa podlahe, a ďalším oveľa horším veciam. K dispozícii máte našťastie dostatočné zbrane ako je napríklad Poltergust G-00, ktorým môžete... (alza.sk)

Podobné produkty ako Luigis Mansion 3 Multiplayer Pack – Nintendo Switch Digital (890737)

365 Days Online Membership (Family) – Nintendo Switch Digital (683584)

365 Days Online Membership (Family) – Nintendo Switch Digital (683584)
Detail

Dobíjacia karta – na Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, dĺžka členstva 12 mesiacov, Dobíjaciu kartu ocení každý konzolový nadšenec. Aktivácia aj použitie kreditu je jednoduché a rýchle. Základné parametre dobíjacej karty 365 Days Online Membership (Family) – Nintendo Switch Digital Členstvo trvá 12 mesiacov Veľmi jednoduchá a rýchla aktivácia karty Dobíjacia karta vyžaduje pripojenie konzoly k internetu (alza.sk)

Podobné produkty ako 365 Days Online Membership (Family) – Nintendo Switch Digital (683584)

90 Days Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683580)

90 Days Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683580)
Detail

Dobíjacia karta – na Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, dĺžka členstva 3 mesiace, Dobíjacia karta urobí radosť každému konzolovému nadšencovi. Aktivácia aj použitie kreditu je jednoduché a rýchle. Rozhodujúce prednosti dobíjacej karty 90 Days Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital Členstvo trvá 3 mesiace Jednoduchá a rýchla aktivácia karty Dobíjacia karta vyžaduje pripojenie konzoly k internetu (alza.sk)

Podobné produkty ako 90 Days Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683580)

Fire Emblem Warriors Season Pass – Nintendo Switch Digital (682534)

Fire Emblem Warriors Season Pass – Nintendo Switch Digital (682534)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, RPG a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Kompletný obsah v jednom balíkuSeason Pass k hre Fire Emblem Warriors odomyká všetok vydaný obsah pre hru. Naraz tak dostanete všetky tri DLC rozšírenia – Fates, Shadow Dragon a Awakening. Základnú hru tak vylepšíte o nové predmety a postavy. Súčasťou Season Passu je tiež svadobný kostým Lucina. (alza.sk)

Podobné produkty ako Fire Emblem Warriors Season Pass – Nintendo Switch Digital (682534)

Pokémon Quest – Tripple Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139455)

Pokémon Quest – Tripple Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139455)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokémon Quest – Tripple Expedition Pack Nintendo Switch obsahuje: Pokémon Quest Expedition Pack Nintendo Switch – Hrniec na varenie, Model Poké Ball, Sochu Perfect Pair, PM ticket +100, Lv. 1 Nidoran+ so špeciálnym pohybom, Lv. 1 Nidoran> so špeciálnym pohybomPokémon Quest – Great Expedition Pack Nintendo Switch Hrniec na varenie, Model Great Ball, Eevee Arch, Laparas Pool, PM ticket +100, Lv. 1 Lapras so špeciálnym pohybom, Lv. 1 Nidoran> so špeciálnym pohybomPokémon Quest – Ultra Expedition Pack Nintendo Switch –Hrniec na varenie, Model Ultra Ball, Pikachu Arch, Gengar Ballon, Snorlax Lounger, PM ticket +100, Lv. 1 Snorlax so špeciálnym pohybom (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Tripple Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139455)

Pokémon Quest – Whack-Whack Stone – Nintendo Switch Digital (1139518)

Pokémon Quest – Whack-Whack Stone – Nintendo Switch Digital (1139518)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Herný doplnok Pokémon Quest – Whack-Whack Stone pre Nintendo Switch prináša do hry sily, ktoré pomôžu útokom vašich Pokémonov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! K dispozícii sú bežné Whack-Whack Stone pre obnovu zdravia alebo zvýšenie sily útoku. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Špeciálny Whack-Whack Stone Špeciálny Whack-Whack Stone pridá vášmu Pokémonovi nový útok a špeciálne efekty.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Whack-Whack Stone – Nintendo Switch Digital (1139518)

Fitness Boxing 2: Musical Journey – Nintendo Switch Digital (1714042)

Fitness Boxing 2: Musical Journey – Nintendo Switch Digital (1714042)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, žáner: športový a párty, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Vstaňte z gauča a rozhýbte sa pomocou zábavných cvičení v boxerskom štýle do rytmu známych hitov. Preniknete do tajomstiev boxovania, zatiaľ čo postupne odomykáte 20 inštrumentálnych verzií známych hitov. Uchopte ovládače Joy-Con a vykonávajte údery a drepy v sérii cvičení, pri ktorých zapojíte celé telo. V prípade použitia konzoly Nintendo Switch Lite je potrebná súprava ovládačov Joy-Con (predávajú sa samostatne). Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Fitness Boxing 2: Musical Journey Nintendo Switch je doplnok do hry, ktorý vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!DLC Fitness Boxing 2: Musical Journey Nintendo Switch prináša do hry ďalších 10 skladieb.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nové skladbyVšetkých 10 melódií bolo vytvorených špeciálne pre hru Fitness... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fitness Boxing 2: Musical Journey – Nintendo Switch Digital (1714042)

Pokémon Quest – Great Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139179)

Pokémon Quest – Great Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139179)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Pokémon Quest – Great Expedition Pack Nintendo Switch obsahuje: Hrniec na varenieModel Great BallEevee ArchLaparas PoolPM ticket +100Lv. 1 Lapras so špeciálnym pohybomLv. 1 Nidoran> so špeciálnym pohybom (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Great Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139179)

Pokémon Quest – Stay Strong Stone – Nintendo Switch Digital (1139545)

Pokémon Quest – Stay Strong Stone – Nintendo Switch Digital (1139545)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokémon Quest – Stay Strong Nintendo Switch obsahuje: Stay Strong StonePM ticket +100 (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Stay Strong Stone – Nintendo Switch Digital (1139545)

Street Fighter 30th Anniversary Collection (PC) DIGITAL + Ultra Street Fighter IV! (426225)

Street Fighter 30th Anniversary Collection (PC) DIGITAL + Ultra Street Fighter IV! (426225)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 78% Na oslavu pätnásteho výročia úspešnej série hier pre PS2 Street Fighter vydala spoločnosť Capcom výročnú edíciu obsahujúcu tituly z tejto série. Záležitosť je to hlavne pre pamätníkov a fanúšikov série. Hry série Street Fight pôvodne vychádzali pre PS2. Ide o jedny z prvých bojových hier, kde proti sebe stoja dvaja protivníci. Prakticky ide o predchodcu série Mortal Combat. Neskutočné grafické spracovanie Capcom sa rozhodol na oslavu 15. výročia vydať edíciu, ktorá obsahuje hry zo série Street fight (ide napríklad o Hyper... (alza.sk)

Podobné produkty ako Street Fighter 30th Anniversary Collection (PC) DIGITAL + Ultra Street Fighter IV! (426225)

LEGO Marvel Super Heroes 2 – Nintendo Switch (5051892210744)

LEGO Marvel Super Heroes 2 – Nintendo Switch (5051892210744)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a logický, 76%Špičková LEGO hra je späť v tom najlepšom možnom prevedení.Epická akčná adventúra sa dočkala druhého pokračovania.Hrdinovia sú späť a ich špecifický humor tiež. Určite sa tešte na mnoho úsmevných okamihov.TT Games a najlepšia LEGO hraPokrok po vizuálnej stránke je v skvelej súhre s originálnym príbehom. Už teraz sa môžete tešiť na Chronopolis, čo je open-world oblasť s odlišnými lokáciami, v ktorej sa dajú nájsť nové postavy. Ďalší prechod rovnakou úrovňou tak dostane s novým hrdinom úplne iný rozmer.Strážcovia Galaxie vstupujú na scénuHlavný nepriateľ ovláda čas a cestuje v ňom.Vytrháva jednotlivé miesta z časovej línie a ničí ich. Z príbehového hľadiska tak navštívite veľa miest v rôznych obdobiach, od Egypta, stredovekého Anglicka až po časť odohrávajúcu sa v budúcnosti. (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 – Nintendo Switch (5051892210744)

Nintendo Switch(red) + Super Mario Odyssey + The Super Mario Bros. Movie nálepky (045496453619)

Detail

Herná konzola – hybridná (do ruky/k TV), 6.2 " displej, HDD 32 GB, Slot na pamäťové karty, hra v balení (elektronický kľúč), kapacita batérie 4310 mAh, séria Super Mario, červená farba – hybridná (do ruky/k TV), 6.2 " displej, HDD 32 GB, Slot na pamäťové karty, hra v balení (elektronický kľúč), kapacita batérie 4310 mAh, séria Super Mario, červená farba Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. Multifunkčná konzola Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch je zaujímavé zariadenie vytvorené pre všetkých hráčov. Funguje totiž hneď v dvoch režimoch – po pripojení k dokovacej stanici sa chová ako tradičná konzola. Stačí len Switch vybrať z doku a máte v ruke poctivý handheld s hromadou herného obsahu. Modulárna herná konzola Nintendo Switch s čipom NVIDIA TegraHerná konzola Nintendo Switch je v podstate výkonný tablet, ktorý má dvojicu ovládačov po stranách a dokáže sa počas sekundy pripojiť k televízoru... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nintendo Switch(red) + Super Mario Odyssey + The Super Mario Bros. Movie nálepky (045496453619)

Ultra Street Fighter IV (PC) DIGITAL (403011)

Ultra Street Fighter IV (PC) DIGITAL (403011)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 82% Nová verzia Ultra série Street Fighter sa dostala vďaka spolupráci s komunitou a neustálemu testovaniu na novú úroveň po stránke dokonalosti vyhotovenia a nových funkcií. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! V Ultra je 5 nových postáv a 6 nových etáp, s ktorými si užijete vyváženej hrateľnosti a ponuky originálnych režimov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Váš zranený bojovník môže v tejto novej verzii ležať na zemi dlhšie a narušiť tak opakovaný útok protivníka. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Päť nových postáv... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ultra Street Fighter IV (PC) DIGITAL (403011)

Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (886348)

Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (886348)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pro Nintendo eShop, žáner: akčný, na uplatneníie je vyžadovaná základná hra 80 %Expansion Pass obsahuje 2 nové DLC The Isle of Armor a The Crown Tundra.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Výhodou rozšírenia hry na Nintendo Pokémon je, že nemusíte začať hrať od začiatku, ale môžete pokračovať tam, kde ste skončili.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!DLC The Isle of Armor bude vydané v júni 2020 a DLC The Crown Tundra na jeseň 2020. Ako darček za predobjednávku získate uniformy s Pikachu a Eevee.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Sword Expansion Pass alebo Shield Expansion Pass?Zakúpením balíčka si zvolíte, ktoré DLC na rozšírenie použijete. Pokiaľ chcete mať obe verzie, musíte si zakúpiť dva kódy na stiahnutie Expansion Passu.Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (886348)

Captain Toad Treasure Tracker: Special Episode – Nintendo Switch Digital (707341)

Captain Toad Treasure Tracker: Special Episode – Nintendo Switch Digital (707341)
Detail

Herný doplnok –Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a arkády 81% Special Episode prináša 18 nových úrovní. Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Captain Toad Treasure Tracker. Získate nové levely, ale aj staré remixované úrovne. Čaká na vás čokoládová loď alebo napoly zbúrané pirátska loď. Bludisko K zaujímavým úrovniam patrí bludisko, ktoré sa otáča, keď po ňom budete chodiť. Remixované úrovneV známych remixovaných úrovniach... (alza.sk)

Podobné produkty ako Captain Toad Treasure Tracker: Special Episode – Nintendo Switch Digital (707341)

Dragon Quest Builders 2 – Aquarium Pack – Nintendo Switch Digital (803704)

Dragon Quest Builders 2 – Aquarium Pack – Nintendo Switch Digital (803704)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo|Super Mario – Donkey Kong – tričko (GMERCHd431nad) Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Objavte rybársky ostrov, nahoďte udicu a ulovte vyše 40 rýb. Dodatok Aquarium Pack vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Dragon Quest Builders 2. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vyberte si poštu zo svojej schránky a rozbehnite sa na rybársky ostrov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nájdete tu veľa úloh a nových postáv. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Rozhoďte siete Rozhoďte rybárske siete,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Quest Builders 2 – Aquarium Pack – Nintendo Switch Digital (803704)
Mortal Kombat 11 – NINTENDO SWICTH DIGITAL (1595794), Super Sonic Racer – PC DIGITAL (718879), Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922), Moto Racer 4 – Nintendo Switch (3760156485492), Flsun Super Racer (SR (EU-Plu)), Orbital Racer – PC DIGITAL (1604428), Super Chariot – Nintendo Switch (3760156485430), Street Fighter 6 – PC DIGITAL (2116180), Star Wars Racer and Commando Combo – Nintendo Switch (9120080076908), Super Luckys Tale – Nintendo Switch (5060690790969), Super Mario Odyssey – Nintendo Switch (045496420864), Super Mario Party – Nintendo Switch (045496422981), Super Mario RPG – Nintendo Switch (045496479947), Super Nintendo – Zelda (0,3l) – Hrnček (M00330), Street Fighter 30th Anniversary Collection (PC) DIGITAL + Ultra Street Fighter IV! (426225), Ultra Street Fighter IV (PC) DIGITAL (403011), Mario Golf: Super Rush – Nintendo Switch (045496427719), New Super Luckys Tale – Nintendo Switch (5060690792376), LEGO Marvel Super Heroes – Nintendo Switch (5051895414514), Super Smash Bros. Ultimate – Nintendo Switch (045496422899), Super Mario Bros. World – Nintendo Switch (045496479787), Super Mario Maker 2 – Nintendo Switch (045496424343), Street Fighter 6 Deluxe Edition – PC DIGITAL (2116186), Street Fighter 6 Ultimate Edition – PC DIGITAL (2116192), Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266), Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459), Super Bomberman R 2 – Nintendo Switch (4012927085981) + ZDARMA Darček Super Bomberman - ponožky, LEGO Marvel Super Heroes 2 – Nintendo Switch (5051892210744), Street Fighter 30th Anniversary Collection – Xbox Digital (G3Q-00483)