Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami modesto, 126329 (beliani_126329)

Produkt Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami modesto, 126329 (beliani_126329) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami modesto, 126329 (beliani_126329) upraviť a produkt hľadať znova.

Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami MODESTO, 126329 (beliani_126329)

Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami MODESTO, 126329 (beliani_126329)
Detail

Jedálenská stolička – s vystužením, materiál sedáka umelá koža, materiál konštrukcie drevo, 2 stoličky v balení, rozmery 90 × 48 × 43 (V׊×H), výška sedadla 42 cm, nosnosť 80 kg, dekor dreva kaučukovník Seďte s väčším pohodlím nielen pri obede s jedálenskou stoličkou BELIANI. Moderný štýl stoličky do jedálne oživí váš interiér. Čalúnené sedadlo ponúkne tak pohodlné posedenie, že sa vám z neho nebude chcieť dole. Balenie obsahuje 2 jedálenské stoličky BELIANI. Hlavné prednosti jedálenskej stoličky Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami MODESTO, 126329 Jedálenská stolička BELIANI zabezpečí komfort pri sedení pri jedálenskom stole Moderný štýl jej prepožičiava zaujímavý vzhľad Konštruovaná s nosnosťou 80 kg Komfortné posedenie ponúka čalúnené sedadlo V balení sú 2 jedálenské stoličky Výrobným materiálom sedadla je umelá koža Sedák je vo výške 42 cm Konštrukciu tvorí drevo Dekor dreva: kaučukovník Stolička do jedálne BELIANI je hnedá a sivá Jej rozmery merajú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami MODESTO, 126329 (beliani_126329) , Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami modesto, 126329 (beliani_126329)

Detské pieskovisko 118 x 118 x 27 cm Dekorhome

Detské pieskovisko 118 x 118 x 27 cm Dekorhome
Detail

Detské záhradné pieskovisko vrátane veka. Pieskovisko je vyrobené z tlakovo impregnovaného borovicového dreva. Farba:prírodné Materiál:borovicové drevo ošetrené tlakovou impregnáciou - zelenkavá farba Rozmery:šírka: 118 cmhĺbka: 118 cmvýška: 27 cm hrúbka profilov: 16 mm Hmotnosť:18 kg Pri výrobe bolo použité tlakovo impregnované drevo. Jedná sa o veľmi účinnú a ekologicky šetrnú metódu pre ochranu dreva. Zriedené impregnačný soli sa vysokým tlakom v priemyselnej pretlakovej komore vtláčajú do vnútornej štruktúry dreva, takže ošetrené drevo má na konci tohto procesu vysokú vlhkosť a veľmi pomaly vysychá. Preto má tlakovo impregnované drevo špecifické vlastnosti, predovšetkým typickú nazelenalú, červenkastú, modrastú alebo sivou farbu. Na povrchu dreva môžu byť často malé šedivé / zelenkavej / biele škvrny. Často sa to najprv klasifikuje ako pleseň. Väčšinou sa jedná o neškodné kryštály soli, ktoré sa na povrchu kombinujú s živicovými zložkami z dreva. Tieto body časom zmiznú a stanú sa nepoznatelnými. Kryštály soli na povrchu sú považované za kvalitatívne znak starostlivé tlakovej impregnácie. Väčšia čierne bodky už môžu byť naozaj plesní, ktorá môže ľahko vzniknúť pri skladovaní impregnovaného dreva v uzavretých priestoroch alebo pri nedostatočnej ventilácii. K ich odstránenie často stačí vykartáčovanie. Silne postihnutej oblasti vydrhnite domácim čistiacim prostriedkom obsahujúcim chlór. Plesňové bodky sú len na povrchu dreva a sú úplne prirodzenou vlastnosťou tlakovo impregnovaného dreva. Pred montážou musia byť všetky stavebné diely ošetrené hlboko pôsobiacim základným náterom (preventívna ochrana proti zamodraniu a plesni) a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pre konečný náter použite aj vo vnútornom priestore poveternostne odolnou lazúru s dobrými fyzikálnymi vlastnosťami, ktorá ochráni drevo proti vlhkosti a slnečnému žiareniu. Lazúra by mala byť zároveň vodeodpudivá, svetlostála a vlhkosti odolná. Dbajte na to, aby lazúra mala dostatok farebného pigmentu, pretože inak by mohlo dôjsť k zošednutie dreva. Nepoužívajte žiadny lak! Nechajte si podrobne poradiť od odborného predajcu farieb, čo sa týka ochrany prírodného ihličnatého dreva a dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty. Ďalšie náter vykonávajte po dokonalom zaschnutí a vyvetraní. Dôkladnú ochranou dreva ovplyvníte zásadne životnosť vášho výrobku. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Detské pieskovisko 118 x 118 x 27 cm Dekorhome , Kesper - detský stolík s dvomi stoličkami, biely (17712)

Detské pieskovisko 118 x 118 x 27 cm Dekorhome

Detské pieskovisko 118 x 118 x 27 cm Dekorhome
Detail

Detské záhradné pieskovisko vrátane veka. Pieskovisko je vyrobené z tlakovo impregnovaného borovicového dreva. Farba:prírodné Materiál:borovicové drevo ošetrené tlakovou impregnáciou - zelenkavá farba Rozmery:šírka: 118 cmhĺbka: 118 cmvýška: 27 cm hrúbka profilov: 16 mm Hmotnosť:18 kg Pri výrobe bolo použité tlakovo impregnované drevo. Jedná sa o veľmi účinnú a ekologicky šetrnú metódu pre ochranu dreva. Zriedené impregnačný soli sa vysokým tlakom v priemyselnej pretlakovej komore vtláčajú do vnútornej štruktúry dreva, takže ošetrené drevo má na konci tohto procesu vysokú vlhkosť a veľmi pomaly vysychá. Preto má tlakovo impregnované drevo špecifické vlastnosti, predovšetkým typickú nazelenalú, červenkastú, modrastú alebo sivou farbu. Na povrchu dreva môžu byť často malé šedivé / zelenkavej / biele škvrny. Často sa to najprv klasifikuje ako pleseň. Väčšinou sa jedná o neškodné kryštály soli, ktoré sa na povrchu kombinujú s živicovými zložkami z dreva. Tieto body časom zmiznú a stanú sa nepoznatelnými. Kryštály soli na povrchu sú považované za kvalitatívne znak starostlivé tlakovej impregnácie. Väčšia čierne bodky už môžu byť naozaj plesní, ktorá môže ľahko vzniknúť pri skladovaní impregnovaného dreva v uzavretých priestoroch alebo pri nedostatočnej ventilácii. K ich odstránenie často stačí vykartáčovanie. Silne postihnutej oblasti vydrhnite domácim čistiacim prostriedkom obsahujúcim chlór. Plesňové bodky sú len na povrchu dreva a sú úplne prirodzenou vlastnosťou tlakovo impregnovaného dreva. Pred montážou musia byť všetky stavebné diely ošetrené hlboko pôsobiacim základným náterom (preventívna ochrana proti zamodraniu a plesni) a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pre konečný náter použite aj vo vnútornom priestore poveternostne odolnou lazúru s dobrými fyzikálnymi vlastnosťami, ktorá ochráni drevo proti vlhkosti a slnečnému žiareniu. Lazúra by mala byť zároveň vodeodpudivá, svetlostála a vlhkosti odolná. Dbajte na to, aby lazúra mala dostatok farebného pigmentu, pretože inak by mohlo dôjsť k zošednutie dreva. Nepoužívajte žiadny lak! Nechajte si podrobne poradiť od odborného predajcu farieb, čo sa týka ochrany prírodného ihličnatého dreva a dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty. Ďalšie náter vykonávajte po dokonalom zaschnutí a vyvetraní. Dôkladnú ochranou dreva ovplyvníte zásadne životnosť vášho výrobku. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Detské pieskovisko 118 x 118 x 27 cm Dekorhome , Kesper - sada detský stolík s dvomi stoličkami ružový (17722)

Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, oranžový 77 x 77 cm

Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, oranžový 77 x 77 cm
Detail

Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou Mriežka, oranžový 77 x 77 cm Dekoračné obrus so špeciálnou nešpinivou úpravou v nádhernej žiarivej oranžovočervené farbe vytvorí nádherný prestretý stôl Materiál: 100% polyester Nešpinivou úpravou Farba: oranžovočervený Rôzne rozmery Jednoduchá údržba Ľahké žehlenie Obrusy » Obrus s nešpinivou úpravou » Vzorovaný » Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou Mriežka, oranžový 77 x 77 cm (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, oranžový 77 x 77 cm , Sprchová súprava s dvomi hlavicami, nerezová oceľ

Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, zelený 77 x 77 cm

Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, zelený 77 x 77 cm
Detail

Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou Mriežka, zelený 77 x 77 cm Dekoračné obrus so špeciálnou nešpinivou úpravou v nádhernej žiarivej zelenej farbe vytvorí nádherný prestretý stôl Materiál: 100% polyester Nešpinivou úpravou Farba: zelená a žltá Rôzne rozmery Jednoduchá údržba Ľahké žehlenie Obrusy » Obrus s nešpinivou úpravou » Vzorovaný » Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou Mriežka, zelený 77 x 77 cm (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, zelený 77 x 77 cm , Sylvanian families nábytok – jedálenský stôl so stoličkami (5054131045060)

Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, hnedý 77 x 77 cm

Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, hnedý 77 x 77 cm
Detail

Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou Mriežka, hnedý 77 x 77 cm Dekoračné obrus so špeciálnou nešpinivou úpravou v nádhernej žiarivej hnedej farbe vytvorí nádherný prestretý stôl Materiál: 100% polyester Nešpinivou úpravou Farba: hnedá Rôzne rozmery Jednoduchá údržba Ľahké žehlenie Obrusy » Obrus s nešpinivou úpravou » Vzorovaný » Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou Mriežka, hnedý 77 x 77 cm (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Obrus ​​s nešpinivou úpravou Mriežka, hnedý 77 x 77 cm , Písací stôl s 2 zásuvkami 110 × 50 × 77 cm masívny sheesham (247401)

Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou, Metrix fialový 77 x 77 cm

Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou, Metrix fialový 77 x 77 cm
Detail

Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou, Metrix fialový 77 x 77 cm Dekoračné obrus so špeciálnou nešpinivou úpravou v modernom dezénu pre moderne prestretý stôl Materiál: 100% polyester Nešpinivou úpravou Farba: odtiene fialovej Rôzne rozmery Jednoduchá údržba Ľahké žehlenie Obrusy » Obrus s nešpinivou úpravou » Vzorovaný » Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou, Metrix fialový 77 x 77 cm (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Obrus s nešpinivou úpravou, Metrix fialový 77 x 77 cm , Jedálenská súprava so 6 stoličkami laredo, 131072 (beliani_131072)

Písací stôl s 2 zásuvkami 110 × 50 × 77 cm masívny sheesham (247401)

Písací stôl s 2 zásuvkami 110 × 50 × 77 cm masívny sheesham (247401)
Detail

Písací stôl – obdĺžnikový, s rozmermi 77×110×50cm (vך×h), doska stola je vyrobená z masívu, oceľová konštrukcia, so zásuvkami Praktický písací stôl je nevyhnutnou súčasťou každého pracovného kútika. Písací stôl s 2 zásuvkami 110 × 50 × 77 cm masívny sheesham je vybavený veľkou pracovnou plochou a všetko ešte podtrhuje patrične stabilná konštrukcia. Pokiaľ ide o rozmery, písací stôl SHUMEE meria 110 × 50 cm a výšku má 77 cm. Materiál pracovnej dosky tvorí masív, na konštrukciu sa potom volí oceľ. Na uloženie pracovných potrieb a ďalších vecí sú k dispozícii zásuvky, čo vám umožní udržiavať na stole poriadok. Podstatné prednosti písacieho stola Písací stôl s 2 zásuvkami 110 × 50 × 77 cm masívny sheesham Rozmernejší písací stôl do pracovne či na doma Rozmery stola SHUMEE: 110 cm × 50 cm Moderný štýl sa stane vaším obľúbeným Pracovnú dosku písacieho stola SHUMEE tvorí masív Materiálom konštrukcie je oceľ V jeho výbave sú aj praktické zásuvky (alza.sk)

Podobné produkty ako Písací stôl s 2 zásuvkami 110 × 50 × 77 cm masívny sheesham (247401) , Písací stôl biely 90 x 50 x 79 cm

Sprchová súprava s dvomi hlavicami, nerezová oceľ

Sprchová súprava s dvomi hlavicami, nerezová oceľ
Detail

Sprchový set – okrúhly tvar sprchového držiaka, materiálom je plast a nerez, nástenný, 123 dýz, rozmery 95×20cm (V׊), súčasťou balenia aj držiak Sprchový set Shumee představuje ideální řešení do každé koupelny. Obsahuje sprchovou hlavici z nerezové oceli a ruční sprchu, která je vyrobená z odolného ABS plastu. Sprchová hlavice nabízí 60 trysek, zatímco ruční sprcha 63 trysek, které zajišťují rovnoměrný a dostatečně široký proud vody. Sprchová hlavice navíc umožňuje nastavení dešťové sprchy přesně podle vašich potřeb a ruční sprcha se nekroutí. Tyč poté připevníte ke zdi pomocí šroubů a montážního příslušenství, které je součástí balení. Sprchový set Shumee zajistí osvěžující a příjemnou koupel. Klíčové vlastnosti sprchového setu se dvěma hlavicemi a termostatem nerezová ocelSprchový set vhodný do každé koupelnyObsahuje sprchovou hlavici z nerezové oceli a ruční sprchu z ABS plastuSprchová hlavice nabízí 60 trysek, zatímco ruční sprcha 63 trysek (alza.sk)

Podobné produkty ako Sprchová súprava s dvomi hlavicami, nerezová oceľ , Písací stôl čierny 90 x 50 x 79 cm

Oranžový plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm

Oranžový plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm
Detail

Šikovný pomocník ako na ručné prepierania, tak pri vešaní vypranej bielizne v povrchovej úprave proti poškriabaniu. Je odolný a ľahko sa čistí. Zvýšené rukoväte uľahčujú jeho prenášanie. Objem 10 l. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Oranžový plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm , Písací stôl biely 80 x 50 x 84 cm

Červený plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm

Červený plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm
Detail

Šikovný pomocník ako na ručné prepierania, tak pri vešaní vypranej bielizne v povrchovej úprave proti poškriabaniu. Je odolný a ľahko sa čistí. Zvýšené rukoväte uľahčujú jeho prenášanie. Objem 10 l. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Červený plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm , Písací stôl biely s vysokým leskom 100 x 50 x 76 cm drevotrieska

Čierny plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm

Čierny plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm
Detail

Šikovný pomocník ako na ručné prepierania, tak pri vešaní vypranej bielizne v povrchovej úprave proti poškriabaniu. Je odolný a ľahko sa čistí. Zvýšené rukoväte uľahčujú jeho prenášanie. Objem 10 l. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm , Písací stôl s poličkami čierny a hnedý 116 x 50 x 93 cm

Kovovosivý plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm

Kovovosivý plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm
Detail

Šikovný pomocník ako na ručné prepierania, tak pri vešaní vypranej bielizne v povrchovej úprave proti poškriabaniu. Je odolný a ľahko sa čistí. Zvýšené rukoväte uľahčujú jeho prenášanie. Objem 10 l. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Kovovosivý plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm

Krémový plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm

Krémový plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm
Detail

Šikovný pomocník ako na ručné prepierania, tak pri vešaní vypranej bielizne v povrchovej úprave proti poškriabaniu. Je odolný a ľahko sa čistí. Zvýšené rukoväte uľahčujú jeho prenášanie. Objem 10 l. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Krémový plastový lavór s dvomi ušami Addis, 39 x 32 x 14 cm

Prestieranie Brandani Alhambra, 118 x 58 cm

Prestieranie Brandani Alhambra, 118 x 58 cm
Detail

Podložka Brandani ochráni váš stôl pred rozliatím alebo poškriabaním a vďaka svojmu prepracovanému vzoru prinesie do vašej kuchyne alebo jedálne nový šarm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Prestieranie Brandani Alhambra, 118 x 58 cm , Písací stôl s poličkami čierny a dubový odtieň 116 x 50 x 93 cm

Prestieranie Brandani Alhambra, 118 x 56 cm

Prestieranie Brandani Alhambra, 118 x 56 cm
Detail

Podložka Brandani ochráni váš stôl pred rozliatím alebo poškriabaním a vďaka svojmu prepracovanému vzoru prinesie do vašej kuchyne alebo jedálne nový šarm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Prestieranie Brandani Alhambra, 118 x 56 cm , Písací stôl biely 100 x 50 x 76 cm drevotrieska

Forbyt Vianočný obrus Snowflakes biela, 77 x 77 cm

Forbyt Vianočný obrus Snowflakes biela, 77 x 77 cm
Detail

Krásny obrus s vyšivkou pre pravú vianočnú pohodu a atmosféru. Nežná výšivka na bielom podklade rozžiari váš domov. Obrusy sú ozdobou každého stola, tak si ozdobte aj ten svoj. Iste oceníte aj kvalitný a pevný materiál, ktorý veľmi dobre drží tvar. (4home.sk)

Podobné produkty ako Forbyt Vianočný obrus Snowflakes biela, 77 x 77 cm , Písací stôl biely 90 x 40 x 72 cm drevotrieska

Wiky Mäkké bloky na podlahu mesto 118 x 118 cm WKW013753

Wiky Mäkké bloky na podlahu mesto 118 x 118 cm WKW013753
Detail

Postavte deťom mesto v podobe penového koberca - puzzle o veľkosti 118 x 118cm. - Deti si užijú veľa zábavy a navyše na bezpečnom mäkkom mieste. - Eva foam, z ktorej sú vyrobené je nezávadná a plne umývateľná - Skladá sa zo 4 blokov o veľkosti 60 x 60 cm. - Odporúčaný vek: od 10 mesiacov (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Wiky Mäkké bloky na podlahu mesto 118 x 118 cm WKW013753 , Písací stôl betónovosivý 100 x 50 x 76 cm drevotrieska

Obrus gobelinový vianočné, Strieborné Vločky, biely 77 x 77 cm

Obrus gobelinový vianočné, Strieborné Vločky, biely 77 x 77 cm
Detail

Obrus gobelinový vianočné, Strieborné Vločky, biely 77 x 77 cm Elegantný vianočný obojstranný žakárový obrus s luxusným vzorom vločiek vytvorí náherne prestretý stôl. Na bielej saténovej väzbe vynikajú strieborné lurexové vtkané vločky. Materiál: 100% polyester Farba: odtiene bielej a striebornej farby Gramáž: 2000 gr/m2 Jednoduchá údržba Rôzne rozmery dezén CYW 4663B Obrusy » Obrusy vianočné » gobelínová vianočné » Obrus gobelinový vianočné, Strieborné Vločky, biely 77 x 77 cm (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Obrus gobelinový vianočné, Strieborné Vločky, biely 77 x 77 cm , Písací stôl sivý 100 x 50 x 76 cm drevotrieska

Signal Jedálenský stôl Loras II / Dubová dýha Prevedenie: Biela - 77 x 90 x 180 cm

Signal Jedálenský stôl Loras II / Dubová dýha Prevedenie: Biela - 77 x 90 x 180 cm
Detail

Jedálenský stôl Loras II / Dubová dýha Moderný jedálenský stôl LORAS II je vyrobený z dubovej dýhy, ktorá je doplnené kovovou konštrukciou v čiernom a v bielom prevedení. Stôl pôsobí atraktívne a nadčasovo, bude klenotom každej jedálne. Stôl je v ponuke v troch rozmeroch. Na ilustračných fotkách je doplnený stoličkami Dior alebo kreslami Kubo, nie sú v cene, ale dajú sa doobjednať. Hrúbka vrchnej dosky je 38 mm. Materiál: prírodná dubová dýha / kov Farebné prevedenie: dub / čierna dub / biela Rozmery: (VxŠxD) 78 x 80 x 120 cm Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako Signal Jedálenský stôl Loras II / Dubová dýha Prevedenie: Biela - 77 x 90 x 180 cm , Písací stôl biely 80 x 45 x 74 cm drevotrieska

Písací stôl betónovo sivý 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800814

Písací stôl betónovo sivý 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800814
Detail

Písací stôl – obdĺžnikový, s rozmermi 77×140×50cm (vך×h), doska z drevotriesky, konštrukcia z drevotriesky, so zásuvkami, s úložným priestorom a s výsuvnou klávesnicou Písací stôl betónovo sivý 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800814 sa postará o dostatok miesta na prácu Ak sa pýtate na rozmery písací stôl SHUMEE meria 140 × 50 cm a výšku má 77 cm. Na uloženie pracovných potrieb a ďalších vecí sú k dispozícii zásuvky, s ktorými bude udržanie poriadku na stole hračkou. Dôležité parametre písacieho stola Písací stôl betónovo sivý 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800814 Rozmery stola SHUMEE: 140 cm × 50 cm Nechýbajú mu ani praktické zásuvky Medzi jeho výhody patrí aj úložný priestor (alza.sk)

Podobné produkty ako Písací stôl betónovo sivý 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800814 , Drevená jedálenská súprava so 4 stoličkami v prírodnom odtieni 241220

Písací stôl dub sonoma 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800813

Písací stôl dub sonoma 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800813
Detail

Písací stôl – obdĺžnikový, s rozmermi 77×140×50cm (vך×h), doska z drevotriesky, konštrukcia z drevotriesky, so zásuvkami, s úložným priestorom a s výsuvnou klávesnicou Písací stôl dub sonoma 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800813 poskytuje dostatočne veľkú pracovnú plochu Čo sa týka rozmerov, písací stôl SHUMEE meria 140 × 50 cm a výšku má 77 cm. Na uloženie všetkých pracovných potrieb vám ponúkne praktické zásuvky, s ktorými bude udržanie poriadku na stole hračkou. Zaujímavé vlastnosti písacieho stola Písací stôl dub sonoma 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800813 Rozmery stola SHUMEE: 140 cm × 50 cm Nechýbajú mu ani praktické zásuvky Poteší úložným priestorom navyše (alza.sk)

Podobné produkty ako Písací stôl dub sonoma 140 × 50 × 77 cm drevotrieska 800813 , Konzolový stolík čierny 90 x 30 x 77 cm drevo (284151)

Forbyt Obrus Dekoratívna nešpinivý dezén Numero , zelený 77 x 77 cm

Forbyt Obrus Dekoratívna nešpinivý dezén Numero , zelený 77 x 77 cm
Detail

Forbyt Obrus Dekoratívna nešpinivý dezén Numero , zelený 77 x 77 cm Atraktívny a zároveň praktický obrus s nešpinivou úpravou pre moderný domov Nešpinivá úprava Dekoračné potlač 100% polyester = jednoduchá údržba Pranie na 40 º C Farba pozadia: zelený Farba vzoru: zelený, oranžový, žltý Rôzne rozmery Rozměr 140 x 180 cm je ovál Obrusy » Obrus s nešpinivou úpravou » Vzorovaný » Forbyt Obrus Dekoratívna nešpinivý dezén Numero , zelený 77 x 77 cm (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt Obrus Dekoratívna nešpinivý dezén Numero , zelený 77 x 77 cm , Mäkké bloky na podlahu dinosaury, 118 × 118 cm (8590331934669)

Bestway Nafukovací čln Narval baby, 118 x 89 cm

Bestway Nafukovací čln Narval baby, 118 x 89 cm
Detail

Doprajte svojim deťom rozprávkové leňošenie na vode. Nádherný detský nafukovací čln v roztomilom prevedení Narvala si všetky deti zamilujú. Čln je vyrobený z kvalitného a odolného vinylu a je vhodný pre deti od 3 do 6 rokov. Používajte len pod dohľadom dospelej osoby a v hĺbke, kde dieťa dosiahne na dno. Rozmer balenia: 19,8 x 19,8 x 4 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací čln Narval baby, 118 x 89 cm , Mäkké bloky na podlahu mesto 118 × 118 cm (8590331934652)

BELIANI, Súprava dekoratívnych vankúšov s ornamentmi 45 × 45 cm modrá NEMESIA, 205625 (beliani_205625)

BELIANI, Súprava dekoratívnych vankúšov s ornamentmi 45 × 45 cm modrá NEMESIA, 205625 (beliani_205625)
Detail

Vankúš – dekoračný, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, biela a modrá farba Dekorační polštář BELIANI ozdobí sedací soupravu ve vašem obývacím pokoji, ale zároveň může sloužit i jako stylový polštářek do ložnice. Oblíbené čtvercové zpracování nabízí rozměry 45 × 45 cm. Pro výrobu povlaku byl zvolen kvalitní materiál, jakým je bavlna. Jeho výplň tvoří polyester. K zajímavému provedení přispívá bílá a modrá barva. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI, Sada dekorativních polštářů s ornamenty 45 x 45 cm modrá NEMESIA, 205625 Polštář BELIANI vám bude skvělým společníkem Spadá mezi dekorační polštáře Má vkusné čtvercové ztvárnění Jeho rozměry činí 45 × 45 cm Materiálem použitým k výrobě výplně je polyester Povlak polštáře tvoří bavlna Designové ztvárnění podtrhuje bílá a modrá barva Charakterizuje jej prošívané vyhotovení Je oblíbený pro své relaxační účinky Vdechněte nový život svému interiéru pomocí dekoračního polštáře Polštář... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dekoratívnych vankúšov s ornamentmi 45 × 45 cm modrá NEMESIA, 205625 (beliani_205625) , Písací stôl s 1 skrinkou masívna jedľa a oceľ 100 x 50 x 76 cm

Psia búda Bungalow béžová, 110 x 94 x 77 cm

Psia búda Bungalow béžová, 110 x 94 x 77 cm
Detail

Kúpte svojmu zvieraciemu miláčikovi túto skvelú búdu s nastaviteľnou strechou, ktoré zaisťuje väčšiu vzdušnosť. Strechu možno nastaviť do dvoch polôh. Základňa je odnímateľná, čistenie je teda pohodlnejšie. Vďaka jednoduchému spojovaciemu systému je montáž jednoduchá a rýchla, nepotrebujete k nej žiadne náradie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Psia búda Bungalow béžová, 110 x 94 x 77 cm , Rojaplast kempingový stôl, 120 x 60 cm (xh12060)

Hlava jednorožca so zvukom fialová, 20 x 24 x 77 cm

Hlava jednorožca so zvukom fialová, 20 x 24 x 77 cm
Detail

Pořiďte svým dětem tuto krásnou barevnou hračku, se kterou si můžou hrát na prince a princezny nebo na jiné pohádkové bytosti. Hlava vydává zvuky a je na dlouhé tyči s hvězdičkami. (4home.sk)

Podobné produkty ako Hlava jednorožca so zvukom fialová, 20 x 24 x 77 cm , Rojaplast - kempingový stôl, 80 x 80 cm (xh8080)

Konzolový stolík čierny 90 x 30 x 77 cm drevo (284151)

Konzolový stolík čierny 90 x 30 x 77 cm drevo (284151)
Detail

Konzolový stolík – rozmer 77×30×90cm (V׊×H), so zásuvkami, materiál konštrukcie: drevo, materiál dosky: drevo, dekor dreva: topoľ Ak vybavujete svoj domov, určite využijete aj štýlový konzolový stolík SHUMEE. Jeho obdĺžnikové zhotovenie sa hodí na mnohé rôzne účely. Môžete ho umiestniť do priestoru obývacej izby napríklad ako dekoráciu pod kvetmi, ale skvele sa bude hodiť aj do predsiene na odkladanie kľúčov a iných nevyhnutností. Vo svojej výbave má klasické nohy, ktoré sú zárukou dobrej stability. K dispozícii sú pridané šuplíky na uloženie menších vecí. Dekoračný konzolový stolík vás očarí svojim estetickým vzhľadom, ale aj praktickosťou. Zásadní přednosti konzolového stolku Konzolový stolík čierny 90 x 30 x 77 cm drevo Konzolový stolík SHUMEE je nielen dizajnový, ale aj praktický na odkladanie vecí Je pre neho typické obdĺžnikové spracovanie K dispozícii sú klasické nohy, ktoré zaručujú dobrú stabilitu Je vybavený šuplíkmi Materiálom použitým na výrobu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Konzolový stolík čierny 90 x 30 x 77 cm drevo (284151) , Písací stôl 90 x 50 x 100 cm masívne teakové drevo

Keter Záhradný úložný box Emily hnedá, 280 l, 118 x 58 x 45 cm

Detail

Jednoduchosť tvaru a rýchla montáž sú hlavnými výhodami tohto všestranného úložného boxu, učeného na uloženie rôznych nástrojov, ako sú lopaty, zavlažovače, nožnice a záhradné doplnky. Klasická farba sa hodí ku každému záhradnému nábytku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Keter Záhradný úložný box Emily hnedá, 280 l, 118 x 58 x 45 cm , Písací stôl dub sonoma 100 x 50 x 76 cm drevotrieska

Plovoucí vodní skůtr Intex 57520 117 x 77 cm - bílá/červená

Detail

Plovoucí skůtr Intex 57520 117 x 77 cmDětská nafukovací skůtr s držadly do vody na letní vodní radovánky pro malé plavce. Dětské vozítko, které zpestří pobyt ve vodě všem malým plavcům. Nafukovací hračky a potřeby Intex splňují nejpřísnější bezpečnostní normy na zpracování a použité materiály.Technický popis:- Výrobce Intex- Rozměry dětského vozítka: 117 x 77 cm- Maximální hmotnost: 40 Kg- Materiál: Vinyl (0,25 mm)- Pevné držadlo (efitness.sk)

Podobné produkty ako Plovoucí vodní skůtr Intex 57520 117 x 77 cm - bílá/červená , Písací stôl čierny a hnedý 90 x 60 x 88 cm

BELIANI, Súprava dvoch dekoratívnych vankúšov s kvapkami 45 × 45 cm ružovo-hnedé CANNA, 205312 (beliani_205312)

BELIANI, Súprava dvoch dekoratívnych vankúšov s kvapkami 45 × 45 cm ružovo-hnedé CANNA, 205312 (beliani_205312)
Detail

Vankúš – dekoračný, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, béžová, hnedá a ružová farba Dekorační polštář BELIANI bude skvělým doplňkem sedací soupravy v obývacím pokoji a zároveň se hodí i jako elegantní prvek do ložnice. Oblíbené čtvercové zpracování nabízí rozměry 45 × 45 cm. Polštář má jak povlak, tak výplň z polyesteru, takže si můžete být jisti, že jen tak nevybledne. K designovému ztvárnění přispívá béžová, hnědá a růžová barva. Zásadní přednosti produktu BELIANI, Sada 2 dekorativních polštářů s kapkami 45 x 45 cm růžovo-hnědé CANNA, 205312 Polštář BELIANI je velice příjemný Je zařazen mezi dekorační polštáře Má vkusné čtvercové zpracování Jeho rozměry činí 45 × 45 cm Materiálem použitým k výrobě výplně je polyester Povlak polštáře tvoří polyester K designovému ztvárnění přispívá béžová, hnědá a růžová barva Charakterizuje jej prošívané provedení Může se pochlubit relaxačními účinky Dodejte svému interiéru osobitost... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch dekoratívnych vankúšov s kvapkami 45 × 45 cm ružovo-hnedé CANNA, 205312 (beliani_205312)

BELIANI, Súprava dvoch dekoratívnych vankúšov s ornamentmi 45 × 45 cm sivá farba MELUR, 203229 (beliani_203229)

BELIANI, Súprava dvoch dekoratívnych vankúšov s ornamentmi 45 × 45 cm sivá farba MELUR, 203229 (beliani_203229)
Detail

Vankúš – dekoračný, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, sivá farba Dekorační polštář BELIANI zútulní váš prostor a vdechne vašemu interiéru nový život. Oblíbené čtvercové provedení vám nabídne rozměry 45 × 45 cm. Ke zhotovení povlaku posloužil kvalitní materiál, konkrétně bavlna a polypropylen. Výplň polštáře tvoří polyester. Zajímavé provedení umocňuje šedá barva. Klíčové přednosti produktu BELIANI, Sada 2 dekorativních polštářů s ornamenty 45 x 45 cm šedá barva MELUR, 203229 Polštář BELIANI je skvělou volbou Řadí se mezi dekorační polštáře Má vkusné čtvercové provedení Jeho rozměry činí 45 × 45 cm Ke zhotovení výplně posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester Povlak tvoří bavlna a polypropylen Zajímavé ztvárnění navíc umocňuje šedá barva Charakterizuje jej prošívané provedení Oceníte jej pro jeho relaxační účinky Dodejte svému interiéru osobitost dekoračním polštářem Polštář BELIANI byl uzpůsoben specifickým... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch dekoratívnych vankúšov s ornamentmi 45 × 45 cm sivá farba MELUR, 203229 (beliani_203229)

Parat 900021166 prepážka 1 ks (d x š x v) 118 x 44 x 97 mm

Parat 900021166  prepážka 1 ks (d x š x v) 118 x 44 x 97 mm
Detail

Vkladací podnos s vekom z PARAT je ideálny ako úložný box na príslušenstvo. Súprava sa skladá zo stredovej tyče, šiestich malých tyčí a priehľadného krytu. Porucha je minulosťou! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Parat 900021166 prepážka 1 ks (d x š x v) 118 x 44 x 97 mm

Kesper - Detský stolík s dvomi stoličkami, biely (17712)

Kesper - Detský stolík s dvomi stoličkami, biely (17712)
Detail

Detský nábytok – stolček, 2 stoličky, materiál drevo, rozmery stoličky 50,5 × 27,5 × 27,5 cm (V׊×H), rozmery stola 45 × 55 × 55 cm (V׊×D), maximálna nosnosť 20 kg, biela farba, vhodné od 2 rokov Krásna súprava bieleho detského stolíka s dvoma stoličkami z nemeckej firmy Kesper, ktorá sa špecializuje na výrobky z dreva a ďalších prírodných materiálov. Súprava je vyrobená z drevovláknitých dosiek s FSC certifikáciou potiahnutých bielou fóliou, nohy z borovicového dreva FSC sú potiahnuté fóliou s motívom bambusu. Nábytok je dostatočne robustný a stabilný, ľahko sa čistí. Deti budú zo stolíka a stoličiek nadšené, určite súpravu využijú na maľovanie, hranie a aj ako vlastné miesto na konzumáciu obeda či zmrzliny.Kľúčové vlastnosti bielej súpravy detského stolíka s dvoma stoličkami KesperBiela súprava stolíka a dvoch stoličiek vyrobená z drevovláknitej dosky s certifikáciou FSC Nohy z borovicového dreva FSC sú potiahnuté fóliou s motívom bambusuDrevovláknitá... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper - Detský stolík s dvomi stoličkami, biely (17712)

Výrobník bublín s náplňou 118 ml na batérie, 16,7 x 18,7 x 15,5 cm

Detail

FRU BLU stroj na bubliny vytvára veľké množstvo bublín v krátkom čase. Na spustenie stačí vložiť batérie a naliať FRU BLU náplň na bubliny. Potom stlačíte spínač a deti sa môžu tešiť na tisíce žiarivých bublín.Napájanie: 3x AA batéria, nie sú súčasťou baleniaObsah balenia: 1x výrobník bublín, 1x náplň s objemom 118 ml (4home.sk)

Podobné produkty ako Výrobník bublín s náplňou 118 ml na batérie, 16,7 x 18,7 x 15,5 cm

Mentor 3286.1003 rukoväť chróm (d x š x v) 118 x 34 x 10 mm 1 ks

Mentor 3286.1003 rukoväť  chróm (d x š x v) 118 x 34 x 10 mm 1 ks
Detail

Aretácia pružinou funguje na oboch krajných polohách. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Mentor 3286.1003 rukoväť chróm (d x š x v) 118 x 34 x 10 mm 1 ks

Kesper - Sada detský stolík s dvomi stoličkami ružový (17722)

Kesper - Sada detský stolík s dvomi stoličkami ružový (17722)
Detail

Detský nábytok – stolček, 2 stoličky, materiál drevo, rozmery stoličky 53 × 27 × 27 cm (V׊×H), rozmery stola 45 × 55 × 55 cm (V׊×D), motív so srdiečkami, ružová farba, vhodný od 2 rokov Krásna súprava ružového detského stolíka s dvoma stoličkami od nemeckej firmy Kesper, ktorá sa špecializuje na výrobky z dreva a ďalších prírodných materiálov. Súprava je vyrobená z drevovláknitých dosiek s FSC certifikáciou v kombinácii bieleho a červeného laku, povrch stolíka a operadiel stoličiek je ozdobený ružovou fóliou s detskými motívmi a srdiečkami. Nábytok je dostatočne robustný a stabilný, ľahko sa čistí. Deti budú zo stolíka a stoličiek nadšené, určite súpravu využijú na maľovanie, hranie a aj ako vlastné miesto na konzumáciu obeda či zmrzliny.Kľúčové vlastnosti ružovej súpravy detského stolíka s dvoma stoličkami KesperRužová súprava stolíka a dvoch stoličiek vyrobená z drevovláknitej dosky s FSC certifikáciouKombinácia bieleho a červeného lakuRužová fólia s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper - Sada detský stolík s dvomi stoličkami ružový (17722)

BELIANI, Súprava 2 dekoratívnych vankúšov s flitrami v striebornej farbe 45 × 45 cm ASTER, 198562 (beliani_198562)

BELIANI, Súprava 2 dekoratívnych vankúšov s flitrami v striebornej farbe 45 × 45 cm ASTER, 198562 (beliani_198562)
Detail

Vankúš – dekoračný, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, strieborná farba Dekorační polštář BELIANI ozdobí sedací soupravu ve vašem obývacím pokoji, ale zároveň může sloužit i jako stylový polštářek do ložnice. Vkusné čtvercové zpracování nabízí rozměry 45 × 45 cm. Polštář je vybaven polyesterovým povlakem i výplní, díky čemuž bude stále vypadat skvěle a nevybledne. K zajímavému provedení přispívá stříbrná barva. Klíčové přednosti produktu BELIANI, Sada 2 dekorativních polštářů s flitry ve stříbrne barvě 45 x 45 cm ASTER , 198562 Polštář BELIANI vám bude skvělým společníkem Patří mezi dekorační polštáře Má vkusné čtvercové ztvárnění Jeho rozměry jsou 45 × 45 cm Materiálem výplně je polyester Jeho povlak tvoří polyester Zajímavé provedení umocňuje stříbrná barva Umocňuje jej prošívané vyhotovení Oceníte jej pro jeho relaxační účinky Dodejte svému interiéru osobitost dekoračním polštářem Polštář BELIANI byl speciálně vyvinut,... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava 2 dekoratívnych vankúšov s flitrami v striebornej farbe 45 × 45 cm ASTER, 198562 (beliani_198562)

BELIANI, Súprava dvoch bavlnených vankúšov s geometrickým vzorom a strapcami 45 × 45 cm béžová/čiern (beliani_303477)

BELIANI, Súprava dvoch bavlnených vankúšov s geometrickým vzorom a strapcami 45 × 45 cm béžová/čiern (beliani_303477)
Detail

Vankúš – klasický, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, béžová a čierna farba Nechte po náročném dni spočinout svou hlavu a krk na kvalitním polštáři, který vám dopřeje kýžený odpočinek. Klasický polštář BELIANI má pozitivní vliv na spánek a zajišťuje ničím nerušenou noc. Vkusné čtvercové vyhotovení nabízí rozměry 45 × 45 cm. Ke zhotovení povlaku byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně bavlna. Výplň polštáře tvoří polyester. K zajímavému provedení přispívá béžová a černá barva. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI, Sada 2 bavlněných polštářů s geometrickým vzorem a střapci 45 x 45 cm béžová/černá DEADNETT Polštář BELIANI poskytne vaší hlavě a krku příjemný odpočinek Je zařazen mezi klasické polštáře Má vkusné čtvercové zpracování Rozměry výrobku dosahují 45 × 45 cm Výrobním materiálem výplně je polyester Povlak tvoří bavlna Zajímavé provedení podtrhuje béžová a černá barva Oblíbíte si jeho pletené provedení Jde o polštář s... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch bavlnených vankúšov s geometrickým vzorom a strapcami 45 × 45 cm béžová/čiern (beliani_303477)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm ružová VAKAYAR, 203204 (beliani_203204)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm ružová VAKAYAR, 203204 (beliani_203204)
Detail

Vankúš – dekoračný, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, ružová farba Dekorační polštář BELIANI skvěle ozdobí sedací soupravu v obývacím pokoji a může být také využit jako elegantní doplňkový polštářek do ložnice. Vkusné čtvercové zpracování nabízí rozměry 45 × 45 cm. Polštář je vybaven polyesterovým povlakem i výplní, díky čemuž bude stále vypadat skvěle a nevybledne. Designové ztvárnění podtrhuje růžová barva. Klíčové přednosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 cm růžová VAKAYAR, 203204 Polštář BELIANI je skvělou volbou Je řazen mezi dekorační polštáře Má vkusné čtvercové provedení Nabízí rozměry 45 × 45 cm Ke zhotovení výplně byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polyester Povlak polštáře tvoří bavlna a polyester Zajímavé provedení podtrhuje růžová barva Umocňuje jej prošívané vyhotovení Poskytuje relaxační účinky Vdechněte nový život svému interiéru pomocí dekoračního polštáře Polštář BELIANI byl navržen tak,... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm ružová VAKAYAR, 203204 (beliani_203204)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm hnedá MIMISAL, 203221 (beliani_203221)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm hnedá MIMISAL, 203221 (beliani_203221)
Detail

Vankúš – dekoračný, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, hnedá farba Dekorační polštář BELIANI dodá vaší sedací soupravě v obývacím pokoji na atraktivitě a zároveň jej můžete použít jako dekorační prvek do ložnice. Oblíbené čtvercové provedení vám nabídne rozměry 45 × 45 cm. Materiálem použitým k výrobě povlaku je bavlna. Výplň polštáře tvoří polyester. Zajímavé provedení umocňuje hnědá barva. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 cm hnědá MIMISAL, 203221 Polštář BELIANI vám bude skvělým společníkem Řadí se mezi dekorační polštáře Má vkusné čtvercové ztvárnění Výrobek měří 45 × 45 cm Výrobce pro výrobu výplně vybral kvalitní materiál, jakým je polyester Povlak tvoří bavlna Designové ztvárnění podtrhuje hnědá barva Oblíbíte si jeho prošívané vyhotovení Může se pochlubit relaxačními účinky Zlepšete vzhled svého bydlení dekoračním polštářem Polštář BELIANI byl zhotoven s cílem vyhovět specifickým... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm hnedá MIMISAL, 203221 (beliani_203221)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm sivá CIDE, 257544 (beliani_257544)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm sivá CIDE, 257544 (beliani_257544)
Detail

Vankúš – klasický, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, sivá farba Dopřejte si patřičnou relaxaci po náročném dni a nechte hlavu a krk spočinout na kvalitním polštáři. Klasický polštář BELIANI má pozitivní vliv na spánek a zajišťuje ničím nerušenou noc. Vkusné čtvercové zpracování vám nabídne rozměry 45 × 45 cm. Polštář má jak povlak, tak výplň z polyesteru, takže si můžete být jisti, že jen tak nevybledne. Designové provedení umocňuje šedá barva. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 cm šedá CIDE, 257544 Polštář BELIANI je určen k podpoře hlavy a krku během spánku nebo odpočinku Patří mezi klasické polštáře Má vkusné čtvercové ztvárnění Disponuje rozměry 45 × 45 cm Ke zhotovení výplně byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polyester Povlak polštáře tvoří polyester Designové ztvárnění podtrhuje šedá barva Oblíbíte si jeho prošívané vyhotovení Vyniká relaxačními účinky Skvělá volba polštáře pro... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm sivá CIDE, 257544 (beliani_257544)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm modrá CIDE, 257546 (beliani_257546)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm modrá CIDE, 257546 (beliani_257546)
Detail

Vankúš – klasický, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, modrá farba Nechte po náročném dni spočinout svou hlavu a krk na kvalitním polštáři, který vám dopřeje kýžený odpočinek. Klasický polštář BELIANI je důležitým faktorem pro zajištění kvalitního spánku. Vkusné čtvercové zpracování disponuje rozměry 45 × 45 cm. Polštář má jak povlak, tak výplň z polyesteru, takže si můžete být jisti, že jen tak nevybledne. Zajímavé provedení podtrhuje modrá barva. Klíčové přednosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 cm modrá CIDE, 257546 Polštář BELIANI zajistí vaší hlavě a krku příjemný relax Řadí se mezi klasické polštáře Má vkusné čtvercové zpracování Rozměry výrobku dosahují 45 × 45 cm Výrobce pro výrobu výplně vybral kvalitní materiál, jakým je polyester Povlak polštáře tvoří polyester Zajímavé provedení podtrhuje modrá barva Oceníte jeho prošívané vyhotovení Vyniká relaxačními účinky Exkluzivní polštář pro naprostý komfort... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm modrá CIDE, 257546 (beliani_257546)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm béžová CIDE, 257547 (beliani_257547)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm béžová CIDE, 257547 (beliani_257547)
Detail

Vankúš – klasický, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, béžová farba Nechte po náročném dni spočinout svou hlavu a krk na kvalitním polštáři, který vám dopřeje kýžený odpočinek. Klasický polštář BELIANI má příznivý vliv na kvalitu spánku a zajistí vám ničím nerušenou noc. Vkusné čtvercové zpracování disponuje rozměry 45 × 45 cm. Tento polštář s polyesterovým povlakem i výplní zůstane dlouho jako nový. Designové ztvárnění podtrhuje béžová barva. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 cm béžová CIDE, 257547 Polštář BELIANI zajistí vaší hlavě a krku příjemný relax Patří mezi klasické polštáře Má vkusné čtvercové provedení Výrobek měří 45 × 45 cm Ke zhotovení výplně posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester Povlak tvoří polyester Designové ztvárnění podtrhuje béžová barva Umocňuje jej prošívané vyhotovení Nabízí relaxační účinky Exkluzivní polštář pro naprostý komfort Polštář BELIANI byl vytvořen s... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch vankúšov 45 × 45 cm béžová CIDE, 257547 (beliani_257547)

OBO Bettermann 1124679 montážne príslušenstvo (d x š x v) 118 x 80 x 74 mm 20 ks

OBO Bettermann 1124679 montážne príslušenstvo  (d x š x v) 118 x 80 x 74 mm 20 ks
Detail

Clamp, St, FT Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako OBO Bettermann 1124679 montážne príslušenstvo (d x š x v) 118 x 80 x 74 mm 20 ks

OBO Bettermann 1124719 montážne príslušenstvo (d x š x v) 118 x 80 x 74 mm 20 ks

OBO Bettermann 1124719 montážne príslušenstvo  (d x š x v) 118 x 80 x 74 mm 20 ks
Detail

Spojovací prvok na upevnenie profilových líšt na oceľových nosníkoch z oboch strán. Upevnenie je možné bez ohľadu na usporiadanie otvoru koľajnice. Dĺžka koľajnice by mala byť minimálne šírka oceľového nosníka + 2 x 50 mm. Na montáž používajte vždy vo dvojici. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako OBO Bettermann 1124719 montážne príslušenstvo (d x š x v) 118 x 80 x 74 mm 20 ks

Kovová závesná dekorácia so vzorom kvetín Mauro Ferretti Campur -B-, 118 x 58 cm

Kovová závesná dekorácia so vzorom kvetín Mauro Ferretti Campur -B-, 118 x 58 cm
Detail

Závesná dekorácia vhodne ozdobí luxusné a tradičnejšie zariadené interiéry. Ak vám nie je blízky jednoduchý a prírodne ladený škandinávsky štýl, táto lesklá dekorácia by sa vám mohla páčiť. O značke Nábytok a dekorácie talianskej značky Mauro Ferretti pristane hlavne interiéru v ozdobnom a blýskavom glamour štýle. Zvažujete, že sa v takomto štýle zabývate aj vy? Začnite jedným výrazným doplnkom. Keď si budete rozumieť, pozvite k sebe domov i ďalšie blýskavé vybavenia. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Kovová závesná dekorácia so vzorom kvetín Mauro Ferretti Campur -B-, 118 x 58 cm

Záhradná jedálenská súprava pre 6 osôb s bielou stoličkou Joanna a stolom Strong, 210 x 100 cm

Záhradná jedálenská súprava pre 6 osôb s bielou stoličkou Joanna a stolom Strong, 210 x 100 cm
Detail

Vďaka živému a štýlovému záhradnému nábytku Bonami Selection si môžete vychutnať relax na terase s celou rodinou. Súprava obsahuje: 6 x stoličky Bonami Essentials Joanna 1x stôl Bonami Selection Strong (bonami.sk)

Podobné produkty ako Záhradná jedálenská súprava pre 6 osôb s bielou stoličkou Joanna a stolom Strong, 210 x 100 cm

Kesper Nerezový mlynček na korenie a soľ 22 cm, s dvomi mlecími mechanizmami (13696)

Kesper Nerezový mlynček na korenie a soľ 22 cm, s dvomi mlecími mechanizmami (13696)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál nerez, na čierne korenie a na soľ, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 5.5 cm, hmotnosť 222g Kesper Nerezový mlynček na korenie a soľ 22 cm, s dvomi mlecími mechanizmami je praktický kuchynský doplnok, s ktorým môžete namlieť soľ aj ďalšie druhy korenia a príde vám tak vhod pri dochucovaní jedál. Vďaka nastaviteľnému mechanizmu sa môžete rozhodnúť, na akú hrubosť korenie zomeliete Mlynček je zhotovený z nehrdzavejúcej ocele, takže nie je náročný na údržbu a tiež v kuchyni vynikne svojím dizajnom. Ručný mlynček na korenie Kesper Nerezový mlynček na korenie a soľ 22 cm, s dvomi mlecími mechanizmami a jeho základné parametre S mlynčekom KESPER si môžete zvoliť svoju preferovanú hrubosť korenia Materiál mlynčeka: nerez Hmotnosť predstavuje 222 g Priemer ručného mlynčeka na korenie má hodnotu 5,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Nerezový mlynček na korenie a soľ 22 cm, s dvomi mlecími mechanizmami (13696)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov Kvetinová potlač 45 × 45 cm KARUR, 203205 (beliani_203205)

BELIANI, Súprava dvoch vankúšov Kvetinová potlač 45 × 45 cm KARUR, 203205 (beliani_203205)
Detail

Vankúš – dekoračný, štvorcový tvar, rozmery 45 × 45 cm, materiál výplne polyester, relaxačný, béžová, hnedá, oranžová a zelená farba Dekorační polštář BELIANI vytvoří útulnou atmosféru a osvěží váš interiér. Vkusné čtvercové zpracování disponuje rozměry 45 × 45 cm. Tento polštář s polyesterovým povlakem i výplní zůstane dlouho jako nový. K designovému ztvárnění přispívá béžová, hnědá, oranžová a zelená barva. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů Květinový potisk 45 x 45 cm KARUR, 203205 Polštář BELIANI vám bude skvělým společníkem Je zařazen mezi dekorační polštáře Má vkusné čtvercové zpracování Disponuje rozměry 45 × 45 cm Pro výrobu výplně byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polyester Povlak tvoří bavlna, polyester a polypropylen Zajímavé provedení podtrhuje béžová, hnědá, oranžová a zelená barva Umocňuje jej prošívané vyhotovení Oceníte jej pro jeho relaxační účinky Vdechněte nový život svému interiéru pomocí dekoračního polštáře Polštář... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Súprava dvoch vankúšov Kvetinová potlač 45 × 45 cm KARUR, 203205 (beliani_203205)
Súprava stôl 118 x 77 cm s dvomi stoličkami MODESTO, 126329 (beliani_126329), Kesper - Detský stolík s dvomi stoličkami, biely (17712), Kesper - Sada detský stolík s dvomi stoličkami ružový (17722), Sprchová súprava s dvomi hlavicami, nerezová oceľ, Sylvanian Families Nábytok – jedálenský stôl so stoličkami (5054131045060), Písací stôl s 2 zásuvkami 110 × 50 × 77 cm masívny sheesham (247401), Jedálenská súprava so 6 stoličkami LAREDO, 131072 (beliani_131072), Písací stôl biely 90 x 50 x 79 cm, Písací stôl čierny 90 x 50 x 79 cm, Písací stôl biely 80 x 50 x 84 cm, Písací stôl biely s vysokým leskom 100 x 50 x 76 cm drevotrieska, Písací stôl s poličkami čierny a hnedý 116 x 50 x 93 cm, Písací stôl s poličkami čierny a dubový odtieň 116 x 50 x 93 cm, Písací stôl biely 100 x 50 x 76 cm drevotrieska, Písací stôl biely 90 x 40 x 72 cm drevotrieska, Písací stôl betónovosivý 100 x 50 x 76 cm drevotrieska, Písací stôl sivý 100 x 50 x 76 cm drevotrieska, Písací stôl biely 80 x 45 x 74 cm drevotrieska, Drevená jedálenská súprava so 4 stoličkami v prírodnom odtieni 241220, Konzolový stolík čierny 90 x 30 x 77 cm drevo (284151), Mäkké bloky na podlahu dinosaury, 118 × 118 cm (8590331934669), Mäkké bloky na podlahu mesto 118 × 118 cm (8590331934652), Písací stôl s 1 skrinkou masívna jedľa a oceľ 100 x 50 x 76 cm, ROJAPLAST Kempingový stôl, 120 x 60 cm (XH12060), ROJAPLAST - Kempingový stôl, 80 x 80 cm (XH8080), Písací stôl 90 x 50 x 100 cm masívne teakové drevo, Písací stôl dub sonoma 100 x 50 x 76 cm drevotrieska, Písací stôl čierny a hnedý 90 x 60 x 88 cm