Swissten magsafe držák telefonu do auta s bezdrátovým nabíjením / 15 w / magsafe / qi / pro iphone 12 iphone 12 pro 65010609

Produkt Swissten magsafe držák telefonu do auta s bezdrátovým nabíjením / 15 w / magsafe / qi / pro iphone 12 iphone 12 pro 65010609 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Swissten magsafe držák telefonu do auta s bezdrátovým nabíjením / 15 w / magsafe / qi / pro iphone 12 iphone 12 pro 65010609 upraviť a produkt hľadať znova.

SWISSTEN MagSafe držák telefonu do auta s bezdrátovým nabíjením / 15 W / MagSafe / Qi / pro iPhone 12 iPhone 12 Pro 65010609

SWISSTEN MagSafe držák telefonu do auta s bezdrátovým nabíjením / 15 W / MagSafe / Qi / pro iPhone 12 iPhone 12 Pro 65010609
Detail

Kvalitní Držiak do auta s nabíjaním MagSafe SWISSTEN 65010609 do vetracej mriežky z kategorie Audio, video, SAT | Mobilné telefóny a príslušenstvo | Držiaky na mobilné telefóny | Držiaky na mobilné telefóny do vetracej mriežky. (esat.sk)

Podobné produkty ako SWISSTEN MagSafe držák telefonu do auta s bezdrátovým nabíjením / 15 W / MagSafe / Qi / pro iPhone 12 iPhone 12 Pro 65010609 , Swissten magnetický držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním 15 w (magsafe compatible) (65010609)

Swissten magnetický držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním 15 W (MagSafe compatible) (65010609)

Swissten magnetický držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním 15 W (MagSafe compatible) (65010609)
Detail

MagSafe držiak na mobil – do auta, magnetický, uchytenie do ventilácie, MagSafe bezdrôtové nabíjanie Riešite, kam v aute umiestniť svoj smart telefón a počas jazdy ho nabíjať? Čo tak využiť výhody bezdrôtového magnetického držiaka do auta Swissten MagSafe? Je špeciálne navrhnutý pre telefóny iPhone z 12. série, ale dá sa využiť aj pre telefóny iPhone až do radu 8. Je kompatibilný s technológiou MagSafe a Qi a ponúka až 15 W výstupný výkon. Držiak je kompatibilný s väčšinou druhov vetracích mriežok. Pomocou skrutky ho do nej ľahko upevníte. Upínací systém je potiahnutý gumou, takže mriežku nepoškodí. Magnetický držiak Swissten ďalej pre váš iPhone poskytne pevné uchytenie silnými magnetmi a taktiež protišmykový povrch. Držiak do auta Swissten umožňuje ľahké ovládanie telefónu jednou rukou a jeho otočenie až o 360°. Držiak Swissten je dodávaný s integrovaným nabíjacím káblom s dĺžkou 1,5 m s konektorom USB-C.Kľúčové vlastnosti bezdrôtového magnetického držiaka do... (alza.sk)

Podobné produkty ako Swissten magnetický držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním 15 W (MagSafe compatible) (65010609) , Apple iphone 12 a iphone 12 pro kožený návlek s magsafe sedlovo hnedý (mhyc3zm/a)

Otterbox MagSafe Folio Flip Case Apple iPhone 12, iPhone 12 Pro čierna

Otterbox MagSafe Folio Flip Case Apple iPhone 12, iPhone 12 Pro čierna
Detail

Rozšírte si vrecko a telefón s OtterBox Folio pre MagSafe. Folio je šikovným doplnkom k vášmu puzdru OtterBox alebo k vášmu telefónu, ktorý využíva technológiu Apple MagSafe. Folio ponúka ďalšiu ochranu obrazovky a ponúka viac priestoru pre vaše najdôležitejšie potreby v priehradkách na karty a peniaze. Blokuje nežiaduce pohľady, keď ste na verejnosti, a magnetická spona ho bezpečne drží. Folio možno použiť na výmenu peňaženky alebo na profesionálny vzhľad telefónu. Klasické a praktické, urobte z folia nevyhnutnosť vo svojej zbierke doplnkov OtterBox MagSafe. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Otterbox MagSafe Folio Flip Case Apple iPhone 12, iPhone 12 Pro čierna , Sp connect phone case spc+ iphone 12 pro/12, magsafe (52633)

Case-Mate MagSafe Case Apple iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPh

Case-Mate MagSafe Case Apple iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPh
Detail

Jednoducho pripevnite a môžete vyraziť s držiakom na magnetickú kartu na ID, kreditné karty, hotovosť atď. Jednoducho pripevnite držiak karty k puzdru kompatibilnému s MagSafe alebo iPhone a môžete začať. Držiak karty sa dá tiež ľahko vybrať z vášho zariadenia a použiť samostatne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Case-Mate MagSafe Case Apple iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPh , Apple iphone 12 a 12 pro kožený kryt s magsafe čierny (mhkg3zm/a)

Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro Kožený návlek s MagSafe sedlovo hnedý (MHYC3ZM/A)

Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro Kožený návlek s MagSafe sedlovo hnedý (MHYC3ZM/A)
Detail

Puzdro na mobil - pro Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, vreckového typu, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním, MagSafe a kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, max. výška zariadenia 146,7 mm, max. šírka zariadenia 71,5 mm Tvrdý obal na mobil garantuje solídnu ochranu proti takmer všetkým bežným poškodeniam, napr. odretiu. Koža zaisťuje puzdru na mobil Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro Kožený návlek s MagSafe sedlovo hnedý okrem vyššej odolnosti aj vycibrený elegantný vzhľad s nádychom luxusu. Ak nabíjate svoj telefón indukciou, puzdro tento proces nijako nenaruší. Jeho konštrukcia je navrhnutá tak, aby sa postaral o ochranu displeja pred poškriabaním. Možno počítať aj s tým, že podporuje aj MagSafe, ktorá sa spája k bezdrôtovému dobíjaniu telefónov od značky Apple. Obal na mobil na Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro zaručene ochráni váš telefón. Ústredné rysy krytu na mobil Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro Kožený návlek s MagSafe sedlovo hnedý Zaisťuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro Kožený návlek s MagSafe sedlovo hnedý (MHYC3ZM/A) , Apple iphone 12 a 12 pro silikónový kryt s magsafe čierny (mhl73zm/a)

APPLE iPhone 12/12 Pro Leather Case with MagSafe - Black

SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 12 Pro/12, MagSafe (52633)

Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál plast a TPU, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, prichytenie na riadidlá Dodajte svojmu mobilnému telefónu ochranu, ktorú si zaslúži, vďaka krytu na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 12 Pro/12, MagSafe. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením poistkou vysokej odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a drží sa dobre v ruke. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 12 Pro/12, MagSafe kryt nezakryje prístup k nabíjaciemu portu a k dalším ovládacím prvkom nevyhnutným na ľahké používanie telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na telefón na Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro zaručí vášmu telefónu ochranu pred poškodením. Kľúčové znaky krytu na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 12 Pro/12, MagSafe Odolná ochrana mobilného telefónu Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro Tvrdý kryt... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 12 Pro/12, MagSafe (52633) , Apple iphone 12 a 12 pro silikónový kryt s magsafe biely (mhl53zm/a)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe čierny (MHKG3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe čierny (MHKG3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál koža, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte svoj telefón vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe čierny. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením zárukou vysokej odolnosti. Povrch krytu je príjemný a dobre sa v ruke drží. Isté je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe čierny bude zachovaný prístup k nabíjaniu a dalším tlačidlám potrebným na bezstarostné používanie mobilného telefónu. Za jeho najväčšiu prednosť je považovaná kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Veľkou výhodu je tiež to, že bez problémov podporuje modernú technológiu MagSafe, vďaka ktorej sa môžu bezdrôtovo dobíjať telefóny od značky Apple. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude pevne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe čierny (MHKG3ZM/A) , Alzaguard magsafe silicone case na iphone 12 / 12 pro ružové (agd-mfms0001p)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe čierny (MHL73ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe čierny (MHL73ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón, mäkký, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe čierny. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou poistkou vysokej odolnosti. Materiál krytu je na dotyk príjemný a dobre sa drží. Silikón je známy pre svoju tenkosť a odolnosť proti vibráciám či nárazom. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe čierny zostane zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie a ostatným tlačidlám nutným na pokojné používanie vášho telefónu. Jeho veľkou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Uisťujeme vás, že je kompatibilný s MagSafe, ktorou sa dobíjajú telefóny od značky Apple. Kryt na mobil je mäkký... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe čierny (MHL73ZM/A) , Alzaguard magsafe silicone case na iphone 12 / 12 pro čierne (agd-mfms0001b)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe biely (MHL53ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe biely (MHL53ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón, mäkký, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj telefón vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe biely. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou poistkou odolnosti. Povrch krytu je príjemný na dotyk a výborne sa drží. Silikón je obľúbený pre svoju tenkosť, praktickosť a odolnosť proti vibráciám a primeraným nárazom. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe biely zostane zachovaný prístup k nabíjaniu aj k dalším ovládacím prvkom potrebným na bezstarostné používanie vášho telefónu. Jeho oceňovanou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je v stále väčšej miere využívané u mobilných telefónov. Uisťujeme vás, že vie využívať technológiu MagSafe, ktorá slúži na bezdrôtové nabíjanie mobilov od značky Apple. Kryt... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe biely (MHL53ZM/A) , Alzaguard magsafe silicone case na iphone 12 / 12 pro červené (agd-mfms0001r)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe priehľadný (MHLM3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe priehľadný (MHLM3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál polykarbonát, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte svojmu mobilnému telefónu ochranu, ktorú si zaslúži, vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe priehľadný. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením istotou vysokej odolnosti. Povrch krytu je príjemný na dotyk a výborne sa drží. Isté je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe priehľadný zostane zachovaný prístup k nabíjaniu aj k ostatným tlačidlám potrebným na pokojné používanie vášho telefónu. Jeho veľkou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré využívame pri mobilných telefónoch čoraz častejšie. Je možné sa spoľahnúť na to, že je kompatibilný s MagSafe, vďaka ktorej sa môžu bezdrôtovo dobíjať telefóny od značky Apple. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie inštalovať, ale... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe priehľadný (MHLM3ZM/A) , Alzaguard magsafe silicone case na iphone 12 / 12 pro modré (agd-mfms0001l)

Tech-Protect FlexAir MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, glitter

Tech-Protect FlexAir MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, glitter
Detail

MagSafe kryt je vybavený magnetom, vďaka ktorému je kryt kompatibilný s bezdrôtovou nabíjačkou Apple MagSafe. Na výrobu krytu boli použité kvalitné TPU a PC komponenty. Mierne vyvýšený tvar krytu okolo fotoaparátu a obrazovky chráni pred poškodením. Hybridný dizajn je kombináciou pevného, polykarbonátového materiálu a odolného flexibilného rámu okolo. Celok poskytne výbornú ochranu proti poškriabaniu a poškodeniu pri zachovaní štíhleho a ľahkého dizajnu. Upozornenie: Apple MagSafe nie je súčasťou balenia. Vlastnosti: • Kompatibilné s Apple MagSafe • Zabudované magnety zabezpečia ešte rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie • Chráni telefón pred poškodením • Ponúka ideálnu ochranu pred škrabancami a nárazmi • Ľahká a odolná konštrukcia • Protišmykové vlastnosti, matný povrch • Prístup ku všetkým portom a tlačidlám • Materiál: TPU + PC (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect FlexAir MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, glitter , Epico hero kryt na iphone 12 / 12 pro s podporou uchytenia magsafe - transparentný (50010101000012)

Tech-Protect Magmat MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, priesvitný

Tech-Protect Magmat MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, priesvitný
Detail

MagSafe kryt je vybavený magnetom, vďaka ktorému je kryt kompatibilný s bezdrôtovou nabíjačkou Apple MagSafe. Na výrobu krytu boli použité kvalitné TPU a PC komponenty. Mierne vyvýšený tvar krytu okolo fotoaparátu a obrazovky chráni pred poškodením. Upozornenie: Apple MagSafe nie je súčasťou balenia. Vlastnosti: • Kompatibilné s Apple MagSafe • Zabudované magnety zabezpečia ešte rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie • Chráni telefón pred poškodením • Ponúka ideálnu ochranu pred škrabancami a nárazmi • Ľahká a odolná konštrukcia • Protišmykové vlastnosti, matný povrch • Prístup ku všetkým portom a tlačidlám • Materiál: TPU + PC (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Magmat MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, priesvitný , Epico silikónový kryt na iphone 12/12 pro s podporou uchytenia magsafe - modrý (50010101600004)

Dux Ducis Clin MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, priesvitný

Dux Ducis Clin MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, priesvitný
Detail

MagSafe kryt je vybavený magnetom, vďaka ktorému je kryt kompatibilný s bezdrôtovou nabíjačkou Apple MagSafe. Na výrobu krytu boli použité kvalitné TPU a PC komponenty. Mierne vyvýšený tvar krytu okolo fotoaparátu a obrazovky chráni pred poškodením. Upozornenie: Apple MagSafe nie je súčasťou balenia. Vlastnosti: • Kompatibilné s Apple MagSafe • Zabudované magnety zabezpečia ešte rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie • Možnosť používať Qi nabíjačky a ďalšie príslušenstvo MagSafe • Chráni telefón pred poškodením • Ponúka ideálnu ochranu pred škrabancami a nárazmi • Ľahká a odolná konštrukcia • Prístup ku všetkým portom a tlačidlám • Vystužené rohy • Držiak na šnúrku • Materiál: TPU + PC • Vynikajúca flexibilita (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dux Ducis Clin MagSafe kryt na iPhone 12 / 12 Pro, priesvitný , Apple iphone 12 a 12 pro silikónový kryt s magsafe kumquatovo oranžový (mhky3zm/a)

IZMAEL Apple iPhone 12 Pro Izmael Magsafe puzdro KP23625 transparentná

Detail

Izmael Magsafe puzdro pre Apple iPhone 12 Pro s ochranou fotoaparátu Toto gélové puzdro bolo vytvorené s cieľom poskytnúť smartfónom ešte lepšiu ochranu pred mechanickým poškodením v dôsledku pádov alebo otrasov. Izmael Magsafe spája odolnosť a kvalitu, takže telefón v ňom umiestnený bude optimálne chránený. Tento efekt bol dosiahnutý vďaka moderným technológiám, starostlivo vybraným materiálom a vysokokvalitnej povrchovej úprave. Kryt je vybavený magnetom, vďaka ktorému je puzdro kompatibilné s príslušenstvom MagSafe. Ide o úplne nový štandard pre rýchle a jednoduché pripojenie príslušenstva a bezdrôtových nabíjačiek. Má veľmi veľké možnosti a dokáže spolupracovať s mnohými modernými doplnkami. Najdôležitejšie vlastnosti Možnosť používať Qi nabíjačky a ďalšie príslušenstvo MagSafe Vynikajúca flexibilita, ktorá je spôsobená prvotriednym materiálom TPU protišmykové vlastnosti Vysoká účinnosť ochrany pred prasklinami a poškriabaním obrazovky Prítomnosť otvorov pre porty nabíjačky a tlačidlá Dokonale prilieha k zariadeniu, bez šmúh alebo vzduchových bublín Ďalšie výstuhy v oblasti fotoaparátu a dotykového displeja Ľahká konštrukcia Pripojené magnety umožňujú presné pripojenie k telefónu. Príslušenstvo dokonale priľne k zariadeniu, čo umožňuje napríklad bezdrôtové Qi nabíjanie. Nie je potrebné vyberať puzdro na nabíjanie batérie. Stačí ho položiť na nabíjačku, ktorá funguje v štandarde Qi. Používanie puzdra nijako neovplyvňuje funkčnosť telefónu. Zariadenie môžete jednoducho nabíjať (aj bezdrôtovo), ako aj hrať, surfovať na webe, prezerať web, písať SMS, rozprávať alebo počúvať hudbu. Vyznačujú sa minimalistickým, moderným vzhľadom, ktorý dokonale ladí so štýlom moderných zariadení.Apple iPhone 12 Pro (izmael.eu)

Podobné produkty ako IZMAEL Apple iPhone 12 Pro Izmael Magsafe puzdro KP23625 transparentná , Apple iphone 12 a 12 pro silikónový kryt s magsafe (product)red (mhl63zm/a)

Tech-Protect Icon MagSafe kryt na iPhone 12 Pro, čierny

Detail

Kryt na mobil Icon Magsafe predstavuje klasický dizajn puzdra, ktorý je navyše obohatený o magnetický krúžok, ktorý je kompatibilný s bezdrôtovou technológiou Apple MagSafe. Krúžok zaistí maximálnu účinnosť nabíjania a rýchle a jednoduché pripojenie ku všetkému príslušenstvu s podporou MagSafe. Na dotyk príjemné puzdro je vyrobené z odolného a pružného polyuretánu, ktorý účinne chráni zariadenie pred poškriabaním, či pádom. Matný povrch dokonale zlepší priľnavosť a ochráni pred odtlačkami prstov. Z vnútra je puzdro podšité jemným mikrovláknom. Účinne chráni zariadenie pred poškodením alebo pádom. Upozornenie: Apple MagSafe nie je súčasťou balenia. Vlastnosti: • Kompatibilné s Apple MagSafe • Chráni telefón pred poškodením • Ponúka ideálnu ochranu pred škrabancami a nárazmi • Ľahká a odolná konštrukcia • Prístup ku všetkým portom a tlačidlám • Jednoduchá montáž a demontáž (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Icon MagSafe kryt na iPhone 12 Pro, čierny , Apple iphone 12 a 12 pro kožený kryt s magsafe (product) red (mhkd3zm/a)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý (MHKF3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý (MHKF3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál koža, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte váš telefón vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou zárukou odolnosti. Povrch je príjemný na dotyk a nebude kĺzať z rúk. Isté je, že pri tomto kryte na telefón Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý kryt nezakryje prístup k nabíjaciemu portu a k ovládacím prvkom nevyhnutným na pokojné používanie mobilného telefónu. Medzi jeho výhody patrí kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Môžete počítať tiež s tým, že podporuje aj MagSafe, ktorá zaisťuje bezdrôtové dobíjanie mobilov od značky Apple. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý (MHKF3ZM/A) , Apple iphone 12 a 12 pro kožený kryt s magsafe tmavo fialový (mjyr3zm/a)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe nechtíkovo oranžový (MHKC3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe nechtíkovo oranžový (MHKC3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál koža, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte váš telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe nechtíkovo oranžový. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou poistkou veľmi vysokej odolnosti. Povrch krytu je príjemný na dotyk a výborne sa drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na telefón Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe nechtíkovo oranžový bude zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie a ovládacím prvkom potrebným na komfortné používanie telefónu. Za jeho najväčšiu prednosť je považovaná kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je v stále väčšej miere využívané u mobilných telefónov. Môžete si byť istí, že je kompatibilný s modernou technológiou MagSafe, ktorá zaisťuje bezdrôtové dobíjanie mobilov od značky Apple. Kryt na mobil je tuhý, kvôli... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe nechtíkovo oranžový (MHKC3ZM/A) , Apple iphone 12 a 12 pro kožený návlek s magsafe tmavo fialový (mk0a3zm/a)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe (PRODUCT)RED (MHL63ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe (PRODUCT)RED (MHL63ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón, mäkký, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte váš mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe (PRODUCT)RED. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím vyhotovením poistkou vysokej odolnosti. Materiál je príjemný a dobre sa v ruke drží. Silikón je populárny pre svoju tenkosť a odolnosť proti vibráciám či nárazom. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na telefón Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe (PRODUCT)RED kryt nezakryje prístup k nabíjaciemu portu a ostatným tlačidlám nevyhnutným na pokojné používanie telefónu. Za jeho najväčšiu prednosť sa považuje možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Môžete si byť istí, že podporuje aj MagSafe, ktorá zaisťuje bezdrôtové dobíjanie mobilov od značky Apple. Kryt na telefón je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe (PRODUCT)RED (MHL63ZM/A) , Apple iphone 12 a 12 pro kožený návlek s magsafe baltsky modrý (mhyd3zm/a)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED (MHKD3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED (MHKD3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál koža, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte svojmu telefónu ochranu, ktorú si zaslúži, vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením zárukou odolnosti. Povrch je príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED bude zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie aj k ostatným tlačidlám potrebným na pokojné používanie mobilného telefónu. Jeho oceňovanou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Samozrejme môžete počítať s tým, že vie spolupracovať s technológiou MagSafe, vďaka ktorej sa bezdrôtovo dobíjajú mobily od značky Apple. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED (MHKD3ZM/A) , Fixed magpure s podporou magsafe pre apple iphone 12/12 pro číry (fixpum-558)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe kumquatovo oranžový (MHKY3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe kumquatovo oranžový (MHKY3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón, mäkký, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte váš mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe kumquatovo oranžový. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou poistkou odolnosti. Materiál je na dotyk príjemný a výborne sa drží. Silikón je známy pre svoju tenkosť, odolnosť proti nárazom a jednoduchosť. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe kumquatovo oranžový zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania aj k ostatným tlačidlám nevyhnutným na bezstarostné používanie vášho telefónu. Jeho veľmi cenenou výhodou je možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Môžete si byť istí, že možno vďaka nemu používať technológiu MagSafe, s ktorou sa dajú bezdrôtovo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe kumquatovo oranžový (MHKY3ZM/A) , Apple iphone 12 a 12 pro kožený návlek s magsafe citrusovo ružový (mhya3zm/a)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový (MK0A3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový (MK0A3ZM/A)
Detail

Puzdro na mobil - pro Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, vreckového typu, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním a pútko, max. výška zariadenia 146,7 mm, max. šírka zariadenia 71,5 mm Tvrdé puzdro na mobil garantuje celkovú ochranu voči častým poškodeniam, ako je napríklad poškriabanie. Koža poskytuje obalu na telefón Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový okrem odolnosti aj dojem luxusu a vysokej kvality. Ak prebieha dobíjanie vášho mobilu indukciou, toto puzdro by nemalo byť prekážkou. Je vyrobený tak, aby poskytol aj displeju ochranu proti poškriabaniu. Uisťujeme vás, že možno vďaka nemu používať technológiu MagSafe, ktorá sa spája k bezdrôtovému dobíjaniu telefónov od značky Apple. Puzdro na mobil na Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro bude vhodný na ochranu vášho telefónu. Kľúčové znaky flipového obalu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový Pútko... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový (MK0A3ZM/A) , Apple iphone 12 a 12 pro kožený kryt s magsafe sedlovo hnedý (mhkf3zm/a)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový (MJYR3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový (MJYR3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál koža, pevný, ochrana displeja pred poškriabaním, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte váš mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou poistkou vysokej odolnosti. Povrch je príjemný na dotyk a výborne sa drží. Isté je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania aj k dalším ovládacím prvkom nevyhnutným na plynulé používanie telefónu. Vyrába sa tak, aby tiež ochránil displej proti poškriabaniu. Medzi jeho prednosti patrí možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré sa čím ďalej využíva pri mobilných telefónoch. Môžete sa spoliehať aj na to, že dokáže spolupracovať s modernou technológiou MagSafe, s ktorou sa dajú bezdrôtovo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový (MJYR3ZM/A) , Apple iphone 12 a 12 pro kožený kryt s magsafe nechtíkovo oranžový (mhkc3zm/a)

FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12/12 Pro číry (FIXPUM-558)

FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12/12 Pro číry (FIXPUM-558)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál TPU a polykarbonát, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12/12 Pro číry. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím precíznym vyhotovením spoľahlivou poistkou vysokej odolnosti. Materiál krytu je príjemný na dotyk a dobre sa drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12/12 Pro číry zostane voľný prístup ku konektoru napájania a ovládacím prvkom nevyhnutným na komfortné používanie mobilného telefónu. Za jeho najväčšiu prednosť sa považuje možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Veľkou výhodu je tiež to, že vďaka nemu máte možnosť využívať technológiu MagSafe, ktorá slúži na bezdrôtové nabíjanie mobilov od značky Apple. Kryt na... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12/12 Pro číry (FIXPUM-558) , Swissten dashboard magtnetický držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním 15 w (magsafe compatible) (65010610)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý (MHYD3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý (MHYD3ZM/A)
Detail

Puzdro na mobil - pro Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, vreckového typu, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním a MagSafe, max. výška zariadenia 146,7 mm, max. šírka zariadenia 71,5 mm Tvrdý obal na mobil garantuje riadnu ochranu proti popraskaniu, poškriabaniu, či inému častému poškodeniu. Koža dodáva obalu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý navyše k vyššej odolnosti aj vycibrenú eleganciu s puncom luxusu. Vyrába sa tak, aby zaisťoval ochranu displeja proti poškriabaniu. Možno počítať aj s tým, že bez problémov podporuje modernú technológiu MagSafe, ktorú využívajú na bezdrôtové nabíjanie mobily Apple. Kryt na mobil na Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro sa postará o ochranu vášho telefónu. Najdôležitejšie parametre krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý Zabraňuje poškriabaniu displeja Materiál obalu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý: Koža... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý (MHYD3ZM/A) , Epico silikónový kryt na iphone 12/12 pro s podporou uchytenia magsafe - candy pink (50010102300004)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový (MHYA3ZM/A)

Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový (MHYA3ZM/A)
Detail

Puzdro na mobil - pro Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, vreckového typu, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním a MagSafe, max. výška zariadenia 146,7 mm, max. šírka zariadenia 71,5 mm Tvrdý obal na mobil tvorí spoľahlivú ochranu voči častým poškodeniam, ako je napríklad poškriabanie. Koža dodáva obalu na telefón Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový okrem výraznej odolnosti aj eleganciu s náznakom luxusu. Bol navrhnutý tak, aby zabezpečoval ochranu displeja pred poškriabaním. Jeho prednosťou je, že podporuje aj MagSafe, ktorá je určená na bezdrôtové dobíjanie mobilov od značky Apple. Puzdro na mobil na Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro sa postará o ochranu vášho telefónu. Ústredné vlastnosti krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový Dokáže uchrániť displej pred poškrabaním Materiál krytu na mobil Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový: Koža Maximálna výška... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový (MHYA3ZM/A) , Fixed magflow s podporou magsafe pre apple iphone 12/12 pro modrý (fixflm-558-bl)

Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - modrý (50010101600004)

Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - modrý (50010101600004)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón a TPU, mäkký, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - modrý. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením poistkou odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a dobre sa drží. Silikón je obľúbený pre svoju praktickosť, jednoduchosť a zvýšenú odolnosť. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - modrý zostane zachovaný prístup k nabíjaciemu portu aj k dalším tlačidlám nutným na komfortné používanie vášho telefónu. Jeho veľkou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Možno počítať aj s tým, že podporuje aj MagSafe, ktorá zaisťuje bezdrôtové dobíjanie mobilov od značky... (alza.sk)

Podobné produkty ako Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - modrý (50010101600004) , Fixed magflow s podporou magsafe pre apple iphone 12/12 pro ružový (fixflm-558-pi)

Epico Hero kryt na iPhone 12 / 12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - transparentný (50010101000012)

Epico Hero kryt na iPhone 12 / 12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - transparentný (50010101000012)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál TPU, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj telefón iPhone 12/12 Pro pred poškriabaním, či iným poškodením zaobstaraním krytu Epico Hero Magnetic MagSafe Compatible. Ide o magnetický kryt, ktorý spoľahlivo ochráni váš telefón. Vnútri krytu Epico Hero Magnetic MagSafe Compatible nájdete magnetický krúžok, ktorý sa postará o podporu bezdrôtového nabíjania vášho iPhonu 12/12 Pro. Puzdro má hrúbku len 1,5 mm a je vyrobené z akrylového skla a TPU. Práve vďaka tomu sa Epico Hero Magnetic MagSafe Compatible príjemne drží v ruke a je transparentný. Samozrejmosťou sú úplne presné výrezy, takže budete aj naďalej využívať úplne všetky funkcie telefónu. Tento štýlový kryt je kompatibilný s technológiou MagSafe. Hlavné prednosti krytu Epico Hero Magnetic Magsafe Compatible na iPhone 12/12 Pro, transparentnýKryt je vyrobený z akrylového skla a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Epico Hero kryt na iPhone 12 / 12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - transparentný (50010101000012) , Fixed magflow s podporou magsafe pre apple iphone 12/12 pro červený (fixflm-558-rd)

AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro ružové (AGD-MFMS0001P)

Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, odolný a mäkký, materiál silikón, ľahko sa nasadzuje a dáva dole, vyvýšená zadná časť na ochranu fotomodulu, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, hrúbka 1.8 mm Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kryt na mobil AlzaGuard Magnetic Silicone Case na iPhone 12/12 Pro dokonale splynie s telefónomS naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by váš telefón nadobudol extrémne rozmery. Kryt na mobil je navrhnutý tak, aby bol ultra tenký, nenápadný a dokonale so zariadením splynul. Materiál príjemný na dotykPretože nám záleží na tom, aby bolo používanie ochranného puzdra pohodlné, venujeme špeciálnu pozornosť výberu takých materiálov, ktoré budú nielen odolné a funkčné pri ochrane telefónu, ale aj príjemné na dotyk a manipuláciu. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Puzdro na mobil chráni šošovky... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro ružové (AGD-MFMS0001P) , Fixed magflow s podporou magsafe pre apple iphone 12/12 pro čierny (fixflm-558-bk)

AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro červené (AGD-MFMS0001R)

Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, odolný a mäkký, materiál silikón, ľahko sa nasadzuje a dáva dole, vyvýšená zadná časť na ochranu fotomodulu, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, hrúbka 1.8 mm Chráňte svoj telefón pomocou ochranného krytu AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12/12 Pro červeného. Ide o zadný ochranný kryt, ktorý je svojim precíznym vyhotovením spoľahlivou poistkou odolnosti. Povrch krytu je príjemný a dobre sa v ruke drží. Silikón je jedinečný na svoju tenkosť a odolnosť proti vibráciám či nárazom. Isté je, žepri tomto kryte na mobilAlzaGuardzostane zachovanýprístupk nabíjaciemu portuaďalším ovládacím prvkompotrebnýmna plynulépoužívaniemobilného telefónu. Jeho veľkou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa s mobilnými telefónmi stále častejšie späté. Je možné sa spoľahnúť na to, že je kompatibilný s MagSafe, ktorú používajú na bezdrôtové dobíjanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro červené (AGD-MFMS0001R) , Swissten power bank for iphone 12 (magsafe compatible) 5000 mah (22013970)

AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro čierne (AGD-MFMS0001B)

Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, odolný a mäkký, materiál silikón, ľahko sa nasadzuje a dáva dole, vyvýšená zadná časť na ochranu fotomodulu, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, hrúbka 1.8 mm Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kryt na mobil AlzaGuard Magnetic Silicone Case na iPhone 12/12 Pro dokonale splynie s telefónomS naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by váš telefón nadobudol extrémne rozmery. Je navrhnuté tak, aby bolo ultra tenké, nenápadné a dokonale so zariadením splynulo. Materiál príjemný na dotykPretože nám záleží na tom, aby bolo používanie ochranného puzdra pohodlné, venujeme špeciálnu pozornosť výberu takých materiálov, ktoré budú nielen odolné a funkčné pri ochrane telefónu, ale aj príjemné na dotyk a manipuláciu. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kryt chráni šošovky fotoaparátuPri navrhovaní puzdier... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro čierne (AGD-MFMS0001B)

AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro modré (AGD-MFMS0001L)

Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, odolný a mäkký, materiál silikón, ľahko sa nasadzuje a dáva dole, vyvýšená zadná časť na ochranu fotomodulu, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, hrúbka 1.8 mm Chráňte svoj telefón proti poškodeniu vďaka ochrannému krytu AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12/12 Pro modré. Ide o zadný kryt, ktorý je svojím precíznym vyhotovením spoľahlivou zárukou solídnej odolnosti. Povrch krytu je na dotyk príjemný a nešmýka sa v ruke. Silikón je obľúbený pre svoju tenkosť, praktickosť a odolnosť proti vibráciám a primeraným nárazom. Samozrejmosťou je, žepri tomto kryte na mobilAlzaGuardzostane nezakrytýprístupk napájaciemu konektoruajk ďalším tlačidlámpotrebnýmna plynulépoužívanievášho telefónu. Jeho nespornou prednosťou je možnosť bezdrôtového dobíjania, ktorého obľuba pri mobilných telefónoch stále narastá. Veľkou výhodou je tiež to, že obal na mobil je kompatibilný s... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro modré (AGD-MFMS0001L)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED (MHKJ3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED (MHKJ3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 Pro Max, materiál koža, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím precíznym vyhotovením poistkou odolnosti. Povrch krytu je príjemný a nebude kĺzať z rúk. Isté je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania aj k tlačidlám nutným na ľahké používanie telefónu. Jeho veľkou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa čím ďalej využíva pri mobilných telefónoch. Jeho prednosťou je, že možno vďaka nemu používať technológiu MagSafe, ktorá je určená na bezdrôtové dobíjanie mobilov od značky Apple. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na mobil na Apple iPhone... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED (MHKJ3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý (MHKL3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý (MHKL3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 Pro Max, materiál koža, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte váš telefón vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním istotou odolnosti. Povrch krytu je príjemný na dotyk a dobre sa v ruke drží. Isté je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý kryt nezakryje prístup ku konektoru napájania a tlačidlám nutným na ľahké používanie telefónu. Jeho oceňovanou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa čím ďalej využíva pri mobilných telefónoch. Môžete počítať tiež s tým, že spolupracuje s technológiou MagSafe, ktorá slúži na bezdrôtové dobíjanie telefónov od značky Apple. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Apple iPhone 12 Pro Max zaistí vášmu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý (MHKL3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový (MK0D3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový (MK0D3ZM/A)
Detail

Puzdro na mobil - pro Apple iPhone 12 Pro Max, vreckového typu, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním a pútko Tvrdý obal na mobil vytvára náležitú ochranu voči častým poškodeniam, ako je napríklad poškriabanie. Koža dodáva puzdru na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový navyše k posilnenej odolnosti aj eleganciu s puncom luxusu. Ak zvláda váš telefón dobíjanie indukciou, puzdro túto funkciu nijako nenaruší. Je vyhotovený tak, aby zabezpečil ochranu displeja proti poškriabaniu. Pokojne sa môžete spoľahnúť tiež na to, že podporuje aj MagSafe, vďaka ktorej sa bezdrôtovo dobíjajú mobily od značky Apple. Puzdro na telefón na Apple iPhone 12 Pro Max bude vhodný na ochranu vášho telefónu. Kľúčové špecifikácie obalu na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový Pútko zamedzí vypadnutiu z dlaní Disponuje ochranou displeja proti poškriabaniu Ochranný obal na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový (MK0D3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový (MJYT3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový (MJYT3ZM/A)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 Pro Max, materiál koža, pevný, ochrana displeja pred poškriabaním, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte ochranu vášmu mobilnému telefónu vďaka krytu na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím precíznym vyhotovením spoľahlivou zárukou spoľahlivou zárukou. Materiál krytu je príjemný a dobre sa drží. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový zostane zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie a dalším tlačidlám nutným na pokojné používanie telefónu. Bol vyhotovený tak, aby zabezpečoval ochranu displeja pred poškriabaním. Jeho nespornou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Uisťujeme vás, že spolupracuje s technológiou MagSafe, vďaka ktorej sa bezdrôtovo dobíjajú mobily od... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 Pro Max Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový (MJYT3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe (PRODUCT) RED (MHYJ3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe (PRODUCT) RED (MHYJ3ZM/A)
Detail

Puzdro na mobil - pro Apple iPhone 12 Pro Max, vreckového typu, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním a MagSafe, max. výška zariadenia 160,8 mm, max. šírka zariadenia 78,1 mm Tvrdé puzdro na mobil ručí za úplnú ochranu voči častým poškodeniam, ako je napríklad poškriabanie. Koža zaisťuje puzdru na telefón Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe (PRODUCT) RED okrem posilnenej odolnosti aj dojem luxusu a vysokej kvality. Bol skonštruovaný tak, aby sa postaral o ochranu displeja pred poškriabaním. Samozrejme môžete počítať s tým, že podporuje modernú technológiu MagSafe, ktorá slúži na bezdrôtové dobíjanie telefónov od značky Apple. Puzdro na mobil na Apple iPhone 12 Pro Max sa postará o ochranu vášho telefónu. Kľúčové vlastnosti obalu na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe (PRODUCT) RED Disponuje ochranou displeja proti poškriabaniu Materiál obalu na telefón Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe (PRODUCT) RED: Koža... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe (PRODUCT) RED (MHYJ3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý (MHYH3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý (MHYH3ZM/A)
Detail

Puzdro na mobil - pro Apple iPhone 12 Pro Max, vreckového typu, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním a MagSafe, max. výška zariadenia 160,8 mm, max. šírka zariadenia 78,1 mm Tvrdé puzdro na mobil zaistí osvedčenú ochranu proti poškriabaniu, odretiu alebo prasknutiu. Koža prináša puzdru na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý navyše k vyššej odolnosti aj nádych elegancie a luxusu. Bol skonštruovaný tak, aby poskytol aj displeju ochranu proti poškriabaniu. Môžete si byť istí, že vďaka nemu máte možnosť využívať technológiu MagSafe, vďaka ktorej môžete dobíjať mobily od značky Apple. Kryt na mobil na Apple iPhone 12 Pro Max zaručene ochráni váš telefón. Najdôležitejšie znaky krytu na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý Ochráni dokonca aj displej pred poškrabaním Materiál obalu na telefón Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý: Koža Maximálna výška zariadenia 160,8 mm... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý (MHYH3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový (MHYF3ZM/A)

Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový (MHYF3ZM/A)
Detail

Puzdro na mobil - pro Apple iPhone 12 Pro Max, vreckového typu, materiál koža, ochrana displeja pred poškriabaním a MagSafe, max. výška zariadenia 160,8 mm, max. šírka zariadenia 78,1 mm Tvrdý obal na mobil predstavuje spoľahlivú ochranu voči častým poškodeniam, ako je napríklad poškriabanie. Koža poskytuje puzdru na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový okrem výraznej odolnosti aj eleganciu s náznakom luxusu. Je skonštruovaný tak, aby zabezpečil ochranu displeja proti poškriabaniu. Veľkou výhodu je tiež to, že podporuje modernú technológiu MagSafe, ktorú využívajú na bezdrôtové nabíjanie mobily Apple. Kryt na telefón na Apple iPhone 12 Pro Max bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Ústredné prednosti flipového puzdra na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový Chráni displej proti poškriabaniu Materiál puzdra na mobil Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový: Koža... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple iPhone 12 Pro Max Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový (MHYF3ZM/A)

APPLE iPhone 12 Pro Max Leather Case with MagSafe - Saddle Brown

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako APPLE iPhone 12 Pro Max Leather Case with MagSafe - Saddle Brown

IZMAEL Apple iPhone 12 Pro Max Izmael Magsafe puzdro KP23633 transparentná

Detail

Izmael Magsafe puzdro pre Apple iPhone 12 Pro Max s ochranou fotoaparátu Toto gélové puzdro bolo vytvorené s cieľom poskytnúť smartfónom ešte lepšiu ochranu pred mechanickým poškodením v dôsledku pádov alebo otrasov. Izmael Magsafe spája odolnosť a kvalitu, takže telefón v ňom umiestnený bude optimálne chránený. Tento efekt bol dosiahnutý vďaka moderným technológiám, starostlivo vybraným materiálom a vysokokvalitnej povrchovej úprave. Kryt je vybavený magnetom, vďaka ktorému je puzdro kompatibilné s príslušenstvom MagSafe. Ide o úplne nový štandard pre rýchle a jednoduché pripojenie príslušenstva a bezdrôtových nabíjačiek. Má veľmi veľké možnosti a dokáže spolupracovať s mnohými modernými doplnkami. Najdôležitejšie vlastnosti Možnosť používať Qi nabíjačky a ďalšie príslušenstvo MagSafe Vynikajúca flexibilita, ktorá je spôsobená prvotriednym materiálom TPU protišmykové vlastnosti Vysoká účinnosť ochrany pred prasklinami a poškriabaním obrazovky Prítomnosť otvorov pre porty nabíjačky a tlačidlá Dokonale prilieha k zariadeniu, bez šmúh alebo vzduchových bublín Ďalšie výstuhy v oblasti fotoaparátu a dotykového displeja Ľahká konštrukcia Pripojené magnety umožňujú presné pripojenie k telefónu. Príslušenstvo dokonale priľne k zariadeniu, čo umožňuje napríklad bezdrôtové Qi nabíjanie. Nie je potrebné vyberať puzdro na nabíjanie batérie. Stačí ho položiť na nabíjačku, ktorá funguje v štandarde Qi. Používanie puzdra nijako neovplyvňuje funkčnosť telefónu. Zariadenie môžete jednoducho nabíjať (aj bezdrôtovo), ako aj hrať, surfovať na webe, prezerať web, písať SMS, rozprávať alebo počúvať hudbu. Vyznačujú sa minimalistickým, moderným vzhľadom, ktorý dokonale ladí so štýlom moderných zariadení.Apple iPhone 12 Pro Max (izmael.eu)

Podobné produkty ako IZMAEL Apple iPhone 12 Pro Max Izmael Magsafe puzdro KP23633 transparentná

Tech-Protect Icon MagSafe kryt na iPhone 12 Pro Max, čierny

Detail

Kryt na mobil Icon Magsafe predstavuje klasický dizajn puzdra, ktorý je navyše obohatený o magnetický krúžok, ktorý je kompatibilný s bezdrôtovou technológiou Apple MagSafe. Krúžok zaistí maximálnu účinnosť nabíjania a rýchle a jednoduché pripojenie ku všetkému príslušenstvu s podporou MagSafe. Na dotyk príjemné puzdro je vyrobené z odolného a pružného polyuretánu, ktorý účinne chráni zariadenie pred poškriabaním, či pádom. Matný povrch dokonale zlepší priľnavosť a ochráni pred odtlačkami prstov. Z vnútra je puzdro podšité jemným mikrovláknom. Účinne chráni zariadenie pred poškodením alebo pádom. Upozornenie: Apple MagSafe nie je súčasťou balenia. Vlastnosti: • Kompatibilné s Apple MagSafe • Chráni telefón pred poškodením • Ponúka ideálnu ochranu pred škrabancami a nárazmi • Ľahká a odolná konštrukcia • Prístup ku všetkým portom a tlačidlám • Jednoduchá montáž a demontáž (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Icon MagSafe kryt na iPhone 12 Pro Max, čierny

Otterbox MagSafe Folio Flip Case Apple iPhone 12 Pro Max čierna

Otterbox MagSafe Folio Flip Case Apple iPhone 12 Pro Max čierna
Detail

Rozšírte si vrecko a telefón s OtterBox Folio pre MagSafe. Folio je šikovným doplnkom k vášmu puzdru OtterBox alebo k vášmu telefónu, ktorý využíva technológiu Apple MagSafe. Folio ponúka ďalšiu ochranu obrazovky a ponúka viac priestoru pre vaše najdôležitejšie potreby v priehradkách na karty a peniaze. Blokuje nežiaduce pohľady, keď ste na verejnosti, a magnetická spona ho bezpečne drží. Folio možno použiť na výmenu peňaženky alebo na profesionálny vzhľad telefónu. Klasické a praktické, urobte z folia nevyhnutnosť vo svojej zbierke doplnkov OtterBox MagSafe. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Otterbox MagSafe Folio Flip Case Apple iPhone 12 Pro Max čierna

FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro červený (FIXFLM-558-RD)

FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro červený (FIXFLM-558-RD)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Kryt FIXED MagFlow dokonale ochráni váš iPhone 12/12 ProO svoj iPhone 12/12 Pro sa už vďaka krytu FIXED MagFlow nemusíte nikdy báť. Poskytuje totiž maximálnu ochranu pri zachovaní nielen funkcie bezdrôtového nabíjania cez chrbát telefónu, ale aj precíznej Apple čistoty a dizajnu, ktorý milujete a za ktorý ste zaplatili. Puzdro FIXED MagFlow je v podstate tvorené až tromi vrstvami. Základ tvorí plastová vanička, ktorá definuje tvar puzdra. Vnútorná strana je vyrobená z mikroplyšu, ktorý spoľahlivo ochráni váš telefón pred poškodením. Vonkajšiu stranu pokrýva liquid silikón, ktorého výhodou je stálofarebnosť a pri jeho používaní na ňom vzniká patina – rovnako ako je to u kože. FIXED MagFlow sa postará o perfektnú ochranu po celom obvode telefónu, pričom má drobné presahy, ktoré čiastočne kryjú aj samotný... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro červený (FIXFLM-558-RD)

FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro ružový (FIXFLM-558-PI)

FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro ružový (FIXFLM-558-PI)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál guma a silikón, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Kryt FIXED MagFlow dokonale ochráni váš iPhone 12/12 ProO svoj iPhone 12/12 Pro sa už vďaka krytu FIXED MagFlow nemusíte nikdy báť. Poskytuje totiž maximálnu ochranu pri zachovaní nielen funkcie bezdrôtového nabíjania cez chrbát telefónu, ale aj precíznej Apple čistoty a dizajnu, ktorý milujete a za ktorý ste zaplatili. Puzdro FIXED MagFlow je v podstate tvorené až tromi vrstvami. Základ tvorí plastová vanička, ktorá definuje tvar puzdra. Vnútorná strana je vyrobená z mikroplyšu, ktorý spoľahlivo ochráni váš telefón pred poškodením. Vonkajšiu stranu pokrýva liquid silikón, ktorého výhodou je stálofarebnosť a pri jeho používaní na ňom vzniká patina – rovnako ako je to u kože. FIXED MagFlow sa postará o perfektnú ochranu po celom obvode telefónu, pričom má drobné presahy, ktoré čiastočne kryjú aj samotný... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro ružový (FIXFLM-558-PI)

FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro modrý (FIXFLM-558-BL)

FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro modrý (FIXFLM-558-BL)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Kryt FIXED MagFlow dokonale ochráni váš iPhone 12/12 ProO svoj iPhone 12/12 Pro sa už vďaka krytu FIXED MagFlow nemusíte nikdy báť. Poskytuje totiž maximálnu ochranu pri zachovaní nielen funkcie bezdrôtového nabíjania cez chrbát telefónu, ale aj precíznej Apple čistoty a dizajnu, ktorý milujete a za ktorý ste zaplatili. Puzdro FIXED MagFlow je v podstate tvorené až tromi vrstvami. Základ tvorí plastová vanička, ktorá definuje tvar puzdra. Vnútorná strana je vyrobená z mikroplyšu, ktorý spoľahlivo ochráni váš telefón pred poškodením. Vonkajšiu stranu pokrýva liquid silikón, ktorého výhodou je stálofarebnosť a pri jeho používaní na ňom vzniká patina – rovnako ako je to u kože. FIXED MagFlow sa postará o perfektnú ochranu po celom obvode telefónu, pričom má drobné presahy, ktoré čiastočne kryjú aj samotný... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro modrý (FIXFLM-558-BL)

FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro čierny (FIXFLM-558-BK)

FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro čierny (FIXFLM-558-BK)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Kryt FIXED MagFlow dokonale ochráni váš iPhone 12/12 ProO svoj iPhone 12/12 Pro sa už vďaka krytu FIXED MagFlow nemusíte nikdy báť. Poskytuje totiž maximálnu ochranu pri zachovaní nielen funkcie bezdrôtového nabíjania cez chrbát telefónu, ale aj precíznej Apple čistoty a dizajnu, ktorý milujete a za ktorý ste zaplatili. Puzdro FIXED MagFlow je v podstate tvorené až tromi vrstvami. Základ tvorí plastová vanička, ktorá definuje tvar puzdra. Vnútorná strana je vyrobená z mikroplyšu, ktorý spoľahlivo ochráni váš telefón pred poškodením. Vonkajšiu stranu pokrýva liquid silikón, ktorého výhodou je stálofarebnosť a pri jeho používaní na ňom vzniká patina – rovnako ako je to u kože. FIXED MagFlow sa postará o perfektnú ochranu po celom obvode telefónu, pričom má drobné presahy, ktoré čiastočne kryjú aj samotný... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro čierny (FIXFLM-558-BK)

Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - candy pink (50010102300004)

Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - candy pink (50010102300004)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál silikón a TPU, mäkký, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - candy pink. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím vyhotovením istotou odolnosti. Povrch krytu je na dotyk príjemný a dobre sa v ruke drží. Silikón je populárny pre svoju praktickosť, odolnosť proti nárazom a absorpciu vibrácií. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - candy pink zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania a ovládacím prvkom potrebným na ľahké používanie vášho telefónu. K jeho prednostiam patrí možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Je možné sa spoľahnúť na to, že možno vďaka nemu používať technológiu MagSafe,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - candy pink (50010102300004)

FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12 Pro Max číry (FIXPUM-560)

FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12 Pro Max číry (FIXPUM-560)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 Pro Max, materiál TPU a polykarbonát, pevný, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12 Pro Max číry. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím precíznym vyhotovením spoľahlivou poistkou spoľahlivou zárukou. Materiál krytu je príjemný a dobre sa v ruke drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12 Pro Max číry bude zachovaný prístup k nabíjaciemu portu a k tlačidlám nevyhnutným na bezstarostné používanie mobilného telefónu. Za jeho najväčšiu prednosť je považovaná kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Možno sa spoľahnúť tiež na to, že vďaka nemu máte možnosť využívať technológiu MagSafe, ktorú používajú na bezdrôtové dobíjanie mobilov od značky... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12 Pro Max číry (FIXPUM-560)

Epico Silikónový kryt na iPhone 12 Pro Max s podporou uchytenia MagSafe - modrý (50210101600004)

Epico Silikónový kryt na iPhone 12 Pro Max s podporou uchytenia MagSafe - modrý (50210101600004)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 Pro Max, materiál silikón a TPU, mäkký, MagSafe, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte váš mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Epico Silikónový kryt na iPhone 12 Pro Max s podporou uchytenia MagSafe - modrý. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením istotou odolnosti. Materiál krytu je na dotyk príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Silikón je známy pre svoju tenkosť, odolnosť proti nárazom a jednoduchosť. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil Epico Silikónový kryt na iPhone 12 Pro Max s podporou uchytenia MagSafe - modrý zostane zachovaný prístup k nabíjaciemu portu a tlačidlám potrebným na pohodlné používanie telefónu. Jeho veľkou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Je možné sa spoľahnúť na to, že dokáže spolupracovať s modernou technológiou MagSafe, vďaka ktorej môžete... (alza.sk)

Podobné produkty ako Epico Silikónový kryt na iPhone 12 Pro Max s podporou uchytenia MagSafe - modrý (50210101600004)
Swissten magnetický držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním 15 W (MagSafe compatible) (65010609), Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro Kožený návlek s MagSafe sedlovo hnedý (MHYC3ZM/A), SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 12 Pro/12, MagSafe (52633), Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe čierny (MHKG3ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe čierny (MHL73ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe priehľadný (MHLM3ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe biely (MHL53ZM/A), AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro ružové (AGD-MFMS0001P), AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro čierne (AGD-MFMS0001B), AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro červené (AGD-MFMS0001R), AlzaGuard Magsafe Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro modré (AGD-MFMS0001L), Epico Hero kryt na iPhone 12 / 12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - transparentný (50010101000012), Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - modrý (50010101600004), Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe kumquatovo oranžový (MHKY3ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe (PRODUCT)RED (MHL63ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe (PRODUCT) RED (MHKD3ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe tmavo fialový (MJYR3ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe tmavo fialový (MK0A3ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe baltsky modrý (MHYD3ZM/A), FIXED MagPure s podporou Magsafe pre Apple iPhone 12/12 Pro číry (FIXPUM-558), Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený návlek s MagSafe citrusovo ružový (MHYA3ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe sedlovo hnedý (MHKF3ZM/A), Apple iPhone 12 a 12 Pro Kožený kryt s MagSafe nechtíkovo oranžový (MHKC3ZM/A), Swissten Dashboard magtnetický držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním 15 W (MagSafe compatible) (65010610), Epico Silikónový kryt na iPhone 12/12 Pro s podporou uchytenia MagSafe - candy pink (50010102300004), FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro modrý (FIXFLM-558-BL), FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro ružový (FIXFLM-558-PI), FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro červený (FIXFLM-558-RD), FIXED MagFlow s podporou MagSafe pre Apple iPhone 12/12 Pro čierny (FIXFLM-558-BK), Swissten Power Bank for iPhone 12 (MagSafe compatible) 5000 mAh (22013970)