T led dimled bezdrotovy nastenny ovladac slim cct 4 kanalovy vyberte farbu biela 069310

Produkt T led dimled bezdrotovy nastenny ovladac slim cct 4 kanalovy vyberte farbu biela 069310 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T led dimled bezdrotovy nastenny ovladac slim cct 4 kanalovy vyberte farbu biela 069310 upraviť a produkt hľadať znova.

Diaľkový ovládač OSL, 16 kanálový, s displejom až 30m, biela, ORNO

Diaľkový ovládač OSL, 16 kanálový, s displejom až 30m, biela, ORNO
Detail

16 kanálový diaľkový ovládačDiaľkový ovládač pre bezdrôtové zariadenia (zásuvky, vypínače, zásuvky a zariadenia pripojené k nim). Šestnásť kanálov umožňuje ovládanie šestnásť samostatných zariadení, ktoré sú v dosahu diaľkového ovládania. Je schopný zapnúť / vypnúť všetky kanály naraz. Má možnosť nastavenia časovača, automatického zapínania (dojem obsadenia domácnosti - zabránenie možného vykradnutia)Technické parametre:* napájanie: 1x3V CR2032 a 1x12V A23* kmitočet: 433,92 MHz* rozsah v otvorenom priestore: až 30m* ON / OFF a funkcia stmievania* learning systém (automatická konfigurácia prídavných zariadení)* LED indikátor* pracuje s OSL (Orno Smart Living) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Diaľkový ovládač OSL, 16 kanálový, s displejom až 30m, biela, ORNO , Immax led cct star 40 cm (08221l)

Auna Pro Duett Quartett Fix V1, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Auna Pro Duett Quartett Fix V1, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie auna Pro Duett Quartett Fix V1 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša hneď štyri dynamické ručné mikrofóny, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém auna Pro Duett Quartett Fix V1 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie auna Pro Duett Quartett Fix V1 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro Duett Quartett Fix V1, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m , Immax neo smart žiarovka led e14 6w rgb+cct farebná a biela, stmievateľná, zigbee (07743l)

Auna Pro Duett Quartett Fix, V2, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Auna Pro Duett Quartett Fix, V2, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie auna Pro Duett Quartett Fix V2 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša dva dynamické ručné mikrofóny a dva náhlavné mikrofóny, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém auna Pro Duett Quartett Fix V2 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie auna Pro Duett Quartett Fix V2 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro Duett Quartett Fix, V2, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m , Immax neo lite smart, žiarovka led e14 6w rgb+cct farebná a biela, stmievateľná, wifi (07716l)

Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina

Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina
Detail

Bezdrôtové nástenné LED svietidlo z kolekcie Zafferano. Model vyrobený z hliníka. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina , Immax neo lite smart žiarovka led g9 4w cct, teplá, studená biela, stmievateľná, wifi, tuya (07763l)

Immax NEO LITE Smart pásik LED 5 m, RGB, CCT, farebný, stmievateľný, Wi-Fi, MUSIC, IR ovládač (07726L)

Immax NEO LITE Smart pásik LED 5 m, RGB, CCT, farebný, stmievateľný, Wi-Fi, MUSIC, IR ovládač (07726L)
Detail

LED pásik – inteligentný, nastaviteľná farba svetla (RGB), 500cm, s diaľkovým ovládačom, vstupné napätie 230 V, stmievateľný, 360 LEDiek, napájanie do siete, nastaviteľná teplota svetla (2700–6500K), kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya, Apple Siri skratky a Lidl Home, podporované OS: Android a iOS, mobilná aplikácia v slovenčine, energetický štítok G, jeden kus v balení LED pásiky sa dokonale hodia ako doplnok pre nadupané herné zostavy naozajstných nadšencov. Originálne nasvietenie vykúzli tú správnu atmosféru a podtrhne každý zážitok z hry. LED pásik Immax NEO LITE Smart pásik LED 5 m, RGB, CCT, farebný, stmievateľný, Wi-Fi, MUSIC, IR ovládač disponuje dĺžkou 500 cm a do PC skrinky rozmerovo dokonale zapadne. O svetlo sa stará 360 solídnych drobných LED diód. Firma IMMAX deklaruje pôsobivú životnosť 25000 h. Rozhodujúce parametre LED pásika Immax NEO LITE Smart pásik LED 5 m, RGB, CCT, farebný, stmievateľný, Wi-Fi, MUSIC, IR ovládač Počítačový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO LITE Smart pásik LED 5 m, RGB, CCT, farebný, stmievateľný, Wi-Fi, MUSIC, IR ovládač (07726L) , T-tomi bambusové hubky 4 ks – biela (8594166542297)

Solight DVB-T CX-4 kanálová, zosilňovač 35 dB (HN17B)

Solight DVB-T CX-4 kanálová, zosilňovač 35 dB (HN17B)
Detail

Anténa – Vonkajšia širokopásmová TV anténa SOLID CX-4 so zosilňovačom 35 dB pre zvýšenie kvality príjmu DVB-T signálu.Parametre a špecifikácia: Vlastnosti: P/Z pomer: 16 - 25 dBHmotnosť: 1,1 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight DVB-T CX-4 kanálová, zosilňovač 35 dB (HN17B) , Immax neo smart sada 3× žiarovka led e14 6w rgb+cct farebná a biela, stmievateľná, zigbee (07745c)

Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina Wall

Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina Wall
Detail

Bezdrôtové nástenné LED svietidlo z kolekcie Zafferano. Model vyrobený z hliníka. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina Wall , Immax neo lite smart žiarovka led e27 9 w rgb+cct farebná a biela, stmievateľná, wifi (07712l)

Beamz DMX60, 6-kanálový DMX ovládač svetelných efektov, XLR

Beamz DMX60, 6-kanálový DMX ovládač svetelných efektov, XLR
Detail

Zariadenie beamZ DMX60 je kompaktný ovládač svetelných efektov, ktorý so šiestimi jednotlivými fadermi ovláda prostredníctvom DMX svetelné efekty. Je ideálny na dekoratívne a zónové osvetlenie, ale hodí sa tiež na stmavenie svetla pri niektorých príležitostiach pomocou master fadera, čím vytvára útulnú atmosféru. Vďaka prevádzke na batérie a veľmi ľahkej konštrukcii ho možno veľmi jednoducho použiť kdekoľvek. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Beamz DMX60, 6-kanálový DMX ovládač svetelných efektov, XLR , Cepewa led čajová sviečka biela 4 ks (3560237560618)

Immax NEO LITE CUBE Smart LED nástenné, vonkajšie svietidlo, 15 W, RGB+CCT, Tuya WiFi (07901L)

Immax NEO LITE CUBE Smart LED nástenné, vonkajšie svietidlo, 15 W, RGB+CCT, Tuya WiFi (07901L)
Detail

Lampa na stenu – LED, moderný štýl, čierna, materiál: kov, stmievateľná, príkon 15W, výška 12cm, šírka 16cm, IP67 Uvítate perfektné osvetlenie pre interiér domu? V takej situácii by vo vašom výbere nemala chýbať lampa na stenu IMMAX. Materiálom konštrukcie lampy je kov. Pri procese výroby bola lampa na stenu vybavená stupňom krytia IP67. LED nástenné svietidlo pracuje s príkonom 15 W. Aby ste mohli produkt nainštalovať, potrebujete poznať rozmery. Tie sa pri ponúkanom variante vyšplhali na 16 × 16 × 12 cm. Výrobca udáva životnosť zdroja osvetlenia na úctyhodných 25000 h. Produkt napája klasická elektrická sieť, takže si nemusíte strážiť stav batérie. Základné prednosti nástenného svetla Immax NEO LITE CUBE Smart LED nástenné, vonkajšie svietidlo, 15 W, RGB+CCT, Tuya WiFi Chromatickosť, čiže teplota svetla, dosahuje 2700 K Materiálom lampy je kov Nástenné svetlo IMMAX má stupeň krytia IP67 Vstupné napätie dosahuje 230 V Životnosť je 25000 h Energetická trieda... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO LITE CUBE Smart LED nástenné, vonkajšie svietidlo, 15 W, RGB+CCT, Tuya WiFi (07901L) , Solight led vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou cct (wo780)

Blumfeldt Loomy XL, guľová lampa, Ø 50 cm, 16 LED farieb, 4 svetelené režimy, IP68, diaľkový ovládač, akumulátor, biela

Blumfeldt Loomy XL, guľová lampa, Ø 50 cm, 16 LED farieb, 4 svetelené režimy, IP68, diaľkový ovládač, akumulátor, biela
Detail

Farebné akcenty: guľová lampa Blumfeldt Loomy XL je silne žiarivým vrcholom akejkoľvek záhradnej alebo vonkajšej dekorácie, ale zaujme aj v obývacích izbách. Či už jednotlivo, alebo v kombinácii, guľa s priemerom 40 cm prináša pestrý lesk do tmavých hodín. V priebehu dňa je guľa atraktívna na pohľad vďaka bielemu PE plastu, ktorý intenzívne kontrastuje so všetkými záhradnými rastlinami, a tak aktívne prispieva k skrášleniu prostredia. V noci to, samozrejme, platí ešte viac, pretože keď sa rozsvieti 16-farebné LED svetlo v guli, premení okolie na mysticko-romantické prostredie. Obzvlášť pôsobivé sú štyri voliteľné režimy zmeny svetla (strobe, flash, fade a smooth), ktoré farby buď jemne prekrývajú cez seba, alebo ich striedajú so svetlým bleskom. Pre jednoduchý výber farieb a zmien svetla je súčasťou balenia diaľkový ovládač s dosahom 3 metre.Vonkajšia lampa Blumfeldt je napriek svojím obrovským rozmerom ľahká a jednoducho sa dá umiestniť na terase alebo v zimnej záhrade. Plastová guľa je s triedou ochrany IP68 odolná voči vode a zime, takže ju netreba odnášať v daždi ani v zime. Práve zasneženým vonkajším priestorom vdýchne úplne nový život. No a samozrejme sa hodí aj ako plávajúce osvetlenie bazénov alebo záhradných jazierok.Osvetlite svoju záhradu alebo obývaciu izbu. Guľová lampa Blumfeldt Loomy XL vyžaruje farebnú atmosféru na každú príležitosť. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Loomy XL, guľová lampa, Ø 50 cm, 16 LED farieb, 4 svetelené režimy, IP68, diaľkový ovládač, akumulátor, biela , Hitachi-lg gp57 slim, biela (gp57ew40)

Rabalux 77036 vonkajšie stropné LED svietidlo s CCT prepínačom Indre, biela

Rabalux 77036 vonkajšie stropné LED svietidlo s CCT prepínačom Indre, biela
Detail

Okrúhle smart vonkajšie stropné svietidlo veľkých rozmerov Indre v modernom štýle je skvelou voľbou na terasu, kde je vďaka vysokému jasu a ďalším funkciám ideálnym centrálnym zdrojom svetla. Biely model, ktorý je celý vyrobený z plastu, je doplnený bielym tienidlom veľkých rozmerov.Lampa má zabudovaný svetelný zdroj energetickej triedy F s výkonom 28 W, svietivosťou 2600 lúmenov s tienidlom a 3450 lúmenov bez tienidla a životnosťou 15 000 hodín. Teplotu farby lampy je možné meniť pomocou prepínača: Možno ju nastaviť na 3000, 4000 alebo 6500 K, tj môže poskytovať teplé, prirodzené alebo studené biele svetlo.Priemer vonkajšieho svietidla je 300 mm a jeho vzdialenosť od stropu je iba 55 mm. Svietidlo má krytie IP54, ktoré zaručuje ochranu proti prachu a striekajúcej vode z akéhokoľvek smeru. Ideálny rozsah prevádzkových teplôt Indre je -10 - 40 °C. (4home.sk)

Podobné produkty ako Rabalux 77036 vonkajšie stropné LED svietidlo s CCT prepínačom Indre, biela , Hitachi-lg gp60 slim, biela (gp60nw60)

Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Biely (752186)

Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Biely (752186)
Detail

Vypínač oblasť využitia: osvetlenie, pripojenie: ZigBee, funguje cez centrálnu jednotku, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, funguje s OS Android a iOS, aplikácia v slovenčine a v angličtine Štartovací KIT Legrand Valena Life with NetatmoInteligentné produkty z radu Legrand Valena Life With Netatmo vždy vyžadujú inštaláciu štartovacieho KITu Legrand Valena Life With Netatmo. Ide o nevyhnutný základ, ktorý ovláda všetky inteligentné zariadenia s možnosťou ich vzájomného prepojenia do systému inteligentnej domácnosti.Vytvorte inteligentnú domácnosť s produktmi Valena Life with NetatmoLegrand v spojení s Netatmo vyvinul rad inteligentných ovládacích prístrojov Legrand with Netatmo v dizajne Valena Life. Objavte nové inteligentné vypínače, žalúziové ovládače a zásuvky od spoločnosti Legrand, ktoré umožňujú vašu inteligentnú domácnosť ovládať hlasom alebo pomocou inteligentného telefónu odkiaľkoľvek na svete. Komunikácia medzi jednotlivými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Biely (752186) , Fristom ft-120 t led, 12 - 36v, 4 funkční, (2fft120t)

Legrand Valena Life With Netatmo Dvojitý Bezdrôtový Ovládač Biely (752187)

Legrand Valena Life With Netatmo Dvojitý Bezdrôtový Ovládač Biely (752187)
Detail

Ovládač – bezdrôtový, umožňuje pridať dva kontrolné body, možnosť pripojiť a ovládať až 20 drôtových prístrojov (spínačov/stmievačov, zásuviek, mobilných zásuvkových adaptérov, káblových výstupov a mikro modulov na osvetlenie), dodaný s rámčekom v bielej farbe, stupeň krytia: IP20 Štartovací KIT Legrand Valena Life with NetatmoInteligentné produkty z radu Legrand Valena Life With Netatmo vždy vyžadujú inštaláciu štartovacieho KITu Legrand Valena Life With Netatmo. Ide o nevyhnutný základ, ktorý ovláda všetky inteligentné zariadenia s možnosťou ich vzájomného prepojenia do systému inteligentnej domácnosti.Vytvorte inteligentnú domácnosť s produktmi Valena Life with NetatmoLegrand v spojení s Netatmo vyvinul rad inteligentných ovládacích prístrojov Legrand with Netatmo v dizajne Valena Life. Objavte nové inteligentné vypínače, žalúziové ovládače a zásuvky od spoločnosti Legrand, ktoré umožňujú vašu inteligentnú domácnosť ovládať hlasom alebo pomocou inteligentného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Legrand Valena Life With Netatmo Dvojitý Bezdrôtový Ovládač Biely (752187) , Vyberte si správnou antikoncepci (999-00-015-7443-7)

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 36 W, stmievateľné (1539084003)

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 36 W, stmievateľné (1539084003)
Detail

Stropné svietidlo – LED, stmievateľné, IP20, Ak hľadáte nové svietidlo na použitie v kancelárii, na chodbe v hoteli, alebo pokojne aj ako hlavné stropné svietidlo do svojej spálne, určite by ste nemali prehliadnuť inteligentné LED svietidlo EMOS 36 W radu EXCLUSIVE. Toto svietidlo vás očarí nielen svojím decentným vzhľadom s možnosťou použitia rámika hneď v 2 farbách, ale predovšetkým radom svojich unikátnych funkcií. Ak sa nemôžete rozhodnúť, či si zaobstarať svietidlo s teplou či studenou farbou svetla, potom vám svietidlo EMOS EXCLUSIVE dovolí nastavovať si akúkoľvek farbu svetla podľa vašej aktuálnej nálady, či využitia svietidla. Poteší vás určite aj svojou schopnosťou stmievania v desiatich úrovniach, alebo špeciálnym nočným režimom na ambientné osvetlenie. Všetko môžete ovládať z pohodlia kresla diaľkovým ovládačom. Kvalitná, pevná a zároveň ľahká konštrukcia svietidla EMOS EXCLUSIVE 36 W zaručí ľahkú inštaláciu ako na strop, tak aj na... (alza.sk)

Podobné produkty ako EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 36 W, stmievateľné (1539084003) , Niceboy diaľkový ovládač pre vega x star (vegaxstar-ovladac)

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné (1539084002)

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné (1539084002)
Detail

Stropné svietidlo – LED, stmievateľné, IP20, Ak hľadáte nové svietidlo na použitie v kancelárii, na chodbe v hoteli, alebo pokojne aj ako hlavné stropné svietidlo do svojej spálne, určite by ste nemali prehliadnuť inteligentné LED svietidlo EMOS 24 W radu EXCLUSIVE. Toto svietidlo vás očarí nielen svojím decentným vzhľadom s možnosťou použitia rámika hneď v 2 farbách, ale predovšetkým radom svojich unikátnych funkcií. Ak sa nemôžete rozhodnúť, či si zaobstarať svietidlo s teplou, alebo studenou farbou svetla, potom vám svietidlo EMOS EXCLUSIVE dovolí nastavovať si akúkoľvek farbu svetla podľa vašej aktuálnej nálady, či využitia svietidla. Poteší vás určite aj svojou schopnosťou stmievania v desiatich úrovniach, alebo špeciálnym nočným režimom na ambientné osvetlenie. Všetko môžete ovládať z pohodlia kresla diaľkovým ovládačom. Kvalitná, pevná a zároveň ľahká konštrukcia svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W zaručí ľahkú inštaláciu ako na strop, tak aj na stenu. ... (alza.sk)

Podobné produkty ako EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné (1539084002) , Solight led smart stojacia lampa rainbow, wifi, rgb, cct, 140 cm (wo62)

LED sviečky so zmenou farby a diaľkovým ovládačom biele 6 ks (402888)

LED sviečky so zmenou farby a diaľkovým ovládačom biele 6 ks (402888)
Detail

Led sviečka – súprava s praktickým diaľkovým ovládaním, sviečka z parafínu, režim zmeny farieb, 12 farebných kombinácií, 2 nastavenia časovača, výška 10, 12,5, 15 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LED sviečky so zmenou farby a diaľkovým ovládačom biele 6 ks (402888) , Fomei led light slim 15 w (fy4328)

LED sviečky so zmenou farby a diaľkovým ovládačom biele 3 ks (402409)

LED sviečky so zmenou farby a diaľkovým ovládačom biele 3 ks (402409)
Detail

Led sviečka – súprava s praktickým diaľkovým ovládaním, sviečka z parafínu, režim zmeny farieb, 12 farebných kombinácií, 2 nastavenia časovača, výška 10, 12,5, 15 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LED sviečky so zmenou farby a diaľkovým ovládačom biele 3 ks (402409) , Denver cct-1230 (dcct1230)

Bezdoteku LEDSolar 4 solárne vonkajšie svetlo svietidlo do zeme 4 ks, 4 LED, bezdrôtové, iPRO, 1W, studená farba

Bezdoteku LEDSolar 4 solárne vonkajšie svetlo svietidlo do zeme 4 ks, 4 LED, bezdrôtové, iPRO, 1W, studená            farba
Detail

Decentné vonkajšie bezdrôtové osvetlenie je vhodné ako osvetlenie domu, ktoré zvyšuje bezpečnosť, ale aj ochranu pred zlodejmi. Sadu solárnych svetiel do zeme tvoria 4 kusy zápustných svietidiel do zeme s kapacitou batérie 500 mAh. Osvetlenie je vybavené 4 silnými LED diódami v studenej bielej. Výhodou sú nastaviteľné režimy, solárne svetlo do zeme ľahko nastavíte na nízku intenzitu svitu, ale naopak aj vysokú intenzitu. Odporúčame vonkajšie svetlo do zeme LedSolar iPRO 1W umiestniť na okraj cesty alebo chodníka, a to priamo zabodnutím hrotu do trávnika – tak jednoduchá je inštalácia bezdrôtového vonkajšieho svetla. Osvetlenie je chránené proti vode a prachu vďaka stupňu krytia IP65, má tak veľmi dlhú životnosť aj v zhoršených poveternostných podmienkach. Všetky 4 kusy vonkajšieho bezdrôtového osvetlenia majú certifikáciu EU CE RoHS – pri výrobe tak neboli použité žiadne nebezpečné materiály. (bezdoteku.sk)

Podobné produkty ako Bezdoteku LEDSolar 4 solárne vonkajšie svetlo svietidlo do zeme 4 ks, 4 LED, bezdrôtové, iPRO, 1W, studená farba , Emos led žiarovka classic jc 4 w g9 neutrálna biela (1525736410)

LED prisadené svietidlo, 45W, stmievateľné, zmena CCT

Detail

LED prisadené svietidlo, 45W, stmievateľné, zmena CCTEAN: 8592920105900 Toto exkluzívne LED svietidlo predstavuje dokonalú kombináciu designu a funkčnosti. S výkonom 45W je skvelou náhradou za tradičnú 160W žiarovku. Parametre svietidla Tvar: kruh Typ: prisadené s diaľkovým ovládačom Farba svetla: teplá biela – studená biela Príkon: 45 W Krytie: IP20 Farba tela: biela Svetelný tok: 270–2 700 lm Ďalšie vlastnosti Možnosť stmievania: áno Teplota chromatickosti: 2 700 – 6 500 K Rad: ILVI Napätie: 220–240 V Uhol vyžarovania: 120° Zdroj svetla: LED Špecifikácia materiálov a rozmery Materiál tela: plast (PS) + oceľový plech Životnosť: 30 000 hodín Index podania farieb (CRI): Ra > 80 Materiál difúzora: plast (PMMA) Typ difúzora: mliečny Záručná doba: 3 roky Rozmer: priemer 500 × 70 mm Toto svietidlo je dodávané v krabici, 1 ks na predajný obal. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LED prisadené svietidlo, 45W, stmievateľné, zmena CCT , Emos led žiarovka classic jc 4 w g9 teplá biela (1525736210)

LED prisadené svietidlo, 30W, stmievanie, zmena CCT

LED prisadené svietidlo, 30W, stmievanie, zmena CCT
Detail

LED prisadené svietidlo, 30W, stmievanie, zmena CCTEAN: 8592920105924 Najdôležitejšie parametre Tvar: Kruh Typ svietidla: Prisadené s diaľkovým ovládačom Farba svetla: Teplá biela – studená biela Príkon: 30 W Ostatné parametre Krytie: IP20 Farba tela: Biela Svetelný tok: 180–1 800 lm Náhrada za žiarovku: 115 W Možnosť stmievania: Áno Teplota chromatickosti: 2 700 – 6 500 K Rad: ILVI Napätie: 220–240 V Uhol vyžarovania: 120° Zdroj svetla: LED Materiál tela: Plast (PS) + oceľový plech Životnosť: 30 000 hodín Index podania farieb (CRI): Ra > 80 Materiál difúzora: Plast (PMMA) Kategória: EXCLUSIVE Výstupný prúd zo zdroja: 175 mA Frekvencia: 50/60 Hz Prúd: 230 mA Typ difúzora: Mliečny Záručná doba: 3 roky Rozmer: Priemer 400 × 70 mm Predajný obal: 1 ks, krabica (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LED prisadené svietidlo, 30W, stmievanie, zmena CCT , Emos led žiarovka filament a60 4 w e27 neutrálna biela (1525283202)

IMMAX LED CCT STAR 40 cm (08221L)

IMMAX LED CCT STAR 40 cm (08221L)
Detail

Stropné svietidlo – LED, stmievateľné, príkon 42 W, svetelný tok 2760 lm, nastaviteľná teplota svetla (2700–6000K), výška 9 cm, šírka 40 cm, materiál kov a plast, IP20, Ak hľadáte kvalitné stropné LED svetlo, ktoré je vhodné do každej domácnosti, tak IMMAX LED CCT STAR je skvelou voľbou! Svetlo je stmievateľné, teda si môžete podľa situácie, nálady či činnosti nastaviť vyhovujúce svetelné podmienky. Teplota chromatickosti je 2 700 K – 6 000 K, takže si môžete zvoliť ako teplý odtieň, tak chladnejšie svetlo. Stropné svetlo IMMAX LED CCT STAR skrátka predstavuje moderné riešenie interiérového osvetlenia, ktoré vám domov prinesie úplne nové možnosti. Svetelný tok je 2 750 lm a šírka svetla je 40 cm.Kľúčové vlastnosti stropného svetla IMMAX LED CCT STARKvalitné stropné LED svetlo vhodné do každej domácnostiRôzne svetelné podmienky do každej situácie či náladyNáhrada za 42 W žiarovkuIMMAX LED CCT STAR je stmievateľnéNapätie svetla 230 V (alza.sk)

Podobné produkty ako IMMAX LED CCT STAR 40 cm (08221L) , Emos led žiarovka classic candle 4 w e14 neutrálna biela (1525731400)

Homatics Gamepad bezdrôtový herný ovládač

Detail

Homatics Gamepad - bezdrôtový herný ovládačUžite si dokonalý herný zážitok s bezdrôtovým ovládačom Homatics Gamepad. Kompatibilný s Android a Google zariadeniami, TV, PC, mobilom a tabletom. Intenzívny herný zážitok Vstavané duálne vibračné motory vašu hru posunú na nový level. Zážitok zo zákrut v závodných hrách alebo streľbu v akčných súbojoch bude intenzívnejší. Šesťosý gyroskop Flexibilný pohyb a zmena smeru vďaka šesťosému gyroskopu pre somatosenzorické sledovanie. Ovládajte celé herné bojisko. Google asistent tlačidlo Maximalizujte využitie svojho televízora pomocou hlasu. Ovládač je vybavený mikrofónom a tlačidlom pre spustenie hlasového asistenta. Návod na párovanie Zapnutie ovládača: Stlačte a podržte 4 sekundy tlačidlo s obrázkom "Mikrofóna" Spustenie párovania: Stlačte a podržte 3 sekundy "Späť" a "Domov" Prejdite na obrazovke zariadenia, s ktorým ovládač párujete do Bluetooth nastavenia Vyberte zariadenie s názvom "Game" a potvrďte pripojenie Po spárovaní ovládač zavibruje, čím potvrdí dokončené párovanie Vypnutie ovládača: Stlačte a podržte tlačidlo s obrázkom "Mikrofóna" a "Domov" (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homatics Gamepad bezdrôtový herný ovládač , Immax led cuckoo biela (08951l)

Sconto Stropné LED svietidlo STYLE 1 biela, stmievateľné so zmenou CCT, priemer 50 cm

Detail

**LED prisadené svietidlo STYLE 1** najlepšie poslúži na osvetlenie moderných interiérov, priestorov v kanceláriách, hoteloch, alebo domácnostiach. Telo svietidla je vyrobené z **pevného a trvanlivého oceľového plechu, difúzor potom z ľahkého plastu.** V balení nájdete rámčeky v 2 farbách (biela a strieborná), takže si sami zvolíte výsledný dizajn svietidla. Môžete si prostredníctvom diaľkového ovládača nastaviť farbu svetla od **studenej bielej** po **teplú bielu**, nechýba **funkcia stmievania**, alebo **ambientného osvetlenia**, ktoré navodzuje čarovný efekt osvitu stropu okolo svietidla. Nie ku všetkému potrebujete diaľkové ovládanie. Keď budete mať práve cestu okolo klasického vypínača na stene, svetlo s ním vypnete a zapnete, ako ste zvyknutí. Naviac vám umožňuje aj **krokovo meniť farebnú teplotu**. Po rozsvietení bude automaticky svietiť teplá biela (2700 K), keď rýchlo zhasnete a rozsvietite, zmení sa na neutrálnu bielu (4000 K) a pri zopakovaní rovnakého postupu prejde na studenú bielu (6500 K). Skrz krycí mliečny difúzor vyžaruje svetlo rovnomerne a príjemne v **širokom uhle 115 °**. Svietidlo môžete umiestniť ako na stenu, tak i na strop. Vybavte vašu domácnosť ďalším svietidlom zo série STYLE a utvorte si tak jednotný dizajn. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Stropné LED svietidlo STYLE 1 biela, stmievateľné so zmenou CCT, priemer 50 cm , Immax konektor click pre immax neo lite 07726l, 12 mm, spojka t, rgb+cct, 6 pin (kon6p-12-t)

Sconto Stropné LED svietidlo STYLE 1 biela, stmievateľné so zmenou CCT, priemer 36 cm

Detail

**LED prisadené svietidlo STYLE 1** najlepšie poslúži na osvetlenie moderných interiérov, priestorov v kanceláriách, hoteloch, alebo domácnostiach. Telo svietidla je vyrobené z **pevného a trvanlivého oceľového plechu, difúzor potom z ľahkého plastu.** V balení nájdete rámčeky v 2 farbách (biela a strieborná), takže si sami zvolíte výsledný dizajn svietidla. Môžete si prostredníctvom diaľkového ovládača nastaviť farbu svetla od **studenej bielej** po **teplú bielu**, nechýba **funkcia stmievania**, alebo **ambientného osvetlenia**, ktoré navodzuje čarovný efekt osvitu stropu okolo svietidla. Nie ku všetkému potrebujete diaľkové ovládanie. Keď budete mať práve cestu okolo klasického vypínača na stene, svetlo s ním vypnete a zapnete, ako ste zvyknutí. Naviac vám umožňuje aj **krokovo meniť farebnú teplotu**. Po rozsvietení bude automaticky svietiť teplá biela (2700 K), keď rýchlo zhasnete a rozsvietite, zmení sa na neutrálnu bielu (4000 K) a pri zopakovaní rovnakého postupu prejde na studenú bielu (6500 K). Skrz krycí mliečny difúzor vyžaruje svetlo rovnomerne a príjemne v **širokom uhle 115 °**. Svietidlo môžete umiestniť ako na stenu, tak i na strop. Vybavte vašu domácnosť ďalším svietidlom zo série STYLE a utvorte si tak jednotný dizajn. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Stropné LED svietidlo STYLE 1 biela, stmievateľné so zmenou CCT, priemer 36 cm , Playstation 4 slim 500 gb (ps719407775)

Guma modro/biela - vyberte

Guma modro/biela - vyberte
Detail

Guma modro/biela - vyberte Guma 7082-20 modro/biela - vyberteBiela strana slúži na gumovanie grafitových ceruziek na papieri a pauzáku, modrá strana pre gumovanie atramentu.20 ks v balení Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Pastelka Polychromos - rôzne farby 1.89 € Akvarelová farba UMTON 2.6 ml / rôzne odtiene 1.29 € Maliarske plátno na ráme PROFI / Výhodné balenie 3 kusy 13.99 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Guma modro/biela - vyberte , Led vianočná 3d hviezda, 80× led, teplá biela (x068014202)

LED nástenná lampička, stmievateľná, 4 W, 280 lm, 3000 K, biela (WO54-W)

LED nástenná lampička, stmievateľná, 4 W, 280 lm, 3000 K, biela (WO54-W)
Detail

Lampa na stenu – LED, moderný štýl, s vypínačom, biela, materiál: plast, stmievateľná, príkon 4W, svetelný tok 280lm, teplé svetlo (3000K), výška 12cm, šírka 30cm, IP20 Chcete mať perfektne osvetlený interiér domu či garáž? Potom by vašej pozornosti nemala uniknúť lampa na stenu Solight. Intenzitu svetla znázorňuje svetelný tok, očakávajte teda, že bude zodpovedať hodnote 280 lm. Materiálom konštrukcie lampy je plast. Lampa dostala do vienka vypínač, ktorým ju budete jednoducho ovládať. Lampa na stenu bola pri procese výroby opatrená stupňom krytia IP20. Svetlo poskytuje integrovaný zdroj s LED technológiou s príkonom 4 W. Aby ste mohli produkt nainštalovať, potrebujete poznať rozmery. Tie sa pri ponúkanom variante vyšplhali na 30 × 7,5 × 12 cm. Produkt napája klasická elektrická sieť, takže si nemusíte strážiť stav batérie. Zásadné parametre lampy na stenu LED nástenná lampička, stmievateľná, 4 W, 280 lm, 3000 K, biela Nástenné svietidlo do interiéru... (alza.sk)

Podobné produkty ako LED nástenná lampička, stmievateľná, 4 W, 280 lm, 3000 K, biela (WO54-W) , Sigma súprava micro červená + biela/led-červená + biela (17243)

Immax NEO LITE Smart, žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi

Immax NEO LITE Smart, žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi
Detail

Kvalitní Smart LED žiarovka E14 6W RGBW IMMAX NEO 07716L WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré žiarovky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO LITE Smart, žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi , Compass 4 led 12 v suf.11x39 sv8.5, biela, 2 ks (33725)

Immax NEO Smart žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, Zigbee (07743L)

Immax NEO Smart žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, Zigbee (07743L)
Detail

LED žiarovka – inteligentná, pätica E27, príkon 11W, 230 V, svetelný tok 1055lm, nastaviteľná farebná teplota svetla (2700–6500K), priemer 120mm, ZigBee, kompatibilná s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya, Apple Siri skratky, aplikácia v angličtine a slovenčine, životnosť 25000h, energetický štítok F, 1 kus v balení LED žiarovka IMMAX sa hodí pre všetky svietidlá s typom pätice E27 a napájacím napätím zodpovedajúcim hodnote 230 V. Dozaista vás poteší, že táto žiarovka sa môže preukázať triedou energetickej náročnosti F, ktorá vám pomôže znížiť náklady na elektrinu v porovnaní s bežnými žiarovkami. A pritom takisto musíme spomenúť príkon LED žiarovky 11 W a parádnu životnosť 25000 h, čo sa teda naozaj oplatí. Patrí medzi stmievateľné typy, môžete si teda prispôsobiť silu vyžarovaného svetla. Ide rovnako o SMART výrobok, ktorý vám ponúkne všetky moderné funkcie. Budete si môcť nastaviť farbu svetla. Táto žiarovka podporuje možnosť pripojenia cez ZigBee.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO Smart žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, Zigbee (07743L) , Emos led reflektor hobby slim, 2× 30w + trojnožka (1531223120)

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, čierny

Detail

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, čiernyEAN produktu: 889842654790 Objavte nový rozmer hrania Spoločne s novou generáciou konzoly Xbox prichádza vylepšený bezdrôtový ovládač. Vylepšený komfort Texturované spúšte a tlačidlá pre lepšie držanie aj po mnohých hodinách hrania. Hybridný smerový ovládač Nový smerový ovládač pre rýchlejšie a presnejšie ovládanie. Zdieľajte svoje zážitky Dedikované tlačidlo Share pre ľahké zdieľanie herných zážitkov. Univerzálna konektivita Kompatibilný so staršími Xboxmi, PC a zariadeniami na báze Androidu vďaka Bluetooth LE a USB-C. Nabíjanie Používajte AA nabíjacie batérie Možnosť použitia voliteľného dobíjacieho akumulátora (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, čierny , Bwt slim mei 3,6 l filtračná kanvica biela (9022001906953)

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, zelený

Detail

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, zelenýEAN: 889842896480 Nová úroveň hrania Zažite modernizovaný dizajn s Xbox ovládačom. Jeho zelený reliéfny povrch a vyladená geometria zvyšujú pohodlie pri hraní. Vyhradené tlačidlo Zdieľať Jednoduché zaznamenávanie a zdieľanie obsahu vďaka novému tlačidlu Zdieľať. Mierte presne Hybridný smerový ovládač a textúrovaný povrch na spúšťoch, bočných tlačidlách a zadnom kryte batérií zvyšujú presnosť mierenia. Prepínanie zariadenia Jednoduché prepínanie medzi konzolami Xbox Series X|S, počítačmi s Windows a zariadeniami s Androidom a iOS. Kompatibilita Ovládač je kompatibilný s konzolou Xbox, počítačmi s Windows 10/11, mobilnými telefónmi a tabletmi. Obsahuje technológie Xbox Wireless a Bluetooth® pre bezdrôtové hranie. 3,5mm stereofónny konektor umožňuje pripojenie ľubovoľných kompatibilných slúchadiel s mikrofónom. Špeciálne vlastnosti Štruktúrovaný povrch na spúšťach, tlačidlách a zadnej strane Port USB-C® Tlačidlo Zdieľať Hybridný smerový ovládač 3,5mm zvukový konektor (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, zelený , Sixtol zdvíhací popruh 4 m 2 t/4 t zelený (1185734)

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, modrý

Detail

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, modrýEAN: 889842654752 Vlastnosti Pre Xbox Series, Xbox One, PC, Mobilný telefón a Tablet Kompatibilný so systémom Android, Windows 10/11 Bezdrôtové pripojenie 3,5mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači) AA batérie Vibrácie Analógové páčky Modrá farba Dizajn a pohodlieGamepad je navrhnutý pre pohodlné držanie aj po dlhých hodinách hrania. Texturované spúšte a tlačidlá zaručujú skvelý grip. Hybridný smerový ovládač Novo navrhnutý smerový ovládač pre rýchlejšie a presnejšie ovládanie. Tlačidlo Share Zdieľajte svoje herné zážitky s priateľmi alebo fanúšikmi jedným stlačením tlačidla. Konektivita Bezproblémové pripojenie vďaka Bluetooth LE a USB-C. Kompatibilný s PC, Xboxom a Android zariadeniami. Nabíjanie Používajte AA nabíjacie batérie alebo voliteľný dobíjací akumulátor. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, modrý

Sconto Nástenné LED svietidlo ISABEL 4 chróm

Detail

Dizajnové nástenné svietidlo ISABEL 4 v tvare vlnky pôsobí jemným a upokojujúcim dojmom. Svietidlo sa bude perfektne vynímať nad jedálenským či konferenčným stolom, nad barovým pultom, ale aj v predsieni. Svietidlo je dodávané vrátane LED zdroja v neutrálnej bielej farbe, čo dodá dostatok osvetlenia na každú vašu činnosť. Vybavte vašu domácnosť ďalším svietidlom zo série IDA a vytvorte si tak jednotný dizajn. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Nástenné LED svietidlo ISABEL 4 chróm

LED sviečky s diaľkovým ovládačom 8 ks biele (402889)

LED sviečky s diaľkovým ovládačom 8 ks biele (402889)
Detail

Led sviečka – imitácia blikavého svetla sviečky, vrátane diaľkového ovládania, žiadne spaľovanie, dym ani nebezpečenstvo požiaru, priemer 7,5 cm, výška, 7,5, 10,5, 12,5, 15,5 cm, krémovo biele (alza.sk)

Podobné produkty ako LED sviečky s diaľkovým ovládačom 8 ks biele (402889)

Malone Duett Pro V1, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Malone Duett Pro V1, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie Malone Duett Pro V1 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša dva dynamické ručné mikrofóny, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém Malone Duett Pro V1 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie Malone Duett Pro V1 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Malone Duett Pro V1, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Malone Duett Pro V2, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Malone Duett Pro V2, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie Malone Duett Pro V2 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša hneď dva slúchadlové mikrofóny, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém Malone Duett Pro V2 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie Malone Duett Pro V2 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Malone Duett Pro V2, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Malone Duett Pro V3, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Malone Duett Pro V3, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie Malone Duett Pro V3 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša slúchadlový mikrofón a dynamický ručný mikrofón, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém Malone Duett Pro V3 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie Malone Duett Pro V3 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Malone Duett Pro V3, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

WOOX R5149, WiFi LED Strip Kit RGB+CCT, Music

WOOX R5149, WiFi LED Strip Kit RGB+CCT, Music
Detail

Kvalitní Smart LED pásik 12V 48LED/m IP65 24W RGBW WOOX R5149 5m WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako WOOX R5149, WiFi LED Strip Kit RGB+CCT, Music

Immax NEO LITE Smart žiarovka LED G9 4W CCT, teplá, studená biela, stmievateľná, WiFi, TUYA (07763L)

Immax NEO LITE Smart žiarovka LED G9 4W CCT, teplá, studená biela, stmievateľná, WiFi, TUYA (07763L)
Detail

LED žiarovka – inteligentná, pätica G9, príkon 4W, 230 V, svetelný tok 400lm, nastaviteľná farebná teplota svetla (2700–6500K), priemer 18mm, WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilná s Tuya, aplikácia v češtine, životnosť 25000h, energetický štítok E, 1 kus v balení LED žiarovka IMMAX je určená pre akékoľvek svietidlo s označením pätice G9 a napájacím napätím s hodnotou 230 V. Bezpochyby oceníte, že žiarovka s technológiou LED sa môže preukázať triedou energetickej náročnosti E, funguje teda za výrazne prijateľnejších finančných podmienok v porovnaní s klasickými žiarovkami. Nesmieme zabudnúť ani na príkon LED žiarovky 4 W a životnosť, ktorá dosahuje 25000 h, čo sa teda naozaj oplatí. Patrí medzi stmievateľné typy, môžete si teda prispôsobiť výsledné svetlo. Ide rovnako o SMART produkt, ktorý ponúka všetky moderné funkcie. Dokážete ju dokonca ovládať hlasom. Vďaka hlasovému ovládaniu tiež možno ovládať iné zariadenia v inteligentnej domácnosti. Táto žiarovka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO LITE Smart žiarovka LED G9 4W CCT, teplá, studená biela, stmievateľná, WiFi, TUYA (07763L)

Immax NEO LITE 3x Smart žiarovka LED E27 9W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi

Immax NEO LITE 3x Smart žiarovka LED E27 9W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi
Detail

Kvalitní Smart sada LED žiaroviek E27 9W RGBW IMMAX NEO 07712C WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré žiarovky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO LITE 3x Smart žiarovka LED E27 9W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi

Immax NEO LITE Smart, žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi (07716L)

Immax NEO LITE Smart, žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi (07716L)
Detail

LED žiarovka – inteligentná, pätica E14, príkon 6W, 230 V, svetelný tok 470lm, nastaviteľná farebná teplota svetla (2700–6500K), priemer 37mm, WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilná s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya, Apple Siri skratky, Lidl Home, aplikácia v angličtine a slovenčine, životnosť 25000h, energetický štítok F, 1 kus v balení Ovládajte žalúzie a rolety pomocou svojho inteligentného telefónu a bezplatnej aplikácie Immax Neo Pro z pohodlia vašej pohovky alebo pomocou tlačidiel. Vďaka motoru s rýchlosťou 55 otáčok za minútu možno pripojiť tienidlo s maximálnym zaťažením 10 kg a váhou 318 g. Immax Neo Lite je kompatibilný so všetkými retiazkovými žalúziami, ktoré majú korálky a maximálny rozmer 2,5 × 3,5 m. V každej modernej smart domácnosti ale najviac oceníte prepojenie aplikácie Immax Neo Pro s Google Assistent alebo Amazon Alexou na možnosť ovládania hlasom, kontrola slnečného svetla tak môže byť v domácnosti naozaj veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO LITE Smart, žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi (07716L)

Jak vybrat rodinný dům (978-80-271-0246-4)

Jak vybrat rodinný dům (978-80-271-0246-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Martin Perlík, 224 stran Zkušený projektant a poradce vás provede základními otázkami při rozhodování o koupi rodinného domu. Napoví podle čeho vybírat a naučí vás odhalit skryté nástrahy v nabídkách realitních kanceláří. Pomůže vám také rozpoznat vady a poruchy domu na první prohlídce. Dočtete se i o prvních krocích při následné rekonstrukci domu. (alza.sk)

Podobné produkty ako Jak vybrat rodinný dům (978-80-271-0246-4)

Rabalux – LED Vonkajšie nástenné svietidlo LED/4 W/230 V IP44 (91829)

Rabalux – LED Vonkajšie nástenné svietidlo LED/4 W/230 V IP44 (91829)
Detail

Lampa na stenu –, moderný štýl, číra, materiál: kov so žiarovkou Zdroj svetla je integrovaný, príkon 4W, svetelný tok 350lm, neutrálne svetlo (4000K), výška 9.3cm, šírka 5.2cm, IP44 Máte radi kvalitne a dokonale osvetlený exteriér domu, garáž, cestu okolo domu alebo vás viac zaujíma osvetlenie pri večerných párty a oslavách na terase? Potom by vašej pozornosti nemala uniknúť lampa na stenu RABALUX. Intenzitu svetla znázorňuje svetelný tok, očakávajte teda, že bude zodpovedať hodnote 350 lm. Materiálom konštrukcie lampy je kov. Nástenné svietidlo RABALUX má stupeň krytia IP44. Vďaka svojej zvýšenej odolnosti tak vydrží omnoho viac než interiérové svetlo. Nepochybne oceníte jednu žiarovku, ktorá sa nachádza v balení. Nemusíte sa teda starať o jej kúpu. Na bezproblémovú inštaláciu potrebujete poznať rozmery, ktoré predstavujú 5,2 × 8 × 9,3 cm. Výrobca udáva životnosť zdroja osvetlenia na úctyhodných 30000 h. Produkt napája klasická elektrická zásuvka, takže vám... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rabalux – LED Vonkajšie nástenné svietidlo LED/4 W/230 V IP44 (91829)

Auna Pro UHF200C-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač

Auna Pro UHF200C-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač
Detail

auna Pro UHF200C-HB je sada UHF bezdrôtových mikrofónov, vhodná na použitie na javiskách, ktorá odborne a všestranne pokryje požiadavky každodenných podujatí.Súprava bezdrôtových mikrofónov ponúka dokonalú kombináciu prenosových zariadení: bezdrôtový ručný mikrofón pre moderovanie a rýchlu výmenu rečníkov a vreckový vysielač s headset náhlavnou súpravou pre pohodlné trvalé moderovanie, ktoré nevyžaduje výmenu hovoriacich. Vreckový vysielač sa jednoducho pripevní na odev a je prenosovou základňou pre náhlavnú súpravu. Týmto spôsobom ostane úplne zachovaná voľnosť pohybu rúk. Vďaka UHF technológii má bezdrôtový systém auna Pro UHF200C-HB dosah až do 40 metrov, čo umožňuje veľmi flexibilné umiestnenie rádiového prijímača. Systém je vybavený dvomi XLR a jedným 6,3 mm jackovým výstupom a dá sa jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv. Displeje na vreckovom vysielači a prijímači veľmi uľahčujú zosúladenie všetkých častí – napr. pri výbere meniteľnej prenosovej frekvencie.Vďaka svojej energeticky efektívnej konštrukcii pracuje bezdrôtová mikrofónová zostava auna Pro UHF200C-HB mnoho hodín a je preto vhodná aj na celovečerné akcie, ako sú karaoke párty, diskusie, prednášky alebo klubové večierky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro UHF200C-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač

Auna Pro UHF200F-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač

Auna Pro UHF200F-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač
Detail

auna Pro UHF200F-HB je sada UHF bezdrôtových mikrofónov, vhodná na použitie na javiskách, ktorá odborne a všestranne pokryje požiadavky každodenných podujatí.Súprava bezdrôtových mikrofónov ponúka dokonalú kombináciu prenosových zariadení: bezdrôtový ručný mikrofón pre moderovanie a rýchlu výmenu rečníkov a vreckový vysielač s headset náhlavnou súpravou pre pohodlné trvalé moderovanie, ktoré nevyžaduje výmenu hovoriacich. Vreckový vysielač sa jednoducho pripevní na odev a je prenosovou základňou pre náhlavnú súpravu. Týmto spôsobom ostane úplne zachovaná voľnosť pohybu rúk. Vďaka UHF technológii má bezdrôtový systém auna Pro UHF200F-HB dosah až do 40 metrov, čo umožňuje veľmi flexibilné umiestnenie rádiového prijímača. Systém je vybavený dvomi XLR a jedným 6,3 mm jackovým výstupom a dá sa jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv. Ovládanie je mimoriadne jednoduché, pretože vďaka pevným prenosovým frekvenciám môžeš okamžite začať zapnutím zariadení.Vďaka svojej energeticky efektívnej konštrukcii pracuje bezdrôtová mikrofónová zostava auna Pro UHF200F-HB mnoho hodín a je preto vhodná aj na celovečerné akcie, ako sú karaoke párty, diskusie, prednášky alebo klubové večierky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro UHF200F-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač

iGET HOMEGUARD HGNVK88002P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 2× FullHD

iGET HOMEGUARD HGNVK88002P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 2× FullHD
Detail

Kamerový systém – pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, ethernet a rádiové vlny, napájanie: batériami,rozlíšenie až , aplikácia pre OS Android, Windows a iOS v češtine a angličtine, kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa a Google Home (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOMEGUARD HGNVK88002P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 2× FullHD

iGET HOMEGUARD HGNVK88004P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 4x FullHD

iGET HOMEGUARD HGNVK88004P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 4x FullHD
Detail

Kamerový systém – pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, ethernet a rádiové vlny, napájanie: batériami,rozlíšenie až , aplikácia pre OS Android, Windows a iOS v češtine a angličtine, kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa a Google Home (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOMEGUARD HGNVK88004P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 4x FullHD

Solight LED smart stojacia lampa Rainbow, wifi, RGB, CCT, 140cm

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Solight LED smart stojacia lampa Rainbow, wifi, RGB, CCT, 140cm

Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT (WO780)

Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT (WO780)
Detail

LED svietidlo – so senzorom pohybu, príkon 18W, svetelný tok 1350lm, materiál: plast, max. výška 7.1cm, šírka 21.4cm, IP54 LED svetlá patria medzi svetelné zdroje s vysokou výdržou a nízkou spotrebou. LED svetlo Solight zdobí moderný štýl. Konštrukcia získala pri výrobe certifikát stupňa krytia IP54. Jeho správnu funkciu zaistíte napätím 230 V. Svetlo poskytuje už integrovaný zdroj s LED technológiou s príkonom 18 W. Veľká výhoda spočíva v životnosti zdroja svetla. Ponúkaný variant by mal vydržať svietiť úctyhodných 30000 h. O akú intenzitu svetla ide nám udáva svetelný tok. Ten sa v tomto prípade rovná 1350 lm. Na umiestnenie LED svetla si musíte vyhradiť miesto s veľkosťou 21,4 × 21,4 × 7,1 cm. Napájanie si nevyžaduje žiadne veľké nároky, svetlo stačí zastrčiť do klasickej elektrickej zásuvky. Ledkové svietidlo Solight je vyrobené z materiálu, ktorým je plast. Zásadné parametre LED svetla Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT LED... (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT (WO780)

Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT, 18W, 1350lm, 22cm, 2v1 - biely a čierny kryt

Detail

Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT Moderné vonkajšie osvetlenie Solight prináša unikátnu možnosť nastavenia teploty svetla podľa vašich preferencií. Ponúkame vám výber z teplej, neutrálnej a studenej bielej. Flexibilita a všestrannosť V balení nájdete čierny aj biely kryt, ktorý je možné podľa potreby vymeniť. Svetlo je navrhnuté na inštaláciu na steny a stropy a je vhodné na vonkajšie aj vnútorné použitie. Technické parametre Spotreba: 18W Svetelný tok: 1350lm Teplota chromatickosti: voliteľná - 3000K, 4000K, 6000K Životnosť LED: 30.000 hodín Uhol svietenia: 110° Detekčné údaje senzora Detekčný uhol: 90° Detekčná vzdialenosť: max. 10m (do 24°C) Nastavenie času svietenia: 10sec-5min. Nastavenie svetelnej citlivosti: 3-2000LUX Ďalšie technické informácie Index podania farieb Ra: >80 Materiál: PC+ABS Krytie: IP54 (chránené proti striekajúcej vode) Napätie: 220-240V AC Energetická trieda: A+ Prevádzková teplota: -20 °C až 50 °C Rozmery a design Svetlo má okrúhly tvar a jeho rozmery sú 214 x 71 mm. Vďaka možnosti výberu krytu môžete zvoliť buď čiernu alebo bielu variantu. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT, 18W, 1350lm, 22cm, 2v1 - biely a čierny kryt

Immax NEO SMART sada 3x žiarovka LED GU10 6W RGB+CCT barevná a biela, stmívatelná, WiFi 07724C

Immax NEO SMART sada 3x žiarovka LED GU10 6W RGB+CCT barevná a biela, stmívatelná, WiFi 07724C
Detail

Kvalitní Smart sada LED žiaroviek GU10 6W RGB+CCT IMMAX NEO 07724C WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré žiarovky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO SMART sada 3x žiarovka LED GU10 6W RGB+CCT barevná a biela, stmívatelná, WiFi 07724C
IMMAX LED CCT STAR 40 cm (08221L), Immax NEO Smart žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, Zigbee (07743L), Immax NEO LITE Smart, žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi (07716L), Immax NEO LITE Smart žiarovka LED G9 4W CCT, teplá, studená biela, stmievateľná, WiFi, TUYA (07763L), T-tomi Bambusové hubky 4 ks – Biela (8594166542297), Immax NEO Smart sada 3× žiarovka LED E14 6W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, Zigbee (07745C), Immax NEO LITE Smart žiarovka LED E27 9 W RGB+CCT farebná a biela, stmievateľná, WiFi (07712L), CEPEWA LED čajová sviečka biela 4 ks (3560237560618), Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT (WO780), Hitachi-LG GP57 slim, biela (GP57EW40), Hitachi-LG GP60 slim, biela (GP60NW60), FRISTOM FT-120 T LED, 12 - 36V, 4 funkční, (2FFT120T), Vyberte si správnou antikoncepci (999-00-015-7443-7), Niceboy diaľkový ovládač pre VEGA X Star (vegaxstar-ovladac), Solight LED smart stojacia lampa Rainbow, WiFi, RGB, CCT, 140 cm (WO62), Fomei LED Light Slim 15 W (FY4328), Denver CCT-1230 (dcct1230), Emos Led žiarovka Classic JC 4 W G9 neutrálna biela (1525736410), Emos Led žiarovka Classic JC 4 W G9 teplá biela (1525736210), EMOS LED žiarovka Filament A60 4 W E27 neutrálna biela (1525283202), EMOS LED žiarovka Classic Candle 4 W E14 neutrálna biela (1525731400), IMMAX LED Cuckoo biela (08951L), Immax Konektor CLICK pre Immax NEO LITE 07726L, 12 mm, spojka T, RGB+CCT, 6 pin (KON6P-12-T), PlayStation 4 Slim 500 GB (PS719407775), LED vianočná 3D hviezda, 80× LED, teplá biela (X068014202), Sigma Súprava Micro červená + biela/LED-červená + biela (17243), COMPASS 4 LED 12 V suf.11X39 SV8.5, biela, 2 ks (33725), EMOS LED reflektor HOBBY SLIM, 2× 30W + trojnožka (1531223120), BWT SLIM MEI 3,6 l filtračná kanvica biela (9022001906953), SIXTOL Zdvíhací popruh 4 m 2 t/4 t zelený (1185734)