T led dimled bezdrotovy ovladac nastenny 2 kanalovy 069102

Produkt T led dimled bezdrotovy ovladac nastenny 2 kanalovy 069102 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T led dimled bezdrotovy ovladac nastenny 2 kanalovy 069102 upraviť a produkt hľadať znova.

Xbox Elite Wireless Series 2 bezdrôtový ovládač čierny

Xbox Elite Wireless Series 2 bezdrôtový ovládač čierny
Detail

Navrhnutý pre výkon Bezdrôtový ovládač Xbox Elite Series 2 je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám dnešných profesionálnych hráčov s viac ako 30 spôsobmi hrania. Vylepšite svoju mušku s novými nastaviteľnými páčkami, strieľajte ešte rýchlejšie s prispôsobiteľnými triggermi a zostaňte konzistentné s pogumovaným povrchom. V balení Xbox Wireless Controller Series 2 Prenosné púzdro Set 6 páčok Set 6 zadných páčok Set 4 zadných pádiel Set 2 D-padov Nástroj na prispôsobenie páčok Nabíjací dock USB-C kábel Technické parametre Typ licencie: Krabicová Pripojenie Drôtové pripojenia: 3,5 mm, USB-C Vzhľad Farba: Čierna Základná farba: Čierna Konštrukcia Dĺžka kábla (m): 2,7 m Rozmery (V x Š x H): 30 mm (V), 110 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 345 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Pripojenie: Bluetooth, Xbox Wireless Adapter, USB-C Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: Xbox One Zo série hry: Xbox Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Elite Wireless Series 2 bezdrôtový ovládač čierny , Niceboy diaľkový ovládač pre vega x star (vegaxstar-ovladac)

Malone Duett Pro V1, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Malone Duett Pro V1, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie Malone Duett Pro V1 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša dva dynamické ručné mikrofóny, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém Malone Duett Pro V1 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie Malone Duett Pro V1 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Malone Duett Pro V1, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m , Twinkly dots bodový pásik 60 led, 3 m, t (twd060stp-t)

Malone Duett Pro V2, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Malone Duett Pro V2, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie Malone Duett Pro V2 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša hneď dva slúchadlové mikrofóny, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém Malone Duett Pro V2 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie Malone Duett Pro V2 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Malone Duett Pro V2, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m , Gravity ksx 2 t

Malone Duett Pro V3, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Malone Duett Pro V3, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie Malone Duett Pro V3 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša slúchadlový mikrofón a dynamický ručný mikrofón, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém Malone Duett Pro V3 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie Malone Duett Pro V3 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Malone Duett Pro V3, 2-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m , Sixtol zdvíhací pás 2-vrstvový 2 m 2 t/4 t zelený (1185726)

Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina

Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina
Detail

Bezdrôtové nástenné LED svietidlo z kolekcie Zafferano. Model vyrobený z hliníka. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina , Sixtol zdvíhací popruh 2 m 1 t/2 t fialový (1185730)

Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina Wall

Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina Wall
Detail

Bezdrôtové nástenné LED svietidlo z kolekcie Zafferano. Model vyrobený z hliníka. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtové nástenné led svietidlo Zafferano Poldina Wall , Led vianočný záves, 2× 2 m, teplá biela, 360× led (x08360121)

Auna Pro UHF200F-2B, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, 2 x vreckový vysielač – headset

Auna Pro UHF200F-2B, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, 2 x vreckový vysielač – headset
Detail

auna Pro UHF200F-2B je sada UHF bezdrôtových mikrofónov, vhodná na použitie na javiskách, ktorá odborne a všestranne pokryje požiadavky každodenných podujatí.Súprava bezdrôtových mikrofónov prichádza rovno s dvomi vreckovými vysielačmi s vhodnými náhlavnými headset súpravami, ktoré plne zachovávajú gestický repertoár spevákov, rečníkov a podobne. Vreckové vysielače sa jednoducho pripevnia na odev a sú prenosovou základňou pre náhlavnú súpravu. Týmto spôsobom ostane úplne zachovaná voľnosť pohybu rúk. Vďaka UHF technológii má bezdrôtový systém auna Pro UHF200F-2B dosah až do 40 metrov, čo umožňuje veľmi flexibilné umiestnenie rádiového prijímača. Systém je vybavený dvomi XLR a jedným 6,3 mm jackovým výstupom a dá sa jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv. Ovládanie je mimoriadne jednoduché, pretože vďaka pevným prenosovým frekvenciám môžeš okamžite začať zapnutím zariadení.Vďaka svojej energeticky efektívnej konštrukcii pracuje bezdrôtová mikrofónová zostava auna Pro UHF200F-2B mnoho hodín a je preto vhodná aj na celovečerné akcie, ako sú karaoke párty, diskusie, prednášky alebo klubové večierky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro UHF200F-2B, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, 2 x vreckový vysielač – headset , Gravity ks lts 2 t

Vonyx WM82C Digital, 2-kanálový systém UHF bezdrôtových mikrofónov, headset z ručný mikrofón, 50 m, kufor

Vonyx WM82C Digital, 2-kanálový systém UHF bezdrôtových mikrofónov, headset z ručný mikrofón, 50 m, kufor
Detail

Vonyx WM82C Digital je sada UHF bezdrôtových mikrofónov, vhodná na použitie na javiskách, ktorá odborne a všestranne pokryje požiadavky každodenných podujatí. Sada bezdrôtových mikrofónov prináša headset mikrofón aj ručný mikrofón s pevnou rádiovou frekvenciou. Voľnosť rúk je na jednej strane zaručená voliteľným použitím klopového mikrofónu alebo headset mikrofónu s praktickým vreckovým vysielačom a na druhej strane rýchlym prenosom cez ručný mikrofón. Vďaka UHF technológii pokrýva rádiový systém Vonyx WM82C aj rozsiahle oblasti do 50 m. Vďaka dvom vyváženým XLR výstupom a jednému nevyváženému 6,3 mm jackovému výstupu môže byť systém ľahko integrovaný do všetkých konvenčných zvukových zostáv, ako sú mixážne pulty alebo PA systémy. Vďaka energeticky úspornej konštrukcii pracuje bezdrôtový mikrofónový systém Vonyx WM82C počas niekoľkých hodín. Kufor, ktorý je súčasťou balenia, má ochranné čalúnenie, ktoré bezpečne prepravuje všetky komponenty sady. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Vonyx WM82C Digital, 2-kanálový systém UHF bezdrôtových mikrofónov, headset z ručný mikrofón, 50 m, kufor , Sixtol zdvíhací pás 2-vrstvový 4 m 1 t/2 t fialový (1185725)

Auna Pro UHF200C-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač

Auna Pro UHF200C-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač
Detail

auna Pro UHF200C-HB je sada UHF bezdrôtových mikrofónov, vhodná na použitie na javiskách, ktorá odborne a všestranne pokryje požiadavky každodenných podujatí.Súprava bezdrôtových mikrofónov ponúka dokonalú kombináciu prenosových zariadení: bezdrôtový ručný mikrofón pre moderovanie a rýchlu výmenu rečníkov a vreckový vysielač s headset náhlavnou súpravou pre pohodlné trvalé moderovanie, ktoré nevyžaduje výmenu hovoriacich. Vreckový vysielač sa jednoducho pripevní na odev a je prenosovou základňou pre náhlavnú súpravu. Týmto spôsobom ostane úplne zachovaná voľnosť pohybu rúk. Vďaka UHF technológii má bezdrôtový systém auna Pro UHF200C-HB dosah až do 40 metrov, čo umožňuje veľmi flexibilné umiestnenie rádiového prijímača. Systém je vybavený dvomi XLR a jedným 6,3 mm jackovým výstupom a dá sa jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv. Displeje na vreckovom vysielači a prijímači veľmi uľahčujú zosúladenie všetkých častí – napr. pri výbere meniteľnej prenosovej frekvencie.Vďaka svojej energeticky efektívnej konštrukcii pracuje bezdrôtová mikrofónová zostava auna Pro UHF200C-HB mnoho hodín a je preto vhodná aj na celovečerné akcie, ako sú karaoke párty, diskusie, prednášky alebo klubové večierky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro UHF200C-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač , Sixtol zdvíhací pás 2-vrstvový 6 m 2 t/4 t zelený (1185728)

Auna Pro UHF200F-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač

Auna Pro UHF200F-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač
Detail

auna Pro UHF200F-HB je sada UHF bezdrôtových mikrofónov, vhodná na použitie na javiskách, ktorá odborne a všestranne pokryje požiadavky každodenných podujatí.Súprava bezdrôtových mikrofónov ponúka dokonalú kombináciu prenosových zariadení: bezdrôtový ručný mikrofón pre moderovanie a rýchlu výmenu rečníkov a vreckový vysielač s headset náhlavnou súpravou pre pohodlné trvalé moderovanie, ktoré nevyžaduje výmenu hovoriacich. Vreckový vysielač sa jednoducho pripevní na odev a je prenosovou základňou pre náhlavnú súpravu. Týmto spôsobom ostane úplne zachovaná voľnosť pohybu rúk. Vďaka UHF technológii má bezdrôtový systém auna Pro UHF200F-HB dosah až do 40 metrov, čo umožňuje veľmi flexibilné umiestnenie rádiového prijímača. Systém je vybavený dvomi XLR a jedným 6,3 mm jackovým výstupom a dá sa jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv. Ovládanie je mimoriadne jednoduché, pretože vďaka pevným prenosovým frekvenciám môžeš okamžite začať zapnutím zariadení.Vďaka svojej energeticky efektívnej konštrukcii pracuje bezdrôtová mikrofónová zostava auna Pro UHF200F-HB mnoho hodín a je preto vhodná aj na celovečerné akcie, ako sú karaoke párty, diskusie, prednášky alebo klubové večierky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro UHF200F-HB, sada 2-kanálových UHF bezdrôtových mikrofónov, prijímač, ručný mikrofón, vysielač , Sixtol zdvíhací pás 2-vrstvový 4 m 2 t/4 t zelený (1185727)

iGET HOMEGUARD HGNVK88002P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 2× FullHD

iGET HOMEGUARD HGNVK88002P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 2× FullHD
Detail

Kamerový systém – pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, ethernet a rádiové vlny, napájanie: batériami,rozlíšenie až , aplikácia pre OS Android, Windows a iOS v češtine a angličtine, kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa a Google Home (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOMEGUARD HGNVK88002P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 2× FullHD , Pracovné svetlo led, sada 2 ks (2× 2800 lm) 6× led (ueul0061)

Beamz DMX60, 6-kanálový DMX ovládač svetelných efektov, XLR

Beamz DMX60, 6-kanálový DMX ovládač svetelných efektov, XLR
Detail

Zariadenie beamZ DMX60 je kompaktný ovládač svetelných efektov, ktorý so šiestimi jednotlivými fadermi ovláda prostredníctvom DMX svetelné efekty. Je ideálny na dekoratívne a zónové osvetlenie, ale hodí sa tiež na stmavenie svetla pri niektorých príležitostiach pomocou master fadera, čím vytvára útulnú atmosféru. Vďaka prevádzke na batérie a veľmi ľahkej konštrukcii ho možno veľmi jednoducho použiť kdekoľvek. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Beamz DMX60, 6-kanálový DMX ovládač svetelných efektov, XLR , Selle italia – t 2 flow (8030282510876)

Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač - 2 tlačidlá

Detail

Nástenný diaľkový ovládač HmIP-WRC2 - 2 tlačidlá Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na automatizáciu, zabezpečenie a ochranu objektov. Programovateľný bezdrôtový Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRC2) je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Dve tlačidlá pre manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadenie systémových funkcií chytrej domácnosti. Zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď. S možnosťou integrovať do Stojančeka batériových komponentov 55 mm (HmIP-DS55). Použitie Plochý Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRC2) ponúka možnosti flexibilnej inštalácie a širokú modularitu využitia v klasickom prevedení, ktoré zvládne niekoľko úloh súčasne. Stlačením jedného z dvoch tlačidiel poskytuje ovládač pestrú škálu riešení od jednoduchých príkazov až po zložité scenáre riadenia chytrej domácnosti. Vďaka batériovej prevádzke je možné tlačidlo nenápadne voľne umiestniť alebo nainštalovať na požadované miesto. Funkcia Inteligentný Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRC2) poskytuje dva kanály, ktoré dokážu rozlíšiť medzi dlhým a krátkym stlačením tlačidla. To umožňuje napríklad zapínať alebo vypínať svetelné zdroje alebo aktivovať či deaktivovať EKO režim vykurovania. Jednotlivé tlačidlá sa dajú prostredníctvom mobilnej aplikácie Homematic IP prispôsobiť vašim individuálnym potrebám. V závislosti na priradenom programe, môže každé z tlačidiel ovládať viacero zariadení a funkcií chytrej domácnosti Homematic IP. Každé tlačidlo je možné nezávisle na sebe samostatne konfigurovať a tak pohodlne ovládať už pripojené (naprogramované) zariadenia. Systémová prevádzka Prepojenie Nástenného diaľkového ovládača (HmIP-WRC2) s Centrálnou jednotkou (HmIP-HAP) ponúka pohodlné nastavenie a ovládanie komplexného systému chytrej domácnosti Homematic IP pomocou intuitívnej aplikácie (pre Android a iOS v CZ) určené pre chytré telefóny. Mobilná aplikácia umožňuje okamžitú reakciu na správy a upozornenia zo systému vašej inteligentnej domácnosti a spája všetky zariadenia Homematic IP prostredníctvom bezplatného, neobmedzeného cloudu, ten umožňuje nastavenie a riadenie systému odkiaľkoľvek na svete, prenos dôležitých informácií a aktualizáciu softvéru a firmvéru zariadení, odovzdáva konfiguračné a prevádzkové príkazy z aplikácie Homematic IP smerom k jednotlivým zariadeniam chytrej domácnosti. Unikátne riešenie Pri vytváraní profilov a scenárov, môžete zohľadniť všetky vaše potreby z hľadiska požiadaviek na zabezpečenie objektu, automatizáciu, vykurovanie a celý rad ďalších kritérií v závislosti na vašich prioritách. Hlasové ovládanie Systém chytrej domácnosti Homematic IP, ktorého sú Nástenné diaľkové ovládače (HmIP-WRCx) súčasťou, podporuje hlasové ovládanie a komunikáciu s Google Assistant a Amazon Alexa. Pre bezpečnú, stabilnú a spoľahlivú komunikáciu disponuje systém medzi jednotlivými zariadeniami vlastnou unikátnou rádiovou technológiou. Jednoduchá montáž Bezdrôtová komunikácia a batériová prevádzka ponúka možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. To znamená, že Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRC2) je možné inštalovať cez štandardnú zápustnú škatuľu pod omietku alebo umiestniť voľne kdekoľvek. Uchytenie pomocou montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky) alebo fixácia pomocou dodávaných lepiacich pásikov. Napájanie zaisťujú dve ceruzkové batérie typu AAA s extrémne dlhou výdržou po dobu až 4 rokov. Ovládač je možné integrovať do Stojančeka batériových komponentov 55 mm (HmIP-DS55) alebo prevádzkovať aj bez batérií v kombinácii s Napájacím zdrojom batériových komponentov 55 mm (HmIP-BPS-2). Otvorená konštrukcia pre integráciu do viacerých typov rámčekov výrobcov tretích strán (napr. Berker, Elso, Gira, Merten, Jung, atď.). Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Dve programovateľné tlačidlá (možnosť krátkeho a dlhého stlačenia)- Vytváranie scenárov- Možnosť pripnutia do stojanu Homematic IP (HmIP-DS55) pre predĺženie chodu na batérie- Možno alternatívne napájať zdrojom 230V -> 3V Homematic IP (HmIP-BPS-2)- Kompatibilný s 55mm rámčekmi tretích strán- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora hlasového ovládania (Amazon Alexa, Google Assistant)- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x Nástenný diaľkový ovládač - 2 tlačidlá- 1x výmenný rámček- 1x montážna doska (držiak na stenu)- 2x alkalická AAA batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR03/mikro/AAA Prúdový odber: 50mA max. Životnosť batérií: 4 roky (bežne) Stupeň krytia: IP20 Prevádzková teplota: 5 až 35 °C Rozmery (Š x V x H): bez rámčeka: 55 x 55 x 17 mm s rámčekom: 86 x 86 x 19 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 48 mm Hmotnosť: 82g (vrátane batérií) Hmotnosť vrátane obalu: 167,0g Pracovná frekvencia: 868,3MHz, 869,525MHz Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 200m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač - 2 tlačidlá , Geko hydraulický zdvihák 2 t (g01069)

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, čierny

Detail

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, čiernyEAN produktu: 889842654790 Objavte nový rozmer hrania Spoločne s novou generáciou konzoly Xbox prichádza vylepšený bezdrôtový ovládač. Vylepšený komfort Texturované spúšte a tlačidlá pre lepšie držanie aj po mnohých hodinách hrania. Hybridný smerový ovládač Nový smerový ovládač pre rýchlejšie a presnejšie ovládanie. Zdieľajte svoje zážitky Dedikované tlačidlo Share pre ľahké zdieľanie herných zážitkov. Univerzálna konektivita Kompatibilný so staršími Xboxmi, PC a zariadeniami na báze Androidu vďaka Bluetooth LE a USB-C. Nabíjanie Používajte AA nabíjacie batérie Možnosť použitia voliteľného dobíjacieho akumulátora (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, čierny , Fristom ft-120 t led, 12 - 36v, 4 funkční, (2fft120t)

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, zelený

Detail

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, zelenýEAN: 889842896480 Nová úroveň hrania Zažite modernizovaný dizajn s Xbox ovládačom. Jeho zelený reliéfny povrch a vyladená geometria zvyšujú pohodlie pri hraní. Vyhradené tlačidlo Zdieľať Jednoduché zaznamenávanie a zdieľanie obsahu vďaka novému tlačidlu Zdieľať. Mierte presne Hybridný smerový ovládač a textúrovaný povrch na spúšťoch, bočných tlačidlách a zadnom kryte batérií zvyšujú presnosť mierenia. Prepínanie zariadenia Jednoduché prepínanie medzi konzolami Xbox Series X|S, počítačmi s Windows a zariadeniami s Androidom a iOS. Kompatibilita Ovládač je kompatibilný s konzolou Xbox, počítačmi s Windows 10/11, mobilnými telefónmi a tabletmi. Obsahuje technológie Xbox Wireless a Bluetooth® pre bezdrôtové hranie. 3,5mm stereofónny konektor umožňuje pripojenie ľubovoľných kompatibilných slúchadiel s mikrofónom. Špeciálne vlastnosti Štruktúrovaný povrch na spúšťach, tlačidlách a zadnej strane Port USB-C® Tlačidlo Zdieľať Hybridný smerový ovládač 3,5mm zvukový konektor (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, zelený , Sixtol zdvíhací popruh 4 m 1 t/2 t fialový (1185732)

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, modrý

Detail

XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, modrýEAN: 889842654752 Vlastnosti Pre Xbox Series, Xbox One, PC, Mobilný telefón a Tablet Kompatibilný so systémom Android, Windows 10/11 Bezdrôtové pripojenie 3,5mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači) AA batérie Vibrácie Analógové páčky Modrá farba Dizajn a pohodlieGamepad je navrhnutý pre pohodlné držanie aj po dlhých hodinách hrania. Texturované spúšte a tlačidlá zaručujú skvelý grip. Hybridný smerový ovládač Novo navrhnutý smerový ovládač pre rýchlejšie a presnejšie ovládanie. Tlačidlo Share Zdieľajte svoje herné zážitky s priateľmi alebo fanúšikmi jedným stlačením tlačidla. Konektivita Bezproblémové pripojenie vďaka Bluetooth LE a USB-C. Kompatibilný s PC, Xboxom a Android zariadeniami. Nabíjanie Používajte AA nabíjacie batérie alebo voliteľný dobíjací akumulátor. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako XSX - Bezdrôtový ovládač Xbox Series, modrý , Sixtol zdvíhací popruh 3 m 1 t/2 t fialový (1185731)

Diaľkový ovládač OSL, 16 kanálový, s displejom až 30m, biela, ORNO

Diaľkový ovládač OSL, 16 kanálový, s displejom až 30m, biela, ORNO
Detail

16 kanálový diaľkový ovládačDiaľkový ovládač pre bezdrôtové zariadenia (zásuvky, vypínače, zásuvky a zariadenia pripojené k nim). Šestnásť kanálov umožňuje ovládanie šestnásť samostatných zariadení, ktoré sú v dosahu diaľkového ovládania. Je schopný zapnúť / vypnúť všetky kanály naraz. Má možnosť nastavenia časovača, automatického zapínania (dojem obsadenia domácnosti - zabránenie možného vykradnutia)Technické parametre:* napájanie: 1x3V CR2032 a 1x12V A23* kmitočet: 433,92 MHz* rozsah v otvorenom priestore: až 30m* ON / OFF a funkcia stmievania* learning systém (automatická konfigurácia prídavných zariadení)* LED indikátor* pracuje s OSL (Orno Smart Living) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Diaľkový ovládač OSL, 16 kanálový, s displejom až 30m, biela, ORNO , Sixtol zdvíhací popruh 5 m 2 t/4 t zelený (1185735)

TESLA Device WK180 2 v 1 bezdrôtová klávesnica s ovládačom (8595689803001)

TESLA Device WK180 2 v 1 bezdrôtová klávesnica s ovládačom (8595689803001)
Detail

Klávesnica kompaktná, na diaľkové ovládanie PC/televízora a mini, tichá, bezdrôtová, podsvietená, čierna, gumové klávesy, anglická lokalizácia klávesov, Bezdrôtový USB prijímač Inteligentný televízor je ako malý počítač. Na pohodlí jeho ovládania veľmi záleží. Klávesnica TESLA Device WK180 2 v 1 bezdrôtová klávesnica s ovládačom má pomáhať presne za takýchto okolností, čo spoznáte podľa zabudovaného touchpadu, ktorý nahradí myš. Ergonomická klávesnica TESLA Device WK180 2 v 1 bezdrôtová klávesnica s ovládačom je užitočná, keď nemáte na stole priestor navyše. Podstatné vychytávky klávesnice TESLA Device WK180 2 v 1 bezdrôtová klávesnica s ovládačom Enter je dvojriadkový úzky Tlačidlá s podsvietením vám dovolia písať po večeroch bez toho, aby ste si museli rozsvietiť Rozhranie bezdrôtový USB prijímač poslúži na pripojenie napr. k počítaču (alza.sk)

Podobné produkty ako TESLA Device WK180 2 v 1 bezdrôtová klávesnica s ovládačom (8595689803001) , Sixtol zdvíhací popruh 6 m 2 t/4 t zelený (1185736)

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 36 W, stmievateľné (1539084003)

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 36 W, stmievateľné (1539084003)
Detail

Stropné svietidlo – LED, stmievateľné, IP20, Ak hľadáte nové svietidlo na použitie v kancelárii, na chodbe v hoteli, alebo pokojne aj ako hlavné stropné svietidlo do svojej spálne, určite by ste nemali prehliadnuť inteligentné LED svietidlo EMOS 36 W radu EXCLUSIVE. Toto svietidlo vás očarí nielen svojím decentným vzhľadom s možnosťou použitia rámika hneď v 2 farbách, ale predovšetkým radom svojich unikátnych funkcií. Ak sa nemôžete rozhodnúť, či si zaobstarať svietidlo s teplou či studenou farbou svetla, potom vám svietidlo EMOS EXCLUSIVE dovolí nastavovať si akúkoľvek farbu svetla podľa vašej aktuálnej nálady, či využitia svietidla. Poteší vás určite aj svojou schopnosťou stmievania v desiatich úrovniach, alebo špeciálnym nočným režimom na ambientné osvetlenie. Všetko môžete ovládať z pohodlia kresla diaľkovým ovládačom. Kvalitná, pevná a zároveň ľahká konštrukcia svietidla EMOS EXCLUSIVE 36 W zaručí ľahkú inštaláciu ako na strop, tak aj na... (alza.sk)

Podobné produkty ako EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 36 W, stmievateľné (1539084003) , Sixtol zdvíhací popruh 3 m 2 t/4 t zelený (1185733)

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné (1539084002)

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné (1539084002)
Detail

Stropné svietidlo – LED, stmievateľné, IP20, Ak hľadáte nové svietidlo na použitie v kancelárii, na chodbe v hoteli, alebo pokojne aj ako hlavné stropné svietidlo do svojej spálne, určite by ste nemali prehliadnuť inteligentné LED svietidlo EMOS 24 W radu EXCLUSIVE. Toto svietidlo vás očarí nielen svojím decentným vzhľadom s možnosťou použitia rámika hneď v 2 farbách, ale predovšetkým radom svojich unikátnych funkcií. Ak sa nemôžete rozhodnúť, či si zaobstarať svietidlo s teplou, alebo studenou farbou svetla, potom vám svietidlo EMOS EXCLUSIVE dovolí nastavovať si akúkoľvek farbu svetla podľa vašej aktuálnej nálady, či využitia svietidla. Poteší vás určite aj svojou schopnosťou stmievania v desiatich úrovniach, alebo špeciálnym nočným režimom na ambientné osvetlenie. Všetko môžete ovládať z pohodlia kresla diaľkovým ovládačom. Kvalitná, pevná a zároveň ľahká konštrukcia svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W zaručí ľahkú inštaláciu ako na strop, tak aj na stenu. ... (alza.sk)

Podobné produkty ako EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné (1539084002) , Sixtol zdvíhací popruh 4 m 2 t/4 t zelený (1185734)

Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – 2 tlačidlá – HmIP-WRC2

Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – 2 tlačidlá – HmIP-WRC2
Detail

Diaľkové ovládanie – programovateľný bezdrôtový Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRC2) je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; dve tlačidlá na manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadenie systémových funkcií smart domácnosti; zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď.; s možnosťou integrovať do Stojančeka batériových komponentov 55mm (HmIP-DS55) Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na automatizáciu, zabezpečenie a ochranu objektov. Programovateľný bezdrôtový Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRC2) je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Dve tlačidlá na manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadeniesystémových funkcií inteligentnej domácnosti. Zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď. S možnosťou integrovať do Stojančeka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – 2 tlačidlá – HmIP-WRC2 , Led drevený svietnik, 5× led, prírodné drevo, 2× aa (1v222)

Homatics Gamepad bezdrôtový herný ovládač

Detail

Homatics Gamepad - bezdrôtový herný ovládačUžite si dokonalý herný zážitok s bezdrôtovým ovládačom Homatics Gamepad. Kompatibilný s Android a Google zariadeniami, TV, PC, mobilom a tabletom. Intenzívny herný zážitok Vstavané duálne vibračné motory vašu hru posunú na nový level. Zážitok zo zákrut v závodných hrách alebo streľbu v akčných súbojoch bude intenzívnejší. Šesťosý gyroskop Flexibilný pohyb a zmena smeru vďaka šesťosému gyroskopu pre somatosenzorické sledovanie. Ovládajte celé herné bojisko. Google asistent tlačidlo Maximalizujte využitie svojho televízora pomocou hlasu. Ovládač je vybavený mikrofónom a tlačidlom pre spustenie hlasového asistenta. Návod na párovanie Zapnutie ovládača: Stlačte a podržte 4 sekundy tlačidlo s obrázkom "Mikrofóna" Spustenie párovania: Stlačte a podržte 3 sekundy "Späť" a "Domov" Prejdite na obrazovke zariadenia, s ktorým ovládač párujete do Bluetooth nastavenia Vyberte zariadenie s názvom "Game" a potvrďte pripojenie Po spárovaní ovládač zavibruje, čím potvrdí dokončené párovanie Vypnutie ovládača: Stlačte a podržte tlačidlo s obrázkom "Mikrofóna" a "Domov" (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homatics Gamepad bezdrôtový herný ovládač , Led vianočná guľa sklenená, 10 led, 2× aa, ip20 (1v204)

Auna Pro VHF-400 Duo 3, 2-kanálová sada VHF bezdrôtových mikrofónov, 1 x headset mikrofón + 1 x ručný mikrofón

Auna Pro VHF-400 Duo 3, 2-kanálová sada VHF bezdrôtových mikrofónov, 1 x headset mikrofón + 1 x ručný mikrofón
Detail

Odborný a všestranný: zariadenie auna Pro VHF-400 Duo 3 je javiskový 2-kanálový VHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý Vás hlasno podporuje pri praktických požiadavkách každodenných udalostí.Kombinácia ručného a headset mikrofónu výrazne zväčšujú gestikulačné možnosti a umožňujú spevákom, rečníkom a vyvolávačom vystupovať bez zamotania káblov. Vďaka silnému vysielaciemu výkonu zariadenia VHF-400 Duo 3 má používateľ k dispozícii veľkorysý okruh, takže možno ozvučiť aj rozsiahle prednáškové sály a konferenčné miestnosti.Pripojenie s koncovými zariadeniami, ako sú mixážny pult alebo PA systém, vytvára bezdrôtový mikrofónový set cez jackový výstup, čím je zabezpečená integrácia do bežných technických zostáv.Večerné akcie ozvučia bezdrôtové mikrofóny 2-kanálového VHF bezdrôtového mikrofónového setu auna Pro VHF 400 Duo 3 efektívne a profesionálne vďaka ekonomickej spotrebe batérií. Túžbu publika po prídavku tak možno hravo splniť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro VHF-400 Duo 3, 2-kanálová sada VHF bezdrôtových mikrofónov, 1 x headset mikrofón + 1 x ručný mikrofón , Velamp 2 led solárne stĺpiky spk59

Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Hliník (752386)

Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Hliník (752386)
Detail

Vypínač oblasť využitia: osvetlenie, pripojenie: ZigBee, funguje cez centrálnu jednotku, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, funguje s OS Android a iOS, aplikácia v slovenčine a v angličtine Štartovací KIT Legrand Valena Life with NetatmoInteligentné produkty z radu Legrand Valena Life With Netatmo vždy vyžadujú inštaláciu štartovacieho KITu Legrand Valena Life With Netatmo. Ide o nevyhnutný základ, ktorý ovláda všetky inteligentné zariadenia s možnosťou ich vzájomného prepojenia do systému inteligentnej domácnosti.Vytvorte inteligentnú domácnosť s produktmi Valena Life with NetatmoLegrand v spojení s Netatmo vyvinul rad inteligentných ovládacích prístrojov Legrand with Netatmo v dizajne Valena Life. Objavte nové inteligentné vypínače, žalúziové ovládače a zásuvky od spoločnosti Legrand, ktoré umožňujú vašu inteligentnú domácnosť ovládať hlasom alebo pomocou inteligentného telefónu odkiaľkoľvek na svete. Komunikácia medzi jednotlivými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Hliník (752386) , Tesla led 7w gu10 gu100740-2

Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Biely (752186)

Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Biely (752186)
Detail

Vypínač oblasť využitia: osvetlenie, pripojenie: ZigBee, funguje cez centrálnu jednotku, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, funguje s OS Android a iOS, aplikácia v slovenčine a v angličtine Štartovací KIT Legrand Valena Life with NetatmoInteligentné produkty z radu Legrand Valena Life With Netatmo vždy vyžadujú inštaláciu štartovacieho KITu Legrand Valena Life With Netatmo. Ide o nevyhnutný základ, ktorý ovláda všetky inteligentné zariadenia s možnosťou ich vzájomného prepojenia do systému inteligentnej domácnosti.Vytvorte inteligentnú domácnosť s produktmi Valena Life with NetatmoLegrand v spojení s Netatmo vyvinul rad inteligentných ovládacích prístrojov Legrand with Netatmo v dizajne Valena Life. Objavte nové inteligentné vypínače, žalúziové ovládače a zásuvky od spoločnosti Legrand, ktoré umožňujú vašu inteligentnú domácnosť ovládať hlasom alebo pomocou inteligentného telefónu odkiaľkoľvek na svete. Komunikácia medzi jednotlivými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Biely (752186) , Rtv moon 2 + led, 5907763641103 (vivaldi_tvm100x11wmwg00042)

Legrand Valena Life With Netatmo Dvojitý Bezdrôtový Ovládač Biely (752187)

Legrand Valena Life With Netatmo Dvojitý Bezdrôtový Ovládač Biely (752187)
Detail

Ovládač – bezdrôtový, umožňuje pridať dva kontrolné body, možnosť pripojiť a ovládať až 20 drôtových prístrojov (spínačov/stmievačov, zásuviek, mobilných zásuvkových adaptérov, káblových výstupov a mikro modulov na osvetlenie), dodaný s rámčekom v bielej farbe, stupeň krytia: IP20 Štartovací KIT Legrand Valena Life with NetatmoInteligentné produkty z radu Legrand Valena Life With Netatmo vždy vyžadujú inštaláciu štartovacieho KITu Legrand Valena Life With Netatmo. Ide o nevyhnutný základ, ktorý ovláda všetky inteligentné zariadenia s možnosťou ich vzájomného prepojenia do systému inteligentnej domácnosti.Vytvorte inteligentnú domácnosť s produktmi Valena Life with NetatmoLegrand v spojení s Netatmo vyvinul rad inteligentných ovládacích prístrojov Legrand with Netatmo v dizajne Valena Life. Objavte nové inteligentné vypínače, žalúziové ovládače a zásuvky od spoločnosti Legrand, ktoré umožňujú vašu inteligentnú domácnosť ovládať hlasom alebo pomocou inteligentného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Legrand Valena Life With Netatmo Dvojitý Bezdrôtový Ovládač Biely (752187) , Rtv moon 2 + led, 5907763641110 (vivaldi_tvm100x11wmgg00042)

VOSKOVÉ SVIEČKY 2×1LED 2x2AA + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ IP20 T VNT

VOSKOVÉ SVIEČKY 2×1LED 2x2AA + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ IP20 T VNT
Detail

Led voskové sviečky s diaľkovým ovládačom a časovačom. (drmax.sk)

Podobné produkty ako VOSKOVÉ SVIEČKY 2×1LED 2x2AA + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ IP20 T VNT , Matador mp72 izzarda a/t 2 215/70 r16 100 t (15901870000)

Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Deň/Noc Hliník (752389)

Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Deň/Noc Hliník (752389)
Detail

Vypínač oblasť využitia: osvetlenie, pripojenie: ZigBee, funguje cez centrálnu jednotku, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, funguje s OS Android a iOS, aplikácia v slovenčine a v angličtine Štartovací KIT Legrand Valena Life with NetatmoInteligentné produkty z radu Legrand Valena Life With Netatmo vždy vyžadujú inštaláciu štartovacieho KITu Legrand Valena Life With Netatmo. Ide o nevyhnutný základ, ktorý ovláda všetky inteligentné zariadenia s možnosťou ich vzájomného prepojenia do systému inteligentnej domácnosti.Vytvorte inteligentnú domácnosť s produktmi Valena Life with NetatmoLegrand v spojení s Netatmo vyvinul rad inteligentných ovládacích prístrojov Legrand with Netatmo v dizajne Valena Life. Objavte nové inteligentné vypínače, žalúziové ovládače a zásuvky od spoločnosti Legrand, ktoré umožňujú vašu inteligentnú domácnosť ovládať hlasom alebo pomocou inteligentného telefónu odkiaľkoľvek na svete. Komunikácia medzi jednotlivými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Legrand Valena Life With Netatmo Bezdrôtový Ovládač Scenárov Deň/Noc Hliník (752389) , Matador mp72 izzarda a/t 2 235/75 r15 109 t (15902060000)

iGET HOMEGUARD HGNVK88004P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 4x FullHD

iGET HOMEGUARD HGNVK88004P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 4x FullHD
Detail

Kamerový systém – pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, ethernet a rádiové vlny, napájanie: batériami,rozlíšenie až , aplikácia pre OS Android, Windows a iOS v češtine a angličtine, kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa a Google Home (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOMEGUARD HGNVK88004P v2023 – bezdrôtový Wi-Fi batériová súprava, 8mi kanálové NVR + 4x FullHD , Twinkly dots bodový pásik 200 led, 10 m, t (twd200stp-teu)

Súprava 2 LED sviečok s diaľkovým ovládačom DecoKing Drip, výška 12,5 cm

Súprava 2 LED sviečok s diaľkovým ovládačom DecoKing Drip, výška 12,5 cm
Detail

Posvieťte si na sviatočnú atmosféru s DecoKing. ♥ Pretože táto značka dobre vie, že dlhé svetelné reťaze ani veľké svetelné hviezdy nie sú potrebné. Stačí intímne mäkké svetlo lampáša alebo sviečky a razom sa ponoríte do sveta Vianoc. Sviečky "poháňajú" tužkové batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Súčasťou balenia je ovládač, ktorým možno nastaviť čas a svetelný režim. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 2 LED sviečok s diaľkovým ovládačom DecoKing Drip, výška 12,5 cm , Led svetelný pásik 12 v, 2 × 50 cm 21 led (lam73628)

Modee LED + RGB LED solárne nástenné svietidlo ML-WS109, 2 ks

Modee LED + RGB LED solárne nástenné svietidlo ML-WS109, 2 ks
Detail

Nástenná solárna lampa Modee Smart Lighting Solar Lamp 105+ Senzor je ideálna do exteriéru, kde nie je možné využiť elektrinu. Počas dňa premieňa energiu zo slnka na zdroj energie v prospech dobíjacej batérie vo vnútri, vďaka ktorej sa lampa po zotmení automaticky rozsvieti.Je to vynikajúca voľba, ak chcete v noci vytvoriť svetlo okolo vchodových dverí, plotu alebo záhradného odpočívadla. Je dôležité umiestniť ju na vonkajšie miesto, kde je panel svietidla vystavený priamemu slnečnému žiareniu aspoň 6 hodín počas dňa. Neumiestňovať do blízkosti pouličných svetiel. Funguje s Li-ion batériou 18650 s menovitým napätím 3,7 V a kapacitou 1200mAh, ktorú je možné nabíjať a vymieňať.Obsah balenia: 1x solárna nástenná solárna lampa so senzorom Modee (s 1 polykryštalickým solárnym panelom) 1x 3,7 V 18650 Li-ion nabíjací 1200mAh batéria AA (vymeniteľná) 4x upevňovacia skrutka 4x hmoždinka užívateľský manuálParametre: pohybový senzor teplota 6 000 K (studená biela) životnosť 60 000 hodín (4home.sk)

Podobné produkty ako Modee LED + RGB LED solárne nástenné svietidlo ML-WS109, 2 ks

Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač

Detail

Nástenný diaľkový ovládač HmIP-WRCC2 Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na automatizáciu, zabezpečenie a ochranu objektov. Programovateľný, bezdrôtový Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRCC2) je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP.Dve tlačidlá pre manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadenie systémových funkcií chytrej domácnosti. Zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď. Použitie Obzvlášť plochý Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRCC2), s hrúbkou iba 12 mm, ponúka možnosti flexibilnej inštalácie a širokú modularitu využitia. Stlačením jedného z dvoch tlačidiel poskytuje ovládač pestrú škálu riešení od jednoduchých príkazov až po zložité scenáre riadenia chytrej domácnosti. Vďaka batériovej prevádzke je možné ovládač nenápadne voľne umiestniť alebo nainštalovať na požadované miesto. Funkcia Inteligentný diaľkový ovládač poskytuje dve tlačidlá, ktoré dokážu rozlíšiť medzi dlhým a krátkym stlačením. To umožňuje napríklad zapínať alebo vypínať svetelné zdroje alebo aktivovať či deaktivovať EKO režim vykurovania. Jednotlivé tlačidlá sa dajú prostredníctvom mobilnej aplikácie Homematic IP prispôsobiť vašim individuálnym potrebám. V závislosti na priradenom programe môže každé z tlačidiel ovládať viacero zariadení a funkcií chytrej domácnosti Homematic IP. Každé tlačidlo je možné nezávisle na sebe samostatne konfigurovať a tak pohodlne ovládať už pripojené (naprogramované) zariadenia. Systémová prevádzka Prepojenie Nástenného diaľkového ovládača (HmIP-WRCC2) s Centrálnou jednotkou (HmIP-HAP) ponúka pohodlné nastavenie a ovládanie komplexného systému chytrej domácnosti Homematic IP pomocou intuitívnej aplikácie (pre Android a iOS v CZ) určené pre chytré telefóny a zariadenia. Mobilná aplikácia umožňuje okamžitú reakciu na správy a upozornenia zo systému vašej inteligentnej domácnosti a spája všetky zariadenia Homematic IP prostredníctvom bezplatného, neobmedzeného cloudu, ten umožňuje nastavenie a riadenie systému odkiaľkoľvek na svete, prenos dôležitých informácií, aktualizáciu softvéru a firmvéru zariadení, odovzdáva konfiguračné a prevádzkové príkazy z aplikácie Homematic IP smerom k jednotlivým zariadeniam chytrej domácnosti. Unikátne riešenie Pri vytváraní profilov a scenárov, môžete zohľadniť všetky vaše potreby z hľadiska požiadaviek na zabezpečenie objektu, automatizáciu, vykurovanie, a celý rad ďalších kritérií v závislosti na vašich prioritách. Hlasové ovládanie Systém chytrej domácnosti Homematic IP, ktorého sú nástenné diaľkové ovládače súčasťou, podporuje hlasové ovládanie a komunikáciu s Google Assistant a Amazon Alexa. Pre bezpečnú, stabilnú a spoľahlivú komunikáciu disponuje systém medzi jednotlivými zariadeniami vlastnou unikátnou rádiovou technológiou. Napájanie Konštrukcia plochého dizajnu využíva dva gombíkové batériové články LR44, ktoré aj napriek svojim veľmi malým rozmerom, dokážu dodať dostatok energie pre prevádzku zariadenia po dobu až 3 rokov. Jednoduchá montáž Bezdrôtová komunikácia a batériová prevádzka ponúka možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. To znamená, že nástenný ovládač je možné umiestniť k štandardnej zápustnej krabici pod omietku alebo umiestniť voľne kdekoľvek. Uchytenie pomocou montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky) alebo fixácia pomocou dodávaných lepiacich pásikov. Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Dve programovateľné tlačidlá- Vytváranie scenárov- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x Nástenný diaľkový ovládač- 1x držiak na stenu- 2x alkalická LR44 batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR44 Životnosť batérie: 3 roky (obvykle) Stupeň krytia: IP20 Prevádzková teplota: 5 až 35 °C Rozmery (Š x V x H): 86 x 86 x 12 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 48 mm Hmotnosť: 44g (vrátane batérií) Hmotnosť vrátane obalu: 141,4g Pracovná frekvencia: 868,0 - 868,6 MHz, 869,4 - 869,65 MHz Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 250m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač

Solight DVB-T CX-4 kanálová, zosilňovač 35 dB (HN17B)

Solight DVB-T CX-4 kanálová, zosilňovač 35 dB (HN17B)
Detail

Anténa – Vonkajšia širokopásmová TV anténa SOLID CX-4 so zosilňovačom 35 dB pre zvýšenie kvality príjmu DVB-T signálu.Parametre a špecifikácia: Vlastnosti: P/Z pomer: 16 - 25 dBHmotnosť: 1,1 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight DVB-T CX-4 kanálová, zosilňovač 35 dB (HN17B)

Auna Pro Duett Quartett Fix V1, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Auna Pro Duett Quartett Fix V1, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie auna Pro Duett Quartett Fix V1 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša hneď štyri dynamické ručné mikrofóny, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém auna Pro Duett Quartett Fix V1 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie auna Pro Duett Quartett Fix V1 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro Duett Quartett Fix V1, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Auna Pro Duett Quartett Fix, V2, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Auna Pro Duett Quartett Fix, V2, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m
Detail

Zariadenie auna Pro Duett Quartett Fix V2 je UHF bezdrôtový mikrofónový set, ktorý odborne a všestranne pokrýva praktické požiadavky rôznych udalostí. Bezdrôtový set mikrofónov prináša dva dynamické ručné mikrofóny a dva náhlavné mikrofóny, ktoré zachytávajú repertoáre majstrovských spevákov, rečníkov a odovzdávajú ho zvukovo silne ďalej. Vďaka UHF technológii krátkych decimetrových vĺn pokryje bezdrôtový systém auna Pro Duett Quartett Fix V2 aj vo vzdialených oblastiach až do 50 m pre rozšírenie interaktívnych možností prednášajúcich.S XLR a 6,3 mm jackovými výstupmi možno systém jednoducho integrovať do všetkých bežných zvukových zostáv.Vďaka energeticky efektívnej konštrukcii funguje zariadenie auna Pro Duett Quartett Fix V2 v priebehu niekoľkých hodín a je vhodné najmä na použitie pri celovečerných udalostiach. Dodávaný prenosný kufrík má ochranné polstrovanie, ktoré bezpečne prináša všetok obsah z bodu A do bodu B. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro Duett Quartett Fix, V2, 4-kanálový UHF bezdrôtový mikrofónový set, dosah 50 m

Sada Voskových LED sviečok s diaľkovým ovládačom, 7,5 x 15 cm, 2 ks

Sada Voskových LED sviečok s diaľkovým ovládačom, 7,5 x 15 cm, 2 ks
Detail

Užite si efekt skutočného plameňa bez nebezpečenstva požiaru. Vosková LED sviečka v modernej imitácii tradičnej sviečky s diaľkovým ovládačom navodí skutočnú romantickú atmosféru ako skutočná sviečka. Možnosť nastavenia funkcie ON/OFF aj možnosť nastavenia dĺžky svietenia na 4 alebo 8 hodín, nastavenie svetla na blikajúce či stále a funkcia zmeny jasu.Materiál - parafín, ABS.Napájanie: sviečka 3x 1,5 V AA, ovládač 1x CR2025 (batérie nie sú súčasťou balenia) Balenie obsahuje sviečky s veľkosťou 1x 7,5 x 10 cm a 1x 7,5 x 15 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada Voskových LED sviečok s diaľkovým ovládačom, 7,5 x 15 cm, 2 ks

Solight LED RGB pásik pre TV, 2× 50 cm, USB, vypínač, diaľkový ovládač (83840)

Solight LED RGB pásik pre TV, 2× 50 cm, USB, vypínač, diaľkový ovládač (83840)
Detail

LED pásik – inteligentný, nastaviteľná farba svetla (RGB), s diaľkovým ovládačom Dekoratívny pásik Solight LED RGB určený pre TVDekoratívny pásik od Solight spríjemní sledovanie televízie a zútulní prostredie vašej obývačky. Diaľkovo ovládaný LED pásik je určený pre TV aj PC a pomáha predchádzať únave oči.Solight LED RGB – k televízoru aj PCPraktický pásik opatrený LED diódami pomôže predchádzať nepríjemným prejavom únavy očí v dôsledku sledovania TV alebo PC pri umelom svetle. Diaľkovo ovládaný LED pásik Solight LED RGB pripojíte pomocou USB-A. Pásik Solight je prachotesný, vodoodolný a využiteľný teda aj v exteriéri.LED pásik od Solight – inštalácia bez vŕtaniaLED pásik Solight ľahko nalepíte, kamkoľvek potrebujete. Vďaka praktickej samolepiacej obojstrannej páske prilepíte svetlo jednoducho a rýchlo. Dĺžka LED pásika Solight LED RGB je 50 cm (2 ks). Páska je vyrobená v neutrálnej čiernej farbe. Osvetlenie disponuje manuálnym vypínačom a diaľkovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight LED RGB pásik pre TV, 2× 50 cm, USB, vypínač, diaľkový ovládač (83840)

Modee LED solárne nástenné svietidlo ML-WS108, 2 ks

Modee LED solárne nástenné svietidlo ML-WS108, 2 ks
Detail

Nástenné solárne lampy Modee Smart Lighting Solar Lamp 108 sú ideálne do exteriéru, kde nemožno využiť elektrinu. Počas dňa premieňajú energiu zo slnka na zdroj energie v prospech dobíjacej batérie vo vnútri, vďaka ktorej sa lampy po zotmení automaticky rozsvietia.Je to vynikajúca voľba, ak chcete v noci vytvoriť svetlo okolo vchodových dverí, plotu alebo záhradného odpočívadla. Je dôležité umiestniť ich na vonkajšie miesto, kde je panel svietidiel vystavený priamemu slnečnému žiareniu aspoň 6 hodín počas dňa. Neumiestňovať do blízkosti pouličných svetiel.Solárne svietidlo vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, je možné namontovať na steny, ploty a schody. S jedným polykryštalickým solárnym panelom, ktorý sa cez deň pod vplyvom slnečného žiarenia nabíja, takže 3 SMD LED diódy v ňom dokážu svietiť až 8 hodín v noci. Svietidlá fungujú s Ni-MH batériou veľkosti AAA s menovitým napätím 1,2 V a kapacitou 800 mAh, ktorú je možné nabíjať a vymieňať.Obsah balenia: 2x nástenná solárna lampa Modee (s 1 polykryštalickým solárnym panelom/produktom) 2x 1,2 V Ni-MH dobíjacia 600mAh AAA batéria (vymeniteľné) 4x upevňovacia skrutka 4x hmoždinka užívateľský manuálParametre: 6000 K (studená biela) životnosť 60 000 hodín svetelný tok 2 lm (4home.sk)

Podobné produkty ako Modee LED solárne nástenné svietidlo ML-WS108, 2 ks

Modee LED solárne nástenné svietidlo ML-WS102, 2 ks

Modee LED solárne nástenné svietidlo ML-WS102, 2 ks
Detail

2 ks nástenných solárnych lámp Modee Smart Lighting Solar Lamp 102 sú ideálne do exteriéru, kde nemožno využiť elektrinu. Počas dňa premieňajú energiu zo slnka na zdroj energie v prospech dobíjacej batérie vo vnútri, vďaka ktorej sa lampy po zotmení automaticky rozsvietia.Je dôležité umiestniť ich na vonkajšie miesto, kde je panel svietidiel vystavený priamemu slnečnému žiareniu aspoň 6 hodín počas dňa. Neumiestňovať do blízkosti pouličných svetiel.Malé svietidlo vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktoré je možné namontovať na stenu či plot. Pracuje s kúskom monokryštalického solárneho panelu, ktorý sa cez deň pod vplyvom slnečného žiarenia nabíja - LED svetelný zdroj má svetelný tok 5 lúmenov a svieti po dobu 8 hodín v noci. Svietidlá fungujú s jednou Ni-MH batériou veľkosti AA s menovitým napätím 1,2 V a kapacitou 300 mAh, ktorú je možné nabíjať a vymieňať.Obsah balenia: 2x solárne nástenné solárne svietidlo Modee (s monokryštalickým solárnym panelom 1 ks/produkt) 2x 1,2 V Ni-MH dobíjacia 300mAh AA batéria (vymeniteľné) 4x upevňovacia skrutka 4x hmoždinka užívateľský manuálParametre: životnosť lampy 60 000 hodín svetelný tok 5 lm rozmery 5 x 10 cm farba svetla 6 000 K (studená biela) (4home.sk)

Podobné produkty ako Modee LED solárne nástenné svietidlo ML-WS102, 2 ks

2 čierne industriálne nástenné svietidlá, drôtené tienidlá + LED žiarovky

2 čierne industriálne nástenné svietidlá, drôtené tienidlá + LED žiarovky
Detail

Stropné svietidlo – LED, Plánujete zmodernizovať osvetlenie vo svojej domácnosti? So stropným svietidlom SHUMEE určite neurobíte chybu. Aby svetlo fungovalo, ako má, je potrebné zapojiť ho do klasickej elektrickej siete. Ponúkaný variant je vhodný najmä na vnútorné použitie. Jeho dizajn podčiarkuje čierna farba. Svetlo vytvárajú LED diódy, vďaka ktorým nie sú potrebné už žiadne ďalšie žiarovky. Zásadné funkcie stropného svietidla 2 čierne industriálne nástenné svietidlá, drôtené tienidlá + LED žiarovky Stropné svetlo SHUMEE je vhodné na použitie v interiéri Čierna farba svietidla Možnosť napájania: do siete Súčasťou balenia je aj zdroj svetla (alza.sk)

Podobné produkty ako 2 čierne industriálne nástenné svietidlá, drôtené tienidlá + LED žiarovky

Power Dynamics PD632C 2X, 20-kanálová sada UHF bezdrôtových mikrofónov, 1 x ručný/1 x headset mikrofón

Power Dynamics PD632C 2X, 20-kanálová sada UHF bezdrôtových mikrofónov, 1 x ručný/1 x headset mikrofón
Detail

PD632C 2X od spoločnosti Power Dynamics je sada UHF bezdrôtových mikrofónov, vhodná na použitie na javiskách, ktorá profesionálne zvládne a komplexne pokryje požiadavky každodenných podujatí.Bezdrôtový systém obsahuje dva bezdrôtové mikrofóny – jeden ručný mikrofón a jeden headset mikrofón s vreckovým vysielačom – ktoré prenášajú hovorené slovo bez interferencií k prijímacej jednotke. Vďaka použitiu UHF pásma ponúka na výber bezdrôtový systém Power Dynamics PD632C 2X na prenos 2 x 20 kanálov s nízkou interferenciou. Pomocou samostatných XLR výstupov je možné prijímací systém ľahko integrovať do dostupných audio zostáv pre ďalšie spracovanie mikrofónových signálov.Vďaka svojmu obzvlášť energeticky efektívnemu dizajnu pracuje zostava od spoločnosti Power Dynamics PD632C 2X aj počas mnohých hodín, a preto sa dá použiť na celovečerných podujatiach. Aby sa zabezpečil bezproblémový prenos sady, dodáva sa priamo s robustným hliníkovým prepravným kufrom. Pre profesionálne zostavy je možné jednotku prijímača zabudovať do 19" racku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Power Dynamics PD632C 2X, 20-kanálová sada UHF bezdrôtových mikrofónov, 1 x ručný/1 x headset mikrofón

PowerA Enhanced Nabíjací bezdrôtový herný ovládač pre Nintendo Switch - Čierna

Detail

"Nabíjací bezdrôtový herný ovládač PowerA pre Nintendo Switch / Nintendo Switch OLED a Nintendo Switch Lite, oficiálne licencovaný spoločnosťou Nintendo, vyzerá úžasne a hrá sa na ňom ešte lepšie. Každý ovládač má svoj unikátny dizajn a je navrhnutý tak, aby vám zaistil optimálny herný výkon a spoľahlivosť. Naprogramujte si dve mapovateľné pokročilé tlačidlá za chodu a užite si hodiny hrania so super-pohodlným herným ovládačom. Hrajte až 30 hodín (pri plne nabitej batérii). - OLED model, Nintendo Switch a Nintendo Switch Lite. - Pokročilé herné tlačidlá. výdržou až 30 hodín na jedno plné nabitie. - Intuitívne ovládanie. - Ergonomický dizajn - pohodlný pre dlhé herné seansy - Oficiálne licencované - pre Nintendo Switch - OLED model, Nintendo Switch a Nintendo Switch Lite. - Dvojročná obmedzená záruka - Nepodporuje HD rumble, IR, ani Amiibo NFC - LED indikátor - pre číslo hráča, mapovanie tlačidiel a upozornenie na slabú batériu - Pripojenie cez Bluetooth 5.0 - Tento herný ovládač je možné použiť bezdrôtovo, alebo drôtovo pri pripojení USB-C kábla . Súčasťou balenia: bezdrôtový herný ovládač PowerA, 3m USB-C nabíjací kábel, užívateľská príručka Kompatibilný s Nintendo Switch (model OLED), Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite" (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Nabíjací bezdrôtový herný ovládač pre Nintendo Switch - Čierna

Legrand Valena Life with Netatmo Bezdrôtový Žalúziový Ovládač Béžový (752291)

Legrand Valena Life with Netatmo Bezdrôtový Žalúziový Ovládač Béžový (752291)
Detail

Vypínač oblasť využitia: ovládanie okien, dverí, brán, pripojenie: ZigBee, funguje cez centrálnu jednotku, kompatibilný s Apple HomeKit a Google Assistant, funguje s OS Android a iOS, aplikácia v slovenčine a v angličtine Štartovací KIT Legrand Valena Life with NetatmoInteligentné produkty z radu Legrand Valena Life With Netatmo vždy vyžadujú inštaláciu štartovacieho KITu Legrand Valena Life With Netatmo. Ide o nevyhnutný základ, ktorý ovláda všetky inteligentné zariadenia s možnosťou ich vzájomného prepojenia do systému inteligentnej domácnosti.Vytvorte inteligentnú domácnosť s produktmi Valena Life with NetatmoLegrand v spojení s Netatmo vyvinul rad inteligentných ovládacích prístrojov Legrand with Netatmo v dizajne Valena Life. Objavte nové inteligentné vypínače, žalúziové ovládače a zásuvky od spoločnosti Legrand, ktoré umožňujú vašu inteligentnú domácnosť ovládať hlasom alebo pomocou inteligentného telefónu odkiaľkoľvek na svete. Komunikácia medzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Legrand Valena Life with Netatmo Bezdrôtový Žalúziový Ovládač Béžový (752291)

Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – HmIP-WRCC2

Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – HmIP-WRCC2
Detail

Diaľkové ovládanie – programovateľný, bezdrôtový Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRCC2) je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; dve tlačidlá na manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadenie systémových funkcií smart domácnosti; zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na automatizáciu, zabezpečenie a ochranu objektov. Programovateľný, bezdrôtový. Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRCC2) je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Dve tlačidlá na manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadeniesystémových funkcií inteligentnej domácnosti. Zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď.Kľúčové vlastnosti a vybavenie Diaľkového ovládania Homematic IPFunkciaDve programovateľné tlačidláVytváranie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – HmIP-WRCC2

Ovladač pre LED pásik variabilny IR

Ovladač pre LED pásik variabilny IR
Detail

Kvalitní Ovladač pre LED pásik variabilny IR z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Diaľkové ovládače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ovladač pre LED pásik variabilny IR

Ovladač pre LED pásik RGB 230V

Ovladač pre LED pásik RGB 230V
Detail

Kvalitní Ovladač pre LED pásik RGB 230V z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Diaľkové ovládače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ovladač pre LED pásik RGB 230V

Lampička stolná LED IMMAX Heron 2 s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB (08968L)

Lampička stolná LED IMMAX Heron 2 s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB (08968L)
Detail

Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, sivá farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6000 K, príkon 8,5 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 14 × 18 × 43 cm (V׊×D), minimálna výška 18 cm Lampa na nočný stolík IMMAX v zaujímavom dizajne bude vaším skvelým spoločníkom. Vďaka zdroju svetla z LED je veľmi šetrná a svieti veľmi dobre. Výrobca ju vybavil stupňom krytia IP20. Tým pádom je ideálna na použitie do interiéru. Vďaka vstavanému stmievaču si môžete kedykoľvek nastaviť jas a zmeniť atmosféru v miestnosti. Lampa na stôl je vybavená zabudovaným spínačom, ten iste oceníte nielen v spálni. Produkt umožní meniť farbu svetla v priebehu celého dňa podľa vašej aktuálnej nálady. Tento model teda dokáže plynule prechádzať z 2900 K až na 6000 K. Tieto hodnoty prezrádzajú, že na vás čaká teplá biela, neutrálna biela a studená biela farba... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampička stolná LED IMMAX Heron 2 s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB (08968L)

Bezdrôtové led svietidlo Leitmotiv

Bezdrôtové led svietidlo Leitmotiv
Detail

Bezdrôtové LED svietidlo z kolekcie Leitmotiv. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtové led svietidlo Leitmotiv

Bezdrôtové led svietidlo Leitmotiv

Bezdrôtové led svietidlo Leitmotiv
Detail

Bezdrôtové LED svietidlo z kolekcie Leitmotiv. Model vyrobený z kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtové led svietidlo Leitmotiv

3/2–kanálový DJ mixážny pult Skytec STM-3020, MP3, USB vstup

3/2–kanálový DJ mixážny pult Skytec STM-3020, MP3, USB vstup
Detail

Skytec STM-3020 je výhodný mixážny pult, ktorý spája vynikajúce technické a štýlové vlastnosti. Zariadenie ponúka pestrú škálu portov na pripojenie všetkých dostupných audio komponentov (napr. gramofónov, CD prehrávačov alebo počítačov). Okrem toho má USB vstup na priame prehrávanie MP3 z USB kľúčov a dva mikrofónové vstupy na ozvučovanie prednáškovo a spevácky zameraných podujatí.Funkcie ako crossfading, kanalfading a talkover umožňujú vlastnú tvorbu setov.Pomocoumontážneho rámu je Skytec STM-3020 možné uložiť do racku.Zariadenie je výborným pomocníkom pri ozvučovaní barov, klubov, športových podujatí a pod. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako 3/2–kanálový DJ mixážny pult Skytec STM-3020, MP3, USB vstup
Niceboy diaľkový ovládač pre VEGA X Star (vegaxstar-ovladac), TWINKLY DOTS bodový pásik 60 LED, 3 m, T (TWD060STP-T), Gravity KSX 2 T, SIXTOL Zdvíhací pás 2-vrstvový 2 m 2 t/4 t zelený (1185726), SIXTOL Zdvíhací popruh 2 m 1 t/2 t fialový (1185730), LED vianočný záves, 2× 2 m, teplá biela, 360× LED (X08360121), Gravity KS LTS 2 T, SIXTOL Zdvíhací pás 2-vrstvový 4 m 1 t/2 t fialový (1185725), SIXTOL Zdvíhací pás 2-vrstvový 6 m 2 t/4 t zelený (1185728), SIXTOL Zdvíhací pás 2-vrstvový 4 m 2 t/4 t zelený (1185727), Pracovné svetlo LED, sada 2 ks (2× 2800 lm) 6× LED (UEUL0061), Selle Italia – T 2 Flow (8030282510876), GEKO Hydraulický zdvihák 2 t (G01069), FRISTOM FT-120 T LED, 12 - 36V, 4 funkční, (2FFT120T), SIXTOL Zdvíhací popruh 4 m 1 t/2 t fialový (1185732), SIXTOL Zdvíhací popruh 3 m 1 t/2 t fialový (1185731), SIXTOL Zdvíhací popruh 5 m 2 t/4 t zelený (1185735), SIXTOL Zdvíhací popruh 6 m 2 t/4 t zelený (1185736), SIXTOL Zdvíhací popruh 3 m 2 t/4 t zelený (1185733), SIXTOL Zdvíhací popruh 4 m 2 t/4 t zelený (1185734), LED drevený svietnik, 5× LED, prírodné drevo, 2× AA (1v222), LED vianočná guľa sklenená, 10 LED, 2× AA, IP20 (1v204), VELAMP 2 LED solárne stĺpiky SPK59, TESLA LED 7W GU10 GU100740-2, RTV Moon 2 + LED, 5907763641103 (vivaldi_TVM100X11WMWG00042), RTV Moon 2 + LED, 5907763641110 (vivaldi_TVM100X11WMGG00042), Matador MP72 Izzarda A/T 2 215/70 R16 100 T (15901870000), Matador MP72 Izzarda A/T 2 235/75 R15 109 T (15902060000), TWINKLY DOTS bodový pásik 200 LED, 10 m, T (TWD200STP-TEU), LED svetelný pásik 12 V, 2 × 50 cm 21 LED (LAM73628)