T led kabel usb do dmx 065090

Produkt T led kabel usb do dmx 065090 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T led kabel usb do dmx 065090 upraviť a produkt hľadať znova.

Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB / USB-C 66W 6A 1m, modrý

Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB / USB-C 66W 6A 1m, modrý
Detail

Pevný a odolný kábel UltraBoost LED vám umožní rýchlo a hlavne bezpečne nabíjať všetky zariadenia s USB-C konektorom. Kábel umožňuje doplniť energiu s výkonom 66W. Funkcia rýchleho nabíjania nespôsobuje preťaženie ani prehrievanie a ohňovzdorný materiál navyše ochráni príslušenstvo počas používania. Kábel podporuje prenos dát rýchlosťou až 480 MB/s. LED displej Praktickým doplnkom je LED displej, vďaka ktorému môžete neustále sledovať aktuálne parametre nabíjania, čo zvyšuje pohodlie a umožňuje vám efektívne monitorovať stav dobíjania zariadenia. Kvalitné a odolné materiály Kábel je vyrobený z kvalitných komponentov - medené drôtené jadro, hliníková výstuž a nylonové opletenie, ktoré je odolné voči ohybu a prasknutiu. Konštrukcia je odolná voči poškodeniu a chráni kábel proti prasknutiu, zlomeniu, oderu alebo inému poškodeniu spôsobenému každodenným používaním. Parametre: • Maximálna intenzita nabíjania: 11V/6A • Technológia rýchleho nabíjania: SCP, FCP, QC, VOOC • Prenos dát: 480 MB/s • Funkcia rýchleho nabíjania • Má odolnú konštrukciu • Štandardný konektor: USB / USB-C • Dĺžka: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB / USB-C 66W 6A 1m, modrý , Fomei led dmx 300b (fy3685)

Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB / USB-C 66W 6A 2m, modrý

Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB / USB-C 66W 6A 2m, modrý
Detail

Pevný a odolný kábel UltraBoost LED vám umožní rýchlo a hlavne bezpečne nabíjať všetky zariadenia s USB-C konektorom. Kábel umožňuje doplniť energiu s výkonom 66W. Funkcia rýchleho nabíjania nespôsobuje preťaženie ani prehrievanie a ohňovzdorný materiál navyše ochráni príslušenstvo počas používania. Kábel podporuje prenos dát rýchlosťou až 480 MB/s. LED displej Praktickým doplnkom je LED displej, vďaka ktorému môžete neustále sledovať aktuálne parametre nabíjania, čo zvyšuje pohodlie a umožňuje vám efektívne monitorovať stav dobíjania zariadenia. Kvalitné a odolné materiály Kábel je vyrobený z kvalitných komponentov - medené drôtené jadro, hliníková výstuž a nylonové opletenie, ktoré je odolné voči ohybu a prasknutiu. Konštrukcia je odolná voči poškodeniu a chráni kábel proti prasknutiu, zlomeniu, oderu alebo inému poškodeniu spôsobenému každodenným používaním. Parametre: • Maximálna intenzita nabíjania: 11V/6A • Technológia rýchleho nabíjania: SCP, FCP, QC, VOOC • Prenos dát: 480 MB/s • Funkcia rýchleho nabíjania • Má odolnú konštrukciu • Štandardný konektor: USB / USB-C • Dĺžka: 2m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB / USB-C 66W 6A 2m, modrý , Fomei led dmx 200b (fy3684)

Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB-C / USB-C PD 100W 5A 1m, modrý

Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB-C / USB-C PD 100W 5A 1m, modrý
Detail

Pevný a odolný kábel UltraBoost LED vám umožní rýchlo a hlavne bezpečne nabíjať všetky zariadenia s USB-C konektorom. Kábel umožňuje doplniť energiu s výkonom až 100W v štandarde Power Delivery. Funkcia rýchleho nabíjania nespôsobuje preťaženie ani prehrievanie a použitý nylonový materiál dodatočne chráni príslušenstvo počas používania. Kábel podporuje prenos dát rýchlosťou až 480 MB/s. LED displej Praktickým doplnkom je LED displej, vďaka ktorému môžete neustále sledovať aktuálne parametre nabíjania, čo zvyšuje pohodlie a umožňuje vám efektívne monitorovať stav dobíjania zariadenia. Kvalitné a odolné materiály Kábel je vyrobený z kvalitných komponentov - medené drôtené jadro, hliníková výstuž a nylonové opletenie, ktoré je odolné voči ohybu a prasknutiu. Konštrukcia je odolná voči poškodeniu a chráni kábel proti prasknutiu, zlomeniu, oderu alebo inému poškodeniu spôsobenému každodenným používaním. Parametre: • Maximálna intenzita nabíjania: 20V/5A • Technológia PD3.0, QC4.0, FCP, SCP • Prenos dát: 480 MB/s • Funkcia rýchleho nabíjania • Má odolnú konštrukciu • Štandardný konektor: USB-C • Dĺžka: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Ultraboost LED kábel USB-C / USB-C PD 100W 5A 1m, modrý , Fomei led roll 62 dmx (fy3606)

Kábel USB UNI-T UT-D04

Kábel USB UNI-T UT-D04
Detail

Kvalitní Kábel USB UNI-T UT-D04 z kategorie Dielňa | Meracia technika a revízne prístroje | Káble a príslušenstvo k meracej technike | Adaptéry k meracím prístrojom. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kábel USB UNI-T UT-D04 , Fomei led roll rgb 100 dmx (fy3609)

Kábel USB UNI-T UT-D09

Kábel USB UNI-T UT-D09
Detail

Kvalitní Kábel USB UNI-T UT-D09 z kategorie Dielňa | Meracia technika a revízne prístroje | Káble a príslušenstvo k meracej technike | Adaptéry k meracím prístrojom. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kábel USB UNI-T UT-D09 , Cappa led pásik rgb 1,5 m do usb – 31 led/m (00210)

Kábel USB UNI-T UT-D10

Kábel USB UNI-T UT-D10
Detail

Kvalitní Kábel USB UNI-T UT-D10 z kategorie Dielňa | Meracia technika a revízne prístroje | Káble a príslušenstvo k meracej technike | Adaptéry k meracím prístrojom. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kábel USB UNI-T UT-D10 , Cappa led pásik rgb 2 m do usb – 31 led/m (00260)

Detská nočná LED lampička MAČKA RGB + USB kábel

Detail

Detská nočná LED lampička MAČKA + USB kábelMateriál: Silikón, plast Napájanie: 3 x AAA batérie (súčasťou balenia) Výkon: 0,3W Ovládanie: Tlačidlo zapnutia / vypnutia na spodnej strane lampy Príjemná na dotyk Táto lampa je príjemná na dotyk vďaka svojmu silikónovému krytu. Nárazuvzdorná Je nárazuvzdorná, takže vydrží aj hrubšie zaobchádzanie. Odnímateľný silikónový kryt Silikónový kryt je možné ľahko odnímať na čistenie. Farba Biela farba lampy sa hodí do každej detskej izby. Rozmery: Celková výška: 12,5 cm Hĺbka: 9,5 cm Šírka: 9 cm Súprava obsahuje: Úplne nová silikónová lampa USB kábel pre napájanie Originálne balenie (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Detská nočná LED lampička MAČKA RGB + USB kábel , Helmer predlžovací kábel do obd zásuvky (kabel lk 508)

Detská nočná LED lampička EGGi RGB + USB kábel

Detská nočná LED lampička EGGi RGB + USB kábel
Detail

Detská nočná LED lampička VAJÍČKO + USB kábelEAN: 6938385307787 Popis produktu Dotykové LED nočné svetlo pre deti. V tvare vajíčka. Dodáva sa s USB káblom na nabíjanie. Špecifikácia Materiál: silikón, plast Napájanie: vstavaná batéria 1200mAh Výkon: 1W Dizajn a funkcie Tlačidlo zapnutia / vypnutia na spodnej strane lampy. Príjemné na dotyk a nárazuvzdorné. Odnímateľný silikónový kryt, ľahko sa čistí. Farba: biela Rozmery Celková výška: 12,5 cm Hĺbka: 9,5 cm Šírka: 9 cm Súprava obsahuje Úplne nová silikónová lampa USB kábel pre napájanie Originálne balenie (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Detská nočná LED lampička EGGi RGB + USB kábel , Aci couvací světlo led kruhové 140 mm kabel 1 m (9908119)

FOMEI LED DMX 200B (FY3684)

FOMEI LED DMX 200B (FY3684)
Detail

Svetlo na fotenie – trvalé, s integrovaným LED zdrojom, výkon 200 W, kruhové, index podania farieb (CRI) 96 Ra, sieťové napájanie, svetlo, taška, napájací kábel a difuzér súčasťou, rozmery 190 × 160 × 425 mm (V׊×H), hmotnosť 2100 g Potrebujete kvalitnú osvetľovaciu techniku? So štúdiovým svetlom FOMEI LED DMX 200B ľahko môžete nielen osvetliť scénu, ale môže takisto plne presvetliť tmavé priestory. Najväčšou prednosťou je možnosť permanentného svietenia, hodí sa tak na osvetlenie tmavých priestorov aj na natáčanie. Okrúhly tvar je perfektný na fotenie portrétov či produktov, postará sa o rovnomerný rozklad svetla a nevrhá tiene. Napájanie prebieha prostredníctvom klasickej zásuvky, postačí ho teda zapojiť do zásuvky. V balení je okrem samotného svetla aj svetlo, taška, napájací kábel a difuzér. Celkový výkon svetla dosahuje 200 W, táto hodnota by sa mala odvíjať od veľkosti priestoru. Čím vyšší bude mať výkon, tým viac priestoru osvetlí. Zdrojom foto svetla... (alza.sk)

Podobné produkty ako FOMEI LED DMX 200B (FY3684) , Emos led nočné svetlo p3313 do zásuvky s 2× usb (1456000100)

FOMEI LED DMX 300B (FY3685)

FOMEI LED DMX 300B (FY3685)
Detail

Svetlo na fotenie – trvalé, s integrovaným LED zdrojom, výkon 300 W, kruhové, index podania farieb (CRI) 96 Ra, sieťové napájanie, svetlo, taška, napájací kábel a difuzér súčasťou, rozmery 310 × 163 × 412 mm (V׊×H), hmotnosť 2900 g Potrebujete profesionálnu a kvalitnú osvetľovaciu techniku? So štúdiovým svetlom FOMEI LED DMX 300B ľahko môžete nielen osvetliť scénu, ale takisto zvládne úplne nasvietiť tmavé priestory. Najväčšou prednosťou je nepretržité svietenie, hodí sa tak na osvetlenie tmavých priestorov aj na natáčanie. Okrúhly tvar je perfektný na fotenie portrétov či produktov, to zaistí rozloženie svetla, vďaka čomu nevrhá tiene. Napájanie prebieha tradične zo zásuvky, postačí ho teda zapojiť do zásuvky. Medzi praktické príslušenstvo patrí svetlo, taška, napájací kábel a difuzér. Výkon svetla je 300 W, táto hodnota by sa mala odvíjať od veľkosti priestoru. Platí, že čím vyšší bude výkon, tým viac priestoru nasvieti. Zdrojom video svetla značky FOMEI sú... (alza.sk)

Podobné produkty ako FOMEI LED DMX 300B (FY3685) , Neonová lampička - hvězda, 3x aa baterie/usb kabel, ip20, žlutá barva (x04001310)

Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> micro USB dĺžka 1 m, 15 W, biela

Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> micro USB dĺžka 1 m, 15 W, biela
Detail

Set sieťovej nabíjačky a micro USB kábla FIXED sa postará o rýchle a bezpečné nabíjanie vášho moderného smartfónu, tabletu alebo ďalšej elektroniky. Dvojica USB portov v adaptéri umožní pripojiť a nabíjať dve zariadenia súčasne a ušetrí tak váš čas. Vďaka špeciálnej technológii Smart Rapid Charge Adaptér sám rozpozná pripojené zariadenie a podľa toho mu dodá príslušný výkon až 15W podľa jeho potrieb. Nabíjanie je tak maximálne bezpečné a nehrozí žiadne prehrievanie ani prepätie. S nabíjacím setom FIXED už nebudete mať strach, že vám dôjde energia vo vašom mobilnom zariadení, či už ste doma, v kancelárii alebo na cestách. Vlastnostiset cestovného nabíjacieho adaptéra a micro USB káblakonektory adaptéra: 2 x USB portkonektory kábla: USB/micro USBSmart Rapid Charge - nabíjačka sama rozpozná a dodá potrebnú energiuvýstup: 15,5 W, 5V/3,1Avstup: 100-240V, 50-60Hz, 0,4Akompaktné rozmeryurčená pre sieťové zásuvky EUvýrobok spĺňa všetky zákonné a bezpečnostné normy pre SRzabudovaná ochrana proti skratu a prepólovaniurozmery nabíjačky: 9 x 4,2 x 2,4 cmdĺžka kábla 1m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> micro USB dĺžka 1 m, 15 W, biela , Was 494 led control box, 12-24 v, kabel 2 m (5w494box)

Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> micro USB dĺžka 1 m, 15 W, čierna

Detail

Set sieťovej nabíjačky a micro USB kábla FIXED sa postará o rýchle a bezpečné nabíjanie vášho moderného smartfónu, tabletu alebo ďalšej elektroniky. Dvojica USB portov v adaptéri umožní pripojiť a nabíjať dve zariadenia súčasne a ušetrí tak váš čas. Vďaka špeciálnej technológii Smart Rapid Charge Adaptér sám rozpozná pripojené zariadenie a podľa toho mu dodá príslušný výkon až 15W podľa jeho potrieb. Nabíjanie je tak maximálne bezpečné a nehrozí žiadne prehrievanie ani prepätie. S nabíjacím setom FIXED už nebudete mať strach, že vám dôjde energia vo vašom mobilnom zariadení, či už ste doma, v kancelárii alebo na cestách. Vlastnostiset cestovného nabíjacieho adaptéra a micro USB káblakonektory adaptéra: 2 x USB portkonektory kábla: USB/micro USBSmart Rapid Charge - nabíjačka sama rozpozná a dodá potrebnú energiuvýstup: 15,5 W, 5V/3,1Avstup: 100-240V, 50-60Hz, 0,4Akompaktné rozmeryurčená pre sieťové zásuvky EUvýrobok spĺňa všetky zákonné a bezpečnostné normy pre SRzabudovaná ochrana proti skratu a prepólovaniurozmery nabíjačky: 9 x 4,2 x 2,4 cmdĺžka kábla 1m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> micro USB dĺžka 1 m, 15 W, čierna , Neonová lampička - saturn, 3x aa baterie/usb kabel, ip20, modrá + červená barva (f04002319)

COLORWAY KABEL USB TYPE-C (ZINK ALLOY + LED) 2.4A 1M, BLACK (CW-CBUC035-BK)

COLORWAY KABEL USB TYPE-C (ZINK ALLOY + LED) 2.4A 1M, BLACK (CW-CBUC035-BK)
Detail

SYNCHRONIZAČNÝ KÁBEL . Synchronizačný kábel Colorway (zliatina zinku + led) má štýlový dizajn. Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a obalený pleteným nylonom. Kryt kábla je príjemný na dotyk a má zvýšenú odolnosť. Ide o (andreashop.sk)

Podobné produkty ako COLORWAY KABEL USB TYPE-C (ZINK ALLOY + LED) 2.4A 1M, BLACK (CW-CBUC035-BK) , Swissten sieťový adaptér smart ic 2.1a + kabel usb-c 1,2 m biely (22053000)

COLORWAY KABEL USB APPLE LIGHTNING (ZINK ALLOY + LED) 2.4A 1M, BLACK (CW-CBUL035-BK)

COLORWAY KABEL USB APPLE LIGHTNING (ZINK ALLOY + LED) 2.4A 1M, BLACK (CW-CBUL035-BK)
Detail

SYNCHRONIZAČNÝ KÁBEL . Synchronizačný kábel Colorway (zliatina zinku + led) má štýlový dizajn. Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a obalený pleteným nylonom. Kryt kábla je príjemný na dotyk a má zvýšenú odolnosť. Ide o (andreashop.sk)

Podobné produkty ako COLORWAY KABEL USB APPLE LIGHTNING (ZINK ALLOY + LED) 2.4A 1M, BLACK (CW-CBUL035-BK) , Rc-1 pre fomei roll 100 dmx (fy3610)

Fixed nabíjačka do siete, konektor USB-C + 2x USB-A, kábel USB-C -> USB-C dĺžka 1 m, 15 W, čierna

Detail

Set sieťovej nabíjačky a USB-C kábla FIXED sa postará o rýchle a bezpečné nabíjanie vášho moderného smartfónu, tabletu alebo ďalšej elektroniky. Dvojica USB portov v adaptéri umožní pripojiť a nabíjať dve zariadenia súčasne a ušetrí tak váš čas. Vďaka špeciálnej technológii Smart Rapid Charge Adaptér sám rozpozná pripojené zariadenie a podľa toho mu dodá príslušný výkon až 15W podľa jeho potrieb. Nabíjanie je tak maximálne bezpečné a nehrozí žiadne prehrievanie ani prepätie. S nabíjacím setom FIXED už nebudete mať strach, že vám dôjde energia vo vašom mobilnom zariadení, či už ste doma, v kancelárii alebo na cestách. Vlastnostiset cestovného nabíjacieho adaptéra a USB-C káblakonektory adaptéra: 2 x USB portkonektory kábla: USB/USB-CSmart Rapid Charge - nabíjačka sama rozpozná a dodá potrebnú energiuvýstup: 15,5 W, 5V/3,1Avstup: 100-240V, 50-60Hz, 0,4Akompaktné rozmeryurčená pre sieťové zásuvky EUvýrobok spĺňa všetky zákonné a bezpečnostné normy pre SRzabudovaná ochrana proti skratu a prepólovaniurozmery nabíjačky: 9 x 4,2 x 2,4 cmdĺžka kábla 1m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fixed nabíjačka do siete, konektor USB-C + 2x USB-A, kábel USB-C -> USB-C dĺžka 1 m, 15 W, čierna , Stagg ssp6sp15 (ssp6sp15 reproduktorový kabel)

Fixed nabíjačka do siete, konektor USB-C + 2x USB-A, kábel USB-C -> USB-C dĺžka 1 m, 15 W, biela

Detail

Set sieťovej nabíjačky a USB-C kábla FIXED sa postará o rýchle a bezpečné nabíjanie vášho moderného smartfónu, tabletu alebo ďalšej elektroniky. Dvojica USB portov v adaptéri umožní pripojiť a nabíjať dve zariadenia súčasne a ušetrí tak váš čas. Vďaka špeciálnej technológii Smart Rapid Charge Adaptér sám rozpozná pripojené zariadenie a podľa toho mu dodá príslušný výkon až 15W podľa jeho potrieb. Nabíjanie je tak maximálne bezpečné a nehrozí žiadne prehrievanie ani prepätie. S nabíjacím setom FIXED už nebudete mať strach, že vám dôjde energia vo vašom mobilnom zariadení, či už ste doma, v kancelárii alebo na cestách. Vlastnostiset cestovného nabíjacieho adaptéra a USB-C káblakonektory adaptéra: 2 x USB portkonektory kábla: USB/USB-CSmart Rapid Charge - nabíjačka sama rozpozná a dodá potrebnú energiuvýstup: 15,5 W, 5V/3,1Avstup: 100-240V, 50-60Hz, 0,4Akompaktné rozmeryurčená pre sieťové zásuvky EUvýrobok spĺňa všetky zákonné a bezpečnostné normy pre SRzabudovaná ochrana proti skratu a prepólovaniurozmery nabíjačky: 9 x 4,2 x 2,4 cmdĺžka kábla 1m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fixed nabíjačka do siete, konektor USB-C + 2x USB-A, kábel USB-C -> USB-C dĺžka 1 m, 15 W, biela , Stagg stc6cmxm (stc6cmxm dvojitý kabel)

ADJ AC-DMX5/10 Kábel k DMX svetlu

ADJ AC-DMX5/10 Kábel k DMX svetlu
Detail

Hotový kábel určený pre ovládanie svetelnej techniky pomocou DMX kanálov. Kábel je zasadený v pevnej a odolnej gume s kovovými koncovkami pre pripojenie DMX zariadení. Klasický XLR 5pin konektor na oboch stranách je zasadený v kovovom ráme, ktorý ho chráni pred mechanickým poškodením a výrazne predlžuje životnosť kábla. Súčasťou balenia je aj zväzovacie Velcro. Farebné prevedenie: Black. Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako ADJ AC-DMX5/10 Kábel k DMX svetlu , Vyplašto - prodlužovací kabel 10m (8)

Beamz COB50, LED-svetlomet, 50 W, DMX-/Standalone-Modus, 9 kanálov, DMX, čierny

Beamz COB50, LED-svetlomet, 50 W, DMX-/Standalone-Modus, 9 kanálov, DMX, čierny
Detail

Vysokovýkonný LED-svetlomet Beamz COB50 LED-Spot na efektné ovládanie svetla na každej párty. LED-svetlomet pracuje s technológiou COB (Chip-On-Board) a je vďaka 50 wattom extrémne výkonný. Vďaka svojej nesmiernej sile môže byť použitý aj na veľké vzdialenosti a nestráca pritom nič zo svojej farebnej sily. Vďaka svojej farebnej schéme RGBAW sa dá namixovať nespočetné množstvo farieb, funkcia stmievania a stroboskopu ponúkajú individuálne možnosti nastavenia. Samozrejme je dodatočne vybavený funkciami, ktoré očakávame od LED svetlometu: v režime nastavenia podľa hudby sa nastavuje citlivosť, v automatickom režime zasa rýchlosť. V prevádzke DMX sa mu ponúka 9 kanálov. Vďaka možnosti ihneď použiť predprogramované programy, je LED-svetlomet ihneď pripravený na použitie. Použitá LED-technológia sa postará o vysokú energetickou efektivitu a nízky výdaj tepla zo zariadenia. Mnostranne použiteľný, extrémne výkonný a vhodný na každú párty: LED-svetlomet COB50 od Beamz. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Beamz COB50, LED-svetlomet, 50 W, DMX-/Standalone-Modus, 9 kanálov, DMX, čierny , Force red usb, 1× led (8592627088261)

FOMEI LED ROLL 62 DMX (FY3606)

FOMEI LED ROLL 62 DMX (FY3606)
Detail

Svetlo na fotenie – trvalé, s integrovaným LED zdrojom, výkon 62 W, index podania farieb (CRI) 95 Ra, batériové napájanie, svetlo, taška, napájací adaptér a difuzér súčasťou, rozmery 610 × 460 × 30 mm (V׊×H), hmotnosť 500 g Potrebujete kvalitnú osvetľovaciu techniku? So štúdiovým svetlom FOMEI LED ROLL 62 DMX nielenže osvetlíte scénu, ale umožní vám kompletne nasvietiť aj tmavý priestor. Umožní vám aj permanentné svietenie, je tak ideálne na osvetlenie tmavých priestorov aj na natáčanie. Napájanie zaistí silná batéria, vďaka tej už nebude potrebné naťahovať káble. V balení je okrem samotného svetla aj svetlo, taška, napájací adaptér a difuzér. Výkon svetla je 62 W, táto hodnota by mala zodpovedať veľkosti nasvieteného priestoru. Čím vyšší je výkon, tým väčší priestor nasvietite. Zdrojom štúdiového svetla značky FOMEI sú silné a zároveň úsporné LED diódy. Zásadné prednosti štúdiového svetla FOMEI LED ROLL 62 DMX Foto svetlo sa postará o osvietenie scény a o... (alza.sk)

Podobné produkty ako FOMEI LED ROLL 62 DMX (FY3606) , Force cob usb, 16× led (8592627116469)

Eurolite DMX LED EASY Operator 4x6

Eurolite DMX LED EASY Operator 4x6
Detail

Hĺbka (cm) : 11.5 Výška (cm) : 5.5 Výstupy : XLR DMX : Áno Príkon : 10 W Farba : Čierna Typ : Light Controller Celkový počet DMX kanálov : 28 Napájanie : 100V - 240V Automatické programy : Áno Balenie obsahuje : Adaptér Šírka (cm) : 25.0 Mikrofón : Áno Počet výstupov : 1 Bezdrôtové ovládanie : Nie Hmotnosť netto (kg) : 1.04 Balenie obsahuje : Manuál (muziker.com)

Podobné produkty ako Eurolite DMX LED EASY Operator 4x6 , Premiumcord usb-c kabel ( usb 3.2 gen 2, 3 a, 60 w, 20 gbit/s ) bavlnené opletenie 0,5 m (ku31cr05)

MG Reading LED lampa s klipom + kábel micro USB, čierna

MG Reading LED lampa s klipom + kábel micro USB, čierna
Detail

Lampa na čítanie sa vyznačuje kompaktnou veľkosťou a klipom, vďaka čomu ju môžete pripevniť priamo na knihu, notebook, stôl a ľubovolné predmety. Lampa je vhodná nielen na večerné čítanie, ale aj na hudobné cvičenia na osvetlenie nôt alebo akúkoľvek prácu za stolom. Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom môžete lampu ľahko vziať so sebou kamkoľvek. Svietidlo má zabudované LED diódy imitujúce prirodzenú farbu svetla. Polohovať si ju môžete ako chcete – má flexibilné rameno, ktoré sa otáča o 360 stupňov. Jednoduché prispôsobenie individuálnym potrebám Vďaka použitiu silikónového ramena sa lampa ohýba o 360 stupňov v akomkoľvek smere. Vďaka použitiu dvoch sád LED diód s rôznymi teplotami farieb má vyžarované svetlo tri farby a tri úrovne jasu. Pohodlie a bezpečnosť Výkon svetla je možné nastaviť v jednej z troch úrovní. To znamená, že intenzitu svetla si jednoducho nastavíte podľa svojich preferencií, aby vás neboleli oči. Teplé a jemné svetlo ich chráni pred bolesťou, pálením a únavou. Vďaka kruhovej štruktúre je lampa bezpečným a zdravým zdrojom svetla pre vaše oči! 3 úrovne osvetlenia Na úpravu stupnice osvetlenia si stačí vybrať jednu z troch úrovní: • jemné - vhodné na noc • stredné - vhodné na pozeranie, hranie • vysoká - vhodné na nočné čítanie a prácu Batéria s dlhou výdržou Bezdrôtová lampa nemusí byť napojená na elektrinu, aby svietila. Žiadne zamotané káble znamenajú pohodlné používanie. Lampa je vybavená odolnou batériou, ktorú je možné viackrát dobiť. Má veľkú kapacitu a pri plnom nabití dokáže pracovať až 24 hodín (podľa toho, akú úroveň osvetlenia si zvolíte). Mobilita Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom si lampu môžete vziať so sebou na výlet, zbaliť ju do batohu alebo tašky. Vďaka nej si vytvoríte mobilné pracovisko, nech ste kdekoľvek. Parametre: • Výkon: až 3W • Svetelný výkon: až 200 lumenov • Kapacita batérie: 1800 mAh • Teplota svetla: 4000-6500K • Tri farby: teplá, studená, teplá a studená • Tri úrovne jasu • Počet LED diód: 28 (14 teplých, 14 studených) • Rozmery: 250 x 90 x 120 x 45 mm • Sada obsahuje: micro USB - USB kábel, dĺžka 80 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Reading LED lampa s klipom + kábel micro USB, čierna , Twinkly dots bodový pásik 60 led, 3 m, t (twd060stp-t)

MG Reading LED lampa s klipom + kábel micro USB, biela

MG Reading LED lampa s klipom + kábel micro USB, biela
Detail

Lampa na čítanie sa vyznačuje kompaktnou veľkosťou a klipom, vďaka čomu ju môžete pripevniť priamo na knihu, notebook, stôl a ľubovolné predmety. Lampa je vhodná nielen na večerné čítanie, ale aj na hudobné cvičenia na osvetlenie nôt alebo akúkoľvek prácu za stolom. Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom môžete lampu ľahko vziať so sebou kamkoľvek. Svietidlo má zabudované LED diódy imitujúce prirodzenú farbu svetla. Polohovať si ju môžete ako chcete – má flexibilné rameno, ktoré sa otáča o 360 stupňov. Jednoduché prispôsobenie individuálnym potrebám Vďaka použitiu silikónového ramena sa lampa ohýba o 360 stupňov v akomkoľvek smere. Vďaka použitiu dvoch sád LED diód s rôznymi teplotami farieb má vyžarované svetlo tri farby a tri úrovne jasu. Pohodlie a bezpečnosť Výkon svetla je možné nastaviť v jednej z troch úrovní. To znamená, že intenzitu svetla si jednoducho nastavíte podľa svojich preferencií, aby vás neboleli oči. Teplé a jemné svetlo ich chráni pred bolesťou, pálením a únavou. Vďaka kruhovej štruktúre je lampa bezpečným a zdravým zdrojom svetla pre vaše oči! 3 úrovne osvetlenia Na úpravu stupnice osvetlenia si stačí vybrať jednu z troch úrovní: • jemné - vhodné na noc • stredné - vhodné na pozeranie, hranie • vysoká - vhodné na nočné čítanie a prácu Batéria s dlhou výdržou Bezdrôtová lampa nemusí byť napojená na elektrinu, aby svietila. Žiadne zamotané káble znamenajú pohodlné používanie. Lampa je vybavená odolnou batériou, ktorú je možné viackrát dobiť. Má veľkú kapacitu a pri plnom nabití dokáže pracovať až 24 hodín (podľa toho, akú úroveň osvetlenia si zvolíte). Mobilita Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom si lampu môžete vziať so sebou na výlet, zbaliť ju do batohu alebo tašky. Vďaka nej si vytvoríte mobilné pracovisko, nech ste kdekoľvek. Parametre: • Výkon: až 3W • Svetelný výkon: až 200 lumenov • Kapacita batérie: 1800 mAh • Teplota svetla: 4000-6500K • Tri farby: teplá, studená, teplá a studená • Tri úrovne jasu • Počet LED diód: 28 (14 teplých, 14 studených) • Rozmery: 250 x 90 x 120 x 45 mm • Sada obsahuje: micro USB - USB kábel, dĺžka 80 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Reading LED lampa s klipom + kábel micro USB, biela , Scangrip lightning charger - univerzální nabíječka scangrip s usb/mini dc koncovkami, 1,8 m kabel (03.5300)

EMOS V0219 USB ADAPTER DO AUTA 2.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C

EMOS V0219 USB ADAPTER DO AUTA 2.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C
Detail

USB NABÍJAČKA DO AUTA. Univerzálny nabíjací USB adaptér do auta pre mobilné telefóny, smartphony, tablety a ďalšie zariadenia. Maximálna vybavenosť bezpečnostnými a ochrannými elektronickými prvkami.. TECHNICKÉ PARAMETRE:. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS V0219 USB ADAPTER DO AUTA 2.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C , Baseus t-typed duálny adaptér do automobilu 2* usb-a a mp3 prehrávač, čierny (cctm-01)

FOMEI LED ROLL RGB 100 DMX (FY3609)

FOMEI LED ROLL RGB 100 DMX (FY3609)
Detail

Svetlo na fotenie – trvalé, s integrovaným LED zdrojom, výkon 100 W, doskové, index podania farieb (CRI) 95 Ra, batériové napájanie, puzdro, svetlo a napájací adaptér súčasťou, rozmery 610 × 460 mm (V׊), hmotnosť 800 g Hľadáte nejakú kvalitnú a profesionálnu osvetľovaciu techniku? So štúdiovým svetlom FOMEI LED ROLL RGB 100 DMX nielenže možno osvetliť scénu, ale tiež zvládne plne nasvietiť tmavé priestory. Najdôležitejším parametrom trvalého svetla je nepretržité svietenie, hodí sa tak na osvetlenie tmavých priestorov aj na natáčanie. Vďaka klasickému doskovému tvaru vie podať maximálny výkon a dokonalé rozptýlenie svetla. Napájanie obstará silná batéria, tá vám ušetrí prácu s ťahaním káblov. V balení je okrem samotného svetla aj puzdro, svetlo a napájací adaptér. Celkový výkon svetla je 100 W, táto hodnota by mala zodpovedať veľkosti nasvieteného priestoru. Čím vyšší bude mať výkon, tým viac priestoru osvetlí. Zdrojom foto osvetlenia značky FOMEI sú silné a... (alza.sk)

Podobné produkty ako FOMEI LED ROLL RGB 100 DMX (FY3609) , Náhradní usb kabel pro čtečky virtuos ht-10, ht-310, ht-850, ht-900, tmavý (eh02g9001)

Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> Lightning (MFI) dĺžka 1 m, 15 W, čierna

Detail

Set sieťovej nabíjačky a Lightning kábla FIXED sa postará o rýchle a bezpečné nabíjanie vášho moderného smartfónu, tabletu alebo ďalšej elektroniky. Dvojica USB portov v adaptéri umožní pripojiť a nabíjať dve zariadenia súčasne a ušetrí tak váš čas. Vďaka špeciálnej technológii Smart Rapid Charge Adaptér sám rozpozná pripojené zariadenie a podľa toho mu dodá príslušný výkon až 15W podľa jeho potrieb. Nabíjanie je tak maximálne bezpečné a nehrozí žiadne prehrievanie ani prepätie. S nabíjacím setom FIXED už nebudete mať strach, že vám dôjde energia vo vašom mobilnom zariadení, či už ste doma, v kancelárii alebo na cestách. Vlastnostiset cestovného nabíjacieho adaptéra a Lightning káblakonektory adaptéra: 2 x USB portkonektory kábla: USB/LightningSmart Rapid Charge - nabíjačka sama rozpozná a dodá potrebnú energiuvýstup: 15,5 W, 5V/3,1Avstup: 100-240V, 50-60Hz, 0,4Akompaktné rozmeryurčená pre sieťové zásuvky EUvýrobok spĺňa všetky zákonné a bezpečnostné normy pre SRzabudovaná ochrana proti skratu a prepólovaniurozmery nabíjačky: 9 x 4,2 x 2,4 cmdĺžka kábla 1m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> Lightning (MFI) dĺžka 1 m, 15 W, čierna , Led vianočná hviezda do okna 40× led, teplá biela (x063014202)

Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> Lightning (MFI) dĺžka 1 m, 15 W, biela

Detail

Set sieťovej nabíjačky a Lightning kábla FIXED sa postará o rýchle a bezpečné nabíjanie vášho moderného smartfónu, tabletu alebo ďalšej elektroniky. Dvojica USB portov v adaptéri umožní pripojiť a nabíjať dve zariadenia súčasne a ušetrí tak váš čas. Vďaka špeciálnej technológii Smart Rapid Charge Adaptér sám rozpozná pripojené zariadenie a podľa toho mu dodá príslušný výkon až 15W podľa jeho potrieb. Nabíjanie je tak maximálne bezpečné a nehrozí žiadne prehrievanie ani prepätie. S nabíjacím setom FIXED už nebudete mať strach, že vám dôjde energia vo vašom mobilnom zariadení, či už ste doma, v kancelárii alebo na cestách. Vlastnostiset cestovného nabíjacieho adaptéra a Lightning káblakonektory adaptéra: 2 x USB portkonektory kábla: USB/LightningSmart Rapid Charge - nabíjačka sama rozpozná a dodá potrebnú energiuvýstup: 15,5 W, 5V/3,1Avstup: 100-240V, 50-60Hz, 0,4Akompaktné rozmeryurčená pre sieťové zásuvky EUvýrobok spĺňa všetky zákonné a bezpečnostné normy pre SRzabudovaná ochrana proti skratu a prepólovaniurozmery nabíjačky: 9 x 4,2 x 2,4 cmdĺžka kábla 1m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fixed nabíjačka do siete, konektor 2x USB-A, kábel USB -> Lightning (MFI) dĺžka 1 m, 15 W, biela , Led vianočné zvončeky do okna 13 w, 72× led (x2belledmc55)

Beamz MHL-45 DMX Mini, pohyblivá hlava, wash, 3 x 15 W, COB LED, DMX

Beamz MHL-45 DMX Mini, pohyblivá hlava, wash, 3 x 15 W, COB LED, DMX
Detail

Zariadenie Beamz MHL-45 je LED pohyblivá hlava, ktorá sleduje tanečný parket s veľmi dobre pohyblivým krkom a 3 x 15 W RGB LED diódami.Skúsení svetelní technici majú pri navrhovaní svetelných scenárov prístup k 8-kanálovému DMX ovládaču. Beamz MHL-45 podáva ruku aj laikom s režimom ovládania hudbou a s automatickým režimom.Ako svetelný LED efekt sa zariadenie vyznačuje pomerne nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a nízkou tvorbou tepla.Efekt je vhodný na montáž na stenu a strop. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Beamz MHL-45 DMX Mini, pohyblivá hlava, wash, 3 x 15 W, COB LED, DMX , Led vianočný stromček do okna 40× led, teplá biela (x064014250)

Remax Gravity RC-095a magnetický USB / USB Type C kábel s LED svetlom 1M 2.1A čierny

Remax Gravity RC-095a magnetický USB / USB Type C kábel s LED svetlom 1M 2.1A čierny
Detail

Remax USB kábel s USB-C konektorom. Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov - nylon a hliníkový konektor. Kábel disponuje špeciálnym dizajnom, vďaka ktorému je pripojenie a odpojenie kábla k adaptéru jednoduché a rýchle z oboch strán. Praktické LED svetlo navyše umožňuje bezproblémové používanie káble aj v tme. Parametre: • Dĺžka kábla: 1m • Funkčnosť kábla: Nabíjanie • Maximálny prúd: 2.1 A • Konektory: USB/USB Type-C • Kábel má obojstranný USB konektor • LED svetlo (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Remax Gravity RC-095a magnetický USB / USB Type C kábel s LED svetlom 1M 2.1A čierny , Led vianočný anjelik do okna 40× led, teplá biela (xwangel29a)

Sommer Cable Binary 234 AES/EBU MKII Kábel k DMX svetlu

Sommer Cable Binary 234 AES/EBU MKII Kábel k DMX svetlu
Detail

DMX kábel BINARY 234 AES / ABU MKII. Impedancia 110Ohm. DMX kábel určený pre svetelnú techniku. Prierez vodičov 2x0,34mm, priemer kábla 6,4mm, farba kábla čierna. Konektory HICON XLR 3-pin, dĺžka 10m. Zalomenie konektora: Rovný - Rovný Konektor typu B: XLR Female Konektor typu A: XLR Male Farba: Čierna Dĺžka: 10 m Krajina pôvodu: Nemecko (muziker.com)

Podobné produkty ako Sommer Cable Binary 234 AES/EBU MKII Kábel k DMX svetlu , Led vianočné zvončeky do okna 50 w, 108× led (x2belmc55)

ALLOCACOC Kábel USB/USB-C 1,5m

ALLOCACOC Kábel USB/USB-C 1,5m
Detail

Kvalitní Kábel ALLOCACOC USB/USB-C 1,5m White z kategorie Audio, video, SAT | Mobilné telefóny a príslušenstvo | Dátové a nabíjacie USB káble. (esat.sk)

Podobné produkty ako ALLOCACOC Kábel USB/USB-C 1,5m , Emos prodlužovací kabel gumový 25m černý (1901022500)

Beamz MadMan, LED reflektor, 132 RGB SMD LED svetiel, DMX alebo samostatný režim

Beamz MadMan, LED reflektor, 132 RGB SMD LED svetiel, DMX alebo samostatný režim
Detail

LED reflektor Beamz Madman sa vynikajúco hodí na realizáciu svetelných efektov na každej párty! 132 svetlých SMD LED svetiel v červenej, modrej a zelenej farbe vytvárajú ich miešaním more ďalších farieb. Efekt reflektora s tromi 30 W RGBW LED svetlami (4 v 1) a tromi rotujúcimi 3-fazetovými prizmami vykúzli dychberúce svetelné šou na každom parkete. Reflektor ponúka DMX ovládanie cez 15 alebo 23 kanálov. Efekt však ponúka ďalšie možnosti: vstavaný mikrofón umožňuje ovládanie hudbou, automatický režim zabezpečuje pohodlnú, samostatnú prevádzku. Efektný pre neskutočne dobrú svetelnú šou: LED reflektor MadMan od Beamzu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Beamz MadMan, LED reflektor, 132 RGB SMD LED svetiel, DMX alebo samostatný režim

Baseus Qualcomm Quick Charge 5 Technology rýchlo nabíjačka do auta 1x USB-A, 2x Type-C 160W šedá + Xiaomi kábel Type-C/T

Detail

Certifikácia QC5Spĺňa štandard Qualcommo Quick ChargeTM 5 a podporuje 160 W tri výstupné výkony. Adaptívne vstupné napätie a nízkoteplotné rýchle nabíjanie zaručujú bezpečné nabíjanie vysoko výkonných zariadení. Rýchle nabíjanie - Efektívna prácaRýchle nabíjanie notebooku pre efektívnu prezentáciu. Súčasné rýchle nabíjanie troch zariadeníVýkon 160 W a technológia nabíjania ©BPs umožňujú nabíjanie troch zariadení súčasne. Vybitá batéria v kritickom okamihu? Výkon 100 W, plne nabitý okamžiteJednotlivé výstupy rozhrania Type-C1 100W Max. nabíjací výkon, dostatočný pre väčšinu notebookov s rýchlym nabíjaním. Trojitá ochrana čipuZabudované sú tri typy čipov pre inteligentné rozpoznanie, ktoré zabraňujú nadprúdu, prepätiu, prehriatiu, skratu a nadmernému napájaniu zariadenia. Technické parametre:Vstup: DC 12-24VUSB výstup: 5V-3A; 9V-2A; 10V-2A; 12V-2,5A 30WType-C1 výstup: 5V-3A; 9V-3A; 12V-3A; 15V-2A; 20V-1,5A 100WType-C2 výstup: 5V-3A; 9V-2,22A; 12V-2,5A; 15V-2A; 20V-1,5A 30WVýstup celkový: 100 W+30 W+30 WVeľkosť: 43mm*77mmHmotnosť: 45g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Baseus Qualcomm Quick Charge 5 Technology rýchlo nabíjačka do auta 1x USB-A, 2x Type-C 160W šedá + Xiaomi kábel Type-C/T

Cappa LED pásik RGB 2 m do USB – 31 LED/m (00260)

Cappa LED pásik RGB 2 m do USB – 31 LED/m (00260)
Detail

LED pásik , nastaviteľná farba svetla (RGB), 200cm, s diaľkovým ovládačom, vodoodolný, stmievateľný, 62 LEDiek, napájanie do siete, jeden kus v balení LED pásiky sú geniálnou vychytávkou pre herné zostavy pravých nadšencov. Neobyčajné osvetlenie vyzdvihne ten správny nádych a zdokonalí každú hernú seansu. LED pásik Cappa LED pásik RGB 2 m do USB – 31 LED/m poskytuje dĺžku 200 cm a perfektne sa zmestí do priehľadnej PC skrinky. Na osvetlení má podiel 62 odolných drobných LED diód. Hlavné vlastnosti LED pásika Cappa LED pásik RGB 2 m do USB – 31 LED/m Počítačový LED pásik Cappa LED pásik RGB 2 m do USB – 31 LED/m ponúka dĺžku 200 cm Osvetlenie zabezpečuje 62 malých diód Dynamický efekt blikania Balenie obsahuje 1 ks (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa LED pásik RGB 2 m do USB – 31 LED/m (00260)

Cappa LED pásik RGB 1,5 m do USB – 31 LED/m (00210)

Cappa LED pásik RGB 1,5 m do USB – 31 LED/m (00210)
Detail

LED pásik , nastaviteľná farba svetla (RGB), 150cm, s diaľkovým ovládačom, vodoodolný, stmievateľný, 31 LEDiek, napájanie do siete, jeden kus v balení LED pásiky sú obľúbeným doplnkom pre nadupané herné stroje. Pôsobivé nasvietenie dodá PC skrini ten správny nádych a dokreslí každý zážitok z hry. LED pásik Cappa LED pásik RGB 1,5 m do USB – 31 LED/m poskytuje dĺžku 150 cm a zapadne priamo do vašej PC skrinky. Osvietenie vytvára 31 spoľahlivých drobných LED diód. Významné vlastnosti LED pásika Cappa LED pásik RGB 1,5 m do USB – 31 LED/m LED pásik do počítača Cappa LED pásik RGB 1,5 m do USB – 31 LED/m má celkovú dĺžku 150 cm Osvetlenie zabezpečuje 31 malých diód Blikanie ako svetelný efekt Balenie obsahuje 1 ks (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa LED pásik RGB 1,5 m do USB – 31 LED/m (00210)

Beamz BS271F Flat Par, LED reflektor, 271 RGB SMD LED svetiel, DMX alebo samostatný režim, LED displej

Beamz BS271F Flat Par, LED reflektor, 271 RGB SMD LED svetiel, DMX alebo samostatný režim, LED displej
Detail

Beamz BS271F LED Flat Par je ideálny LED reflektor na realizáciu svetelnej šou na každej párty! 271 svetlých SMD LED svetiel v červenej, zelenej a modrej farbe ponúkajú ich miešaním bohatú paletu odtieňov. Predná šošovka vytvára v konštrukcii figúry s efektom 3D. Samozrejme, reflektor okrem miešania farieb a 3D efektu ponúka aj iné: stroposkopický efekt a stmievanie dotvárajú pôsobivú šou. Reflektor sa ovláda cez DMX 7 alebo 34 kanálmi: aby ste mali plnú kontrolu nad všetkými efektmi. Popritom máte k dispozícii aj iné možnosti: vstavaný mikrofón zabezpečuje ovládanie hudbou, automatický režim slúži na pohodlnú prevádzku prístroja. Na zapojenie viacerých spotov disponuje reflektor IEC výstupom. Dvojité rameno sa dá použiť aj ako stojan, čím ponúka rôzne možnosti použitia: reflektor Beamz Flat Par BS271F. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Beamz BS271F Flat Par, LED reflektor, 271 RGB SMD LED svetiel, DMX alebo samostatný režim, LED displej

Zebra USB Client Communication / Charging kábel USB-Kit

Detail

USB (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Zebra USB Client Communication / Charging kábel USB-Kit

Kábel USB 3.0 A / USB C konektor 1,8mm

Kábel USB 3.0 A / USB C konektor 1,8mm
Detail

Kvalitní Kábel USB 3.0 A/USB C konektor 1,8m z kategorie Audio, video, SAT | Mobilné telefóny a príslušenstvo | Dátové a nabíjacie USB káble. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kábel USB 3.0 A / USB C konektor 1,8mm

Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 0.5m, biely

Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 0.5m, biely
Detail

Micro USB kábel umožňuje rýchly prenos dát a okamžité nabíjanie rýchlosťou až 480 Mbps. Umožňuje vám okamžite prenášať súbory medzi zariadeniami. Kábel umožňuje vám nabíjať telefón prúdom 3A. Vďaka rýchlosti prenosu dát až do 480 Mbps dokáže tento kábel zabezpečiť okamžitý prenos vašich obľúbených súborov medzi zariadeniami bez čakania a zdržania. Či už ide o fotografie, videá, hudbu alebo dokumenty, s týmto káblom ich môžete jednoducho a rýchlo preniesť tam, kde ich potrebujete. Odolnosť voči poškodeniu Kábel je vyrobený z odolného PVC materiálu. Zaručuje odolnosť proti ohýbaniu a rozťahovaniu. Zabezpečuje dlhodobú použiteľnosť produktu aj pri intenzívnom používaní. Vlastnosti: • Poskytuje rýchly prenos dát • Prenos dát prebieha okamžite • Umožňuje prenos dát rýchlosťou až 480 Mb/s. • Znižuje čas nabíjania telefónu • Dokáže nabíjať smartfón prúdom 3A • Zabezpečuje stabilitu prenosu dát • Jadro kábla je vyrobené z čistej medi • Odolné voči poškodeniu • Konštrukcia kábla je odolná a odolná voči ohybu a rozťahovaniu • Pokrytie odolným PVC zaisťuje dlhodobú použiteľnosť výrobku Parametre: • Značka: Ugreen • Model: US289 • Konektory: USB / Micro USB • Prúd: 3A • Rýchlosť prenosu dát: 480 Mb/s • Dĺžka: 0,5 m • Materiál: PVC (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 0.5m, biely

LOGO KABEL USB 2.0, USB A M- USB B M, 1.8M

LOGO KABEL USB 2.0, USB A M- USB B M, 1.8M
Detail

USB 2.0 KÁBEL. USB kábel, ktorý sa používa k prepojeniu najbežnejších počítačových periférii, ako tlačiareň alebo scanner. Kábel s konektormi USB A plug/USB B plug. Dĺžka: 1,8 m (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LOGO KABEL USB 2.0, USB A M- USB B M, 1.8M

LOGO KABEL USB 2.0, USB A M- USB B M, 3M

LOGO KABEL USB 2.0, USB A M- USB B M, 3M
Detail

USB 2.0 KÁBEL. USB kábel, ktorý sa používa k prepojeniu najbežnejších počítačových periférii, ako tlačiareň alebo scanner. Kábel s konektormi USB A plug/USB B plug. Dĺžka: 3 m (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LOGO KABEL USB 2.0, USB A M- USB B M, 3M

Emos LED nočné svetlo do zásuvky 230V, 1x LED, 2× USB, s fotosenzorom

Detail

Emos LED Nočné Svetlo do Zásuvky 230V, 1x LED, 2× USB, s FotosenzoromPraktické LED nočné svetlo s fotosenzorom. Ideálne pre núdzové osvetlenie. Vybavené 2× USB výstupom pre napájanie zariadenia. Najdôležitejšie Parametre Napájanie: 230 V /50 Hz, max. 0,3 W Zdroj svetla: 1× LED priemer 5 mm Pohybové čidlo: Nie Ostatné Parametre Maximálny svetelný tok: 4 lm Maximálny dosvit: 2 m Farba svetla: Studená biela Vypínač: Áno Automatické zapnutie/vypnutie: Áno Režim svietenia: on/off/auto Fotosenzor: Áno Max. výstup 1× USB: 5 V/2,4 A/12 W Max. výstup celkom: 5 V/2,4 A/12 W Natáčanie: Nie Ochrana proti preťaženiu, prepätiu a skratu: Áno Počet USB výstupov: 2 Rozmer: 60 × 60 × 73 mm Predajná Obal 1 ks, blister (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Emos LED nočné svetlo do zásuvky 230V, 1x LED, 2× USB, s fotosenzorom

Gogen kábel napájania LED TV, do 12 V cigaretového autozapaľovača (GOGLCDAUTOKABEL)

Gogen kábel napájania LED TV, do 12 V cigaretového autozapaľovača (GOGLCDAUTOKABEL)
Detail

Autoadaptér – pre Gogen televízory Ak vlastníte LCD televízor GoGEN vybavený 12 V napájaním, potom sa vám určite bude hodiť tento napájací autoadaptér. Umožní vám na cestách automobilom pripojiť LCD obrazovku k cigaretovému zapaľovaču vo vašom aute, a tým zaistiť dostatočné napájanie pre televízor. Dĺžka kábla 2 m vás pritom nebude príliš obmedzovať. (alza.sk)

Podobné produkty ako Gogen kábel napájania LED TV, do 12 V cigaretového autozapaľovača (GOGLCDAUTOKABEL)

Zebra pripojovací kábel, USB

Detail

Zebra pripojovací kábel, USB (type A to typ C), fits for: TC20, TC25 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Zebra pripojovací kábel, USB

Crono kábel USB 2.0/ USB A samec - USB C, 1,0m, čierny štandard

Detail

Názov: Crono kábel USB 2.0/ USB A samec - USB C, 1,0m, čierny štandard Všeobecný popis: Nabíjací a prepojovací kábel USB 2.0/ USB A samec - USB C, 1,0m, čierny štandard Popis: Pomocou tohto riešenia „všetko v jednom“ pre synchronizáciu a nabíjanie môžete pripojiť rôzne typy smartfónov alebo tabletov k notebooku alebo stolnému počítaču. Pre pripojenie k počítaču slúži USB 2.0 typ A konektor a na druhej strane kábla sa nachádza USB C. Kábel má kontakty potiahnuté 24 karátovým zlatom pre spoľahlivý prenos dát. Rýchlosť prenosu dát dosahuje až 480 Mb/s. Dĺžka samotného kábla je 1 m. Konektory: - 1x USB A samec - 1x USB C Ďalšie vlastnosti: - Dĺžka: 1m Typ balenia:: - Vrecko (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Crono kábel USB 2.0/ USB A samec - USB C, 1,0m, čierny štandard

MG 3in1 kábel USB - USB-C/ Micro USB / Lightning 2.8A 1.25m, čierny

MG 3in1 kábel USB - USB-C/ Micro USB / Lightning 2.8A 1.25m, čierny
Detail

Kábel, ktorý vyrieši všetky vaše problémy s rôznymi typmi káblov. Pokiaľ používate viacero typov káblov a vlastníte zariadenia od rôznych výrobcov, tento kábel bude jediný, ktorý budete potrebovať. Jedná sa o multifunkčný USB kábel s konektormi Micro USB, Lightning a USB-C, ktoré umožňuje rýchle nabíjanie až troch zariadení súčasne. Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je mimoriadne odolný a flexibilný. Vlastnosti: • Jedná sa o multifunkčný kábel 3v1 • Kábel obsahuje porty USB - USB-C/ Micro USB / Lightning • Možnosť nabíjať až 3 zariadenia súčasne • Odolný nylonový materiál • Bezpečné nabíjanie • Prúd: 2.8A (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG 3in1 kábel USB - USB-C/ Micro USB / Lightning 2.8A 1.25m, čierny

AVACOM MIC-120B kábel USB - Micro USB, 120cm, modrá

AVACOM MIC-120B kábel USB - Micro USB, 120cm, modrá
Detail

Sme tu pre Vás, aby Vám nedošla energiaSme popredný výrobca a dodávateľ batérií na slovenskom i európskom trhu. Už 20 rokov ponúkame širokú škálu batérií a nabíjačiek AVACOM pre notebooky, mobilné telefóny, fotoaparáty, videokamery, aku náradie, záložné zdroje, rádiostanice a ostatné mobilné zariadenia. Batérie AVACOM vyrábame z najkvalitnejších článkov, ktoré zaisťujú vysoký výkon a stabilitu s minimálnou poruchovosťou. Informácie o kábliKábel USB A - Micro USB vhodný na nabíjanie a prenos dát. Povrchový materiál a plochý tvar zaručia ľahkú manipuláciu a dlhú životnosť kábla.Kábel pre zariadenia s Micro USB konektorom.Dátový a nabíjací kábel s konektorom Micro USB.Umožňuje prenášať dáta medzi PC, tabletom a telefónom s Micro USB portom. Vhodný na nabíjanie smartfónov, tabletov... Vďaka dĺžke 120cm ideálny k sieťovým nabíjačkám alebo nabíjačkám do auta.Kvalitný dátový a nabíjací kábel s konektormi USB 2.0 (M) - Micro USB (M) s maximálnou prenosovou rýchlosťou 480 Mbit/s.Pozlátené konektory pre lepší kontakt. Krytky tela konektorov z ABS plastu. Plochý kábel s vonkajšími rozmermi 1,8 x 5,9 mm a dĺžkou 120 cm, povrchový materiál TPE. Plochý profil kábla obmedzuje zamotávanie. 4 žilový kábel obsahuje vodiče vyrobené technológiou Tinsel wire (splietaná ohybná šnúra z viacerých vlákien). Na zvýšenie pevnosti v ťahu je použité zapletené nylolonové vlákno.Zosilnené vodiče na rýchlejšie nabíjanie.Prúdová zaťažiteľnosť kábla zodpovedá špecifikácii USB 2.0. Kábel je tak možné používať so všetkými bežne používanými nabíjačkami.Samostatne odtienené dátové vodiče pre rýchly a bezproblémový prenos dát.Vďaka svojej konštrukcii sú káble AVACOM vhodné na nabíjanie zariadení vybavených technológiou Qualcomm Quick Charge™ aj MediaTek PumpExpress+™.Kábel je dodávaný v blistrovom balení.Obsahom balenia je kábel v modrej farbe. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AVACOM MIC-120B kábel USB - Micro USB, 120cm, modrá

AVACOM MIC-40B kábel USB - Micro USB, 40cm, modrá

AVACOM MIC-40B kábel USB - Micro USB, 40cm, modrá
Detail

Sme tu pre Vás, aby Vám nedošla energiaSme popredný výrobca a dodávateľ batérií na slovenskom i európskom trhu. Už 20 rokov ponúkame širokú škálu batérií a nabíjačiek AVACOM pre notebooky, mobilné telefóny, fotoaparáty, videokamery, aku náradie, záložné zdroje, rádiostanice a ostatné mobilné zariadenia. Batérie AVACOM vyrábame z najkvalitnejších článkov, ktoré zaisťujú vysoký výkon a stabilitu s minimálnou poruchovosťou. Informácie o kábliKábel USB A - Micro USB vhodný na nabíjanie a prenos dát. Povrchový materiál a plochý tvar zaručia ľahkú manipuláciu a dlhú životnosť kábla.Kábel pre zariadenia s Micro USB konektorom.Dátový a nabíjací kábel s konektorom Micro USB.Umožňuje prenášať dáta medzi PC, tabletom a telefónom s Micro USB portom. Vhodný na nabíjanie smartfónov, tabletov... Vďaka dĺžke 40cm ideálny na powerbance.Kvalitný dátový a nabíjací kábel s konektormi USB 2.0 (M) - Micro USB (M) s maximálnou prenosovou rýchlosťou 480 Mbit/s.Pozlátené konektory pre lepší kontakt. Krytky tela konektorov z ABS plastu. Plochý kábel s vonkajšími rozmermi 1,8 x 5,9 mm a dĺžkou 40 cm, povrchový materiál TPE. Plochý profil kábla obmedzuje zamotávanie. 4 žilový kábel obsahuje vodiče vyrobené technológiou Tinsel wire (splietaná ohybná šnúra z viacerých vlákien). Na zvýšenie pevnosti v ťahu je použité zapletené nylolonové vlákno.Zosilnené vodiče na rýchlejšie nabíjanie.Prúdová zaťažiteľnosť kábla zodpovedá špecifikácii USB 2.0. Kábel je tak možné používať so všetkými bežne používanými nabíjačkami.Samostatne odtienené dátové vodiče pre rýchly a bezproblémový prenos dát.Vďaka svojej konštrukcii sú káble AVACOM vhodné na nabíjanie zariadení vybavených technológiou Qualcomm Quick Charge™ aj MediaTek PumpExpress+™.Kábel je dodávaný v blistrovom balení.Obsahom balenia je kábel v modrej farbe. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AVACOM MIC-40B kábel USB - Micro USB, 40cm, modrá

AVACOM MIC-40G kábel USB - Micro USB, 40cm, zelená

AVACOM MIC-40G kábel USB - Micro USB, 40cm, zelená
Detail

Sme tu pre Vás, aby Vám nedošla energiaSme popredný výrobca a dodávateľ batérií na slovenskom i európskom trhu. Už 20 rokov ponúkame širokú škálu batérií a nabíjačiek AVACOM pre notebooky, mobilné telefóny, fotoaparáty, videokamery, aku náradie, záložné zdroje, rádiostanice a ostatné mobilné zariadenia. Batérie AVACOM vyrábame z najkvalitnejších článkov, ktoré zaisťujú vysoký výkon a stabilitu s minimálnou poruchovosťou. Informácie o kábliKábel USB A - Micro USB vhodný na nabíjanie a prenos dát. Povrchový materiál a plochý tvar zaručia ľahkú manipuláciu a dlhú životnosť kábla.Kábel pre zariadenia s Micro USB konektorom.Dátový a nabíjací kábel s konektorom Micro USB.Umožňuje prenášať dáta medzi PC, tabletom a telefónom s Micro USB portom. Vhodný na nabíjanie smartfónov, tabletov... Vďaka dĺžke 40cm ideálny k powerbanke.Kvalitný dátový a nabíjací kábel s konektormi USB 2.0 (M) - Micro USB (M) s maximálnou prenosovou rýchlosťou 480 Mbit/s.Pozlátené konektory pre lepší kontakt. Krytky tela konektorov z ABS plastu. Plochý kábel s vonkajšími rozmermi 1,8 x 5,9 mm a dĺžkou 40 cm, povrchový materiál TPE. Plochý profil kábla obmedzuje zamotávanie. 4 žilový kábel obsahuje vodiče vyrobené technológiou Tinsel wire (splietaná ohybná šnúra z viacerých vlákien). Na zvýšenie pevnosti v ťahu je použité zapletené nylolonové vlákno.Zosilnené vodiče na rýchlejšie nabíjanie.Prúdová zaťažiteľnosť kábla zodpovedá špecifikácii USB 2.0. Kábel je tak možné používať so všetkými bežne používanými nabíjačkami.Samostatne odtienené dátové vodiče pre rýchly a bezproblémový prenos dát.Vďaka svojej konštrukcii sú káble AVACOM vhodné na nabíjanie zariadení vybavených technológiou Qualcomm Quick Charge™ aj MediaTek PumpExpress+™.Kábel je dodávaný v blistrovom balení.Obsahom balenia je kábel v zelenej farbe. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AVACOM MIC-40G kábel USB - Micro USB, 40cm, zelená

AVACOM MIC-40P kábel USB - Micro USB, 40cm, ružová

AVACOM MIC-40P kábel USB - Micro USB, 40cm, ružová
Detail

Sme tu pre Vás, aby Vám nedošla energiaSme popredný výrobca a dodávateľ batérií na slovenskom i európskom trhu. Už 20 rokov ponúkame širokú škálu batérií a nabíjačiek AVACOM pre notebooky, mobilné telefóny, fotoaparáty, videokamery, aku náradie, záložné zdroje, rádiostanice a ostatné mobilné zariadenia. Batérie AVACOM vyrábame z najkvalitnejších článkov, ktoré zaisťujú vysoký výkon a stabilitu s minimálnou poruchovosťou. Informácie o kábliKábel USB A - Micro USB vhodný na nabíjanie a prenos dát. Povrchový materiál a plochý tvar zaručia ľahkú manipuláciu a dlhú životnosť kábla.Kábel pre zariadenia s Micro USB konektorom.Dátový a nabíjací kábel s konektorom Micro USB.Umožňuje prenášať dáta medzi PC, tabletom a telefónom s Micro USB portom. Vhodný na nabíjanie smartfónov, tabletov... Vďaka dĺžke 40cm ideálny na powerbance.Kvalitný dátový a nabíjací kábel s konektormi USB 2.0 (M) - Micro USB (M) s maximálnou prenosovou rýchlosťou 480 Mbit/s.Pozlátené konektory pre lepší kontakt. Krytky tela konektorov z ABS plastu. Plochý kábel s vonkajšími rozmermi 1,8 x 5,9 mm a dĺžkou 40 cm, povrchový materiál TPE. Plochý profil kábla obmedzuje zamotávanie. 4 žilový kábel obsahuje vodiče vyrobené technológiou Tinsel wire (splietaná ohybná šnúra z viacerých vlákien). Na zvýšenie pevnosti v ťahu je použité zapletené nylolonové vlákno.Zosilnené vodiče na rýchlejšie nabíjanie.Prúdová zaťažiteľnosť kábla zodpovedá špecifikácii USB 2.0. Kábel je tak možné používať so všetkými bežne používanými nabíjačkami.Samostatne odtienené dátové vodiče pre rýchly a bezproblémový prenos dát.Vďaka svojej konštrukcii sú káble AVACOM vhodné na nabíjanie zariadení vybavených technológiou Qualcomm Quick Charge™ aj MediaTek PumpExpress+™.Kábel je dodávaný v blistrovom balení.Obsahom balenia je kábel v ružovej farbe. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AVACOM MIC-40P kábel USB - Micro USB, 40cm, ružová

Colorway Dátový Kábel Usb / Micro Usb / 1m / 2.1A / Červený

Detail

ColorWay USB 2.0 typ A na micro B 1 m Kábel s nylonovým opletením vhodný na pripojenie zariadenia s konektorom USB typu micro B k počítaču. Podporuje nabíjanie prúdom až 2,1 A. Základná špecifikácia Konektor 1: USB 2.0 typ A (M) Konektor 2: USB 2.0 micro B (M) Dĺžka: 1 m Farba: červená (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Colorway Dátový Kábel Usb / Micro Usb / 1m / 2.1A / Červený
FOMEI LED DMX 300B (FY3685), FOMEI LED DMX 200B (FY3684), FOMEI LED ROLL 62 DMX (FY3606), FOMEI LED ROLL RGB 100 DMX (FY3609), Cappa LED pásik RGB 1,5 m do USB – 31 LED/m (00210), Cappa LED pásik RGB 2 m do USB – 31 LED/m (00260), Helmer predlžovací kábel do OBD zásuvky (kabel LK 508), ACI Couvací světlo LED kruhové 140 mm kabel 1 m (9908119), EMOS LED nočné svetlo P3313 do zásuvky s 2× USB (1456000100), Neonová lampička - Hvězda, 3x AA baterie/USB kabel, IP20, žlutá barva (X04001310), WAS 494 LED control box, 12-24 V, kabel 2 m (5W494BOX), Neonová lampička - Saturn, 3x AA baterie/USB kabel, IP20, modrá + červená barva (F04002319), Swissten sieťový adaptér SMART IC 2.1A + kabel USB-C 1,2 m biely (22053000), RC-1 pre FOMEI ROLL 100 DMX (FY3610), Stagg SSP6SP15 (SSP6SP15 Reproduktorový kabel), Stagg STC6CMXM (STC6CMXM Dvojitý kabel), VyplašTo - Prodlužovací kabel 10m (8), Force Red USB, 1× LED (8592627088261), Force Cob USB, 16× LED (8592627116469), PremiumCord USB-C kabel ( USB 3.2 GEN 2, 3 A, 60 W, 20 Gbit/s ) bavlnené opletenie 0,5 m (ku31cr05), TWINKLY DOTS bodový pásik 60 LED, 3 m, T (TWD060STP-T), SCANGRIP LIGHTNING CHARGER - univerzální nabíječka SCANGRIP s USB/Mini DC koncovkami, 1,8 m kabel (03.5300), Baseus T-Typed duálny adaptér do automobilu 2* USB-A a MP3 prehrávač, čierny (CCTM-01), Náhradní USB kabel pro čtečky Virtuos HT-10, HT-310, HT-850, HT-900, tmavý (EH02G9001), LED vianočná hviezda do okna 40× LED, teplá biela (X063014202), LED vianočné zvončeky do okna 13 W, 72× LED (X2BELLEDMC55), LED vianočný stromček do okna 40× LED, teplá biela (X064014250), LED vianočný anjelik do okna 40× LED, teplá biela (XWANGEL29A), LED vianočné zvončeky do okna 50 W, 108× LED (X2BELMC55), EMOS Prodlužovací kabel gumový 25m černý (1901022500)