T led stmievac manualny s ir ovladanim 06104

Produkt T led stmievac manualny s ir ovladanim 06104 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T led stmievac manualny s ir ovladanim 06104 upraviť a produkt hľadať znova.

Haushalt international LED Svíčky na stromeček s dálkovým ovládáním, 10 ks

Haushalt international LED Svíčky na stromeček s dálkovým ovládáním, 10 ks
Detail

Tato sada LED elektrických svíček je ideální pro vytvoření veselé a slavnostní atmosféry u vás doma, na vánočních večírcích apod. Blikající svíčky na vánoční stromeček jsou dodávány s bezdrátovým dálkovým ovládáním, a proto se velmi snadno ovládají. Díky funkci 6hodinového časovače se nemusíte starat o zapínání a vypínání, protože svíčky se každý den automaticky zapnou ve stejnou dobu. Na rozdíl od běžných svíček jsou tyto svíčky bez kouře a plamene velmi bezpečné. - 1 teplá bílá LED na svíčku - 10 zelených klipů pro připevnění na stromek - Dálkové ovládání (zapnuto/vypnuto;blikání nebo stálé světlo, funkce časovače) - Provoz na baterie – každá svíčka 1 x AAA; dálkové ovládání 2 x AAA (baterie nejsou součástí balení) (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Haushalt international LED Svíčky na stromeček s dálkovým ovládáním, 10 ks , Elektrobock dr4-led-ir pre led žiarovky (2561)

Stmievač pre LED pásiky TIPA + diaľkové ovládanie OLP04

Stmievač pre LED pásiky TIPA + diaľkové ovládanie OLP04
Detail

Kvalitní Stmievač pre LED pásiky TIPA + diaľkové ovládanie OLP04 z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Stmievač pre LED pásiky TIPA + diaľkové ovládanie OLP04 , Rc tank t-72 bb+ir 1 : 16 rtr (4250229626871)

Stmievač dotykový pre LED pásky a žiarovky OLP05 TIPA

Stmievač dotykový pre LED pásky a žiarovky OLP05 TIPA
Detail

Kvalitní Stmievač dotykový pre LED pásky a žiarovky OLP05 TIPA z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Stmievač dotykový pre LED pásky a žiarovky OLP05 TIPA , Rc tank t-72 bb+ir 1 : 16 s kovovými pásmi a prevodovkami rtr (4250229626888)

Ovladač pre LED pásik s čipom 2538 IR 230V

Ovladač pre LED pásik s čipom 2538 IR 230V
Detail

Kvalitní Ovladač pre LED pásik s čipom 2538 IR 230V z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Diaľkové ovládače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ovladač pre LED pásik s čipom 2538 IR 230V , Syberdesk 139 × 68 cm, led, usb port, čierny (ir-wdys-6qiq)

Ovladač pre LED pásik s čipom 5050 IR 230V

Ovladač pre LED pásik s čipom 5050 IR 230V
Detail

Kvalitní Ovladač pre LED pásik s čipom 5050 IR 230V z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Diaľkové ovládače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ovladač pre LED pásik s čipom 5050 IR 230V , Roadstar ir-540d+bt wh (ir-5400d+bt wh)

Elektrobock DR4-LED-IR pre LED žiarovky (2561)

Elektrobock DR4-LED-IR pre LED žiarovky (2561)
Detail

Regulátor osvetlenia – dotykový s diaľkovým ovládaním, napájanie 230V, odporová záťaž 2-100W, vhodné pre LED žiarovky, vyrobené v ČR Stmievateľný dotykový regulátor pre LED žiarovky a úsporné žiarivky vám poskytne skvelý pocit z atmosféry šera alebo plného svetla pre prácu jediným dotykom ruky alebo pomocou diaľkového infračerveného ovládača. Krátkym dotykom na ovládač vypnete alebo zapnete svetlo a dlhý dotyk riadi intenzitu. Zároveň môžete zvýšiť jas svetla dlhým dotykom na hornú časť hmatníka alebo znížiť rovnakým spôsobom v spodnej časti. Súčasne zostane nastavená intenzita pripravená aj pre ďalšie zapnutie svetiel. Výhodou zariadenia je možnosť kompletizácie so spínačmi v dizajne VENUS.Kľúčové vlastnosti dotykového regulátora svetla Elektrobock DR4-LED-IRKontrola intenzity svetla jediným dlhým dotykomIntenzitu svetla môžete navoliť aj diaľkovým IR ovládačomNavodí príjemné prítmie pre pokojný večer či silné svetlo pre prácuVhodný pre LED žiarovky a úsporné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrobock DR4-LED-IR pre LED žiarovky (2561) , Roadstar ir-540d + bt bk (ir-5400d+bt bk)

Ovladač pre LED pásik variabilny IR

Ovladač pre LED pásik variabilny IR
Detail

Kvalitní Ovladač pre LED pásik variabilny IR z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Diaľkové ovládače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ovladač pre LED pásik variabilny IR , Roadstar ir-390d+bt / bk (ir-390 d+u/bk)

Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory 10000W s displejom

Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory 10000W s displejom
Detail

Kvalitní Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory 10000W s displejom z kategorie Súčiastky | Arduino + moduly | Príslušenstvo Arduino. (esat.sk)

Podobné produkty ako Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory 10000W s displejom , Roadstar ir-390d+bt / wh (ir-390 d+u/wh)

Cameo TRIBAR 200 IR WH LED Bar

Cameo TRIBAR 200 IR WH LED Bar
Detail

Svetelný RGB LED Bar efekt s 12 ultra jasnými 3W Tri-LED diódami. Disponuje konvekčným chladením pre bezhlučné ovládanie a 5 režimami DMX. LED diódy sú individuálne ovládateľné v kvartetoch. Má 20 stupňový uhol vyžarovania, master, slave a standalone režimy s 12 autorun programami a zabudovaným mikrofónom. Podsvietený 4-tlačidlový displej a infračervené diaľkové ovládanie umožňujú pohodlné ručné ovládanie. Robustný kovový kryt je vybavený 3-kolíkovými vstupmi a výstupmi pre DMX, sieťovým napájaním IEC a nastaviteľným uhlom. Spotreba energie 50W. Svietivosť: 2340 luxov/1m. Ovládanie: mode, Enter, down, up. Rozmery: 102,2 x 6,6 x 6,5 cm, hmotnosť: 2,6 kg. Biele farebné prevedenie. Krajina pôvodu : Čína Adaptér súčasťou balenia : Áno Napájanie : 240V (muziker.com)

Podobné produkty ako Cameo TRIBAR 200 IR WH LED Bar , Ir más allá... (9788024629551)

Light4Me PIXEL 18 RGBW IR LED Bar

Light4Me PIXEL 18 RGBW IR LED Bar
Detail

Light4Me Pixel Bar 18 RGBW IR je univerzálna, tenká LED lišta s možnosťou ovládania pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača a funkciou Pixel Control, vybavená 18 kvalitnými LED diódami s celkovým výkonom 72 wattov, pracujúcimi v červenej, zelenej, modrej a bielej farbe. Zariadenie vyžaruje silné, nasýtené svetlo a poskytuje vynikajúce, rovnomerné osvetlenie povrchu vo farbách RGBW a ich ľubovoľnej kombinácii. Led bar je široko používaný na rôznych pódiách, kluboch a diskotékach, ako aj pri výzdobe svadobných sál, hotelových izieb alebo prvkov interiérového dizajnu.Kryt LED baru má štvorcový prierez a je vyrobený z hliníka. Na oba konce sú pripevnené montážne konzoly, takže LED lišta môže fungovať v stojacej polohe alebo môže byť inštalovaná na nosníky a osvetľovacie rampy. Na zadnej stene sa nachádza napájacia zásuvka IEC, 3-pinový XLR vstup a výstup umožňujúci prenos a ovládanie zariadenia pomocou DMX protokolu a tiež ovládací panel pozostávajúci z digitálneho LED displeja a štyroch tlačidiel. Pomocou nich môžete nastaviť statickú farbu osvetlenia LED lišty alebo zvoliť jeden z niekoľkých režimov prevádzky zariadenia. (muziker.com)

Podobné produkty ako Light4Me PIXEL 18 RGBW IR LED Bar , Denver ir-135s (dir135s)

Light4Me DECO 24 IR RGB LED Bar

Light4Me DECO 24 IR RGB LED Bar
Detail

Light4Me Deco Bar 24 RGB IR je profesionálna LED lišta pre dekoráciu svetlom a vytváranie scénických efektov s možnosťou diaľkového ovládania pomocou bezdrôtového infračerveného diaľkového ovládača. Je ideálna ako osvetlenie počas koncertov, pódiových vystúpení, svadieb, v tanečných kluboch a diskotékach, ako aj v krčmách, hoteloch, reštauráciách a ako osvetlenie pre DJov, kapely a eventové spoločnosti. LED pás Light4Me Deco Bar je vybavený 24 silnými, 3-wattovými diódami (3 v 8 sekciách), pracujúcich so svetlom v palete farieb RGB. Na zadnom paneli sú napájacie zásuvky (vrátane tzv. „pass it on“ umožňujúca prenos napätia priamo zo zariadenia do zariadenia), DMX vstup a výstup a ovládací panel s digitálnym displejom a štyrmi tlačidlami. Hmotnosť: 2,5 kg Príkon: 80 W Farba: Čierna DMX kanály: 2;12;4;24;6;3;7 Napájanie: 240V Krajina pôvodu: Čína LED výkon: 3 W Ponúkaná konfigurácia: Štandardná ponuka Typ: LED Bar Balenie obsahuje: Napájací kábel;Manuál;Diaľkový ovládač Výška (cm): 11.0 Vyžarovací uhol: 25° Automatické programy: Áno Hudbou ovládané programy: Áno Bezdrôtové ovládanie: Áno Hĺbka (cm): 8.0 Svetelný zdroj: LED Šírka (cm): 105.0 Typ LED: RGB (muziker.com)

Podobné produkty ako Light4Me DECO 24 IR RGB LED Bar , Twinkly dots bodový pásik 60 led, 3 m, t (twd060stp-t)

Ovladač pre LED pásik RGB IR + zvukový

Ovladač pre LED pásik RGB IR + zvukový
Detail

Kvalitní Ovladač pre LED pásik RGB IR + zvukový z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Diaľkové ovládače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ovladač pre LED pásik RGB IR + zvukový , Hexbug robotická myš ir (807648044669)

Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 4000W s krytom

Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 4000W s krytom
Detail

Kvalitní Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 4000W s krytom z kategorie Súčiastky | Arduino + moduly | Príslušenstvo Arduino. (esat.sk)

Podobné produkty ako Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 4000W s krytom , Technisat techniradio 4 ir (v057f97s)

Dotykový stmievač Naturel Linear ML023

Light4Me Basic Light Bar LED 8 RGB MkII IR Black LED Bar

Light4Me Basic Light Bar LED 8 RGB MkII IR Black LED Bar
Detail

LED panel spoločnosti Light4Me. Basic Light Bar LED 8 RGB MKII produkuje svetelný lúč s uhlom 30°. Predstavuje ideálnu voľbu pre pódium, kluby, reštaurácie a podobne. LED diódy sú rozdelené do 8 segmentov, čo vytvára širokú škálu svetelných vzorov pri použití viacerých panelov. K dispozícii je ovládací panel s LED displejom a 4 tlačidlami. Umožňuje ovládanie prostredníctvom DMX – 3-pinové XLR IN/OUT konektory a reťazové napájanie - IEC power IN/OUT konektory. Balenie obsahuje nožičky pre umiestnenie na podlahe. Hmotnosť : 2,6 kg Adaptér súčasťou balenia : Nie Napájanie : 240V Výkon (Watt) : 36.0 LED výkon : 36 W Vyžarovací uhol : 30° DMX kanály : 2/3/4/7/14/26 Krajina pôvodu : Čína Automatické programy : Áno Typ LED : RGB (muziker.com)

Podobné produkty ako Light4Me Basic Light Bar LED 8 RGB MkII IR Black LED Bar , Bentech venkovní atrapa bezpečnostní kamery bentech dummy3-ir s infrapřísvitem (cip005)

TP-LINK Tapo S200D Stmievač svetla

TP-LINK Tapo S200D Stmievač svetla
Detail

TP-link Tapo S200D Stmievač svetla TP-LINK Tapo S200D, Stmievač svetla (pilulka.sk)

Podobné produkty ako TP-LINK Tapo S200D Stmievač svetla , Orava t-120 s

Naturel Easyline dotykový vypínač / stmievač EL02

Naturel Easyline dotykový vypínač / stmievač EL02
Detail

Dotykový EasyLine vypínač a stmievač, 96W, 24V, IP20, 4A, biely kábel 1,2 M. Umiestnenie senzora do svetelnej zostavy je vidieť na obrázku v galérii. (siko.sk)

Podobné produkty ako Naturel Easyline dotykový vypínač / stmievač EL02 , Mascom ir sensor pre mc710t2hd (v004b12d)

Stmievač osvetlenia Hutermann zásuvkový HD-21

Stmievač osvetlenia Hutermann zásuvkový HD-21
Detail

Kvalitní Stmievač osvetlenia Hutermann zásuvkový HD-21 z kategorie Dom a záhrada | Elektroinštalačný materiál | Vypínače, prepínače, stmievače | Šnúrové a ostatné vypínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Stmievač osvetlenia Hutermann zásuvkový HD-21 , Ridgemonkey bivvy lite elite ir (5056210602621)

FIBARO Stmievač 2 (FIB-FGD-212)

FIBARO Stmievač 2 (FIB-FGD-212)
Detail

Diaľkové ovládanie – na stmievateľné osvetlenie, obsahuje 2 vstupné kontakty, funguje s LED žiarovkami aj CFL, pri kombinácii s Bypassom 2 zvládne riadiť aj zariadenia s veľmi nízkym príkonom špeciálny modul značky Fibaro určený pre bezdrôtové snímanie a prepínanie svetiel. Umožňuje nastaviť úroveň osvetlenia doma či v práci presne podľa momentálnej nálady. Možno ho pripojiť k dvouvodičovému alebo třívodičovému vedenia. Jednoduché ovládanie pripojeným tlačidlom alebo cez systém Fibaro zabezpečí maximálny užívateľský komfort. Skvele funguje aj ako stmievač pre bežné žiarivky, halogénové a LED svetlá, alebo ako prepínač pre žiarivky kompaktné či starého typu.Dimmer 2Bezdrôtové snímanie a prepínanie svetiel podľa nálady.Kľúčové vlastnostiAutomatická detekcia svetelného zdrojaMeranie výkonuKompatibilný s dvojvodičovým alebo trojvodičovým rozvodomUmožňuje nástupnú aj zostupnú hranuNový Z-Wave čip 500Z-Wave Plus protokolKľúčové vlastnostiZabudovaná aktivácia... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIBARO Stmievač 2 (FIB-FGD-212) , Ridgemonkey bivvy lite pro ir (5056210602577)

SAPHO - SORT zrkadlo s LED osvetlením 60x80cm, bezdotykový IR senzor, 2700-6500K, čierna mat ST080S

SAPHO - SORT zrkadlo s LED osvetlením 60x80cm, bezdotykový IR senzor, 2700-6500K, čierna mat ST080S
Detail

Zmena chromatičnosti pri LED osvetlení Nastavenie teploty chromatičnosti umožňuje nastavenie farebného odtieňa svetla podľa aktuálnej požiadavky. Teplota chromatičnosti sa udáva v jednotkách Kelvinov (K). Nastaviť je možné od teplej bielej po studenú bielu, od 3000 K po 6500 K. Farba LED: Denná biela Na určenie farby svetla sa používa pojem „teplota chromatičnosti“. Jej hodnoty sa udávajú v jednotkách Kelvinov (K). Denná biela je farba vyžarovaného svetla v rozmedzí 4000 – 5000 K. Toto svetlo je pocitovo neutrálne, najviac pripomína denné svetlo. Neskresľuje vnímanie farieb osvetlených predmetov, preto je vhodné do obytných priestorov, kuchýň a kúpeľní. Farba LED: Teplá biela Na určenie farby svetla sa používa pojem „teplota chromatičnosti“. Jej hodnoty sa udávajú v jednotkách Kelvinov (K). Teplá biela je farba vyžarovaného svetla v rozmedzí 2800 – 3000 K. Toto svetlo je pocitovo teplé, má žltkastý až oranžový nádych. Navodzuje príjemnú a uvoľnenú atmosféru, preto je vhodné do spální a jedální. Farba LED: Studená biela Na určenie farby svetla sa používa pojem „teplota chromatičnosti“. Jej hodnoty sa udávajú v jednotkách Kelvinov (K). Studená biela je farba vyžarovaného svetla v rozmedzí 5700 – 6500 K. Toto svetlo je chladné, jasné a často s ľahko modrým nádychom. Prirodzene podporuje bdelosť, preto je vhodné do pracovných priestorov a kúpeľní na osvetlenie galeriek a zrkadiel. Ochrana proti korózii Zrkadlo s ochranou proti korózii (neobsahuje meď). Ean: 8590913945724 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - SORT zrkadlo s LED osvetlením 60x80cm, bezdotykový IR senzor, 2700-6500K, čierna mat ST080S , Ir 236 svetlo na čítanie (ir236)

Stmievač dotykový do Al profilov s plynulou reguláciou: OFF, 0% - 100%, AP03 TIPA

Stmievač dotykový do Al profilov s plynulou reguláciou: OFF, 0% - 100%, AP03 TIPA
Detail

Kvalitní Stmievač dotykový do Al profilov s plynulou reguláciou: OFF, 0% - 100%, AP03 TIPA z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Stmievač dotykový do Al profilov s plynulou reguláciou: OFF, 0% - 100%, AP03 TIPA , Xiaomi smart speaker (ir control) (34810)

TP-Link Tapo S200D - Šikovný stmievač svetla

Detail

TP-Link Tapo S200D Šikovný stmievač svetla Inteligentné akcie – Ovládajte a nastavujte viac svetiel, elektroniku a ďalšie inteligentné zariadenia Tapo pomocou tlačidla. Prispôsobené akcie – Možnosti jediného kliknutia, dvojitého kliknutia a otočenia vám umožnia spúšťať viac akcií jednoduchým jedným tlačidlom. Alarm na jedno kliknutie – Členovia rodiny môžu zariadenie použiť na získanie pomoci v čase potreby. Ovládanie z viacerých miest – ovládajte elektrické zariadenia z viacerých miest pomocou šikovných tlačidiel Tapo. Dlhá životnosť batérie – Batéria vydrží dlhšie ako jeden rok. Vyžaduje sa Tapo Smart Hub (H100). Stránky produktu:https://www.tp-link.com/sk/home-networking/smart-switch/tapo-s200d/ Technické špecifikácie NETWORK Štandards and Protocols 868Mhz / 922MHz System Requirements iOS 10+, Android 5.0+ GENERAL Operating Temperature 0 40°C Dimensions( HXWXD ) 86 × 86 × 23.7 mm Power Requirements CR2032 Battery SYSTÉM Hub Required Yes PACKAGE CONTENTS Package Contents Tapo S200D × 1Wall Plate × 1CR2032 Battery × 1Anti-slip Tape × 1Double-sided Tape × 1Quick Start Guide (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TP-Link Tapo S200D - Šikovný stmievač svetla , Gogen ir 167 btb čierne (gogir167btb)

Supfire X60-T LED baterka 1500lm, čierna (X60-T)

Supfire X60-T LED baterka 1500lm, čierna (X60-T)
Detail

Baterka Supfire X60-T dokáže svietiť na vzdialenosť až 300 m. Ponúka 5 prevádzkových režimov, takže ju ľahko prispôsobíte takmer každej situácii. Pracovný čas 3-8 hodín a vodotesnosť IP34 vás prekvapí spoľahlivou prevádzkou. Umožňuje presné osvetlenie ako vzdialených oblastí, tak objektov alebo miest vo vašej blízkosti. Svieti jasnejšie a ďalej Baterka je vybavená veľkou šošovkou pre lepšiu prevádzku. Zariadenie dokáže svietiť vysokým výkonom a presne takým jasom, aký chcete. Zaujme aj obrovským dosahom až 300 m. Vďaka tomu sa baterka ideálne hodí do mnohých rôznych situácií. Jeho chod si jednoducho prispôsobíte svojim potrebám a dokonale osvetlíte tak veci, ktoré sú od vás vzdialené, ako aj tie, ktoré máte so sebou. 5 režimov svietenia Vyberte si jeden z dostupných spôsobov osvetlenia, aby ste prácu baterky optimálne prispôsobili aktuálnej situácii. X60-T môže vyžarovať svetlo vysokej alebo strednej intenzity. Zariadenie ponúka aj režim úspory energie a SOS. A ak ste v nebezpečenstve, môžete tiež úspešne použiť baterku na dočasné oslepenie vášho útočníka, aby ste získali čas na obranu, útek či privolanie pomoci. Poslúži aj ako power banka Zariadenie má 2 USB porty. Jeden z nich slúži na nabíjanie baterky, pričom pomocou druhého z neho ľahko a pohodlne urobíte šikovnú powerbanku. X60-T vás poteší nielen dlhou pracovnou dobou, ale v prípade potreby vám umožní aj nabíjanie smartfónu. Ďalšou vymoženosťou je praktický indikátor, ktorý vám poskytne potrebné informácie o stave batérie. Vždy po ruke Rozmery zariadenia nepresahujú 15,8 x 4,1 cm a jeho hmotnosť je len 190 g. Je teda mimoriadne šikovný - môžete ho mať vždy pri sebe, aby ste v prípade potreby použili spoľahlivý zdroj svetla. Jeho prepravu uľahčuje špeciálny klip, ktorým X60-T pripevníte na batoh alebo oblečenie a uvoľníte si ruky. Baterka je tiež prekvapivo odolná - jej odolnosť zvyšuje okrem iného viečko z hliníkovej zliatiny. Parametre: • Výrobca: Supfire • Dosah až 300 m • Kapacita: 3400 mAh • Hmotnosť: 190 g • Rozmery: 158 x 41 x 34 mm • Pracovná doba do: 3-8 hodín • Stupeň ochrany: IP34 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Supfire X60-T LED baterka 1500lm, čierna (X60-T) , Technisat sternradio ir 2 biela (v057f95)

Splachování pisoárů s elektronickým ovládáním, napájení ze sítě, krycí deska typ 01, chrom mat 116.021.46.5

Spínač dotykový ON / OFF + stmievač TD308 biely zapustený

Spínač dotykový ON / OFF + stmievač TD308 biely zapustený
Detail

Kvalitní Spínač dotykový ON / OFF + stmievač TD308 biely zapustený z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Spínač dotykový ON / OFF + stmievač TD308 biely zapustený , Technisat techniradio 6 ir čierne (v057f99e)

Spínač dotykový pod dosku/sklo + stmievač + pamäť TD352

Spínač dotykový pod dosku/sklo + stmievač + pamäť TD352
Detail

Kvalitní Spínač dotykový pod dosku/sklo + stmievač + pamäť TD352 z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Spínač dotykový pod dosku/sklo + stmievač + pamäť TD352 , Gogen ir 167 btw biele (gogir167btw)

iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM - UltraHD 4K kamera, IR LED, vonkajší, detektor pohybu

iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM - UltraHD 4K kamera, IR LED, vonkajší, detektor pohybu
Detail

iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM - UltraHD 4K kameraUltra HD 4K (8MPx) vonkajšia kamera s obojsmerným prenosom zvuku, farebným nočným videním a SMART detekciou pohybu. Detaily produktu Model: iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM EAN: 5060442179363 Vlastnosti kamery Rozlíšenie: 4K (3840 x 2160) Uhol záberu: 104° Odolnosť: Prach a striekajúca voda (IP66) Detekcia pohybu: SMART detekcia pohybu pomocou vstavaného PIR detektora Nočné videnie: Farebné nočné videnie s dosahom až 40 m Pripojenie a napájanie Pripojenie: Ethernet kábel pripojený priamo k NVR rekordéru Napájanie: PoE napájanie cez Ethernet kábel SMART detekcia pohybu PIR detektor: Uhol záberu 120 °, dosah 7m Detekcia: Rozpoznanie dôležitých pohybov, napr. človeka, automobilu, veľkého zvieraťa Kvalita obrazu Snímač: 1/2,3" 8.0 MPx Kompresia: H.265 Redukcia šumu: 3D DNR Nočné videnie a obojsmerný prenos zvuku IR LED prísvit: Farebný s dosahom 40 m Zvuk: Mikrofón a reproduktor pre obojsmerný prenos zvuku Podpora ONVIF ONVIF: Ver. 2.6, Profile S, Profile G Univerzálnosť: Možnosť pripojenia k akémukoľvek NVR rekordéru, úložisku, NAS serveru podporujúcemu ONVIF Špecifikácia kamery iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM Ultra HD 4K (3840 x 2160) vonkajšia kamera určená pre modely iGET HOMEGUARD HGNVK84904, HGNVK164908. Napájanie kamery: PoE napájanie po Ethernet kábli, tiež obsahuje Jack konektor pre pripojenie ďalšieho napájania 12V DC. Špeciálna SMART detekcia pohybu pomocou vstavaného PIR detektora. Parametre PIR detektora: uhol záberu 120 °, dosah 7m. Odolnosť proti prachu a vode IP66. Farebné nočné videnie až do vzdialenosti 40 m (obsahuje IR LED diódy a LED svetlá). Uhol záberu: 104°. Senzor 1/2.3" 8.0MPx, 0.1 Lux @ F1.2 (AGC ON), 0 Lux with IR. Kompatibilita kamery: ONVIF (Ver. 2.6, Profile S, Profile G). Automatické prepnutie denného/nočného režimu. Digitálna redukcia šumu : 3D DNR Stream/video bit rate: Dual / 256 kbps - 8 Mbps. Životnosť infračervených LED: 10 000 h. Materiál tela kamery: liatina / plast. Prevádzková teplota -30 ° C až +55 ° C. Konektory: RJ45, napájací Jack pre prídavné napájanie.Dĺžka kábla od kamery po konektory: 35 cm.Pripojenie pomocou dodaného ethernetového kábla 18 m, je možné pripojiť na existujúcu kabeláž Ethernet Cat.5e a vyššie až do dĺžky 100 m. Rozmery a hmotnosť kamery: 138 x 69 x 71 mm, 350 g. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM - UltraHD 4K kamera, IR LED, vonkajší, detektor pohybu , Technisat digitradio 370 ir čierna (v057f73e)

Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 4000W

Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 4000W
Detail

Kvalitní Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 4000W z kategorie Súčiastky | Arduino + moduly | Príslušenstvo Arduino. (esat.sk)

Podobné produkty ako Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 4000W , Technisat sternradio ir 2 čierna (v057f94)

Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 2000W

Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 2000W
Detail

Kvalitní Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 2000W z kategorie Súčiastky | Arduino + moduly | Príslušenstvo Arduino. (esat.sk)

Podobné produkty ako Stmievač a regulátor otáčok pre komutátorové motory do 2000W , Technisat digitradio 574 ir, silver (v057f75f)

Dr.Brown´s Komfortná manuálna odsávačka mlieka

Dr.Brown´s Komfortná manuálna odsávačka mlieka
Detail

Komfortná manuálna odsávačka materského mlieka s jemnou 100%-ne silikónovou prísavkou (klobúčikom) vo veľkosti b 25mm, ktorá sa prispôsobí tvaru prsníka. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dr.Brown´s Komfortná manuálna odsávačka mlieka , Technisat digitradio 371 ir, black (v057f73f)

Spínač dotykový ON / OFF + stmievač + pamäť TD311 do AL profilov

Spínač dotykový ON / OFF + stmievač + pamäť TD311 do AL profilov
Detail

Kvalitní Spínač dotykový ON / OFF + stmievač + pamäť TD311 do AL profilov z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Spínač dotykový ON / OFF + stmievač + pamäť TD311 do AL profilov

SCANGRIP LINE LIGHT DIMMER – stmievač svetiel SCANGRIP LINE LIGHT (03.5264)

SCANGRIP LINE LIGHT DIMMER – stmievač svetiel SCANGRIP LINE LIGHT (03.5264)
Detail

Stmievač osvetlenia – pomocou LINE LIGHT DIMMER je možné meniť intenzitu svetla (1 – 100%) Pre nastavenie intenzity osvetlenia podľa vašich preferencií vyskúšajte stmievač svetiel SCANGRIP LINE LIGHT DIMMER. Spolu s jednotkami LINE LIGHT získa stmievač úplne univerzálne využitie. So stmievačom svetiel SCANGRIP LINE LIGHT DIMMER si nastavíte intenzitu v rozmedzí od 1 do 100%. Tento stmievač svetiel je tiež súčasťou dodávky osvetlenia LINE LIGHT 2-POST a LINE LIGHT 4.Kľúčové vlastnosti stmievača osvetlenia SCANGRIP LINE LIGHT DIMMERSo stmievačom osvetlenia SCANGRIP LINE LIGHT DIMMER nastavíte požadovanú intenzitu svetlaZvoliť je možné od 1 do 100 %Stmievač SCANGRIP LINE LIGHT DIMMER nájdete aj v sadách LINE LIGHT 2-POST a LINE LIGHT 4 (alza.sk)

Podobné produkty ako SCANGRIP LINE LIGHT DIMMER – stmievač svetiel SCANGRIP LINE LIGHT (03.5264)

Blumfeldt Heat Square Slim, infračervený terasový ohrievač, 2000 W, IR ComfortHeat, IP45, LED

Blumfeldt Heat Square Slim, infračervený terasový ohrievač, 2000 W, IR ComfortHeat, IP45, LED
Detail

Kedysi ste hľadali miesto na slnku na vzdialených kontinentoch, dnes jednoducho prichádza toto miesto k Vám domov: terasový ohrievač Blumfeldt Heat Square Slim s infračerveným systémom IR ComfortHeat prináša jemné infračervené teplo do chladných dní a nocí a na želanie aj osvetľuje večerné balkónové posedenia.Keď teploty klesnú, jednoducho zapnite terasový ohrievač jediným stlačením tlačidla a poseďte si do neskorej noci vonku. Infračervený stropný ohrievač Blumfeldt Heat Square Slim pritom nielen spoľahlivo poskytuje teplo, ale tiež jasne osvetľuje priestor na sedenie aj stoly.Ohrievač Blumfeldt Heat Square Slim sa jednoducho zavesí na strop reťazou s dĺžkou 100 cm a rýchlo a efektívne poskytne Vám aj Vašim hosťom až do 2 000 W vykurovacej energie. Systém IR ComfortHeat zapôsobí svojimi dvomi infračervenými karbónovými vykurovacími prvkami s extrémne dlhou životnosťou. Nielen že dodávajú teplo veľmi rýchlo, ale odovzdávajú ho vďaka svojmu vysoko účinnému hliníkovému reflektoru a dlhovlnnému infračervenému žiareniu cielene na osoby a objekty vo svojej blízkosti. Užite si príjemné teplo od prvej sekundy! Stlačením tlačidla môžete v priebehu pár sekúnd vybrať medzi funkciami kúrenie a stropné osvetlenie, vďaka čomu je ľahké reagovať na potreby Vašich hostí. Alebo môžete ovládať tepelné svetlo pohodlne pomocou diaľkového ovládača. Naplánujte si bezstarostne večerné jedlo na balkóne alebo na terase bez obáv o teplotu, pretože bezprostredne po zapnutí môžete vytvoriť príjemné, domáce a bezpečné teplo bez dlhého zahrievania zariadenia. Ohrievač Blumfeldt Heat Square Slim je vyrobený z hliníka, takže je nielen pevný, ale aj elegantný na pohľad. Pre bezpečné používanie v exteriéri je konštrukcia odolná proti striekajúcej vode podľa štandardu IP45 a bez problémov ju môžete použiť aj počas vlhkých večerov.Oslavujte až do neskorej noci, užívajte si čas s priateľmi alebo strávte romantický večer pri víne a sviečkach na terase. Terasový ohrievač Blumfeldt Heat Square Slim vždy poskytne požadované teplo.Upozorňujeme, že ohrievač je vhodný iba na použitie vo vonkajšom prostredí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Heat Square Slim, infračervený terasový ohrievač, 2000 W, IR ComfortHeat, IP45, LED

SOLIGHT WO217 LED BEZDOTYK. PODLINKOVE A NABYTKOVE SVIETIDLO STMIVATELNE, IR SENZOR, 9W, 4100K, 60CM

SOLIGHT WO217 LED BEZDOTYK. PODLINKOVE A NABYTKOVE SVIETIDLO STMIVATELNE, IR SENZOR, 9W, 4100K, 60CM
Detail

LED BEZDOTYKOVÉ PODLINKOVÉ A NÁBYTKOVÉ SVIETIDLO . LED stmievateľné podlinkové a nábytkové lineárne svietidlo s bezdotykovým IR spínačom . príkon: 9W . svetelný tok: 700lm . teplota svetla / chromatičnosti: 4100K (neutrálna (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOLIGHT WO217 LED BEZDOTYK. PODLINKOVE A NABYTKOVE SVIETIDLO STMIVATELNE, IR SENZOR, 9W, 4100K, 60CM

Philips AVENT manuálna odsávačka s VIA systémom (8710103944010)

Philips AVENT manuálna odsávačka s VIA systémom (8710103944010)
Detail

Odsávačka na mlieko manuálna, zásobník na mlieko 180 ml, 2-fázové odsávanie, S masážnou vložkou Manuálna odsávačka mlieka Philips Avent s VIA systémom SCF430/13Vyberte si kvalitné a dômyselne navrhnuté manuálne odsávačky s dojčenskými fľašami od popredného výrobcu Philips AVENT. S odsávačkou mlieka Philips Avent SCF430/13 dosiahnete oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie odsávanie. Mäkká silikónová vložka priliehajúca k prsníku sa vám ľahkoprispôsobí. Odsávanie navyše môžete nastaviť úplne podľa svojich potrieb. Odsávačka Philips AVENT je určená na každodenné využitie v pohodlí domova aj na cestách. Samozrejmosťou sú špeciálne zásobníky na mlieko s objemom 185 ml.Jednoduché odsávanieJednoduché skladovanie a kŕmenieZákladná sadaNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Pohodlné a efektívne odsávanieOdsávačka Philips AVENT pomôže veľmi rýchlo uvoľniť mlieko. Má inovatívnu silikónovú vložku, ktorá je inšpirovaná saním dieťaťa. Stimuluje bradavku a pomáha rýchlo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Philips AVENT manuálna odsávačka s VIA systémom (8710103944010)

Shelly Stmievač 2, 10 – 200 W, nevyžaduje nulový vodič, WiFi (SHELLY-DIMMER2)

Shelly Stmievač 2, 10 – 200 W, nevyžaduje nulový vodič, WiFi (SHELLY-DIMMER2)
Detail

WiFi spínač pre oblasť využitia: osvetlenie, pripojenie: WiFi 2,4 GHz, aplikácia pre Android a iOS v slovenčine a angličtine Majte kontrolu nad svetlami vo svojej domácnosti plne vo svojich rukách. Kúpte si najmenší stmievač svetiel na svete so zabudovaným webovým serverom od spoločnosti Shelly. Pripojte zariadenie jednoducho k domácej Wi-Fi sieti a nechajte ho pracovať na frekvencii 2,4 GHz. Stmievač sa výborne hodí predovšetkým do menších priestorov, podľa vlastných preferencií ho môžete nechať fungovať ako samostatnú jednotku, alebo ho možno zapojiť do systému domácej automatizácie tak, že ho prepojíte s hlavnou riadiacou jednotkou. WiFi spínač Shelly dokáže stmievať LED žiarivky, halogénové svetelné zdroje či feromagnetické transformátory s výkonom až 220 W. Vnútri môžete spínač ovládať na diaľku až zo vzdialenosti 30 metrov, vonku dosahuje signál až do vzdialenosti 50 metrov. Kľúčové vlastnosti WiFi stmievača ShellyWiFi spínač Shelly na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Shelly Stmievač 2, 10 – 200 W, nevyžaduje nulový vodič, WiFi (SHELLY-DIMMER2)

Tenda CH3-WCA - bezdrôtová vonkajšia otočná FullHD IP kamera, RJ45, nočné IR + LED svetlo, zvuk

Detail

Popis produktu Tenda CH3-WCA je vonkajšia otočná IP kamera s prenosom zvuku. Ponúka uhol záberu 360 ° horizontálne a 90 ° vertikálne. Úchvatné FullHD rozlíšenie Kamera poskytuje FullHD rozlíšenie 1920 x 1080, čo zaisťuje kvalitné záznamy ako vo dne, tak v noci. Nočné videnie Vďaka nočnému videniu s dosvitom 30 m je zaistená vysoká kvalita záznamu aj za zlých svetelných podmienok. Detekcia pohybu a osoby Kamera podporuje detekciu pohybu a osoby a automatické otáčanie za pohybom. Vstavaný mikrofón a reproduktor Pre komplexný prenos zvuku je kamera vybavená vstavaným mikrofónom a reproduktorom. Cloud platforma a SD karta Kamera umožňuje ukladanie záznamov na cloud platformu alebo na SD kartu s maximálnou kapacitou 128 GB. Odolná konštrukcia Vďaka krytiu IP65 je kamera odolná voči vode a prachu, čo ju robí ideálnou pre vonkajšie použitie. Pripojenie Kamera sa pripája cez WiFi a Ethernet RJ45, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu a použitie. Aplikácia pre Android a iOS Kamera je kompatibilná s aplikáciami pre Android a iOS, ktoré sú k dispozícii v slovenčine. Technické parametre Wi-Fi štandardy: IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz Ethernet: 1x LAN RJ45 port 10/100 Mb/s Rozlíšenie: FullHD (1920 x 1080 px) Uhol záberu: 360° horizontálne, 90° vertikálne Zabezpečenie: 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK Spôsob ovládania: SMART aplikácia do mob. telefónu Tenda TDSEE Rozhranie: 1x Reset, 1x slot microSD max. 128 GB, 1x konektor Jack, 1x RJ45 LED indikácia: áno, 1x červená/modrá Systém mobilného telefónu: Android 4.4 a vyššie, iOS 9.0 a vyššie Trieda krytia/odolnosti: IP65 Slot na kartu microSD: áno, max. 128 GB Class10 Optika: 4 mm, F = 1.6 Prenos zvuku: áno, obojsmerný, obsahuje mikrofón a reproduktor Vyvolanie poplachu: áno, svetlom aj zvukom Nahranie odkazu ktorý sa prehrá pri detekcii pohybu: áno, 3 nahrávky, každá max. 10 sekúnd Dosah nočného LED/IR LED prísvitu: 30 m Antény: áno, 2x vonkajšie otočné Kódovanie: H.264 Ďalšie funkcie: ICR, 3D redukcia šumu, DWDR, kompenzácia svetla, ROI Prevedenie: outdoor, vonkajšie Prevádzková teplota: -30 ° až +60 °C Rozmery (vx š xh): 138 x 120 x 187 mm Certifikácia: CE, RoHS, FCC, RCM, UKCA Obsah balenia 1x Tenda CH3-WCA 1x Napájací adaptér 12V DC 1 A 1x Držiak na stenu/strop 1x Sada na uchytenie 1x Sada pre vodeodolné napojenie konektora 1x Stručná inštalačná príručka (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Tenda CH3-WCA - bezdrôtová vonkajšia otočná FullHD IP kamera, RJ45, nočné IR + LED svetlo, zvuk

Tenda RH7-WCA - bezdrôtová vonkajšia otočná 4MP IP kamera, RJ45, nočné IR + LED svetlo, zvuk

Detail

Tenda RH7-WCA - Vonkajšia otočná IP kamera Bezdrôtová vonkajšia otočná IP kamera s prenosom zvuku a uhlom záberu 360 ° horizontálne a 137 ° vertikálne. Detaily produktu Rozlíšenie 4MP (2560 x 1440) pre vysokú kvalitu obrazu. Nočné videnie s dosvitom 30 m vďaka IR LED diódam. Detekcia pohybu a osoby Automatické otáčanie za pohybom, vstavaný mikrofón a reproduktor pre obojsmerný prenos zvuku. Ukladanie dát Slot pre SD kartu max. 256 GB a možnosť ukladania dát na cloudové úložisko. Pripojenie a kompatibilita Pripojenie cez WiFi a Ethernet RJ45. Kompatibilný s Androidom a iOS. Dizajn a odolnosť Čistý a jednoduchý dizajn s krytím IP65 odolným voči prachu a vode. Vysoká kvalita obrazu a zvuk 3D redukcia šumu, DWDR, kompenzácia zadného svetla, ROI. Obojsmerný prenos zvuku. Funkcia detekcie pohybu a alarmu Automatické otáčanie za pohybom, nastaviteľné správanie alarmu pri detekcii pohybu. Nočné videnie Štyri biele LED diódy a štyri infračervené IR LED diódy pre prísvit v noci. Ukladanie dát Ukladanie dát na microSD kartu alebo na cloudové úložisko. Technické parametre Wi-Fi štandardy: IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz, 300 Mb/s Ethernet: 1x LAN RJ45 port 10/100 Mb/s Rozlíšenie: 4MP (2560 x 1440 px) Uhol záberu: 360° horizontálne, 137° vertikálne Zabezpečenie: 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK Spôsob ovládania: SMART aplikácia do mob. telefónu Tenda TDSEE, Webové rozhranie Obsah balenia 1x Tenda RH7-WCA 1x Napájací adaptér 12V DC 1 A 1x Držiak na stenu/strop 1x Sada na uchytenie 1x Sada pre vodeodolné napojenie konektora 1x Stručná inštalačná príručka (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Tenda RH7-WCA - bezdrôtová vonkajšia otočná 4MP IP kamera, RJ45, nočné IR + LED svetlo, zvuk

Solight 1V45-T LED vánoční stromek, dřevěný dekor, 6LED, teplá bílá, 2x AAA

Solight 1V45-T LED vánoční stromek, dřevěný dekor, 6LED, teplá bílá, 2x AAA
Detail

Ozdobte si interiér krásnou dekoráciou stromčeka, ktorý sa bude skvele vynímať zavesený na stropnom svietidle. Napájanie je riešené pomocou 2 batérií AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Vydrží cca 72 hodín používania, v závislosti na kvalite batérií. Možno použiť iba vo vnútorných priestoroch. (4home.sk)

Podobné produkty ako Solight 1V45-T LED vánoční stromek, dřevěný dekor, 6LED, teplá bílá, 2x AAA

Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom

Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom
Detail

- neobsahuje Bisphenol (0%BPA) - ľahká manipulácia - odsávanie, uskladnenie a kŕmenie v jednom systéme - mlieko odsávané priamo do VIA pohárika - extra mäkký novorodenecký cumlík na fľašu Natural - materiál: PP (polypropylén) - odsávanie, uskladnenie a kŕmenie v jednom Vaše materské mlieko je odsávané priamo do pohárika, z ktorého po pripojení pomocou adaptéru s cumlíkom môžete nakŕmiť vaše dieťa. Balenie obsahuje 3 univerzálne poháriky. Použite rovnaký pohárik na odsávanie, uskladnenie a kŕmenie. Ideálny na skladovanie v chladničke alebo mrazničke. Obsah: - manuálna odsávačka s krytom hrdla - 3x VIA pohárik s vrchnákom s vonkajším závitom 180ml - 1x VIA adaptér Odsávačka materského mlieka AVENT Vám pomôže ľahko odsať mlieko z prsníka priamo do zásobníkov AVENT alebo do VIA pohárikov na uskladnenie v chladničke alebo v mrazničke. Tak je možné, aby ktokoľvek nakŕmil Vaše dieťa materským mliekom počas Vašej neprítomnosti. AVENT odsávačka mlieka je všeobecne obľúbená medzi mamičkami i zdravotníckym personálom všade na svete, kde našli zaľúbenie v jej revolučnom dizajne. Odsávanie mlieka odsávačkou AVENT je jemnejšie, kľudnejšie a efektívnejšie než ostatnými bežne dostupnými odsávačkami. „Je oveľa pohodlnejšia ako obyčajná odsávačka – nemusíte sa predkláňať“ Zuzana, mamička dvoch chlapcov. Odsávačka pracuje rýchlo, jemne a ticho, bez potreby elektriny alebo batérií. V nedávnych klinických testoch boli porovnávané priamo mamičkami v pôrodniciach elektrické odsávačky s odsávačkou AVENT. Porovnávalo sa podľa úľavy po použití, podľa veľkosti podtlaku a podľa celkového pohodia pri odsávaní. Na konci pokusu, keď si mamičky mohli vybrať medzi elektrickou odsávačkou a odsávačkou, dalo 64% mamičiek prednosť odsávačke AVENT. Tajomstvo úspechu je v efektívnej kombinácii vákua a stimulácie bradaviek pre rýchlejší tok mlieka, ktoré spoločne počas odsávania navodzujú podobné pocity ako pri dojčení. Technológia prirodzeného pohybu je inšpirovaná jedinečnou schopnosťou bábätka sať a masírovať bradavku, technológia prirodzeného pohybu prirodzene stimuluje tok mlieka. - Klinicky dokázaná účinnosť - Jednodielna masážna vložka sa vám prispôsobí tvarom, takže jedna veľkosť skutočne vyhovuje všetkým - Masáž prsníka zaisťuje bezbolestné a prirodzené odsávanie materského mlieka. sedí na 99.98 % veľkostí bradaviek Na základe klinického testovania, ktoré sa uskutočnilo v roku 2019, v porovnaní s výsledkami predošlého modelu výrobku. Viacej informácií nájdete na www.philips.com/avent Silikónová membrána 100% zaručuje potrebný tlak na odsávanie. Silu podtlaku a frekvenciu odsávania si môžete sama regulovať stláčaním páky odsávačky. Záver – viac odsatého mlieka prirodzenejším spôsobom než u ostatných odsávačiek. Pretože je odsávanie jemné a bezbolestné, pomôže Vám odsávačka AVENT prekonať i bežné problémy, ako sú naliate prsníky či popraskané bradavky. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom

Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom

Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom
Detail

- neobsahuje Bisphenol (0%BPA) - ľahká manipulácia - odsávanie, uskladnenie a kŕmenie v jednom systéme - mlieko odsávané priamo do VIA pohárika - extra mäkký novorodenecký cumlík na fľašu Natural - materiál: PP (polypropylén) - odsávanie, uskladnenie a kŕmenie v jednom Vaše materské mlieko je odsávané priamo do pohárika, z ktorého po pripojení pomocou adaptéru s cumlíkom môžete nakŕmiť vaše dieťa. Balenie obsahuje 3 univerzálne poháriky. Použite rovnaký pohárik na odsávanie, uskladnenie a kŕmenie. Ideálny na skladovanie v chladničke alebo mrazničke. Obsah: - manuálna odsávačka s krytom hrdla - 3x VIA pohárik s vrchnákom s vonkajším závitom 180ml - 1x VIA adaptér Odsávačka materského mlieka AVENT Vám pomôže ľahko odsať mlieko z prsníka priamo do zásobníkov AVENT alebo do VIA pohárikov na uskladnenie v chladničke alebo v mrazničke. Tak je možné, aby ktokoľvek nakŕmil Vaše dieťa materským mliekom počas Vašej neprítomnosti. AVENT odsávačka mlieka je všeobecne obľúbená medzi mamičkami i zdravotníckym personálom všade na svete, kde našli zaľúbenie v jej revolučnom dizajne. Odsávanie mlieka odsávačkou AVENT je jemnejšie, kľudnejšie a efektívnejšie než ostatnými bežne dostupnými odsávačkami. „Je oveľa pohodlnejšia ako obyčajná odsávačka – nemusíte sa predkláňať“ Zuzana, mamička dvoch chlapcov. Odsávačka pracuje rýchlo, jemne a ticho, bez potreby elektriny alebo batérií. V nedávnych klinických testoch boli porovnávané priamo mamičkami v pôrodniciach elektrické odsávačky s odsávačkou AVENT. Porovnávalo sa podľa úľavy po použití, podľa veľkosti podtlaku a podľa celkového pohodia pri odsávaní. Na konci pokusu, keď si mamičky mohli vybrať medzi elektrickou odsávačkou a odsávačkou, dalo 64% mamičiek prednosť odsávačke AVENT. Tajomstvo úspechu je v efektívnej kombinácii vákua a stimulácie bradaviek pre rýchlejší tok mlieka, ktoré spoločne počas odsávania navodzujú podobné pocity ako pri dojčení. Technológia prirodzeného pohybu je inšpirovaná jedinečnou schopnosťou bábätka sať a masírovať bradavku, technológia prirodzeného pohybu prirodzene stimuluje tok mlieka. - Klinicky dokázaná účinnosť - Jednodielna masážna vložka sa vám prispôsobí tvarom, takže jedna veľkosť skutočne vyhovuje všetkým - Masáž prsníka zaisťuje bezbolestné a prirodzené odsávanie materského mlieka. sedí na 99.98 % veľkostí bradaviek Na základe klinického testovania, ktoré sa uskutočnilo v roku 2019, v porovnaní s výsledkami predošlého modelu výrobku. Viacej informácií nájdete na www.philips.com/avent Silikónová membrána 100% zaručuje potrebný tlak na odsávanie. Silu podtlaku a frekvenciu odsávania si môžete sama regulovať stláčaním páky odsávačky. Záver – viac odsatého mlieka prirodzenejším spôsobom než u ostatných odsávačiek. Pretože je odsávanie jemné a bezbolestné, pomôže Vám odsávačka AVENT prekonať i bežné problémy, ako sú naliate prsníky či popraskané bradavky. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom

Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom

Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom
Detail

Odsávačka materského mlieka (drmax.sk)

Podobné produkty ako Philips AVENT Odsávačka materského mlieka manuálna s VIA systémom

PHILIPS AVENT Manuálna odsávačka materského mlieka s VIA systémom

PHILIPS AVENT Manuálna odsávačka materského mlieka s VIA systémom
Detail

Užite si jemné pohodlie prenosnej ručnej odsávačky materského mlieka Philips Avent. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS AVENT Manuálna odsávačka materského mlieka s VIA systémom

Tellur WiFi Smart žiarovka E27, 9 W, biele vyhotovenie, teplá biela, stmievač (TLL331331)

Tellur WiFi Smart žiarovka E27, 9 W, biele vyhotovenie, teplá biela, stmievač (TLL331331)
Detail

LED žiarovka – pätica E27, 230 V, nastaviteľná farebná teplota svetla (2700–6500K), priemer 60mm, WiFi 2,4 GHz, aplikácia v angličtine a slovenčine, životnosť 15000h, 1 kus v balení LED žiarovka Tellur sa hodí pre všetky svietidlá s typom pätice E27 a napájacím napätím 230 V. Nesmieme zabudnúť spomenúť životnosť, ktorá atakuje hranicu 15000 h, vydrží teda skutočne dlho. Radíme ju medzi stmievateľné typy, môžete si teda prispôsobiť výsledné svetlo. Táto žiarovka podporuje možnosť pripojenia cez WiFi 2,4 GHz. Pracuje s operačnými systémy ako Android a iOS. Táto stmievateľná LED žiarovka poskytuje jednoduché nastavenie a ovládanie pomocou mobilnej aplikácie. Chladná farebnosť svetla s hodnotou od 2700 do 6500 K sa blíži k farbe denného svetla. Predajné balenie obsahuje jednu stmievateľnú LED žiarovku. Hlavné výhody LED žiarovky Tellur WiFi Smart žiarovka E27, 9 W, biele vyhotovenie, teplá biela, stmievač Tvar LED žiarovky Tellur: klasická žiarovka Označenie pätice... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tellur WiFi Smart žiarovka E27, 9 W, biele vyhotovenie, teplá biela, stmievač (TLL331331)

Blumfeldt Primal Heat 95, ohrievač, bistro stôl, uhlíkové IR výhrevné teleso, 1600 W, LED, 95 cm, sklo

Blumfeldt Primal Heat 95, ohrievač, bistro stôl, uhlíkové IR výhrevné teleso, 1600 W, LED, 95 cm, sklo
Detail

Užívať si na terase kávu alebo varené víno aj v chladných mesiacoch? Žiadny problém, pretože barový stôl Blumfeldt Primal Heat 95 s infračerveným výhrevným telesom sa postará o príjemné teplo.Blumfeldt Primal Heat 95 je výhrevný stôl s robustnou doskou z bezpečnostného skla a atmosférickým LED osvetlením, ktorý osvieti a ohreje každý vonkajší kút. V stojane s výškou 95 cm sa nachádza 1600 W uhlíkové IR výhrevné teleso pre rýchle a príjemné vyhrievanie. Vďaka infračervenému žiareniu sa nezohrieva vzduch, ale priamo predmety a osoby. V režime ovládania senzormi sa o vyhrievania starajú tri infračervené senzory. Ak sa v okolí 60 cm nachádzajú osoby alebo predmety, vyhrievanie beží pri plnom výkone. Ak je okolie prázdne, vyhrievanie sa prepne do úsporného, zníženého režimu. Vďaka zabezpečeniu IP44 je stôl vhodný na použitie v interiéroch i exteriéroch.Doska stola s priemerom 50 cm a z elegantného, tónovaného, 8 mm hrubého bezpečnostného skla ponúka dostatok miesta pre nápoje, riad alebo pochutiny. Zapínateľná, biela LED lampa osvetľuje stôl zospodu, čiže na stôl uvidíte aj v noci. Stabilitu stola zabezpečuje masívne prízemné závažie, ktorému kryt z nerezovej ocele dodáva štýlový výzor.Užívať si terasu aj počas chladných dní: vysoký stôl na státie Blumfeldt Primal Heat 95 vás vždy ohreje svojím infračerveným výhrevným telesom.Dostupné veľkosti: bistro stôl 65 cm (10031874), vysoký (barový) stôl 95 cm (10031875) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Primal Heat 95, ohrievač, bistro stôl, uhlíkové IR výhrevné teleso, 1600 W, LED, 95 cm, sklo

Blumfeldt Primal Heat 65, ohrievač, bistro stôl, uhlíkové IR výhrevné teleso, 1200 W, LED, 65 cm, sklo

Blumfeldt Primal Heat 65, ohrievač, bistro stôl, uhlíkové IR výhrevné teleso, 1200 W, LED, 65 cm, sklo
Detail

Užívať si na terase kávu alebo varené víno aj v chladných mesiacoch? Žiadny problém, pretože bistro stôl Blumfeldt Primal Heat 65 s infračerveným výhrevným telesom sa postará o príjemné teplo.Blumfeldt Primal Heat 65 je výhrevný bistro stôl s robustnou doskou z bezpečnostného skla a atmosférickým LED osvetlením, ktorý osvieti a ohreje každý vonkajší kút. V stojane s výškou 65 cm sa nachádza uhlíkové IR výhrevné teleso pre rýchle a príjemné vyhrievanie. Vďaka infračervenému žiareniu sa nezohrieva vzduch, ale priamo predmety a osoby. V režime ovládania senzormi sa o vyhrievania starajú tri infračervené senzory. Ak sa v okolí 60 cm nachádzajú osoby alebo predmety, vyhrievanie beží pri plnom výkone. Ak je okolie prázdne, vyhrievanie sa prepne do úsporného, zníženého režimu. Vďaka zabezpečeniu IP44 je stôl vhodný na použitie v interiéroch i exteriéroch.Doska stola s priemerom 50 cm a z elegantného, tónovaného, 8 mm hrubého bezpečnostného skla ponúka dostatok miesta pre nápoje, kávu alebo pochutiny. Zapínateľná, biela LED lampa osvetľuje stôl zospodu, čiže na stôl uvidíte aj v noci. Stabilitu stola zabezpečuje masívne prízemné závažie, ktorému kryt z nerezovej ocele dodáva štýlový výzor.Užívať si terasu aj počas chladných dní: bistro stolík Blumfeldt Primal Heat 65 vás vždy ohreje svojím infračerveným výhrevným telesom.Dostupné veľkosti: bistro stôl 65 cm (10031874), vysoký (barový stôl) 95 cm (10031875) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Primal Heat 65, ohrievač, bistro stôl, uhlíkové IR výhrevné teleso, 1200 W, LED, 65 cm, sklo

SAPHO - FLOAT okrúhle LED podsvietené zrkadlo, ø 90 cm, kozm.zrkadlo, IR senzor, 3500-6500°K, biely FT900

SAPHO - FLOAT okrúhle LED podsvietené zrkadlo, ø 90 cm, kozm.zrkadlo, IR senzor, 3500-6500°K, biely FT900
Detail

Zmena chromatičnosti pri LED osvetlení Nastavenie teploty chromatičnosti umožňuje nastavenie farebného odtieňa svetla podľa aktuálnej požiadavky. Teplota chromatičnosti sa udáva v jednotkách Kelvinov (K). Nastaviť je možné od teplej bielej po studenú bielu, od 3000 K po 6500 K. Ochrana proti korózii Zrkadlo s ochranou proti korózii (neobsahuje meď). Technické parametre: 160 LED/m CRI (Ra): ≥90 Zmena intenzity svetla 30-100% Ovládanie zrkadla IR senzorom Kozmetické zrkadlo 3x ZOOM Napájacie napätie: 12 V LED driver 230 V/12 V, IP44 Ean: 8590913931598 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - FLOAT okrúhle LED podsvietené zrkadlo, ø 90 cm, kozm.zrkadlo, IR senzor, 3500-6500°K, biely FT900

Blumfeldt Primal Heat 65, ohrievač, bistro stôl, 1200 W, uhlíkové IR výhrevné teleso, LED, 65 cm, sklo

Blumfeldt Primal Heat 65, ohrievač, bistro stôl, 1200 W, uhlíkové IR výhrevné teleso, LED, 65 cm, sklo
Detail

Užívať si na terase kávu alebo varené víno aj v chladných mesiacoch? Žiadny problém, pretože bistro stôl Blumfeldt Primal Heat 65 s infračerveným výhrevným telesom sa postará o príjemné teplo.Blumfeldt Primal Heat 65 je výhrevný bistro stôl s robustnou doskou z bezpečnostného skla a atmosférickým LED osvetlením, ktorý osvieti a ohreje každý vonkajší kút. V stojane s výškou 65 cm sa nachádza uhlíkové IR výhrevné teleso pre rýchle a príjemné vyhrievanie. Vďaka infračervenému žiareniu sa nezohrieva vzduch, ale priamo predmety a osoby. V režime ovládania senzormi sa o vyhrievania starajú tri infračervené senzory. Ak sa v okolí 60 cm nachádzajú osoby alebo predmety, vyhrievanie beží pri plnom výkone. Ak je okolie prázdne, vyhrievanie sa prepne do úsporného, zníženého režimu. Vďaka zabezpečeniu IP44 je stôl vhodný na použitie v exteriéroch.Doska stola s priemerom 50 cm a z elegantného, tónovaného, 8 mm hrubého bezpečnostného skla ponúka dostatok miesta pre nápoje, kávu alebo pochutiny. Zapínateľná, biela LED lampa osvetľuje stôl zospodu, čiže na stôl uvidíte aj v noci. Stabilitu stola zabezpečuje masívne prízemné závažie, ktorému kryt z nerezovej ocele dodáva štýlový výzor.Užívať si terasu aj počas chladných dní: bistro stolík Blumfeldt Primal Heat 65 vás vždy ohreje svojím infračerveným výhrevným telesom.Dostupné veľkosti: bistro stôl 65 cm (10031874), vysoký (barový stôl) 95 cm (10031875) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Primal Heat 65, ohrievač, bistro stôl, 1200 W, uhlíkové IR výhrevné teleso, LED, 65 cm, sklo

Tellur WiFi Smart žiarovka E27, 9 W, RGB biele vyhotovenie, teplá biela, stmievač (TLL331341)

Tellur WiFi Smart žiarovka E27, 9 W, RGB biele vyhotovenie, teplá biela, stmievač (TLL331341)
Detail

LED žiarovka – inteligentná, pätica E27, príkon 9W, 230 V, svetelný tok 820lm, nastaviteľná farebná teplota svetla (2700–6500K), priemer 60mm, WiFi 2,4 GHz, životnosť 15000h, 1 kus v balení LED žiarovka Tellur je určená pre svetlá s päticou E27 a okruhom s napätím 230 V. A nesmieme zabudnúť ani na príkon žiarovky LED 9 W a výnimočnú životnosť 15000 h, čo je skutočne veľa. Patrí medzi stmievateľné typy, môžete si teda prispôsobiť silu vyžarovaného svetla. Ide rovnako o SMART produkt, ktorý ponúka všetky moderné funkcie. Budete si môcť nastaviť farbu svetla. Táto žiarovka podporuje možnosť pripojenia cez WiFi 2,4 GHz. Táto stmievateľná LED žiarovka poskytuje jednoduché nastavenie a ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie. Chladná farebnosť zdroja svetla s chromatickosťou od 2700 do 6500 K poskytuje osvetlenie ako vo dne. S tým tiež súvisí svetelný tok 820 lm. V balení nájdete jednu stmievateľnú LED žiarovku. Základné výhody LED žiarovky Tellur WiFi Smart... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tellur WiFi Smart žiarovka E27, 9 W, RGB biele vyhotovenie, teplá biela, stmievač (TLL331341)

Philips AVENT Natural Response s manuálnou odsávačkou a sterilizátorom (8720689008112)

Philips AVENT Natural Response s manuálnou odsávačkou a sterilizátorom (8720689008112)
Detail

Sada dojčenských fliaš – s manuálnou odsávačkou, sterilizátorom do mikrovlnnej rúry, cumlíky a kefou na čistenie fliaš Hledáte praktickou sadu, která vám pomůže s odsáváním mléka, krmením miminka i čištěním lahví? Pak je pro vás jako stvořená sada Philips Avent Natural Response, která obsahuje manuální odsávačku, sterilizátor, dudlíky, dětské lahve i šidítka Natural Response. Se setem Philips Avent Natural Response bude krmení miminka maximálně usnadněné, navíc budete mít vždy po ruce všechno potřebné. Klíčové vlastnosti sady Philips Avent Natural ResponseSada Philips Avent Natural Response obsahuje vše potřebné pro krmení, odsávání i čištění lahvíObsahuje odsávačku, sterilizátor, dudlíky, lahve i šidítkaManuální odsávačka s technologií inspirovanou sáním dítětePřizpůsobí se vám a je vhodná pro všechny velikosti bradavekIdeální také na cestyParní sterilizátor do mikrovlnné trouby potřebuje na sterilizaci jen dvě minutyZničí 99,9 % všech... (alza.sk)

Podobné produkty ako Philips AVENT Natural Response s manuálnou odsávačkou a sterilizátorom (8720689008112)
Elektrobock DR4-LED-IR pre LED žiarovky (2561), RC tank T-72 BB+IR 1 : 16 RTR (4250229626871), RC tank T-72 BB+IR 1 : 16 s kovovými pásmi a prevodovkami RTR (4250229626888), SYBERDESK 139 × 68 cm, LED, USB Port, čierny (IR-WDYS-6QIQ), Roadstar IR-540D+BT WH (IR-5400D+BT WH), Roadstar IR-540D + BT BK (IR-5400D+BT BK), Roadstar IR-390D+BT / BK (IR-390 D+U/BK), Roadstar IR-390D+BT / WH (IR-390 D+U/WH), Ir más allá... (9788024629551), Denver IR-135S (dir135s), TWINKLY DOTS bodový pásik 60 LED, 3 m, T (TWD060STP-T), Hexbug Robotická myš IR (807648044669), TechniSat TECHNIRADIO 4 IR (V057f97s), ELITE SCREENS diaľkové ovládanie pre plátno SP-IR-B čierny (ZSP-IR-B), Bentech venkovní atrapa bezpečnostní kamery Bentech Dummy3-IR s infrapřísvitem (CIP005), Orava T-120 S, Mascom IR Sensor pre MC710T2HD (V004b12d), RidgeMonkey Bivvy Lite Elite IR (5056210602621), RidgeMonkey Bivvy Lite Pro IR (5056210602577), IR 236 svetlo na čítanie (IR236), Xiaomi Smart Speaker (IR Control) (34810), Gogen IR 167 BTB čierne (GOGIR167BTB), TechniSat STERNRADIO IR 2 biela (V057f95), TechniSat VIOLA 2 C IR (V057f99s02), TechniSat TECHNIRADIO 6 IR čierne (V057f99e), Gogen IR 167 BTW biele (GOGIR167BTW), TechniSat DIGITRADIO 370 IR čierna (V057f73e), TechniSat STERNRADIO IR 2 čierna (V057f94), TechniSat DIGITRADIO 574 IR, silver (V057f75f), TechniSat DIGITRADIO 371 IR, black (V057f73f)