Taška s obrázkami koníkov topgal endy 21005

Produkt Taška s obrázkami koníkov topgal endy 21005 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Taška s obrázkami koníkov topgal endy 21005 upraviť a produkt hľadať znova.

Taška s obrázkami koníkov Topgal ENDY 21005

Detail

Hlavná charakteristika: ľahká taška, ktorá neváži ani kilogram! ideálna pre dievčatá v 1. - 3. triede pevný lisovaný chrbát vrátane 4 vymeniteľných obrázkov koní Konečne je to tu! Na žiadosť mnohých dievčatiek sme ušili tašku so 4 rôznymi obrázkami koníkov, ktoré si môžu malé milovníčky koní v kapsičke na čele tašky meniť! Alebo si do kapsičky môžu dať obrázok či fotku vlastného koníka. To všetko na romantické fialovo ružovej lúke plnej štvorlístkov. Taška ENDY má dve hlavné komory a prednú hlbokú kapsu. Vďaka svojmu strihu a objemu bude dobre slúžiť cca do 3. triedy ZŠ. Zadná komora tašky je širšia, dajte do nej šlabikáre a všetky veľké ťažké učebnice a zošity. Predná komora je užšia, môžete do nej dať peračník v rovnakom dizajne PENN 210005 alebo napríklad krabičku s desiatou ZOLA. V prednej komore je aj menovka a pod ňou praktické malé sieťové vrecko na zips. Desiatu môžete dať aj do predného hlbokého vrecká, kde oceníte aj odnímateľnú karabínu na kľúče. Vo vnútri prednej kapsičky je tiež okienko so zipsom, vďaka ktorému sa dostanete ku všetkým 4 vymeniteľným obrázkom s koníkmi. Fantázii sa ale medze nekladú - pokojne si do okienka môžete dať svoju kresbu či fotku vášho maznáčika. Batoh ENDY má chrbát z pevne tvarovanej lisovanej peny. Vďaka tomu sme jeho hmotnosť stlačili pod 1 kg. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, anatomicky tvarované a doplnené hrudným pásikom. Ten môžete výškovo prispôsobiť výške školáčky. Ramenné popruhy je ale najprv vhodné nastaviť na dĺžku v ich spodnej časti a potom k telu v hornej časti batohu. Fľaštičku na pitie s objemom 0,5 l dajte do vrecka na boku batohu. ideálne do nej sadne napríklad naša fľaštička ZIVA. Tak do sedla a rýchlo, ideme do školy! Ďalšie vychytávky: pútko na zavesenie tašky na lavicu a na prenášanie v ruke záter proti dažďu - látka nepremokne pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín Náš tip: Taška je naozaj bohato vybavená reflexnými prvkami, o čom sa môžete presvedčiť v detailných fotkách. Nájdete ich na čele tašky, lemoch predného vrecká a komory, bokoch tašky aj ramenných popruhoch. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s obrázkami koníkov Topgal ENDY 21005 , Simba mäkké kocky s obrázkami (4006592416423)

Topgal Set pre školáka ENDY 21005 SET LARGE

Detail

Cenovo zvýhodnený set pre školáka. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 21005 - Taška s obrázkami koníkov, PENN 21005 - Školský peračník, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka ENDY 21005 SET LARGE , Ses maľovanie a tvorenie koníkov (8710341013561)

Topgal Set pre školáka ENDY 21005 SET MEDIUM

Detail

Cenovo zvýhodnený set pre školáka. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 21005 - Taška s obrázkami koníkov, PENN 21005 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka ENDY 21005 SET MEDIUM , Melissa-doug - odomykanie zámkov s obrázkami (772195409)

Topgal Set pre školáka ENDY 21005 SET SMALL

Detail

Cenovo zvýhodnený set pre školáka. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 21005 - Taška s obrázkami koníkov, PENN 21005 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka ENDY 21005 SET SMALL , Sterntaler chlapčenské s obrázkami 5 párov 8322240, 18 (4055579617094)

Školská taška s jednorožcom Topgal ENDY 20002

Detail

Taška váži len 0,86 kg! Model ENDY je ideálny pre dievčatá od prvej triedy, veľkostne ale určite vydrží minimálne do 3. triedy ZŠ. ľahký batoh, ktorý neváži ani kilogram! ideálny pre dievčatá v 1. - 3. triede pevný lisovaný chrbát prívesok v tvare hviezdy s flitrami Jednorožec, prívesok, hviezdičky, bublinky, jednoducho snová atmosféra na ľahučkej taške pre vaše malé drobné školáčky v prvej až tretej triede ZŠ. Vďaka pevnému lisovanému chrbtu je konštrukcia tašky ENDY veľmi ľahká. Preto ju môžeme odporučiť aj pre drobné dievčatá pod 110 cm. Vďaka dvom komorám a hlbokému prednému vrecku ale objemom určite vydrží najmenej do tretej triedy ZŠ. Ramenné popruhy tašky sa dajú utiahnuť ako v ich spodnej časti k telu, tak aj v hornej časti k chrbtu. Ani z drobného chrbta padať nebude vďaka výškovo nastaviteľnej hrudnej pracke. Končeky ramenných popruhov sú opatrené magnetkami. Vďaka nim ich môžete pripnúť k ramennému popruhu a nebudú viať okolo tela. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťové vrecko na zips a menovka. Predná hlboká kapsa pojme napr. peračník PENN 20002 v rovnakom dizajne, alebo krabičku na desiatu. V kapsičke nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Pitie je dobré umiestniť do vrecka na boku tašky, ktoré je novo látkové. Dobre sa do neho zmestia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr naš ZIVA. Aj malí školáci musia byť vidieť, najmä v zimnom období, preto sme batoh opatrili radom reflexných prvkov. Nájdete ich na čele tašky, kde sú aj v lemovkách prednej kapsy a prednej komory, na boku batohu, ale aj na ramenných popruhoch. Tak rýchlo, letíme do školy! Niečo navyše: pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín Náš tip: Ako ešte znížiť váhu batohu? Čo takto deťom dať do fľaštičky s pitím iba sirup, vodu si dopustí v škole sami - znížite tak váhu tašky už tak plnej učebníc ... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s jednorožcom Topgal ENDY 20002 , Sterntaler chlapčenské s obrázkami 7 párov 8322251, 18 (4055579618466)

Ľahká taška s buldočkom Topgal ENDY 22005

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát ľahký - neváži ani 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Psíci sú naše stálice. Tento rok sme na obľúbený strih ENDY nakreslili obrázok francúzskeho buldočka s ružovým príveskom, ktorý nájdete na zipse. Taška ENDY je klasika do 1. - 3. triedy ZŠ, jej hlavnou výhodou je ľahká váha. Dve hlavné komory dopĺňa na čele tašky hlboké vrecko. Zadná komora je širšia, dajte do nej tie najťažšie slabikáre a učebnice. Predná komora je o niečo užšia, ideálna na prenášanie peračníka PENN 22005, krabičky s desiatou, alebo na ďalšie drobné školské potreby. Malé denníčky a ďalšie drobnosti dajte do sieťového vrecka na zips vo vnútri prednej komory. Nad ňou je ešte menovka, aby sa viac rovnakých batohov v triede neplietlo. Vnútri predného hlbokého vrecka je potom odnímateľná karabína na kľúče. Chrbát tašky je lisovaný z pevnej, tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované, mäkko polstrované a sú doplnené hrudnou prackou. Dlhé konce ramenných popruhov môžete pripnúť k telu popruhu vďaka všitým magnetom. Fľaštičku na pitie, ideálne o veľkosti do 0,5 litra - napríklad našu ZOLA, umiestnite na bok tašky do pevného vrecka. Reflexné prvky sú samozrejmosťou - nakdete ich v paspuliach predného vrecka a komory, prednom vrecku, bokoch tašky aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou na prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik pri lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nôžkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešiel na jednotku Náš tip: Taška je superľahká, ale učenie v prvých triedach niečo váži. Nepreťažujte zbytočne chrbát žiaka, dávajte mu do tašky iba to učenie, ktoré v daný deň potrebuje a kontrolujte tašku. Občas je v nej v prvých triedach viac hračiek, ako učenia... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s buldočkom Topgal ENDY 22005 , Sterntaler chlapčenské s obrázkami 5 párov 8322241, 18 (4055579617216)

Ľahučká taška s vílou Topgal ENDY 22002

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát ľahký - neváži ani 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Povedzte mi, ktorej školáčke by sa nepáčila taška s vílou a peckovým príveskom? Nám sa páči všetkým! Taška ENDY je klasika do 1.-3. triedy ZŠ. Jej hlavnou výhodou je nízka hmotnosť. Dve hlavné komory dopĺňa na čele tašky hlboké vrecko. Zadná komora je hlbšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice. Predná komora je o niečo užšia, ideálne je dať do nej napríklad peračník PENN 21002 a ďalšie drobné školské potreby. Malé denníčky a drobnosti dajte do sieťového vrecká na zips vnútri prednej komory. Nad ňou je ešte menovka, aby sa viac rovnakých tašiek v triede neplietlo. Predné vrecko je dostatočne hlboké, môžete ho použiť napríklad na prenášanie desiatej v krabičke ZOLA. Vnútri vrecka je aj odnímateľná karabínka na kľúče. Chrbát tašky je lisovaný z pevnej, tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované, mäkko polstrované a sú doplnené hrudnou prackou. Dlhé konce ramenných popruhov môžete pripnúť k telu popruhu vďaka všitým magnetom. Fľaštičku na pitie, ideálne s veľkosťou do 0,5 litra - napríklad našu ZOLA, umiestnite na bok tašky do pevnej kapsičky. Reflexné prvky sú samozrejmosťou - nájdete ich na prednom vrecku, bokoch tašky aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik na lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Taška je superľahká, ale učivo v prvých triedach niečo váži. Nepreťažujte zbytočne chrbát žiaka, dávajte mu do tašjy len to učenie, ktoré v daný deň potrebuje a kontrolujte tašku. Občas je v nej v prvých triedach viac hračiek, než učenia ... :-) (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahučká taška s vílou Topgal ENDY 22002 , Sterntaler dievčenské 5 párov s obrázkami 8322243, 18 (4055579618381)

Taška s monster truckmi Topgal ENDY 22013

Detail

Hlavná charakteristika: vhodná aj pre malých drobných prváčikov ultraľahká s objemom pre 1. – 3. triedu neváži ani kilo! Hľadáte tašku s motívom monster truckov? Máme! A to rovno s 3 rôznymi obrázkami áut v prednom vrecku – ale môžete si tam dať aj svoje obľúbené autá, fantázii sa medze nekladú! Hitovka pre chlapcov, prváčikov. Vďaka dvom objemným komorám bude taška ENDY vyhovovať minimálne do 3. triedy ZŠ. Navyše je taška ultraľahký, neváži ani kilogram! Môžeme ju odporučiť aj pre tých najmenších chlapcov pod 110 cm. Chrbtová časť tašky je lisovaná z mäkkej tvarovanej peny, vďaka ktorej je taška tak ľahká. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a možno ich utiahnuť prackami na výšku v ich spodnej časti ak chrbtu v ich hornej časti. Schádzať z ramien nebudú ani v zime, keď deti nosia bundy, nebojte. Ramenné popruhy sú totiž vybavené aj pevným, výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Dve hlavné komory pohodlne pojmú všetko učivo minimálne prvých troch tried ZŠ. Záleží ale aj na požiadavkách vašej školy, koľko toho malí školáci musia nosiť na chrbte. Do zadnej objemnej komory odporúčame umiestniť najťažšie učebnice a dosky na zošity. V prednej užšej komore potom nájdete malé sieťové vrecko na zips a menovku. Predné hlboké vrecko je skvelé na uloženie krabičky s desiatou a ďalších drobností, alebo napríklad peračník PENN 22013 v rovnakom dizajne. Vo vrecku je aj vyberateľná karabínka, vďaka ktorej nemusíte hľadať zabudnuté kľúče na dne batohu pod zošitmi. Fľaštičku na pitie dajte radšej do vrecka na bok tašky. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu – látka nepremokne pútko na prenášanie tašky v ruke pútko a na zavesenie tašky na lavicu pevné dno z TOPDURY opatrené nožičkami taška bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Pokiaľ konce ramenných popruhov po utiahnutí voľne vejú okolo tela vášho dieťaťa, upevnite ich k polstrovanej časti popruhov. Ako? Magnetom. Ten je všitý do koncov popruhov aj na ich čalúnené časti v mieste, kde končí koľajnička hrudnej pracky. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s monster truckmi Topgal ENDY 22013 , Sterntaler dievčenské 7 párov s obrázkami 8322253, 18 (4055579620216)

Školská taška s princeznami Topgal ENDY 23005

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 900 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť! dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre dievčatá od prvej do tretej triedy základnej školy. Štyri vymeniteľné obrázky princezien môže doplniť piata, ktorú si vaša malá umelkyňa nakreslí. Takto bude mať každý deň inú školskú tašku! Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23005 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Posvieťte si na batoh v tme a uvidíte, koľkými reflexnými prvkami je vybavený. Výrazne presahuje odporúčané množstvo reflexných prvkov, takže vaše dieťa v tme nikto neprehliadne. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s princeznami Topgal ENDY 23005 , Sterntaler dievčenské 5 párov s obrázkami 8322242, 18 (4055579617339)

Taška s farmárskymi strojmi Topgal ENDY 23015

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre chlapcov od prvej do tretej triedy základnej školy. Červený a modrý traktor, kombajn alebo bager? Vďaka vymeniteľným obrázkom môžu mať každý deň iný batoh. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23015 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5 l fľaše, napríklad naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s farmárskymi strojmi Topgal ENDY 23015 , Lexibook mario kart digitálne projekčné hodinky s 20 obrázkami na premietanie (3380743083438)

Ľahká taška s dinosaurami Topgal ENDY 23039

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov pevná tvarovaná chrbtová časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami taška testovaná v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre chlapcov od prvej do tretej triedy základnej školy. Vďaka vymeniteľným obrázkom môžu mať každý deň iný batoh. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23039 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5 l fľaše, napríklad naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť tašky? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte tašku až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s dinosaurami Topgal ENDY 23039 , Woody magnetická mapa slovenska s obrázkami a spoločenská hra 3 v 1 (8591864912339)

Ľahučká školská taška s Yettim Topgal ENDY 23012

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre chlapcov od prvej do tretej triedy základnej školy. Yeti a ostatní superhrdinovia sú pripravení zničiť zlé známky a zachrániť malého superhrdinu pred škaredým vysvedčením! Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23012 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahučká školská taška s Yettim Topgal ENDY 23012 , Mivardi prívlačová taška premium s (2000020810618)

Ľahká školská taška s mačiatkami Topgal ENDY 23037

Detail

Hlavná charakteristika: váži len 900 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY neváži ani kilogram, preto je ideálny pre malé deti od prvej do tretej triedy základnej školy. Štyri vymeniteľné obrázky mačiatok môžete doplniť piatym, ktorý nakreslí váš malý umelec. Každý deň tak zažiari s novým batohom! Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napríklad peračník PENN 23037 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia fľaše s objemom 0,5 l, napríklad naša ZIVA. Náš tip: PPosvieťte si na batoh v tme a uvidíte, koľkými reflexnými prvkami je vybavený. Výrazne presahuje odporúčané množstvo reflexných prvkov, takže vaše dieťa v tme nikto neprehliadne. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká školská taška s mačiatkami Topgal ENDY 23037 , Kds taška s rn drevo bubinga (2677.00)

Školská taška Topgal ENDY 21016

Detail

Hlavná charakteristika: vhodná aj pre malých drobných prváčikov ultraľahká, ideálna pre 1. - 3. triedu váži menej než 0,9 kg! Minecraft vojenský motív a kovový prívesok na ťaháčiku zipsu, to je jasná hitovka tohtoročnej kolekcie! Ideálna pre chlapcov, prváčikov. Vďaka dvom objemným komorám bude vyhovovať minimálne do 3. triedy ZŠ! Naviac je taška ultraľahká, neváži ani kilogram! Môžeme ju odporučiť aj pre tých najmenších chlapcov pod 110 cm. Chrbtová časť tašky je lisovaná z mäkkej tvarovanej peny, vďaka ktorej je taška tak ľahká. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a možno ich utiahnuť prackami na výšku v ich spodnej časti a ku chrbtu v ich hornej časti. Skĺzať z ramien nebudú ani v zime, kedy deti nosia bundy, nebojte. Ramenné popruhy sú totiž vybavené aj výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Dve hlavné komory pohodlne "zhltnú" všetko učivo minimálne prvých troch tried ZŠ. Záleží ale aj na požiadavkách vašej školy, koľko toho malí školáci musia nosiť na chrbte. Do zadnej objemnej komory odporúčame umiestniť najťažšie učebnice a dosky na zošity. V prednej užšej komore potom nájdete malú sieťovú kapsičku na zips a menovku. Predné hlboké vrecko je skvelé na uloženie škatuľky s desiatou a ďalších drobností, alebo napríklad peračníku PENN 21016 v rovnakom dizajne. Vo vrecku je aj vyberateľná karabínka, vďaka ktorej nemusíte hľadať zabudnuté kľúče na dne aktovky pod zošitmi. Fľaštičku na pitie dajte radšej do vrecka na bok aktovky. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu - látka nepremokne pútko na prenášanie aktovky v ruke pútko a na zavesenie aktovky na lavicu pevné dno z TOPDURY opatrené nožičkami aktovka bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Ak konce ramenných popruhov po utiahnutí voľne vejú okolo tela vášho dieťaťa, upevnite ich k polstrované časti popruhov. Ako? Magnetom. Ten je všitý do koncov popruhov a aj na ich polstrované časti v mieste, kde končí koľajnička hrudnej pracky. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 21016 , Intervion pánska kozmetická taška s vreckom (5902704993822)

Školská taška Topgal ENDY 21002

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát ľahký - neváži ani 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Povedzte mi, ktorej školáčke by sa nepáčila taška s papagájom kakadu a peckovým príveskom s kryštálom, lapačom snov a pierkami? Nám sa páči všetkým! Taška ENDY je klasika do 1.-3. triedy ZŠ. Jej hlavnou výhodou je nízka hmotnosť. Dve hlavné komory dopĺňa na čele tašky hlboké vrecko. Zadná komora je hlbšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice. Predná komora je o niečo užšia, ideálne je dať do nej napríklad peračník PENN 21002 a ďalšie drobné školské potreby. Malé denníčky a drobnosti dajte do sieťového vrecká na zips vnútri prednej komory. Nad ňou je ešte menovka, aby sa viac rovnakých tašiek v triede neplietlo. Predné vrecko je dostatočne hlboké, môžete ho použiť napríklad na prenášanie desiatej v krabičke ZOLA. Vnútri vrecka je aj odnímateľná karabínka na kľúče. Chrbát tašky je lisovaný z pevnej, tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované, mäkko polstrované a sú doplnené hrudnou prackou. Dlhé konce ramenných popruhov môžete pripnúť k telu popruhu vďaka všitým magnetom. Fľaštičku na pitie, ideálne s veľkosťou do 0,5 litra - napríklad našu ZOLA, umiestnite na bok tašky do pevnej kapsičky. Reflexné prvky sú samozrejmosťou - nájdete ich na prednom vrecku, bokoch tašky aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik na lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Taška je superľahká, ale učivo v prvých triedach niečo váži. Nepreťažujte zbytočne chrbát žiaka, dávajte mu do tašjy len to učenie, ktoré v daný deň potrebuje a kontrolujte tašku. Občas je v nej v prvých triedach viac hračiek, než učenia ... :-) (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 21002 , Beztroska taška matylda s mašľou light grey (5907769895555)

Školská taška Topgal ENDY 20014

Detail

Kto z chalanov si niekedy nehral na vojakov? Snáď každý! Preto sme aj tento rok vymysleli ultraľahkú tašku s vojenským motívom pre najmenších chlapcov v 1. - 3. triede ZŠ vhodná aj pre malých drobných prváčikov ideálna pre 1. - 3. triedu ľahučká konštrukcia - váži menej 0,9 kíl! Motív s nočným videním a kovovým príveskom na ťaháčiku zipsu predného vrecká! Jednoducho hitovka pre chlapcov, prváčikov. Vďaka svojmu objemu bude vyhovovať minimálne do 3. triedy ZŠ! Naviac je tašla ultraľahká, neváži ani kilogram! Takže bude vyhovovať aj pre tých najmenších chlapcov pod 110 cm. Chrbtová časť tašky je lisovaná z mäkkej tvarovanej peny, vďaka ktorej je taška taká ľahká. Ramenné popruhy sú polstrované, ergonomicky tvarované a možno ich utiahnuť prackami na výšku v ich spodnej časti a k chrbtu v ich hornej časti. Skĺzať z pliec nebudú ani v zime, nebojte. Ramenné popruhy sú totiž vybavené aj výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Dve hlavné komory pohodlne zhltnú všetko učivo minimálne prvých troch tried ZŠ. Záleží ale aj na požiadavkách vašej pani učiteľky, koľko toho malí školáci musia nosiť na chrbte. Do zadnej objemnej komory odporúčame umiestniť tie najťažšie učebnice a dosky na zošity. V prednej užšej komore potom nájdete navyše aj malú sieťovú kapsičku na zips a menovku. Predná hlboká kapsa je skvelá na uloženie škatuľky s desiatou a ďalších drobností, alebo napríklad peračníku PENN 20014. Vo vrecku je aj vyberateľná karabínka, vďaka ktorej nemusíte hľadať zabudnuté kľúče na dne tašky pod zošitmi. Fľaštičku na pitie dajte radšej do vrecka na bok tašky, aby sa jej obsah nevylial do učiva. Niečo navyše: záter proti dažďu pútko na prenášanie tašky v ruke pútko a na zavesenie tašky na lavicu pevné dno z TOPDURY opatrené nožičkami taška bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Ak konce ramenných popruhov po utiahnutí voľne vejú okolo tela vášho dieťaťa, upevnite ich k polstrovanej časti popruhov. Ako? Magnetom. Ten je všitý do koncov popruhov aj na ich polstrovanej časti v mieste, kde končí koľajnička hrudnej pracky. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 20014 , Beztroska maja taška s mašľou light grey (5907769895647)

Školská taška Topgal ENDY 18001

Detail

Ľahučká dvojkomorová taška nielen pre malé milovníčky papagájov ideálny pre dievčatá v 1. - 3. triede váži iba 0,88 kg! pevná lisovaná chrbtová časť Konštrukcia tašky je vďaka lisovanému chrbtu odľahčená, preto ju môžeme odporučiť aj pre drobné slečny. Objemom určite vydržia najmenej od prvej do tretej triedy. Z chrbta padať nebude, nebojte, ramenné popruhy totiž môžete utiahnuť v ich hornej ako aj spodnej časti a navyše ich zaistíte ešte hrudnou prackou. Konce popruhov sú opatrené magnetkami, takže ich môžete pripnúť k ramenným popruhom aby neviali okolo tela. Do dvoch objemných komôr tašky sa zmestí všetko POTREBNÉ učivo. Bližšie k chrbtu odporúčame dávať tie najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo širšia a obsahuje aj sieťovanú kapsičku na zips a menovku. Do prednej kapsičky, s úžasným papagájom ARA a Kytka môžete umiestniť peračník PENN 18001 vo rovnakom dizajne, alebo krabičku na desiatu. Určite sa vám bude hodiť aj karabinka na kľúče, ktorá je v tomto vrecku pevne prišitá. Pitie je vhodné umiestniť do bočnej kapsičky, ktorá sa ukrýva pod zipsom. Na reflexných prvkoch si zakladáme, preto ich nájdete na čele aj boku tašky a na ramenných popruhoch. Bonusy: pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA, nožičky batoh prešiel testovaním v ITC Zlín Náš tip: Odporúčame deťom dávať do fľaštičky s pitím iba sirup, vodu si dopustia v škole sami - znížite tak váhu batohu už tak plného učebníc. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 18001 , Beztroska taška matylda s mašľou deep black (5907769895593)

Školská taška Topgal ENDY 20045

Detail

Pravek? Do 1. - 3. triedy pre malého paleontológa je to jasná voľba! Batoh ENDY je superľahký, priamo určený pre tých najmenších bádateľov. dve komory a veľké predné vrecko pevný lisovaný chrbát nízka váha 0,98 kg! Školský batoh ENDY je určený hlavne pre všetkých drobných prváčikov, a to hlavne vďaka svojej váhe - neváži ani kilogram. Svojim objemom ale vydrží pokojne až do tretej triedy ... Chrbtový systém batohu je vďaka anatomicky tvarovanej lisovanej pene ultraľahký. Aj na chrbte malého bádateľa bude batôžtek sedieť ako uliaty. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a hlavne - dajú sa utiahnuť v hornej časti k chrbtu aj v spodnej časti na dĺžku. Výškovo nastaviteľný hrudný pás zabezpečí, že popruhy nebudú schádzať ani z drobného chrbta. Batohy ENDY majú dve hlavné komory. Tie najťažšie školské potreby dávajte vždy do zadnej komory. Tá je o niečo širšie ako predné a pojme všetko potrebné do prvých tried ZŠ. Predná, užšia komora unesie všetko ostatné a navyše v nej určite využijete praktickú sieťové vrecko na zips. Menovka ukrytá v prednej komore nad sieťovým vreckom pomôže batohy rozoznať, aj keď sa v triede stretnú dva rovnaké. K batohu môžete prikúpiť aj peračník PENN 20045 v rovnakom dizajne. Ten ľahko umiestnite do prednej komory alebo do predného hlbokého vrecka, kde určite oceníte aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Pre fľaštičku na pitie sme ušili pevné vrecko na boku batohu. Reflexné prvky sa budú páčiť hlavne rodičom, obzvlášť v zimnom období. Preto sme nimi na batohu naozaj nešetrili. Presvedčiť sa môžete v detailných fotkách, kde máme batoh nafotený aj v tme. Niečo navyše: náter proti dažďu - batoh nepremokne odolné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na prenášanie batohu v ruke a pútko na lavici batoh bol testovaný v ITC Zlín a prešiel na jedničku Náš tip: Batoh síce neváži ani kilogram, ale učebnice sú naozaj ťažké. Ak máte naozaj malého drobného prváčika pod 110 cm, skúste mu zo školy zabezpečiť dvojitú sadu učebníc - do školy a na doma. Odľahčíte tak batoh a hlavne chrbát! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 20045 , Beztroska maja taška s mašľou pink powder (5907769895609)

Motorkárska školská taška Topgal ENDY 20013

Detail

Potom je taška ENDY práve pre neho! Je superľahká a v prednej kapsičke má ukrytú priehľadnú kapsu so 4 rôznymi obrázkami s motorkami, ktoré si môže meniť podľa ľubovôle, alebo si tam dať obrázok napríklad svojej vlastnej motorky ... dvojkomorová taška s veľkou prednou kapsou súčasťou sú 4 vymeniteľné obrázky motoriek pevný lisovaný chrbát a nízka váha 0,98 kg! Tašku pre všetkych malých pretekárov určite ocenia nielen milovníci motoriek, ale vďaka váhe tašky aj ich rodičia! Chrbtový systém je vďaka anatomicky tvarovanej lisovanej pene ultraľahký. Aj na chrbte malého pretekára bude batôžtek sedieť ako uliaty. Ramenné popruhy sú polstrované, ergonomicky tvarované a hlavne - dajú sa utiahnuť v hornej i spodnej časti batohu. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik zabezpečí, že popruhy nebudú skĺzať ani z drobného chrbta. Najťažšie školské potreby dávajte vždy do zadnej komory. Tá je širšia ako predná a zltne všetko potrebné do prvých tried ZŠ. Predná, užšia komora unesie všetko ostatné a navyše v nej určite využijete praktickú sieťovú kapsu na zips. Menovka ukrytá v prednom vrecku nad sieťovou kapsičkou pomôže tašky rozoznať, aj keď sa v triede stretnú dva rovnaké. Ako bonus nájdete na zipse predného vrecká parádny miniatúrny motorkársky prívesok! ... K taške môžete prikúpiť aj peračník PENN 20013 v rovnakom dizajne. Ten ľahko umiestnite do prednej komory alebo do predného hlbokého vrecká, kde určite oceníte aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Pre fľaštičku na pitie sme ušili pevnú kapsu na boku tašky. Reflexné prvky sa budú pozdávať hlavne rodičom, najmä v zimnom období. Preto sme nimi na taške naozaj nešetrili. Presvedčiť sa môžete v detailných fotkách, kde máme tašku nafotenú aj v tme. Niečo navyše: záter proti dažďu odolné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na prenášanie tašky v ruke a pútko na lavicu taška bola testovaná v ITC Zlín a prešla na jednotku Náš tip: V prednom vrecku je menšia kapsička, ktorá v okienku prednej časti batohu ukrýva obrázky so štyrmi rôznymi motorkami. Každý malý pretekár sa tak môže rozhodnúť, s akou motorkou ráno vyrazí do školy. Pripraviť sa, pozor, štartujeme! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Motorkárska školská taška Topgal ENDY 20013 , Le toy van doktorská taška s príslušenstvom (5060023412926)

Ľahká školská taška so psíkom Topgal ENDY 24049

Detail

Model ENDY je dvojkomorová školská taška, ktorá váži menej ako jeden kilogram. Odporúčame ju pre dievčatá s výškou od 110 cm do prvej až tretej triedy základnej školy. Taška má dve priestranné hlavné komory. Najťažšie učebnice alebo zošity si môžete uložiť do najširšej zadnej komory. Predná komora je o niečo užšia, vnútri je ukryté malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka sa zmestí napríklad peračník PENN 24049 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť nastaviteľné ramenné popruhy výškovo nastaviteľná hrudná pracka dve komory a jedno hlboké predné vrecko pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu pevné dno z materiálu TOPDURA pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke odnímateľná karabínka na kľúče batoh bol testovaný v ITC Zlín záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká školská taška so psíkom Topgal ENDY 24049 , Draeger taška s, na a6/7000 s priestorom na náustky (3714803)

Ľahký batoh s jednorožcom Topgal ENDY 22053

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť! dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre dievčatá od prvej do tretej triedy základnej školy. Parádny jednorožec na trblietavom tyrkysovom podklade. To je ideálny spoločník pre prvé tri roky základnej školy, čo myslíte? Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 22053 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh s jednorožcom Topgal ENDY 22053 , Gala taška (8590001000687)

Zelený batoh s chameleónmi Topgal ENDY 22055

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY neváži ani kilogram, preto je ideálny pre menších chlapcov (a dievčatá) od prvej do tretej triedy ZŠ. S týmto zeleným "chameleónskym" batohom však nikto nesplynie s davom. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, preto odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 22055 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zelený batoh s chameleónmi Topgal ENDY 22055 , Mivardi miešacia taška na kŕmenie s vekom xl (2000020804365)

Ľahký batoh s vláčikom Topgal ENDY 24012

Detail

Model ENDY je dvojkomorová školská taška, ktorá váži menej ako jeden kilogram. Odporúčame ju pre chlapcov s výškou od 110 cm do prvej až tretej triedy základnej školy. Taška má dve priestranné hlavné komory. Najťažšie učebnice alebo zošity si môžete uložiť do najširšej zadnej komory. Predná komora je o niečo užšia, vnútri je ukryté malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka sa zmestí napríklad peračník PENN 24012 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh s vláčikom Topgal ENDY 24012 , Mivardi miešacia taška na kŕmenie s vekom l (2000010801244)

Školský peračník Topgal PENN 21005

Detail

Jednokomorové školské puzdro s dvoma chlopňami je vybavené 21 klasickými gumovými úchytmi na pastelky a fixky, troma širšími úchytmi na pravítka, kružidlo či nožnice, a dvoma väčšími úchytmi na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie nájdete rozvrh hodín ale poslúži napríklad aj na ťaháky ;-)Peračník je polstrovaný, takže spoľahlivo ochráni všetky písacie potreby vašich detí. Zapínanie je riešené kvalitnými zipsmi s veľkými ťaháčikmi, ktoré umožňujú deťom ľahkú manipuláciu s puzdrom.Pozor! Neperte peračník v práčke! Je vystužený papierom a ten praní rozhodne neprežije ...Bonus! Vnútorná podšívka školského peračníka je vyrobená zo šedej látky a obrazce na nej vytlačenej je možné vyfarbovať! Odporúčame k vyfarbovaniu použiť klasické pastelky, fixky by sa mohli rozpíjať... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školský peračník Topgal PENN 21005 , Nivea men dárková taška s pořádnou porcí svěžesti (9005800361734)

Ľahký batoh Apollo Topgal ENDY 24051

Detail

Model ENDY je dvojkomorová školská taška, ktorá váži menej ako jeden kilogram. Odporúčame ju pre chlapcov s výškou od 110 cm do prvej až tretej triedy základnej školy. Taška má dve priestranné hlavné komory. Najťažšie učebnice alebo zošity si môžete uložiť do najširšej zadnej komory. Predná komora je o niečo užšia, vnútri je ukryté malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka sa zmestí napríklad peračník PENN 24051 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť nastaviteľné ramenné popruhy výškovo nastaviteľná hrudná pracka dve komory a jedno hlboké predné vrecko pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu pevné dno z materiálu TOPDURA pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke odnímateľná karabínka na kľúče batoh bol testovaný v ITC Zlín záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh Apollo Topgal ENDY 24051 , H&s kožená biznis taška na notebook 15,6 – hnedá (8717924974844)

Ľahučký batoh so srnčekom Topgal ENDY 23002

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť! dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre dievčatá od prvej do tretej triedy základnej školy. Pamätáte si na Bambi? Vďaka jeho roztomilosti si ho zamiloval celý svet. A tak sme do našej zvieracej rodiny pridali jeho malého kamaráta. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. na peračník PENN 23002 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahučký batoh so srnčekom Topgal ENDY 23002 , Compass taška s povinnou výbavou 206 / 2018 zb. md (91511)

Ľahký batoh Lesné zvieratká Topgal ENDY 24005

Detail

Model ENDY váži menej ako kilogram, preto je ideálny pre dievčatá od výšky 110 cm od prvej do tretej triedy základnej školy. Súčasťou batohu sú štyri obrázky myšky, srnky, medveďa a veveričky. Hravý dizajn dopĺňa plyšový prívesok v tvare srdca. Hravý dizajn dopĺňa plyšový prívesok v tvare srdca. BTaška má dve priestranné hlavné komory. Najťažšie učebnice alebo zošity si môžete uložiť do najširšej zadnej komory. Predná komora je o niečo užšia, vnútri je ukryté malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka sa zmestí napríklad peračník PENN 24005 v rovnakom dizajne alebo krabičku na svačinu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh Lesné zvieratká Topgal ENDY 24005 , Woho rámová taška x-touring diamond cybercam čierna s (4712865552056)

Topgal Školský set ENDY 24012 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24012 - Ľahký batoh s vláčikom, PENN 24012 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24012 SET LARGE , Nivea men darčeková taška pre mužov s citlivou pleťou (9005800361864)

Topgal Školský set ENDY 24005 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24005 - Ľahký batoh Lesné zvieratká, PENN 24005 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24005 SET MEDIUM , Mivardi executive taška (2000020804464)

Topgal Školský set ENDY 24012 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24012 - Ľahký batoh s vláčikom, PENN 24012 - Dvojito skladaný školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24012 SET SMALL , Mivardi taška easy (2000020808585)

Topgal Školský set ENDY 24012 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24012 - Ľahký batoh s vláčikom, PENN 24012 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24012 SET MEDIUM

Topgal Školský set ENDY 23039 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 23039 - Ľahká taška s dinosaurami, PENN 23039 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 23039 SET MEDIUM

Topgal Školský set ENDY 23039 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 23039 - Ľahká taška s dinosaurami, PENN 23039 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 23039 SET SMALL

Topgal Školský set ENDY 24005 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24005 - Ľahký batoh Lesné zvieratká, PENN 24005 - Dvojito skladaný školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24005 SET SMALL

Topgal Školský set ENDY 24005 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24005 - Ľahký batoh Lesné zvieratká, PENN 24005 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24005 SET LARGE

Topgal Školský set ENDY 24049 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24049 - Ľahká školská taška so psíkom, PENN 24049 - Dvojito skladaný školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24049 SET SMALL

Topgal Školský set ENDY 24051 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24051 - Ľahký batoh Apollo, PENN 24051 - Dvojito skladaný školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24051 SET SMALL

Topgal Školský set ENDY 24049 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24049 - Ľahká školská taška so psíkom, PENN 24049 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24049 SET LARGE

Topgal Školský set ENDY 24051 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24051 - Ľahký batoh Apollo, PENN 24051 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24051 SET LARGE

Topgal Školský set ENDY 24049 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24049 - Ľahká školská taška so psíkom, PENN 24049 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24049 SET MEDIUM

Topgal Školský set ENDY 24051 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 24051 - Ľahký batoh Apollo, PENN 24051 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 24051 SET MEDIUM

Topgal Školský set ENDY 22055 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 22055 - Zelený batoh s chameleónmi, PENN 22055 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 22055 SET LARGE

Topgal Školský set ENDY 22053 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 22053 - Ľahký batoh s jednorožcom, PENN 22053 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 22053 SET MEDIUM

Topgal Školský set ENDY 22053 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 22053 - Ľahký batoh s jednorožcom, PENN 22053 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 22053 SET SMALL

Topgal Školský set ENDY 23002 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 23002 - Ľahučký batoh so srnčekom, PENN 23002 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 23002 SET LARGE

Topgal Školský set ENDY 23002 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 23002 - Ľahučký batoh so srnčekom, PENN 23002 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 23002 SET SMALL

Topgal Školský set ENDY 20045 SET MEDIUM

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 20045 - Školská taška, PENN 20045 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 20045 SET MEDIUM

Topgal Školský set ENDY 20045 SET SMALL

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 20045 - Školská taška, PENN 20045 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 20045 SET SMALL

Topgal Školský set ENDY 22055 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 22055 - Zelený batoh s chameleónmi, PENN 22055 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 22055 SET SMALL

Topgal Školský set ENDY 22053 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: ENDY 22053 - Ľahký batoh s jednorožcom, PENN 22053 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set ENDY 22053 SET LARGE
Simba Mäkké kocky s obrázkami (4006592416423), SES Maľovanie a tvorenie koníkov (8710341013561), Melissa-Doug - Odomykanie zámkov s obrázkami (772195409), Sterntaler chlapčenské s obrázkami 5 párov 8322240, 18 (4055579617094), Sterntaler chlapčenské s obrázkami 7 párov 8322251, 18 (4055579618466), Sterntaler chlapčenské s obrázkami 5 párov 8322241, 18 (4055579617216), Sterntaler dievčenské 5 párov s obrázkami 8322243, 18 (4055579618381), Sterntaler dievčenské 7 párov s obrázkami 8322253, 18 (4055579620216), Sterntaler dievčenské 5 párov s obrázkami 8322242, 18 (4055579617339), Lexibook Mario Kart Digitálne projekčné hodinky s 20 obrázkami na premietanie (3380743083438), Woody Magnetická mapa Slovenska s obrázkami a spoločenská hra 3 v 1 (8591864912339), Mivardi Prívlačová taška Premium S (2000020810618), KDS taška s RN drevo Bubinga (2677.00), INTERVION Pánska kozmetická taška s vreckom (5902704993822), Beztroska Taška Matylda s mašľou light grey (5907769895555), BEZTROSKA Maja taška s mašľou Light grey (5907769895647), Beztroska Taška Matylda s mašľou deep black (5907769895593), BEZTROSKA Maja taška s mašľou Pink powder (5907769895609), Le Toy Van Doktorská taška s príslušenstvom (5060023412926), Draeger Taška S, na A6/7000 s priestorom na náustky (3714803), Gala Taška (8590001000687), Mivardi Miešacia taška na kŕmenie s vekom XL (2000020804365), Mivardi Miešacia taška na kŕmenie s vekom L (2000010801244), NIVEA MEN dárková taška s pořádnou porcí svěžesti (9005800361734), H&S Kožená biznis taška na notebook 15,6 – hnedá (8717924974844), COMPASS Taška s povinnou výbavou 206 / 2018 zb. MD (91511), WOHO rámová taška X-TOURING Diamond CyberCam čierna S (4712865552056), NIVEA MEN darčeková taška pre mužov s citlivou pleťou (9005800361864), Mivardi Executive taška (2000020804464), Mivardi Taška Easy (2000020808585)