Tectake záhradný ratanový nábytok las vegas, čierny (403839)

Produkt Tectake záhradný ratanový nábytok las vegas, čierny (403839) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tectake záhradný ratanový nábytok las vegas, čierny (403839) upraviť a produkt hľadať znova.

Tectake Záhradný ratanový nábytok Las Vegas, čierny (403839)

Tectake Záhradný ratanový nábytok Las Vegas, čierny (403839)
Detail

Záhradný nábytok – zostava, čierna farba, 9 stoličiek, nosnosť 120 kg, stôl štvorcový, rozmer 69 cm × 69 cm × 26 cm, materiál zostavy, súpravy umelý ratan, materiál sedadla stoličky umelý ratan Chcete si užiť posedenie a relax v záhrade či na terase? Záhradný nábytok tectake vynikajúco poslúži nielen za letných večerov. Jeho konštrukcii prepožičiava vzhľad aj vlastnosti umelý ratan. Vďaka nízkej hmotnosti sa ľahko prenáša. Doska stola z tejto zostavy má tvar štvorca s rozmermi 69 × 69 cm. Výška stola je 26 cm. Významné vlastnosti záhradného nábytku Tectake Záhradný ratanový nábytok Las Vegas, čierny Materiál záhradného nábytku: umelý ratan Stôl je vysoký 26 cm Doska stola má šikovný tvar štvorca Stôl v súprave Tectake Záhradný ratanový nábytok Las Vegas, čierny vám poskytne plochu dosky 69 × 69 cm Stolička dokáže uniesť 120 kg Počet stoličiek v súprave: 9 Materiál sedadla stoličky: umelý ratan (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake Záhradný ratanový nábytok Las Vegas, čierny (403839) , Moje las vegas

Tectake Záhradný ratanový nábytok BENÁTKY, sivý (402698)

Tectake Záhradný ratanový nábytok BENÁTKY, sivý (402698)
Detail

Záhradný nábytok – zostava, sivá farba, 6 stoličiek, nosnosť 120 kg, stôl obdĺžnikový, rozmer 59,5 cm × 59,5 cm × 29 cm, materiál zostavy, súpravy oceľ, materiál dosky stola sklo, materiál sedadla stoličky umelý ratan Radi využijete chvíľu pokoja na posedenie v záhrade? Záhradný nábytok tectake poslúži pri každej príležitosti. Jeho pevnú a stabilnú konštrukciu tvorí oceľ. Vďaka využitiu pevného materiálu je nábytok odolný. Doska stola z tejto zostavy má tvar obdĺžnika s rozmermi 59,5 × 59,5 cm. Na výšku meria 29 cm. Hlavné vlastnosti záhradného nábytku Tectake Záhradný ratanový nábytok BENÁTKY, sivý Materiál záhradného nábytku: oceľ Stôl má výšku 29 cm Doska stola má praktický tvar obdĺžnika Stôl v súprave Tectake Záhradný ratanový nábytok BENÁTKY, sivý sa môže pochváliť doskou s plochou 59,5 × 59,5 cm Na zhotovenie dosky stola bol použitý kvalitný materiál, akým je sklo Najvyššia nosnosť každej stoličky: 120 kg Celkom stoličiek: 6 Materiál sedadla stoličky:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake Záhradný ratanový nábytok BENÁTKY, sivý (402698) , Compass autopoťahy las vegas modré (31627)

Desigual LAS VEGAS Kožené bundy Čierna

Desigual  LAS VEGAS  Kožené bundy Čierna
Detail

Desigual LAS VEGAS Čierna. Okolo tejto bundy od značky Desigual neprejdete bez toho, že by sa vám od údivu zatočila hlava. Je proste DO-KO-NA-LÁ. Moderný a praktický strih robí z tejto bundy jednotku vo svojej triede. Prekračuje limity a ponúka niečo nové a nevídané.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Desigual LAS VEGAS Kožené bundy Čierna , Bhm germany las vegas, textil, čierna (c1005612)

BHM Germany Las Vegas, textil, čierna (C1005612)

BHM Germany Las Vegas, textil, čierna (C1005612)
Detail

Dielenská stolička – s bedrovou opierkou, klasické sedadlo, kovová konštrukcia, otočná konštrukcia, poťahy: textilné, kovový kríž nôh, plastové kolieska, vhodná na akýkoľvek povrch, výška sedadla 45–61cm, nosnosť až 115kg, čierna farba Je pre vás problém neustále státie pri práci? K vyriešeniu tohto problému prispeje dielenská stolička BHM Germany, ktorá sa postará o vaše pohodlie, a pritom sa nemusíte obávať nijakého obmedzenia pri práci. Minimálna výška sedadla predstavuje 45 cm a možno ho napolohovať až do výšky 61 cm. Aby bolo premiestnenie jednoduchšie, má dielenská stolička BHM Germany plastové kolieska, ktoré sa hodia na akýkoľvek povrch. Pokiaľ je reč o druhu poťahov, tie sú textilné. Pri stoličke do dielne je nevyhnutná kvalita a odolnosť, preto je konštrukcia kovová a má kovový kríž. Pracovná stolička do dielne BHM Germany meria 47 cm na šírku. Nutné je myslieť tiež na celkovú nosnosť, tá v tomto prípade predstavuje 115 kg. Jej údržba je veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako BHM Germany Las Vegas, textil, čierna (C1005612) , Bhm germany las vegas, textil, sivá (c1005610)

Moje Las Vegas

Moje Las Vegas
Detail

Audiokniha MP3 Luboš Xaver Veselý, čte Petr Štěpán Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného čtenáře na výlet do města, které stojí za to vidět nebo poskytne zásadní a velmi zajímavou informační nadstavbu čtenáři, který v Las Vegas byl.“ tvrdí autor Luboš Xaver Veselý. Provede čtenáře nejslavnějšími casiny planety, nejlepšími restauracemi i temnými úseky mafiánské historie města. Nejedná se přitom o bedekr ani turistickou příručku. Autor se na stránkách jednotlivých kapitol věnuje nejzajímavějším elementům, které podle jeho slov lze zažít pouze ve městě uprostřed nevadské pouště. Luboš Xaver Veselý, coby zkušený talkmaster zaznamenal v knize i postřehy českých celebrit, které v Las Vegas zanechaly své stopy. Například: Karel Gott,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moje Las Vegas , Bhm germany las vegas, syntetická koža, sivá (c1005606)

BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, čierna (C1005607)

BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, čierna (C1005607)
Detail

Dielenská stolička – s bedrovou opierkou, klasické sedadlo, kovová konštrukcia, otočná konštrukcia, poťahy: syntetická koža, kovový kríž nôh, kovové kolieska, vhodná na akýkoľvek povrch, výška sedadla 45–61cm, nosnosť až 115kg, čierna farba Chcete sa zbaviť státia pri práci? K vyriešeniu tohto problému prispeje dielenská stolička BHM Germany, ktorá sa postará o vaše pohodlie, a pritom vás nebude nijako obmedzovať pri práci. Minimálna výška sedadla dosahuje 45 cm a možno ho napolohovať až do výšky 61 cm. Aby bolo premiestnenie jednoduchšie, má dielenská stolička BHM Germany kovové kolieska, ktoré môžete používať na akomkoľvek povrchu. Ak vás zaujímajú poťahy, tie sú vyrobené zo syntetickej kože. Pri stoličke do dielne je nutná kvalita a odolnosť, preto je jej konštrukcia kovová a má kovový kríž. Pracovná stolička do dielne BHM Germany disponuje 47 cm na šírku. Pri výbere treba zistiť aj maximálnu nosnosť, tá v tomto prípade dosahuje 115 kg. Jej údržba je veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, čierna (C1005607) , Bhm germany las vegas, syntetická koža, čierna (c1005607)

Šiltovka New Era čierna farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS

Šiltovka New Era čierna farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS
Detail

Baseballová šiltovka z kolekcie New Era. Model vytvorený z látky s nášivkou. (answear.sk)

Podobné produkty ako Šiltovka New Era čierna farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS , Bhm germany las vegas, textil, tmavo sivá (c1005611)

Desigual modré šaty Vest Las Vegas

Desigual modré šaty Vest Las Vegas
Detail

Materiál vonkajší: viskóza, elastanKategória: šatyStrih: áčkovýModel: Vest Las VegasZdobenie: potlačZapínanie: žiadneVýstrih: okrúhlyKolekcia: Jar / Leto 2021Typ: letné, jarnéVzor: kvetinovéDĺžka: krátkeRukáv: krátky (zoot.sk)

Podobné produkty ako Desigual modré šaty Vest Las Vegas , Bhm germany las vegas, syntetická koža, biela (c1005608)

Desigual modré šaty Vest Las Vegas

Desigual modré šaty Vest Las Vegas
Detail

Materiál vonkajší: viskóza, elastanKategória: šatyStrih: áčkovýModel: Vest Las VegasZdobenie: potlačZapínanie: žiadneVýstrih: okrúhlyKolekcia: Jar / Leto 2021Typ: letné, jarnéVzor: kvetinovéDĺžka: krátkeRukáv: krátky (zoot.sk)

Podobné produkty ako Desigual modré šaty Vest Las Vegas , Detský záhradný nábytok – plastová stolička zelená (5995875602815)

COMPASS Autopoťahy LAS VEGAS modré (31627)

COMPASS Autopoťahy LAS VEGAS modré (31627)
Detail

Autopoťahy – materiál látka, súprava pre 2 sedadlá, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Zmeňte interiér vášho osobného či úžitkového vozidla týmito novými poťahy. Tie ochráni pôvodný vzhled vašich autosedačiek a opierok hlavy. Autopoťahy sú vyrobené z odolného polyesteru, ktorý je veľmi pevný a poddajný. Vďaka tomu môžete poťah použiť na takmer akékoľvek štandardné sedačke bez zabudovaného airbagu. Nasadenie autopoťahov vám zaberie len chvíľku a vy budete pripravení vyraziť na dlhé cesty. Samotný poťah je dizajnovo dotiahnutý niekoľko farebnými a vystúpenými ostrovčeky, ktoré vyzerajú úplne skvele. Sedenie v upravenej sedačke je príjemné a pohodlné. Kľúčové vlastnosti Ochráni vaše sedačky aj opierky hlavy Odolný polyesterový materiál Nevhodné pre sedadlá s airbagmi Sada sa ľahko navlieka na sedačku Veľmi príjemný a jednoduchý dizajn Čierno-modré prevedenie (alza.sk)

Podobné produkty ako COMPASS Autopoťahy LAS VEGAS modré (31627) , Strach a hnus v las vegas (978-80-764-2002-1)

Desigual LAS VEGAS Kožené bundy Hnedá

Desigual  LAS VEGAS  Kožené bundy Hnedá
Detail

Desigual LAS VEGAS Hnedá. Táto kožená bunda od značky Desigual roztopí srdce každého tvrďasa. Skutočná stálica vo svojej kategórii, ktorú stoj čo stoj musíte mať a bodka!. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Desigual LAS VEGAS Kožené bundy Hnedá , Presto čistiace utierky na záhradný nábytok 2 v 1 broskyňa & melón 16 ks (5900095032076)

Desigual LAS VEGAS Kožené bundy Biela

Desigual  LAS VEGAS  Kožené bundy Biela
Detail

Desigual LAS VEGAS Biela. Krátka bundička od značky Desigual vás nenechá chladnou. Ani pri srdci, ani na tele. Overený rebelský look dosiahnete len a len s týmto zázrakom prehodeným cez plecia.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Desigual LAS VEGAS Kožené bundy Biela , Plastová skrinka, ratanový dizajn 337899

BHM GERMANY Las Vegas, textil, sivá (C1005610)

BHM GERMANY Las Vegas, textil, sivá (C1005610)
Detail

Dielenská stolička – s bedrovou opierkou, klasické sedadlo, kovová konštrukcia, otočná konštrukcia, poťahy: textilné, kovový kríž nôh, plastové kolieska, vhodná na akýkoľvek povrch, výška sedadla 45–61cm, nosnosť až 115kg, sivá farba Je pre vás problém neustále státie pri práci? Potom by pre vás bola ideálnou voľbou dielenská stolička BHM Germany, ktorá prispeje k vášmu pohodliu a nijako neobmedzí váš pracovný výkon. Minimálna výška sedadla dosahuje 45 cm a možno ho napolohovať až do výšky 61 cm. Na jednoduchšie premiestnenie má dielenská stolička BHM Germany plastové kolieska, ktoré sú určené na všetky povrchy. Pokiaľ chcete poznať druh poťahov, tak tie sú textilné. Od stoličky do dielne sa očakáva určitá kvalita a odolnosť, takže konštrukcia je kovová a má kovový kríž. Pracovná stolička do dielne BHM Germany dosahuje 47 cm na šírku. Dôležité je tiež zistiť maximálnu nosnosť, tá je 115 kg. Jej údržba nie je vôbec náročná, v prípade potreby ju utriete vlhkou... (alza.sk)

Podobné produkty ako BHM GERMANY Las Vegas, textil, sivá (C1005610) , Plastová skrinka, ratanový dizajn 337898

Odyssey Toulon Design Pravá ruka Las Vegas 35''

Odyssey Toulon Design Pravá ruka Las Vegas 35''
Detail

Puttre Toulon Design sú vyvinuté s obsedantnou pozornosťou k detailom, náročnou presnosťou a Tour overeným výkonom. Sú precízne vyrobené tak, aby sa stali tými najlepšie frézovanými puttermi na svete. Toulon Design Las Vegas DB je osvedčený mallet s krídlami, ktorá sa najlepšie hodí na údery s minimálnym oblúkom a rotáciou tváre. Puttery Toulon Design 2022 boli úplne prepracované, aby zlepšili výkon s novým vzorom frézovania Deep Diamond Groove, systémom deleného závažia, shaftom Stroke Lab a pistol gripom strednej veľkosti. Tento putter je vybavený dvomi 15 gramovými nastaviteľnými závažiami. HLBOKÉ DIAMANTOVÉ DRÁŽKY Hlboké celotvárové drážky sú navrhnuté tak, aby ovládali zvuk a pocit usmerňovaním vibrácií. Tvár je tiež vybavená stredne hlbokým dvojitým rezom na zlepšenie pohybu dopredu a pocit. S touto precíznou pozornosťou k detailom sme vytvorili najkonzistentnejšie a najlepšie rotujúce puttery vôbec. ČIERNA POVRCHOVÁ ÚPRAVA Toulon Design je všeobecne uznávaný pre svoj prémiový vzhľad a konštrukciu. Nádherná čierna povrchová úprava hrá na Tour po celom svete a predstavuje precíznu zručnosť týchto jemne frézovaných putterov. NASTAVITEĽNÝ SYSTÉM ZÁVAŽÍ Každý putter Toulon Design prichádza s novým dizajnom s dvomi delenými závažiami, ktorý posúva závažia dopredu a smerom k špičke a päte. Polohovanie zlepšuje zotrvačnosť hlavy a zároveň zlepšuje konzistenciu pomeru nárazov a predklonu. To všetko vedie k konzistentnosti rýchlosti a vysokej úrovni výkonu. STROKE LAB WEIGHTING Inovatívny multi-materiálový shaft ušetrí 40 gramov hmotnosti, ktorá je prerozdelená na hlavu a úchopový koniec puttera. Stroke Lab úplne vyvažuje putter, aby sa zlepšilo tempo a konzistencia úderu, táto víťazná technológia naďalej dominuje na Tour po celom svete. Tvar : Mallet Loft : 3° Dĺžka : 35'' Offset : Full Shaft Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Pravá ruka Veková skupina : Dospelý Hmotnosť hlavy : 360 g Lie : 70° Pohlavie : Unisex Tvar hlavy : Las Vegas (muziker.com)

Podobné produkty ako Odyssey Toulon Design Pravá ruka Las Vegas 35'' , Vordon ht-520 vegas vegas (rtv-rsm-062-v)

Odyssey Toulon Design Ľavá ruka Las Vegas 35''

Odyssey Toulon Design Ľavá ruka Las Vegas 35''
Detail

Puttre Toulon Design sú vyvinuté s obsedantnou pozornosťou k detailom, náročnou presnosťou a Tour overeným výkonom. Sú precízne vyrobené tak, aby sa stali tými najlepšie frézovanými puttermi na svete. Toulon Design Las Vegas DB je osvedčený mallet s krídlami, ktorá sa najlepšie hodí na údery s minimálnym oblúkom a rotáciou tváre. Puttery Toulon Design 2022 boli úplne prepracované, aby zlepšili výkon s novým vzorom frézovania Deep Diamond Groove, systémom deleného závažia, shaftom Stroke Lab a pistol gripom strednej veľkosti. Tento putter je vybavený dvomi 15 gramovými nastaviteľnými závažiami. HLBOKÉ DIAMANTOVÉ DRÁŽKY Hlboké celotvárové drážky sú navrhnuté tak, aby ovládali zvuk a pocit usmerňovaním vibrácií. Tvár je tiež vybavená stredne hlbokým dvojitým rezom na zlepšenie pohybu dopredu a pocit. S touto precíznou pozornosťou k detailom sme vytvorili najkonzistentnejšie a najlepšie rotujúce puttery vôbec. ČIERNA POVRCHOVÁ ÚPRAVA Toulon Design je všeobecne uznávaný pre svoj prémiový vzhľad a konštrukciu. Nádherná čierna povrchová úprava hrá na Tour po celom svete a predstavuje precíznu zručnosť týchto jemne frézovaných putterov. NASTAVITEĽNÝ SYSTÉM ZÁVAŽÍ Každý putter Toulon Design prichádza s novým dizajnom s dvomi delenými závažiami, ktorý posúva závažia dopredu a smerom k špičke a päte. Polohovanie zlepšuje zotrvačnosť hlavy a zároveň zlepšuje konzistenciu pomeru nárazov a predklonu. To všetko vedie k konzistentnosti rýchlosti a vysokej úrovni výkonu. STROKE LAB WEIGHTING Inovatívny multi-materiálový shaft ušetrí 40 gramov hmotnosti, ktorá je prerozdelená na hlavu a úchopový koniec puttera. Stroke Lab úplne vyvažuje putter, aby sa zlepšilo tempo a konzistencia úderu, táto víťazná technológia naďalej dominuje na Tour po celom svete. Veková skupina : Dospelý Loft : 3° Hmotnosť hlavy : 360 g Krajina pôvodu : Čína Dĺžka : 35'' Tvar hlavy : Las Vegas Preferovaná ruka : Ľavá ruka Pohlavie : Unisex Tvar : Mallet Offset : Full Shaft Lie : 70° (muziker.com)

Podobné produkty ako Odyssey Toulon Design Ľavá ruka Las Vegas 35'' , Tectake mechanický zametač 70 cm, čierny (401123)

Cuba Cuba City Las Vegas - EDT 35 ml

Cuba Cuba City Las Vegas - EDT 35 ml
Detail

Toaletná voda Cuba City Las Vegas je chytrá vôňa, neuveriteľne kontrastná, svieža a štipľavá, ale zároveň dymová a ľahko pálčivá. Vôňa je ideálna pre mužov, ktorí vyznávajú klasický štýl. Vôňa má šťavnaté tóny bergamotu, lišajníka a pačuli. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Cuba Cuba City Las Vegas - EDT 35 ml , Tectake hydromasážny panel so 6 tryskami – čierny (402115)

Cuba Cuba City Las Vegas - EDT 100 ml

Cuba Cuba City Las Vegas - EDT 100 ml
Detail

Toaletná voda Cuba City Las Vegas je chytrá vôňa, neuveriteľne kontrastná, svieža a štipľavá, ale zároveň dymová a ľahko pálčivá. Vôňa je ideálna pre mužov, ktorí vyznávajú klasický štýl. Vôňa má šťavnaté tóny bergamotu, lišajníka a pačuli. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Cuba Cuba City Las Vegas - EDT 100 ml , Záhradný úložný priestor space l čierny (20288 black)

BHM Germany Las Vegas, textil, tmavo sivá (C1005611)

BHM Germany Las Vegas, textil, tmavo sivá (C1005611)
Detail

Dielenská stolička – s bedrovou opierkou, klasické sedadlo, kovová konštrukcia, otočná konštrukcia, poťahy: textilné, kovový kríž nôh, plastové kolieska, vhodná na akýkoľvek povrch, výška sedadla 45–61cm, nosnosť až 115kg, sivá farba Obťažuje vás neustále stáť pri práci? S riešením tohto problému vám pomôže dielenská stolička BHM Germany, ktorá vám zaručí komfort, a pritom vás pri práci nijako neobmedzí. Minimálna výška sedadla dosahuje 45 cm a možno ho napolohovať až do výšky 61 cm. Aby ste ju ľahko premiestnili, má dielenská stolička BHM Germany plastové kolieska, ktoré sa hodia na všetky povrchy. Ak vás zaujímajú poťahy, tie sú textilné. K stoličke do dielne patrí kvalita a odolnosť, preto je jej konštrukcia kovová a má kovový kríž. Pracovná stolička do dielne BHM Germany má 47 cm na šírku. Nemali by ste pri výbere zabudnúť na maximálnu nosnosť, tá v tomto prípade predstavuje 115 kg. Jej údržba je veľmi jednoduchá a stačí ju iba utrieť vlhkou handričkou. Jej... (alza.sk)

Podobné produkty ako BHM Germany Las Vegas, textil, tmavo sivá (C1005611) , Záhradný úložný priestor space xxl čierny (20288 big)

BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, biela (C1005608)

BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, biela (C1005608)
Detail

Dielenská stolička – s bedrovou opierkou, klasické sedadlo, kovová konštrukcia, otočná konštrukcia, poťahy: syntetická koža, kovový kríž nôh, plastové kolieska, vhodná na akýkoľvek povrch, výška sedadla 45–61cm, nosnosť až 115kg, biela farba Už nechcete pri práci neustále stáť? Potom by pre vás bola ideálnou voľbou dielenská stolička BHM Germany, ktorá vám poskytne pohodlie a nebude mať žiadny obmedzujúci vplyv na váš pracovný výkon. Minimálna výška sedadla predstavuje 45 cm a možno ho napolohovať až do výšky 61 cm. Na jednoduchšie premiestnenie má dielenská stolička BHM Germany plastové kolieska, ktoré sa hodia na všetky druhy povrchu. Ak sa zaujímate o poťahy, tak na ich výrobu bola vybratá syntetická koža. Pri stoličke do dielne treba, aby bola kvalitná a dostatočne odolná, takže konštrukcia je kovová a má kovový kríž. Pracovná stolička do dielne BHM Germany disponuje 47 cm na šírku. Takisto nesmiete zabúdať na celkovú nosnosť, tá v tomto prípade predstavuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, biela (C1005608) , Rojaplast stôl záhradný prime, čierny 70 cm (310900)

BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, sivá (C1005606)

BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, sivá (C1005606)
Detail

Dielenská stolička – s bedrovou opierkou, klasické sedadlo, kovová konštrukcia, otočná konštrukcia, poťahy: syntetická koža, kovový kríž nôh, plastové kolieska, vhodná na akýkoľvek povrch, výška sedadla 45–61cm, nosnosť až 115kg, sivá farba Máte problémy s neustálym státím počas práce? Tento problém istotne vyrieši dielenská stolička BHM Germany, ktorá vám zaistí komfort a nijako neobmedzí váš pracovný výkon. Minimálna výška sedadla dosahuje 45 cm a možno ho napolohovať až do výšky 61 cm. Aby ste ju ľahko premiestnili, má dielenská stolička BHM Germany plastové kolieska, ktoré sú vhodné na akýkoľvek povrch. Čo sa týka poťahov, tak na ich výrobu poslúžila syntetická koža. Stolička do dielne musí byť kvalitná a odolná, takže jej konštrukcia je kovová a má kovový kríž. Pracovná stolička do dielne BHM Germany dosahuje 47 cm na šírku. Pri výbere je dôležitým údajom maximálna nosnosť, ktorá dosahuje 115 kg. Údržba pracovnej dielenskej stoličky je jednoduchá, utriete... (alza.sk)

Podobné produkty ako BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, sivá (C1005606) , Las relaciones checo-argentinas (9788024628363)

Mikina New Era pánska, čierna farba, s kapucňou, s potlačou, LAS VEGAS RAIDERS

Mikina New Era pánska, čierna farba, s kapucňou, s potlačou, LAS VEGAS RAIDERS
Detail

Mikina s kapucňou z kolekcie New Era. Model vyrobený z elastickej pleteniny. Mäkko polstrovaný stred zaisťuje vysoký komfort používania. (answear.sk)

Podobné produkty ako Mikina New Era pánska, čierna farba, s kapucňou, s potlačou, LAS VEGAS RAIDERS , Barbie štýlový nábytok (194735095049)

Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black S

Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black S
Detail

Hokejové tričko s logom tímu zo 100% bavlny (170 g / m2), s okrúhlym výstrihom a so strednou hmotnosťou je oficiálne licencovaný produkt NHL. Tím : Las Vegas Golden Knights Vybrať veľkosť : S Farba podľa výrobcu : Black Veľkosť : S Veková skupina : Dospelý Navrhnuté v : USA Krajina pôvodu : Turecko Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black S , Akasa vegas ram mate (ak-mx248)

Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black M

Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black M
Detail

Hokejové tričko s logom tímu zo 100% bavlny (170 g / m2), s okrúhlym výstrihom a so strednou hmotnosťou je oficiálne licencovaný produkt NHL. Krajina pôvodu : Turecko Farba podľa výrobcu : Black Farba : Čierna Veková skupina : Dospelý Veľkosť : M Vybrať veľkosť : M Tím : Las Vegas Golden Knights Navrhnuté v : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black M , Rojaplast hojdačka vegas lux (307/1)

Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black L

Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black L
Detail

Hokejové tričko s logom tímu zo 100% bavlny (170 g / m2), s okrúhlym výstrihom a so strednou hmotnosťou je oficiálne licencovaný produkt NHL. Farba podľa výrobcu : Black Veková skupina : Dospelý Veľkosť : L Vybrať veľkosť : L Krajina pôvodu : Turecko Farba : Čierna Tím : Las Vegas Golden Knights Navrhnuté v : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Las Vegas Golden Knights NHL Echo Tee Black L , Tectake prepravný box pre psa so šikmou zadnou stenou, čierny (401623)

Šaty Desigual LAS VEGAS červená farba, maxi, priliehavá, 24WWVW56

Šaty Desigual LAS VEGAS červená farba, maxi, priliehavá, 24WWVW56
Detail

Šaty z kolekcie Desigual. Model vytvorený vzdušného, viskózového materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Šaty Desigual LAS VEGAS červená farba, maxi, priliehavá, 24WWVW56 , Domček záhradný (5997404502788)

Cuba City Las Vegas parfémovaná voda pre ženy 35 ml

Cuba City Las Vegas parfémovaná voda pre ženy 35 ml
Detail

Parfémovaná voda City Las Vegas od značky Cuba bola vytvorená výlučne pre ženy. Toto balenie obsahuje 35 ml vami vybraté vône. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Cuba City Las Vegas parfémovaná voda pre ženy 35 ml , Sylvanian families - nábytok – detská izba (5054131042540)

Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 100 ml

Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 100 ml
Detail

Toaletná voda City Las Vegas od značky Cuba bola vytvorená výlučne pre mužov. Toto balenie obsahuje 100 ml vami vybraté vône. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 100 ml , Akasa vegas mb rgb (ak-ld05-50rb)

Affect Pressed Shimmer Highlighter rozjasňovač odtieň Las Vegas 9 g

Affect Pressed Shimmer Highlighter rozjasňovač odtieň Las Vegas 9 g
Detail

Affect Pressed Shimmer Highlighter, 9 g, Rozjasňovače pre ženy, Rozjasňovač Affect Pressed Shimmer Highlighter dodá vašej tvári zdravý vzhľad plný vitality. Vlastnosti: trblietavý efekt dokonale rozjasňuje tvár podčiarkne prirodzený pôvab tváre Použitie: Aplikujte na lícne kosti, hornú časť líc, chrbát a špičku nosa, pod obočie a do vnútorných kútikov očí pre dokonalé rozjasnenie tváre. (notino.sk)

Podobné produkty ako Affect Pressed Shimmer Highlighter rozjasňovač odtieň Las Vegas 9 g , Kusový koberec vegas home 22/gsg (fskob6945nad)

Šiltovka New Era šedá farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS

Šiltovka New Era šedá farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS
Detail

Baseballová šiltovka z kolekcie New Era. Model vytvorený z látky s nášivkou. Ľahký a pohodlný model ideálny na každodenné nosenie. (answear.sk)

Podobné produkty ako Šiltovka New Era šedá farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS , Kusový koberec vegas home 82 wse (fskob7895nad)

Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 35 ml

Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 35 ml
Detail

Toaletná voda City Las Vegas od značky Cuba bola vytvorená výlučne pre mužov. Toto balenie obsahuje 35 ml vami vybraté vône. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 35 ml , Kusový koberec vegas home 83 sgs (fskob7900nad)

Šiltovka New Era oranžová farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS

Šiltovka New Era oranžová farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS
Detail

Baseballová šiltovka z kolekcie New Era. Model vytvorený spojením rôznych materiálov. (answear.sk)

Podobné produkty ako Šiltovka New Era oranžová farba, s nášivkou, LAS VEGAS RAIDERS

Bavlnený klobúk New Era biela farba, bavlnený, LAS VEGAS RAIDERS

Bavlnený klobúk New Era biela farba, bavlnený, LAS VEGAS RAIDERS
Detail

Klobúk z kolekcie New Era. Model s úzkou strieškou, vyrobený z materiálu s potlačou. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bavlnený klobúk New Era biela farba, bavlnený, LAS VEGAS RAIDERS

Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 100 ml

Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 100 ml
Detail

Cuba City Las Vegas, 100 ml, Toaletná voda pre mužov, Nech už sú vaše ciele akokoľvek vysoké, žiadny z nich pre vás nebude nedosiahnuteľný. Veľkú dávku odhodlania má v sebe aj toaletná voda pre mužov Cuba City Las Vegas . Už len pár kvapiek na koži vám dodá guráž urobiť ďalší krok smerom k vašim snom. citrusová vôňa korenistá vôňa podčiarkne sexappeal a prirodzenú mužnosť vôňa vhodná na každodenné nosenie (notino.sk)

Podobné produkty ako Cuba City Las Vegas toaletná voda pre mužov 100 ml

Ručne maľovaný POP Art obraz Fear and Loathing in Las Vegas

Ručne maľovaný POP Art obraz Fear and Loathing in Las Vegas
Detail

Ďakujeme za dôveru, vďaka ktorej vám môžu naše ručne maľované POPART obrazy skrášľovať vašu domácnosť. Momentálne však naši maliari v Ateliéri LIPA majú toľko práce, že odhadovaná doba dodania tohto typu obrazu je 40-45 pracovných dní. Ďakujeme za pochopenie. Ručne maľovaný obraz v štýle POP ART. Je zárukou jedinečnosti a originality, ktorú nikde inde nenájdete. Je tým pravým čo prinesie do Vašich domácností a pracovísk ducha moderného umenia. Už dnes môžete mať niečo čo nikto iný nemá. Farba je ťahaná až za okraj rámu. Z tohoto dôvodu nieje na tento obraz potrebný rám. Obraz je namaľovaný na kvalitnom nemeckom plátne s drevenou kostrou. Pri maľbe boli použité vysoko-kvalitné nemecké akrylové farby, ktoré zabezpečujú jasnejšie kontrasty a dlhšiu životnost obrazov. Všetky obrazy sú balené v kvalitných materiáloch. Už dnes môžete mať niečo čo nikto iný nemá. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Ručne maľovaný POP Art obraz Fear and Loathing in Las Vegas

Ručne maľovaný POP Art obraz Fear and Loathing in Las Vegas

Ručne maľovaný POP Art obraz Fear and Loathing in Las Vegas
Detail

Ďakujeme za dôveru, vďaka ktorej vám môžu naše ručne maľované POPART obrazy skrášľovať vašu domácnosť. Momentálne však naši maliari v Ateliéri LIPA majú toľko práce, že odhadovaná doba dodania tohto typu obrazu je 40-45 pracovných dní. Ďakujeme za pochopenie. Ručne maľovaný obraz v štýle POP ART. Je zárukou jedinečnosti a originality, ktorú nikde inde nenájdete. Je tým pravým čo prinesie do Vašich domácností a pracovísk ducha moderného umenia. Už dnes môžete mať niečo čo nikto iný nemá. Farba je ťahaná až za okraj rámu. Z tohoto dôvodu nieje na tento obraz potrebný rám. Obraz je namaľovaný na kvalitnom nemeckom plátne s drevenou kostrou. Pri maľbe boli použité vysoko-kvalitné nemecké akrylové farby, ktoré zabezpečujú jasnejšie kontrasty a dlhšiu životnost obrazov. Všetky obrazy sú balené v kvalitných materiáloch. Už dnes môžete mať niečo čo nikto iný nemá. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Ručne maľovaný POP Art obraz Fear and Loathing in Las Vegas

Strach a hnus v Las Vegas (978-80-764-2002-1)

Strach a hnus v Las Vegas (978-80-764-2002-1)
Detail

Elektronická kniha - autor Hunter S. Thompson, 232 stran, česky Jedno z nejpřesvědčivějších a nejčtivějších svědectví o konci éry hippiesLiterární předloha slavného amerického filmu (1998) s Johnym Deppem a Cameron Diaz v hlavních rolích.Novinář Raoul Duke (Thompsonovo alter ego) a jeho samojský právní zástupce doktor Gonzo uhánějí v zářivě rudém kabrioletu nevadskou pouští vstříc Las Vegas. Co je žene kupředu, však nejsou hazardní hry ve slavných místních kasinech, ale touha najít a důkladně prozkoumat bájný „americký sen“ i „úžasné možnosti“ konzumního způsobu života.Vybavení širokou škálou drog, které se nebojí v hojné míře užívat, se ústřední protagonisté protloukají nejrůznějšími místy města hříchu a jeho okolí, přičemž se střetávají s více či méně bizarními postavičkami z řad běžných Američanů – se zaměstnanci kasin a hotelů, policisty či novináři.Jejich putování je plné divokého, nespoutaného humoru, psychedelických vizí a místy až nesnesitelné paranoie,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Strach a hnus v Las Vegas (978-80-764-2002-1)

Klarstein Metrobreeze Las Vegas 9 2G, klimatizácia, 3 v 1, 9000 BTU, biela

Klarstein Metrobreeze Las Vegas 9 2G, klimatizácia, 3 v 1, 9000 BTU, biela
Detail

Príjemné chladenie počas horúcich letných dní: klimatizácia Klarstein Metrobreeze Las Vegas 9 2G presvedčí ako zariadenie 3 v 1 s príjemným chladením, odvlhčovaníma ventiláciou. Klimatizácia Klarstein Metrobreeze Las Vegas 9 2G s chladiacim výkonom 9 000 BTU/2,6 kW poskytuje príjemnú letnú klímu v obytných alebo pracovných miestnostiach s rozlohou 12-25 m². Klimatizácia 3 v 1 ochladí interiér na príjemnú teplotu v rozmedzí 17 až 30 °C počas horúcich dní. Okrem toho spoľahlivo odvlhčuje a spoľahlivo rozvádza svieži vzduch po celej miestnosti pomocou výkonného ventilátora v 2 úrovniach výkonu. Vďaka úspornej energetickej triede A je klimatizácia 3 v 1 šetrná k životnému prostrediu aj k vašej peňaženke, a to aj pri nepretržitej prevádzke.Leto môže prísť: S klimatizáciou Klarstein Metrobreeze Las Vegas 12 2G sa môžete tešiť na príjemné teploty vďaka silnému chladiacemu výkonu, účinnému odvlhčovaniu a výkonnej ventilácii. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Metrobreeze Las Vegas 9 2G, klimatizácia, 3 v 1, 9000 BTU, biela

Las Vegas Raiders Šiltovka 9Fifty NFL Team Stretch Snap Black/White S/M

Las Vegas Raiders Šiltovka 9Fifty NFL Team Stretch Snap Black/White S/M
Detail

Unisex šiltovka New Era 950 s predhnutým šiltom a zadným pásikom pre doladenie veľkosti. Vybrať veľkosť : M Farba : Čierna Vybrať veľkosť : S Veľkosť : S/M Tím : Las Vegas Raiders Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : USA Farba podľa výrobcu : Black/White (muziker.com)

Podobné produkty ako Las Vegas Raiders Šiltovka 9Fifty NFL Team Stretch Snap Black/White S/M

Las Vegas Golden Knights NHL MVP Cold Zone Black 56-61 cm Šiltovka

Las Vegas Golden Knights NHL MVP Cold Zone Black 56-61 cm Šiltovka
Detail

Hokejová šiltovka s vystuženou šesťpanelovou korunou a zahnutým šiltom má predné panely vyrobené z bavlnenej látky. Zadná časť je vyrobená z pevnej sieťoviny. Veľkosť je nastaviteľná prostredníctvom plastovej pracky-snapback. V prednej časti sa nachádza výšivka s logom tímu. Šiltovky '47 sú klasickým symbolom všetkých amerických tímov MLB, NFL a NHL. Ich história siaha až do 40-tych rokov 20. storočia. Šiltovky '47 si zamilujete vďaka prepracovaným strihom, kvalitným materiálom a jedinečnej šírke ponuky. Materiál: 65% Polyester 35% Bavlna Vybrať veľkosť: 56;60;61;58;57;59 Tím: Las Vegas Golden Knights Farba podľa výrobcu: Black Veľkosť: 56-61 cm Typ Produktu: Šiltovka Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína Športová liga: NHL (muziker.com)

Podobné produkty ako Las Vegas Golden Knights NHL MVP Cold Zone Black 56-61 cm Šiltovka

šiltovka New Era 9Fifty Red Bull Racing Las Vegas Max Verstappen Dark Blue Fit Cap - M/L

šiltovka New Era 9Fifty Red Bull Racing Las Vegas Max Verstappen Dark Blue Fit Cap - M/L
Detail

Red Bull Racing Las Vegas Max Verstappen 9FIFTY Original Fit CapOracle Red Bull Racing logo on front leftMax Verstappen's driver number 1 on front rightPlayer 0.0 logo on rightPlayer 0.0 logo on leftViaplay logo on right of visorNew Era Flag embroidered on left of visorRed stripe detail embroidered on rear archPatterned mid panelsStructured crownSnapbackCurved sandwich visor100% POLYESTER (gangstagroup.sk)

Podobné produkty ako šiltovka New Era 9Fifty Red Bull Racing Las Vegas Max Verstappen Dark Blue Fit Cap - M/L

DEOKORK Záhradný ratanový stôl GINA 80x80 cm (čierna)

DEOKORK Záhradný ratanový stôl GINA 80x80 cm (čierna)
Detail

Kvalitný ratanový stôl, ktorý je vhodný do gastro zariadení a iných komerčných priestorov. Jednoduchá údržba, elegantný vzhľad. 5 mm číre sklo po celom povrchu stola Nerezová podnož Rozmery podnože: 50x50 cm (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stôl GINA 80x80 cm (čierna)

DEOKORK Záhradný ratanový stôl NAPOLI 160x80 cm (čierna)

DEOKORK Záhradný ratanový stôl NAPOLI 160x80 cm (čierna)
Detail

Kvalitný ratanový stôl, ktorý je vhodný do gastro zariadení a iných komerčných priestorov. Jednoduchá údržba, elegantný vzhľad. 5 mm číre sklo po celom povrchu stola Rozmery nohy: 50x50 mm (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stôl NAPOLI 160x80 cm (čierna)

DEOKORK Záhradný ratanový stôl NAPOLI 80x80 cm (čierna)

DEOKORK Záhradný ratanový stôl NAPOLI 80x80 cm (čierna)
Detail

Kvalitný ratanový stôl, ktorý je vhodný do gastro zariadení a iných komerčných priestorov. Jednoduchá údržba, elegantný vzhľad. 5 mm číre sklo po celom povrchu stola Rozmery nohy: 50x50 mm (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stôl NAPOLI 80x80 cm (čierna)

DEOKORK Záhradný ratanový taburet BALI

DEOKORK Záhradný ratanový taburet BALI
Detail

Ratanový taburet BALI s výpletom z prírodného 15 mm hrubého ratanu mandola. Rozmer taburetu 95 x 75x 45 cm. Konštrukcia je vyrobená z pevnostného 30 mm ratanu. Nohy taburetu sú z teaku. Čalúnenie je vyrobené z veľmi kvalitnej vodeodolnej poťahovej látky SUN UMBRELLA. Ratan je odolný voči poveternostným podmienkam aj mrazu. Na priamom slnku a daždi dochádza k šednutiu nábytku. Výška celkom: 450, Šírka celkom: 750, Hĺbka celkom: 950, Materiál: prírodný ratan, Stohovateľnosť: nie, Polohovateľnosť: nie, Možnosť zloženia: nie, Poduška: áno (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový taburet BALI

DEOKORK Záhradný ratanový stolík SUMBA

DEOKORK Záhradný ratanový stolík SUMBA
Detail

Stolík SUMBA 50x50x35cm z prírodného silného ratanu mandola. Vrchná doska je z teakového dreva. Na priamom slnku a daždi dochádza k šednutiu nábytku. (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stolík SUMBA

DEOKORK Záhradný ratanový stolík MIRABELLA

DEOKORK Záhradný ratanový stolík MIRABELLA
Detail

Stolík MIRABELLA 60x100x45cm z prírodného ratanu cubu najvyššej kvality. Brúsený ratan je ponechaný v prírodnom stave. Ratan cubu sa vyznačuje vysokou pevnosťou a odolnosťou. Na dotyk pôsobí veľmi príjemne. Ratan je bezúdržbový a veľmi odolný voči poveternostným podmienkam. (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stolík MIRABELLA

DEOKORK Záhradný ratanový stolík PENIDA

DEOKORK Záhradný ratanový stolík PENIDA
Detail

Stolík PENIDA z prírodného ratanu cubu najvyššej kvality. Brúsený ratan je ponechaný v prírodnom stave. Ratan cubu sa vyznačuje vysokou pevnosťou a odolnosťou. Na dotyk pôsobí veľmi príjemne. Ratan je bezúdržbový a veľmi odolný voči poveternostným podmienkam. (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stolík PENIDA

DEOKORK Záhradný ratanový stolík SARA

DEOKORK Záhradný ratanový stolík SARA
Detail

Stolík 140x70x50cm s pevnostným sklom zo syntetického ratanu. Konštrukcia je vyrobená z odľahčeného hliníka. Stolík je vypletený robustnými 1,6 mm prútmi. Umelý ratan je unikátny materiál s vlastnosťami vhodnými na vonkajšie použitie. Stačí umyť vodou, je odolný proti plesniam a dá sa recyklovať. Nábytok je určený na celoročné používanie vonku. (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stolík SARA

DEOKORK Záhradný ratanový stolík CORFU (cappuccino)

DEOKORK Záhradný ratanový stolík CORFU (cappuccino)
Detail

Rozmer: dĺžka 77 x výška 42 x šírka 57 cm Farba: cappuccino Materiál: polypropylén Celoplastová konštrukcia - nezrezne, neztrouchniví Nikdy sa nerozplete. Konštrukcia, výplet aj vankúše odolávajú výkyvom počasia, poveternostným podmienkam, vode i UV žiareniu Dodávané v rozloženom stave (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stolík CORFU (cappuccino)

DEOKORK Záhradný ratanový stolík CORFU (hnedá)

DEOKORK Záhradný ratanový stolík CORFU (hnedá)
Detail

Nikdy sa nerozplete. Konštrukcia odolává výkyvom počasia, poveternostným podmienkam, vode i UV žiareniu Dodávané v rozloženom stave (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Záhradný ratanový stolík CORFU (hnedá)
Moje Las Vegas, COMPASS Autopoťahy LAS VEGAS modré (31627), BHM Germany Las Vegas, textil, čierna (C1005612), BHM GERMANY Las Vegas, textil, sivá (C1005610), BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, sivá (C1005606), BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, čierna (C1005607), BHM Germany Las Vegas, textil, tmavo sivá (C1005611), BHM Germany Las Vegas, syntetická koža, biela (C1005608), Detský záhradný nábytok – Plastová stolička zelená (5995875602815), Strach a hnus v Las Vegas (978-80-764-2002-1), PRESTO čistiace utierky na záhradný nábytok 2 v 1 broskyňa & melón 16 ks (5900095032076), Plastová skrinka, ratanový dizajn 337899, Plastová skrinka, ratanový dizajn 337898, Vordon HT-520 Vegas Vegas (RTV-RSM-062-V), Tectake Mechanický zametač 70 cm, čierny (401123), Tectake hydromasážny panel so 6 tryskami – čierny (402115), Záhradný úložný priestor SPACE L čierny (20288 BLACK), Záhradný úložný priestor SPACE XXL čierny (20288 BIG), ROJAPLAST Stôl záhradný PRIME, čierny 70 cm (310900), Las relaciones checo-argentinas (9788024628363), Barbie Štýlový Nábytok (194735095049), AKASA Vegas RAM Mate (AK-MX248), ROJAPLAST Hojdačka VEGAS LUX (307/1), Tectake Prepravný box pre psa so šikmou zadnou stenou, čierny (401623), Domček záhradný (5997404502788), Sylvanian Families - Nábytok – detská izba (5054131042540), AKASA Vegas MB RGB (AK-LD05-50RB), Kusový koberec Vegas Home 22/GSG (FSkob6945nad), Kusový koberec Vegas Home 82 WSE (FSkob7895nad), Kusový koberec Vegas Home 83 SGS (FSkob7900nad)