Trail running palice leki ultratrail fx one superlite 65225842

Produkt Trail running palice leki ultratrail fx one superlite 65225842 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Trail running palice leki ultratrail fx one superlite 65225842 upraviť a produkt hľadať znova.

Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110

Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110
Detail

Chcete byť hviezdou trail runningu zajtrajška? Hole Ultratrail FX Junior sú dokonalým prvým krokom do sveta trail runningu. Palice sú vyrobené z karbónového kompozitu a sú vybavené korkovou rukoväťou a rukoväťovým systémom Trigger Shark 2.0. To umožňuje rýchle nacvaknutie a vycvaknutie pútka na palici. Trigger Shark Strap bezpečne drží vašu ruku na tyči a zaisťuje dobrý prenos sily. Vďaka mechanizmu Push Button Release je možné palicu jediným stlačením tlačidla zložiť na 40 centimetrov.Rukoväťový systém: Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Rukoväť: Všestranná multišportová rukoväť. Zaisťuje dokonalý prenos sily a jednoduchú manipuláciu. Je teda ideálna na bežecké lyžovanie a nordic walking. Toto všestranné vybavenie sa však osvedčilo aj pri jazde na kolieskových lyžiach a trailovom behu.Pútko: Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilný so všetkými palicami radu Shark.Materiál rúrky: Karbon CC (Carcon Composite) 450Skladací systém: Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Aretačný systém: Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanieriky: Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Hroty: Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Skladovacia taška: Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Farba : Čierna Hmotnosť : 165 g Typ : Skladací Veková skupina : Junior Typ aktivity : Trailový beh Nastaviteľná veľkosť : Áno Veľkosť : 95-110 Priemer : 12 mm Priemer : 16 mm Farba podľa výrobcu : Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow Pohlavie : Unisex Technológia : Shark System Materiál : Uhlíkové vlákno Hmotnosť (g) : 165.0 Farba : Červená Priemer : 14 mm Krajina pôvodu : Česko Počet dielov : 4 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110 , Leki ultratrail fx.one superlite neonpink-neonyellow-naturalcarbon (sptlek0898nad)

Leki Ultratrail FX.One Superlite neonpink-neonyellow-naturalcarbon (SPTlek0898nad)

Leki Ultratrail FX.One Superlite neonpink-neonyellow-naturalcarbon (SPTlek0898nad)
Detail

Palice karbónové, skladacie, hmotnosť páru 137g Palice Leki Ultratrail FX. One Superlite vám zaistia perfektnú oporu pri trailovom behu. Vyrobené sú z vysokokvalitného karbónu a doplnené o rukoväť so systémom Trail Shark, ktorý bol špeciálne vyvinutý na trailový beh a pomocou ktorého môžete palice rýchlo nasunúť a vysunúť z rukavíc s týmto systémom. To umožní dokonalý prenos sily a súčasne znamenité pohodlie. Rukoväte obsahujú inovované ventilačné kanáliky a vybavené sú pútkami Shark Frame Strap Mesh zo sieťovaného materiálu. Palice je možné navyše veľmi jednoducho zložiť do dĺžky 35 cm, a to jednoduchým stlačením tlačidla. Vybavené sú taktiež hrotom Trail Running Tip, ktorý zaručí optimálny záber v každom teréne, a vynikajú extrémne nízkou hmotnosťou. Palice Leki Ultratrail FX. One Superlite vám poskytnú skutočne znamenitú oporu. Kľúčové vlastnosti palíc Leki Ultratrail FX. One Superlite neonpink-neonyellow-naturalcarbonPalice určené na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Ultratrail FX.One Superlite neonpink-neonyellow-naturalcarbon (SPTlek0898nad) , Leki cross trail fx superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645)

Leki Ultratrail FX.One Superlite bright red-neonyellow-naturalcarbon (SPTlek0893nad)

Leki Ultratrail FX.One Superlite bright red-neonyellow-naturalcarbon (SPTlek0893nad)
Detail

Palice karbónové, skladacie, hmotnosť páru 274g Palice Leki Ultratrail FX. One Superlite vám zaistia perfektnú oporu pri trailovom behu. Vyrobené sú z vysokokvalitného karbónu a doplnené o rukoväť so systémom Trail Shark, ktorý bol špeciálne vyvinutý na trailový beh a pomocou ktorého môžete palice rýchlo nasunúť a vysunúť z rukavíc s týmto systémom. To umožní dokonalý prenos sily a súčasne znamenité pohodlie. Rukoväte obsahujú inovované ventilačné kanáliky a vybavené sú pútkami Shark Frame Strap Mesh zo sieťovaného materiálu. Palice je možné navyše veľmi jednoducho zložiť do dĺžky 35 cm, a to jednoduchým stlačením tlačidla. Vybavené sú taktiež hrotom Trail Running Tip, ktorý zaručí optimálny záber v každom teréne, a vynikajú extrémne nízkou hmotnosťou. Palice Leki Ultratrail FX. One Superlite vám poskytnú skutočne znamenitú oporu. Kľúčové vlastnosti palíc Leki Ultratrail FX. One Superlite bright red-neonyellow-naturalcarbonPalice určené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Ultratrail FX.One Superlite bright red-neonyellow-naturalcarbon (SPTlek0893nad) , Leki cross trail fx superlite compact white-mint-black 100 – 120 cm (4028173260768)

Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645)

Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645)
Detail

Palice karbónové, maximálna dĺžka 130cm, skladacie, hmotnosť páru 203g Palice Leki Cross Trail FX Superlite vám zaistia perfektnú oporu pri vašich výstupoch a túrach. Ideálne sú na rýchlu chôdzu po horách. Vyrobené sú z karbónu a opatrené koncipovanou rukoväťou Cross Shark, ktorá kombinuje výhody trekingovej rukoväti a na trailový beh. Rukoväť disponuje širokým pútkom z priedušného materiálu a prináša pevné obopnutie ruky. Dĺžku palíc je možné nastaviť v rozmedzí 110 – 130 cm, a tovďaka mechanizmu Speed Lock 2 Plus, ktorý umožní rýchle nastavenie dĺžky. Palice sú vybavené aj tanierikom Trail Running, ktorý ponúka optimálny švihový pohyb, a hrotom TrailTip. Ten zaručí perfektnú stabilitu. Palice Leki Cross Trail FX Superlite vám poskytnú skutočne znamenitú oporu.Kľúčové vlastnosti palíc Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cmPalice určené na výstupy a túryIdeálne na rýchlu chôdzu po horáchVyrobené z karbónuVybavené koncipovanou rukoväťou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645) , Leki trail running pole belt (4028173264636)

Leki Cross Trail FX Superlite compact white-mint-black 100 – 120 cm (4028173260768)

Leki Cross Trail FX Superlite compact white-mint-black 100 – 120 cm (4028173260768)
Detail

Palice karbónové, maximálna dĺžka 120cm, skladacie, hmotnosť páru 197g Palice Leki Cross Trail FX Superlite compact vám zabezpečia perfektnú oporu pri vašich výstupoch a túrach. Ideálne sú na rýchlu chôdzu po horách. Vyrobené sú z karbónu a vybavené koncipovanou rukoväťou Cross Shark, ktorá kombinuje výhody trekingovej rukoväti a palice na trailový beh. Rukoväť disponuje širokým pútkom z priedušného materiálu a prináša pevné obopnutie ruky. Dĺžku palíc je možné nastaviť v rozmedzí 100 – 120 cm, a to vďaka mechanizmu Speed Lock 2 Plus, ktorý umožní rýchle nastavenie dĺžky. Palice sú vybavené aj tanierikom Trail Running, ktorý ponúka optimálny švihový pohyb, a hrotom TrailTip. Ten zaručí perfektnú stabilitu. Palice Leki Cross Trail FX Superlite compact vám poskytnú skutočne znamenitú oporu.Kľúčové vlastnosti palíc Leki Cross Trail FX Superlite compact white-mint-black 100 – 120 cmPalice určené na výstupy a túryIdeálne na rýchlu chôdzu po horáchVyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Cross Trail FX Superlite compact white-mint-black 100 – 120 cm (4028173260768) , Leki trail running pole belt (4028173264049)

Leki Trail Running Pole Belt (4028173264636)

Leki Trail Running Pole Belt (4028173264636)
Detail

Opasok - Pás Leki Trail Running Pole Belt predstavuje praktickú pomôcku, ktorá spoľahlivo udrží dve skladacie palice okolo pása a zabezpečí vám tak voľné ruky. Pás môžete využiť na skladacie palice všetkých značiek. Vyrobený je z veľmi kvalitného materiálu a jeho súčasťou je malé zipsové vrecko vhodné na cennosti a štyri ukryté vrecká, do ktorých je možné uložiť energetické gély a výživové tyčinky. Pás Leki Trail Running Pole Belt je ideálny pri trailovom behu, lyžovaní, pešej turistike aj ďalších aktivitách.Kľúčové vlastnosti pásu Leki Trail Running Pole Belt S – MPás ideálny pri trailovom behu, lyžovaní, pešej turistike aj ďalších aktivitáchUdrží dve skladacie palice okolo pásaMôžete ho využiť na skladacie palice všetkých značiekLeki Trail Running Pole Belt je vyrobený z veľmi kvalitného materiáluJeho súčasťou je malé zipsové vrecko na cennosti a štyri ukryté vrecká na energetické gély a výživové tyčinkyFarebné vyhotovenie: červeno-žlto-bielo-čierneVeľkosť:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Trail Running Pole Belt (4028173264636) , Leki ultratrail fx.one bright red-black-neonyellow (sptlek0902nad)

Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 115 cm

Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 115 cm
Detail

Palica Cross Trail FX.One Superlite Vám ponúka oporu pri Vašej budúcej horskej túre! Mimoriadne ľahká palica fixnej dĺžky z uhlíka s priemerom iba 14/12 milimetrov, je vybavená novo koncipovanou rukoväťou Cross Shark. Tento systém je ideálne prispôsobený pre rýchlu turistiku a spája výhody rukovätí pre trailový beh s výhodami rukovätí pre trekking. Široké pútko z vysoko priedušného sieťovaného materiálu s optimalizovaným tvarom bezpečne a pevne obopne ruku a umožní odľahčenie jej svalstvu. Penová pórovitá rukoväť z imitácie korku je zakončená predĺžením pre ďalšie varianty úchopu. Vydajte sa na ďalší tréning s týmito univerzálnymi skladacími palicami v modernom vzhľade vhodnom pre mužov aj ženy!DetailySystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Cross Shark kombinuje výhody rukoväte na trailový beh s vlastnosťami trekingovej rukoväte.Kombinuje rýchlosť systému Shark s podporou ergonomickej opornej plochy, preto sa ideálne hodí na rýchlu chôdzu v horách.Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilný so všetkými palicami radu Shark.Materiál rúrky: Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Dĺžka v zloženom stave : 37 cm Typ aktivity : Cross Trail Farba podľa výrobcu : White/Black Nastaviteľná veľkosť : Nie Veková skupina : Dospelý Priemer : 14 mm Dĺžka : 115 cm Farba : Biela Materiál : Uhlíkové vlákno Hmotnosť : 162 g Pohlavie : Unisex Počet dielov : 4 Farba : Čierna Technológia : Shark System Krajina pôvodu : Česko Priemer : 12 mm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 115 cm , Ferrino superlite 600 (8014044941320)

Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 110 cm

Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 110 cm
Detail

Palica Cross Trail FX.One Superlite Vám ponúka oporu pri Vašej budúcej horskej túre! Mimoriadne ľahká palica fixnej dĺžky z uhlíka s priemerom iba 14/12 milimetrov, je vybavená novo koncipovanou rukoväťou Cross Shark. Tento systém je ideálne prispôsobený pre rýchlu turistiku a spája výhody rukovätí pre trailový beh s výhodami rukovätí pre trekking. Široké pútko z vysoko priedušného sieťovaného materiálu s optimalizovaným tvarom bezpečne a pevne obopne ruku a umožní odľahčenie jej svalstvu. Penová pórovitá rukoväť z imitácie korku je zakončená predĺžením pre ďalšie varianty úchopu. Vydajte sa na ďalší tréning s týmito univerzálnymi skladacími palicami v modernom vzhľade vhodnom pre mužov aj ženy!DetailySystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Cross Shark kombinuje výhody rukoväte na trailový beh s vlastnosťami trekingovej rukoväte.Kombinuje rýchlosť systému Shark s podporou ergonomickej opornej plochy, preto sa ideálne hodí na rýchlu chôdzu v horách.Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilný so všetkými palicami radu Shark.Materiál rúrky: Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Priemer : 12 mm Farba podľa výrobcu : White/Black Technológia : Shark System Počet dielov : 4 Materiál : Uhlíkové vlákno Farba : Čierna Pohlavie : Unisex Nastaviteľná veľkosť : Nie Typ aktivity : Cross Trail Farba : Biela Dĺžka : 110 cm Hmotnosť : 162 g Priemer : 14 mm Veková skupina : Dospelý Dĺžka v zloženom stave : 37 cm Krajina pôvodu : Česko (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 110 cm , Froggiex fx-xb-b1-b xbox one battery pack - černá

Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 105 cm

Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 105 cm
Detail

Palica Cross Trail FX.One Superlite Vám ponúka oporu pri Vašej budúcej horskej túre! Mimoriadne ľahká palica fixnej dĺžky z uhlíka s priemerom iba 14/12 milimetrov, je vybavená novo koncipovanou rukoväťou Cross Shark. Tento systém je ideálne prispôsobený pre rýchlu turistiku a spája výhody rukovätí pre trailový beh s výhodami rukovätí pre trekking. Široké pútko z vysoko priedušného sieťovaného materiálu s optimalizovaným tvarom bezpečne a pevne obopne ruku a umožní odľahčenie jej svalstvu. Penová pórovitá rukoväť z imitácie korku je zakončená predĺžením pre ďalšie varianty úchopu. Vydajte sa na ďalší tréning s týmito univerzálnymi skladacími palicami v modernom vzhľade vhodnom pre mužov aj ženy!DetailySystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Cross Shark kombinuje výhody rukoväte na trailový beh s vlastnosťami trekingovej rukoväte.Kombinuje rýchlosť systému Shark s podporou ergonomickej opornej plochy, preto sa ideálne hodí na rýchlu chôdzu v horách.Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilný so všetkými palicami radu Shark.Materiál rúrky: Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : White/Black Dĺžka : 105 cm Priemer : 12 mm Farba : Biela Technológia : Shark System Priemer : 14 mm Veková skupina : Dospelý Dĺžka v zloženom stave : 37 cm Materiál : Uhlíkové vlákno Počet dielov : 4 Typ aktivity : Cross Trail Krajina pôvodu : Česko Pohlavie : Unisex Hmotnosť : 162 g Nastaviteľná veľkosť : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Cross Trail FX.One Superlite White/Black 105 cm , Leki cross trail lite ta black-white-lightblue 100 – 135 cm (4028173262809)

Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad)

Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad)
Detail

Palice karbónové, skladacie, hmotnosť páru 364g Palice Leki Ultratrail FX. One vám zaistia perfektnú oporu pri trailovom behu. Vyrobené sú z vysokokvalitného karbónu a doplnené o predĺženú rukoväť so systémom Trail Shark, ktorý bol špeciálne vyvinutý na trailový beh a pomocou ktorého môžete palice rýchlo nasunúť a vysunúť z rukavíc s týmto systémom. To umožní dokonalý prenos sily a súčasne znamenité pohodlie. Rukoväte obsahujú inovované ventilačné kanáliky, ktoré znižujú ich hmotnosť, a vybavené sú pútkami Shark Frame Strap Mesh zo sieťovaného materiálu. Palice je možné navyše veľmi jednoducho zložiť do dĺžky 36 cm, a to jednoduchým stlačením tlačidla. Vybavené sú taktiež hrotom Trail Running Tip, ktorý zaručí optimálny záber v každom teréne. Palice Leki Ultratrail FX. One vám poskytnú skutočne znamenitú oporu. Kľúčové vlastnosti palíc Leki Ultratrail FX. One bright red-black-neonyellowPalice určené na trailový behVyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad) , Leki cross trail lite carbon black-white-naturalcarbon 100 – 135 cm (4028173262656)

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice
Detail

Skladacie, kompaktné a hmotnostne optimalizované – ideálne turistické palice do technického terénu, kde ľudia palice v náročných pasážach občas aj radi odložia. Kompaktnú dámsku verziu je možné použiť ako v zime na lyžiarske túry, tak v lete na náročné pešie túry. Za týmto účelom má špeciálnu karbónovú nadstavbu a v spodnej časti je vystužená robustným hliníkom. Je vybavená novým systémom Aergon Air Compact a ponúka tak ešte väčšie pohodlie a kontrolu. Vďaka systému Speed Lock 2 plus je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 120 cm, a to aj v rukaviciach. Zbalená veľkosť má iba 38 cm, takže možno palicu v strmších pasážach ľahko uložiť do batohu. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou fleecovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Skladací systém: ELD Systém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability. Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Farba: Modrá Hmotnosť: 262 g Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Mint Dĺžka: 100 - 120 cm Dĺžka v zloženom stave: 40 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice , Polednice plešatá palice

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice
Detail

Sherpa FX Carbon je skladacia palica, ktorú možno používať v lete aj v zime. Na tento účel disponuje obzvlášť robustnou štruktúrou karbónovej vrstvy. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte, ktorý je inak vyrobený z termopeny, je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Palica na lyžiarske túry je vybavená tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. Vydajte sa na ďalšie dobrodružstvo na lyžiarskych túrach!HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Hliník a karbónKarbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Skladací systém: ELDSystém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability.Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 130 cm Dĺžka v zloženom stave: 41 cm Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Bright Red Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 18 mm;16 mm;14 mm Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna;Modrá Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 272 g Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Typ aktivity: Ski Touring Krajina pôvodu: Česko (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice , Fischer xc superlite, 130 cm (9002972508233)

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 115

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 115
Detail

Palice Neotrail FX.One Superlite budú vašimi superľahkými spoločníkmi na najbližších pretekoch v trailovom behu! Stabilné skladacie karbónové palice bodujú najnižšou hmotnosťou a dokonalým švihovým správaním. Predĺžená termo rukoväť so zaoblenou hlavou umožňuje celý rad variácií úchopu a poskytuje tak plnú podporu aj v náročnom teréne. Vďaka tlačidlovému mechanizmu je možné palicu jednoduchým stlačením tlačidla zložiť na 35 centimetrov. Sú navrhnuté tak, aby boli ľahšie a umožňovali rýchlejší pohyb. Poznámka k oblasti použitia: s optimalizovanou hmotnosťou sú určené na použitie na závodoch ako pomôcka pri výstupoch. Vyžadujú špeciálne vyškolenie a šetrné používanie a nie sú určené na každodenný tréning. Na účely každodenného tréningu odporúčame iné palice z našej ponuky, ktoré sú optimalizované z hľadiska odolnosti. Pri rýchlom pohybe hrozí, že sa hrot zasekne medzi kameňmi, zeminou alebo koreňmi. To zvyšuje riziko zlomenia rúrky v dôsledku ťahového zaťaženia rukoväte. Odporúčame používať pri trailovom behu výhradne po zaistených cestách a nie v exponovanom teréne, teda pri vysokohorských športoch, kde hrozí riziko pádu, na snehu, ľade.DetailyRTC je extra ľahká rukoväť na trailový beh. Vďaka okrúhlej hlavici bez hrán ponúka optimálnu mieru komfortu.Lock Security Strap Skin 4.0: Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je ultraľahké, veľmi priedušné a ponúka maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Karbon HRC (Highest Racing Carbon) max.Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Typ : Skladací Priemer : 12 mm Typ aktivity : Treking Materiál : Uhlíkové vlákno Dĺžka v zloženom stave : 35 cm Hmotnosť : 131 g Krajina pôvodu : Česko Nastaviteľná veľkosť : Nie Počet dielov : 4 Pohlavie : Unisex Priemer : 14 mm Farba podľa výrobcu : Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon Hmotnosť (g) : 131.0 Veľkosť : 115 Typ aktivity : Trailový beh Farba : Čierna Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 115 , Classic bežecké palice (sptrada131nad)

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 120

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 120
Detail

Palice Neotrail FX.One Superlite budú vašimi superľahkými spoločníkmi na najbližších pretekoch v trailovom behu! Stabilné skladacie karbónové palice bodujú najnižšou hmotnosťou a dokonalým švihovým správaním. Predĺžená termo rukoväť so zaoblenou hlavou umožňuje celý rad variácií úchopu a poskytuje tak plnú podporu aj v náročnom teréne. Vďaka tlačidlovému mechanizmu je možné palicu jednoduchým stlačením tlačidla zložiť na 35 centimetrov. Sú navrhnuté tak, aby boli ľahšie a umožňovali rýchlejší pohyb. Poznámka k oblasti použitia: s optimalizovanou hmotnosťou sú určené na použitie na závodoch ako pomôcka pri výstupoch. Vyžadujú špeciálne vyškolenie a šetrné používanie a nie sú určené na každodenný tréning. Na účely každodenného tréningu odporúčame iné palice z našej ponuky, ktoré sú optimalizované z hľadiska odolnosti. Pri rýchlom pohybe hrozí, že sa hrot zasekne medzi kameňmi, zeminou alebo koreňmi. To zvyšuje riziko zlomenia rúrky v dôsledku ťahového zaťaženia rukoväte. Odporúčame používať pri trailovom behu výhradne po zaistených cestách a nie v exponovanom teréne, teda pri vysokohorských športoch, kde hrozí riziko pádu, na snehu, ľade.DetailyRTC je extra ľahká rukoväť na trailový beh. Vďaka okrúhlej hlavici bez hrán ponúka optimálnu mieru komfortu.Lock Security Strap Skin 4.0: Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je ultraľahké, veľmi priedušné a ponúka maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Karbon HRC (Highest Racing Carbon) max.Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Farba : Čierna Typ aktivity : Treking Veková skupina : Dospelý Hmotnosť (g) : 131.0 Veľkosť : 120 Priemer : 12 mm Materiál : Uhlíkové vlákno Krajina pôvodu : Česko Počet dielov : 4 Priemer : 14 mm Nastaviteľná veľkosť : Nie Farba podľa výrobcu : Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon Typ aktivity : Trailový beh Hmotnosť : 131 g Pohlavie : Unisex Dĺžka v zloženom stave : 35 cm Typ : Skladací (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 120 , Kodiak bežecké palice (sptrada140nad)

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 130

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 130
Detail

Palice Neotrail FX.One Superlite budú vašimi superľahkými spoločníkmi na najbližších pretekoch v trailovom behu! Stabilné skladacie karbónové palice bodujú najnižšou hmotnosťou a dokonalým švihovým správaním. Predĺžená termo rukoväť so zaoblenou hlavou umožňuje celý rad variácií úchopu a poskytuje tak plnú podporu aj v náročnom teréne. Vďaka tlačidlovému mechanizmu je možné palicu jednoduchým stlačením tlačidla zložiť na 35 centimetrov. Sú navrhnuté tak, aby boli ľahšie a umožňovali rýchlejší pohyb. Poznámka k oblasti použitia: s optimalizovanou hmotnosťou sú určené na použitie na závodoch ako pomôcka pri výstupoch. Vyžadujú špeciálne vyškolenie a šetrné používanie a nie sú určené na každodenný tréning. Na účely každodenného tréningu odporúčame iné palice z našej ponuky, ktoré sú optimalizované z hľadiska odolnosti. Pri rýchlom pohybe hrozí, že sa hrot zasekne medzi kameňmi, zeminou alebo koreňmi. To zvyšuje riziko zlomenia rúrky v dôsledku ťahového zaťaženia rukoväte. Odporúčame používať pri trailovom behu výhradne po zaistených cestách a nie v exponovanom teréne, teda pri vysokohorských športoch, kde hrozí riziko pádu, na snehu, ľade.DetailyRTC je extra ľahká rukoväť na trailový beh. Vďaka okrúhlej hlavici bez hrán ponúka optimálnu mieru komfortu.Lock Security Strap Skin 4.0: Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je ultraľahké, veľmi priedušné a ponúka maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Karbon HRC (Highest Racing Carbon) max.Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Veľkosť : 130 Priemer : 14 mm Typ aktivity : Treking Dĺžka v zloženom stave : 35 cm Farba podľa výrobcu : Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon Počet dielov : 4 Typ aktivity : Trailový beh Hmotnosť (g) : 131.0 Typ : Skladací Pohlavie : Unisex Nastaviteľná veľkosť : Nie Veková skupina : Dospelý Materiál : Uhlíkové vlákno Priemer : 12 mm Farba : Čierna Krajina pôvodu : Česko Hmotnosť : 131 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 130 , Race bežecké palice (sptrada153nad)

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 125

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 125
Detail

Palice Neotrail FX.One Superlite budú vašimi superľahkými spoločníkmi na najbližších pretekoch v trailovom behu! Stabilné skladacie karbónové palice bodujú najnižšou hmotnosťou a dokonalým švihovým správaním. Predĺžená termo rukoväť so zaoblenou hlavou umožňuje celý rad variácií úchopu a poskytuje tak plnú podporu aj v náročnom teréne. Vďaka tlačidlovému mechanizmu je možné palicu jednoduchým stlačením tlačidla zložiť na 35 centimetrov. Sú navrhnuté tak, aby boli ľahšie a umožňovali rýchlejší pohyb. Poznámka k oblasti použitia: s optimalizovanou hmotnosťou sú určené na použitie na závodoch ako pomôcka pri výstupoch. Vyžadujú špeciálne vyškolenie a šetrné používanie a nie sú určené na každodenný tréning. Na účely každodenného tréningu odporúčame iné palice z našej ponuky, ktoré sú optimalizované z hľadiska odolnosti. Pri rýchlom pohybe hrozí, že sa hrot zasekne medzi kameňmi, zeminou alebo koreňmi. To zvyšuje riziko zlomenia rúrky v dôsledku ťahového zaťaženia rukoväte. Odporúčame používať pri trailovom behu výhradne po zaistených cestách a nie v exponovanom teréne, teda pri vysokohorských športoch, kde hrozí riziko pádu, na snehu, ľade.DetailyRTC je extra ľahká rukoväť na trailový beh. Vďaka okrúhlej hlavici bez hrán ponúka optimálnu mieru komfortu.Lock Security Strap Skin 4.0: Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je ultraľahké, veľmi priedušné a ponúka maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Karbon HRC (Highest Racing Carbon) max.Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Farba podľa výrobcu : Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Česko Priemer : 12 mm Materiál : Uhlíkové vlákno Dĺžka v zloženom stave : 35 cm Veľkosť : 125 Hmotnosť : 131 g Typ aktivity : Trailový beh Typ : Skladací Hmotnosť (g) : 131.0 Typ aktivity : Treking Veková skupina : Dospelý Nastaviteľná veľkosť : Nie Priemer : 14 mm Farba : Čierna Počet dielov : 4 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 125 , Shimano fx (ryb017640nad)

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 110

Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 110
Detail

Palice Neotrail FX.One Superlite budú vašimi superľahkými spoločníkmi na najbližších pretekoch v trailovom behu! Stabilné skladacie karbónové palice bodujú najnižšou hmotnosťou a dokonalým švihovým správaním. Predĺžená termo rukoväť so zaoblenou hlavou umožňuje celý rad variácií úchopu a poskytuje tak plnú podporu aj v náročnom teréne. Vďaka tlačidlovému mechanizmu je možné palicu jednoduchým stlačením tlačidla zložiť na 35 centimetrov. Sú navrhnuté tak, aby boli ľahšie a umožňovali rýchlejší pohyb. Poznámka k oblasti použitia: s optimalizovanou hmotnosťou sú určené na použitie na závodoch ako pomôcka pri výstupoch. Vyžadujú špeciálne vyškolenie a šetrné používanie a nie sú určené na každodenný tréning. Na účely každodenného tréningu odporúčame iné palice z našej ponuky, ktoré sú optimalizované z hľadiska odolnosti. Pri rýchlom pohybe hrozí, že sa hrot zasekne medzi kameňmi, zeminou alebo koreňmi. To zvyšuje riziko zlomenia rúrky v dôsledku ťahového zaťaženia rukoväte. Odporúčame používať pri trailovom behu výhradne po zaistených cestách a nie v exponovanom teréne, teda pri vysokohorských športoch, kde hrozí riziko pádu, na snehu, ľade.DetailyRTC je extra ľahká rukoväť na trailový beh. Vďaka okrúhlej hlavici bez hrán ponúka optimálnu mieru komfortu.Lock Security Strap Skin 4.0: Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je ultraľahké, veľmi priedušné a ponúka maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Karbon HRC (Highest Racing Carbon) max.Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Materiál : Uhlíkové vlákno Farba podľa výrobcu : Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon Pohlavie : Unisex Veková skupina : Dospelý Hmotnosť (g) : 131.0 Typ aktivity : Treking Farba : Čierna Veľkosť : 110 Dĺžka v zloženom stave : 35 cm Nastaviteľná veľkosť : Nie Krajina pôvodu : Česko Priemer : 14 mm Priemer : 12 mm Hmotnosť : 131 g Typ aktivity : Trailový beh Počet dielov : 4 Typ : Skladací (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Neotrail FX.One Superlite Bright Red/Neonyellow/Naturalcarbon 110 , Epico running pouch, čierne (9915141900010)

Leki Makalu FX TA Petrol/Black/Silvergray 110 - 130 cm

Leki Makalu FX TA Petrol/Black/Silvergray 110 - 130 cm
Detail

Na palice Makala FX TA sa môžete úplne spoľahnúť! Trekkingová palica je vybavená novou rukoväťou Aergon Air. Najnovšia generácia rukovätí bola optimalizovaná do pohodlia a kontroly a detailne vylepšená po všetkých stránkach. Špeciálna technológia dutín umožňuje kombinovať ľahkú konštrukciu s veľkými, opornými plochami, ktoré reagujú na všetky ergonomické požiadavky Vašej ruky. Pogumovaný chrbát rukoväte Aergon Air ponúka maximálnu priľnavosť a kontrolu pri zostupe z kopcov. Sklonený uhol pomáha Vášmu zápästiu, aby optimálne viedlo a pokladalo palicu a mimoriadne prispieva k bezpečnosti na horách. Predĺženie úchopu zaisťuje pri stúpaní do hôr ďalšie varianty úchopu. Prostredníctvom systému uzamykania Speed Lock plus je možné stabilnú, a napriek tomu ľahkú skladaciu palicu v sekunde zostaviť. Vydajte sa na ďalšiu horskú túru!DetailyAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je ultraľahké, veľmi priedušné a ponúka maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukoväte pre ľahké uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000Aretačný systém: Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Kompaktný trekingový tanierik. Chráni pred zapadnutím do snehu a blata a dá sa ľahko vymeniť rukou.Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne.Systém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Farba podľa výrobcu : Petrol/Black/Silvergray Krajina pôvodu : Česko Priemer : 14 mm Priemer : 16 mm Farba : Čierna Dĺžka : 110 - 130 cm Priemer : 18 mm Typ aktivity : Turistika Počet dielov : 5 Hmotnosť : 298 g Veková skupina : Dospelý Nastaviteľná veľkosť : Áno Dĺžka v zloženom stave : 40 cm Technológia : Speed Lock Plus Typ aktivity : Treking Materiál : Hliník Pohlavie : Unisex (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Makalu FX TA Petrol/Black/Silvergray 110 - 130 cm , Orthomovement standard insole running (sptorm005nad)

Bežecké topánky Under Armour Hovr Ridge Trail Running zelená farba

Bežecké topánky Under Armour Hovr Ridge Trail Running zelená farba
Detail

Bežecké topánky z kolekcie Under Armour. Model s rebrovanou podrážkou Vibram® pre vysokú trakciu na rôznych povrchoch. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bežecké topánky Under Armour Hovr Ridge Trail Running zelená farba , Orthomovement upgrade running insole (sptorth010nad)

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 40,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes  Spruce/Mint 40,5
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili, kdekoľvek vás off-road zavedie. Je to podporný a stabilný, no zároveň flexibilný kúsok. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako odolné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové prvky s nulovým odpadom. VLASTNOSTI HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100% recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava eliminuje zápach Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka Pokyny na starostlivosť Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne vyschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Perte v rukách - maximálna teplota 40°C. Materiál : Recyklovaný polyester Hmotnosť (g) : 280.0 Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Spruce/Mint Farba : Zelená Hmotnosť : 280 g Krajina pôvodu : Vietnam Technológia : PFC Free Veľkosť US : 9 Veľkosť UK : 7 Typ aktivity : Turistika Pohlavie : Ženy Veľkosť EU : 40,5 Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 40,5 , John wick: running – figúrka (699788830352)

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 37

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes  Spruce/Mint 37
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov.Všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili, kdekoľvek vás off-road zavedie. Je to podporný a stabilný, no zároveň flexibilný kúsok. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako odolné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové prvky s nulovým odpadom.VLASTNOSTIHH® Max-VentHH® Lite-FrameHH® Pro GuardHH® Power-StrideHH® Free-FlexHH® Arch-BraceHH® Max-Comfort InsoleHH® Max-GripHH® Tough-WearFlowknit®HH Surround-Grip100% recyklované šnúrkyPopruh zo 100 % recyklovaného polyesteru100 % recyklovaná podšívkaAntimikrobiálna úprava eliminuje zápachViac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálovRecyklovaný obsahBez obsahu PFCVÝKONHmotnosť: Extrémne nízkaPokyny na starostlivosťNebieliť.Nesušiť v sušičke.Nežehliť.Nechajte voľne vyschnúť.Nepoužívajte aviváž.Používajte jemný čistiaci prostriedok.Perte v rukách - maximálna teplota 40°C. Veľkosť UK : 4 Veková skupina : Dospelý Hmotnosť : 280 g Technológia : PFC Free Veľkosť EU : 37 Materiál : Recyklovaný polyester Krajina pôvodu : Vietnam Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Veľkosť US : 6 Farba : Zelená Hmotnosť (g) : 280.0 Typ aktivity : Turistika Pohlavie : Ženy Farba podľa výrobcu : Spruce/Mint (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 37 , Brother - skladacie palice lth133 (8595042741315)

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 39,3

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes  Spruce/Mint 39,3
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili, kdekoľvek vás off-road zavedie. Je to podporný a stabilný, no zároveň flexibilný kúsok. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako odolné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové prvky s nulovým odpadom. VLASTNOSTI HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100% recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava eliminuje zápach Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka Pokyny na starostlivosť Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne vyschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Perte v rukách - maximálna teplota 40°C. Krajina pôvodu : Vietnam Materiál : Recyklovaný polyester Veľkosť UK : 6 Veľkosť US : 8 Veľkosť EU : 39,3 Hmotnosť (g) : 280.0 Technológia : PFC Free Farba podľa výrobcu : Spruce/Mint Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Typ aktivity : Turistika Veková skupina : Dospelý Farba : Zelená Pohlavie : Ženy Hmotnosť : 280 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 39,3 , Funko pop! naruto - naruto running (889698466264)

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 38,7

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes  Spruce/Mint 38,7
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili, kdekoľvek vás off-road zavedie. Je to podporný a stabilný, no zároveň flexibilný kúsok. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako odolné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové prvky s nulovým odpadom. VLASTNOSTI HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100% recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava eliminuje zápach Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka Pokyny na starostlivosť Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne vyschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Perte v rukách - maximálna teplota 40°C. Farba podľa výrobcu : Spruce/Mint Hmotnosť : 280 g Pohlavie : Ženy Technológia : PFC Free Hmotnosť (g) : 280.0 Veková skupina : Dospelý Veľkosť UK : 5,5 Materiál : Recyklovaný polyester Veľkosť US : 7,5 Typ aktivity : Turistika Krajina pôvodu : Vietnam Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Farba : Zelená Veľkosť EU : 38,7 (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 38,7 , Casio fx 9860g iii

Bežecké topánky Under Armour HOVR Ridge Trail Running zelená farba

Bežecké topánky Under Armour HOVR Ridge Trail Running zelená farba
Detail

Bežecké topánky z kolekcie Under Armour. Model s rebrovanou podrážkou Vibram® pre vysokú trakciu na rôznych povrchoch. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bežecké topánky Under Armour HOVR Ridge Trail Running zelená farba , Daga fx sport lumbar

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 37,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes  Spruce/Mint 37,5
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili, kdekoľvek vás off-road zavedie. Je to podporný a stabilný, no zároveň flexibilný kúsok. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako odolné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové prvky s nulovým odpadom. VLASTNOSTI HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100% recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava eliminuje zápach Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka Pokyny na starostlivosť Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne vyschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Perte v rukách - maximálna teplota 40°C. Hmotnosť (g) : 280.0 Veľkosť US : 6,5 Veľkosť EU : 37,5 Veková skupina : Dospelý Materiál : Recyklovaný polyester Farba : Zelená Pohlavie : Ženy Krajina pôvodu : Vietnam Hmotnosť : 280 g Technológia : PFC Free Farba podľa výrobcu : Spruce/Mint Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Veľkosť UK : 4,5 Typ aktivity : Turistika (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 37,5 , Numark mixtrack pro fx

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 38

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes  Spruce/Mint 38
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili, kdekoľvek vás off-road zavedie. Je to podporný a stabilný, no zároveň flexibilný kúsok. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako odolné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové prvky s nulovým odpadom. VLASTNOSTI HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100% recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava eliminuje zápach Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka Pokyny na starostlivosť Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne vyschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Perte v rukách - maximálna teplota 40°C. Farba : Zelená Veľkosť UK : 5 Technológia : PFC Free Hmotnosť (g) : 280.0 Pohlavie : Ženy Hmotnosť : 280 g Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Spruce/Mint Veľkosť US : 7 Veľkosť EU : 38 Krajina pôvodu : Vietnam Typ aktivity : Turistika Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Materiál : Recyklovaný polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 38 , Numark mixtrack platinum fx

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 40

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes  Spruce/Mint 40
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili, kdekoľvek vás off-road zavedie. Je to podporný a stabilný, no zároveň flexibilný kúsok. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako odolné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové prvky s nulovým odpadom. VLASTNOSTI HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100% recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava eliminuje zápach Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka Pokyny na starostlivosť Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne vyschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Perte v rukách - maximálna teplota 40°C. Pohlavie : Ženy Hmotnosť (g) : 280.0 Typ aktivity : Turistika Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Spruce/Mint Veľkosť US : 8,5 Krajina pôvodu : Vietnam Farba : Zelená Technológia : PFC Free Veľkosť UK : 6,5 Veľkosť EU : 40 Materiál : Recyklovaný polyester Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Hmotnosť : 280 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Spruce/Mint 40 , Evolveo fx 450 (czefx450)

Leki Cross Trail FX Superlite White/Bright Red/Black 110 - 130 cm

Leki Cross Trail FX Superlite White/Bright Red/Black 110 - 130 cm
Detail

Vydajte sa na ďalší tréning s palicami Cross Trail FX Superlite! Ľahká skladacia palica z karbónu s priemerom iba 14/12 milimetrov je vybavená novo koncipovanou rukoväťou Cross Shark. Ponúka rýchlosť systému Shark a oporu rukoväte pre pešie túry s ergonomickou opornou plochou. Vďaka širokému pútku z vysoko priedušného sieťovaného materiálu s optimalizovaným tvarom je ruka bezpečne a pevne obopnutá a odľahčí sa aj jej svalstvu. Predĺženie úchopu na pórovitej penovej rukoväti zaisťuje ďalšie varianty úchopu. Univerzálna skladacia palica v modernom vzhľade, vhodnom pre mužov aj ženy, pri veľkosti balenia 42 cm a hmotnosťou 203 g, Vám ponúka oporu pri Vašej športovej horskej túre. Grip system - Shark system Shark System ponúka optimálny prenos sily prostredníctvom priameho spojenia medzi rukami a palicou. Všetky rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Grip - Cross Shark Cross Shark kombinuje výhody priľnavosti na traily s priľnavosťou na trekkingu. Spája rýchlosť systému Shark s podporou ergonomickej nosnej plochy, vďaka čomu je ideálny pre rýchlu horskú chôdzu. Popruh - Shark Frame Strap Mesh Plynule nastaviteľný a individuálne prispôsobiteľný popruh. Umožňuje rýchle a jednoduché zacvaknutie a vysunutie z palice a je kompatibilný so všetkými palicami Shark. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre ľahké uchopenie v strmom teréne alebo traverze. Materiál shaftu Karbón HRC (Highest Racing Carbon). Skladací systém - Core Locking Device Systém CLD je štíhla vnútorná konštrukcia, ktorá umožňuje jednoduchú montáž a demontáž skladacích palíc. Uzamykací systém - Speed Lock 2 Plus Nastavovací systém certifikovaný TÜV Süd pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduché nastavenie a ponúka pevné uzamknutie. Košík - Trail Running Teller Minimalistický košík pre minimálnu hmotnosť. Trail Running Tip Ľahká kombinácia košíka a hrotu pre maximálnu priľnavosť na akomkoľvek povrchu. Skladovanie Praktická, ultraľahká taška na uloženie palíc. VLASTNOSTI Činnosti: Cross Trail Veková skupina: Dospelí Pohlavie: Unisex Konštrukcia: Vario (plynule nastaviteľná), skladacia Segmenty: 4 Priemer: 14|12|12|12 mm Rukoväťový systém: Shark System Geometria shaftu: Bez ohybu Tvar shaftu: Valcový Rukoväť: Cross Shark Pútko: Shark Frame Strap Mesh Predĺženie rukoväte: 1K Foam Materiál shaftu: Karbón (HRC) Horná časť shaftu: Karbón Stredná časť shaftu (1): Karbón Stredná časť shaftu (2): Karbón Spodná časť shaftu: Karbón Skladací systém: CLD Aretačný systém: Speed Lock 2 plus Košíky: Trail Running Teller Hroty: Trail Running Tip Skladovacia taška: Skladacia taška na palice Priemer : 12 mm Veková skupina : Dospelý Technológia : Speed Lock 2 Plus Technológia : Core Locking Device (CLD) Dĺžka v zloženom stave : 42 cm Krajina pôvodu : Česko Technológia : Shark System Materiál : Uhlíkové vlákno Farba podľa výrobcu : White/Bright Red/Black Priemer : 14 mm Farba : Čierna Hmotnosť : 212 g Nastaviteľná veľkosť : Áno Počet dielov : 4 Typ aktivity : Cross Trail Farba : Biela Dĺžka : 110 - 130 cm Pohlavie : Unisex (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Cross Trail FX Superlite White/Bright Red/Black 110 - 130 cm , Epson fx-890iin (c11cf37403a0)

Leki Cross Trail FX Superlite Compact White/Mint/Black 100 - 120 cm

Leki Cross Trail FX Superlite Compact White/Mint/Black 100 - 120 cm
Detail

Cross Trail FX Superlite Compact Vám zaistí oporu pri Vašom budúcom tréningu v horách! Kompaktná verzia mimoriadne ľahkých palíc Cross Trail Stock je vybavená rukoväťou Cross Shark. Kombinácia rýchlosti systému Shark s oporou rukoväte pre pešie túry s ergonomickou opornou plochou Vám ponúka všetky výhody pre Vaše dobrodružstvo rýchlej turistiky. Vďaka širokému pútku s optimalizovaným tvarom dôjde k odľahčeniu svalstva rúk, ktoré bezpečne obopne. Ďalšie varianty úchopu umožňuje penová rukoväť z imitácie korku s predĺžením rukoväte. Skladacia palica v čierno-bielom prevedení s prvkami z mätovej farby dopĺňa Váš štýlový outfit. Vydajte sa na ďalšiu horskú túru!DetailySystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Cross Shark kombinuje výhody rukoväte na trailový beh s vlastnosťami trekingovej rukoväte.Kombinuje rýchlosť systému Shark s podporou ergonomickej opornej plochy, preto sa ideálne hodí na rýchlu chôdzu v horách.Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilný so všetkými palicami radu Shark.Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Karbon HRC (Highest Racing Carbon).Systém CLD je štíhla, vo vnútri uložená konštrukcia umožňujúca ľahké rozloženie a zloženie skladacích palíc.Aretačný systém: Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Dĺžka v zloženom stave : 42 cm Pohlavie : Unisex Počet dielov : 4 Veková skupina : Dospelý Priemer : 12 mm Typ aktivity : Cross Trail Priemer : 14 mm Nastaviteľná veľkosť : Áno Krajina pôvodu : Česko Farba : Biela Hmotnosť : 197 g Dĺžka : 100 - 120 cm Technológia : Shark System Farba podľa výrobcu : White/Mint/Black Materiál : Uhlíkové vlákno Technológia : Speed Lock 2 Plus (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Cross Trail FX Superlite Compact White/Mint/Black 100 - 120 cm , Epson fx-890ii (c11cf37401)

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 44,5

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 44,5
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Farba podľa výrobcu : Navy/Sweet Lime Farba : Modrá Hmotnosť (g) : 330.0 Veľkosť EU : 44,5 Typ aktivity : Turistika Technológia : PFC Free Veľkosť US : 10,5 Hmotnosť : 330 g Veľkosť UK : 10 Typ aktivity : Treking Materiál : Recyklovaný polyester Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Vietnam Pohlavie : Muži Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 44,5 , Evolveo fx 650 (fx650)

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 41

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 41
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Veľkosť EU : 41 Farba podľa výrobcu : Navy/Sweet Lime Hmotnosť (g) : 330.0 Technológia : PFC Free Materiál : Recyklovaný polyester Pohlavie : Muži Veľkosť US : 8 Typ aktivity : Turistika Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Hmotnosť : 330 g Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Treking Krajina pôvodu : Vietnam Farba : Modrá Veľkosť UK : 7,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 41

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 42

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 42
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Krajina pôvodu : Vietnam Technológia : PFC Free Farba : Modrá Farba podľa výrobcu : Navy/Sweet Lime Veková skupina : Dospelý Veľkosť EU : 42 Veľkosť US : 8,5 Pohlavie : Muži Veľkosť UK : 8 Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Materiál : Recyklovaný polyester Hmotnosť : 330 g Hmotnosť (g) : 330.0 Typ aktivity : Turistika Typ aktivity : Treking (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 42

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 43

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 43
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Technológia : PFC Free Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Veľkosť UK : 9 Farba podľa výrobcu : Navy/Sweet Lime Hmotnosť : 330 g Veľkosť EU : 43 Veľkosť US : 9,5 Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Vietnam Farba : Modrá Typ aktivity : Turistika Typ aktivity : Treking Hmotnosť (g) : 330.0 Pohlavie : Muži Materiál : Recyklovaný polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 43

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 44

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 44
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Veľkosť US : 10 Veľkosť UK : 9,5 Materiál : Recyklovaný polyester Typ aktivity : Treking Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Navy/Sweet Lime Krajina pôvodu : Vietnam Hmotnosť : 330 g Technológia : PFC Free Farba : Modrá Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Hmotnosť (g) : 330.0 Pohlavie : Muži Typ aktivity : Turistika Veľkosť EU : 44 (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 44

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 45

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 45
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Veľkosť EU : 45 Materiál : Recyklovaný polyester Typ aktivity : Turistika Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Veková skupina : Dospelý Veľkosť UK : 10,5 Veľkosť US : 11 Farba : Modrá Hmotnosť : 330 g Hmotnosť (g) : 330.0 Typ aktivity : Treking Technológia : PFC Free Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : Navy/Sweet Lime Krajina pôvodu : Vietnam (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 45

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 42,5

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 42,5
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Pohlavie : Muži Hmotnosť (g) : 330.0 Technológia : PFC Free Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Treking Hmotnosť : 330 g Veľkosť EU : 42,5 Veľkosť UK : 8,5 Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Typ aktivity : Turistika Materiál : Recyklovaný polyester Krajina pôvodu : Vietnam Farba : Modrá Veľkosť US : 9 Farba podľa výrobcu : Navy/Sweet Lime (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 42,5

Rock Experience Mach 12 Trail Running Backpack Caviar/Safety Yellow UNI

Rock Experience Mach 12 Trail Running Backpack Caviar/Safety Yellow UNI
Detail

Batoh určený na beh, je plne vybavený a výborne sedí vďaka jedinečnému nastavovaciemu mechanizmu. VLASTNOSTI Zadná časť z priedušnej sieťoviny Kompatibilný s hydratačným rezervoárom Nastaviteľný ramenný popruh Nastaviteľné uchytenie v páse pomocou šnúrok na oboch stranách Elastické vrecká na ramenách Bočné elastické veľké vrecká so zipsom na bezpečnostné vybavenie Uchytenie palíc Elastické sieťované vrecko v spodnej časti so sťahovacou šnúrkou Vrecko na cennosti so zipsom navrchu Rozmery : 40 x 15 x 10 cm Typ : Ruksak Farba podľa výrobcu : Caviar/Safety Yellow Farba : Čierna Pohlavie : Unisex Veková skupina : Junior Veľkosť : UNI Objem : 12 L Hmotnosť : 330 g Špeciálne vlastnosti : Water Resistant Hmotnosť (g) : 330.0 Typ aktivity : Trailový beh Farba : Žltá Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Materiál : Nylon Vybrať veľkosť : UNI Typ aktivity : Beh (muziker.com)

Podobné produkty ako Rock Experience Mach 12 Trail Running Backpack Caviar/Safety Yellow UNI

Rock Experience Mach Skin Trail Running Backpack Caviar/Safety Yellow UNI

Rock Experience Mach Skin Trail Running Backpack Caviar/Safety Yellow UNI
Detail

Mach skin je pohodlná pretekárska vesta. Má rozloženie vreciek, ktoré bolo vyvinuté na základe názorov mnohých bežcov. Vďaka svojmu jedinečnému nastavovaciemu mechanizmu výborne sedí. VLASTNOSTI Zadná časť z priedušnej sieťoviny Kompatibilná s hydratačným rezervoárom Nastaviteľný ramenný popruh Nastaviteľné uchytenie v páse pomocou šnúrok na oboch stranách Elastické vrecká na ramenách Bočné elastické veľké vrecká so zipsom na bezpečnostné vybavenie Vyhradené spodné elastické vrecko na uloženie doplnkov Typ aktivity : Trailový beh Farba : Čierna Veková skupina : Dospelý Hmotnosť : 100 g Farba : Žltá Rozmery : 40 x 10 x 5 cm Krajina pôvodu : Čína Vybrať veľkosť : UNI Typ aktivity : Beh Objem : 8 L Veková skupina : Junior Materiál : Nylon Pohlavie : Unisex Hmotnosť (g) : 100.0 Farba podľa výrobcu : Caviar/Safety Yellow Veľkosť : UNI Typ : Ruksak (muziker.com)

Podobné produkty ako Rock Experience Mach Skin Trail Running Backpack Caviar/Safety Yellow UNI

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 46

Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 46
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili, kdekoľvek vás off-road zavedie. Je to podporný a stabilný, no zároveň flexibilný kúsok. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako odolné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové prvky s nulovým odpadom. VLASTNOSTI HH® Max-Vent HH® Lite-Frame Flowknit® HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Max-Grip HH® Tough-Wear HH Surround-Grip 100% recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava eliminuje zápach Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Veľmi nízka DETAILY Zloženie: Zvršok: Polyester / Polyuretán Podšívka: Polyester Spodná časť: EVA / Guma Pokyny na starostlivosť Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne vyschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Perte v rukách - maximálna teplota 40°C. Typ aktivity : Treking Veľkosť EU : 46 Farba : Modrá Typ aktivity : Turistika Technológia : PFC Free Hmotnosť : 500 g Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Materiál : Recyklovaný polyester Krajina pôvodu : Vietnam Hmotnosť (g) : 500.0 Veľkosť US : 11,5 Veľkosť UK : 11 Farba podľa výrobcu : Navy/Sweet Lime Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Falcon Trail Running Shoes Navy/Sweet Lime 46

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 37

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 37
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Veľkosť EU : 37 Hmotnosť (g) : 280.0 Veľkosť US : 6 Farba podľa výrobcu : Rose Smoke/Grey Fog Pohlavie : Ženy Krajina pôvodu : Vietnam Materiál : Recyklovaný polyester Hmotnosť : 280 g Typ aktivity : Turistika Farba : Ružová Veľkosť UK : 4 Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Technológia : PFC Free Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 37

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 38

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 38
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Veľkosť US : 7 Technológia : PFC Free Hmotnosť : 280 g Veľkosť UK : 5 Hmotnosť (g) : 280.0 Krajina pôvodu : Vietnam Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Typ aktivity : Turistika Materiál : Recyklovaný polyester Farba : Ružová Farba podľa výrobcu : Rose Smoke/Grey Fog Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Ženy Veľkosť EU : 38 (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 38

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 38,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 38,5
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Hmotnosť : 280 g Veľkosť US : 7,5 Farba podľa výrobcu : Rose Smoke/Grey Fog Veková skupina : Dospelý Farba : Ružová Technológia : PFC Free Materiál : Recyklovaný polyester Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Pohlavie : Ženy Veľkosť EU : 38,5 Krajina pôvodu : Vietnam Hmotnosť (g) : 280.0 Veľkosť UK : 5,5 Typ aktivity : Turistika (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 38,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 37,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 37,5
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Veľkosť UK : 4,5 Farba : Ružová Veľkosť EU : 37,5 Farba podľa výrobcu : Rose Smoke/Grey Fog Materiál : Recyklovaný polyester Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Krajina pôvodu : Vietnam Hmotnosť : 280 g Typ aktivity : Turistika Veková skupina : Dospelý Technológia : PFC Free Hmotnosť (g) : 280.0 Veľkosť US : 6,5 Pohlavie : Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 37,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 39,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 39,5
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Materiál : Recyklovaný polyester Krajina pôvodu : Vietnam Veľkosť UK : 6 Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Veľkosť US : 8 Hmotnosť : 280 g Farba : Ružová Technológia : PFC Free Pohlavie : Ženy Typ aktivity : Turistika Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Rose Smoke/Grey Fog Hmotnosť (g) : 280.0 Veľkosť EU : 39,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 39,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 40

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 40
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Vietnam Hmotnosť : 280 g Farba podľa výrobcu : Rose Smoke/Grey Fog Veľkosť US : 8,5 Hmotnosť (g) : 280.0 Farba : Ružová Veľkosť UK : 6,5 Typ aktivity : Turistika Veľkosť EU : 40 Technológia : PFC Free Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Materiál : Recyklovaný polyester Pohlavie : Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 40

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 40,5

Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 40,5
Detail

Svižná a všestranná trailová bežecká obuv určená na zdolanie rôznych terénov. Trailové bežecké topánky Falcon sú všestranné trailové bežecké topánky navrhnuté tak, aby vás podporili kdekoľvek vás off-road zavedie. Sú podporné a stabilné, no zároveň flexibilné. S nižšou celkovou hmotnosťou sú navrhnuté tak, aby boli svižnejšie ako vysokovýkonné trailové bežecké topánky Hawk. S ohľadom na životné prostredie majú tieto trailové bežecké topánky recyklované šnúrky, podšívku a popruh, ako aj dizajnové zero waste prvky. VLASTNOSTI HH® Quick Dry HH® Max-Vent HH® Lite-Frame HH® Pro Guard HH® Power-Stride HH® Free-Flex HH® Arch-Brace HH® Max-Comfort Insole HH® Max-Grip HH® Tough-Wear Flowknit® HH Surround-Grip 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka Antimikrobiálna úprava na zabránenie zápachu Viac ako 80 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Recyklovaný obsah Bez obsahu PFC VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie do práce Treking Život v meste Pokyny na starostlivosť: Nebieliť. Nesušiť v sušičke. Nežehliť. Nechajte voľne uschnúť. Nepoužívajte aviváž. Používajte jemné mydlo. Prať v rukách - maximálna teplota 40 °C. Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Materiál : Recyklovaný polyester Technológia : PFC Free Veľkosť US : 9 Krajina pôvodu : Vietnam Typ aktivity : Turistika Veľkosť UK : 7 Farba : Ružová Hmotnosť (g) : 280.0 Veľkosť EU : 40,5 Pohlavie : Ženy Hmotnosť : 280 g Farba podľa výrobcu : Rose Smoke/Grey Fog Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Falcon Trail Running Shoes Rose Smoke/Grey Fog 40,5

Helly Hansen Women's Trail Wizard Trail Running Shoes Poppy Red/Sunset Pink 38 Trailová bežecká obuv

Helly Hansen Women's Trail Wizard Trail Running Shoes Poppy Red/Sunset Pink 38 Trailová bežecká obuv
Detail

Pohodlná bežecká obuv s antimikrobiálnou úpravou proti zápachu. Vlastnosti 100 % recyklované šnúrky Popruh zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná špička a zosilnenie päty Vystužená páska a golier zo 100 % RPET Štítok zo 100 % recyklovaného polyesteru 100 % recyklovaná podšívka 30 % recyklovanej gumy 100 % recyklovaný polyester Strobel Gumená podrážka nezanechávajúca stopy Viac ako 70 % zvršku je vyrobených z recyklovaných materiálov Technológie HH Tough-Wear HH Quick Dry HH Lite-Frame HH Max-Vent HH Max-Comfort Insole HH Max-Grip HH Surround-Grip HH Pro Guard HH Power-Stride Krajina pôvodu: Vietnam Farba podľa výrobcu: Poppy Red/Sunset Pink Veková skupina: Dospelý Špeciálne vlastnosti: Antimicrobial;Recycled;PFC Free Hmotnosť: 330 g Veľkosť US: 7 Technológia: HH Max-Grip;HH Lite-Frame;HH Max-Comfort Insole;HH Power-Stride;HH Tough-Wear;HH Surround-Grip;HH Quick Dry;HH Pro Guard;HH Max-Vent Špecifikácia materiálu: Polyester Pohlavie: Ženy Typ aktivity: Trailový beh;Beh Terén: Trail Hmotnosť (g): 330.0 Veľkosť EU: 38 Sezóna: Jar;Leto;Jeseň;Zima Materiál: Polyester Veľkosť UK: 5 Farba: Červená Typ Produktu: Tenisky (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Women's Trail Wizard Trail Running Shoes Poppy Red/Sunset Pink 38 Trailová bežecká obuv

Rock Experience Carbon Z Light Trekking Trail Running Poles Caviar 110 - 130 cm

Rock Experience Carbon Z Light Trekking Trail Running Poles Caviar 110 - 130 cm
Detail

Palice Carbon z-light majú prémiový výkon, sú plne nastaviteľné a skladacie. Tieto vysoko prispôsobivé trekingové palice ponúkajú karbónovú konštrukciu, nastavenie Flip Lock a trojdielny skladací shaft s vnútorným lankom potiahnuté plastom. Ľahká rukoväť z EVA peny, ktorá zaručuje pevné uchopenie a trakciu.VLASTNOSTIKarbónová skladacia konštrukcia5 segmentov s vnútorným lankom vybaveným mikrometrickým systémom nastavenia napätiaJednoduchá montáž a demontážRýchlo nastaviteľná dĺžka od 115 do 135 cm vďaka hliníkovej sponeZložená dĺžka 36 cmVrátane praktického vreckaPriemer 5 trubiek: od 18 do 14 mmMateriál: trubka: karbónové vlákno, hrot: volfrám Pohlavie : Unisex Hmotnosť : 250 g Materiál : Volfram Krajina pôvodu : Čína Typ aktivity : Treking Priemer : 14 - 18 mm Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Trailový beh Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Caviar Dĺžka : 110 - 130 cm Nastaviteľná veľkosť : Áno Materiál : Uhlíkové vlákno Dĺžka v zloženom stave : 36 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Rock Experience Carbon Z Light Trekking Trail Running Poles Caviar 110 - 130 cm

Leki Makalu FX Carbon AS Light Anthracite/Bright Red/Black 110 - 130 cm

Leki Makalu FX Carbon AS Light Anthracite/Bright Red/Black 110 - 130 cm
Detail

Makalu FX Carbon AS Vám bude oporou pri Vašej budúcej horskej túre. Palica je odolná voči otrasom, je vybavená tlmiacim systémom DSS, ktorý zaisťuje znižovanie nárazových síl a odľahčuje vďaka tomu svalstvu, kĺbom a väzom. Novo vyvinutá rukoväť Aergon Air bola po všetkých stránkach detailne vylepšená a opätovne optimalizovaná. Špeciálna technológia dutého jadra kombinuje ľahkú konštrukciu a veľké podporné povrchy, ktoré spĺňajú všetky ergonomické požiadavky vašej ruky. Chrbát rukoväte Aergon Air je plne pogumovaný a ponúka maximálnu priľnavosť a kontrolu pri zostupe z kopcov. Sklonený uhol pomáha Vášmu zápästiu, aby optimálne viedlo a pokladalo palicu a mimoriadne prispieva k bezpečnosti na horách. Makalu FX Carbon AS zaisťuje kontrolované používanie palíc na horách. Grip - Aergon Air Dizajn dutého jadra kombinuje ľahkú konštrukciu a veľké podporné povrchy pre neprekonateľnú ergonomickú podporu. Lock Security Popruh - Skin Nastaviteľný bezpečnostný popruh vyrobený z priedušného, ľahkého a extra mäkkého materiálu pre maximálne pohodlie. Karbón | Hliník 100% karbón v hornej časti shaftu pre ľahký výkon v kombinácii s hliníkovou spodnou časťou pre väčšiu odolnosť. ELD (External Locking Device) Užívateľsky prívetivý uzamykací mechanizmus pre rýchlu a jednoduchú montáž stlačením tlačidla. SL2+ Pre rýchle a jednoduché nastavenie dĺžky palice aj v rukaviciach. Trekking 2.0 košík Zabraňuje zaboreniu do mäkkých povrchov a chráni spodnú časť shaftu. Ľahko vymeniteľný bez akéhokoľvek náradia. DSS (Dynamic Suspension System) Antishock systém zabudovaný v hrote pre zníženie nárazov o cca. 40 %, chráni svaly, kĺby a väzy. Karbidový hrot pre perfektnú priľnavosť. VLASTNOSTI Pohlavie: Unisex Konštrukcia: Skladacia | ELD | Nastaviteľná Rukoväť: Aergon Air Thermo Popruh: Lock Security Strap Skin 4.0 Segmenty: 5 kusov Priemer shaftu: 18|16|14|14|14 mm Horná časť: Karbón (PRC 1000) Spodná časť: Hliník (HTS 6.5) Uzamykací systém: Speed Lock 2 plus Košík: Trekking 2.0 Hrot: Tip DSS Priemer : 14 mm Nastaviteľná veľkosť : Áno Priemer : 18 mm Hmotnosť : 267 g Farba podľa výrobcu : Light Anthracite/Bright Red/Black Pohlavie : Unisex Technológia : External Locking Device (ELD) Priemer : 16 mm Technológia : Dynamic Suspension System Veková skupina : Dospelý Počet dielov : 5 Typ aktivity : Treking Materiál : Uhlíkové vlákno Dĺžka : 110 - 130 cm Materiál : Hliník Krajina pôvodu : Česko Farba : Čierna Farba : Šedá Typ aktivity : Turistika Dĺžka v zloženom stave : 40 cm Technológia : Speed Lock 2 Plus (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Makalu FX Carbon AS Light Anthracite/Bright Red/Black 110 - 130 cm

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice
Detail

S palicami Stella S majú dámy všetko pod kontrolou. Rukoväte a jemné pútka palíc sú tvarované pre anatómiu drobnejších dámskych rúk. Termomateriál pomáha udržovať prsty v teple aj pri nižších teplotách. So systémom Trigger S bleskurýchlo uvoľníte pútko od palice. To prispieva k bezpečnosti a je to tiež pohodlné. Vďaka vysoko pevnému hliníku je Artena S jednou z najľahších alpinistických palíc. Je to palica, na ktorú sa môžete spoľahnúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Trigger System Systém Trigger ponúka väčšiu mieru kontroly vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém a bezpečnostná poistka môže užívateľa ochrániť pred poranením. Všetky pútka a rukavice Trigger sú kompatibilné so všetkými palicami Trigger. Rukoväť: Trigger S SL Trigger S SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Vario Strap Perfektne strihané a individuálne nastaviteľné pútko. Umožňuje rýchle nacvaknutie a vycvaknutie z palice a zaisťuje maximálny komfort na snehu. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 5.5 Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Ice Tip (v rúrke) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Predovšetkým na ľadovom povrchu. Technológia: Trigger Nastaviteľná veľkosť: Nie Hmotnosť: 215 g Typ aktivity: Lyžovanie Modelový rok: 23/24 Farba: Biela Priemer: 16 mm Sezóna: Zima Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 215.0 Materiál: Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: White/Silver/Whitegold Dĺžka: 110 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice
Leki Ultratrail FX.One Superlite neonpink-neonyellow-naturalcarbon (SPTlek0898nad), Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645), Leki Cross Trail FX Superlite compact white-mint-black 100 – 120 cm (4028173260768), Leki Trail Running Pole Belt (4028173264636), Leki Trail Running Pole Belt (4028173264049), Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad), Ferrino Superlite 600 (8014044941320), Froggiex FX-XB-B1-B Xbox One Battery Pack - černá, Leki Cross Trail Lite TA black-white-lightblue 100 – 135 cm (4028173262809), Leki Cross Trail Lite Carbon black-white-naturalcarbon 100 – 135 cm (4028173262656), Polednice Plešatá palice, Fischer XC SUPERLITE, 130 cm (9002972508233), Classic bežecké palice (SPTrada131nad), Kodiak bežecké palice (SPTrada140nad), Race bežecké palice (SPTrada153nad), Shimano FX (RYB017640nad), Epico Running Pouch, čierne (9915141900010), Orthomovement Standard Insole Running (SPTorm005nad), Orthomovement Upgrade Running Insole (SPTorth010nad), John Wick: Running – figúrka (699788830352), Brother - Skladacie palice LTH133 (8595042741315), Funko POP! Naruto - Naruto Running (889698466264), CASIO FX 9860G III, DAGA FX Sport Lumbar, Numark Mixtrack Pro FX, Numark Mixtrack Platinum FX, EVOLVEO FX 450 (CZEFX450), Epson FX-890IIN (C11CF37403A0), Epson FX-890II (C11CF37401), EVOLVEO FX 650 (FX650)