Ugreen aux kábel 3.5 mm mini jack 1m, strieborný (10592)

Produkt Ugreen aux kábel 3.5 mm mini jack 1m, strieborný (10592) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen aux kábel 3.5 mm mini jack 1m, strieborný (10592) upraviť a produkt hľadať znova.

Ugreen AUX kábel 3.5 mm mini jack 1m, strieborný (10592)

Ugreen AUX kábel 3.5 mm mini jack 1m, strieborný (10592)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu, aj keď máte telefón, tablet alebo hudobný prehrávač ďaleko od vás. Hudbu môžete prehrávať z akéhokoľvek zariadenia, ktoré má 3,5 mm konektor. Káblové konektory sú vyrobené z pozinkovanej medi a sú pokovované 24 -karátovým zlatom. Tento dizajn zaisťuje, že zvuk bude plný a bezchybný. Vysoká kvalita Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu, zlomeniu alebo roztrhnutiu. Umožňuje vám pohodlne počúvať hudbu aj mimo počítača alebo telefónu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektor: 3.5mm mini jack • Materiál: TPE + hliníkový materiál • Dĺžka: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AUX kábel 3.5 mm mini jack 1m, strieborný (10592) , Audio 3.5 mm jack --> 2.5 mm jack (11924405)

Dudao L11S AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, strieborný (L11S black)

Dudao L11S AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, strieborný (L11S black)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack, ktorý slúži ako predlžovací kábel. Ideálny na rozšírenie kábla slúchadiel. Môžete s ním pohodlne počúvať hudbu na svojich obľúbených slúchadlách, aj keď máte telefón, tablet alebo hudobný prehrávač ďaleko od seba. Hudbu môžete prehrávať z ľubovoľného zariadenia, ktoré má 3,5 mm mini jack. Konektory sú vyrobené z pozinkovanej medi a sú pokovované 24 karátovým zlatom, čo zaisťuje, že zvuk bude plný a bezchybný. Celý kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov. To mu dáva lepšiu odolnosť voči menšiemu poškodeniu, zlomeninám a roztrhnutiu. Predlžovací kábel umožňuje pripojenie slúchadiel so zabudovaným mikrofónom. Parametre: • Výrobca: Dudao • Typ kábla: audio kábel • Funkcie kábla: zvuk • Typ konektora: 3,5 mm mini jack samec / samica • Dĺžka kábla: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L11S AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, strieborný (L11S black) , Dudao x14pro slúchadlá do uší 3.5 mm mini jack, biele (dud244149)

Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 1m, strieborný (10597)

Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 1m, strieborný (10597)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Plochý dizajn kábla zabraňuje jeho zamotaniu a kryt z TPE materiálu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu a oderu. Jeden z konektorov je usporiadaný v 90-stupňovom uhle, ktorý zaisťuje optimálne a pohodlné umiestnenie kábla. Vlastnosti: • Konektor: 3,5mm mini jack • Flat prevedenie - plochý kábel • Zaisťuje vysokú kvalitu zvuku • Pozlátené konektory zabraňujú skresleniu signálu • Odolný materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 1m, strieborný (10597) , Audio 3.5 mm jack --> 2x cinch (11994441)

Predlžovací audio kábel Ugreen - AUX Jack 3,5mm - 1m - Sivá KP26286

Detail

Predlžovací kábel Predlžovací kábel UGREEN AV124 3,5 mm pre slúchadlá vám poskytne vynikajúcu kvalitu zvuku a slobodu používania, o ktorej ste snívali. Odolný, chránený proti opotrebovaniu a zamotaniu - vydrží vám dlho. Jeho pozlátený konektor a medené jadro poskytujú fantastickú kvalitu zvuku a zaručujú spoľahlivý prenos. 3,5 mm - Plná kompatibilita Otravuje vás príliš krátky kábel pre vaše slúchadlá, s predlžovacím káblom UGREEN to už nie je problém! Je kompatibilný so širokou škálou zariadení, môžete ho pripojiť k mnohým slúchadlám, telefónom alebo notebookom. 3,5 mm konektor sa dokonale prispôsobí vášmu zariadeniu a vďaka systému Plug and Play sa nemusíte starať o zložitú konfiguráciu. Produkt podporuje aj technológiu Audiocast. Bleskový prenos Vďaka premyslenej konštrukcii kábel zabezpečuje bleskový prenos signálu. 3,5 mm konektor bol pokrytý 24-karátovým zlatom, vďaka čomu je odolný voči oxidácii a mimoriadne trvanlivý, takže si vždy môžete vychutnať stabilné pripojenie - na nepríjemné poruchy čoskoro zabudnete. Vysokokvalitný vodič Vysokokvalitné medené jadro dokonale vedie signál a zaručuje krištáľovo čistý zvuk. Či už prehrávate svoje obľúbené skladby alebo sledujete napínavý film, všetko budete počuť nahlas a čisto. Pôsobivo odolný Tento kábel, pokrytý ekologickým TPE, je odolný voči roztiahnutiu, opotrebovaniu, teplu a mechanickému poškodeniu a prekvapí vás svojou dlhou životnosťou. Užívajte si jeho funkčnosť tak dlho, ako budete chcieť - určite nebudete sklamaní! Špecifikácia: Názov: 3.predlžovací kábel 5 mm samec - samica Model: AV124 Konektor: Pozlátený 24K Kábel: Medený smaltovaný Materiál: TPE Kompatibilita: Všetky zariadenia s 3,5 mm aux vstupom Dĺžka: 1m (izmael.eu)

Podobné produkty ako Predlžovací audio kábel Ugreen - AUX Jack 3,5mm - 1m - Sivá KP26286 , Hama audio 3.5 mm jack - 2 cinch zásuvky (122376)

Dudao L12S AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, biely (L12S white)

Dudao L12S AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, biely (L12S white)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, jeden z konektorov pripojte k portu pre slúchadlá na telefóne a druhý ku konektoru AUX na reproduktore alebo na rádiu. Samotný kábel je pokrytý gumovou izolačnou vrstvou odolnou proti poškodeniu. Toto jednoduché zariadenie bude užitočné pre každého, kto rád počúva hudbu. Parametre: • Výrobca: Dudao • Typ kábla: audio kábel 3.5mm mini jack (samec) • Kryt je vyrobený z odolného hliníka, kábel je pokrytý odolnou gumovou izolačnou vrstvou • Dĺžka kábla: 1m • Počet pinov: 3 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L12S AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, biely (L12S white) , Vention 3.5mm jack right angle male to male flat aux cable 1m gray aluminum alloy type (banhf)

Dudao L11 AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, biely (L11 white)

Dudao L11 AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, biely (L11 white)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, jeden z konektorov pripojte k portu pre slúchadlá na telefóne a druhý ku konektoru AUX na veži alebo na rádiu. Kábel je vyrobený z pevných a odolných materiálov. Samotný kábel je pokrytý gumovou izolačnou vrstvou odolnou proti poškodeniu. Toto jednoduché zariadenie bude užitočné pre každého, kto rád počúva hudbu. Parametre: • Výrobca: Dudao • Typ kábla: audio kábel • Konektory: 2x 3.5mm mini jack (samec) • Káblové funkcie: zvuk • Dĺžka kábla: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L11 AUX kábel 3.5mm mini jack 1m, biely (L11 white) , Lithe audio rca - 3,5 mm jack kábel (01273)

Ugreen AV143 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack 1m, šedý (30633)

Detail

Kábel Ugreen AV143 s konektorom USB-C na 3.5mm mini jack slúži na pripojenie zariadení, ktoré majú 3.5mm audio výstup (napr. slúchadlá, reproduktory) k zariadeniam s USB-C portom (napr. smartfóny, tablety, počítače). Pomocou tohto kábla môžete pripojiť slúchadlá alebo reproduktory k zariadeniam, ktoré nemajú 3.5mm audio výstup, ako sú niektoré nové smartfóny. Kvalitný prenos zvuku Kábel umožňuje prenos zvuku bez straty a chráni pred 98% šumom. Nylonový oplet Nylonový materiál je vyrobený z najkvalitnejších materiálov a je odolný voči oderu, roztrhnutiu a drobnému mechanickému poškodeniu. Parametre: • Produkt: UGREEN • Model: AV119 • Konektor: USB-C / 3.5mm mini jack • Materiál: Medený/pozlátený konektor • Dĺžka: 1 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV143 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack 1m, šedý (30633) , Connect it aux kazetový adaptér, 3,5 mm jack, čierna (cff-1050-bk)

Ugreen AV182 audio kábel 3.5mm mini jack / XLR 1m, čierny (AV182)

Detail

Audio kábel s 3,5 mm mini jack konektorom a XLR konektorom je kábel, ktorý umožňuje prepojiť zariadenia s týmito dvoma typmi konektorov. Konektor 3.5mm mini jack sa bežne používa pre pripojenie slúchadiel, reproduktorov a iných zvukových zariadení k počítačom, mobilným telefónom a iným prenosným zariadeniam. XLR konektor sa často používa v profesionálnych zvukových aplikáciách. Tento konektor umožňuje prenos vyváženého zvukového signálu a je často používaný pre prenos mikrofónového signálu a prepojenie s mixážnym pultom alebo zosilňovačom. Audio kábel s 3,5 mm mini jack konektorom a XLR konektorom umožňuje prepojiť tieto dva typy konektorov a prenášať analógový zvukový signál medzi nimi. Tento kábel môže byť použitý na prepojenie prenosných zariadení, ako sú napríklad mobilné telefóny alebo prehrávače MP3, s profesionálnym zvukovým systémom alebo na prepojenie mikrofónu s mixážnym pultom alebo iným zvukovým zariadením. Výnimočná kvalita zvuku S trojitým tienením bezkyslíkatých medených vodičov zaisťuje kábel Ugreen XLR bezšumový a čistý zvuk. Prémiový materiál Vonkajší PVC plášť kábla je flexibilný, aby sa dal ľahko pohybovať po pódiu bez obáv z prasknutia a poškodenia. Kovové XLR konektory sú natrvalo pripevnené k zariadeniu a nevypadávajú. Vyznačuje sa veľkou odolnosťou, vďaka čomu poskytuje zvuk najvyššej kvality. Je kompatibilný s mnohými zariadeniami, čo dáva veľa možností pre kreatívnu tvorbu hudby. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: AV182 • Typy konektorov: 3,5 mm jack / XLR • Jadro: meď • Pozlátené konektory • Priemer drôtu: 4,9 mm • Dĺžka: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV182 audio kábel 3.5mm mini jack / XLR 1m, čierny (AV182) , Swissten selfie tyč 3.5 jack (32000200)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 1m, modrý (40673)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 1m, modrý (40673)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu a mať prehrávacie zariadenie ďaleko od seba, napríklad smartphone alebo tablet. Vysoká kvalita Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu, zlomeniu alebo roztrhnutiu. Umožňuje vám pohodlne počúvať hudbu aj mimo počítača alebo telefónu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektor: 3.5mm mini jack (samec/samica) • Materiál: TPE + hliníkový materiál • Dĺžka: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 1m, modrý (40673) , Cellularline aux music cable konektory ligtning + 3,5 mm jack, mfi certifikácia, biely (auxmusicmfiw)

MOBILNET DAD-0125-AUX-LIGHT STRIEBORNY LIGHTNING NA 3,5MM JACK 1M KABEL (E)

Detail

AUX KÁBEL - LIGHTNING . mobilNET pomocou tohto kábla pristupujte k svojim obľúbeným skladbám alebo podcastom na svojom iPhone pomocou tohto 3,5mm pre Apple Lightning. Pripojte Lightning konektor k vášmu iPhone a 3,5mm konektor k vášmu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MOBILNET DAD-0125-AUX-LIGHT STRIEBORNY LIGHTNING NA 3,5MM JACK 1M KABEL (E) , Vention trrs 3.5mm male to male aux cable 1m gray (baqhf)

Ugreen AV128 Jack Kábel 6,35 mm - 1m - Sivá KP26287

Detail

Kábel Ugreen AV128 - Vynikajúca kvalita zvuku Audio kábel UGREEN AV128 s priemerom 6,5 mm až 6,35 mm ponúka vynikajúcu kvalitu, čistý zvuk a je kompatibilný so širokou škálou nástrojov a zariadení, aby vám poskytol nové a nezabudnuteľné hudobné zážitky. Vysokokvalitný postriebrený vodič a pozlátené konektory zaručujú rýchly a spoľahlivý prenos signálu. Vychutnajte si širokú kompatibilitu UGREEN AV128 vás pozýva na skutočné hudobné hody. Tento praktický kábel môžete jednoducho použiť na pripojenie elektrickej gitary, mikrofónu, zosilňovača, zvukového mixéra alebo reproduktora. Takáto široká kompatibilita vám dáva takmer neobmedzené možnosti hrania sa so zvukom! Spoľahlivé pripojenie Postriebrený vodič je zodpovedný za to, že vám zabezpečí bleskový a zároveň stabilný prenos zvukového signálu. Vďaka nemu sa môžete rozlúčiť s oneskorením a inými podobnými problémami. Táto jemná časť kábla je chránená opleteným nylonovým plášťom, ktorý je odolný voči poškriabaniu, ohnutiu alebo oderu. Vysokokvalitné konektory Pozlátené konektory kábla sa vyznačujú odolnosťou proti korózii, trvanlivosťou a robustnosťou a boli navrhnuté tak, aby po zapojení do príslušných zásuviek nevypadli ani sa neuvoľnili. Dodatočnú ochranu zabezpečuje odolný zinkový plášť. Špecifikácia Model:AV128 Farba:Sivá Dĺžka zástrčky:6.35 mm Materiál:Čistá meď Dĺžka:1 meter (izmael.eu)

Podobné produkty ako Ugreen AV128 Jack Kábel 6,35 mm - 1m - Sivá KP26287 , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 1 m strieborný (apw-cba3jf01s)

Kábel AUX mini jack 3,5 mm kábel (samec) - 3,5 mm mini jack (samec) 2 m - Čierna KP15002

Kábel AUX mini jack 3,5 mm kábel (samec) - 3,5 mm mini jack (samec) 2 m - Čierna KP15002
Detail

Kábel, AUX kábel s 3,5 mm mini jack (samec) a 3,5 mm mini jack (samec) Ugreen 2 m dlhý - čierny (AV183) Od telefónu k mikrofónu! Kábel s dvomi 3,5 mm mini jack konektormi je skutočným hitom pre všetkých milovníkov hudby. Umožní vám pripojiť veľa prenosných zariadení: reproduktor s notebookom, mikrofón s telefónom, slúchadlá s televízorom... Zoznam možností je naozaj dlhý. Kábel Ugreen je dlhý 2 m, vďaka čomu je jeho používanie veľmi pohodlné. Špecifikácia: Značka: Ugreen Model: AV183 Konektory: 3,5 mm mini jack (samec) - 3,5 mm mini jack (samec) Plášť: vodivá tkanina s grafénom a pocínovanou meďou Materiál vodiča: smaltovaná meď Materiál plášťa: hliníková zliatina Dĺžka kábla: 2 m Hmotnosť: 20 g Čierna farba Najdôležitejšie výhody kábla Ugreen AV183: Umožňuje vám pripojiť veľa zariadení k smartfónu, notebooku alebo tabletu, vr. reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), mikrofón, slúchadlá alebo zvuková karta Poskytuje čistý zvuk bez oneskorenia - smaltovaný medený kábel zaručuje stabilný prenos zvuku a žiadny šum Vydrží aj intenzívne používanie . Kryt je vyrobený z odolného a ohybu odolného materiálu Nahrávajte, prehrávajte, zosilňujte zvuk Kábel pripojí všetky zariadenia, ktoré majú 3,5 mm mini jack konektor. Aké sú tieto zariadenia? Telefóny, počítače, tablety, mp3 prehrávače, televízory, zvukové karty, mikrofóny, reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), slúchadlá ... S káblom si môžete nahrávať svoj hlas alebo prehrávať obľúbené pesničky či hudbu z filmu, na ktorom práve pozeráte externý reproduktor. Vysoká kvalita zvuku Profesionálny smaltovaný medený kábel poskytuje stabilnejší prenos zvukového signálu. Zabudnite na oneskorenie prenosu zvuku medzi vašou videohrou a slúchadlami zapojenými do prenosného počítača. Vďaka káblu Ugreen bude zvuk čistý a bez šumu. Odolný kábel na dlhú dobu Pozlátené káblové zástrčky Ugreen nehrdzavejú, sú odolné voči opotrebovaniu a poškriabaniu. Aj pri intenzívnom používaní vyzerajú ako nové. Meď použitá v kábli zaisťuje maximálnu odolnosť a vodivosť. Elegantný vzhľad, pevné spracovanie Kábel Ugreen je opletený odolným nylonom, vďaka čomu je kábel flexibilný, pričom sa nezamotáva. Môžete ho jednoducho pripevniť a odpojiť – aj bez vyberania puzdra na telefón. Má elegantný, klasický dizajn. (izmael.eu)

Podobné produkty ako Kábel AUX mini jack 3,5 mm kábel (samec) - 3,5 mm mini jack (samec) 2 m - Čierna KP15002 , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 1 m strieborný (apw-cba3jm01s)

Ugreen Flat audio kábel 3.5mm mini jack 3m, strieborný

Ugreen Flat audio kábel 3.5mm mini jack 3m, strieborný
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Plochý dizajn kábla zabraňuje jeho zamotaniu a kryt z TPE materiálu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu a oderu. Jeden z konektorov je usporiadaný v 90-stupňovom uhle, ktorý zaisťuje optimálne a pohodlné umiestnenie kábla. Vlastnosti: • Konektor: 3,5mm mini jack • Flat prevedenie - plochý kábel • Zaisťuje vysokú kvalitu zvuku • Pozlátené konektory zabraňujú skresleniu signálu • Odolný materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Flat audio kábel 3.5mm mini jack 3m, strieborný , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 3 m strieborný (apw-cba3jm03s)

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 20cm, strieborný

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 20cm, strieborný
Detail

Rozdeľovač slúchadiel Ugreen je praktický 20 cm kábel, ktorý vám umožní počúvať hudbu alebo sledovať filmy napríklad z jedného telefónu na dvoch pároch slúchadiel. Je kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré sú vybavené 3,5 mm jack konektorom. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 20cm, strieborný , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 2 m strieborný (apw-cba3jf02s)

Ugreen Flat audio kábel 3.5mm mini jack 2m, strieborný

Ugreen Flat audio kábel 3.5mm mini jack 2m, strieborný
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Plochý dizajn kábla zabraňuje jeho zamotaniu a kryt z TPE materiálu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu a oderu. Jeden z konektorov je usporiadaný v 90-stupňovom uhle, ktorý zaisťuje optimálne a pohodlné umiestnenie kábla. Vlastnosti: • Konektor: 3,5mm mini jack • Flat prevedenie - plochý kábel • Zaisťuje vysokú kvalitu zvuku • Pozlátené konektory zabraňujú skresleniu signálu • Odolný materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Flat audio kábel 3.5mm mini jack 2m, strieborný , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 2 m strieborný (apw-cba3jm02s)

Ugreen AV126 audio kábel 3.5 mm jack - 2x 6.35 mm jack 1m, sivý (10613)

Ugreen AV126 audio kábel 3.5 mm jack - 2x 6.35 mm jack 1m, sivý (10613)
Detail

Audio kábel TRS 3,5 mm / TS 6,35 mm vám poskytne úplne nový a mimoriadny hudobný zážitok. Pozlátené konektory zaisťujú spoľahlivý prenos zvuku a opletené poťahy chránia jemné časti produktu. Široká kompatibilita vám otvára veľa zaujímavých možností. Krištáľovo čistý zvuk Medené jadro dokonale vedie zvukový signál. Vďaka tomu kábel ponúka zvuk najvyššej kvality. Krištáľovo čistý zvuk a dokonalé vyváženie vysokých a nízkych tónov - pomocou kábla UGREEN AV126 budete opäť potešení svojimi obľúbenými skladbami. Spoľahlivý prenos Pozlátené konektory vám umožňujú vychutnať si stabilný a rýchly prenos. Dodatočná ochrana zo zliatiny zinku chráni jemné prvky. Opletený povlak je odolný proti mechanickému poškodeniu a ohybu. Chráni vnútro kábla a predlžuje jeho životnosť. Široká kompatibilita Kábel je kompatibilný s mnohými zariadeniami, takže ho môžete používať rôznymi spôsobmi. Pripojte telefón alebo televízor k zosilňovaču a počúvajte svoje obľúbené skladby tak, ako chcete. AV126 je tiež kompatibilný s televízormi, reproduktormi a zvukovými mixážnymi pultmi - vyskúšajte jeho úžasné možnosti! Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3,5 mm TRS/ 2x 6,35 mm TS • Pozlátený konektor • Medený drôt • Materiál: opletená bavlna • Dĺžka 1 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV126 audio kábel 3.5 mm jack - 2x 6.35 mm jack 1m, sivý (10613) , Premiumcord kábel stereo jack 3,5 mm m/m 15 m (kjackmm15)

Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 5m, strieborný (10729)

Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 5m, strieborný (10729)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Plochý dizajn kábla zabraňuje jeho zamotaniu a kryt z TPE materiálu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu a oderu. Jeden z konektorov je usporiadaný v 90-stupňovom uhle, ktorý zaisťuje optimálne a pohodlné umiestnenie kábla. Vlastnosti: • Konektor: 3,5mm mini jack • Flat prevedenie - plochý kábel • Zaisťuje vysokú kvalitu zvuku • Pozlátené konektory zabraňujú skresleniu signálu • Odolný materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 5m, strieborný (10729) , Premiumcord kábel jack 3,5 mm-2xcinch m/m 15 m (kjackcin15)

Ugreen Cord audio kábel 3,5mm mini jack 3m, strieborný (10595)

Ugreen Cord audio kábel 3,5mm mini jack 3m, strieborný (10595)
Detail

Predlžovací audio kábel Ugreen Cord rozširuje spojenie medzi iPhonom, iPodom, MP3 prehrávačmi, smartfónmi, tabletmi alebo inými 3,5mm zariadeniami vybavenými AUX portmi k vašim slúchadlám, slúchadlám, reproduktorom a autorádiu. Pomocou kábla si komfortne predĺžite kábel slúchadiel, vďaka čomu sa nemusíte obmedzovať. Štandardne využívaný Jack s priemerom 3,5 mm patrí medzi najčastejšie využívané štandardy u audio káblov a dokáže prepojiť veľkú väčšinu klasických slúchadiel, prehrávačov aj audioproduktov. Pozlátené konektory odolávajú korózii a zaisťujú optimálnu kvalitu zvuku. Upozornenie: Ak používate slúchadlá TRRS (4-vodičové) s týmto predlžovacím káblom, zvuk bude fungovať, ale mikrofón nie. Kábel nie je funkčný s integrovaným ovládaním hlasitosti na slúchadlách. Vlastnosti: • Konektor: 3,5mm mini jack • Rozšíri možnosti zariadení • Pozlátené konektory • Dĺžka: 3m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Cord audio kábel 3,5mm mini jack 3m, strieborný (10595) , Premiumcord kábel jack 3,5 mm-2xcinch m/f 0,2 m (kjackcinf02)

MG AUX kábel 3.5mm mini jack 50cm, čierny

MG AUX kábel 3.5mm mini jack 50cm, čierny
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG AUX kábel 3.5mm mini jack 50cm, čierny , Ugreen usb 3.0 3.5 inch hard drive box (50422)

Dudao uhlový kábel AUX mini jack 3,5 mm kábel - 1 m - Biela KP26482

Detail

Máte v telefóne alebo tablete skvelú hudbu, ktorú si chcete prehrať na veži alebo z audiosystému v aute, no momentálne ju nemôžete nahrať na CD a vaše audio zariadenie nemá USB konektor flash disk? Teraz to už nie je problém! Všetko, čo musíte urobiť, je získať audio kábel AUX mini jack a budete môcť počúvať svoju obľúbenú hudbu z audio zariadenia doma alebo cez rádio v aute! Jeho použitie je veľmi jednoduché, pripojte jeden z terminálov k portu pre slúchadlá na telefóne a druhý k zástrčke AUX na veži alebo rádiu. To je všetko! Stačí v hudobnom programe stlačiť tlačidlo „Play“ a budete ho počuť lepšie, ako by ste ho počúvali z reproduktora zabudovaného vo vašom zariadení. Výrobca tohto gadgetu, spoločnosť Dudao, ho skonštruoval z pevných a odolných materiálov. Samotný kábel je pokrytý gumovou izolačnou vrstvou odolnou voči poškodeniu. Toto jednoduché zariadenie bude užitočné pre každého, kto rád počúva hudbu! Špicifikácia Vysokokvalitný audio kábel AUX mini jack od Dudao Slúži na pripojenie telefónu, tabletu alebo počítača napr. veža alebo autorádio s portom AUX Puzdro je vyrobené z odolného hliníka, kábel je pokrytý odolnou gumovou izolačnou vrstvou Dĺžka kábla: 1m Typ konektora: 2 x mini jack (samec) (izmael.eu)

Podobné produkty ako Dudao uhlový kábel AUX mini jack 3,5 mm kábel - 1 m - Biela KP26482 , Ugreen usb 2.0 to 3.5 mm bluetooth transmitter/receiver adapter with audio cable (60300)

Dudao elastický kábel AUX mini jack 3,5 mm - 1.50 m - Čierna KP26672

Detail

Máte v telefóne alebo tablete skvelú hudbu, ktorú si chcete prehrať na veži alebo z audiosystému v aute, no momentálne ju nemôžete nahrať na CD a vaše audio zariadenie nemá USB konektor flash disk? Teraz to už nie je problém! Všetko, čo musíte urobiť, je zaobstarať si odpružený audio kábel AUX mini jack a budete môcť počúvať svoju obľúbenú hudbu z audio zariadenia doma alebo cez rádio v aute! Jeho ovládanie je veľmi jednoduché, pripojte jeden z terminálov k portu pre slúchadlá na telefóne a druhý k zástrčke AUX na veži alebo rádiu. A teraz! Stačí v hudobnom programe stlačiť tlačidlo „Play“ a budete ho počuť lepšie, ako by ste ho počúvali z reproduktora zabudovaného vo vašom smartfóne. Výrobca tohto gadgetu, spoločnosť Dudao, ho skonštruoval z pevných a odolných materiálov. Samotný kábel je pokrytý gumovou izolačnou vrstvou odolnou voči poškodeniu. Toto jednoduché zariadenie bude užitočné pre každého, kto rád počúva hudbu! Vlastnosti: Vysokokvalitný, roztiahnuteľný, odpružený audio kábel AUX mini jack od Dudao Slúži na pripojenie telefónu, tabletu alebo počítača napr. veža alebo autorádio s portom AUX Puzdro je vyrobené z odolného hliníka, kábel je pokrytý odolnou gumovou izolačnou vrstvou Dĺžka kábla: 1.5 m (natiahnutý) Typ konektora: 2 x mini jack (samec) (izmael.eu)

Podobné produkty ako Dudao elastický kábel AUX mini jack 3,5 mm - 1.50 m - Čierna KP26672 , Alzapower lightning mfi to 3,5 mm jack (f) strieborný (apw-admfi3j01s)

Dudao L12 AUX kábel 3.5mm mini jack 1.5m, biely (L12 white)

Dudao L12 AUX kábel 3.5mm mini jack 1.5m, biely (L12 white)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, jeden z konektorov pripojte k portu pre slúchadlá na telefóne a druhý ku konektoru AUX na reproduktore alebo na rádiu. Samotný kábel je pokrytý gumovou izolačnou vrstvou odolnou proti poškodeniu. Toto jednoduché zariadenie bude užitočné pre každého, kto rád počúva hudbu. Parametre: • Výrobca: Dudao • Typ kábla: audio kábel 3.5mm mini jack (samec) • Kryt je vyrobený z odolného hliníka, kábel je pokrytý odolnou gumovou izolačnou vrstvou • Dĺžka kábla: 1,5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L12 AUX kábel 3.5mm mini jack 1.5m, biely (L12 white) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack 4p-trrs (m) to 3,5 mm jack (m) 0,5 m strieborný (apw-cba4jm005s)

Dudao L12 AUX kábel 3.5mm mini jack 1.7m, čierny (L12 black)

Dudao L12 AUX kábel 3.5mm mini jack 1.7m, čierny (L12 black)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, jeden z konektorov pripojte k portu pre slúchadlá na telefóne a druhý ku konektoru AUX na reproduktore alebo na rádiu. Samotný kábel je pokrytý gumovou izolačnou vrstvou odolnou proti poškodeniu. Toto jednoduché zariadenie bude užitočné pre každého, kto rád počúva hudbu. Parametre: • Výrobca: Dudao • Typ kábla: audio kábel 3.5mm mini jack (samec) • Kryt je vyrobený z odolného hliníka, kábel je pokrytý odolnou gumovou izolačnou vrstvou • Dĺžka kábla: 1,7m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L12 AUX kábel 3.5mm mini jack 1.7m, čierny (L12 black) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack 4p-trrs (m) to 3,5 mm jack (m) 1,5 m strieborný (apw-cba4jm015s)

Ugreen audio kábel 3,5 mm mini jack (samec) - XLR (samica) 1 m - Čierna KP26485

Detail

Ugreen audio kábel 3,5 mm mini jack (samec) - XLR (samica) 1 m čierna (AV182) Tento kábel slúži na pripojenie mikrofónu napr. do reproduktorov, zosilňovača, počítača a iných zariadení vybavených XLR konektorom. Nielenže zvyšuje dosah a umožňuje vám voľný pohyb, ale tiež chráni XLR konektor na vašom zariadení pred poškodením v dôsledku neustáleho pohybu. Výnimočná kvalita zvuku S trojitým tienením bezkyslíkatých medených vodičov zaisťuje kábel Ugreen XLR bezšumový a čistý zvuk. Prémiový materiál Vonkajší PVC plášť kábla je flexibilný, aby sa dal ľahko pohybovať po pódiu bez obáv z prasknutia a poškodenia. Kovové XLR konektory sú natrvalo pripevnené k zariadeniu a nevypadávajú. Vyznačuje sa veľkou odolnosťou, vďaka čomu poskytuje zvuk najvyššej kvality. Je kompatibilný s mnohými zariadeniami, čo dáva veľa možností pre kreatívnu tvorbu hudby. Špecifikácia: Značka: Ugreen Model: AV182 Typy konektorov: 3,5 mm jack XLR Jadro: meď Zátky: pozlátené Priemer drôtu: 4,9 mm Dĺžka: 1m (izmael.eu)

Podobné produkty ako Ugreen audio kábel 3,5 mm mini jack (samec) - XLR (samica) 1 m - Čierna KP26485 , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack 4p-trrs (m) to 3,5 mm jack (m) 1 m strieborný (apw-cba4jm01s)

Ugreen AV198 audio kábel 3.5 mm jack / 2x RCA F/M 1m, hnedý (AV198 50130)

Ugreen AV198 audio kábel 3.5 mm jack / 2x RCA F/M 1m, hnedý (AV198 50130)
Detail

Analógový audio kábel od spoločnosti Ugreen s konektorom 3,5 mm mini jack na jednom konci a dvoma konektormi RCA na druhom konci. Umožňuje vám pripojiť telefón, smartfón alebo iné zariadenie k audio zariadeniu. Mnoho mobilných zariadení je vybavených analógovým 3,5 mm mini jackom, ku ktorému sa pripájajú slúchadlá. Rovnaký konektor možno použiť na odosielanie zvuku z telefónu do iného zvukového zariadenia. Kábel Ugreen vám dáva možnosť pripojiť vaše mobilné zariadenie napríklad k zosilňovaču alebo aktívnym reproduktorom. Tento konkrétny kábel má konektor 3,5 mm mini jack samica. Preto na pripojenie telefónu k nemu potrebujete dodatočný kábel AUX s 3,5 mm mini jack konektorom na oboch stranách. Káblové konektory sú pozlátené a jeho jadro je po celej dĺžke tienené. To poskytuje skvelú kvalitu zvuku, ktorú ocení každý, kto rád počúva hudbu. Parametre: • Konektory: 3,5 mm mini jack (samica), 2x RCA (samec) • Pozlátené konektory • Materiál: Čistý medený drôt • Dĺžka kábla: 1 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV198 audio kábel 3.5 mm jack / 2x RCA F/M 1m, hnedý (AV198 50130) , Audio 3.5 mm --> 6.3 mm (11924407)

HOCO audio kábel - UPA11 AUX jack 3,5mm - 1m - Červená/Čierna KP26691

Detail

UPA04 Hoco Noble sound je AUX audio kábel s mikrofónom a jedným kľúčovým ovládačom z nylonového opletu.Na oboch stranách je 3,5 mm jack z hliníkovej zliatiny. Vlastnosti Dĺžka: 1m Hmotnosť: 10g Vonkajší poťah: TPE Penová línia, špecifikácie jadra: (14/0,08 penová línia + 250D nylonový drôt) *3C OD3,0±0,1MM (izmael.eu)

Podobné produkty ako HOCO audio kábel - UPA11 AUX jack 3,5mm - 1m - Červená/Čierna KP26691 , Ugreen lightning mfi to 3,5 mm jack (m) cable silver 1 m (70509)

Dudao L11 audio kábel 3.5mm mini jack 1m, čierny (L11 black)

Dudao L11 audio kábel 3.5mm mini jack 1m, čierny (L11 black)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, jeden z konektorov pripojte k portu pre slúchadlá na telefóne a druhý ku konektoru AUX na veži alebo na rádiu. Kábel je vyrobený z pevných a odolných materiálov. Samotný kábel je pokrytý gumovou izolačnou vrstvou odolnou proti poškodeniu. Toto jednoduché zariadenie bude užitočné pre každého, kto rád počúva hudbu. Parametre: • Výrobca: Dudao • Typ kábla: audio kábel • Konektory: 2x 3.5mm mini jack (samec) • Káblové funkcie: zvuk • Dĺžka kábla: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L11 audio kábel 3.5mm mini jack 1m, čierny (L11 black) , Premiumcord kábel jack 3,5 mm – 2× cinch f/m 20 cm (kjackcinb02)

Ugreen MFI audio kábel Lightning / 3.5mm mini jack, sivý

Ugreen MFI audio kábel Lightning / 3.5mm mini jack, sivý
Detail

Certifikovaný zvukový kábel s konektorom Lightning na 3,5 mm mini jack. Umožňuje vám pripojiť telefón alebo tablet s konektorom Lithtning k slúchadlám s konektorom 3,5 mm alebo napríklad portom AUX na autorádiu. To umožňuje prehrávanie hudby z telefónu v slúchadlách alebo externom hudobnom systéme, ktorý nemá bezdrôtové pripojenie Bluetooth. Kábel je odolný, nylonový oplet ho chráni pred mechanickým poškodením. Certifikácia Apple MFI zaisťuje, že je kábel kompatibilný s akýmkoľvek telefónom iPhone, iPad s iOS verzie 10.3.1 alebo novšej. Funguje to pri každom pripojení bez vyskakovacieho okna so správou o neoriginálnom príslušenstve. Parametre: • Konektory: Lightning / 3.5mm mini jack • Certfikácia MFI (Made For iPhone) • Kompatibilita: iPhone / iPad • Materiál: nylon (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MFI audio kábel Lightning / 3.5mm mini jack, sivý , Vention 3.5mm jack male to male flat aux cable 1.5m gray (baphg)

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny
Detail

Rozdeľovač slúchadiel Ugreen je praktický 25 cm kábel, ktorý vám umožní počúvať hudbu alebo sledovať filmy napríklad z jedného telefónu na dvoch pároch slúchadiel. Je kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré sú vybavené 3,5 mm jack konektorom. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny , Premiumcord jack m 3.5 -> 2x cinch m, 5 m (kjackcin5)

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 20cm, sivý

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 20cm, sivý
Detail

Rozdeľovač slúchadiel Ugreen vám umožňuje súčasne pripojiť slúchadlá alebo reproduktory a mikrofón ku konektoru 3,5mm mini jack na počítači alebo telefóne. Oba konektory sú intuitívne označené ikonami mikrofónu a slúchadiel. Pomocou kábla môžete pohodlne telefonovať a počúvať hudbu. Poskytuje vysokú kvalitu zvuku. Bol vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči menšiemu mechanickému poškodeniu. Vystužené konektory zabraňujú pretrhnutiu kábla na chúlostivých miestach. Parametre: • Samostatný konektor pre slúchadlá a mikrofón • Dĺžka: 20 cm • Materiál: TPE, hliník • Typ konektora: 3,5 mm mini jack (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 20cm, sivý , Ugreen usb-c to lightning silicone cable 1m (pink) (60625)

Ugreen AV183 kábel 3.5mm mini jack / 3.5mm mini jack M/M 3m, čierny (AV183)

Ugreen AV183 kábel 3.5mm mini jack / 3.5mm mini jack M/M 3m, čierny (AV183)
Detail

Kábel s dvomi 3,5 mm mini jack konektormi je skutočným hitom pre všetkých milovníkov hudby. Umožní vám pripojiť veľa prenosných zariadení: reproduktor s notebookom, mikrofón s telefónom, slúchadlá s televízorom a pod. Zoznam možností je naozaj dlhý. Nahrávajte, prehrávajte, zosilňujte zvuk Kábel pripojí všetky zariadenia, ktoré majú 3,5 mm mini jack konektor. Aké sú tieto zariadenia? Telefóny, počítače, tablety, mp3 prehrávače, televízory, zvukové karty, mikrofóny, reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), slúchadlá a podobne. Pomocou kábla si môžete nahrať svoj hlas alebo prehrať svoje obľúbené pesničky či hudbu z filmu, ktorý práve pozeráte na externom reproduktore. Vysoká kvalita zvuku Profesionálny smaltovaný medený kábel poskytuje stabilnejší prenos zvukového signálu. Zabudnite na oneskorenie prenosu zvuku medzi vašou videohrou a slúchadlami zapojenými do prenosného počítača. Vďaka káblu Ugreen bude zvuk čistý a bez šumu. Odolný kábel na dlhú dobu Pozlátené káblové zástrčky Ugreen nehrdzavejú, sú odolné voči opotrebovaniu a poškriabaniu. Aj pri intenzívnom používaní vyzerajú ako nové. Meď použitá v kábli zaisťuje maximálnu odolnosť a vodivosť. Elegantný vzhľad, pevné spracovanie Kábel Ugreen je opletený odolným nylonom, vďaka čomu je kábel flexibilný, pričom sa nezamotáva. Môžete ho jednoducho pripevniť a odpojiť - aj bez vyberania puzdra na telefón. Má elegantný, klasický dizajn. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektory: 3,5 mm mini jack (samec) - 3,5 mm mini jack (samec) • Plášť: vodivá tkanina s grafénom a pocínovanou meďou • Materiál vodiča: smaltovaná meď • Materiál plášťa: hliníková zliatina • Dĺžka: 3 m • Hmotnosť: 20 g Vlastnosti: • Umožňuje vám pripojiť veľa zariadení k smartfónu, notebooku alebo tabletu • Poskytuje čistý zvuk bez oneskorenia • Smaltovaný medený kábel zaručuje stabilný prenos zvuku a žiadny šum • Kryt je vyrobený z odolného a ohybu odolného materiálu (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV183 kábel 3.5mm mini jack / 3.5mm mini jack M/M 3m, čierny (AV183)

Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm jack / 2RCA M/M 1m, čierny (10749)

Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm jack / 2RCA M/M 1m, čierny (10749)
Detail

Zvukový kábel od spoločnosti Ugreen s konektorom 3,5 mm jack na jednom konci a dvomi konektormi RCA na druhom konci. Umožňuje vám pripojiť telefón, smartphone alebo iné zariadenie k audio zariadeniu. Mnoho mobilných zariadení je vybavených 3,5 mm jackom, ku ktorému sú pripojené slúchadlá. Rovnaký konektor možno použiť na odosielanie zvuku z telefónu do iného zvukového zariadenia. Kábel Ugreen vám dáva možnosť pripojiť vaše mobilné zariadenie napríklad k zosilňovaču alebo aktívnym reproduktorom. Káblové konektory sú pozlátené a ich jadro je po celej dĺžke tienené. To poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku, ktorú ocení každý, kto má rád počúvanie hudby. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3,5mm jack / 2x RCA • Typ kábla: zvukový kábel • Dĺžka: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm jack / 2RCA M/M 1m, čierny (10749)

Ugreen CM450 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack, sivý

Ugreen CM450 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack, sivý
Detail

Zvukový kábel je možné pripojiť k smartfónu pomocou konektora USB-C a potom k zariadeniu podľa vášho výberu pomocou konektora AUX. Kábel umožňuje pripojenie k autorádiu, zostave reproduktorov, slúchadiel a mnohým ďalším zariadeniam s príslušným výstupom. Kábel je pružný a potiahnutý vystuženým materiálom, vďaka čomu je mimoriadne odolný a predídete zlomeniu. Parametre: • Typ: Audio kábel • Vonkajší priemer: 3,2 mm • Konektor A: 3,5 mm jack • Konektor B: USB-C • Dĺžka: 1m Vlastnosti: • Zosilnená konštrukcia na konektoroch • Flexibilný kábel • Možnosť mnohostranného použitia • Perfektná kvalita zvuku (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM450 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack, sivý

Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS - 5m - Sivá KP26280

Detail

Ugreen kábel audio kábel TRS mini jack 3,5 mm - jack 6,35 mm - 1 m - sivý Audio kábel Ugreen AV127 je vybavený pozlátenými 3,5 mm a 6,35 mm mini jack konektormi, kryt konektorov je z cínovej zliatiny a plášť kábla z nylonového opletu. Vďaka tomuto riešeniu ponúka vynikajúcu kvalitu zvuku a vyznačuje sa vysokou životnosťou a odolnosťou voči poškodeniu. Produkt je kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré majú tieto konektory, takže ho môžete použiť rôzne. Kompatibilita a účinnosť Produkt je kompatibilný s celým radom zariadení. 3,5 mm konektor sa hodí okrem iného pre tablety, telefóny alebo notebooky a 6,35 mm konektor je vhodný pre elektrické gitary, audio mixpulty, reproduktory, zosilňovače, prijímače a mikrofóny. Zapojte svoje zariadenie a vychutnajte si hlasný zvuk vysokej kvality. Špecifikácia: Výrobca: Ugreen Model: AV127 Dĺžka: 1m Konektor: pozlátený Hrúbka jadra: 26AWG Materiál: zliatina zinku + nylon Typ konektorov: 3,5 mm mini jack, 6,35 mm jack Značka: Ugreen (izmael.eu)

Podobné produkty ako Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS - 5m - Sivá KP26280

Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS, 5m, šedý (10630)

Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS, 5m, šedý (10630)
Detail

Zvukový kábel 3,5 mm mini jack na 6,35 mm TRS je vybavený pozlátenými konektormi, zinkovými plášťmi a kvalitným nylonovým opletením. Vďaka tomu ponúka nielen vynikajúcu kvalitu zvuku, ale vyniká aj svojou odolnosťou proti poškodeniu. Stabilný a rýchly prenos zvukového signálu Tento profesionálny audio kábel vám poskytne skutočné hudobné hody. Postriebrený vodič zaručuje stabilný a rýchly prenos zvukového signálu. Tiež vám umožní vychutnať si dokonalú kvalitu zvuku. Vynikajúca kvalita konektorov Pozlátené konektory sú tiež zodpovedné za zabezpečenie dokonalého zvuku. Vďaka nim môžete opäť obdivovať piesne, ktoré máte radi. Bleskový prenos signálu a krištáľovo čistý zvuk máte na dosah ruky. Široká kompatibilita Kábel je kompatibilný so širokou škálou zariadení. 3,5 mm konektor je vhodný pre tablety, telefóny a notebooky. 6,5 mm konektor je zas vhodný pre elektrické gitary, zvukové mixéry, reproduktory a mikrofóny. Pripojte svoje hudobné zariadenie alebo nástroj k zosilňovaču a vychutnajte si hlasný a vysoko kvalitný zvuk. Spoľahlivý a odolný kábel Kábel je odolný a zároveň pružný. Môžete ho teda s dôverou použiť presne tak, ako chcete. Vďaka nylonovému materiálu je odolný voči ohybu, poškodeniu alebo opotrebovaniu. Rovnako nie je také ľahké ho trieť alebo poškriabať. To všetko znamená vysokú životnosť kábla. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: 3,5 mm mini jack - 6,35 mm TRS • Pozlátený konektor • Postriebrený drôt • Materiál: nylon • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS, 5m, šedý (10630)

AUX dátový kábel - 3,5 mm jack ,

AUX dátový kábel - 3,5 mm jack ,
Detail

3,5 mm vysoko kvalitný AUX kábel so štandardným konektorom jack,ktorý môžete použiť na pripojenie audio zariadení, ako je napríklad smartphone.Kábel má tenkú konštrukciu a má odolný povrch proti zamotaniu a možným prerušeniam.Môže byť vhodný napríklad k prehrávačom do auta, mobilným telefónom a domácim kinám. 3,5 mm jack-jack spojenie Kovové púzdro Prenos zvuku v dobrej kvalite Odolný textilný poťah Kompatibilita: Všetky zariadenia s 3,5 mm jack ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako AUX dátový kábel - 3,5 mm jack ,

MOBILNET DAD-0060-AUX-JACKX TEXTILNY AUX KABEL 2X3.5MM, CIERNY (PLETENY) 1M

MOBILNET DAD-0060-AUX-JACKX TEXTILNY AUX KABEL 2X3.5MM, CIERNY (PLETENY) 1M
Detail

AUX KÁBEL . Pletený AUX kábel 2 x 3.5mm jack čierny 1m . AUX kábel je skvelé príslušenstvo, pomocou ktorého pripojíte smartfón, tablet či mp4 prehrávač k domácemu audiosystému či autorádiu. Disponuje dvomi 3.5 mm audio jackmi. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MOBILNET DAD-0060-AUX-JACKX TEXTILNY AUX KABEL 2X3.5MM, CIERNY (PLETENY) 1M

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack F/M, modrý

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack F/M, modrý
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu a mať prehrávacie zariadenie ďaleko od seba, napríklad smartphone alebo tablet. Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov - zaujme nielen svojou odolnosťou, ale aj kvalitou zvuku Hi-Fi. Široká kompatibilita Nebojte sa problémov s kompatibilitou predlžovacieho kábla. Pripojíte k nemu svoje slúchadlá, reproduktor alebo stereo súpravu bez najmenších problémov. 3,5 mm konektor je kompatibilný s väčšinou smartphonov, tabletov, počítačov a notebookov. Zvuk na najvyššej úrovni Kábel zo smaltovanej medi zaisťuje vynikajúcu kvalitu zvuku. Pozlátený konektor zase zaručuje bleskurýchly a stabilný prenos. Konektor je 4-pólový, čo znamená, že predlžovací kábel má zvýšenú kompatibilitu. Je chránený kovovým krytom so závitom, ktorý umožňuje potlačiť vybrané zvuky z prostredia súčasne. Dlhá životnosť Predlžovací kábel je tiež neuveriteľne odolný. Jeho opletená vrstva je odolná proti rôznym typom mechanického poškodenia. Tiež zabraňuje zamotaniu kábla. Výrobok bol navrhnutý tak, aby sa vyznačoval neprekonateľnou trvanlivosťou - nebojí sa ťahania ani ohýbania. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Jadro: smaltovaná meď • 24K pozlátený konektor • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack F/M, modrý

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny
Detail

Audio kábel s 3,5 mm mini jack konektormi od renomovanej značky Ugreen je produktom, ktorý splní očakávania ľudí, ktorí si cenia tú najlepšiu kvalitu zvuku. Vyznačuje sa jadrom z bezkyslíkatej medi, ako aj pozlátenými konektormi. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel prepojí všetky zariadenia, ktoré majú 3,5 mm mini jack konektor. O aké zariadenia ide? Telefóny, počítače, tablety, mp3 prehrávače, televízory, zvukové karty, mikrofóny, reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), slúchadlá a pod. Elegantný vzhľad, pevné spracovanie Kábel Ugreen je opletený odolným nylonom, vďaka čomu je kábel flexibilný a nezamotáva sa. Môžete ho jednoducho pripevniť a odpojiť – aj bez vyberania puzdra na telefón. Má elegantný, klasický dizajn. Vystužené konektory a pevný nylonový oplet po celej dĺžke kábla poskytujú ochranu pred mechanickým poškodením. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: AV112 • Konektory: 3,5 mm mini jack • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny

Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack M/M 2m, sivý (10628)

Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack M/M 2m, sivý (10628)
Detail

Zvukový kábel 3,5 mm mini jack na 6,35 mm TRS je vybavený pozlátenými konektormi, zinkovými plášťmi a kvalitným nylonovým opletením. Vďaka tomu ponúka nielen vynikajúcu kvalitu zvuku, ale vyniká aj svojou odolnosťou proti poškodeniu. Stabilný a rýchly prenos zvukového signálu Tento profesionálny audio kábel vám poskytne skutočné hudobné hody. Postriebrený vodič zaručuje stabilný a rýchly prenos zvukového signálu. Tiež vám umožní vychutnať si dokonalú kvalitu zvuku. Vynikajúca kvalita konektorov Pozlátené konektory sú tiež zodpovedné za zabezpečenie dokonalého zvuku. Vďaka nim môžete opäť obdivovať piesne, ktoré máte radi. Bleskový prenos signálu a krištáľovo čistý zvuk máte na dosah ruky. Široká kompatibilita Kábel je kompatibilný so širokou škálou zariadení. 3,5 mm konektor je vhodný pre tablety, telefóny a notebooky. 6,5 mm konektor je zas vhodný pre elektrické gitary, zvukové mixéry, reproduktory a mikrofóny. Pripojte svoje hudobné zariadenie alebo nástroj k zosilňovaču a vychutnajte si hlasný a vysoko kvalitný zvuk. Spoľahlivý a odolný kábel Kábel je odolný a zároveň pružný. Môžete ho teda s dôverou použiť presne tak, ako chcete. Vďaka nylonovému materiálu je odolný voči ohybu, poškodeniu alebo opotrebovaniu. Rovnako nie je také ľahké ho trieť alebo poškriabať. To všetko znamená vysokú životnosť kábla. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: 3,5 mm mini jack - 6,35 mm TRS • Pozlátený konektor • Postriebrený drôt • Materiál: nylon • Dĺžka: 2m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack M/M 2m, sivý (10628)

Ugreen adaptér / redukcia 3,5 mm mini jack na 6,3 mm jack - Zlatá KP26471

Detail

Vysoko kvalitný Ugreen adaptér. Opakovane testovaný výrobcom, aby bola zaistená najlepšia kvalita zvuku. Umožňuje pripojiť slúchadlá s 3,5 mm mini jack konektorom k 6,3 mm konektoru . (izmael.eu)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér / redukcia 3,5 mm mini jack na 6,3 mm jack - Zlatá KP26471

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, modrý (AV112)

Detail

Audio kábel s 3,5 mm mini jack konektormi od renomovanej značky Ugreen je produktom, ktorý splní očakávania ľudí, ktorí si cenia tú najlepšiu kvalitu zvuku. Vyznačuje sa jadrom z bezkyslíkatej medi, ako aj pozlátenými konektormi. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel prepojí všetky zariadenia, ktoré majú 3,5 mm mini jack konektor. O aké zariadenia ide? Telefóny, počítače, tablety, mp3 prehrávače, televízory, zvukové karty, mikrofóny, reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), slúchadlá a pod. Elegantný vzhľad, pevné spracovanie Kábel Ugreen je opletený odolným nylonom, vďaka čomu je kábel flexibilný a nezamotáva sa. Môžete ho jednoducho pripevniť a odpojiť – aj bez vyberania puzdra na telefón. Má elegantný, klasický dizajn. Vystužené konektory a pevný nylonový oplet po celej dĺžke kábla poskytujú ochranu pred mechanickým poškodením. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: AV112 • Konektory: 3,5 mm mini jack • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, modrý (AV112)

Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 3m, modrý (10688)

Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 3m, modrý (10688)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Kábel je vyrobený z hliníka a nylonového opletenia. Pripojte k reproduktoru, zosilňovaču alebo televízoru a počúvajte čistý zvuk, ktorý poskytujú pozlátené konektory. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: audio kábel 3.5mm mini jack, M/M • Materiál: hliník + nylon • Dĺžka: 3 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 3m, modrý (10688)

Ugreen Splitter audio kábel USB-C / 2x 3.5mm mini jack 20cm, sivý

Ugreen Splitter audio kábel USB-C / 2x 3.5mm mini jack 20cm, sivý
Detail

Rozdeľovač slúchadiel Ugreen je praktický 20 cm kábel, ktorý vám umožní počúvať hudbu alebo sledovať filmy napríklad z jedného telefónu na dvoch pároch slúchadiel. Je kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré nemajú 3,5 mm konektor mini jack a majú iba 1 konektor USB-C. Parametre: • Typ konektora: 2x 3,5 mm mini jack (samica), USB typu C (samec) • Dĺžka kábla: 20cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Splitter audio kábel USB-C / 2x 3.5mm mini jack 20cm, sivý

Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 2m, sivý (AV190)

Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 2m, sivý (AV190)
Detail

AUX kábel sa použiíva na spojenie vášho telefónu alebo tabletu. Pripojte telefón k reproduktorom alebo k slúchadlám. Kábel je vhodný pre telefóny, tablety a ďalšie zariadenia, ktoré je možné pripojiť k slúchadlám a reproduktorom s 3,5mm konektorom. Vysokokvalitné zvuky Zvuky odosielané cez kábel sú verne reprodukované, bez šumu, skreslení a oneskorení. Vďaka tomu môžete pohodlne telefonovať a počúvať svoju obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek. Neoceniteľný je aj pri hraní hier, kedy je zvuk v súlade s obrazom a môžete ovládať polohu postáv a rýchlo reagovať. Pevné vyhotovenie - pozlátený konektor Samotný kábel je vyrobený z plastu odolného voči ohybu a je uložený v opletení, ktoré chráni jadro a zaisťuje jeho bezpečné používanie. Na druhej strane sú konektory pokryté 24-karátovým zlatom, vďaka čomu spoľahlivo prenášajú zvuky a stabilne vypĺňajú port v zariadení, pričom sa z neho nevysúva. Hliníkové prvky sú zase odolné voči oxidácii, hrdzi, oderu, nedeformujú sa. Parametre: • Typ: audio predlžovací kábel • Kompatibilita: Smartphone a tablet s AUX vstupom • Materiál: Zliatina hliníka + opletenie, pozlátený konektor, meď • Kompatibilita: telefóny, tablety, slúchadlá, reproduktory, notebooky • 24K pozlátený 3,5 mm konektor • Medené drôtené jadro zaručuje vynikajúcu kvalitu zvuku a čistotu • Odolnosť proti roztrhnutiu, oderu, opotrebovaniu, oxidácii • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 2m, sivý (AV190)

Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 3m, sivý (AV190)

Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 3m, sivý (AV190)
Detail

AUX kábel sa použiíva na spojenie vášho telefónu alebo tabletu. Pripojte telefón k reproduktorom alebo k slúchadlám. Kábel je vhodný pre telefóny, tablety a ďalšie zariadenia, ktoré je možné pripojiť k slúchadlám a reproduktorom s 3,5mm konektorom. Vysokokvalitné zvuky Zvuky odosielané cez kábel sú verne reprodukované, bez šumu, skreslení a oneskorení. Vďaka tomu môžete pohodlne telefonovať a počúvať svoju obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek. Neoceniteľný je aj pri hraní hier, kedy je zvuk v súlade s obrazom a môžete ovládať polohu postáv a rýchlo reagovať. Pevné vyhotovenie - pozlátený konektor Samotný kábel je vyrobený z plastu odolného voči ohybu a je uložený v opletení, ktoré chráni jadro a zaisťuje jeho bezpečné používanie. Na druhej strane sú konektory pokryté 24-karátovým zlatom, vďaka čomu spoľahlivo prenášajú zvuky a stabilne vypĺňajú port v zariadení, pričom sa z neho nevysúva. Hliníkové prvky sú zase odolné voči oxidácii, hrdzi, oderu, nedeformujú sa. Parametre: • Typ: audio predlžovací kábel • Kompatibilita: Smartphone a tablet s AUX vstupom • Materiál: Zliatina hliníka + opletenie, pozlátený konektor, meď • Kompatibilita: telefóny, tablety, slúchadlá, reproduktory, notebooky • 24K pozlátený 3,5 mm konektor • Medené drôtené jadro zaručuje vynikajúcu kvalitu zvuku a čistotu • Odolnosť proti roztrhnutiu, oderu, opotrebovaniu, oxidácii • Dĺžka: 3 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 3m, sivý (AV190)

Ugreen AV119 Flat audio kábel 3.5mm mini jack 0.5m, čierny (AV119 10596)

Ugreen AV119 Flat audio kábel 3.5mm mini jack 0.5m, čierny (AV119 10596)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Plochý dizajn kábla zabraňuje jeho zamotaniu a kryt z TPE materiálu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu a oderu. Jeden z konektorov je usporiadaný v 90-stupňovom uhle, ktorý zaisťuje optimálne a pohodlné umiestnenie kábla. Vlastnosti: • Konektor: 3,5mm mini jack • Flat prevedenie - plochý kábel • Zaisťuje vysokú kvalitu zvuku • Pozlátené konektory zabraňujú skresleniu signálu • Odolný materiál • Dĺžka kábla: 0.5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV119 Flat audio kábel 3.5mm mini jack 0.5m, čierny (AV119 10596)

Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, modrý (10687)

Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, modrý (10687)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Kábel je vyrobený z hliníka a nylonového opletenia. Pripojte k reproduktoru, zosilňovaču alebo televízoru a počúvajte čistý zvuk, ktorý poskytujú pozlátené konektory. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: audio kábel 3.5mm mini jack, M/M • Materiál: hliník + nylon • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, modrý (10687)

Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712)

Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712)
Detail

Externá zvuková karta je skvelou alternatívou k nefunkčnému zvukovému portu. Vďaka 3,5 mm portu TRRS a rozhraniu USB môžete ľahko obísť chybný port počítača a znova získať zvukovú funkciu. S adaptérom US206 ušetríte náklady na výmenu poškodenej zvukovej karty. Široká kompatibilita Karta je kompatibilná s notebookom, stolovým počítačom, PS4, reproduktormi, slúchadlami a mikrofónom. Zariadenie pracuje s operačnými systémami ako Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS 8.6 alebo novšími a PS5 / PS4. Dôležité tipy Zvuková karta je kompatibilná s 3,5 mm rozhraním TRRS. Zariadenie nebude fungovať s náhlavnou súpravou so samostatným 3,5 mm zvukovým portom pre slúchadlá a mikrofón. Adaptér nie je kompatibilný s PS3, pretože USB rozhranie neprenáša zvukový signál na tento model. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Frekvenčná odozva: 16 / 24bit 192KHz • Dĺžka kábla: 15cm • Rozmery: 25 x 12 x 4 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712)

KAKU KSC-389 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 1m, čierny

KAKU KSC-389 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 1m, čierny
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Výrobok je vyrobený z kvalitných materiálov, vďaka čomu je príjemný na dotyk. Kábel je opletený, čo zabraňuje zlomeniu a poškodeniu. Parametre: • Konektor: 3.5mm mini jack (2x Male) • Dĺžka kábla: 100 cm • Funkcie: Prenos audio signálu • Materiál: TPE • Opletený kábel príjemný na dotyk (mobilego.sk)

Podobné produkty ako KAKU KSC-389 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 1m, čierny
Audio 3.5 mm JACK --> 2.5 mm JACK (11924405), Dudao X14Pro slúchadlá do uší 3.5 mm mini jack, biele (DUD244149), Audio 3.5 mm JACK --> 2x cinch (11994441), Hama audio 3.5 mm jack - 2 cinch zásuvky (122376), Vention 3.5mm Jack Right Angle Male to Male Flat Aux Cable 1m Gray Aluminum Alloy Type (BANHF), Lithe Audio RCA - 3,5 mm Jack kábel (01273), CONNECT IT AUX kazetový adaptér, 3,5 mm jack, čierna (CFF-1050-BK), Swissten selfie tyč 3.5 jack (32000200), Cellularline Aux Music Cable konektory Ligtning + 3,5 mm jack, MFI certifikácia, biely (AUXMUSICMFIW), Vention TRRS 3.5mm Male to Male Aux Cable 1m Gray (BAQHF), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 1 m strieborný (APW-CBA3JF01S), AlzaPower Alucore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 1 m strieborný (APW-CBA3JM01S), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 3 m strieborný (APW-CBA3JM03S), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 2 m strieborný (APW-CBA3JF02S), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 2 m strieborný (APW-CBA3JM02S), PremiumCord Kábel Stereo Jack 3,5 mm M/M 15 m (kjackmm15), PremiumCord Kábel Jack 3,5 mm-2xCINCH M/M 15 m (kjackcin15), PremiumCord Kábel Jack 3,5 mm-2xCINCH M/F 0,2 m (kjackcinf02), UGREEN USB 3.0 3.5 Inch Hard Drive Box (50422), UGREEN USB 2.0 to 3.5 mm Bluetooth Transmitter/Receiver Adapter with Audio Cable (60300), AlzaPower Lightning MFi to 3,5 mm Jack (F) strieborný (APW-ADMFI3J01S), AlzaPower Alucore Audio 3,5 mm Jack 4P-TRRS (M) to 3,5 mm Jack (M) 0,5 m strieborný (APW-CBA4JM005S), AlzaPower Alucore Audio 3,5 mm Jack 4P-TRRS (M) to 3,5 mm Jack (M) 1,5 m strieborný (APW-CBA4JM015S), AlzaPower Alucore Audio 3,5 mm Jack 4P-TRRS (M) to 3,5 mm Jack (M) 1 m strieborný (APW-CBA4JM01S), audio 3.5 mm --> 6.3 mm (11924407), Ugreen Lightning MFi to 3,5 mm Jack (M) Cable Silver 1 m (70509), PremiumCord Kábel Jack 3,5 mm – 2× CINCH F/M 20 cm (kjackcinb02), Vention 3.5mm Jack Male to Male Flat Aux Cable 1.5m Gray (BAPHG), PremiumCord jack M 3.5 -> 2x cinch M, 5 m (kjackcin5), UGREEN USB-C to Lightning Silicone Cable 1m (Pink) (60625)