Ugreen cm231 adaptér usb-c / 3.5mm mini jack, šedý (70311)

Produkt Ugreen cm231 adaptér usb-c / 3.5mm mini jack, šedý (70311) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen cm231 adaptér usb-c / 3.5mm mini jack, šedý (70311) upraviť a produkt hľadať znova.

Ugreen CM231 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, šedý (70311)

Ugreen CM231 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, šedý (70311)
Detail

Adaptér CM231 sa používa pre zariadenia, ktoré majú port USB-C, ale nemajú 3,5 mm mini jack vstup. Funkčné príslušenstvo umožňuje pripojiť k tabletu alebo telefónu USB Type-C kábel aj slúchadlá s klasickým jack konektorom. V okamihu môžete nabiť svoje zariadenie a súčasne prehrávať svoje obľúbené skladby na slúchadlách. Adaptér podporuje aj systém rýchleho nabíjania. Vysoké rozlíšenie zvuku Za vysokú kvalitu prijímaného zvuku je zodpovedný vstavaný systém inovatívnych systémov. S doplnkom môžete znovu objaviť skladby, ktoré každému navodia dobrú náladu a vychutnať si krištáľovo čistý, správne zvýraznený zvuk. Čip DAC navyše zaisťuje nerušený prenos, takže môžete zabudnúť na rušivý hluk a výpadky zvukového signálu. Moderné technológie nabíjania Adaptér Ugreen je kompatibilný s väčšinou bežne používaných zariadení vybavených 3,5 mm audio konektorom, čo výrazne uľahčuje každodenné používanie produktu. Určite ho vyskúšajte v spojení s reproduktormi, mikrofónom, či dokonca stereo súpravou v aute. Okrem toho CM231 podporuje aj funkciu rýchleho nabíjania PD 3.0 15V / 2A, QC 3.0 9V / 2A a QC 3.0 5V / 2A pri hraní alebo sledovaní filmov. Pevné spracovanie Použitie extrémne odolných materiálov spolu s citom pre detail je vydarenou kombináciou, ktorá zaručuje dlhú životnosť. Vďaka použitiu pevného plastového krytu je možné získať nielen neprerušovaný a stabilný prenos, ale aj spoľahlivú ochranu kábla na mnoho rokov. Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery umožňujú bezproblémový transport v batohu alebo v taške na notebook. Množstvo možností Praktický adaptér sa určite osvedčí v rôznych situáciách. Ak chcete rýchlo vytvoriť párty náladu pri stretnutí s priateľmi, stačí pripojiť reproduktor. Môžete ho použiť na ďalšie vzdialené prednášky alebo online kurz. Je to užitočné aj počas dynamickej hry, aby ste mohli voľne komunikovať so zvyškom hráčov a navzájom sa varovať pred blížiacim sa nepriateľom. Široká kompatibilita Adaptér je kompatibilný s väčšinou populárnych zariadení. Bezproblémovo funguje so smartfónmi ako Samsung Galaxy, Google Pixel, Sony, Huawei a Xiaomi. Úspešne ho prepojíte aj s iPadom. Systém Plug & Play uľahčuje používanie zariadenia a vyhýba sa komplikovanej konfigurácii. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Model: CM231 • Čip: DAC • Konektory: USB-C / 3.5mm mini jack • Napájací port USB-C podporuje funkciu rýchleho nabíjania PD a QC • Rozmery: 35,2 x 32,8 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM231 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, šedý (70311) , Ugreen usb-c to 3,5 mm audio adapter with power supply (70311)

Ugreen CM231 audio adaptér USB-C - USB-C PD QC / 3.5mm jack, sivý (CM231)

Ugreen CM231 audio adaptér USB-C - USB-C PD QC / 3.5mm jack, sivý (CM231)
Detail

Chcete súčasne počúvať hudbu na slúchadlách a nabíjať telefón pomocou konektora USB-C? Adaptér Ugreen CM231 bude pre vás dokonalým riešením. Adaptér vám umožní nielen pripojenie slúchadiel vďaka 3,5 mm mini jack konektoru, ale aj rýchle napájanie telefónu. Zariadenie podporuje dva štandardy rýchleho nabíjania: Power Delivery a Quick Charge. Hudba a nabíjanie jedným ťahom Adaptér Ugreen CM231 vám umožní telefonovať, počúvať hudbu alebo hrať so slúchadlami na ušiach a zároveň nabíjať batériu. Adaptér je vybavený DAC čipom, ktorý poskytuje kvalitný zvuk aj počas telefonovania. Rýchlo nabijete telefón Podporuje váš smartfón Power Delivery alebo Quick Charge? Adaptér podporuje oba tieto štandardy rýchleho nabíjania až do 30 W. Používaním adaptéra výrazne skrátite dobu nabíjania vášho telefónu. Kompatibilita Adaptér Ugreen CM231 je kompatibilný s dvoma štandardmi 3,5 mm mini jack konektorov: OMTP a CTIA. Zabudnite teda na nekompatibilitu medzi slúchadlami a telefónom. Zariadenie bude fungovať s mnohými smartfónmi a tabletmi dostupnými na trhu. Parametre: • Porty: - USB typu C (vstup samec) - 3,5 mm mini jack (výstup samica) - USB typu C (výstup samica) • Štandardy rýchleho nabíjania: Power Delivery, Quick Charge až 30 W • Maximálny výkon: 15V / 2A, 30W • Materiál: hliníkové puzdro • Rozmery: 13 x 4,5 x 1 cm • Adaptér umožňuje pripojiť napájací zdroj a slúchadlá • Kompatibilný s mnohými smartfónmi a tabletmi, ktoré majú konektor USB-C (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM231 audio adaptér USB-C - USB-C PD QC / 3.5mm jack, sivý (CM231) , Ugreen usb-c to gigabit ethernet adaptér (50737)

COTEetCI adaptér 3v1 USB-C na Jack 3, 5mm a dual USB-C

Detail

Tento adaptér vám rozšíri zariadenie o ďalšie vstupy a vy tak nebudete nijako obmedzení pri jeho používaní.Adaptér je zakončený koncovkou USB-C a disponuje dvoma USB-C vstupmi a jedným 3,5 mm Jack slotom pre slúchadlá. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako COTEetCI adaptér 3v1 USB-C na Jack 3, 5mm a dual USB-C , Oem adaptér usb c(m) – 2× jack 3,5f

COTEetCI adaptér 3v1 USB-C na Jack 3, 5mm, USB-C a USB-A

Detail

Tento adaptér vám rozšíri zariadenie o ďalšie vstupy a vy tak nebudete nijako obmedzení pri jeho používaní.Adaptér je zakončený koncovkou USB-C a disponuje USB-C, USB-A vstupmi a jedným 3,5 mm Jack slotom pre slúchadlá. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako COTEetCI adaptér 3v1 USB-C na Jack 3, 5mm, USB-C a USB-A , Alzapower 3.5mm jack (m) to 2× 3.5mm jack (f) 0,15 m adaptér čierny (apw-adcba3jm23jf0015b)

Ugreen AV161 adaptér 3.5 mm mini jack / USB-C, čierny (AV161 50631)

Ugreen AV161 adaptér 3.5 mm mini jack / USB-C, čierny (AV161 50631)
Detail

Adaptér USB-C na 3,5 mm mini jack umožňuje pohodlný prenos hudby do zvukových zariadení, ako sú slúchadlá alebo mikrofóny. Je vybavený pokrokovým čipom DAC, ktorý zaisťuje vynikajúcu kvalitu zvuku. Vyznačuje sa širokou kompatibilitou - môžete k nemu ľahko pripojiť svoje zariadenie. Vyrobené z prvotriednych materiálov. Široká kompatibilita Adaptér AV161 je dokonalým riešením, ak napríklad váš telefón, tablet alebo počítač nemá port mini jack. Produkt je kompatibilný s väčšinou zariadení vybavených zvukovým konektorom 3,5 mm. Môžete ho použiť v spojení so slúchadlami, reproduktormi alebo dokonca aj autorádiom. Adaptér podporuje aj rôzne operačné systémy. Počúvajte svoje obľúbené skladby kdekoľvek chcete. Úžasná kvalita zvuku Doplnok poskytuje krištáľovo čistý a prirodzene znejúci zvuk. Zabudovaný čip DAC zaručuje stabilný prenos vynikajúcej kvality, ako aj zvuk na najvyššej úrovni. Použitím adaptéra AV161 sa ponoríte do sveta hudby a znovu objavíte krásu svojich milovaných skladieb. Zabudnete tiež na hluk, praskanie a problémy so signálom. Neuveriteľne odolný Adaptér sa vyznačuje vysokou trvanlivosťou. Opletený nylonový plášť kábla odoláva zauzleniu a chráni príslušenstvo pred poškodením. Konektory boli navyše zaistené krytom z hliníkovej zliatiny. Najcitlivejšie oblasti adaptéra majú tiež špeciálnu ochranu. To všetko znamená, že jeho funkčnosť môžete používať dlhodobo. Všestranné využitie Adaptér sa osvedčí v mnohých situáciách. Môžete ho použiť na zdieľanie hudby so svojimi priateľmi - všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť k nemu reproduktor. Môžete ho použiť aj počas online stretnutia alebo prednášky. Máte radi mobilné hry? Adaptér AV161 bude užitočný aj počas hry! Použite ho na pripojenie slúchadiel, aby ste dokonale počuli svojich blížiacich sa súperov. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektor: USB-C / 3.5mm mini jack • Typ: audio adaptér • Materiál: nylon (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV161 adaptér 3.5 mm mini jack / USB-C, čierny (AV161 50631) , Alzapower 3.5mm jack 4p-trrs (m) to 2× 3.5mm jack (f) 0,15 m adaptér čierny (apw-adcba4jm23jf0015b)

Ugreen CM383 audio adaptér USB 2.0 / 3.5mm mini jack (80864)

Ugreen CM383 audio adaptér USB 2.0 / 3.5mm mini jack (80864)
Detail

Audio adaptér je ideálny na cestovanie alebo pri poškodení zvukovej zásuvky na počítači. Technológia Plug and Play znamená, že na obsluhu zariadenia nie sú potrebné žiadne ďalšie ovládače. Vďaka hliníkovému materiálu je adaptér nielen ľahký, ale aj mimoriadne odolný. Pokročilá technológia C-Media IC umožňuje dosiahnuť najvyššiu možnú kvalitu zvuku. Adaptér pracuje s akýmkoľvek štandardom USB Audio. Je kompatibilný s operačnými systémami ako Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS X a Linux. Zariadenie skvele funguje aj s konzolami PS5 a PS4. Môžete ho tiež použiť v spojení s knihou Google Chrome, Windows Surface 3 pro, Raspberry Pi atď. Inteligentný modul Vstavaný pokročilý modul automaticky rozpozná nielen americké, ale aj regionálne náhlavné súpravy bez ohľadu na systém. Zariadenie efektívne dekóduje zvukový signál bez zbytočného skreslenia. Parametre: • Konektory: USB 2.0 / 3,5 mm mini jack • Materiál: hliníková zliatina • Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20kHz • Veľkosť: 34 x 18 x 9mm • Váha: 8g (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM383 audio adaptér USB 2.0 / 3.5mm mini jack (80864) , Alzapower 3.5mm jack 4p-trrs (f) to 2× 3.5mm jack (m) 0,15 m adaptér čierny (apw-adcba4jf23jm0015b)

MG adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely

MG adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely
Detail

Adaptér z konektora USB typu C na konektor pre slúchadlá 3,5 mini jack je praktickým riešením pre zariadenia vybavené iba portom USB-C. Ideálne riešenie pre tých, ktorí v telefóne majú 3,5mm jack nahradený USB-C konektorom, ale chcú naďalej používať svoje slúchadlá s 3,5 mm konektorom. Pomocou tejto jednoduchej redukcie môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu aj z telefónu bez 3,5mm jack konektoru. Vlastnosti: • Odolný, flexibilný kábel • Zvuk na najvyššej úrovni • Zvuk je čistý a bez skreslenia • Materiál: TPE • USB-C na 3,5 mm audio jack • Kompaktná veľkosť, ľahko sa prenáša (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely , Ugreen usb 3.0 a with usb-c adaptér 4 ports hub (40850)

Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712)

Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712)
Detail

Externá zvuková karta je skvelou alternatívou k nefunkčnému zvukovému portu. Vďaka 3,5 mm portu TRRS a rozhraniu USB môžete ľahko obísť chybný port počítača a znova získať zvukovú funkciu. S adaptérom US206 ušetríte náklady na výmenu poškodenej zvukovej karty. Široká kompatibilita Karta je kompatibilná s notebookom, stolovým počítačom, PS4, reproduktormi, slúchadlami a mikrofónom. Zariadenie pracuje s operačnými systémami ako Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS 8.6 alebo novšími a PS5 / PS4. Dôležité tipy Zvuková karta je kompatibilná s 3,5 mm rozhraním TRRS. Zariadenie nebude fungovať s náhlavnou súpravou so samostatným 3,5 mm zvukovým portom pre slúchadlá a mikrofón. Adaptér nie je kompatibilný s PS3, pretože USB rozhranie neprenáša zvukový signál na tento model. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Frekvenčná odozva: 16 / 24bit 192KHz • Dĺžka kábla: 15cm • Rozmery: 25 x 12 x 4 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712) , Audio 6.3mm jack --> 3.5mm jack (11924408)

Tech-Protect Ultraboost adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, čierny

Detail

Audio adaptér je praktickým riešením pre zariadenia vybavené portom USB-C. Slúži na pripojenie slúchadiel alebo reproduktorov s 3,5 mm mini jackom k zariadeniu, ktoré má iba konektor USB-C. Adaptér umožňuje prenos zvukového signálu z USB-C portu do audio jacku, čím umožňuje prehrávanie zvukového obsahu. Poskytuje vysoký a stabilný prenos zvuku a lepšiu redukciu šumu. Ideálne riešenie pre ľudí, ktorí si cenia vysokú kvalitu a pohodlie. Vlastnosti: • Konektory: USB-C / 3.5mm mini jack • Poskytuje vysokú kvalitu zvuku • Adaptér je malý, ľahký a odolný • Nylonový materiál • Kvalitný zvuk (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Ultraboost adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, čierny , Ugreen usb audio converter usb-a to usb-c with 3,5 mm headphone jack (80897)

Ugreen CM450 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack, sivý

Ugreen CM450 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack, sivý
Detail

Zvukový kábel je možné pripojiť k smartfónu pomocou konektora USB-C a potom k zariadeniu podľa vášho výberu pomocou konektora AUX. Kábel umožňuje pripojenie k autorádiu, zostave reproduktorov, slúchadiel a mnohým ďalším zariadeniam s príslušným výstupom. Kábel je pružný a potiahnutý vystuženým materiálom, vďaka čomu je mimoriadne odolný a predídete zlomeniu. Parametre: • Typ: Audio kábel • Vonkajší priemer: 3,2 mm • Konektor A: 3,5 mm jack • Konektor B: USB-C • Dĺžka: 1m Vlastnosti: • Zosilnená konštrukcia na konektoroch • Flexibilný kábel • Možnosť mnohostranného použitia • Perfektná kvalita zvuku (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM450 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack, sivý , Ugreen usb-c 3.1 (m) to usb 3.0 (f) otg adaptér black (20808)

Ugreen AV142 adaptér 3,5mm jack / USB-C 10cm, sivý (30632)

Ugreen AV142 adaptér 3,5mm jack / USB-C 10cm, sivý (30632)
Detail

Adaptér z konektora USB-C na konektor pre slúchadlá 3,5 mini jack je praktickým riešením pre zariadenia vybavené iba portom USB-C. Ideálne riešenie pre tých, ktorí v telefóne majú 3,5mm jack nahradený USB-C konektorom, ale chcú naďalej používať svoje slúchadlá s 3,5 mm konektorom. Pomocou tejto jednoduchej redukcie môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu aj z telefónu bez 3,5mm jack konektoru. Vlastnosti: • Konektory: USB-C / 3.5mm mini jack • Odolný, flexibilný kábel • Zvuk na najvyššej úrovni • Zvuk je čistý a bez skreslenia • Kompaktná veľkosť, ľahko sa prenáša • TPE materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV142 adaptér 3,5mm jack / USB-C 10cm, sivý (30632) , Ugreen usb-c 3.1 (m) to usb 3.0 (f) otg adaptér white (30155)

Baseus L54 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, sivý (CATL54-0G)

Baseus L54 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, sivý (CATL54-0G)
Detail

Adaptér Baseus L54 umožňuje pripojiť slúchadlá k smartfónu a počúvať tak našu obľúbenú hudbu. Praktické riešenie pre zariadenia s portom USB-C. Adaptér využijete ako pri počúvaní hudby, tak aj pri uskutočňovaní hovorov cez slúchadlá. Kompatibilita: Akýkoľvek telefón s konektorom USB typu C, ktorý nemá konektor 3,5 mm mini jack pre slúchadlá Vlastnosti: • Zvuk je čistý a bez skreslenia • Adaptér je malý, ľahký a odolný • Zabraňuje oxidácii adaptéra • Materiál: TPE • Dĺžka kábla: 9 cm • Digitálny signál: DAC 24 bit 48 KHz (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus L54 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, sivý (CATL54-0G) , Coteetci adaptér 3 v 1 usb-c na jack 3,5 mm, usb-c a usb-a (33015)

Dudao L13T adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely (L13T white)

Dudao L13T adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely (L13T white)
Detail

Adaptér z konektora USB-C na port USB-C + 3,5 mm konektor pre slúchadlá. Ideálne riešenie pre tých, ktorí v telefóne majú 3,5mm jack nahradený USB-C konektorom, ale chcú naďalej používať svoje slúchadlá s 3,5 mm konektorom. Pomocou tejto jednoduchej redukcie môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu aj z telefónu bez 3,5mm jack konektoru. Vlastnosti: • Umožňuje nabíjať batériu a súčasne počúvať hudbu • Ľahký, malý a mimoriadne odolný • Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a • Zvuk na najvyššej úrovni • Zvuk je čistý a bez skreslenia (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L13T adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely (L13T white) , Ugreen micro usb (m) + usb-c (m) to usb 3.0 (f) otg adaptér black (30453)

Dudao L16CPro adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely (L16CPro white)

Dudao L16CPro adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely (L16CPro white)
Detail

Adaptér z konektora USB-C na konektor pre slúchadlá 3,5 mini jack je praktickým riešením pre zariadenia vybavené iba portom USB-C. Ideálne riešenie pre tých, ktorí v telefóne majú 3,5mm jack nahradený USB-C konektorom, ale chcú naďalej používať svoje slúchadlá s 3,5 mm konektorom. Pomocou tejto jednoduchej redukcie môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu aj z telefónu bez 3,5mm jack konektoru. Vlastnosti: • Konektory: USB-C / 3.5mm mini jack • Odolný, flexibilný kábel • Zvuk na najvyššej úrovni • Zvuk je čistý a bez skreslenia • Kompaktná veľkosť, ľahko sa prenáša • TPE materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L16CPro adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, biely (L16CPro white) , Oem adaptér usb c(m) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón (usbc-audio)

KAKU Audio Converter adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, čierny (KSC-428)

KAKU Audio Converter adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, čierny (KSC-428)
Detail

Adaptér je praktickým riešením pre zariadenia vybavené iba portom USB-C. Umožňuje vám nabíjať telefón a pripojiť k nemu slúchadlá s konektorom 3.5mm mini jack. Pri počúvaní hudby je zvuk čistý a bez skreslenia. Odolný a nylonový kábel zvyšuje dosah a manévrovací priestor so samotným adaptérom. Vlastnosti: • Konektory: USB-C / 3.5mm mini jack • Poskytuje vysokú kvalitu zvuku • Adaptér je malý, ľahký a odolný • Odolný zliatina hliníka, nylonový materiál • Kvalitný zvuk • Dĺžka kábla: 12 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako KAKU Audio Converter adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, čierny (KSC-428) , Ugreen usb-c hub (50209)

Ugreen MM103 adaptér HDMI - VGA micro USB / 3.5 mm mini jack, čierny

Ugreen MM103 adaptér HDMI - VGA micro USB / 3.5 mm mini jack, čierny
Detail

Adaptér HDMI na VGA micro USB (pre napájanie) a 3,5 mm mini jack. Umožní pripojiť prenosný počítač, konzolu alebo prehrávač médií k staršiemu televízoru, monitoru alebo projektoru. Umožňuje používať najnovšie mobilné zariadenia na starších prijímačoch. Na odosielanie vysokokvalitného signálu z prenosného počítača doň si nemusíte kupovať najnovší model. HDMI adaptér - záchrana pre staršie prijímače Napriek tomu, že norma HDMI už nadobro vstúpila do našich zariadení, mnoho domácností má stále prijímače s portom VGA. Riešením tohto problému je príslušenstvo, ktoré vám umožní odoslať signál z konektora HDMI do zariadenia s portom VGA. Pre rôzne typy zariadení Adaptér podporuje niekoľko rôznych zariadení vybavených portom HDMI. Od notebookov, cez konzoly (napríklad PlayStation 3), až po rôzne televízne boxy (napríklad Xiaomi Mi Box). Na druhej strane, konektor VGA nemusí byť len súčasťou televízora. Podporované sú aj monitory a projektory s týmto portom. Keď je obrazovka príliš malá Vďaka adaptéru môžete k počítaču pripojiť televízor alebo projektor a pri sledovaní filmov doma si užijete skutočne filmový zážitok. Konvertor bude navyše perfektný aj pre vaše pracovisko, keď počas obchodného rokovania zobrazíte svoju prezentáciu vo veľkom formáte a vysokom rozlíšení. Vstup a výstup FullHD Príslušenstvo podporuje rozlíšenie až 1080P a to na vstupe (HDMI) aj na výstupe (VGA). Bez ohľadu na to, či pošlete signál z konzoly, prenosného počítača alebo televízneho prijímača, obraz bude vždy kvalitný, napriek obmedzeniam staršieho konektora. Stabilita a trvanlivosť Kryt adaptéra je vyrobený zo silného ABS materiálu, ktorý je odolný voči vysokým teplotám. Silný medený drôt potiahnutý antikoróznym cínom navyše zaručuje stabilný signál bez rušenia. Je umiestnený v opletení z pružného PVC. Stačí zapojiť Adaptér nevyžaduje ďalšie programy ani stovky ovládačov. Stačí zapojiť konektor do voľného portu HDMI, pripojiť kábel VGA na druhej strane a je to pripravené. Hneď ho môžete začať používať. Adaptér automaticky začne prevádzať signál bez ohľadu na operačný systém prenosného počítača. Funguje s operačným systémom Windows (10/8/7 / Vista / XP), ako aj so systémom Mac OS a Linux. Parametre: • Materiál: ABS + PVC • Konektor: HDMI, micro USB, 3-5 mm mini jack • Porty: VGA 1920 * 1080 pri 60 Hz (max.) • Podporované rozlíšenie: - HDMI - 480 p, 576 p, 720 p, 1 080i, 1 080 p - VGA: 1024X768, 1280X720, 1280X768, 1280X800, 1280X1024, 1360X768, 1600X1200, 1920X1080 (max) • Kompatibilita: Windows 10/8/7 / Vista / XP a ďalšie populárne operačné systémy (Linux, Mac OS) • Dĺžka kábla: 16 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM103 adaptér HDMI - VGA micro USB / 3.5 mm mini jack, čierny , Ugreen usb external stereo sound adaptér (40964)

Ugreen CM416 adaptér USB-C - RJ45 / 3x USB, čierny

Ugreen CM416 adaptér USB-C - RJ45 / 3x USB, čierny
Detail

Váš notebook alebo počítač nemá dostatok portov, ktoré by ste mohli využiť na každodennú prácu alebo zábavu? Chýbajú vám dodatočné zásuvky rôznych štandardov? Ak áno, táto vychytávka od značky Ugreen je pre vás ako stvorená. Jedno zariadenie vám poskytne množstvo ďalších portov, ktoré budete môcť bez problémov využívať. Vysoká všestrannosť HUB adaptér je vhodným riešením, keď vám chýba správny počet konkrétnych portov. Samotný adaptér bol vyrobený tak, aby ste mohli pohodlne používať každú zo zásuviek bez ohľadu na to, či už k niektorej z nich bolo pripojené iné zariadenie. Vysoká úroveň bezpečnosti Adaptér je vyrobený z hliníka, ktorý je odolný voči rôznym druhom mechanického poškodenia. Adaptér má aj množstvo doplnkových ochrán pred neočakávanými situáciami, akými sú skrat, preťaženie či prepätie. Parametre: • Značka: Ugreen • Typ: HUB adaptér • Štandard USB konektora: 2.0 • Zásuvka: USB typ A • Porty: 3x USB 2.0, 1x Ethernet RJ45 • Prenosová rýchlosť USB: až 480 Mbps • Maximálna rýchlosť RJ45: 1 Gbps • Materiál: ABS • Vysoký štandard konektorov • Vysoká rýchlosť prenosu dát • Pevné spracovanie • Malé rozmery (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM416 adaptér USB-C - RJ45 / 3x USB, čierny , Ugreen micro usb -> usb 2.0 otg adaptér white (30529)

Ugreen AV143 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack 1m, šedý (30633)

Detail

Kábel Ugreen AV143 s konektorom USB-C na 3.5mm mini jack slúži na pripojenie zariadení, ktoré majú 3.5mm audio výstup (napr. slúchadlá, reproduktory) k zariadeniam s USB-C portom (napr. smartfóny, tablety, počítače). Pomocou tohto kábla môžete pripojiť slúchadlá alebo reproduktory k zariadeniam, ktoré nemajú 3.5mm audio výstup, ako sú niektoré nové smartfóny. Kvalitný prenos zvuku Kábel umožňuje prenos zvuku bez straty a chráni pred 98% šumom. Nylonový oplet Nylonový materiál je vyrobený z najkvalitnejších materiálov a je odolný voči oderu, roztrhnutiu a drobnému mechanickému poškodeniu. Parametre: • Produkt: UGREEN • Model: AV119 • Konektor: USB-C / 3.5mm mini jack • Materiál: Medený/pozlátený konektor • Dĺžka: 1 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV143 audio kábel USB-C / 3.5mm mini jack 1m, šedý (30633) , Roline adaptér usb c(m) – 4-pólový jack 3,5 mm audio + usb c(f) (pd), 0,13 m (12.03.3222)

Ugreen Splitter audio kábel USB-C / 2x 3.5mm mini jack 20cm, sivý

Ugreen Splitter audio kábel USB-C / 2x 3.5mm mini jack 20cm, sivý
Detail

Rozdeľovač slúchadiel Ugreen je praktický 20 cm kábel, ktorý vám umožní počúvať hudbu alebo sledovať filmy napríklad z jedného telefónu na dvoch pároch slúchadiel. Je kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré nemajú 3,5 mm konektor mini jack a majú iba 1 konektor USB-C. Parametre: • Typ konektora: 2x 3,5 mm mini jack (samica), USB typu C (samec) • Dĺžka kábla: 20cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Splitter audio kábel USB-C / 2x 3.5mm mini jack 20cm, sivý , Vention usb-c male to dual 3.5mm jack earphone adapter 0.3m gray aluminum alloy type (bgnhy)

Ugreen CM297 adaptér USB-C / HDMI, sivý (70444)

Ugreen CM297 adaptér USB-C / HDMI, sivý (70444)
Detail

Adaptér z USB-C na HDMI umožňuje premietať obraz z prenosného počítača na televízor, monitor alebo projektor. Pripojte zariadenia pomocou portu HDMI a vychutnajte si možnosť zobrazovať jasné a ostré obrázky na veľkej obrazovke. Skvelá kvalita Adaptér podporuje kvalitu 4K 60 Hz a HDR video, zaisťuje prenos bez oneskorení a prerušení. Adaptér je pripravený na použitie ihneď po vybratí z obalu. Nevyžaduje inštaláciu ovládačov. Smartfón ako počítač Pripojte svoj smartphone k veľkému monitoru a používajte ho ako počítač (po pripojení klávesnice a myši cez Bluetooth). Vďaka malým rozmerom môžete mať adaptér vždy so sebou. Moderné riešenia Pokročilý čip zabraňuje oneskoreniu a blikaniu obrazu. Vďaka použitiu hliníkového krytu sa adaptér nezahrieva, čo zaisťuje stabilnú prevádzku a lepší výkon. Parametre: • Konektor: USB-C • Podporované rozlíšenie: 4K @ 60Hz • Hliníkový materiál • Kompatibilita: zariadenia s portom USB-C (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM297 adaptér USB-C / HDMI, sivý (70444) , Oem adaptér usb c(m) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny (usbc-audio-spb)

Ugreen MM130 adaptér USB-C / DisplayPort, biely (40372)

Ugreen MM130 adaptér USB-C / DisplayPort, biely (40372)
Detail

Adaptér umožňuje pripojiť veľkú obrazovku k telefónu, notebooku alebo tabletu a zobraziť obraz aj v rozlíšení 4k @ 60Hz. Zariadenie je malé a ľahko sa prenáša. Parametre: • Konektory: USB-C / DisplayPort • Podporované rozlíšenie: 4Kx2K / 60Hz • Rozmery: 49 x 22 x 11 mm • Dĺžka kábla: 8 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM130 adaptér USB-C / DisplayPort, biely (40372) , Swissten mini sieťový adaptér gan usb-c 25w power delivery (22044100)

Ugreen CM412 adaptér USB-C / 2x USB 3.0, šedý (10912)

Ugreen CM412 adaptér USB-C / 2x USB 3.0, šedý (10912)
Detail

Ak hľadáte nápad, ako efektívne pripojiť dve zariadenia k počítaču súčasne, adaptér CM412 je pre vás ideálnym riešením. Určite sa bude hodiť ako na domáce použitie, tak zvýši efektivitu práce v kancelárii. Dva porty USB 3.0 sa vyznačujú vysokou kompatibilitou, ktorá sa premieta do možnosti pripojenia rôzneho doplnkového príslušenstva. Stabilný prenos Adaptér Ugreen poskytuje bezpečné pripojenie bez akejkoľvek straty. Vďaka pevnej konštrukcii sa nemusíte báť uvoľnenia alebo náhodného odpojenia zariadenia pri prenose dát z počítača alebo notebooku. Veľa možností Univerzálny model CM412 pomôže výrazne zvýšiť možnosti vášho telefónu. Stačí pripojiť adaptér k vybranému zariadeniu a užívať si neobmedzenú slobodu pri prenose vašich najdôležitejších súborov. Funkčný hub poslúži aj pri prehrávaní filmu alebo obľúbenej hudby. Okamžitá akcia Použitá verzia USB 3.0 je zárukou získania 10x vyššej rýchlosti v porovnaní s predchádzajúcou verziou v konfigurácii 2.0. Prenos dát dosahuje rýchlosť až 415 MB/s, čo vám umožní okamžite preniesť akékoľvek súbory. Praktický dizajn Starostlivé spracovanie adaptéra Ugreen v kombinácii s jeho malými rozmermi je vydarenou kombináciou, ktorá pozitívne ovplyvňuje každodenné používanie produktu. Prenosné zariadenie s hmotnosťou 13,4 g sa bez problémov zmestí do tašky na notebook, batohu aj peňaženky a nespôsobí žiadne komplikácie pri preprave. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Model: CM412 • Port USB: Verzia 3.0 • Prenosová rýchlosť: Až 415 MB/s • Hmotnosť: 13,4 g (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM412 adaptér USB-C / 2x USB 3.0, šedý (10912) , Ugreen usb-c to 2× usb 3.1+2× usb-c adapter 10g (30758)

Ugreen MM123 adaptér USB-C - HDMI / VGA, biely (MM123)

Ugreen MM123 adaptér USB-C - HDMI / VGA, biely (MM123)
Detail

Video adaptér USB-C - HDMI + VGA od spoločnosti Ugreen uľahčuje pripojenie moderného notebooku k televízoru alebo projektoru pomocou kábla VGA alebo HDMI. Nemusíte sa starať o inštaláciu ani ovládače, zariadenie je plug & play, čo znamená, že je pripravené na okamžité použitie. Adaptér nie je obojsmerný a podporuje iba signál zo zdrojových zariadení USB typu C do portu HDMI alebo VGA. Napájací zdroj USB typu C: určený pre zariadenia s portami HDMI s nízkou spotrebou energie Parametre: • Vstup: USB-C • Výstup: 1 * VGA, 1 * HDMI • Verzia HDMI: 1.4b • Podporované rozlíšenie: 4K @ 30 Hz • Synchronizované video a zvuk: USB typu C na VGA podporuje video výstup vo VGA: 1920 * 1200 / 60 Hz. • Podpora výstupných rozlíšení VGA: 1024 * 768, 1280 * 720, 1280 * 768, 1280 * 800, 1280 * 1024, 1360 * 768, 1600 * 1200, 1920 * 1080 • Rozmery: 58 x 38 x 15 mm • Hmotnosť: 110 g • Dĺžka kábla: 30 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM123 adaptér USB-C - HDMI / VGA, biely (MM123) , Ugreen 2in1 usb-c / usb-a card reader (80191)

Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C, čierny (30701)

Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C, čierny (30701)
Detail

OTG adaptér USB 3.0 na USB-C je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktorý vám umožní pripojiť k smartfónu (s technológiou OTG) množstvo príslušenstva vrátane flash disku, klávesnice a herných ovládačov. V dôsledku toho výrazne zvyšuje komfort používania vášho zariadenia. Štandard USB 3.0 umožňuje rýchlosť prenosu dát až 5 Gbps. Konektory: USB / USB typu C Štandard: USB 3.0 5 Gb / s (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C, čierny (30701) , Vention usb-c male to 3.5mm earphone jack with dac adapter 0.1m gray aluminum alloy type (bgmha)

Ugreen US270 adaptér USB 3.0 / USB-C, sivý (50283)

Ugreen US270 adaptér USB 3.0 / USB-C, sivý (50283)
Detail

Adaptér Ugreen umožňuje pripojiť mobilné zariadenie USB-C s funkciou USB On The Go k periférii USB A. Tento viacúčelový adaptér splní očakávania aj toho najnáročnejšieho užívateľa. Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a jeho kompaktná veľkosť bude ako stvorená na cesty. Kompatibilita Pomocou adaptéra Ugreen môžete svoj smartfón pripojiť k zariadeniam, ako sú USB flash disk, pero, klávesnica, herný ovládač, bezdrôtová myš alebo dokonca niektoré čítačky kariet SD TF. Rýchle sťahovanie Spoľahlivý prenos dát závratnou rýchlosťou až 5 Gb za sekundu. Sťahovanie 1Gb súborov trvá iba 5 sekúnd. Už nemusíte strácať čas čakaním na skopírovanie vašich fotografií a videí na disk, USB 3.0 adaptér to urobí za vás 10-krát rýchlejšie ako štandardné USB 2.0. Odolnosť a kompaktnosť Hliníkový plášť poskytuje maximálnu odolnosť pre dlhšiu životnosť. Malé rozmery a nízka hmotnosť vám umožňujú ľahko vložiť adaptér do vrecka alebo kabelky. Adaptér bol špeciálne navrhnutý tak, aby sa dal pripevniť ako krúžok na kľúče alebo prívesok na tašku, čo uľahčuje prenášanie. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Port USB-C na USB 3.0 • Prenos dát: 5 Gb/s • Materiál: hliník (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US270 adaptér USB 3.0 / USB-C, sivý (50283) , Alzapower 90core audio 3.5mm jack (m) to 3.5mm jack 90° (m) 1,5 m čierny (apw-cba3jm915b)

Baseus audio rozbočovač L41 s koncovkami USB-C samec / USB-C samica /3, 5mm Jack samica, čierna

Detail

Baseus 90° adaptér USB-C/USB-CIdeálne riešenie pre telefóny s USB-C konektorom, ktorým chýba 3,5 mm audio jack. Táto jednoduchá redukcia vám umožní počúvať hudbu pomocou slúchadiel s 3,5 mm audio jack konektorom a súčasne nabíjať telefón. Počúvajte hudbu v pokoji aj pri nabíjaní telefónu. Zariadenie nie je kompatibilné s HTC a Samsung. Kľúčové vlastnosti:Adaptér z konektora USB-C na port USB-C a vstup pre slúchadlá 3,5 mm. Umožňuje nabíjať telefón aj pripojiť k nemu slúchadlá zároveň.Jack 3,5 mm pre všetkých! - Baseus Audio Converter L41 je ideálny doplnok pre všetkých, ktorí vlastnia zariadenie s konektorom USB-C.Ľahký, malý a odolný - váži sotva pár gramov a je malý - ideálny na prenášanie, vyrobený z vysoko kvalitných materiálov TPE + hliník a podrobený procesu pieskovania aj laserovému strihaniuIdeálne pre hráčov - pohodlný počas hrania hier na telefóneZvuk na najvyššej úrovniBez potreby odnímania puzdraŠpecifikácia:Značka: BaseusNázov: Audio Converter L41Materiál: TPE + hliníkNapätie prúdu: 1A (max)Rozmery: 4 x 2 x 1 cmVáha: 8 gramov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Baseus audio rozbočovač L41 s koncovkami USB-C samec / USB-C samica /3, 5mm Jack samica, čierna , Alzapower 90core audio 3.5mm jack (m) to 3.5mm jack 90° (m) 1,5 m biely (apw-cba3jm915w)

Ugreen CM252 HUB adaptér USB-C - 3x USB / RJ45 / micro USB, šedý

Ugreen CM252 HUB adaptér USB-C - 3x USB / RJ45 / micro USB, šedý
Detail

Neustála miniaturizácia elektronických zariadení je dôvodom, prečo mnohé moderné počítače, najmä notebooky a All-in-One pracovné stanice, majú len 1 alebo 2 USB porty. Malé rozmery sú samozrejme nepopierateľnou výhodou súčasných počítačov, no niekedy môžu byť aj príčinou menších nepríjemností. Tieto problémy sa začínajú, keď potrebujete pripojiť napríklad ďalší monitor, tlačiareň alebo sieťový kábel. S pomocou HUB adaptéra môžete premeniť jeden port USB-C vášho počítača na 4 ďalšie konektory! HUB ponúka svojim používateľom 4 porty: 3 x USB, USB typu C Bleskový prenos dát Dva USB 3.1 Gen 1 konektory riešia problém s nedostatočným počtom portov v zariadení a umožňujú prenos dát rýchlosťou až 5 Gbps. S ich pomocou môžete použiť ďalšie príslušenstvo, ako sú externé pevné disky, myši, klávesnice, tlačiarne, pendrive a mnohé ďalšie. Kompatibilné s mnohými operačnými systémami Bez ohľadu na to, na akom systéme pracujete, HUB s ním bude fungovať ihneď po pripojení. Režim Plug & Play je zárukou, že nie sú potrebné žiadne ďalšie ovládače. Je pripravený hneď po vybalení a ľahko sa používa. Hliníkové puzdro Celá elektronika ovládajúca adaptér je ukrytá v elegantnom hliníkovom puzdre. HUB vyzerá skvele a jeho vzhľad hneď hovorí, že ide o profesionálne špičkové vybavenie. Vďaka malým rozmerom sa perfektne hodí k ostatným zariadeniam. Zmestí sa všade a ľahko sa prenáša. Hliníkové puzdro je odolné voči hrdzi a zmene farby. Celé zariadenie prešlo sériou bezpečnostných testov a riadiace systémy starostlivo riadia tok dát a energie. Zabudované zabezpečenie Všetky porty sú riadené individuálnymi riadiacimi systémami. Zisťujú parametre pripojeného zariadenia a prispôsobujú napájanie svojim potrebám. Chráni ich okrem iného aj adaptér proti skratu, prehriatiu, prebitiu a úplnému vybitiu. Parametre: • Značka: Ugreen • Materiál: hliníková zliatina • Dĺžka kábla - 15 cm • Konektory: USB typu C (samec) Ethernet RJ-45 (10/100 / 1000 Mbps) 3 x USB 3.0 (samica) - 5 Gbps micro USB - napájací port Vlastnosti: • 4 vstavané porty, ktoré rozširujú možnosti vášho notebooku, telefónu alebo tabletu. • USB 3.2 Gen 1 – podpora 5 Gbps • Kompaktná veľkosť. • Funguje v štandarde Plug & Play, nie je potrebné inštalovať ovládače (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM252 HUB adaptér USB-C - 3x USB / RJ45 / micro USB, šedý , Alzapower 90core audio 3.5mm jack (m) to 3.5mm jack 90° (m) 1 m čierny (apw-cba3jm91b)

Ugreen adaptér USB-C - HDMI 1.4 M/F, biely (40273)

Ugreen adaptér USB-C - HDMI 1.4 M/F, biely (40273)
Detail

Adaptér s konektormi USB-C a HDMI vám umožní rýchlo a jednoducho pripojiť napríklad počítač s rozhraním USB-C k prídavnému monitoru alebo televízoru. Na prenos obrazu medzi zariadeniami nebudete potrebovať žiadny softvér. Adaptér funguje v systéme Plug and Play. Rozšírte obraz videa Adaptér s konektormi USB typu C a HDMI umožňuje pripojiť počítač s portom USB typu C k HDTV, monitoru alebo projektoru s rozhraním HDMI. Všetky prezentácie, dokumenty, ale aj domáce filmy či fotografie si odteraz budete môcť prezerať pohodlnejšie. Môžete tiež pridať druhý monitor, čím rozšírite pracovnú plochu počítača a zdvojnásobíte pracovný priestor. Podporuje rozlíšenie 4K Podporuje váš televízor alebo monitor rozlíšenie 4K? Adaptér odošle obrázok v tomto rozlíšení. Vychutnajte si živý a detailný obraz! Parametre: • Vstupný port: USB typu C (samec) • Výstupný port: HDMI 1.4 (samica) • Maximálne rozlíšenie obrazovky: 4K * 2K, 30Hz • Kompatibilné so systémom: macOS, Linux, Windows • Rozmery: 50 x 43 x 16 mm • Dĺžka kábla: 20 cm Vlastnosti: • Môžete pripojiť počítač k projektoru alebo rozšíriť pracovnú plochu na dva monitory • Rozšírite možnosti notebooku, ktorý nemá HDMI konektor. To je ideálne, ak máte iba port USB Type-C. • Získate krištáľovo čistý obraz vo vysokom rozlíšení až 4K • Nepotrebujete žiadny ďalší softvér (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér USB-C - HDMI 1.4 M/F, biely (40273) , Alzapower 90core audio 3.5mm jack (m) to 3.5mm jack 90° (m) 1 m biely (apw-cba3jm91w)

Ugreen adaptér 3.5mm mini jack / 6.3mm jack, zlatý

Ugreen adaptér 3.5mm mini jack / 6.3mm jack, zlatý
Detail

Vysoko kvalitný adaptér Ugreen, ktorý zaisťuje najlepšiu kvalita zvuku. Umožňuje pripojiť slúchadlá s 3,5mm mini jack konektorom k 6,3mm jack konektoru. Pozlátený konektor je menej náchylný na opotrebovanie, koróziu, stratu signálu a poskytuje lepší prenos dát. Adaptér pre slúchadlové zosilňovače Upravte 3,5 mm stereofónny konektor na konektor 6,35 mm, aby boli vaše obľúbené slúchadlá alebo iné zariadenia kompatibilné s väčšinou profesionálnych audio a domácich audio zariadení, ako napr. ako zosilňovače, mixážny pult, zariadenia domáceho kina alebo AV prijímače. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér 3.5mm mini jack / 6.3mm jack, zlatý , Alzapower 90core audio 3.5mm jack (m) to 3.5mm jack 90° (m) 0,5 m biely (apw-cba3jm905w)

Ugreen CM511 HUB adaptér USB-C - 2x USB / HDMI / USB-C PD 100W, sivý (60384 CM511)

Ugreen CM511 HUB adaptér USB-C - 2x USB / HDMI / USB-C PD 100W, sivý (60384 CM511)
Detail

HUB adaptér Ugreen CM511 vám poskytne množstvo ďalších portov, ktoré budete môcť bez problémov využívať. Adaptér rozširuje počet USB konektorov na vašom počítači o ďalšie 2 porty. Vďaka adaptéru nebudete musieť odpojiť jedno zariadenie, aby ste pripojili ďalšie. Všestrannosť použitia Adaptér je dokonalým riešením v situácii, keď vám chýba správny počet konkrétnych portov. Samotný adaptér je vyrobený tak, aby ste mohli pohodlne používať každú zo zásuviek bez ohľadu na to, či už k niektorej z nich bolo pripojené iné zariadenie. Vysoká úroveň bezpečnosti HUB adaptér je vyrobený z hliníka, čo znamená, že je veľmi odolný voči rôznym druhom mechanického poškodenia. HUB má aj množstvo dodatočných zabezpečení, chráni zariadenia pred neočakávanými situáciami, akými sú skrat, preťaženie či prepätie. Parametre: • Typ: HUB adaptér • Štandardný konektor USB: 3.2 gen. 1 • Konektory: USB-C - 2x USB 3.2 Gen 1 / HDMI 4K 60Hz / SD / TF / USB-C PD 100W • Prenosová rýchlosť: až 5 Gb/s • Maximálne rozlíšenie: 4K @ 60Hz • Materiál: hliník • Vysoká rýchlosť prenosu dát (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM511 HUB adaptér USB-C - 2x USB / HDMI / USB-C PD 100W, sivý (60384 CM511) , Oem audio 3.5mm jack (m) --> 2.5mm jack (f) čierna (11924406)

Adaptér USB typu C na audio 3,5 mini jack - Čierna KP26491

Detail

Adaptér s káblom z konektora USB typu C do konektora pre slúchadlá 3,5 mini jack . Umožňuje pripojiť slúchadlá s konektorom mini jack k smartfónu bez konektora pre slúchadlá, a tak počúvať našu obľúbenú hudbu. Praktické riešenie pre zariadenia vybavené iba portom USB typu C. V prípade smartfónov s portom USB typu C a konektorom pre slúchadlá nebude 3,5 mm konektor na adaptéri fungovať. 3,5 mm jack pre každého! Ide o perfektný doplnok pre všetkých , ktorí príliš neocenia investíciu do nových slúchadiel s konektorom USB typu C . Tento malý adaptér stačí na to, aby bolo možné pripojiť klasickú výbavu k novším modelom telefónov, ktorých výrobcovia upustili od 3,5mm jack zásuvky. Ľahký, malý a extrémne odolný Adaptér váži len niekoľko gramov a má malé rozmery, takže jeho preprava je prakticky bezproblémová. Navyše bol vyrobený z kvalitných materiálov. Silný kábel Odolný, flexibilný TPE kábel zvyšuje dosah a priestor na manévrovanie so samotným adaptérom. Medzitým je k smartfónu pripojená iba malá zástrčka. Zvuk na najvyššej úrovni Pri počúvaní hudby aj pri telefonovaní pomocou slúchadiel. Zvuk je čistý a bez skreslenia. Vychutnajte si zvuk svojich obľúbených skladieb a neobmedzené rozhovory so svojimi blízkymi! Bez odstránenia puzdra vVďaka dizajnu príslušenstva ho môžete pripojiť k telefónu bez odstránenia krytu. Rýchle a bezpečné. POZOR! Adaptér nefunguje pre smartfóny Samsung z radu S20 a novšie (izmael.eu)

Podobné produkty ako Adaptér USB typu C na audio 3,5 mini jack - Čierna KP26491

Baseus audio rozbočovač L41 s koncovkami USB-C samec / USB-C samica /3, 5mm Jack samica, strieborná-čierna

Baseus audio rozbočovač L41 s koncovkami USB-C samec / USB-C samica /3, 5mm Jack samica, strieborná-čierna
Detail

Baseus 90° adaptér USB-C/USB-CIdeálne riešenie pre telefóny s USB-C konektorom, ktorým chýba 3,5 mm audio jack. Táto jednoduchá redukcia vám umožní počúvať hudbu pomocou slúchadiel s 3,5 mm audio jack konektorom a súčasne nabíjať telefón. Počúvajte hudbu v pokoji aj pri nabíjaní telefónu. Zariadenie nie je kompatibilné s HTC a Samsung. Kľúčové vlastnosti:Adaptér z konektora USB-C na port USB-C a vstup pre slúchadlá 3,5 mm. Umožňuje nabíjať telefón aj pripojiť k nemu slúchadlá zároveň.Jack 3,5 mm pre všetkých! - Baseus Audio Converter L41 je ideálny doplnok pre všetkých, ktorí vlastnia zariadenie s konektorom USB-C.Ľahký, malý a odolný - váži sotva pár gramov a je malý - ideálny na prenášanie, vyrobený z vysoko kvalitných materiálov TPE + hliník a podrobený procesu pieskovania aj laserovému strihaniuIdeálne pre hráčov - pohodlný počas hrania hier na telefóneZvuk na najvyššej úrovniBez potreby odnímania puzdraŠpecifikácia:Značka: BaseusNázov: Audio Converter L41Materiál: TPE + hliníkNapätie prúdu: 1A (max)Rozmery: 4 x 2 x 1 cmVáha: 8 gramov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Baseus audio rozbočovač L41 s koncovkami USB-C samec / USB-C samica /3, 5mm Jack samica, strieborná-čierna

Ugreen CM481 HUB adaptér USB-C / 7x USB 3.0 PD, šedý (CM481)

Detail

HUB adaptér umožňuje zvýšiť počet dostupných USB konektorov, keď sú zabudované konektory v počítači už obsadené. Adaptér rozširuje počet USB konektorov na vašom počítači o 7 ďalších portov. Vďaka adaptéru nebudete musieť odpojiť jedno zariadenie, aby ste pripojili ďalšie. Adaptér vám umožní efektívne nabíjať až 7 zariadení naraz pomocou iba jednej elektrickej zásuvky. Konštrukcia z hliníkovej zliatiny zaisťuje pevnosť, ale aj relatívne nízku hmotnosť. Vďaka technológii PowerDelivery môžete svoje zariadenie nabíjať rýchlo. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: CM481 • Vstupný port: USB typu C (len prenos dát) • Výstupné porty: 7x USB Type A 3.0 PowerDelivery • Vstupný prúd: 12V/2A • Materiál puzdra: hliník (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM481 HUB adaptér USB-C / 7x USB 3.0 PD, šedý (CM481)

Ugreen CM473 HUB adaptér USB-C / 4x USB 3.2, strieborný (CM473 20841)

Ugreen CM473 HUB adaptér USB-C / 4x USB 3.2, strieborný (CM473 20841)
Detail

HUB adaptér umožňuje zvýšiť počet dostupných konektorov USB 3.2, keď sú zabudované konektory v počítači už obsadené. Adaptér rozširuje počet USB konektorov na vašom počítači o 4 ďalšie porty. Vďaka adaptéru nebudete musieť odpojiť jedno zariadenie, aby ste pripojili ďalšie. 15-centimetrový kábel bude ideálny pre notebooky. Vysoko-rýchlostný USB 3.2 Gen 1 Ak si ceníte rýchlosť, budete spokojný s tým, že adaptér využíva technológiu USB 3.2, ktorý umožňuje rýchly prenos dát až do rýchlosti 5 Gb/s. To je 10-krát rýchlejšie ako štandardná technológia USB 2.0. Vysokú rýchlosť oceníte najmä pri potrebe kopírovania veľkého množstva súborov. Veľmi vysoká všestrannosť Praktický HUB adaptér poskytuje mimoriadne vysokú všestrannosť. To všetko vďaka konektoru USB-C, ktorý je momentálne jedným z najobľúbenejších riešení vyskytujúcich sa prakticky v každom zariadení. Malé rozmery vám umožnia HUB pohodlne zbaliť do kabelky alebo tašky na notebook a vziať si ho so sebou na každú cestu. Parametre: • Typ: HUB adaptér • Rýchlosť prenosu dát: 5 Gb/s • Rozmery: 42 x 117 x 12 mm • Počet portov USB: 4 • Dĺžka kábla: 15 cm • Napájanie: 5 - 20 V, 60 W • Vynikajúca rýchlosť prenosu dát • Odolná konštrukcia (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM473 HUB adaptér USB-C / 4x USB 3.2, strieborný (CM473 20841)

Ugreen CM483 externý sieťový adaptér USB-C / RJ45, šedý (40322 CM483)

Ugreen CM483 externý sieťový adaptér USB-C / RJ45, šedý (40322 CM483)
Detail

Stalo sa počas vašej práce, že pripojenie cez WiFi sieť nebolo stabilné a ponúkalo nízku dátovú priepustnosť? Teraz to už nie je problém a to všetko vďaka adaptéru od Ugreen, ktorý je vybavený zásuvkou RJ45. Celý adaptér je navyše malý, takže ho ľahko schováte do batohu či kabelky. Vychytávka pre modernú dobu Ak potrebujete stabilné internetové pripojenie a vaše zariadenie nemá výstup RJ45, potom je pre vás adaptér od Ugreen ako stvorený. S jeho pomocou rýchlo a efektívne rozšírite svoj notebook o zásuvku, ktorá vám umožní pripojiť sa na internet cez kábel. Toto riešenie je ideálne pre každého, kto používa moderné zariadenia, v ktorých sú konektory RJ45 inštalované čoraz menej často – to platí najmä pre ultratenké zariadenia. Robustná konštrukcia Sieťový adaptér umožňuje rozšírenie použitého zariadenia - napríklad notebooku - o konektor RJ45. Samotná zásuvka je umiestnená v hornej časti adaptéra, aby ste sa mohli pripojiť ku káblu čo najpohodlnejšie. Parametre: • Značka: Ugreen • Typ: Adaptér • Materiál: hliník • Čip: AX88179 • Dĺžka kábla: 10 cm • Konektory: USB-C na RJ45 • Gigabitová verzia Ethernet, 10/100/1000 Mb/s Vlastnosti: • Vysoká dátová priepustnosť • Robustná konštrukcia • RJ45 zásuvka • Kompaktné rozmery • Optimálna dĺžka kábla pre pripojenie (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM483 externý sieťový adaptér USB-C / RJ45, šedý (40322 CM483)

Ugreen adaptér Micro USB / USB-C, čierny (30391)

Ugreen adaptér Micro USB / USB-C, čierny (30391)
Detail

Malý adaptér s konektorom micro USB na USB typu C. Adaptér umožňuje pripojiť kábel s konektorom micro USB k prakticky akémukoľvek zariadeniu vybavenému portom USB-C. Ideálny na prenos dát aj na nabíjanie vášho zariadenia . Vďaka svojim kompaktným rozmerom nezaberá adaptér príliš veľa miesta a ľahko sa zmestí do vrecka nohavíc alebo malého vrecka na kabelku. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér Micro USB / USB-C, čierny (30391)

Ugreen adaptér mini jack 3,5mm - Čierna KP26279

Detail

3,5 mm mini jack kábel - AUX predlžovací kábel - 1 m - Ugreen AV118 Kvalitný kábel so Konektorom a 3,5 mm mini jack zásuvkou od renomovanej značky Ugreen je skutočnou vzácnosťou pre všetkých milovníkov hudby. Umožní vám predĺžiť kábel slúchadiel, mikrofónu alebo reproduktora, čím sa zabezpečí pohodlie pri používaní zariadenia. Kábel má smaltované medené jadro a pozlátené výstupy. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel renomovanej značky Ugreen má dĺžku 1 m, čo vám umožní slobodne využívať jeho výhody. Špecifikácia: Značka: Ugreen Typ: AUX predlžovací kábel Materiál: Zliatina hliníka, pozlátený konektor, meď, nylon Dĺžka: 1 m Najdôležitejšie výhody kábla Ugreen Môžete s ním pripojiť rôzne zariadenia - kábel má dve zástrčky a mini jack 3,5 mm. Hodia sa do konektorov na telefónoch, notebookoch, reproduktoroch, slúchadlách, koncových mikrofónoch. Vychutnajte si vynikajúcu kvalitu zvuku - jadro kábla Ugreen je vyrobené z najkvalitnejšej smaltovanej medi. To umožnilo stabilný prenos signálu, žiadny šum a žiadne oneskorenia zvuku. Získate veľký dosah - tento kábel má dĺžku 2 m. Ľahko s ním prepojíte zariadenia, ktoré sú od seba vzdialené. A pri použití so slúchadlami alebo mikrofónom vám poskytne veľkú slobodu pohybu. Investícia, ktorá sa oplatí - kábel Ugreen je zabezpečený nylonovým opletom. Má tiež zosilnené zátky. Vďaka tomu nie je veľmi náchylný na mechanické poškodenie a pri správnom používaní vám bude určite slúžiť dlho. (izmael.eu)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér mini jack 3,5mm - Čierna KP26279

Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C F/M, biely (30155)

Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C F/M, biely (30155)
Detail

OTG adaptér USB 3.0 na USB-C je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktorý vám umožní pripojiť k smartfónu (s technológiou OTG) množstvo príslušenstva vrátane flash disku, klávesnice a herných ovládačov. V dôsledku toho výrazne zvyšuje komfort používania vášho zariadenia. Štandard USB 3.0 umožňuje rýchlosť prenosu dát až 5 Gbps. Konektory: USB / USB typu C Štandard: USB 3.0 5 Gb / s (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C F/M, biely (30155)

Ugreen CM285 HUB adaptér USB-C - HDMI / 3x USB 3.2 / USB-C PD 100W 5A, šedý (70408 CM285)

Ugreen CM285 HUB adaptér USB-C - HDMI / 3x USB 3.2 / USB-C PD 100W 5A, šedý (70408 CM285)
Detail

Multifunkčný USB-C HUB adaptér s unikátnym dizajnom zaisťujúcim výborný odvod tepla. Je vhodný nielen pre notebooky, ale aj pre smartfóny a tablety. Perfektné príslušenstvo pre všetkých, ktorí trpia nedostatkom portov vo svojich mobilných zariadeniach. Adaptér vám umožní pripojiť pendrive, externé disky a ďalšie periférie, keď sú už všetky USB konektory vo vašom zariadení obsadené. HUB rozširuje počet konektorov v počítači až o 5 ďalších portov (3x USB, USB Type C PD, HDMI). Port HDMI vám umožní pripojiť k počítaču projektor alebo televízor, čo vám pri sledovaní filmov u vás doma poskytne skutočne filmový zážitok. Vďaka podpore štandardu 4K však bude prehrávané video podané vo výbornej kvalite. USB 3.2 Gen 1 Medzi portami, ktoré adaptér ponúka, sú 2 konektory USB 3.2 Gen 1 zaručujúce bleskurýchly prenos dát na úrovni 5 Gbps. Viac ako 10-krát rýchlejší ako jeho predchodca. Rýchle nabíjanie Port USB-C Power Delivery vám umožní rýchlo obnoviť nabíjanie vášho zariadenia, pričom nestrácate pohodlie pri jeho používaní. Najvyššia účinnosť Každý konektor je riadený samostatným čipom, ktorý riadi jeho funkcie. Toto riešenie je zárukou najvyššej účinnosti príslušenstva bez ohľadu na počet pripojených zariadení. K adaptéru jednoducho pripojíte bezdrôtovú myš alebo klávesnicu. Signál bude rovnako stabilný, ako keď je zariadenie pripojené priamo k počítaču. Malé rozmery a vysoká odolnosť Adaptér váži len okolo 120 gramov a má rozmery porovnateľné so smartfónom so 6-palcovou obrazovkou, takže jeho preprava je prakticky bezproblémová. Navyše bol vyrobený z kvalitných materiálov (hliníkové puzdro + silné ABS), vďaka ktorým je naozaj ťažké ho poškodiť. Parametre: • Značka: Ugreen • Rozmery: 122 mm x 38,5 mm x 11,3 mm • Typ konektora: - USB typu C (samec) - USB typu C (samica) - HDMI (samica) 4K @ 30 Hz - 3x USB USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) (samica) • Maximálna záťaž: 100 W • Štandard rýchleho nabíjania: Power Delivery • Pracovný prúd: 20V / 5A (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM285 HUB adaptér USB-C - HDMI / 3x USB 3.2 / USB-C PD 100W 5A, šedý (70408 CM285)

Ugreen CM195 HUB adaptér USB-C - 3xUSB - HDMI - SD/TF, šedý (70410)

Ugreen CM195 HUB adaptér USB-C - 3xUSB - HDMI - SD/TF, šedý (70410)
Detail

HUB adaptér umožňuje zvýšiť počet dostupných konektorov , keď sú zabudované konektory v počítači už obsadené. Vďaka adaptéru nebudete musieť odpojiť jedno zariadenie, aby ste pripojili ďalšie. Zariadenie má 3 vstupy USB 3.0, port PD, vstup HDMI 4K a čítačky kariet SD a micro SD. Zariadenie má množstvo ochranných prvkov proti neočakávaným situáciám, ako je skrat, nadprúd alebo prepätie. Na zdieľanie fotografií z fotoaparátu už nepotrebujete počítač. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť adaptér k vášmu smartphonu a využívať možnosť zdieľania s celým svetom. Adaptér je schopný prenášať 100W elektrickej energie. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3x USB 3.0, 1x micro SD, 1x SD, 1x HDMI • Prenosová rýchlosť až 5 Gbs • Materiál: hliník • Rozmery 11,5 x 3,6 x 1,25 cm • Dĺžka kábla: 15 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM195 HUB adaptér USB-C - 3xUSB - HDMI - SD/TF, šedý (70410)

Ugreen CM184 adaptér USB-C TF + čítačka kariet SD / microSD, sivá (50706)

Ugreen CM184 adaptér USB-C TF + čítačka kariet SD / microSD, sivá (50706)
Detail

Adaptér USB-C TF a čítačka kariet v jednom. Čítačka umožňuje prenos dát až 5 Gb/s. Bola navrhnutá s ohľadom na najvyššiu možnú rýchlosť prenosu dát, funkčnosť a kompaktný dizajn. Čítačka podporuje pamäťové karty microSD a SD s kapacitou až 512 GB. Jednoduchosť použitia Zariadenie je kompatibilné s operačnými systémami Windows (XP ... 10), Mac OS a Linux. Vďaka technológii Plug & Play nie je potrebná žiadna dodatočná inštalácia softvéru. Pomocou USB-C je možné ho pripojiť nielen k počítaču, ale aj k smartfónu. Vysoká kvalita Kryt je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka, ktorý zaisťuje odolnosť, dlhú životnosť a vyzerá mimoriadne elegantne. Háčik umiestnený v adaptéri navyše umožňuje zavesenie na batoh, kabelku alebo kľúče. Parametre: • Konektor: USB-C + USB 3.0 • Hliníkový materiál • Čip: GL3224 • Prenosová rýchlosť: až 5 Gb / s • Podpora kariet: SD / SDHC / SDXC, microSD / microSDHC / microSDXC • Podpora pamäte: až 512 GB • Rozmery: 74 x 20 x 11 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM184 adaptér USB-C TF + čítačka kariet SD / microSD, sivá (50706)

Samsung adaptér EE-UC10JUWE, USB-C->3, 5 mm jack, biela

Detail

Popis produktu: Adaptér z USB-C na 3,5 mm jack pre pripojenie drôtových slúchadiel k telefónu, pokiaľ mu chýba 3,5 mm jack.Adaptér je kompatibilný s telefónmi s funkciou DAC, ktoré podporujú audio výstup cez USB-C. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Samsung adaptér EE-UC10JUWE, USB-C->3, 5 mm jack, biela

Ugreen USB-C to Gigabit Ethernet Adaptér (50737)

Detail

Sieťová karta – pripojenie pomocou USB-C, konektor 1× RJ45, podpora 1000Mbps, funkcie Plug and Play, kompatibilný s OS Windows, MacOS, Linux, Switch, iOS a Android Sieťová karta Ugreen USB-C to Gigabit Ethernet adaptérPotrebujete svoj notebook pripojiť k internetu? So sieťovou kartou Ugreen získate stabilné internetové pripojenie. Disponuje portom RJ45 na ethernetový kábel a podporuje rýchlosť 1 000 megabitov za sekundu. K vášmu zariadeniu sa sieťová karta Ugreen pripojí pomocou USB-C konektora.Kľúčové vlastnosti sieťovej karty Ugreen USB-C to Gigabit Ethernet AdapterUSB Hub Ugreen na rozšírenie možností vášho zariadeniaPripojenie pomocou USB-CPort RJ45 na ethernetový kábelPodpora 1 000 MbpsFunkcia Plug and Play kompatibilná s Windows 11 / 10 / 8.1 / 8, MacOS, IOS, Switch a AndroidPre Windows 7 / XP / Linux je potrebné stiahnuť ovládačePridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen USB-C to Gigabit Ethernet Adaptér (50737)

Ugreen CM416 HUB adaptér USB-C - 3x USB 3.1 / RJ45 PD, biely (CM416 50620)

Ugreen CM416 HUB adaptér USB-C - 3x USB 3.1 / RJ45 PD, biely (CM416 50620)
Detail

HUB adaptér umožňuje zvýšiť počet dostupných konektorov USB, keď sú zabudované konektory v počítači už obsadené. Adaptér rozširuje počet USB konektorov na vašom počítači o 3 ďalšie porty. Vďaka adaptéru nebudete musieť odpojiť jedno zariadenie, aby ste pripojili ďalšie. K produktu môžete pripojiť okrem iného klávesnicu, myš a externý disk, čím zaistíte pohodlie a slobodu obsluhy. HUB adaptér je okrem toho vybavený i RJ45 konektorom. Vysoká všestrannosť Adaptér Ugreen je dokonalým riešením v situácii, keď vám chýba správny počet konkrétnych portov. Samotný adaptér je vyrobený tak, aby ste mohli pohodlne používať každú zo zásuviek bez ohľadu na to, či už k niektorej z nich bolo pripojené iné zariadenie. Pohodlné používanie Pri používaní adaptéra nie je potreba inštalovať ďalší softvér do vášho zariadenia. V praxi to znamená, že adaptér môžete používať ihneď po vybalení z krabice a zapojení do príslušnej zásuvky. Vysoká úroveň bezpečnosti HUB je vyrobený z odolného hliníka. Je odolný voči rôznym druhom mechanického poškodenia. Má aj množstvo doplnkových ochrán, ktoré chránia zariadenia pred neočakávanými situáciami, akými sú skrat, preťaženie či prepätie. Parametre: • Značka: Ugreen • Typ: HUB adaptér • Štandard USB konektora: USB: 3.1 Gen 1 • Zásuvka: USB-C • Porty: 3 x USB typu A, 1 x RJ45 • USB prenosová rýchlosť: až 5 Gb/s • Dĺžka kábla: 0,25m • Materiál: ABS Vlastnosti: • Rozširuje možnosti vášho notebooku alebo počítača • Funguje v štandarde Plug & Play, nie je potrebné inštalovať ovládače • Kompaktná veľkosť • Vysoká rýchlosť prenosu dát • Pevné spracovanie • Kompaktné rozmery (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM416 HUB adaptér USB-C - 3x USB 3.1 / RJ45 PD, biely (CM416 50620)

AKASA Dokovacia stanica USB-C 14v1, USB-C (power+dáta), USB 2.0, 2xHDMI, VGA, RJ45, USB 3.2, čítačka kariet, 3, 5mm jack

Detail

USB Type-C 14-In-1 Dock Build the ultimate workspace with an USB dock fitted with 14 ports. Supporting multiple displays up to 4K, audio, 60W Power Delivery, and memory transferring incorporated with multi-speed USB hubs. TECHNICAL SPECIFICATIONS Application USB Type-C 14-In-1 Dock Hosť interface USB Type-C (must support DisplayPort Alternate Mode) Material Aluminium alloy with anodised finish Upstream Port USB Type-C (male) Downstream Ports USB Type-C PD x1,USB Type-C Data x1,USB 2.0 Type-A x 2,HDMI x 2,VGA x1,RJ45 x1,USB 3.2 Gen 1 Type-A x 3,SD x1,micro SD x1,3.5mm Audio Jack x1 Max Resolution 4K@30Hz(HDMI)(dual HDMI display mode)1080p @ 60Hz (VGA)1080p @ 60Hz(triple display mode) Max Data Transfer 5 Gbps (USB 3.2 Gen 1 / USB 3.0)480 Mbps (USB 2.0) Power Delivery 60W Ethernet Speed 10/100/1000 Mbps OS Compatibility macOS,Windows XP/7/8/10,Chrome OS Dimensions 149.5 x 51.8 x 14 mm Cable Length 180mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AKASA Dokovacia stanica USB-C 14v1, USB-C (power+dáta), USB 2.0, 2xHDMI, VGA, RJ45, USB 3.2, čítačka kariet, 3, 5mm jack

Endorfy mikrofón Solum Broadcast / streamovacie / nastaviteľné rameno / pop-up filter / 3, 5mm jack / USB-C

Detail

Endorfy Solum Broadcast Kvalitný mikrofón s kardioidnou charakteristikou a nastaviteľným ramenom je ideálny na streamovanie, natáčanie vlogov, podcastov či hlasovú komunikáciu. Vybavený je držiakom proti otrasom, integrovaným pop filtrom a dotykovým tlačidlom pre stlmenie mikrofónu. Moderný vzhľad mikrofónu je doplnený o prispôsobiteľné ARGB podsvietenie, ktoré zároveň signalizuje stlmenie mikrofónu. Samozrejmosťou je 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel spoločne s reguláciou hlasitosti prehrávania. Mikrofón ponúka jednoduchú a pevnú montáž pomocou skrutky k stolnej doske. Súčasťou balenia je 3 m dlhý pripojovací kábel USB-C na USB-A. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Komunikácia Bluetooth nie Vstupy a výstupy Bezdrôtové pripojenie nie Drôtové pripojenie áno Slúchadlový výstup (počet) 1 USB typ C (počet) 1 Fyzické vlastnosti Farba čierna - modrá Rozmery 610 x 270 x 112 mm Dĺžka kábla 3 m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Endorfy mikrofón Solum Broadcast / streamovacie / nastaviteľné rameno / pop-up filter / 3, 5mm jack / USB-C

Endorfy mikrofón Solum Studio / streamovacie / nastaviteľné rameno / pop-up filter / 3, 5mm jack / USB-C

Detail

Endorfy Solum Studio Kvalitný mikrofón s kardioidnou charakteristikou a nastaviteľným ramenom je ideálny na streamovanie, natáčanie vlogov, podcastov či hlasovú komunikáciu. Vybavený je dotykovým tlačidlom na stlmenie mikrofónu, ktoré je umiestnené na bočnej časti. Na zadnej strane sa nachádza 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel spoločne s reguláciou hlasitosti prehrávania. Mikrofón ponúka jednoduchú a pevnú montáž pomocou skrutky k stolnej doske. Súčasťou balenia je penový pop filter a 3 m dlhý pripojovací kábel USB-C na USB-A. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Komunikácia Bluetooth nie Vstupy a výstupy Bezdrôtové pripojenie nie Drôtové pripojenie áno Slúchadlový výstup (počet) 1 USB typ C (počet) 1 Fyzické vlastnosti Farba čierna Rozmery 610 x 272 x 115 mm Dĺžka kábla 3 m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Endorfy mikrofón Solum Studio / streamovacie / nastaviteľné rameno / pop-up filter / 3, 5mm jack / USB-C

Baseus Ingenuity mini OTG adaptér USB-C samec na USB-A samica 3, 1A, čierna

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Baseus Ingenuity mini OTG adaptér USB-C samec na USB-A samica 3, 1A, čierna

Tech-Protect Ultraboost adaptér USB-C - 3.5mm jack / USB-C, šedý

Detail

Adaptér Tech-Protect UltraBoost je praktické a všestranné zariadenie, ktoré vám umožní pripojiť rôzne zariadenia k telefónom vybaveným portom USB-C. Adaptér je ideálnym riešením pre ľudí, ktorí chcú počúvať hudbu alebo hovoriť cez slúchadlá s konektorom 3.5 mm mini jack a zároveň nabíjať svoje zariadenie. Adaptér je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka pre odolnosť a pevnosť. Parametre: • Vysoká kvalita zvuku • Minimalistický dizajn • Jednoduché použitie • Vyrobené z hliníka • Konektory: USB-C - 3.5mm jack / USB-C (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Ultraboost adaptér USB-C - 3.5mm jack / USB-C, šedý

Ugreen CM512 HUB adaptér USB-C - 2x USB 3.2 / HDMI 4K / SD TF / USB-C PD 100W / RJ45, šedý (60515 CM512)

Ugreen CM512 HUB adaptér USB-C - 2x USB 3.2 / HDMI 4K / SD TF / USB-C PD 100W / RJ45, šedý (60515 CM512)
Detail

Váš notebook alebo počítač nemá dostatok portov, ktoré by ste mohli využiť na každodennú prácu alebo zábavu? Chýbajú vám prídavné konektory rôznych štandardov? Ak áno, HUB adaptér je pre vás ako stvorený. Zariadenie vám poskytne množstvo ďalších portov, ktoré budete môcť bez problémov využívať. Vysoká všestrannosť Adaptér je dokonalým riešením v situácii, keď vám chýba správny počet konkrétnych portov. Samotný adaptér je vyrobený tak, aby ste mohli pohodlne používať každú zo zásuviek bez ohľadu na to, či už k niektorej z nich bolo pripojené iné zariadenie. Pohodlné používanie Najdôležitejším parametrom v HUB od značky Ugreen nie je potreba inštalovať ďalší softvér do vášho zariadenia. V praxi to znamená, že adaptér môžete používať ihneď po vybalení z krabice a zapojení do príslušnej zásuvky. Vysoká úroveň bezpečnosti HUB adaptér je vyrobený z hliníka. To znamená, že je veľmi odolný voči rôznym druhom mechanického poškodenia. To však nie je všetko. HUB má aj množstvo doplnkových zabezpečení, chránia zariadenia a k nemu pripojené zariadenia pred neočakávanými situáciami, akými sú skrat, preťaženie či prepätie. To je záruka, že aj keď ho zabudnete odpojiť, nič zlé sa nestane. Parametre: • Značka: Ugreen • Typ: HUB adaptér • Štandardný konektor USB: 3.2 gen. 1 • Zásuvka: USB-C • Porty: 2x USB 3.2 gen. 1.1 x HDMI 2.0, 1x čítačka SD kariet, 1x čítačka kariet TF, 1x USB Type C PD 100W, 1x Ethernet RJ45 • Prenosová rýchlosť USB: až 5 Gb/s • Prenosová rýchlosť Ethernet: až 1 Gb/s • Maximálne rozlíšenie: 4K @ 60Hz • Materiál: hliník Vlastnosti: • Vysoký štandard konektorov • Vysoká rýchlosť prenosu dát • Pevné spracovanie • Kompaktné rozmery • Optimálna dĺžka kábla (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM512 HUB adaptér USB-C - 2x USB 3.2 / HDMI 4K / SD TF / USB-C PD 100W / RJ45, šedý (60515 CM512)
UGREEN USB-C to 3,5 mm Audio Adapter with Power Supply (70311), Ugreen USB-C to Gigabit Ethernet Adaptér (50737), OEM Adaptér USB C(M) – 2× jack 3,5F, AlzaPower 3.5mm Jack (M) to 2× 3.5mm Jack (F) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA3JM23JF0015B), AlzaPower 3.5mm Jack 4P-TRRS (M) to 2× 3.5mm Jack (F) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA4JM23JF0015B), AlzaPower 3.5mm Jack 4P-TRRS (F) to 2× 3.5mm Jack (M) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA4JF23JM0015B), Ugreen USB 3.0 A With USB-C Adaptér 4 Ports HUB (40850), audio 6.3mm JACK --> 3.5mm JACK (11924408), UGREEN USB Audio Converter USB-A to USB-C with 3,5 mm Headphone Jack (80897), Ugreen USB-C 3.1 (M) to USB 3.0 (F) OTG Adaptér Black (20808), Ugreen USB-C 3.1 (M) to USB 3.0 (F) OTG Adaptér White (30155), COTEetCI adaptér 3 v 1 USB-C na Jack 3,5 mm, USB-C a USB-A (33015), Ugreen micro USB (M) + USB-C (M) to USB 3.0 (F) OTG Adaptér Black (30453), OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón (USBC-AUDIO), Ugreen USB-C Hub (50209), Ugreen USB External Stereo Sound Adaptér (40964), Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér White (30529), Roline Adaptér USB C(M) – 4-pólový jack 3,5 mm audio + USB C(F) (PD), 0,13 m (12.03.3222), Vention USB-C Male to Dual 3.5mm Jack Earphone Adapter 0.3m Gray Aluminum Alloy Type (BGNHY), OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny (USBC-AUDIO-SPB), Swissten Mini sieťový adaptér GaN USB-C 25W Power Delivery (22044100), UGREEN USB-C to 2× USB 3.1+2× USB-C Adapter 10G (30758), UGREEN 2in1 USB-C / USB-A Card Reader (80191), Vention USB-C Male to 3.5mm Earphone Jack With DAC Adapter 0.1m Gray Aluminum Alloy Type (BGMHA), AlzaPower 90Core Audio 3.5mm Jack (M) to 3.5mm Jack 90° (M) 1,5 m čierny (APW-CBA3JM915B), AlzaPower 90Core Audio 3.5mm Jack (M) to 3.5mm Jack 90° (M) 1,5 m biely (APW-CBA3JM915W), AlzaPower 90Core Audio 3.5mm Jack (M) to 3.5mm Jack 90° (M) 1 m čierny (APW-CBA3JM91B), Alzapower 90Core Audio 3.5mm Jack (M) to 3.5mm Jack 90° (M) 1 m biely (APW-CBA3JM91W), AlzaPower 90Core Audio 3.5mm Jack (M) to 3.5mm Jack 90° (M) 0,5 m biely (APW-CBA3JM905W), OEM Audio 3.5mm JACK (M) --> 2.5mm JACK (F) čierna (11924406)