Ugreen dp105 kábel dp - vga m/m 1.5m, čierny (10247)

Produkt Ugreen dp105 kábel dp - vga m/m 1.5m, čierny (10247) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen dp105 kábel dp - vga m/m 1.5m, čierny (10247) upraviť a produkt hľadať znova.

Ugreen DP105 kábel DP - VGA M/M 1.5m, čierny (10247)

Ugreen DP105 kábel DP - VGA M/M 1.5m, čierny (10247)
Detail

Vysokokvalitný kábel s konektormi DisplayPort a VGA. Podporuje kvalitu HD 1920x1080p 60Hz. Široká kompatibilita Pripojte počítač k externým obrazovkám, televízorom alebo projektorom a získajte kvalitu HD vo väčšom priestore. Režim zobrazenia Pripojte externú obrazovku a pracujte v dvoch režimoch: zrkadlový režim (zobrazuje obsah základnej obrazovky) alebo rozšírený režim (rozširuje pracovnú plochu o ďalší priestor). Odolný dizajn Pozlátené konektory odolávajú korózii a opotrebovaniu. Viacvrstvová štruktúra a efektívny čip umožňujú plynulý prenos dát. Parametre: • Konektor: DP na VGA • Podporované rozlíšenie: 1920x1200, HDTV až 1080p • Napájacie napätie: + 3,3 V s DP • Dĺžka kábla: 1,5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen DP105 kábel DP - VGA M/M 1.5m, čierny (10247) , Akasa 8k dp na dp kábel – 5 m/ak-cbdp23-50bk

LANBERG VGA M/M kábel 5m, dvojité tienenie, čierny

Detail

LANBERG VGA M/M kábel 5m, dvojité tienenie, čierny Kábel VGA 5 ms dvojitým tienením a feritovým jadrom od spoločnosti Lanberg je prvotriedny vodič, ktorý sa ideálne hodí pre všetky druhy pripojenia medzi multimediálnymi zariadeniami používajúcimi analógové konektory VGA. Hlavné použitie výrobku je na pripojenie medzi PC / notebooky a monitory, televízory a projektory. Vďaka použitiu feritového jadra je signál prenášaný káblom zachovaný vo väčšom percente podľa pôvodného signálu na vstupe. Tienenie použité v kábli navyše posilňuje úroveň izolácie, vďaka čomu nie je signál výrazne degradovaný a môže byť prenášaný na dlhšie vzdialenosti. V dôsledku mnohých obmedzení, požiadaviek a dôrazu zameraného na viacstupňovú výrobu a kontrolu kvality výroby káblov sa káble VGA spoločnosti Lanberg môžu vyznačovať vysokou kvalitou a sú skvelým riešením pre vizuálny prenos medzi multimediálnymi zariadeniami s dostatočnou kvalitou obrazu. VGA káble Lanberg nájdu svoje uplatnenie ako v domácom prostredí, kde môžu používatelia pohodlne sledovať svoje obľúbené televízne seriály a filmy, hrať online hry alebo pracovať na svojich dôležitých projektoch so zárukou spoľahlivého, kvalitného obrazového signálu a neprerušovanej, plynulej prevádzky. Špecifikácia: - Konektory: VGA, samec, - Materiál jadra: CCS, - Feritové jadro, - Materiál izolačného plášťa: LD-PE, - Konštrukcia kábla: 3 + 2, uzemňovací vodič, tieniaca fólia, PVC, - Priemer dĺžky PVC plášťa: 6,5 mm, - Počet vývodov: 15, - Ferit: 2x, - Dĺžka: 5 m, - Farba: čierna. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG VGA M/M kábel 5m, dvojité tienenie, čierny , Vention displayport (dp) to vga cable 2 m black (hblbh)

Ugreen HD119 kabel HDMI 2.0 M/M 4K 5m, čierny (HD119 40103)

Ugreen HD119 kabel HDMI 2.0 M/M 4K 5m, čierny (HD119 40103)
Detail

HDMI kábel slúži na pripojenie počítačov, prehrávačov médií, inteligentných skriniek alebo herných konzol k televízorom, monitorom a projektorom. Zaručuje spoľahlivé, rýchle pripojenie, ako aj vynikajúcu kvalitu obrazu a zvuku. Podporuje rozlíšenie 4K Kábel z produkcie spoločnosti Ugreen vám dáva záruku, že filmy, ktoré pozeráte na televízore, budú mať jasné a živé farby a zvuk bude čistý a bez šumu. Bol vyrobený v technológii OFC, teda najlepšej bezkyslíkatej medi. To zaručuje lepší prenos dát aj na väčšie vzdialenosti. Zvuk a video sa odosielajú bez kompresie s najvyššou kvalitou. Ideálne pre pripojenie TV, DVD prehrávača, Blue-Ray, prijímača, projektora. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Materiál: hliník + nylon • Dĺžka kábla: 5m • Verzia HDMI: 2.0 • Rozlíšenie: 4K/60Hz (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD119 kabel HDMI 2.0 M/M 4K 5m, čierny (HD119 40103) , Vention displayport (dp) to vga cable 3 m black (hblbi)

Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 5m, čierny (10737)

Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 5m, čierny (10737)
Detail

Audio kábel Ugreen AV119 je vyrobený z pozinkovanej medi a je pokrytý 24 karátovým zlatom, čo zaručuje bezchybný zvuk. Vďaka nemu môžeme pripojiť audio zariadenia v akejkoľvek konfigurácii. Spracovanie a bezpečnosť Obľúbenú hudbu zo smartfónu, notebooku, tabletu alebo iného zdroja si budete môcť prehrať na akomkoľvek zariadení vydávajúcom zvuk. Pripojte sa k reproduktoru, zosilňovaču alebo televízoru a počúvajte čistý zvuk, ktorý poskytujú pozlátené konektory. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3.5 mm jack M/M • Materiál: meď/zlato • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 5m, čierny (10737) , Vention displayport (dp) to vga cable 5 m black (hblbj)

Ugreen AV130 XLR kábel M/F 5m, čierny (20712)

Ugreen AV130 XLR kábel M/F 5m, čierny (20712)
Detail

XLR kábel rozšíri vašu obľúbenú hudobnú zostavu a postará sa o kvalitné ozvučenie.Vychutnajte si tak dokonalý zvuk s predlžovacím káblom, ktorý je mimoriadne pružný a odolný. Kábel je kompatibilný s mnohými zariadeniami a ponúkajúci zvuk Hi-Fi - prekvapí vás tisíckami možností. Nahrávajte fantastický zvukový materiál Za vylepšenú kvalitu zvuku je zodpovedný medený vodič vysokej triedy. Predlžovací kábel ponúka tiež redukciu šumu, aby váš mikrofón mohol ešte lepšie zachytávať zvuk. To všetko znamená, že budete nahrávať úžasné materiály bez najmenších problémov. Mnoho možných použití Vďaka veľkej kompatibilite je XLR kábel vhodný pre mnoho aplikácií. S jeho pomocou môžete napríklad pripojiť mikrofón k zvukovej karte a zaznamenať svoju skladbu. Máte tiež možnosť kombinovať konzolu so zosilňovačom, aby ste si mohli vychutnať úžasné zvukové efekty. Predlžovací kábel je okrem iného kompatibilný aj s fotoaparátmi a reproduktormi. Vynikajúca kvalita konektorov XLR konektory boli vyrobené s veľkým dôrazom na detail. Po pripojení k vybraným zariadeniam sa neuvoľňujú ani nevypadávajú. Preto zaisťujú požadovanú stabilitu a spoľahlivosť. Vysoká odolnosť Odolný kábel zaručuje pôsobivo dlhú životnosť produktu. Jeho plášť je vyrobený z ekologického PVC. Vďaka tomu je mimoriadne flexibilný a zároveň odolný voči poškodeniu, čo znamená, že ho môžete voľne používať takmer v každej situácii. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: XLR - XLR Male / Female • Materiál: PVC, meď • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV130 XLR kábel M/F 5m, čierny (20712) , Vention displayport (dp) to vga cable 1,5 m black (hblbg)

Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny

Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny
Detail

Audio kábel Ugreen AV131 je mimoriadne odolný a poskytuje najvyššiu kvalitu zvuku. Je kompatibilný s mnohými zariadeniami, takže vám ponúka veľa zaujímavých možností. S jeho pomocou získate fantastické zvukové efekty a znovu objavíte, aká krásna môže byť hudba. Kábel je kompatibilný s mikrofónmi, zosilňovačmi, mixážnymi pultami a ďalšími zariadeniami vybavené konektorom XLR. Pozlátený konektor Pozlátený konektor je odolný proti korózii a má mimoriadne dlhú životnosť. Keď ho zapojíte do zásuvky, zistíte, že zostane bezpečne na svojom mieste a neuvoľní sa alebo nevypadne. Poskytuje tiež ešte vyšší výkon kábla a prispieva k spoľahlivému a stabilnému prenosu signálu. Flexibilné a odolné Plášť kábla je vyrobený z ekologického PVC materiálu a chráni ho pred poškodením. Je mimoriadne odolný a odolný voči poškodeniu. Vyznačuje sa tiež flexibilitou, ktorá vám umožňuje produkt voľne používať bez obáv, že vás odmietne poslúchnuť. Výrobca potiahol konektor zlatom, aby sa zlepšila jeho odolnosť proti korózii a predĺžila životnosť. Po pripojení do správnej zásuvky sa bude stabilne a nehybne usadzovať a zaistí dokonalé spojenie medzi týmito dvoma zariadeniami. Kábel je účinný a signál je prenášaný stabilne a bez prekážok. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: XLR / 6.35mm F/M • Veľkosť: Špička 15 x 69 mm, konektor 3 x 63 + 6 mm • Materiál: pozlátené konektory, medené drôty bez obsahu kyslíka, PVC • Dĺžka: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny , Vention displayport (dp) to vga converter 0,15 m black (hbfbb)

LANBERG VGA M/M kábel 3m, dvojité tienenie, čierny

Detail

LANBERG VGA M/M kábel 3m, dvojité tienenie, čierny Kábel VGA 3 ms dvojitým tienením a feritovým jadrom od spoločnosti Lanberg je prvotriedny vodič, ktorý sa ideálne hodí pre všetky druhy pripojenia medzi multimediálnymi zariadeniami používajúcimi analógové konektory VGA. Hlavné použitie výrobku je na pripojenie medzi PC / notebooky a monitory, televízory a projektory. Vďaka použitiu feritového jadra je signál prenášaný káblom zachovaný vo väčšom percente podľa pôvodného signálu na vstupe. Tienenie použité v kábli navyše posilňuje úroveň izolácie, vďaka čomu nie je signál výrazne degradovaný a môže byť prenášaný na dlhšie vzdialenosti. V dôsledku mnohých obmedzení, požiadaviek a dôrazu zameraného na viacstupňovú výrobu a kontrolu kvality výroby káblov sa káble VGA spoločnosti Lanberg môžu vyznačovať vysokou kvalitou a sú skvelým riešením pre vizuálny prenos medzi multimediálnymi zariadeniami s dostatočnou kvalitou obrazu. VGA káble Lanberg nájdu svoje uplatnenie ako v domácom prostredí, kde môžu používatelia pohodlne sledovať svoje obľúbené televízne seriály a filmy, hrať online hry alebo pracovať na svojich dôležitých projektoch so zárukou spoľahlivého, kvalitného obrazového signálu a neprerušovanej, plynulej prevádzky. Špecifikácia: - Konektory: VGA, samec, - Materiál jadra: CCS, - Feritové jadro, - Materiál izolačného plášťa: LD-PE, - Konštrukcia kábla: 3 + 2, uzemňovací vodič, tieniaca fólia, PVC, - Priemer dĺžky PVC plášťa: 6,5 mm, - Počet vývodov: 15, - Ferit: 2x, - Dĺžka: 3 m, - Farba: čierna. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG VGA M/M kábel 3m, dvojité tienenie, čierny , Evolveo displayport – vga adaptér (ev-dp-vga)

LANBERG VGA M/M kábel 1,8m dvojité tienenie, čierny

Detail

LANBERG VGA M/M kábel 1,8 m dvojité tienenie, čierny "Kábel VGA 1,8 ms dvojitým tienením a feritovým jadrom od spoločnosti Lanberg je prvotriedny vodič, ktorý sa ideálne hodí pre všetky druhy pripojenia medzi multimediálnymi zariadeniami s analógovými konektormi VGA. Hlavné použitie výrobku je pre pripojenie medzi PC / notebookmi a monitormi, televízormi a projektormi.Vďaka použitiu feritového jadra je signál prenášaný káblom zachovaný vo väčšom percente podľa pôvodného signálu na vstupe.Tienenie použité v kábli navyše posilňuje úroveň izolácie, vďaka čomu nie je signál výrazne degradovaný a môže byť prenášaný na dlhšie vzdialenosti.V dôsledku mnohých obmedzení, požiadaviek a dôrazu zameraného na viacstupňovú výrobu a kontrolu kvality výroby káblov sa káble VGA spoločnosti Lanberg môžu vyznačovať vysokou kvalitou a sú skvelým riešením pre audiovizuálny prenos medzi multimediálnymi zariadeniami s dostatočnou kvalitou obrazu a zvuku. káble Lanberg nájdu svoje uplatnenie ako v domácom prostredí, kde môžu používatelia pohodlne sledovať svoje obľúbené televízne seriály a filmy, hrať online hry alebo pracovať na svojich dôležitých projektoch so zárukou spoľahlivého a kvalitného obrazového signálu a neprerušovanej, plynulej prevádzky. Špecifikácia: - Konektory: VGA, samec, - Materiál jadra: CCS, - Feritové jadro, - Materiál izolačného plášťa: LD-PE, - Konštrukcia kábla: 3 + 2, uzemňovací vodič, tieniaca fólia, PVC, - Priemer dĺžky PVC plášťa: 6,5 mm, - Počet vývodov: 15, - Ferit: 2x, - Dĺžka: 1,8 m, - Farba: čierna." (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG VGA M/M kábel 1,8m dvojité tienenie, čierny , Vention dp male to vga female hd cable 0.15 m black (hbsbb)

Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 5m, modrý (10689)

Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 5m, modrý (10689)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Kábel je vyrobený z hliníka a nylonového opletenia. Pripojte k reproduktoru, zosilňovaču alebo televízoru a počúvajte čistý zvuk, ktorý poskytujú pozlátené konektory. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: audio kábel 3.5mm mini jack, M/M • Materiál: hliník + nylon • Dĺžka: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV122 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 5m, modrý (10689) , Vention mini dp male to vga male hd cable 1 m black (hfdbf)

Ugreen DV101 kábel DVI (24+1) M/M 2m, čierny (11604)

Ugreen DV101 kábel DVI (24+1) M/M 2m, čierny (11604)
Detail

Obojsmerný DVI kábel vám umožní pripojiť zariadenia s portami DVI-D (24 + 1), napríklad počítače s monitormi, projektory alebo televízory. Poskytuje kvalitu 2K (2560 x 1600) a pracuje v dvoch režimoch: zrkadlový režim (zrkadlenie hlavnej obrazovky na externom zariadení) alebo rozšírený režim (rozšírenie pracovného priestoru). Odolný a estetický Vysokokvalitné materiály zaisťujú dlhú životnosť kábla. Cínové komponenty, pozlátené konektory a odolný kryt zaručujú jeho trvanlivosť. Vrstvená štruktúra zvyšuje kvalitu prenosu. Parametre: • 2x DVI rozhranie (24 + 1) • Obojsmerný kábel • Podporované rozlíšenie 2560 x 1600 pri 60 Hz • Materiály PVC + pozlátený konektor • Dĺžka kábla: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen DV101 kábel DVI (24+1) M/M 2m, čierny (11604) , Vention mini dp male to vga male hd cable 1.5 m black (hfdbg)

Ugreen DP109 adaptér DisplayPort / VGA M/F, čierny (20415)

Ugreen DP109 adaptér DisplayPort / VGA M/F, čierny (20415)
Detail

Adaptér DP na VGA je kompatibilný s celým radom zariadení a umožňuje prenášať obrázky z DP do VGA portu v rozlíšení až 1920x1200. Výrazne zjednodušuje prácu, umožňuje vám používať 2 obrazovky súčasne a prekvapí neuveriteľnou kvalitou a odolnosťou. Pripojte svoje zariadenia Využite možnosti, ktoré ponúka široká kompatibilita adaptéra. Konektor DP sa perfektne hodí pre mnoho notebookov a počítačov, ktoré môžete jednoducho pripojiť k televízoru, projektoru alebo displeju pomocou konektora VGA. To vám umožní pohodlne sledovať film, prezerať si fotografie z vašej cesty a dokonca urobiť zaujímavú prezentáciu. Ohromujúca kvalita obrazu Kábel podporuje rozlíšenie až 1920x1200 @60Hz. Vďaka tomu vás určite poteší kvalita zobrazovaného obrazu. Výnimočne živé farby a mimoriadna bohatosť detailov – zistite, ako skvelo môže vyzerať váš obľúbený film alebo fotografia z dovolenky. Pracujte ešte efektívnejšie Pomocou 2 obrazoviek môžete buď duplikovať obrázok, alebo použiť režim rozšírenia. Chceli by ste sledovať seriál pohodlne na väčšom displeji? Alebo možno chcete vyššiu efektivitu pri práci? UGREEN DP109 je ideálny pre každú podobnú situáciu. Optimálne riešenia Vysoko kvalitný DP konektor je pozlátený - toto riešenie ponúka mnoho ďalších výhod. Nielenže predlžuje životnosť konektora, zabraňuje jeho zničeniu a korózii, ale zároveň zlepšuje kvalitu prenosu signálu. Takto si môžete vždy užívať stabilné a spoľahlivé pripojenie. Parametre: • Výrobca: UGREEN • Konektor: DP / VGA (Male / Female) • Model DP109 • Rozlíšenie až 1920 x 1200 pri 60 Hz • Pozlátený konektor (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen DP109 adaptér DisplayPort / VGA M/F, čierny (20415) , Vention mini dp male to vga male hd cable 2 m black (hfdbh)

Ugreen MM105 adaptér HDMI - VGA M/F, čierny (40253)

Ugreen MM105 adaptér HDMI - VGA M/F, čierny (40253)
Detail

Jednosměrný adaptér Ugreen MM105 se používá pro převod digitálního signálu z portu HDMI na analogový port VGA. Můžete jej použít k propojení projektoru nebo přehrávače médií s monitorem a dalších. Kabel můžete použít i pro připojení dalších zařízení, například iPadu. Adaptér funguje pouze tehdy, pokud ho používáte pro přenos signálu z portu HDMI do portu VGA. S tímto praktickým příslušenstvím si můžete vychutnat kvalitu obrazu až 1080p. Vysoká odolnost Kabel byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž se vyznačuje odolností a mimořádnou lehkostí. Adaptér se vyznačuje příjemnou texturou na dotek, díky které je protiskluzový. Trvanlivost výrobku a odolnost vůči opotřebení umožňují používat jej dlouhodobě. Nejlepší kvalita přenosu obrazu Jádro kabelů je opletené pozinkovanou mosazí, která chrání připojená zařízení před elektromagnetickými výboji a jinými poruchami přenosu. To vše umožňuje zajistit rychlý přenos dat a bezpečnost použití. Parametry: • Konektory: HDMI na VGA - bez zvuku • HDMI (samec) • VGA (samice) • Délka kabelu: 16 cm • Celková délka: 25 cm • Kryt kabelu: ABS • Pocínovaný měděný drát • Podporované rozlišení: 1920x1080p (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM105 adaptér HDMI - VGA M/F, čierny (40253) , Emos predlžovací kábel gumový 15 m čierny (1901021500)

PREMIUMCORD kábel, Jack 3.5mm - Jack 3.5mm M/M 1, 5m

Detail

PREMIUMCORD kábel, Jack 3.5mm - Jack 3.5mm M/M 1, 5mVysoko kvalitný audio kábel na optimálny prenos zvuku. Použitie Ideálne pre prepojenie rôznych audio zariadení ako sú smartfóny, tablety, mp3 prehrávače alebo televízie. Vlastnosti Pozlátené konektory pre optimálny prenos signálu. Vysoko kvalitné kovové konektory. Optimalizovaná ochrana proti ohybu a flexibilné puzdro kábla. Technická špecifikácia Konektor A: 3,5 mm stereo konektor Konektor B: 3,5 mm stereo konektor Typ kábla: okrúhly kábel s priemerom 4mm Materiál vnútorného vodiča: CU medený vodič Tienenie 1: hliníková fólia Tienenie 2: tienenie pančuchou 48x0,12 Dĺžka: 1,5m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PREMIUMCORD kábel, Jack 3.5mm - Jack 3.5mm M/M 1, 5m , Emos predlžovací kábel gumový 10 m čierny (1901021001)

Ugreen HD118 4K HDMI kábel 5m, čierny (40412)

Ugreen HD118 4K HDMI kábel 5m, čierny (40412)
Detail

HDMI kábel umožňuje pripojiť počítač, notebook alebo konzolu k projektoru, monitoru alebo televízoru a zobraziť obraz v kvalite 4K. Pozerajte filmy alebo zvyšujte efektivitu svojej práce duplikovaním alebo zväčšením obrazovky. Kábel je vyrobený z pozinkovanej medi potiahnutej ekologickým plastom a má pozlátené konektory, ktoré zaručujú vysokú odolnosť proti korózii a opotrebovaniu. Vstavaný IC čip chráni obraz pred rušením. Vlastnosti: • Konektory HDMI • Verzia HDMI 2.0 • Podpora 3D: áno • Podporované rozlíšenie: 4K 60 Hz • Priemer: 30 AWG / 7 mm • Dĺžka kábla: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD118 4K HDMI kábel 5m, čierny (40412) , Emos predlžovací kábel gumový 20 m čierny (1901022001)

Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI 5m, čierny (10137)

Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI 5m, čierny (10137)
Detail

Kábel podporuje prenos dát medzi portom DVI a portom HDMI v oboch smeroch. Pripojte jeden konektor k počítaču a druhý konektor k monitoru alebo projektoru a vychutnajte si obraz vo vysokom rozlíšení. Kábel je možné použiť aj na pripojenie populárnych konzol PlayStation k televízoru. Vysoká kvalita Pozlátené konektory zaručujú pevnosť a stabilitu spojenia a kvalitný pocínovaný medený kábel umožňuje vynikajúce prenosové rýchlosti Vlastnosti: • Konektory: DVI-D (24 + 1) tiež kompatibilné s DVI-I (24 + 5) na HDMI • Rozlíšenie 1080P / 60Hz • Materiál: PVC plášť / pocínovaný medený kábel • Vysoká kvalita • Dĺžka kábla: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI 5m, čierny (10137) , Swissten dátový kábel lightning 1 m čierny (71505540)

Ugreen US103 predlžovací kábel USB 2.0 5m, čierny

Ugreen US103 predlžovací kábel USB 2.0 5m, čierny
Detail

Praktický USB predlžovací kábel je doplnok renomovanej značky Ugreen, ktorý sa bude hodiť v každej domácnosti či kancelárii. Pomôže, keď je potrebné pripojiť zariadenia, ktoré sú na diaľku, alebo kde je USB port na ťažko dostupnom mieste. Univerzálny kábel je vybavený dvoma konektormi typu USB 2.0 (samec a samica). Vďaka tomu je predlžovací kábel vhodný pre rôzne periférne zariadenia. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: US103 • Štandard USB kábla: USB 2.0 • Maximálna rýchlosť prenosu dát: 30 MB/s • Typ konektora kábla: USB (samec), USB (samica) • Dĺžka kábla: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US103 predlžovací kábel USB 2.0 5m, čierny , Emos predlžovací kábel – 4 zásuvky, 5 m, čierny (1902240500)

Ugreen AV128 audio kábel 6.35mm jack 5m, čierny

Ugreen AV128 audio kábel 6.35mm jack 5m, čierny
Detail

Audio kábel s konektormi 6.35mm jack môžete použiť na pripojenie k autorádiu, systému domáceho kina a smartfónu. Je vybavený dvoma 6.35mm jack konektormi, takže s ním môžete spárovať aj ďalšie zariadenia s príslušným portom. Vysoká kvalita Výrobok je vyrobený z kvalitných materiálov, vďaka čomu je príjemný na dotyk. Opletenie okolo kábla je dostatočne odolné a flexibilné, aby chránilo kábel pred skrútením alebo zlomením. To vám umožní umiestniť ho do vhodnej polohy pre čo najlepšie a najpohodlnejšie spojenie medzi nabíjacou zásuvkou a zariadením. 5 metrový kábel Dlhší kábel znamená lepší dosah. Pohodlne prepojíte dve zariadenia aj vzdialené od seba a budete ich môcť používať bez rizika vypadnutia zástrčky z portu. Stabilný signál a vysoká kvalita prenosu zaručená. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektory: 6,35 mm jack / 6,35 mm jack M/M • Pozlátené konektory • Vlastnosti: Prenos zvukového signálu • Materiál: zliatina zinku • Hrúbka jadra: 26AWG Kompatibilita: • Mikrofón • Gitara • Klávesnica • Audio mixer (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV128 audio kábel 6.35mm jack 5m, čierny , Emos predlžovací kábel – 3 zásuvky, 5 m, čierny (1902230500)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu a mať prehrávacie zariadenie ďaleko od seba, napríklad smartphone alebo tablet. Vysoká kvalita Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu, zlomeniu alebo roztrhnutiu. Umožňuje vám pohodlne počúvať hudbu aj mimo počítača alebo telefónu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektor: 3.5mm mini jack (samec/samica) • Materiál: TPE + hliníkový materiál • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538) , Emos predlžovací kábel – 3 zásuvky, 1,5 m, čierny (1902230160)

Ugreen MD105 kábel Mini DP / DP 1.5m, čierny (10477)

Ugreen MD105 kábel Mini DP / DP 1.5m, čierny (10477)
Detail

Kábel Mini DisplayPort (Thunderbolt) / Display Port vám umožní pripojiť počítač, notebook alebo Macbook k zobrazovaciemu zariadeniu 4K / 60 Hz. Duplikujte a rozdeľte obrazovky, pracujte efektívnejšie alebo ukážte svoju prezentáciu na väčšej obrazovke. Vychutnajte si kvalitu 4K, živé farby a podrobné obrázky. Vysoká odolnosť Kábel je vyrobený z pozinkovanej medi potiahnutej ekologickým materiálom a má pozlátené konektory, ktoré zaručujú absenciu rušenia a vysokú odolnosť proti korózii a opotrebovaniu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: Mini Display Port (kompatibilný s Thunderbolt) / Display Port 1.2 • Materiál: PC / pocínovaná meď • 24K pozlátený konektor • Rozlíšenie 4K / 60 Hz (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MD105 kábel Mini DP / DP 1.5m, čierny (10477) , Emos predlžovací kábel – 4 zásuvky, 3 m, čierny (1902240300)

LANBERG VGA M/F predlžujúci kábel 1,8m, tienený, čierny

Detail

LANBERG VGA M/F predlžujúci kábel 1,8m, tienený, čierny Vďaka použitiu feritového jadra je signál prenášaný káblom zachovaný vo väčšom percente podľa pôvodného signálu na vstupe. Tienenie použité v kábli navyše posilňuje úroveň izolácie, vďaka čomu nie je signál výrazne degradovaný a je možné ho prenášať na dlhšie vzdialenosti. V dôsledku mnohých obmedzení, požiadaviek a dôrazu zameraného na viacstupňovú výrobu a kontrolu kvality výroby káblov sa káble VGA spoločnosti Lanberg môžu vyznačovať vysokou kvalitou a sú skvelým riešením pre audiovizuálny prenos medzi multimediálnymi zariadeniami s dostatočnou kvalitou obrazu a zvuku. VGA káble Lanberg nájdu svoje uplatnenie ako v domácom prostredí, kde môžu používatelia pohodlne sledovať svoje obľúbené televízne seriály a filmy, hrať online hry alebo pracovať na svojich dôležitých projektoch so zárukou spoľahlivého a kvalitného obrazového signálu a neprerušovanej, plynulej prevádzky. Špecifikácia: - Konektory: VGA samec VGA samica - Materiál jadra: CCS, - Feritové jadro, - Materiál izolačného plášťa: LD-PE, - Konštrukcia kábla: 3 + 2, uzemňovací vodič, tieniaca fólia, PVC, - Priemer dĺžky PVC plášťa: 7,0 mm, - Počet vývodov: 15, - Ferit: 2x, - Dĺžka: 1,8 m, - Farba: čierna. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG VGA M/F predlžujúci kábel 1,8m, tienený, čierny , Emos predlžovací kábel – 5 zásuviek, 3 m, čierny (1902250300)

Ugreen AV198 audio kábel 3.5mm jack / 2x RCA F/M 5m, hnedý (AV198 60988)

Ugreen AV198 audio kábel 3.5mm jack / 2x RCA F/M 5m, hnedý (AV198 60988)
Detail

Analógový audio kábel od spoločnosti Ugreen s konektorom 3,5 mm mini jack na jednom konci a dvoma konektormi RCA na druhom konci. Umožňuje vám pripojiť telefón, smartfón alebo iné zariadenie k audio zariadeniu. Mnoho mobilných zariadení je vybavených analógovým 3,5 mm mini jackom, ku ktorému sa pripájajú slúchadlá. Rovnaký konektor možno použiť na odosielanie zvuku z telefónu do iného zvukového zariadenia. Kábel Ugreen vám dáva možnosť pripojiť vaše mobilné zariadenie napríklad k zosilňovaču alebo aktívnym reproduktorom. Tento konkrétny kábel má konektor 3,5 mm mini jack samica. Preto na pripojenie telefónu k nemu potrebujete dodatočný kábel AUX s 3,5 mm mini jack konektorom na oboch stranách. Káblové konektory sú pozlátené a jeho jadro je po celej dĺžke tienené. To poskytuje skvelú kvalitu zvuku, ktorú ocení každý, kto rád počúva hudbu. Parametre: • Konektory: 3,5 mm mini jack (samica), 2x RCA (samec) • Pozlátené konektory • Materiál: Čistý medený drôt • Dĺžka kábla: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV198 audio kábel 3.5mm jack / 2x RCA F/M 5m, hnedý (AV198 60988) , Swissten textilný dátový kábel lightning 2 m čierny (71523301)

Ugreen US121 aktívny predlžovací USB 2.0 kábel 5m, čierny (10319)

Ugreen US121 aktívny predlžovací USB 2.0 kábel 5m, čierny (10319)
Detail

Predlžovací USB 2.0 kábel umožňuje bezproblémový a bezstratový prenos dát. Široká kompatibilita umožňuje pripojiť k počítaču zariadenia, ako sú tlačiarne, pamäťové karty, klávesnice, myši a fotoaparáty. Vďaka predlžovaciemu káblu UGREEN môžete svoje zariadenia ľubovoľne používať kdekoľvek v domácnosti. Kvalitný materiál Vysoko kvalitné materiály použité v kábli zaručujú efektívne využitie zariadení. Kábel je vyrobený z pozinkovanej medi pokrytej vysoko kvalitným plastom a má pozlátené konektory, ktoré zaručujú vysokú odolnosť proti korózii a opotrebovaniu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Rýchlosť prenosu dát: 480 Mbps • Kompatibilita : Windows / Mac / Linux / Chromebook s portom USB 2.0 • Materiál: ABS, PVC • Plug & Play: áno • Dĺžka kábla: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US121 aktívny predlžovací USB 2.0 kábel 5m, čierny (10319) , Swissten textilný dátový kábel lightning 0,2 m čierny (71523101)

Ugreen Flat sieťový kábel LAN Cat.6 5m, čierny (NW102)

Ugreen Flat sieťový kábel LAN Cat.6 5m, čierny (NW102)
Detail

Vysoko kvalitný sieťový kábel renomovanej značky Ugreen je určený pre krížové prepojenie počítača so switchom, routerom. Kábel je precízne vyrobený z vysoko kvalitných materiálov. Špeciálne zakončenia ich chránia pred poškodením pri opakovanom ohýbaní. Pevná zástrčka vyzerá elegantne a moderne. Ideálne pre profesionálov, ktorí oceňujú estetiku pracoviska. Vhodné pre patch panely a iné sieťové zariadenia. Cat 6 Káble Cat 6 musia spĺňať prísnejšie špecifikácie pre presluchy a systémový šum. Kategória 6 zabezpečuje prevádzku v pásme 250 MHz. Takéto káble sú ideálne pre aplikácie, kde je potrebný bleskurýchly prenos dát. Aplikácia Kábel je možné použiť na pripojenie aktívnych a pasívnych zariadení v LAN, Ethernet, priemyselných, domácich a kancelárskych sieťach. Prechádzajú náročnými testami, aby splnili požiadavky kategórie 6. To zaisťuje vysoké prenosové parametre a rýchlosť prenosu dát 1 Gbps. Parametre: • Značka: Ugreen • Dĺžka kábla: 5 m • Štandard: Cat 6 UTP • Typ konektora: RJ45 • Prenos dát: 1000 Mbps (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Flat sieťový kábel LAN Cat.6 5m, čierny (NW102) , Swissten textilný dátový kábel lightning 1,2 m čierny (71523201)

Ugreen HD101 HDMI kábel M/M 4K 1m, čierny (10115)

Ugreen HD101 HDMI kábel M/M 4K 1m, čierny (10115)
Detail

HDMI kábel slúži na pripojenie počítačov, prehrávačov médií, inteligentných skriniek alebo herných konzol k televízorom, monitorom a projektorom. Zaručuje spoľahlivé, rýchle pripojenie, ako aj vynikajúcu kvalitu obrazu a zvuku. Podporuje rozlíšenie 4K. Kábel je vyrobený technológiou OFC, teda najlepšou bezkyslíkatou meďou. To zaručuje lepší prenos dát a to aj na väčšie vzdialenosti. Zvuk a obraz sa odosiela bez kompresie s najvyššou kvalitou. Perfektné na pripojenie televízora, DVD prehrávača, Blue-Ray, prijímača, projektora. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Materiál: PVC • Dĺžka kábla: 1m • Verzia HDMI: 1.4 • Rozlíšenie: 4K / 60Hz (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD101 HDMI kábel M/M 4K 1m, čierny (10115) , Swissten dátový kábel micro usb 1 m čierny (71505520)

Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI, M/M, 2m, čierny (10135)

Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI, M/M, 2m, čierny (10135)
Detail

Kábel podporuje prenos dát medzi portom DVI a portom HDMI v oboch smeroch. Pripojte jeden konektor k počítaču a druhý konektor k monitoru alebo projektoru a vychutnajte si obraz vo vysokom rozlíšení. Kábel je možné použiť aj na pripojenie populárnych konzol PlayStation k televízoru. Vysoká kvalita Pozlátené konektory zaručujú pevnosť a stabilitu spojenia a kvalitný pocínovaný medený kábel umožňuje vynikajúce prenosové rýchlosti Vlastnosti: • Konektory: DVI-D (24 + 1) tiež kompatibilné s DVI-I (24 + 5) na HDMI • Rozlíšenie 1080P / 60Hz • Materiál: PVC plášť / pocínovaný medený kábel • Vysoká kvalita • Dĺžka kábla: 2m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI, M/M, 2m, čierny (10135) , Swissten dátový kábel usb-c 1 m čierny (71505530)

Ugreen DP102 DisplayPort kábel M/M 4K, 3m, čierny (10212)

Ugreen DP102 DisplayPort kábel M/M 4K, 3m, čierny (10212)
Detail

DisplayPort kábel podporuje 4K kvalitu, synchronizáciu videa a zvuku a zaisťuje stabilný prenos dát. Vychutnajte si kvalitu 4K (3 840 x 2 160 60 Hz) a 3D efekty. Na efektívnu prácu a odpočinok použite jeden z dvoch režimov: zrkadlový režim (umožňuje vám zobraziť obraz z hlavného monitora na ďalšej obrazovke) alebo rozšírený režim (rozširuje pracovnú oblasť o ďalší priestor). Široká kompatibilita Pripojte zariadenia s portami DP, ako sú notebooky a grafické karty k externým obrazovkám alebo televízorom. Konektor je pevne zasadený do portu vďaka použitiu prídavného tlačidla. Odolné a kvalitné materiály Pozlátené konektory sú odolné proti korózii a poškodeniu. Materiál ABS je nielen estetický, ale aj odolný. Viacvrstvová štruktúra zaručuje stabilný prenos dát. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Rozhranie: 2x DisplayPort M/M • Podporované rozlíšenie: 4K @ 60Hz • Materiál: ABS + pozlátený konektor • Dĺžka kábla: 3 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen DP102 DisplayPort kábel M/M 4K, 3m, čierny (10212) , Alzapower displayport (m) na vga (f) 0,1 m (apw-addpvg01b)

LANBERG HDMI M/M 1.4 kábel 5m, CCS, čierny

Detail

LANBERG HDMI M/M 1.4 kábel 5m, CCS, čiernyEAN: 5901969418477 Špecifikácia Konektor: 19 pinov HDMI-A samec na oboch koncoch Špecifikácia: Vysokorýchlostné HDMI s ethernetom Prierez kábla: 30 AWG Dáta a rozlíšenie Rýchlosť prenosu dát až 10,2 Gb/s Rozlíšenie až 3840 x 2160 @ 30 Hz Podpora Podpora 3D Podpora spätného zvukového kanála (ARC) Podpora CEC 2.0 Ďalšie detaily Farba: čierna Dĺžka: 5 m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG HDMI M/M 1.4 kábel 5m, CCS, čierny , Ugreen hdmi extender 40 m (50999)

Ugreen DV102 kábel DVI-I / VGA 2m, čierny (DV102)

Ugreen DV102 kábel DVI-I / VGA 2m, čierny (DV102)
Detail

Kábel DVI-I/VGA je kábel určený na prepojenie zariadenia s DVI-I výstupom, ako napríklad počítačová grafická karta alebo monitor, s VGA vstupom, ako napríklad starší monitor alebo projektor. Kábel vyrobený spoločnosťou Ugreen vám dáva záruku jasných a živých farieb. Bol vyrobený z najlepšej bezkyslíkatej medi. To zaručuje lepší prenos dát aj na väčšie vzdialenosti. Je ideálny na pripojenie elektronických zariadení zobrazujúcich obraz. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: DV102 • Dĺžka kábla: 2m • Jadro drôtu: medené 28AWG • Typ zástrčky: pozlátený • Materiál: PVC + ABS • Rozlíšenie: 1920x1080 60Hz max (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen DV102 kábel DVI-I / VGA 2m, čierny (DV102) , Premiumcord kábel stereo jack 3,5 mm m/m 15 m (kjackmm15)

Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F, čierny (40362)

Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F, čierny (40362)
Detail

Adaptér DP - HDMI umožňuje pripojiť počítač alebo notebook s rozhraním DisplayPort k projektoru, televízoru alebo monitoru s konektorom HDMI. Na pripojenie je potrebný samostatný kábel HDMI. Adaptér podporuje simultánny prenos videa a zvuku UltraHD (tiež nekomprimované formáty ako LPCM). Zariadenie funguje ako Plug & Play, zobrazuje obraz ihneď po pripojení (nie je potrebné inštalovať ďalšie ovládače). Dva režimy obrazu Adaptér umožňuje zobraziť obraz v dvoch režimoch: 1) Zrkadlový režim - pripojená obrazovka zobrazuje rovnaký obsah ako obrazovka počítača 2) Rozšírený režim - pripojená obrazovka je nezávislá a môže zobrazovať úplne iný obsah. Vysoká kvalita Adaptér je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov ABS a TPE, ktoré zaisťujú dlhú životnosť zariadenia. Medené a pozlátené konektory zabezpečujú efektívny a stabilný prenos bez akýchkoľvek interferencií. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: DisplayPort (samec) na HDMI (samica) • Materiál: ABS + PVC • Čip: Bridgelux / Gemesys • Podporované rozlíšenie: 1080p 60 Hz, 4K 30 Hz • Dĺžka kábla: 25 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F, čierny (40362) , Premiumcord kábel jack 3,5 mm-2xcinch m/m 15 m (kjackcin15)

Ugreen ED015 HDMI kábel 4K 60Hz 3D 5m, čierny (ED015 50821)

Ugreen ED015 HDMI kábel 4K 60Hz 3D 5m, čierny (ED015 50821)
Detail

HDMI kábel slúži na pripojenie počítačov, prehrávačov médií, inteligentných skriniek alebo herných konzol k televízorom, monitorom a projektorom. Zaručuje spoľahlivé, rýchle pripojenie, ako aj vynikajúcu kvalitu obrazu a zvuku. Kábel vyrábaný spoločnosťou Ugreen vám dáva záruku, že filmy, ktoré sledujete na televízore, budú mať jasné a živé farby a zvuk bude čistý a bez šumu. Kábel bol vyrobený v technológii OFC, teda v najlepšej bezkyslíkatej medi. To zaručuje lepší prenos dát aj na dlhšie vzdialenosti. Audio a video sú odosielané bez kompresie, v najvyššej kvalite. Ideálne pre pripojenie televízora, DVD prehrávača, Blue-Ray, prijímača, projektora. Dva pracovné režimy K dispozícii sú 2 pracovné režimy: - Klonovanie obrazu: zdieľajte obrazovku z počítača na televízor alebo projektor - Rozšírenie pracovnej plochy: na rozšírenie pracovnej plochy použite druhý monitor HDR obraz Režim širokého tonálneho rozsahu alebo HDR (vysoký dynamický rozsah) vám umožňuje zobraziť obraz, ktorý je bohatší na detaily a poteší svojou prirodzenosťou. Obraz a zvuk sa automaticky synchronizujú a nemusíte ich ručne upravovať. Parametre: • Štandard HDMI: 2.0 so spätnou kompatibilitou • Materiál: zliatina zinku, PVC • Zloženie jadra: 99,9% čistá meď (OFC) • Počet pinov: 19 + 1 • Farebná hĺbka až 48 bitov • 4K pri 60 Hz • Podpora 3D, HDR • Prenos dát: 18 Gbps • Dĺžka kábla: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen ED015 HDMI kábel 4K 60Hz 3D 5m, čierny (ED015 50821) , Tinen predlžovací kábel s inovatívnou zástrčkou 5 m čierny (5904730568715)

Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm mini jack / 2RCA 5m, čierny (AV116)

Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm mini jack / 2RCA 5m, čierny (AV116)
Detail

Zvukový kábel od spoločnosti Ugreen s konektorom 3,5 mm jack na jednom konci a dvomi konektormi RCA na druhom konci. Umožňuje vám pripojiť telefón, smartphone alebo iné zariadenie k audio zariadeniu. Mnoho mobilných zariadení je vybavených 3,5 mm jackom, ku ktorému sú pripojené slúchadlá. Rovnaký konektor možno použiť na odosielanie zvuku z telefónu do iného zvukového zariadenia. Kábel Ugreen vám dáva možnosť pripojiť vaše mobilné zariadenie napríklad k zosilňovaču alebo aktívnym reproduktorom. Káblové konektory sú pozlátené a ich jadro je po celej dĺžke tienené. To poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku, ktorú ocení každý, kto má rád počúvanie hudby. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3,5mm jack / 2x RCA • Typ kábla: zvukový kábel • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm mini jack / 2RCA 5m, čierny (AV116)

LANBERG adaptér DisplayPort 1.1 na VGA, M/F, kábel 20cm, čierny

Detail

LANBERG adaptér DisplayPort 1.1 na VGA, M/F, kábel 20cm, čierny Adaptér spoločnosti Lanberg DISPLAYPORT (M)->VGA(F) s 20 cm dlhým káblom Toto konkrétne zariadenie umožňuje pohodlné pripojenie zariadenia VGA (napr. monitora alebo projektora) k portu DisplayPort počítača. Špecifikácia výrobku: - Konektory: DisplayPort, samec, VGA, 15pinový, samica, - Rozhranie: DisplayPort v.1.1a, - Maximálne podporované rozlíšenie videa: až 1920 x 1200 (1080p) pri 60 Hz - Dĺžka kábla: 20 cm - Spotreba energie : 400 mW v aktívnom režime, 15 mW v pohotovostnom režime (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG adaptér DisplayPort 1.1 na VGA, M/F, kábel 20cm, čierny

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny
Detail

Audio kábel s 3,5 mm mini jack konektormi od renomovanej značky Ugreen je produktom, ktorý splní očakávania ľudí, ktorí si cenia tú najlepšiu kvalitu zvuku. Vyznačuje sa jadrom z bezkyslíkatej medi, ako aj pozlátenými konektormi. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel prepojí všetky zariadenia, ktoré majú 3,5 mm mini jack konektor. O aké zariadenia ide? Telefóny, počítače, tablety, mp3 prehrávače, televízory, zvukové karty, mikrofóny, reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), slúchadlá a pod. Elegantný vzhľad, pevné spracovanie Kábel Ugreen je opletený odolným nylonom, vďaka čomu je kábel flexibilný a nezamotáva sa. Môžete ho jednoducho pripevniť a odpojiť – aj bez vyberania puzdra na telefón. Má elegantný, klasický dizajn. Vystužené konektory a pevný nylonový oplet po celej dĺžke kábla poskytujú ochranu pred mechanickým poškodením. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: AV112 • Konektory: 3,5 mm mini jack • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny

Ugreen DP102 kábel DisplayPort M/M 4K 3D 1m, čierny (10244)

Ugreen DP102 kábel DisplayPort M/M 4K 3D 1m, čierny (10244)
Detail

DisplayPort kábel podporuje 4K kvalitu, synchronizáciu videa a zvuku a zaisťuje stabilný prenos dát. Vychutnajte si kvalitu 4K a 3D efekty. Na efektívnu prácu a odpočinok použite jeden z dvoch režimov: zrkadlový režim (umožňuje vám zobraziť obraz z hlavného monitora na ďalšej obrazovke) alebo rozšírený režim (rozširuje pracovnú oblasť o ďalší priestor). Široká kompatibilita Pripojte zariadenia s portami DP, ako sú notebooky a grafické karty k externým obrazovkám alebo televízorom. Konektor je pevne zasadený do portu vďaka použitiu prídavného tlačidla. Odolné a kvalitné materiály Pozlátené konektory sú odolné proti korózii a poškodeniu. Materiál ABS je nielen estetický, ale aj odolný. Viacvrstvová štruktúra zaručuje stabilný prenos dát. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Rozhranie: 2x DisplayPort M/M • Podporované rozlíšenie: 4K @ 60Hz • Materiál: ABS + pozlátený konektor • Dĺžka kábla: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen DP102 kábel DisplayPort M/M 4K 3D 1m, čierny (10244)

LANBERG HDMI M/M 2.0 kábel 5M 4K čierny plochý

LANBERG HDMI M/M 2.0 kábel 5M 4K čierny plochý
Detail

LANBERG HDMI M/M 2.0 kábel 5M 4K čierny plochýVýnimočný HDMI kábel pre audiovizuálny prenos. Perfektný pre PC, notebooky, monitory, televízory, NAS servery, projektory a herné konzoly. Skvelá kompatibilita Pripojte akékoľvek zariadenie podporujúce HDMI v.2.0 High Speed s Ethernetom. Výkon a kvalita Vysoká kvalita prenosu obrazu a zvuku. Ideálne na sledovanie 4K obsahu, hranie hier alebo firemnej prezentácie. Maximálne rozlíšenie Podporuje rozlíšenie až 3840 x 2160 – najvyššie možné rozlíšenie 4K UHD. Dlhodobé použitie Vyrobené z najkvalitnejších materiálov na dlhodobé a nepretržité použitie. Plochý kábel Jednoduchá inštalácia a pripevnenie vďaka plochému designu. Špecifikácia: 19-pinový HDMI-A samec Prémiový vysokorýchlostný kábel HDMI so špecifikáciou Ethernet Prierez kábla: 28 AWG Medené vodiče Pozlátené konektory Ploché, elastické káble Rýchlosť prenosu dát až 18 Gb/s Rozlíšenie až 3840 x 2160 @ 60Hz alebo 1920 x 1080 @ 144Hz Podpora 3D Podpora Audio Return Channel (ARC) Podpora CEC 2.0 Farba: čierna Dĺžka: 5m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG HDMI M/M 2.0 kábel 5M 4K čierny plochý

Ugreen US551 Elbow kábel USB-C / USB-C 60W 5m, čierny (US551)

Ugreen US551 Elbow kábel USB-C / USB-C 60W 5m, čierny (US551)
Detail

Nabíjací USB-C kábel optimalizovaný pre hranie hier na mobilnom telefóne. Kábel je zakončený koncovkou v tvare L a preto neprekáža pri hraní. Jeho konštrukcia umožňuje pohodlné hranie počas nabíjania telefónu. Ugreen kábel je ideálny pre modely, ktoré spotrebujú energiu do 60 W. Vďaka použitej technológii zaručuje rýchle a bezpečné nabíjanie notebookov vybavených vstupom USB-C Power Delivery. Okamžité nabíjanie telefónu Kábel je navrhnutý tak, aby podporoval rýchle nabíjanie Power Delivery 3.0. Rýchly prenos cez port USB-C spĺňa požiadavky najmodernejších nabíjačiek. Vysoká životnosť pri intenzívnom používaní Kábel je vyrobený z odolných materiálov, ktoré sú odolné proti oderu a mechanickému poškodeniu. Vďaka premyslenému dizajnu je kábel veľmi odolný a má dlhú životnosť. Kompatibilita s VR okuliarmi Kábel je kompatibilný aj s rôznymi VR okuliarmi, vrátane Oculus Quest 2, Oculus Quest a ďalšie. Okrem toho je kábel vhodný na prácu s notebookmi, smartfónmi, tabletmi a fotoaparátmi. Parametre: • Materiál: nikel, hliník, TPE • Konektory: USB-C / USB-C • USB štandard: USB 3.2 Gen 1 (5Gbps) • Maximálny prevádzkový prúd: 60 W (20 V / 3 A) • Typ konektora na kábli: USB typu C • Rýchle nabíjanie: Power Delivery 3.0 • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US551 Elbow kábel USB-C / USB-C 60W 5m, čierny (US551)

LANBERG adaptér mini DisplayPort 1.2 na VGA, M/F, kábel 20cm, čierny

Detail

LANBERG adaptér mini DisplayPort 1.2 na VGA, M/F, kábel 20cm, čierny Tento adaptér umožňuje pripojiť zariadenie VGA (napr. monitor, televízor) k portu mini DisplayPort. Výrobok je kompatibilný s konektorom Thunderbolt (TM). Samotné zariadenie nevyžaduje ďalší zdroj napájania. Špecifikácia: - Konektory: DisplayPort Mini, samec, VGA, 15pinový, samica, - Rozhranie: DisplayPort v.1.2, - Maximálne podporované rozlíšenie videa: až 1920 x 1200 (1080p) pri 60 Hz, - Dĺžka kábla - 20 cm, - Spotreba energie: 400 mW v prevádzkovom režime, 15 mW v pohotovostnom režime. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG adaptér mini DisplayPort 1.2 na VGA, M/F, kábel 20cm, čierny

Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360)

Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360)
Detail

Adaptér Mini DP na HDMI umožňuje pripojiť počítač alebo notebook s konektorom Mini DP k projektoru, televízoru alebo monitoru s konektorom HDMI. Na pripojenie je potrebný samostatný kábel HDMI. Adaptér podporuje simultánny prenos videa a zvuku UltraHD (tiež nekomprimované formáty ako LPCM). Zariadenie funguje ako Plug & Play, čo znamená, že zobrazuje obraz ihneď po pripojení (nie je potrebné inštalovať ďalšie ovládače). Adaptér je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov ABS a TPE, ktoré zaisťujú dlhú životnosť zariadenia. Medené a pozlátené konektory zabezpečujú efektívny a stabilný prenos bez akýchkoľvek interferencií. Dva režimy obrazu Adaptér umožňuje zobraziť obraz v dvoch režimoch: 1) Zrkadlový režim - pripojená obrazovka zobrazuje rovnaký obsah ako obrazovka počítača 2) Rozšírený režim - pripojená obrazovka je nezávislá a môže zobrazovať úplne iný obsah Vlastnosti: • Konektory: Mini DisplayPort (samec) do HDMI (samica) • Materiál: PC / Pocínovaná meď / 24K pozlátený konektor • 4K rozlíšenie (3840 x 2160) @ 30 Hz • Čip: NXPPTN3361 • Integrovaný obvod: PS8402 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360)

Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F 4K, čierny (40363)

Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F 4K, čierny (40363)
Detail

Adaptér DP - HDMI umožňuje pripojiť počítač alebo notebook s rozhraním DisplayPort k projektoru, televízoru alebo monitoru s konektorom HDMI. Na pripojenie je potrebný samostatný kábel HDMI. Adaptér podporuje simultánny prenos videa a zvuku UltraHD (tiež nekomprimované formáty ako LPCM). Zariadenie funguje ako Plug & Play, zobrazuje obraz ihneď po pripojení (nie je potrebné inštalovať ďalšie ovládače). Dva režimy obrazu Adaptér umožňuje zobraziť obraz v dvoch režimoch: 1) Zrkadlový režim - pripojená obrazovka zobrazuje rovnaký obsah ako obrazovka počítača 2) Rozšírený režim - pripojená obrazovka je nezávislá a môže zobrazovať úplne iný obsah. Vysoká kvalita Adaptér je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov ABS a TPE, ktoré zaisťujú dlhú životnosť zariadenia. Medené a pozlátené konektory zabezpečujú efektívny a stabilný prenos bez akýchkoľvek interferencií. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: DisplayPort (samec) na HDMI (samica) • Materiál: ABS + PVC • Čip: Bridgelux / Gemesys • Podporované rozlíšenie: 1080p 60 Hz, 4K 30 Hz • Dĺžka kábla: 25 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F 4K, čierny (40363)

LANBERG Minijack 3.5mm M/F 3 PIN kábel 5m, čierny

Detail

LANBERG Minijack 3.5mm M/F 3 PIN kábel 5m, čierny Kvalitný audiokábel Lanberg umožňuje prenos stereofónneho zvuku pomocou 3,5mm konektora mini-jack. Výrobok sa ideálne hodí pre prevažnú väčšinu zvukových zariadení, ako sú počítače, chytré telefóny, notebooky, prenosné počítače, veže, televízory, prehrávače médií, projektory, walkmany a ďalšie rôzne typy periférnych zariadení a zariadení pre domácnosť. Možnosti pripojenia kábla sú obmedzené iba umiestnením zásuvky a dĺžkou kábla - na ostatnom nezáleží. Riešenie audiokáblov a adaptérov Lanberg splní aj vysoké nároky profesionálov, ktorí vyžadujú vysokú kvalitu zvuku. Celkovo je možné audioadaptéry Lanberg charakterizovať dobrým prenosom signálu, dobrou odolnosťou proti šumu a menším rušením pôvodného signálu. Celkovo možno povedať, že v dôsledku vysokej kvality spracovania a zavedenia obmedzujúcich noriem vo fáze výroby môžu kábel rozhodne využiť používatelia, ktorí hľadajú vysoko kvalitné audio káble. Špecifikácia: - Konektory: Mini-jack 3,5 mm samec, Mini-jack 3,5 mm samica, - Počet kanálov: 2 / stereo, - Dĺžka: 5 m, - Farba: čierna. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LANBERG Minijack 3.5mm M/F 3 PIN kábel 5m, čierny

MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 5m, čierny

MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 5m, čierny
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Kábel vám umožní pohodlné počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo hranie videohier – nemusíte byť blízko telefónu, televízora, konzoly alebo iného zdroja zvuku! Je to veľmi pohodlné riešenie pre použitie doma, v kancelárii alebo na cestách. Predlžovací kábel Doprajte si slobodu pohybu pri počúvaní hudby! Predlžovací kábel má zástrčku (samec) a zásuvku (samicu), takže vám umožní predĺžiť kábel AUX a zaistí pohodlie pri používaní zariadenia. Široká kompatibilita S predlžovacím káblom pripojíte slúchadlá, prenosné reproduktory, videoherné konzoly, autorádio, ale aj telefóny, tablety alebo notebooky vybavené 3,5 mm mini jack portom. Kábel bude ideálny na zdieľanie hudby a filmov s priateľmi a rodinou. Čistá kvalita zvuku Signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane do slúchadiel alebo reproduktorov bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel má zabudované medené jadro a pozlátené zástrčky. Tieto ušľachtilé kovy majú dobrú vodivosť, takže zabezpečia stabilný prenos signálu. Nemusíte sa obávať šumu a oneskorenia zvuku. Odolné materiál Kábel je vyrobený z nylonového opletu, ktorý sa vyznačuje pružnosťou a odolnosťou. Zabudnite na mechanické poškodenia, či zamotané káble.Pružný a kvalitný oplet zabraňuje zamotaniu kábla. Je ľahký, ľahko sa zroluje a prenáša. Parametre: • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektory: 2x 3.5mm mini jack (samec / samica) • 24K pozlátený konektor • Dĺžka: 5m Vlastnosti: • Rozširuje spojenie medzi zariadeniami. • Pripája zariadenia vybavené 3,5 mm mini jack portom, ako sú tablety, reproduktory, domáce stereo systémy. • Poskytuje vynikajúcu vodivosť. S čistými medenými drôtmi a pozlátenými konektormi. • Chráni kábel pred poškodením aj pri častom používaní. • Dá sa jednoducho zrolovať bez rizika zamotania. Kábel je flexibilný. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 5m, čierny

Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black (HFDBF)

Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black (HFDBF)
Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 1× DisplayPort Mini (DisplayPort 1,1a), 1× D-Sub DE-15 (VGA) (DisplayPort 1.1a), pozlátené konektory a obojstranná koncovka, rovné zakončenie Video kábel Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black umožní spojiť zobrazovacie aj prehrávacie zariadenia. Tento spoľahlivý kábel je zakončený male konektormi D-Sub DE-15 (VGA) a DisplayPort Mini. Čo sa dĺžky týka, video kábel má celkovo 1 m. Pod pojmom VGA je schovaný starší, ale stále obľúbený kábel určený na prenos samotného video signálu v rozlíšení Full HD. Možno s ním pripojiť staršie monitory alebo projektory. Mnohými výrobcami podporovaný DisplayPort je veľmi dobrou voľbou na transport záznamu obrazu s rozlíšením 4K s vysokou frekvenciou 120 Hz, ak vám bude stačiť nižšia frekvencia, potom až 8K. Vie preniesť aj zvuk a iné dáta a počíta s ním mnoho grafických kariet. Video kábel Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black disponuje pozláteným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black (HFDBF)

Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm jack / 2RCA M/M 1m, čierny (10749)

Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm jack / 2RCA M/M 1m, čierny (10749)
Detail

Zvukový kábel od spoločnosti Ugreen s konektorom 3,5 mm jack na jednom konci a dvomi konektormi RCA na druhom konci. Umožňuje vám pripojiť telefón, smartphone alebo iné zariadenie k audio zariadeniu. Mnoho mobilných zariadení je vybavených 3,5 mm jackom, ku ktorému sú pripojené slúchadlá. Rovnaký konektor možno použiť na odosielanie zvuku z telefónu do iného zvukového zariadenia. Kábel Ugreen vám dáva možnosť pripojiť vaše mobilné zariadenie napríklad k zosilňovaču alebo aktívnym reproduktorom. Káblové konektory sú pozlátené a ich jadro je po celej dĺžke tienené. To poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku, ktorú ocení každý, kto má rád počúvanie hudby. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3,5mm jack / 2x RCA • Typ kábla: zvukový kábel • Dĺžka: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV116 audio kábel 3.5mm jack / 2RCA M/M 1m, čierny (10749)

Ugreen HD106 kábel DVI / HDMI FullHD M/M 1.5m, čierny (HD106 11150)

Ugreen HD106 kábel DVI / HDMI FullHD M/M 1.5m, čierny (HD106 11150)
Detail

Aby ste si užili tú najlepšiu kvalitu obrazu a zvuku na svojom televízore alebo monitore, oplatí sa zakúpiť si kvalitný HDMI / DVI kábel. Kábel z produkcie spoločnosti Ugreen vám dáva záruku, že filmy, ktoré pozeráte na televízore, budú mať jasné a živé farby a zvuk bude čistý a bez šumu. Bol vyrobený v technológii OFC, teda najlepšej bezkyslíkatej medi. To zaručuje lepší prenos dát aj na väčšie vzdialenosti. Zvuk a video sa odosielajú bez kompresie s najvyššou kvalitou. Ideálne pre pripojenie TV, DVD prehrávača, Blue-Ray, prijímača, projektora. Vlastnosti: • Konektory: DVI / HDMI • Dĺžka kábla: 1,5 m • Jadro kábla: pozinkovaná meď • Pozlátenie zástrčky • Meradlo: 30AWG • Materiál: PVC • Rozlíšenie: FHD 60Hz max • Tienené fóliou a opletením (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD106 kábel DVI / HDMI FullHD M/M 1.5m, čierny (HD106 11150)

Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 2m, čierny (10735)

Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 2m, čierny (10735)
Detail

Audio kábel Ugreen AV119 je vyrobený z pozinkovanej medi a je pokrytý 24 karátovým zlatom, čo zaručuje bezchybný zvuk. Vďaka nemu môžeme pripojiť audio zariadenia v akejkoľvek konfigurácii. Spracovanie a bezpečnosť Obľúbenú hudbu zo smartfónu, notebooku, tabletu alebo iného zdroja si budete môcť prehrať na akomkoľvek zariadení vydávajúcom zvuk. Pripojte sa k reproduktoru, zosilňovaču alebo televízoru a počúvajte čistý zvuk, ktorý poskytujú pozlátené konektory. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3.5 mm jack M/M • Materiál: meď/zlato • Dĺžka: 2 metre (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 2m, čierny (10735)

Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 3m, čierny (10736)

Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 3m, čierny (10736)
Detail

Audio kábel Ugreen AV119 je vyrobený z pozinkovanej medi a je pokrytý 24 karátovým zlatom, čo zaručuje bezchybný zvuk. Vďaka nemu môžeme pripojiť audio zariadenia v akejkoľvek konfigurácii. Spracovanie a bezpečnosť Obľúbenú hudbu zo smartfónu, notebooku, tabletu alebo iného zdroja si budete môcť prehrať na akomkoľvek zariadení vydávajúcom zvuk. Pripojte sa k reproduktoru, zosilňovaču alebo televízoru a počúvajte čistý zvuk, ktorý poskytujú pozlátené konektory. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3.5 mm jack M/M • Materiál: meď/zlato • Dĺžka: 3 metre (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 3m, čierny (10736)

Ugreen NW112 Extension predlžovací kábel RJ45 Cat 6 FTP 5m, čierny (NW112 11283)

Ugreen NW112 Extension predlžovací kábel RJ45 Cat 6 FTP 5m, čierny (NW112 11283)
Detail

Sieťový kábel Ugreen umožňuje predĺžiť obyčajný ethernetový kábel Cat 6. Je to veľmi praktické riešenie, keď je internetová zásuvka príliš ďaleko od počítača a umiestnenie nového dlhšieho kábla je náročné. Konektory sú dodatočne vystužené kovovými prvkami. Vďaka tomu vydržia oveľa dlhšie ako bežné plastové konektory. PVC plášť kábla je robustný a dobre chráni vnútorné vodiče. Samotné drôty sú vyrobené z čistej medi (26 AWG). Parametre: • Typ konektora: 1x RJ45 (samica), 1x RJ45 (samec) • Materiál: PVC • Dĺžka 5 m • Kategória: Cat 6 • Rýchlosť: až 1000 Mbps (1 Gbps) (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen NW112 Extension predlžovací kábel RJ45 Cat 6 FTP 5m, čierny (NW112 11283)

Ugreen AV130 XLR kábel M/F 8m, čierny (20713)

Ugreen AV130 XLR kábel M/F 8m, čierny (20713)
Detail

XLR kábel rozšíri vašu obľúbenú hudobnú zostavu a postará sa o kvalitné ozvučenie.Vychutnajte si tak dokonalý zvuk s predlžovacím káblom, ktorý je mimoriadne pružný a odolný. Kábel je kompatibilný s mnohými zariadeniami a ponúkajúci zvuk Hi-Fi - prekvapí vás tisíckami možností. Nahrávajte fantastický zvukový materiál Za vylepšenú kvalitu zvuku je zodpovedný medený vodič vysokej triedy. Predlžovací kábel ponúka tiež redukciu šumu, aby váš mikrofón mohol ešte lepšie zachytávať zvuk. To všetko znamená, že budete nahrávať úžasné materiály bez najmenších problémov. Mnoho možných použití Vďaka veľkej kompatibilite je XLR kábel vhodný pre mnoho aplikácií. S jeho pomocou môžete napríklad pripojiť mikrofón k zvukovej karte a zaznamenať svoju skladbu. Máte tiež možnosť kombinovať konzolu so zosilňovačom, aby ste si mohli vychutnať úžasné zvukové efekty. Predlžovací kábel je okrem iného kompatibilný aj s fotoaparátmi a reproduktormi. Vynikajúca kvalita konektorov XLR konektory boli vyrobené s veľkým dôrazom na detail. Po pripojení k vybraným zariadeniam sa neuvoľňujú ani nevypadávajú. Preto zaisťujú požadovanú stabilitu a spoľahlivosť. Vysoká odolnosť Odolný kábel zaručuje pôsobivo dlhú životnosť produktu. Jeho plášť je vyrobený z ekologického PVC. Vďaka tomu je mimoriadne flexibilný a zároveň odolný voči poškodeniu, čo znamená, že ho môžete voľne používať takmer v každej situácii. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: XLR - XLR Male / Female • Materiál: PVC, meď • Dĺžka: 8m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV130 XLR kábel M/F 8m, čierny (20713)

Ugreen AV130 XLR kábel M/F 2m, čierny (20710)

Ugreen AV130 XLR kábel M/F 2m, čierny (20710)
Detail

XLR kábel rozšíri vašu obľúbenú hudobnú zostavu a postará sa o kvalitné ozvučenie.Vychutnajte si tak dokonalý zvuk s predlžovacím káblom, ktorý je mimoriadne pružný a odolný. Kábel je kompatibilný s mnohými zariadeniami a ponúkajúci zvuk Hi-Fi - prekvapí vás tisíckami možností. Nahrávajte fantastický zvukový materiál Za vylepšenú kvalitu zvuku je zodpovedný medený vodič vysokej triedy. Predlžovací kábel ponúka tiež redukciu šumu, aby váš mikrofón mohol ešte lepšie zachytávať zvuk. To všetko znamená, že budete nahrávať úžasné materiály bez najmenších problémov. Mnoho možných použití Vďaka veľkej kompatibilite je XLR kábel vhodný pre mnoho aplikácií. S jeho pomocou môžete napríklad pripojiť mikrofón k zvukovej karte a zaznamenať svoju skladbu. Máte tiež možnosť kombinovať konzolu so zosilňovačom, aby ste si mohli vychutnať úžasné zvukové efekty. Predlžovací kábel je okrem iného kompatibilný aj s fotoaparátmi a reproduktormi. Vynikajúca kvalita konektorov XLR konektory boli vyrobené s veľkým dôrazom na detail. Po pripojení k vybraným zariadeniam sa neuvoľňujú ani nevypadávajú. Preto zaisťujú požadovanú stabilitu a spoľahlivosť. Vysoká odolnosť Odolný kábel zaručuje pôsobivo dlhú životnosť produktu. Jeho plášť je vyrobený z ekologického PVC. Vďaka tomu je mimoriadne flexibilný a zároveň odolný voči poškodeniu, čo znamená, že ho môžete voľne používať takmer v každej situácii. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: XLR - XLR Male / Female • Materiál: PVC, meď • Dĺžka: 2m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV130 XLR kábel M/F 2m, čierny (20710)

Ugreen HDMI kábel F/M 4K 60Hz 2m, čierny

Ugreen HDMI kábel F/M 4K 60Hz 2m, čierny
Detail

Predlžovací HDMI kábel umožňuje predĺžiť príliš krátky kábel HDMI. Môžete ho použiť na pripojenie domáceho kina, televízora, projektora, počítača, hernej konzoly a ďalších zariadení vybavených konektorom HDMI. Parametre: • Dĺžka kábla: 2 m • Štandard HDMI: 1.4v • Podporované rozlíšenia: 4K x 2K 60Hz, 3840x2160, 2560x1600, 2560x1440, 1920x1200, 1080p • Funkcie: ethernetový kanál, spätný zvukový kanál (ARC), 3D • Šírka pásma: 10,2 Gb / s • Jadro: 30 AWG • Kvalita obrazu až 4K 60 Hz • Podporuje štandard HDMI Ethernet • 30 AWG vysokokvalitné medené jadro • Pozlátené konektory Na zaistenie obrazu 4Kx2K pri 60 Hz by celková dĺžka predlžovacieho kábla a pripojeného kábla nemala presiahnuť 3 m. Na zaistenie obrazu 4Kx2K pri 30 Hz by celková dĺžka predlžovacieho kábla a pripojeného kábla nemala presiahnuť 5 m. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HDMI kábel F/M 4K 60Hz 2m, čierny
AKASA 8K DP na DP kábel – 5 m/AK-CBDP23-50BK, Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 2 m Black (HBLBH), Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 3 m Black (HBLBI), Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 5 m Black (HBLBJ), Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 1,5 m Black (HBLBG), Vention DisplayPort (DP) to VGA Converter 0,15 m Black (HBFBB), EVOLVEO DisplayPort – VGA adaptér (EV-DP-VGA), Vention DP Male to VGA Female HD Cable 0.15 m Black (HBSBB), Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black (HFDBF), Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1.5 m Black (HFDBG), Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 2 m Black (HFDBH), EMOS Predlžovací kábel gumový 15 m čierny (1901021500), EMOS Predlžovací kábel gumový 10 m čierny (1901021001), EMOS Predlžovací kábel gumový 20 m čierny (1901022001), Swissten dátový kábel lightning 1 m čierny (71505540), EMOS Predlžovací kábel – 4 zásuvky, 5 m, čierny (1902240500), EMOS Predlžovací kábel – 3 zásuvky, 5 m, čierny (1902230500), EMOS Predlžovací kábel – 3 zásuvky, 1,5 m, čierny (1902230160), EMOS Predlžovací kábel – 4 zásuvky, 3 m, čierny (1902240300), EMOS Predlžovací kábel – 5 zásuviek, 3 m, čierny (1902250300), Swissten textilný dátový kábel lightning 2 m čierny (71523301), Swissten textilný dátový kábel lightning 0,2 m čierny (71523101), Swissten textilný dátový kábel lightning 1,2 m čierny (71523201), Swissten dátový kábel micro USB 1 m čierny (71505520), Swissten dátový kábel USB-C 1 m čierny (71505530), AlzaPower DisplayPort (M) na VGA (F) 0,1 m (APW-ADDPVG01B), UGREEN HDMI Extender 40 m (50999), PremiumCord Kábel Stereo Jack 3,5 mm M/M 15 m (kjackmm15), PremiumCord Kábel Jack 3,5 mm-2xCINCH M/M 15 m (kjackcin15), Tinen predlžovací kábel s inovatívnou zástrčkou 5 m čierny (5904730568715)