Ugreen laptop bag 15–15.9 – sivá (30325)

Produkt Ugreen laptop bag 15–15.9 – sivá (30325) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen laptop bag 15–15.9 – sivá (30325) upraviť a produkt hľadať znova.

UGREEN Laptop Bag 15–15.9 – sivá (30325)

UGREEN Laptop Bag 15–15.9 – sivá (30325)
Detail

Taška na notebook – na pohodlné prenášanie a ochranu zariadenia, čalúnený penový interiér, hlavné, predné a zadné vrecko, rozmery 40 × 27,5 × 6 cm Taška na notebook UGREEN Laptop Bag 15" – 15,9"Taška UGREEN Laptop Bag je špeciálne navrhnutá na notebook do veľkosti 15,9". Notebooku zabezpečí perfektnú ochranu. Je pritom tvorená celkovo tromi vrstvami, pričom vonkajšia vrstva sa postará o ochranu pred vlhkosťou a dažďom, zatiaľ čo stredná vrstva zložená z jemnej peny skvele absorbuje nárazy. Vnútorná vrstva vyrobená z mäkkého materiálu potom zamedzí poškriabaniu notebooku. Taška ponúka vnútornú organizáciu, ktorá umožní uloženie aj príslušenstva a doplnkov. Obsahuje vrecko na kľúče, na telefón aj peňaženku. Vybavená je dvomi uchami, ktoré zaručia jej pohodlné prenášanie. Taška UGREEN Laptop Bag predstavuje ideálnu voľbu na cestovanie s notebookom.Kľúčové vlastnosti tašky na notebook UGREEN Laptop Bag 15" – 15,9" siváTaška navrhnutá na notebook do veľkosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN Laptop Bag 15–15.9 – sivá (30325) , Ugreen laptop bag 15–15.9 – sivá (30325)

UGREEN Laptop Bag 13–13.9 – sivá (20448)

UGREEN Laptop Bag 13–13.9 – sivá (20448)
Detail

Taška na notebook – na pohodlné prenášanie a ochranu zariadenia, čalúnený penový interiér, hlavné, predné a zadné vrecko Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Taška na notebook UGREEN Laptop Bag 13" – 13,9"Taška UGREEN Laptop Bag je špeciálne navrhnutá na notebook do veľkosti 13,9". Notebooku zabezpečí perfektnú ochranu. Je pritom tvorená celkovo tromi vrstvami, pričom vonkajšia vrstva sa postará o ochranu pred vlhkosťou a dažďom, zatiaľ čo stredná vrstva zložená z jemnej peny skvele absorbuje nárazy. Vnútorná vrstva vyrobená z mäkkého materiálu potom zamedzí poškriabaniu notebooku. Taška ponúka vnútornú organizáciu, ktorá umožní uloženie aj príslušenstva a doplnkov. Obsahuje vrecko na kľúče, na telefón aj peňaženku. Vybavená je dvomi uchami, ktoré zaručia jej pohodlné prenášanie. Taška UGREEN Laptop Bag predstavuje ideálnu voľbu na cestovanie s notebookom.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN Laptop Bag 13–13.9 – sivá (20448) , Ugreen laptop bag 13–13.9 – sivá (20448)

UGREEN Laptop Bag 14”–14.9” – sivá (50337)

UGREEN Laptop Bag 14”–14.9” – sivá (50337)
Detail

Taška na notebook – na pohodlné prenášanie a ochranu zariadenia, čalúnený penový interiér, hlavné, predné a zadné vrecko, rozmery 34,5 × 25 × 6 cm Taška na notebook UGREEN Laptop Bag 14" – 14,9"Taška UGREEN Laptop Bag je špeciálne navrhnutá na notebook do veľkosti 14,9". Notebooku zabezpečí perfektnú ochranu. Je pritom tvorená celkovo tromi vrstvami, pričom vonkajšia vrstva sa postará o ochranu pred vlhkosťou a dažďom, zatiaľ čo stredná vrstva zložená z jemnej peny skvele absorbuje nárazy. Vnútorná vrstva vyrobená z mäkkého materiálu potom zamedzí poškriabaniu notebooku. Taška ponúka vnútornú organizáciu, ktorá umožní uloženie aj príslušenstva a doplnkov. Obsahuje vrecko na kľúče, na telefón aj peňaženku. Vybavená je dvomi uchami, ktoré zaručia jej pohodlné prenášanie. Taška UGREEN Laptop Bag predstavuje ideálnu voľbu na cestovanie s notebookom.Kľúčové vlastnosti tašky na notebook UGREEN Laptop Bag 14" – 14,9" siváTaška vyhotovená na notebook do veľkosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN Laptop Bag 14”–14.9” – sivá (50337) , Ugreen laptop bag 14”–14.9” – sivá (50337)

Taška na notebook Rains 16790 Laptop Bag 15" čierna farba

Taška na notebook Rains 16790 Laptop Bag 15" čierna farba
Detail

Taška z kolekcie Rains. Model vytvorený zo syntetickej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Taška na notebook Rains 16790 Laptop Bag 15" čierna farba , Satechi fabric laptop carrying bag 15 (st-ltb15)

Ugreen Laptop Bag taška na notebook do 15.9'', sivá (LP437)

Ugreen Laptop Bag taška na notebook do 15.9'', sivá (LP437)
Detail

Taška na notebook s uhlopriečkou do 15" poskytuje perfektnú ochranu a je vhodná počas cestovania alebo prenášania vášho zariadenia. Notebook môžete jednoducho zabaliť a prepraviť kamkoľvek potrebujete, dokonca aj v nepriaznivých podmienkach. Vnútorné vrstvy sú z mäkkého materiálu, ktoré chránia zariadenie pred poškriabaním. Trojvrstvová konštrukcia je najlepšou voľbou. Trojvrstvová konštrukcia Taška sa skladá z troch vrstiev. Vonkajšia vrstva poskytuje vysokú úroveň ochrany pred vlhkosťou. V prípade dažďa bude váš notebook v bezpečí. Stredná vrstva sa skladá z tenkej a jemnej peny, ktorá absorbuje nárazy. Na vnútornej strane je vypchávka z mäkkého materiálu, ktorá chráni kryt pred poškriabaním. Pohodlná organizácia interiéru Vo vnútri tašky je okrem priehradky na notebook aj množstvo vreciek na drobnosti. K dispozícii sú vrecká pre kľúče, telefón, nabíjačku, slúchadlá, peňaženku a všetko potrebné. Taška je vybavená dvoma držadlami, ktoré perfektne padnú do ruky. Upozornenie: Pred kúpou si skontrolujte veľkosť tašky a porovnajte ju so svojim zariadením. Vlastnosti: • Kompatibilita: s notebookmi s veľkosťou obrazovky do 15 palcov • Rozmery: 400 x 275 x 60 mm • Pevná trojvrstvová konštrukcia • Vonkajšia vrstva je vyrobená z nepremokavého materiálu odolného proti poškriabaniu • Mäkká podšívka vo vnútri • Bohatá výbava - veľa vreciek a priehradiek • Pohodlné držadlá • Vkusný dizajn (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Laptop Bag taška na notebook do 15.9'', sivá (LP437) , Ugreen foldable laptop riser (40291)

Ugreen Laptop Bag taška na notebook do 13.9'', sivá (LP437)

Ugreen Laptop Bag taška na notebook do 13.9'', sivá (LP437)
Detail

Taška na notebook s uhlopriečkou do 13,3" poskytuje perfektnú ochranu a je vhodná počas cestovania alebo prenášania vášho zariadenia. Notebook môžete jednoducho zabaliť a prepraviť kamkoľvek potrebujete, dokonca aj v nepriaznivých podmienkach. Vnútorné vrstvy sú z mäkkého materiálu, ktoré chránia zariadenie pred poškriabaním. Trojvrstvová konštrukcia je najlepšou voľbou. Trojvrstvová konštrukcia Taška sa skladá z troch vrstiev. Vonkajšia vrstva poskytuje vysokú úroveň ochrany pred vlhkosťou. V prípade dažďa bude váš notebook v bezpečí. Stredná vrstva sa skladá z tenkej a jemnej peny, ktorá absorbuje nárazy. Na vnútornej strane je vypchávka z mäkkého materiálu, ktorá chráni kryt pred poškriabaním. Pohodlná organizácia interiéru Vo vnútri tašky je okrem priehradky na notebook aj množstvo vreciek na drobnosti. K dispozícii sú vrecká pre kľúče, telefón, nabíjačku, slúchadlá, peňaženku a všetko potrebné. Taška je vybavená dvoma držadlami, ktoré perfektne padnú do ruky. Upozornenie: Pred kúpou si skontrolujte veľkosť tašky a porovnajte ju so svojim zariadením. Vlastnosti: • Kompatibilita: s notebookmi s veľkosťou obrazovky do 13 palcov • Rozmery: 250 x 345 x 60 mm • Pevná trojvrstvová konštrukcia • Vonkajšia vrstva je vyrobená z nepremokavého materiálu odolného proti poškriabaniu • Mäkká podšívka vo vnútri • Bohatá výbava - veľa vreciek a priehradiek • Pohodlné držadlá • Vkusný dizajn (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Laptop Bag taška na notebook do 13.9'', sivá (LP437) , Ugreen vertical laptop stand (20471)

American Tourister Taška na notebook At Work Laptop Bag 15 l 15.6" - černá

American Tourister Taška na notebook At Work Laptop Bag 15 l 15.6" - černá
Detail

Moderní a přesto profesionální taška na notebook 15,6" z kolekce At Work od značky American Tourister vám bude skvělým společníkem při studiu nebo do práce. Hledáte moderní tašku pro svůj notebook do velikosti 15.6"? Jste na správném místě. Tento ultralehký kousek od značky American Tourister si zamilujete nejen díky profesionálnímu vzhledu, ale také pro jeho skvělé organizační vlastnosti. Do tašky lze umístit formát dokumentu A4. Obsahuje dva hlavní úložné oddíly pro snadné zabalení všech předmětů. Součástí je také polstrovaná kapsa pro tablet do velikosti 10.1" (⌀25,7 cm), kapsa pro notebook do velikosti 15.6" (⌀39,6 cm) a organizátor pro uschování dokladů, per a dalších drobností. Jistě oceníte také odnímatelný, čalouněný ramenní popruh, horní držadlo pro snadné uchopení a dvě přední kapsy na zip. Taška je vyrobená z polyesteru, který je velmi odolný, lehký a snadno omyvatelný. - kapsa pro notebook do velikosti 15.6" - odnímatelný ramenní popruh - lze připevnit na trolej kufru (delmas.sk)

Podobné produkty ako American Tourister Taška na notebook At Work Laptop Bag 15 l 15.6" - černá , Ugreen foldable laptop stand (40289)

BASE XX Laptop Bag Toploader 15-17.3" Black

Detail

Product DescriptionVáš notebook sa dostane na jeho destinácii bezpečné s týmto BASE XX toploader model. Bez ohľadu na to, čo ste na predaj v profesionálnej alebo súkromnej kapacite, váš elektronický prístroj je dobre chránený v padded pocket. A fastening strap also ensures that your device is held in place securely without slipping. Hlavné compartition offers additional space for documents and personal items. Mobilné príslušenstvo suchý ako váš smartphone, biznis karty, peny a všetko, čo je možné pomocou jednoduchého reach v prednej zipsovej pocket s budovou-in workstation. Nastaviteľné a vyrovnané rameno strap a rukoväte robiť tašku veľmi jednoduché to carry. BASE XX pokračuje v produktívnosti s rozšíreným päť rokom guarantee. Lockable notebook compartmentSlip-pocket s fastening strap to fixate notebookHigh quality metal componentsGenerálny priestor pre dokumenty a osobné položkyPredné pocket with workstation for mobile accessoriesComfortable carrying handle and removable shoulder strap Handy notebookbag with protection. Art. No. D31855Weight 0.55 kgScreen size15 - 17.3” Notebook size? 430 x 300 x 50 mm; ? 16.93 x 11.81 x 1.97 inches Warranty5 years extended warranty (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako BASE XX Laptop Bag Toploader 15-17.3" Black , Ugreen vertical laptop stand (dual-slot) (60643)

DICOTA BASE XX Laptop Bag Clamshell 15-17.3" Black

Detail

Product DescriptionVáš notebook measuring bude prichádzať na jeho destinácii bezpečné s BASE XX clamshell taška. Hlavný compartment je navrhnutý s osobitne thick padding, ktorý means your device is completely protected from bumps and shocks.A fastening strap also ensures that your device is held in place securely without slipping. Documents and mobile accessories suché ako váš smartphone, biznis karty, peny a všetko sú vždy s jednoduchým spôsobom na zips pocket na prednej strane. Nastaviteľné a vyrovnané rameno strap a rukoväť pre tašku veľmi jednoduché to carry. BASE XX pokračuje v trvanlivosti produktu s rozšíreným päť rokom guarantee.Padded notebook compartmentPredné pocket with workstation for mobile accessoriesHigh quality metal componentsAll around padding for extra protectionFastening strap keeps the notebook in placeComfortable carrying handle and removable shoulder strapCushioned bag for notebooks.Art. No. D31796Weight 0.6 kgScreen size15 - 17.3”Notebook size? 430 x 300 x 50 mm; ? 16.93 x 11.81 x 1.97 inches (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DICOTA BASE XX Laptop Bag Clamshell 15-17.3" Black , Trust sydney laptop bag 16” eco (24282)

Satechi Fabric Laptop Carrying Bag 15 (ST-LTB15)

Satechi Fabric Laptop Carrying Bag 15 (ST-LTB15)
Detail

Taška na notebook do veľkosti 15", nylon Taška na notebook Satechi je svojím praktickým dizajnom a kvalitnou premyslenou konštrukciou výborným prostriedkom na prenášanie vášho laptopu. Vojde sa do nej laptop s uhlopriečkou do veľkosti až 15 " a skvele ho ochráni pred vibráciami a pádmi. Z toho dôvodu nebudete mať strach z jeho poškodenia alebo poškriabania. Taška na notebook Satechi Fabric Laptop Carrying Bag 15" sa vyrába z nylonu, ktorý má skvelé protinárazové vlastnosti a zároveň vyzerá moderne. Zásadné vlastnosti tašky na notebook Satechi Fabric Laptop Carrying Bag 15" Odolná vrchná vrstva z nylonu Zmestí sa do nej notebook do uhlopriečky do 15 " (alza.sk)

Podobné produkty ako Satechi Fabric Laptop Carrying Bag 15 (ST-LTB15) , Trust sydney laptop bag 17,3” eco (24399)

Samsonite MYSIGHT laptop bailhandle 15, 6" Black

Samsonite MYSIGHT laptop bailhandle 15, 6" Black
Detail

Samsonite MYSIGHT laptop bailhandle 15,6" BlackEAN produktu: 5400520091611 Popis produktu Táto elegantná čierna taška značky Samsonite je ideálnou voľbou pre moderných mužov aj ženy. Dizajn a materiál Užite si ľahký dizajn a ekologické materiály. Taška je vyrobená z 95% recyklovaného PET polyesteru a 5% PU Coat Recycled PET Polyesteru. Funkcie a vlastnosti USB vstup: Integrované pre ľahké pripojenie Pripevnenie na trolej kufra Popruh na rameno: Nastaviteľný a odnímateľný Úložný priestor na notebook: Áno Uhlopriečka notebooku: 15.6" Vrecko na tablet: Áno Uhlopriečka tabletu: 10.5" Easy Pass systém pre ľahký prístup káblov Rozmery a hmotnosť Rozmery: 30 x 42 x 10.5 cm, Kapacita: 12.5 L, Hmotnosť: 0.7 kg Záruka Záručná doba je 24 mesiacov. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Samsonite MYSIGHT laptop bailhandle 15, 6" Black , Trust atlanta laptop bag 15,6 eco (24189)

Samsonite MYSIGHT laptop bailhandle 15, 6" Blue

UGREEN HDMI 4K Cable 15 m (40105)

UGREEN HDMI 4K Cable 15 m (40105)
Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 15 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 1,4), obojstranná koncovka, rovné zakončenie Video kábel UGREEN 4K HDMIV prípade, že potrebujete prepojiť napríklad váš televízor, alebo projektor s hernou konzolou, či DVD prehrávačom, oceníte video kábel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided, s ktorým si doprajete prenos obrazu v 4K kvalite. Kábel má dĺžku 15 metrov, pýši sa kvalitným odolným vyhotovením a technológiou TMDS na stabilný prenos dát.Konektory2× HDMI (HDMI 1.4)Dĺžka kábla15 mKľúčové vlastnosti video kábla UGREEN 4K HDMI Cable 15 mPrepojovací video kábel UGREENVhodný na prepojenie televízora, či projektora s notebookom, hernou konzolou, DVD prehrávačom, alebo domácim kinomPrenos obrazu v 4K kvalite s podporou 3D efektovVybavený technológiou TMDS na stabilný prenos dátOdolný nylonový kábel testovaný na viac ako 10 tisíc ohnutíDva HDMI konektoryDĺžka kábla 15 mPridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN HDMI 4K Cable 15 m (40105) , Satechi fabric laptop carrying bag 13 (st-ltb13)

Samsonite MYSIGHT laptop backpack 15, 6" 1st Black

Samsonite MYSIGHT laptop backpack 15, 6" 1st Blue

Detail

Kombinácia špičkových funkcií a elegantného vzhľadu je Mysight. Je ideálnou voľbou pre moderných mužov a ženy. Užite si jeho ľahký dizajn a ekologické materiály. Malé farebné detaily dodávajú tejto pracovnej kolekcii, moderný nádych. To musíte mať. ModelBatohFarbaModráMateriálExterior: 95% Recycled PET Polyester + 5% PU Coat Recycled PET PolyesterRozmery43 x 30 x 16 cmKapacita19 LVáha0.9 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Samsonite MYSIGHT laptop backpack 15, 6" 1st Blue , Trust bologna laptop bag 16” eco – červená (24449)

DICOTA BASE XX Laptop Sleeve 15-15.6" Black

Detail

Product DescriptionThe design is not only robust, ale aj extrémne svetlo. Notebook môže byť prepravený flexibilne bez toho, aby sa veľa priestoru vo vašom vaku. Ďalšie advantage: zips je fitted s extra povrchom na vnútornej strane, aby sa zlomil scratches na notebooku.Additional InformationProduct Dimensions 395 x 25 x 280 mmEAN 7640158669723Material Jersey fabric with PU foamColour blackArt. No. D31786Weight 0.11 kgScreen size 15 - 15.6”Notebook size? 385 x 265 x 30 mm; ? 15.6 x 10.43 x 1.18 inchesWarranty 24 mesiacov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DICOTA BASE XX Laptop Sleeve 15-15.6" Black , Trust bologna laptop bag 16” eco – zelená (24450)

Samsonite MYSIGHT laptop backpack 15, 6" 1st Black

Samsonite Vectura EVO Laptop Backpack 15, 6" Black

DICOTA BASE XX Laptop Backpack 15-17.3" Black

Detail

Product DescriptionVaše elektronické zariadenie bude prichádzať na jeho destinácii bezpečné s BASE XX notebook backpack. Váš notebook je dobre chránený v padded compartment.A fastening strap also ensures that your device is held in place securely without slipping. The 24 litre main compartment offers additional space for documents and personal items. Save space by storing vaša láhev a dáždnik v bokoch. Mobilné príslušenstvo suchý ako váš smartphone, biznis karty, peny a všetko sú vždy s jednoduchým spôsobom na zips pocket na prednej strane. Comfortable shoulder straps and handle makes backpack very easy to carry. All in all, a functional solution solution for reliable protection both in a professional and private capacity. BASE XX pokračuje v trvanlivosti produktu s rozšíreným päť rokom guarantee.Padded main compartmentSlip-pocket s fastening strap to fixate notebook17 litrov capacityHigh quality metal componentsGenerous space for documents and personal belongingsPredné pocket with workstation for mobile accessoriesSide pockets for drinking-bottle or umbrellaComfortable shoulder straps and carry handleCushioned notebook backpack.Art. No. D31793Weight 0.58 kgScreen size15 - 17.3”Notebook size? 430 x 300 x 50 mm; ? 16.93 x 11.81 x 1.97 inches (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DICOTA BASE XX Laptop Backpack 15-17.3" Black , Aps drôtený etažér dvojposchodový 30325

Fjällräven Kånken Laptop 15" Ochre 18 L Batoh

Fjällräven Kånken Laptop 15" Ochre 18 L Batoh
Detail

Klasický batoh Kånken so samostatnou, polstrovanou priehradkou na 15'' notebook. Vyrobený bez obsahu PFC, so skvelou životnosťou.Verzia batohu Kånken – Kånken Laptop 15'' je vyrobený z odolnej tkaniny Vinylon F a má samostatnú polstrovanú priehradku, ktorá poskytuje bezpečné uloženie 15-palcového notebooku. Má extra vrecko na zips vo vnútri hlavnej komory, vrecko na zips na prednej strane, dve bočné vrecká a pohodlné polstrované ramenné popruhy.VlastnostiVyrobený z odolnej tkaniny Vinylon F.Extra vrecko na zips vo vnútri hlavnej priehradky.Dve otvorené bočné vrecká plus predné vrecko na zips.Pohodlné ramenné popruhy s odolnou penovou výplňou.Obsahuje penovú podložku na sedenie uloženú vo vrecku vo vnútri hlavnej komory.UdržateľnosťFjällräven Kånken je vyrobený z odolného Vinylonu F, ktorý spolu s nadčasovým dizajnom vytvára dokonalé podmienky pre nefalšovanú spoľahlivosť a každodenné používanie po mnoho, mnoho rokov. To je udržateľnosť prostredníctvom dlhovekosti.Špecifikácia materiáluMateriál: Vinylon F: 100 % vinylalPodšívka: 100 % polyamid 70DVyrobený bez obsahu PFCTechnické detailyPuzdro na notebook: ÁnoVeľkosť notebooku: 15''Rozmery notebooku: 36 x 26 x 3 cmPočet vreciek: 5Vrecká: Vnútorná priehradka, Otvorené bočné vrecko, Vonkajšia priehradka, Vnútorné vrecko na zips, Vonkajšie vrecko na zipsVrátane podložky na sedenie: ÁnoStarostlivosťNeprať.Nečistite na sucho.Nebieliť.Nesušiť v sušičke.Nežehliť.Ďalšie pokyny pre starostlivosť: čistiť mäkkou kefou a vlažnou vodou. Typ Produktu: Batoh Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 460.0 Šírka (cm): 28.0 Typ: Ruksak Typ aktivity: City/Urban;Lifestyle Hmotnosť: 460 g Objem: 11 - 20 L;18 L Sezóna: Jeseň;Leto;Zima;Jar Špecifikácia materiálu: Polyamid;Vinylal Farba podľa výrobcu: Ochre Pláštenka na batoh: Nie Pohlavie: Unisex Materiál: Polyamid;Vinylal (muziker.com)

Podobné produkty ako Fjällräven Kånken Laptop 15" Ochre 18 L Batoh , Ugreen wall plate dual ports 1pc/bag (80182)

Fjällräven Kånken Laptop 15" Black 18 L Batoh

Fjällräven Kånken Laptop 15" Black 18 L Batoh
Detail

Klasický batoh Kånken so samostatnou, polstrovanou priehradkou na 15'' notebook. Vyrobený bez obsahu PFC, so skvelou životnosťou.Verzia batohu Kånken – Kånken Laptop 15'' je vyrobený z odolnej tkaniny Vinylon F a má samostatnú polstrovanú priehradku, ktorá poskytuje bezpečné uloženie 15-palcového notebooku. Má extra vrecko na zips vo vnútri hlavnej komory, vrecko na zips na prednej strane, dve bočné vrecká a pohodlné polstrované ramenné popruhy.VlastnostiVyrobený z odolnej tkaniny Vinylon F.Extra vrecko na zips vo vnútri hlavnej priehradky.Dve otvorené bočné vrecká plus predné vrecko na zips.Pohodlné ramenné popruhy s odolnou penovou výplňou.Obsahuje penovú podložku na sedenie uloženú vo vrecku vo vnútri hlavnej komory.UdržateľnosťFjällräven Kånken je vyrobený z odolného Vinylonu F, ktorý spolu s nadčasovým dizajnom vytvára dokonalé podmienky pre nefalšovanú spoľahlivosť a každodenné používanie po mnoho, mnoho rokov. To je udržateľnosť prostredníctvom dlhovekosti.Špecifikácia materiáluMateriál: Vinylon F: 100 % vinylalPodšívka: 100 % polyamid 70DVyrobený bez obsahu PFCTechnické detailyPuzdro na notebook: ÁnoVeľkosť notebooku: 15''Rozmery notebooku: 36 x 26 x 3 cmPočet vreciek: 5Vrecká: Vnútorná priehradka, Otvorené bočné vrecko, Vonkajšia priehradka, Vnútorné vrecko na zips, Vonkajšie vrecko na zipsVrátane podložky na sedenie: ÁnoStarostlivosťNeprať.Nečistite na sucho.Nebieliť.Nesušiť v sušičke.Nežehliť.Ďalšie pokyny pre starostlivosť: čistiť mäkkou kefou a vlažnou vodou. Hmotnosť: 460 g Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 460.0 Farba podľa výrobcu: Black Šírka (cm): 28.0 Typ Produktu: Batoh Objem: 18 L;11 - 20 L Farba: Čierna Sezóna: Jeseň;Jar;Zima;Leto Typ: Ruksak Typ aktivity: Lifestyle;City/Urban Špecifikácia materiálu: Polyamid;Vinylal Materiál: Vinylal;Polyamid Pohlavie: Unisex Pláštenka na batoh: Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Fjällräven Kånken Laptop 15" Black 18 L Batoh , Ugreen hdmi 4k cable 15 m (40105)

UGREEN Foldable Laptop Riser (40291)

UGREEN Foldable Laptop Riser (40291)
Detail

Stojan na notebook – ušetrí miesto na pracovnej ploche, pre zariadenia od 13 do 1.3", materiál hliníková zliatina + silikón, nastaviteľná výška do 201 mm, nastaviteľný uhol do 180°, maximálne zaťaženie 5 kg Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Stojan na notebook UGREEN Foldable Laptop RiserHľadáte vhodný držiak na notebook? Stojan na notebook UGREEN vám pomôže ušetriť miesto na pracovnej ploche vzhľadom na to, že notebook ukladá do výšky. Stojan na notebook UGREEN Foldable Laptop Riser je stojan s nastaviteľnou výškou až do 201 mm. Nielen, že vďaka tomu pojme široké spektrum počítačov, ale je ho možné využiť aj na iné zariadenia, alebo dokonca knihu. Praktická je tiež otvorená konštrukcia stojana, vďaka ktorej sa vaše zariadenie neprehrieva. Maximálne je ho možné zaťažiť do 5 kg.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!MATERIÁLHliníková zliatina + silikónNie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN Foldable Laptop Riser (40291) , American tourister at work laptop bag 15,6 black/orange (33g*39005)

UGREEN Vertical Laptop Stand (20471)

UGREEN Vertical Laptop Stand (20471)
Detail

Stojan na notebook – ušetrí miesto na pracovnej ploche, na zariadenia od 13,6 do 15,6“, materiál hliníková zliatina + silikón, nastaviteľná šírka od 12 do 26mm Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Stojan na notebook UGREEN Vertical Laptop Stand Hľadáte vhodný držiak na notebook? Vertikálny stojan na notebook UGREEN vám pomôže ušetriť miesto na pracovnej ploche, vzhľadom na to, že notebook ukladá vertikálne. To sa hodí napríklad v prípade, keď ho prepájate s externým monitorom. Stojan na notebook UGREEN Vertical Laptop Stand je stojan s nastaviteľnou šírkou od 12 do 26 mm. Nielen, že vďaka tomu pojme široké spektrum počítačov, ale je ho možné využiť aj na iné zariadenia, alebo dokonca knihu. Praktická je tiež otvorená konštrukcia stojana, vďaka ktorej sa vaše zariadenie neprehrieva.... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN Vertical Laptop Stand (20471) , American tourister at work laptop bag 13,3 – 14,1 black/orange (33g*39004)

Ugreen Foldable Laptop Stand (40289)

Ugreen Foldable Laptop Stand (40289)
Detail

Stojan na notebook – na notebooky 8 – 17.3" s 5 nastaviteľnými polohami, materiál: hliník, silikónové podložky Nastaviteľnýstojan na notebook UgreenPremýšľate nad tým, ako vyriešiť večnú bolesť za krkom z častej práce na notebooku? Vyskúšajte nastaviteľný stojan na notebook Ugreen Foldable Laptop Stand. Má 5 úrovní výšky, takže si každý môže zvoliť tú správnu podľa svojej postavy. Dostanete obrazovku do úrovní oči a bolestiam za krkom len zamávate.ÚROVNE NASTAVENIA5KOMPATIBILITA8 – 17,3" MATERIÁLHliníkSkladací stojan na notebook Ugreen Foldable Laptop StandStojan na notebooky Ugreen Foldable Laptop Stand možno úplne zložiť do maximálne kompaktnej veľkosti, takže sa vám zmestí spolu s notebookom do batoha. Využijete ho tak kdekoľvek na cestách. Súčasťou balenia Ugreen Foldable Laptop Stand je tiež odolná taška na stojan.Ugreen Foldable Laptop Stand má kompatibilitu s rôznymi notebookmiStojan na laptop Ugreen Foldable Laptop Stand využijete na celý... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Foldable Laptop Stand (40289) , Sharp shape power bag 15 kg (2496845654610)

UGREEN 15 W Magnetic Wireless Charger (White) (40123)

UGREEN 15 W Magnetic Wireless Charger (White) (40123)
Detail

Bezdrôtová nabíjačka – s podporou rýchleho nabíjania, výkon 15 W, vstup USB-C, podpäťová a prepäťová ochrana, MagSafe, s indikáciou nabíjania a reguláciou teploty, integrovaný kábel súčasťou Bezdrôtová nabíjačka UGREEN 15 W Magnetic Wireless Charger (White)Zaobstarajte si na dobíjanie svojich zariadení štýlovú nabíjačku. Bezdrôtová nabíjačka UGREEN 15 W Magnetic Wireless Charger (White) zvládne nabiť vaše iOS zariadenie 7,5 W výkonom a ostatné zariadenia 15 W výkonom. Samozrejmosťou je podpora Qi nabíjania a LED indikátor, upozorňujúci na stav nabíjačky.Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej nabíjačky UGREEN 15 W Magnetic Wireless Charger (White)Bezdrôtová nabíjačka s podporou Qi nabíjaniaVýkon nabíjania iOS zariadení 7,5 W a ostatné až 15 WUSB-C konektorModerný dizajnPridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty!Pridať kolotočK nákupu budete potrebovať (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN 15 W Magnetic Wireless Charger (White) (40123) , Posilovací power bag p2i 15 kg (201730)

Samsonite Guardit 2.0 Laptop Backpack M 15, 6" Black

Detail

Samsonite Guardit 2.0 LAPT. BACKPACK M 15.6" BlackBatoh na notebook Samsonite LAPT. BACKPACK M 15,6" je rozdelený do troch častí. V prvej časti je organizér + dve väčšie vrecká, v druhej je vrecko na zips, vrecko na dokumenty + voľný priestor. V tretej časti je polstrovanie na uloženie notebooku a priehradka na tablet. Batoh má ochranné chrbtové polstrovanie, nastaviteľné chrbtové popruhy a tzv. návlekový pásik slúžiaci na pripevnenie na rukoväť kufra. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Samsonite Guardit 2.0 Laptop Backpack M 15, 6" Black , Baseus portable laptop stand, white & gray 15 (sudd-2g)

Targus® Classic 15-15.6" Clamshell Laptop Case Black

Detail

Classic 15-15.6" Clamshell Laptop Bag - Black Protection - Padded notebook compartment for screens up to 15.6"Storage - Internal workstation provides organization for all those essential mobile accessories.Veľké frontové pocket pre skladanie miscellaneous predmetov a papierov, zatiaľ čo rear slip pocket dáva rýchly prístup k dokumentom na pohyb. Description Designed with simplicity in mind this is ideal case to carry notebooks with screens up to 15.6” Including workstation, je to storage pre všetky domáce esenciálne mobilné príslušenstvo a padded lining to protect váš laptop; this is an ideal cost-effective case Features a riveted rukoväťou a removable shoulder strap s vyliate podložku pre improved komfortu pri pohybe. Features Protection - Padded notebook compartment for screens up to 15.6" Storage - Internal workstation provides organization for all those essential mobile accessories. Veľké frontové pocket pre skladanie miscellaneous predmetov a papierov, zatiaľ čo rear slip pocket dáva rýchly prístup k dokumentom na pohyb. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Targus® Classic 15-15.6" Clamshell Laptop Case Black , Baseus portable laptop stand, gray&yellow 15 (sudd-gy)

Targus® Eco Spruce 15-15.6" Laptop Backpack Black

Targus® Classic+ 15-15.6" Clamshell Laptop Case Black

DICOTA BASE XX Laptop Sleeve Plus 15-15.6" Black

Detail

Product DescriptionSleeve is equipped with dva zipsy. Tento spôsob, ako umiestniť notebook alebo Ultrabook správne, bez sacrificing maximum protection. Na prednej strane je flexibilná pocket s room pre mobilné príslušenstvo. Tvoriac handles dokážu pohodlnú prepravu, ale môžu byť uložené v veľkých vreckách na skladovanie priestoru.Additional InformationProduct Dimensions 395 x 25 x 280 mmEAN 7640158669778Material Jersey fabric with PU foamColour blackArt. No. D31791Weight 0.19 kgScreen size 15 - 15.6”Notebook size? 385 x 265 x 30 mm; ? 15.6 x 10.43 x 1.18 inchesWarranty 24 mesiacov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DICOTA BASE XX Laptop Sleeve Plus 15-15.6" Black , Lifeventure ultralight dry bag 15 l orange (5031863596404)

Ruksak Fjallraven Kanken Laptop 15"" F23524 243 oranžová farba

Ruksak Fjallraven Kanken Laptop 15"" F23524 243 oranžová farba
Detail

Batoh z kolekcie Fjallraven. Model vytvorený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Ruksak Fjallraven Kanken Laptop 15"" F23524 243 oranžová farba

Baseus Portable Laptop Stand, Gray&Yellow 15 (SUDD-GY)

Baseus Portable Laptop Stand, Gray&Yellow 15 (SUDD-GY)
Detail

Stojan na notebook – pod notebook, pre notebooky s maximálnou uhlopriečkou 15“. Z kvalitného polykarbonátu. Rozmery: 287×207×0.8mm. Ochraňte notebookpřed přehřátímBaseus Portable Laptop Stand je přenosný stojan pro váš notebook ve velikost formátu A4. Stojánek je velmi tenký a rozkladatelný pro snadné cestování. Kvalitní konstrukce zajistí stabilitu pro váš notebook o velikosti až 16 palců. MATERIÁLPC POČET POLOH5 PRO NOTEBOOKYdo 16" Pět poloh nastaveníStojan Baseus lze nastavit na jednu z pěti úrovní výšky, což vám umožňuje dokonale vyladit úhel pozorování displeje pro co nejlepší pracovní posed. Síťová podložka poté skvěle odvádí teplo a zabraňuje přehřívání notebooku. Klíčové vlastnostiPortable Laptop StandStojan Baseus slouží jako opora pro váš notebookDíky velikosti jako formát A4 je stojan ideální na cestySíťovina zabrání přehřátí... (alza.sk)

Podobné produkty ako Baseus Portable Laptop Stand, Gray&Yellow 15 (SUDD-GY)

Baseus Portable Laptop Stand, White & Gray 15 (SUDD-2G)

Baseus Portable Laptop Stand, White & Gray 15 (SUDD-2G)
Detail

Stojan na notebook – pre notebooky do 15", stabilná konštrukcia, 5 rôznych polôh, rozmery 287×0.8×207mm Baseus Portable Laptop Stand je prenosný stojan pre váš notebook. Stojan je veľmi tenký a rozkladatelný pre jednoduché cestovanie. Kvalitná konštrukcia zaistí stabilitu pre váš notebook s veľkosťou maximálne 16 palcov. Stojan Baseus možné nastaviť na jednu z piatich úrovní výšky a sieťová podložka zabránia prehrievaniu notebooku. Kľúčové vlastnosti stojanu Baseus Portable Laptop StandStojan Baseus slúži ako opora pre váš notebookVďaka štíhlemu dizajnu je stojan ideálny na cestySieťovina zabráni prehriatiu zariadeniaStojan Baseus má 5 úrovní nastavenia výškyMožno si vybrať z bieleho či šedého prevedení (alza.sk)

Podobné produkty ako Baseus Portable Laptop Stand, White & Gray 15 (SUDD-2G)

Travelite Meet Laptop Bag Black

Travelite Meet Laptop Bag Black
Detail

Neobídete sa pri práci, na jednaní, pracovnej schôdzke či služobnej ceste bez notebooku? Všestranná business taška Meet vám uľahčí život! Vďaka čalúneným priehradkám na notebook (15,6") a tablet (10,4") bezpečne prepravíte svojich elektronických pomocníkov, kamkoľvek bude treba. Dve samostatné komory od seba ľahko oddelia zložky s dokumentmi formátu A4, príslušenstvo a osobné veci. Pri cestovaní rôznymi dopravnými prostriedkami oceníte priestorné predné vrecko na zips, do ktorého môžete uložiť napríklad powerbanku, mobil s nabíjačkou alebo peňaženku s dokladmi. Vďaka nadčasovému vzhľadu sa taška perfektne hodí ako k elegantnému, tak k neformálnemu outfitu. odnímateľný ramenný popruh s výstelkou proti otlakom popruh pre nasunutie na výsuvné madlo kufru čalúnená priehradka na 15,6" notebook čalúnená priehradka na 10,4" tablet integrovaný organizér s karabínou na kľúče a priehradkami na perá a mobil predné vrecko s nepremokavým zipsom vrecko na cestovné doklady na zadnej strane RFID ochrana bráni kopírovaniu dát z platobných kariet 2 uši do ruky pre pohodlné prenášanie nepremokavý materiál predĺžená záruka 3 roky (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Travelite Meet Laptop Bag Black

Travelite Meet Laptop Bag Navy

Travelite Meet Laptop Bag Navy
Detail

Neobídete sa pri práci, na jednaní, pracovnej schôdzke či služobnej ceste bez notebooku? Všestranná business taška Meet vám uľahčí život! Vďaka čalúneným priehradkám na notebook (15,6") a tablet (10,4") bezpečne prepravíte svojich elektronických pomocníkov, kamkoľvek bude treba. Dve samostatné komory od seba ľahko oddelia zložky s dokumentmi formátu A4, príslušenstvo a osobné veci. Pri cestovaní rôznymi dopravnými prostriedkami oceníte priestorné predné vrecko na zips, do ktorého môžete uložiť napríklad powerbanku, mobil s nabíjačkou alebo peňaženku s dokladmi. Vďaka nadčasovému vzhľadu sa taška perfektne hodí ako k elegantnému, tak k neformálnemu outfitu. odnímateľný ramenný popruh s výstelkou proti otlakom popruh pre nasunutie na výsuvné madlo kufru čalúnená priehradka na 15,6" notebook čalúnená priehradka na 10,4" tablet integrovaný organizér s karabínou na kľúče a priehradkami na perá a mobil predné vrecko s nepremokavým zipsom vrecko na cestovné doklady na zadnej strane RFID ochrana bráni kopírovaniu dát z platobných kariet 2 uši do ruky pre pohodlné prenášanie nepremokavý materiál predĺžená záruka 3 roky (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Travelite Meet Laptop Bag Navy

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Čierna

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Čierna
Detail

Vodotesný nepremokavý vak je ideálny pre letné rodinné výlety k jazeru, raftovanie na rieke alebo dovolenku pri mori. Možnosti použitia sú variabilné je možné ju používať ako plážovú tašku, alebo napríklad aj ako rybársku pomôcku. Veľmi ľahké na prenášanie a skladovanie vďaka ľahkému materiálu. Vak je vyrobený z PVC odolného voči piesku, štrku a soli. Špeciálny povlak chráni interiér pred plesňou a vlhkosťou. Má širokú svorku. Vak má nastaviteľný odnímateľný popruh, ktorý uľahčuje prenos. Na povrchu škridly je presný popis špeciálneho zatvárania. ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTUKapacita: 15 lMateriál: PVC (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Čierna

Lifeventure Ultralight Dry Bag 15 l Orange

Lifeventure Ultralight Dry Bag 15 l Orange
Detail

Náhradné oblečenie, vrchná vrstva a nevyhnutné doklady… To všetko sa vám ľahko zmestí do vodotesného vaku Ultralight Dry Bag s objemom 15 l. Vďaka svojej minimálnej váhe vás zbytočne nezaťaží a steny z priesvitného materiálu vám umožnia jednoducho rozlíšiť veci vnútri. rolovacie zatváranie s odľahčenou prackou Kross v spodnej časti pútko uľahčujúce vyťahovanie uložených vecí vodotesná polyuretánová vrstva zalepené švy extrémne ľahký materiál priesvitný materiál pre jednoduchú identifikáciu vecí vnútri elipsovitý tvar umožňuje maximálne využitie vnútorného priestoru (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Lifeventure Ultralight Dry Bag 15 l Orange

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Šedá

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Šedá
Detail

Vodotesný nepremokavý vak je ideálny pre letné rodinné výlety k jazeru, raftovanie na rieke alebo dovolenku pri mori. Možnosti použitia sú variabilné je možné ju používať ako plážovú tašku, alebo napríklad aj ako rybársku pomôcku. Veľmi ľahké na prenášanie a skladovanie vďaka ľahkému materiálu. Vak je vyrobený z PVC odolného voči piesku, štrku a soli. Špeciálny povlak chráni interiér pred plesňou a vlhkosťou. Má širokú svorku. Vak má nastaviteľný odnímateľný popruh, ktorý uľahčuje prenos. Na povrchu škridly je presný popis špeciálneho zatvárania. ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTUKapacita: 15 lMateriál: PVC (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Šedá

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Modrá

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Modrá
Detail

Vodotesný nepremokavý vak je ideálny pre letné rodinné výlety k jazeru, raftovanie na rieke alebo dovolenku pri mori. Možnosti použitia sú variabilné je možné ju používať ako plážovú tašku, alebo napríklad aj ako rybársku pomôcku. Veľmi ľahké na prenášanie a skladovanie vďaka ľahkému materiálu. Vak je vyrobený z PVC odolného voči piesku, štrku a soli. Špeciálny povlak chráni interiér pred plesňou a vlhkosťou. Má širokú svorku. Vak má nastaviteľný odnímateľný popruh, ktorý uľahčuje prenos. Na povrchu škridly je presný popis špeciálneho zatvárania. ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTUKapacita: 15 lMateriál: PVC (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Modrá

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Oranžová

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Oranžová
Detail

Vodotesný nepremokavý vak je ideálny pre letné rodinné výlety k jazeru, raftovanie na rieke alebo dovolenku pri mori. Možnosti použitia sú variabilné je možné ju používať ako plážovú tašku, alebo napríklad aj ako rybársku pomôcku. Veľmi ľahké na prenášanie a skladovanie vďaka ľahkému materiálu. Vak je vyrobený z PVC odolného voči piesku, štrku a soli. Špeciálny povlak chráni interiér pred plesňou a vlhkosťou. Má širokú svorku. Vak má nastaviteľný odnímateľný popruh, ktorý uľahčuje prenos. Na povrchu škridly je presný popis špeciálneho zatvárania. ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTUKapacita: 15 lMateriál: PVC (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Oranžová

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Zelená

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Zelená
Detail

Vodotesný nepremokavý vak je ideálny pre letné rodinné výlety k jazeru, raftovanie na rieke alebo dovolenku pri mori. Možnosti použitia sú variabilné je možné ju používať ako plážovú tašku, alebo napríklad aj ako rybársku pomôcku. Veľmi ľahké na prenášanie a skladovanie vďaka ľahkému materiálu. Vak je vyrobený z PVC odolného voči piesku, štrku a soli. Špeciálny povlak chráni interiér pred plesňou a vlhkosťou. Má širokú svorku. Vak má nastaviteľný odnímateľný popruh, ktorý uľahčuje prenos. Na povrchu škridly je presný popis špeciálneho zatvárania. ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTUKapacita: 15 lMateriál: PVC (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Zelená

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Žltá

Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Žltá
Detail

Vodotesný nepremokavý vak je ideálny pre letné rodinné výlety k jazeru, raftovanie na rieke alebo dovolenku pri mori. Možnosti použitia sú variabilné je možné ju používať ako plážovú tašku, alebo napríklad aj ako rybársku pomôcku. Veľmi ľahké na prenášanie a skladovanie vďaka ľahkému materiálu. Vak je vyrobený z PVC odolného voči piesku, štrku a soli. Špeciálny povlak chráni interiér pred plesňou a vlhkosťou. Má širokú svorku. Vak má nastaviteľný odnímateľný popruh, ktorý uľahčuje prenos. Na povrchu škridly je presný popis špeciálneho zatvárania. ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTUKapacita: 15 lMateriál: PVC (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Vodotesný vak Dry Bag 15 l, Žltá

UGREEN Magnetic Wireless Car Charger 15 W Max (40117)

UGREEN Magnetic Wireless Car Charger 15 W Max (40117)
Detail

Nabíjačka do auta – celkový výkon 15 W, vstup USB-C, prepäťová ochrana, súčasťou balenia 1m kábel so zakončením USB-C Nabíjačka do auta UGREEN Magnetic Wireless Car Charger 15 W MaxMajte neustály prehľad o svojich hovoroch aj na cestách. Nabíjačka do auta UGREEN Magnetic Wireless Car Charger 15 W Max sa dá upevniť priamo do mriežky ventilátora vášho vozidla, vy tak dokonale budete vidieť napríklad na GPS navigáciu a zároveň si telefón dobijete. Nabíjačka do auta UGREEN Magnetic Wireless Car Charger sa pýši dobíjacím výkonom až 15 W. Vďaka otočnému kĺbu si je možné nastaviť telefón aj do vodorovnej polohy. Ultra silné magnety zaručujú maximálnu stabilitu vášho zariadenia aj na nerovnostiach vozovky.Kľúčové vlastnosti nabíjačky do auta UGREEN Magnetic Wireless Car Charger 15 W MaxNabíjačka na mobilný telefón UGREEN360° vysoko flexibilný otočný magnetický držiakUltra silné magnety pre perfektnú stabilitu telefónuNa upevnenie do mriežky ventilátora vášho... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN Magnetic Wireless Car Charger 15 W Max (40117)

Auna Pro PA Cover Bag 15, 38 cm (15"), ochranný obal na PA reproduktor, kryt, nylon

Auna Pro PA Cover Bag 15, 38 cm (15"), ochranný obal na PA reproduktor, kryt, nylon
Detail

Ochranný obal je praktický kryt pre rôzne aktívne a pasívne PA reproduktory. Nylonový vonkajší materiál, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom, účinne chráni zakrytý reproduktor pred vonkajšími vplyvmi - najmä pred vetrom a silnými zrážkami. Nasadenie ide rýchlo a nekomplikovane. Cez bočný otvor so suchým zipsom možno dočiahnuť rukoväť, ďalší otvor na zadnej strane poskytuje priestor pre vyťahovaciu rukoväť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Pro PA Cover Bag 15, 38 cm (15"), ochranný obal na PA reproduktor, kryt, nylon

Ruksak Fjallraven F23524.046 Kanken Laptop 15" šedá farba, veľký, jednofarebný

Ruksak Fjallraven F23524.046 Kanken Laptop 15" šedá farba, veľký, jednofarebný
Detail

Batoh z kolekcie Fjallraven. Model vytvorený z hladkej látky. Tkanina Vinylon F je odolná a ľahko sa čistí a ošetruje. (answear.sk)

Podobné produkty ako Ruksak Fjallraven F23524.046 Kanken Laptop 15" šedá farba, veľký, jednofarebný

Guess 4G UpTown Computer Bag 15 Brown (3700740396605)

Guess 4G UpTown Computer Bag 15 Brown (3700740396605)
Detail

Puzdro na notebook – max. uhlopriečka 14,96", s uchom, uzatváranie na zips, vnútorné vrecká, unisex, materiál eko koža, vonkajšie rozmery 31 × 41 × 4,5 cm (V׊×H), hnedá farba Pokiaľ často cestujete, určite oceníte rôzne kryty na notebook GUESS, ktoré zdobí hnedá farba. Tento obal na notebook nepridá veľa centimetrov navyše a súčasne poskytne spoľahlivú ochranu proti poškriabaniu alebo nárazom pri nechcenom páde. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne eko koža. Do puzdra uložíte notebook s maximálnou uhlopriečkou 15,0". Pomocou uzatvárania puzdra na zips môžete vziať svoje zariadenie kamkoľvek so sebou a nemusíte sa báť , že vám na cestách vykĺzne von. Puzdro okrem samotného obalu na notebook využijete aj inak. Vďaka vloženým vnútorným vreckám máte k dispozícii menší úložný priestor a nebudete si musieť brať ďalšiu tašku. Jeho prednosťou je ucho do ruky na prenášanie. Vnútorné rozmery puzdra na notebook GUESS dosahujú 31 × 41 × 4,5 cm (v × š × h).... (alza.sk)

Podobné produkty ako Guess 4G UpTown Computer Bag 15 Brown (3700740396605)

Guess 4G UpTown Computer Bag 15 Grey (3700740396612)

Guess 4G UpTown Computer Bag 15 Grey (3700740396612)
Detail

Puzdro na notebook – max. uhlopriečka 14,96", s uchom, uzatváranie na zips, vnútorné vrecká, unisex, materiál eko koža, vonkajšie rozmery 31 × 41 × 4,5 cm (V׊×H), sivá farba Pokiaľ často svoj laptop prenášate, mohlo by sa vám hodiť obal GUESS, ktorému dominuje sivá farba. Obal na notebook zvýši len nepatrne veľkosť laptopu a je nenahraditeľnou pomôckou zabezpečujúcou obsah proti vniknutiu nečistôt, poškriabaniu či nárazom pri ľahkom páde. Na výrobu bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne eko koža. Puzdro bude ideálne sedieť na notebook s maximálnou uhlopriečkou 15,0". S praktickým uzatváraním puzdra na zips môžete vziať svoje zariadenie vždy so sebou a nemusíte mať strach, že vám z obalu vykĺzne. Puzdro nemusí plniť funkciu len obyčajného obalu na notebook. S vloženými vnútornými vreckami získate viac priestoru na uloženie drobností a všetky potrebné veci budete mať pohromade. Pri prenášaní vám príde vhod ucho do ruky. Vnútorné rozmery puzdra na notebook... (alza.sk)

Podobné produkty ako Guess 4G UpTown Computer Bag 15 Grey (3700740396612)

Lifeventure Ultralight Dry Bag 15 l orange (5031863596404)

Lifeventure Ultralight Dry Bag 15 l orange (5031863596404)
Detail

Nepremokavý vak – objem: 15l Lifeventure Ultralight Dry Bag je séria pestrofarebných nepremokavých vakov, ktoré sa skvele hodia na každú turistickú výpravu. Tento vak s objemom 15 litrov oranžovej farby je vyrobený z nylonovej tkaniny Cordura Ripstop s úctyhodnou odolnosťou voči poškodeniu. Úplnú vodoodolnosť vaku prepožičiava vonkajšia silikónová vrstva a vnútorná vrstva PU. Vak Lifeventure sa hodí na uskladnenie veľkých vecí, ktoré by zaberali veľa miesta v batohu. Pomocou kompresného remienka tieto veci totiž krásne stlačíte na menšie rozmery. Kľúčové vlastnosti nepremokavého vaku Lifeventure Ultralight Dry Bag 15 l orangeNepremokavý vak Lifeventure Ultralight Dry Bag disponuje vyhŕňacím chrbtom a priesvitným farebným telomHodí sa na uskladnenie vecí, ktoré vďaka kompresnému remienka stlačíte na menšie rozmeryVýroba z materiálu Cordura Ripstop ho robí odolným, silikónová vrstva a vrstva PU mu dodáva nepremokavosťVeci vo vaku Lifeventure... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lifeventure Ultralight Dry Bag 15 l orange (5031863596404)

Merco Dry Bag 15 l vodácky vak (P38777)

Merco Dry Bag 15 l vodácky vak (P38777)
Detail

Nepremokavý vak – objem: 15l Vak Merco Dry Bag udrží vaše věci spolehlivě v suchu na každé vodácké výpravě. Je vodotěsný a vyrobený ze syntetické tkaniny 500 D PVC a doplněný o PVC zátěr o vysoké výtěžnosti. Díky tomu je velmi pevný, měkký a současně odolný vůči UV záření. Vak disponuje objemem 15 l, díky čemuž do něj uložíte všechny důležité věci. Jeho komfortní přenášení umožní odepínací popruh, jehož délku si můžete jednoduše nastavit podle potřeby. Vodácký vak Merco Dry Bag zaručeně ochrání obsah před vodou. Klíčové vlastnosti vodáckého vaku Merco Dry Bag 15 lVak určený na vodácké výpravyOchrání obsah před vodou a vlhkostíVyrobený ze syntetické tkaniny 500 D PVC a doplněný o PVC zátěrVak Merco Dry Bag je vodotěsnýJeho komfortní přenášení umožní odepínací a délkově nastavitelný popruhBarevné provedení: černo-zelené Objem:15 l Hmotnost:0,37 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Merco Dry Bag 15 l vodácky vak (P38777)

UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) (60643)

UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) (60643)
Detail

Stojan na notebook – ušetrí miesto na pracovnej ploche, na dve zariadenia od 13,6 do 15,6“, materiál hliníková zliatina + silikón, nastaviteľná šírka od 12 do 26mm Stojan na notebook UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) Hľadáte vhodný držiak na notebook? Vertikálny stojan na notebook UGREEN vám pomôže ušetriť miesto na pracovnej ploche, vzhľadom na to, že notebook ukladá vertikálne. To sa hodí napríklad v prípade, keď ho prepájate s externým monitorom. Stojan na notebook UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) je stojan s nastaviteľnou šírkou od 12 do 26 mm. Nielen, že vďaka tomu obsiahne široké spektrum počítačov, ale je ho možné využiť aj na iné zariadenia, alebo dokonca knihu. Dvojité vyhotovenie vám umožní uloženie až dvoch zariadení súčasne. Praktická je tiež otvorená konštrukcia stojana, vďaka ktorej... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) (60643)
UGREEN Laptop Bag 15–15.9 – sivá (30325), UGREEN Laptop Bag 13–13.9 – sivá (20448), UGREEN Laptop Bag 14”–14.9” – sivá (50337), Satechi Fabric Laptop Carrying Bag 15 (ST-LTB15), UGREEN Foldable Laptop Riser (40291), UGREEN Vertical Laptop Stand (20471), Ugreen Foldable Laptop Stand (40289), UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot) (60643), Trust Sydney Laptop Bag 16” ECO (24282), Trust Sydney Laptop Bag 17,3” ECO (24399), Trust Atlanta Laptop Bag 15,6 Eco (24189), Trust Bologna Laptop Bag 16” ECO – modrá (24448), Satechi Fabric Laptop Carrying Bag 13 (ST-LTB13), Trust Sydney Slim Laptop Bag 14” ECO (24394), Trust Bologna Laptop Bag 16” ECO – červená (24449), Trust Bologna Laptop Bag 16” ECO – zelená (24450), Trust Bologna Laptop Bag 16” ECO – čierna (24447), Kingsons City Commuter Laptop Bag 13,3 ružový (KS3069W_13.3_pink), APS Drôtený etažér dvojposchodový 30325, Ugreen Wall Plate Dual Ports 1pc/bag (80182), UGREEN HDMI 4K Cable 15 m (40105), American Tourister AT WORK LAPTOP BAG 15,6 Black/Orange (33G*39005), American Tourister AT WORK LAPTOP BAG 13,3 – 14,1 Black/Orange (33G*39004), Sharp Shape Power bag 15 kg (2496845654610), Posilovací Power bag P2I 15 kg (201730), Baseus Portable Laptop Stand, White & Gray 15 (SUDD-2G), Baseus Portable Laptop Stand, Gray&Yellow 15 (SUDD-GY), UGREEN Magnetic Wireless Car Charger 15 W Max (40117), Merco Dry Bag 15 l vodácky vak (P38777), Lifeventure Ultralight Dry Bag 15 l orange (5031863596404)