Ugreen md105 kábel mini dp / dp 1.5m, čierny (10477)

Produkt Ugreen md105 kábel mini dp / dp 1.5m, čierny (10477) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen md105 kábel mini dp / dp 1.5m, čierny (10477) upraviť a produkt hľadať znova.

Ugreen MD105 kábel Mini DP / DP 1.5m, čierny (10477)

Ugreen MD105 kábel Mini DP / DP 1.5m, čierny (10477)
Detail

Kábel Mini DisplayPort (Thunderbolt) / Display Port vám umožní pripojiť počítač, notebook alebo Macbook k zobrazovaciemu zariadeniu 4K / 60 Hz. Duplikujte a rozdeľte obrazovky, pracujte efektívnejšie alebo ukážte svoju prezentáciu na väčšej obrazovke. Vychutnajte si kvalitu 4K, živé farby a podrobné obrázky. Vysoká odolnosť Kábel je vyrobený z pozinkovanej medi potiahnutej ekologickým materiálom a má pozlátené konektory, ktoré zaručujú absenciu rušenia a vysokú odolnosť proti korózii a opotrebovaniu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: Mini Display Port (kompatibilný s Thunderbolt) / Display Port 1.2 • Materiál: PC / pocínovaná meď • 24K pozlátený konektor • Rozlíšenie 4K / 60 Hz (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MD105 kábel Mini DP / DP 1.5m, čierny (10477)

Ugreen MD105 kábel Mini DP - DP 4K 1.5m, biely (10476)

Ugreen MD105 kábel Mini DP - DP 4K 1.5m, biely (10476)
Detail

Pripojte zariadenia Apple k externým obrazovkám, aby ste mali jasný obraz. Kábel zaručuje prenos v kvalite 4K HD, synchronizáciu zvuku a videa. Pozlátené konektory zaisťujú stabilný prenos dát, sú odolné proti korózii a opotrebovaniu. Obojsmerný prenos dát Môžete prenášať údaje zo zariadenia s portom Mini DP do zariadení s portom DP a naopak, zo zariadení s portom DP do zariadení s portom Mini DP. Dokonalá kvalita obrazu Vychutnajte si kvalitu 4K HD, živé farby a podrobné obrázky. Viacvrstvová štruktúra a najkvalitnejšie materiály zaisťujú estetický vzhľad a stabilný prenos bez rušivých vplyvov. Vyberte možnosť, ktorá vyhovuje vašej situácii Ak potrebujete zobraziť obraz na väčšej ploche (zrkadlový režim), bezproblémovo pripojte zariadenie k externej obrazovke. Rozšírením pracovného priestoru zvýšite efektivitu práce pomocou obrazovky režimu rozšírenia. Kompatibilita Kábel funguje so zariadeniami s operačnými systémami Mac OS a Windows. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: Mini DisplayPort - DisplayPort • Prenos údajov: 8,64 Gb/s • Podporované rozlíšenie: 2560x1600p @ 60Hz • Podpora DPCP: áno • Dĺžka kábla: 1,5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MD105 kábel Mini DP - DP 4K 1.5m, biely (10476) , Ugreen dp to hdmi 8k adapter (40948)

Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360)

Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360)
Detail

Adaptér Mini DP na HDMI umožňuje pripojiť počítač alebo notebook s konektorom Mini DP k projektoru, televízoru alebo monitoru s konektorom HDMI. Na pripojenie je potrebný samostatný kábel HDMI. Adaptér podporuje simultánny prenos videa a zvuku UltraHD (tiež nekomprimované formáty ako LPCM). Zariadenie funguje ako Plug & Play, čo znamená, že zobrazuje obraz ihneď po pripojení (nie je potrebné inštalovať ďalšie ovládače). Adaptér je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov ABS a TPE, ktoré zaisťujú dlhú životnosť zariadenia. Medené a pozlátené konektory zabezpečujú efektívny a stabilný prenos bez akýchkoľvek interferencií. Dva režimy obrazu Adaptér umožňuje zobraziť obraz v dvoch režimoch: 1) Zrkadlový režim - pripojená obrazovka zobrazuje rovnaký obsah ako obrazovka počítača 2) Rozšírený režim - pripojená obrazovka je nezávislá a môže zobrazovať úplne iný obsah Vlastnosti: • Konektory: Mini DisplayPort (samec) do HDMI (samica) • Materiál: PC / Pocínovaná meď / 24K pozlátený konektor • 4K rozlíšenie (3840 x 2160) @ 30 Hz • Čip: NXPPTN3361 • Integrovaný obvod: PS8402 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360) , Panasonic dp-ub9000 (dp-ub9000eg1)

Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, biely (40361)

Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, biely (40361)
Detail

Adaptér Mini DP na HDMI. Pripojte zariadenia s portom Mini DP k externým obrazovkám, aby ste si mohli vychutnať jasný obraz. Prevodník zaručuje prenos v kvalite 4K / 30 HZ UHD, ako aj synchronizáciu zvuku a videa. Pozlátený konektor zaisťuje stabilný prenos dát a je odolný proti korózii a opotrebovaniu. Vychutnajte si kvalitu 4K HD, živé farby a podrobné obrázky. Široká kompatibilita Adaptér je kompatibilný so zariadeniami s portom Mini DP, napríklad Macbook Pro, iMac, Mac Mini, Lenovo Thinkpad alebo Microsoft Surface. Pridaním kábla HDMI ich môžete pripojiť k externým obrazovkám, televízorom alebo projektorom. Vyberte možnosť, ktorá vyhovuje vašej situácii Ak potrebujete zobraziť obraz na väčšej ploche (zrkadlový režim), bezproblémovo pripojte svoje zariadenie k externej obrazovke. Rozšírením pracovného priestoru zvýšite efektivitu práce pomocou obrazovky režimu rozšírenia. Odolné a estetické Viacvrstvová štruktúra a najkvalitnejšie materiály zaisťujú estetický vzhľad a stabilný prenos bez rušivých vplyvov. Malá veľkosť umožňuje ľahké uskladnenie adaptéra. Vlastnosti: • Podporované rozlíšenie 4K * 2K @ 30Hz • Materiál PVC + ABS • Dĺžka kábla 25 cm • Viacvrstvová štruktúra • Stabilný prenos bez rušivých vplyvov • Etický plast ABS poskytuje odolnosť a flexibilitu (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, biely (40361) , Panasonic dp-ub450 (dp-ub450eg-k)

Ugreen DP105 kábel DP - VGA M/M 1.5m, čierny (10247)

Ugreen DP105 kábel DP - VGA M/M 1.5m, čierny (10247)
Detail

Vysokokvalitný kábel s konektormi DisplayPort a VGA. Podporuje kvalitu HD 1920x1080p 60Hz. Široká kompatibilita Pripojte počítač k externým obrazovkám, televízorom alebo projektorom a získajte kvalitu HD vo väčšom priestore. Režim zobrazenia Pripojte externú obrazovku a pracujte v dvoch režimoch: zrkadlový režim (zobrazuje obsah základnej obrazovky) alebo rozšírený režim (rozširuje pracovnú plochu o ďalší priestor). Odolný dizajn Pozlátené konektory odolávajú korózii a opotrebovaniu. Viacvrstvová štruktúra a efektívny čip umožňujú plynulý prenos dát. Parametre: • Konektor: DP na VGA • Podporované rozlíšenie: 1920x1200, HDTV až 1080p • Napájacie napätie: + 3,3 V s DP • Dĺžka kábla: 1,5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen DP105 kábel DP - VGA M/M 1.5m, čierny (10247) , Panasonic dp-ub150 (dp-ub150eg-k)

Ugreen MD108 adaptér HDMI / VGA - mini DP 4K, biely (MD108 10427)

Ugreen MD108 adaptér HDMI / VGA - mini DP 4K, biely (MD108 10427)
Detail

Univerzálny adaptér HDMI / VGA - mini DisplayPort umožňuje pripojiť kábel HDMI alebo VGA k mini DisplayPort na vašom počítači alebo notebooku. Adaptér je kompatibilný s veľkým počtom zariadení a je tiež ľahko použiteľný. Pre jeho fungovanie nemusíte inštalovať ďalšie ovládače, pracuje v režime Plug & Play. Port HDMI pracuje v rozlíšení 4K @ 30 Hz a port VGA Full HD 1080p 60 Hz. Upozorňujeme, že k adaptéru je možné pripojiť iba kábel HDMI alebo VGA. Adaptér nebude fungovať, ak sú k nemu pripojené dva káble súčasne. Režimy zobrazenia Adaptér dokáže zobraziť obraz v dvoch režimoch: • zrkadlovo - obidve obrazovky sa zobrazujú rovnako • zväčšene - druhý monitor rozširuje plochu hlavnej obrazovky Záchrana pre staršie prijímače Aj keď štandard HDMI už nadobro vstúpil do našich zariadení, mnoho domácností bude mať stále prijímače s portom VGA. Riešením tohto problému je práve tento adaptér. Umožní odosielanie signálu z mini DisplayPortu do zariadenia s VGA portom (a iba týmto spôsobom). Pre rôzne typy zariadení Adaptér podporuje množstvo rôznych zariadení vybavených mini portom DisplayPort. Od notebookov, cez konzoly (napríklad PlayStation 3) až po rôzne televízne skrinky. FullHD vstup a výstup Príslušenstvo podporuje rozlíšenie až 1080P, a to na vstupe (HDMI) aj na výstupe modulu gadget (VGA). Bez ohľadu na to, či vysielate signál z konzoly, notebooku alebo televízneho prijímača, bude aj napriek obmedzeniam staršieho konektora vždy kvalitný. Kvalitný čip Vo vnútri zariadenia sa nachádza vysoko kvalitný čip prevodníka, ktorý bezstratovo spracováva prijatý signál a odovzdáva ho ďalej v podobe, ktorú zariadenie s VGA konektorom dokáže ľahko reprodukovať. Zároveň spotrebuje málo energie a zobrazený obraz je jasný a bez skreslenia. Stabilita a trvanlivosť Kryt adaptéra je vyrobený zo silného ABS, ktorý je nielen mimoriadne odolný, ale aj odolný voči vysokým teplotám. Môžete ho ľahko vziať so sebou na výlet bez obáv, že sa pri preprave poškodí. Silný medený drôt potiahnutý antikoróznym cínom navyše zaručuje stabilný signál bez rušenia a nepríjemných prerušení. Je umiestnený v opletení z pružného PVC, takže sa nemusíte báť ani jeho trvanlivosti. Plug & Play Adaptér nevyžaduje ďalšie programy ani stovky ovládačov. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť zástrčku k voľnému mini DisplayPortu, na druhej strane pripojiť kábel VGA alebo HDMI a je to hotové. Môžete ho okamžite začať používať. Adaptér automaticky začne prevádzať signál bez ohľadu na operačný systém notebooku. Modul gadget pracuje s Windows (10/8/7 / Vista / XP), ako aj s Mac OS a Linux. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MD108 adaptér HDMI / VGA - mini DP 4K, biely (MD108 10427) , Audix dp elite 8 (dp-elite8)

Ugreen US103 predlžovací kábel USB 2.0 5m, čierny

Ugreen US103 predlžovací kábel USB 2.0 5m, čierny
Detail

Praktický USB predlžovací kábel je doplnok renomovanej značky Ugreen, ktorý sa bude hodiť v každej domácnosti či kancelárii. Pomôže, keď je potrebné pripojiť zariadenia, ktoré sú na diaľku, alebo kde je USB port na ťažko dostupnom mieste. Univerzálny kábel je vybavený dvoma konektormi typu USB 2.0 (samec a samica). Vďaka tomu je predlžovací kábel vhodný pre rôzne periférne zariadenia. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: US103 • Štandard USB kábla: USB 2.0 • Maximálna rýchlosť prenosu dát: 30 MB/s • Typ konektora kábla: USB (samec), USB (samica) • Dĺžka kábla: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US103 predlžovací kábel USB 2.0 5m, čierny , Vention cotton braided dp 1.4 (display port) 1.5m black (hccbg)

Ugreen AV128 audio kábel 6.35mm jack 5m, čierny

Detail

Audio kábel s konektormi 6.35mm jack môžete použiť na pripojenie k autorádiu, systému domáceho kina a smartfónu. Je vybavený dvoma 6.35mm jack konektormi, takže s ním môžete spárovať aj ďalšie zariadenia s príslušným portom. Vysoká kvalita Výrobok je vyrobený z kvalitných materiálov, vďaka čomu je príjemný na dotyk. Opletenie okolo kábla je dostatočne odolné a flexibilné, aby chránilo kábel pred skrútením alebo zlomením. To vám umožní umiestniť ho do vhodnej polohy pre čo najlepšie a najpohodlnejšie spojenie medzi nabíjacou zásuvkou a zariadením. 5 metrový kábel Dlhší kábel znamená lepší dosah. Pohodlne prepojíte dve zariadenia aj vzdialené od seba a budete ich môcť používať bez rizika vypadnutia zástrčky z portu. Stabilný signál a vysoká kvalita prenosu zaručená. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektory: 6,35 mm jack / 6,35 mm jack M/M • Pozlátené konektory • Vlastnosti: Prenos zvukového signálu • Materiál: zliatina zinku • Hrúbka jadra: 26AWG Kompatibilita: • Mikrofón • Gitara • Klávesnica • Audio mixer (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV128 audio kábel 6.35mm jack 5m, čierny , Vention 4k displayport (dp) to hdmi cable 1.5m black (hagbg)

Ugreen HD118 4K HDMI kábel 5m, čierny (40412)

Ugreen HD118 4K HDMI kábel 5m, čierny (40412)
Detail

HDMI kábel umožňuje pripojiť počítač, notebook alebo konzolu k projektoru, monitoru alebo televízoru a zobraziť obraz v kvalite 4K. Pozerajte filmy alebo zvyšujte efektivitu svojej práce duplikovaním alebo zväčšením obrazovky. Kábel je vyrobený z pozinkovanej medi potiahnutej ekologickým plastom a má pozlátené konektory, ktoré zaručujú vysokú odolnosť proti korózii a opotrebovaniu. Vstavaný IC čip chráni obraz pred rušením. Vlastnosti: • Konektory HDMI • Verzia HDMI 2.0 • Podpora 3D: áno • Podporované rozlíšenie: 4K 60 Hz • Priemer: 30 AWG / 7 mm • Dĺžka kábla: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD118 4K HDMI kábel 5m, čierny (40412) , Panasonic dp-ub820egk

Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI 5m, čierny (10137)

Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI 5m, čierny (10137)
Detail

Kábel podporuje prenos dát medzi portom DVI a portom HDMI v oboch smeroch. Pripojte jeden konektor k počítaču a druhý konektor k monitoru alebo projektoru a vychutnajte si obraz vo vysokom rozlíšení. Kábel je možné použiť aj na pripojenie populárnych konzol PlayStation k televízoru. Vysoká kvalita Pozlátené konektory zaručujú pevnosť a stabilitu spojenia a kvalitný pocínovaný medený kábel umožňuje vynikajúce prenosové rýchlosti Vlastnosti: • Konektory: DVI-D (24 + 1) tiež kompatibilné s DVI-I (24 + 5) na HDMI • Rozlíšenie 1080P / 60Hz • Materiál: PVC plášť / pocínovaný medený kábel • Vysoká kvalita • Dĺžka kábla: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD106 kábel HDMI - DVI 5m, čierny (10137) , Tascam dp-24sd

Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 5m, strieborný (10729)

Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 5m, strieborný (10729)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm mini jack. Pomocou tohto kábla môžete ľahko pripojiť rôzne zvukové zariadenia k reproduktorom alebo inému prijímaču, ktorý je vybavený 3,5 mm konektorom mini jack. Plochý dizajn kábla zabraňuje jeho zamotaniu a kryt z TPE materiálu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu a oderu. Jeden z konektorov je usporiadaný v 90-stupňovom uhle, ktorý zaisťuje optimálne a pohodlné umiestnenie kábla. Vlastnosti: • Konektor: 3,5mm mini jack • Flat prevedenie - plochý kábel • Zaisťuje vysokú kvalitu zvuku • Pozlátené konektory zabraňujú skresleniu signálu • Odolný materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Flat audio kábel 3,5mm mini jack 5m, strieborný (10729) , Tascam dp-006

Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F, čierny (40362)

Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F, čierny (40362)
Detail

Adaptér DP - HDMI umožňuje pripojiť počítač alebo notebook s rozhraním DisplayPort k projektoru, televízoru alebo monitoru s konektorom HDMI. Na pripojenie je potrebný samostatný kábel HDMI. Adaptér podporuje simultánny prenos videa a zvuku UltraHD (tiež nekomprimované formáty ako LPCM). Zariadenie funguje ako Plug & Play, zobrazuje obraz ihneď po pripojení (nie je potrebné inštalovať ďalšie ovládače). Dva režimy obrazu Adaptér umožňuje zobraziť obraz v dvoch režimoch: 1) Zrkadlový režim - pripojená obrazovka zobrazuje rovnaký obsah ako obrazovka počítača 2) Rozšírený režim - pripojená obrazovka je nezávislá a môže zobrazovať úplne iný obsah. Vysoká kvalita Adaptér je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov ABS a TPE, ktoré zaisťujú dlhú životnosť zariadenia. Medené a pozlátené konektory zabezpečujú efektívny a stabilný prenos bez akýchkoľvek interferencií. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: DisplayPort (samec) na HDMI (samica) • Materiál: ABS + PVC • Čip: Bridgelux / Gemesys • Podporované rozlíšenie: 1080p 60 Hz, 4K 30 Hz • Dĺžka kábla: 25 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM137 adaptér DP - HDMI M/F, čierny (40362) , Tascam dp-008ex

Ugreen AV130 XLR kábel M/F 5m, čierny (20712)

Ugreen AV130 XLR kábel M/F 5m, čierny (20712)
Detail

XLR kábel rozšíri vašu obľúbenú hudobnú zostavu a postará sa o kvalitné ozvučenie.Vychutnajte si tak dokonalý zvuk s predlžovacím káblom, ktorý je mimoriadne pružný a odolný. Kábel je kompatibilný s mnohými zariadeniami a ponúkajúci zvuk Hi-Fi - prekvapí vás tisíckami možností. Nahrávajte fantastický zvukový materiál Za vylepšenú kvalitu zvuku je zodpovedný medený vodič vysokej triedy. Predlžovací kábel ponúka tiež redukciu šumu, aby váš mikrofón mohol ešte lepšie zachytávať zvuk. To všetko znamená, že budete nahrávať úžasné materiály bez najmenších problémov. Mnoho možných použití Vďaka veľkej kompatibilite je XLR kábel vhodný pre mnoho aplikácií. S jeho pomocou môžete napríklad pripojiť mikrofón k zvukovej karte a zaznamenať svoju skladbu. Máte tiež možnosť kombinovať konzolu so zosilňovačom, aby ste si mohli vychutnať úžasné zvukové efekty. Predlžovací kábel je okrem iného kompatibilný aj s fotoaparátmi a reproduktormi. Vynikajúca kvalita konektorov XLR konektory boli vyrobené s veľkým dôrazom na detail. Po pripojení k vybraným zariadeniam sa neuvoľňujú ani nevypadávajú. Preto zaisťujú požadovanú stabilitu a spoľahlivosť. Vysoká odolnosť Odolný kábel zaručuje pôsobivo dlhú životnosť produktu. Jeho plášť je vyrobený z ekologického PVC. Vďaka tomu je mimoriadne flexibilný a zároveň odolný voči poškodeniu, čo znamená, že ho môžete voľne používať takmer v každej situácii. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: XLR - XLR Male / Female • Materiál: PVC, meď • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV130 XLR kábel M/F 5m, čierny (20712) , Tascam dp-03sd

UGREEN DP to HDMI 8K Adapter (40948)

UGREEN DP to HDMI 8K Adapter (40948)
Detail

Redukcia – dĺžka 0,1 m, male konektor 1× DisplayPort (DisplayPort 1,4), female konektor 1× HDMI (HDMI 2.1), rovné zakončenie Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Redukcia UGREEN DP to HDMI 8K AdapterPrepojte váš počítač s veľkou obrazovkou, alebo projektorom a premietajte v 8K kvalite. Redukcia UGREEN funguje iba jednosmerne, takže je určená na prepojenie zdrojového zariadenia (napríklad PC, notebooku) s konektorom DisplayPort a výstupného zariadenia (napríklad monitor, televízor) s konektorom HDMI. Dokonalý prenos signálu vám zabezpečujú kvalitné materiály. Jadro je vyrobené z pocínovaného medeného drôtu s hliníkovou fóliou a kovovým opletením. Kábel je vybavený uzemňovacím vodičom proti rušeniu signálu.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kľúčové vlastnosti redukcie UGREEN DP to HDMI 8K AdapterVideo kábel Ugreen na prepojenie zdrojového zariadenia s konektorom DisplayPort a výstupného... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN DP to HDMI 8K Adapter (40948) , Oem displayport dp(f) - dp(f), 4k@60hz (12.99.3165)

Ugreen Flat sieťový kábel LAN Cat.6 5m, čierny (NW102)

Ugreen Flat sieťový kábel LAN Cat.6 5m, čierny (NW102)
Detail

Vysoko kvalitný sieťový kábel renomovanej značky Ugreen je určený pre krížové prepojenie počítača so switchom, routerom. Kábel je precízne vyrobený z vysoko kvalitných materiálov. Špeciálne zakončenia ich chránia pred poškodením pri opakovanom ohýbaní. Pevná zástrčka vyzerá elegantne a moderne. Ideálne pre profesionálov, ktorí oceňujú estetiku pracoviska. Vhodné pre patch panely a iné sieťové zariadenia. Cat 6 Káble Cat 6 musia spĺňať prísnejšie špecifikácie pre presluchy a systémový šum. Kategória 6 zabezpečuje prevádzku v pásme 250 MHz. Takéto káble sú ideálne pre aplikácie, kde je potrebný bleskurýchly prenos dát. Aplikácia Kábel je možné použiť na pripojenie aktívnych a pasívnych zariadení v LAN, Ethernet, priemyselných, domácich a kancelárskych sieťach. Prechádzajú náročnými testami, aby splnili požiadavky kategórie 6. To zaisťuje vysoké prenosové parametre a rýchlosť prenosu dát 1 Gbps. Parametre: • Značka: Ugreen • Dĺžka kábla: 5 m • Štandard: Cat 6 UTP • Typ konektora: RJ45 • Prenos dát: 1000 Mbps (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Flat sieťový kábel LAN Cat.6 5m, čierny (NW102) , Orico mini dp 1.2 (m) to dual dp (f) adaptér silver (orico xd-mdf2dp4-sv-bp)

Ugreen US121 aktívny predlžovací USB 2.0 kábel 5m, čierny (10319)

Ugreen US121 aktívny predlžovací USB 2.0 kábel 5m, čierny (10319)
Detail

Predlžovací USB 2.0 kábel umožňuje bezproblémový a bezstratový prenos dát. Široká kompatibilita umožňuje pripojiť k počítaču zariadenia, ako sú tlačiarne, pamäťové karty, klávesnice, myši a fotoaparáty. Vďaka predlžovaciemu káblu UGREEN môžete svoje zariadenia ľubovoľne používať kdekoľvek v domácnosti. Kvalitný materiál Vysoko kvalitné materiály použité v kábli zaručujú efektívne využitie zariadení. Kábel je vyrobený z pozinkovanej medi pokrytej vysoko kvalitným plastom a má pozlátené konektory, ktoré zaručujú vysokú odolnosť proti korózii a opotrebovaniu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Rýchlosť prenosu dát: 480 Mbps • Kompatibilita : Windows / Mac / Linux / Chromebook s portom USB 2.0 • Materiál: ABS, PVC • Plug & Play: áno • Dĺžka kábla: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US121 aktívny predlžovací USB 2.0 kábel 5m, čierny (10319) , Denon dp-400 black

Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny

Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny
Detail

Audio kábel Ugreen AV131 je mimoriadne odolný a poskytuje najvyššiu kvalitu zvuku. Je kompatibilný s mnohými zariadeniami, takže vám ponúka veľa zaujímavých možností. S jeho pomocou získate fantastické zvukové efekty a znovu objavíte, aká krásna môže byť hudba. Kábel je kompatibilný s mikrofónmi, zosilňovačmi, mixážnymi pultami a ďalšími zariadeniami vybavené konektorom XLR. Pozlátený konektor Pozlátený konektor je odolný proti korózii a má mimoriadne dlhú životnosť. Keď ho zapojíte do zásuvky, zistíte, že zostane bezpečne na svojom mieste a neuvoľní sa alebo nevypadne. Poskytuje tiež ešte vyšší výkon kábla a prispieva k spoľahlivému a stabilnému prenosu signálu. Flexibilné a odolné Plášť kábla je vyrobený z ekologického PVC materiálu a chráni ho pred poškodením. Je mimoriadne odolný a odolný voči poškodeniu. Vyznačuje sa tiež flexibilitou, ktorá vám umožňuje produkt voľne používať bez obáv, že vás odmietne poslúchnuť. Výrobca potiahol konektor zlatom, aby sa zlepšila jeho odolnosť proti korózii a predĺžila životnosť. Po pripojení do správnej zásuvky sa bude stabilne a nehybne usadzovať a zaistí dokonalé spojenie medzi týmito dvoma zariadeniami. Kábel je účinný a signál je prenášaný stabilne a bez prekážok. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: XLR / 6.35mm F/M • Veľkosť: Špička 15 x 69 mm, konektor 3 x 63 + 6 mm • Materiál: pozlátené konektory, medené drôty bez obsahu kyslíka, PVC • Dĺžka: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny , Audix dp quad (dpquad)

AKASA 8K DP na DP kábel – 5 m/AK-CBDP23-50BK

AKASA 8K DP na DP kábel – 5 m/AK-CBDP23-50BK
Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 5 m, male konektor 2× DisplayPort (DisplayPort 1,4), obojstranná koncovka, rovné zakončenie Video kábel AKASA 8K DP na DP kábel – 5 m/AK-CBDP23-50BK prepojí zobrazovacie aj prehrávacie zariadenia. Tento spoľahlivý model je osadený male konektormi DisplayPort. Ak ide o dĺžku, video kábel má celkovo 5 m. Mnohými výrobcami často podporovaný DisplayPort je dobrou voľbou na transport záznamu obrazu s rozlíšením 4K pri vysokej frekvencii 120 Hz, pri nižšej frekvencii dokonca 8K. Prenesie aj zvuk či iné dáta a počíta s ním veľké množstvo grafických adaptérov. Dôležité vlastnosti video kábla AKASA 8K DP na DP kábel – 5 m/AK-CBDP23-50BK Video kábel AKASA byl obohatený o konektory male DisplayPort AKASA 8K DP na DP kábel – 5 m/AK-CBDP23-50BK je charakterizovaný ako prepojovací kábel DisplayPort kábel umožňuje prenos v rozlíšení až 8K Zakončenie: rovné Tento video kábel meria 5 m (alza.sk)

Podobné produkty ako AKASA 8K DP na DP kábel – 5 m/AK-CBDP23-50BK , Vention cotton braided mini dp male to dp male 8k hd cable 2 m blue aluminum alloy type (hcflh)

Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS - 5m - Sivá KP26280

Detail

Ugreen kábel audio kábel TRS mini jack 3,5 mm - jack 6,35 mm - 1 m - sivý Audio kábel Ugreen AV127 je vybavený pozlátenými 3,5 mm a 6,35 mm mini jack konektormi, kryt konektorov je z cínovej zliatiny a plášť kábla z nylonového opletu. Vďaka tomuto riešeniu ponúka vynikajúcu kvalitu zvuku a vyznačuje sa vysokou životnosťou a odolnosťou voči poškodeniu. Produkt je kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré majú tieto konektory, takže ho môžete použiť rôzne. Kompatibilita a účinnosť Produkt je kompatibilný s celým radom zariadení. 3,5 mm konektor sa hodí okrem iného pre tablety, telefóny alebo notebooky a 6,35 mm konektor je vhodný pre elektrické gitary, audio mixpulty, reproduktory, zosilňovače, prijímače a mikrofóny. Zapojte svoje zariadenie a vychutnajte si hlasný zvuk vysokej kvality. Špecifikácia: Výrobca: Ugreen Model: AV127 Dĺžka: 1m Konektor: pozlátený Hrúbka jadra: 26AWG Materiál: zliatina zinku + nylon Typ konektorov: 3,5 mm mini jack, 6,35 mm jack Značka: Ugreen (izmael.eu)

Podobné produkty ako Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS - 5m - Sivá KP26280 , Amica dp 6413 lzbg (21190)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu a mať prehrávacie zariadenie ďaleko od seba, napríklad smartphone alebo tablet. Vysoká kvalita Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu, zlomeniu alebo roztrhnutiu. Umožňuje vám pohodlne počúvať hudbu aj mimo počítača alebo telefónu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektor: 3.5mm mini jack (samec/samica) • Materiál: TPE + hliníkový materiál • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538) , Amica dp 6401 lzb (21185)

Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS, 5m, šedý (10630)

Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS, 5m, šedý (10630)
Detail

Zvukový kábel 3,5 mm mini jack na 6,35 mm TRS je vybavený pozlátenými konektormi, zinkovými plášťmi a kvalitným nylonovým opletením. Vďaka tomu ponúka nielen vynikajúcu kvalitu zvuku, ale vyniká aj svojou odolnosťou proti poškodeniu. Stabilný a rýchly prenos zvukového signálu Tento profesionálny audio kábel vám poskytne skutočné hudobné hody. Postriebrený vodič zaručuje stabilný a rýchly prenos zvukového signálu. Tiež vám umožní vychutnať si dokonalú kvalitu zvuku. Vynikajúca kvalita konektorov Pozlátené konektory sú tiež zodpovedné za zabezpečenie dokonalého zvuku. Vďaka nim môžete opäť obdivovať piesne, ktoré máte radi. Bleskový prenos signálu a krištáľovo čistý zvuk máte na dosah ruky. Široká kompatibilita Kábel je kompatibilný so širokou škálou zariadení. 3,5 mm konektor je vhodný pre tablety, telefóny a notebooky. 6,5 mm konektor je zas vhodný pre elektrické gitary, zvukové mixéry, reproduktory a mikrofóny. Pripojte svoje hudobné zariadenie alebo nástroj k zosilňovaču a vychutnajte si hlasný a vysoko kvalitný zvuk. Spoľahlivý a odolný kábel Kábel je odolný a zároveň pružný. Môžete ho teda s dôverou použiť presne tak, ako chcete. Vďaka nylonovému materiálu je odolný voči ohybu, poškodeniu alebo opotrebovaniu. Rovnako nie je také ľahké ho trieť alebo poškriabať. To všetko znamená vysokú životnosť kábla. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: 3,5 mm mini jack - 6,35 mm TRS • Pozlátený konektor • Postriebrený drôt • Materiál: nylon • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV127 audio kábel 3.5mm mini jack - 6.35mm jack, TRS, 5m, šedý (10630) , Amica dp 6410 lzwg (21189)

Ugreen US551 Elbow kábel USB-C / USB-C 60W 5m, čierny (US551)

Ugreen US551 Elbow kábel USB-C / USB-C 60W 5m, čierny (US551)
Detail

Nabíjací USB-C kábel optimalizovaný pre hranie hier na mobilnom telefóne. Kábel je zakončený koncovkou v tvare L a preto neprekáža pri hraní. Jeho konštrukcia umožňuje pohodlné hranie počas nabíjania telefónu. Ugreen kábel je ideálny pre modely, ktoré spotrebujú energiu do 60 W. Vďaka použitej technológii zaručuje rýchle a bezpečné nabíjanie notebookov vybavených vstupom USB-C Power Delivery. Okamžité nabíjanie telefónu Kábel je navrhnutý tak, aby podporoval rýchle nabíjanie Power Delivery 3.0. Rýchly prenos cez port USB-C spĺňa požiadavky najmodernejších nabíjačiek. Vysoká životnosť pri intenzívnom používaní Kábel je vyrobený z odolných materiálov, ktoré sú odolné proti oderu a mechanickému poškodeniu. Vďaka premyslenému dizajnu je kábel veľmi odolný a má dlhú životnosť. Kompatibilita s VR okuliarmi Kábel je kompatibilný aj s rôznymi VR okuliarmi, vrátane Oculus Quest 2, Oculus Quest a ďalšie. Okrem toho je kábel vhodný na prácu s notebookmi, smartfónmi, tabletmi a fotoaparátmi. Parametre: • Materiál: nikel, hliník, TPE • Konektory: USB-C / USB-C • USB štandard: USB 3.2 Gen 1 (5Gbps) • Maximálny prevádzkový prúd: 60 W (20 V / 3 A) • Typ konektora na kábli: USB typu C • Rýchle nabíjanie: Power Delivery 3.0 • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US551 Elbow kábel USB-C / USB-C 60W 5m, čierny (US551) , Amica dp 6411 lzx (21187)

Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 5m, čierny (10737)

Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 5m, čierny (10737)
Detail

Audio kábel Ugreen AV119 je vyrobený z pozinkovanej medi a je pokrytý 24 karátovým zlatom, čo zaručuje bezchybný zvuk. Vďaka nemu môžeme pripojiť audio zariadenia v akejkoľvek konfigurácii. Spracovanie a bezpečnosť Obľúbenú hudbu zo smartfónu, notebooku, tabletu alebo iného zdroja si budete môcť prehrať na akomkoľvek zariadení vydávajúcom zvuk. Pripojte sa k reproduktoru, zosilňovaču alebo televízoru a počúvajte čistý zvuk, ktorý poskytujú pozlátené konektory. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3.5 mm jack M/M • Materiál: meď/zlato • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV119 audio kábel 3.5 mm jack M/M 5m, čierny (10737) , Amica dp 6414 dbg (21535)

Ugreen HD119 kabel HDMI 2.0 M/M 4K 5m, čierny (HD119 40103)

Ugreen HD119 kabel HDMI 2.0 M/M 4K 5m, čierny (HD119 40103)
Detail

HDMI kábel slúži na pripojenie počítačov, prehrávačov médií, inteligentných skriniek alebo herných konzol k televízorom, monitorom a projektorom. Zaručuje spoľahlivé, rýchle pripojenie, ako aj vynikajúcu kvalitu obrazu a zvuku. Podporuje rozlíšenie 4K Kábel z produkcie spoločnosti Ugreen vám dáva záruku, že filmy, ktoré pozeráte na televízore, budú mať jasné a živé farby a zvuk bude čistý a bez šumu. Bol vyrobený v technológii OFC, teda najlepšej bezkyslíkatej medi. To zaručuje lepší prenos dát aj na väčšie vzdialenosti. Zvuk a video sa odosielajú bez kompresie s najvyššou kvalitou. Ideálne pre pripojenie TV, DVD prehrávača, Blue-Ray, prijímača, projektora. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Materiál: hliník + nylon • Dĺžka kábla: 5m • Verzia HDMI: 2.0 • Rozlíšenie: 4K/60Hz (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD119 kabel HDMI 2.0 M/M 4K 5m, čierny (HD119 40103) , Amica dp 6413 bg (21326)

Ugreen NW112 Extension predlžovací kábel RJ45 Cat 6 FTP 5m, čierny (NW112 11283)

Detail

Sieťový kábel Ugreen umožňuje predĺžiť obyčajný ethernetový kábel Cat 6. Je to veľmi praktické riešenie, keď je internetová zásuvka príliš ďaleko od počítača a umiestnenie nového dlhšieho kábla je náročné. Konektory sú dodatočne vystužené kovovými prvkami. Vďaka tomu vydržia oveľa dlhšie ako bežné plastové konektory. PVC plášť kábla je robustný a dobre chráni vnútorné vodiče. Samotné drôty sú vyrobené z čistej medi (26 AWG). Parametre: • Typ konektora: 1x RJ45 (samica), 1x RJ45 (samec) • Materiál: PVC • Dĺžka 5 m • Kategória: Cat 6 • Rýchlosť: až 1000 Mbps (1 Gbps) (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen NW112 Extension predlžovací kábel RJ45 Cat 6 FTP 5m, čierny (NW112 11283) , Amica dp 6411 lzbg (21188)

ORICO Mini DP 1.2 (M) to Dual DP (F) Adaptér Silver (ORICO XD-MDF2DP4-SV-BP)

ORICO Mini DP 1.2 (M) to Dual DP (F) Adaptér Silver (ORICO XD-MDF2DP4-SV-BP)
Detail

Rozbočovač (rozdvojka) – dĺžka kábla 0.15m, male konektory: 1× DisplayPort Mini (DisplayPort 1.2), female konektory: 2× DisplayPort (DisplayPort 1.2), 1× USB Micro-B, rovné zakončenie Propojte váš notebook se dvěma velkými obrazovkami najednou. Adaptér ORICO Mini je vybaven jedním DP 1,2 a dvěma female porty DP. Dokáže přenášet obraz ve 4K HD rozlišení. Využijete jej pro promítání filmů, při prezentaci v práci nebo při hraní her na velké obrazovce. Adaptér ORICO Mini je velmi kompaktní, vezmete jej s sebou snadno kamkoliv budete potřebovat. Pyšní se kvalitním provedením ze slitiny hliníku, která dobře odvádí přebytečné teplo. Délka kabelu je 15 cm. Klíčové vlastnosti adaptéru ORICO Mini Adaptér ORICO Mini propojí váš notebook se 2 obrazovkami najednouJe vybaven porty DP 1,2 a dvěma female porty DPPřenáší obraz ve 4K HD kvalitěDélka kabelu je 15 cmAdaptér ORICO Mini je vyroben ze slitiny hliníku (alza.sk)

Podobné produkty ako ORICO Mini DP 1.2 (M) to Dual DP (F) Adaptér Silver (ORICO XD-MDF2DP4-SV-BP) , Amica dp 6403 azx (21330)

BENQ MT LCD LED 24, 1" SW240, 1920x1200, 250nits, 1000:1, 5ms, DVI-DL, DP, USB, H/Wcalibration, kábel miniDP-DP, DVI, USB

Detail

HLAVNÉ PREDNOSTIPokrytie 99% farebného priestoru Adobe RGB s technológiou IPS24,1", rozlíšenie 1920 x 1200Hardwarová kalibrácia pomocou softvéru Palette Master ElementFunkčné tlačidlo režimu fariebVoliteľné príslušenstvo: Tieniaca clona (SH240) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako BENQ MT LCD LED 24, 1" SW240, 1920x1200, 250nits, 1000:1, 5ms, DVI-DL, DP, USB, H/Wcalibration, kábel miniDP-DP, DVI, USB , Amica dp 6402 zx (21186)

BENQ MT LCD LED 27" SW270C, IPS panel, 2560x1440, 300nits, 1000:1, 5ms, HDMI, DP, USB, kalibrácia, kábel miniDP-DP, USB

Detail

BENQ MT LCD LED 27" SW270C, IPS panel, 2560x1440, 300nits, 1000:1,5ms, HDMI, DP, USB, kalibrácia, kábel miniDP-DP, USB (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako BENQ MT LCD LED 27" SW270C, IPS panel, 2560x1440, 300nits, 1000:1, 5ms, HDMI, DP, USB, kalibrácia, kábel miniDP-DP, USB , Mcgrey dp-18 wm (00087476)

Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black (HFDBF)

Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 1× DisplayPort Mini (DisplayPort 1,1a), 1× D-Sub DE-15 (VGA) (DisplayPort 1.1a), pozlátené konektory a obojstranná koncovka, rovné zakončenie Video kábel Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black umožní spojiť zobrazovacie aj prehrávacie zariadenia. Tento spoľahlivý kábel je zakončený male konektormi D-Sub DE-15 (VGA) a DisplayPort Mini. Čo sa dĺžky týka, video kábel má celkovo 1 m. Pod pojmom VGA je schovaný starší, ale stále obľúbený kábel určený na prenos samotného video signálu v rozlíšení Full HD. Možno s ním pripojiť staršie monitory alebo projektory. Mnohými výrobcami podporovaný DisplayPort je veľmi dobrou voľbou na transport záznamu obrazu s rozlíšením 4K s vysokou frekvenciou 120 Hz, ak vám bude stačiť nižšia frekvencia, potom až 8K. Vie preniesť aj zvuk a iné dáta a počíta s ním mnoho grafických kariet. Video kábel Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black disponuje pozláteným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention Mini DP Male to VGA Male HD Cable 1 m Black (HFDBF) , Mcgrey dp-18 wn (00087478)

Vention Cotton Braided DP 1.4 (Display Port) 5m Black (HCCBJ)

Vention Cotton Braided DP 1.4 (Display Port) 5m Black (HCCBJ)
Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 5 m, male konektor 2× DisplayPort (DisplayPort 1,4), pozlátené konektory, obojstranná koncovka a kovové telo, rovné zakončenie Obraz v 8K kvalites káblom VentionVideo kábel Vention vám prináša dokonalý obraz pre hranie hier v 8K kvalite. Rozhranie Display Portu 1.4 poskytuje šírku pásma 32,4 Gbps. Oceníte dynamické HDR, s ktorým budú scény oveľa jemnejšie a skutočnejšie. Užite si vaše počítačové hry ako nikdy predtým. S dokonalým obrazom budete mieriť vždy presne. Okrem špičkového obrazu kábel Vention prenáša tiež prémiový zvuk, s ktorým zameriate nepriateľa s maximálnou presnosťou. Podporuje 32bit audio kanál, s ktorým začujete aj tie najmenej rozoznateľné zvuky. Video kábel Vention podporuje zrkadlenie obrazoviek - mirror mode, rozdelenie obrazoviek - extend mode a tiež rozdelenie obrazovky na viac častí - multi split-screen mode.PORTY2× 1.4 Display PortDĹŽKA KÁBLA5 mKVALITA OBRAZU8K UHDPosuňte hranie hier na vyššiu úroveň s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention Cotton Braided DP 1.4 (Display Port) 5m Black (HCCBJ) , Mcgrey dp-18 sm (00087477)

Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 5m Black (HAGBJ)

Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 5m Black (HAGBJ)
Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 5 m, male konektor 1× HDMI (HDMI 2,0), 1× DisplayPort (DisplayPort 1.2), pozlátené konektory, rovné zakončenie Ultra HD obrazna veľkej obrazovkeNa vaše dokonalejšie obchodné prezentácie je tu pripravený video kábel Vention. Prepojte váš počítač s veľkou obrazovkou, alebo projektorom a premietajte v 4K s Ultra HD kvalitou. Video kábel je vybavený portmi DisplayPort a HDMI.PORTYDisplayPort/HDMIKVALITA OBRAZU4K@30 HzDĹŽKA KÁBLA5 mZvoľte si režim zobrazeniaVideo kábel Vention ponúka dva rozdielne režimy zobrazenia. Režim zrkadlo zobrazí rovnaký obraz na oboch obrazovkách. Druhý režim zobrazuje na každej obrazovke rozdielny obraz. Určené pre pripojenie vstupných zariadení (PC / notebookov atď.) s DisplayPort konektorom a výstupných zariadení (monitorov / TV / projektorov atď.) s HDMI konektorom.Kvalitný materiál zaručuje nerušený prenosDokonalý prenos signálu vám zabezpečujú kvalitné materiály. Jadro je vyrobené z pocínovaného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 5m Black (HAGBJ)

Vention Mini DP Male to DVI-D Male HD Cable 1 m Black (HFFBF)

Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 1× DisplayPort Mini (DisplayPort 1,1a), 1× DVI-D Single Link (DisplayPort 1.1a), pozlátené konektory a obojstranná koncovka, rovné zakončenie Video kábel Vention Mini DP Male to DVI-D Male HD Cable 1 m Black prepojí zobrazovacie aj prehrávacie zariadenia. Tento spoľahlivý kus disponuje male konektormi DisplayPort Mini a DVI-D Single Link. Ak ide o dĺžku, video kábel má celkovo 1 m. Najmä u počítačov a monitorov početne uplatňovaný konektor DVI dokáže preniesť digitálny signál a je kompatibilný s množstvom zariadení. Zvláda prenášať obraz v rozlíšení 1 920 × 1 200 pixelov. Mnohými výrobcami podporovaný DisplayPort je úžasnou voľbou na prenos obrazu v rozlíšení 4K s frekvenciou 120 Hz, ak sa uspokojíte s nižšou frekvenciou, potom až 8K. Dokáže preniesť zvuk aj iné dáta a žiada ho veľký počet grafických kariet. Video kábel Vention Mini DP Male to DVI-D Male HD Cable 1 m Black disponuje zlátenými konektormi,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention Mini DP Male to DVI-D Male HD Cable 1 m Black (HFFBF)

FUJITSU LCD B27-9 TS FHD 27" mat 1920x1080 Business Line 69cm Display IPS, LED, DP HDMI VGA, 5-in-1 PIVOT - kábel DP

Detail

DISPLAY B27-9 TS FHD EU Business Line 69cm(27') Display IPS, LED, matt čierna DisplayPort, HDMI, VGA, 5-in-1 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako FUJITSU LCD B27-9 TS FHD 27" mat 1920x1080 Business Line 69cm Display IPS, LED, DP HDMI VGA, 5-in-1 PIVOT - kábel DP

FESTO tesnenie 533359 VMPA1-DP 1 ks

FESTO tesnenie  533359 VMPA1-DP    1 ks
Detail

Tesnenie VMPA1-DP pre pripojovací blok na ventilovom termináli MPA-S s odvádzaným odvádzaným vzduchom, bez oddelenia potrubia. Poznámka k materiálom = v súlade so smernicou RoHS Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FESTO tesnenie 533359 VMPA1-DP 1 ks

Panasonic DP-UB9000 (DP-UB9000EG1)

Panasonic DP-UB9000 (DP-UB9000EG1)
Detail

Blu-ray prehrávač – prehráva Blu-ray, CD a DVD, stolný, podpora HEVC, MKV, MP4, MPEG2 a TS, s ethernetom, s HDMI, s koaxiálnym audio výstupom, s optickým audio výstupom a s USB Dlhé hodiny doma počas choroby si môžete spríjemniť s Blu-ray a DVD prehrávačom Panasonic. Medzi najvyhľadávanejšie parametre každého zariadenia na prehrávanie patrí to, s ktorými formátmi si rozumie. Okrem štandardných Blu-ray, CD a DVD si poradí aj s formátmi videa HEVC, MKV, MP4, MPEG2 a TS, k podporovaným zvukovým formátom potom patrí ALAC, Dolby Digital, Dolby True HD, DSD a FLAC. Toto zariadenie tiež disponuje podporou 3D technológie. Prehľad o prehrávaní získate vďaka integrovanému displeju. Jeho prepojenie s internetom nepredstavuje žiadny problém, keďže disponuje ethernet portom. Toto zariadenie na prehrávanie videa je opatrené klasickým konektorom HDMI. Je možné k nemu samozrejme pripojiť flash disk. DVD a Blu-ray prehrávač Panasonic DP-UB9000 je opatrený rozmermi 430 × 81 ×... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic DP-UB9000 (DP-UB9000EG1)

Ugreen audio kábel 3,5 mm mini jack (samec) - XLR (samica) 1 m - Čierna KP26485

Detail

Ugreen audio kábel 3,5 mm mini jack (samec) - XLR (samica) 1 m čierna (AV182) Tento kábel slúži na pripojenie mikrofónu napr. do reproduktorov, zosilňovača, počítača a iných zariadení vybavených XLR konektorom. Nielenže zvyšuje dosah a umožňuje vám voľný pohyb, ale tiež chráni XLR konektor na vašom zariadení pred poškodením v dôsledku neustáleho pohybu. Výnimočná kvalita zvuku S trojitým tienením bezkyslíkatých medených vodičov zaisťuje kábel Ugreen XLR bezšumový a čistý zvuk. Prémiový materiál Vonkajší PVC plášť kábla je flexibilný, aby sa dal ľahko pohybovať po pódiu bez obáv z prasknutia a poškodenia. Kovové XLR konektory sú natrvalo pripevnené k zariadeniu a nevypadávajú. Vyznačuje sa veľkou odolnosťou, vďaka čomu poskytuje zvuk najvyššej kvality. Je kompatibilný s mnohými zariadeniami, čo dáva veľa možností pre kreatívnu tvorbu hudby. Špecifikácia: Značka: Ugreen Model: AV182 Typy konektorov: 3,5 mm jack XLR Jadro: meď Zátky: pozlátené Priemer drôtu: 4,9 mm Dĺžka: 1m (izmael.eu)

Podobné produkty ako Ugreen audio kábel 3,5 mm mini jack (samec) - XLR (samica) 1 m - Čierna KP26485

Ugreen HD135 HDMI kábel 8K / 4K 5m, sivý (HD135 50562)

Ugreen HD135 HDMI kábel 8K / 4K 5m, sivý (HD135 50562)
Detail

Vo svete multimédií neustále sledujeme stále lepšiu kvalitu obrazu. Každý rok existujú nové televízory, na ktorých sledujeme filmy a hráme hry v stále vyššom rozlíšení. Výrobcovia uvádzajú na trh nové zariadenia, ktoré sú schopné uspokojiť dopyt po najkvalitnejších multimédiách. Televízie už umožňujú prijímať materiály v 8K kvalite. Na to, aby ste mohli naplno využiť potenciál zariadenia, však potrebujete aj kábel, ktorý dokáže podporovať extrémne veľké množstvo dát odosielaných do televízora z hernej konzoly, domáceho kina alebo Blu-ray prehrávača. Kábel HDMI 2.1 sa vyznačuje dvojnásobnou dátovou priepustnosťou v porovnaní s predchádzajúcim štandardom. Umožňuje vám prenášať obraz v rozlíšení 4K s obnovovacou frekvenciou 120 snímok za sekundu a 8 kB s obnovovaním 60 snímok za sekundu a šírkou pásma až 48 Gb / s. Dynamické HDR Kábel možňuje prenášať krištáľovo čistý obraz v rozlíšení 8K pri 60 Hz a 4K pri 120 Hz. Podporuje technológie Dynamic HDR, HDR 10, 3D a Dolby Vision. Dynamické HDR umožňuje individuálne nastaviť hĺbku farieb, jas, kontrast a počet detailov. Dokonca aj pre každý jeden rám. Variabilná obnovovacia frekvencia (VRR) Mechanizmus variabilnej obnovovacej frekvencie umožňuje odoslať rám obrazu do prijímača bezprostredne po jeho vykreslení. Vďaka tomu je eliminované lámanie rámcov a obraz je oveľa plynulejší. Rýchle prepínanie médií (QMS) Eliminuje oneskorenie, počas ktorého sa zobrazuje prázdny obrázok pred zobrazením hlavného obrázku. Automatický režim s nízkou latenciou (ALLM) Prepne televízor do režimu hry, keď zistí konzolu pripojenú k portu HDMI. Vylepšený spätný zvukový kanál (eARC) Modernizovaná verzia zvukového spätného kanála. Zjednodušuje pripojenie zvukových zariadení k televízoru. Podporuje väčšiu šírku pásma a zaručuje dokonalú synchronizáciu zvuku s obrazom. Na pripojenie k prijímaču nepotrebuje povolenie CEC. Quick Frame Transport (QFT) Zodpovedný za zníženie oneskorenia pri prenose rámcov. To je veľmi dôležité v zariadeniach VR a počas hier na konzolách. Parametre: • Štandard: HDMI 2.1 • Rozlíšenie: 8K / 60 Hz, 4K / 120 Hz • Šírka pásma: až 48 Gbps • Technológie: 3D, Dynamic HDR, HDR 10, VRR, QMS, ALLM, eARC, QFT, Dolby Vision • Typ konektora: HDMI štandardný typ A (samec) • Spätne kompatibilný s predchádzajúcimi štandardmi HDMI • Dĺžka kábla: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD135 HDMI kábel 8K / 4K 5m, sivý (HD135 50562)

Prenosový prvok T-kus PROFIBUS-DP RS PB-DP T Weidmüller Množstvo: 1 ks

Prenosový prvok T-kus PROFIBUS-DP   RS PB-DP T  Weidmüller Množstvo: 1 ks
Detail

Prenosový prvok T-kus PROFIBUS-DP. Kryt IP20 T-kus PROFIBUS-DP. Tento distribútor pre PROFIBUS-DP ponúka užívateľovi pohodlné pripojenie v rozvádzači. Je možné ho namontovať na montážne lišty TS32 / 35 a pripája štandardizované káble PROFIBUS-DP. Okrem pripojenia je možné pripojiť aj útržkové vedenia. Zaistite, aby boli čapy čo najkratšie. Článok 8788580000 tiež umožňuje pripojenie analytických / programovacích zariadení prostredníctvom 9-pólovej zásuvky Sub-D. Funkcie odpaliska. Dobrý kontakt štítu, dostatok priestoru na pripojenie autobusovej linky. Montáž na DIN lištu TS32 / 35. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Prenosový prvok T-kus PROFIBUS-DP RS PB-DP T Weidmüller Množstvo: 1 ks

Ugreen LP124 organizér káblov 5m, čierny (40356)

Ugreen LP124 organizér káblov 5m, čierny (40356)
Detail

Organizér káblov je univerzálnym riešením na viazanie káblov pomocou zväzkovacej pásky, ktorú je možné voľne rezať podľa potreby. Vďaka organizéru môžete vyriešiť večný problém so spletenými káblami, ktoré narúšajú pohodlné používanie počítača a iných zariadení. Má všestranné využitie, hodí sa ako do kancelárií, tak aj do domácnosti, dielne, štúdií a pod. Organizér vám zabezpečí nielen poriadok pod stolom, ale aj dlhšiu životnosť káblov. Vlastnosti: • Praktická organizácia káblov • Všestranné využitie v kancelárii, domácnosti, do dielne a pod. • Možnosť strihať • Eliminuje neporiadok v kábloch • Zaručí dlhšiu životnosť káblov • Pevný suchý zips • Materiál: nylon • Dĺžka 5 metrov (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen LP124 organizér káblov 5m, čierny (40356)

Panasonic DP-UB150 (DP-UB150EG-K)

Panasonic DP-UB150 (DP-UB150EG-K)
Detail

Blu-ray prehrávač – prehráva Blu-ray, CD a DVD, stolný, podpora HEVC, MP4, MPEG2 a TS Hľadáte pre svoje domáce kino ideálny Blu-Ray prehrávač? Vychutnajte si nádhernú kvalitu obrazu vo 4K Ultra HD rozlíšení s modelom DP-UB150 od Panasonicu. Podporuje formáty HDR, vrátane HDR10+, ktoré prepožičiavajú obrazu maximálne detaily, dynamiku a hĺbku. Na pôžitku z obrazu sa podpisuje tiež kompatibilita s funkciou Hybrid Log-Gamma. Výkonný procesor, USB port, 4K networking sú len niektorými z parametrov sľubujúcich zážitok z takmer reálnej kinosály v pohodlí a súkromí domova. Prednosti Blu-Ray prehrávača Panasonic DP-UB150Výkonný moderný procesorObraz vo vysokom rozlíšení 4KHi-Res audio – prehrávanie zvuku s vysokým rozlíšenímPodpora HDR vrátane HDR10+Prevzorkovanie starších nahrávok do 4K rozlíšeniaLAN port a vlastný webový prehliadačElegantný ostro rezaný dizajnUSB port na prednom paneli Štandardy pre obraz aj zvuk vo vysokom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic DP-UB150 (DP-UB150EG-K)

Panasonic DP-UB450 (DP-UB450EG-K)

Panasonic DP-UB450 (DP-UB450EG-K)
Detail

Blu-ray prehrávač – prehráva Blu-ray, CD a DVD, stolný, podpora HEVC, MKV, MPEG2 a TS, s ethernetom, s HDMI a s USB Hľadáte pre svoje domáce kino ideálny Blu-Ray prehrávač? Vychutnajte si nádhernú kvalitu obrazu vo 4K Ultra HD rozlíšení s modelom DP-UB450 od Panasonicu. Podporuje formáty HDR, vrátane HDR10+ či Dolby Vision, ktoré prepožičiavajú obrazu maximálne detaily, dynamiku a hĺbku. Na pôžitku z obrazu sa podpisuje tiež kompatibilita s funkciou Hybrid Log-Gamma. Výkonný procesor, USB port, 4K networking sú len niektorými z parametrov sľubujúcich zážitok z takmer reálnej kinosály v pohodlí a súkromí domova. Dvojica HDMI portov TWIN HDMI PURE AV potom oddeľuje signál audia a videa, a tým potláča nežiaduci šum. Prednosti Blu-Ray prehrávača Panasonic DP-UB450Výkonný moderný procesorObraz vo vysokom rozlíšení 4KHi-Res audio – prehrávanie zvuku s vysokým rozlíšenímPodpora HDR vrátane HDR10+ a Dolby VisionPrevzorkovanie starších nahrávok do 4K... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic DP-UB450 (DP-UB450EG-K)

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny
Detail

Rozdeľovač slúchadiel Ugreen je praktický 25 cm kábel, ktorý vám umožní počúvať hudbu alebo sledovať filmy napríklad z jedného telefónu na dvoch pároch slúchadiel. Je kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré sú vybavené 3,5 mm jack konektorom. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny

ASUS LCD 29.5" XG309CM 2560x1080 ROG Strix 220Hz IPS 1ms 300cd DP HDMI USB-C 15W repro + DP A HDMI kábel

Detail

https://rog.asus.com/monitors/27-to-31-5-inches/rog-strix-xg309cm-model/ ROG Strix XG309CM ROG Strix XG309CM Gaming Monitor – 29.5 palca 2560x1080, overclocking 220 Hz* (Above 144 Hz), 1 ms (GTG), Fast IPS, Extreme Low Motion Blur Sync, USB Type-C, 110% sRGB, socket. 29.5-inch 2560 x 1080 HDR gaming monitor s ultrafast 220*Hz (overclocking) refresh rate designed for professional gamers and immersive gameplay ASUS Fast IPS technológia enables a 1ms response time (GTG) pre sharp gaming visuals with high frame rates ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technológia Enables ELMB spolu s variabilným refresh rate, elimináciou ghostingu a tearing pre sharp gaming visuals s high frame rates. KVM switch lets ovládajú dve pripojené zariadenia both using just one keyboard and mouse. USB Type-C hub supports video transmission in DisplayPort signál; can serve as a USB hub, meaning that you can connect your device to your wired peripherals with clutter-free set-up Display Panel Size (inch) : 29.5 Aspect Ratio : 21:9 Color Space (sRGB): 110% Panel Type : IPS Panel Backlight: LED True Resolution : 2560x1080 Display Viewing Area (HxV): 690.43x 291.28 Display Surface : Non-Glare Pixel Pitch: 0.270mm Brightness (Typ.) : 300cd/? Contrast Ratio (Typ.) : 1000:1 Viewing Angle (CR?10) : 178 ° / 178 ° Response Time : 1ms(GTG) Display Colors : 16.7M Flicker free : Yes HDR (High Dynamic Range) Support : HDR10 Refresh Rate (max): 220Hz Video Feature Trace Free Technology : Yes Color Accuracy : ?E< 2 GamePlus : Yes Low Blue Light: Yes HDCP Support : Yes, 2.2 Game Visual : Yes VRR Technology: FreeSync™ Premium & G-SYNCCompatible Extreme Low Motion BlurYes ELMB Sync : Yes Shadow Boost: Yes Display Widget : Yes KVM Switch : Yes I/O Ports DisplayPort 1.2 x 1 HDMI (v2.0)x 1 USB-Cx 1 Earphone jack : Yes USB Hub: 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A USB-C Power Delivery: 15W Audio Features Speaker:Yes(2Wx2) Signal Frequency Digital Signal Frequency : USB-C, DisplayPort: 30KHz to 250KHz(H)/48Hz to 220Hz(V)(OC)HDMI:30KHz to 230KHz(H)/48Hz to 200Hz(V)(OC) Power Consumption Power Consumption : <28W Mechanical Design Tripod Socket: Yes Tilt : Yes (+20° -5°) Swivel : Yes (+25° -25°) Height Adjustment : 0 110mm VESA Wall Mounting: 100x100mm Lighting effect (Aura) : Aura Sync Kensington Lock : Yes Dimensions (Esti.) Phys. Dimension with Stand (W x H x D): 707.33 x (486.14 376.14) x 264.93 mm Phys. Dimension bez Stand (W x H x D): 707.33 x 320.68 x 73.82 mm Box Dimension (W x H x D): 940 x 412 x 226 mm Weight (Esti.) Net Weight with Stand: 7.5Kg Net Weight without Stand: 4.56Kg Gross Weight : 11.16Kg Accessories (vary by regións) DisplayPort cable HDMI cable Power adaptér Power cord ROG sticker USB 3.0 cable USB-C cable Warranty Card Certificate TÜV Flicker-free TÜV Low Blue Light AMD FreeSync Premium (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako ASUS LCD 29.5" XG309CM 2560x1080 ROG Strix 220Hz IPS 1ms 300cd DP HDMI USB-C 15W repro + DP A HDMI kábel

Ugreen Spiral Tube organizér káblov 5m, čierny (30820)

Ugreen Spiral Tube organizér káblov 5m, čierny (30820)
Detail

Flexibilný organizér káblov Ugreen Spiral Tube je určený na usporiadanie káblov pripojených k rôznym typom zariadení. Vďaka organizéru môžete vyriešiť večný problém so spletenými káblami, ktoré narúšajú pohodlné používanie počítača a iných zariadení. Organizér káblov má všestranné využitie, hodí sa ako do kancelárií, tak aj do domácnosti, dielne, štúdií a pod. Zjednodušuje organizáciu káblov umiestnených napr. pod stolom alebo televíznou skrinkou. Káble sú skryté v plastovom plášti, takže zaberajú menej miesta. Vlastnosti: • Praktická organizácia káblov • Všestranné využitie v kancelárii, domácnosti, do dielne a pod. • Eliminuje neporiadok v kábloch • Zaručí dlhšiu životnosť káblov • Priemer: 20 mm - 78,5 mm • Dĺžka: 5m (dá sa rezať) (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Spiral Tube organizér káblov 5m, čierny (30820)

XtendLan OKO 1 (XL-IPH2SR-DP)

XtendLan OKO 1 (XL-IPH2SR-DP)
Detail

IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz a Ethernet, vnútorná, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu a sledovanie pohybu (Auto tracking), rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 103°, s max. dosvitom 10 m, slot na MicroSD kartu max. 128 GB, kompatibilná s Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya, aplikácia pre Android a iOS v slovenčine a v angličtine, napájanie: zo siete Otočná IP kamera XtendLan OKO 1 s bezdrôtovým pripojenímPotrebujete starostlivo strážiť vašu domácnosť aj v rámci interiéru? Zverte tieto starosti spoľahlivej IP kamere XtendLan OKO 1, ktorá stavia najmä na Full HD kvalitu záznamu, obojsmerný prenos hlasu, alebo napojenie na inteligentných asistentov. Lákavým benefitom je možnosť pripojiť kameru k bezdrôtovej WiFi sieti. V praxi vás potom poteší mobilná aplikácia so slovenským rozhraním na bezproblémové sledovanie streamu z kamery XtendLan OKO 1 kedykoľvek budete potrebovať.Kľúčové vlastnosti IP kamery XtendLan OKO 1Dvojmegapixelová... (alza.sk)

Podobné produkty ako XtendLan OKO 1 (XL-IPH2SR-DP)

Prenosový prvok T-kus PROFIBUS-DP RS PB-DP T SUB-D Weidmüller Množstvo: 1 ks

Prenosový prvok T-kus PROFIBUS-DP   RS PB-DP T SUB-D  Weidmüller Množstvo: 1 ks
Detail

Prenosový prvok T-kus PROFIBUS-DP. Kryt IP20 T-kus PROFIBUS-DP. Tento distribútor pre PROFIBUS-DP ponúka užívateľovi pohodlné pripojenie v rozvádzači. Je možné ho namontovať na montážne lišty TS32 / 35 a pripája štandardizované káble PROFIBUS-DP. Okrem pripojenia je možné pripojiť aj útržkové vedenia. Zaistite, aby boli čapy čo najkratšie. Článok 8788580000 tiež umožňuje pripojenie analytických / programovacích zariadení prostredníctvom 9-pólovej zásuvky Sub-D. Funkcie odpaliska. Dobrý kontakt štítu, dostatok priestoru na pripojenie autobusovej linky. Montáž na DIN lištu TS32 / 35. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Prenosový prvok T-kus PROFIBUS-DP RS PB-DP T SUB-D Weidmüller Množstvo: 1 ks

FUJITSU LCD B27-9 TS QHD 27" mat 2560x1440, 350cd, 5ms, DP HDMI DVI, repro, USB + USB-C, pivot - kábel DP 1.8m

Detail

https://www.fujitsu.com/fts/products/computing/peripheral/displays/b27-9-ts-qhd/The Fujitsu Display B27-9 TS QHD je QHD (2560x1440 resolution) widescreen monitor optimized pre pixel, farebné a performance-hungry profesionálov. Elaborate down to the last details, it's right tool for all professionals.Diagonal Size 68.5 cm (27-inch)Aspect ratio 16:09Horizontal 30 - 100 kHzVertical 48 - 76 HzResolution 2,560 x 1,440 pixelBrightness - typical 350 cd/m2Contrast - typical 1,000:1Contrast - advanced 20,000,000:1Zobrazenie ángu (h/v) - typické 178°/178° CR10:1Color performance 16.7 million colors (8-bit)Response time gray to gray typická 5 ms (in Video mode)Stand 5-in-1 StandHeight adjust range 150 mmTilt angle -5° / +35°Swivel angle 345 °Rotation to portrait 90°Video Input 1 x DisplayPort 1.21 x HDMI 1.41 x DualLink DVIAudio sound output 2 x 2 WUSB downstream 4 x USB 3.1 Gen1 (2 side USB: 1x Type A + 1x Type C; 2 bottom USB: Type A)Weight (unpacked) 7.60 kg11.11 lbsDimension with stand (W x D x H) 612.7 x 275 x 385.624.12 x 2.50 x 14.31 inchCompliance ENERGY STAR 8.0, TCO Certified Displays 8.0, EPEAT Bronze (dedicated regions), Zero bright and dark pixel faults, Subpixel faults podľa ISO9241-307 (Pixel fault class I), TÜV Flicker Free Certified, TÜEnergy Efficiency Class: A+, EN 60950, CE certifikácia according to EC Directive 2004/108/EEC, RoHS, WEEE, IT-Eco-DeclarationMiscellaneous VESA DDC/CI, Flat Display Mounting Interface VESA MIS-D 100 C, Kensington lock preparedWarranty typu Collect & Return Service (depending on country specific requirements) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako FUJITSU LCD B27-9 TS QHD 27" mat 2560x1440, 350cd, 5ms, DP HDMI DVI, repro, USB + USB-C, pivot - kábel DP 1.8m

FUJITSU LCD E24-9 TOUCH FHD, EU, 23.8" 1920x1080, 10point, 250cd, DP, HDMI, USB 3.1, LED, 5ms, VESA - kábel DP a USB

Detail

Multi-touch 60.5 cm (23.8-inch) Ergonomic Display for touch-based application scenariosThe FUJITSU Display E24-9 TOUCH je 10 bodov navrhnutý capacitive touch (PCT) ergonomicdisplej s 1920 x 1080 Full HD resolution. The monitor screen has anti-glare that helps preventsmudges, spots and blurs na touch-intensive tasks. The monitor also has powerful built-inspeakers and range of interfaces for easy connectivity and maximum flexibility.23.8-inch multi-touch displej s FHD resolution for consistent clarity and superiorviewing experience ideal pre dotykové aplikácieFull metal non-gliding photo frame-type stand that enables users to transitionfrom normal desktop viewing angle to extended tilt (+10° to +65°) for touch-basedapplicationsUltra-thin bezel housing s anti-glare treatment that enables users to swipe,tap, slide and pinch for a smudge- and distraction-free working experienceDisplayPort, HDMI a USB 3.1 interfaces for flexible connectivity with integratedspeakers for a complete business packageEnvironmental-friendly LED technológia with highly efficient energy savingfunkcie ako ECO Operation mode and ECO standy helping you save on costs (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako FUJITSU LCD E24-9 TOUCH FHD, EU, 23.8" 1920x1080, 10point, 250cd, DP, HDMI, USB 3.1, LED, 5ms, VESA - kábel DP a USB

DiMarzio DP 122 Čierna

DiMarzio DP 122 Čierna
Detail

Vdýchnite každej base nový život tým, že nahradíte jej základné snímače snímačmi DiMarzio Model P®. Tento dvojdielny snímač s potlačením šumu prináša basám v štýle Fender® Precision Bass® veľký, prenikavý zvuk. DiMarzio Model P® presne reprodukuje zvuk vašej basy s pridaným gainom a solídnym tónom. Snímače DiMarzio Model P® sa prerezávajú pásmom bez toho, aby obetovali výkon na spodkoch. Stredný rozsah pocítite až v žalúdku, keď na basu poriadne pritlačíte. Kombinujte DiMarzio Model P® s kobylkovými snímačmi DiMarzio Model J ™ alebo Ultra Jazz ™, aby ste dosiahli akýkoľvek tón od pevných stredov po hrejivý spodok s jasným výrazom. Balenie obsahuje : Skrutky Krajina pôvodu : USA Typ magnetu : Keramika Pozícia : Neck / Middle Typ : Precision Bass Zapojenie : 4 pole Impedancia : 11.54 kOhm Balenie obsahuje : Imbusový kľúč Typ : Single Split Coil Farba : Čierna Počet strún : 4 Snímače : Pasívne (muziker.com)

Podobné produkty ako DiMarzio DP 122 Čierna

Ugreen HD108 kábel HDMI - mini HDMI 4K 1.5m, čierny (11167)

Ugreen HD108 kábel HDMI - mini HDMI 4K 1.5m, čierny (11167)
Detail

Kábel HDMI na mini HDMI 2.0 vám umožní pripojiť počítač, konzolu alebo iný zdroj obrazu k televízoru, projektoru alebo monitoru. Podporuje kvalitu 4K 60 Hz a poskytuje perfektný obraz. Kábel je vyrobený z pozinkovanej medi s pozlátenými zástrčkami. Zaručuje plynulý prenos obrazu. Parametre: • Typ konektora: HDMI na mini HDMI • Rozlíšenie: 4K 60 Hz • Štandard HDMI: 2.0 • Dĺžka kábla: 1,5 m • Jadro: 30 AWG • Audio spätný kanál, 3D (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen HD108 kábel HDMI - mini HDMI 4K 1.5m, čierny (11167)
UGREEN DP to HDMI 8K Adapter (40948), Panasonic DP-UB9000 (DP-UB9000EG1), Panasonic DP-UB450 (DP-UB450EG-K), Panasonic DP-UB150 (DP-UB150EG-K), AUDIX DP ELITE 8 (DP-ELITE8), Vention Cotton Braided DP 1.4 (Display Port) 1.5m Black (HCCBG), Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 1.5m Black (HAGBG), Panasonic DP-UB820EGK, Tascam DP-24SD, Tascam DP-006, Tascam DP-008EX, Tascam DP-03SD, OEM DisplayPort DP(F) - DP(F), 4K@60Hz (12.99.3165), ORICO Mini DP 1.2 (M) to Dual DP (F) Adaptér Silver (ORICO XD-MDF2DP4-SV-BP), DENON DP-400 Black, AUDIX DP Quad (DPQUAD), Vention Cotton Braided Mini DP Male to DP Male 8K HD Cable 2 m Blue Aluminum Alloy Type (HCFLH), AMICA DP 6413 LZBG (21190), AMICA DP 6401 LZB (21185), AMICA DP 6410 LZWG (21189), AMICA DP 6411 LZX (21187), AMICA DP 6414 DBG (21535), AMICA DP 6413 BG (21326), AMICA DP 6411 LZBG (21188), AMICA DP 6403 AZX (21330), AMICA DP 6402 ZX (21186), McGrey DP-18 WM (00087476), McGrey DP-18 WN (00087478), McGrey DP-18 SM (00087477)