Uni cat navijak knock out 10000

Produkt Uni cat navijak knock out 10000 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Uni cat navijak knock out 10000 upraviť a produkt hľadať znova.

Uni cat navijak knock out 10000

Uni cat navijak knock out 10000
Detail

Hladký chod a silná hlavná os sú jeho prednosti, ktoré vás okamžite upútajú. Telo z odolnej uhlíkovej zmesi, extra veľká a zosilnená rolnička, počítačovo vyvážený perforovaný rotor pre presné navíjanie vlasca či pletenej šnúry sú ďalšie skvelé vlastnosti, ktorými disponuje. S týmto navijakom bez problémou zvládnete aj súboj s obrím sumcom, bez toho aby ste sa čohokoľvek obávali a vždy sa na neho môžete spoľahnúť. Možno dokúpiť náhradnú cievku. • 4 guličkové ložiská z nerezovej ocele • 1 jednocestné valcové ložisko pre okamžité zastavenie spätného chodu • dvojito eloxovaná hliníková cievka • extrémne zosilnená os - 6,5 mm • mosadzné prevody • telo z odolnej uhlíkovej zmesi •preklápač s oblúkom z nerezovej ocele, • veľká a zosilnená rolnička s funkciou Anti-Twist • masívna kovová kľučka • počítačovo vyvážený perforovaný rotor pre perfektné navíjanie vlasca či pletenej šnúry (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat navijak knock out 10000 , Activity knock out (9001890719776)

Uni cat prút knock out 3 m 250-1000 g

Uni cat prút knock out 3 m 250-1000 g
Detail

Rovnako ako v minulosti sa spoliehame na takmer nezničiteľný blank s veľmi citlivou špičkou. Tým je zaistená optimálna detekcia záberu a neuveriteľný zážitok pri zdolávaní s obrovskou výkonnostnou rezervou. Lov sumcov je to často drsný, musíte rýchlo reagovať na rôzne vzniknuté situácie na vode a zriedka sa môže prút zlomiť, preto je Knock Out vybavený dvojpatkovými 6 ramennými očkami z tvrdeného chrómu bez vložiek a odolným sklolaminátovým blankom. originálne sedlo navijaku Fuji DPS-H24 sklolaminátový blank s citlivou špičkou 8 x dvojpatkové 6 ramenné očká z tvrdeného chrómu (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat prút knock out 3 m 250-1000 g , Uni cat outrigger (4039507219918)

Uni cat navijak cat rewinder iii

Uni cat navijak cat rewinder iii
Detail

5 guličkových ložísk + 1 jednosmerné ložisko valčekovej spojky uhlíkové kotúče jemne nastaviteľná silná predná brzda dokonalé kladenie šnúry počítačovo vyvážený rotor anti twist rolnička proti krúteniu vlasca CNC hliníková kľučka 6mm os-hliníková hriadeľ hliníková cievka hmotnosť: 660 g prevod: 4,1: 1 (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat navijak cat rewinder iii , Uni cat nightpilot zelené (4039507031879)

Uni cat navijak warlock giant

Uni cat navijak warlock giant
Detail

Ponúkame rybárovi hybrid s mimoriadne silným brzdným výkonom a neuveriteľnou kapacitou cievky. Dosiahnuť vzdialenosť väčšiu ako 500 m teraz nie je pre lovca sumcov žiadny problém! 5 guľkových ložísk z ušľachtilej ocele antireverzní systém extrémne zosilnená hriadeľ (8mm) mosadzné ozubené kolesá PTFE brzdové kotúče brzdná sila: 19 kg hliníková cievka zosilnené grafitové telo odolné proti skrúteniu odolný voči slanej vode možnosť pravej a ľavej ruky hmotnosť: 995 g (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat navijak warlock giant , Uni cat nightpilot červené (4039507017606)

Uni cat navijak verjical pro

Uni cat navijak verjical pro
Detail

Systém Speed Drag umožňuje rybárovi prístup k plnej brzdnej sile obyčajnou ppolotáčkou. Tým rybár rýchlo získa plnú kontrolu a sumca okamžite zabrzdí, to oceníte najviac v blízkosti prekážok. Os je podrobená špeciálnemu procesu kalenia, tým získa ešte väčšiu pevnosť a nehrozí jej ohnutie či zlomenie. Rôzne testy ukázali, že tento navijak je takmer nezničiteľný, aj cez to, že na neho rybári ulovil už mnoho sumcov cez 2 metre. • Systém Speed Drag • 8 High Tech valčekových ložísk • 1 jednosmerné ložisko • Lineárny valček s ložiskom z nerezovej ocele • Karbónové podložky • Grafitové telo • Anti-reverzný systém • Kovová kľučka • Brzdná sila: 14 kg • Rýchlosť navíjania 5,1: 1 • Hmotnosť: 400 g (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat navijak verjical pro , Uni cat giant bell red (4039507222666)

Uni cat navijak destroyer 8000 ii

Uni cat navijak destroyer 8000 ii
Detail

5 nerezových oceľových ložísk + 1 valcové ložisko z nerezovej ocele. CNC hliníková kľučka s ergonomickým madlom nerezový zosilnený oblúk preklápača S-Curve oscilačné systém predná brzda s 3 uhlíkovými, extra veľkými brzdovými kotúčmi extra silná a kalená hriadeľ - 6mm navijak. (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat navijak destroyer 8000 ii , Uni cat tip light modré (4039507180393)

Uni cat navijak x drag v shot 6000

Uni cat navijak x drag v shot 6000
Detail

1 valcové ložisko Extra silné telo navijaku z uhlíkových vlákien Mimoriadne vystužený preklápač navijaka Max Power predná brzda / brzdná sila 14 kg CNC frézovaná, odšróbovateľný kľučka navijaku s protišmykovou úpravou Masívne hliníková cievka (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat navijak x drag v shot 6000 , Uni cat easy gripper pravá (jvr065037nad)

Activity Knock Out (9001890719776)

Activity Knock Out (9001890719776)
Detail

Párty hra pre 4–16 hráčov, vhodné od 12 rokov, minimálne na 30 min hrania, česká lokalizácia Privítajte do rodiny obľúbenej spoločenskej hry Activity nového člena - Activity Knock Out! Okrem zaistenia skvelej zábavy na každej párty či oslave s kamarátmi aj rodinou si s touto hrou precvičíte svoju výrečnosť, slovnú zásobu, znalosť rodného jazyka a obratnosť vašich mozgových závitov. Na hranie sú potrebné aspoň 4 osoby, ktoré sa rozdelia na dva tímy a súťažia proti sebe v tvorbe čo najviac slov ich napadne na písmená, ktoré hodia na špeciálnych 12-stenných kockách. Zapísané slová si potom jeden tím vymení s druhým a hádajú ich medzi sebou tak, aby nazbierali čo najviac bodov. A aby to nebolo moc ľahké, ste limitovaní časom - koľko času strávite vymýšľaním slov, toľko ho budú mať vaši protihráči na ich hádanie. Viete pod tlakom vymyslieť čo najviac slov, ktorými zavaríte druhému tímu pri hádaní? Otestujte si svoje zručnosti s touto novou, zábavnou hrou Activity... (alza.sk)

Podobné produkty ako Activity Knock Out (9001890719776) , Uni cat tip light zelené (4039507157180)

Piatnik Spoločenská hra - Activity Knock Out

Piatnik Spoločenská hra - Activity Knock Out
Detail

Spoločenská hra - Activity Knock Out Princíp hry: Hodené kocky určujú písmená, z ktorých tím musí vyskladať pojmy. Tie následne musia protihráčom slovami popísať a uhádnuť. Čas, ktorý potrebuje tím k vytvoreniu pojmov má protihráč k dispozícii k uhádnutiu. hra je vhodná od 12+ počet hráčov 4+ doba hrania: 30-60 minút (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Piatnik Spoločenská hra - Activity Knock Out , Uni cat easy gripper ľavá (jvr065035nad)

Under Armour UA Playoff 2.0 Mens Polo Electric Tangerine/Knock Out S

Under Armour UA Playoff 2.0 Mens Polo Electric Tangerine/Knock Out S
Detail

Neexistuje nič pohodlnejšie ako toto pánske golfové tričko. Jeho extra pružná látka sa pohybuje spolu s vami, nie proti vám, takže sa na ihrisku nikdy nebudete cítiť brzdení. Mäkká tkanina ošetrená proti žmolkovaniu je extrémne priedušná / ľahká Rýchloschnúce pre celodenné pohodlie 4-smerne strečový materiál sa pohybuje v každom smere Materiál veľmi rýchlo odvádza pot / schne Anti-odor technológia zabraňuje rastu mikróbov spôsobujúcich zápach UPF 30 chráni vašu pokožku pred škodlivými slnečnými lúčmi Strih Voľnejší strih pre úplné pohodlie Aktualizovaný výkon Špecifikácia materiálu : Elastan Materiál : Polyester Farba : Oranžová Krajina pôvodu : Vietnam Farba podľa výrobcu : Electric Tangerine/Knock Out Veľkosť : S Dĺžka rukáva : Krátke Špecifikácia materiálu : Polyester Veková skupina : Dospelý Materiál : Elastan Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Under Armour UA Playoff 2.0 Mens Polo Electric Tangerine/Knock Out S , Shimano - navijak super gt

Under Armour Iso-Chill Driver Mesh Mens Adjustable Cap Knock Out/Black

Detail

Vyrobená na golf v extrémnych horúčavách. Ventilácia po celom obvode a chladivý potný pásik Iso-Chill, ktorý je priamo v nej zabudovaný. Odolná tkaná látka poskytuje flexibilné prispôsobenie / pocit Zadný panel zo strečovej sieťoviny / bočné panely perforované laserom pre všestranné vetranie Potítko Iso-Chill pomáha rozptyľovať telesné teplo, vďaka čomu je na dotyk chladné Nastaviteľné zapínanie Strih Jednotná veľkosť UA Classic Fit: zahnutý šilt / štruktúrované predné panely, ktoré si zachovávajú tvar s nízkym profilom Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Vietnam Materiál : Polyester Vybrať veľkosť : UNI Veľkosť : UNI Farba podľa výrobcu : Knock Out/Black Farba : Čierna Farba : Ružová Pohlavie : Muži Materiál : Elastan (muziker.com)

Podobné produkty ako Under Armour Iso-Chill Driver Mesh Mens Adjustable Cap Knock Out/Black , Sema therapy rd - navijak

Mivardi Omicron 10000 Navijak

Detail

Robustný veľkokapacitný navijak vhodný pre lov na veľké vzdialenosti či už nahadzovaním alebo na vyvážku. Predstavuje ideálnu voľbu pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú veľký, nadštandardne vybavený, kvalitný a spoľahlivý navijak za super cenu. Tuhé a pevné telo z grafitovej zliatiny je osadené masívnym šnekovým prevodom a deviatimi zapúzdrenými nerezovými ložiskami. Brzdový systém umožňuje veľmi rýchle a presné nastavenie v rozsahu necelej polovice otáčky prednej matice. Extra široké cievky zaisťujú veľký návin na jednu otáčku (viac ako 1m). Excentrické madlo kľučky zaisťuje mimoriadne stabilný a pohodlný úchop. K navijaku je možné dokúpiť hlbšie náhradné cievky v rôznych kapacitách od plytkej odhodovej až po extrémne hlbokú s kapacitou až 750m 0,30mm vlasca. Veľkosť inštalovanej cievky - 10000. Hmotnosť - 640 g. Náhradná cievka : Nie Séria : Omicron Krajina pôvodu : Čína Darček k nákupu : Mivardi Royal Carp Brown 0,345 mm 12,9 kg 600 m Vodotesná brzda : Nie Navrhnuté v : Česko Prevodový pomer : 4,5:1 Telo : Graphite Alloy Veľkosť navijaka / cievky : 10000 Kapacita cievky : 0,30mm - 720 m Hmotnosť : 630 g Variant : Navijak Ložiská : 8+1 (muziker.com)

Podobné produkty ako Mivardi Omicron 10000 Navijak , Sema - navijak emotion ts

Delphin navijak mamut 10000

Delphin navijak mamut 10000
Detail

Vďaka mohutnej kovovej cievke nič z toho nebude najmenší problém. Bezkonkurečným na tomto navijaku je aj fakt, že už v základe je navijak vybavený karbónovými podložkami brzdy s enormnou silou až 20kg. Samozrejmosťou je kovová kľučka s veľmi pohodlným madlom, ktoré presne padne do ruky. Všetky diely navijaka do seba bezchybne zapadajú, nič nemá vôľu a vysoko pevné telo sa nekrúti ani pri enormnom zaťažení. Vnútorný mechanizmus je na báze ozubených kolies, ktoré sú dimenzované tak, aby vydržali dlhú dobu bez akýchkoľvek poškodení. K tomu prispieva aj nízky prevodový pomer 4.3:1! Technické parametre: Model: Delphin MAMUT 10000 Kapacita navijaku KAPOR: 0.25mm/1250m, 0.30mm/880m, 0.35mm/650m Kapacita navijaku SUMEC: 0.50mm/320m, 0.60mm/220m, 0.70mm/170m Prevodový pomer: 4.3:1 Počet ložísk: 6+1 Hmotnosť: 690g (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin navijak mamut 10000 , Uni cat vencata snx-5 4 ks (jvr065027nad)

Fox navijak eos 10000

Fox navijak eos 10000
Detail

Fox Navijak EOS 10000 (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox navijak eos 10000 , Uni cat x-drag v-shot 6000 (4039507208240)

Tommee Tippee No Knock hrnček Cat 18m+ 300 ml

Tommee Tippee No Knock hrnček Cat 18m+ 300 ml
Detail

Tommee Tippee No Knock, 300 ml, Detské fľašky a hrnčeky pre deti, Chcete, aby si vaše dieťa vybudovalo správne návyky na dodržovanie pitného režimu? Uľahčí vám to detský hrnček Tommee Tippee No Knock , ktorého veľkosť je ideálna do detskej ruky. Hravý dizajn navyše bude dieťa baviť Vlastnosti: praktická veľkosť dá sa umývať v umývačke riadu praktický a ľahký (notino.sk)

Podobné produkty ako Tommee Tippee No Knock hrnček Cat 18m+ 300 ml , Uni cat goon fish 60g ot 2ks (jvr064986nad)

Mivardi Omicron FS 10000 Navijak

Detail

Robustný veľkokapacitný navijak vhodný pre lov na veľké vzdialenosti či už nahadzovaním alebo na vyvážku. Predstavuje ideálnu voľbu pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú veľký, nadštandardne vybavený, kvalitný a spoľahlivý navijak za super cenu. Tuhé a pevné telo z grafitovej zliatiny je osadené masívnym šnekovým prevodom a deviatimi zapúzdrenými nerezovými ložiskami. Brzdový systém umožňuje veľmi rýchle a presné nastavenie v rozsahu necelej polovice otáčky prednej matice. Extra široké cievky zaisťujú veľký návin na jednu otáčku (viac ako 1m). Excentrické madlo kľučky zaisťuje mimoriadne stabilný a pohodlný úchop. K navijaku je možné dokúpiť hlbšie náhradné cievky v rôznych kapacitách od plytkej odhodovej až po extrémne hlbokú s kapacitou až 750m 0,30mm vlasca. Veľkosť inštalovanej cievky - 10000. Hmotnosť - 710 g. Prevodový pomer : 4,5:1 Kapacita cievky : 0,30mm - 720m Veľkosť navijaka / cievky : 10000 Ložiská : 8+1 Hmotnosť : 716 g Materiál cievky : Alu Spool Séria : Omicron Navrhnuté v : Česko Variant : Navijak Náhradná cievka : Nie Krajina pôvodu : Čína Darček k nákupu : Mivardi Royal Carp Brown 0,345 mm 12,9 kg 600 m Rukoväť : Alu Handle Telo : Graphite Alloy (muziker.com)

Podobné produkty ako Mivardi Omicron FS 10000 Navijak , Sema - navijak emotion ts bcs

Shimano navijak alivio 10000 fa

Shimano navijak alivio 10000 fa
Detail

Shimano navijak Alivio 10000 FA (parys.sk)

Podobné produkty ako Shimano navijak alivio 10000 fa , Mivardi kryt na navijak premium (2000020815637)

Shimano navijak beastmaster 10000 xb

Shimano navijak beastmaster 10000 xb
Detail

Rybár má k dispozícii skvele pracujúci, pevný a mimoriadne odolný navijak. Hliníková cievka veľkosti 10000 pojme 400 m vlasca s priemerom 0,35 mm. To je viac ako dostatočná kapacita ako pre kaprárskych špecialistov, ktorí chcú chytať ďaleko od brehu, tak i pre surfových špecialistov, ktorí potrebujú docieliť veľmi ďalekých odhodu. Brzda Instant Drag s hladkým chodom je presvedčivo spoľahlivá. Navijak je vybavený jedným guličkovým ložiskom A-RB a jedným ložiskom valčekovým. Vďaka prevodu 4,6: 1 je rýchlosť navíjania 100 cm na jednu otočku kľučkou. Navijak je čierny s šedými detailmi. hmotnosť navijaku (g) 705 guličkové ložiská - typ A-RB guličkové ložiská (ks) 1 jednocestné ložisko (ks) 1 prevodový pomer 4,6: 1 návin na 1 otočenie kľučky (cm) 100 materiál tela XT-7 typ kľučky jednoduchá materiál cievky hliník kapacita cievky (mm / m) 0,35 / 400 maximálna brzdná sila (kg) 15 náhradná cievka Nie (parys.sk)

Podobné produkty ako Shimano navijak beastmaster 10000 xb , Geko lanový navijak, 850 kg (g01081)

Fox navijak eos 10000 fd

Fox navijak eos 10000 fd
Detail

5 nerezových guľôčkových ložísk Prevodový pomer 5,5: 1 Profil vyváženia rotora Veľká rukoväť na kľučke Hmotnosť 540g Ponúka bezkonkurenčnú hodnotu za super peniaze Náhradná cievka je k dispozícii samostatne (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox navijak eos 10000 fd , Uni cat seaboom veľkosť xl 7,5 cm 2 ks (4039507077778)

Carppro navijak flapper carp 10000

Carppro navijak flapper carp 10000
Detail

Kaprársky navijak vyššej triedy, ktorý pohodlne zdolá aj tú najväčšiu rybu a navyše dokáže šialene ďaleko nahadzovať. Upravený tvar umožňuje hody do väčšej vzdialenosti oproti klasickým navijakom. Cievka chodí veľmi pomaly, čo zaručuje skvelé ukladanie vlasca. Unikátnym systémom vypodloženia cievky sa tiež zabraňuje zapadnutiu vlasca a jeho zamotaniu pod cievku. grafitové telo predná brzda hliníková cievka náhradná cievka s väčšou kapacitou Anti-Twist Forest Roller zablokovanie v každej pozícii hliníková rukoväť Materiál cievky: kov Počet ložísk: 12 + 1 Prevodové pomery: 4,6: 1 Kapacita: 0,3 / 900 0,35 / 660 0,4 / 510 mm / m Váha: 640 g (parys.sk)

Podobné produkty ako Carppro navijak flapper carp 10000 , Uni cat seaboom veľkosť l 4 cm 2 ks (4039507181789)

Shimano navijak aerlex 10000 xtb

Detail

Shimano Navijak Aerlex 10000 XTB (parys.sk)

Podobné produkty ako Shimano navijak aerlex 10000 xtb , Rigum – uni – uni (8592980903263)

Fox navijak eos pro 10000

Fox navijak eos pro 10000
Detail

Drevená kľučka 9 guľkových ložísk z nerezu Vybalancovaný rotor Brzda rotora Klip nepoškodzujúci vlasec Okamžitá uzávierka spätného chodu Karbónové detaily na brzde a volnoběžke Rukoväť z jedného kusu materiálu Prevodový pomer: 5.5: 1 Váha: 526g Kapacita vlasca: 0.33mm / 320m, 0.35mm / 260m Náhradná cievka dostupná aj samostatne (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox navijak eos pro 10000 , Delphin mamut 10000 (8586018451932)

Sonik navijak vaderx pro 10000

Detail

Sonik Navijak VaderX Pro 10000 (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik navijak vaderx pro 10000 , Uni cat vencata snx-5, veľkosť 10/0, 4 ks (4039507208196)

Fox navijak 10000 xc ree

Fox navijak 10000 xc ree
Detail

•Perfektný pre doplnenie ľahkej zostavy, kde dĺžka nahodenia nie je tou hlavnou prioritou •Ľahké a odolné uhlíkom zosilnené telo z polyméru •Elegantný matne šedý povrch s lesklými čiernymi prvkami a decentnou grafikou •Funkcia brzdy rotora •Super pomalá oscilácia pre bezchybné ukladanie vlasca •Nastaviteľné mikro ukladanie •Rýchla predná brzda •Cievka s hranou Pro Cast •Dva nahadzovacie klipy s pružinou •Twist Free Roller •Systém ozubenia Mesh-Tec •Systém Anti-Blacklash •Ochrana rotora pred vniknutím vlasca •Systém CNS •9 nerezových guličkových ložísk + 1 valčekové ložisko •Prevodový pomer 4.9:1 •Návin: 94cm na jedno otočenie kľučkou •Hmotnosť 549g •Náhradné cievky v ponuke samostatne • Kapacita cievky – 0.30mm 345m, 0.35mm 255m, 40mm 190m (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox navijak 10000 xc ree , Moving out 2 – ps4

Sonik navijak vaderx pro 10000

Detail

Jeho závitovkový hriadeľ zaisťuje perfektné ukladanie vlasca a pohyblivý rotujúci vodič vlasca zamedzí akémukoľvek zamotávaniu. Navijak je vzhľadom k svojej veľkosti prekvapivo ľahký a naviniete s ním viac ako 1 m vlasca na jedno otočenie kľučkou. VaderX PRO má dvojitý kvalitný klip na vlasec, ktorý vám pomôže s presnosťou nahodení a Quick-Torque brzda vám umožní kontrolovať súboj aj s tým najťažším kaprom na svete. Špecifikácia: • Systém prevodov pomocou šnekového hriadeľa • Pohyblivý vodič vlasca • Quick-Torque brzdný systém • Dvojitý kvalitné klipy na vlasec • Grafitové telo a rotor • Matne čierny povrch • Okamžitý anti-revers • Nadrozmerná rolňa, ktorá nekrúti vlasec • Prevodový pomer 4.6:1 • 6 + 1 ložísk • Matne čierna anodizovaná hliníková kľučka s drevenou rukoväťou • Hmotnosť – 575 g • Kapacita: MM/M 0.30/480 0.35/390 0.40/270 (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik navijak vaderx pro 10000 , Moving out – ps4 (5056208807250)

Sonik navijak tournos xd 10000

Detail

Dlhá kónická cievka a super pomalý prevod zaisťujú perfektnú pokládku vlasca a ešte dlhšie hody. Navyše disponuje "Quick-Clik" skladacou kľučkou, čo umožňuje umiestniť prúty do stojana tesne vedľa seba a rýchle a efektívne uloženie navijakov aj s prútmi do obalov pri ich transporte. Špecifikácia: • Telo a rotor z vysoko odolného karbónového kompozitu • Super pomalý prevod zaisťuje perfektnú pokládku vlasca • Quick-Torque brzdný systém • Dodávané s náhradnou CNC hliníkovou cievkou • QUIK-CLIK™ skladacia kľučka s drevenou rukoväťou • Dvojité klipy na vlasec • Extra odolný nerezový hriadeľ • Počet ložísk: 14+1 • Prevod: 4,9:1 • Hmotnosť: 725g • Kapacita cievky: 0,30mm/430m • Kapacita náhradnej cievky: 0,32mm/580m (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik navijak tournos xd 10000 , Mikrotik rb5009upr+s+out

Sonik navijak tournos gs 10000

Detail

Špecifikácia: • Super pomalý prevod zaisťuje perfektnú pokládku vlasca • Quick-Torque brzdný systém • Matne čierna kľučka s drevenou rukoväťou • Dvojité klipy na vlasec • Extra odolný nerezový hriadeľ • Počet ložísk: 14+1 • Prevod: 4,9:1 • Hmotnosť: 720g • Kapacita cievky: 0,32mm/580m; 0,35mm/490m; 0,40mm/390m (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik navijak tournos gs 10000 , Moving out 2 – ps5

Tica navijak scepter gty 10000

Tica navijak scepter gty 10000
Detail

Inovovaný navijak TICA Scepter s vylepšenou rýchlou brzdou (Fast Drag) a s kovovými klipmi uchytenia vlasca • počítačovo vyvážený rotor k obmedzeniu vibrácií • ergonomické madlo kľučky • zosilnená pružina preklápača • antireverz spätného chodu - jednocestné ložisko • kľučka na ľavú i pravú ruku, extra dlhá - 85 mm • protizkrutová rolnička potiahnutá titánom, pracujúca na miniložisku • Worm shaft systém zdvihu cievky • nerezová hlavná hriadeľ • blokovanie nechceného preklopenia ramena preklápača • odnímateľný krúžok zabraňujúci návinu vlasca pod cievku parametre: • počet ložísk: 7 + 1RB • prevodový pomer 4,1: 1 • váha 620 g • kapacita cievky "10000" 0,50mm / 260m • návin na jedno otočenie kľučky - 90 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Tica navijak scepter gty 10000 , Uni cat new age s-hook veľkosť 6/0 6 ks (4039507172534)

Tica navijak scepter gtb 10000

Tica navijak scepter gtb 10000
Detail

Inovovaný navijak TICA Scepter s vylepšenou rýchlou brzdou (Fast Drag) a s kovovými klipmi uchytenia vlasca • počítačovo vyvážený rotor k obmedzeniu vibrácií • ergonomické madlo kľučky • zosilnená pružina preklápača • antireverz spätného chodu - jednocestné ložisko • kľučka na ľavú i pravú ruku, extra dlhá - 85 mm • protizkrutová rolnička potiahnutá titánom, pracujúci na miniložisku • Worm shaft systém zdvihu cievky • nerezová hlavná hriadeľ • blokovanie nechceného preklopenia ramena preklápača • odnímateľný krúžok zabraňujúci návinu vlasca pod cievku parametre: • počet ložísk: 7 + 1RB • prevodový pomer 4,1: 1 • váha 620 g • kapacita cievky "10000" 0,50mm / 260m • návin na jedno otočenie kľučky - 90 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Tica navijak scepter gtb 10000 , Uni cat goon fish 20 cm 60 g ft 2 ks (4039507200916)

Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť m

Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť m
Detail

Materiál: 100% bavlna (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť m , Univerzálny navijak hc 40 (hc-fr-008 (40))

Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť l

Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť l
Detail

Materiál: 100% bavlna (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť l

Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť xxxl

Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť xxxl
Detail

Materiál: 100% bavlna (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť xxxl

Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť xl

Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť xl
Detail

Materiál: 100% bavlna (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat tričko s logom uni cat - veľkosť xl

Uni cat vábnička big cat

Uni cat vábnička  big cat
Detail

Uni Cat Vábnička Big Cat (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat vábnička big cat

Uni cat cat hook tube

Uni cat cat hook tube
Detail

Uni Cat Cat Hook Tube (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat cat hook tube

Mivardi Panther SHX 8000-10000 Navijak

Mivardi Panther SHX 8000-10000 Navijak
Detail

Nekompromisný navijak na extrémne dlhé nahodenia, určený pre náročných rybárov. Super pomalá oscilácia zaisťuje husté a veľmi presné ukladanie vlasca na cievku a jeho následné rýchle odvíjanie pri nahodení. Titánom potiahnutá rolnička zaisťuje ukladanie vlasca bez skrúcania. Sťahovanie ťažkých olov je preň ľahkou úlohou. Navijak je osadený 12-imi zapúzdrenými nerezovými ložiskami, masívnym jednocestným ložiskom. Robustná kovová kľuka frézovaná na CNC stroji je doplnená o anatomicky tvarovaný úchop. Náhradná kovová cievka je súčasťou balenia. Rýchle nastaviteľná predná brzda s uhlíkovými vložkami (F.A.C.D. systém) spolu s utesnením cievky (W.R.S. systém) zaisťujú presnú reguláciu a spoľahlivé fungovanie brzdy pri akýchkoľvek podmienkach. Hmotnosť - 760 g. Veľkosť - 8000 / 10000. Kapacita cievky : Size 10000 (0,30mm - 800m / 0,35mm - 620m / 0,40mm - 480m) Rukoväť : Alu Handle Veľkosť navijaka / cievky : 8000 Prevodový pomer : 4,6:1 Veľkosť navijaka / cievky : 10000 Krajina pôvodu : Čína Materiál cievky : Hliník Ložiská : 12+1 Séria : Panther Variant : Navijak Náhradná cievka : Áno Hmotnosť : 760 g Vodotesná brzda : Áno Kapacita cievky : Size 8000 (0,25mm - 600m / 0,30mm - 450m / 0,35mm - 300m) Navrhnuté v : Česko (muziker.com)

Podobné produkty ako Mivardi Panther SHX 8000-10000 Navijak

Anaconda navijak pc 52-r 10000

Anaconda navijak pc 52-r 10000
Detail

12 kvalitných guličkových ložisiek plynulý, jemne nastaviteľný voľnobeh odolná predná brzda s uhlíkovými disky / brzdná sila 27 kg zosilnený oblúk preklápača so zvončekom a oceľovými guličkovými ložiskami CNC hliníková rukoväť as mäkkým držadlom s protišmykovou ochranou Power indikátor zapnutia voľnobežné brzdy zosilnená, odolná šneková hriadeľ masívna kovová cievka vr. 2 klipov na vlasec extrémne zosilnená nerezová oceľová hriadeľ: model: 4500 a 6500 s osou o priemere 5,5 mm model: 10000 & 14000 s osou o priemere 6,5 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda navijak pc 52-r 10000

Okuma navijak aventa baitfeeder ab 10000

Okuma navijak aventa baitfeeder ab 10000
Detail

voľnobežná brzda 6 + 1 RB ložiská pre dokonale hladký chod 1 valcové ložisko pre Quick-Set anti-reverse systém Precízne strojovo obrábané prevody Uhlíkové telo odolné voči korózii pomalá oscilácie Strojovo obrábaná hliníková cievka Náhradná hliníková cievka Rýchlosklopná kľučka s drevenou koncovkou LCS: Line Control Spool (parys.sk)

Podobné produkty ako Okuma navijak aventa baitfeeder ab 10000

Shimano navijak baitrunner st 10000 rb

Shimano navijak baitrunner st 10000 rb
Detail

Shimano Navijak Baitrunner ST 10000 RB (parys.sk)

Podobné produkty ako Shimano navijak baitrunner st 10000 rb

Mivardi – Naviják Lynx 8000/10000 (2000020820679)

Mivardi – Naviják Lynx 8000/10000 (2000020820679)
Detail

Rybársky navijak kaprársky, predná brzda, veľkosť cievky 80, prevodový pomer 4.3:1, počet ložísk: 9+1, hmotnosť 650g Nová vlajková loď značky Mivardi uspokojí aj tie najväčšie požiadavky špecialistov na lov kaprov. Precízne spracovanie a množstvo použitých technológií robí navijak Lynx neobvyklým a neprekonateľným. Medzi kľúčové charakteristiky Mivardi Lynx patrí predovšetkým nízka hmotnosť vďaka použitiu uhlíkového brzdového systému. Ten je vybavený systémom rýchleho nastavenia a v rámci pol otáčky umožní ovládať celý pracovný rozsah brzdy. Hmotnosť navijaka Mivardi je tiež znížená použitím celotitánovej hlavnej osi, ktorá je mimoriadne odolná proti deformácii. Zaraďte navijak Mivardi Lynx do svojej kaprárskej výbavy a získate spoľahlivý stroj, ktorý si ľahko poradí aj s tými najväčšími kaprami.Hlavné prednosti navijaka Mivardi LynxNová vlajková loď obľúbenej rybárskej značky MivardiPevné, precízne spracované grafitové teloLynx je vybavený uhlíkovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mivardi – Naviják Lynx 8000/10000 (2000020820679)

Shimano navijak aerlex 10000 xtb spod

Shimano navijak aerlex 10000 xtb spod
Detail

Shimano Navijak Aerlex 10000 XTB Spod (parys.sk)

Podobné produkty ako Shimano navijak aerlex 10000 xtb spod

Anaconda navijak magic runner ng 10000

Anaconda navijak magic runner ng 10000
Detail

Telo navijaku je vyrobené zo zliatiny zinku. Komponenty sú z nerezovej ocele, má šnekovú prevodovku a telo je odolné voči skrúteniu. Klučka z ušľachtilej ocele a anti twist rolnička je u tohto navijaku už samozrejmosťou. 9 kvalitných guľôčkových ložísk 1 jednocestné valčekovcé ložisko pre okamžitú zarážku spätného chodu mosadzná prevodovka so závitovkovým hriadeľom telo vyrobené zo zliatiny zinku komponenty z nerezovej ocele telo odolné proti krúteniu kľučka z ušľachtilej ocele jemne nastaviteľná voľnobežka anti twist rolnička (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda navijak magic runner ng 10000

Sonik navijak avx 10000 surf reel

Detail

Je vybavený 14 guličkovými ložiskami, silnými prevodmi a objemnou gumovou rukoväťou kľučky pre pohodlné uchopenie. Vďaka citlivej prednej brzde je ideálna aj pri použití vlascov s menším priemerom. Špecifikácia: • Veľmi pevné telo/rotor z karbónového kompozitu • 14 + 1 nerezových ložísk • Instant Anti-reverse systém • Cievka pre ďaleké hody • Extra odolný nerezový hriadeľ • Citlivá predná brzda ideálna aj pre menšie priemery vlasca • Pružinový klip vlasca • Titanom potiahnutý držiak preklápača • Kapacita cievky: 0,20mm / 300m; 0,40mm / 340m • Váha: 750g (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik navijak avx 10000 surf reel

Savage gear navijak sgs10 10000 fd

Savage gear navijak sgs10 10000 fd
Detail

Je veľmi silný a ľahký vďaka hliníkovému telu, rotoru a kľučke. Ide o prvý navijak, ktorý používa náš Temperature Controlled System (TCS), ktorý využíva kombináciu ventilátora Air Spool a titánových podložiek, ktoré pomáhajú ochladzovať brzdný systém počas používania. Keď sa brzda prehrieva, môže to ovplyvniť jej funkčnosť a taktiež výrazne znížiť jej životnosť, ale TCS zaručuje neustále priaznivú teplotu brzdy bez prehrievania a vďaka tomu garantuje neustále skvelý výkon. Tento systém môže ponúknuť zníženie tepla až o 30% v porovnaní s tradične navrhnutými cievkami s kovovými podložkami. Navyše k tomu je tento navijak mimoriadne odolný voči slanej vode, má päť našich tesnení Hydro Seals, ktoré sú navrhnuté tak, aby zabránili vniknutiu vody a poskytli tak navijaku dlhšiu životnosť. Navijak disponuje certifikátom vodeodolnosti IPX6. Tento navijak zmení vaše rybárčenie… Navždy. • Hliníkové telo a rotor • Titánové podložky • Cievka Air spool • CNC obrábané mosadzné prevody • 5 tesnení Hydro Seals • Vodeodolnosť IPX6 • Navijak odolný voči slanej vode • Mazivo Dura Grease • 8+1 guličkových ložísk z nerezovej ocele • Hliníková kľučka • Silný karbónový brzdný systém (parys.sk)

Podobné produkty ako Savage gear navijak sgs10 10000 fd

Daiwa navijak bg mq 10000 h

Daiwa navijak bg mq 10000 h
Detail

S navijáky BG Daiwa představuje novou generaci neuvěřitelně silných a odolných BG navijáků. Vynikají špičkovým přenosem výkonu a odolností. Ozubená kola mají zvětšené zuby, což vede k ještě větší odolnosti a dlouhé životnosti. Hliníkové tělo odolné proti deformaci zabezpečuje optimální uložení převodů a permanentně hladký chod. V závislosti na velikosti jsou navijáky BG MQ tou pravou volbou pro střednětěžkou přívlač ve sladkých vodách – zejména pro lov s těžkými nástrahami – ale jsou vhodné také pro extrémní mořský rybolov, například lov tuňáků. Velikosti 6000 a 10000 jsou vybaveny zesílenými a ještě výkonnějšími převody pro náročný rybolov v Norsku, například pro lov velkých tresek a halibutů. Brzdná síla: 2500/3000: 10kg, 4000-6000: 12kg, 8000/10000: 15kg, 20000: 20kg Monocoque® hliníkové tělo ► 6 kuličkových ložisek ► Silné převody TOUGH DIGIGEAR® ► Brzdný systém ATD™ ► Karbonové brzdné disky ► Anti-reverzní systém Infinite® ► Křížové navíjení vlasce Cross Wrap® ► Hliníková cívka pro daleké náhozy ABS® ► Soustružená hliníková rukojeť ► Rukojeť Hi-Grip ► Rolnička Twist Buster® II ► Od velikosti 6000 manuální překlapeč (parys.sk)

Podobné produkty ako Daiwa navijak bg mq 10000 h

Uni cat hlásič sensible cat vts-modrá

Uni cat hlásič sensible cat vts-modrá
Detail

Citlivosť hlásiča možno nastaviť otočením červeného snímača. Sensible Cat perfektne reaguje na vibrácie pri zábere. Nereaguje na hojdanie lode alebo pohyb bójky. Pri správnom nastavení je falošný alarm takmer vylúčený. Signalizátor je vodeodolný a možno ho použiť za každého počasia. Pri optimálnych podmienkach je dosah približne 100m. 5 rôznych úrovní hlasitosti + 6. Úroveň (tichý režim) 7 rôznych tónov funkcia nočného osvetlenia napájanie: 2 kusy 1,5V AAA (nie je súčasťou dodávky) Nedá sa spárovať s príposluchom (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat hlásič sensible cat vts-modrá

Uni cat hlásič sensible cat vts-žltá

Uni cat hlásič sensible cat vts-žltá
Detail

Citlivosť hlásiča možno nastaviť otočením červeného snímača. Sensible Cat perfektne reaguje na vibrácie pri zábere. Nereaguje na hojdanie lode alebo pohyb bójky. Pri správnom nastavení je falošný alarm takmer vylúčený. Signalizátor je vodeodolný a možno ho použiť za každého počasia. Pri optimálnych podmienkach je dosah približne 100m. 5 rôznych úrovní hlasitosti + 6. Úroveň (tichý režim) 7 rôznych tónov funkcia nočného osvetlenia napájanie: 2 kusy 1,5V AAA (nie je súčasťou dodávky) Nedá sa spárovať s príposluchom (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat hlásič sensible cat vts-žltá

Uni cat hlásič sensible cat vts-červená

Uni cat hlásič sensible cat vts-červená
Detail

Citlivosť hlásiča možno nastaviť otočením červeného snímača. Sensible Cat perfektne reaguje na vibrácie pri zábere. Nereaguje na hojdanie lode alebo pohyb bójky. Pri správnom nastavení je falošný alarm takmer vylúčený. Signalizátor je vodeodolný a možno ho použiť za každého počasia. Pri optimálnych podmienkach je dosah približne 100m. 5 rôznych úrovní hlasitosti + 6. Úroveň (tichý režim) 7 rôznych tónov funkcia nočného osvetlenia napájanie: 2 kusy 1,5V AAA (nie je súčasťou dodávky) Nedá sa spárovať s príposluchom (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat hlásič sensible cat vts-červená

Uni cat hlásič sensible cat vts-zelená

Uni cat hlásič sensible cat vts-zelená
Detail

Citlivosť hlásiča možno nastaviť otočením červeného snímača. Sensible Cat perfektne reaguje na vibrácie pri zábere. Nereaguje na hojdanie lode alebo pohyb bójky. Pri správnom nastavení je falošný alarm takmer vylúčený. Signalizátor je vodeodolný a možno ho použiť za každého počasia. Pri optimálnych podmienkach je dosah približne 100m. 5 rôznych úrovní hlasitosti + 6. Úroveň (tichý režim) 7 rôznych tónov funkcia nočného osvetlenia napájanie: 2 kusy 1,5V AAA (nie je súčasťou dodávky) Nedá sa spárovať s príposluchom (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat hlásič sensible cat vts-zelená

Black cat navijak catextreme big cat

Black cat navijak catextreme big cat
Detail

•ROTOR A TELO NAVIJAKU: kompletne zhotovené z alumínia a vďaka tomu úplne odolné proti krúteniu •STABILITA: robustné silové prevody pre extrémne možnosti zaťaženia •SILNÁ BRZDA: vďaka extra veľkému viaclamelovému brzdnému systému Offshore •DOBRÉ POKLADANIE VLASCA: vďaka zdvihovému systému S-Curve Lov tejto najväčšej európskej sladkovodnej ryby si vyžaduje náčinie schopné vydržať extrémne zaťaženie. S navijakom Catextreme ponúka značka Black Cat spoľahlivý smekací navijak v troch najdôležitejších veľkostiach presne podľa podmienok použitia. Navijak Black Cat Catextreme si vás získa nezničiteľnou osou, silovou „Power“ kľučkou pre najvyšší prenos sily a skorom systémom s medveďou silou. Veľkosti 55 a 65 sú vhodné pre aktívne formy rybárčenia – prívlač a vertikálnu prívlač. Veľkosť 85 sa skvele hodí na lov s bójami a položenú s veľkými nástrahami z brehu na dlhé vzdialenosti. Vysoko výkonný navijak Black Cat Catextreme je špeciálne vyvinutý na použitie pletených šnúr a garantuje ako optimálny prenos sily, tak harmonické navíjanie veľkých nástrah. TECHNICKÉ DETAILY NAVIJAKU BLACK CAT CATEXTREME: Rotor zhotovený z alumínia, a tým pádom kompletne bez tendencií krútenia Telo vyrobené z alumínia, a tým pádom aj kompletne bez tendencií krútenia Extraveľký viaclamelový brzdný systém Offshore Robustné silové prevody 6 zdvihom Perfektné pokladanie šnúry Nekonečná uzávierka spätného chodu. Návin na 1 otočenie kľučky: 110 cm Brzdná sila: 27 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Black cat navijak catextreme big cat
Activity Knock Out (9001890719776), Uni Cat Outrigger (4039507219918), Uni Cat Nightpilot Zelené (4039507031879), Uni Cat Nightpilot Červené (4039507017606), Uni Cat Giant Bell Red (4039507222666), Uni Cat Tip Light Modré (4039507180393), Uni Cat Easy Gripper Pravá (JVR065037NAD), Uni Cat Tip Light Zelené (4039507157180), Uni Cat Easy Gripper Ľavá (JVR065035NAD), Shimano - Navijak Super GT, Sema Therapy RD - Navijak, Sema - Navijak Emotion TS, Uni Cat Vencata SNX-5 4 ks (JVR065027nad), Uni Cat X-Drag V-Shot 6000 (4039507208240), Uni Cat Goon Fish 60g OT 2ks (JVR064986NAD), Sema - Navijak Emotion TS BCS, Mivardi Kryt na navijak Premium (2000020815637), GEKO Lanový navijak, 850 kg (G01081), Uni Cat Seaboom Veľkosť XL 7,5 cm 2 ks (4039507077778), Uni Cat Seaboom Veľkosť L 4 cm 2 ks (4039507181789), RIGUM – UNI – UNI (8592980903263), Delphin Mamut 10000 (8586018451932), Uni Cat Vencata SNX-5, veľkosť 10/0, 4 ks (4039507208196), Moving Out 2 – PS4, Moving Out – PS4 (5056208807250), MIKROTIK RB5009UPr+S+OUT, Moving Out 2 – PS5, Uni Cat New Age S-Hook Veľkosť 6/0 6 ks (4039507172534), Uni Cat Goon Fish 20 cm 60 g FT 2 ks (4039507200916), Univerzálny navijak HC 40 (HC-FR-008 (40))