Walser interiérové zrkadlo na kontrolu detí na zadných sedačkách 12,5 × 6 cm (26143)

Produkt Walser interiérové zrkadlo na kontrolu detí na zadných sedačkách 12,5 × 6 cm (26143) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Walser interiérové zrkadlo na kontrolu detí na zadných sedačkách 12,5 × 6 cm (26143) upraviť a produkt hľadať znova.

Walser interiérové zrkadlo na kontrolu detí na zadných sedačkách 12,5 × 6 cm (26143)

Walser interiérové zrkadlo na kontrolu detí na zadných sedačkách 12,5 × 6 cm (26143)
Detail

Zrkadielko – montáž na okno s prísavkou, na slnečnú clonu alebo opierku hlavy s náhradným držiakom (je súčasťou dodávky) Interiérové zrcadlo Walser je speciálně určeno pro upevnění do automobilu. Umožní vizuální kontrolu dětí sedících na zadních sedačkách. Montuje se na sluneční clonu či opěrku hlavy, a to pomocí náhradního držátka, které je součástí balení. Zrcadlo lze jednoduše nastavit tak, aby jeho úhel zajistil perfektní výhled. Díky zrcadlu Walser uvidíte na vaše děti při jízdě v autě. Klíčové vlastnosti interiérového zrcadla pro kontrolu dětí na zadních sedačkách Walser 12,5 × 6 cmInteriérové zrcadlo určeno pro upevnění do automobiluUmožní vizuální kontrolu dětí sedících na zadních sedačkáchMontuje se na sluneční clonu či opěrku hlavyZrcadlo Walser nabízí možnost nastavení úhlu Rozměry:12,5 × 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Walser interiérové zrkadlo na kontrolu detí na zadných sedačkách 12,5 × 6 cm (26143) , Walser interiérové zrkadlo na kontrolu detí na zadných sedačkách 12,5 × 6 cm (26143)

ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2754808)

ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2754808)
Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, Vyhrievané, Pravé ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 vytvára stopercentný prehľad o konaní šoférov idúcich okolo vás. Čo sa tohto modelu týka, ide o elektrické spätné zrkadlo, korekcia náklonu tak prebehne raz-dva a je možná aj bez pomoci spolujazdca. Patrí na pravú stranu automobilu. Proti otravnému zahmleniu, bežnému v prípade horšieho počasia, bojuje účinné vyhrievanie. ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 bude vášmu vozidlu perfektne svedčať a uľahčí vám cestu za maximálnym bezpečím na cestách. Rozhodujúce funkcie spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo patriace na pravú stranu vozidla Pohodlné elektronické ovládanie Zrkadlo ACI je vybavené vyhrievaním proti zahmleniu v chlade (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2754808) , Naturprodukt izofet slim na kontrolu hmotnosti (8595026108462)

ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2754807)

ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2754807)
Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, asférické a Vyhrievané, ľavé ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 zaručí perfektný prehľad o pohybe okoloidúcich vozidiel. U tohto modelu ide o elektrické spätné zrkadlo, korekcia náklonu prebieha pri absolútnom pohodlí šoféra. Je vhodné na ľavú stranu vozidla. Zásluhou asférického zakrivenia spätné zrkadlo ACI zvláda značne obmedziť takzvaný mŕtvy uhol a zväčšuje dohľad nad predchádzajúcimi vozidlami. Proti zahmleniu v nepriaznivých podmienkach pôsobí veľmi efektívne vyhrievanie. ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 bude vášmu vozidlu bez pochyby lichotiť a prispieva k bezpečiu počas cestovania. Podstatné funkcie spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo na pripevnenie na ľavú stranu vozidla Elektricky polohovateľný náklon Asférické vyhotovenie výrazně zužuje tvz. mrtvý úhel Zrkadlo ACI je zdokonalené vyhrievaním proti zahmleniu v chlade (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2754807) , Košík na pečivo textilný villeroy & boch artesano 12,5 × 12,5 cm (221141224)

ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2756827)

ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2756827)
Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, Vyhrievané a sklopné, ľavé ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 udáva stály prehľad o vozidlách okolo vás aj za vami. U tohto modelu ide o elektricky ovládané spätné zrkadlo, korekcia náklonu je nanajvýš pohodlná. Určené je na ľavú stranu vozidla. Proti zahmleniu, predovšetkým v chladnejšom období, bojuje veľmi účinné vyhrievanie. Konštrukcia dáva možnosť spätné zrkadlo sklopiť, lepšie ho tak ochránite pred poškodením v nie príliš priestranných uličkách. ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 bude vášmu vozidlu bez pochyby lichotiť a zaistí vám počas ciest maximálnu bezpečnosť. Najdôležitejšie funkcie spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo padnúce na ľavú stranu vozidla Elektricky upraviteľná poloha Zrkadlo ACI je zdokonalené vyhrievaním proti zahmleniu Možnosť sklopenia funguje ako ochrana pred poškodením (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2756827) , Siguro dóza na potraviny bamboo, 280 ml, 12,5 × 6 × 6 cm (sgr-fo-g403bb)

Tognana Forma na pečenie na muffiny 12 ks 6 cm SWEET CHERRY (W444460GGBO)

Tognana Forma na pečenie na muffiny 12 ks 6 cm SWEET CHERRY (W444460GGBO)
Detail

Forma na pečenie na muffiny, oceľová, 7×25×37cm (vך×d), vhodná do umývačky riadu, 12 ks foriem v balení Pustite kvalitu do svojej kuchyne. Forma na pečenie Tognana na muffiny je vyrobená z uhlíkovej ocele. Vonkajší červený náter je odolný voči vysokým teplotám. Vo forme, ktorá sa ľahko čistí, pripravíte 12 lahodných tort. Vďaka praktickému plastovému veku s úchytmi ju môžete ľahko prenášať. Ani špinavý riad nie je problém, formu môžete bez obáv zveriť svojej umývačke. Kľúčové vlastnosti formy na pečenie na muffiny Tognana Sweet CherryForma na pečenie na muffiny s rozmermi 37 × 25 × 7 cmForma na pečenie Tognana Sweet Cherry je vyrobená z uhlíkovej oceleVnútorný nepriľnavý povrchNa prípravu 12 muffinovVhodné do umývačky riaduSúčasťou je plastové veko s úchytmi na jednoduché prenášanie (alza.sk)

Podobné produkty ako Tognana Forma na pečenie na muffiny 12 ks 6 cm SWEET CHERRY (W444460GGBO) , Geko prípravok na kontrolu napnutia rozvodového remeňa (g02681)

ACI spätné zrkadlo na Mazda 5 (2762806)

ACI spätné zrkadlo na Mazda 5 (2762806)
Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, Pravé ACI spätné zrkadlo na Mazda 5 slúži na čo najlepší prehľad o okolo vás idúcich vozidlách. Čo sa tohto modelu týka, ide o elektrické spätné zrkadlo, korekcia náklonu je tak veľmi jednoduchá a pohodlná a nie je potrebné zapájať spolujazdca. Určené je na pravú stranu. ACI spätné zrkadlo na Mazda 5 bude vášmu vozidlu svedčať a prispeje k čo najvyššej bezpečnosti na cestách. Základné prednosti spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo patriace na pravú stranu vozidla Elektricky riadené polohovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na Mazda 5 (2762806) , Zolux sieťka na ryby teleskopická 12,5 cm (3336023764313)

ACI spätné zrkadlo na Mazda CX-5 (2780807)

Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, asférické, Vyhrievané a blikač, ľavé ACI spätné zrkadlo na Mazda CX-5 obstará perfektný prehľad o manévroch vozidiel idúcich vo vašej blízkosti. V prípade tohto modelu ide o elektrické spätné zrkadlo, akákoľvek zmena náklonu je nanajvýš pohodlná. Hodí sa na ľavú stranu automobilu. Zásluhou asférického zakrivenia zrkadlo ACI značne obmedzuje mŕtvy uhol a zväčšuje rozhľad na vozidlá prechádzajúce medzi pruhmi. Proti zahmleniu, zapríčinenému nepriaznivým počasím, pôsobí efektívne vyhrievanie. Nevyhnutnou súčasťou je zabudovaný blinker, ktorý v tejto pozícii ostatní vodiči lepšie zaregistrujú. ACI spätné zrkadlo na Mazda CX-5 sa bude na vašom vozidle len vynímať a uľahčí vám cestu za maximálnym bezpečím na cestách. Základné vlastnosti spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo vhodné na ľavú stranu vozidla Elektricky riadené polohovanie Asférické vyhotovenie výrazně zužuje tvz. mrtvý úhel Zrkadlo ACI je zdokonalené vyhrievaním... (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na Mazda CX-5 (2780807) , Walser sieť na uskladnenie vecí závesná na zadné sedadlá 30 × 65 cm (16522)

ACI spätné zrkadlo na Mazda CX-5 (2780817)

Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, asférické, Vyhrievané, sklopné a blikač, ľavé ACI spätné zrkadlo na Mazda CX-5 zaistí čo najlepší prehľad o správaní vozidiel vo vašom okolí. Keď príde na tento model, ide o elektricky ovládané spätné zrkadlo, všetka obsluha tak prebehne v priebehu chvíľky. Hodí sa na ľavú stranu. Praktickým asférickým zakrivením spätné zrkadlo ACI z veľké časti odstráni takzvaný mŕtvy uhol a zväčšuje dohľad nad predchádzajúcimi vozidlami. Proti nepríjemnému zahmleniu, bežnému v chladnejšom počasí, bojuje účinné vyhrievanie. Nezanedbateľnou súčasťou je integrovaný ukazovateľ smeru, ktorý ostatní účastníci cestnej premávky ľahko postrehnú. Konštrukcia umožňuje variant spätné zrkadlo priklopiť, vďaka čomu si nemusíte robiť starosti s poškodením v menších priestoroch alebo úzkych uličkách. ACI spätné zrkadlo na Mazda CX-5 bude vášmu vozidlu bez pochyby lichotiť a podporí čo najvyššiu bezpečnosť na cestách. Kľúčové prednosti spätného zrkadla... (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na Mazda CX-5 (2780817) , Aci spätné zrkadlo na mazda 6 (2754808)

ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E39 (0639819)

Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, asférické a Vyhrievané, ľavé ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E39 sa postará o nepretržitý prehľad o dianí v okolí vozidla. Keď príde na tento model, ide o elektrické spätné zrkadlo, všetka korekcia polohy je tak veľmi jednoduchá a pohodlná. Je vhodné na ľavú stranu. Zásluhou asférického zakrivenia zrkadlo ACI zásadne zmenšuje mŕtvy uhol a zväčšuje rozhľad šoféra na autá prechádzajúce medzi pruhmi. Proti otravnému zahmleniu, typickému pre chladnejšie počasie, chráni účinné vyhrievanie. ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E39 bude tým najpraktickejším doplnkom vášho vozidla a dopomôže vám k bezpečnosti počas cestovania. Rozhodujúce vlastnosti spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo určené na upevnenie na ľavú stranu vozidla Elektrické ovládanie polohy Tzv. asférické vyhotovenie z velké části redukuje mrtvý úhel Zrkadlo ACI je vyhrievané proti zahmleniu v chlade (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E39 (0639819) , Aci spätné zrkadlo na mazda 6 (2756827)

ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E39 (0639820)

Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, asférické a Vyhrievané, Pravé ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E39 zaručí špičkový prehľad o ostatných vozidlách vo vašej blízkosti. V tomto prípade ide o elektrické spätné zrkadlo, korekcia náklonu je tak pre šoféra pohodlná a ani nie je potrebná pomoc spolujazdca. Je určené na upevnenie na pravú stranu auta. Dopadom asférického zakrivenia spätné zrkadlo ACI pomáha zredukovať takzvaný mŕtvy uhol a zvyšuje dohľad nad predchádzajúcimi vozidlami. Proti zahmleniu, bežnému v chladnejšom počasí, pôsobí efektívne vyhrievanie. ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E39 je tým najlepším doplnkom pre vaše vozidlo a zaistí bezpečnosť pri každej jazde. Zásadné parametre spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo na pravú stranu automobilu Pohodlné elektronické ovládanie polohy Asférické vyhotovenie pomáhá zredukovat mrtvý úhel Zrkadlo ACI má vlastní vyhrievanie proti zahmleniu v chlade (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E39 (0639820) , Aci spätné zrkadlo na mazda 6 (2754807)

ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E60, BMW 5 E61 (0655807)

Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, asférické a Vyhrievané, ľavé ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E60, BMW 5 E61 zaistí dokonalý prehľad o manévroch vozidiel idúcich vo vašej blízkosti. V tomto prípade ide o elektricky riadené spätné zrkadlo, úprava polohy preto nikdy nebola pohodlnejšia. Sedí na ľavú stranu auta. Dopadom asférického zakrivenia zrkadlo ACI zvláda značne obmedziť mŕtvy uhol a posilňuje rozhľad na vozidlá prechádzajúce medzi pruhmi. Proti nepríjemnému zahmleniu, bežnému v prípade horšieho počasia, funguje veľmi efektívne vyhrievanie. ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E60, BMW 5 E61 je najpríhodnejším doplnkom každého vozidla a zaistí maximálnu bezpečnosť na cestách. Rozhodujúce parametre spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo padnúce na ľavú stranu vozidla Elektrická úprava polohy Asférické vyhotovenie omezuje mrtvý úhel Zrkadlo ACI má k dispozícii vyhrievanie proti zahmleniu (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na BMW 5 E60, BMW 5 E61 (0655807) , Walser podložka na sedenie cool lucy (27008)

SIGIKID Líška set boxy na desiatu 12 x 12 x 6 cm 3 ks

SIGIKID Líška set boxy na desiatu 12 x 12 x 6 cm 3 ks
Detail

Táto séria s roztomilým motívom bola vyvinutá najmä pre najmenších. S tými správnymi tvarmi, ktoré dokážu uchopiť aj malé rúčky. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SIGIKID Líška set boxy na desiatu 12 x 12 x 6 cm 3 ks , Orion lis na citrusy sklo priemer 12,5 cm (7013499900)

SIGIKID Psík set boxy na desiatu 12 x 12 x 6 cm 3 ks

SIGIKID Psík set boxy na desiatu 12 x 12 x 6 cm 3 ks
Detail

Táto séria s roztomilým motívom bola vyvinutá najmä pre najmenších. S tými správnymi tvarmi, ktoré dokážu uchopiť aj malé rúčky. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SIGIKID Psík set boxy na desiatu 12 x 12 x 6 cm 3 ks , Gardena - náhradné nože na kríky, 12,5 cm (2342-20)

Eternico Essential na Mi Band 5 / 6 / 7 Teal blue (AET-M7ES-12)

Eternico Essential na Mi Band 5 / 6 / 7 Teal blue (AET-M7ES-12)
Detail

Remienok na hodinky – pre Xiaomi Mi Band 5, Mi Band 6 a Mi Band 7, materiál silikón, na obvod zápästia od 15,5 do 21,8 cm, modrá farba Výber značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféElegantný remienok, ktorý oživí vzhľad vášho náramku Mi Smart BandMá remienok vášho fitness náramku to najlepšie za sebou a premýšľate o jeho výmene? Stavte si na kvalitu a zvoľte Eternico Essential – štýlový remienok, ktorý opäť rozžiari náramok Xiaomi Mi Smart Band novotou. Remienok je vyrobený z ľahko udržiavateľného a umývateľného silikónu, ktorý je navyše veľmi príjemný na dotyk. Ide o skvelú voľbu na každodenné nosenie bez ohľadu na to, čo robíte. Remienok Eternico Essential poteší aj svojou nízkou hmotnosťou, vďaka čomu sa príjemne nosí ako vo voľnom čase, tak aj pri športovaní.Zákazník na 1. miesteS láskou k planéte100 % bezpečnéAké fitness náramky sú kompatibilné?Elegantný silikónový remienok Eternico Essential je kompatibilný s fitness... (alza.sk)

Podobné produkty ako Eternico Essential na Mi Band 5 / 6 / 7 Teal blue (AET-M7ES-12) , Mellet plynová vzpera zadných dverí na bmw 6, 03- (0660z82)

Bezpečnost dětí na Internetu (978-80-251-3804-5)

Bezpečnost dětí na Internetu (978-80-251-3804-5)
Detail

E-kniha - autor Lenka Eckertová, Daniel Dočekal, 224 stran Doufáte, že se vás a vašich dětí problémy na Internetu netýkají? Omyl! Přečtěte si tuto knihu a zjistíte, že vaše sladká nevědomost a jejich nemístná sebejistota může ublížit. Tento průvodce obsahuje deset tematických okruhů – potíží, které se týkají každého uživatele počítače či mobilního telefonu s přístupem na Internet. Najdete v něm skutečné příběhy ze života a reálné situace. Poskytuje praktické rady: jak problémům předejít a jak je řešit, pokud nastanou. Doporučuje postupy a návody, kontakty na pomáhající pracoviště, tipy na vhodný software, odkazy na další zdroje informací. Na tvorbě knihy se podílelo více než dvě desítky odborníků, pro něž jsou zmíněná témata denním chlebem. Při čtení navíc nebudete potřebovat žádné speciální znalosti. Autoři se v knize věnují mimo jiné těmto tématům: - Skrytí agresoři na Internetu -... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bezpečnost dětí na Internetu (978-80-251-3804-5) , Walser podložka na sedadlo noppi magnetická čierna (14186)

NUK Nature Sense fľaša na učenie s kontrolou teploty 6-18m 150 ml

NUK Nature Sense fľaša na učenie s kontrolou teploty 6-18m 150 ml
Detail

Fľaša na učenie s kontrolou teploty s extra širokým a mäkkým náustkom, nekvapkajúca, bez BPA. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako NUK Nature Sense fľaša na učenie s kontrolou teploty 6-18m 150 ml , Walser podložka na sedadlo grafis čierna/sivá (14230)

Auto hasičské na diaľkové ovládanie, 12 x 7 x 6 cm (8590756084512)

Auto hasičské na diaľkové ovládanie, 12 x 7 x 6 cm (8590756084512)
Detail

RC auto – cestné –, s náhonom na 2 kolesá, červená farba, typ motora: elektrický jednosmerný, vhodné od 6 rokov Moderná, ľahko ovládateľná hračka, s ktorou nuda naozaj nehrozí, to je Auto hasičské na diaľkové ovládanie, 12 x 7 x 6 cm. Je stavané na chod v domácich podmienkach. Poslúchať vás bude na slušnú vzdialenosť 10 m, taký je v ideálnych podmienkach maximálny dosah ovládača. Jazdné vlastnosti udáva náhon na dve kolesá. Stačí vziať ovládač tohto RC autíčka a roztočiť zábavu. Autíčko na diaľkové ovládanie Made má v balení diaľkový ovládač a model. Zásadné vlastnosti autíčka na ovládanie Auto hasičské na diaľkové ovládanie, 12 x 7 x 6 cm Autíčko na ovládanie Made pomôže vyplniť dlhé chvíle S jednoduchým ovládaním Náhon na 2 kolesá Odporúčané od 6 rokov Typ auta na ovládanie: cestné Celkový dosah ovládania 10 m Doba chodu: 30 min (alza.sk)

Podobné produkty ako Auto hasičské na diaľkové ovládanie, 12 x 7 x 6 cm (8590756084512) , Orion - hrniec na mlieko, nerez anett, pr. 12,5 cm (113310)

Remal hĺbková penetrácia modrá - pod interierové farby 5 kg modrá

Remal hĺbková penetrácia modrá - pod interierové farby 5 kg modrá
Detail

Penetračný náter hĺbkový akrylátový Táto penetrácia sa používa pre zjednotenie podkladu a jeho nasiakavosti pred nátermi vnútorných omietok alebo fasád, lepením obkladov a dlažieb, vyrovnávaním podláh samonivelizačnými hmotami, lokálnymi opravami podkladových betónov apod. Vplyvom extrémne malých častíc penetruje do hĺbky. Je dobre pretierateľná. Prefarbenie penetrácia pomáha ľahkým zafarbením kontrolovať rozsah náteru - aby nezostal nezpenetrovaný podklad. Pracovný postup: Nanáša sa štetkou na suchý, prachu a nečistôt zbavený podklad v jednej alebo v dvoch vrstvách (podľa nasiakavosti podkladu). Vrchný náter farbou je možno aplikovať po zaschnutí penetračné vrstvy. výdatnosť: Penetrácia sa používa na vysoko nasiakavé podklady neriedená, na nasiakavé podklady riedená až 1: 3 (1diel penetrácia: 3 dielom vody), na nenasiakavé a málo nasiakavé podklady riedená až 1: 5 (1diel penetrácia: 5 dielom vody). Výdatnosť v závislosti od nasiakavosti podkladu a riedenie je 5 až 30 m2 / kg (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Remal hĺbková penetrácia modrá - pod interierové farby 5 kg modrá , Košík na pečivo buk aps 34 × 26 × 12,5 cm (227772680)

Walser podložka na sedadlo Noppi magnetická čierna (14186)

Walser podložka na sedadlo Noppi magnetická čierna (14186)
Detail

Masážna podložka – s magnetickými materiálmi, zlepšujú krvný obeh a zapálené hemisféry spôsobujú masážny efekt Objavte spôsob, ako si užiť cestovanie naplno! Či už sedíte len krátko alebo absolvujete dlhú jazdu v aute, podložka na sedadlo Walser Noppi čierna výrazne zvýši pohodlie počas cesty. Vystuženie zaistí uvoľnenejšie posedenie a neunavujúce cestovanie.Podložka Walser Noppi vám ale môže ponúknuť oveľa viac, než len pohodlné sedenie. Je vyrobená z najkvalitnejších polyesterových materiálov, penovej výplne a magnetických materiálov, ktoré sú zapracované v poťahu. Svojou jedinečnou konštrukciou zaručí anatomicky správne sedenie s masážnym efektom. Mimo to, podložka chráni vaše sedadlá pred nečistotami. Možno ju prať v práčke na 30 stupňov.Cestovanie ľahko a bez námahy s podložkou na sedadlo Walser Noppi!Farba:čiernaKľúčové vlastnostiUniverzálna veľkosť s vysokou opierkou chrbtaVhodná pre bezproblémové cestovaniePre všetky typy áutPre anatomicky správne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Walser podložka na sedadlo Noppi magnetická čierna (14186) , Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo mendoza sivé (11795)

NUK Fľaša na učenie s kontrolou teploty 150 ml 6-18 m 1 ks

NUK Fľaša na učenie s kontrolou teploty 150 ml 6-18 m 1 ks
Detail

Fľaša na učenie s kontrolou teploty je detská fľaštička s ergonomickými držadlami. Určené pre deti 6-18m. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako NUK Fľaša na učenie s kontrolou teploty 150 ml 6-18 m 1 ks , Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo allessandro čierne (11799)

COSMOS Náplasť na šport 0,5 m x 6 cm 5 ks

COSMOS Náplasť na šport 0,5 m x 6 cm 5 ks
Detail

Flexibilná náplasť s vankúšikovým efektom vhodná aj do vody, s ktorou sa Vám bude výborne športovať. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako COSMOS Náplasť na šport 0,5 m x 6 cm 5 ks , Walser poťahy sedadiel na predné sedačky allessandro čierne (11798)

Tester na kontrolu tlaku oleja GEKO G02508

Tester na kontrolu tlaku oleja GEKO G02508
Detail

Kvalitní Tester na kontrolu tlaku oleja GEKO G02508 z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Náradie pre auto | Špeciálne autonáradie a prípravky | Autonáradia na opravu motora a prevodovky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Tester na kontrolu tlaku oleja GEKO G02508 , Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo flash antracitové (12474)

Naturprodukt Izofet Slim na kontrolu hmotnosti (8595026108462)

Naturprodukt Izofet Slim na kontrolu hmotnosti (8595026108462)
Detail

Doplnok stravy – na kontrolu hmotnosti, pre pocit sýtosti Doplněk stravy Naturprodukt Izofet Slim je bylinný přípravek, který obsahuje černý pepř, gymnému lesní, rohovník obecný, mořské řasy a chia semínka. V balení najdete 30 kapslí.Doporučené dávkování:Jednu kapsli ráno. Je potřeba zapít dostatečným množstvím tekutiny. Přijímejte dostatek tekutin v průběhu dne.Aktivní látky:černý pepřrohovníkruducha mořská řasakelpa mořská řasachia semínkagymnéma lesníUpozornění:Není určeno pro osoby mladší 15 let, těhotným a kojícím ženám. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. (alza.sk)

Podobné produkty ako Naturprodukt Izofet Slim na kontrolu hmotnosti (8595026108462) , Walser vankúšik cestovný/golier na krk cozy clara (27012)

DUVO+ Drevené puzzle na pochúťky CAS 12 × 6 × 2,5 cm (5414365370381)

Detail

Hračka pre hlodavce – pre činčilu, potkana a osmáka, materiál: drevo, s otvorom na maškrty, s povrazom, interaktívna, odolná, vhodná na výcvik, podporujúca rozvoj zmyslov, na obrusovanie zubov Hranie je dôležitou súčasťou života každého zvieraťa. Odmeňte aj to svoje novou hračkou a poskytnete mu tak zábavu na dlhé chvíle. Nájdete v nej vytvorené otvory na maškrty. Na vyrobenie tejto hračky pre hlodavce poslúžil materiál, ktorým je drevo. S touto interaktívnou hračkou sa nebude nikdy nudiť. Okrem iného slúži aj na obrúsenie zubov. Vďaka použitému materiálu má veľkú odolnosť. Dokonca bude aj rozvíjať zmysly vášho hlodavca. Povraz vám zaistí dokonalú kontrolu nad hračkou. Táto konkrétna hračka bude skvelou pomôckou pri výcviku. Hračka a puzzle DUVO+ sa hodí pre činčilu, potkana a osmáka. Základné funkcie hračky pre hlodavce DUVO+ Drevené puzzle na pochúťky CAS 12 × 6 × 2,5 cm Zabavte svojho maznáčika, aj keď práve nebudete s ním Materiál hračky pre hlodavce DUVO+:... (alza.sk)

Podobné produkty ako DUVO+ Drevené puzzle na pochúťky CAS 12 × 6 × 2,5 cm (5414365370381) , Walser organizér midi s držiakom na tablet čierny (26146)

Walser organizér Midi s držiakom na tablet čierny (26146)

Walser organizér Midi s držiakom na tablet čierny (26146)
Detail

Organizér do auta – na sedačky, závesný, rozmery 50 × 27 cm (V׊), prenosný, s vreckom na tablet, so sieťovaným vreckom, 3 vrecká, upevnenie šnúrkami, čierna farba Multifunkčný organizér Walser Midi vám poskytne dostatok úložného priestoru pre pohodlné cestovanie. Organizér nainštalujete veľmi ľahko - pripevňuje sa na zadnú stranu predného sedadla. Hlavné prednosti organizéra Walser MidiPre pohodlnejšie cestovanie a poriadok vo vozidleVyrobené z pevného PVCDostatok úložných vreciekVrecko na tabletJednoduchá montážOchrana predných sedadiel pred znečistenímPraktické vrecká na drobnosti i tabletOrganizér Walser Midi z pevného PVC poskytuje dostatok vreciek pre uloženie dokumentov, časopisov, písacích potrieb i hračiek. V hornej časti sa nachádza vrecko na tablet, sledovanie obľúbeného filmu či seriálu na cestách nebolo nikdy tak pohodlné.Jednoduchá montážOrganizér Walser Midi sa vešia za tyče opierky na hlavu na prednom sedadle a uchytáva sa pomocou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Walser organizér Midi s držiakom na tablet čierny (26146) , Walser vankúšik cestovný/golier na krk cool clara (27005)

Walser vankúšik cestovný/golier na krk Cozy Clara (27012)

Walser vankúšik cestovný/golier na krk Cozy Clara (27012)
Detail

Cestovný vankúš – krčný golier z pamäťovej peny, veľkosť: 32×30×10cm Neodmysliteľný spoločník na cesty, to je krčný golier Cozy Clara. Vysoko kvalitná pamäťová pena vám zaistí kvalitný spánok počas ciest. Vďaka vysokej hustote tejto peny sa vankúšik ľahko prispôsobí kontúram vášho krku. Jednoducho krčný golier umiestnite okolo krku a uvoľnite sa. Tým si zaistíte pokojnú a kvalitnú polohu pri spaní či sedení. Cestovný vankúšik je určený pre dospelých.Hlavné prednosti Cozy Clara krčného golieraVyrobený z kvalitnej pamäťovej penyPoťah na vonkajšej strane je príjemný na dotykCozy Clara je ergonomicky tvarovanýJednoduché prispôsobenie krčným kontúramZaisťuje prirodzenú polohu hlavy pri spaníPohodlné a príjemné cestovanieUrčený pre dospelýchRozmery:32 × 30 × 10cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Walser vankúšik cestovný/golier na krk Cozy Clara (27012) , Walser vankúšik cestovný/golier na krk comfort jill (27006)

Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Mendoza sivé (11795)

Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Univerzálne autopoťahy Walser Mendoza určené na celé vozidlo sú dielom tradičného švajčiarskeho výrobcu. Poťahy na auto v sivej farbe sú vyrobené z pružného polyesteru so systémom CLIX III. Ide o zámerne zoslabené bočné švy na využitie v autách s bočnými airbagmi.Autopoťahy Walser Mendoza v sivej farbe môžete použiť pre vozidlá s aj bez bočných airbagov. Vyššie pohodlie zaisťuje penová podšívka s hrúbkou 2 mm. Montáž prebieha pomocou gumových pások a háčikov. Autopoťahy je možné prať pri teplote do 30 stupňov Celzia.Hlavné prednosti – Autopoťahy Walser MendozaSúprava pre celé vozidlo vrátane hlavových opierokVyrobené z odolného polyesteru s podšívkouUrčené pre vozidlá si bez bočného airbaguŠpeciálne zoslabené bočné švy (alza.sk)

Podobné produkty ako Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Mendoza sivé (11795) , Kuchynský mixér na batérie; svetlo, zvuk 26,5 × 19 × 12,5 cm (5901271539013)

Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Allessandro čierne (11799)

Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Allessandro čierne (11799)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Kvalitné autopoťahy na celé vozidlo Walser Allessandro v čiernej farbe možno použiť na väčšinu vozidiel. Autopoťahy ochránia vaše sedačky pred znečistením a každodenným opotrebovaním. Poťahy na auto Walser sú vyrobené z odolného a pružného polyesteru s 2 mm podšívkou.Autopoťahy Walser sú vybavené systémom CLIX III, ktorý pomocou bočných zoslabených švov uľahčuje prácu bočnému airbagu. Jednoduchú montáž má na svedomí systém Zipp - It, ktorým pomocou zipsov poťahy jednoducho nasadíte.Hlavné prednosti - Autopoťahy Walser Allessandro - čierneAutopoťahy pre celé vozidlo vrátane hlavových opierokŠpeciálne zoslabené švy na bočných častiachSú vhodné pre vozidlá s, aj bez bočného airbaguJednoduchá montáž pomocou zipsov (alza.sk)

Podobné produkty ako Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Allessandro čierne (11799) , Cobbys pet twister toy plastový kolotoč na stojane 12,5 cm (8016040105744)

Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Flash antracitové (12474)

Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Autopoťahy Walser Flash v antracitovej farbe vám jednoducho pomôžu s ochranou všetkých sedadiel vášho vozidla. Vďaka svojej univerzálnej veľkosti sú vhodné do väčšiny vozidiel. Poťahy na auto Walser Flash sú vyrobené z odolného a pružného polyesteru.Výnimočnosť týchto autopoťahov je v použití patentovaného systému zoslabených bočných švov Walser CLIX – Airbag. Vďaka nemu nie sú bočné airbagy pri vysunutí obmedzované. Autopoťahy Walser Flash môžete prať do teploty 30 stupňov.Hlavné prednosti – Autopoťahy Walser Flash antracitovéOchrana sedadiel pred opotrebovaním a nečistotamiSúprava určená pre celé vozidlo vrátane hlavových opierokVhodná pre vozidlá s aj bez bočného airbaguŠpeciálne bočné zoslabené švyJednoduchá montáž (alza.sk)

Podobné produkty ako Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Flash antracitové (12474) , Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo hastings červené/čierne (11809)

Siguro Dóza na potraviny Glass Seal 0,3 l, 6 × 12 × 12 cm (SGR-FO-G103Y)

Siguro Dóza na potraviny Glass Seal 0,3 l, 6 × 12 × 12 cm (SGR-FO-G103Y)
Detail

Dóza – štvorcová, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veko z polypropylénu so silikónovým tesnením, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 300ml, rozmery 6×12×12cm Dóza na potraviny Siguro Glass SealOdolná sklenená dóza na potraviny s plastovým vekom vám umožní nielen ľahké skladovanie potravín, ale aj ich následné ohrievanie v mikrovlnnej rúre. Dóza Siguro Glass Seal je vyrobená z vysoko odolného borosilikátového skla – možno ju tak využiť aj ako zapekaciu misu. Zacvakávacie plastové veko so silikónovým tesnením dokonale zabraňuje vytečeniu obsahu, chráni potraviny pred priamym mrazom, udržuje jedlo dlhšie čerstvé a pomáha zachovať jeho sviežu vôňu aj chuť. Dóza je perfektná na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Siguro Dóza na potraviny Glass Seal 0,3 l, 6 × 12 × 12 cm (SGR-FO-G103Y) , Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo racing strieborné/čierne (12468)

ACI spätné zrkadlo na Mitsubishi COLT, Mitsubishi LANCER, Mitsubishi Lancer EVO 4-6 (3223803)

ACI spätné zrkadlo na Mitsubishi COLT, Mitsubishi LANCER, Mitsubishi Lancer EVO 4-6 (3223803)
Detail

Spätné zrkadlo – elektricky ovládané, ľavé ACI spätné zrkadlo na Mitsubishi COLT, Mitsubishi LANCER, Mitsubishi Lancer EVO 4-6 udáva špičkový prehľad o dianí okolo vozidla. U tohto modelu ide o elektricky ovládané spätné zrkadlo, akákoľvek úprava je nanajvýš pohodlná. Sedí na ľavú stranu auta. ACI spätné zrkadlo na Mitsubishi COLT, Mitsubishi LANCER, Mitsubishi Lancer EVO 4-6 vášmu vozu perfektne sadne a uľahčí vám cestu za maximálnym bezpečím na cestách. Zásadné vlastnosti spätného zrkadla ACI Spätné zrkadlo na upevnenie na ľavú stranu vozidla Pohodlné elektronické ovládanie (alza.sk)

Podobné produkty ako ACI spätné zrkadlo na Mitsubishi COLT, Mitsubishi LANCER, Mitsubishi Lancer EVO 4-6 (3223803)

Sada 6 samolepiek na stenu Ambiance Friezes, 5 × 30 cm

Sada 6 samolepiek na stenu Ambiance Friezes, 5 × 30 cm
Detail

Kachličky u vás doma už sa vám odpozerali, a tak by to chcelo nejakú zmenu? Sada samolepek od Ambiance je tým najlepším liekom pre váš interiér! Farby nie sú žiadna divočina, napriek tomu svojimi vzormi oživia akékoľvek kachličky! Rozmer hárka je 30 x 30 cm. Dobré vedieť: • samolepky Ambiance dobre odolávajú vode, vlhkosti, rozpúšťadlám aj teplote (- 40 až 85 °C, neukladajte ich však priamo na zdroj tepla), zároveň nie sú horľavé, • ideálne najmä do kúpeľne či kuchyne, nalepiť ich môžete aj inam, • vydržia približne 5 rokov, • aplikujte na čistý, suchý a neporézny povrch, • ak by ste si ich umiestnenie rozmysleli, dajú sa odstrániť bez stôp. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sada 6 samolepiek na stenu Ambiance Friezes, 5 × 30 cm

Vešiak na dvere 5 háčikov, 35 x 12 x 7 cm

Vešiak na dvere 5 háčikov, 35 x 12 x 7 cm
Detail

Nemáte dostatok miesta na zavesenie utierok v kuchyni alebo uterákov v kúpeľni? Kúpte si tento šikovný vešiak s tromi háčikmi, ktorý ľahko upevníte na dvere či zásuvku.maximálna hĺbka dverí: 4 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Vešiak na dvere 5 háčikov, 35 x 12 x 7 cm

Buková doska na stojane, 6 kusov, 28 x 11 x 12 cm

Detail

Buková doska na stojane, 6 kusov, 28 x 11 x 12 cm z kategórie Dom a bývanie | Do kuchyne | Kuchynský riad | Ostatný riad kúpite na Kokiskashop.sk za 25.09 €. Medzi trochu upozaďované prvky kuchyne patria dosky na krájanie. Pritom ide o zásadnú kuchynskú pomôcku, bez ktorej sa rozhodne nezaobídete. Doštička významne prispieva ku komfortu, efektivite a hygiene práce. Doštička musí zodpovedať vašim preferenciám, spôsobu a intenzite kuchynských činností, celkovému konceptu kuchyne a hygienickým nárokom. Dosky sa tiež hodia do reštaurácií či barov. Technické údaje: rozmery celkové: 28 x 11 x 12 cm (v x š x h) rozmery dosiek: 21,5 x 11 x 0,8 cm (v x š x h) hmotnosť: 1 kg materiál: buk povrchová úprava: nie Obsah balenia: 1 x stojan na dosky 6 x doska na krájanie (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Buková doska na stojane, 6 kusov, 28 x 11 x 12 cm

Hisense SC-210 digitálny monitor na kontrolu zvukov

Hisense SC-210 digitálny monitor na kontrolu zvukov
Detail

Hisense SC-210 elektrická pestúnka Obsah balenia Hisense SC-210 jednotka „rodič“ (prijímač) jednotka „baby“ (vysielač) Napäťový zdroj s dobíjačkou 2 x NiMH dobíjateľné batérie (1.2V, 750mAh) Napäťový zdroj s prívodnou šnúrou veľkosť detskej jednotky: 9 x 9 x 3 cm veľkosť rodičovskej jednotky: 11 x 5,5 x 2 cm doba s nabitou bateriou: až 10 hodín dosah: až 300 m Charakteristika Hisense SC-210 elektrická pestúnka Monitor zvuku Hisense BABYSENSE SC-210 slúži na sledovanie zvuku Vášho dieťatka. Ak sa zobudí, budete o tom vedieť aj keď nebudete pri ňom. Môžete tak efektívne využiť čas počas spánku Vášho dieťaťatka. Užitočný pomocník za výbornú cenu, ktorý by nemal chýbať vo Vašej výbavičke. Tento monitor zvukov dieťaťa je jedným z radu pomocníkov pri starostlivosti o vaše dieťa ale nemal by byť používaný ako náhrada zodpovedného a riadneho dohľadu nad vašim dieťaťom. Tento monitor zvukov dieťaťa poskytuje rodičom alebo opatrovateľom akési dodatočné uistenie vo forme prenosu zvukov dieťaťa v čase keď nie ste v tej istej izbe s dieťaťom ale zároveň, že ste vždy v dosahu počuteľnosti tohto monitora. Monitor na kontrolu zvukov dieťaťa SC-210 nie je zdravotníckou pomôckou a tiež nie je zariadením na predchádzanie prípadov Syndrómu náhleho úmrtia dojčaťa (SIDS). Tiež by ste sa nemali spoliehať len na tento monitor. Je dôležité, aby ste svoje dieťa pravidelne osobne kontrolovali. Monitor na kontrolu zvukov dieťaťa SC-210 ponúka najlepšiu DECT technológiu, fungujúcu na 1,8 GHz frekvencii čo eliminuje potenciálne rušenie od iných bežných bezdrôtových zariadení akými sú napr.: bezdrôtové telefóny, bezdrôtové siete (Wi-Fi), Bluetooth a bezdrôtové počítačové zariadenia. Rodičovská jednotka detskej opatrovateľky Babysense SC-210 umožňuje obojsmernú komunikáciu rodiča s dieťaťom v režime "TALK". (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hisense SC-210 digitálny monitor na kontrolu zvukov

Whadda WSMI132 LED kit na kontrolu polarity káblov.

Whadda WSMI132 LED kit na kontrolu polarity káblov.
Detail

Skontrolujte kontinuitu káblov a identifikujte jednotlivé vodiče. Perfektný nástroj na kontrolu polarity reproduktorového kábla. LED displej pre prerušený obvod, skrat a správnu alebo nesprávnu polaritu. Ovládanie tlačidlom s automatickým vypnutím. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Whadda WSMI132 LED kit na kontrolu polarity káblov.

GEKO Prípravok na kontrolu napnutia rozvodového remeňa (G02681)

GEKO Prípravok na kontrolu napnutia rozvodového remeňa (G02681)
Detail

Náradie pre automechanikov – na kontrolu napnutia remeňa, údaje o správnom nastavení sú dané výrobcom vozidla (alza.sk)

Podobné produkty ako GEKO Prípravok na kontrolu napnutia rozvodového remeňa (G02681)

LODOS Mlynček na kávu 1932 prírodný (12/5)

LODOS Mlynček na kávu 1932 prírodný (12/5)
Detail

Mlynček na kávu – ručný, osadený mlecími kameňmi, kovový mlecí mechanizmus, s plochými kameňmi, materiál tela drevo, rozmery 20,5 × 12,5 × 12,5 cm (V׊×H), drevená farba Príprava kávy je rituál, ktorý zahŕňa aj mletie zŕn. Ručný mlynček na kávu LODOS je nutnosťou pre prípravu naozaj kvalitného nápoja. Nie je z plastu, ale z ušľachtilých materiálov, takže poteší oko aj svojím dizajnom. O mletie sa starajú ploché kamene, ktoré kvalitne namelú všetky kávové zrná na rovnako hrubé čiastočky. Mlynček na kávu LODOS Mlynček na kávu 1932 prírodný je veľmi vhodným doplnkom k praktickému french pressu, aeropressu alebo dripperu. Rozhodujúce prednosti ručného mlynčeka na kávu LODOS Mlynček na kávu 1932 prírodný Klasické ploché mlecie kamene Materiál mlynčeka na kávu: Drevo (alza.sk)

Podobné produkty ako LODOS Mlynček na kávu 1932 prírodný (12/5)

Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Peach 50 ml

Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Peach 50 ml
Detail

Biorepair Kids 0-6, 50 ml, Detské zubné pasty pre deti, Zubná pasta Biorepair Kids 0-6 dokonale čistí detské zuby a udržuje ich biele a zdravé. Vlastnosti: spoľahlivo čistí zuby posilňuje zubnú sklovinu príjemne chutí Zloženie: bez fluoridu Použitie: Je vhodné používať pastu aspoň 2× denne, ráno a večer alebo aj po každom jedle. Po použití pasty ústa dôkladne vypláchnite. (notino.sk)

Podobné produkty ako Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Peach 50 ml

Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Grape 50 ml

Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Grape 50 ml
Detail

Biorepair Kids 0-6, 50 ml, Detské zubné pasty pre deti, Zubná pasta Biorepair Kids 0-6 dokonale čistí detské zuby a udržuje ich biele a zdravé. Vlastnosti: spoľahlivo čistí zuby posilňuje zubnú sklovinu príjemne chutí Zloženie: bez fluoridu Použitie: Je vhodné používať pastu aspoň 2× denne, ráno a večer alebo aj po každom jedle. Po použití pasty ústa dôkladne vypláchnite. (notino.sk)

Podobné produkty ako Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Grape 50 ml

Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Strawberry 50 ml

Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Strawberry 50 ml
Detail

Biorepair Kids 0-6, 50 ml, Detské zubné pasty pre deti, Zubná pasta Biorepair Kids 0-6 dokonale čistí detské zuby a udržuje ich biele a zdravé. Vlastnosti: zabraňuje vzniku zubných kazov príjemne chutí regeneruje zubnú sklovinu Zloženie: bez fluoridu Použitie: Pastu naneste na zubnú kefku a čistite zuby jemnými krúživými pohybmi. (notino.sk)

Podobné produkty ako Biorepair Kids 0-6 zubná pasta pre deti na obnovenie zubnej skloviny Strawberry 50 ml

Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo RS Racing šedo-čierne (11820)

Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Kvalitné autopoťahy Walser RS ??Racing v šedo-čiernej farbe vyladia interiér vášho vozidla do závodného štýlu. Súprava poťahov na auto Walser obsahuje kompletné pokrytie pre všetkých 5 sedadiel vo vozidle vrátane oddelených opierok hlavy.Zadný diel autopoťahov Walser RS ??Racing môžete ľahko rozdeliť na tretiny alebo polovicu vďaka skrytým všitým zipsom. Sedacia časť je vyrobená zo 100 % polyesteru a navyše je pridaná mäkká penová podšívka. Poťahy sú certifikované do vozidiel s bočnými airbagmi v sedadlách.Hlavné prednosti – Autopoťahy Walser RS ??RacingKompletná súprava pre 5 sedadiel vrátane hlavových opierokZávodný motív – šedo-čierna farbaUrčené na použitie s bočnými airbagmi sedadielSkryté zipsy v zadnom diele pre rozdeleniePrať je možné na 30 stupňov (alza.sk)

Podobné produkty ako Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo RS Racing šedo-čierne (11820)

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 68 - 60x40 cm

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 68 - 60x40 cm
Detail

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 68 - 60x40 cm Vlastnosti Moderné dekorácie, obrazy na stenu do interiéru, ktoré nemajú na internete konkurenciuSú polovične alebo celkovo potlačené na pravé, pevné krištáľové zrkadlo tej najvyššej kvalityObraz na zrkadle je tlačený špeciálnou švajčiarskou technikou, vďaka ktorej na ňom farby nikdy nevyblednúVystihuje ich jedinečnosť, originalita, úplná novosť a najvyššia kvalitaNajnovšia dizajnová novinka, ktorú v tvojom okolí ešte nikto nemáVyrobené v EUVýhodyRýchla a ľahká údržba, stačí len pretrieť handričkou na zrkadloV cene je aj balenie v pevnom drevenom boxe, v ktorom sa obraz nepoškodíHrany zrkadla sú zabrúsené, nie sú ostré. Jednoduchý závesný systémVhodné aj do vonkajšieho priestoru, nielen do interiéruAko zavesiť Obraz na zrkadle Mirrora na stenu?Inštalácia obrazu je úplne jednoduchá, keďže ide o špeciálny závesný systém. Zaveste ho opatrne na dobre navŕtaný úchyt s hmoždinkou. Hmoždinku prispôsobte materiálu a hrúbke vašej steny. Obraz váži v priemere 3kg.Parametre produktuMateriál - krištáľové zrkadloVýška - 60cmŠírka - 40cmHrúbka - 4mmHmotnosť - 2,3kg (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 68 - 60x40 cm

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 69 - 60x40 cm

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 69 - 60x40 cm
Detail

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 69 - 60x40 cm Vlastnosti Moderné dekorácie, obrazy na stenu do interiéru, ktoré nemajú na internete konkurenciuSú polovične alebo celkovo potlačené na pravé, pevné krištáľové zrkadlo tej najvyššej kvalityObraz na zrkadle je tlačený špeciálnou švajčiarskou technikou, vďaka ktorej na ňom farby nikdy nevyblednúVystihuje ich jedinečnosť, originalita, úplná novosť a najvyššia kvalitaNajnovšia dizajnová novinka, ktorú v tvojom okolí ešte nikto nemáVyrobené v EUVýhodyRýchla a ľahká údržba, stačí len pretrieť handričkou na zrkadloV cene je aj balenie v pevnom drevenom boxe, v ktorom sa obraz nepoškodíHrany zrkadla sú zabrúsené, nie sú ostré. Jednoduchý závesný systémVhodné aj do vonkajšieho priestoru, nielen do interiéruAko zavesiť Obraz na zrkadle Mirrora na stenu?Inštalácia obrazu je úplne jednoduchá, keďže ide o špeciálny závesný systém. Zaveste ho opatrne na dobre navŕtaný úchyt s hmoždinkou. Hmoždinku prispôsobte materiálu a hrúbke vašej steny. Obraz váži v priemere 3kg.Parametre produktuMateriál - krištáľové zrkadloVýška - 60cmŠírka - 40cmHrúbka - 4mmHmotnosť - 2,3kg (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 69 - 60x40 cm

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm
Detail

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm Vlastnosti Moderné dekorácie, obrazy na stenu do interiéru, ktoré nemajú na internete konkurenciuSú polovične alebo celkovo potlačené na pravé, pevné krištáľové zrkadlo tej najvyššej kvalityObraz na zrkadle je tlačený špeciálnou švajčiarskou technikou, vďaka ktorej na ňom farby nikdy nevyblednúVystihuje ich jedinečnosť, originalita, úplná novosť a najvyššia kvalitaNajnovšia dizajnová novinka, ktorú v tvojom okolí ešte nikto nemáVyrobené v EUVýhodyRýchla a ľahká údržba, stačí len pretrieť handričkou na zrkadloV cene je aj balenie v pevnom drevenom boxe, v ktorom sa obraz nepoškodíHrany zrkadla sú zabrúsené, nie sú ostré. Jednoduchý závesný systémVhodné aj do vonkajšieho priestoru, nielen do interiéruAko zavesiť Obraz na zrkadle Mirrora na stenu?Inštalácia obrazu je úplne jednoduchá, keďže ide o špeciálny závesný systém. Zaveste ho opatrne na dobre navŕtaný úchyt s hmoždinkou. Hmoždinku prispôsobte materiálu a hrúbke vašej steny. Obraz váži v priemere 3kg.Parametre produktuMateriál - krištáľové zrkadloVýška - 60cmŠírka - 40cmHrúbka - 4mmHmotnosť - 2,3kg (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 67 - 60x40 cm

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 67 - 60x40 cm
Detail

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 67 - 60x40 cm Vlastnosti Moderné dekorácie, obrazy na stenu do interiéru, ktoré nemajú na internete konkurenciuSú polovične alebo celkovo potlačené na pravé, pevné krištáľové zrkadlo tej najvyššej kvalityObraz na zrkadle je tlačený špeciálnou švajčiarskou technikou, vďaka ktorej na ňom farby nikdy nevyblednúVystihuje ich jedinečnosť, originalita, úplná novosť a najvyššia kvalitaNajnovšia dizajnová novinka, ktorú v tvojom okolí ešte nikto nemáVyrobené v EUVýhodyRýchla a ľahká údržba, stačí len pretrieť handričkou na zrkadloV cene je aj balenie v pevnom drevenom boxe, v ktorom sa obraz nepoškodíHrany zrkadla sú zabrúsené, nie sú ostré. Jednoduchý závesný systémVhodné aj do vonkajšieho priestoru, nielen do interiéruAko zavesiť Obraz na zrkadle Mirrora na stenu?Inštalácia obrazu je úplne jednoduchá, keďže ide o špeciálny závesný systém. Zaveste ho opatrne na dobre navŕtaný úchyt s hmoždinkou. Hmoždinku prispôsobte materiálu a hrúbke vašej steny. Obraz váži v priemere 3kg.Parametre produktuMateriál - krištáľové zrkadloVýška - 60cmŠírka - 40cmHrúbka - 4mmHmotnosť - 2,3kg (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 67 - 60x40 cm

COMPASS Zrkadlo detské na zadné sedadlo, 17 cm

COMPASS Zrkadlo detské na zadné sedadlo, 17 cm
Detail

COMPASS Zrkadlo detské na zadné sedadlo, 17 cm z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Výbava a príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 10.19 €. Zakrivená zrkadlová plocha zaisťuje maximálny polomer viditeľnosti, tým znižuje riziko nehôd pri otáčaní a pohľade na zadné sedačky. Zrkadlo je vyrobené z plastu pre zaistenie maximálnej bezpečnosti použitia. Jednoduchá a bezpečná inštalácia bez potreby použiť náradie, vhodná pre všetky hlavové opierky sedadiel. Zrkadlo sa iba upne pomocou popruhu so sponou za opierku hlavy. Technické údaje: zrkadlo sférické priemer zrkadla: 17 cm materiál: plast upevnenie: na opierku hlavy uchytenie: sťahovací popruh Obsah balenia: 1 x zrkadlo (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako COMPASS Zrkadlo detské na zadné sedadlo, 17 cm

SIGIKID Nerezový box na desiatu psíkovia modrý 18 x 12 x 5 cm

SIGIKID Nerezový box na desiatu psíkovia modrý 18 x 12 x 5 cm
Detail

Šikovný a páčivý nerezový box pre naše deti - to je box na desiatu od známej značky Sigikid, ktorá sa špecializuje na tovar pre deti. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SIGIKID Nerezový box na desiatu psíkovia modrý 18 x 12 x 5 cm

Wibo Lip Sensation lesk na pery #12 5 g

Wibo Lip Sensation lesk na pery #12 5 g
Detail

Wibo Lip Sensation, 5 g, Lesky na pery pre ženy, Lesk na pery Wibo Lip Sensation zaistí vašim perám krásny vzhľad. Vlastnosti: hydratuje a zvláčňuje pery vyhladzuje jemné linky na perách Použitie: Naneste na pery rovnomernú vrstvu pomocou aplikátora. (notino.sk)

Podobné produkty ako Wibo Lip Sensation lesk na pery #12 5 g

Strieborná retiazka 26143

Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Strieborná retiazka 26143
Walser interiérové zrkadlo na kontrolu detí na zadných sedačkách 12,5 × 6 cm (26143), Naturprodukt Izofet Slim na kontrolu hmotnosti (8595026108462), Košík na pečivo textilný Villeroy & Boch Artesano 12,5 × 12,5 cm (221141224), Siguro Dóza na potraviny Bamboo, 280 ml, 12,5 × 6 × 6 cm (SGR-FO-G403BB), GEKO Prípravok na kontrolu napnutia rozvodového remeňa (G02681), Zolux Sieťka na ryby teleskopická 12,5 cm (3336023764313), Walser sieť na uskladnenie vecí závesná na zadné sedadlá 30 × 65 cm (16522), ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2754808), ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2756827), ACI spätné zrkadlo na Mazda 6 (2754807), Walser podložka na sedenie Cool Lucy (27008), Orion Lis na citrusy sklo priemer 12,5 cm (7013499900), Gardena - Náhradné nože na kríky, 12,5 cm (2342-20), MELLET Plynová vzpera zadných dverí na BMW 6, 03- (0660Z82), Walser podložka na sedadlo Noppi magnetická čierna (14186), Walser podložka na sedadlo Grafis čierna/sivá (14230), Orion - Hrniec na mlieko, nerez ANETT, pr. 12,5 cm (113310), Košík na pečivo buk APS 34 × 26 × 12,5 cm (227772680), Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Mendoza sivé (11795), Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Allessandro čierne (11799), Walser poťahy sedadiel na predné sedačky Allessandro čierne (11798), Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Flash antracitové (12474), Walser vankúšik cestovný/golier na krk Cozy Clara (27012), Walser organizér Midi s držiakom na tablet čierny (26146), Walser vankúšik cestovný/golier na krk Cool Clara (27005), Walser vankúšik cestovný/golier na krk Comfort Jill (27006), Kuchynský mixér na batérie; svetlo, zvuk 26,5 × 19 × 12,5 cm (5901271539013), Cobbys Pet Twister Toy plastový kolotoč na stojane 12,5 cm (8016040105744), Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Hastings červené/čierne (11809), Walser poťahy sedadiel na celé vozidlo Racing strieborné/čierne (12468)