Weber smokey joe® premium o 37 cm, spring green (1127704)

Produkt Weber smokey joe® premium o 37 cm, spring green (1127704) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Weber smokey joe® premium o 37 cm, spring green (1127704) upraviť a produkt hľadať znova.

Weber Smokey Joe Premium čierny 37 cm (1121004)

Weber Smokey Joe Premium čierny 37 cm (1121004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný, rozmery 43,2 × 36,1 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu smaltový Štýlové grilovanie a piknik na záhrade, v parku alebo napríklad na pláži si môžete dopriať s kompaktným grilom Weber Smokey Joe Premium. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť 4,4 kg vám umožnia zobrať ho so sebou kamkoľvek budete chcieť. Gril Smokey Joe je vybavený dávkovačom brikiet a vetracími prieduchmi, ktoré zaistia zdravé grilovanie. Kotol aj poklop grilu sú vyrobené z porcelánom smaltovanej ocele, vďaka čomu sa dá gril ľahko čistiť a má dlhú životnosť. Grilovanie kdekoľvek budete chcieť nebolo nikdy jednoduchšie – gril Weber Smokey Joe Premium je ľahko prenosný, no napriek tomu pevný a stabilný.Kľúčové vlastnosti uhlíkového grilu Weber Smokey Joe PremiumNízka hmotnosť a kompaktná veľkosť grilu na jednoduché prenášaniePostranné prieduchy na kontrolovaný prívod vzduchu a zdravé grilovaniePoklop i kotol zo špeciálnej porcelánom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Joe Premium čierny 37 cm (1121004) , Weber smokey joe® premium o 37 cm, spring green (1127704)

Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory (1125004)

Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory (1125004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 1369 cm2, rozmery 43 × 42 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 4,4 kg Hľadáte kompaktný gril, ktorý skvele poslúži pri kempovaní alebo na piknik? Potom je tu pre vás Smokey Joe Premium značky Weber. Tento kotlový gril na uhlie sa vďaka malej hmotnosti ľahko prenáša. Ľahkej manipulácii pomôže aj klipsa na prenesenie grilu, ktorá zaisťuje poklop pri preprave alebo ho pridrží na boku ako ochranu proti vetru. Kotol s poklopom sú vyrobené z porcelánom smaltovej špeciálnej ocele, ktorá grilu zaisťujú dlhú životnosť a jednoduché čistenie. Praktickou novinkou sú postranné prieduchy pre jednoduchú reguláciu teploty a dávkovač brikiet pre ich presné odmeranie. Na 37 cm masívnom rošte z ocele si pripravíte obľúbené jedlo, ktoré dokonale ugrilujete. Po vybratí roštu gril Smokey Joe Premium poslúži ako malé... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory (1125004) , Weber smokey joe® premium o 37 cm, slate blue (1126804)

Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Spring Green (1127704)

Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Spring Green (1127704)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, prenosný, grilovacia plocha 1369 cm2, rozmery 43 × 42 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 4,4 kg Hľadáte kompaktný gril, ktorý vám skvele poslúži pri kempovaní alebo na piknik? Potom je tu pre vás Smokey Joe Premium od značky Weber. Tento kotlový gril na uhlie sa vďaka nízkej hmotnosti ľahko prenáša. V ľahkej manipulácii vám pomôže aj klips na prenášanie, ktorý zaisťuje poklop pri preprave alebo ho pridrží na strane ako ochranu proti vetru. Kotol s poklopom je vyrobený zo špeciálnej ocele smaltovanej porcelánom, ktorá grilu zaistí dlhú životnosť a jednoduché čistenie. Praktickou novinkou sú postranné prieduchy na jednoduchú reguláciu teploty a dávkovač brikiet na ich presné odmeranie. Na 37 cm masívnom rošte z ocele si pripravíte vaše obľúbené jedlo, ktoré dokonale ugrilujete. Po vybratí roštu vám gril Smokey Joe Premium poslúži ako malé ohnisko či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Spring Green (1127704) , Weber smokey joe® premium, priemer 37 cm, ivory (1125004)

Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Slate Blue (1126804)

Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Slate Blue (1126804)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 1369 cm2, rozmery 43 × 42 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 4,4 kg Hľadáte kompaktný gril, ktorý vám skvele poslúži pri kempovaní alebo na piknik? Potom je tu pre vás Smokey Joe Premium od značky Weber. Tento kotlový gril na uhlie sa vďaka nízkej hmotnosti ľahko prenáša. V ľahkej manipulácii vám pomôže aj klipsa na prenášanie, ktorá zaisťuje poklop pri preprave alebo ho pridrží na strane ako ochranu proti vetru. Kotol s poklopom sú vyrobené z porcelánom smaltovej špeciálnej ocele, ktorá grilu zaistí dlhú životnosť a jednoduché čistenie. Praktickou vychytávkou sú postranné prieduchy na jednoduchú reguláciu teploty a dávkovač brikiet na ich presné odmeranie. Na 37 cm masívnom rošte z ocele si pripravíte vaše obľúbené jedlo, ktoré dokonale ugrilujete. Po vybratí roštu vám gril Smokey Joe... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Slate Blue (1126804) , Weber smokey joe premium čierny 37 cm (1121004)

Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 47 cm, Black (721004)

Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 47 cm, Black (721004)
Detail

Udiareň – rozmery udiarne (V׊×H): 105.9×50×50 cm Udiareň Weber Mountain Cooker Smoker v elegantnej čiernej farbe s povrchom smaltovaným porcelánom, ktorý výborne akumuluje teplo a má zároveň dlhú životnosť. V poklope je integrovaný teplomer informujúci o teplote vnútri, praktická rukoväť a regulátor vzduchu, ktorý otvárate či zatvárate podľa návodu. V strednej časti sú umiestnené 2 grilovacie rošty s priemerom 47 cm z kvalitnej poniklovanej ocele uložené v dvoch stupňoch nad sebou. Vďaka nim je možné nielen údiť, ale súčasne aj grilovať. Na spodný rošt môžete naskladať prílohu či zeleninu a pripravovať ju súčasne s mäsom na hornom rošte alebo na každom rošte údiť iný druh mäsa. S udiarňou Weber Mountain Cooker Smoker vás bude grilovanie a údenie baviť. Kľúčové vlastnosti udiarne Weber Mountain Cooker Smoker, 47 cmKvalitný povrch smaltovaný porcelánomV poklope integrovaný teplomer, rukoväť a regulátor vzduchu2 grilovacie rošty s priemerom 47 cm z kvalitnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 47 cm, Black (721004) , Weber premium kámen na pizzu kulatý o 42 cm (8830)

Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 57 cm, Black (731004)

Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 57 cm, Black (731004)
Detail

Udiareň – rozmery udiarne (V׊×H): 123.2×58.4×61 cm Udiareň Weber Mountain Cooker Smoker v elegantnej čiernej farbe s povrchom smaltovaným porcelánom, ktorý výborne akumuluje teplo a má zároveň dlhú životnosť. V poklope je integrovaný teplomer informujúci o teplote vnútri, praktická rukoväť a regulátor vzduchu, ktorý otvárate či zatvárate podľa návodu. V strednej časti sú umiestnené 2 grilovacie rošty s priemerom 57 cm z kvalitnej poniklovanej ocele uložené v dvoch stupňoch nad sebou. Vďaka nim je možné nielen údiť, ale súčasne aj grilovať. Na spodný rošt môžete naskladať prílohu či zeleninu a pripravovať ju súčasne s mäsom na hornom rošte alebo na každom rošte údiť iný druh mäsa. S udiarňou Weber Mountain Cooker Smoker vás bude grilovanie a údenie baviť. Kľúčové vlastnosti udiarne Weber Mountain Cooker Smoker, 57 cm Kvalitný povrch smaltovaný porcelánomV poklope integrovaný teplomer, rukoväť a regulátor vzduchu2 grilovacie rošty s priemerom 57 cm z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 57 cm, Black (731004) , Weber compact o 57 cm, black (1321004)

Čierny odkladací stolík Kave Home, ø 37 cm

Čierny odkladací stolík Kave Home, ø 37 cm
Detail

Kave Home - to je podmanivý šarm, kvalitné materiály a dokonalá škandinávska čistota, ktorá si celkom podmaní vaše srdce. Nebojte sa nakombinovať rovno niekoľko kúskov a vytvoriť si tak svoj vlastný domov snov ♥ (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny odkladací stolík Kave Home, ø 37 cm , Weber ochranný obal premium na grily summit®™ charcoal (7173)

Čierne závesné svietidlo White Label Lena, ø 37 cm

Čierne závesné svietidlo White Label Lena, ø 37 cm
Detail

Svietidlá už dávno nie sú len fádne, avšak nenahraditeľné prvky v interiéri. Svoje o tom vie značka White Label, ktorej produkty sa pýšia nápaditým vzhľadom, funkčnosťou a prvotriednym spracovaním. Bez väčších ťažkostí upútajú pozornosť nejednej návštevy. Dôkazom je aj toto závesné svietidlo z kolekcie Lena, ktoré vďaka tienidlu s práškovou povrchovou úpravou v čiernej farbe dodá aj obyčajnej obývačke punc luxusu. Poznámka: rozmery montury - priemer 11,5 cm, výška 2,5 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierne závesné svietidlo White Label Lena, ø 37 cm , Weber rukavice premium (6472)

Oceľová forma na pizzu Guardini Pizza, ø 37 cm

Oceľová forma na pizzu Guardini Pizza, ø 37 cm
Detail

Čím si vás získajú formy na pečenie od talianskej značky Guardini? Medzi ich spoločné črty patrí najmä ľahká údržba či odolnosť proti poškriabaniu. Hi-Top oceľ s dvojvrstvovým nepriľnavým povrchom Skandia Xtreme Plus zaisťuje rovnomernú distribúciu tepla, čím efektívne znižuje množstvo vynaloženej energie, a tým aj vašu peňaženku. Pri správnej starostlivosti sa vám odvďačí dlhou výdržou, a preto sme vám detailne spísali, ako na to: • Pred prvým použitím formu dôkladne umyte. • Pred pečením vnútornú stranu zľahka potrite olejom, maslom či margarínom. • Pred vybratím torty z formy ju nechajte vždy aspoň čiastočne vychladnúť. • Nie je vhodné používať inde, než v rúre, kde by teplota nemala prekročiť 230 °C. Ani tam ju však nedávajte prázdnu, pretože by došlo k znehodnoteniu jej kvality. • Po každom použití formu dôkladne umyte v ruke pomocou mydla a následne dôkladne vysušte. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Oceľová forma na pizzu Guardini Pizza, ø 37 cm , Weber ochranný obal premium na master-touch premium 57 cm (7186)

Weber Compact O 57 cm, Black (1321004)

Weber Compact O 57 cm, Black (1321004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 2552 cm2, rozmery 61 × 61 × 61 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, dymovod, odkladacia plocha, pojazdný vozík, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 10 kg Pustite sa do grilovania s grilom Weber Compact, s ktorým si pripravíte vynikajúce jedlo. Tento klasický kotlový gril na drevené uhlie si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj bezpečnostnými vlastnosťami. S kotlom s priemerom 57 cm môžete pohostiť až 10 hladných stravníkov na 3-násobne niklovanom oceľovom grilovacom rošte. Poklop vám svojou výškou dovolí pri grilovaní najrôznejšie spôsoby úpravy jedál, ako je napríklad pečenie, varenie, smaženie alebo zapekanie. Držadlo na poklope je úplne bezpečné vďaka nylonovej rukoväti zosilnenej skleným vláknom. S tromi vetracími prieduchmi na kotle a poklope jednoducho nastavíte prívod vzduchu na požadovanú teplotu grilovania. Hliníková... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Compact O 57 cm, Black (1321004) , Weber lumin obal premium (7199)

Weber Ochranný obal Premium na Master-Touch Premium 57 cm (7186)

Weber Ochranný obal Premium na Master-Touch Premium 57 cm (7186)
Detail

Obal na gril Weber Master-Touch a Original Kettle – nepromokavý, umývateľný, odolný proti UV žiareniu, uchytenie na suchý zips, materiál vinyl, výška 57 cm, čierna farba Ochranný obal Weber Premium dokonale chráni gril Master-Touch Premium. Zabezpečí mu ochranu pred poveternostnými vplyvmi i nečistotami. Vyrobený je z veľmi kvalitného polyesteru a vyniká svojím nepremokavým vyhotovením. Tkanina je navyše doplnená o UV inhibítory, ktoré zabraňujú jeho vyblednutiu. Ku grilu ho ľahko upevníte pomocou upínacích pásikov. Ochranný obal Weber skvele ochráni gril, keď ho práve nebudete používať. Kľúčové vlastnosti ochranného obalu Weber Premium pre Master-Touch Premium 57 cmOchranný obal určený na gril Master-Touch PremiumPostará sa o ochranu pred poveternostnými vplyvmi i nečistotamiVyrobený z veľmi kvalitného polyesteruOchranný obal Weber je nepremokavýKu grilu sa upevňuje pomocou upínacích pásikovFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Ochranný obal Premium na Master-Touch Premium 57 cm (7186) , Weber obracačka premium, čierna (6673)

Modro-biela keramický servírovací tanier Villa Altachiara Positano, ø 37 cm

Modro-biela keramický servírovací tanier Villa Altachiara Positano, ø 37 cm
Detail

Ak si vás tiež podmanila vzdušná atmosféra Stredomoria, potom si vás riad od talianskej značky Villa Altachiara zaručene získa. Nielenže je však charakteristický krásnym vzhľadom, zároveň nie je ochudobnený o praktickú stránku. Keramický materiál mu prepožičiava zvýšenú mechanickú odolnosť a v neposlednom rade aj ľahkú údržbu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modro-biela keramický servírovací tanier Villa Altachiara Positano, ø 37 cm , Tescoma wok premium o 28 cm (602328.00)

Závesné svietidlo v zlatej farbe White Label Lena, ø 37 cm

Závesné svietidlo v zlatej farbe White Label Lena, ø 37 cm
Detail

Svietidlá už dávno nie sú len fádne, avšak nenahraditeľné prvky v interiéri. Svoje o tom vie značka White Label, ktorej produkty sa pýšia nápaditým vzhľadom, funkčnosťou a prvotriednym spracovaním. Bez väčších ťažkostí upútajú pozornosť nejednej návštevy. Dôkazom je aj toto závesné svietidlo z kolekcie Lena, ktoré vďaka tienidlu s práškovou povrchovou úpravou v čiernej farbe dodá aj obyčajnej obývačke punc luxusu. Poznámka: rozmery montury - priemer 11,5 cm, výška 2,5 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Závesné svietidlo v zlatej farbe White Label Lena, ø 37 cm , Limonádový joe

Berkley umelé nástrahy gulp honey worm spring green 3,3 cm

Berkley umelé nástrahy gulp honey worm spring green 3,3 cm
Detail

Gulp! nástrahy sú 100% biologicky rozložiteľné mäkké návnady vyrobené zo škrobu a živíc na báze vody, nie z plastu. Vďaka ich zloženiu a použití živíc na báze vody je rozptyl atraktantov 400x rýchlejšie oproti klasickým gumovým nástrahám. Uvoľňovanie arómy nastáva okamžite po dopade nástrahy do vody a pokračuje vo vytváraní pachovej stopy a lákaní rýb z väčších vzdialeností. Porézny materiál veľmi dobre nasáva tekuté atraktanty a uvoľňuje ich pri každom útoku dravca. Nástrahy môžu byť dipované tekutými atraktanty a arómami nekonečne veľa krát! Pri chytaní na nástrahy Gulp! je dôležité pomalé vedenie nástrahy, pre lepšie využitie schopnosti nástrahy uvoľňovať arómu a zanechávať pachovú stopu. Berkley Honey Worm patrí medzi najúspešnejšie nástrahy pre lov pstruhov v tečúcich, ale aj stojatých vodách. Vo verzii Gulp! sú dostupné v siedmich farbách, vo veľkosti 3,3 cm a 4,5 cm. Farba: BLACK, BUBBLE GUM, CHARTREUSE, HONEY YELLOW, MILKY WHITE, NATURAL, ORANGE (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley umelé nástrahy gulp honey worm spring green 3,3 cm , Alaska joe

Tanier Bonna Spring Gourmet o 21 cm

Tanier Bonna Spring Gourmet o 21 cm
Detail

Tanier z kolekcie Bonna. Model vyrobený z porcelánu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tanier Bonna Spring Gourmet o 21 cm , Weber soľnička a korenička premium (17275)

Tanier Bonna Spring Gourmet o 25 cm

Tanier Bonna Spring Gourmet o 25 cm
Detail

Tanier z kolekcie Bonna. Model vyrobený z porcelánu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tanier Bonna Spring Gourmet o 25 cm , Hannah arrant 3 spring green/cloudy gray (8591203088312)

Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 7 cm 8 ks

Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 7 cm 8 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 7 cm 8 ks , 32 samsung smart monitor m8 spring green (ls32bm80guuxen)

Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 5 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 5 cm 10 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 5 cm 10 ks , Kolonožka premium green (8594176638218)

Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 3 cm 12 ks

Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 3 cm 12 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green white - 3 cm 12 ks , Nalgene otf spring green 650 ml with iguana green & white cap (661195566247)

Weber rukavice Premium (6472)

Weber rukavice Premium (6472)
Detail

Rukavice na grilovanie – ľavá, univerzálna veľkosť, pútko na zavesenie, 1 rukavica v balení, čierna farba Uľahčite si prácu pri grilovaní s modernými nástrojmi od firmy Weber. Rukavice Weber 6472 ocenia predovšetkým tí, ktorí dbajú na svoju bezpečnosť pri grilovaní. Elegantné čierne rukavice dokonale ochránia nielen vaše prsty a dlane, ale vďaka dlhému strihu tiež predlaktia. Rukavice sú vyrobené z nehorľavej bavlny a disponujú praktickým pútkom na zavesenie. Kľúčové vlastnosti rukavíc Weber 6472Bezpečnostné rukavice Weber 6472 pre dokonalú ochranu pri grilovaníElegantné čierne vyhotovenie s logomOdolná nehorľavá bavlna a praktické pútko na zavesenie (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber rukavice Premium (6472) , Weber premium drevené uhlie, 3 kg (17824)

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 7 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 7 cm 10 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 7 cm 10 ks , Weber premium drevené uhlie, 10 kg (17826)

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 9 cm 8 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 9 cm 8 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 9 cm 8 ks , Weber premium drevené uhlie, 5 kg (17825)

Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green white - 4,5 cm 8 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green white - 4,5 cm 8 ks
Detail

Pri výrobe nástrahy je použité zloženie PowerBait. Má veľký povrch na rozptýlenie chutí. Nástrahu je možné dokonale skombinovať so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami na lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green white - 4,5 cm 8 ks , Hannah arrant 4 spring green / cloudy gray ii (8591203453820)

Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green white - 3,5 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green white - 3,5 cm 10 ks
Detail

Pri výrobe nástrahy je použité zloženie PowerBait. Má veľký povrch na rozptýlenie chutí. Nástrahu je možné dokonale skombinovať so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami na lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green white - 3,5 cm 10 ks , Hannah tycoon 2 spring green/cloudy gray ii (8591203451567)

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 5 cm 12 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 5 cm 12 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green white - 5 cm 12 ks , Hannah tycoon 4 spring green/cloudy gray ii (8591203451581)

Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green sunshine yellow - 7 cm 8 ks

Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green sunshine yellow - 7 cm 8 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait naiad spring green sunshine yellow - 7 cm 8 ks , Hannah tycoon 3 spring green/cloudy gray ii (8591203451574)

Berkley gumová nástraha powerbait power honey worm 2,5 cm 25 ks spring green

Berkley gumová nástraha powerbait power honey worm 2,5 cm 25 ks spring green
Detail

Berkley PowerBait robí z každého rybára skvelého. Výrobcovia strávili viac ako 30 rokov zdokonaľovaním nástrahy, aby bola neodolateľná svojim tvarom i vôňou a chuťou. Vhodné na chytanie pstruhov, ostriežov alebo sivoňov. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power honey worm 2,5 cm 25 ks spring green , Weber® tál genesis® ii se 4 a 6 hořáky, litinový (7650)

Trixie Hracka pre macku so škrabadlom Ř 37 cm

Trixie Hracka pre macku so škrabadlom Ř 37 cm
Detail

Kvalitný Trixie Hracka pre macku so škrabadlom Ř 37 cm za 21.16 €. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Trixie Hracka pre macku so škrabadlom Ř 37 cm , Lego® technic lamborghini sián fkp 37 (5702016617535)

TESCOMA panvica i-PREMIUM o 20 cm

TESCOMA panvica i-PREMIUM o 20 cm
Detail

Panvica i-PREMIUM, špičková kuchynská panvica pre profesionálne i domáce použitie. Panvice a wok i-PREMIUM sú masívne odlievané panvice s vysoko odolným antiadhéznym povlakom vhodným pre kovové kuchynské náradie. Sú opatrené indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele, vhodné pre všetky typy varných dosiek. Rukoväte panvíc sú vyrobené z odolného plastu v kombinácii s nehrdzavejúcou oceľou pre bezpečnú manipuláciu. Jednoduchá údržba. Záruka 5 rokov. (4home.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA panvica i-PREMIUM o 20 cm , Weber® otáčací špíz spirit™ 2xx / 3xx (8519)

TESCOMA panvica i-PREMIUM ø 26 cm

TESCOMA panvica i-PREMIUM ø 26 cm
Detail

Panvice i-PREMIUM sú masívne odlievané panvice s vysoko odolným antiadhéznym povlakom vhodným pre kovové kuchynské náradie. Opatrené indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele, vhodné pre všetky typy sporákov. Rukoväte panvíc sú vyrobené z odolného plastu v kombinácii s nehrdzavejúcou oceľou.Vlastnosti: materiál: zliatina kovov, nehrdzavejúca oceľ, odolný plast záruka 5 rokov (4home.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA panvica i-PREMIUM ø 26 cm , Weber® tál spirit / spirit ii 300 séria (7579)

Tescoma Wok PREMIUM o 28 cm (602328.00)

Tescoma Wok PREMIUM o 28 cm (602328.00)
Detail

Wok vnútorný povrch nepriľnavý, vonkajší povrch oceľový, materiál panvice hliníková zliatina, vhodné do umývačky a indukčné dno, priemer horného okraja 28 cm, vonkajší priemer dna 19 cm, výška 8 cm Panvica Wok Tescoma PREMIUM premení vaše varenie v dokonalý zážitok. Vyrobte s ňou tie najlahodnejšie špeciality ázijskej kuchyne! Táto kvalitná panvica s indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele zaručuje perfektný rozvod tepla a tým aj rovnomerné varenie. Ergonomická rukoväť z odolného plastu zaistí ľahkú a pohodlnú manipuláciu pri varení.Antiadhézny povrch panvice je vysoko odolný voči poškriabaniu či inému mechanickému poškodeniu. Dovoľuje tak použitie aj kovového kuchynského náčinia. Jeho ďalšou výhodou je nepriľnavosť, vďaka ktorej môžete variť bez obáv z pripálenia pripravovaných pokrmov. Zaručene oceníte tiež úspornosť panvy spočívajúcu v kratšej dobe nahriatia.Panvica Tescoma Wok PREMIUM je možné používať na všetkých typoch tepelných zdrojov -... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Wok PREMIUM o 28 cm (602328.00)

IMPACKT IP1 M Spring green

IMPACKT IP1 M Spring green
Detail

Stredne veľký kufor IMPACKT IP1 M je ideálny pomocník na cesty trvajúce 3 až 7 dní. Obojstranný interiér je pre maximálnu prehľadnosť, optimálnu stabilitu a pohodlnú jazdu vybavený dvoma deliacimi prepážkami a elastickými popruhmi, ktoré pomôžu udržať vaše veci po dobu prepravy úhľadne zložené a na svojom mieste. O bezpečnosť vašich cenností sa postarají dve vnútorné vrecká, pogumovaný zips a integrovaný TSA zámok. Ekologicky šetrnejšie materiály pomáhajú znižovať dopad výroby na životné prostredie, preto je škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného plastu a látková podšívka zo 100 % z vytriedených recyklovaných PET fliaš. 4 odolné dvojkolieska otočné o 360° systém Click & Roll s tlačidlom na rýchlou výmenu koliesok bez použitia náradia integrovaný TSA zámok obojstranný systém balenia s textilnou priečkou a kompresnými popruhmi v oboch častiach kufra vodoodpudivý zip odľahčená hliníková rukoväť s aretáciou podšívka vyrobená zo 100 % z recyklovaného polyesteru škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného polypropylénu produkt vhodný pre vegánov predĺžená záruka 6 rokov (bagalio.sk)

Podobné produkty ako IMPACKT IP1 M Spring green

IMPACKT IP1 S Spring green

IMPACKT IP1 S Spring green
Detail

Príručný kufor IMPACKT IP1 S je ideálny pomocník na trojdenné cesty. Jeho veľkou výhodou je pogumovaný zips a TSA zámok s integrovaným USB portom, vďaka ktorému môžete počas čakania na letisku svoje zariadenia nabíjať pohodlne len s pomocou USB kábla bez otvárania kufra. Obojstranný interiér je pre maximálnu prehľadnosť, optimálnu stabilitu a pohodlnú jazdu vybavený dvoma deliacimi prepážkami a elastickými popruhmi, ktoré pomôžu udržať vaše veci po dobu prepravy úhľadne zložené a na svojom mieste. K dispozícii sú i dve vnútorné vrecká – jedna na cennosti, druhá na powerbanku. Ekologicky šetrnejšie materiály pomáhajú znižovať dopad výroby na životné prostredie, preto je škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného plastu a látková podšívka zo 100 % z vytriedených recyklovaných PET fliaš. 4 odolné dvojkolieska otočné o 360° systém Click & Roll s tlačidlom na rýchlou výmenu koliesok bez použitia náradia integrovaný TSA zámok s USB portom obojstranný systém balenia s textilnou priečkou a kompresnými popruhmi v oboch častiach kufra vodoodpudivý zips odľahčená hliníková rukoväť s aretáciou podšívka vyrobená zo 100 % z recyklovaného polyesteru škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného polypropylénu produkt vhodný pre vegánov kufor svojimi rozmermi spĺňa normy na palubnú batožinu väčšiny leteckých spoločností predĺžená záruka 6 rokov (bagalio.sk)

Podobné produkty ako IMPACKT IP1 S Spring green

IMPACKT IP1 L Spring green

IMPACKT IP1 L Spring green
Detail

Veľký kufor IMPACKT IP1 L je ideálny pomocník na cesty trvajúce dlhšie ako 7 dní. Obojstranný interiér je pre maximálnu prehľadnosť, optimálnu stabilitu a pohodlnú jazdu vybavený dvoma deliacimi prepážkami a elastickými popruhmi, ktoré pomôžu udržať vaše veci po dobu prepravy úhľadne zložené a na svojom mieste. O bezpečnosť vašich cenností sa postarají dve vnútorné vrecká, pogumovaný zips a integrovaný TSA zámok. Ekologicky šetrnejšie materiály pomáhajú znižovať dopad výroby na životné prostredie, preto je škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného plastu a látková podšívka zo 100 % z vytriedených recyklovaných PET fliaš. 4 odolné dvojkolieska otočné o 360° systém Click & Roll s tlačidlom na rýchlou výmenu koliesok bez použitia náradia integrovaný TSA zámok obojstranný systém balenia s textilnou priečkou a kompresnými popruhmi v oboch častiach kufra vodoodpudivý zip odľahčená hliníková rukoväť s aretáciou podšívka vyrobená zo 100 % z recyklovaného polyesteru škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného polypropylénu produkt vhodný pre vegánov predĺžená záruka 6 rokov (bagalio.sk)

Podobné produkty ako IMPACKT IP1 L Spring green

WEBER Obracačka Premium, čierna (6673)

WEBER Obracačka Premium, čierna (6673)
Detail

Obracačka – na grilovanie, z ušľachtilej ocele So špičkovou obracačkou na grilovanie WEBER Premium sa budete cítiť ako ozajstní majstri grilovania. Vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele s pohodlnou mäkkou rukoväťou s nekĺzavým povrchom vám presne padne do ruky a nezľakne sa ani ťažších kusov mäsa. Široká hlava obracačky je zase ideálna naobracanie krehkejších kúskov, ako sú napríklad rybie filety. Obracačka má navyše zahnutý krk, takže vaše ruky budú po celú dobu v úplnom bezpečí pred veľkými teplotami v grile. Hlavné prednosti obracačky na grilovanie WEBER PremiumTelo obracačky vyrobené z kvalitnej nerezovej ocelePohodlná mäkká rukoväť s nekĺzavým povrchomŠiroká hlava na ľahké obracanie väčších a krehkých pokrmov – napr. rýbObracačka WEBER Premium je dostatočne robustná a poradí si aj s ťažkými kusmi mäsaZahnutý krk na maximálne bezpečie pri grilovaníVhodná na umývanie v umývačke (alza.sk)

Podobné produkty ako WEBER Obracačka Premium, čierna (6673)

Detský protišmykový koberec Chilam Hello Spring, ø 140 cm

Detský protišmykový koberec Chilam Hello Spring, ø 140 cm
Detail

Detský protišmykový koberec Chilam Hello Spring, ø 140 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Detský protišmykový koberec Chilam Hello Spring, ø 140 cm

Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green sunshine yellow - 3,5 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green sunshine yellow - 3,5 cm 10 ks
Detail

Pri výrobe nástrahy je použité zloženie PowerBait. Má veľký povrch na rozptýlenie chutí. Nástrahu je možné dokonale skombinovať so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami na lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green sunshine yellow - 3,5 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green sunshine yellow - 4,5 cm 8 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green sunshine yellow - 4,5 cm 8 ks
Detail

Pri výrobe nástrahy je použité zloženie PowerBait. Má veľký povrch na rozptýlenie chutí. Nástrahu je možné dokonale skombinovať so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami na lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power pupa spring green sunshine yellow - 4,5 cm 8 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 5 cm 12 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 5 cm 12 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 5 cm 12 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power naiad spring green sunshine yellow - 5 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power naiad spring green sunshine yellow - 5 cm 10 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power naiad spring green sunshine yellow - 5 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 7 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 7 cm 10 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 7 cm 10 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 9 cm 8 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 9 cm 8 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power flail spring green sunshine yellow - 9 cm 8 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power naiad spring green sunshine yellow - 3 cm 12 ks

Berkley gumová nástraha powerbait power naiad spring green sunshine yellow - 3 cm 12 ks
Detail

Rebrá na tele poskytujú najväčšiu možnú plochu na uvoľnenie našej formuly PowerBait a pomôžu vám uloviť viac rýb! Zloženie PowerBait •Veľký povrch pre optimálny rozptyl chuti •Dokonale sa kombinuje so všetkými obľúbenými mäkkými nástrahami pre lov pstruhov v rybníkoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Berkley gumová nástraha powerbait power naiad spring green sunshine yellow - 3 cm 12 ks

Hey Joe Premium Classic shavetta

Hey Joe Premium Classic shavetta
Detail

Elegantná shavetta Hey Joe z nerezovej ocele potiahnutá vynikajúcim matným čiernym lakom. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium Classic shavetta

IMPACKT IP1 Beauty case Spring green

IMPACKT IP1 Beauty case Spring green
Detail

Kozmetika, líčenie, hygienické pomôcky, cestovný fén i notebook? To všetko si môžete vziať so sebou na cesty do príručného kozmetického kufra IMPACKT IP1. Extra odolná škrupina obsahujúca 46 % recyklovaného plastu a jemná podšívka vyrobená zo 100 % z recyklovaných PET fliaš ochráni uloženú výbavu pred nárazmi. Všetky veci zostanú pri preprave na svojom mieste vďaka integrovanému organizéru a textilnej priečke, ktorá rozdelí priestor na dve časti. Na jednej strane nájdete priehradky s pružným lemom, na druhej čalúnenú priehradku na 14" notebook, oddiel na cestovné dokumenty/tablet, vrecká na ďalšie nevyhnutné veci a elastické pútka vhodné napr. na kozmetický štetec, hrebeň či kefku na zuby. obojstranný interiér s priehradkami a pútkami na kozmetické a hygienické potreby textilná priečka s vreckom na zips čalúnená priehradka na 14" notebook odnímateľný popruh cez rameno s možnosťou nastavenia dĺžky popruh na nasunutie na madlo cestovného kufra vodoodpudivý zips podšívka vyrobená zo 100 % z recyklovaného polyesteru škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného polypropylénu produkt vhodný pre vegánov predĺžená záruka 6 rokov (bagalio.sk)

Podobné produkty ako IMPACKT IP1 Beauty case Spring green

IMPACKT IP1 Mini case Spring green

IMPACKT IP1 Mini case Spring green
Detail

Praktická, štýlová a udržateľným spôsobom vyrobená taška Impackt IP1 Minicase vnesie do vášho každodenného života potrebnú flexibilitu. Ponúka totiž dostatok priestoru pre všetky drobnosti, ktoré chcete mať počas dňa po ruke. Takmer nezničiteľná škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného plastu spoľahlivo ochráni váš smartphone, príslušenstvo, powerbanku, slnečné okuliare i doklady a zároveň pomáha šetriť prírodu a zdroje. zapínanie na dvojcestný zips vnútorné vrecúško na zips 3 veľké vnútorné priehradky 3 sloty na karty/doklady odnímateľný ramenný popruh s nastaviteľnou dĺžkou podšívka vyrobená zo 100 % z recyklovaného polyesteru škrupina vyrobená zo 46 % z recyklovaného polypropylénu predĺžená záruka 6 rokov (bagalio.sk)

Podobné produkty ako IMPACKT IP1 Mini case Spring green

IMPACKT IP1 Wheel set Spring green

IMPACKT IP1 Wheel set Spring green
Detail

Dajte vašej ceste správny smer! Súprava náhradných koliesok umožní predĺžiť životnosť vášho kufra IMPACKT IP1 a zároveň oživí jeho vzhľad. Využite jedinečnú možnosť personalizácie a vyberte si farebný odtieň, ktorý sa vám bude páčiť. Vďaka jednoduchému systému upevnenia Click & Roll si môžete opotrebované kolieska vymeniť kedykoľvek a kdekoľvek úplne sami. 4 odolné dvojkolieska s hladkým chodom (∅ 5,5 cm) ráfik z odolného polypropylénu pogumovanie z termoplastického polyméru systém Click & Roll s tlačidlom na rýchlou výmenu koliesok bez použitia náradia predĺžená záruka 6 rokov (bagalio.sk)

Podobné produkty ako IMPACKT IP1 Wheel set Spring green

Happy Green Solárna lampa 8 x 37 cm, čierna

Happy Green Solárna lampa 8 x 37 cm, čierna
Detail

Solárna lampa je úsporným, pohodlným a hlavne dekoračným riešením osvetlenej záhrady. Lampa je vybavená solárnym panelom, ktorý sa cez deň na slnku nabije a v noci svieti. Lampa slúži ako doplnok na osvetlenie vašej záhrady. Obsahuje 10 úsporných LED so žltým svetlom a mihotavým efektom - simulujúcim svetlo sviečky, s výdržou 6 - 8 hodín.Batéria: 1 x Ni-MH AAA 200 mAh 1,2 V (4home.sk)

Podobné produkty ako Happy Green Solárna lampa 8 x 37 cm, čierna

Weber soľnička a korenička Premium (17275)

Weber soľnička a korenička Premium (17275)
Detail

Korenička – na grilovanie Firma Weber ponúka milovníkom grilovania jedinečné doplnky, ktoré ponúka vo svojom rade Premium. Ak si chcete dopriať dokonalú a štýlovú solničku a koreničku, pak práve pre vás prichádza rad Premium s dizajnovým doplnkom na váš stôl. Dizajn bol navrhnutý s dôrazom na funkčnosť a eleganciu svetovým dizajnérom Troels Seidenfadenom. Povrch je tvorený protišmykovým čiernym silikónom, ktorý je ľahko umývateľný. Soľnička a korenička Premium sa hodí na stôl pri grilovaní, ale bude tiež estetickým doplnkom na sviatočnom stole. Kvalitné materiály radu Premium zaisťujú dlhú životnosť výrobkov. Soľnička a korenička Premium sú balené v luxusnej darčekovej červenej škatuli. Kľúčové vlastnosti soľničky a koreničky Premium, WeberDizajnová soľnička a korenička od firmy WeberVhodné na stôl pri grilovaní aj v domácnostiPovrch je z čierneho silikónuSoľnička a korenička Premium firmy Weber sú vyrobené z kvalitných materiálov s dlhou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber soľnička a korenička Premium (17275)

Súprava podšálok Bonna Spring Gourmet o 16 cm 6-pak

Súprava podšálok Bonna Spring Gourmet o 16 cm 6-pak
Detail

Súprava podšálok z kolekcie Bonna. Model vyrobený z porcelánu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Súprava podšálok Bonna Spring Gourmet o 16 cm 6-pak
Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Spring Green (1127704), Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Slate Blue (1126804), Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory (1125004), Weber Smokey Joe Premium čierny 37 cm (1121004), Weber Premium kámen na pizzu kulatý O 42 cm (8830), Weber Compact O 57 cm, Black (1321004), Weber Ochranný obal Premium na grily Summit®™ Charcoal (7173), Weber rukavice Premium (6472), Weber Ochranný obal Premium na Master-Touch Premium 57 cm (7186), Weber Lumin obal Premium (7199), WEBER Obracačka Premium, čierna (6673), Tescoma Wok PREMIUM o 28 cm (602328.00), Limonádový Joe, Alaska Joe, Weber soľnička a korenička Premium (17275), Hannah Arrant 3 spring green/cloudy gray (8591203088312), 32 Samsung Smart Monitor M8 Spring Green (LS32BM80GUUXEN), Kolonožka Premium green (8594176638218), Nalgene OTF Spring Green 650 ml with Iguana Green & White Cap (661195566247), Weber Premium drevené uhlie, 3 kg (17824), Weber Premium drevené uhlie, 10 kg (17826), Weber Premium drevené uhlie, 5 kg (17825), Hannah Arrant 4 Spring Green / Cloudy Gray Ii (8591203453820), Hannah Tycoon 2 Spring Green/Cloudy Gray Ii (8591203451567), Hannah Tycoon 4 Spring Green/Cloudy Gray Ii (8591203451581), Hannah Tycoon 3 Spring Green/Cloudy Gray Ii (8591203451574), Weber® tál Genesis® II se 4 a 6 hořáky, litinový (7650), LEGO® Technic Lamborghini Sián FKP 37 (5702016617535), WEBER® otáčací špíz SPIRIT™ 2XX / 3XX (8519), Weber® tál Spirit / Spirit II 300 séria (7579)