Weber smokey joe® premium, priemer 37 cm, ivory (1125004)

Produkt Weber smokey joe® premium, priemer 37 cm, ivory (1125004) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Weber smokey joe® premium, priemer 37 cm, ivory (1125004) upraviť a produkt hľadať znova.

Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory (1125004)

Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory (1125004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 1369 cm2, rozmery 43 × 42 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 4,4 kg Hľadáte kompaktný gril, ktorý skvele poslúži pri kempovaní alebo na piknik? Potom je tu pre vás Smokey Joe Premium značky Weber. Tento kotlový gril na uhlie sa vďaka malej hmotnosti ľahko prenáša. Ľahkej manipulácii pomôže aj klipsa na prenesenie grilu, ktorá zaisťuje poklop pri preprave alebo ho pridrží na boku ako ochranu proti vetru. Kotol s poklopom sú vyrobené z porcelánom smaltovej špeciálnej ocele, ktorá grilu zaisťujú dlhú životnosť a jednoduché čistenie. Praktickou novinkou sú postranné prieduchy pre jednoduchú reguláciu teploty a dávkovač brikiet pre ich presné odmeranie. Na 37 cm masívnom rošte z ocele si pripravíte obľúbené jedlo, ktoré dokonale ugrilujete. Po vybratí roštu gril Smokey Joe Premium poslúži ako malé... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory (1125004) , Weber smokey joe® premium, priemer 37 cm, ivory (1125004)

Weber Smokey Joe Premium čierny 37 cm (1121004)

Weber Smokey Joe Premium čierny 37 cm (1121004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný, rozmery 43,2 × 36,1 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu smaltový Štýlové grilovanie a piknik na záhrade, v parku alebo napríklad na pláži si môžete dopriať s kompaktným grilom Weber Smokey Joe Premium. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť 4,4 kg vám umožnia zobrať ho so sebou kamkoľvek budete chcieť. Gril Smokey Joe je vybavený dávkovačom brikiet a vetracími prieduchmi, ktoré zaistia zdravé grilovanie. Kotol aj poklop grilu sú vyrobené z porcelánom smaltovanej ocele, vďaka čomu sa dá gril ľahko čistiť a má dlhú životnosť. Grilovanie kdekoľvek budete chcieť nebolo nikdy jednoduchšie – gril Weber Smokey Joe Premium je ľahko prenosný, no napriek tomu pevný a stabilný.Kľúčové vlastnosti uhlíkového grilu Weber Smokey Joe PremiumNízka hmotnosť a kompaktná veľkosť grilu na jednoduché prenášaniePostranné prieduchy na kontrolovaný prívod vzduchu a zdravé grilovaniePoklop i kotol zo špeciálnej porcelánom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Joe Premium čierny 37 cm (1121004) , Weber smokey joe premium čierny 37 cm (1121004)

Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Slate Blue (1126804)

Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Slate Blue (1126804)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný, kotlový a prenosný, grilovacia plocha 1369 cm2, rozmery 43 × 42 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 4,4 kg Hľadáte kompaktný gril, ktorý vám skvele poslúži pri kempovaní alebo na piknik? Potom je tu pre vás Smokey Joe Premium od značky Weber. Tento kotlový gril na uhlie sa vďaka nízkej hmotnosti ľahko prenáša. V ľahkej manipulácii vám pomôže aj klipsa na prenášanie, ktorá zaisťuje poklop pri preprave alebo ho pridrží na strane ako ochranu proti vetru. Kotol s poklopom sú vyrobené z porcelánom smaltovej špeciálnej ocele, ktorá grilu zaistí dlhú životnosť a jednoduché čistenie. Praktickou vychytávkou sú postranné prieduchy na jednoduchú reguláciu teploty a dávkovač brikiet na ich presné odmeranie. Na 37 cm masívnom rošte z ocele si pripravíte vaše obľúbené jedlo, ktoré dokonale ugrilujete. Po vybratí roštu vám gril Smokey Joe... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Slate Blue (1126804) , Weber smokey joe® premium o 37 cm, spring green (1127704)

Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Spring Green (1127704)

Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Spring Green (1127704)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, prenosný, grilovacia plocha 1369 cm2, rozmery 43 × 42 × 42 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu oceľový, pokrievka a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 4,4 kg Hľadáte kompaktný gril, ktorý vám skvele poslúži pri kempovaní alebo na piknik? Potom je tu pre vás Smokey Joe Premium od značky Weber. Tento kotlový gril na uhlie sa vďaka nízkej hmotnosti ľahko prenáša. V ľahkej manipulácii vám pomôže aj klips na prenášanie, ktorý zaisťuje poklop pri preprave alebo ho pridrží na strane ako ochranu proti vetru. Kotol s poklopom je vyrobený zo špeciálnej ocele smaltovanej porcelánom, ktorá grilu zaistí dlhú životnosť a jednoduché čistenie. Praktickou novinkou sú postranné prieduchy na jednoduchú reguláciu teploty a dávkovač brikiet na ich presné odmeranie. Na 37 cm masívnom rošte z ocele si pripravíte vaše obľúbené jedlo, ktoré dokonale ugrilujete. Po vybratí roštu vám gril Smokey Joe Premium poslúži ako malé ohnisko či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Spring Green (1127704) , Weber smokey joe® premium o 37 cm, slate blue (1126804)

Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 47 cm, Black (721004)

Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 47 cm, Black (721004)
Detail

Udiareň – rozmery udiarne (V׊×H): 105.9×50×50 cm Udiareň Weber Mountain Cooker Smoker v elegantnej čiernej farbe s povrchom smaltovaným porcelánom, ktorý výborne akumuluje teplo a má zároveň dlhú životnosť. V poklope je integrovaný teplomer informujúci o teplote vnútri, praktická rukoväť a regulátor vzduchu, ktorý otvárate či zatvárate podľa návodu. V strednej časti sú umiestnené 2 grilovacie rošty s priemerom 47 cm z kvalitnej poniklovanej ocele uložené v dvoch stupňoch nad sebou. Vďaka nim je možné nielen údiť, ale súčasne aj grilovať. Na spodný rošt môžete naskladať prílohu či zeleninu a pripravovať ju súčasne s mäsom na hornom rošte alebo na každom rošte údiť iný druh mäsa. S udiarňou Weber Mountain Cooker Smoker vás bude grilovanie a údenie baviť. Kľúčové vlastnosti udiarne Weber Mountain Cooker Smoker, 47 cmKvalitný povrch smaltovaný porcelánomV poklope integrovaný teplomer, rukoväť a regulátor vzduchu2 grilovacie rošty s priemerom 47 cm z kvalitnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 47 cm, Black (721004) , Weber master-touch® gbs e– 5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, black (14701004)

Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 57 cm, Black (731004)

Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 57 cm, Black (731004)
Detail

Udiareň – rozmery udiarne (V׊×H): 123.2×58.4×61 cm Udiareň Weber Mountain Cooker Smoker v elegantnej čiernej farbe s povrchom smaltovaným porcelánom, ktorý výborne akumuluje teplo a má zároveň dlhú životnosť. V poklope je integrovaný teplomer informujúci o teplote vnútri, praktická rukoväť a regulátor vzduchu, ktorý otvárate či zatvárate podľa návodu. V strednej časti sú umiestnené 2 grilovacie rošty s priemerom 57 cm z kvalitnej poniklovanej ocele uložené v dvoch stupňoch nad sebou. Vďaka nim je možné nielen údiť, ale súčasne aj grilovať. Na spodný rošt môžete naskladať prílohu či zeleninu a pripravovať ju súčasne s mäsom na hornom rošte alebo na každom rošte údiť iný druh mäsa. S udiarňou Weber Mountain Cooker Smoker vás bude grilovanie a údenie baviť. Kľúčové vlastnosti udiarne Weber Mountain Cooker Smoker, 57 cm Kvalitný povrch smaltovaný porcelánomV poklope integrovaný teplomer, rukoväť a regulátor vzduchu2 grilovacie rošty s priemerom 57 cm z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Smokey Mountain Cooker Smoker udiareň O 57 cm, Black (731004) , Weber master-touch® gbs premium se e-5775 na drevené uhlie, priemer 57 cm, black s roštom gbs sear g (17401004)

Weber Bar-B-Kettle, priemer 57 cm, Black (1331004)

Weber Bar-B-Kettle, priemer 57 cm, Black (1331004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, kotlový, rozmery 91 × 61 × 61 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy chróm, materiál grilu oceľový, ihla na grilovanie, pojazdný vozík, pokrievka a vetrák súčasťou, hmotnosť 10 kg Pustite sa s grilom Weber Bar-B-Kettle do grilovania, s ktorým si pripravíte vynikajúce jedlo. Tento klasický kotlový gril na drevené uhlie si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj bezpečnostnými vlastnosťami. S kotlom s priemerom 57 cm pohostíte mnohých hladných stravníkov na trojmo niklovanom grilovacom rošte. Poklop svojou výškou umožňuje pri grilovaní najrôznejšie spôsoby úpravy jedál, ako je napríklad pečenie, varenie, smaženie alebo zapekanie. Držadlo na poklope je úplne bezpečné vďaka svojej vzdialenosti od kotla a tepelnému štítu proti horúčave. S tromi vetracími prieduchmi na kotle a jedným prieduchom na poklope jednoducho nastavíte prívod vzduchu na požadovanú teplotu grilovania. Hliníková miska zase zachytí prepadávajúci popol. Praktický... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Bar-B-Kettle, priemer 57 cm, Black (1331004) , Weber ochranný obal premium na grily summit®™ charcoal (7173)

Weber Ochranný obal Premium na Master-Touch Premium 57 cm (7186)

Weber Ochranný obal Premium na Master-Touch Premium 57 cm (7186)
Detail

Obal na gril Weber Master-Touch a Original Kettle – nepromokavý, umývateľný, odolný proti UV žiareniu, uchytenie na suchý zips, materiál vinyl, výška 57 cm, čierna farba Ochranný obal Weber Premium dokonale chráni gril Master-Touch Premium. Zabezpečí mu ochranu pred poveternostnými vplyvmi i nečistotami. Vyrobený je z veľmi kvalitného polyesteru a vyniká svojím nepremokavým vyhotovením. Tkanina je navyše doplnená o UV inhibítory, ktoré zabraňujú jeho vyblednutiu. Ku grilu ho ľahko upevníte pomocou upínacích pásikov. Ochranný obal Weber skvele ochráni gril, keď ho práve nebudete používať. Kľúčové vlastnosti ochranného obalu Weber Premium pre Master-Touch Premium 57 cmOchranný obal určený na gril Master-Touch PremiumPostará sa o ochranu pred poveternostnými vplyvmi i nečistotamiVyrobený z veľmi kvalitného polyesteruOchranný obal Weber je nepremokavýKu grilu sa upevňuje pomocou upínacích pásikovFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Ochranný obal Premium na Master-Touch Premium 57 cm (7186) , Weber master-touch® gbs c–5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, smoke grey (14710004)

Weber Master-Touch® GBS Premium SE E-5775 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black s roštom GBS Sear G (17401004)

Weber Master-Touch® GBS Premium SE E-5775 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black s roštom GBS Sear G (17401004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný a kotlový, grilovacia plocha 2342 cm2, rozmery 100 × 65 × 76 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy liatina, materiál grilu oceľový, pojazdný vozík, pokrievka, teplomer a udiareň súčasťou, hmotnosť 24 kg Pusťte sa do grilovania s grilom Weber Master-Touch GBS Premium SE E-5775, s ktorým pripravíte vynikajúce jedlo. Tento záhradný kotlový gril na drevené uhlie si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj bezpečnostnými vlastnosťami. Pomocou grilu s poklopom a kotlom smaltovaným porcelánom a kvalitným grilovacím roštom z nehrdzavejúcej ocele pohostíte veľa hladných stravníkov. Súčasťou balenia je aj liatinový rošt GBS Sear Grate. Poklop svojou výškou umožňuje aj ďalšie úpravy jedál, ako je napríklad pečenie, varenie, vyprážanie alebo zapekanie. A to všetko na priamom aj nepriamom žiare. Vďaka nastaviteľným prieduchom a difúzoru s kruhovou priehradkou na palivo môžete aj údiť alebo grilovať metódou Low &... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Master-Touch® GBS Premium SE E-5775 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black s roštom GBS Sear G (17401004) , Weber rukavice premium (6472)

Sconto Panvica PREMIUM priemer 28 cm

Detail

Panvica PREMIUM s priemerom 28 cm sa stane skvelým pomocníkom pri varení. Panvica je vyrobená z veľmi odolného hliníka s vnútorným povrchom odolným proti oteru a pripaľovaniu. Pri prehriatí sa nevyparujú žiadne toxické látky. **Ergonomická rukoväť** sa pri používaní nezahreje a má šikovný otvor na zavesenie. Panvica je **vhodná na všetky typy varných zdrojov** vrátane indukcie a **je možné ju umývať v umývačke riadu**. Hlboká panvica PREMIUM v atraktívnom dizajne z vás urobí majstra kuchára. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Panvica PREMIUM priemer 28 cm , Weber bar-b-kettle, priemer 57 cm, black (1331004)

Sconto Panvica PREMIUM priemer 24 cm

Detail

Panvica PREMIUM s priemerom 24 cm sa stane skvelým pomocníkom pri varení. Panvica je vyrobená z veľmi odolného hliníka s vnútorným povrchom odolným proti oteru a pripaľovaniu. Pri prehriatí sa nevyparujú žiadne toxické látky. **Ergonomická rukoväť** sa pri používaní nezahreje a má šikovný otvor na zavesenie. Panvica je **vhodná na všetky typy tepelných zdrojov** vrátane indukcie a **je možné ju umývať v umývačke riadu**. Hlboká panvica PREMIUM v atraktívnom dizajne z vás urobí majstra kuchára. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Panvica PREMIUM priemer 24 cm , Weber ochranný obal premium na master-touch premium 57 cm (7186)

TESCOMA DELÍCIA 37 cm, priemer 5 cm, s nastaviteľnou výškou (630176.00)

TESCOMA DELÍCIA 37 cm, priemer 5 cm, s nastaviteľnou výškou (630176.00)
Detail

Valček – Valček TESCOMA DELÍCIA sa od bežných valčekov na vaľkanie cesta líši tým, že je možné ho naplniť vodou. Každá teplota vody je vhodná na iný druh cesta, ktoré sa potom k valčeku nelepí. Je možné ho využiť na kysnuté a tukové cestá, ktorá potrebujú teplotu asi 50 °C, aby sa nelepili. Na zemiakové cesto, marcipán a cukrárske poťahovacie hmoty sa hodí voda s teplotou 15 °C. Valček TESCOMA DELÍCIA je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, odolného plastu a silikónu a je vybavený 4 dištančnými krúžkami, pomocou ktorých rozvaľkáme cesto na rovnomerné pláty s hrúbkou 1,5 alebo 3 mm. Bez nich ho možno použiť ako klasický valček. Kľúčové vlastnosti valčeka TESCOMA DELÍCIA 37 cm, priemer 5 cm, s nastaviteľnou výškouValček TESCOMA DELÍCIA možno naplniť vodouKaždá teplota vody je vhodná na iný druh cesta, ktoré sa potom k valčeku nelepiaJe možné ho využiť na kysnuté a tukové cestáNa zemiakové cesto, marcipán a cukrárske poťahovacie hmotyValček... (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA DELÍCIA 37 cm, priemer 5 cm, s nastaviteľnou výškou (630176.00) , Weber lumin obal premium (7199)

Sconto Wok panvica PREMIUM priemer 28 cm

Detail

Wok panvica PREMIUM s priemerom 28 cm je skvelým pomocníkom pri varení. **Priestranná panvica** vám umožní dokonale premiešať všetky vône i chute. Dokonale premyslený tvar zaistí jej multifunkčnosť. V panvici môžete variť aj smažiť. Má **nepriľnavý povrch**, takže na nej nezostane nič nežiadúce. **Ergonomická rukoväť s príjemným povrchom** sa pri používaní nezahreje a má šikovný otvor na zavesenie. Je vhodná na všetky typy tepelných zdrojov vrátane indukcie a je možné ju umývať v umývačke riadu. Wok panvica PREMIUM vám pomôže v kuchyni čarovať. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Wok panvica PREMIUM priemer 28 cm , Weber obracačka premium, čierna (6673)

Sconto Panvica na palacinky PREMIUM priemer 24 cm

Detail

S panvicou na palacinky PREMIUM si pripravíte svoj obľúbený dezert ľahšie a rýchlejšie. **Panvica je tenšia, rýchlejšie sa zahreje** a šikmé steny sa postarajú o to, že hotová palacinka ladne skĺzne na tanier. Tvar panvice je **vhodný aj na prípravu tzv. „plochých” pokrmov**, ako je napríklad omeleta alebo lievance. Panvica je vyrobená z veľmi odolného hliníka s vnútorným povrchom odolným proti oteru a pripaľovaniu. Pri prehriatí sa nevyparujú žiadne toxické látky. **Ergonomická rukoväť** s príjemným povrchom sa pri používaní nezahreje a má šikovný otvor na zavesenie. Panvica PREMIUM je **vhodná na všetky typy tepelných zdrojov** vrátane indukcie a **je možné ju umývať v umývačke riadu**. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Panvica na palacinky PREMIUM priemer 24 cm , Tescoma delícia 37 cm, priemer 5 cm, s nastaviteľnou výškou (630176.00)

Sconto Panvica na lievance PREMIUM priemer 26 cm

Detail

Vytvorte si vynikajúce lievance, zemiakové placky alebo napríklad volské oká s panvicou PREMIUM. **Nepriľnavý povrch hliníkových sekcií** panvice zaistí bezproblémovú manipuláciu s pokrmom a jeho otáčanie či vybratie bude jednoduché. **Ergonomická rukoväť** s príjemným povrchom sa **pri používaní nezahreje** a má šikovný otvor na zavesenie. Panvica je **vhodná na všetky typy tepelných zdrojov** vrátane indukcie a **je možné ju umývať v umývačke riadu**. S panvicou na palacinky PREMIUM si pripravíte svoj obľúbený dezert ľahšie a rýchlejšie. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Panvica na lievance PREMIUM priemer 26 cm , Tescoma i-premium stone, priemer 18 cm (602418.00)

Weber rukavice Premium (6472)

Weber rukavice Premium (6472)
Detail

Rukavice na grilovanie – ľavá, univerzálna veľkosť, pútko na zavesenie, 1 rukavica v balení, čierna farba Uľahčite si prácu pri grilovaní s modernými nástrojmi od firmy Weber. Rukavice Weber 6472 ocenia predovšetkým tí, ktorí dbajú na svoju bezpečnosť pri grilovaní. Elegantné čierne rukavice dokonale ochránia nielen vaše prsty a dlane, ale vďaka dlhému strihu tiež predlaktia. Rukavice sú vyrobené z nehorľavej bavlny a disponujú praktickým pútkom na zavesenie. Kľúčové vlastnosti rukavíc Weber 6472Bezpečnostné rukavice Weber 6472 pre dokonalú ochranu pri grilovaníElegantné čierne vyhotovenie s logomOdolná nehorľavá bavlna a praktické pútko na zavesenie (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber rukavice Premium (6472) , Tescoma i-premium stone, priemer 26 cm (602454.00)

Trixie Hracka pre macku so škrabadlom Ř 37 cm

Trixie Hracka pre macku so škrabadlom Ř 37 cm
Detail

Kvalitný Trixie Hracka pre macku so škrabadlom Ř 37 cm za 21.16 €. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Trixie Hracka pre macku so škrabadlom Ř 37 cm , Tescoma i-premium stone, priemer 32 cm (602432.00)

Dámske snehule Tamaris 1-26835-37 ivory 37

Dámske snehule Tamaris 1-26835-37 ivory 37
Detail

Boty Tamaris - lepené dámské městské sněhule se zipem jsou vybavené vodoodpudivou Duo-Tex membránou a jsou určené pouze pro městský provoz. Obuv se svrškem kombinovaným syntetika/textil nepoužívejte na horách. Kolekce Fashletics by Tamaris spojuje módu (Fashion) s pohodlným sportem (Athletics) a umožňuje díky designu a pohodlí nosit obuv ve všední den. Obuv je vyteplená textilní podšívkou s chloupkem a je vybavená vyndavací stélkou. Vyměnitelné vložky do bot z usně je možné vyndat za účelem provětrání a omytí. Značnou výhodu nabízejí vyměnitelné vložky do bot také těm uživatelům, kteří používají ortopedické vkládací stélky. Klínek je vysoký 4,- cm a platforma je vysoká 2,5 cm. Lepená obuv - pevnost lepeného spoje může být negativně ovlivněna promáčením nebo propocením, event. opakovaným používáním nedostatečně vysušené obuvi. Při neopatrné chůzi může dojít k mechanickému uvolnění lepeného spoje - ukopnutí. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámske snehule Tamaris 1-26835-37 ivory 37 , Limonádový joe

WEBER Obracačka Premium, čierna (6673)

WEBER Obracačka Premium, čierna (6673)
Detail

Obracačka – na grilovanie, z ušľachtilej ocele So špičkovou obracačkou na grilovanie WEBER Premium sa budete cítiť ako ozajstní majstri grilovania. Vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele s pohodlnou mäkkou rukoväťou s nekĺzavým povrchom vám presne padne do ruky a nezľakne sa ani ťažších kusov mäsa. Široká hlava obracačky je zase ideálna naobracanie krehkejších kúskov, ako sú napríklad rybie filety. Obracačka má navyše zahnutý krk, takže vaše ruky budú po celú dobu v úplnom bezpečí pred veľkými teplotami v grile. Hlavné prednosti obracačky na grilovanie WEBER PremiumTelo obracačky vyrobené z kvalitnej nerezovej ocelePohodlná mäkká rukoväť s nekĺzavým povrchomŠiroká hlava na ľahké obracanie väčších a krehkých pokrmov – napr. rýbObracačka WEBER Premium je dostatočne robustná a poradí si aj s ťažkými kusmi mäsaZahnutý krk na maximálne bezpečie pri grilovaníVhodná na umývanie v umývačke (alza.sk)

Podobné produkty ako WEBER Obracačka Premium, čierna (6673) , Alaska joe

Hey Joe Premium Classic shavetta

Hey Joe Premium Classic shavetta
Detail

Elegantná shavetta Hey Joe z nerezovej ocele potiahnutá vynikajúcim matným čiernym lakom. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium Classic shavetta , Weber soľnička a korenička premium (17275)

Dámske poločižmy Marco Tozzi 2-25376-37 ivory 37

Dámske poločižmy Marco Tozzi 2-25376-37 ivory 37
Detail

Boty Marco Tozzi - lepené dámské béžové polokozačky se svrškem ze syntetického materiálu jsou vybavené stélkou Feel me a na vnitřní straně kotníku zipem. Obuv je vyteplená textilní podšívkou s chlupem a stélka Feel me se přizpůsobuje vašemu chodidlu a zajišťuje optimální komfort při chůzi. Podpatek je vysoký 7,- cm. Lepená obuv - pevnost lepeného spoje může být negativně ovlivněna promáčením nebo propocením, event. opakovaným používáním nedostatečně vysušené obuvi. Při neopatrné chůzi může dojít k mechanickému uvolnění lepeného spoje - ukopnutí. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámske poločižmy Marco Tozzi 2-25376-37 ivory 37 , Weber premium kámen na pizzu kulatý o 42 cm (8830)

Weber Master-Touch® GBS E– 5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black (14701004)

Weber Master-Touch® GBS E– 5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black (14701004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný a kotlový, grilovacia plocha 2342 cm2, rozmery 118 × 65 × 76 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu smaltový, pojazdný vozík, pokrievka, teplomer a udiareň súčasťou, hmotnosť 17 kg Pusťte sa s grilom Weber Master-Touch GBS E-5750 Black do grilovania, s ktorým pripravíte vynikajúce jedlo. Tento záhradný kotlový gril na drevené uhlie si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj bezpečnostnými vlastnosťami. S grilom s poklopom a kotlom smaltovaným porcelánom a kvalitným grilovacím roštom s priemerom 57 cm pohostíte mnohých hladných stravníkov. Poklop svojou výškou umožňuje aj ďalšie úpravy jedál, ako je napríklad pečenie, varenie, vyprážanie alebo zapekanie. Držadlo poklopu je úplne bezpečné vďaka tepelnému štítu, na poklope nájdete regulátor vzduchu, s ktorým nastavíte požadovaný prívod vzduchu. V poklope integrovaný teplomer presne informuje o teplote vo vnútri grilu, držiak Tuck-Away slúži... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Master-Touch® GBS E– 5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black (14701004) , Kusový premium sheep 100 ivory 55 × 85 cm, tvar kožušiny (261276-64023)

Weber soľnička a korenička Premium (17275)

Weber soľnička a korenička Premium (17275)
Detail

Korenička – na grilovanie Firma Weber ponúka milovníkom grilovania jedinečné doplnky, ktoré ponúka vo svojom rade Premium. Ak si chcete dopriať dokonalú a štýlovú solničku a koreničku, pak práve pre vás prichádza rad Premium s dizajnovým doplnkom na váš stôl. Dizajn bol navrhnutý s dôrazom na funkčnosť a eleganciu svetovým dizajnérom Troels Seidenfadenom. Povrch je tvorený protišmykovým čiernym silikónom, ktorý je ľahko umývateľný. Soľnička a korenička Premium sa hodí na stôl pri grilovaní, ale bude tiež estetickým doplnkom na sviatočnom stole. Kvalitné materiály radu Premium zaisťujú dlhú životnosť výrobkov. Soľnička a korenička Premium sú balené v luxusnej darčekovej červenej škatuli. Kľúčové vlastnosti soľničky a koreničky Premium, WeberDizajnová soľnička a korenička od firmy WeberVhodné na stôl pri grilovaní aj v domácnostiPovrch je z čierneho silikónuSoľnička a korenička Premium firmy Weber sú vyrobené z kvalitných materiálov s dlhou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber soľnička a korenička Premium (17275) , Weber premium drevené uhlie, 3 kg (17824)

Hey Joe Premium Classic Gold shavetta

Hey Joe Premium Classic Gold shavetta
Detail

Celokovová shavetta Hey Joe so zlatou povrchovou úpravou je určená ako profesionálom, tak aj tým, ktorí si ešte netrúfajú na holenie klasickou britvou. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium Classic Gold shavetta , Weber premium drevené uhlie, 10 kg (17826)

Hey Joe Premium holiaci strojček Mach3

Hey Joe Premium holiaci strojček Mach3
Detail

Elegantný holiaci strojček Hey Joe na hlavice Mach3 s rukoväťou z umelej živice vo farbe slonoviny. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium holiaci strojček Mach3 , Weber premium drevené uhlie, 5 kg (17825)

TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 26 cm (602454.00)

TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 26 cm (602454.00)
Detail

Panvica – vnútorný povrch nepriľnavý, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodná do umývačky, priemer horného okraja 26cm, , výška 5.5cm Panvica Tescoma sa dá využiť na prípravu sladkých i slaných palaciniek. Je vybavená antiadhéznym vnútorným povrchom. Možnosť umývať panvicu v umývačke riadu vám ušetrí prácu aj čas. Zásadné vlastnosti panvice TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 26 cm Panvica Tescoma má nepriľnavý povrch Vhodná do umývačky riadu Priemer vonkajšieho okraja panvice: 26 cm Výška panvice Tescoma je 5,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 26 cm (602454.00) , Midea 65m90m3 ivory (65m90m3-ivory)

TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 18 cm (602418.00)

TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 18 cm (602418.00)
Detail

Panvica – vnútorný povrch nepriľnavý, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodná do umývačky, priemer horného okraja 18cm, Panvica Tescoma má miesto ako u začiatočníka, tak aj skúseného kuchára. Vybavená je antiadhéznym povrchom. Čas vám ušetrí aj možnosť umývania panvice v umývačke. Zásadné vlastnosti panvice TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 18 cm Panvica Tescoma nabídne nepriľnavý povrch Materiály sú prispôsobené na umývanie v umývačke Priemer vonkajšieho okraja panvice: 18 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 18 cm (602418.00) , Weber® tál genesis® ii se 4 a 6 hořáky, litinový (7650)

TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 32 cm (602432.00)

TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 32 cm (602432.00)
Detail

Panvica – vnútorný povrch nepriľnavý, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodná do umývačky, priemer horného okraja 32cm, , výška 6cm Panvica Tescoma je univerzálnym pomocníkom do kuchyne. Vybavená je nepriľnavým vnútorným povrchom. Možnosť umývať panvicu v umývačke riadu vám ušetrí prácu aj čas. Zásadné prednosti panvice TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 32 cm Panvica Tescoma nabídne nepriľnavý povrch Vhodná do umývačky riadu Priemer horného okraja panvice: 32 cm Výška panvice Tescoma je 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 32 cm (602432.00) , Lego® technic lamborghini sián fkp 37 (5702016617535)

Dámska topánky Gerry Weber G14704 TE69000 weiss 37

Dámska topánky Gerry Weber G14704 TE69000 weiss 37
Detail

Boty Gerry Weber - rekreační dámská obuv se svrškem kombinovaným useň/textil je vybavená vyndavací stélkou s nášlapnou vrstvou z usně. Vyměnitelné vložky do bot je možné vyndat za účelem provětrání a omytí. Šněrováním je provlečená gumička s brzdičkou. Klínek je vysoký 4,- cm. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámska topánky Gerry Weber G14704 TE69000 weiss 37 , Weber® otáčací špíz spirit™ 2xx / 3xx (8519)

Dámska topánky Gerry Weber G14704 TE69100 schwarz 37

Dámska topánky Gerry Weber G14704 TE69100 schwarz 37
Detail

Boty Gerry Weber - rekreační dámská obuv se svrškem kombinovaným useň/textil je vybavená vyndavací stélkou s nášlapnou vrstvou z usně. Vyměnitelné vložky do bot je možné vyndat za účelem provětrání a omytí. Šněrováním je provlečená gumička s brzdičkou. Klínek je vysoký 4,- cm. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámska topánky Gerry Weber G14704 TE69100 schwarz 37 , Weber® tál spirit / spirit ii 300 séria (7579)

Weber Master-Touch® GBS C–5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Smoke Grey (14710004)

Weber Master-Touch® GBS C–5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Smoke Grey (14710004)
Detail

Gril – na na drevené uhlie, záhradný a kotlový, grilovacia plocha 2342 cm2, rozmery 107 × 65 × 72 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy oceľ, materiál grilu smaltový, pokrievka, teplomer a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 17 kg Začnite grilovať s grilom Weber Master-Touch GBS C-5750 Smoke Grey a pripravte si chutné jedlo. Tento záhradný gril na drevené uhlie si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj bezpečnostnými prvkami. S grilom s vekom a kotlom zo smaltovaného porcelánu a kvalitným grilovacím roštom s priemerom 57 cm pohostíte veľa hladných stravníkov. Výška veka umožňuje aj ďalšie úpravy potravín, napríklad pečenie, varenie, vyprážanie alebo opekanie. Rukoväť poklopu je úplne bezpečná vďaka tepelnému štítu, na poklope nájdete regulátor vzduchu, ktorým môžete nastaviť požadovaný prívod vzduchu. Integrovaný teplomer vo veku vás presne informuje o teplote vo vnútri grilu a držiak Tuck-Away slúži na odloženie veka. Gril Weber Master-Touch... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Master-Touch® GBS C–5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Smoke Grey (14710004)

Skinners Comfort 2.0 Ivory 36-37

Skinners Comfort 2.0 Ivory 36-37
Detail

Objavte čaro obuvi, ktorá sa prispôsobí vašej nohe a rešpektuje jej prirodzené potreby. Skinners sú dokonalým spoločníkom na cesty a šport. Ľahké. Funkčné. Ochranné. Pocit pohodlia ako v ponožke, ochrana ako v topánkach. Ak patríte medzi nadšencov chôdze a behu, vďaka Skinners si ľahko chodidlo vystrečujete a pripravíte na výkon. Skinners sa prispôsobia vášmu chodidlu, aktivujú každý sval či šľachu a umožnia vaším chodidlám správne vykonávať ich funkciu. Cestovanie je častokrát o logistike oblečenia. Vďaka Skinners budete mať viac miesta a budete sa môcť zbaliť na viac dní. Navyše niekoľko hodinové cestovanie lietadlom alebo autobusom v topánkach je nepohodlné, preto vďaka týmto ponožkotopánkam budete mať pocit bosých nôh, nebude vám zima a vaše chodidlo zostane čisté. Skinners sú vhodné takmer všade, dokonca aj na jógu alebo do fitka. Vďaka Skinners budete mať výbornú stabilitu a priľnavosť chodidla, tým pádom budete mať vaše telo pod kontrolou. Horúci piesok, klzké kamene, ostré koraly alebo neznámy priestor... Byť naboso pri mori môže byť častokrát nebezpečné, preto odporúčame obuť si Skinners a užívať si naplno napríklad aj surfovanie. Typ aktivity : Beh Špeciálne vlastnosti : Harmless Veková skupina : Dospelý Veľkosť EU : 36-37 Veľkosť US : 5-6 Špeciálne vlastnosti : Maschine Washable Vhodné pre : Beh Farba : Šedá Pohlavie : Unisex Špeciálne vlastnosti : Durable Materiál : 11% Lycra Materiál : 45% Polyphropylene Špeciálne vlastnosti : Kompaktný Materiál : 22% Viscose Vhodné pre : Joga Špeciálne vlastnosti : Light Materiál : 22% Cotton Farba podľa výrobcu : Ivory Vhodné pre : Cestovanie Séria : 2 Krajina pôvodu : Európska únia Vhodné pre : Workour Vhodné pre : Camp (muziker.com)

Podobné produkty ako Skinners Comfort 2.0 Ivory 36-37

WEBER Ochranný obal Premium na grily na drevené uhlie s veľkosťou 47 cm (7141)

WEBER Ochranný obal Premium na grily na drevené uhlie s veľkosťou 47 cm (7141)
Detail

Obal na gril Weber – nepromokavý, umývateľný, odolný proti UV žiareniu, uchytenie na suchý zips, materiál polyester, rozmery 81 × 52 × 51 cm (D׊×V), čierna farba Prémiový ochranný obal WEBER spoľahlivo ochráni váš gril na drevené uhlie s veľkosťou 47 cm pred nežiaducimi nečistotami. Odolný obal na gril je vyrobený z vysoko kvalitného polyesteru, ktorý je zárukou 100 % nepremokavosti a vysokej ochrany. Ochranný obal WEBER ľahko natiahnete na gril a pomocou upevňovacích pásikov zabránite nechcenému odfúknutiu. Dajte vášmu grilu tú najlepšiu ochranu pred dažďom, snehom alebo slnkom a doprajte mu maximálnu ochranu. Kľúčové vlastnosti ochranného obalu na gril WEBERPrémiový ochranný obal na grily na drevené uhlieOdolný a ľahký obal chráni gril pred vonkajšími nečistotamiJednoduché a intuitívne použitieVhodné na:Grily na drevené uhlie s priemerom 47 cm Weber (alza.sk)

Podobné produkty ako WEBER Ochranný obal Premium na grily na drevené uhlie s veľkosťou 47 cm (7141)

Weber Premium drevené uhlie, 5 kg (17825)

Weber Premium drevené uhlie, 5 kg (17825)
Detail

Brikety – drevené uhlie Premium – 5kg Na prípravu šťavnatého kúska mäsa z grilu je potrebné okrem kulinárskeho umu tiež čo najlepšie palivo. A tým sú 100 % prírodné brikety Weber Premium, ktoré boli vyrobené z dreva jablone, buka, hrabu, brezy a duba. Typická vôňa pri ich spaľovaní dodá finálny punc grilovaným pokrmom a príjemne prestúpi vašu záhradu. Brikety sú rozpálené za 15 minút a pri teplote cca 180 °C vydržia horieť približne 1,5 hodiny. Zažite pre všetky zmysly dokonalé grilovanie s prémiovým dreveným uhlím Weber.Kľúčové vlastnosti drevených brikiet Weber Premium, 5 kgNa dokonalý zážitok z grilovaniaBrikety Weber Premium sú 100 % prírodné – z dreva jablone, buka hrabu, brezy a dubaSú rozpálené za 15 minút a vydržia horieť 1,5 hodiny na 180 °CGrilované mäso získa delikátnu chuťTypická vôňa prestúpi vašu záhraduHmotnosť balenia:5 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Premium drevené uhlie, 5 kg (17825)

Weber Premium drevené uhlie, 3 kg (17824)

Weber Premium drevené uhlie, 3 kg (17824)
Detail

Brikety – drevené uhlie Premium – 3kg Na prípravu šťavnatého kúska mäsa z grilu je potrebné okrem umu tiež čo najlepšie palivo. Brikety WEBER 17824 sú vyrobené z dreva jablone, buku, hrabu, brezy a duba, vďaka čomu dodávajú grilovaným kúskom lahodnú chuť. Rozpálené sú už za 15 minút, takže nebudete musieť dlho čakať. Brikety Weber zvládnu žiariť až 1,5 hodiny na teplotu 180 °C. Kľúčové vlastnosti brikiet Weber 17824Brikety Weber 17824 sú vyrobené z dreva jablone, buku, hrabu, brezy a dubaDodávajú grilovaným kúskom lahodnú chuťBrikety rozpálite behom 15 minútVydržia žiariť až 1,5 hodiny na 180 °CBalenie obsahuje 3 kg brikiet WEBERRozmery:281 × 510 × 193 mmHmotnosť:3 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Premium drevené uhlie, 3 kg (17824)

Weber Premium drevené uhlie, 10 kg (17826)

Weber Premium drevené uhlie, 10 kg (17826)
Detail

Uhlie na grilovanie – Premium drevené uhlie – 10 kg Na prípravu šťavnatého kúska mäsa z grilu je potrebné okrem umu tiež čo najlepšie palivo. Brikety WEBER 17826 sú vyrobené zo zmesi tvrdého bukového, habrového a brezového dreva a doplnené jablčným drevom, vďaka čomu dodávajú grilovaným kúskom lahodnú chuť a briketám intenzívny žiar. Brikety Weber majú vysokú výhrevnosť a sú rozpálené už za 15 minút, takže nebudete musieť dlho čakať. Kľúčové vlastnosti brikiet Weber 17826Brikety Weber 17826 sú vyrobené zo zmesi tvrdých drevínDoplnené jablčným drevom pre intenzívny žiarDodávajú grilovaným kúskom lahodnú chuťBrikety rozpálite behom 15 minútMajú vysokú výhrevnosťBalenie obsahuje 10 kg brikiet WEBERHmotnosť:10 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Premium drevené uhlie, 10 kg (17826)

Hey Joe Premium Aluminium hrebeň na vlasy

Hey Joe Premium Aluminium hrebeň na vlasy
Detail

Prémiový antistatický hrebeň na vlasy španielskej značky Hey Joe z hliníkovej zliatiny najvyššej kvality. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium Aluminium hrebeň na vlasy

Hey Joe Premium Aluminium hrebeň na fúzy

Hey Joe Premium Aluminium hrebeň na fúzy
Detail

Prémiový antistatický hrebeň na fúzy španielskej značky Hey Joe z hliníkovej zliatiny najvyššej kvality. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium Aluminium hrebeň na fúzy

Hey Joe Premium Elixir na rast fúzov

Hey Joe Premium Elixir na rast fúzov
Detail

Elixír od Hey Joe v kombinácii s beard rollerom aktivuje spiace folikuly a tým podporuje rast nových fúzov. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium Elixir na rast fúzov

Dámske sandále Rieker 6851-80 ivory 37

Dámske sandále Rieker 6851-80 ivory 37
Detail

Boty Rieker - dámské sandály se svrškem ze syntetiky a s textilní podšívkou i stélkou mají klínek vysoký 3,- cm. Pásky přes špičku i přes nárt se zapínají na suchý zip. Podešev je flexibilní a díky systému Antistress skvěle tlumí nárazy a otřesy. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámske sandále Rieker 6851-80 ivory 37

Weber, súprava grilovacích rukavíc Premium L/XL (6670)

Weber, súprava grilovacích rukavíc Premium L/XL (6670)
Detail

Rukavice na grilovanie – žiaruvzdorné, pár, veľkosť L/XL, pogumovaný povrch, chráni do 250 °C, 2 rukavice v balení, čierna farba Správne grilovacie pomôcky sú zárukou príjemného a pohodlného grilovania. Firma Weber pripravila sadu grilovacích rukavíc Premium, ktoré ochránia vaše ruky pri príprave obľúbených pokrmov. Rukavice sú vyrobené z vysoko odolného žiaruvzdorného kevlaru s dlhou životnosťou. Na spodnej časti rukavíc sú silikónové pruhy dôležité na bezpečný úchop a manipuláciu pri grilovaní. Kevlarová časť rukavíc je vyvedená v čiernej farbe a rukavice sú zakončené decentným červeným pruhom a klasickým logom Weber s kotlíkovým grilom. Súprava rukavíc Premium Weber obsahuje rukavice na ľavú aj pravú ruku vo veľkosti L/XL. Kľúčové vlastnosti sady rukavíc na grilovanie Premium, WeberOchrana rúk pri manipulácii s horúcimi predmetmiVyrobené zo žiaruvzdorného kevlaruSilikónové pruhy na spodnej časti rukavíc na bezpečný úchopČierne rukavice... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber, súprava grilovacích rukavíc Premium L/XL (6670)

Weber Spirit Premium SP-335 GBS plynový (46802347)

Weber Spirit Premium SP-335 GBS plynový (46802347)
Detail

Gril – na plyn, s bočným horákom, záhradný, grilovacia plocha 2700 cm2, rozmery 115,6 × 132,1 × 61 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy nehrdzavejúca oceľ, materiál grilu antikorový, bočný horák, odkvapkávacia nádoba, odkladacia plocha, pokrievka, regulácia teploty, teplomer, úložný priestor a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 58 kg Záhradný gril Weber Spirit Premium SP-335 GBS disponujúci pokročilým vybavením a funkciami je klasickým zástupcom veľmi obľúbenej série Spirit. O precízne prepečenie steakov, zeleniny či rýb sa postarajú tri plynové horáky z nehrdzavejúcej ocele, ktoré spolu s flavorizérmi rovnomerne distribuujú teplo po celej grilovacej ploche. Gril Weber využíva systém pohodlného zapaľovania Crossover a k jeho ďalšej výbave patria postranné odkladacie stolíky s háčikmi, uzatvárateľný úložný priestor a kolieska, ktorá umožňujú jeho ľahké premiestňovanie. Na grilovacom rošte z nehrdzavejúcej ocele môžete pripraviť niekoľko druhov... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Spirit Premium SP-335 GBS plynový (46802347)

LITTLE DUTCH Kruh nafukovací Kvety, priemer 50 cm, 3 r+

LITTLE DUTCH Kruh nafukovací Kvety, priemer 50 cm, 3 r+
Detail

Nafukovací kruh na plávanie s krásnou kvetinovou potlačou. Kruh je súčasťou dizajnovej kolekcie Little Dutch Kvety, v ktorej nájdete hračky k vode aj na piesok, posteľnú bielizeň, dekoratívne doplnky do detskej izby, drevené a plyšové hračky aj jedálenské doplnky pre detské stolovanie. Priemer kruhu: 50 cm Vhodné pre deti od 3 rokov. (feedo.sk)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH Kruh nafukovací Kvety, priemer 50 cm, 3 r+

Hey Joe Premium olej pred holením 50 ml

Hey Joe Premium olej pred holením 50 ml
Detail

Olej pred holením Hey Joe s prírodnými olejmi zjemňuje fúzy a pripravuje pokožku na holenie. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium olej pred holením 50 ml

Hey Joe Premium krém na holenie 150 ml

Hey Joe Premium krém na holenie 150 ml
Detail

Prémiový krém na holenie Hey Joe s nezameniteľnou vôňou melónu a litchi. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium krém na holenie 150 ml

Hey Joe Premium Aluminium AC10 hrebeň na vlasy

Hey Joe Premium Aluminium AC10 hrebeň na vlasy
Detail

Antistatický hrebeň na vlasy Hey Joe z hliníkovej zliatiny je vhodný aj na vytváranie strihu pomocou strojčeka na vlasy. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Hey Joe Premium Aluminium AC10 hrebeň na vlasy

Dámska topánky Tamaris 1-23812-38 ivory 37

Dámska topánky Tamaris 1-23812-38 ivory 37
Detail

Boty Tamaris - módní dámská vycházková obuv se šněrováním má svršek kombinovaný syntetika/textil a vyměkčenou stélku s textilní nášlapnou vstvou. Klínek je vysoký 3,5 cm a platforma je vysoká 2,- cm. Módní obuv - je určena pro krátkodobé nošení v nenáročných podmínkách. Prvořadá je módnost nikoliv životnost. Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámska topánky Tamaris 1-23812-38 ivory 37

Dámske mokasiny Tamaris 1-24204-28 ivory 37

Dámske mokasiny Tamaris 1-24204-28 ivory 37
Detail

Boty Tamaris - lepené dámské mokasiny s ozdobným řetízkem na nártu mají svršek i stélku z usně. Paměťová stélka Touch it se přizpůsobuje vašemu chodidlu a zajišťuje při chůzi optimální komfort. Podpatek s protiskluzovou úpravou AntiSlide je vysoký 1,- cm. Recycled Lining - podšívka je z recyklovaných materiálů. Lepená obuv - pevnost lepeného spoje může být negativně ovlivněna promáčením nebo propocením, event. opakovaným používáním nedostatečně vysušené obuvi. Při neopatrné chůzi může dojít k mechanickému uvolnění lepeného spoje - ukopnutí. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámske mokasiny Tamaris 1-24204-28 ivory 37

Dámske poločižmy Jana 8-25416-27 ivory 37

Dámske poločižmy Jana 8-25416-27 ivory 37
Detail

Boty Jana - lepené dámská polokozačky nadměrné šíře H se svrškem ze syntetiky jsou vyteplené textilní podšívkou s jemným chloupkem. Podšívka je z 50% vyrobená z recyklovaného materiálu (PET láhve). Pohodlné nazouvání zajišťuje zip na vnitřní straně a vsazená gumička na straně vnější. Podpatek je vysoký 3,- cm. Lepená obuv - pevnost lepeného spoje může být negativně ovlivněna promáčením nebo propocením, event. opakovaným používáním nedostatečně vysušené obuvi. Při neopatrné chůzi může dojít k mechanickému uvolnění lepeného spoje - ukopnutí. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámske poločižmy Jana 8-25416-27 ivory 37

Dámske baleriny Tamaris 1-22102-20 ivory 37

Dámske baleriny Tamaris 1-22102-20 ivory 37
Detail

Boty Tamaris - lepené dámské baleriny se svrškem kombinovaným useň/syntetika, podšívkou kombinovanou textil/syntetika a se stélkou ze syntetiky. Paměťová stélka Touch it se přizpůsobuje vašemu chodidlu a zajišťuje při chůzi optimální komfort. Podpatek je vysoký 1,5 cm. Lepená obuv - pevnost lepeného spoje může být negativně ovlivněna promáčením nebo propocením, event. opakovaným používáním nedostatečně vysušené obuvi. Při neopatrné chůzi může dojít k mechanickému uvolnění lepeného spoje - ukopnutí. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámske baleriny Tamaris 1-22102-20 ivory 37
Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory (1125004), Weber Smokey Joe Premium čierny 37 cm (1121004), Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Spring Green (1127704), Weber Smokey Joe® Premium O 37 cm, Slate Blue (1126804), Weber Master-Touch® GBS E– 5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black (14701004), Weber Master-Touch® GBS Premium SE E-5775 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Black s roštom GBS Sear G (17401004), Weber Ochranný obal Premium na grily Summit®™ Charcoal (7173), Weber Master-Touch® GBS C–5750 na drevené uhlie, priemer 57 cm, Smoke Grey (14710004), Weber rukavice Premium (6472), Weber Bar-B-Kettle, priemer 57 cm, Black (1331004), Weber Ochranný obal Premium na Master-Touch Premium 57 cm (7186), Weber Lumin obal Premium (7199), WEBER Obracačka Premium, čierna (6673), TESCOMA DELÍCIA 37 cm, priemer 5 cm, s nastaviteľnou výškou (630176.00), TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 18 cm (602418.00), TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 26 cm (602454.00), TESCOMA i-PREMIUM Stone, priemer 32 cm (602432.00), Limonádový Joe, Alaska Joe, Weber soľnička a korenička Premium (17275), Weber Premium kámen na pizzu kulatý O 42 cm (8830), Kusový Premium Sheep 100 Ivory 55 × 85 cm, tvar kožušiny (261276-64023), Weber Premium drevené uhlie, 3 kg (17824), Weber Premium drevené uhlie, 10 kg (17826), Weber Premium drevené uhlie, 5 kg (17825), MIDEA 65M90M3 IVORY (65M90M3-Ivory), Weber® tál Genesis® II se 4 a 6 hořáky, litinový (7650), LEGO® Technic Lamborghini Sián FKP 37 (5702016617535), WEBER® otáčací špíz SPIRIT™ 2XX / 3XX (8519), Weber® tál Spirit / Spirit II 300 séria (7579)