Westmark - grilovací stojan na hydinu (15132260)

Produkt Westmark - grilovací stojan na hydinu (15132260) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Westmark - grilovací stojan na hydinu (15132260) upraviť a produkt hľadať znova.

WESTMARK - Grilovací stojan na hydinu (15132260)

WESTMARK - Grilovací stojan na hydinu (15132260)
Detail

Grilovacie príslušenstvo - rovnomerné prepečenie, možno použiť na akomkoľvek grile alebo v rúre, nádoba na korenie či pivo, vhodný do umývačky riadu Grilovací stojan WESTMARK je určený na přípravu drůbeže. Použít ho můžete na grilu na dřevěné uhlí, plynovém i elektrickém grilu, ale rovněž v troubě. Vykuchané kuře umístíte na rošt a do parní nádoby můžete přidat kořenicí vývar či pivo. Přebytečný tuk přitom odtéká do misky pod stojanem. Pomocí stojanu WESTMARK připravíte rovnoměrně propečené grilované kuře s dokonale křupavou kůrkou. Klíčové vlastnosti grilovacího stojanu na drůbež WESTMARKGrilovací stojan určený na přípravu drůbežePoužít lze na grilu na dřevěné uhlí, plynovém i elektrickém grilu, ale rovněž v trouběVykuchané kuře stačí umístit na roštDo parní nádoby je možné přidat kořenicí vývar či pivoPřebytečný tuk odtéká do misky pod stojanemGrilovací stojan WESTMARK je vhodný pro umývání v myčce na nádobíBarevné provedení: stříbrné... (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK - Grilovací stojan na hydinu (15132260) , Westmark nožnice na hydinu (13722280)

Westmark Nožnice na hydinu

Westmark Nožnice na hydinu
Detail

S kvalitnými nožnicami na hydinu od spoločnosti Westmark budete dokonale vybavení na krájanie, vykosťovanie a orezávanie hydiny, ako je kura, hus alebo morka. Majú jemne ozubené čepele nožníc z nehrdz. ocele a napnutie čepele je možné regulovať skrutkou. Vnútorná pružina zaisťuje ľahkú manipuláciu bez námahy. Vďaka uzamykaciemu mechanizmu ich možno bezpečne uložiť do zásuvky. Nožnice sú rovnako vhodné pre pravákov aj ľavákov. Plastom potiahnuté rukoväte navyše zaisťujú bezpečné držanie.Parametre: krájajú hydina presne a čisto s ozubeným ostrím a integrovaným lámačom kostí s vnútornou pružinou a zámkom poplastované rukoväte zaisťujú pohodlnú manipuláciu rozmery: 240 x 50 x 17 m (4home.sk)

Podobné produkty ako Westmark Nožnice na hydinu , Weber stojan na hydinu (6482)

WESTMARK Nožnice na hydinu (13722280)

WESTMARK Nožnice na hydinu (13722280)
Detail

Kuchynské nožnice – určenie: hydina, zúbkovaná čepeľ, materiál čepele nehrdzavejúca oceľ, ergonomická rukoväť, materiál rukoväte plast, s bezpečnostnou poistkou, vhodné do umývačky a s pružinovým mechanizmom, celková dĺžka 24 cm, čierna rukoväť Pre kvalitné nožnice by sa malo nájsť miesto v každej kuchyni. Ak také hľadáte, siahnite po kuchynských nožniciach WESTMARK. Sú ako stvorené pre porciovanie kurčaťa a inej hydiny, pretože ich ostrie je na túto činnosť špeciálne vybavené drobnými zúbkami. Na pohodlné strihanie bola rukoväť nožníc navrhnutá s ergonomickým tvarom. Na výrobu čepele poslúžil kvalitný materiál, konkrétne nehrdzavejúca oceľ, rukoväť podčiarkuje čierna farba. Na bezpečné uschovanie boli nožnice vybavené poistkou. Jednoduché použitie je zaistené vďaka pružinovému mechanizmu. Kuchynské nožnice je možné pohodlne umyť v umývačke riadu. Celková dĺžka kuchynských nožníc WESTMARK je 24 cm. Zásadné prednosti kuchynských nožníc WESTMARK Nožnice na hydinu... (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK Nožnice na hydinu (13722280) , Weber stojan na hydinu 8838

WESTMARK Nožnice na hydinu „Modern“ (13732280)

WESTMARK Nožnice na hydinu „Modern“ (13732280)
Detail

Kuchynské nožnice – určenie: hydina, zúbkovaná čepeľ, materiál čepele nehrdzavejúca oceľ, materiál rukoväte kov, s bezpečnostnou poistkou a s pružinovým mechanizmom, celková dĺžka 24 cm, strieborná rukoväť, hmotnosť 230 g Nožnice na hydinu WESTMARK Modern vám umožnia rýchle a efektívne porciovanie hydiny. Sú opatrené vnútornou pružinou, ktorá uľahčí strihanie a pre úplne bezpečné uskladnenie disponujú zaisťovacou poistkou. Nožnice sú vyrobené z veľmi kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a doplnené o ergonomicky tvarovanú rukoväť, vďaka ktorej sa príjemne držia, a je tak zaistená ľahká manipulácia. Nožnice WESTMARK sa stanú vašim nenahraditeľným pomocníkom pri každom varení z hydiny. Kľúčové vlastnosti nožníc na hydinu WESTMARK ModernNožnice na hydinu v matnom dizajnePre rýchle a efektívne porciovanie hydinyVnútorná pružina uľahčujúca strihanieZaisťovacia poistka pre bezpečné skladovanieWESTMARK Modern sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej... (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK Nožnice na hydinu „Modern“ (13732280) , Westmark nožnice na hydinu „modern“ (13732280)

WEBER Stojan na hydinu 8838

WEBER Stojan na hydinu 8838
Detail

Stojan – vhodné pre Gourmet BBQ System™, materiál ušľachtilá oceľ Pomocou stojana na hydinu WEBER pripravíte dokonale prepečené kurča či iné hydinové mäso. Grilovanie s použitím stojana totiž vytvára chrumkavú kôrku a šťavnaté jemné mäso. Je pritom konštruovaný tak, aby do jeho stredu bolo možné vložiť pivo či inú tekutinu a grilovať na ňom. Môžete si tak pripraviť lahodné kurča na pive či víne. Stojan navyše umožňuje súčasné grilovanie mäsa a prílohy či zeleniny. V prípade, ak chcete zväčšiť priestor na prílohu, stačí len vybrať nádobu na tekutinu z jeho stredu. Vďaka integrovaným rukovätiam je prenášanie stojana do grilu i z neho veľmi jednoduché. Pohodlné je aj jeho čistenie, pretože ho môžete umývať v umývačke riadu. Stojan na hydinu WEBER je neoceniteľným pomocníkom pri grilovaní.Kľúčové vlastnosti stojana na hydinu WEBERPraktický stojan na hydinuUrčený pre rošty Gourmet BBQ SystemNa prípravu šťavnatého mäsa a chrumkavej kôrkyS nádobou v stredovej časti na... (alza.sk)

Podobné produkty ako WEBER Stojan na hydinu 8838 , Weber deluxe stojan na hydinu (6731)

Weber stojan na hydinu (6482)

Weber stojan na hydinu (6482)
Detail

Stojan – na grilovanie Pomocou stojana na hydinu WEBER pripravíte dokonale prepečené kurča či iné hydinové mäso. Grilovanie s použitím stojana vytvára chrumkavú kôrku a šťavnaté jemné mäso. Je pritom konštruovaný tak, aby do jeho stredu bolo možné vložiť pivo či iný nápoj a grilovať na ňom. Môžete si tak pripraviť lahodné kurča na pive či víne. Vďaka integrovaným rukovätiam je prenášanie stojana do grilu i z neho veľmi jednoduché. Pohodlné je aj jeho čistenie, pretože ho môžete umývať v umývačke riadu. Stojan na hydinu WEBER je neoceniteľným pomocníkom pri grilovaní.Kľúčové vlastnosti stojana na hydinu WEBERPraktický stojan na hydinuNa prípravu šťavnatého mäsa a chrumkavej kôrkyS možnosťou vloženia piva či vína do stredu stojanaStojan WEBER s integrovanými rukoväťami na jednoduché prenášanieMožnosť umývania v umývačke riaduFarebné vyhotovenie: striebornéRozmery:23,6 × 15,7 × 12,9 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber stojan na hydinu (6482) , Tepro pekáčik na hydinu (8563)

Weber Deluxe stojan na hydinu (6731)

Weber Deluxe stojan na hydinu (6731)
Detail

Grilovacia ihla – bodec, plochá, na gril, do rúry, stojan, 1 bodec súčasťou balenia Stojan na hydinu Weber Deluxe vám umožní pripraviť dokonale prepečené kura. Do jeho vnútornej nádoby môžete naliať akúkoľvek tekutinu a pridať korenie, ktoré hydine zaistí lahodnú chuť. Stojan disponuje tiež viečkom na uzamknutie pary a zachytáva šťavu, ktorou je možné kura podlievať. Vybavený je nepriľnavým keramickým povrchom, vďaka čomu sa ľahko čistí. Pomocou stojanu na hydinu Weber Deluxe ugrilujete perfekné kura. Kľúčové vlastnosti stojana na hydinu Weber DeluxePraktický stojan na hydinuDo jeho vnútornej nádoby je možné naliať akúkoľvek tekutinu a pridať korenieStojan Weber Deluxe disponuje viečkom na uzamknutie paryZachytáva šťavu, ktorou je možné kura podlievaťVybavený je nepriľnavým keramickým povrchomFarebné vyhotovenie: čierneRozmery: 24,6 × 20,3 × 17,2 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber Deluxe stojan na hydinu (6731) , Tescoma nožnice na hydinu azza (884560.00)

Westmark Grilovací stojan na kuracie paličky, nehrdz. oceľ, 43 x 16,3 x 4 cm

Westmark Grilovací stojan na kuracie paličky, nehrdz. oceľ, 43 x 16,3 x 4 cm
Detail

Grilovanie kuracích paličiek nebolo nikdy jednoduchšie! Tento nehrdz. držiak na kuracie stehienka a paličky od nemeckej spoločnosti Westmark s nádobkou na prílohy z kvalitnej nehrdz. ocele zaistí ugrilovanie až 14 kuracích paličiek aj zeleninovej prílohy. Možno ho použiť na drevené uhlie, plynové a elektrické grily alebo v rúre.Tento praktický stojan je skladací, a tak vám ušetrí veľa miesta v zásuvke alebo skrinke. Môžete ho umývať aj v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Westmark Grilovací stojan na kuracie paličky, nehrdz. oceľ, 43 x 16,3 x 4 cm , Tescoma nožnice na hydinu precioso (881260.00)

Karnivit hydina na zlepšenie reprodukcie u hydiny 500ml

Karnivit hydina na zlepšenie reprodukcie u hydiny 500ml
Detail

Obsah Karnivit hydina 500 ml Charakteristika Karnivit hydina KARNIVIT hydina pre zlepšenie reprodukcie a odchovu kurčiat. KARNIVIT obsahuje špecifický komplex látok zlepšujúcich reprodukciu hydiny vo Vašom chovu. Všetky aktívne látky sú vo forme, ktorá zabezpečí maximálnu účinnosť každej z nich. KARNIVIT u kohútov podporuje spermatogenézu, pretože zvyšuje kvalitu ejakulátu, najmä množstvo spermií a ich pohyblivosť. U sliepok dochádza k lepšiemu oplodneniu a následne aj k lepšiemu vývoju plodov. Kurčatá sa vďaka KARNIVIT rodia s vyššou hmotnosťou, imunitou a vitalitou, čo sa pozitívne prejavuje na ich zdravotnom stave a vývoji v ďalšom období ich života. KARNIVIT je vhodné podávať mladým kuriatkám už po vyliahnutí, čím sa udržiava ich vyššia vitalita a imunita, čo sa prejavuje na ich zníženej úmrtnosti. KARNIVIT je možné tiež použiť v prípadoch, keď je žiaduce zlepšiť nárast kostrového svalstva, ako je tomu napr. v prípade úžitkových vtákov alebo vtákov pre výstavné alebo športové účely. Vysoká účinnosť prípravku je daná špeciálnou technológiou výroby, kedy sú aktívne látky obdukciou chránené pred degradáciou v žalúdku a zažívacom trakte. Tento ochranný obal je postupne odbúravaný až dôjde k úplnému uvoľneniu aktívnej látky v organizme ak jej maximálnej účinnosti. Významným prínosom tejto technológie je skutočnosť, že je v roztoku vytvorená špeciálna nosná a izolačná hubovitá mikroštruktúra, ktorá zamedzuje zachytávaniu aktívnych látok na stenách rozvodu napájacej vody alebo v napájačkách. Tým sa eliminuje hrozba namnoženiu nežiadúcich organizmov na týchto zvyškoch a ich následné roznášanie na zvieratá. Zloženie Karnivit hydina L-karnitín, vitamíny, prírodné látky, upravená pitná voda Dávkovanie Podáva sa denne v množstve 10 ml na 1 liter napájacej vody po dobu podľa potreby (napr. Po dobu párenia a pod.). Mladým kuriatkam za účelom zlepšenia nárastu kostrového svalstva podávajte neustále. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Karnivit hydina na zlepšenie reprodukcie u hydiny 500ml , Orion nožnice na hydinu nerez (141418)

Nožnice na hydinu Outdoorchef

Nožnice na hydinu Outdoorchef
Detail

Grilovacia sezóna sa už nezadržateľne blíži. Pripravte sa na ňu spolu so značkou Outdoorchef. Medzi ich praktické vychytávky patria aj tieto antikoro nožnice na hydinu, pomocou ktorých bez námahy naporciujete všetky druhy hydiny. Sú vybavené vnútornou pružinou, integrovaným rezačom kostí a dokonca aj stabilnou funkciou blokovania pre čo najpríjemnejšiu a najľahšiu prípravu mäsa. Elegatný vzhľad potom nožniciam dodávajú podýhované rukoväte. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nožnice na hydinu Outdoorchef , Kds nožnice na hydinu antikor (4511.00)

Nožnice na hydinu TORO

Nožnice na hydinu TORO
Detail

Nožnice na hydinu. Kvalitné nožnice ľahko rozrežú akékoľvek kurča alebo inú hydinu.Materiál - nehrdzavejúca oceľ, plast. Dĺžka 25 cm. (kitos.sk)

Podobné produkty ako Nožnice na hydinu TORO , Motorek grilovací na baterie (143089)

TORO Nožnice na hydinu

TORO Nožnice na hydinu
Detail

Nožnice na porciovanie kurčiat a inej hydiny. Vďaka plastovej rukoväti, ktorá krásne padne do ruky, sa s nožnicami ľahko manipuluje. Materiál - plast, chróm. Rozmery - 2,3 x 25 cm. (kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Nožnice na hydinu , Victorinox nožnice na hydinu 25 cm (7.6343)

Nožnice na hydinu maxi

Nožnice na hydinu maxi
Detail

Nožnice na hydinu maxi (homepoint.sk)

Podobné produkty ako Nožnice na hydinu maxi , Weber grilovací kôš na rotisserii (7686)

MAKRO - Nožnice na hydinu

MAKRO - Nožnice na hydinu
Detail

Nehrdzavejúca oceľ (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Nožnice na hydinu , Weber grilovací štetec na potieranie (6319)

Westmark, Sada soľničky a koreničky so stojanom TRADITIONELL/2 ks (63112260)

Westmark, Sada soľničky a koreničky so stojanom TRADITIONELL/2 ks (63112260)
Detail

Sada koreničiek – obsahuje 2 ks, poklop a vhodné do umývačky, nádobu s objemom 50 ml tvorí sklo, rozmery koreničky 7 × 3,7 × 3,7 cm (V׊×H), v balení koreničky a stojan, rozmery poličky/stojana 11,3 × 10 × 5,4 cm (V׊×H) Zásadné vlastnosti sady koreničiek Westmark, Sada soľničky a koreničky so stojanom TRADITIONELL/2 ks Sada koreničiek WESTMARK sa hodí nielen na roztriedenie a uchovávanie korenia, ale aj ako dekorácia Priehľadné sklo zabezpečuje dokonalý prehľad o obsahu Vďaka viečku sa vám korenie nevysype ani nezvetrá Nádobka meria 7 × 3,7 × 3,7 cm (V × Š × H) Sú umiestnené v praktickom stojane Na výrobu stojana slúži nerez Rozmery stojana sú 11,3 × 10 × 5,4 cm (V × Š × H) Koreničky je možné umývať v umývačke riadu V balení sa nachádzajú koreničky a stojan (alza.sk)

Podobné produkty ako Westmark, Sada soľničky a koreničky so stojanom TRADITIONELL/2 ks (63112260) , Tescoma noblesse na 14 nožov, nožnice na hydinu/ocieľku (869516.00)

TESCOMA nožnice na hydinu AZZA

TESCOMA nožnice na hydinu AZZA
Detail

Nožnice na hydinu AZZA značky Tescoma - masívne nožnice na hydinu so špeciálne tvarovaným a brúseným multifunkčným ostrím. Perfektné pre ľahké porciovanie kože, hlboko mrazeného mäsa aj silných hydinových kostí. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavené ergonomickou rukoväťou a bezpečnostnou poistkou. Možné umývať v umývačke riadu. 10 rokov záruka. (4home.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA nožnice na hydinu AZZA , Banquet nožnice na hydinu culinaria 24 cm, červené (a12885)

Nočnice na hydinu Metaltex Poultry

Nočnice na hydinu Metaltex Poultry
Detail

Značka Metaltex je šampiónom pre vytváranie odkladacích priestorov tam, kde by ste ich rozhodne nehľadali. Je však škoda nechať ich len tak ležať ladom. Uložiť do nich môžete potrebných praktických pomocníkov, ktorí každé varenie pozdvihnú na vyššiu úroveň. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nočnice na hydinu Metaltex Poultry , Westmark formička na hamburgery (62332260)

TESCOMA nožnice na hydinu PRECIOSO

TESCOMA nožnice na hydinu PRECIOSO
Detail

Nožnice, s ktorými ľahko a rýchlo naporcujete hydinu, vrátane tenkej surovej kuracej kože i najsilnejších hydinových kostí. Tajomstvo dokonalej funkcie nožníc Precioso spočíva v správnom tvare čepelí, ich hrúbke a špeciálnom ostrení.Čepeľ s mikrozúbkami prestrihne ľahko surovú kuraciu kožu a naporcuje surové, tepelne upravené i mrazené hydinové mäso. Hlboký výkroj v zadnej časti čepele slúži pre porciovanie silných hydinových kostí.Výhody: dokonale ergonomické rukoväte spodná rukoväť má opierku pre bezpečné a pohodlné použitie prvotriedna nehrdzavejúca oceľ rukoväte zo špeciálneho protišmykového plastu záruka: 5 rokov (4home.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA nožnice na hydinu PRECIOSO , Westmark ihla na marinovanie (61422280)

Optimin D na hydinu 1l

Optimin D na hydinu 1l
Detail

Podpora imunitného systému a zvýšenie výkonnosti (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Optimin D na hydinu 1l , Westmark teplomer na pečenie (12692270)

Optimin D na hydinu 500ml

Optimin D na hydinu 500ml
Detail

Podpora imunitného systému a zvýšenie výkonnosti (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Optimin D na hydinu 500ml , Westmark lyžička na čaj (15372270)

LUCIFER Košíček na hydinu DEOS

LUCIFER Košíček na hydinu DEOS
Detail

Košíček slúži na upevnenie kurčaťa na grilovaciu ihlu alebo ražeň. Ø otvoru 8 mm vyrobené z nerezu upevnenie na guľatú ihlu pomocou skrutky (profikuchar.sk)

Podobné produkty ako LUCIFER Košíček na hydinu DEOS , Westmark krájač na gaštany (40422260)

Tescoma nožnice na hydinu AZZA

Tescoma nožnice na hydinu AZZA
Detail

(profikuchar.sk)

Podobné produkty ako Tescoma nožnice na hydinu AZZA , Westmark dávkovač na cesto (30122260)

MAKRO - Noznice na hydinu nerez

MAKRO - Noznice na hydinu nerez
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Noznice na hydinu nerez , Westmark vajíčko na čaj (15362280)

MAKRO - Nožnice na hydinu 23,5cm

MAKRO - Nožnice na hydinu 23,5cm
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Nožnice na hydinu 23,5cm , Westmark struhadlo na zázvor (11562260)

Grilovací rošt na klobásy

Grilovací rošt na klobásy
Detail

Zbožňujete grilované klobásky a špekáčiky? Chcete si užiť ich prípravu a potrebujete na to ideálneho pomocníka? Predstavujeme vám grilovací rošt na klobásy, ktorý sa postará o jednoduchú prípravu vašich obľúbených grilovaných dobrôt.Tento robustný železný grilovací rošt je vhodný na klobásy, párky, špekáčiky a iné typy údenín. Vďaka tomu, že rošt je nepriľnavý, jedlo sa nelepí a griluje sa omnoho jednoduchšie a účinnejšie. Ďalšou výhodou roštu na grilovanie je ergonomická a extra dlhá drevená rukoväť, ktorá umožňuj ešte lepšie uchopenie. Navyše bráni tomu, aby ste sa pri vašej obľúbenej činnosti nepopálili. Rošt funguje jednoducho, stačí posunúť poistný krúžok, otvoriť rošt, vložiť klobásy dovnútra, zatvoriť rošt, zasunúť poistný krúžok na miesto a je to! Môžete grilovať.Šikovný grilovací rošt na klobásy je vhodný na umiestnenie na žeravé uhlie alebo iný zdroj tepla, nikdy však nie na priamy plameň ohňa. Užite si grilovanie u vás doma alebo tento gril darujte blízkej osobe ako ideálny darček pri akejkoľvek príležitosti.Vyrobený zo železa a drevaModerný dizajnNelepivýErgonomická rúčkaĽahké na používanieBezpečnostné uzamknutieNa 4 klobásyRobustná a odolná konštrukciaVšestranný a prispôsobiteľnýPoužitie na drevenom uhlí, plyne, dreve atď.Vhodný aj na iné potravinyUmývať len ručne!Ľahký a flexibilnýRozmery: 51 x 8 x 4 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Grilovací rošt na klobásy , Westmark mlynček na mandle (97152260)

Grilovací rošt na ryby

Grilovací rošt na ryby
Detail

Ste fanúšikom grilovaných rýb? Máte radi obdobie grilovania a na vašom stole nikdy nesmie chýbať chutná pečená ryba? Je tu pre vás praktický grilovací rošt na ryby.Tento štýlový, a zároveň robustný železný grilovací rošt je vhodný pre všetky druhy rýb na grilovanie, ako aj na morské pečené dobroty.Výhodou roštu je nepriľnavosť, takže sa ryba naň nelepí a pečie sa omnoho jednoduchšie a efektívnejšie. Veľmi praktická je extra dlhá a ergonomická drevená rukoväť, ktorá umožňuje pohodlnejšie uchopenie. Navyše zabraňuje tomu, aby ste sa počas grilovania ryby nepopálili. Ak zháňate vhodný darček pre vašich priateľov, kolegov, susedov, rodinu či známych, darujte im tento šikovný grilovací rošt na ryby. Alebo si ho objednajte pre seba a vychutnávajte si grilovanú rybu kedykoľvek chcete. Vyrobený zo železa a drevaModerný dizajnNelepivýErgonomická rúčkaĽahké na používanieBezpečnostné uzamknutieVhodný na rôzne druhy rýb a morské plodyRobustná a odolná konštrukciaVšestranný a prispôsobiteľnýPoužitie na drevenom uhlí, plyne, dreve atď.Vhodný aj na iné potravinyUmývať len ručne!Ľahký a flexibilnýRozmery plochy pre grilovanie: 31 cmRozmery: 56 x 12,5 x 2,5 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Grilovací rošt na ryby , Westmark lis na citróny (90882280)

LEIFHEIT NOZNICE NA HYDINU CIERNE, 03139

LEIFHEIT NOZNICE NA HYDINU CIERNE, 03139
Detail

NOŽNICE NA HYDINU (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NOZNICE NA HYDINU CIERNE, 03139 , La proromance grilovací rošt na rybu (lpr-fgh)

ORION Nožnice na hydinu 1 kus

ORION Nožnice na hydinu 1 kus
Detail

Nerezové nožnice na hydinu uľahčia porciovanie surovej, pečenej aj grilovanej hydiny. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Nožnice na hydinu 1 kus , Banquet nožnice na hydinu culinaria 25,5 cm, drevené rukoväte (a12888)

KDS Nožnice na hydinu antikor (4511.00)

KDS Nožnice na hydinu antikor (4511.00)
Detail

Nožnice – dĺžka čepele: 80mm, celková dĺžka: 255mm, protišmyková úprava http://www.kds.cz/cz/produkt/nuzky-na-drubez-nerez.html (alza.sk)

Podobné produkty ako KDS Nožnice na hydinu antikor (4511.00) , Dantoy grilovací set (5701217047134)

TESCOMA Nožnice na hydinu PRECIOSO (881260.00)

TESCOMA Nožnice na hydinu PRECIOSO (881260.00)
Detail

Kuchynské nožnice – určenie: hydina, zúbkovaná čepeľ, materiál čepele nehrdzavejúca oceľ, ergonomická a protišmyková rukoväť, materiál rukoväte plast, s bezpečnostnou poistkou a vhodné do umývačky, celková dĺžka 24,5 cm, čierna rukoväť, hmotnosť 220 g V každej kuchyni by sa mali nachádzať kvalitné nožnice. V prípade, že už dlho také hľadáte, siahnite po kuchynských nožniciach Tescoma. Hravo si poradia s porciovaním kurčiat a inej hydiny, pretože majú ostrú, špeciálne tvarovanú čepeľ so zúbkami. Pri ergonomickej rukoväti je zaistené pohodlné strihanie. Nemusíte sa obávať, že by vám nožnice vykĺzli z rúk, rukoväť je totiž vybavená protišmykovou úpravou. Výrobným materiálom čepele je nehrdzavejúca oceľ, rukoväť zdobí čierna farba. Na bezpečné uchovávanie je možné nožnice zabezpečiť bezpečnostnou poistkou. Kuchynské nožnice môžete pokojne zveriť umývačke riadu. Celková dĺžka kuchynských nožníc Tescoma je 24,5 cm. Ich hmotnosť je 220 g. Zásadné vlastnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Nožnice na hydinu PRECIOSO (881260.00) , Weber grilovací kleště (6317)

Orion Nožnice na hydinu nerez (141418)

Orion Nožnice na hydinu nerez (141418)
Detail

Kuchynské nožnice – na hydinu uľahčia porciovanie surovej, pečenej a grilovanej hydiny, spoľahlivo strihajú kožu, mäso a kosti, praktický uzamykací systém je ovládateľný jednou rukou – iba stlačíte tlačidlo, materiál: nerez, rozmery: celková dĺžka 25cm Nožnice na porciovanie hydiny ORION z nehrdzavejúceho materiálu. Ľahko striháte surové, pečené a grilované hydinové mäso vrátane kože a kostí. Praktický uzamykací systém, ktorý jednoducho ovládate jednou rukou. Celková dĺžka nožníc na hydinu ORION je 25 cm. Kľúčové vlastnosti nožníc na hydinu ORIONNožnice na porciovanie hydiny z nehrdzavejúceho materiáluĽahko striháte surové, pečené a grilované hydinové mäso vrátane kože a kostíPraktický uzamykací systémCelková dĺžka nožníc na hydinu je 25 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Nožnice na hydinu nerez (141418)

TESCOMA Nožnice na hydinu AZZA (884560.00)

TESCOMA Nožnice na hydinu AZZA (884560.00)
Detail

Kuchynské nožnice – určenie: hydina, zúbkovaná a zahnutá čepeľ, materiál čepele nehrdzavejúca oceľ, ergonomická rukoväť, materiál rukoväte plast, s bezpečnostnou poistkou a vhodné do umývačky, celková dĺžka 25 cm, čierna rukoväť, hmotnosť 270 g Masívne nožnice na hydinu, ktorých multifunkčné ostrie si hravo poradí s porciovaním kože, mrazeného mäsa aj silných hydinových kostí. Nožnice sú dokonale ostré, špeciálne tvarované, vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a opatrené odolným ostrím, bezpečnostnou poistkou a ergonomickou rukoväťou na pohodlnú prácu počas varenia. Nožnice Tescoma AZZA sú určené na profesionálne, ale aj domáce používanie. Záruka na ne je 10 rokov.Doplňujúce informácie:Materiál:Nehrdzavejúca oceľDĺžka:25 cmUrčené na:Profesionálne aj domáce použitie (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Nožnice na hydinu AZZA (884560.00)

Nožnice na hydinu BANQUET Culinaria 24cm

Nožnice na hydinu BANQUET Culinaria 24cm
Detail

Kvalitní Nožnice na hydinu BANQUET Culinaria 24cm z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Nože, príbory | Kuchynské nože. (esat.sk)

Podobné produkty ako Nožnice na hydinu BANQUET Culinaria 24cm

Kôš grilovací W1107 na šašlik

Kôš grilovací W1107 na šašlik
Detail

Kvalitní Kôš grilovací W1107 na šašlik z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Grilovacie rošty a opekače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kôš grilovací W1107 na šašlik

Motorek grilovací na baterie (143089)

Motorek grilovací na baterie (143089)
Detail

Motorček na gril Motorek Euronářadí představuje praktický doplněk pro všechny příznivce grilování. Usnadňuje otáčení při grilování a rožnění a zajistí tak, že maso bude dokonale propečené. Motorek funguje na baterie a je určený pro použití s grilovací jehlou. Motorek Euronářadí by neměl chybět ve vaší grilovací výbavě. Klíčové vlastnosti grilovacího motorku na bateriePraktický grilovací motorekUsnadňuje otáčení při grilování a rožněníNapomůže k dokonale propečenému masuMotorek funguje na baterieUrčený je pro použití s grilovací jehlou Rozměry čtyřhranu pro grilovací jehlu:6 × 6 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Motorek grilovací na baterie (143089)

MAKRO - Grilovací štartér na uhlie

MAKRO - Grilovací štartér na uhlie
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Grilovací štartér na uhlie

VICTORINOX nožnice na hydinu 25 cm (7.6343)

VICTORINOX nožnice na hydinu 25 cm (7.6343)
Detail

Kuchynské nožnice – určenie: hydina, zúbkovaná čepeľ, materiál čepele nehrdzavejúca oceľ, protišmyková rukoväť, materiál rukoväte plast, s bezpečnostnou poistkou, celková dĺžka 25 cm, čierna rukoväť Hľadáte kvalitné mäsové nožnice vhodné na rezanie mäsa? Ste na správnej adrese. Nožnice na krájanie mäsa od firmy Victorinox Swiss sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a celková dĺžka je 25 cm.Hľadáte kvalitné mäsové nožnice vhodné na porciovanie mäsa? Ste na správnej adrese. Nožnice na porciovanie mäsa od švajčiarskej firmy Victorinox sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a ich celková dĺžka je 25 cm. Tento unikátny výrobok sa veľmi dobre drží, pretože je vybavený plastovou rukoväťou s atraktívnym dizajnom. Uprednostnite osvedčenú značku pred nefunkčnou napodobeninou.Kľúčové vlastnosti:Slávna švajčiarska značkaZ nehrdzavejúcej oceleFunkčnéPlastová rukoväťDĺžka nožníc: 25 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako VICTORINOX nožnice na hydinu 25 cm (7.6343)

KDS - Nožnice 4510 na hydinu 25 cm

KDS - Nožnice 4510 na hydinu 25 cm
Detail

KDS, výrobok z ušlachtilej ocele (homepoint.sk)

Podobné produkty ako KDS - Nožnice 4510 na hydinu 25 cm

Ihla na marinovanie Westmark

Ihla na marinovanie Westmark
Detail

Uľahčite si prácu s pomocníkmi od Westmark. Táto nemecká značka pôsobí na trhu dlhšie ako 50 rokov a môžete si tak byť istí, že si domov pozvete kúsok tej najvyššej kvality. Pustite sa do varenia ešte dnes ♥ (bonami.sk)

Podobné produkty ako Ihla na marinovanie Westmark

Dóza na maslo Westmark

Dóza na maslo Westmark
Detail

Westmark je synonymom pre kvalitu a praktickosť, ktorú oceníte aj vo vašej kuchyni. S týmto kúskom sa vám bude variť jedna radosť. Pozvite ho k sebe do kuchyne a užite si radosť z tvorenia plného chutí. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Dóza na maslo Westmark

Westmark Krabička na lieky

Westmark Krabička na lieky
Detail

Ak je vašim každodenným úskalím nezabudnúť si vziať svoje lieky, kúpte si na ne túto šikovnú krabičku od nemeckej značky Westmark. Nájdete v nej celkom 7 farebne odlišných priehradok, z ktorých každá je rozdelená do štyroch samostatných sekcií – ráno, poludnie, večer a noc.Môžete si do nich pripraviť predpísanú dávku liekov alebo vitamínov na celý týždeň. Jednotlivé poschodia majú označenie podľa dní v týždni. Potrebnú priehradku si tiež môžete vziať kamkoľvek so sebou a nebáť sa toho, že lieky vytratíte. Aktuálny deň je vždy hore. Keď lieky z priehradky pre aktuálny deň vyberiete, vsuňte danú prázdnu priehradku dole boxu, nech máte pripravenú novú plnú priehradku na ďalší deň.Celá krabička je vyrobená z kvalitného plastu bez prímesí BPA. Viečka priehradiek sú transparentné, vďaka čomu máte dokonalý prehľad o ich obsahu.Rozmery dávkovača: 11,5 x 4 x 11 cm (d x š x v) (4home.sk)

Podobné produkty ako Westmark Krabička na lieky

Nôž na chleba Westmark

Nôž na chleba Westmark
Detail

Vyrobené v Nemecku, overené viac ako 50-ročnou tradíciou a vytvorené tak, aby všetky vaše kuchynské problémy boli minulosťou. Westmark je majstrom v tom, ako si uľahčiť život, a to aj s týmto praktickým sitkom na pyré. Nech žije sezóna zavárania! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nôž na chleba Westmark

Landmann Grilovací kôš na zeleninu, 13432

Detail

Kľúčové vlastnosti: Vhodné pre ľahké grilovanie zeleniny Vyrobené z nerezovej ocele Ergonomické madlo S očkom na zavesenie Rozmer roštu: 23,5 x 25,5 cm Celková dĺžka: 57,5 cm Hmotnosť: 600 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Landmann Grilovací kôš na zeleninu, 13432

Motoriek grilovací TES 430890000000 na batérie

Motoriek grilovací TES 430890000000 na batérie
Detail

Kvalitní Motoriek grilovací TES 430890000000 na batérie z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Príslušenstvo k záhradným grilom. (esat.sk)

Podobné produkty ako Motoriek grilovací TES 430890000000 na batérie

Rošt grilovací BBQ SL2210438X na mäso

Rošt grilovací BBQ SL2210438X na mäso
Detail

Kvalitní Rošt grilovací BBQ TES SL2210438X na mäso z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Grilovacie rošty a opekače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rošt grilovací BBQ SL2210438X na mäso

Weber grilovací štetec na potieranie (6319)

Weber grilovací štetec na potieranie (6319)
Detail

Grilovacie príslušenstvo – silikónové štetiny, očko na zavesenie, dĺžka 40cm, možnosť umývania v umývačke riadu So štetcom na potieranie značky Weber si vychutnáte ešte šťavnatejšie mäso z vášho grilu. Pomocou silikónových štetiniek môžete naniesť olej, marinádu či omáčku v priebehu grilovania priamo na pokrm, ktorý vďaka tomu získa ešte výraznejšiu chuť. Silikónové štetiny sa nestrapkajú, nevypadávajú, nepohlcujú pachy a dokonca ich nezničí ani umývanie v umývačke riadu. Grilovací štetec Weber disponuje dostatočne dlhým držadlom zaisťujúcim komfortné uchopenie a je vybavený praktickým očkom na zavesenie.Kľúčové vlastnosti grilovacieho štetca na potieranie WeberGrilovací štetec Weber slúži na potieranie pokrmov počas grilovaniaJednoduché naberanie oleja aj marinády pomocou silikónových štetínŠtetiny sa nestrapkajú, nevypadávajú a nepohlcujú pachyVybavený praktickým očkom na zavesenieZ kvalitného a odolného materiáluŠtetec na potieranie Weber je možné umývať v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weber grilovací štetec na potieranie (6319)

Rošt grilovací ORION 36x22,5cm na hamburgery

Rošt grilovací ORION 36x22,5cm na hamburgery
Detail

Kvalitní Rošt grilovací ORION 36x22,5cm na hamburgery z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Grilovacie rošty a opekače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rošt grilovací ORION 36x22,5cm na hamburgery

Rošt grilovací ORION 28x29cm na ryby

Rošt grilovací ORION 28x29cm na ryby
Detail

Kvalitní Rošt grilovací ORION 28x29cm na ryby z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Grilovacie rošty a opekače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rošt grilovací ORION 28x29cm na ryby

Rošt grilovací 56300D 38x22cm na hamburgery

Rošt grilovací 56300D 38x22cm na hamburgery
Detail

Kvalitní Rošt grilovací 56300D 38x22cm na hamburgery z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Grilovacie rošty a opekače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rošt grilovací 56300D 38x22cm na hamburgery

Ihly na potraviny ORION 10ks grilovací

Ihly na potraviny ORION 10ks grilovací
Detail

Kvalitní Ihly na potraviny ORION 10ks grilovací z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Grilovacie náradie a náčinie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ihly na potraviny ORION 10ks grilovací
WESTMARK Nožnice na hydinu (13722280), Weber stojan na hydinu (6482), WEBER Stojan na hydinu 8838, WESTMARK Nožnice na hydinu „Modern“ (13732280), Weber Deluxe stojan na hydinu (6731), TEPRO Pekáčik na hydinu (8563), TESCOMA Nožnice na hydinu AZZA (884560.00), TESCOMA Nožnice na hydinu PRECIOSO (881260.00), Orion Nožnice na hydinu nerez (141418), KDS Nožnice na hydinu antikor (4511.00), Motorek grilovací na baterie (143089), VICTORINOX nožnice na hydinu 25 cm (7.6343), Weber Grilovací kôš na rotisserii (7686), Weber grilovací štetec na potieranie (6319), Tescoma Noblesse na 14 nožov, nožnice na hydinu/ocieľku (869516.00), BANQUET Nožnice na hydinu CULINARIA 24 cm, červené (A12885), WESTMARK Formička na hamburgery (62332260), WESTMARK Ihla na marinovanie (61422280), WESTMARK Teplomer na pečenie (12692270), Westmark Lyžička na čaj (15372270), Westmark Krájač na gaštany (40422260), Westmark Dávkovač na cesto (30122260), Westmark Vajíčko na čaj (15362280), Westmark Struhadlo na zázvor (11562260), Westmark Mlynček na mandle (97152260), Westmark Lis na citróny (90882280), La Proromance grilovací rošt na rybu (LPR-FGH), BANQUET Nožnice na hydinu CULINARIA 25,5 cm, drevené rukoväte (A12888), Dantoy Grilovací set (5701217047134), Weber grilovací kleště (6317)