Wiky terc krtko na suchy zips /170810/

Produkt Wiky terc krtko na suchy zips /170810/ sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Wiky terc krtko na suchy zips /170810/ upraviť a produkt hľadať znova.

Detský terč TEDDIES Krtko na suchý zips 30 cm

Detský terč TEDDIES Krtko na suchý zips 30 cm
Detail

Kvalitní Detský terč TEDDIES Krtko na suchý zips 30 cm z kategorie Dom a záhrada | Hračky | Športové hračky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detský terč TEDDIES Krtko na suchý zips 30 cm , Wiky stan krtko (8590331704071)

WIKY TERC KRTKO NA SUCHY ZIPS /170810/

Detail

TERČ NA SUCHÝ ZIPS . Terč na suchý zips Krtko . Poďte zažiť poriadnu zábavu s Krtkom a jeho kamarátmi. Loptičky sú na suchý zips. . Motív: Krtko a ovocie . Priemer: 30 cm . Balenie: 1 terč a 3 loptičky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako WIKY TERC KRTKO NA SUCHY ZIPS /170810/ , Wiky led lampička krtko (8590331710256)

Terč na suchý zips Líška

Terč na suchý zips Líška
Detail

Senzačný a bezpečný terč na suchý zips s loptičkami je dokonalá hračka, ktorá trénuje presnosť a vizuálnu koordináciu. Terč v tvare líšky a plastové loptičky so suchým zipsom sú všetko, čo deti potrebujú na začatie fantastickej hry. Farebný a veselý motív upúta pozornosť detí a povzbudí ich k hre. Terč sa ľahko pripevni na stenu alebo iný rovný povrch pomocou samolepiaceho vešiaka, ktorý je súčasťou sady. Deti, ktoré práve začínajú svoje dobrodružstvo v hádzaní, môžu stáť bližšie a pri zvyšovaní svojich zručností ísť dozadu. Hra je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje toľko presnosti pri hode aby loptička zostala na ploche. Terč s loptičkami na suchý zips je skvelá zábavná ponuka, ktorá podporuje správny vývoj dieťaťa. Hra dokonale ovplyvňuje rozvoj koordinácie oko-ruka, učí presnosti, obratnosti a koncentráciu. Hádzanie na cieľ vyžaduje veľa sústredenia a trpezlivosti.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Sada obsahuje:Terč na suchý zips3 loptičkyNalepovací vešiakRozmery:Terč: 48 cm x 28 cm / výška x šírkaLoptičky: 3,5 cmRozmery balenia: 48,5 cm x 30 cm x 4 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Terč na suchý zips Líška , Wiky bazén krtko a jeho kamaráti (8590331705016)

Terč na suchý zips Zebra

Terč na suchý zips Zebra
Detail

Senzačný a bezpečný terč na suchý zips s loptičkami je dokonalá hračka, ktorá trénuje presnosť a vizuálnu koordináciu. Terč v tvare Zebry a plastové loptičky so suchým zipsom sú všetko, čo deti potrebujú na začatie fantastickej hry. Farebný a veselý motív upúta pozornosť detí a povzbudí ich k hre. Terč sa ľahko pripevni na stenu alebo iný rovný povrch pomocou samolepiaceho vešiaka, ktorý je súčasťou sady. Deti, ktoré práve začínajú svoje dobrodružstvo v hádzaní, môžu stáť bližšie a pri zvyšovaní svojich zručností ísť dozadu. Hra je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje toľko presnosti pri hode aby loptička zostala na ploche. Terč s loptičkami na suchý zips je skvelá zábavná ponuka, ktorá podporuje správny vývoj dieťaťa. Hra dokonale ovplyvňuje rozvoj koordinácie oko-ruka, učí presnosti, obratnosti a koncentráciu. Hádzanie na cieľ vyžaduje veľa sústredenia a trpezlivosti.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Sada obsahuje:Terč na suchý zips3 loptičkyNalepovací vešiakRozmery:Terč: 41 cm x 30 cm / výška x šírkaLoptičky: 3,5 cmRozmery balenia: 42 x 31 x 4 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Terč na suchý zips Zebra , Wiky továreň na sliz (8590331917587)

Terč na suchý zips Myška

Detail

Senzačný a bezpečný terč na suchý zips s loptičkami je dokonalá hračka, ktorá trénuje presnosť a vizuálnu koordináciu. Terč v tvare slimáka a plastové loptičky so suchým zipsom sú všetko, čo deti potrebujú na začatie fantastickej hry. Farebný a veselý motív upúta pozornosť detí a povzbudí ich k hre. Terč sa ľahko pripevni na rovný povrch pomocou samolepiaceho vešiaka, ktorý je súčasťou sady. Deti, ktoré práve začínajú svoje dobrodružstvo v hádzaní, môžu stáť bližšie a pri zvyšovaní svojich zručností ísť dozadu. Hra je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje toľko presnosti pri hode aby loptička zostala na ploche. Terč s loptičkami na suchý zips je skvelá zábavná ponuka, ktorá podporuje správny vývoj dieťaťa. Hra dokonale ovplyvňuje rozvoj koordinácie oko-ruka, učí presnosti, obratnosti a koncentráciu. Hádzanie na cieľ vyžaduje veľa sústredenia a trpezlivosti.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Sada obsahuje:Terč na suchý zips3 loptičkyNalepovací vešiakRozmery:Terč: 45 cm x 32 cm / výška x šírkaLoptičky: 3 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Terč na suchý zips Myška , Krtko na návšteve (8590878301160)

Terč na suchý zips Slimák

Terč na suchý zips Slimák
Detail

Senzačný a bezpečný terč na suchý zips s loptičkami je dokonalá hračka, ktorá trénuje presnosť a vizuálnu koordináciu. Terč v tvare slimáka a plastové loptičky so suchým zipsom sú všetko, čo deti potrebujú na začatie fantastickej hry. Farebný a veselý motív upúta pozornosť detí a povzbudí ich k hre. Terč sa ľahko pripevni na stenu alebo iný rovný povrch pomocou samolepiaceho vešiaka, ktorý je súčasťou sady. Deti, ktoré práve začínajú svoje dobrodružstvo v hádzaní, môžu stáť bližšie a pri zvyšovaní svojich zručností ísť dozadu. Hra je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje toľko presnosti pri hode aby loptička zostala na ploche. Terč s loptičkami na suchý zips je skvelá zábavná ponuka, ktorá podporuje správny vývoj dieťaťa. Hra dokonale ovplyvňuje rozvoj koordinácie oko-ruka, učí presnosti, obratnosti a koncentráciu. Hádzanie na cieľ vyžaduje veľa sústredenia a trpezlivosti.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Sada obsahuje:Terč na suchý zips3 loptičkyNalepovací vešiakRozmery:Terč: 42 cm x 29 cm / výška x šírkaLoptičky: 3,5 cmRozmery balenia: 42 cm x 30 cm x 4 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Terč na suchý zips Slimák , Krtko na výlete (8590878001084)

Axe Target terč na suchý zips (62984)

Axe Target terč na suchý zips (62984)
Detail

Terč – hra so sekerami na suchý zips (alza.sk)

Podobné produkty ako Axe Target terč na suchý zips (62984) , Wiky domček na bábiky, kabelka (8590331917372)

Addo terč na suchý zips s loptičkami (5056289407363)

Addo terč na suchý zips s loptičkami (5056289407363)
Detail

Terč – súčasťou dve loptičky na suchý zips, možnosť hry doma aj vonku, rozmery 35 × 35 × 1,5 cm Kto vie najlepšie mieriť na cieľ? Zvolajte rodinu, pozvite kamarátov, pripravte terč na suchý zips s loptičkami Addo a súťažná zábava môže začať. Zistite, kto z vás má najlepšiu mušku. Súčasťou terča Addo sú dve loptičky na suchý zips. Strieľanie na cieľ rozvíja koordináciu oko-ruka, podporuje súťaživosť a psychomotorický vývoj . Výhodou terča na suchý zips s loptičkami Addo je, že sa s ním pobaví jednotlivec aj skupina priateľov. Túto vonkajšiu aktivitu si najlepšie užijete na záhrade, v parku alebo na pláži. Kľúčové vlastnosti terča na suchý zips s loptičkami AddoPrecvičte si s rodinou či s priateľmi streľbu na cieľPre získanie vyššieho skóre sa snažte trafiť oddiely s vysokými číslamiS terčom Addo si užijete zábavu v parku, na pláži aj na záhradePomáha rozvíjať koordináciu oko-rukaTerč na suchý zips s loptičkami Addo je vhodný pre malých ostrostrelcov od 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako Addo terč na suchý zips s loptičkami (5056289407363) , Wiky magická tabuľka na kreslenie, farebná (8590331914791)

Terč na suchý zips so šípkami, loptičkami a penovými nábojmi

Detail

Terč na suchý zips vybavený šípkami, loptičkami a fúkačkou na penové náboje poslúži pri nejednej rodinnej zábave. Hra je výborná arkádová hra pre malé aj veľké deti a poskytuje skvelý spôsob, ako trénovať presnosť očí a rúk. Je vyrobený z materiálu, vďaka ktorému sa naň šípky ľahko prilepia. Terč je možné zavesiť na akékoľvek vhodné miesto na nácvik hodu.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Sada obsahujeOkrúhly terč6 loptičky3 šípky6 penové náboje Fúkačka nábojovPuzdro na nábojePriemer terča je cca 35 cmRozmer balenia: 41,5 cm x 5,5 cm x 41,5 cmŠípky sú skvelým nápadom na spoločné trávenie času a budú aj zaujímavou vychytávkou v izbe. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Terč na suchý zips so šípkami, loptičkami a penovými nábojmi , Puzdro na zips, úplet, zelené (4008110287867)

Wiky Krtko

Wiky Krtko
Detail

Wiky Krtko z kategórie Darčeky a hračky | Hračky na záhradu | K vode | Rukávniky kúpite na Kokiskashop.sk za 3.79 €. Technické údaje:Roky 06Obsah balení:Rukávky Krtek nafukovací 23x15cm asst 3 barvy v sáčku 3-6 letPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Wiky Krtko , Puzdro na zips, úplet, modré (4008110287850)

Wiky baby Krtko

Detail

Wiky baby Krtko z kategórie Darčeky a hračky | Hračky na záhradu | K vode | Kolesá, vesty kúpite na Kokiskashop.sk za 8.99 €. Technické údaje:Měs. 12Obsah balení:Baby kruh Krtek pro nejmenší nafukovací 68cm v sáčku 12-24 měsícůPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Wiky baby Krtko , Wiky umývačka (4897065881233)

Wiky stan Krtko

Wiky stan Krtko
Detail

Wiky stan Krtko z kategórie Heureka.sk | Detský tovar | Hračky | Hry na záhradu | Hracie domčeky kúpite na Kokiskashop.sk za 28.09 €. V prednej časti stanu nájdete otvor na suchý zips. Bočné steny z priehľadnej sieťoviny sú určené pre pohodlný prívod vzduchu. Stan tiež obsahuje pružné lamely a praktickú tašku na zips pre uskladnenie. Vhodné pre deti od troch rokov. Technické údaje: materiál: poleyster rozmer: 80 x 80 x 85 cm (v x š x d) hmotnosť: 500 g Obsah balenia: 1 x stan Krtko (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Wiky stan Krtko , Axe target terč na suchý zips (62984)

Wiky Terč magnetický se šipkami 30 cm

Detail

Terč magnetický so šípkami. Priemer terča 30 cm. 6 šípok. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Wiky Terč magnetický se šipkami 30 cm , Krtko na lúke 3 v 1 (8590878325104)

WIKY Terč magnetický so šípkami 30 cm

WIKY Terč magnetický so šípkami 30 cm
Detail

Terč magnetický so šípkami. Priemer terča 30 cm. 6 šípok. (feedo.sk)

Podobné produkty ako WIKY Terč magnetický so šípkami 30 cm , Wiky parkovacia stanica (8590331903375)

WIKY KNIZKA TEXTILNA - KRTKO

WIKY KNIZKA TEXTILNA - KRTKO
Detail

TEXTILNÁ KNIŽKA . Knižka textilná - Krtko . Malá textilná knižka s Krtkom zaujme najmenšie deti svojimi pestrými obrázkami, každá stránka je inak farebná a je na nej zobrazený Krtko a jeho kamaráti. . Knižka vydáva šuštiace (andreashop.sk)

Podobné produkty ako WIKY KNIZKA TEXTILNA - KRTKO , Wiky rc včela (8590331918676)

WIKY Flauta krtko modrá

Detail

Krtko má moc rád muziku, zahrajte si s ním na jednoduchú detskú flautu. Vyrábaná v dvoch farebných variáciách - červená a modrá. Vyberte tú svoju a hrajte. Farebné prevedenie: modrá červená Dĺžka flauty: 33 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako WIKY Flauta krtko modrá , Wiky bager rc (8590331903733)

WIKY Flauta krtko modrá

Detail

Krtko má moc rád muziku, zahrajte si s ním na jednoduchú detskú flautu. Vyrábaná v dvoch farebných variáciách – červená a modrá. Vyberte tú svoju a hrajte. Farebné prevedenie: modrá červená Dĺžka flauty: 33 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako WIKY Flauta krtko modrá , Wiky tabuľa školská (8590331237449)

Wiky Polštářek pískací Krtko

Wiky Polštářek pískací Krtko
Detail

Wiky Polštářek pískací Krtko z kategórie Darčeky a hračky | Hračky pre najmenších | Doplnky do kočíkov kúpite na Kokiskashop.sk za 3.29 €. Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Pískací polštářek Krtek 9x12cm asst 6 druhů 6 barev v sáčkuPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Wiky Polštářek pískací Krtko , Wiky česacia hlava (8590331143573)

Wiky Kostka pískací Krtko

Wiky Kostka pískací Krtko
Detail

Wiky Kostka pískací Krtko z kategórie Darčeky a hračky | Hračky pre najmenších | Doplnky do kočíkov kúpite na Kokiskashop.sk za 4.09 €. Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Pískací kostka Krtek 7x7cm v sáčkuPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Wiky Kostka pískací Krtko , Wiky tvorba sviečok (6936473203270)

Wiky Stan Krtko (8590331704071)

Wiky Stan Krtko (8590331704071)
Detail

Detský stan – do izby, na záhradu a na pláž, v tvare domečku, od 3 rokov, materiál plast a vinyl, viacfarebný, rozmery 92 × 72 × 102 cm (V׊×D) Snáď všetky malé deti, a možno že aj ich rodičia, majú rady roztomilého zvieracieho hrdinu Krtka. Potešte svoje ratolesti a zaobstarajte im pestrofarebný domček s motívom Krtka a jeho verných kamarátov. Zmestia sa doň až 2 deti od 3 rokov, ktorým garantuje úplne bezpečný a zdravotne nezávadný prístrešok. Je vyrobený z plastového materiálu s vinylovou konštrukciou. Jeho výhody môžu maličkí užívať ako doma v izbičke, tak aj vonku na záhrade.Kľúčové vlastnostiS motívmi Krtka a jeho verných kamarátovPojme až 2 detiOdporúčaný vek od 3 rokovVhodné pre vnútorné i vonkajšie použitieZ plastového materiálu s vinylovou konštrukciouRozmery 105 × 95 × 72 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Wiky Stan Krtko (8590331704071) , Wiky návrhárske štúdio (8590331915026)

WIKY Textilná loptička Krtko 0m+

WIKY Textilná loptička Krtko 0m+
Detail

Textilná lopta je naozaj báječná - po celej ploche sú jednotlivo umiestnené farebné obrázky s Krtkom a jeho kamarátmi. Loptička je určená už pre najmenšie bábätká, ktoré budú zo začiatku potrebovať asistenciu mamičky, ale ako sa naučí dieťa sedieť a poriadne mieriť, to bude ešte len zábava. Balónik sa môže vyprať na 30 °C. Priemer: cca 16 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako WIKY Textilná loptička Krtko 0m+ , Wiky pletací stroj (8590331913800)

WIKY Pískacia kocka krtko 0m+

WIKY Pískacia kocka krtko 0m+
Detail

Pískacia kocka je vyrobená z bezpečného materiálu pre bábätká. Každá stena kocky je inak farebná a tak zaručene zaujme detskú pozornosť. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako WIKY Pískacia kocka krtko 0m+ , Wiky pyramída guľatá (8594877007160)

WIKY Textilná loptička Krtko 0m+

WIKY Textilná loptička Krtko 0m+
Detail

Textilná lopta je naozaj báječná – po celej ploche sú jednotlivo umiestnené farebné obrázky s Krtkom a jeho kamarátmi. Loptička je určená už pre najmenšie bábätká, ktoré budú zo začiatku potrebovať asistenciu mamičky, ale ako sa naučí dieťa sedieť a poriadne mieriť, to bude ešte len zábava. Balónik sa môže vyprať na 30 °C. Priemer: cca 16 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako WIKY Textilná loptička Krtko 0m+ , Addo terč na suchý zips s loptičkami (5056289407363)

WIKY Podbradník Krtko - 2 farby

Detail

Podbradník s veselým motívom Krtka. Vlastnosti: Údržba: šetrné umývanie povrchu, neprať Farba podľa dostupnosti Od narodenia (feedo.sk)

Podobné produkty ako WIKY Podbradník Krtko - 2 farby , Drak krtko na korčuliach 68 × 73 cm (8590331709489)

WIKY Lampička Krtko 15 cm

WIKY Lampička Krtko 15 cm
Detail

rozmer 15 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako WIKY Lampička Krtko 15 cm , Ihrisko krtko (8590331709281)

Detský kruh WIKY Krtko 50cm

Detský kruh WIKY Krtko 50cm
Detail

Kvalitní Detský kruh WIKY Krtko 50cm z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Hračky do vody | Nafukovacie kruhy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detský kruh WIKY Krtko 50cm , Krtko kaleidoskop (8590331709052)

Wiky Textilná lopta Krtko, 15 cm

Wiky Textilná lopta Krtko, 15 cm
Detail

Textilná lopta je naozaj báječná - po celej ploche sú jednotlivo umiestnené farebné obrázky s Krtkom a jeho kamarátmi. Loptička je určená už pre najmenšie bábätká, ktoré budú zo začiatku potrebovať asistenciu mamičky, ale ako sa naučí dieťa sedieť a poriadne mieriť, to bude ešte len zábava. Loptička je v plastovej taštičke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Wiky Textilná lopta Krtko, 15 cm , Sedačka krtko (8590121349055)

WIKY Valec s rolničkou Krtko 6m+

WIKY Valec s rolničkou Krtko 6m+
Detail

Nafukovací valec s motívom Krtka je hračka, vhodná pre malé deti od 6 mesiacov. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako WIKY Valec s rolničkou Krtko 6m+ , Rappa krtko (480567)

WIKY Vodná nafukovacia podložka krtko 6m+

WIKY Vodná nafukovacia podložka krtko 6m+
Detail

Nafukovacia vodná zmyslová podložka na hru na brušku, je vhodná pre najmenšie deti. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako WIKY Vodná nafukovacia podložka krtko 6m+ , Krtko hovoriaci (8590121209045)

Univerzálny vešiačik na suchý zips

Univerzálny vešiačik na suchý zips
Detail

Univerzálny vešiačik, pomocou suchého zipsu sa dá jednoducho prichytiť na detský kočiar, autosedačku a pod. V dvoch farbách(modrá, ružová) (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Univerzálny vešiačik na suchý zips , Krtko stojací (8590121459044)

WIKY Lopta krtko textilné 15 cm 0m+

WIKY Lopta krtko textilné 15 cm 0m+
Detail

Textilná lopta s motívom krtka a jeho kamarátov. Loptička je určená pre najmenšie bábätká. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako WIKY Lopta krtko textilné 15 cm 0m+

WIKY Magnet 3D Krtko 8cm / 3 druhy

Detail

Magnet 3D Krtko 8cm / 3 druhy (feedo.sk)

Podobné produkty ako WIKY Magnet 3D Krtko 8cm / 3 druhy

Wiky bazén Krtko a jeho kamaráti (8590331705016)

Wiky bazén Krtko a jeho kamaráti (8590331705016)
Detail

Detský bazén – nafukovací, okrúhly tvar, priemer 122cm × výška 20cm, motív rozprávky Chcete dopriať vášmu dieťatku veselé kúpanie treba na záhrade v sprievode slávnych postavičiek z obľúbenej animovanej rozprávky? Čo napríklad s populárnym Krtkom a jeho kamarátmi?Chcete dopriať vášmu dieťatku veselé kúpanie napríklad na záhrade v sprievode slávnych postavičiek z obľúbenej animovanej rozprávky? Čo napríklad s populárnym Krtkom a jeho kamarátmi? Plno zábavy si vo vode priamo v tomto rozpravkovom a farebne pestrom nafukovacom bazéniku užije vaše dieťa raz dva. Prečo zvoliť bazén s Krtkom?nezávadný materiálobľúbená postavička Krtka a jeho kamarátovvýrazná farebná kombináciašírka bazénika až 122 cm a výška 20 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Wiky bazén Krtko a jeho kamaráti (8590331705016)

Hra na suchý zips - šípky 28cm

Hra na suchý zips - šípky 28cm
Detail

Hra na suchý zips - šípky 28cm Obsah balenia: terč 2x loptička 2 šípky Materiál: polystyrén, vnútri lepenková výstuž Rozmery: priemer terča: 28 cm (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Hra na suchý zips - šípky 28cm

Záves proti hmyzu na suchý zips

Záves proti hmyzu na suchý zips
Detail

Chráňte sa pred hymzom ! Veľkosť 220x100, rozmer = rozmer látky. Upevnenie na suchý zips na ráme dverí. (bonprix.sk)

Podobné produkty ako Záves proti hmyzu na suchý zips

Záves proti hmyzu na suchý zips

Záves proti hmyzu na suchý zips
Detail

Chráňte sa pred hymzom ! Veľkosť 220x100, rozmer = rozmer látky. Upevnenie na suchý zips na ráme dverí. (bonprix.sk)

Podobné produkty ako Záves proti hmyzu na suchý zips

Magnet 3Pagen Čelenka na suchý zips

Magnet 3Pagen Čelenka na suchý zips
Detail

Pri odličovaní, športe alebo wellness, táto čelenka z vysokokvalitného froté je ideálna. Príjemne mäkká a pružná, možno prať. Dobre drží vďaka suchému zipsu. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Čelenka na suchý zips

Ball Target terč na suchý zip Balení: 1 ks

Detail

Jednoduchá, avšak velice hravá dětská hra Ball Target zabaví rychle celou rodinu. Spočívá v jednoduchém strefování terče pomocí přidaných míčků. Cílem hry je samozřejmě naházet co nejvíce bodů. Na terči o průměru 36 cm naleznete pole s hodnotami od 10 do maximálních 100 bodů. Celkem 8 míčků je rozděleno do 4 barev a to - modré, zelené, žluté a červené. Povrch míčků je upraven speciální páskou, která udrží míček na terči. Můžete tak terč zavěsit na zeď a plynule hrát formou šipek. Zároveň tato vlastnost plní i funkci praktickou. Nemusíte se bát, že by se vám jednotlivé míčky poztráceli. Tato hračka se perfektně hodí do dětských pokojíků, školek nebo sportovních klubů. Upozornění: Produkt není vhodný pro děti mladší 3 let.Parametry:Věkové omezení:3+Země původu:ČínaCelní sazebník:95049080 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Ball Target terč na suchý zip Balení: 1 ks

Axe Target terč na suchý zip Balení: 1 ks

Axe Target terč na suchý zip Balení: 1 ks
Detail

Dokažte svým kamarádům, že jste králem při vrhu sekyrkou a získejte nejvíce bodů! Terč na suchý zip Axe Target ve vás probudí skutečného indiána, který ukáže přesnost a umění vrhu tomahawku. Součástí balení jsou dvě plastové sekyrky, které se uchytí pomocí suchého zipu do flanelového terče. Terč o průměru 70 cm přichytíte pomocí gumové přísavky ke stěně a můžete začít hrát. Vyobrazené bodování na terči vzbuzuje soutěživost s kamarády o nejvyšší skóre. Hledáte tip jak správně sekyrku házet? Na balení můžete najít znázorněny hned 3 způsoby, kterými jsou vrh jednoruč, obouruč nebo vrh spodem. Terč na suchý zip Axe Target není vhodný pro děti mladší 6 let. Parametry: průměr terče: 70 cm rozměr sekyrky: 14 x 2 cm celková hmotnost: 150 g součást balení: 1x terč, 2x plastové sekyrky na suchý zip materiál: flanel, plast, gumový kroužek není vhodné pro děti mladší 6 letParametry:Věkové omezení:6+Země původu:ČínaCelní sazebník:95049080 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Axe Target terč na suchý zip Balení: 1 ks

Floristická páska na suchý zips, 3 m

Detail

Jednoduché viazanie! Pokiaľ sú vaše rastliny už prerastené a potrebujú podporu, môže pomôcť táto záhradnícka páska. Jednoducho odrežete potrebný kus a suchým zipsom spojíte. Všetko potom skvele drží. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Floristická páska na suchý zips, 3 m

Flex 334146 Brúsna podložka na suchý zips

Flex 334146 Brúsna podložka na suchý zips
Detail

8 dierovaných otvorov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Flex 334146 Brúsna podložka na suchý zips

Wiky Hádzacie sekery malé, terč 45 cm (918980)

Detail

Detská sekera – plastová, čierna a oranžová farba, vhodná od 14 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Wiky Hádzacie sekery malé, terč 45 cm (918980)

GAJI Nohavičky ortopedické na suchý zips veľkosť 2

GAJI Nohavičky ortopedické na suchý zips veľkosť 2
Detail

GAJI Nohavičky ortopedické na suchý zips veľkosť 2 Obrázok je ilustratívny (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako GAJI Nohavičky ortopedické na suchý zips veľkosť 2

GAJI Nohavičky ortopedické na suchý zips veľkosť 1

GAJI Nohavičky ortopedické na suchý zips veľkosť 1
Detail

GAJI Nohavičky ortopedické na suchý zips veľkosť 1 Obrázok je ilustratívny (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako GAJI Nohavičky ortopedické na suchý zips veľkosť 1

BOBÁNEK Vrchné nohavičky na suchý zips Pri mori

BOBÁNEK Vrchné nohavičky na suchý zips Pri mori
Detail

Vrchné nohavičky PUL Bobánek sú z materiálu, ktorý je nepriepustný, ale zároveň priedušný. Veľkosť je univerzálna, nastaviteľná pomocou patentiek. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BOBÁNEK Vrchné nohavičky na suchý zips Pri mori

BOBÁNEK Novorodenecké vrchné nohavičky na suchý zips Včielky

BOBÁNEK Novorodenecké vrchné nohavičky na suchý zips Včielky
Detail

Sú vyrobené zo 100% polyesteru s polyuretánovým záterom sú nepriepustné, ale napriek tomu priedušné. Sedia bábätku od 2 do 6 kg. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BOBÁNEK Novorodenecké vrchné nohavičky na suchý zips Včielky

ZSZ Manžeta na suchý zips k ortuťovému tlakomeru

ZSZ Manžeta na suchý zips k ortuťovému tlakomeru
Detail

Manžeta na suchý zips na ortuťový a bezortuťový tlakomer. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ZSZ Manžeta na suchý zips k ortuťovému tlakomeru

Vianočný adventný kalendár - Sob - značenie na suchý zips

Detail

S blížiacim sa sviatkom sa budeme čoraz viac tešiť, myslieť na svojich blízkych a odpočítavať dni do Vianoc. Sledujte dni so svojím dieťaťom s týmto adventným kalendárom! Vyrobené z filcu Značenie na suchý zips Milá figúrka Mikuláša Zavesiteľné Rozmer: 22 x 36 cm Tvar: Sob Materiál: Filc Zavesiteľné: Áno Pranie: Nie Žehlenie: Nie Hmotnosť: 30 g (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Vianočný adventný kalendár - Sob - značenie na suchý zips

Vianočná adventný kalendár - Mikuláš - značenie na suchý zips

Vianočná adventný kalendár - Mikuláš - značenie na suchý zips
Detail

S blížiacim sa sviatkom sa budeme čoraz viac tešiť, myslieť na svojich blízkych a odpočítavať dni do Vianoc. Sledujte dni so svojím dieťaťom s týmto adventným kalendárom! Vyrobené z filcu Značenie na suchý zips Milá figúrka Mikuláša Zavesiteľné Rozmer: 22 x 36 cm Tvar: Mikuláš Materiál: Filc Zavesiteľné: Áno Pranie: Nie Žehlenie: Nie Hmotnosť: 30 g (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Vianočná adventný kalendár - Mikuláš - značenie na suchý zips

Vianočný adventý kalendár - Snehuliak - značenie na suchý zips

Vianočný adventý kalendár - Snehuliak - značenie na suchý zips
Detail

S blížiacim sa sviatkom sa budeme čoraz viac tešiť, myslieť na svojich blízkych a odpočítavať dni do Vianoc. Sledujte dni so svojím dieťaťom s týmto adventným kalendárom! Vyrobené z filcu Značenie na suchý zips Milá figúrka Mikuláša Zavesiteľné Rozmer: 22 x 36 cm Tvar: Snehuliak Materiál: Filc Zavesiteľné: Áno Pranie: Nie Žehlenie: Nie Hmotnosť: 30 g (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Vianočný adventý kalendár - Snehuliak - značenie na suchý zips
Wiky Stan Krtko (8590331704071), Wiky LED Lampička Krtko (8590331710256), Wiky bazén Krtko a jeho kamaráti (8590331705016), Wiky Továreň na sliz (8590331917587), Krtko na návšteve (8590878301160), Krtko na výlete (8590878001084), Wiky Domček na bábiky, kabelka (8590331917372), Wiky Magická tabuľka na kreslenie, farebná (8590331914791), Puzdro na zips, úplet, zelené (4008110287867), Puzdro na zips, úplet, modré (4008110287850), Wiky umývačka (4897065881233), Axe Target terč na suchý zips (62984), Krtko na lúke 3 v 1 (8590878325104), Wiky parkovacia stanica (8590331903375), Wiky RC včela (8590331918676), Wiky bager RC (8590331903733), Wiky Tabuľa školská (8590331237449), Wiky Česacia hlava (8590331143573), Wiky Tvorba sviečok (6936473203270), Wiky Návrhárske štúdio (8590331915026), Wiky Pletací stroj (8590331913800), Wiky Pyramída guľatá (8594877007160), Addo terč na suchý zips s loptičkami (5056289407363), Drak Krtko na korčuliach 68 × 73 cm (8590331709489), Ihrisko Krtko (8590331709281), Krtko Kaleidoskop (8590331709052), Sedačka Krtko (8590121349055), RAPPA Krtko (480567), Krtko hovoriaci (8590121209045), Krtko stojací (8590121459044)