Wittner metronome qm 2 ivory 861121

Produkt Wittner metronome qm 2 ivory 861121 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Wittner metronome qm 2 ivory 861121 upraviť a produkt hľadať znova.

BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Sage,BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Sage

BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Sage,BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Sage
Detail

BIBS je obľúbená dánska značka s tradíciou výroby ikonických cumlíkov od roku 1978. Minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre BIBS cumlíky typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka BIBS aj na to, aby boli cumlíky zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. Všetky BIBS produkty sú garanciou najvyššej kvality detského sortimentu. BIBS Boheme cumlíky charakterizuje esteticky prepracovaný dizajn v modernom bohémskom štýle. „Boho“ alebo „Boheme chic“ je životný štýl inšpirovaný prírodou a neviazanou energiou, ktorú príroda vyžaruje; radosťou a túžbou po voľnosti a slobode. To všetko zhmotnené do umelecky svojráznych organických vzorov v kombinácii s prírodnými prvkami a materiálmi. BIBS Boheme očarí na prvý pohľad vďaka esteticky prepracovanému boheme dizajnu a svojej romanticko-umeleckej siluete. Cumlík ako žiadny iný… Sacia časť je vyrobená zo 100%-ného prírodného kaučuku, ktorý je mimoriadne pružný a mäkký zároveň, odolný proti vytvoreniu trhlín a odštiepeniu malých kúskov. Ostatné časti (štít a karička) sú vyrobené zo zdravotne nezávadného polypropylénu (PP). Cumlík je navrhnutý tak, aby nedráždil citlivú pokožku bábätka. Ľahučký dierkovaný štít má klenutý tvar, takmer vôbec sa nedotýka pokožky okolo úst, tá preto zostáva kľudná, bez otlačkov a podráždení. Vďaka mäkučkému kaučuku a zabudovanému vzduchovému ventilu dieťa cumlík ľahko stláča a formuje v ústach, čím je zachovaný prirodzený vývin podnebia, zúbkov a ďasien detí. Prečo deti obľubujú cumlíky BIBS? Extra ľahučký. Výnimočná chuť prírodného kaučuku, ktorý deti prirodzene uprednostňujú. Guľatý / čerešnový tvar sacej časti si často obľúbia aj deti, ktoré odmietajú iné tvary cumlíka. Prečo rodičia obľubujú cumlíky BIBS? Dieťa saje len 100% prírodný bezpečný materiál – kaučuk vyrobený z miazgy stromu Hevea. Vďaka špeciálnemu klenutému tvaru štítu je minimalizovaný dotyk cumlíka s pokožkou a nevznikajú otlačky a podráždenia. Štýlový dizajn v mnohých farebných prevedeniach. Vyrobené v EU. Zloženie: Sacia časť: 100% prírodný kaučuk Ostatné časti: polypropylén (PP) Bez BPA, PVC, ftalátov a iných škodlivých látok. Vyrobené v Dánsku. Testované v Consumer Lab Denmark. V súlade s európskym štandardom EN 1400+A2. Veľkosti: BIBS Boheme je k dispozícii v 2 veľkostiach. Veľkosť 1: 0–6 mesiacov Veľkosť 2: 6+ mesiacov (feedo.sk)

Podobné produkty ako BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Sage,BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Sage , Wittner 845111 (hn081509)

Mushie pohárik 2 ks ivory

Mushie pohárik 2 ks ivory
Detail

Mushie vytvára kombináciou minimalizmu, jemných zemitých a pastelových farieb a čistých línií pocit harmónie. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Mushie pohárik 2 ks ivory , Wittner 845131 (hn081508)

Yamaha Pacifica 212V QM Čierna

Yamaha Pacifica 212V QM Čierna
Detail

Elektrická gitara zo série Pacifica, jelšové telo kombinované s prešívaným javorom na povrchu, javorový Bolt-On krk s palisandrovým hmatníkom a 22 pražcami, 13 ? "radius a 647.7mm menzúra, Vintage Tremolo kobylka s Block Saddle, 2 snímače Alnico V Single a jeden Alnico V humbucker, Die-cast mechaniky, 5-polohový prepínač, ovládač hlasitosti a tón s Push-pull Coil Tap switchom. Farebné prevedenie Translucent Black. Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet strún : 6 Konštrukcia : Skrutkovaný krk Typ : ST-Model Telo : Jelša Hmatník : Palisander Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Čierna Krajina pôvodu : Čína Séria : Pacifica Ladiace mechaniky : Die Cast Počet pražcov : 22 (muziker.com)

Podobné produkty ako Yamaha Pacifica 212V QM Čierna , Wittner 845161 (hn097522)

Mushie hranatý tanier 2 ks ivory

Mushie hranatý tanier 2 ks ivory
Detail

Mushie vytvára kombináciou minimalizmu, jemných zemitých a pastelových farieb a čistých línií pocit harmónie. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Mushie hranatý tanier 2 ks ivory , Midea 65m90m3 ivory (65m90m3-ivory)

Sconto Pléd CORT 2 béžová/ivory

Detail

Vzorovaný **pléd CORT 2** je ideálnym spoločníkom na chladné večery, kedy vás príjemne zahreje a dopraje maximálne pohodlie. Počas dňa poslúži ako **dekoratívny prvok** na pohovku, kreslo či posteľ a dodá vášmu domovu na útulnosti. Vyrobený je z na dotyk príjemnej a mäkkej **100% bavlny**. Nadčasové vyhotovenie v neutrálnych tónoch s minimalistickým vzorom je ozvláštnené **ozdobnými strapcami** na bokoch. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Pléd CORT 2 béžová/ivory , Xiaomi redmi smart band 2 gl ivory (44488)

Mushie hranatá miska 2 ks ivory

Mushie hranatá miska 2 ks ivory
Detail

Mushie vytvára kombináciou minimalizmu, jemných zemitých a pastelových farieb a čistých línií pocit harmónie. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Mushie hranatá miska 2 ks ivory , Edifier wh950nb (wh950nb ivory)

BIBS Symetrické silikónové cumlíky Infinity, veľkosť 2, Ivory / Sage 2 ks

BIBS Symetrické silikónové cumlíky Infinity, veľkosť 2, Ivory / Sage 2 ks
Detail

BIBS Symetrické silikónové cumlíky Infinity, veľkosť 2, Ivory / Sage 2 ks BIBS Infinity je exkluzívny ortodontický cumlík s jedinečným dizajnom prepletených kruhov, ktoré symbolizujú kruh života a nekonečno. Dokonalá súhra čistého minimalizmu, elegancie a rafinovanosti. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako BIBS Symetrické silikónové cumlíky Infinity, veľkosť 2, Ivory / Sage 2 ks , Qman qm-09 amphibious panzer 1803 sada 8 v 1 (6955265608512)

Yamaha Pacifica 212V QM Caramel Brown

Yamaha Pacifica 212V QM Caramel Brown
Detail

Elektrická gitara zo série Pacifica, jelšové telo kombinované s prešívaným javorom na povrchu, javorový Bolt-On krk s palisandrovým hmatníkom a 22 pražcami, 13 ? "radius a 647.7mm menzúra, Vintage Tremolo kobylka s Block Saddle, 2 snímače Alnico V Single a jeden Alnico V humbucker, Die-cast mechaniky, 5-polohový prepínač, ovládač hlasitosti a tón s Push-pull Coil Tap switchom. Farebné prevedenie Caramel Brown. Počet pražcov : 22 Farba podľa výrobcu : Caramel Brown Konštrukcia : Skrutkovaný krk Počet strún : 6 Ladiace mechaniky : Die Cast Krajina pôvodu : Čína Telo : Jelša Farba : Hnedá Preferovaná ruka : Pravá ruka Typ : ST-Model Hmatník : Palisander Séria : Pacifica (muziker.com)

Podobné produkty ako Yamaha Pacifica 212V QM Caramel Brown , Sapho qm trojprvková batéria na okraj vane, follow me, chróm qm18051

BIBS Cumlíky zo silikónu Supreme 2ks - veľkosť 2, Ivory / Blush

BIBS Cumlíky zo silikónu Supreme  2ks - veľkosť 2,  Ivory / Blush
Detail

BIBS dobývajú celý svet. Jednoduché a štýlové. Ikonické cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku už od roku 1978. Ich minimalistický škandinávsky dizajn a široký farebný výber sú pre BIBS cumlíky typické. Všetky BIBS produkty sú garanciou najvyššej kvality detského sortimentu. BIBS Supreme je exkluzívny ortodontický cumlík symetrického tvaru v štýlovom elegantnom dizajne v krásnej farebnej ponuke jemných, pastelových, zemitých aj neutrálnych tónov. Symetricky tvarovaná sacia časť je vyrobená zo 100%-ného medicínskeho silikónu najvyššej kvality a vďaka jej zúženému tvaru v oblasti zhryzu je na zúbky a ďasná vyvíjaný minimálny tlak, čím je zachovaný ich prirodzený vývoj. Cumlík je navrhnutý tak, aby nedráždil citlivú pokožku bábätka. Zloženie: Sacia časť: 100% silikón najvyššej kvality Ostatné časti: polypropylén (PP) Bez BPA, PVC, ftalátov a iných škodlivých látok. Vyrobené v Dánsku. Testované v Consumer Lab Denmark. V súlade s európskym štandardom EN 1400+A2. Veľkosti: BIBS Supreme cumlíky sú k dispozícii v 2 veľkostiach. Veľkosť 1: 0 – 6 mesiacov Veľkosť 2: 6 – 36 mesiacov (feedo.sk)

Podobné produkty ako BIBS Cumlíky zo silikónu Supreme 2ks - veľkosť 2, Ivory / Blush , Garmin venu sq 2 music ivory/peach gold (010-02700-11)

Dermacol Corrector 0.0 Ivory korektor 2 g

Dermacol Corrector 0.0 Ivory korektor 2 g
Detail

Dekoratívna kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kozmetických značiek. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Dermacol Corrector 0.0 Ivory korektor 2 g , Midea 65m90m3 ivory + midea mm720cj7

XIAOMI REDMI SMART BAND 2 GL IVORY

XIAOMI REDMI SMART BAND 2 GL IVORY
Detail

SMARTBAND . Redmi Smart Band 2, fitness náramok . Každodenné používanie Redmi Smart Band 2 je vďaka jeho nízkej hmotnosti a tenkému telu veľmi komfortné. Všetky informácie a upozornenia z aplikácii sa zobrazujú na veľkom 1,47" (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XIAOMI REDMI SMART BAND 2 GL IVORY , Dermacol korektor 0.0 ivory (85972964)

BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Blossom

BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Blossom
Detail

BIBS je obľúbená dánska značka s tradíciou výroby ikonických cumlíkov od roku 1978. Minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre BIBS cumlíky typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka BIBS aj na to, aby boli cumlíky zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. Všetky BIBS produkty sú garanciou najvyššej kvality detského sortimentu. BIBS Boheme cumlíky charakterizuje esteticky prepracovaný dizajn v modernom bohémskom štýle. „Boho“ alebo „Boheme chic“ je životný štýl inšpirovaný prírodou a neviazanou energiou, ktorú príroda vyžaruje; radosťou a túžbou po voľnosti a slobode. To všetko zhmotnené do umelecky svojráznych organických vzorov v kombinácii s prírodnými prvkami a materiálmi. BIBS Boheme očarí na prvý pohľad vďaka esteticky prepracovanému boheme dizajnu a svojej romanticko-umeleckej siluete. Cumlík ako žiadny iný… Sacia časť je vyrobená zo 100%-ného prírodného kaučuku, ktorý je mimoriadne pružný a mäkký zároveň, odolný proti vytvoreniu trhlín a odštiepeniu malých kúskov. Ostatné časti (štít a karička) sú vyrobené zo zdravotne nezávadného polypropylénu (PP). Cumlík je navrhnutý tak, aby nedráždil citlivú pokožku bábätka. Ľahučký dierkovaný štít má klenutý tvar, takmer vôbec sa nedotýka pokožky okolo úst, tá preto zostáva kľudná, bez otlačkov a podráždení. Vďaka mäkučkému kaučuku a zabudovanému vzduchovému ventilu dieťa cumlík ľahko stláča a formuje v ústach, čím je zachovaný prirodzený vývin podnebia, zúbkov a ďasien detí. Prečo deti obľubujú cumlíky BIBS? Extra ľahučký. Výnimočná chuť prírodného kaučuku, ktorý deti prirodzene uprednostňujú. Guľatý / čerešnový tvar sacej časti si často obľúbia aj deti, ktoré odmietajú iné tvary cumlíka. Prečo rodičia obľubujú cumlíky BIBS? Dieťa saje len 100% prírodný bezpečný materiál – kaučuk vyrobený z miazgy stromu Hevea. Vďaka špeciálnemu klenutému tvaru štítu je minimalizovaný dotyk cumlíka s pokožkou a nevznikajú otlačky a podráždenia. Štýlový dizajn v mnohých farebných prevedeniach. Vyrobené v EU. Zloženie: Sacia časť: 100% prírodný kaučuk Ostatné časti: polypropylén (PP) Bez BPA, PVC, ftalátov a iných škodlivých látok. Vyrobené v Dánsku. Testované v Consumer Lab Denmark. V súlade s európskym štandardom EN 1400+A2. Veľkosti: BIBS Boheme je k dispozícii v 2 veľkostiach. Veľkosť 1: 0–6 mesiacov Veľkosť 2: 6+ mesiacov (feedo.sk)

Podobné produkty ako BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľkosť 2, Ivory/Blossom , Kusový samba 495 ivory (fskob4866nad)

BIBS Supreme cumlík z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Sage

BIBS Supreme cumlík z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Sage
Detail

BIBS dobývajú celý svet. Jednoduché a štýlové. BIBS sú cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku s viac ako 30 ročnou tradíciou. Ich minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre BIBS cumlíky typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka BIBS na to, aby boli cumlíky zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. BIBS Supreme je exkluzívny cumlík v štýlovom elegantnom dizajne v krásnej farebnej ponuke jemných, pastelových, zemitých aj neutrálnych farieb. Sacia časť je symetricky tvarovaná, vyrobená zo 100% prírodného kaučuku, ktorý je mimoriadne pružný a mäkký zároveň, odolný proti vytvoreniu trhlín a odštiepeniu malých kúskov. Ostané časti sú vyrobené zo zdravotne nezávadného polypropylénu (PP). Cumlík je navrhnutý tak, aby nedráždil citlivú pokožku bábätka. Vďaka mäkučkému kaučuku a zabudovanému vzduchovému ventilu dieťa cumlík ľahko stláča a formuje v ústach, čím je zachovaný prirodzený vývin podnebia, zúbkov a ďasien detí. Prečo deti obľubujú cumlíky BIBS? extra ľahučký výnimočná chuť prírodného kaučuku, deti ho prirodzene uprednostňujú pred syntetickými materiálmi ako je silikón Prečo rodičia obľubujú cumlíky BIBS? dieťa saje len 100% prírodný bezpečný materiál – kaučuk vyrobený z miazgy stromu Hevea vďaka špeciálnemu tvaru je minimalizovaný dotyk cumlíka s pokožkou, pokožka zostáva suchá a nevznikajú podráždenia štýlový dizajn v krásnych farebných prevedeniach vyrobené v EU Zloženie: sacia časť: 100% prírodný kaučuk ostatné časti: polypropylén (PP) bez BPA, PVC, ftalátov a iných škodlivých látok Vyrobené v Dánsku. Testované v Consumer Lab Denmark. V súlade s európskym štandardom EN 1400+A2. BIBS Supreme sú k dispozícii v 2 veľkostiach veľkosť 1: 0–6 mesiacov veľkosť 2: od 6 mesiacov (feedo.sk)

Podobné produkty ako BIBS Supreme cumlík z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Sage , Kusový paradise 400 ivory (fskob4282nad)

BIBS Supreme Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Sage 2 ks

BIBS Supreme Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Sage 2 ks
Detail

BIBS Supreme Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Sage 2 ks BIBS dobývajú celý svet. Jednoduché a štýlové. BIBS sú cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku s viac ako 40-ročnou tradíciou. Ich minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre BIBS cumlíky typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka BIBS na to, aby boli cumlíky zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako BIBS Supreme Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Sage 2 ks , Kusový kjell 865 ivory (fskob2435nad)

Bibs Couture Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks

Bibs Couture Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks
Detail

Bibs Couture Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks Ortodontické cumlíky zo silikónu. Anatomicky tvarovaná sacia časť je vyrobená zo 100%-ného medicínskeho silikónu najvyššej kvality a vďaka jej zúženému tvaru v oblasti zhryzu je na zúbky a ďasná vyvíjaný minimálny tlak, čím je zachovaný ich prirodzený vývoj. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bibs Couture Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks , Kusový linea 715 ivory (fskob2852nad)

Bibs Supreme Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks

Bibs Supreme Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks
Detail

Bibs Supreme Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks BIBS dobývajú celý svet. Jednoduché a štýlové. BIBS sú cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku s viac ako 40-ročnou tradíciou. Ich minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre BIBS cumlíky typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka BIBS na to, aby boli cumlíky zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bibs Supreme Ortodontické Cumlíky zo silikónu, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks , Kusový stellan 675 ivory (fskob5093nad)

WITTNER 845111 (HN081509)

WITTNER 845111 (HN081509)
Detail

Metronóm – mechanický, univerzálny, materiál: plast (alza.sk)

Podobné produkty ako WITTNER 845111 (HN081509) , Philips stolná lampička ivory biela (929003194707)

WITTNER 845131 (HN081508)

WITTNER 845131 (HN081508)
Detail

Metronóm – mechanický, univerzálny, materiál: plast Metronom WITTNER 845131 spolehlivě odklepává rytmus skladby. Nabízí mechanické nastavení tempa a klasické provedení ve tvaru pyramidy. Jeho kryt je vyrobený z plastu v imitaci dřeva. Použití metronomu je přitom snadné. WITTNER 845131 představuje praktický doplněk pro hudebníky. Klíčové vlastnosti metronomu WITTNER 845131Metronom určený pro hudebníkyNabízí mechanické nastavení tempaJeho kryt je vyrobený z plastu v imitaci dřevaPoužití metronomu WITTNER 845131 je snadnéBarevné provedení: stříbrno-černo-hnědé (alza.sk)

Podobné produkty ako WITTNER 845131 (HN081508) , Xiaomi redmi watch 3 ivory (44176)

WITTNER 845161 (HN097522)

WITTNER 845161 (HN097522)
Detail

Metronóm – mechanický, univerzálny, materiál: plast Metronom WITTNER 845161 spolehlivě odklepává rytmus skladby. Nabízí mechanické nastavení tempa a klasické provedení ve tvaru pyramidy. Jeho kryt je vyrobený z plastu v imitaci dřeva. Použití metronomu je přitom snadné. WITTNER 845161 představuje praktický doplněk pro hudebníky. Klíčové vlastnosti metronomu WITTNER 845161Metronom určený pro hudebníkyNabízí mechanické nastavení tempaJeho kryt je vyrobený z plastu v imitaci dřevaPoužití metronomu WITTNER 845161 je snadnéBarevné provedení: stříbrno-černé (alza.sk)

Podobné produkty ako WITTNER 845161 (HN097522) , Beats studio buds + ivory (mqlj3ee/a)

EVH Wolfgang WG Standard QM Northern Lights

EVH Wolfgang WG Standard QM Northern Lights
Detail

Wolfgang® WG Standard sa môže pochváliť rovnakým štýlom a masívnym zvukom, aký vytvoril Eddie Van Halen - za cenu, ktorú si môže dovoliť každodenný hudobník.Wolfgang WG Standard má telo z lipového dreva so špeciálnym obrysom predlaktia „comfort cut“ pre maximálnu ľahkosť hrania. Jeho priskrutkovaný Baked Maple krk s grafitovými výstužnými tyčami drží pevne a je odolný voči teplotám a vlhkosti. Wolfgang WG Standard, navrhnutý pre pohodlnú hrateľnosť a rýchlosť, má tiež lakovanú povrchovú úpravu na zadnej strane krku a hmatník z javora s priemerom 12 ”-16” v tvare kruhu s valcovanými hranami, 22 pražcami jumbo a black dot inlays.Duálne snímače humbuckingu EVH® Wolfgang pripevnené priamo k telu zvyšujú prenos vibrácií. Dva čierne vrúbkované ovládacie gombíky boli vytočené podľa presných špecifikácií Van Halen uľahčujú hľadanie jedinečného zvuku a zachovávajú si ostrý špičkový lesk snímačov Wolfgang. Špeciálna kobylka Floyd Rose® Special značky EVH a zaisťovacia matica R2 udržujú gitaru neustále v melódii. Farba : Modrá Typ : Wolfgang Profil krku : Wolfgang Backshape Rádius hmatníka : 12"-16" Počet pražcov : 22 Veľkosť pražcov : Jumbo Preferovaná ruka : Pravá ruka Krk : Baked Maple Hmatník : Baked Maple Povrchová úprava : Lesk Povrchová úprava krku : Gloss Urethane Farba podľa výrobcu : Northern Lights Farba : Fialová Krajina pôvodu : Indonézia Prepínač : 3 - polohový, snímačový Telo : Lipa americká Hardware : Black Chrome Konfigurácia snímačov : HH Počet strún : 6 (muziker.com)

Podobné produkty ako EVH Wolfgang WG Standard QM Northern Lights , Kusový koberec verve jaipur ivory (fskob7658nad)

Yamaha Pacifica 212V QM Tabacco Brown Sunburst

Yamaha Pacifica 212V QM Tabacco Brown Sunburst
Detail

Elektrická gitara zo série Pacifica, jelšové telo kombinované s prešívaným javorom na povrchu, javorový Bolt-On krk s palisandrovým hmatníkom a 22 pražcami, 13 ? "radius a 647.7mm menzúra, Vintage Tremolo kobylka s Block Saddle, 2 snímače Alnico V Single a jeden Alnico V humbucker, Die-cast mechaniky, 5-polohový prepínač, ovládač hlasitosti a tón s Push-pull Coil Tap switchom. Farebné prevedenie Tobacco Sunburst. Farba : Sunburst Farba podľa výrobcu : Tabacco Brown Sunburst Konštrukcia : Skrutkovaný krk Krajina pôvodu : Čína Séria : Pacifica Typ : ST-Model Hmatník : Palisander Počet pražcov : 22 Počet strún : 6 Telo : Jelša Ladiace mechaniky : Die Cast Preferovaná ruka : Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako Yamaha Pacifica 212V QM Tabacco Brown Sunburst , Kusový koberec patna clarissa ivory (fskob7521nad)

BIBS Infinity anatomické cumlíky zo silikónu 2ks - veľkosť 2, Ivory / Sage

BIBS Infinity anatomické cumlíky zo silikónu 2ks - veľkosť 2, Ivory / Sage
Detail

BIBS dobývajú celý svet. Jednoduché a štýlové. Ikonické cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku už od roku 1978. Ich minimalistický škandinávsky dizajn a široký farebný výber sú pre BIBS cumlíky typické. Všetky BIBS produkty sú garanciou najvyššej kvality detského sortimentu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BIBS Infinity anatomické cumlíky zo silikónu 2ks - veľkosť 2, Ivory / Sage , Kusový samba 495 ivory kruh (fskob4870nad)

BIBS Infinity symetrické cumlíky zo silikónu 2ks - veľkosť 2, Ivory / Sage

BIBS Infinity symetrické cumlíky zo silikónu 2ks - veľkosť 2, Ivory / Sage
Detail

BIBS dobývajú celý svet. Jednoduché a štýlové. Ikonické cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku už od roku 1978. Ich minimalistický škandinávsky dizajn a široký farebný výber sú pre BIBS cumlíky typické. Všetky BIBS produkty sú garanciou najvyššej kvality detského sortimentu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BIBS Infinity symetrické cumlíky zo silikónu 2ks - veľkosť 2, Ivory / Sage , Kusový my sherpa 376 ivory (fskob3668nad)

BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, ivory/blossom

BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, ivory/blossom
Detail

Bibs sú produkty navrhnuté a vyrábané v dánsku od roku 1978. Ich minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre bibs produkty typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka bibs na to, aby boli ich produkty zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, ivory/blossom , Kusový my gobelina 646 ivory (fskob3550nad)

BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, ivory/sage

BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, ivory/sage
Detail

Bibs sú produkty navrhnuté a vyrábané v dánsku od roku 1978. Ich minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre bibs produkty typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka bibs na to, aby boli ich produkty zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BIBS Boheme cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, ivory/sage , Kusový koberec verve shyla ivory (fskob7664nad)

BIBS Colour cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, Ivory / Blush

BIBS Colour cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, Ivory / Blush
Detail

Ikonické cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku už od roku 1978. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BIBS Colour cumlíky z prírodného kaučuku 2ks - veľkosť 2, Ivory / Blush , Kusový koberec patna channel ivory (fskob7527nad)

BIBS De Lux cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Sage

BIBS De Lux cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Sage
Detail

BIBS dobývajú celý svet. Jednoduché a štýlové. BIBS sú cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku s viac ako 30 ročnou tradíciou. Ich minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre BIBS cumlíky typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka BIBS na to, aby boli cumlíky zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. BIBS De Lux je klasický guľatý cumlík s minimalistickým vzhľadom a moderným matným povrchom v krásnej farebnej ponuke jemných, pastelových, zemitých aj neutrálnych tónov. Sacia časť je vyrobená zo 100% prírodného kaučuku, ktorý je mimoriadne pružný a mäkký zároveň, odolný proti vytvoreniu trhlín a odštiepeniu malých kúskov. Ostatné časti (krúžok a karička) sú vyrobené zo zdravotne nezávadného polypropylénu (PP). Cumlík je navrhnutý tak, aby nedráždil citlivú pokožku bábätka. Okrúhly krúžok s vetracími otvormi má klenutý tvar, takmer vôbec sa nedotýka pokožky okolo úst, tá preto zostáva kľudná, bez otlačkov a podráždení. Vďaka mäkučkému kaučuku a zabudovanému vzduchovému ventilu dieťa cumlík ľahko stláča a formuje v ústach, čím je zachovaný prirodzený vývin podnebia, zúbkov a ďasien detí. Prečo deti obľubujú cumlíky BIBS? extra ľahučký výnimočná chuť prírodného kaučuku, deti ho prirodzene uprednostňujú pred syntetickými materiálmi ako je silikón guľatý / čerešňový tvar sacej časti si často obľúbia aj deti, ktoré odmietajú iné tvary cumlíka Prečo rodičia obľubujú cumlíky BIBS? dieťa saje len 100% prírodný bezpečný materiál – kaučuk vyrobený z miazgy stromu Hevea vďaka špeciálnemu klenutému tvaru krúžku je minimalizovaný dotyk cumlíka s pokožkou a nevznikajú otlačky a podráždenia štýlový dizajn v mnohých farebných prevedeniach vyrobené v EU Zloženie: sacia časť: 100% prírodný kaučuk ostatné časti: polypropylén (PP) bez BPA, PVC, ftalátov a iných škodlivých látok Vyrobené v Dánsku. Testované v Consumer Lab Denmark. V súlade s európskym štandardom EN 1400+A2. BIBS De Lux sú k dispozícii v 2 veľkostiach. veľkosť 1: 0–6 mesiacov veľkosť 2: od 6 mesiacov (feedo.sk)

Podobné produkty ako BIBS De Lux cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Sage , Ľoréal paris true match eye-cream in a concealer 1-2.d/ 1-2.w ivory beige 2 ml (3600523919239)

BIBS De Lux cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Blush

BIBS De Lux cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Blush
Detail

BIBS dobývajú celý svet. Jednoduché a štýlové. BIBS sú cumlíky navrhnuté a vyrábané v Dánsku s viac ako 30 ročnou tradíciou. Ich minimalistický škandinávsky dizajn, kvalita a široké farebné prevedenie sú pre BIBS cumlíky typické. Okrem jedinečného dizajnu dbá značka BIBS na to, aby boli cumlíky zdravotne nezávadné a napomáhali prirodzenému vývoju detí. BIBS De Lux je klasický guľatý cumlík s minimalistickým vzhľadom a moderným matným povrchom v krásnej farebnej ponuke jemných, pastelových, zemitých aj neutrálnych tónov. Sacia časť je vyrobená zo 100% prírodného kaučuku, ktorý je mimoriadne pružný a mäkký zároveň, odolný proti vytvoreniu trhlín a odštiepeniu malých kúskov. Ostatné časti (krúžok a karička) sú vyrobené zo zdravotne nezávadného polypropylénu (PP). Cumlík je navrhnutý tak, aby nedráždil citlivú pokožku bábätka. Okrúhly krúžok s vetracími otvormi má klenutý tvar, takmer vôbec sa nedotýka pokožky okolo úst, tá preto zostáva kľudná, bez otlačkov a podráždení. Vďaka mäkučkému kaučuku a zabudovanému vzduchovému ventilu dieťa cumlík ľahko stláča a formuje v ústach, čím je zachovaný prirodzený vývin podnebia, zúbkov a ďasien detí. Prečo deti obľubujú cumlíky BIBS? extra ľahučký výnimočná chuť prírodného kaučuku, deti ho prirodzene uprednostňujú pred syntetickými materiálmi ako je silikón guľatý / čerešňový tvar sacej časti si často obľúbia aj deti, ktoré odmietajú iné tvary cumlíka Prečo rodičia obľubujú cumlíky BIBS? dieťa saje len 100% prírodný bezpečný materiál – kaučuk vyrobený z miazgy stromu Hevea vďaka špeciálnemu klenutému tvaru krúžku je minimalizovaný dotyk cumlíka s pokožkou a nevznikajú otlačky a podráždenia štýlový dizajn v mnohých farebných prevedeniach vyrobené v EU Zloženie: sacia časť: 100% prírodný kaučuk ostatné časti: polypropylén (PP) bez BPA, PVC, ftalátov a iných škodlivých látok Vyrobené v Dánsku. Testované v Consumer Lab Denmark. V súlade s európskym štandardom EN 1400+A2. BIBS De Lux sú k dispozícii v 2 veľkostiach. veľkosť 1: 0–6 mesiacov veľkosť 2: od 6 mesiacov (feedo.sk)

Podobné produkty ako BIBS De Lux cumlíky z prírodného kaučuku 2 ks veľ. 2 Ivory / Blush , Edifier w820nb plus, slonovinová (w820nb plus ivory)

BIBS Farebné anatomické cumlíky z prírodného kaučuku veľkosť 2 Ivory / Blush 2 ks

BIBS Farebné anatomické cumlíky z prírodného kaučuku veľkosť 2 Ivory / Blush 2 ks
Detail

BIBS Farebné anatomické cumlíky z prírodného kaučuku veľkosť 2 Ivory / Blush 2 ks Obľúbené farebné cumlíky BIBS sa teraz dodávajú aj v ortodontických verziách – symetrický tvar alebo anatomický tvar. Sacia časť je vyrobená zo 100 % prírodného kaučuku, ktorý je mimoriadne pružný a zároveň mäkký, odolný voči vzniku prasklín a odlamovaniu malých kúskov. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako BIBS Farebné anatomické cumlíky z prírodného kaučuku veľkosť 2 Ivory / Blush 2 ks , Kusový koberec yasmin flatweave safi ivory (fskob7687nad)

Bibs Couture Ortodontické Cumlíky z prírodného kaučuku, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks

Bibs Couture Ortodontické Cumlíky z prírodného kaučuku, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks
Detail

Bibs Couture Ortodontické Cumlíky z prírodného kaučuku, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks Ortodontické cumlíky z prírodného kaučuku. Anatomicky tvarovaná sacia časť je vyrobená zo 100%-ného prírodného kaučuku, ktorý je mimoriadne pružný a mäkký zároveň, odolný proti vytvoreniu trhlín a odštiepeniu malých kúskov. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bibs Couture Ortodontické Cumlíky z prírodného kaučuku, veľkosť 2, Ivory/Blush 2 ks , Ručne tkaný kusový forum 720 ivory (fskob5972nad)

Mushie Square Dinnerware Bowl miska Ivory 2 ks

Mushie Square Dinnerware Bowl miska Ivory 2 ks
Detail

Mushie Square Dinnerware Bowl, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mushie Square Dinnerware Bowl je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál pre bezpečné stolovanie vhodný do mikrovlnnej rúry Zloženie: plast (notino.sk)

Podobné produkty ako Mushie Square Dinnerware Bowl miska Ivory 2 ks

Mushie Square Dinnerware Plates tanier Ivory 2 ks

Mushie Square Dinnerware Plates tanier Ivory 2 ks
Detail

Mushie Square Dinnerware Plates, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mushie Square Dinnerware Plates je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál pre bezpečné stolovanie vhodný do mikrovlnnej rúry Zloženie: plast (notino.sk)

Podobné produkty ako Mushie Square Dinnerware Plates tanier Ivory 2 ks

Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory XL

Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory XL
Detail

ZJEMNITE SI JAZDU Navrhnuté pre kruté podmienky, aké panujú na ceste lesom Arenberg, počas náročných pretekov Paris-Roubaix. Rukavice sú vybavené výstelkami Castelli Damping Systém, aby chránili vaše ruky a sieťovina na chrbte rukavice ich udrží v chladivom pocite a pohodlí. Castelli CDS systém výsteliek na dlani Dlaň s gélovými výstelkami a silikónovou potlačou pre lepší komfort a kontrolu Nastaviteľné upínanie na zápästí Mikro sieťovina na vrchnej strane Vklad na palci na utieranie potu Teplotný rozsah: 15 - 30 °C Materiálové zloženie: Chrbát: 93% polyester, 7% elastan Dlaň: 80% polyester, 20% polyuretán Zadný rozštep: 80% polyamid, 20% elastan Materiál : Polyuretán Hmotnosť : 97 g Materiál : Polyester Materiál : Elastan Veková skupina : Dospelý Farba : Biela Špecifikácia materiálu : Elastan Hmotnosť (g) : 97.0 Materiál : Polyamid Krajina pôvodu : Taliansko Farba : Čierna Pohlavie : Muži Veľkosť : XL Špecifikácia materiálu : Polyamid Špecifikácia materiálu : Polyester Farba podľa výrobcu : Black/Ivory (muziker.com)

Podobné produkty ako Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory XL

Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory M

Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory M
Detail

ZJEMNITE SI JAZDU Navrhnuté pre kruté podmienky, aké panujú na ceste lesom Arenberg, počas náročných pretekov Paris-Roubaix. Rukavice sú vybavené výstelkami Castelli Damping Systém, aby chránili vaše ruky a sieťovina na chrbte rukavice ich udrží v chladivom pocite a pohodlí. Castelli CDS systém výsteliek na dlani Dlaň s gélovými výstelkami a silikónovou potlačou pre lepší komfort a kontrolu Nastaviteľné upínanie na zápästí Mikro sieťovina na vrchnej strane Vklad na palci na utieranie potu Teplotný rozsah: 15 - 30 °C Materiálové zloženie: Chrbát: 93% polyester, 7% elastan Dlaň: 80% polyester, 20% polyuretán Zadný rozštep: 80% polyamid, 20% elastan Veľkosť : M Veková skupina : Dospelý Hmotnosť (g) : 97.0 Hmotnosť : 97 g Materiál : Polyuretán Farba : Čierna Materiál : Polyamid Špecifikácia materiálu : Polyamid Farba podľa výrobcu : Black/Ivory Materiál : Elastan Pohlavie : Muži Špecifikácia materiálu : Elastan Krajina pôvodu : Taliansko Materiál : Polyester Špecifikácia materiálu : Polyester Farba : Biela (muziker.com)

Podobné produkty ako Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory M

Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory L

Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory L
Detail

ZJEMNITE SI JAZDU Navrhnuté pre kruté podmienky, aké panujú na ceste lesom Arenberg, počas náročných pretekov Paris-Roubaix. Rukavice sú vybavené výstelkami Castelli Damping Systém, aby chránili vaše ruky a sieťovina na chrbte rukavice ich udrží v chladivom pocite a pohodlí. Castelli CDS systém výsteliek na dlani Dlaň s gélovými výstelkami a silikónovou potlačou pre lepší komfort a kontrolu Nastaviteľné upínanie na zápästí Mikro sieťovina na vrchnej strane Vklad na palci na utieranie potu Teplotný rozsah: 15 - 30 °C Materiálové zloženie: Chrbát: 93% polyester, 7% elastan Dlaň: 80% polyester, 20% polyuretán Zadný rozštep: 80% polyamid, 20% elastan Materiál : Polyuretán Veľkosť : L Farba : Čierna Materiál : Polyamid Špecifikácia materiálu : Polyamid Farba podľa výrobcu : Black/Ivory Materiál : Polyester Špecifikácia materiálu : Polyester Pohlavie : Muži Materiál : Elastan Špecifikácia materiálu : Elastan Krajina pôvodu : Taliansko Hmotnosť (g) : 97.0 Hmotnosť : 97 g Veková skupina : Dospelý Farba : Biela (muziker.com)

Podobné produkty ako Castelli Arenberg Gel 2 Gloves Black/Ivory L

Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory (44488)

Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory (44488)
Detail

Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, TFT displej, dotykový displej, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a always On Display, vhodný na beh, cyklistiku, golf, plávanie, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 336 h, materiál puzdra plast Je dobré byť neustále fit, doma aj v práci. S unisex fitness náramkom získate kompletný prehľad o svojom výkone. Nastavením cieľov budete povzbudzovať sami seba na ich prekonanie. Hranatý ciferník fitness náramku bude vaším informátorom o všetkých podstatných informáciách. Displej s uhlopriečkou 1,47" je dostatočne veľký na to, aby ste mali všetky dôležité dáta pohromade a pritom prehľadne. Na ovládanie potrebuje iba váš dotyk, čo prispieva k zvýšeniu komfortu pri nosení náramku na zápästí. Keď sa vám remienok pokazí alebo ho len chcete prispôsobiť aktuálnemu outfitu, ľahko a rýchlo ho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory (44488)

Wittner 804M Mechanický metronóm

Wittner 804M Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Maelzel - drevené telo, bez zvončeka, pravý orech. Farba : Natural Materiál : Drevo Hmotnosť (g) : 430.0 Ozvučnica : Nie Hĺbka (cm) : 10.5 Mechanizmus : Maelzel Výška (cm) : 22.0 Tempo : 40-208 Zvonček : Nie Displej : Nie Typ : Mechanický Krajina pôvodu : Nemecko Šírka (cm) : 10.5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 804M Mechanický metronóm

Wittner 829561 Mechanický metronóm

Wittner 829561 Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Metronóm Taktell - Classic - plastové telo, bez zvončeka, čierny/pozlátená. Tempo : 40-208 Typ : Mechanický Mechanizmus : Taktell-Classic Ozvučnica : Nie Farba : Čierna Displej : Nie Materiál : Plast Krajina pôvodu : Nemecko Zvonček : Nie Farba : Zlatá (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 829561 Mechanický metronóm

Wittner 807K Mechanický metronóm

Wittner 807K Mechanický metronóm
Detail

Mechanický metronóm, systém Maelzel - plastové telo, bez zvončeka, slonovina Typ : Mechanický Hĺbka (cm) : 10.5 Ozvučnica : Nie Materiál : Plast Šírka (cm) : 10.5 Farba : Biela Hmotnosť (g) : 430.0 Výška (cm) : 22.0 Zvonček : Nie Mechanizmus : Maelzel Displej : Nie Krajina pôvodu : Nemecko Tempo : 40-208 (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 807K Mechanický metronóm

Wittner 826 Mechanický metronóm

Wittner 826 Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Metronóm Taktell - Junior - plastové telo, bez zvončeka, čierny. Ozvučnica: Nie Mechanizmus: Taktell-Junior Zvonček: Nie Farba: Čierna Typ: Mechanický Krajina pôvodu: Nemecko Materiál: Plast Tempo: 40-208 Displej: Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 826 Mechanický metronóm

Wittner 829161 Mechanický metronóm

Wittner 829161 Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Metronóm Taktell - Classic - plastové telo, bez zvončeka, čierny. Ozvučnica : Nie Farba : Čierna Typ : Mechanický Materiál : Plast Displej : Nie Mechanizmus : Taktell-Classic Tempo : 40-208 Zvonček : Nie Krajina pôvodu : Nemecko (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 829161 Mechanický metronóm

Wittner 816M Mechanický metronóm

Wittner 816M Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Metronóm systém Maelzel - drevené telo, so zvončekom, čierny. Mechanizmus: Maelzel Krajina pôvodu: Nemecko Tempo: 40-208 Typ: Mechanický Zvonček: Áno Materiál: Drevo Hĺbka (cm): 10.5 Ozvučnica: Áno Displej: Nie Výška (cm): 22.0 Šírka (cm): 10.5 Hmotnosť (g): 430.0 Farba: Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 816M Mechanický metronóm

Wittner 855111 Mechanický metronóm

Wittner 855111 Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Metronóm systém Maelzel - plastové telo, so zvončekom, mahagón. Krajina pôvodu : Nemecko Displej : Nie Zvonček : Áno Ozvučnica : Áno Tempo : 40-208 Hmotnosť (g) : 430.0 Výška (cm) : 22.0 Typ : Mechanický Farba : Mahagón Mechanizmus : Maelzel Materiál : Plast Šírka (cm) : 10.5 Hĺbka (cm) : 10.5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 855111 Mechanický metronóm

Wittner 855001 Mechanický metronóm

Wittner 855001 Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Designer Series, so zvončekom, bur. orech. Ozvučnica: Áno Zvonček: Áno Displej: Nie Hmotnosť (g): 430.0 Typ: Mechanický Krajina pôvodu: Nemecko Materiál: Plast Hĺbka (cm): 10.5 Šírka (cm): 10.5 Farba: Natural Mechanizmus: Maelzel Tempo: 40-208 Výška (cm): 22.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 855001 Mechanický metronóm

Wittner 824 Mechanický metronóm

Wittner 824 Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Metronóm Taktell - Junior - plastové telo, bez zvončeka, rubínový. Zvonček : Nie Tempo : 40-208 Mechanizmus : Taktell-Junior Farba : Červená Typ : Mechanický Ozvučnica : Nie Displej : Nie Krajina pôvodu : Nemecko Materiál : Plast (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 824 Mechanický metronóm

Wittner 838 Mechanický metronóm

Wittner 838 Mechanický metronóm
Detail

Metronóm, mechanický: Metronóm Taktell - Piccolo - plastové telo, bez zvončeka, strieborný. Typ: Mechanický Zvonček: Nie Hĺbka (cm): 5.0 Mechanizmus: Taktell Piccolo Krajina pôvodu: Nemecko Farba: Strieborná Tempo: 40-208 Šírka (cm): 7.0 Materiál: Plast Displej: Nie Ozvučnica: Nie Výška (cm): 15.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 838 Mechanický metronóm

Wittner 803M Mechanický metronóm

Wittner 803M Mechanický metronóm
Detail

metronóm, mechanický: Metronóm systém Maelzel - drevené telo, bez zvončeka, orech Tempo: 40-208 Zvonček: Nie Materiál: Drevo Výška (cm): 22.0 Typ: Mechanický Hmotnosť (g): 430.0 Krajina pôvodu: Nemecko Mechanizmus: Maelzel Šírka (cm): 10.5 Farba: Natural Hĺbka (cm): 10.5 Displej: Nie Ozvučnica: Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 803M Mechanický metronóm

Wittner 806M Mechanický metronóm

Wittner 806M Mechanický metronóm
Detail

metronóm, mechanický: Metronóm systém Maelzel - drevené telo, bez zvončeka, čierny Tempo : 40-208 Výška (cm) : 22.0 Krajina pôvodu : Nemecko Displej : Nie Hĺbka (cm) : 10.5 Materiál : Drevo Šírka (cm) : 10.5 Mechanizmus : Maelzel Ozvučnica : Nie Hmotnosť (g) : 430.0 Farba : Čierna Zvonček : Nie Typ : Mechanický (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 806M Mechanický metronóm

Wittner 836 Mechanický metronóm

Wittner 836 Mechanický metronóm
Detail

Klasický profesionálny metronóm značky Wittner je vybavený mechanizmom Taktell Piccolo, má nastaviteľné tempo v rozmedzí 40-208 BPM. Displej: Nie Materiál: Plast Typ: Mechanický Farba: Čierna Ozvučnica: Nie Tempo: 40-208 Výška (cm): 15.0 Šírka (cm): 7.0 Hĺbka (cm): 5.0 Krajina pôvodu: Nemecko Mechanizmus: Taktell Piccolo Zvonček: Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 836 Mechanický metronóm

Wittner 801M Mechanický metronóm

Wittner 801M Mechanický metronóm
Detail

Klasický profesionálny metronóm značky Wittner je vybavený mechanizmom Maelzel, má nastaviteľné tempo v rozmedzí 40-208 BPM. Farba : Mahagón Zvonček : Nie Hmotnosť (g) : 430.0 Hĺbka (cm) : 10.5 Šírka (cm) : 10.5 Displej : Nie Tempo : 40-208 Ozvučnica : Nie Materiál : Drevo Výška (cm) : 22.0 Typ : Mechanický Mechanizmus : Maelzel Krajina pôvodu : Nemecko (muziker.com)

Podobné produkty ako Wittner 801M Mechanický metronóm
WITTNER 845111 (HN081509), WITTNER 845131 (HN081508), WITTNER 845161 (HN097522), MIDEA 65M90M3 IVORY (65M90M3-Ivory), Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory (44488), EDIFIER WH950NB (WH950NB ivory), Qman QM-09 Amphibious Panzer 1803 sada 8 v 1 (6955265608512), SAPHO QM trojprvková batéria na okraj vane, Follow me, chróm QM18051, Garmin Venu Sq 2 Music Ivory/Peach Gold (010-02700-11), MIDEA 65M90M3 IVORY + MIDEA MM720CJ7, DERMACOL Korektor 0.0 ivory (85972964), Kusový Samba 495 Ivory (FSkob4866nad), Kusový PARADISE 400 IVORY (FSkob4282nad), Kusový Kjell 865 Ivory (FSkob2435nad), Kusový Linea 715 Ivory (FSkob2852nad), Kusový Stellan 675 Ivory (FSkob5093nad), Philips stolná lampička Ivory biela (929003194707), Xiaomi Redmi Watch 3 ivory (44176), Beats Studio Buds + Ivory (MQLJ3EE/A), Kusový koberec Verve Jaipur Ivory (FSkob7658nad), Kusový koberec Patna Clarissa Ivory (FSkob7521nad), Kusový Samba 495 Ivory kruh (FSkob4870nad), Kusový My Sherpa 376 ivory (FSkob3668nad), Kusový My Gobelina 646 ivory (FSkob3550nad), Kusový koberec Verve Shyla Ivory (FSkob7664nad), Kusový koberec Patna Channel Ivory (FSkob7527nad), ĽORÉAL PARIS True Match Eye-Cream In a Concealer 1-2.D/ 1-2.W Ivory Beige 2 ml (3600523919239), EDIFIER W820NB Plus, slonovinová (W820NB Plus ivory), Kusový koberec Yasmin Flatweave Safi Ivory (FSkob7687nad), Ručne tkaný kusový Forum 720 IVORY (FSkob5972nad)