Xbox wireless controller robot white (qas-00009)

Produkt Xbox wireless controller robot white (qas-00009) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xbox wireless controller robot white (qas-00009) upraviť a produkt hľadať znova.

Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009)

Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, biela farba Gamepad Xbox Wireless Controller Robot WhiteSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Robot White je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu sa dá rýchlejšie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009) , Xbox series s + 2× xbox wireless controller (rrs-00010)

Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009)

Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba Gamepad Xbox Wireless Controller Carbon BlackSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Carbon Black je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu sa dá rýchlejšie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009) , Trials fusion – xbox digital (7d3-00009)

Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009)

Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, modrá farba Gamepad Xbox Wireless Controller Shock BlueSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Shock Blue je vybavený úplne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009) , Microsoft wireless number pad black (23o-00009)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5mm Jack , USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, biela farba Bezdrôtový herný ovládač na Xbox a PCElitný bezdrôtový ovládač na Xbox One Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a úplne sa prispôsobí vášmu štýlu pri hrania. Herný ovládač Gamepad Xbox Wireless Controller Dokonale padne do rukyVýmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite s herným ovládačom Gamepad Xbox ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť aj rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002)

Xbox Wireless Controller biely - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Biela Základná farba: Biela Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Platforma: Xbox Series Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller biely - ovládač , The sexy brutale – xbox digital (6jn-00009)

Xbox Wireless Controller modrý - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Modrá Základná farba: Modrá Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Platforma: Xbox Series Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller modrý - ovládač , Hyperx clutch wireless gaming controller (516l8aa)

Xbox Wireless Controller červený - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Červená Základná farba: Červená Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller červený - ovládač , Xbox live gold, 3-mesačné členstvo (s2t-00009)

Xbox Wireless Controller čierny - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Čierna Základná farba: Čierna Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller čierny - ovládač , Playstation 5 + 2× dualsense wireless controller (ps711000036479)

Xbox Wireless Controller Lunar Shift strieborný - ovládač

Detail

Bezdrôtový ovládač pre Xbox Series s modernizovaným dizajnom s vyrezávanými povrchmi a vyladenou geometriou pre väčšie pohodlie počas hrania. Zameraj sa na cieľ pomocou textúrovanej rukoväte a hybridnému D-padu. Hladko zachytávaj a zdieľaj obsah pri hraní. A rýchlo páruj, hraj a prepínaj medzi podporovanými konzolami, počítačmi a mobilnými zariadeniami. Štruktúrovaný povrch a tlačidlo na zdieľanie Vďaka štruktúrovanému povrchu spúšťa a tlačidiel nikdy neminieš cieľ. Vyhradené tlačidlo pre zdieľanie umožňuje bezproblémové zachytenie a zdieľanie obsahu. Hybridný smerový ovládač Hybridný smerový ovládač ponúka hráčom známe, ale napriek tomu vylepšené ovládanie oproti klasickému bezdrôtovému ovládaču pre Xbox. Kompatibilita s konzolami XBOX Pripoj sa ku konzolám Xbox pomocou Xbox Wireless. K počítačom a tabletom so systémom Windows 10 a zariadeniam so systémom Android sa môžeš pripojiť bezdrôtovo pomocou funkcie Bluetooth. Podpora systému iOS bude doplnená v budúcnosti. Niektoré funkcie nie sú podporované. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Lunar Shift strieborný - ovládač , Razer universal quick charging stand for xbox – robot white (rc21-01750300-r3m1)

Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012)

Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, červená farba Gamepad Xbox Wireless Controller Pulse RedSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol zdokonaliť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým viditeľným zlepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller lepšie držal v ruke. V praxi vás poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Pulse Red sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Pulse Red je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012) , Venom vs2885 xbox series x controller rack

Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022)

Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, žltá farba Chcete niečo nové, pretože sa vám zunovalo ovládanie PC hier klávesnicou a myšou? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Xbox Wireless Controller Electric Volt je ten najlepší spoločník na jednoduché hranie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám zabezpečí plnú vládu nad vašimi hrami. Zážitok z hry zosilní aj: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k jednoduchému ovládaniu zameriavača v akčných hrách. Žltá farba herného ovládača a štýlové vyhotovenie spolu s dlhou životnosťou prepínačov zaručene omámia každého lojálneho hráča hier. Kľúčové vlastnosti gamepadu Xbox Wireless Controller Electric Volt Vyhotovenie bez prekážajúcich káblov vás ani trochu neobmedzuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022) , Logitech g astro a30 universal wireless headset xbox white (939-001987)

Xbox Wireless Controller Velocity Green (QAU-00091)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, zelená farba Gamepad Xbox Wireless Controller Velocity GreenSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol zdokonaliť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným zlepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller Velocity Greenlepšie držal v ruke. V praxi vás poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Velocity Green sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Xbox Wireless Controller Velocity Green využíva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Velocity Green (QAU-00091) , Xbox series x + forza horizon 5 + 2x xbox controller (rrt-00010)

Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083)

Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, ružová farba Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Gamepad Xbox Wireless Controller Deep PinkSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s texturovanou rukoväťouTexturované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Deep Pink je vybavený úplne prepracovaným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083) , 4mount - wall mount for controller white (5907813300837)

Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition (QAU-00108)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, biela farba Túžite po niečom novom, pretože vás už nebaví hranie hier na PC s klasickým kombom klávesnica a myš? Máme pre vás riešenie. Gamepad Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition je znamenitý kumpán na pohodové hranie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám zabezpečí stoprocentnú kontrolu nad vaším herným avatarom. Poteší aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu kurzora. Biela farba gamepadu a vydarené spracovanie dokopy s dlhou odolnosťou a výdržou prepínačov bezpochyby omámia každého náruživého hráča. Zásadné výhody herného ovládača Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition Absencia nadbytočných káblov vás vôbec nijak neobmedzuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition (QAU-00108) , Playstation 5 digital edition + 2× dualsense wireless controller (ps711000036488)

Xbox Wireless Controller čierny + Xbox Adaptér pre Windows 10

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Čierna Základná farba: Čierna Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller čierny + Xbox Adaptér pre Windows 10 , Hori dual charger for dualsense wireless controller - ps5 (810050910408)

Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010)

Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010)
Detail

Herná konzola – k TV, SSD 512 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), menu v slovenčine, 2× herný ovládač, biela farba Kompaktná herná konzola Xbox Series S s digitálnou distribúciouMicrosoft sa rozhodol sprístupniť novú generáciu konzol Xbox aj tým hráčom, ktorí nepožadujú hranie vo 4K rozlíšení. Napriek tomu Xbox Series S ponúkne horúce novinky, ako sú rýchle načítanie vďaka SSD disku, vyšší framerate či väčšie a dynamickejšie herné prostredie a ray-tracing. Pre citeľné zníženie obstarávacej ceny nemá hracia konzola Blu-ray mechaniku a všetky hry je nutné kupovať v digitálnej edícii.Xbox Series S + dva ovládače Xbox Wireless ControllerK novým herným konzolám Xbox Series S takisto dostanete hneď dva bezdrôtové ovládače Xbox Wireless Controller.Dostatočný výkon pre hry v rozlíšení 1440pNový Xbox Series S láka na hranie v natívnom rozlíšení 1440p so snímkovou frekvenciou až 120 FPS. Hracia konzola tiež bude podporovať veľmi žiadané ray tracing... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010) , Trust gxt 749 controller skin xbox, transparentný (24175)

Xbox Wireless Controller Lunar Shift Special Edition (QAU-00040)

Xbox Wireless Controller Lunar Shift Special Edition (QAU-00040)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, sivá farba Gamepad Xbox Wireless Controller Lunar ShiftSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol zdokonaliť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným zlepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller Lunar Shift lepšie držal v ruke. V praxi vás poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami. Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Lunar Shift sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Xbox Wireless Controller Lunar Shift využíva hybridný smerový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Lunar Shift Special Edition (QAU-00040) , Trust gxt 749k controller skin xbox, kamufláž (24176)

Xbox Wireless Controller Purple Shift Special Edition (QAU-00087)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, fialová farba Gamepad Xbox Wireless Controller Purple ShiftSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva - herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s texturovanou rukoväťouTexturované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Purple Shift je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu ide rýchlejšie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Purple Shift Special Edition (QAU-00087) , Xbox wireless headset (tll-00002)

Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special Edition (QAU-00118)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, viacfarebná farba Gamepad Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special EditionSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaoblenie všetkých prvkov, aby sa herný ovládač Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special Edition lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami. Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special Edition sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special Edition (QAU-00118) , Numskull xbox one controller carry case & storage bag (5060576843253)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition Red (RFZ-00014)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5mm Jack , USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, červená farba Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Bezdrôtový herný ovládač na hernú konzolu Xbox a PCElitný bezdrôtový herný ovládač Xbox Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a úplne sa prispôsobí vášmu štýlu hrania.Gamepad Xbox Wireless Controller dokonale padne do rukyVýmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť aj rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition Red (RFZ-00014) , Sennheiser cx true wireless white (508974)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition Blue (RFZ-00018)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5mm Jack , USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, modrá farba Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Bezdrôtový herný ovládač na hernú konzolu Xbox a PCElitný bezdrôtový herný ovládač Xbox Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a úplne sa prispôsobí vášmu štýlu hrania.Gamepad Xbox Wireless Controller dokonale padne do rukyVýmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť aj rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition Blue (RFZ-00018) , Endorfy lix onyx white wireless (ey6a010)

Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny (PRCX360PCWLSSBK)

Detail

Gamepad pre PC, PS3 a Xbox 360, kompatibilný so systémom Android, Windows XP/Vista/7/8/10, bezdrôtové pripojenie, AA batéria, analógové páčky, biela farba Chcete niečo nové, pretože vám už nestačí ovládanie hier s klasickým kombom klávesnica a myš? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny je neoceniteľný spôsob na ľahké hranie na PC, PS3 a Xbox 360. 11 × tlačidiel umožní plnú kontrolu nad vašimi potulkami v herných svetoch. Zážitok z hrania zdokonalí aj: Analógové páčky. Analógové páčky môžu pomôcť k výbornému ovládaniu auta v závodných hrách. Biela farba herného ovládača a remeselné vyhotovenie idúce ruka v ruke s neuveriteľnou životnosťou a odolnosťou prepínačov určite uchvátia každého náruživého hráča hier. Najdôležitejšie vychytávky gamepadu Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny Vyhotovenie bez početných káblov vás vôbec nijako nezväzuje vzdialenosťou od obrazovky Pre lepší zážitok má gamepad aj:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny (PRCX360PCWLSSBK) , Ipega xbx003 dual charger dock pre xbox series x controller (8596311137327)

Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely (PRCX360PCWLSSW)

Detail

Gamepad pre PC, PS3 a Xbox 360, kompatibilný so systémom Windows XP/Vista/7/8/10, bezdrôtové pripojenie, AA batéria, analógové páčky, čierna farba Chcete zmenu, pretože vás už otravuje hranie s pomocou klávesnice? Môžete ukončiť hľadanie. Gamepad Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely je výborný parťák na ľahké hranie na PC, PS3 a Xbox 360. 11 × tlačidiel vám zabezpečí neotrasiteľnú vládu nad vašimi hrami. Zážitok naviac zdokonalí: Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k dôkladnému ovládaniu v zložitejších hrách. Čierna farba ovládača a vychytané spracovanie spoločne s dychberúcou výdržou a odolnosťou prepínačov zaručene zaujmú každého pravého gamera. Najzásadnejšie prednosti herného ovládača Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely Pripojenie bez nadbytočných káblov vás ani trochu neobmedzuje vzdialenosťou od obrazovky Pre lepší zážitok má aj: Analógové páčky Hranie hier s gamepadom predstavuje komfortný spôsob, ako sa stať víťazom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely (PRCX360PCWLSSW) , Microsoft surface dial (2wr-00009)

Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002)

Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Chcete niečo nové, pretože vás omrzelo ovládanie hier na počítači pomocou myši a kláves? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC je znamenitý kamoš na pohodlné ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám dá k dispozícii úplnú kontrolu nad vaším herným prežitkom. Zážitok z hrania naviac zlepší aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky môžu prispieť k ideálnemu ovládaniu automobilu v závodných hrách. Čierna farba ovládača a osobité spracovanie idúce ruka v ruke s dlhotrvajúcou výdržou a odolnosťou prepínačov úplne iste uchvátia každého skutočného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002) , Xiaomi mi robot vacuum-mop pro brush cover (white) (0725765700209)

PDP Wired Controller – Electric White – Xbox (708056069018)

PDP Wired Controller – Electric White – Xbox (708056069018)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Omrzelo vás hranie hier na PC s myšou a klávesnicou? Môžete sa tešiť, pretože už nemusíte hľadať. Gamepad PDP Wired Controller – Electric White – Xbox je znamenitý prostriedok na bezstarostné hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok naviac zdokonalí: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k ideálnemu ovládaniu pohybu postáv v FPS hrách. Zaujímavé vlastnosti ovládača PDP Wired Controller – Electric White – Xbox 3 m dlhá kabeláž gamepadu, ktorý možno jednoducho pripojiť pomocou USB ku kompaktným zariadeniam Výbava zahŕňa: Vibrácie a Analógové páčky Hmotnosť gamepadu je iba 358 g Ovládač vám prinesie pohodlný spôsob kontroly behom vašich chvíľ pred obrazovkou (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Electric White – Xbox (708056069018) , Trust yvi fx wireless mouse – white (22335)

PDP Wired Controller – Ion White – Xbox (708056068974)

PDP Wired Controller – Ion White – Xbox (708056068974)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Túžite po niečom novom, pretože vám už nevystačuje ovládanie hier na PC s klasickým kombom myš a klávesnica? Hľadanie je na konci. Gamepad PDP Wired Controller – Ion White – Xbox je báječný partner na precízne hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok zintenzívni aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky pomôžu k bezvadnému ovládaniu športiakov v závodných hrách. Najpodstatnejšie funkcie ovládača PDP Wired Controller – Ion White – Xbox 3 m dlhý kábel herného ovládača, ktorý možno ľahko pripojiť pomocou USB k platforme Pre lepší zážitok má gamepad aj: Vibrácie a Analógové páčky Hmotnosť gamepadu dosahuje len 358 g Gamepad predstavuje pohodlný spôsob, ako sa stať najrýchlejším závodníkom (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Ion White – Xbox (708056068974) , Trust verto wireless ergo mouse white (25132)

PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox (708056069056)

PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox (708056069056)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Chcete skúsiť niečo iné než hranie hier s myšou a klávesami? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox je báječný parťák na pohodové hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. K tomu navyše dostanete aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu vozidel v závodných hrách. Najdôležitejšie rysy gamepadu PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox 3 m kabeláž ovládača na pripojenie pomocou USB k zariadeniu Výbava gamepadu obsahuje: Vibrácie a Analógové páčky Váha dosahuje len 358 g Hranie hier pomocou gamepadu je synonymom pre pohodlný spôsob, ako dosiahnuť víťazstva vo futbale aj hokeji (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox (708056069056) , Sennheiser momentum true wireless 3 white (509181)

PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox (708056069032)

PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox (708056069032)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Chcete niečo nové, pretože vám už nestačí hranie PC hier s klasickým kombom myš a klávesnica? Môžete sa tešiť a ukončiť hľadanie. Gamepad PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox je perfektný prostriedok na pohodlné ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok z hrania zdokonalí aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky prispievajú k ideálnemu ovládaniu vozidel v závodných hrách. Základné výhody herného ovládača PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox 3 m dlhá kabeláž herného ovládača, ktorý možno jednoducho pripojiť pomocou USB k hernej platforme Pre lepší zážitok má gamepad aj: Vibrácie a Analógové páčky Váha je len 358 g Hranie hier s ovládačom vám ukáže príjemný spôsob, ako sa stať víťazom futbalového šampionátu (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox (708056069032) , Sennheiser cx plus true wireless white (509189)

8BitDo Ultimate Wired Controller – White – Xbox (6922621502210)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Android, iOS, Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, biela farba Chcete niečo nové, pretože vás otravuje hranie hier s klasickým kombom myš a klávesnica? Máme pre vás riešenie. Gamepad 8BitDo Ultimate Wired Controller – White – Xbox je prvotriedny kamoš na bezproblémové hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok z hry zintenzivní aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky môžu prispieť k jednoduchému ovládaniu zameriavača v akčných hrách. Biela farba gamepadu a vychytané spracovanie idúce ruka v ruke s roky trvajúcou výdržou a odolnosťou tlačidiel iste omámia každého ozajstného blázna do hier. Podstatné výhody ovládača 8BitDo Ultimate Wired Controller – White – Xbox 3 m dlhé káblové pripojenie herného ovládača, ktorý je možné pripojiť pomocou USB ku... (alza.sk)

Podobné produkty ako 8BitDo Ultimate Wired Controller – White – Xbox (6922621502210) , Trust gxt923w ybar wireless mouse white (24889)

PDP REMATCH Wired Controller – Radial White – Xbox (708056069223)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel Už vás nebaví ovládanie hier s klasickým kombom myš a klávesnica? Máme pre vás riešenie. Gamepad PDP REMATCH Wired Controller – Radial White – Xbox je dokonalý kamoš na presné hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok naviac zlepší aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky pomôžu k dokonalému ovládaniu vozidel v závodných hrách. Najlepšie rysy gamepadu PDP REMATCH Wired Controller – Radial White – Xbox 3 m dĺžka kabeláže herného ovládača na pripojenie pomocou USB k zariadeniam Výbava na zintenzívnenie zážitku: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel Hranie pomocou gamepadu predstavuje pohodlný spôsob, ako sa stať majstrom v strieľaní (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP REMATCH Wired Controller – Radial White – Xbox (708056069223) , Trust gxt110w felox wireless mouse white (25069)

Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox – Robot White (RC21-01750300-R3M1)

Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox – Robot White (RC21-01750300-R3M1)
Detail

Dobíjacia stanica – pre ovládače Xbox, dokáže úplne nabiť váš ovládač za menej ako tri hodiny, s ochranou proti prebitiu, aby sa zabránilo prehriatiu a skratu Zháňate spoľahlivú zásobáreň energie na chatu, do karavanu alebo pre prípad núdze? Ak áno, určite by vám prišla vhod nabíjacia stanica. Zásluhou tejto nabíjacej stanice Razer už nebudete musieť neustále vyhľadávať zásuvky.Zaobstarajte si dostatok energie do zálohy na kempovanie aj výletyVonkajšie akcie, kempovanie aj výlety s dostatkom elektriny (alza.sk)

Podobné produkty ako Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox – Robot White (RC21-01750300-R3M1)

PowerA MOGA XP-ULTRA – Wireless Cloud Gaming Controller for Xbox, PC and Mobile (1526788-01)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One a Mobilný telefón, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Chcete niečo nové, pretože vás už nebaví ovládanie hier za pomoci klávesnice? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA MOGA XP-ULTRA – Wireless Cloud Gaming Controller for Xbox, PC and Mobile je vynikajúci partner na pohodové hranie na PC, Xbox Series X|S, Xbox One a Mobilný telefón. K tomu navyše dostanete aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky pomôžu k bezvadnému ovládaniu automobilu v závodných hrách. Čierna farba ovládača a vyladené vyhotovenie idúce ruka v ruke s dlhotrvajúcou odolnosťou a výdržou tlačidiel skutočne okúzlia každého pravého priaznicva videohier. Najvýznamejšie prednosti herného ovládača PowerA MOGA XP-ULTRA – Wireless Cloud Gaming Controller... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA MOGA XP-ULTRA – Wireless Cloud Gaming Controller for Xbox, PC and Mobile (1526788-01)

Trials Fusion – Xbox Digital (7D3-00009)

Trials Fusion – Xbox Digital (7D3-00009)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky,. 80% Akrobatická jazda, skvelá simulácie pohybov a správania motorky vo vzduchu, to sú hlavné dispozície Trials Fusion. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Úchvatná 3D grafika a precízne spracovaná hrateľnosť vám bude delá radosť. Hra obsahuje 22 skladieb, ktoré skvele podporí preteky. Polovica z nich bola vytvorená samotnými tvorcami hry. Akrobacie, motocykle a zase ta akrobacie Akrobatické prvky na motocykloch, lietanie vzduchom a rýchla... (alza.sk)

Podobné produkty ako Trials Fusion – Xbox Digital (7D3-00009)

PS4 ONYX Plus Wireless Controller

PS4 ONYX Plus Wireless Controller
Detail

Hlavní prvky: Bezdrátový ovladač pro PlayStation 4 s 2,4 Ghz USB klíčem pro připojení k PC Integrovaná vstupní zdířka pro headset Oficiálně licencováno společností Sony Funkce zapnutí pomocí tlačítka PS Button Nabíjení pomocí USB kabelu Široké provedení s matnými rukojeťmi Kompatibilní s PC Možnost drátového nebo bezdrátového připojení (efitness.sk)

Podobné produkty ako PS4 ONYX Plus Wireless Controller

Microsoft Wireless Number Pad Black (23O-00009)

Microsoft Wireless Number Pad  Black (23O-00009)
Detail

Numerická klávesnica – numerický blok na doplnenie vašej kompaktnej klávesnice alebo notebooku, tenký a ergonomický dizajn, Bluetooth pripojenie Numerická klávesnica Microsoft Wireless Number Pad BlackČasto pracujete s číslami a váš notebook nemá klasickú numerickú klávesnicu? Kúpte si úplne bezdrôtové riešenie priamo od Microsoftu v podobe Wireless Number Pad Black. Ide o numerický blok s absolútne jednoznačnými piktogramami. Potešia celkom minimálne rozmery a súčasne dlhá výdrž batérie na úrovni 24 mesiacov. Kľúčové vlastnosti Microsoft Wireless Number Pad BlackBezdrôtová numerická klávesnicaPripojenie pomocou technológie Bluetooth 5.0Možnosť spárovania s trojicou zariadeníŽivotnosť batérií približne 24 mesiacovDizajnové zladenie s produktovou rodinou Microsoft SurfaceRodina produktov Microsoft SurfaceRad počítačov a tabletov Microsoft Surface sa postupne veľmi dobre etabloval na našom trhu. Ide o kvalitné zariadenia dizajnované priamo Microsoftom.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Number Pad Black (23O-00009)

The Sexy Brutale – Xbox Digital (6JN-00009)

The Sexy Brutale – Xbox Digital (6JN-00009)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, adventúra a logický, 82 %The Sexy Brutale je dokonalým príkladom zaujímavého konceptu s vynikajúcim vyhotovením.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Príbeh sa odohráva na anglickom panstve fungujúcom ako kasíno, v ktorom sa odohráva rad hrozivých vrážd počas výročného bálu.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vašou úlohou čoby mnícha Lafcadio Boone bude zamedziť deviatim vraždám.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vždy nové informácieJe práve obdobie Hromníc, a tak sa váš deň opakuje stále dookola, vďaka čomu získavate vždy nové informácie s určitými časmi, ktoré potom môžete využiť vo svoj prospech.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Špeciálne schopnostiKaždá z obetí, ktorú sa vám podarí zachrániť, vám udelí špeciálnu schopnosť pre vyriešenie záhady.Ste na túto hru naozaj pripravení?vyberte si... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Sexy Brutale – Xbox Digital (6JN-00009)

SONY PS5 DualSense Wireless Controller Red

SONY PS5 DualSense Wireless Controller Red
Detail

Haptický odozva, dynamické adaptívne spúšte a vstavaný mikrofón - to všetko v ikonickom dizajne. Kozmicky červená farba (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SONY PS5 DualSense Wireless Controller Red

TRUST Gamepad GXT542 MUTA WIRELESS CONTROLLER

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TRUST Gamepad GXT542 MUTA WIRELESS CONTROLLER

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller (PS719399605)

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller (PS719399605)
Detail

Gamepad pre PS5, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, reproduktor, mikrofón, haptická odozva, biela farba Gamepad DualSense pre PlayStation 5Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 si pochopiteľne zaslúži celkom nový ovládač. Tu je a volá sa DualSense. A aké sú jeho kľúčové funkcie? Ovládač má haptickú odozvu, možnosť nastavenia adaptívnej sily odporu pre tlačidlá L2 a R2, mikrofón, adaptívne triggery, ale napriek tomu si zachoval tradičné rozloženie ovládacích prvkov.Nabíjanie cez USB-CVstavaná batéria gamepadu PlayStation 5 DualSense Wireless Controller sa nabíja prostredníctvom portu USB-C.PlayStation 5 DualSense má vstavaný reproduktorKvalitné reproduktory integrované v ovládači PlayStation 5 DualSense Wireless Controller k vám budú vysielať zvuk priamo. Taktiež môžete využiť aj integrovaný mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi.Senzor pohybuV... (alza.sk)

Podobné produkty ako PlayStation 5 DualSense Wireless Controller (PS719399605)

Trust GXT542 MUTA Wireless Controller (24790)

Detail

Gamepad pre PC a Nintendo Switch, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba Bezdrôtový gamepad Trust z recyklovaných materiálov, citlivými spúšte a tromi možnosťami pripojeniaMajte pri hrách na PC alebo notebooku všetko pod kontrolou vďaka gamepadu Trust GXT542 MUTA so spúšťami citlivými na tlak. V rukách tak budete mať úplne presné a precízne ovládanie naprieč všetkými hrami. Bezdrôtový gamepad je navyše vyrobený s ohľadom na životné prostredie. Ovládač Trust GXT542 MUTA pripojíte k svojmu PC, notebooku či konzolám Nintendo Switch pomocou USB prijímača, Bluetooth alebo USB káblom. Na lepšie vtiahnutie do herného deja disponuje hráčsky gamepad vibračnou spätnou väzbou.Kľúčové vlastnosti bezdrôtového gamepadu Trust GXT542 MUTABezdrôtový gamepad Trust MUTA určený pre PC a notebookyBezkáblové pripojenie pomocou BluetoothAž 10-hodinová výdrž na jedno nabitieVibračná... (alza.sk)

Podobné produkty ako Trust GXT542 MUTA Wireless Controller (24790)

PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White (1519365-01)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, čierna farba Chcete niečo nové, pretože vás už nebaví hranie klávesnicou a myšou? Už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White (1519365-01)|S – White je dokonalý spôsob na pohodlné hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok zdokonalí aj: Analógové páčky. Analógové páčky dopomáhajú k bezchybnému ovládaniu zameriavača v FPS hrách. Čierna farba gamepadu a perfektné spracovanie dokopy s roky pretrvávajúcou odolnosťou a výdržou prepínačov nepochybne potešia každého skutočného priaznivca hier. Najzásadnejšie vlastnosti herného ovládača PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White 3 m kábel herného ovládača, ktorý možno ľahko pripojiť pomocou USB ku kompaktným zariadeniam Pre skvalitnenie zážitku má gamepad: Analógové páčky Hranie hier s gamepadom je synonymom pre príjemný spôsob, ako dosiahnuť víťazstva v každom... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White (1519365-01)

Xbox Live Gold, 3-mesačné členstvo (S2T-00009)

Xbox Live Gold, 3-mesačné členstvo (S2T-00009)
Detail

Dobíjacia karta – na Xbox 360, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, dĺžka členstva 3 mesiace, Xbox Live Gold – Zostaňte v kontakte! Xbox Live Gold trojmesačná permanentka vám umožní prístup k najpokročilejšej funkcii pre viacerých hráčov, bonusové hry a exkluzívne členské zľavy v obchode Microsoft Store pre Xbox 360, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X/Xbox Series S. S členstvom Xbox Live Gold môžete zostať v kontakte s priateľmi, rodinou a členmislužbyXbox Live kdekoľvek na svete. Elektronický kupón je dostupný na stiahnutie pre slovenské účty.Kľúčové vlastnosti Microsoft Xbox Live Gold 3 mesiaceKupón s trojmesačným predplatnýmDeals with Gold – exkluzívne zľavy na rôzne herné titulyPrístup do širokého katalógu hierKaždý mesiac 2 hry zadarmo (vrátane spätne kompatibilných hier pre Xbox 360)Zlaté členstvo Xbox Live Gold je vstupenka do sveta skvelej zábavy .. . Využite každý týždeň zľavy v Xbox... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Live Gold, 3-mesačné členstvo (S2T-00009)

XBOX WIRELESS HEADSET

XBOX WIRELESS HEADSET
Detail

Najlepší zvukový prejav vo svojej triede . Vychutnajte si vysokokvalitný zvuk so 100% bezdrôtovým pripojením s nízkou latenciou a konzolou Xbox bez potreby hardvérového adaptéra alebo základňovej stanice. Podporuje technológie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XBOX WIRELESS HEADSET

PS5 Dual Charger for DualSense Wireless Controller

PS5 Dual Charger for DualSense Wireless Controller
Detail

Popis produktu Nenechte se brzdit od hraní vybitými bateriemi! Současně můžete nabíjet dva ovladače s novým HORI Dual Charger for DualSense™ Wireless Controller. Nabíjejte vaše ovladače jejich jednoduchým umístěním na nabíjecí stanici! Letmým pohledem můžete pak kontrolovat aktuální stav nabití vašich ovladačů. Vestavěné LED indikátory zobrazují stav nabití - od červené po zelenou, kdy je kompletně nabito. Nabíječka se připojí ke konzoli pomocí USB. Kompatibilní pouze s bezdrátovými ovladači DualSense. (Bezdrátové ovladače DUALSHOCK®4, DUALSHOCK®3, as SIXAXIS® nejsou kompatibilní.) Stručný popis Nabíjejte současně dva ovladače Až 20 hodin životnosti baterie na plné nabití Kompatibilní s bezdrátovými ovladači DualSense LED indikátory zobrozují průběžný stav nabití ovladačů (efitness.sk)

Podobné produkty ako PS5 Dual Charger for DualSense Wireless Controller

PlayStation 5 + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036479)

Detail

Herná konzola – k TV, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, 2× herný ovládač Hranie bez hraníc – PlayStation 5Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 je tu. A prichádza revolúcia, ktorá poskytne hráčom po celom svete úplne nové zážitky. Konzola totiž zvládne až 4 K rozlíšenie pri 120 FPS. Za väčšinou hardvérovej výbavy Play Station 5 stojí spoločnosť AMD so svojim 8-jadrovým procesorom architektúry Zen 2 a grafickým čipom postaveným na platforme RDNA 2 s podporou ray tracingu.Adaptívne spúšteAdaptívne spúšte, ktoré ťa vtiahnu do hry prostredníctvom dynamického odporu, simulujú vo vybraných hrách na konzolu PS5 fyzický vplyv herných aktivít.Hmatová odozvaVďaka hmatovej odozve, ktorú vo vybraných hrách na konzolu PS5 ponúka bezdrôtový ovládač DualSense, ucítiš dôsledky svojich akcií v hre prostredníctvom dynamickej zmyslovej spätnej väzby.Technológia HDR na hernej konzole PS5Hry na konzolu PS5 podporujúcu grafiku HDR ponúkajú neuveriteľne reálne a... (alza.sk)

Podobné produkty ako PlayStation 5 + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036479)

HORI ONYX Plus Wireless Controller – PS4 (4961818031180)

HORI ONYX Plus Wireless Controller – PS4 (4961818031180)
Detail

Gamepad pre PC a PS4, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba Chcete zmenu, pretože vám nevystačuje hranie hier na PC pomocou myši a klávesnice? Máme pre vás riešenie. Gamepad HORI ONYX Plus Wireless Controller – PS4 je perfektný prostriedok na precízne hranie hier na PC a PS4. Zážitok z hry zosilní aj: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky môžu prispieť k dôkladnému ovládaniu auta v závodných hrách. Čierna farba ovládača a prepracované spracovanie s ohromujúcou životnosťou a odolnosťou tlačidiel bezpochyby očaria každého skúseného fanúšika videohier. Zásadné vlastnosti herného ovládača HORI ONYX Plus Wireless Controller – PS4 Vyhotovenie bez nadbytočných káblov vás ani trochu nelimituje vzdialenosťou od vašej hernej mašiny Pre kvalitnejší zážitok má aj: Vibrácie a Analógové páčky Hranie pomocou ovládača predstavuje intuitívny spôsob kvalitného hrania (alza.sk)

Podobné produkty ako HORI ONYX Plus Wireless Controller – PS4 (4961818031180)

PlayStation 5 DualSense Edge Wireless Controller (PS719444190)

Detail

Gamepad pre PS5, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, reproduktor, mikrofón, haptická odozva, biela farba DualSense Edge bezdrôtový ovládač pre PlayStation 5DualSense Edge vám poskytne výhodu vďaka prispôsobiteľnému ovládaniu a vymeniteľným profilom. Tie vám pomôžu pripraviť sa na čokoľvek – od profesionálnych turnajov až po epické dobrodružstvá pre jedného hráča. Ovládač pre systém PS5 bol vytvorený s ohľadom na vysoký výkon a personalizáciu, takže si môžete vytvoriť svoj vlastný jedinečný herný zážitok a hrať podľa seba.Vymeniteľné kryty a modulyTri typy vymeniteľných čiapočiek u DualSense Edge vám zabezpečia pohodlie. Hrajte dlhšie s vymeniteľnými náhradnými modulmi, ktoré je možné zakúpiť samostatne.Používateľské rozhranie na ovládačiRýchlo prepínajte medzi svojimi prednastavenými ovládacími profilmi a upravujte hlasitosť hry a vyváženie chatu pomocou vyhradeného... (alza.sk)

Podobné produkty ako PlayStation 5 DualSense Edge Wireless Controller (PS719444190)

Logitech Gaming F710 Wireless Controller gamepad PC strieborná

Logitech Gaming F710 Wireless Controller gamepad PC strieborná
Detail

Bezdrôtový gamepad Logitech® F710 umožňuje hranie bez nepríjemných káblov vďaka výkonnému a spoľahlivému bezdrôtovému pripojeniu v pásme 2,4 GHz. Motor s dvojitými vibráciami vám umožní pocítiť každý zásah, kolíziu a výbuch vo vašich počítačových hrách. Početné nastaviteľné režimy vám ponúkajú známy herný zážitok z počítača na konzole a podporujú veľké množstvo hier. Pomocou softvéru Profiler môžete nastaviť gamepad tak, aby nahradil vstup z klávesnice a myši. * Vďaka klasickému dizajnu sa môžete ihneď sústrediť na hru bez toho, aby ste si zvykli. Voľne pohyblivý D-Pad optimálne reaguje na rýchle zmeny smeru a pogumované povrchy uchopenia zaisťujú obzvlášť pohodlný herný zážitok. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Logitech Gaming F710 Wireless Controller gamepad PC strieborná

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black (PS719827597)

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black (PS719827597)
Detail

Gamepad pre PS5, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, reproduktor, mikrofón, haptická odozva, čierna farba Gamepad DualSense pre PlayStation 5Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 si pochopiteľne zaslúži celkom nový ovládač. Tu je a volá sa DualSense. A aké sú jeho kľúčové funkcie? Ovládač má haptickú odozvu, možnosť nastavenia adaptívnej sily odporu pre tlačidlá L2 a R2, mikrofón, adaptívne triggery, ale napriek tomu si zachoval tradičné rozloženie ovládacích prvkov.Nabíjanie cez USB-CVstavaná batéria gamepadu PlayStation 5 DualSense Wireless Controller sa nabíja prostredníctvom portu USB-C.PlayStation 5 DualSense má vstavaný reproduktorKvalitné reproduktory integrované v ovládači PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black k vám budú vysielať zvuk priamo. Taktiež môžete využiť aj integrovaný mikrofón na komunikáciu so... (alza.sk)

Podobné produkty ako PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black (PS719827597)

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Starlight Blue (PS719727897)

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Starlight Blue (PS719727897)
Detail

Gamepad pre PS5, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, reproduktor, mikrofón, haptická odozva, modrá farba Gamepad DualSense pre PlayStation 5Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 si pochopiteľne zaslúži celkom nový ovládač. Tu je a volá sa DualSense. A aké sú jeho kľúčové funkcie? Ovládač má haptickú odozvu, možnosť nastavenia adaptívnej sily odporu pre tlačidlá L2 a R2, mikrofón, adaptívne triggery, ale napriek tomu si zachoval tradičné rozloženie ovládacích prvkov.Nabíjanie cez USB-CVstavaná batéria gamepadu PlayStation 5 DualSense Wireless Controller sa nabíja prostredníctvom portu USB-C.PlayStation 5 DualSense má vstavaný reproduktorKvalitné reproduktory integrované v ovládači PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Starlight Blue k vám budú vysielať zvuk priamo. Taktiež môžete využiť aj integrovaný mikrofón na komunikáciu so... (alza.sk)

Podobné produkty ako PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Starlight Blue (PS719727897)
Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010), Trials Fusion – Xbox Digital (7D3-00009), Microsoft Wireless Number Pad Black (23O-00009), The Sexy Brutale – Xbox Digital (6JN-00009), HyperX Clutch Wireless Gaming Controller (516L8AA), Xbox Live Gold, 3-mesačné členstvo (S2T-00009), PlayStation 5 + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036479), Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox – Robot White (RC21-01750300-R3M1), VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack, Logitech G Astro A30 Universal Wireless Headset Xbox White (939-001987), Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010), 4mount - Wall Mount for Controller White (5907813300837), PlayStation 5 Digital Edition + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036488), HORI Dual Charger for DualSense Wireless Controller - PS5 (810050910408), Trust GXT 749 Controller Skin Xbox, transparentný (24175), Trust GXT 749K Controller Skin Xbox, kamufláž (24176), Xbox Wireless Headset (TLL-00002), Numskull Xbox One Controller Carry Case & Storage Bag (5060576843253), Sennheiser CX True Wireless white (508974), Endorfy LIX Onyx White Wireless (EY6A010), iPega XBX003 Dual Charger Dock pre Xbox Series X Controller (8596311137327), Microsoft Surface Dial (2WR-00009), Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro Brush Cover (White) (0725765700209), Trust Yvi FX Wireless Mouse – white (22335), TRUST VERTO Wireless Ergo Mouse White (25132), Sennheiser MOMENTUM True wireless 3 white (509181), Sennheiser CX Plus True Wireless white (509189), Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White (24889), Trust GXT110W FELOX Wireless Mouse White (25069)