Xiaomi lcd writing tablet 13.5 (color edition) (47303)

Produkt Xiaomi lcd writing tablet 13.5 (color edition) (47303) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xiaomi lcd writing tablet 13.5 (color edition) (47303) upraviť a produkt hľadať znova.

Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5 (Color Edition) (47303)

Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5 (Color Edition) (47303)
Detail

Grafický tablet 13.5", hmotnosť 250g (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5 (Color Edition) (47303) , Gys lcd 11 true color (gy 064997)

Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13,5 (28505)

Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13,5 (28505)
Detail

Grafický tablet 13.5", napájanie batériové Pre deti na kreslenie, alebo na písanie poznámok je tu Xiaomi Mi LCD Writing Tablet. Na 13-palcovom LCD displeji sa zobrazuje zelené písmo na čiernom pozadí. Materiál obrazovky s vysoko citlivým snímaním tlaku umožňuje ovplyvniť pritlačením hrúbku čiar. Ľahké 7 g magnetické pero je súčasťou balenia. Obsah stránky sa kompletne vymaže jedným tlačidlom. Aj pri až 100-násobnom vymazaní obrazovky denne vydrží batéria Xiaomi Mi LCD Writing Tabletu jeden rok.Kľúčové vlastnosti grafického tabletu Xiaomi Mi LCD Writing TabletJednoduchý Xiaomi Mi LCD Writing Tablet na kreslenie a poznámkyVysoko citlivý 13“ LCD displejPrirodzený a plynulý zážitok z písaniaPremenlivá hrúbka čiar podľa pritlačeniaXiaomi Mi LCD Writing Tablet je úplne neškodný pre oči a pokožkuMagnetické pero je súčasťou baleniaBez pamäti, vymazanie obsahu stránky jedným tlačidlomSpínač zámku zabráni nechcenému vymazaniu obsahu (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13,5 (28505) , Writing underground (9788024641515)

Mi LCD Writing Tablet 13.5"

Detail

Vďaka prispôsobenému materiálu LCD je rukopis prirodzený a jasnýTablet používa prispôsobený materiál LCD, takže modrozelený rukopis je veľmi jasný. Doska tiež poskytuje plynulý zážitok z písania. Vďaka technológii vysoko citlivého snímania tlaku sa váha písma rukopisu mení tlakom na písaniePomocou technológie vysoko citlivého snímania tlaku a prispôsobenej obrazovky LCD je váha písma rukopisu ovplyvnená tlakom na písanie, čím väčší je tlak, tým silnejší a naopak. Pomocou prstov alebo iných predmetov na obrazovke môžete písať bez meškania. 5 perom budete mať lepší zážitok z písania. Jedno tlačidlo na zmazanieObrazovku môžete ľahko vymazať jednoduchým stlačením tlačidla a môžete kedykoľvek začať vytvárať. Žiadne žiarenie a neškodné pre detiZ tabletu nevyžaruje modrý lúč, nebliká, odráža prirodzené svetlo. Žiadny atrament a chemické pigmenty, úplne neškodný pre oči a pokožku Magnetické pero na priateľské použitie a ľahké skladovanieĽahké magnetické pero (len 7 g)Vychutnajte si pohodlné skladovanie namiesto tradičného upínania. Ďalšie funkcie:Spínač zámkuZapnite spínač zámku, aby nedošlo k strate dôležitého obsahu. Dlhá výdrž batérieAk obrazovku vymažete 100-krát každý deň, môže bunka s jedným tlačidlom vydržať 1 rok. Oblasť písaniaNa písaciu plochu je ľahké písať a kresliť. Ak chcete dosiahnuť lepší zážitok z písania a zabrániť poškodeniu povrchu obrazovky, použite pero dodávané s týmto tabletom Magnetická oblasťBoky tabletu a perá sú vybavené magnetickou funkciou pre ľahké uloženie Tlačidlo „zmazať“Stlačením tohto tlačidla vymažete obsah obrazovky, keď je prepínač zámku nastavený do polohy ,3 Prepínač zámkuAk chcete povoliť funkciu vymazania, nastavte prepínač zámku na 19 Ak chcete deaktivovať funkciu vymazania, nastavte prepínač zámku na 19 Poznámku: V predvolenom nostavení je prepínač zámku nastavený na 15 Priehradka na batériuK písaciemu tabletu je dodávaná batéria CR2025. Ak je batéria vybitá, vymeňte ju čo najskôr. Denná starostlivosť a údržba:1. Tablet obsahuje elektrické komponenty a batériu. Povrchové škvrny je možné utrieť do sucha mäkkou suchou handričkou2. Uchovávajte tablet v chladnejšom prostredí. Nepoužívajte tento tablet v prašnom a vlhkom prostredí s teplotami nad 40 °C alebo pod 5 °C3. Nevystavujte tablet silnému svetlu alebo UV žiareniuTechnické parametre:Model: XMXHBO2WCRozmery: 318 x 225 z 7 mmHmotnosť: 0,345 kg (vrátane batérie)Materiály: ABS, polymérový displej z tekutých kryštálov (LCD)Batéria: CR2025Obsah balenia: Mi LCD Writing Tablet 13,5" (vrátane batérie), pero, užívateľská príručka, záručný list (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Mi LCD Writing Tablet 13.5" , Vodoodolný kryt lcd pre xiaomi scooter (xisc050)

Baseus Smooth Writing Stylus pero na tablet, biely (SXBC000202)

Baseus Smooth Writing Stylus pero na tablet, biely (SXBC000202)
Detail

Stylus značky Baseus bude fungovať dobre pre tablet aj telefón. Produkt je vhodný pre študentov a kreatívnych pracovníkov, ktorí píšu svoje práce na tablete. Nabíjací port USB-C umožňuje pohodlnú obnovu energie. Vďaka technológii odmietnutia dlane si môžete úplne voľne položiť ruku na obrazovku, ako keby ste ju položili na kus papiera. Pohodlná obsluha Produkt sa vyznačuje pohodlnou a bezproblémovou prevádzkou. O úrovni nabitia batérie nás informujú tri svetelné indikátory a bočné tlačidlo umožňuje aktiváciu/deaktiváciu stylusu. Vďaka nízkej hmotnosti nezaťažuje ruku a umožňuje veľa hodín pohodlnej práce. Spoľahlivosť Zariadenie funguje bez akýchkoľvek prerušení alebo oneskorení. Technológia odmietnutia dlane vám umožňuje pri písaní alebo kreslení voľne položiť ruku na tablet, takže sa nemusíte obávať náhodného ukončenia aplikácie. Ovládanie na dosah ruky Šírka čiar sa mení v závislosti od uhla, v ktorom dotykové pero používate. Ak si robíte poznámky, píšte pod uhlom 90° pre menšie a presné znaky alebo 60° pre strednú šírku čiary. Na kreslenie určite dobre poslúži dotykové pero pod uhlom 45°. Vysoká úroveň citlivosti zaisťuje rýchlu odozvu a umožňuje plynulé písanie a kreslenie. Premyslený dizajn Magnetický dizajn uľahčuje prepravu a zabraňuje strate (dotykové pero môžete pripojiť k zariadeniu). Ergonomický dizajn sa premieta do pohodlného používania a jednoduchého nastavenia uhla. Vylepšený dizajn výrazne zlepšuje kvalitu signálu. Navyše, keď sa hrot opotrebuje, nemusíte kupovať nový stylus, stačí vymeniť hrot. Dlhá pracovná doba Batéria vydrží až 10 hodín nepretržitého používania. Pohotovostná doba zariadenia je približne 12 mesiacov. Potrebnú energiu doplníte USB-C káblom. Kompatibilita: • iPad 6 • iPad mini 5 • iPad Air 3 • iPad Pro • iPad Pro i3 • iPad 7 • iPad Pro • iPad Pro 4 • iPad 8 • iPad Air 4 Parametre: • Výrobca: Baseus • Materiál: ABS + PC • Rozmery: 165,2 x 9,1 mm • Hmotnosť: 15,45 g • Kapacita batérie: 130 mAh • Farba: biela (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Smooth Writing Stylus pero na tablet, biely (SXBC000202) , Joola ben johns hyperion cas 13.5 (4002560185018)

Auna Connect Soundchef, držiak na tablet, 13-22 cm, hliník, 5 kĺbov, čierny

Auna Connect Soundchef, držiak na tablet, 13-22 cm, hliník, 5 kĺbov, čierny
Detail

Kto si už neželal mať tretiu ruku pri varení v kuchyni? Ramenný držiak auna Connect Soundchef vám splní toto želanie. Držiak pevne uchytí tablety alebo smartfóny v optimálnom zornom uhle na priame čítanie receptov alebo sledovanie video návodov.Praktický držiak na tablet auna Connect Soundchef je vyhotovený z ľahkého, ale robustného hliníka. Má dĺžku 35 cm, 5 kĺbov ponúka flexibilné nasmerovanie. Extra silný svorkový držiak je vhodný pre tablety a smarfóny so šírkou, resp. dĺžkou od 13 do 22 cm. Pogumovanie zabraňuje poškriabaniu elektronických prístrojov. Ošetrenie čiernou práškovou farbou chráni držiak pred známkami opotrebovania.Ešte nikdy nebolo ľahšie sledovať návod pri varení: držiak na tablet auna Connect Soundchef predstavuje tretiu ruku spolu k rovnomennému rádiu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Connect Soundchef, držiak na tablet, 13-22 cm, hliník, 5 kĺbov, čierny , Moleskine 2024 smart writing l, čierny (smdhb12wn3y24)

Auna Connect Soundchef, držiak na tablet, 13-22 cm, hliník, 5 kĺbov, čierny

Auna Connect Soundchef, držiak na tablet, 13-22 cm, hliník, 5 kĺbov, čierny
Detail

Kto si už neželal mať tretiu ruku pri varení v kuchyni? Ramenný držiak auna Connect Soundchef vám splní toto želanie. Držiak pevne uchytí tablety alebo smartfóny v optimálnom zornom uhle na priame čítanie receptov alebo sledovanie video návodov.Praktický držiak na tablet auna Connect Soundchef je vyhotovený z ľahkého, ale robustného hliníka. Má dĺžku 35 cm, 5 kĺbov ponúka flexibilné nasmerovanie. Extra silný svorkový držiak je vhodný pre tablety a smarfóny so šírkou, resp. dĺžkou od 13 do 22 cm. Pogumovanie zabraňuje poškriabaniu elektronických prístrojov. Ošetrenie čiernou práškovou farbou chráni držiak pred známkami opotrebovania.Ešte nikdy nebolo ľahšie sledovať návod pri varení: držiak na tablet auna Connect Soundchef predstavuje tretiu ruku spolu k rovnomennému rádiu. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Auna Connect Soundchef, držiak na tablet, 13-22 cm, hliník, 5 kĺbov, čierny , Donau fun scissors 13.5 cm mix farieb (7940001pl-99)

Moleskine Smart Writing Set Smart Pen 3 + Paper Tablet linajkový čierny L A5

Moleskine Smart Writing Set Smart Pen 3 + Paper Tablet linajkový čierny L A5
Detail

Súprava zápisníku a pera Moleskine Smart Writing v čiernej farbe s nabíjačkou. Dodávané v darčekovom boxe. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Moleskine Smart Writing Set Smart Pen 3 + Paper Tablet linajkový čierny L A5 , Moleskine 2024 smart writing xl pro, čierny (smdhb12pro4y24)

SYOSS Color 13-5 Platinový zosvetľovač 50 ml (9000100929820)

SYOSS Color 13-5 Platinový zosvetľovač 50 ml (9000100929820)
Detail

Zosvetľovač vlasov dĺžka trvania: permanentná, Hľadáte farbu, ktorá vám ponúkne platinový blond odtieň ako zo salónu? Syoss lighteners Platinový zosvetľovač 13-5 vás nesklame. Farba preniká rovnomerne do vlasových vlákien a bojuje proti žltým odleskom pre krištáľovo platinový blond odtieň. Technológia SalonPlex obnovuje vlasy zvnútra, umožňuje zosvetlenie až o 9 odtieňov a zaručí o 70 % menšiu lámavosť vlasov v porovnaní s neošetrenými vlasmi. Doprajte si blond vlasy ako zo salónu s Platinovým zosvetľovačom Syoss 13-5.Kľúčové vlastnosti Platinového zosvetľovača Syoss lighteners 13-5Krištáľovo čistý blond odtieň ako zo salónu vďaka SalonPlex technológiiPlatinový zosvetľovač Syoss zosvetlí až o 9 odtieňovAž o 70 % menšia lámavosť vlasov v porovnaní s neošetrenými vlasmiSo zosvetľovačom Syoss 13-5 zostanú vaše vlasy lesklé a hodvábne hebké na dotykReceptúra s keratínom obaľuje vlasové vlákno od korienkov ku končekomObsah balenia: 1 tuba zosvetľujúci krém 50 ml1... (alza.sk)

Podobné produkty ako SYOSS Color 13-5 Platinový zosvetľovač 50 ml (9000100929820) , Baseus smooth writing capacitive active stylus white (sxbc000002)

KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi 13 čierny

Detail

Ochranný kryt ochráni váš smartfón Xiaomi Redmi 13 pred poškodením a nečistotami. Kryt vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, syntetická koža a TPU vanička, je ideálny na každodenné použitie. Vďaka praktickým priehradkám pre hotovosť, doklady či platobné karty, budete mať všetko dôležité na jednom mieste. Možnosť poskladať puzdro do stojana vám uľahčí prácu s mobilom či sledovanie videí. Samozrejmosťou sú precízne výrezy pre konektory. Doprajte vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu v elegantnom prevedení.určené pre Xiaomi Redmi 13materiál: syntetická koža + TPUochrana pred poškodenímpraktické priehradky pre hotovosť či platobné karty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi 13 čierny , Mravčekov tablet (8592190018016)

KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi 13 modrý

Detail

Ochranný kryt ochráni váš smartfón Xiaomi Redmi 13 pred poškodením a nečistotami. Kryt vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, syntetická koža a TPU vanička, je ideálny na každodenné použitie. Vďaka praktickým priehradkám pre hotovosť, doklady či platobné karty, budete mať všetko dôležité na jednom mieste. Možnosť poskladať puzdro do stojana vám uľahčí prácu s mobilom či sledovanie videí. Samozrejmosťou sú precízne výrezy pre konektory. Doprajte vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu v elegantnom prevedení.určené pre Xiaomi Redmi 13materiál: syntetická koža + TPUochrana pred poškodenímpraktické priehradky pre hotovosť či platobné karty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi 13 modrý , Moleskine smart writing l, tvrdé dosky, linkovaný, čierny (smnl31hbk)

KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi 13 ružový

Detail

Ochranný kryt ochráni váš smartfón Xiaomi Redmi 13 pred poškodením a nečistotami. Kryt vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, syntetická koža a TPU vanička, je ideálny na každodenné použitie. Vďaka praktickým priehradkám pre hotovosť, doklady či platobné karty, budete mať všetko dôležité na jednom mieste. Možnosť poskladať puzdro do stojana vám uľahčí prácu s mobilom či sledovanie videí. Samozrejmosťou sú precízne výrezy pre konektory. Doprajte vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu v elegantnom prevedení.určené pre Xiaomi Redmi 13materiál: syntetická koža + TPUochrana pred poškodenímpraktické priehradky pre hotovosť či platobné karty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi 13 ružový , Moleskine smart writing set, tvrdé dosky, linkovaný, čierny (swspen3)

KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi 13 hnedý

Detail

Ochranný kryt ochráni váš smartfón Xiaomi Redmi 13 pred poškodením a nečistotami. Kryt vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, syntetická koža a TPU vanička, je ideálny na každodenné použitie. Vďaka praktickým priehradkám pre hotovosť, doklady či platobné karty, budete mať všetko dôležité na jednom mieste. Možnosť poskladať puzdro do stojana vám uľahčí prácu s mobilom či sledovanie videí. Samozrejmosťou sú precízne výrezy pre konektory. Doprajte vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu v elegantnom prevedení.určené pre Xiaomi Redmi 13materiál: syntetická koža + TPUochrana pred poškodenímpraktické priehradky pre hotovosť či platobné karty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi 13 hnedý , Moleskine smart writing xl, tvrdé dosky, linkovaný, čierny (smnl41hbk)

Sencor SXP 020 WH detský digitálny LCD tablet a zápisník

Sencor SXP 020 WH detský digitálny LCD tablet a zápisník
Detail

Digitálny LCD tablet a zápisník je určený predovšetkým pre deti, ktoré sa na ňom môžu učiť kresliť a písať. S pomocou tohto tabletu môžete šetriť prírodu - výborne poslúži na zapisovanie poznámok a upomienok bez toho, aby ste museli plytvať papierom. Je vysoko kvalitný a mimoriadne odolný.Displej má 8,5 palcov (veľkosť displeja: 175 x 125 mm). Povrch obrazovky je citlivý na tlak na kreslenie ťahov s rôznou hrúbkou. Obrazovku vymažete jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Na zadnej strane má tablet 4 magnety pre možnosť pripevnenia na kovovú plochu, napríklad na chladničku. Použitá batéria je CR2016 s výdržou až 10 000 stlačení, ktorú je možné ľahko vymeniť. Súčasťou balenia je aj stylus. (4home.sk)

Podobné produkty ako Sencor SXP 020 WH detský digitálny LCD tablet a zápisník , Vtech baby tablet (3417766029287)

ADLER 5in1-COLOR - Univerzálna vodou riediteľná farba AS 13/5 - mauerläufer 2,5 L

ADLER 5in1-COLOR - Univerzálna vodou riediteľná farba AS 13/5 - mauerläufer 2,5 L
Detail

Aktuálnu zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami alebo zľavovými kupónmi. Univerzálna matná farba do interiéru aj exteriéru s výbornými všestrannými vlastnosťami.Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a trvalou elasticitou.Farba je bez zápachu, je šetrná k životnému prostrediu a je nežltnúca.Má dobré izolačné účinky proti extraktívnym látkam obsiahnutým v dreve a dobrý protikorózny účinok.Farba neobsahuje aktívne látky na chemické ochranu dreva.Vhodná je ako povrchová úprava na drevo, kov, tvrdené PVC a nosné staré nátery v interiéri a exteriéri. Špecifické vlastnosti a výhody produktu ADLER 5in1-COLOR: + vynikajúca odolnosť voči poveternostným vplyvom+ odolnosť voči potu a slinám+ vhodná na detské hračky+ ochrana voči korózií+ odolnosť proti UV žiareniu+ stohovateľný po zaschnutí+ odolnosť voči teplote do 100°C (vhodná na radiátory)+ univerzálnosť použitia+ nežltne a nemení farebný odtieň Výdatnosť: - 8-10 m2/L Riedenie: - pripravená na použitie Príprava podkladu Podklad musí byť čistý, suchý, nosný, bez deliacich substancií ako tuk, vosk, živica.Drevený povrch musí byť zbavený drevného prachu.Nenosné nátery musia byť odstránené Drevo a materiály na báze dreva:Obrúste ostré hrany a odstráňte extraktívne látky z dreva ako je napr. živica.Povrch prebrúste zrnitosťou P120-P150.Vlhkosť pri listnatých drevinách by nemala byť viac ako 12%.Vlhkosť pri ihličnatých drevinách by nemala byť viac ako 15%. Železo a oceľ:Odstráňte z kovu všetky zvyšky vyskytujúcej sa hrdze.Mastné alebo olejové nečistoty dôkladne odstráňte s odmasťovacím prípravkom Entfetter. Zinok, hliník a iné neželezné kovy:Obrúste do matu brúsnym rúnom a očistite s odmasťovacím prípravkom Entfetter. Tvrdené PVC a natierateľné plasty:Obrúste do matu brúsnym rúnom a očistite s odmasťovacím prostriedkom Entfetter. Staré nátery:Prebrúste zrnitosťou P120 a očistite. Aplikácia Drevo a materiály na báze dreva: Základná ochrana dreva:1x impregnácia Pullex Aqua-IG (na ochranu pred zamodraním, napadnutím drevokaznými hubami a hmyzom)Základovanie:sýte farebné odtiene: 1x 5in1 Colorbiele & pastelové odtiene: 1x Aqua-Isoprimer PRVrchná vrstva:1-2 vrstvy 5in1 Color Železo a oceľ: Základovanie:Interiér: 1x 5in1 ColorExteriér: 2x Aqua-Multiprimer PROVrchná vrstva:1-2 vrstvy 5in1 Color Zinok, hliník a iné neželezné kovy: Základovanie:1x 5in1 ColorVrchná vrstva:1-2 vrstvy 5in1 Color Tvrdené PVC a natierateľné plasty: Základovanie:1x 5in1 ColorVrchná vrstva:1-2 nátery 5in1 Color Kvôli veľkému množstvu plastov odporúčame najskôr vykonať skúšku kompatibility náteru s plastovým podkladom. Staré nátery:Pri nosných, neporušených starých náterov nie je nutné robiť žiadny základový náter, odporúčame však vyskúšať kompatibilitou náterov. Podľa potreby základovaný povrch prebrúste zrnitosťou P240 a odstráňte prach z brúsenia. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ADLER 5in1-COLOR - Univerzálna vodou riediteľná farba AS 13/5 - mauerläufer 2,5 L , Uag plasma ice microsoft surface laptop 13.5 3/4/5 (333253114343)

ADLER 5in1-COLOR - Univerzálna vodou riediteľná farba AS 13/5 - mauerläufer 0,75 L

ADLER 5in1-COLOR - Univerzálna vodou riediteľná farba AS 13/5 - mauerläufer 0,75 L
Detail

Aktuálnu zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami alebo zľavovými kupónmi. Univerzálna matná farba do interiéru aj exteriéru s výbornými všestrannými vlastnosťami.Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a trvalou elasticitou.Farba je bez zápachu, je šetrná k životnému prostrediu a je nežltnúca.Má dobré izolačné účinky proti extraktívnym látkam obsiahnutým v dreve a dobrý protikorózny účinok.Farba neobsahuje aktívne látky na chemické ochranu dreva.Vhodná je ako povrchová úprava na drevo, kov, tvrdené PVC a nosné staré nátery v interiéri a exteriéri. Špecifické vlastnosti a výhody produktu ADLER 5in1-COLOR: + vynikajúca odolnosť voči poveternostným vplyvom+ odolnosť voči potu a slinám+ vhodná na detské hračky+ ochrana voči korózií+ odolnosť proti UV žiareniu+ stohovateľný po zaschnutí+ odolnosť voči teplote do 100°C (vhodná na radiátory)+ univerzálnosť použitia+ nežltne a nemení farebný odtieň Výdatnosť: - 8-10 m2/L Riedenie: - pripravená na použitie Príprava podkladu Podklad musí byť čistý, suchý, nosný, bez deliacich substancií ako tuk, vosk, živica.Drevený povrch musí byť zbavený drevného prachu.Nenosné nátery musia byť odstránené Drevo a materiály na báze dreva:Obrúste ostré hrany a odstráňte extraktívne látky z dreva ako je napr. živica.Povrch prebrúste zrnitosťou P120-P150.Vlhkosť pri listnatých drevinách by nemala byť viac ako 12%.Vlhkosť pri ihličnatých drevinách by nemala byť viac ako 15%. Železo a oceľ:Odstráňte z kovu všetky zvyšky vyskytujúcej sa hrdze.Mastné alebo olejové nečistoty dôkladne odstráňte s odmasťovacím prípravkom Entfetter. Zinok, hliník a iné neželezné kovy:Obrúste do matu brúsnym rúnom a očistite s odmasťovacím prípravkom Entfetter. Tvrdené PVC a natierateľné plasty:Obrúste do matu brúsnym rúnom a očistite s odmasťovacím prostriedkom Entfetter. Staré nátery:Prebrúste zrnitosťou P120 a očistite. Aplikácia Drevo a materiály na báze dreva: Základná ochrana dreva:1x impregnácia Pullex Aqua-IG (na ochranu pred zamodraním, napadnutím drevokaznými hubami a hmyzom)Základovanie:sýte farebné odtiene: 1x 5in1 Colorbiele & pastelové odtiene: 1x Aqua-Isoprimer PRVrchná vrstva:1-2 vrstvy 5in1 Color Železo a oceľ: Základovanie:Interiér: 1x 5in1 ColorExteriér: 2x Aqua-Multiprimer PROVrchná vrstva:1-2 vrstvy 5in1 Color Zinok, hliník a iné neželezné kovy: Základovanie:1x 5in1 ColorVrchná vrstva:1-2 vrstvy 5in1 Color Tvrdené PVC a natierateľné plasty: Základovanie:1x 5in1 ColorVrchná vrstva:1-2 nátery 5in1 Color Kvôli veľkému množstvu plastov odporúčame najskôr vykonať skúšku kompatibility náteru s plastovým podkladom. Staré nátery:Pri nosných, neporušených starých náterov nie je nutné robiť žiadny základový náter, odporúčame však vyskúšať kompatibilitou náterov. Podľa potreby základovaný povrch prebrúste zrnitosťou P240 a odstráňte prach z brúsenia. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ADLER 5in1-COLOR - Univerzálna vodou riediteľná farba AS 13/5 - mauerläufer 0,75 L , Elite screens pre lcd / tv 10 - 32 čierny (lcd-a504k)

Tech-Protect Z3 stojan na mobil a tablet 13'', šedý

Tech-Protect Z3 stojan na mobil a tablet 13'', šedý
Detail

Minimalistický stojan na telefón alebo tablet vyrobený kvalitného polykarbonátu zaistí odolnosť a protišmyková úprava ochráni zariadenie pred pošmyknutím a poškriabaním. Stojan na tablet alebo mobilný telefón je ideálny pre pozeranie videí, čítanie, štúdium, uskutočňovanie videohovorov alebo na surfovanie po internete. Využijete ho nielen pri práci, ale aj doma. Vlastnosti: • Vhodné pre mobilné telefóny a tablety s veľkosťou do 13 palcov • Ideálny na sledovanie videí, čítanie a štúdium, uskutočňovanie videohovorov • Možno ho umiestniť na všetky rovné povrchy • Ideálny pre použitie v domácnosti alebo kancelárii • Rýchly a ľahký prístup k zariadeniu • Určené pre telefóny a tablety (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Z3 stojan na mobil a tablet 13'', šedý , Elite screens pre lcd/tv 23 – 42 čierny (lcd-a503k)

Tech-Protect Z11 stojan na mobil a tablet 13'', šedý

Tech-Protect Z11 stojan na mobil a tablet 13'', šedý
Detail

Stojan na tablet alebo mobilný telefón je ideálny pre pozeranie videí, čítanie, štúdium, uskutočňovanie videohovorov alebo na surfovanie po internete. Využijete ho nielen pri práci, ale aj doma. Stojan je kompatibilný so všetkými zariadeniami s veľkosťou do 13 palcov. Doplnok umožňuje nastaviť ako uhol sklonu, tak aj výšku podľa individuálnych potrieb užívateľa. Stojan je vyrobené7 z kvalitného hliníka, napriek nízkej hmotnosti je mimoriadne odolný, pričom mäkká protišmyková úprava poskytne maximálnu ochranu proti poškriabaniu a zošmyknutiu. Vlastnosti: • Elegantný minimalistický dizajn • Nastaviteľné a skladacie • Stabilná hliníková konštrukcia • Stabilná základňa • Ľahké na nosenie • Kompatibilné so zariadeniami do 13 palcov • Obsah balenia: 1 x Tech-Protect Z11 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Z11 stojan na mobil a tablet 13'', šedý , Xiaomi mi dual mode wireless mouse silent edition white (26111)

KLARFIT Tauon, krosový trenažér, LCD tréningový počítač, monitor srdcovej frekvencie, držiak na tablet

KLARFIT Tauon, krosový trenažér, LCD tréningový počítač, monitor srdcovej frekvencie, držiak na tablet
Detail

S krosovým trenažérom Tauon od spoločnosti Klarfit ste ideálne vybavený pre individuálny domáci fitnes tréning. Rozhýbte poriadne svaly a kardiovaskulárny systém a trénujte v pohodlí domova bez ohľadu na počasie.Ako skutočný krosový trenažér ponúka zariadenie Tauon tréningy celého tela, ale aj pre paže, nohy, zadok a plecia. Tréning je navyše šetrný ku kĺbom. Integrovaný tréningový počítač vám umožňuje zamerať sa pri tréningu na cieľ aj výkon. Na prehľadnom LCD displeji sa okrem času tréningu zobrazuje aj rýchlosť, spotreba kalórií, vzdialenosť, pulz a prejdené kilometre. Takže neustále máte prehľad o svojom pokroku a môžete sa optimálne sústrediť na seba a svoj tréning. 12 kg zotrvačník je možné mechanicky nastavovať v 8 úrovniach pomocou funkcie MagResist. So systémom SilentBelt trénujete prakticky nehlučne. O správnu zábavu počas tréningu sa postará vďaka SmartCardio Studio integrovaný držiak na tablet. Sledujte svoje obľúbené seriály alebo si zamakajte pri svojom zozname športových skladieb.Veľké protišmykové nášľapné plochy na pedáloch zaisťujú bezpečné a pevné postavenie. Nízka hmotnosť 26 kg a 2 transportné kolieska veľmi uľahčujú presun a zloženie krosového trenažéra Klarfit Tauon.Začnite svoju fit budúcnosť: so zariadením Klarfit Tauon si môžete užívať všetky výhody profesionálneho krosového trenažéra v pohodlí domova. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Tauon, krosový trenažér, LCD tréningový počítač, monitor srdcovej frekvencie, držiak na tablet , Ebi lcd teplomer (4047059103906)

KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro čierny

Detail

Ochranný kryt ochráni váš smartfón Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro pred poškodením a nečistotami. Kryt vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, syntetická koža a TPU vanička, je ideálny na každodenné použitie. Vďaka praktickým priehradkám pre hotovosť, doklady či platobné karty, budete mať všetko dôležité na jednom mieste. Možnosť poskladať puzdro do stojana vám uľahčí prácu s mobilom či sledovanie videí. Samozrejmosťou sú precízne výrezy pre konektory. Doprajte vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu v elegantnom prevedení.určené pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Promateriál: syntetická koža + TPUochrana pred poškodenímpraktické priehradky pre hotovosť či platobné karty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro čierny , Elite screens pre lcd/tv 10- 24 čierno-strieborný (lcd-b11)

KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro modrý

Detail

Ochranný kryt ochráni váš smartfón Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro pred poškodením a nečistotami. Kryt vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, syntetická koža a TPU vanička, je ideálny na každodenné použitie. Vďaka praktickým priehradkám pre hotovosť, doklady či platobné karty, budete mať všetko dôležité na jednom mieste. Možnosť poskladať puzdro do stojana vám uľahčí prácu s mobilom či sledovanie videí. Samozrejmosťou sú precízne výrezy pre konektory. Doprajte vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu v elegantnom prevedení.určené pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Promateriál: syntetická koža + TPUochrana pred poškodenímpraktické priehradky pre hotovosť či platobné karty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro modrý , Iget k10p pre tablet l205

KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro ružový

Detail

Ochranný kryt ochráni váš smartfón Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro pred poškodením a nečistotami. Kryt vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, syntetická koža a TPU vanička, je ideálny na každodenné použitie. Vďaka praktickým priehradkám pre hotovosť, doklady či platobné karty, budete mať všetko dôležité na jednom mieste. Možnosť poskladať puzdro do stojana vám uľahčí prácu s mobilom či sledovanie videí. Samozrejmosťou sú precízne výrezy pre konektory. Doprajte vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu v elegantnom prevedení.určené pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Promateriál: syntetická koža + TPUochrana pred poškodenímpraktické priehradky pre hotovosť či platobné karty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro ružový , Chlorella 2000 tablet bio (13784)

KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro hnedý

Detail

Ochranný kryt ochráni váš smartfón Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro pred poškodením a nečistotami. Kryt vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, syntetická koža a TPU vanička, je ideálny na každodenné použitie. Vďaka praktickým priehradkám pre hotovosť, doklady či platobné karty, budete mať všetko dôležité na jednom mieste. Možnosť poskladať puzdro do stojana vám uľahčí prácu s mobilom či sledovanie videí. Samozrejmosťou sú precízne výrezy pre konektory. Doprajte vášmu smartfónu spoľahlivú ochranu v elegantnom prevedení.určené pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Promateriál: syntetická koža + TPUochrana pred poškodenímpraktické priehradky pre hotovosť či platobné karty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako KHAZNEH DUAL-COLOR Peňaženkový kryt pre Xiaomi Redmi Note 13 Pro / Poco M6 Pro hnedý , Myprotein zinc 90 tablet (5055534308349)

GYS LCD 11 TRUE COLOR (GY 064997)

GYS  LCD 11 TRUE COLOR (GY 064997)
Detail

Zváracia kukla Samostmívací svařovací kukla LCD 11 TRUE COLOR (použití při svařování MMA, svařování MIG/MAG) Klíčové vlastnosti Samostmívací svařovací kukly LCD 11 TRUE COLORSolární napájeníRozměry průhledu: 98 × 35 mmDva optické senzory pro snímání elektrického obloukuTřídy optického krytí 1/1/1/1Čas zatmění průhledu 0,6 msOptoelektronický automatický filtr velice spolehlivě chrání proti nežádoucím paprskům při častém zapalování a zhasínání elektrického oblouku při svařováníVýrobce GYS FrancieHmotnost: 420 g (alza.sk)

Podobné produkty ako GYS LCD 11 TRUE COLOR (GY 064997) , Gymbeam zinek, 100 tablet (8588006751451)

LEIFHEIT TERMOSKA BOLERO COLOR EDITION PURPLE, 28344

LEIFHEIT TERMOSKA BOLERO COLOR EDITION PURPLE, 28344
Detail

Termoska. aroma tlačítko pre plné ovládanie jednou rukou, zaručuje udržanie teploty a arómy nápoja. špeciálny tvar nálievky s funkciou proti odkvapnutiu. objem 1l. záruka 3 roky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT TERMOSKA BOLERO COLOR EDITION PURPLE, 28344 , Sunne by elite screens pre lcd/tv 10 - 32 čierny (lcd-a502k)

Tvrdené sklo pre tablet Apple iPad Pro 13 2024 / Air 13 2024

Detail

Temperované sklo určené na ochranu displeja vášho Apple iPad Pro 13 2024 / Air 13 2024. Toto sklo ochráni displej pred rozbitím, škrabancami a iným poškodením. Sklo má tvrdosť 9H, čo znamená, že je menej náchylné voči poškriabaniu. Sklo je po stranách zrezané, takže ho môžete použiť aj s robustnejším ochranným obalom. Dobrá priehľadnosť a malá hrúbka skla sú vám zárukou pohodlného používania.chráni displej pred rozbitímsklo nemá vplyv na citlivosť dotykuchráni displej pred poškriabanímsklo nemá vplyv na viditeľnosťurčené pre Apple iPad Pro 13 2024 / Air 13 2024Z dôvodu zaoblených okrajov smartfónu, sklo nepokrýva celý displej. Po obvode sa môže objaviť vzduchová bublina.AKO NALEPIŤ OCHRANNÉ SKLO?Pred samotnou inštaláciou odporúčame skontrolovať správnosť skla priložením skla k tabletu. 1. Dôkladne vyčistite displej pomocou vlhkej a suchej handričky, ktoré sú súčasťou balenia. Vlhká handrička odstráni nečistoty a suchá handrička miesto vysuší a odstráni prípadné zvyšky nečistôt. 2. Zo skla odstráňte priehľadnú ochrannú fóliu (na niektorých typoch skiel je ochranná fólia nalepená na oboch stranách). 3. Zľahka sklo priložte, prejdite prstom stredom displeja a nechajte sklo priľnúť. 4. V prípade, že sa pod sklom nachádzajú vzduchové bubliny vytlačte ich smerom k okraju tabletu.  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Tvrdené sklo pre tablet Apple iPad Pro 13 2024 / Air 13 2024 , Sunne by elite screens na lcd/tv 17 – 37 strieborný (lcd-l203k)

Vodoodolný kryt LCD pre Xiaomi Scooter (XISC050)

Vodoodolný kryt LCD pre Xiaomi Scooter (XISC050)
Detail

Príslušenstvo pre kolobežku – určené pre kolobežky Xiaomi Scooter, v podobe funkčného vodoodolného krytu pre LCD panel, displej chráni pred prienikom vody a možným poškodením Pokud vlastníte elektrickou koloběžku Xiaomi Scooter, jistě oceníte voděodolný kryt. Je speciálně určený pro LCD panel koloběžky, který ochrání před vnějšími vlivy. Je voděodolný, díky čemuž chrání i před vodou a současně případným poškozením. Voděodolný kryt tak představuje velmi praktický doplněk na vaši koloběžku Xiaomi Scooter. Klíčové vlastnosti voděodolného krytu LCD pro Xiaomi ScooterKryt určený pro LCD panel koloběžky Xiaomi ScooterOchrání panel před vodou i poškozenímKryt je voděodolnýBarevné provedení: černé (alza.sk)

Podobné produkty ako Vodoodolný kryt LCD pre Xiaomi Scooter (XISC050) , Sunne by elite screens na televízor lcd/tv 23 – 42 čierny (lcd-a501k)

Daiwa gumová nástraha steez stirring shad test color - 13 cm 18 g 5 ks

Daiwa gumová nástraha steez stirring shad test color - 13 cm 18 g 5 ks
Detail

Ideálne pre pomalú a stabilnú prezentáciu na zarastených plochách a podvodných štruktúrach. Pre zvýšenie stability a rýchlosti záseku je táto nástraha vybavená špeciálnou objímkou pre háčik na hlave nástrahy pri použití offsetových háčikov Steez. Stirring Shad má navyše špeciálne miesto na aplikáciu ťažidla na bruchu bez poškodenia návnady. Oválny tvar stabilizuje akciu a vedie k veľkej siluete pri pohľade z profilu. (parys.sk)

Podobné produkty ako Daiwa gumová nástraha steez stirring shad test color - 13 cm 18 g 5 ks , Elite screens pre lcd / tv 10 "- 24" čierno-strieborný (lcd-b13)

XP-PEN ARTIST 13 (2ND GEN) GRAFICKY TABLET A13P2

XP-PEN ARTIST 13 (2ND GEN) GRAFICKY TABLET A13P2
Detail

GRAFICKÝ TABLET . Skvelý grafický tablet vhodný na cesty. . XPPen Artist 13 druhej generácie je ideálny pracovný grafický tablet pre grafikov a umelcov, ktorí môžu grafický tablet používať na digitálnu tvorbu doma aj na cestách. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XP-PEN ARTIST 13 (2ND GEN) GRAFICKY TABLET A13P2 , Fixed opus new edition pre xiaomi mi 11 čierne (fixop2-663-bk)

Writing Underground (9788024641515)

Writing Underground (9788024641515)
Detail

Elektronická kniha - autor Martin Machovec, 252 stran Výbor ze studií literárního historika a editora Martina Machovce, které vznikaly v posledních dvou dekádách (2000–2018), představuje celou řadu faset uvažování o fenoménu undegroundu. V jednotlivých studiích se zabývá zejména undergroundovou literaturou z okruhu I. M. Jirouse a rockové skupiny The Plastic People of the Universe, ale věnuje pozornost i širším souvislostem této literatury – jejím předchůdcům z 50. let (okruh Egona Bondyho a Ivo Vodseďálka), roli ve společenství Charty 77, vazbám na angloamerické prostředí nebo hudebním a scénickým realizacím a způsobu, jakým byly tyto texty v samizdatu šířeny. (alza.sk)

Podobné produkty ako Writing Underground (9788024641515) , Xiaomi 33w power bank 10 000 mah pocket edition pro (ivory) (39011)

Tvrdené sklo pre tablet Xiaomi Redmi Pad SE 8.7

Detail

Temperované sklo určené na ochranu displeja vášho Xiaomi Redmi Pad SE 8.7. Toto sklo ochráni displej pred rozbitím, škrabancami a iným poškodením. Sklo má tvrdosť 9H, čo znamená, že je menej náchylné voči poškriabaniu. Sklo je po stranách zrezané, takže ho môžete použiť aj s robustnejším ochranným obalom. Dobrá priehľadnosť a malá hrúbka skla sú vám zárukou pohodlného používania.chráni displej pred rozbitímsklo nemá vplyv na citlivosť dotykuchráni displej pred poškriabanímsklo nemá vplyv na viditeľnosťurčené pre Xiaomi Redmi Pad SE 8.7Z dôvodu zaoblených okrajov smartfónu, sklo nepokrýva celý displej. Po obvode sa môže objaviť vzduchová bublina.AKO NALEPIŤ OCHRANNÉ SKLO?Pred samotnou inštaláciou odporúčame skontrolovať správnosť skla priložením skla k tabletu. 1. Dôkladne vyčistite displej pomocou vlhkej a suchej handričky, ktoré sú súčasťou balenia. Vlhká handrička odstráni nečistoty a suchá handrička miesto vysuší a odstráni prípadné zvyšky nečistôt. 2. Zo skla odstráňte priehľadnú ochrannú fóliu (na niektorých typoch skiel je ochranná fólia nalepená na oboch stranách). 3. Zľahka sklo priložte, prejdite prstom stredom displeja a nechajte sklo priľnúť. 4. V prípade, že sa pod sklom nachádzajú vzduchové bubliny vytlačte ich smerom k okraju tabletu. (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Tvrdené sklo pre tablet Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 , Iget k10p pre tablet l205 (k206)

Xiaomi 13 8/256GB Black XIAOMI

Detail

SmartphoneXiaomi 13 8/256 GB BlackPN 45149Užívateľské rozhranie MIUI 14 založené na Android 13 Procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 24nm výrobný procesGPU Qualcomm Adreno RAM 8 GBÚložisko 256 GB Uhlopriečka 6,36"Rozlíšenie FHD+ 2 400 × 1 080 AMOLEDVzorkovacia frekvencia dotyku až 240 HzJemnosť displeja 413 PPIJas HBM 1200 nitov (typický) / 1900 nitov (max)Podpora Dolby Vision, HDR 10+, HDR 10, HLGObnovovacia frekvencia 120 Hz2,5D sklenený chrbátCorning Gorilla Glass 5 Predný fotoaparát 32 MPx (ƒ2,0)Zadný fotoaparátTriple camera 50 + 10 + 12 MPx50 MPx, ƒ/1,8, 23mm (wide), 1/1,49", 1,0µm, PDAF, OIS10 MPx, ƒ/2,0 75mm (telephoto), 1/3,75", 1,0µm, PDAF, OIS, 3,2× optical zoom12 MPx, ƒ/2,2, 15mm, 120˚ (ultrawide), 1/3,06", 1,12µmLeica lens, Dual-LED dual-tone flash, HDR, panoráma 5GWiFi 7Bluetooth 5.3NFCUSB-CVodeodolnosť IP68 Duálne reproduktoryPodpora Dolby Atmos Kapacita batérie 4 500 mAh67W turbo nabíjanie50W bezdrôtové turbo nabíjanie10W spätné bezdrôtové nabíjanieXiaomi AdaptiveCharge Rozmery (V׊×H) 152,8 × 71,5 × 7,98 mmHmotnosť 198 gFarba Black (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi 13 8/256GB Black XIAOMI

MANHATTAN Stolový držiak pre 3 Monitory LCD, 13” až 27”

Detail

LCD Monitor Mount with Center Mount and Double-Link Swing ArmsSupports Three LCD Monitors up to 27", One Center Mounted and Two on Double-Link Swing Arms Meets VESA standards - securely holds three LCD monitors from 13" to 27"Positions monitors above the desktop to zvýšenie pracovného priestoru, improve visibility and minimize clutterDouble-link swing arms with separate ±45° tilt, ±180° rotation and height adjustmentsLimited space on desktop workspace makes it difficult to get work done. Vybavte valuable desktop real estate with LCD monitor Mount with Center Mount and Double-Link Swing Arms. Mount je vytvorený z durable steel a features a sturdy clamp pre quick, easy and secure mounting — nie je potrebné drill palice do tabuliek alebo countertops. It fully adjustable tilt, rotate, side-to-side, height and tension settings enable a comfortable and productive viewing position that helps reduce eye fatigue and even neck and back strain. Plus, LCD monitory môžu byť rotované okolo poľa k ďalším pohľadom na prezentácie alebo multimédiá displeje z celého direction. FEATURES Meets VESA standards - securely holds three LCD monitors from 13" to 27"Positions monitors above the desktop to zvýšenie pracovného priestoru, improve visibility and minimize clutterDouble-link swing arms with separate ±45° tilt, ±180° rotation and height adjustmentsSteel pole with heavy-duty clamp mountRemoveable VESA plates, making monitor attachment faster and easierEasy adjustment of monitor smerom k stredu a smeru dopredu (center monitor restrictions apply)Ideal for office, štúdio, IT network and security applicationsInstalls easily to any desktop or other surface — no drilling requiredLifetime WarrantySPECIFICATIONS GeneralFits 75 x 75 mm / 100 x 100 mm VESA-compliant monitorsMonitor weight capacity: up to 7 kg (15.43 lbs.) eachInstalls on horizontal surfaces from 10 mm - 85 mm (0.40 in. - 3.34 in.) thickDimensionsHeight (polia): 443 mm (17.44 in.)Diameter (pole): 35 mm (1.38 in.)Arm length (radius): 658 mm (25.90 in.)Arm width (extended): 1316 mm (51.81 in.)Package ContentsLCD Monitor Mount with Center Mount and Double-Link Swing ArmsCable management clips and trim capsC-clamp with thumb screwMonitor mounting and assembly screwsInstallation hardware with instructions and hex tools (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MANHATTAN Stolový držiak pre 3 Monitory LCD, 13” až 27”

Xiaomi 13 Lite 8/256GB Blue XIAOMI

Detail

SmartphoneXiaomi 13 Lite 8/256 GB Lite BluePN 44197Užívateľské rozhranie MIUI 14 založené na Android 12 Procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1RAM 8 GBÚložisko 256 GB Uhlopriečka 6,55"Rozlíšenie FHD+ 2 400 × 1 080 AMOLEDVzorkovacia frekvencia dotyku 240 HzJemnosť displeja 402 PPIJas 500 nitov (typický) / 1000 nitov (max)Podpora Dolby Vision, HDR 10+Obnovovacia frekvencia 120 HzCorning Gorilla Glass 5 Predný fotoaparát 32 MPx (ƒ2,4)Zadný fotoaparát 50 (ƒ1,8) + 8 (ƒ2,2) + 2 (ƒ2,4) MPx 5GWiFi 6 802.11 a/b/g/n/ac/axBluetooth 5.2NFCUSB-C Stereo reproduktoryPodpora Dolby Atmos Kapacita batérie 4 500 mAhTurbo nabíjanie 67 WXiaomi AdaptiveCharge Rozmery (V׊×H) 159,2 × 72,7 × 7,23 mmHmotnosť 171 gFarba Lite Blue (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi 13 Lite 8/256GB Blue XIAOMI

Xiaomi 13 8/256GB Flora Green XIAOMI

Detail

SmartphoneXiaomi 13 8/256 GB Flora GreenPN 45181Užívateľské rozhranie MIUI 14 založené na Android 13 Procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 24nm výrobný procesGPU Qualcomm Adreno RAM 8 GBÚložisko 256 GB Uhlopriečka 6,36"Rozlíšenie FHD+ 2 400 × 1 080 AMOLEDVzorkovacia frekvencia dotyku až 240 HzJemnosť displeja 413 PPIJas HBM 1200 nitov (typický) / 1900 nitov (max)Podpora Dolby Vision, HDR 10+, HDR 10, HLGObnovovacia frekvencia 120 Hz2,5D sklenený chrbátCorning Gorilla Glass 5 Predný fotoaparát 32 MPx (ƒ2,0)Zadný fotoaparátTriple camera 54 + 10 + 12 MPx54 MPx, ƒ/1,8, 23mm (wide), 1/1,49", 1,0µm, PDAF, OIS10 MPx, ƒ/2,0 75mm (telephoto), 1/3,75", 1,0µm, PDAF, OIS, 3,2× optical zoom12 MPx, ƒ/2,2, 15mm, 120˚ (ultrawide), 1/3,06", 1,12µmLeica lens, Dual-LED dual-tone flash, HDR, panoráma 5GWiFi 7Bluetooth 5.3NFCUSB-CVodeodolnosť IP68 Duálne reproduktoryPodpora Dolby Atmos Kapacita batérie 4 500 mAh67W turbo nabíjanie50W bezdrôtové turbo nabíjanie10W spätné bezdrôtové nabíjanieXiaomi AdaptiveCharge Rozmery (V׊×H) 152,8 × 71,5 × 7,98 mmHmotnosť 198 gFarba Flora Green (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi 13 8/256GB Flora Green XIAOMI

Xiaomi 13 Lite 8/256GB Pink XIAOMI

Detail

SmartphoneXiaomi 13 Lite 8/256 GB LIte PinkPN 44201Užívateľské rozhranie MIUI 14 založené na Android 12 Procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1RAM 8 GBÚložisko 256 GB Uhlopriečka 6,55"Rozlíšenie FHD+ 2 400 × 1 080 AMOLEDVzorkovacia frekvencia dotyku 240 HzJemnosť displeja 402 PPIJas 500 nitov (typický) / 1000 nitov (max)Podpora Dolby Vision, HDR 10+Obnovovacia frekvencia 120 HzCorning Gorilla Glass 5 Predný fotoaparát 32 MPx (ƒ2,4)Zadný fotoaparát 50 (ƒ1,8) + 8 (ƒ2,2) + 2 (ƒ2,4) MPx 5GWiFi 6 802.11 a/b/g/n/ac/axBluetooth 5.2NFCUSB-C Stereo reproduktoryPodpora Dolby Atmos Kapacita batérie 4 500 mAhTurbo nabíjanie 67 WXiaomi AdaptiveCharge Rozmery (V׊×H) 159,2 × 72,7 × 7,23 mmHmotnosť 171 gFarba LIte Pink (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi 13 Lite 8/256GB Pink XIAOMI

Blur - 13 (Limited Edition) (180g) (2 LP)

Blur - 13 (Limited Edition) (180g) (2 LP)
Detail

Žáner: Rock Krajina interpreta: Spojené kráľovstvo Typ: LP platňa;Limitovaná edícia;Album Balenie obsahuje: LP Variant: 13 (Limited Edition) (180g) (2 LP) Vydavateľstvo: EMI Farba: Čierna Hmotnosť: 180 g Farba podľa výrobcu: Black Dátum vydania: 2012-07-26 Rok vydania: 2012.0 Zloženie setu: 2 ks Krajina pôvodu: Nemecko Rýchlosť: 33 1/3 RPM Subžáner: Experimental;Alternative Rock;Indie Rock Dekáda interpreta: 1990 - 1999;2020 - 2029;2000 - 2009;2010 - 2019 Interpret / Téma: Blur (muziker.com)

Podobné produkty ako Blur - 13 (Limited Edition) (180g) (2 LP)

Xiaomi 13 Pre 12/256GB Cer. Black XIAOMI

Detail

SmartphoneXiaomi 13 Pre 12/256 GB Ceramic BlackPN 45239Užívateľské rozhranie MIUI 14 založené na Android 13 Procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 24nm výrobný procesGPU Qualcomm Adreno RAM 12 GBÚložisko 256 GB Uhlopriečka 6,73"Rozlíšenie WQHD+ 3 200 × 1 440 AMOLEDVzorkovacia frekvencia dotyku až 240 HzJemnosť displeja 522 PPIJas HBM 1200 nitov (typický) / 1900 nitov (max)Podpora Dolby Vision, HDR 10+, HDR 10, HLGObnovovacia frekvencia 120 Hz3D biokeramický chrbátCorning Gorilla Glass Victus Predný fotoaparát 50 MPx (ƒ2,0)Zadný fotoaparátTriple camera50,3 MP, ƒ/1,9, 23 mm (wide), 1,0" typ, 1,6 µm, Dual Pixel PDAF, Laser AF, OIS50 MP, ƒ/2,0, 75 mm (telephoto), PDAF (10 cm – #), 3,2× optical zoom50 MP, ƒ/2,2, 14 mm, 115˚ (ultrawide), AFLeica lens, Dual-LED dual-tone flash, HDR, panoráma 5GWiFi 7Bluetooth 5.3NFCUSB-CVodeodolnosť IP68 Duálne reproduktoryPodpora Dolby Atmos Kapacita batérie 4 820 mAhHyperCharge nabíjanie 120W50W bezdrôtové turbo nabíjanie10W spätné bezdrôtové nabíjanieXiaomi AdaptiveCharge Rozmery (V׊×H) 162,9 × 74,6 × 8,38 mmHmotnosť 229 gFarba Ceramic Black (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi 13 Pre 12/256GB Cer. Black XIAOMI

Compactor Bambusový držiak na tablet Bamboo, 9 x 12 x 13 cm

Compactor Bambusový držiak na tablet Bamboo, 9 x 12 x 13 cm
Detail

Tento stojan na tablet vám môže pomôcť sledovať vaše video recepty priamo v kuchyni počas varenia. Je vybavený stabilnými drevenými nohami. Tablet do neho jednoducho vložíte a môžete sa pustiť do práce. Pohodlný a praktický, odolný materiál z prírodného bambusového dreva.Tablet do neho možno vložiť na stojato i na ležato. (4home.sk)

Podobné produkty ako Compactor Bambusový držiak na tablet Bamboo, 9 x 12 x 13 cm

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 124 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 124 12 ml
Detail

Eveline Cosmetics Color Edition, 12 ml, Nechty pre ženy, Lak na nechty Eveline Cosmetics Color Edition vám v priebehu pár chvíľ zaistí krásne a upravené nechty. Vlastnosti: žiarivá a sýta farba zaisťuje vysoký lesk má dlhotrvajúcu výdrž Použitie: Lak nanášajte pomocou štetčeka na odlakované odmastené nechty. Pre lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.sk)

Podobné produkty ako Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 124 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 123 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 123 12 ml
Detail

Eveline Cosmetics Color Edition, 12 ml, Nechty pre ženy, Lak na nechty Eveline Cosmetics Color Edition vám v priebehu pár chvíľ zaistí krásne a upravené nechty. Vlastnosti: žiarivá a sýta farba zaisťuje vysoký lesk má dlhotrvajúcu výdrž Použitie: Lak nanášajte pomocou štetčeka na odlakované odmastené nechty. Pre lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.sk)

Podobné produkty ako Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 123 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 129 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 129 12 ml
Detail

Eveline Cosmetics Color Edition, 12 ml, Nechty pre ženy, Lak na nechty Eveline Cosmetics Color Edition vám v priebehu pár chvíľ zaistí krásne a upravené nechty. Vlastnosti: žiarivá a sýta farba zaisťuje vysoký lesk má dlhotrvajúcu výdrž Použitie: Lak nanášajte pomocou štetčeka na odlakované odmastené nechty. Pre lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.sk)

Podobné produkty ako Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 129 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 101 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 101 12 ml
Detail

Eveline Cosmetics Color Edition, 12 ml, Nechty pre ženy, Lak na nechty Eveline Cosmetics Color Edition vám v priebehu pár chvíľ zaistí krásne a upravené nechty. Vlastnosti: žiarivá a sýta farba zaisťuje vysoký lesk má dlhotrvajúcu výdrž Použitie: Lak nanášajte pomocou štetčeka na odlakované odmastené nechty. Pre lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.sk)

Podobné produkty ako Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 101 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 128 12 ml

Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 128 12 ml
Detail

Eveline Cosmetics Color Edition, 12 ml, Nechty pre ženy, Lak na nechty Eveline Cosmetics Color Edition vám v priebehu pár chvíľ zaistí krásne a upravené nechty. Vlastnosti: žiarivá a sýta farba zaisťuje vysoký lesk má dlhotrvajúcu výdrž Použitie: Lak nanášajte pomocou štetčeka na odlakované odmastené nechty. Pre lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.sk)

Podobné produkty ako Eveline Cosmetics Color Edition vysoko krycí lak na nechty odtieň 128 12 ml

MANHATTAN Stolový držiak (univerzálny) pre 4 Monitory LCD, 13” až 32”, 8kg

Detail

Universal Four Monitor Mount with Double-Link Swing ArmsHolds Four 13" až 32" LCD Monitory až do 8 kg (17 lbs.), Black Meets VESA štandards — securely holds four LCD monitory od 13” to 32"Positions monitors above the desktop to zvýšenie pracovného priestoru, improve visibility and minimize clutterDouble-link swing arms with separate ±45° tilt, ±180° rotation and height adjustmentsManažovať desktop. Maximize productivity.LCD-monitor inštalácie nad panelom pomoci maximize efektívnosť of potenciálnych pracovných miest. The Manhattan Universal Four Monitor Mount with Double-Link Swing Arms improves organization on desktop, making it easier to get work done on the computer. Constructed z trvalého die-cast kovu, tento 4 monitor mount features a sturdy clamp, ktoré sa môžu prekvapiť, ľahký a bezpečný pohyb bez potreby drill palice do tabuliek alebo countertops. It fully adjustable tilt, rotate, side-to-side, height and tension settings vytvárate perfektné position to comfortably increase productivity. Such adjustment capabilities can even help redukcia oko fatigue or neck and back strain. V addition, mount pole offers easy monitor rotácie na všetky ostatné na zobrazenie prezentácie a multimédiá produkcie z celého direction. FEATURES Meets VESA štandards — securely holds four LCD monitory od 13” to 32"Positions monitors nad desktopom na zvýšenie pracovného priestoru, improve visibility and minimize clutterDouble-link swing arms with separate ±45° tilt, ±180° rotation and height adjustmentsSteel pole with heavy-duty clamp mountRemoveable VESA plates, making monitor attachment faster and easierEasy adjustment of monitor positionIdeal for office, štúdio, IT network and security applicationsInstalls easily to any desktop or other surface — no drilling requiredLifetime WarrantySPECIFICATIONS GeneralFits 75 x 75 mm / 100 x 100 mm VESA-compliant monitorsMonitor weight capacity: up to 8 kg (17 lbs.) eachInstalls on horizontal surfaces up to 10 - 85 mm (3.3 in.) thickDimensionsHeight (pole): 883 mm (34.8 in.)Arm length (rádium): 399 mm (15.7 in.)Arm width (extended): 798 mm (31.4 in.)Package ContentsUniversal Four Monitor Mount with Double-Link Swing ArmsCable management clips and trim capsC-clamp with thumb screwsMonitor mounting and assembly screwsInstallation hardware with instructions and hex tool (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MANHATTAN Stolový držiak (univerzálny) pre 4 Monitory LCD, 13” až 32”, 8kg

Lexmark CS720dte color laser 38/38ppm, sieť, duplex, dotykový LCD + dodatočný vstupný zásobník

Detail

Technológia tlače Color Laser Funkcia Farebná tlač Veľkosť pracovnej skupiny Stredná pracovná skupina Záručná doba produktu 2 roky Onsite Service Dotykový displej Áno Displej Lexmark e-Task 4,3 palcová (10,9 cm) farebná dotyková obrazovka Rýchlosť tlače (A4, čiernobielo) Až 38 str./min.6 Rýchlosť tlače (A4, farebne) Až 38 str./min.6 Rýchlosť tlače (A4, čiernobielo, obojstranne) Až 30 str./min.6 Čas prvej stránky (čiernobielo) Až 6.0 sekúnd Čas prvej stránky (farebne) Až 6.5 sekúnd Duplexná (obojstranná) tlač Integrovaná duplexná jednotka Rozlíšenie tlače, čiernobielej 1200 x 1200 dpi Farebná kvalita 4800 (2400 x 600 dpi) Rozlíšenie tlače, farebnej 1200 x 1200 dpi d Core 1.2 GHz Pamäť, štandardne 1024 MB Pamäť, maximálne 3072 MB Podporované operačné systémy Apple Apple OS X (10.6, 10.7, 10.8, 10.9, 10.10, 10.11) 2008 R2 s aplikáciou Citrix XenApp 6.0, 6.5 Microsoft Windows Server 2012 s aplikáciou Citrix XenApp 6.0, 6.5 Podporované operačné systémy Linux Debian GNU/Linux 7.0, 8.0 Fedora 21, 22 Linpus Linux Lite Desktop 2.1 Linux Mint 1.1. LTS Linux Mint 2 Debian PCLinux 2014.12 Red Hat Enterprise Linux WS 4, 5, 6, 7 SUSE Linux Enterprise Desktop 10, 11, 12 SUSE Linux Enterprise Server 10, 11, 12 Ubuntu 12.04 LTS, 14.04 14.04 LTS, 14.04 SE Tumbleweed Podporované operačné systémy Microsoft Windows Windows XP Windows XP x64 Windows Vista Windows Vista x64 Windows Server 2008 Windows Server 2008 x64 Windows 7 Windows 7 x64 Windows Server 2008 R2 Windows 8 Windows 8 x64 Windows Server 2012 Windows 8.1 Windows 8.1 x64 Windows Server 201 RT Windows RT 8.1 Windows 10 Podporované operačné systémy Novell Novell NetWare 6.5 Open Enterprise Server Novell Open Enterprise Server 2 na SUSE Linux Enterprise Server 10 SP4 Novell Open Enterprise Server 11 na SUSE Linux Enterprise Server 11 Podporované operačné systémy UNIX Sun Solaris x86 10, 11 Sun Solaris SPARC 10, 11 IBM AIX 6.1, 7.1 Manipulácia s papierom zahrnutá 2x zásobník na 550 listov Univerzálny podávač na 100 listov Integrovaný duplex Výstupná priehradka na 300 listov Manipulácia s papierom voliteľne Zásobník na 550 listov Kapa2 , maximálne Až 2300 stránok Kapacita výstupu papiera, štandardne Až 300 stránok Kapacita výstupu papiera, maximálne Až 300 stránok Podporovaný rozsah gramáže papiera - štandardný zásobník 60 - 218 g/m2 Paper Weight Range Možnosť dokončovania Nie Počet vstupov papiera, štandardne 3 Počet vstupov papiera, maximálne 5 Podporované typy médií Karty Obálky Papierové štítky Obyčajný papier Vinylové štítky *Vzťahuje sa na karty a štítky Nekonečný papier Podporované rozmery médií Obálka 10 Obálka 7 3/4 Obálka 9 A4 A5 B5 Obálka C5 Obálka DL Executive Folio JIS-B5 Legal s voliteľným Legal zásobníkom Letter Statement Universal Oficio A6 Štandardné porty Jeden slot pre internú kartu Certifikované pre vysokorýchlostné (Hi-Speed) USB 2.0 štandard (Typ B) Gigabit Ethernet (10/10 ) Predný port s certifikáciou USB 2.0 Hi-Speed (typ A) Zadný vysokorýchlostný USB port kompatibilný so špecifikáciou USB 2.0 (typ A) Voliteľné sieťové porty Interný bezdrôtový MarkNet N8360 802.11b/g/n, NFC Podpora sieťových protokolov TCP/IP IPv4 AppleTalk ™ TCP/IP IPv6 TCP UDP Metódy sieťovej tlače LPR/LPD Direct IP (Port 9100) Enhanced IP (Port 9400) Secure IP (Port 96xx) FTP, TFTP ThinPrint .print integration Telnet IPP 1.0, 1.1, 2.0 (Internet Printing Microsoft Web Services WSD Pull Printing Protokoly pre sieťový manažment1 HTTP HTTP (SSL/TLS) SNMPv1, SNMPv2c SNMPv3 WINS IGMP BOOTP, RARP APIPA (AutoIP) DHCP ICMP DNS Bonjour DDNS mDNS ARP NTP Telnet Finger Sieť v2 , LEAP, PEAP, TLS, TTLS IPSec Jazyk tlačiarne (štandardne) Emulácia PCL 5c Emulácia PCL 6 Personalizovaný Printer Data Stream (PPDS) Emulácia PostScript 3 Direct Image Microsoft XPS (XML Paper Specification) AirPrint™ Emulácia PDF 1.7 Fonty a znakové sady 9 škálovateľných PCL 5e fontov (úzke, normálne, široké) 2 PCL bitmapové fonty 39 škálovateľných PPDS fontov 84 škálovateľných PCL fontov OCR-A, OCR-B škálovateľné PCL 5e fonty Pre viac informácií sa prosím presuňte do sekcie Technické odkazy (Technical Reference) 165 škálovateľných PostScript fontov 15 PPDS bitmapových fontov Voliteľné kapacity náplní Čierna a farebné (CMYK) kazety na 3 000 strán Čierna a farebné (CMYK) kazety na 7 000 strán Čierna vysokokapacitná kazeta na 20 000 strán Odhadovaný počet vytlačených stránok na zobrazovací valec tlače 3 bežných strán/A4 na jednu tlačovú úlohu a pri 5% pokrytí4 Tlačové náplne dodávané s produktom Čierna a farebné (CMYK) tonerové kazety na 3 000 strán, zaradené do vratného programu Produkt funguje iba s náhradnými kazetami určenými pre použitie v špecifickej zemepisnej oblasti . Rozmery balenia (V x D x Š) 894 x 650 x 750 mm Hmotnosť balenia 51.3 kg Rozmery (V x D x Š) 536 x 475 x 499 mm Hmotnosť 43 kg Hlučnosť, nečinná 15 dB Hlučnosť v činnosti (Tlač) 51 dB Hlučnosť pri obojstrannej tlači, pracovný režim 53 dB Tichý režim 47 dB ENERGY STAR Áno Priemerná spotreba v režime hibernácie 0.2 watts Priemerná spotreba v režime spánku 2.4 watts Priemerná spotreba energie v režime Pripravená 80 watts Priemerná spotreba energie pri tlači 560 470 watts Zvyčajná spotreba energie podľa štandardu Energy Star 1.9 kilowatthodín za týždeň Certifikácia produktu , IEC 60825-1, CB Report, ISO-532B, CE (EÚ) DoC, EFTA (CE), KC logo, CCC, C-tick DoC, EuP, CECP, CEL, EC 1275/2008, ECMA-370, TED , SII, TER, SABS, UL-AR, GS Mark, Green Dot, ISO-9296, COC, CCD-035 EcoLogo, Green Mark, EPEAT Maximálny mesačný funkčný cyklus Až 120000 stránok za mesiac Odporúčaný mesačný objem tlače 1500 - 15000 stránok Predpísané prevádzkové podmienky Vlhkosť: 15 - 80% relatívnej vlhkosti Teplota: 10 až 32 ° C Nadmorská výška: 0 - 2896 metrov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Lexmark CS720dte color laser 38/38ppm, sieť, duplex, dotykový LCD + dodatočný vstupný zásobník

Fixed držiak do auta Tab Passenger na opierku hlavy pre tablet 7" - 13"

Detail

univerzálny držiak tabletu do opierky hlavy v automobileideálny pre sledovanie filmov počas jazdyvhodné pre tablety o veľkosti 7 - 13”šírka otváracích klieští: 12,5 - 20,5 cmnastaviteľné rameno so zafixovaním zvolenej polohymožnosť otáčania hlavy držiaka až o 360 °pevné a stabilné uchytenie tabletu počas jazdypogumované okraje klieští pre bezpečie vloženého tableturozpínací mechanizmus uchytenia je vhodný pre všetky typy hlavových opierokbočné otvory v kliešťach na pripojenie nabíjacieho kábla (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fixed držiak do auta Tab Passenger na opierku hlavy pre tablet 7" - 13"

XIAOMI 13 8GB/256GB BLACK

XIAOMI 13 8GB/256GB BLACK
Detail

SMARTPHONE . TECHNICKÉ PARAMETRE: . Veľkosť displeja [palce]: 6,36 . Rozlíšenie displeja [pixel]: 2400 x 1080 . Operačný systém: Android . Počet jadier procesora: 8 . Frekvencia jadra [GHz]: 3,2 . Operačná pamäť [GB]: 8 . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XIAOMI 13 8GB/256GB BLACK

Vyklápacie puzdro Xiaomi 13 čierne

Detail

Obal, ktorý ochráni Váš Xiaomi 13 pri každodennej manipulácii. Mäkké vnútro chráni obrazovku pred poškriabaním a malými poškodeniami. Obal je vyrobený z kvalitného flexibilného TPU, ktorý sa ľahko prispôsobí telefónu a zo syntetickej kože, ktorá je príjemná na dotyk. Puzdro má priehradku, ktorú môžete využiť na uloženie hotovosti, dokladov alebo kariet. Vďaka zabudovanému magnetu sa puzdro samovoľne neotvorí. Samozrejmosťou sú výrezy pre funkčné tlačidlá telefónu, ktoré Vám umožňujú používať mobil bez toho, aby ste ho vybrali z puzdra.určený pre Xiaomi 13priečinky pre hotovosť či kreditné kartykombinácia TPU a syntetickej koževysoká ochrana pred poškodenímdostupné všetky potrebné otvory (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Vyklápacie puzdro Xiaomi 13 čierne

Vyklápacie puzdro Xiaomi 13 biele

Detail

Obal, ktorý ochráni Váš Xiaomi 13 pri každodennej manipulácii. Mäkké vnútro chráni obrazovku pred poškriabaním a malými poškodeniami. Obal je vyrobený z kvalitného flexibilného TPU, ktorý sa ľahko prispôsobí telefónu a zo syntetickej kože, ktorá je príjemná na dotyk. Puzdro má priehradku, ktorú môžete využiť na uloženie hotovosti, dokladov alebo kariet. Vďaka zabudovanému magnetu sa puzdro samovoľne neotvorí. Samozrejmosťou sú výrezy pre funkčné tlačidlá telefónu, ktoré Vám umožňujú používať mobil bez toho, aby ste ho vybrali z puzdra.určený pre Xiaomi 13priečinky pre hotovosť či kreditné kartykombinácia TPU a syntetickej koževysoká ochrana pred poškodenímdostupné všetky potrebné otvory (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Vyklápacie puzdro Xiaomi 13 biele

Vyklápacie puzdro Xiaomi 13 červené

Detail

Obal, ktorý ochráni Váš Xiaomi 13 pri každodennej manipulácii. Mäkké vnútro chráni obrazovku pred poškriabaním a malými poškodeniami. Obal je vyrobený z kvalitného flexibilného TPU, ktorý sa ľahko prispôsobí telefónu a zo syntetickej kože, ktorá je príjemná na dotyk. Puzdro má priehradku, ktorú môžete využiť na uloženie hotovosti, dokladov alebo kariet. Vďaka zabudovanému magnetu sa puzdro samovoľne neotvorí. Samozrejmosťou sú výrezy pre funkčné tlačidlá telefónu, ktoré Vám umožňujú používať mobil bez toho, aby ste ho vybrali z puzdra.určený pre Xiaomi 13priečinky pre hotovosť či kreditné kartykombinácia TPU a syntetickej koževysoká ochrana pred poškodenímdostupné všetky potrebné otvory (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Vyklápacie puzdro Xiaomi 13 červené
GYS LCD 11 TRUE COLOR (GY 064997), Writing Underground (9788024641515), Vodoodolný kryt LCD pre Xiaomi Scooter (XISC050), Joola Ben Johns Hyperion Cas 13.5 (4002560185018), Moleskine 2024 Smart Writing L, čierny (SMDHB12WN3Y24), DONAU Fun Scissors 13.5 cm mix farieb (7940001PL-99), Moleskine 2024 Smart Writing XL PRO, čierny (SMDHB12PRO4Y24), Baseus Smooth Writing Capacitive Active Stylus White (SXBC000002), Mravčekov tablet (8592190018016), MOLESKINE Smart Writing L, tvrdé dosky, linkovaný, čierny (SMNL31HBK), MOLESKINE Smart Writing Set, tvrdé dosky, linkovaný, čierny (SWSPEN3), MOLESKINE Smart Writing XL, tvrdé dosky, linkovaný, čierny (SMNL41HBK), Vtech Baby tablet (3417766029287), UAG Plasma Ice Microsoft Surface Laptop 13.5 3/4/5 (333253114343), ELITE SCREENS pre LCD / TV 10 - 32 čierny (LCD-A504K), ELITE SCREENS pre LCD/TV 23 – 42 čierny (LCD-A503K), Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition White (26111), Ebi LCD teplomer (4047059103906), ELITE SCREENS pre LCD/TV 10- 24 čierno-strieborný (LCD-B11), iGET K10P pre tablet L205, Chlorella 2000 tablet bio (13784), MyProtein Zinc 90 tablet (5055534308349), GymBeam Zinek, 100 tablet (8588006751451), SUNNE by ELITE SCREENS pre LCD/TV 10 - 32 čierny (LCD-A502K), SUNNE by ELITE SCREENS na LCD/TV 17 – 37 strieborný (LCD-L203K), SUNNE by ELITE SCREENS na televízor LCD/TV 23 – 42 čierny (LCD-A501K), ELITE SCREENS pre LCD / TV 10 "- 24" čierno-strieborný (LCD-B13), FIXED Opus New Edition pre Xiaomi Mi 11 čierne (FIXOP2-663-BK), Xiaomi 33W Power Bank 10 000 mAh Pocket Edition Pro (Ivory) (39011), iGET K10P pre tablet L205 (K206)