Zabudovatelny ramcek albrecht 75470

Produkt Zabudovatelny ramcek albrecht 75470 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zabudovatelny ramcek albrecht 75470 upraviť a produkt hľadať znova.

ALBRECHT DR 883

ALBRECHT DR 883
Detail

INTERNETOVÉ RÁDIO. s podporou DAB + / FM. Bluetooth. WiFi. DLNA. ovládanie pomocou aplikácie, prehrávanie hudby z telefónu. farebný displej. výstupný výkon: 2 x 3,5 W. sieťový adaptér. diaľkové ovládanie. DAB + Frekvencia: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ALBRECHT DR 883

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 526201

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 526201
Detail

Vstavaný kôš s čelným výsuvom - dvierka sa montujú priamo na kôš, pre skrinku 50 cm, nádoby 2 x 19 l. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 526201

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 121.0494.182

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 121.0494.182
Detail

Zabudovateľný odpadkový kôš, sorter od značky Franke. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 121.0494.182

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 121.0176.518

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 121.0176.518
Detail

Zabudovateľný odpadkový kôš, sorter od značky Franke. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 121.0176.518

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 134.0039.330

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 134.0039.330
Detail

Zabudovateľný odpadkový kôš, sorter od značky Franke. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke 134.0039.330

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 519357

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 519357
Detail

Praktické nožné ovládanie pre hlavné a predné výsuvy systému BLANCO SELECT. Jednoduchá montáž na spodnú hranu dvierok - doporučená výška sokla 100 mm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 519357

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 521468

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 521468
Detail

Praktický BLANCO sorter, je vďaka svojmu modernému a funkčnému dizajnu vhodnou voľbou do každej kuchyne. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 521468

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 521470

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 521470
Detail

Vstavaný odpadkový kôš Blanco (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 521470

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 526200

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 526200
Detail

Systém košov s čelným výsuvom - dvierka sa montujú priamo na kôš, pre skrinku 45 cm, nádoby 2 x 16 l, rozmer 41,8 x 45 x 36,1 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco 526200

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta
Detail

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta Akvarelové farbičky od popredného výrobcu Faber-Castell poskytujú umelcom všetkých vekových kategórií možnosť všestranného prejavu pri kreslení, tieňovaní a maľovaní. Vstupné materiály použité pri výrobe a 250 ročné skúseností výrobcu dávajú pastelkám výnimočnú kvalitu. Farba na papieri permanentne zasychá a to Vám umožní naniesť ďalšiu vrstvu farby bez toho, aby sa tá pôvodná farba rozmazala. Balenie obsahuje:48 ks akvarelových pasteliek v drevenej kazete1 grafitová ceruzka1 x okrúhly štetec1 x guma1 x orezávatko Pozri si video ako použiť tento produkt Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Výtvarný blok ARCHES® Aquarelle Watercolour Cold Pressed / rôzne formáty 28.90 € Skicovací blok POP AQUARELL KOH-I-NOOR A4/A3 7.99 € Štetec plochý Royal & Langnickel 1.49 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu
Detail

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu Značka Faber-Castell vo svete predstavuje jedného z najpoprednejších výrobcov umeleckých kresliarskych a písacích potrieb. Vyznačuje sa vysokou kvalitou a veľkú pozornosť pri výrobe svojich produktov venuje najmä ochrane životného prostredia. Set pasteliek od tejto prestížnej značky je skvelým tipom na darček pre všetkých nadšencov milujúcich kresliarske umenie. Špičkové farebné pastelky s akvarelovým efektom z edície Albrecht Dürer obsahujú vo svojom zložení vysoko kvalitné pigmenty s jedinečnou odolnosťou voči svetlu. Priemer pastelky je 7 mm. Po navlhčení získavajú unikátny akvarelový efekt, ktorý na prvý pohľad vyzerá, ako by bolo dielo maľované samotnými akvarelovými farbami. Vďaka špeciálnej SV technológií proti lámavosti tuhy sú odolné voči nárazu. Set je pekne darčekovo zabalený a určite poteší nejedného veľkého či malého umelca.Balenie obsahuje: 12x akvarelová pastelka Faber-Castell Galéria fotiek Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Skicovací blok POP AQUARELL KOH-I-NOOR A4/A3 5.99 € Výkres školský A4/A3 - 20 ks 0.79 € Akrylová farba Amsterdam Standard Series 20 ml / rôzne odtiene 1.79 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964763 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964749 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964756 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964718 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964732 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964701 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964725 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky
Detail

Exkluzívne umelecké pastelky 48 kusov z cédrového dreva dodávané v luxusnej darčekovej kazete. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky

Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks

Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks
Detail

Exklusivní umělecké pastelky 12ks z cedrového dřeva dodáváné v kovové krabičce. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526204

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526204
Detail

BLANCO SELECT II: nová generácia systému košov a organizácie v spodnej skrinke. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526204

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526203

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526203
Detail

Vestavný košový systém s čelním výsuvem - dvířka se montují přímo na koš, pro skříň 60 cm, nádoba 30 l + 19 l. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526203

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0494.192

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0494.192
Detail

Zabudovateľný odpadkový kôš, sorter od značky Franke s matným povrchom. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0494.192

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0200.680

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0200.680
Detail

Sorter, praktický systém určený na triedenie odpadu, sa stane veľmi hodnotnou súčasťou kuchyne. Sorter Garbo 60-3 z programu Franke ponúka komfortné ovládanie, využitie priestoru a optimálnu hygienu. Je vhodný do spodnej skrinky so šírkou 600 mm. Sada obsahuje 3 koše 1 x 8l + 1 x 12l + 1 x 18l + plytká miska. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0200.680

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 134.0039.554

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 134.0039.554
Detail

Zabudovateľný odpadkový kôš, sorter od značky Franke s matným povrchom. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 134.0039.554

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0494.150

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0494.150
Detail

Systém pre triedenie odpadu Franke EasySort 450-1-2. Tento model sa montuje do 45 cm širokej skrinky osadené zásuvkou. Vo variante s tromi nádobami, veko je v cene sorteru. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0494.150

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0284.027

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0284.027
Detail

Zabudovateľný odpadkový kôš, sorter od značky Franke s matným povrchom. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat 121.0284.027

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco čierna 521471

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco čierna 521471
Detail

Praktický BLANCO sorter, je vďaka svojmu modernému a funkčnému dizajnu vhodnou voľbou do každej kuchyne. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco čierna 521471

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 521542

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 521542
Detail

Zabudovateľný odpadkový kôš, sorter od značky Blanco s matným povrchom. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 521542

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526639

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526639
Detail

Košový systém s hliníkovým rámom, ktorý sa montuje do bežných zásuviek. Stačí vložiť do skrinky a prichytiť rám k dvierkam a dnu. Pre 50 cm široké skrinky, nádoby 2x 19 l, znížená verzia Low s potrebnou výškou iba 330 mm - zmestí sa aj do rozdelenej zásuvky. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Blanco mat 526639

MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare

MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare
Detail

Ochranné rúško z kolekcie MuseARTa. Model vytvorený zo vzorovanej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922725 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922732 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922756 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922749 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922763 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922770 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922787 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4

Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky

Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky
Detail

Reprodukcie na plátne s realisticky zobrazeným motívom vo vysokej kvalite. Moderné obrazy pre moderné bývanie a moderný interiér. Motív v digitálnej kvalite vytlačený na kvalitnom plátne, ktoré je natiahnuté na drevenom ráme. Ekologický výrobok bez zápachu. Dekorácie stien, ktoré Vás jednoducho inšpirujú. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat KEA-F12

Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat KEA-F12
Detail

Zabudovateľný odpadkový kôš, sorter od značky Franke s matným povrchom. (siko.sk)

Podobné produkty ako Odpadkový kôš, sorter zabudovateľný Franke mat KEA-F12

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922794 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943072 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.118.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.118.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943096 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.118.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.114.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.114.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943065 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.114.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.117.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.117.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943089 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.117.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.112.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.112.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943041 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.112.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.113.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.113.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943058 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.113.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.111.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.111.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943034 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.111.6

Faber Castell Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 72 ks v drevenej kazete

Faber Castell Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 72 ks v drevenej kazete
Detail

Exkluzívnej umelecké pastelky 72ks z cédrového dreva dodávané v luxusnej darčekovej kazete. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Faber Castell Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 72 ks v drevenej kazete

Foto rámček

Foto rámček
Detail

Foto rámček z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z mramoru. (answear.sk)

Podobné produkty ako Foto rámček