Zjazdove palice leki detect s fluorescent red bloodred white 65068111

Produkt Zjazdove palice leki detect s fluorescent red bloodred white 65068111 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zjazdove palice leki detect s fluorescent red bloodred white 65068111 upraviť a produkt hľadať znova.

Leki Poles Passion white-fluorescent red-lightanthracite (SPTlek0883nad)

Leki Poles Passion white-fluorescent red-lightanthracite (SPTlek0883nad)
Detail

Palice na nordic walking, karbónové, hmotnosť páru 175g Palice Leki Poles Passion vám zaručia perfektnú oporu pri Nordic walkingu. Vyrobené sú zo 60 % z karbónu a doplnené o korkovú rukoväť so systémom Trigger 1, ktorý umožní jednoduché pripnutie aj odopnutie palíc. Rukoväť FRT navyše ponúka možnosť dokonale presného prispôsobenia pútka. Palice sú vybavené aj topánočkami Power Grip Pad, ktoré sú ideálne na chôdzu po asfalte a spevnených cestách, a tiež asymetrickým hrotom Speed Tip. Ten zaručí bodovo presné nasadenie palíc a perfektnú stabilitu. Palice na Nordic walking Leki Poles Passion vám poskytnú skutočne znamenitú oporu.Kľúčové vlastnosti palíc Leki Poles Passion white-fluorescent red-lightanthracitePalice Leki Poles Passion určené na Nordic walkingVyrobené zo 60 % z karbónuDoplnené o korkovú rukoväť so systémom Trigger 1Trigger 1 umožní jednoduché pripnutie aj odopnutie palícPalice Leki Poles Passion sú vybavené topánočkami Power Grip PadHrot Speed... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Poles Passion white-fluorescent red-lightanthracite (SPTlek0883nad) , Leki airfoil 3d, black-fluorescent red-white (sptlek0361nad)

Leki Airfoil 3D, black-fluorescent red-white (SPTlek0361nad)

Leki Airfoil 3D, black-fluorescent red-white (SPTlek0361nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice vám zaistia nevyhnutnú oporu na každom svahu. Vyhovovať vám budú, ak hľadáte dĺžku 110 cm. Leki Airfoil 3D, black-fluorescent red-white sú vyrobené z hliníka, ten im dodáva maximálnu pevnosť. Ako materiál držadla palíc Leki bol využitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto lyžiarske palice vhodné pre ženy aj mužov. Vytvorené boli pre sezónu 2022/2023. Pri vyberaní môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá sa vyšplhala na 518 g. Vychutnajte si zimu na lyžiach s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete vo všetkých smeroch spoľahnúť. Najdôležitejšie prednosti lyžiarskych palíc Leki Airfoil 3D, black-fluorescent red-white Model lyžiarskych palíc pre mužov aj ženy Palice Leki majú dĺžku 110 cm Držadlá: Plast Sú ideálne na zjazdové využitie Pútko týchto lyžiarskych palíc je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je biela, čierna a červená (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Airfoil 3D, black-fluorescent red-white (SPTlek0361nad) , Leki poles passion white-fluorescent red-lightanthracite (sptlek0883nad)

Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue (SPTlek0375nad)

Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue (SPTlek0375nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, detské, hliníkové Solídne lyžiarske palice vám zaistia oporu na svahu. Ideálne pre vás budú, ak potrebujete palice s dĺžkou 70 cm. Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue sú vyrobené z hliníka, vďaka ktorému sú pevné a veľmi odolné. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol použitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto palice na lyžovanie vhodné pre detských lyžiarov. Ich dizajn bol špeciálne navrhnutý pre sezónu 2022/2023. Pri výbere môžete zvážiť aj hmotnosť, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 580 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Zásadné parametre lyžiarskych palíc Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue Detské lyžiarske palice Palice Leki sú dlhé 70 cm Držadlá: Plast Hodia sa na zjazdové využitie Tieto lyžiarske palice majú pútko, ktoré je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je modrá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue (SPTlek0375nad) , Leki rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue (sptlek0375nad)

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice
Detail

S palicami Stella S majú dámy všetko pod kontrolou. Rukoväte a jemné pútka palíc sú tvarované pre anatómiu drobnejších dámskych rúk. Termomateriál pomáha udržovať prsty v teple aj pri nižších teplotách. So systémom Trigger S bleskurýchlo uvoľníte pútko od palice. To prispieva k bezpečnosti a je to tiež pohodlné. Vďaka vysoko pevnému hliníku je Artena S jednou z najľahších alpinistických palíc. Je to palica, na ktorú sa môžete spoľahnúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Trigger System Systém Trigger ponúka väčšiu mieru kontroly vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém a bezpečnostná poistka môže užívateľa ochrániť pred poranením. Všetky pútka a rukavice Trigger sú kompatibilné so všetkými palicami Trigger. Rukoväť: Trigger S SL Trigger S SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Vario Strap Perfektne strihané a individuálne nastaviteľné pútko. Umožňuje rýchle nacvaknutie a vycvaknutie z palice a zaisťuje maximálny komfort na snehu. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 5.5 Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Ice Tip (v rúrke) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Predovšetkým na ľadovom povrchu. Technológia: Trigger Nastaviteľná veľkosť: Nie Hmotnosť: 215 g Typ aktivity: Lyžovanie Modelový rok: 23/24 Farba: Biela Priemer: 16 mm Sezóna: Zima Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 215.0 Materiál: Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: White/Silver/Whitegold Dĺžka: 110 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice , Leki racing kids, neon red-black-white-yellow (sptlek0196nad)

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice
Detail

Pred nezničiteľnými 18 milimetrovými rúrkami z vysoko pevného hliníka sa skloní každá slalomová palica. Nosná plocha Airfoil kvapkovitého tvaru zaisťuje optimálnu aerodynamiku, navyše, s novou rukoväťou Trigger 3D Slalom zakaždým nájdete dokonalú pozíciu. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré štvornásobne rozširuje spektrum uvoľňovania. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Tanierik: Racing | Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Oceľ (integrované do rúrky) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 306.0 Sezóna: Zima Priemer: 18 mm Krajina pôvodu: Čína Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 Farba: Červená Hmotnosť: 306 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Materiál: Hliník Farba podľa výrobcu: Bright Red/Black/Neonyellow Dĺžka: 120 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice , Leki xta track dark anthracite-white-bright red (sptlek0980nad)

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice
Detail

Ľahká palica Carbon 14 3D sa skladá zo 100 % karbónu a je vybavená novým gripom Trigger 3D Slalom. Nový systém gripu Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, ale aj väčšie bezpečnostné rezervy kvôli inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré rozširuje uvoľňovacie rozpätie o štvornásobok. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger 3D Frame Strap Mesh Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Tanierik: Cobra Kompaktný vysokohorský tanierik pre skvelé dni strávené na svahu. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 cm Farba podľa výrobcu: Black/Dark Anthracite/Bright Red Krajina pôvodu: Čína Technológia: Trigger Typ aktivity: Lyžovanie Materiál: Uhlíkové vlákno Hmotnosť: 234 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Veková skupina: Dospelý Sezóna: Zima Farba: Čierna;Šedá Hmotnosť (g): 234.0 Priemer: 14 mm Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice , Leki griffin s lady, white-black (sptlek0364nad)

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Haute Route 3 je trojdielny variant radu Haute Route. Palica zhotovená z vysoko pevného hliníka je vybavená pohodlnou rukoväťou Aergon. Kombinuje veľkú, ergonomickú opornú plochu na hlave rukoväte a vonkajší tvar bez hrán. V kombinácii s protišmykovým nástavcom máte plnú kontrolu v každej polohe úchopu. Pútko s funkciou nastavenia je možné prispôsobiť veľkosti ruky a pomáha šetriť sily pri výstupe. Prostredníctvom systému uzamykania Speed Lock plus je možné dĺžku bez problému a rýchlo nastaviť.HIGHLIGHTYRukoväť: AergonUltraľahká trekingová rukoväť bez hrán s osvedčenými komfortnými ergonomickými úchopovými zónami a integrovaným nastaviteľným bezpečnostným pútkom.Pútko: Lock Security Strap NylonNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Dark Red/Black Dĺžka v zloženom stave: 69 cm Hmotnosť: 305 g Materiál: Hliník Typ produktu: Turistické palice Priemer: 14 mm;18 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Technológia: Speed Lock Plus Pohlavie: Unisex Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice , Leki stella s lady, white-black (sptlek0645nad)

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice
Detail

Sherpa FX Carbon je skladacia palica, ktorú možno používať v lete aj v zime. Na tento účel disponuje obzvlášť robustnou štruktúrou karbónovej vrstvy. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte, ktorý je inak vyrobený z termopeny, je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Palica na lyžiarske túry je vybavená tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. Vydajte sa na ďalšie dobrodružstvo na lyžiarskych túrach!HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Hliník a karbónKarbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Skladací systém: ELDSystém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability.Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 130 cm Dĺžka v zloženom stave: 41 cm Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Bright Red Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 18 mm;16 mm;14 mm Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna;Modrá Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 272 g Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Typ aktivity: Ski Touring Krajina pôvodu: Česko (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice , Leki rider vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)

Leki Spin Black/Neon Red/Dark Anthracite/White

Leki Spin Black/Neon Red/Dark Anthracite/White
Detail

Osvedčený systém Trigger 1 a nastavovací systém Super Lock zapôsobia výkonnou technológiou. Hrot z tvrdého kovu zaisťuje priľnavosť na akomkoľvek povrchu a Power Grip sa postará o ten najlepší odpich na spevnených povrchoch. TRIGGER 1 GLIDE ZONE Klasické pútko prvej generácie pre ľahké nacvaknutie a vycvaknutie. TRIGGER 1 V2 PÚTKO Klasické, individuálne nastaviteľné pútko pre jednoduché nacvaknutie a vycvaknutie. HLINÍK HTS Extrémne stabilný a odolný s veľmi dlhou životnosťou. FLEX TIP SHORT Presné použitie palice a dokonalá opora na prakticky každom teréne. POWER GRIP PAD Optimálna opora na spevnených povrchoch. Z vulkanizovaného materiálu. Konštrukcia: Vario Rukoväť: Trigger 1 (Glide Zone) Pútko: Trigger 1 (Nordic) Segmenty: dvojdielne Priemer trubky: 16 | 14 mm Materiál rúrky: Aluminium (HTS 5.5) Horný diel: Aluminium (HTS 5.5) Dolný diel: Aluminium (HTS 5.5) Aretačný systém: Super Lock Tanieriky: Nordic Walking Hrot: Flex Tip (Short) Gummipuffer: Power Grip Pad Technológia : Trigger Typ aktivity : Nordic Walking Počet dielov : 2 Priemer : 16 mm Pohlavie : Unisex Dĺžka v zloženom stave : 97 cm Priemer : 14 mm Materiál : Hliník Farba : Červená Dĺžka : 100 - 130 cm Nastaviteľná veľkosť : Áno Krajina pôvodu : Česko Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black/Neon Red/Dark Anthracite/White Technológia : Super Lock Farba : Biela Hmotnosť : 218 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Spin Black/Neon Red/Dark Anthracite/White , Leki khumbu dark anthracite-white-bright red 110 – 145 cm (4028173262434)

FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red S Motokrosový dres

FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red S Motokrosový dres
Detail

Vysokovýkonný, kvalitný motokrosový dresPoskytuje funkcie a vlastnosti potrebné na motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Na podporu týchto jazdcov bolo vytvorených 180 pretekárskych odevov. Základom tohto dresu je tkanina odvádzajúca vlhkosť a panely zo sieťoviny, ktoré vás udržia v chlade, suchu a pohodlí.Technické údajeTkanina odvádza pot od tela, aby ste zostali v suchuLátka poskytuje mäkké a ľahké prispôsobeniePanely zo sieťoviny zvyšujú priedušnosť a prúdenie vzduchuSieťovaný golier a manžety rukávov zlepšujú prispôsobenie a pohodlieGrafické panely pre bohaté a živé farbyDizajn predĺženého chrbta udržuje dres zastrčený v nohaviciachMateriály100 % polyesterStarostlivosťPerte v práčke na jemnom programe a nízkej teplote vody.Tmavé farby perte oddelene.Používajte jemný čistiaci prostriedok.Sušte naplocho.Nebieliť.Nežehliť.Nečistite na sucho. Farba: Červená Sezóna: Jar;Jeseň;Zima;Leto Špecifikácia materiálu: Polyester Veľkosť: S Materiál: Polyester Vrchná vrstva: Polyester Pohlavie: Muži Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Typ Produktu: Dres Navrhnuté v: USA Krajina pôvodu: Vietnam (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red S Motokrosový dres , Leki griffin s lady, white-black, 8 (4028173814381)

FOX Flexair Merino 6" Sock Fluorescent Red S/M

FOX Flexair Merino 6" Sock Fluorescent Red S/M
Detail

Keď viete, že idete naplno, chcete, aby vaše nohy zostali v pohodlí celý deň. 6'' Flexair Merino Socks sú ľahké a priedušné ponožky, ktoré 100 % plnia svoju úlohu. Kompresná klenba zvyšuje komfort, rovnako ako konštrukcia špičky s plochým stehom, ktorá eliminuje odieranie a podráždenie počas jazdy. Vďaka zvršku z rebrovaného úpletu držia ponožky na mieste. Vlastnosti Sieťované zóny poskytujú zvýšenú priedušnosť Kompresná podpora klenby pre vynikajúce prispôsobenie a pohodlie Zvršok z rebrovaného úpletu Konštrukcia špičky s plochým stehom ponúka lepší komfort Materiál : Polyester Špecifikácia materiálu : Elastan Materiál : Elastan Vybrať veľkosť : S Veková skupina : Dospelý Typ : Mid Socks Materiál : Vlna Merino Vybrať veľkosť : M Špecifikácia materiálu : Vlna Merino Pohlavie : Muži Špecifikácia materiálu : Polyamid Krajina pôvodu : Taiwan Materiál : Polyamid Farba podľa výrobcu : Fluorescent Red Veľkosť : S/M Farba : Červená Špecifikácia materiálu : Polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX Flexair Merino 6" Sock Fluorescent Red S/M , Leki hot shot s, black-red-silver-anthracite (sptlek0237nad)

Leki Khumbu Black/White/Neon Red 110 - 145 cm

Leki Khumbu Black/White/Neon Red 110 - 145 cm
Detail

Trekingové palice ponúkajú bohatú výbavu. K dispozícií budete mať komfortné držadlá AERGON CORTEC, systém Speed Lock + pre čo najjednoduchšie nastavenie dĺžky a ľahké rúrky z vysokopevnostného hliníka. Poteší vás extrémne rýchle nastavenie a super stabilné, extrémne odolné prevedenie. Palice prinášajú dokonalú oporu na každom povrchu. Pohlavie : Unisex Dĺžka v zloženom stave : 71 cm Krajina pôvodu : Česko Veková skupina : Dospelý Farba : Biela Počet dielov : 3 Priemer : 14 mm Typ aktivity : Treking Farba : Čierna Hmotnosť : 270 g Farba : Šedá Farba podľa výrobcu : Black/White/Neon Red Dĺžka : 110 - 145 cm Materiál : Hliník Technológia : Speed Lock + Priemer : 16 mm Nastaviteľná veľkosť : Áno Priemer : 18 mm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Khumbu Black/White/Neon Red 110 - 145 cm , Leki banana-thermodrink, red-yellow (4028173246243)

Leki XTA Track dark anthracite-white-bright red (SPTlek0980nad)

Leki XTA Track dark anthracite-white-bright red (SPTlek0980nad)
Detail

Bežecké palice , pre mužov a ženy, materiál: hliník, rukoväť: PUR, s trigger systémom Každý bežkár potrebuje pri prejazde bielou stopou riadnu oporu. Bežecké palice od značky Leki sa stanú šikovným parťákom a skvele rozšíria vašu bežkársku výbavu. Siahnuť po nich môžete, ak potrebujete dĺžku 120 cm. Sú vyhotovené z hliníka, ktorý je obľúbený pre vysokú odolnosť. Vydržia aj drsnejšie zaobchádzanie a pri ohnutí sa nezlomia. Na držadle paličiek Leki XTA Track dark anthracite-white-bright red nájdete pútko, vďaka ktorému ich bezpečne pripnete k rukavici. Dizajn palíc na bežky Leki bol vyvinutý na sezónu 2022/2023. Pri výbere paličiek sa možno riadiť tiež podľa hmotnosti paličiek, ktorá je pri tomto modeli 234 g. Podstatné prednosti bežeckých palíc Leki XTA Track dark anthracite-white-bright red Palice na bežkovanie vo vyhotovení pre mužov aj ženy Celková dĺžka palíc Leki je 120 cm Rukoväť: PUR Konštrukcia z hliníka s vysokou odolnosťou Môžete ich pútkom upnúť k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki XTA Track dark anthracite-white-bright red (SPTlek0980nad) , Leki spitfire lite s, neon yellow-blue-white (sptlek0267nad)

Leki Khumbu Dark Anthracite/White/Bright Red 110 - 145 cm

Leki Khumbu Dark Anthracite/White/Bright Red 110 - 145 cm
Detail

Vďaka odolnosti voči otrasom nie je zaťažované svalstvo, kĺby, ani väzy. Okrem toho je vybavená komfortnou rukoväťou Aergon CorTec a systémom nastavenia Speed Lock+ pre jednoduché a intuitívne nastavenie dĺžky. Ľahké a zároveň stabilné rúrky z hliníka predstavujú dokonalú kombináciu pre Váš budúci peší výlet! Grip - Aergon Ultraľahká trekingová rukoväť s osvedčeným komfortom a ergonomickými zónami uchopenia, ako aj integrovanou bezpečnostnou nastaviteľnou slučkou. Popruh - Lock Security Strap Soft 2.0 Nastaviteľný popruh s bezpečnostným uzáverom. Je ultraľahký, veľmi priedušný a ponúka maximálny komfort. Materiál shaftu - hliník Hliník HTS (Highest Treated Shaft) 6.5. Uzamykací systém - Speed Lock Plus Nastavovací systém certifikovaný TÜV Süd pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduché nastavenie a ponúka pevné uzamknutie. Trekking 2.0 košík Zabraňuje zaboreniu do mäkkých povrchov a chráni spodnú časť shaftu. Ľahko vymeniteľný pre rôzne podmienky bez akéhokoľvek náradia. Flex tip Robustný hrot, ktorý zaručuje presné použitie palice a perfektné držanie v takmer akomkoľvek teréne. VLASTNOSTI Aktivity: Treking / Hiking Veková skupina: Dospelí Pohlavie: Unisex Konštrukcia: Vario (plynule nastaviteľná) Segmenty: 3 Priemer segmentov: 18|16|14 mm Geometria shaftu: Bez ohybu Tvar shaftu: Valcový Rukoväť: Aergon Popruh: Lock Security Strap Soft 2.0 Materiál shaftu: Hliník (HTS 6.5) Horná časť shaftu: Hliník Stredná časť shaftu(1): Hliník Spodná časť shaftu: Hliník Uzamykací systém: Speed Lock plus Košík: Trekking 2.0 Hrot: Flex tip Dĺžka v zloženom stave : 71 cm Farba : Šedá Priemer : 14 mm Krajina pôvodu : Česko Dĺžka : 110 - 145 cm Typ aktivity : Treking Hmotnosť : 277 g Technológia : Speed Lock Plus Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Turistika Priemer : 18 mm Počet dielov : 3 Pohlavie : Unisex Materiál : Hliník Farba : Čierna Priemer : 16 mm Farba podľa výrobcu : Dark Anthracite/White/Bright Red Nastaviteľná veľkosť : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Khumbu Dark Anthracite/White/Bright Red 110 - 145 cm , Leki cross trail fx superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645)

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 7

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 7
Detail

Špičková rukavica na nordic walking s dômyselnými detailmi. Rôzne dlhé prsty sú strihané presne tak, aby ponúkali maximálnu ochranu pre každý prst. Vonkajšia časť rukavice je vyrobená z vysoko priedušného a prieťažného materiálu N-Mesh. Robustná plocha dlane z materiálu Amara SLT odvádza pot a stará sa o perfektný úchop. Takže aj pri nanajvýš intenzívnom použití palice máte všetko pevne v rukách. Vďaka systému Trigger Shark 2.0 ich v okamihu pripnete alebo odopnete od rukoväte tyče.DetailSystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky.Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov.Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia.Hlavný materiál: N-Mesh (83% Polyamid, 17% Elastan), Dlaň: Amara SLT (60% Polyamid, 40% Polyuretán) Krajina pôvodu : Česko Materiál : Elastan Materiál : Polyuretán Veľkosť : 7 Farba podľa výrobcu : Black/Red/White Sezóna : Leto Materiál : Polyamid Technológia : Shark System Typ rukavíc : Half Fingers Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Unisex Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 7 , Leki guide premium marine-white (sptlek1188nad)

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 10

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 10
Detail

Špičková rukavica na nordic walking s dômyselnými detailmi. Rôzne dlhé prsty sú strihané presne tak, aby ponúkali maximálnu ochranu pre každý prst. Vonkajšia časť rukavice je vyrobená z vysoko priedušného a prieťažného materiálu N-Mesh. Robustná plocha dlane z materiálu Amara SLT odvádza pot a stará sa o perfektný úchop. Takže aj pri nanajvýš intenzívnom použití palice máte všetko pevne v rukách. Vďaka systému Trigger Shark 2.0 ich v okamihu pripnete alebo odopnete od rukoväte tyče.DetailSystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky.Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov.Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia.Hlavný materiál: N-Mesh (83% Polyamid, 17% Elastan), Dlaň: Amara SLT (60% Polyamid, 40% Polyuretán) Materiál : Polyuretán Materiál : Polyamid Sezóna : Leto Farba : Čierna Typ rukavíc : Half Fingers Krajina pôvodu : Česko Materiál : Elastan Technológia : Shark System Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Unisex Farba podľa výrobcu : Black/Red/White Veľkosť : 10 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 10 , Leki cross soft, black-white (sptlek0320nad)

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 6

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 6
Detail

Špičková rukavica na nordic walking s dômyselnými detailmi. Rôzne dlhé prsty sú strihané presne tak, aby ponúkali maximálnu ochranu pre každý prst. Vonkajšia časť rukavice je vyrobená z vysoko priedušného a prieťažného materiálu N-Mesh. Robustná plocha dlane z materiálu Amara SLT odvádza pot a stará sa o perfektný úchop. Takže aj pri nanajvýš intenzívnom použití palice máte všetko pevne v rukách. Vďaka systému Trigger Shark 2.0 ich v okamihu pripnete alebo odopnete od rukoväte tyče.DetailSystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky.Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov.Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia.Hlavný materiál: N-Mesh (83% Polyamid, 17% Elastan), Dlaň: Amara SLT (60% Polyamid, 40% Polyuretán) Typ rukavíc : Half Fingers Sezóna : Leto Materiál : Polyuretán Materiál : Elastan Veková skupina : Dospelý Materiál : Polyamid Technológia : Shark System Krajina pôvodu : Česko Farba : Čierna Veľkosť : 6 Farba podľa výrobcu : Black/Red/White Pohlavie : Unisex (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 6 , Leki xta base black-white (sptlek0971nad)

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 9

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 9
Detail

Špičková rukavica na nordic walking s dômyselnými detailmi. Rôzne dlhé prsty sú strihané presne tak, aby ponúkali maximálnu ochranu pre každý prst. Vonkajšia časť rukavice je vyrobená z vysoko priedušného a prieťažného materiálu N-Mesh. Robustná plocha dlane z materiálu Amara SLT odvádza pot a stará sa o perfektný úchop. Takže aj pri nanajvýš intenzívnom použití palice máte všetko pevne v rukách. Vďaka systému Trigger Shark 2.0 ich v okamihu pripnete alebo odopnete od rukoväte tyče.DetailSystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky.Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov.Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia.Hlavný materiál: N-Mesh (83% Polyamid, 17% Elastan), Dlaň: Amara SLT (60% Polyamid, 40% Polyuretán) Veková skupina : Dospelý Technológia : Shark System Farba podľa výrobcu : Black/Red/White Krajina pôvodu : Česko Pohlavie : Unisex Veľkosť : 9 Farba : Čierna Materiál : Elastan Materiál : Polyamid Sezóna : Leto Typ rukavíc : Half Fingers Materiál : Polyuretán (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 9 , Leki patrol vario s denimblue-white 110 – 140 cm (4028173259595)

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 8

Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 8
Detail

Špičková rukavica na nordic walking s dômyselnými detailmi. Rôzne dlhé prsty sú strihané presne tak, aby ponúkali maximálnu ochranu pre každý prst. Vonkajšia časť rukavice je vyrobená z vysoko priedušného a prieťažného materiálu N-Mesh. Robustná plocha dlane z materiálu Amara SLT odvádza pot a stará sa o perfektný úchop. Takže aj pri nanajvýš intenzívnom použití palice máte všetko pevne v rukách. Vďaka systému Trigger Shark 2.0 ich v okamihu pripnete alebo odopnete od rukoväte tyče.DetailSystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Širší strih pre pohodlie pri nosení a neustále teplé ruky.Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov.Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia.Hlavný materiál: N-Mesh (83% Polyamid, 17% Elastan), Dlaň: Amara SLT (60% Polyamid, 40% Polyuretán) Farba : Čierna Materiál : Elastan Typ rukavíc : Half Fingers Pohlavie : Unisex Veľkosť : 8 Farba podľa výrobcu : Black/Red/White Krajina pôvodu : Česko Technológia : Shark System Materiál : Polyamid Veková skupina : Dospelý Sezóna : Leto Materiál : Polyuretán (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Rukavice Nordic Breeze Shark Short Black/Red/White 8 , Leki max junior black-lime-white (sptlek1115nad)

FOX Ranger Gloves Fluorescent Red XL

FOX Ranger Gloves Fluorescent Red XL
Detail

Rukavice Ranger sú známe tým, že ponúkajú výkon a kvalitu, ktorá sa zvyčajne vyskytuje iba v oveľa drahších rukaviciach. Každoročne najpredávanejšie, tieto všestranné rukavice na horské bicykle fungujú dobre v takmer každej disciplíne. Rukavice Ranger naďalej stanovujú štandardy pre výkon, strih a hodnotu v cenovo dostupných a skvele vyzerajúcich MTB rukaviciach. Vlastnosti Kompresne tvarovaná manžeta pre bezpečné uchytenie Absorpčný mikro-semišový palec Vodivé vlákna na ukazováku a palci pre kompatibilitu s dotykovou obrazovkou Sieťotlač Zapínanie na zápästí na suchý zips Farba podľa výrobcu : Fluorescent Red Veľkosť : XL Séria : Ranger Krajina pôvodu : Vietnam Pohlavie : Unisex Veková skupina : Dospelý Farba : Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX Ranger Gloves Fluorescent Red XL , Leki rider, pink-white-green-lilac (sptlek0251nad)

FOX Ranger Gloves Fluorescent Red 2XL

FOX Ranger Gloves Fluorescent Red 2XL
Detail

Rukavice Ranger sú známe tým, že ponúkajú výkon a kvalitu, ktorá sa zvyčajne vyskytuje iba v oveľa drahších rukaviciach. Každoročne najpredávanejšie, tieto všestranné rukavice na horské bicykle fungujú dobre v takmer každej disciplíne. Rukavice Ranger naďalej stanovujú štandardy pre výkon, strih a hodnotu v cenovo dostupných a skvele vyzerajúcich MTB rukaviciach. Vlastnosti Kompresne tvarovaná manžeta pre bezpečné uchytenie Absorpčný mikro-semišový palec Vodivé vlákna na ukazováku a palci pre kompatibilitu s dotykovou obrazovkou Sieťotlač Zapínanie na zápästí na suchý zips Farba podľa výrobcu : Fluorescent Red Séria : Ranger Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Vietnam Farba : Červená Veľkosť : 2XL Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX Ranger Gloves Fluorescent Red 2XL , Leki xta 5.5, black-neonyellow-white (sptlek0621nad)

Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)

Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, s dĺžkou 105 cm, detské, hliníkové Kvalitné lyžiarske palice vám zaistia nevyhnutnú oporu na každom svahu. Majú variabilnú dĺžku, v istom si rozmedzí ich môžete nastaviť podľa potreby. Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm boli vyrobené z hliníka, vďaka ktorému sú veľmi pevné. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol využitý Pa. Svojimi vlastnosťami sú tieto lyžiarske palice vhodné pre detských lyžiarov. Boli špeciálne vyrobené pre sezónu 2020/2021. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete vo všetkých smeroch spoľahnúť. Kľúčové parametre lyžiarskych palíc Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm Detské lyžiarske palice Palice Leki majú nastaviteľnú dĺžku Držadlá: Pa Boli vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto palíc na lyžovanie je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636) , Leki xta base jr., black-white (sptlek0260nad)

Leki Khumbu dark anthracite-white-bright red 110 – 145 cm (4028173262434)

Leki Khumbu dark anthracite-white-bright red 110 – 145 cm (4028173262434)
Detail

Palice trekingové, hliníkové, maximálna dĺžka 145cm, teleskopické, hmotnosť páru 554g Trekingové palice Leki Khumbu vám zabezpečia perfektnú oporu pri vašich výstupoch a túrach. Vyrobené sú z hliníka a vybavené ergonomickou rukoväťou Aergon. Dĺžku palíc je možné nastaviť v rozmedzí 110 – 145 cm, a to vďaka mechanizmu Speed Lock Plus, ktorý umožní rýchle nastavenie dĺžky. Turistické palice sú vybavené aj tanierikom Trekking Teller 2.0, ktorý zabraňuje zapadnutiu do snehu či blata, a hrotom Flex Tip. Ten zaručí bodovo presné nasadenie palíc a perfektnú stabilitu. Teleskopické palice Leki Khumbu vám poskytnú skutočne znamenitú oporu.Kľúčové vlastnosti palíc Leki Khumbu dark anthracite-white-bright red 110 – 145 cmPalice určené na výstupy a túryVyrobené z hliníkaVybavené ergonomickou rukoväťou AergonDĺžku palíc je možné nastaviť v rozmedzí 110 – 145 cmMechanizmus Speed Lock Plus umožní rýchle nastavenie dĺžkyLeki Khumbu disponujú tanierikom Trekking Teller 2.0 a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Khumbu dark anthracite-white-bright red 110 – 145 cm (4028173262434) , Leki xta base jr. black-white (sptlek0960nad)

Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy S Prilba

Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy S Prilba
Detail

Prilba SM5 je výsledkom viac ako piatich rokov intenzívneho štúdia, vývoja a testovania. Preskúmali sme každý možný aspekt, aby sme vytvorili prilbu, ktorá je bezpečná a premyslene navrhnutá tak, aby poskytovala optimálnu ochranu a pohodlie. Táto ľahká prilba má tepelne vstrekovanú škrupinu obsahujúcu špeciálnu polymérovú zmes vylepšenú o rôzne stupne hrúbky, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala optimálnu kombináciu ochrany proti nárazu a nízkej hmotnosti, zatiaľ čo vložka EPS s piatimi hustotami zaisťuje správnu hustotu v správnej oblasti pre lepšiu absorpciu nárazov. Medzi ďalšie kľúčové konštrukčné prvky patrí upravená vyvýšená oblasť s polstrovaním na efektívne zníženie síl prenášaných na kľúčnu kosť a patentovaný systém uvoľnenia priezoru, ktorý zaisťuje uvoľnenie priezoru správnym, vopred určeným množstvom sily, bez ohľadu na uhol dopadu. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Systém núdzového uvoľnenia umožňuje bezpečné a jednoduché odstránenie lícnych vypchávok, kým je prilba stále nasadená, zatiaľ čo 3D tvarovaná pena zaisťuje pohodlie jazdca. Odnímateľná komfortná vložka s antibakteriálnou tkaninou Silverplus® pre vynikajúci odvod vlhkosti a účinne odvádza pot od pokožky. Antimikrobiálna vložka je odnímateľná a prateľná. Hydratačné kanáliky sú integrované do lícnych vankúšikov prilby pre pohodlie a výkon. Mäkký textilný popruh na brade má 26 mm a je širší ako certifikačné požiadavky pre optimálnu bezpečnosť a pohodlie jazdca. D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú pevné a bezpečné uchytenie. KONŠTRUKCIA Ľahká vonkajšia škrupina je vyrobená z technologicky vyspelého nárazuvzdorného termoplastu v dvoch veľkostiach. Vnútorný a vonkajší povrch sú navrhnuté tak, aby minimalizovali účinky šikmých nárazov. Vnútorná vložka s viacnásobnou hustotou zaisťuje správnu hustotu v správnej oblasti pre lepšiu absorpciu nárazov. Patentovaný systém uvoľnenia priezoru zaisťuje uvoľnenie priezoru správnym, vopred určeným množstvom sily, bez ohľadu na uhol dopadu. Maximálne vetranie a vysoká úroveň výmeny tepla vďaka viacnásobným prívodom a odvodom vzduchu. Priezor bol navrhnutý tak, aby nasmeroval vzduch do otvorov pre lepšie prúdenie vzduchu. Bočné časti škrupín s mäkkou penou EPS zabraňujú poškodeniu kľúčnej kosti v prípade nárazu. OCHRANA D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú pevné a bezpečné uchytenie. Veľkosť Medium váži 1260 g (ECE) a 1380 g (DOT). Prilba SM5 je v súlade s certifikáciou DOT a homologáciou ECE pre použitie na celom svete. Odnímateľný interiér : Áno Homologizácia : ECE Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Príprava pre Intercom : Nie Farba podľa výrobcu : Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy Materiál : Soft textile Séria : SM5 Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Taliansko Systém upínania : Dvojitý D-krúžok Farba : Červená Materiál : High Impact Polymer Veľkosti vonkajšej škrupiny : 2 Materiál : Resistant Thermoplastic Veľkosť : S Veková skupina : Dospelý Slnečná clona : Áno Vetranie : Áno Hlavný priezor : Nie Materiál : Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Pohlavie : Muži Farba : Čierna Pinlock : Nie Homologizácia : DOT Farba : Žltá Materiál : Silverplus (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy S Prilba , Leki xta 5.5 black-white-neonyellow (sptlek0989nad)

FOX V1 Lean Fluorescent Red M Prilba

FOX V1 Lean Fluorescent Red M Prilba
Detail

Dokonale všestranná, základná moto prilba navrhnutá tak, aby poskytovala jazdcom vynikajúce pohodlie a bezpečnosť. Vyrobená z ľahkého vstrekovaného polykarbonátu a škrupiny ABS, zaisťuje odolnosť bez kompromisov na hmotnosti. Kľúčové vlastnosti Odnímateľná a umývateľná podšívka a lícne vypchávky: Udržiavanie vašej prilby sviežej a čistej je ľahké vďaka odnímateľnej a umývateľnej komfortnej vložke a lícnym vypchávkam. Polstrovaná EVA brada: Navrhnutá na zvýšenie zážitku z jazdy. Systém Airflow: Zaisťuje optimálne prúdenie vďaka 7 prívodom a 4 odvodom vzduchu, počas jazdy tak zostanete v pohodlí. Ochranný systém MIPS: Viacsmerový systém ochrany pri náraze (MIPS) pridáva ďalšiu vrstvu bezpečnosti znížením rotačných síl počas nárazov. Nastaviteľný priezor: Obsahuje odlamovacie bočné skrutky, čo umožňuje jednoduché prispôsobenie a zvýšenú ochranu. Odnímateľný kryt úst: Vychutnajte si prispôsobiteľné pohodlie a ochranu pomocou odnímateľného krytu v oblasti úst. Bezpečnostné certifikácie: Táto prilba spĺňa prísne certifikácie ECE 22.06 a DOT a poskytuje vám pokoj na duši s vedomím, že spĺňa vysoké bezpečnostné štandardy. Navrhnuté v: USA Odnímateľný interiér: Áno Pohlavie: Unisex Séria: V1 Lean Vetranie: Áno Technológia: Mips;Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Použitie: Motocross Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Farba: Červená Materiál: Expandovaná polystyrénová pena (EPS);ABS;Etylénvinylacetát (EVA) Systém upínania: Dvojitý D-krúžok Veľkosť: M Hmotnosť: 1240 g Veková skupina: Dospelý Slnečná clona: Nie Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX V1 Lean Fluorescent Red M Prilba , Leki cc 450 brightblue-black-white (sptlek1007nad)

FOX Pawtector CE Fluorescent Red XL Rukavice

FOX Pawtector CE Fluorescent Red XL Rukavice
Detail

Flexibilné motokrosové rukavice s TPR ochranouRukavice Pawtector nastavujú štandard pre odolnosť, všestrannosť a spoľahlivosť. Strečové materiály s priamym vstrekovaním TPR spájajú pevnosť a mobilitu, zatiaľ čo dvojvrstvová dlaň s EVA penou pridáva ďalšiu úroveň odolnosti a ochrany.Technické údajeKompresne tvarovaná neoprénová manžeta so zapínaním na suchý zips pre bezpečné uchytenieDvojvrstvová perforovaná dlaň AX Suede s EVA penou pre dodatočnú ochranuPokrytie hornej časti ruky a kĺbov s priamym vstrekovaním TPRKliny prstov zo strečovej sieťoviny zvyšujú prúdenie vzduchu a obratnosťSilikónová potlač na končekoch prstov pre lepšie uchopenie páčkyCERTIFIKOVANÁ ÚROVEŇ 1 CE - EN 13594:2015Materiály52 % polyamidový nylon, 20 % neoprén, 9 % polyvinylchlorid, 9 % polyuretán, 6 % elastan, 4 % polyesterStarostlivosťPrať v práčke na jemnom programe pri nízkej teplote.Pred praním zatvorte suchý zips.Sušiť na plocho.Nebieliť.Nežehliť.Nečistite na sucho. Špecifikácia materiálu: Polyuretán;Neoprén;Polyester;Polyamide Nylon;PVC (Polyvinylchlorid);Elastan Sezóna: Zima;Leto;Jar;Jeseň Materiál: Neoprén;Polyester;Polyamide Nylon;PVC (Polyvinylchlorid);Polyuretán;Elastan Krajina pôvodu: Vietnam Veľkosť: XL Typ Produktu: Rukavice Farba: Červená;Čierna Pohlavie: Muži Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX Pawtector CE Fluorescent Red XL Rukavice , Leki neolite airfoil black-neongreen-white (sptlek1057nad)

FOX V1 Lean Fluorescent Red L Prilba

FOX V1 Lean Fluorescent Red L Prilba
Detail

Dokonale všestranná, základná moto prilba navrhnutá tak, aby poskytovala jazdcom vynikajúce pohodlie a bezpečnosť. Vyrobená z ľahkého vstrekovaného polykarbonátu a škrupiny ABS, zaisťuje odolnosť bez kompromisov na hmotnosti. Kľúčové vlastnosti Odnímateľná a umývateľná podšívka a lícne vypchávky: Udržiavanie vašej prilby sviežej a čistej je ľahké vďaka odnímateľnej a umývateľnej komfortnej vložke a lícnym vypchávkam. Polstrovaná EVA brada: Navrhnutá na zvýšenie zážitku z jazdy. Systém Airflow: Zaisťuje optimálne prúdenie vďaka 7 prívodom a 4 odvodom vzduchu, počas jazdy tak zostanete v pohodlí. Ochranný systém MIPS: Viacsmerový systém ochrany pri náraze (MIPS) pridáva ďalšiu vrstvu bezpečnosti znížením rotačných síl počas nárazov. Nastaviteľný priezor: Obsahuje odlamovacie bočné skrutky, čo umožňuje jednoduché prispôsobenie a zvýšenú ochranu. Odnímateľný kryt úst: Vychutnajte si prispôsobiteľné pohodlie a ochranu pomocou odnímateľného krytu v oblasti úst. Bezpečnostné certifikácie: Táto prilba spĺňa prísne certifikácie ECE 22.06 a DOT a poskytuje vám pokoj na duši s vedomím, že spĺňa vysoké bezpečnostné štandardy. Systém upínania: Dvojitý D-krúžok Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Hmotnosť: 1340 g Materiál: Etylénvinylacetát (EVA);Expandovaná polystyrénová pena (EPS);ABS Technológia: Mips;Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Veľkosť: L Slnečná clona: Nie Farba: Červená Použitie: Motocross Krajina pôvodu: Čína Navrhnuté v: USA Séria: V1 Lean Odnímateľný interiér: Áno Vetranie: Áno Pohlavie: Unisex (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX V1 Lean Fluorescent Red L Prilba , Leki pitch back denimblue-brightblue-white (sptlek1065nad)

FOX V1 Lean Fluorescent Red XL Prilba

FOX V1 Lean Fluorescent Red XL Prilba
Detail

Dokonale všestranná, základná moto prilba navrhnutá tak, aby poskytovala jazdcom vynikajúce pohodlie a bezpečnosť. Vyrobená z ľahkého vstrekovaného polykarbonátu a škrupiny ABS, zaisťuje odolnosť bez kompromisov na hmotnosti. Kľúčové vlastnosti Odnímateľná a umývateľná podšívka a lícne vypchávky: Udržiavanie vašej prilby sviežej a čistej je ľahké vďaka odnímateľnej a umývateľnej komfortnej vložke a lícnym vypchávkam. Polstrovaná EVA brada: Navrhnutá na zvýšenie zážitku z jazdy. Systém Airflow: Zaisťuje optimálne prúdenie vďaka 7 prívodom a 4 odvodom vzduchu, počas jazdy tak zostanete v pohodlí. Ochranný systém MIPS: Viacsmerový systém ochrany pri náraze (MIPS) pridáva ďalšiu vrstvu bezpečnosti znížením rotačných síl počas nárazov. Nastaviteľný priezor: Obsahuje odlamovacie bočné skrutky, čo umožňuje jednoduché prispôsobenie a zvýšenú ochranu. Odnímateľný kryt úst: Vychutnajte si prispôsobiteľné pohodlie a ochranu pomocou odnímateľného krytu v oblasti úst. Bezpečnostné certifikácie: Táto prilba spĺňa prísne certifikácie ECE 22.06 a DOT a poskytuje vám pokoj na duši s vedomím, že spĺňa vysoké bezpečnostné štandardy. Navrhnuté v: USA Séria: V1 Lean Veľkosť: XL Vetranie: Áno Homologizácia: Áno Odnímateľný interiér: Áno Pohlavie: Unisex Technológia: Mips;Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Farba: Červená Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Materiál: ABS;Etylénvinylacetát (EVA);Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Slnečná clona: Nie Použitie: Motocross Systém upínania: Dvojitý D-krúžok Špecifikácia materiálu: Expandovaná polystyrénová pena (EPS);ABS Veková skupina: Dospelý Hmotnosť: 1450 g Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX V1 Lean Fluorescent Red XL Prilba , Leki cc 450 neonyellow-black-white (sptlek0998nad)

Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy L Prilba

Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy L Prilba
Detail

Prilba SM5 je výsledkom viac ako piatich rokov intenzívneho štúdia, vývoja a testovania. Preskúmali sme každý možný aspekt, aby sme vytvorili prilbu, ktorá je bezpečná a premyslene navrhnutá tak, aby poskytovala optimálnu ochranu a pohodlie. Táto ľahká prilba má tepelne vstrekovanú škrupinu obsahujúcu špeciálnu polymérovú zmes vylepšenú o rôzne stupne hrúbky, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala optimálnu kombináciu ochrany proti nárazu a nízkej hmotnosti, zatiaľ čo vložka EPS s piatimi hustotami zaisťuje správnu hustotu v správnej oblasti pre lepšiu absorpciu nárazov. Medzi ďalšie kľúčové konštrukčné prvky patrí upravená vyvýšená oblasť s polstrovaním na efektívne zníženie síl prenášaných na kľúčnu kosť a patentovaný systém uvoľnenia priezoru, ktorý zaisťuje uvoľnenie priezoru správnym, vopred určeným množstvom sily, bez ohľadu na uhol dopadu. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Systém núdzového uvoľnenia umožňuje bezpečné a jednoduché odstránenie lícnych vypchávok, kým je prilba stále nasadená, zatiaľ čo 3D tvarovaná pena zaisťuje pohodlie jazdca. Odnímateľná komfortná vložka s antibakteriálnou tkaninou Silverplus® pre vynikajúci odvod vlhkosti a účinne odvádza pot od pokožky. Antimikrobiálna vložka je odnímateľná a prateľná. Hydratačné kanáliky sú integrované do lícnych vankúšikov prilby pre pohodlie a výkon. Mäkký textilný popruh na brade má 26 mm a je širší ako certifikačné požiadavky pre optimálnu bezpečnosť a pohodlie jazdca. D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú pevné a bezpečné uchytenie. KONŠTRUKCIA Ľahká vonkajšia škrupina je vyrobená z technologicky vyspelého nárazuvzdorného termoplastu v dvoch veľkostiach. Vnútorný a vonkajší povrch sú navrhnuté tak, aby minimalizovali účinky šikmých nárazov. Vnútorná vložka s viacnásobnou hustotou zaisťuje správnu hustotu v správnej oblasti pre lepšiu absorpciu nárazov. Patentovaný systém uvoľnenia priezoru zaisťuje uvoľnenie priezoru správnym, vopred určeným množstvom sily, bez ohľadu na uhol dopadu. Maximálne vetranie a vysoká úroveň výmeny tepla vďaka viacnásobným prívodom a odvodom vzduchu. Priezor bol navrhnutý tak, aby nasmeroval vzduch do otvorov pre lepšie prúdenie vzduchu. Bočné časti škrupín s mäkkou penou EPS zabraňujú poškodeniu kľúčnej kosti v prípade nárazu. OCHRANA D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú pevné a bezpečné uchytenie. Veľkosť Medium váži 1260 g (ECE) a 1380 g (DOT). Prilba SM5 je v súlade s certifikáciou DOT a homologáciou ECE pre použitie na celom svete. Krajina pôvodu : Čína Materiál : Soft textile Odnímateľný interiér : Áno Vetranie : Áno Homologizácia : DOT Farba : Červená Príprava pre Intercom : Nie Farba podľa výrobcu : Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy Farba : Žltá Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Pinlock : Nie Hlavný priezor : Nie Materiál : High Impact Polymer Veľkosť : L Veková skupina : Dospelý Homologizácia : ECE Pohlavie : Muži Séria : SM5 Navrhnuté v : Taliansko Veľkosti vonkajšej škrupiny : 2 Materiál : Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Systém upínania : Dvojitý D-krúžok Farba : Čierna Materiál : Resistant Thermoplastic Materiál : Silverplus Slnečná clona : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy L Prilba , Leki passion smokegreen-white-dark anthracite (sptlek1340nad)

Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy XL Prilba

Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy XL Prilba
Detail

Prilba SM5 je výsledkom viac ako piatich rokov intenzívneho štúdia, vývoja a testovania. Preskúmali sme každý možný aspekt, aby sme vytvorili prilbu, ktorá je bezpečná a premyslene navrhnutá tak, aby poskytovala optimálnu ochranu a pohodlie. Táto ľahká prilba má tepelne vstrekovanú škrupinu obsahujúcu špeciálnu polymérovú zmes vylepšenú o rôzne stupne hrúbky, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala optimálnu kombináciu ochrany proti nárazu a nízkej hmotnosti, zatiaľ čo vložka EPS s piatimi hustotami zaisťuje správnu hustotu v správnej oblasti pre lepšiu absorpciu nárazov. Medzi ďalšie kľúčové konštrukčné prvky patrí upravená vyvýšená oblasť s polstrovaním na efektívne zníženie síl prenášaných na kľúčnu kosť a patentovaný systém uvoľnenia priezoru, ktorý zaisťuje uvoľnenie priezoru správnym, vopred určeným množstvom sily, bez ohľadu na uhol dopadu. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Systém núdzového uvoľnenia umožňuje bezpečné a jednoduché odstránenie lícnych vypchávok, kým je prilba stále nasadená, zatiaľ čo 3D tvarovaná pena zaisťuje pohodlie jazdca. Odnímateľná komfortná vložka s antibakteriálnou tkaninou Silverplus® pre vynikajúci odvod vlhkosti a účinne odvádza pot od pokožky. Antimikrobiálna vložka je odnímateľná a prateľná. Hydratačné kanáliky sú integrované do lícnych vankúšikov prilby pre pohodlie a výkon. Mäkký textilný popruh na brade má 26 mm a je širší ako certifikačné požiadavky pre optimálnu bezpečnosť a pohodlie jazdca. D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú pevné a bezpečné uchytenie. KONŠTRUKCIA Ľahká vonkajšia škrupina je vyrobená z technologicky vyspelého nárazuvzdorného termoplastu v dvoch veľkostiach. Vnútorný a vonkajší povrch sú navrhnuté tak, aby minimalizovali účinky šikmých nárazov. Vnútorná vložka s viacnásobnou hustotou zaisťuje správnu hustotu v správnej oblasti pre lepšiu absorpciu nárazov. Patentovaný systém uvoľnenia priezoru zaisťuje uvoľnenie priezoru správnym, vopred určeným množstvom sily, bez ohľadu na uhol dopadu. Maximálne vetranie a vysoká úroveň výmeny tepla vďaka viacnásobným prívodom a odvodom vzduchu. Priezor bol navrhnutý tak, aby nasmeroval vzduch do otvorov pre lepšie prúdenie vzduchu. Bočné časti škrupín s mäkkou penou EPS zabraňujú poškodeniu kľúčnej kosti v prípade nárazu. OCHRANA D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú pevné a bezpečné uchytenie. Veľkosť Medium váži 1260 g (ECE) a 1380 g (DOT). Prilba SM5 je v súlade s certifikáciou DOT a homologáciou ECE pre použitie na celom svete. Farba podľa výrobcu : Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy Farba : Červená Pohlavie : Muži Materiál : Resistant Thermoplastic Vetranie : Áno Materiál : Silverplus Navrhnuté v : Taliansko Slnečná clona : Áno Farba : Čierna Príprava pre Intercom : Nie Krajina pôvodu : Čína Materiál : High Impact Polymer Pinlock : Nie Hlavný priezor : Nie Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Veľkosť : XL Séria : SM5 Odnímateľný interiér : Áno Systém upínania : Dvojitý D-krúžok Homologizácia : ECE Materiál : Soft textile Farba : Žltá Veľkosti vonkajšej škrupiny : 2 Homologizácia : DOT Veková skupina : Dospelý Materiál : Expandovaná polystyrénová pena (EPS) (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars S-M5 Solar Flare Helmet Black/Red Fluorescent/Yellow Fluorescent/Glossy XL Prilba , Leki response dark anthracite-black-white (sptlek1334nad)

FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red L Prilba

FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red L Prilba
Detail

Prilba V1 Nitro poskytuje celý rad vylepšených prvkov na zlepšenie bezpečnosti jazdca, prispôsobenia a pohodlia, vďaka čomu je jednou z najkonkurencieschopnejších, najuniverzálnejších prilieb základnej úrovne na trhu. Technické údaje Spĺňa US DOT a nové certifikácie EU ECE 22.06 a DOT Vybavená viacsmerným systémom ochrany proti nárazu (Mips) Mips pridáva vrstvu s nízkym trením medzi prilbu a hlavu Vložka EPS s dvojitou hustotou je navrhnutá tak, aby chránila rozložením síl nárazu na širšiu plochu 4 škrupiny a 6 veľkostí EPS pre presné prispôsobenie (dospelí a mládež) 7 prívodov a 4 odvody vzduchu pre optimálnu ventiláciu Nastaviteľný priezor Prispôsobiteľné lícne vypchávky Dostupná súprava do chladného počasia (predáva sa samostatne) Ľahký vstrekovaný polykarbonát a konštrukcia ABS škrupiny Odnímateľná a prateľná pohodlná vložka a lícne vypchávky Odnímateľný kryt úst a polstrovaná EVA brada Oceľový D-krúžok na zapínanie pod bradou Homologizácia: ECE 22.06 Farba: Čierna;Červená Technológia: Mips;Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Pohlavie: Unisex Materiál: Expandovaná polystyrénová pena (EPS);Polyester;ABS Odnímateľný interiér: Áno Vetranie: Áno Hmotnosť: 1340 g Použitie: Motocross Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Veľkosť: L Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red L Prilba

FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red XL Prilba

FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red XL Prilba
Detail

Prilba V1 Nitro poskytuje celý rad vylepšených prvkov na zlepšenie bezpečnosti jazdca, prispôsobenia a pohodlia, vďaka čomu je jednou z najkonkurencieschopnejších, najuniverzálnejších prilieb základnej úrovne na trhu. Technické údaje Spĺňa US DOT a nové certifikácie EU ECE 22.06 a DOT Vybavená viacsmerným systémom ochrany proti nárazu (Mips) Mips pridáva vrstvu s nízkym trením medzi prilbu a hlavu Vložka EPS s dvojitou hustotou je navrhnutá tak, aby chránila rozložením síl nárazu na širšiu plochu 4 škrupiny a 6 veľkostí EPS pre presné prispôsobenie (dospelí a mládež) 7 prívodov a 4 odvody vzduchu pre optimálnu ventiláciu Nastaviteľný priezor Prispôsobiteľné lícne vypchávky Dostupná súprava do chladného počasia (predáva sa samostatne) Ľahký vstrekovaný polykarbonát a konštrukcia ABS škrupiny Odnímateľná a prateľná pohodlná vložka a lícne vypchávky Odnímateľný kryt úst a polstrovaná EVA brada Oceľový D-krúžok na zapínanie pod bradou Veľkosť: XL Krajina pôvodu: Čína Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Veková skupina: Dospelý Homologizácia: ECE 22.06 Materiál: ABS;Expandovaná polystyrénová pena (EPS);Polyester Odnímateľný interiér: Áno Technológia: Expandovaná polystyrénová pena (EPS);Mips Farba: Čierna;Červená Vetranie: Áno Pohlavie: Unisex Hmotnosť: 1440 g Použitie: Motocross (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red XL Prilba

FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red M Prilba

FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red M Prilba
Detail

Prilba V1 Nitro poskytuje celý rad vylepšených prvkov na zlepšenie bezpečnosti jazdca, prispôsobenia a pohodlia, vďaka čomu je jednou z najkonkurencieschopnejších, najuniverzálnejších prilieb základnej úrovne na trhu. Technické údaje Spĺňa US DOT a nové certifikácie EU ECE 22.06 a DOT Vybavená viacsmerným systémom ochrany proti nárazu (Mips) Mips pridáva vrstvu s nízkym trením medzi prilbu a hlavu Vložka EPS s dvojitou hustotou je navrhnutá tak, aby chránila rozložením síl nárazu na širšiu plochu 4 škrupiny a 6 veľkostí EPS pre presné prispôsobenie (dospelí a mládež) 7 prívodov a 4 odvody vzduchu pre optimálnu ventiláciu Nastaviteľný priezor Prispôsobiteľné lícne vypchávky Dostupná súprava do chladného počasia (predáva sa samostatne) Ľahký vstrekovaný polykarbonát a konštrukcia ABS škrupiny Odnímateľná a prateľná pohodlná vložka a lícne vypchávky Odnímateľný kryt úst a polstrovaná EVA brada Oceľový D-krúžok na zapínanie pod bradou Krajina pôvodu: Čína Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Veková skupina: Dospelý Veľkosť: M Pohlavie: Unisex Homologizácia: ECE 22.06 Hmotnosť: 1240 g Odnímateľný interiér: Áno Vetranie: Áno Farba: Čierna;Červená Materiál: Polyester;Expandovaná polystyrénová pena (EPS);ABS Technológia: Expandovaná polystyrénová pena (EPS);Mips Použitie: Motocross (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX V1 Nitro Helmet Fluorescent Red M Prilba

FOX Airspace Dkay Mirrored Lens Goggles Fluorescent Red

FOX Airspace Dkay Mirrored Lens Goggles Fluorescent Red
Detail

Okuliare Airspace Dkay si požičiavajú funkcie od profesionálnych okuliarov Vue, čo vedie k zlepšeniu ventilácie, periférneho videnia a pohodlia. Tieto pretekárske okuliare majú väčšie zorné pole a vylepšené uhly rámu. Trojvrstvová tvárová pena tiež poskytuje pohodlie vpredu a v strede absorbuje pot počas jazdy, výmena šošoviek je hračka vďaka kompatibilite systému Variable Lens System (VLS), ktorý vám umožňuje ľahko upgradovať šošovky. Tieto okuliare sa dodávajú s dodatočným čírym zorníkom a priložené vrecko na okuliare pomáha udržiavať vaše okuliare čisté a chránené, keď ich nepoužívate. Vlastnosti Úplne nový dizajn ponúka najlepší výhľad vo svojej triede pre bezkonkurenčné periférne videnie prostredníctvom zväčšeného vonkajšieho rámu a vylepšeného uhla rámu Dizajn Variable Lens System (VLS) umožňuje prenos štandardných a vstrekovaných šošoviek v rovnakom ráme Bezpečné uchytenie, aby sa prach a nečistoty nedostali dnu 3-vrstvová tvárová pena s fleecovou podšívkou poskytuje vynikajúcu absorpciu potu Šošovka Lexan ponúka UV ochranu 6-pinový systém uchytenia udržuje šošovku bezpečne pripevnenú k rámu 45 mm protišmykový silikónový popruh zlepšuje priľnavosť na prilbe Príprava na strhávačky Súčasťou balenia je obal na okuliare z mikrovlákna Zrkadlová Lexan šošovka Vrátane prídavnej číre šošovky Chránič nosa možno odstrániť Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Čína Farba rámu : Červená Veková skupina : Dospelý Veľkosť : UNI Farba podľa výrobcu : Fluorescent Red Variant : Fluorescent Red Farba rámu (podľa výrobcu) : Fluorescent Red Polarizované : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX Airspace Dkay Mirrored Lens Goggles Fluorescent Red

FOX V1 Race Spec Fluorescent Red M Prilba

FOX V1 Race Spec Fluorescent Red M Prilba
Detail

Špičková voľba pre jazdcov, ktorí hľadajú perfektnú kombináciu bezpečnosti, pohodlia a výkonu. Táto prilba, vyrobená s precíznou pozornosťou k detailu, je skonštruovaná tak, aby spĺňala požiadavky serióznych športovcov. Kľúčové vlastnosti Ľahká konštrukcia: Prilba sa môže pochváliť ľahkým vstrekovaným polykarbonátom a ABS škrupinou, čo zaisťuje odolnosť bez pridania zbytočnej hmotnosti. Vložka EPS s dvojitou hustotou: Poskytuje vynikajúcu absorpciu nárazov a zvyšuje celkovú bezpečnosť. Ochranný systém MIPS: Táto prilba výrazne znižuje rotačné sily pri nárazoch a ponúka pokročilú ochranu. Optimálna ventilácia: Zaisťuje optimálne prúdenie vďaka 7 prívodom a 4 odvodom vzduchu, počas jazdy tak zostanete v pohodlí. Nastaviteľný priezor: Obsahuje odlamovacie bočné skrutky pre jednoduché prispôsobenie a zvýšenú ochranu. Odnímateľná a umývateľná vložka a lícne vypchávky: Udržujte prilbu sviežu a čistú. Prispôsobiteľné lícne vypchávky: Zvyšujú pohodlie a stabilitu. Kovový D-krúžok na bradovom popruhu: Ponúka bezpečné a spoľahlivé uchytenie. Odnímateľný kryt úst a polstrovaná EVA brada: Prispôsobte si pohodlie a ochranu. Bezpečnostná certifikácia: Prilba spĺňa prísne certifikačné normy EU ECE 22.06 a zaisťuje, že budete jazdiť s istotou a pokojom v duši. Materiál: Etylénvinylacetát (EVA);Expandovaná polystyrénová pena (EPS);ABS Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Použitie: Motocross Hmotnosť: 1240 g Veľkosť: M Farba: Červená Technológia: Mips;Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Veková skupina: Dospelý Homologizácia: ECE 22.06 Krajina pôvodu: Čína Slnečná clona: Nie Systém upínania: Dvojitý D-krúžok Odnímateľný interiér: Áno Séria: V1 Race Spec Pohlavie: Unisex Vetranie: Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX V1 Race Spec Fluorescent Red M Prilba

FOX V1 Race Spec Fluorescent Red XL Prilba

FOX V1 Race Spec Fluorescent Red XL Prilba
Detail

Špičková voľba pre jazdcov, ktorí hľadajú perfektnú kombináciu bezpečnosti, pohodlia a výkonu. Táto prilba, vyrobená s precíznou pozornosťou k detailu, je skonštruovaná tak, aby spĺňala požiadavky serióznych športovcov. Kľúčové vlastnosti Ľahká konštrukcia: Prilba sa môže pochváliť ľahkým vstrekovaným polykarbonátom a ABS škrupinou, čo zaisťuje odolnosť bez pridania zbytočnej hmotnosti. Vložka EPS s dvojitou hustotou: Poskytuje vynikajúcu absorpciu nárazov a zvyšuje celkovú bezpečnosť. Ochranný systém MIPS: Táto prilba výrazne znižuje rotačné sily pri nárazoch a ponúka pokročilú ochranu. Optimálna ventilácia: Zaisťuje optimálne prúdenie vďaka 7 prívodom a 4 odvodom vzduchu, počas jazdy tak zostanete v pohodlí. Nastaviteľný priezor: Obsahuje odlamovacie bočné skrutky pre jednoduché prispôsobenie a zvýšenú ochranu. Odnímateľná a umývateľná vložka a lícne vypchávky: Udržujte prilbu sviežu a čistú. Prispôsobiteľné lícne vypchávky: Zvyšujú pohodlie a stabilitu. Kovový D-krúžok na bradovom popruhu: Ponúka bezpečné a spoľahlivé uchytenie. Odnímateľný kryt úst a polstrovaná EVA brada: Prispôsobte si pohodlie a ochranu. Bezpečnostná certifikácia: Prilba spĺňa prísne certifikačné normy EU ECE 22.06 a zaisťuje, že budete jazdiť s istotou a pokojom v duši. Séria: V1 Race Spec Odnímateľný interiér: Áno Veľkosť: XL Vetranie: Áno Pohlavie: Unisex Krajina pôvodu: Čína Systém upínania: Dvojitý D-krúžok Technológia: Mips;Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Homologizácia: ECE 22.06 Materiál: Expandovaná polystyrénová pena (EPS);ABS;Etylénvinylacetát (EVA) Slnečná clona: Nie Použitie: Motocross Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Farba: Červená Veková skupina: Dospelý Hmotnosť: 1500 g (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX V1 Race Spec Fluorescent Red XL Prilba

Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645)

Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645)
Detail

Palice karbónové, maximálna dĺžka 130cm, skladacie, hmotnosť páru 203g Palice Leki Cross Trail FX Superlite vám zaistia perfektnú oporu pri vašich výstupoch a túrach. Ideálne sú na rýchlu chôdzu po horách. Vyrobené sú z karbónu a opatrené koncipovanou rukoväťou Cross Shark, ktorá kombinuje výhody trekingovej rukoväti a na trailový beh. Rukoväť disponuje širokým pútkom z priedušného materiálu a prináša pevné obopnutie ruky. Dĺžku palíc je možné nastaviť v rozmedzí 110 – 130 cm, a tovďaka mechanizmu Speed Lock 2 Plus, ktorý umožní rýchle nastavenie dĺžky. Palice sú vybavené aj tanierikom Trail Running, ktorý ponúka optimálny švihový pohyb, a hrotom TrailTip. Ten zaručí perfektnú stabilitu. Palice Leki Cross Trail FX Superlite vám poskytnú skutočne znamenitú oporu.Kľúčové vlastnosti palíc Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cmPalice určené na výstupy a túryIdeálne na rýchlu chôdzu po horáchVyrobené z karbónuVybavené koncipovanou rukoväťou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645)

FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red M Motokrosový dres

FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red M Motokrosový dres
Detail

180 Nitro Jersey poskytuje náležitosti potrebné pre motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Na podporu týchto jazdcov bolo vytvorených 180 pretekárskych odevov. Základom 180 Jersey je tkanina odvádzajúca vlhkosť a panely zo sieťoviny, ktoré vás udržia v chlade, suchu a pohodlí. Technické údaje Tkanina odvádzajúca vlhkosť poskytuje mäkký a ľahký strih a zároveň odvádza pot od tela, aby ste zostali v suchu Panely zo sieťoviny zvyšujú priedušnosť a prúdenie vzduchu Sieťovaný golier a manžety rukávov zlepšujú prispôsobenie a pohodlie Farbené alebo sublimované grafické panely pre bohaté a živé farby Drop-tail dizajn udržuje dres zastrčený v nohaviciach Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe. Tmavé farby perte oddelene. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Vrchná vrstva: Polyester Sezóna: Jar;Jeseň;Zima;Leto Špecifikácia materiálu: Polyester Materiál: Polyester Typ Produktu: Dres Veľkosť: M Farba: Červená Pohlavie: Muži Krajina pôvodu: Vietnam Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red M Motokrosový dres

FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red L Motokrosový dres

FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red L Motokrosový dres
Detail

180 Nitro Jersey poskytuje náležitosti potrebné pre motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Na podporu týchto jazdcov bolo vytvorených 180 pretekárskych odevov. Základom 180 Jersey je tkanina odvádzajúca vlhkosť a panely zo sieťoviny, ktoré vás udržia v chlade, suchu a pohodlí. Technické údaje Tkanina odvádzajúca vlhkosť poskytuje mäkký a ľahký strih a zároveň odvádza pot od tela, aby ste zostali v suchu Panely zo sieťoviny zvyšujú priedušnosť a prúdenie vzduchu Sieťovaný golier a manžety rukávov zlepšujú prispôsobenie a pohodlie Farbené alebo sublimované grafické panely pre bohaté a živé farby Drop-tail dizajn udržuje dres zastrčený v nohaviciach Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe. Tmavé farby perte oddelene. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Sezóna: Jeseň;Leto;Zima;Jar Veľkosť: L Farba: Červená Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Muži Vrchná vrstva: Polyester Špecifikácia materiálu: Polyester Krajina pôvodu: Vietnam Materiál: Polyester Typ Produktu: Dres (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red L Motokrosový dres

FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red XL Motokrosový dres

FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red XL Motokrosový dres
Detail

180 Nitro Jersey poskytuje náležitosti potrebné pre motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Na podporu týchto jazdcov bolo vytvorených 180 pretekárskych odevov. Základom 180 Jersey je tkanina odvádzajúca vlhkosť a panely zo sieťoviny, ktoré vás udržia v chlade, suchu a pohodlí. Technické údaje Tkanina odvádzajúca vlhkosť poskytuje mäkký a ľahký strih a zároveň odvádza pot od tela, aby ste zostali v suchu Panely zo sieťoviny zvyšujú priedušnosť a prúdenie vzduchu Sieťovaný golier a manžety rukávov zlepšujú prispôsobenie a pohodlie Farbené alebo sublimované grafické panely pre bohaté a živé farby Drop-tail dizajn udržuje dres zastrčený v nohaviciach Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe. Tmavé farby perte oddelene. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Materiál: Polyester Vrchná vrstva: Polyester Typ Produktu: Dres Špecifikácia materiálu: Polyester Sezóna: Jar;Leto;Jeseň;Zima Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Farba: Červená Pohlavie: Muži Veľkosť: XL Krajina pôvodu: Vietnam (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Nitro Jersey Fluorescent Red XL Motokrosový dres

FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 30 Motokrosové nohavice

FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 30 Motokrosové nohavice
Detail

Skvelé motokrosové nohavice Nohavice 180 Nitro poskytujú náležitosti potrebné pre motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Pretekárske oblečenie 180 bolo vytvorené na podporu dirt bike jazdcov. Kľúčové vlastnosti Prispôsobený strih pre lepšie uchytenie na bicykli Kožené panely na kolenách pre zvýšenú odolnosť Strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu Technické údaje Konštrukcia Rider Attack Position (RAP) pre lepšie ergonomické uchytenie na bicykli Kožené panely na kolenách odolné voči teplu a oderu zvyšujú odolnosť voči chráničom a bicyklu TruMotion celoplošné strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu 600D poly telo pre odolný a dlhotrvajúci vzhľad Farbená a sublimovaná látka hlavného tela s prémiovou sieťotlačou grafiky Vrátane bedrových chráničov Materiály Shell: 79 % polyester, 15 % polyamidový nylon, 5 % hovädzia koža, 1 % elastan Podšívka: 100 % polyester Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho v tieni. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Pohlavie: Muži Krajina pôvodu: Vietnam Veľkosť: 30 Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Veková skupina: Dospelý Vrchná vrstva: Koža;Elastan;Polyamid;Polyester Materiál: Elastan;Polyamid;Polyester;Koža Špecifikácia materiálu: Elastan;Polyamid;Polyester;Koža Sezóna: Jar;Zima;Jeseň;Leto Typ Produktu: Nohavice Farba: Červená;Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 30 Motokrosové nohavice

FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 32 Motokrosové nohavice

FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 32 Motokrosové nohavice
Detail

Skvelé motokrosové nohavice Nohavice 180 Nitro poskytujú náležitosti potrebné pre motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Pretekárske oblečenie 180 bolo vytvorené na podporu dirt bike jazdcov. Kľúčové vlastnosti Prispôsobený strih pre lepšie uchytenie na bicykli Kožené panely na kolenách pre zvýšenú odolnosť Strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu Technické údaje Konštrukcia Rider Attack Position (RAP) pre lepšie ergonomické uchytenie na bicykli Kožené panely na kolenách odolné voči teplu a oderu zvyšujú odolnosť voči chráničom a bicyklu TruMotion celoplošné strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu 600D poly telo pre odolný a dlhotrvajúci vzhľad Farbená a sublimovaná látka hlavného tela s prémiovou sieťotlačou grafiky Vrátane bedrových chráničov Materiály Shell: 79 % polyester, 15 % polyamidový nylon, 5 % hovädzia koža, 1 % elastan Podšívka: 100 % polyester Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho v tieni. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Vrchná vrstva: Koža;Polyamid;Elastan;Polyester Farba: Čierna;Červená Materiál: Polyester;Elastan;Polyamid;Koža Špecifikácia materiálu: Koža;Polyester;Elastan;Polyamid Typ Produktu: Nohavice Sezóna: Jeseň;Leto;Zima;Jar Veľkosť: 32 Krajina pôvodu: Vietnam Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 32 Motokrosové nohavice

FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 34 Motokrosové nohavice

FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 34 Motokrosové nohavice
Detail

Skvelé motokrosové nohavice Nohavice 180 Nitro poskytujú náležitosti potrebné pre motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Pretekárske oblečenie 180 bolo vytvorené na podporu dirt bike jazdcov. Kľúčové vlastnosti Prispôsobený strih pre lepšie uchytenie na bicykli Kožené panely na kolenách pre zvýšenú odolnosť Strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu Technické údaje Konštrukcia Rider Attack Position (RAP) pre lepšie ergonomické uchytenie na bicykli Kožené panely na kolenách odolné voči teplu a oderu zvyšujú odolnosť voči chráničom a bicyklu TruMotion celoplošné strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu 600D poly telo pre odolný a dlhotrvajúci vzhľad Farbená a sublimovaná látka hlavného tela s prémiovou sieťotlačou grafiky Vrátane bedrových chráničov Materiály Shell: 79 % polyester, 15 % polyamidový nylon, 5 % hovädzia koža, 1 % elastan Podšívka: 100 % polyester Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho v tieni. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Krajina pôvodu: Vietnam Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Muži Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Veľkosť: 34 Sezóna: Jar;Jeseň;Leto;Zima Špecifikácia materiálu: Koža;Polyamid;Polyester;Elastan Vrchná vrstva: Polyamid;Elastan;Polyester;Koža Materiál: Polyamid;Polyester;Elastan;Koža Farba: Červená;Čierna Typ Produktu: Nohavice (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 34 Motokrosové nohavice

FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 38 Motokrosové nohavice

FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 38 Motokrosové nohavice
Detail

Skvelé motokrosové nohavice Nohavice 180 Nitro poskytujú náležitosti potrebné pre motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Pretekárske oblečenie 180 bolo vytvorené na podporu dirt bike jazdcov. Kľúčové vlastnosti Prispôsobený strih pre lepšie uchytenie na bicykli Kožené panely na kolenách pre zvýšenú odolnosť Strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu Technické údaje Konštrukcia Rider Attack Position (RAP) pre lepšie ergonomické uchytenie na bicykli Kožené panely na kolenách odolné voči teplu a oderu zvyšujú odolnosť voči chráničom a bicyklu TruMotion celoplošné strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu 600D poly telo pre odolný a dlhotrvajúci vzhľad Farbená a sublimovaná látka hlavného tela s prémiovou sieťotlačou grafiky Vrátane bedrových chráničov Materiály Shell: 79 % polyester, 15 % polyamidový nylon, 5 % hovädzia koža, 1 % elastan Podšívka: 100 % polyester Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho v tieni. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Špecifikácia materiálu: Elastan;Koža;Polyamid;Polyester Vrchná vrstva: Koža;Polyester;Polyamid;Elastan Materiál: Koža;Polyamid;Polyester;Elastan Sezóna: Jeseň;Zima;Jar;Leto Farba: Červená;Čierna Typ Produktu: Nohavice Pohlavie: Muži Veľkosť: 38 Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Krajina pôvodu: Vietnam Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Nitro Pant Fluorescent Red 38 Motokrosové nohavice

FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red M Motokrosový dres

FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red M Motokrosový dres
Detail

Vysokovýkonný, kvalitný motokrosový dres Poskytuje funkcie a vlastnosti potrebné na motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Na podporu týchto jazdcov bolo vytvorených 180 pretekárskych odevov. Základom tohto dresu je tkanina odvádzajúca vlhkosť a panely zo sieťoviny, ktoré vás udržia v chlade, suchu a pohodlí. Technické údaje Tkanina odvádza pot od tela, aby ste zostali v suchu Látka poskytuje mäkké a ľahké prispôsobenie Panely zo sieťoviny zvyšujú priedušnosť a prúdenie vzduchu Sieťovaný golier a manžety rukávov zlepšujú prispôsobenie a pohodlie Grafické panely pre bohaté a živé farby Dizajn predĺženého chrbta udržuje dres zastrčený v nohaviciach Materiály 100 % polyester Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe a nízkej teplote vody. Tmavé farby perte oddelene. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Krajina pôvodu: Vietnam Navrhnuté v: USA Sezóna: Zima;Leto;Jeseň;Jar Veľkosť: M Veková skupina: Dospelý Vrchná vrstva: Polyester Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Pohlavie: Muži Materiál: Polyester Typ Produktu: Dres Farba: Červená Špecifikácia materiálu: Polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red M Motokrosový dres

FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 32 Motokrosové nohavice

FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 32 Motokrosové nohavice
Detail

Navrhnuté pre jazdcov, ktorí vyžadujú výkon a odolnosť vo svojom vybavení. Tieto nohavice kombinujú špičkovú technológiu s elegantným dizajnom, vďaka čomu sú vynikajúcou voľbou pre každého športového nadšenca. Kľúčové vlastnosti Odolná konštrukcia: Tieto nohavice vyrobené z vysoko kvalitného 600D polyesteru ponúkajú výnimočnú odolnosť a dlhotrvajúci výkon. Konštrukcia Rider Attack Position (RAP): Konštrukcia RAP zaisťuje presné prispôsobenie a pohodlie v útočnej pozícii jazdca, poskytuje lepšiu mobilitu a flexibilitu. Kožené kolenné panely odolné voči teplu a oderu: Tieto strategicky umiestnené kožené panely ponúkajú vynikajúcu odolnosť voči teplu a oderu, čím zaisťujú vašu ochranu a dlhú životnosť nohavíc. Tkané panely TruMotion: Tieto strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu a presné prispôsobenie, čo umožňuje plný rozsah pohybu počas intenzívnych jázd. Panely pre skvelú ventiláciu: Strategicky umiestnené ventilačné panely zlepšujú prúdenie vzduchu a udržujú vás v pohode počas vašej jazdy. Nastaviteľný systém v páse: Zaisťuje bezpečné a prispôsobené uchytenie, takže sa môžete sústrediť na jazdu bez rozptyľovania. Krajina pôvodu: Vietnam Sezóna: Zima;Leto;Jar;Jeseň Navrhnuté v: USA Typ Produktu: Nohavice Špecifikácia materiálu: Koža;Polyester;Elastan;Nylon Materiál: Polyester;Elastan;Koža;Nylon Vrchná vrstva: Polyester;Elastan;Koža;Nylon Veľkosť: 32 Farba: Červená Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Muži Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 32 Motokrosové nohavice

FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red XL Motokrosový dres

FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red XL Motokrosový dres
Detail

Vysokovýkonný, kvalitný motokrosový dres Poskytuje funkcie a vlastnosti potrebné na motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Na podporu týchto jazdcov bolo vytvorených 180 pretekárskych odevov. Základom tohto dresu je tkanina odvádzajúca vlhkosť a panely zo sieťoviny, ktoré vás udržia v chlade, suchu a pohodlí. Technické údaje Tkanina odvádza pot od tela, aby ste zostali v suchu Látka poskytuje mäkké a ľahké prispôsobenie Panely zo sieťoviny zvyšujú priedušnosť a prúdenie vzduchu Sieťovaný golier a manžety rukávov zlepšujú prispôsobenie a pohodlie Grafické panely pre bohaté a živé farby Dizajn predĺženého chrbta udržuje dres zastrčený v nohaviciach Materiály 100 % polyester Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe a nízkej teplote vody. Tmavé farby perte oddelene. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Sezóna: Zima;Leto;Jeseň;Jar Krajina pôvodu: Vietnam Veľkosť: XL Navrhnuté v: USA Špecifikácia materiálu: Polyester Vrchná vrstva: Polyester Typ Produktu: Dres Materiál: Polyester Pohlavie: Muži Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Farba: Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red XL Motokrosový dres

FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red L Motokrosový dres

FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red L Motokrosový dres
Detail

Vysokovýkonný, kvalitný motokrosový dres Poskytuje funkcie a vlastnosti potrebné na motokrosovú jazdu. Postúpiť v rebríčku od začiatočníka až po skúseného veterána nie je ľahká úloha. Na podporu týchto jazdcov bolo vytvorených 180 pretekárskych odevov. Základom tohto dresu je tkanina odvádzajúca vlhkosť a panely zo sieťoviny, ktoré vás udržia v chlade, suchu a pohodlí. Technické údaje Tkanina odvádza pot od tela, aby ste zostali v suchu Látka poskytuje mäkké a ľahké prispôsobenie Panely zo sieťoviny zvyšujú priedušnosť a prúdenie vzduchu Sieťovaný golier a manžety rukávov zlepšujú prispôsobenie a pohodlie Grafické panely pre bohaté a živé farby Dizajn predĺženého chrbta udržuje dres zastrčený v nohaviciach Materiály 100 % polyester Starostlivosť Perte v práčke na jemnom programe a nízkej teplote vody. Tmavé farby perte oddelene. Používajte jemný čistiaci prostriedok. Sušte naplocho. Nebieliť. Nežehliť. Nečistite na sucho. Materiál: Polyester Sezóna: Jar;Jeseň;Leto;Zima Farba: Červená Typ Produktu: Dres Pohlavie: Muži Veková skupina: Dospelý Špecifikácia materiálu: Polyester Veľkosť: L Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Vrchná vrstva: Polyester Navrhnuté v: USA Krajina pôvodu: Vietnam (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Lean Jersey Fluorescent Red L Motokrosový dres

FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 34 Motokrosové nohavice

FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 34 Motokrosové nohavice
Detail

Navrhnuté pre jazdcov, ktorí vyžadujú výkon a odolnosť vo svojom vybavení. Tieto nohavice kombinujú špičkovú technológiu s elegantným dizajnom, vďaka čomu sú vynikajúcou voľbou pre každého športového nadšenca. Kľúčové vlastnosti Odolná konštrukcia: Tieto nohavice vyrobené z vysoko kvalitného 600D polyesteru ponúkajú výnimočnú odolnosť a dlhotrvajúci výkon. Konštrukcia Rider Attack Position (RAP): Konštrukcia RAP zaisťuje presné prispôsobenie a pohodlie v útočnej pozícii jazdca, poskytuje lepšiu mobilitu a flexibilitu. Kožené kolenné panely odolné voči teplu a oderu: Tieto strategicky umiestnené kožené panely ponúkajú vynikajúcu odolnosť voči teplu a oderu, čím zaisťujú vašu ochranu a dlhú životnosť nohavíc. Tkané panely TruMotion: Tieto strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu a presné prispôsobenie, čo umožňuje plný rozsah pohybu počas intenzívnych jázd. Panely pre skvelú ventiláciu: Strategicky umiestnené ventilačné panely zlepšujú prúdenie vzduchu a udržujú vás v pohode počas vašej jazdy. Nastaviteľný systém v páse: Zaisťuje bezpečné a prispôsobené uchytenie, takže sa môžete sústrediť na jazdu bez rozptyľovania. Farba: Červená Materiál: Nylon;Elastan;Koža;Polyester Špecifikácia materiálu: Nylon;Elastan;Koža;Polyester Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Veľkosť: 34 Vrchná vrstva: Koža;Elastan;Polyester;Nylon Sezóna: Jar;Jeseň;Zima;Leto Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Muži Typ Produktu: Nohavice Navrhnuté v: USA Krajina pôvodu: Vietnam (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 34 Motokrosové nohavice

FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 30 Motokrosové nohavice

FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 30 Motokrosové nohavice
Detail

Navrhnuté pre jazdcov, ktorí vyžadujú výkon a odolnosť vo svojom vybavení. Tieto nohavice kombinujú špičkovú technológiu s elegantným dizajnom, vďaka čomu sú vynikajúcou voľbou pre každého športového nadšenca. Kľúčové vlastnosti Odolná konštrukcia: Tieto nohavice vyrobené z vysoko kvalitného 600D polyesteru ponúkajú výnimočnú odolnosť a dlhotrvajúci výkon. Konštrukcia Rider Attack Position (RAP): Konštrukcia RAP zaisťuje presné prispôsobenie a pohodlie v útočnej pozícii jazdca, poskytuje lepšiu mobilitu a flexibilitu. Kožené kolenné panely odolné voči teplu a oderu: Tieto strategicky umiestnené kožené panely ponúkajú vynikajúcu odolnosť voči teplu a oderu, čím zaisťujú vašu ochranu a dlhú životnosť nohavíc. Tkané panely TruMotion: Tieto strečové panely poskytujú bezkonkurenčnú mobilitu a presné prispôsobenie, čo umožňuje plný rozsah pohybu počas intenzívnych jázd. Panely pre skvelú ventiláciu: Strategicky umiestnené ventilačné panely zlepšujú prúdenie vzduchu a udržujú vás v pohode počas vašej jazdy. Nastaviteľný systém v páse: Zaisťuje bezpečné a prispôsobené uchytenie, takže sa môžete sústrediť na jazdu bez rozptyľovania. Vrchná vrstva: Polyester;Koža;Nylon;Elastan Farba podľa výrobcu: Fluorescent Red Materiál: Koža;Nylon;Elastan;Polyester Špecifikácia materiálu: Koža;Polyester;Nylon;Elastan Sezóna: Jar;Jeseň;Zima;Leto Pohlavie: Muži Veľkosť: 30 Farba: Červená Veková skupina: Dospelý Typ Produktu: Nohavice Krajina pôvodu: Vietnam Navrhnuté v: USA (muziker.com)

Podobné produkty ako FOX 180 Lean Pants Fluorescent Red 30 Motokrosové nohavice
Leki Airfoil 3D, black-fluorescent red-white (SPTlek0361nad), Leki Poles Passion white-fluorescent red-lightanthracite (SPTlek0883nad), Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue (SPTlek0375nad), Leki Racing Kids, neon red-black-white-yellow (SPTlek0196nad), Leki XTA Track dark anthracite-white-bright red (SPTlek0980nad), Leki Griffin S Lady, white-black (SPTlek0364nad), Leki Stella S Lady, white-black (SPTlek0645nad), Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636), Leki Khumbu dark anthracite-white-bright red 110 – 145 cm (4028173262434), Leki Griffin S Lady, white-black, 8 (4028173814381), Leki Hot Shot S, black-red-silver-anthracite (SPTlek0237nad), Leki Banana-Thermodrink, red-yellow (4028173246243), Leki Spitfire Lite S, neon yellow-blue-white (SPTlek0267nad), Leki Cross Trail FX Superlite white-bright red-black 110 – 130 cm (4028173260645), Leki Guide Premium marine-white (SPTlek1188nad), Leki Cross Soft, black-white (SPTlek0320nad), Leki XTA Base black-white (SPTlek0971nad), Leki Patrol Vario S denimblue-white 110 – 140 cm (4028173259595), Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad), Leki Rider, pink-white-green-lilac (SPTlek0251nad), Leki XTA 5.5, black-neonyellow-white (SPTlek0621nad), Leki XTA Base Jr., black-white (SPTlek0260nad), Leki XTA Base Jr. black-white (SPTlek0960nad), Leki XTA 5.5 black-white-neonyellow (SPTlek0989nad), Leki CC 450 brightblue-black-white (SPTlek1007nad), Leki Neolite Airfoil black-neongreen-white (SPTlek1057nad), Leki Pitch Back denimblue-brightblue-white (SPTlek1065nad), Leki CC 450 neonyellow-black-white (SPTlek0998nad), Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite (SPTlek1340nad), Leki Response dark anthracite-black-white (SPTlek1334nad)