Zjazdove palice leki giulia s 6436667

Produkt Zjazdove palice leki giulia s 6436667 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zjazdove palice leki giulia s 6436667 upraviť a produkt hľadať znova.

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice
Detail

S palicami Stella S majú dámy všetko pod kontrolou. Rukoväte a jemné pútka palíc sú tvarované pre anatómiu drobnejších dámskych rúk. Termomateriál pomáha udržovať prsty v teple aj pri nižších teplotách. So systémom Trigger S bleskurýchlo uvoľníte pútko od palice. To prispieva k bezpečnosti a je to tiež pohodlné. Vďaka vysoko pevnému hliníku je Artena S jednou z najľahších alpinistických palíc. Je to palica, na ktorú sa môžete spoľahnúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Trigger System Systém Trigger ponúka väčšiu mieru kontroly vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém a bezpečnostná poistka môže užívateľa ochrániť pred poranením. Všetky pútka a rukavice Trigger sú kompatibilné so všetkými palicami Trigger. Rukoväť: Trigger S SL Trigger S SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Vario Strap Perfektne strihané a individuálne nastaviteľné pútko. Umožňuje rýchle nacvaknutie a vycvaknutie z palice a zaisťuje maximálny komfort na snehu. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 5.5 Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Ice Tip (v rúrke) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Predovšetkým na ľadovom povrchu. Technológia: Trigger Nastaviteľná veľkosť: Nie Hmotnosť: 215 g Typ aktivity: Lyžovanie Modelový rok: 23/24 Farba: Biela Priemer: 16 mm Sezóna: Zima Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 215.0 Materiál: Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: White/Silver/Whitegold Dĺžka: 110 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice , Tempish giulia

Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice

Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice
Detail

Špičková pretekárska palica Venom SL 3D, ideálna na použitie pri slalomoch, z vysoko pevného hliníka HTS 6.5 a aramid-karbónu, je vybavená novým systémom rukoväte Trigger 3D Slalom. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu. Vďaka tomu sa môžete 100 % sústrediť na tempo. Ochranný hliníkový plášť v hornej časti zaisťuje dodatočné zosilnenie palice a minimalizuje riziko jej zlomenia pri kontakte s bránkovými tyčami. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník a karbón Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 a Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Aramid Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 135 cm Farba podľa výrobcu: Neonpink/Black/Neonyellow Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Nastaviteľná veľkosť: Nie Sezóna: Zima Priemer: 16 mm;14 mm Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 295.0 Hmotnosť: 295 g Modelový rok: 23/24 Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Farba: Ružová (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice , Brother - teleskopické palice s krokomerom, modré (8595054708962)

Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice
Detail

Tenké palice Guide Lite 2 z vysoko pevného hliníka sú univerzálne palice na lyžiarske túry do každého terénu. Palice Guide Lite 2, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú milovníkom lyžiarskych túr ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Hliník Technológia: Speed Lock 2 Plus Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 14 mm;16 mm Počet dielov: 2 Farba: Šedá;Čierna Hmotnosť: 263 g Krajina pôvodu: Česko Typ aktivity: Ski Touring Pohlavie: Unisex Dĺžka v zloženom stave: 96 cm Farba podľa výrobcu: Silvergrey/Petrol/Black Dĺžka: 110 - 145 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice , Polednice plešatá palice

Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice
Detail

S Helicon Lite ste pri túre na lyžiach alebo na snežniciach vždy na strane bezpečia. Rúrka z vysoko pevného hliníka vás odprevadí všade. Ľahký a spoľahlivý systém nastavenia Speed Lock + umožňuje rýchle a nekomplikované nastavenie dĺžky palice. Rukoväť Evocon Soft pohodlne padne do ruky a podporí vás pri výstupe aj zjazde. Pútko je možné ľahko upraviť na požadovanú dĺžku. Vďaka malej veľkosti balenia je možné palicu ľahko zložiť do batohu. Tanieriky na viazanie sú veľmi praktické. Vďaka tomu môžete postojačky pohodlne manipulovať s viazaním a zdvihákmi päty pri lyžiach na túry. HIGHLIGHTY Rukoväť: Evocon Všestranná multišportová rukoväť. Vďaka zaoblenej opornej ploche a bezpečnostnému nastaviteľnému pútku je vhodná na mnoho druhov športov. Pútko: Lock Security Strap Nylon Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Počet dielov: 2 Hmotnosť: 262 g Priemer: 16 mm;14 mm Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ produktu: Turistické palice Pohlavie: Unisex Technológia: Speed Lock Plus Typ aktivity: Ski Touring Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Česko Farba: Čierna Materiál: Hliník Dĺžka: 110 - 145 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Neonorange/Black Dĺžka v zloženom stave: 96 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice , Leki griffin s mitt (sptvodo252nad)

Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Stabilné a zároveň ľahké - trojdielna turistická palica Guide 3 vám ponúkne oporu na každej lyžiarskej túre. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka milovníkom túr ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2 je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom.HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Dĺžka v zloženom stave: 72 cm Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow/Dark Anthracite Hmotnosť: 302 g Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Technológia: Speed Lock 2 Plus Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ produktu: Turistické palice Pohlavie: Unisex Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Farba: Čierna Materiál: Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice , Tempish giulia black plus

Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Stabilné 2-dielne palice Guide 2 vyrobené z vysoko pevného hliníka sú univerzálne palice na lyžiarske túry do každého terénu. Sú vybavené novou rukoväťou Aergon Air, a tak milovníkom lyžiarskych túr ponúkajú ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je plne pogumovaný pre optimálnu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2 je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom.HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow/Dark Anthracite Dĺžka v zloženom stave: 100 cm Farba: Čierna Hmotnosť: 281 g Materiál: Hliník Veková skupina: Dospelý Počet dielov: 2 Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 16 mm;18 mm Pohlavie: Unisex Typ produktu: Turistické palice Typ aktivity: Ski Touring Technológia: Speed Lock 2 Plus (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice , Classic bežecké palice (sptrada131nad)

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice
Detail

Pred nezničiteľnými 18 milimetrovými rúrkami z vysoko pevného hliníka sa skloní každá slalomová palica. Nosná plocha Airfoil kvapkovitého tvaru zaisťuje optimálnu aerodynamiku, navyše, s novou rukoväťou Trigger 3D Slalom zakaždým nájdete dokonalú pozíciu. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré štvornásobne rozširuje spektrum uvoľňovania. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Tanierik: Racing | Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Oceľ (integrované do rúrky) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 306.0 Sezóna: Zima Priemer: 18 mm Krajina pôvodu: Čína Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 Farba: Červená Hmotnosť: 306 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Materiál: Hliník Farba podľa výrobcu: Bright Red/Black/Neonyellow Dĺžka: 120 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice , Kodiak bežecké palice (sptrada140nad)

Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice

Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice
Detail

Bernina Lite 2 je kompaktná dámska verzia a je vyrobená výhradne z vysoko pevného hliníka. Palice Bernina Lite 2, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Okrem chrbta rukoväte je rukoväť vyrobená z termopeny vo vzhľade korku. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 135 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ aktivity: Ski Touring Nastaviteľná veľkosť: Áno Materiál: Hliník Priemer: 14 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 251 g Technológia: Speed Lock 2 Plus Farba: Modrá Pohlavie: Unisex Počet dielov: 2 Veková skupina: Dospelý Dĺžka v zloženom stave: 91 cm Farba podľa výrobcu: Denimblue/Midnight Blue/Mint Dĺžka: 100 - 135 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice , Race bežecké palice (sptrada153nad)

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice
Detail

Skladacie, kompaktné a hmotnostne optimalizované – ideálne turistické palice do technického terénu, kde ľudia palice v náročných pasážach občas aj radi odložia. Kompaktnú dámsku verziu je možné použiť ako v zime na lyžiarske túry, tak v lete na náročné pešie túry. Za týmto účelom má špeciálnu karbónovú nadstavbu a v spodnej časti je vystužená robustným hliníkom. Je vybavená novým systémom Aergon Air Compact a ponúka tak ešte väčšie pohodlie a kontrolu. Vďaka systému Speed Lock 2 plus je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 120 cm, a to aj v rukaviciach. Zbalená veľkosť má iba 38 cm, takže možno palicu v strmších pasážach ľahko uložiť do batohu. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou fleecovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Skladací systém: ELD Systém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability. Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Farba: Modrá Hmotnosť: 262 g Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Mint Dĺžka: 100 - 120 cm Dĺžka v zloženom stave: 40 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice , Leki cerro s lady black (sptlek1106nad)

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice
Detail

Ľahká palica Carbon 14 3D sa skladá zo 100 % karbónu a je vybavená novým gripom Trigger 3D Slalom. Nový systém gripu Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, ale aj väčšie bezpečnostné rezervy kvôli inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré rozširuje uvoľňovacie rozpätie o štvornásobok. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger 3D Frame Strap Mesh Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Tanierik: Cobra Kompaktný vysokohorský tanierik pre skvelé dni strávené na svahu. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 cm Farba podľa výrobcu: Black/Dark Anthracite/Bright Red Krajina pôvodu: Čína Technológia: Trigger Typ aktivity: Lyžovanie Materiál: Uhlíkové vlákno Hmotnosť: 234 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Veková skupina: Dospelý Sezóna: Zima Farba: Čierna;Šedá Hmotnosť (g): 234.0 Priemer: 14 mm Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice , Leki fiona s lady mitt (sptvodo224nad)

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Haute Route 3 je trojdielny variant radu Haute Route. Palica zhotovená z vysoko pevného hliníka je vybavená pohodlnou rukoväťou Aergon. Kombinuje veľkú, ergonomickú opornú plochu na hlave rukoväte a vonkajší tvar bez hrán. V kombinácii s protišmykovým nástavcom máte plnú kontrolu v každej polohe úchopu. Pútko s funkciou nastavenia je možné prispôsobiť veľkosti ruky a pomáha šetriť sily pri výstupe. Prostredníctvom systému uzamykania Speed Lock plus je možné dĺžku bez problému a rýchlo nastaviť.HIGHLIGHTYRukoväť: AergonUltraľahká trekingová rukoväť bez hrán s osvedčenými komfortnými ergonomickými úchopovými zónami a integrovaným nastaviteľným bezpečnostným pútkom.Pútko: Lock Security Strap NylonNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Dark Red/Black Dĺžka v zloženom stave: 69 cm Hmotnosť: 305 g Materiál: Hliník Typ produktu: Turistické palice Priemer: 14 mm;18 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Technológia: Speed Lock Plus Pohlavie: Unisex Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice , Leki worldcup race downhill s (sptlek0483nad)

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice
Detail

Sherpa FX Carbon je skladacia palica, ktorú možno používať v lete aj v zime. Na tento účel disponuje obzvlášť robustnou štruktúrou karbónovej vrstvy. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte, ktorý je inak vyrobený z termopeny, je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Palica na lyžiarske túry je vybavená tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. Vydajte sa na ďalšie dobrodružstvo na lyžiarskych túrach!HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Hliník a karbónKarbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Skladací systém: ELDSystém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability.Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 130 cm Dĺžka v zloženom stave: 41 cm Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Bright Red Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 18 mm;16 mm;14 mm Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna;Modrá Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 272 g Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Typ aktivity: Ski Touring Krajina pôvodu: Česko (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice , Brother - skladacie palice lth133 (8595042741315)

Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice
Detail

Guide Lite 2 Carbon je ideálnou kombináciou ľahkej konštrukcie a pohodlia. Horná časť je vyrobená z vysoko pevného hliníka a spodná časť z vystuženého aramid-karbónu. Palice Guide Lite 2 Carbon, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú milovníkom lyžiarskych túr ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 105 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Tanierik na viazanie Contour spoľahlivo drží na všetkých povrchoch – vypáčenie hrotu palice tak patrí minulosti. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 a Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Aramid Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Contour Binding Touringový tanierik s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Poskytuje bezpečnú trakciu a stabilitu predovšetkým v prudko svahovitom teréne. Hroty Contour Tip Pohlavie: Unisex Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Krajina pôvodu: Česko Hmotnosť: 271 g Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna Priemer: 16 mm;14 mm Počet dielov: 2 Typ produktu: Turistické palice Typ aktivity: Ski Touring Dĺžka v zloženom stave: 104 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Neonyellow/Black Dĺžka: 105 - 150 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice , Leki griffin s lady, white-black (sptlek0364nad)

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vyšším pásom diskrétne vytvarujú vaše krivky. Predná časť z hladkého mikrovlákna vyhladí oblasť bruška a jemne ju stiahne. Zadoček lichotivo vytvaruje nariasený zvislý šev.Sťahovacie nohavičky Nohavičky so zvýšeným pásom Vhodné aj pre plné tvary MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom , Leki stella s lady, white-black (sptlek0645nad)

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vyšším pásom diskrétne vytvarujú vaše krivky. Predná časť z hladkého mikrovlákna vyhladí oblasť bruška a jemne ju stiahne. Zadoček lichotivo vytvaruje nariasený zvislý šev.Sťahovacie nohavičky Nohavičky so zvýšeným pásom Vhodné aj pre plné tvary MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom , Nils nw802 nordic walking palice (5907695582468)

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vyšším pásom diskrétne vytvarujú vaše krivky. Predná časť z hladkého mikrovlákna vyhladí oblasť bruška a jemne ju stiahne. Zadoček lichotivo vytvaruje nariasený zvislý šev.Sťahovacie nohavičky Nohavičky so zvýšeným pásom Vhodné aj pre plné tvary MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom , Nils nw603 nordic walking palice (5907695502831)

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia II s vyšším pásom diskrétne vytvarujú vaše krivky. Predná časť z hladkého mikrovlákna vyhladí oblasť bruška a jemne ju stiahne. Zadoček lichotivo vytvaruje nariasený zvislý šev.Sťahovacie nohavičky Nohavičky so zvýšeným pásom Vhodné aj pre plné tvary MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia II s vysokým pásom , Nils nw106 nordic walking palice (5907695581638)

Čierne lakované balerínky s otvorenou pätou Giulia

Čierne lakované balerínky s otvorenou pätou Giulia
Detail

Čierne lakované balerínky s otvorenou pätou Giulia (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Čierne lakované balerínky s otvorenou pätou Giulia , Nils nw-tk19 trekingové palice (5907695590333)

Čierne lakované balerínky s otvorenou pätou Giulia

Čierne lakované balerínky s otvorenou pätou Giulia
Detail

Čierne lakované balerínky s otvorenou pätou Giulia (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Čierne lakované balerínky s otvorenou pätou Giulia , Leki griffin s lady, white-black, 8 (4028173814381)

Leki Griffin S Mitt (SPTvodo252nad)

Leki Griffin S Mitt (SPTvodo252nad)
Detail

Lyžiarske rukavice pre ženy, Lyžiarske rukavice Leki Griffin S Mitt zaistia vašim rukám dokonalý tepelný komfort. Vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov, medzi ktoré patrí neoprén, 100 % useň Premium Goatskin a Softshell, sú ruky skutočne skvele chránené. K tomu prispeje aj izolácia Hyperloft, ktorá chráni ruky aj pri najnižších teplotách, zaručí absolútnu odolnosť proti vetru aperfektnú priedušnosť. Maximálny komfort a príjemné nosenie umožní taktiež dizajn Comfort Fit, ktorý disponuje mierne širším strihom a tesne priliehajúcim pásikom. K perfektnému pohodliu a teplu napomáha aj podšívka Micro Bemberg.Kľúčové vlastnosti lyžiarskych rukavíc Leki Griffin S MittLyžiarske rukavice Leki Griffin S Mitt sú vhodné pre mužov i ženyLeki pre dokonalý tepelný komfort a pohodlieGriffin sú vyrobené z materiálov neoprén, Premium Goatskin a SoftshellIzolácia Hyperloft chrániaca ruky aj pri najnižších teplotáchDizajn Comfort Fit s mierne širším strihom pre príjemné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Griffin S Mitt (SPTvodo252nad) , Leki spitfire lite s denimblue-aegeanblue-mustardyellow (sptlek1073nad)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Re.el toys alfa romeo giulia policie (8001059022014)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Siva alfa romeo giulia quadrifoglio biele (4260371082715)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Spokar home zmeták bez palice, sivá (8593534510869)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Spokar home zmeták bez palice, červená (8593534510852)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Spokar home zmeták bez palice, biela (8593534510876)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Merco, ried trekingové palice 1 pár (21011)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Merco belvedere trekingové palice 1 pár (20118)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Merco piculin trekingové palice 1 pár (14122)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Merco, scout trekingové palice 1 pár (36899)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia , Merco, nordic walking palice 1 pár (14124)

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.Sťahovacie nohavičky so zvýšeným pásom Okraje rezané laserom MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti Zosilnený bavlnený rozkrok (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia

Sťahovacie nohavičky Giulia
Detail

Sťahovacie nohavičky Giulia so zvýšeným pásom vyhladia bruško a krásne vymodelujú zadoček. Z hladkého materiálu a jemnej sieťoviny.MID CONTROL – stredný stupeň zoštíhlenia Okraje rezané laserom Zosilnený bavlnený rozkrok Kombinácia materiálov v prednej aj zadnej časti Šev do tvaru Y v zadnej časti (astratex.sk)

Podobné produkty ako Sťahovacie nohavičky Giulia

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia I

Podprsenka Giulia I
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia I z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia I

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II

Podprsenka Giulia II
Detail

Elegantná čipkovaná podprsenka Giulia II z dielne špecialistov z Astratexu. Nevystužené košíčky a obvod sú pre väčší komfort podložené mäkkou sieťovinou.Vhodné pre veľké prsia Nevystužené košíčky Klasické kostice Ramienka s dĺžkovou reguláciou vpredu Zadné zapínanie na dva háčiky s tromi polohami na stiahnutie (astratex.sk)

Podobné produkty ako Podprsenka Giulia II

Leki Fiona S Lady Mitt (SPTvodo224nad)

Leki Fiona S Lady Mitt (SPTvodo224nad)
Detail

Lyžiarske rukavice pre ženy, extra teplé, možnosť zopnutia rukavíc, trigger system, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Dámske lyžiarske rukavice Leki Fiona S Lady Mitt black zaistia vašim rukám dokonalý tepelný komfort. Vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov, medzi ktoré patrí predovšetkým veľmi kvalitná 100 % ovčia koža, sú ruky skutočne skvele chránené. K tomu prispeje aj izolácia umelými vláknami Primaloft, ktorá chráni ruky aj pri najnižších teplotách, zaručí absolútnu odolnosť proti vetru a perfektnú priedušnosť. Maximálny komfort umožní taktiež dizajn špeciálne vyvinutý pre ženské ruky Lady Comfort Fit, ktorý ponúka mierne širší strih. Štyri paralelné priestory pre prsty pritom podporujú držanie ruky. Kľúčové vlastnosti lyžiarskych rukavíc Leki Fiona S Lady Mitt blackDámske lyžiarske rukavice Leki Fiona S Lady MittLeki pre dokonalý tepelný komfort a pohodlieFiona S sú vyrobené z vysoko kvalitnej 100 % ovčej kožeIzolácia umelými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Fiona S Lady Mitt (SPTvodo224nad)

Leki Cerro S Lady black (SPTlek1106nad)

Leki Cerro S Lady black (SPTlek1106nad)
Detail

Lyžiarske rukavice pre ženy, extra teplé, Soft-tex membrána, možnosť zopnutia rukavíc, trigger system, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Cerro S Lady black sú potrebnou súčasťou výbavy pre všetkých milovníkov lyžovania, snowboardu a štýlu alpine. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska tepelného komfortu zaradili do kategórie extra teplé, a tak vaše ruky zostanú v teple aj v skutočnom mraze. Na tepelnom komforte má zásluhu materiál Primaloft a sú vylepšené membránou Soft-tex, zásluhou ktorej budú vaše ruky v suchu a teple. Sú zhotovené v klasickom, prstovom štýle. Ten si lyžiari obľúbili vďaka príjemnejšej manipulácii s predmetmi a palicami. Vyhotovenie Leki Cerro S Lady black je s membránou. Kľúčové znaky lyžiarskych rukavíc Leki Cerro S Lady black Lyžiarske rukavice sú nevyhnutnosťou pre lyžiarov či snowboardistov Ochránia vaše ruky pred zimou navzdory extrémnym podmienkam Soft - Tex membrána dokáže udržať ruky v suchu a teple Ide o klasický prstový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Cerro S Lady black (SPTlek1106nad)

Body Guess GIULIA dámske, biela farba, s polorolákom, V4RP09 K68D2

Body Guess GIULIA dámske, biela farba, s polorolákom, V4RP09 K68D2
Detail

Body z kolekcie Guess. Model vyrobený z pleteniny s potlačou. Model vyrobený z mäkkého a na dotyk príjemného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Body Guess GIULIA dámske, biela farba, s polorolákom, V4RP09 K68D2
Tempish Giulia, Brother - Teleskopické palice s krokomerom, modré (8595054708962), Polednice Plešatá palice, Leki Griffin S Mitt (SPTvodo252nad), Tempish Giulia Black Plus, Classic bežecké palice (SPTrada131nad), Kodiak bežecké palice (SPTrada140nad), Race bežecké palice (SPTrada153nad), Leki Cerro S Lady black (SPTlek1106nad), Leki Fiona S Lady Mitt (SPTvodo224nad), Leki Worldcup Race Downhill S (SPTlek0483nad), Brother - Skladacie palice LTH133 (8595042741315), Leki Griffin S Lady, white-black (SPTlek0364nad), Leki Stella S Lady, white-black (SPTlek0645nad), NILS NW802 nordic walking palice (5907695582468), NILS NW603 nordic walking palice (5907695502831), NILS NW106 nordic walking palice (5907695581638), NILS NW-TK19 trekingové palice (5907695590333), Leki Griffin S Lady, white-black, 8 (4028173814381), Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow (SPTlek1073nad), RE.EL Toys Alfa Romeo Giulia Policie (8001059022014), Siva Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio biele (4260371082715), SPOKAR Home zmeták bez palice, sivá (8593534510869), SPOKAR Home zmeták bez palice, červená (8593534510852), SPOKAR Home zmeták bez palice, biela (8593534510876), Merco, Ried trekingové palice 1 pár (21011), Merco Belvedere trekingové palice 1 pár (20118), Merco Piculin trekingové palice 1 pár (14122), Merco, Scout trekingové palice 1 pár (36899), Merco, Nordic Walking palice 1 pár (14124)