Zjazdove palice leki worldcup racing comp junior 6436520

Produkt Zjazdove palice leki worldcup racing comp junior 6436520 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zjazdove palice leki worldcup racing comp junior 6436520 upraviť a produkt hľadať znova.

Leki Worldcup Race Ti S Speed System Black/Ice Lemon 9,5 Lyžiarske rukavice

Leki Worldcup Race Ti S Speed System Black/Ice Lemon 9,5 Lyžiarske rukavice
Detail

Profesionálne pretekárske lyžiarske rukavice s mnohými vylepšeniami. Sú extra hrejivé, na chrbte ruky spevnené ProPanelom a bezpečnostný systém uchytenia / uvoľnenia palice Trigger S je vďaka integrovanému putku ESI - External Strap Integration ešte rýchlejší. Hrejivosť: Najteplejší Farba: Žltá;Čierna Sezóna: Zima Typ aktivity: Lyžovanie;Alpine Skiing Technológia: Trigger Pohlavie: Muži Veková skupina: Dospelý Typ Produktu: Rukavice Materiál: Koža Typ rukavíc: 5-prstové Farba podľa výrobcu: Black/Ice Lemon Veľkosť: 9,5 Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Worldcup Race Ti S Speed System Black/Ice Lemon 9,5 Lyžiarske rukavice , Leki worldcup s junior, black-ice lemon, veľ. 4 (4028173815180)

Versele Laga Krmivo pre zakrslé králiky Cuni Comp. Junior 1,75 kg

Versele Laga Krmivo pre zakrslé králiky Cuni Comp. Junior 1,75 kg
Detail

Prémiové granulované krmivo pre mladé zakrslé králiky. Cuni Junior Complete je 100% extrudované, jednozložkové krmivo s vysokým obsahom bielkovín pre mladé králiky do veku 6 až 8 mesiacov. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Versele Laga Krmivo pre zakrslé králiky Cuni Comp. Junior 1,75 kg , Leki worldcup s junior, black-ice lemon, veľ. 5 (4028173815197)

Leki Nevio Junior Mitt black (SPTlek1121nad)

Leki Nevio Junior Mitt black (SPTlek1121nad)
Detail

Lyžiarske rukavice , teplé, Soft-tex membrána, nepremokavé a vnútorné pútka na zápästie Leki Nevio Junior Mitt black sú významnou súčasťou výbavy pre všetkých, ktorí sa plánujú vydať na lyže či snowboard. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska tepelného komfortu radia medzi teplé, takže budete mať ruky v teple. O zaistenie tepla sa postará materiál Fiberloft a ukrývajú v sebe membránu Soft-tex, ktorá sa zaslúži o to, aby ruky zostali v teple a suchu. Môžu sa pochváliť štýlom palčiakov. Ten si lyžiari obľúbili vďaka lepšiemu udržovaniu tepla. Vyhotovenie Leki Nevio Junior Mitt black je s membránou. Zásadné prednosti lyžiarskych rukavíc Leki Nevio Junior Mitt black Lyžiarske rukavice sú nutnou súčasťou výbavy lyžiarov aj snowboardistov Vaše ruky nikdy nebudú vystavené chladu Soft - Tex membrána má zásluhu na tom, že ruly budú stále v suchu a teple Ide o zaujímavý palčiakový dizajn Lyžiarske rukavice Leki Nevio Junior Mitt black sú určené pre dieťa Farebná verzia:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Nevio Junior Mitt black (SPTlek1121nad) , Leki worldcup s junior, black-ice lemon, veľ. 7 (4028173815210)

Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad)

Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad)
Detail

Lyžiarske rukavice , teplé, Soft-tex membrána, možnosť zopnutia rukavíc, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Max Junior black-lime-white sú nevyhnutnou výbavou pre všetkých so záľubou v lyžovaní alebo snowboardingu. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska tepelného komfortu radia medzi teplé, takže budete mať ruky v teple. Tepelný komfort zaručuje materiál Fiberloft a ukrývajú v sebe membránu Soft-tex, ktorá slúži na to, aby vaše ruky zostali v teple a suchu. Majú obľúbený prstový dizajn. Ten je medzi lyžiarmi obľúbený vďaka jednoduchšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu úchopu palíc. Vyhotovenie Leki Max Junior black-lime-white je s membránou. Zaujímavé prednosti lyžiarskych rukavíc Leki Max Junior black-lime-white Lyžiarske rukavice sú významnou súčasťou výbavy lyžiarov a snowboardistov Na ruky vám nebude zima Soft - Tex membrána má zásluhu na tom, že ruly budú stále v suchu a teple Sú vyhotovené v klasickom prstovom štýle Rukavice na snowboard... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad) , Leki worldcup race downhill s (sptlek0483nad)

Leki Patrol 3D Junior graphite-petrol (SPTlek1157nad)

Leki Patrol 3D Junior graphite-petrol (SPTlek1157nad)
Detail

Lyžiarske rukavice , teplé, Soft-tex membrána, možnosť zopnutia rukavíc, trigger system, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Patrol 3D Junior graphite-petrol sú parádne rukavice určené pre všetkých, ktorí radi lyžujú alebo jazdia na snowboarde. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska tepelného komfortu zaradili do kategórie teplé, takže budete mať ruky v teple. O tepelný komfort sa zaslúži materiál Superloft a vnútri sa nachádza membrána Soft-tex, ktorá sa stará o to, aby vaše ruky zostali v suchu a teple. Majú klasický, prstový dizajn. Ten si lyžiari obľúbili vďaka ľahšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu úchopu palíc. Vyhotovenie Leki Patrol 3D Junior graphite-petrol je s membránou. Hlavné parametre lyžiarskych rukavíc Leki Patrol 3D Junior graphite-petrol Lyžiarske rukavice sú nevyhnutnou výbavou na lyžovanie aj snowboarding Na ruky vám bude vždy teplo Vďaka membráne Soft - Tex zostanú ruky v suchu a teple. Majú klasický prstový strih Rukavice... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Patrol 3D Junior graphite-petrol (SPTlek1157nad) , Leki worldcup race downhill s, black-ice lemon, veľkosť 10 (4028173810796)

Leki Thermo Compact Junior black-neonpink-neonyellow (4028173285389)

Leki Thermo Compact Junior black-neonpink-neonyellow (4028173285389)
Detail

Ľadvinka – vhodná na bežecké lyžovanie, nastaviteľný popruh a vrecko na fľašu, jedno vrecko, materiál: polyester, čierna farba Mobilný telefón, peňaženku a ďalšie dôležité veci budete mať hneď poruke a pritom bezpečne uložené vďaka ľadvinke Leki. Tento typ použijete hlavne na športové účely. Ponúkaný model ľadvinky oceníte najmä pri bežeckom lyžovaní, využiť ju však môžete aj na prechádzky nielen v zimných dňoch. Aby mala dlhú životnosť, bola vyrobená z veľmi kvalitného materiálu, a tým je polyester. S nastaviteľným popruhom si môžete nastaviť požadovanú dĺžku. Ľadvinka obsahuje aj praktické vrecko na fľašu, preto sa vám nestane, že by ste na výlete či pri športovaní trpeli smädom. Na štýlovom dizajne ľadvinky sa podieľa čierna farba. Rozhodujúce vlastnosti ľadvinky Leki Thermo Compact Junior black-neonpink-neonyellow Ľadvinka Leki sa vám bude hodiť na uschovanie potrebných vecí Využijete ju najmä na športové účely Vhodná na bežecké lyžovanie Na jej výrobu bol... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Thermo Compact Junior black-neonpink-neonyellow (4028173285389) , Leki nevio junior mitt black (sptlek1121nad)

Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite (SPTlek0931nad)

Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite (SPTlek0931nad)
Detail

Bežecké palice , pre dieťa a junior, materiál: karbón, rukoväť: Korok, s trigger systémom Na pohodlný beh na bežkách na každej trase je nutná správna opora. Detské bežecké palice od značky Leki sa stanú šikovným parťákom a skvele rozšíria vašu bežkársku výbavu. Ich dĺžka dosahuje 110 cm. Sú vyrobené z karbónu, ktorý patrí medzi prémiové materiály, je trochu krehký, ale jeho efektivita a ľahkosť sa nedá nahradiť. Na držadle paličiek Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite nechýba nacvakávacie pútko, vďaka ktorému ich ľahko a bezpečne upnete priamo k rukavici. Vzhľad palíc na bežkovanie Leki bol špeciálne vytvorený na sezónu 2022/2023. Pri výbere sa môžete riadiť aj podľa hmotnosti paličiek, ktorá je pri tomto modeli 174 g. Hlavné parametre bežeckých palíc Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite Bežecké palice pre deti Celková dĺžka palíc Leki sa vyšplhala na 110 cm Rukoväť: Korok Špičková karbónová konštrukcia s maximálnou ľahkosťou Môžete... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite (SPTlek0931nad) , Leki max junior black-lime-white (sptlek1115nad)

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice
Detail

S palicami Stella S majú dámy všetko pod kontrolou. Rukoväte a jemné pútka palíc sú tvarované pre anatómiu drobnejších dámskych rúk. Termomateriál pomáha udržovať prsty v teple aj pri nižších teplotách. So systémom Trigger S bleskurýchlo uvoľníte pútko od palice. To prispieva k bezpečnosti a je to tiež pohodlné. Vďaka vysoko pevnému hliníku je Artena S jednou z najľahších alpinistických palíc. Je to palica, na ktorú sa môžete spoľahnúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Trigger System Systém Trigger ponúka väčšiu mieru kontroly vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém a bezpečnostná poistka môže užívateľa ochrániť pred poranením. Všetky pútka a rukavice Trigger sú kompatibilné so všetkými palicami Trigger. Rukoväť: Trigger S SL Trigger S SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Vario Strap Perfektne strihané a individuálne nastaviteľné pútko. Umožňuje rýchle nacvaknutie a vycvaknutie z palice a zaisťuje maximálny komfort na snehu. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 5.5 Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Ice Tip (v rúrke) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Predovšetkým na ľadovom povrchu. Technológia: Trigger Nastaviteľná veľkosť: Nie Hmotnosť: 215 g Typ aktivity: Lyžovanie Modelový rok: 23/24 Farba: Biela Priemer: 16 mm Sezóna: Zima Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 215.0 Materiál: Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: White/Silver/Whitegold Dĺžka: 110 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice , Leki patrol 3d junior graphite-petrol (sptlek1157nad)

Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice

Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice
Detail

Špičková pretekárska palica Venom SL 3D, ideálna na použitie pri slalomoch, z vysoko pevného hliníka HTS 6.5 a aramid-karbónu, je vybavená novým systémom rukoväte Trigger 3D Slalom. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu. Vďaka tomu sa môžete 100 % sústrediť na tempo. Ochranný hliníkový plášť v hornej časti zaisťuje dodatočné zosilnenie palice a minimalizuje riziko jej zlomenia pri kontakte s bránkovými tyčami. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník a karbón Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 a Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Aramid Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 135 cm Farba podľa výrobcu: Neonpink/Black/Neonyellow Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Nastaviteľná veľkosť: Nie Sezóna: Zima Priemer: 16 mm;14 mm Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 295.0 Hmotnosť: 295 g Modelový rok: 23/24 Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Farba: Ružová (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice , Florbalová súprava master junior 2 palice, 2 loptičky (masspso-0110)

Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110

Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110
Detail

Chcete byť hviezdou trail runningu zajtrajška? Hole Ultratrail FX Junior sú dokonalým prvým krokom do sveta trail runningu. Palice sú vyrobené z karbónového kompozitu a sú vybavené korkovou rukoväťou a rukoväťovým systémom Trigger Shark 2.0. To umožňuje rýchle nacvaknutie a vycvaknutie pútka na palici. Trigger Shark Strap bezpečne drží vašu ruku na tyči a zaisťuje dobrý prenos sily. Vďaka mechanizmu Push Button Release je možné palicu jediným stlačením tlačidla zložiť na 40 centimetrov.Rukoväťový systém: Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.Rukoväť: Všestranná multišportová rukoväť. Zaisťuje dokonalý prenos sily a jednoduchú manipuláciu. Je teda ideálna na bežecké lyžovanie a nordic walking. Toto všestranné vybavenie sa však osvedčilo aj pri jazde na kolieskových lyžiach a trailovom behu.Pútko: Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilný so všetkými palicami radu Shark.Materiál rúrky: Karbon CC (Carcon Composite) 450Skladací systém: Systém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc jediným stlačením tlačidla.Aretačný systém: Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanieriky: Minimalistický tanierik pre maximálnu úsporu hmotnosti a optimálne švihové správanie.Hroty: Ľahká kombinácia tanierikov a hrotov pre optimalizované švihové správanie a maximálnu stabilitu na každom povrchu.Skladovacia taška: Praktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Farba : Čierna Hmotnosť : 165 g Typ : Skladací Veková skupina : Junior Typ aktivity : Trailový beh Nastaviteľná veľkosť : Áno Veľkosť : 95-110 Priemer : 12 mm Priemer : 16 mm Farba podľa výrobcu : Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow Pohlavie : Unisex Technológia : Shark System Materiál : Uhlíkové vlákno Hmotnosť (g) : 165.0 Farba : Červená Priemer : 14 mm Krajina pôvodu : Česko Počet dielov : 4 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Ultratrail FX Junior Naturalcarbon/Bright Red/Neonyellow 95-110 , Leki prc junior neonyellow-black-llight anthracite (sptlek0931nad)

Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice
Detail

Tenké palice Guide Lite 2 z vysoko pevného hliníka sú univerzálne palice na lyžiarske túry do každého terénu. Palice Guide Lite 2, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú milovníkom lyžiarskych túr ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Hliník Technológia: Speed Lock 2 Plus Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 14 mm;16 mm Počet dielov: 2 Farba: Šedá;Čierna Hmotnosť: 263 g Krajina pôvodu: Česko Typ aktivity: Ski Touring Pohlavie: Unisex Dĺžka v zloženom stave: 96 cm Farba podľa výrobcu: Silvergrey/Petrol/Black Dĺžka: 110 - 145 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice , Leki thermo compact junior black-neonpink-neonyellow (4028173285389)

Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice
Detail

S Helicon Lite ste pri túre na lyžiach alebo na snežniciach vždy na strane bezpečia. Rúrka z vysoko pevného hliníka vás odprevadí všade. Ľahký a spoľahlivý systém nastavenia Speed Lock + umožňuje rýchle a nekomplikované nastavenie dĺžky palice. Rukoväť Evocon Soft pohodlne padne do ruky a podporí vás pri výstupe aj zjazde. Pútko je možné ľahko upraviť na požadovanú dĺžku. Vďaka malej veľkosti balenia je možné palicu ľahko zložiť do batohu. Tanieriky na viazanie sú veľmi praktické. Vďaka tomu môžete postojačky pohodlne manipulovať s viazaním a zdvihákmi päty pri lyžiach na túry. HIGHLIGHTY Rukoväť: Evocon Všestranná multišportová rukoväť. Vďaka zaoblenej opornej ploche a bezpečnostnému nastaviteľnému pútku je vhodná na mnoho druhov športov. Pútko: Lock Security Strap Nylon Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Počet dielov: 2 Hmotnosť: 262 g Priemer: 16 mm;14 mm Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ produktu: Turistické palice Pohlavie: Unisex Technológia: Speed Lock Plus Typ aktivity: Ski Touring Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Česko Farba: Čierna Materiál: Hliník Dĺžka: 110 - 145 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Neonorange/Black Dĺžka v zloženom stave: 96 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice , Leki racing kids, neon red-black-white-yellow (sptlek0196nad)

Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Stabilné a zároveň ľahké - trojdielna turistická palica Guide 3 vám ponúkne oporu na každej lyžiarskej túre. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka milovníkom túr ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2 je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom.HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Dĺžka v zloženom stave: 72 cm Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow/Dark Anthracite Hmotnosť: 302 g Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Technológia: Speed Lock 2 Plus Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ produktu: Turistické palice Pohlavie: Unisex Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Farba: Čierna Materiál: Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice , Polednice plešatá palice

Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Stabilné 2-dielne palice Guide 2 vyrobené z vysoko pevného hliníka sú univerzálne palice na lyžiarske túry do každého terénu. Sú vybavené novou rukoväťou Aergon Air, a tak milovníkom lyžiarskych túr ponúkajú ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je plne pogumovaný pre optimálnu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2 je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom.HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow/Dark Anthracite Dĺžka v zloženom stave: 100 cm Farba: Čierna Hmotnosť: 281 g Materiál: Hliník Veková skupina: Dospelý Počet dielov: 2 Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 16 mm;18 mm Pohlavie: Unisex Typ produktu: Turistické palice Typ aktivity: Ski Touring Technológia: Speed Lock 2 Plus (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice , Classic bežecké palice (sptrada131nad)

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice
Detail

Pred nezničiteľnými 18 milimetrovými rúrkami z vysoko pevného hliníka sa skloní každá slalomová palica. Nosná plocha Airfoil kvapkovitého tvaru zaisťuje optimálnu aerodynamiku, navyše, s novou rukoväťou Trigger 3D Slalom zakaždým nájdete dokonalú pozíciu. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré štvornásobne rozširuje spektrum uvoľňovania. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Tanierik: Racing | Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Oceľ (integrované do rúrky) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 306.0 Sezóna: Zima Priemer: 18 mm Krajina pôvodu: Čína Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 Farba: Červená Hmotnosť: 306 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Materiál: Hliník Farba podľa výrobcu: Bright Red/Black/Neonyellow Dĺžka: 120 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice , Kodiak bežecké palice (sptrada140nad)

Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice

Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice
Detail

Bernina Lite 2 je kompaktná dámska verzia a je vyrobená výhradne z vysoko pevného hliníka. Palice Bernina Lite 2, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Okrem chrbta rukoväte je rukoväť vyrobená z termopeny vo vzhľade korku. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 135 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ aktivity: Ski Touring Nastaviteľná veľkosť: Áno Materiál: Hliník Priemer: 14 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 251 g Technológia: Speed Lock 2 Plus Farba: Modrá Pohlavie: Unisex Počet dielov: 2 Veková skupina: Dospelý Dĺžka v zloženom stave: 91 cm Farba podľa výrobcu: Denimblue/Midnight Blue/Mint Dĺžka: 100 - 135 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice , Race bežecké palice (sptrada153nad)

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice
Detail

Skladacie, kompaktné a hmotnostne optimalizované – ideálne turistické palice do technického terénu, kde ľudia palice v náročných pasážach občas aj radi odložia. Kompaktnú dámsku verziu je možné použiť ako v zime na lyžiarske túry, tak v lete na náročné pešie túry. Za týmto účelom má špeciálnu karbónovú nadstavbu a v spodnej časti je vystužená robustným hliníkom. Je vybavená novým systémom Aergon Air Compact a ponúka tak ešte väčšie pohodlie a kontrolu. Vďaka systému Speed Lock 2 plus je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 120 cm, a to aj v rukaviciach. Zbalená veľkosť má iba 38 cm, takže možno palicu v strmších pasážach ľahko uložiť do batohu. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou fleecovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Skladací systém: ELD Systém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability. Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Farba: Modrá Hmotnosť: 262 g Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Mint Dĺžka: 100 - 120 cm Dĺžka v zloženom stave: 40 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice , Karakal pro-tour comp (5032032991006)

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice
Detail

Ľahká palica Carbon 14 3D sa skladá zo 100 % karbónu a je vybavená novým gripom Trigger 3D Slalom. Nový systém gripu Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, ale aj väčšie bezpečnostné rezervy kvôli inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré rozširuje uvoľňovacie rozpätie o štvornásobok. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger 3D Frame Strap Mesh Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Tanierik: Cobra Kompaktný vysokohorský tanierik pre skvelé dni strávené na svahu. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 cm Farba podľa výrobcu: Black/Dark Anthracite/Bright Red Krajina pôvodu: Čína Technológia: Trigger Typ aktivity: Lyžovanie Materiál: Uhlíkové vlákno Hmotnosť: 234 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Veková skupina: Dospelý Sezóna: Zima Farba: Čierna;Šedá Hmotnosť (g): 234.0 Priemer: 14 mm Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice , Brother - skladacie palice lth133 (8595042741315)

Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 7 (4028173815210)

Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 7 (4028173815210)
Detail

Lyžiarske rukavice , teplé, Soft-tex membrána, veľkosť 7, možnosť zopnutia rukavíc, trigger system, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 7 sú potrebnou výbavou pre všetkých, ktorí majú radi štýl alpine, snowboard alebo lyže. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska tepelného komfortu zaradili do kategórie teplé, a tak vaše ruky zostanú v teple. O tepelný komfort sa zaslúži materiál Fiberloft a sú zdokonalené membránou Soft-tex, ktorá má na starosť udržanie vašich rúk v teple a suchu. Sú vyhotovené v klasickom, prstovom štýle. Ten je medzi lyžiarmi obľúbený vďaka pohodlnejšej manipulácii s predmetmi a palicami. Vyhotovenie Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 7 je s membránou. V tomto prípade je veľkosť rukavíc na lyžovanie 7. Podstatné prednosti lyžiarskych rukavíc Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 7 Lyžiarske rukavice sú dôležitou výbavou na lyžovanie aj snowboarding Uchovajú vaše ruky v teple... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 7 (4028173815210) , Etape comp vip čierna mat (sptetape869nad)

Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 4 (4028173815180)

Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 4 (4028173815180)
Detail

Lyžiarske rukavice , teplé, Soft-tex membrána, veľkosť 4, možnosť zopnutia rukavíc, trigger system, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 4 sú nevynechateľnou súčasťou výbavy pre všetkých vášnivých lyžiarov alebo snowboardistov. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska parametra tepelný komfort zaradili medzi teplé, a tak udržia vaše ruky v teple. Vaše ruky udrží v teple materiál Fiberloft a ukrýva sa v nich membrána Soft-tex, ktorá sa zaslúži o to, aby ruky zostali v teple a suchu. Sú vyhotovené v klasickom, prstovom štýle. Ten patrí medzi obľúbené vďaka príjemnejšej manipulácii s predmetmi a palicami. Vyhotovenie Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 4 je s membránou. Tento model lyžiarskych rukavíc má veľkosť 4. Základné prednosti lyžiarskych rukavíc Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 4 Lyžiarske rukavice sú nenahraditeľnou súčasťou výbavy lyžiarov a snowboardistov Zimné rukavice Leki disponujú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 4 (4028173815180) , Schwalbe cx comp kevlarguard 26x2,0 (4026495810524)

Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 5 (4028173815197)

Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 5 (4028173815197)
Detail

Lyžiarske rukavice , teplé, Soft-tex membrána, veľkosť 5, možnosť zopnutia rukavíc, trigger system, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 5 sú podstatnou súčasťou výbavy pre všetkých priaznivcov lyžovania, snowboardu alebo štýlu alpine. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska parametra tepelný komfort zaradili medzi teplé, a tak zostanú vaše ruky v teple. Tepelný komfort obstará materiál Fiberloft a disponujú membránou Soft-tex, vďaka ktorej zostanú ruky v suchu a teple. Majú obľúbený prstový dizajn. Ten je obľúbený vďaka jednoduchšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu úchopu palíc. Vyhotovenie Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 5 je s membránou. Veľkosť tohto variantu snowboard rukavíc je 5. Zaujímavé parametre lyžiarskych rukavíc Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 5 Lyžiarske rukavice sú významnou súčasťou výbavy lyžiarov a snowboardistov Zimné rukavice Leki majú obvod dlane 11 cm... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 5 (4028173815197) , Nils nw802 nordic walking palice (5907695582468)

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Haute Route 3 je trojdielny variant radu Haute Route. Palica zhotovená z vysoko pevného hliníka je vybavená pohodlnou rukoväťou Aergon. Kombinuje veľkú, ergonomickú opornú plochu na hlave rukoväte a vonkajší tvar bez hrán. V kombinácii s protišmykovým nástavcom máte plnú kontrolu v každej polohe úchopu. Pútko s funkciou nastavenia je možné prispôsobiť veľkosti ruky a pomáha šetriť sily pri výstupe. Prostredníctvom systému uzamykania Speed Lock plus je možné dĺžku bez problému a rýchlo nastaviť.HIGHLIGHTYRukoväť: AergonUltraľahká trekingová rukoväť bez hrán s osvedčenými komfortnými ergonomickými úchopovými zónami a integrovaným nastaviteľným bezpečnostným pútkom.Pútko: Lock Security Strap NylonNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Dark Red/Black Dĺžka v zloženom stave: 69 cm Hmotnosť: 305 g Materiál: Hliník Typ produktu: Turistické palice Priemer: 14 mm;18 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Technológia: Speed Lock Plus Pohlavie: Unisex Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice , Nils nw603 nordic walking palice (5907695502831)

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice
Detail

Sherpa FX Carbon je skladacia palica, ktorú možno používať v lete aj v zime. Na tento účel disponuje obzvlášť robustnou štruktúrou karbónovej vrstvy. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte, ktorý je inak vyrobený z termopeny, je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Palica na lyžiarske túry je vybavená tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. Vydajte sa na ďalšie dobrodružstvo na lyžiarskych túrach!HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Hliník a karbónKarbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Skladací systém: ELDSystém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability.Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 130 cm Dĺžka v zloženom stave: 41 cm Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Bright Red Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 18 mm;16 mm;14 mm Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna;Modrá Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 272 g Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Typ aktivity: Ski Touring Krajina pôvodu: Česko (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice , Nils nw106 nordic walking palice (5907695581638)

Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice
Detail

Guide Lite 2 Carbon je ideálnou kombináciou ľahkej konštrukcie a pohodlia. Horná časť je vyrobená z vysoko pevného hliníka a spodná časť z vystuženého aramid-karbónu. Palice Guide Lite 2 Carbon, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú milovníkom lyžiarskych túr ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 105 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Tanierik na viazanie Contour spoľahlivo drží na všetkých povrchoch – vypáčenie hrotu palice tak patrí minulosti. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 a Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Aramid Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Contour Binding Touringový tanierik s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Poskytuje bezpečnú trakciu a stabilitu predovšetkým v prudko svahovitom teréne. Hroty Contour Tip Pohlavie: Unisex Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Krajina pôvodu: Česko Hmotnosť: 271 g Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna Priemer: 16 mm;14 mm Počet dielov: 2 Typ produktu: Turistické palice Typ aktivity: Ski Touring Dĺžka v zloženom stave: 104 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Neonyellow/Black Dĺžka: 105 - 150 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice , Nils nw-tk19 trekingové palice (5907695590333)

Masters Golf Lite Golfová palica - Driver Pravá ruka 18° Junior

Masters Golf Lite Golfová palica - Driver Pravá ruka 18° Junior
Detail

Driver pre juniorov. Driver navrhnutý pre detského hráča je vybavený hlavou 280cc a 18° loftom pre maximálnu vzdialenosť a konzistenciu. MKLite Driver je dostupný v troch farebných variantoch. Predstavuje driver najvyššej triedy a obsahuje MKLite Tour Style Grip a MKLite Launch Control Shaft. MKLite Tour Style Grip prináša maximálnu stabilitu a kontrolu pri hre golfu. MKLite Launch Control Shaft – LCX je navrhnutý pre veľký uhol odpalu a trajektórie. Shaft je ideálny pre detského hráča a umožňuje dosiahnuť väčšiu vzdialenosť s vynikajúcou konzistenciou. Flex : Junior Veková skupina : Dieťa Nastaviteľnosť : Nie Pohlavie : Unisex Loft : 18° Preferovaná ruka : Pravá ruka Objem : 360 ccm Variant : Štandardná ponuka Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Masters Golf Lite Golfová palica - Driver Pravá ruka 18° Junior , Wilson roland garros elite comp jr. (97512422963)

Masters Golf MK Pro Ľavá ruka Junior Golfová palica - drevo

Masters Golf MK Pro Ľavá ruka Junior Golfová palica - drevo
Detail

Pro Irons sú palice vo vysokej kvalite, so shaftom Grafalloy ProLaunch Shaft. SGX Spin Groove System IronsSú vyrobené vo veľkosti 95 % hlavy palice pre dospelých. ProLaunch Shafts by Grafalloy®Spoločnosť MKids® úzko spolupracovala so spoločnosťou Grafalloy® - svetovými lídrami v technológii golfových shaftov. Ideálne pre deti s pomalším švihom. MKPro Tour Style GripUmožňuje deťom dobrý úchop a poskytuje neuveriteľnú stabilitu. Flex: Junior Veková skupina: Dieťa Krajina pôvodu: Čína Nastaviteľnosť: Nie Preferovaná ruka: Ľavá ruka Model shaftu: MKids Pohlavie: Unisex (muziker.com)

Podobné produkty ako Masters Golf MK Pro Ľavá ruka Junior Golfová palica - drevo , Head super comp 3 ks čierna (724794859643)

Florbalová súprava MASTER Junior 2 palice, 2 loptičky (MASSPSO-0110)

Florbalová súprava MASTER Junior 2 palice, 2 loptičky (MASSPSO-0110)
Detail

Florbalová loptička hladká, 2ks v balení, biela farba, materiál: polyuretán (alza.sk)

Podobné produkty ako Florbalová súprava MASTER Junior 2 palice, 2 loptičky (MASSPSO-0110) , Ergon sedlo sm comp men stealth (spterg067nad)

Masters Golf Pro Golfová palica - Driver Pravá ruka 14° Junior

Masters Golf Pro Golfová palica - Driver Pravá ruka 14° Junior
Detail

Driver pre juniorov. MKPro Driver kombinuje MKPro Tour Style Grip a ProLaunch Shaft spoločnosti Grafalloy. Driver navrhnutý pre detského hráča je vybavený hlavou 360cc a 14° loftom pre maximálnu vzdialenosť a konzistenciu. MKPro Driver je dostupný v troch farebných variantoch. Predstavuje driver najvyššej triedy. MKPro Tour Style Grip prináša maximálnu stabilitu a kontrolu pri hre golfu. ProLaunch Shaft: Spoločnosť Grafalloy je svetovou špičkou vo výrobe golfových shaftov. Vďaka technológii 'launch monitor tuned technology' prináša shaft veľký uhol odpalu, optimálnu vzdialenosť a maximálnu konzistenciu. Variant : Štandardná ponuka Veková skupina : Junior Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Čína Flex : Junior Loft : 14° Nastaviteľnosť : Nie Objem : 360 ccm Preferovaná ruka : Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako Masters Golf Pro Golfová palica - Driver Pravá ruka 14° Junior , Spokar home zmeták bez palice, sivá (8593534510869)

MKids Golf Lite Pravá ruka 5 Junior Grafit Golfová palica - železá

MKids Golf Lite Pravá ruka 5 Junior Grafit Golfová palica - železá
Detail

Počet palíc: 1 Flex: Junior Shaft: Grafit Veková skupina: Dieťa Loft: 5 Zloženie setu: 5 Krajina pôvodu: Čína Pohlavie: Unisex Preferovaná ruka: Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako MKids Golf Lite Pravá ruka 5 Junior Grafit Golfová palica - železá , Spokar home zmeták bez palice, červená (8593534510852)

Masters Golf MK Lite Pravá ruka 6 Junior Grafit Golfová palica - železá

Masters Golf MK Lite Pravá ruka 6 Junior Grafit Golfová palica - železá
Detail

Irons MKLite sú dostupné v troch farebne odlíšených variantoch. Ako súčasť radu juniorských palíc s najvyššou špecifikáciou na trhu majú železá Lite kvalitnú rukoväť a MKLite Launch Control Shaft - LCX.Omotávka MKLite Tour Style Grip: Jedinečná omotávka kvality Tour, vytvorená spoločnosťou MKids® v rade veľkostí, ktoré rastú s dĺžkou palíc. Umožňuje deťom rozvíjať dobrý golfový úchop, pretože pomáha podporovať ľahký tlakový úchop a zároveň poskytuje neuveriteľnú stabilitu.Irons LCX Launch Control System: Irons MKLite sú navrhnuté s ohľadom na vyvíjajúceho sa golfistu, s hlavami palíc veľkosti 90 % veľkosti dospelých palíc, ktoré sa kombinujú s gripmi a shaftmi kvality Tour, aby vytvorili ten najlepší let a kontrolu loptičky.MKLite® Launch Control Shaft - LCX: Navrhnutý na vytvorenie vysokého uhla a trajektórie štartu. Ideálne pre mladšie deti, umožňuje skvelý let a vzdialenosť a poskytuje väčšiu konzistenciu. Zloženie setu: 6 Model shaftu: Launch Control Shaft;MKLite Flex: Junior Shaft: Grafit Preferovaná ruka: Pravá ruka Pohlavie: Unisex Loft: 6 Veková skupina: Dieťa Séria: MKids Krajina pôvodu: Čína Počet palíc: 1 (muziker.com)

Podobné produkty ako Masters Golf MK Lite Pravá ruka 6 Junior Grafit Golfová palica - železá , Spokar home zmeták bez palice, biela (8593534510876)

Cobra Golf Aerojet Max Driver Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Junior

Cobra Golf Aerojet Max Driver Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Junior
Detail

Najodpúšťajúcejší driver AEROJET, model MAX poskytuje draw bias a bezkonkurenčnú stabilitu v dizajne s nízkym spinom pre maximálnu vzdialenosť.Dizajnovo rýchlejšíNavrhnutý odvážne a aerodynamicky. COBRA AEROJET ponúka nové úrovne rýchlosti, o ktorých sa doteraz neverilo, že sú možné.Zrýchlite svoj švihOverený najrýchlejšími hráčmi na svete, drivery AEROJET sa vyznačujú symetrickým tvarovaním a štíhlymi hranami, aby vám poskytli najvyššiu možnú rýchlosť.Červený obrys predstavuje tradičný tvar drivera na zvýraznenie vylepšení aerodynamického tvarovania.Maximálne odpustenie a draw-bias kontrolaNastaviteľná poloha závažia chrbta a päty vám umožňuje doladiť draw-bias v najodpúšťajúcejšej hlave driveru.Odomknite vyššiu rýchlosť loptyUmiestnenie plne odpruženého závažia PWR-BRIDGE dopredu umožňuje maximálny prenos energie na uvoľnenie vyššej rýchlosti lopty prostredníctvom neobmedzenej flexibility tváre a podrážky. Pohlavie : Unisex Variant : Štandardná ponuka Loft : 12° Nastaviteľnosť : Áno Model shaftu : Must Helium Nanocore 5, 4 Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Pravá ruka Flex : Junior Veková skupina : Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf Aerojet Max Driver Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Junior

Leki Worldcup Race Downhill S (SPTlek0483nad)

Leki Worldcup Race Downhill S (SPTlek0483nad)
Detail

Lyžiarske rukavice pre mužov a ženy, teplé unisex, Soft-tex membrána, možnosť zopnutia rukavíc, trigger system, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Worldcup Race Downhill S sú potrebnou výbavou pre každého, kto si rád zalyžuje alebo zajazdí na snowboarde. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska tepelného komfortu radia medzi teplé, a tak ochránia vaše ruky pred zimou. O tepelný komfort sa stará materiál Thinsulate a sú zdokonalené membránou Soft-tex, ktorá má zásluhu na tom, že ruky budú stále v suchu a teple. Majú klasický, prstový dizajn. Ten je obľúbený vďaka jednoduchšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu úchopu palíc. Rukavice na snowboard sú veľkosti XL. Dôležité parametre lyžiarskych rukavíc Leki Worldcup Race Downhill S Lyžiarske rukavice sú nutnou súčasťou výbavy lyžiarov aj snowboardistov Zimné rukavice Leki majú obvod dlane 29 cm Vaše ruky nikdy nebudú vystavené chladu Soft - Tex membrána zvládne ruky udržať v suchu a teple Majú klasický... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Worldcup Race Downhill S (SPTlek0483nad)

RSB A88F AMY comp + comp zásuvka RETLUX

RSB A88F AMY comp + comp zásuvka RETLUX
Detail

Zásuvka rady AMY LAN + LAN s rámčekomInternetová zásuvkaBiela farba (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako RSB A88F AMY comp + comp zásuvka RETLUX

Rebel Comp

Rebel Comp
Detail

Kvalitní Soundbar REBEL KOM1165 z kategorie Audio, video, SAT | Hifi, rádiomagnetofóny a rádiá | Hi-Fi systémy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rebel Comp

Leki Worldcup Race Downhill S, black-ice lemon, veľkosť 10 (4028173810796)

Leki Worldcup Race Downhill S, black-ice lemon, veľkosť 10 (4028173810796)
Detail

Lyžiarske rukavice pre mužov a ženy, teplé unisex, Soft-tex membrána, veľkosť 10, možnosť zopnutia rukavíc, trigger system, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Worldcup Race Downhill S, black-ice lemon, veľkosť 10 sú prvotriedne rukavice pre všetkých nadšencov lyžovania alebo jazdy na snowboarde. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska parametra tepelný komfort zaradili medzi teplé, a tak udržia vaše ruky v teple. Tepelný komfort obstará materiál Thinsulate a skrýva sa v nich membrána Soft-tex, ktorej zásluhou ruky zostanú v suchu a teple. Môžu sa pochváliť klasickým, prstovým štýlom. Ten je obľúbený vďaka príjemnejšej manipulácii s predmetmi a palicami. Veľkosť tohto modelu snowboardových rukavíc je XL, ak ide o číselnú veľkosť, tá je 10. Podstatné vlastnosti lyžiarskych rukavíc Leki Worldcup Race Downhill S, black-ice lemon, veľkosť 10 Lyžiarske rukavice sú dôležitou výbavou na lyžovanie aj snowboarding Rukavice Leki disponujú obvodom dlane 26 cm Vaše... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Worldcup Race Downhill S, black-ice lemon, veľkosť 10 (4028173810796)

MOOER Yellow Comp

MOOER Yellow Comp
Detail

Veľmi kompaktný efektový pedál typu kompresor. Efekt sa ovláda pomocou potenciometrov Volume, EQ a Compresor. Yellow Comp je samozrejme True Bypass, má odolnú kovovú konštrukciu a 1/4" In/Out jack konektory. Napája sa pomocou 9V DC adaptéru (nie je súčasťou balenia). Rozmery: 93,5mm x 42mm x 52mm, Hmotnosť: 160g Napájanie : Adaptér Ovládače : EQ True bypass : Áno Typ : Ekvalizér Adaptér súčasťou balenia : Nie Typ : Kompresor Krajina pôvodu : Čína Ovládače : Comp Ovládače : Hlasitosť Výstupy : Mono Napájanie : 9V Vstupy : Mono (muziker.com)

Podobné produkty ako MOOER Yellow Comp

Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue (SPTlek0375nad)

Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue (SPTlek0375nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, detské, hliníkové Solídne lyžiarske palice vám zaistia oporu na svahu. Ideálne pre vás budú, ak potrebujete palice s dĺžkou 70 cm. Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue sú vyrobené z hliníka, vďaka ktorému sú pevné a veľmi odolné. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol použitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto palice na lyžovanie vhodné pre detských lyžiarov. Ich dizajn bol špeciálne navrhnutý pre sezónu 2022/2023. Pri výbere môžete zvážiť aj hmotnosť, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 580 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Zásadné parametre lyžiarskych palíc Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue Detské lyžiarske palice Palice Leki sú dlhé 70 cm Držadlá: Plast Hodia sa na zjazdové využitie Tieto lyžiarske palice majú pútko, ktoré je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je modrá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Rider petrol-fluorescent red-pearlnightblue (SPTlek0375nad)

Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)

Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, s dĺžkou 105 cm, detské, hliníkové Kvalitné lyžiarske palice vám zaistia nevyhnutnú oporu na každom svahu. Majú variabilnú dĺžku, v istom si rozmedzí ich môžete nastaviť podľa potreby. Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm boli vyrobené z hliníka, vďaka ktorému sú veľmi pevné. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol využitý Pa. Svojimi vlastnosťami sú tieto lyžiarske palice vhodné pre detských lyžiarov. Boli špeciálne vyrobené pre sezónu 2020/2021. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete vo všetkých smeroch spoľahnúť. Kľúčové parametre lyžiarskych palíc Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm Detské lyžiarske palice Palice Leki majú nastaviteľnú dĺžku Držadlá: Pa Boli vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto palíc na lyžovanie je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)

Leki Pitch Back denimblue-brightblue-white (SPTlek1065nad)

Leki Pitch Back denimblue-brightblue-white (SPTlek1065nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Solídne lyžiarske palice vám zaistia nevyhnutnú oporu na svahu. Ideálne pre vás budú, ak potrebujete palice s dĺžkou 110 cm. Leki Pitch Back denimblue-brightblue-white sú vyrobené z hliníka, ktorý im dodáva potrebnú odolnosť. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol využitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice vhodné pre ženy aj mužov. Navrhnuté boli pre sezónu 2022/2023. Môžete ich vyberať aj podľa ich hmotnosti, ktorá predstavuje 516 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, ktoré vás nesklamú. Dôležité vlastnosti lyžiarskych palíc Leki Pitch Back denimblue-brightblue-white Model lyžiarskych palíc pre mužov aj ženy Palice Leki majú dĺžku 110 cm Držadlá: Plast Boli vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto lyžiarskych palíc je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna a modrá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Pitch Back denimblue-brightblue-white (SPTlek1065nad)

Leki Rider, blue-white-cyan-neon yellow (SPTlek0248nad)

Leki Rider, blue-white-cyan-neon yellow (SPTlek0248nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, detské, hliníkové Kvalitné lyžiarske palice vám dodajú istotu pri schádzaní akéhokoľvek svahu. Vyhovovať vám budú, pokiaľ potrebujete palice s dĺžkou 80 cm. Leki Rider, blue-white-cyan-neon yellow sú vyrobené z hliníka, ktorý im dodáva pevnosť a odolnosť pri páde. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol použitý Plast. Svojím zameraním budú tieto palice na lyžovanie ideálne pre deti. Ich dizajn bol špeciálne navrhnutý pre sezónu 2022/2023. Pri výbere ideálnych palíc môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá predstavuje 580 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete naozaj spoľahnúť. Dôležité vlastnosti lyžiarskych palíc Leki Rider, blue-white-cyan-neon yellow Model lyžiarskych palíc určený pre deti Palice Leki disponujú dĺžkou 80 cm Držadlá: Plast Vyvinuté na zjazdové využitie Tieto lyžiarske palice majú pútko, ktoré je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je sivá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Rider, blue-white-cyan-neon yellow (SPTlek0248nad)

Leki Rider, pink-white-green-lilac (SPTlek0251nad)

Leki Rider, pink-white-green-lilac (SPTlek0251nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, detské, hliníkové Solídne lyžiarske palice vám zaistia oporu na svahu. Vyhovovať vám budú, ak hľadáte dĺžku 90 cm. Leki Rider, pink-white-green-lilac boli vyrobené z hliníka, ktorý im dodáva pevnosť a maximálnu odolnosť pri páde. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol využitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto lyžiarske palice vhodné pre detských lyžiarov. Ich dizajn bol vytvorený pre sezónu 2022/2023. Môžete ich vyberať aj podľa ich hmotnosti, ktorá sa vyšplhala na 580 g. Vychutnajte si každý okamih zimy s palicami na lyžovanie, ktoré vás v žiadnom prípade nesklamú. Hlavné prednosti lyžiarskych palíc Leki Rider, pink-white-green-lilac Model lyžiarskych palíc určený pre deti Palice Leki disponujú dĺžkou 90 cm Držadlá: Plast Hodia sa na zjazdové využitie Pútko týchto lyžiarskych palíc je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je červená (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Rider, pink-white-green-lilac (SPTlek0251nad)

Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow 105 cm (4028173840212)

Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow 105 cm (4028173840212)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, s dĺžkou 105 cm, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice sa postarajú o nevyhnutnú oporu na svahu. Vyhovovať vám budú, ak hľadáte dĺžku 105 cm. Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow 105 cm boli vyrobené z hliníka, ten im dodáva dostatočnú pevnosť a odolnosť. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol využitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto lyžiarske palice vhodné pre ženy aj mužov. Navrhnuté boli špeciálne pre sezónu 2022/2023. Pri výbere ideálnych palíc môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá sa vyšplhala na 518 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete naozaj spoľahnúť. Podstatné funkcie lyžiarskych palíc Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow 105 cm Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki majú dĺžku 105 cm Držadlá: Plast Ideálne na zjazdové využitie Pútko týchto lyžiarskych palíc je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow 105 cm (4028173840212)

Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow (SPTlek0449nad)

Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow (SPTlek0449nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice sú nevyhnutnou súčasťou výbavy na svah. Vyhovovať vám budú, pokiaľ hľadáte dĺžku 115 cm. Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow sú vyrobené z hliníka, ten je veľmi pevný a takmer nezničiteľný. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol využitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto lyžiarske palice ideálne pre ženy aj mužov. Ich dizajn bol špeciálne navrhnutý pre sezónu 2022/2023. Pri výbere možno vziať do úvahy aj ich hmotnosť, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 518 g. Vychutnajte si zimu na lyžiach s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete naozaj spoľahnúť. Rozhodujúce vlastnosti lyžiarskych palíc Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki sú dlhé 115 cm Držadlá: Plast Určené na zjazdové využitie Pútko týchto palíc na lyžovanie je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je modrá a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow (SPTlek0449nad)

Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow, veľ. 120 cm (4028173840328)

Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow, veľ. 120 cm (4028173840328)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, s dĺžkou 120 cm, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice sú neoddeliteľnou súčasťou výbavy na svah. Vyhovovať vám budú, ak hľadáte dĺžku 120 cm. Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow, veľ. 120 cm sú vyrobené z hliníka, ktorý im dodáva pevnosť a maximálnu odolnosť pri páde. Ako materiál držadla palíc Leki bol využitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice vhodné pre ženy aj mužov. Navrhnuté boli pre sezónu 2022/2023. Pri výbere môžete brať do úvahy aj ich hmotnosť, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 518 g. Vychutnajte si každý okamih zimy s palicami na lyžovanie, na ktoré sa môžete vo všetkých smeroch spoľahnúť. Základné prednosti lyžiarskych palíc Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow, veľ. 120 cm Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki disponujú dĺžkou 120 cm Držadlá: Plast Ideálne na zjazdové využitie Tieto lyžiarske palice majú pútko, ktoré je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Spitfire 3D, denimblue-aegeanblue-mustardyellow, veľ. 120 cm (4028173840328)

Leki Hot Shot S, black-red-silver-anthracite (SPTlek0237nad)

Leki Hot Shot S, black-red-silver-anthracite (SPTlek0237nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Solídne lyžiarske palice zaistia tak veľmi potrebnú oporu na svahu. Vyhovovať vám budú, ak hľadáte dĺžku 130 cm. Leki Hot Shot S, black-red-silver-anthracite sú vyrobené z hliníka, vďaka ktorému sú maximálne odolné. Ako materiál držadla palíc Leki bol využitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto palice na lyžovanie ideálne pre ženy aj mužov. Boli špeciálne navrhnuté pre sezónu 2022/2023. Pri výbere sa môžete rozhodovať aj podľa hmotnosti, ktorá u tohto modelu predstavuje 532 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa rozhodne môžete spoľahnúť. Najdôležitejšie vlastnosti lyžiarskych palíc Leki Hot Shot S, black-red-silver-anthracite Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki disponujú dĺžkou 130 cm Držadlá: Plast Sú ideálne na zjazdové využitie Tieto lyžiarske palice disponujú pútkom, ktoré je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Hot Shot S, black-red-silver-anthracite (SPTlek0237nad)

Leki Neolite Airfoil black-neongreen-white (SPTlek1057nad)

Leki Neolite Airfoil black-neongreen-white (SPTlek1057nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Kvalitné lyžiarske palice vám zaistia nevyhnutnú oporu na každom svahu. Ideálne pre vás budú, pokiaľ hľadáte palice s dĺžkou 110 cm. Leki Neolite Airfoil black-neongreen-white boli vyrobené z hliníka, ten je veľmi pevný a takmer nezničiteľný. Ako materiál držadla palíc Leki bol použitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto lyžiarske palice vhodné pre ženy aj mužov. Vyrobené boli špeciálne pre sezónu 2022/2023. Pri výbere sa dá rozhodovať aj podľa ich hmotnosti, ktorá u tohto modelu predstavuje 462 g. Vychutnajte si každý okamih zimy s palicami na lyžovanie, ktoré vás v žiadnom smere nesklamú. Významné vlastnosti lyžiarskych palíc Leki Neolite Airfoil black-neongreen-white Model lyžiarskych palíc pre mužov aj ženy Palice Leki majú dĺžku 110 cm Držadlá: Plast Určené na zjazdové využitie Pútko týchto palíc na lyžovanie je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je biela, čierna a zelená (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Neolite Airfoil black-neongreen-white (SPTlek1057nad)

Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)

Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Kvalitné lyžiarske palice zaistia tak veľmi potrebnú oporu na svahu. Vyhovovať vám budú, ak hľadáte palice s dĺžkou 105 cm. Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow boli vyrobené z hliníka, ktorý je veľmi pevný a odolný. Ako materiál držadla palíc Leki bol použitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice ideálne pre ženy aj mužov. Ich dizajn bol vytvorený pre sezónu 2022/2023. Pri vyberaní môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 234 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete naozaj spoľahnúť. Dôležité prednosti lyžiarskych palíc Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki majú dĺžku 105 cm Držadlá: Plast Vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto palíc na lyžovanie je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna, červená a žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice sa postarajú o nevyhnutnú oporu na svahu. Ideálne pre vás budú, ak hľadáte palice s dĺžkou 110 cm. Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow boli vyrobené z hliníka, vďaka ktorému sú veľmi pevné. Ako materiál držadla palíc Leki bol využitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice ideálne pre ženy aj mužov. Ich dizajn bol špeciálne vytvorený pre sezónu 2022/2023. Pri vyberaní môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá u tohto modelu predstavuje 286 g. Užívajte si zimu s lyžiarskymi palicami, ktoré vás nesklamú. Podstatné prednosti lyžiarskych palíc Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow Model lyžiarskych palíc pre mužov aj ženy Palice Leki majú dĺžku 110 cm Držadlá: Plast Boli vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto lyžiarskych palíc je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna, červená a žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)

Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)

Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice sa postarajú o nevyhnutnú oporu na svahu. Ideálnou voľbou pre vás budú, pokiaľ hľadáte dĺžku 110 cm. Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow boli vyrobené z hliníka, ktorý im dodáva pevnosť a maximálnu odolnosť pri páde. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol použitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice ideálne pre ženy aj mužov. Boli špeciálne navrhnuté pre sezónu 2022/2023. Pri vyberaní môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 299 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete skutočne spoľahnúť. Významné vlastnosti lyžiarskych palíc Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki sú dlhé 110 cm Držadlá: Plast Boli vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto lyžiarskych palíc je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna, červená a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)

Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow (SPTlek1073nad)

Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow (SPTlek1073nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice sa postarajú o nevyhnutnú oporu na svahu. Vyhovovať vám budú, ak hľadáte dĺžku 105 cm. Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow sú vyrobené z hliníka, ktorý im dodáva potrebnú odolnosť. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol použitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice vhodné pre ženy aj mužov. Navrhnuté boli pre sezónu 2022/2023. Môžete ich vyberať aj podľa ich hmotnosti, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 518 g. Radujte sa zo zimy s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete skutočne spoľahnúť. Kľúčové znaky lyžiarskych palíc Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki sú dlhé 105 cm Držadlá: Plast Vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto palíc na lyžovanie je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je modrá a žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow (SPTlek1073nad)
Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 4 (4028173815180), Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 5 (4028173815197), Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, veľ. 7 (4028173815210), Leki Worldcup Race Downhill S (SPTlek0483nad), Leki Worldcup Race Downhill S, black-ice lemon, veľkosť 10 (4028173810796), Leki Nevio Junior Mitt black (SPTlek1121nad), Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad), Leki Patrol 3D Junior graphite-petrol (SPTlek1157nad), Florbalová súprava MASTER Junior 2 palice, 2 loptičky (MASSPSO-0110), Leki PRC Junior neonyellow-black-llight anthracite (SPTlek0931nad), Leki Thermo Compact Junior black-neonpink-neonyellow (4028173285389), Leki Racing Kids, neon red-black-white-yellow (SPTlek0196nad), Polednice Plešatá palice, Classic bežecké palice (SPTrada131nad), Kodiak bežecké palice (SPTrada140nad), Race bežecké palice (SPTrada153nad), Karakal Pro-Tour Comp (5032032991006), Brother - Skladacie palice LTH133 (8595042741315), Etape Comp VIP Čierna Mat (SPTetape869nad), Schwalbe CX Comp Kevlarguard 26x2,0 (4026495810524), NILS NW802 nordic walking palice (5907695582468), NILS NW603 nordic walking palice (5907695502831), NILS NW106 nordic walking palice (5907695581638), NILS NW-TK19 trekingové palice (5907695590333), Wilson Roland Garros Elite Comp Jr. (97512422963), Head Super Comp 3 ks čierna (724794859643), ERGON sedlo SM Comp Men stealth (SPTerg067nad), SPOKAR Home zmeták bez palice, sivá (8593534510869), SPOKAR Home zmeták bez palice, červená (8593534510852), SPOKAR Home zmeták bez palice, biela (8593534510876)