21240 schellenberg smarthome trubkový motor zabudovateľný premium maxi

Produkt 21240 schellenberg smarthome trubkový motor zabudovateľný premium maxi sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 21240 schellenberg smarthome trubkový motor zabudovateľný premium maxi upraviť a produkt hľadať znova.

21240 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi

21240 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi
Detail

S motorom rádiových roliet Premium môžete motorizovať a ovládať svoje rolety pomocou rádiového vysielača, aplikácie alebo hlasového príkazu. Bezúdržbový rúrkový motor s hladkým chodom je zabudovaný do hriadeľa rolety a je ideálny na motorizáciu roliet v súkromných domoch. Je dodávaný pripravený na inštaláciu so súpravou adaptérov, dvojmetrovým napájacím káblom a výškovo nastaviteľným, tichým držiakom na stenu. Extra široký adaptér zaisťuje optimálny prenos sily na hriadeľ rolety a kompenzuje nečistý rez hriadeľa. Integrované rádiové ovládanie znižuje námahu pri montáži, zapojení a nastavení motora rolety. Aby ste ho mohli ovládať a nastavovať, potrebujete dodatočný ovládací prvok, napríklad rádiový ručný vysielač Schellenberg, rádiové časové spínače Schellenberg alebo inteligentný domáci systém od Schellenberg, Smart Friends alebo systém Magenta SmartHome. Rádio trubicový motor Premium bol vyvinutý a optimalizovaný pre integráciu do inteligentnej domácnosti. Pri nastavovaní je možné koncové polohy nastaviť nielen pomocou ručného vysielača, ale aj pohodlne pomocou aplikácie, smartphonu alebo tabletu. Nová je inovatívna obojsmerná rádiová komunikácia, s ktorou môže rúrkový motor nielen prijímať, ale aj vysielať rádiové signály. Rúrkový motor je tiež vybavený funkciou aktualizácie vzduchom a vďaka režimu Keep-Alive neustále hlási svoj aktuálny stav. Polohu rolety je možné zistiť a zmeniť pomocou aplikácie v priebehu niekoľkých sekúnd. Ak chcete ovládať svoje rolety hlasovým príkazom, potrebujete inteligentné domáce riadiace centrum a inteligentný reproduktor od Amazon Echo alebo Google Home. Ak sú prepojené riadiace centrum a reproduktor, môžete aktivovať motor rolety na hlasové ovládanie a dať Alexe alebo Google hlasový príkaz na otvorenie alebo zatvorenie rolety. Ak je navyše roleta blokovaná, zamrznutá alebo prehriatá, detekcia prekážky alebo ochrana proti tepelnému preťaženiu bránia rolete v pohybe nahor alebo nadol. Ak v inteligentnej domácnosti použijete roletový motor, o probléme vás bude informovať aj tlačená správa prostredníctvom použitej aplikácie. Aby bol váš domov neustále v bezpečí, kladieme pri vytváraní našich výrobkov veľkú hodnotu na vysokej úrovni šifrovania nášho rádia. Patentovaný rádiový protokol od Schellenbergu s frekvenciou 868,4 MHz bol vyvinutý na najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka tomu je motor rolety odolný proti neoprávnenej manipulácii, takže vaša roleta nemôže byť ovládaná neoprávnenými osobami. Rádiový roletový motor Premium MAXI bol vyvinutý pre rolety s priemerom 60 mm a roletami do 60 kg. Je kompatibilný so systémami inteligentnej domácnosti od Schellenberg, Smart Friends a v kombinácii s rádiom Stick Schellenberg aj s Telekom Magenta SmartHome. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 21240 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi , Powercube extended smarthome (8719186015235)

21220 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi

21220 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi
Detail

S motorom rádiových roliet Premium môžete motorizovať a ovládať svoje rolety pomocou rádiového vysielača, aplikácie alebo hlasového príkazu. Bezúdržbový rúrkový motor s hladkým chodom je zabudovaný do hriadeľa rolety a je ideálny na motorizáciu roliet v súkromných domoch. Je dodávaný pripravený na inštaláciu so súpravou adaptérov, dvojmetrovým napájacím káblom a výškovo nastaviteľným, tichým držiakom na stenu. Extra široký adaptér zaisťuje optimálny prenos sily na hriadeľ rolety a kompenzuje nečistý rez hriadeľa. Integrované rádiové ovládanie znižuje námahu pri montáži, zapojení a nastavení motora rolety. Aby ste ho mohli ovládať a nastavovať, potrebujete dodatočný ovládací prvok, napríklad rádiový ručný vysielač Schellenberg, rádiové časové spínače Schellenberg alebo inteligentný domáci systém od Schellenberg, Smart Friends alebo systém Magenta SmartHome. Rádio trubicový motor Premium bol vyvinutý a optimalizovaný pre integráciu do inteligentnej domácnosti. Pri nastavovaní je možné koncové polohy nastaviť nielen pomocou ručného vysielača, ale aj pohodlne pomocou aplikácie, smartphonu alebo tabletu. Nová je inovatívna obojsmerná rádiová komunikácia, s ktorou môže rúrkový motor nielen prijímať, ale aj vysielať rádiové signály. Rúrkový motor je tiež vybavený funkciou aktualizácie vzduchom a vďaka režimu Keep-Alive neustále hlási svoj aktuálny stav. Polohu rolety je možné zistiť a zmeniť pomocou aplikácie v priebehu niekoľkých sekúnd. Ak chcete ovládať svoje rolety hlasovým príkazom, potrebujete inteligentné domáce riadiace centrum a inteligentný reproduktor od Amazon Echo alebo Google Home. Ak sú prepojené riadiace centrum a reproduktor, môžete aktivovať motor rolety na hlasové ovládanie a dať Alexe alebo Google hlasový príkaz na otvorenie alebo zatvorenie rolety. Ak je navyše roleta blokovaná, zamrznutá alebo prehriatá, detekcia prekážky alebo ochrana proti tepelnému preťaženiu bránia rolete v pohybe nahor alebo nadol. Ak v inteligentnej domácnosti použijete roletový motor, o probléme vás bude informovať aj tlačená správa prostredníctvom použitej aplikácie. Aby bol váš domov neustále v bezpečí, kladieme pri vytváraní našich výrobkov veľkú hodnotu na vysokej úrovni šifrovania nášho rádia. Patentovaný rádiový protokol od Schellenbergu s frekvenciou 868,4 MHz bol vyvinutý na najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka tomu je motor rolety odolný proti neoprávnenej manipulácii, takže vaša roleta nemôže byť ovládaná neoprávnenými osobami. Rádiový roletový motor Premium MAXI bol vyvinutý pre rolety s priemerom 60 mm a roletami do 34 kg. Je kompatibilný so systémami inteligentnej domácnosti od Schellenberg, Smart Friends a v kombinácii s rádiom Stick Schellenberg aj s Telekom Magenta SmartHome. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 21220 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi , Intex motor (6941057466316)

21210 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi

21210 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi
Detail

S motorom rádiových roliet Premium môžete motorizovať a ovládať svoje rolety pomocou rádiového vysielača, aplikácie alebo hlasového príkazu. Bezúdržbový rúrkový motor s hladkým chodom je zabudovaný do hriadeľa rolety a je ideálny na motorizáciu roliet v súkromných domoch. Je dodávaný pripravený na inštaláciu so súpravou adaptérov, dvojmetrovým napájacím káblom a výškovo nastaviteľným, tichým držiakom na stenu. Extra široký adaptér zaisťuje optimálny prenos sily na hriadeľ rolety a kompenzuje nečistý rez hriadeľa. Integrované rádiové ovládanie znižuje námahu pri montáži, zapojení a nastavení motora rolety. Aby ste ho mohli ovládať a nastavovať, potrebujete dodatočný ovládací prvok, napríklad rádiový ručný vysielač Schellenberg, rádiové časové spínače Schellenberg alebo inteligentný domáci systém od Schellenberg, Smart Friends alebo systém Magenta SmartHome. Rádio trubicový motor Premium bol vyvinutý a optimalizovaný pre integráciu do inteligentnej domácnosti. Pri nastavovaní je možné koncové polohy nastaviť nielen pomocou ručného vysielača, ale aj pohodlne pomocou aplikácie, smartphonu alebo tabletu. Nová je inovatívna obojsmerná rádiová komunikácia, s ktorou môže rúrkový motor nielen prijímať, ale aj vysielať rádiové signály. Rúrkový motor je tiež vybavený funkciou aktualizácie vzduchom a vďaka režimu Keep-Alive neustále hlási svoj aktuálny stav. Polohu rolety je možné zistiť a zmeniť pomocou aplikácie v priebehu niekoľkých sekúnd. Ak chcete ovládať svoje rolety hlasovým príkazom, potrebujete inteligentné domáce riadiace centrum a inteligentný reproduktor od Amazon Echo alebo Google Home. Ak sú prepojené riadiace centrum a reproduktor, môžete aktivovať motor rolety na hlasové ovládanie a dať Alexe alebo Google hlasový príkaz na otvorenie alebo zatvorenie rolety. Ak je navyše roleta blokovaná, zamrznutá alebo prehriatá, detekcia prekážky alebo ochrana proti tepelnému preťaženiu bránia rolete v pohybe nahor alebo nadol. Ak v inteligentnej domácnosti použijete roletový motor, o probléme vás bude informovať aj tlačená správa prostredníctvom použitej aplikácie. Aby bol váš domov neustále v bezpečí, kladieme pri vytváraní našich výrobkov veľkú hodnotu na vysokej úrovni šifrovania nášho rádia. Patentovaný rádiový protokol od Schellenbergu s frekvenciou 868,4 MHz bol vyvinutý na najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka tomu je motor rolety odolný proti neoprávnenej manipulácii, takže vaša roleta nemôže byť ovládaná neoprávnenými osobami. Rádiový roletový motor Premium MAXI bol vyvinutý pre rolety s priemerom 60 mm a roletami do 20 kg. Je kompatibilný so systémami inteligentnej domácnosti od spoločnosti Schellenberg, Smart Friends a v kombinácii s rádiovou jednotkou Schellenberg s telefónom Telekom Magenta SmartHome. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 21210 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Maxi , Lego® minecraft® 21240 dobrodružstvo v močiari (5702017415154)

21106 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Mini

21106 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Mini
Detail

S motorom rádiových roliet Premium môžete motorizovať a ovládať svoje rolety pomocou rádiového vysielača, aplikácie alebo hlasového príkazu. Bezúdržbový rúrkový motor s hladkým chodom je zabudovaný do hriadeľa rolety a je ideálny na motorizáciu roliet v súkromných domoch. Je dodávaný pripravený na inštaláciu so súpravou adaptérov, dvojmetrovým napájacím káblom a výškovo nastaviteľným, tichým držiakom na stenu. Extra široký adaptér zaisťuje optimálny prenos sily na hriadeľ rolety a kompenzuje nečistý rez hriadeľa. Integrované rádiové ovládanie znižuje námahu pri montáži, zapojení a nastavení motora rolety. Aby ste ho mohli ovládať a nastavovať, potrebujete dodatočný ovládací prvok, napríklad rádiový ručný vysielač Schellenberg, rádiové časové spínače Schellenberg alebo inteligentný domáci systém od Schellenberg, Smart Friends alebo systém Magenta SmartHome. Rádio trubicový motor Premium bol vyvinutý a optimalizovaný pre integráciu do inteligentnej domácnosti. Pri nastavovaní je možné koncové polohy nastaviť nielen pomocou ručného vysielača, ale aj pohodlne pomocou aplikácie, smartphonu alebo tabletu. Nová je inovatívna obojsmerná rádiová komunikácia, s ktorou môže rúrkový motor nielen prijímať, ale aj vysielať rádiové signály. Rúrkový motor je tiež vybavený funkciou aktualizácie vzduchom a vďaka režimu Keep-Alive neustále hlási svoj aktuálny stav. Polohu rolety je možné zistiť a zmeniť pomocou aplikácie v priebehu niekoľkých sekúnd. Ak chcete ovládať svoje rolety hlasovým príkazom, potrebujete inteligentné domáce riadiace centrum a inteligentný reproduktor od Amazon Echo alebo Google Home. Ak sú prepojené riadiace centrum a reproduktor, môžete aktivovať motor rolety na hlasové ovládanie a dať Alexe alebo Google hlasový príkaz na otvorenie alebo zatvorenie rolety. Ak je navyše roleta blokovaná, zamrznutá alebo prehriatá, detekcia prekážky alebo ochrana proti tepelnému preťaženiu bránia rolete v pohybe nahor alebo nadol. Ak v inteligentnej domácnosti použijete roletový motor, o probléme vás bude informovať aj tlačená správa prostredníctvom použitej aplikácie. Aby bol váš domov neustále v bezpečí, kladieme pri vytváraní našich výrobkov veľkú hodnotu na vysokej úrovni šifrovania nášho rádia. Patentovaný rádiový protokol od Schellenbergu s frekvenciou 868,4 MHz bol vyvinutý na najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka tomu je motor rolety odolný proti neoprávnenej manipulácii, takže vaša roleta nemôže byť ovládaná neoprávnenými osobami. Rádiový roletový motor Premium MINI bol vyvinutý pre rolety s priemerom 40 mm a roletami do 15 kg. Je kompatibilný so systémami inteligentnej domácnosti od Schellenberg, Smart Friends a v kombinácii s rádiom Stick Schellenberg aj s Telekom Magenta SmartHome. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 21106 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Mini , Tork jumbo premium maxi t1 (6 ks) (7310791268415)

21110 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Mini

21110 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Mini
Detail

S motorom rádiových roliet Premium môžete motorizovať a ovládať svoje rolety pomocou rádiového vysielača, aplikácie alebo hlasového príkazu. Bezúdržbový rúrkový motor s hladkým chodom je zabudovaný do hriadeľa rolety a je ideálny na motorizáciu roliet v súkromných domoch. Je dodávaný pripravený na inštaláciu so súpravou adaptérov, dvojmetrovým napájacím káblom a výškovo nastaviteľným, tichým držiakom na stenu. Extra široký adaptér zaisťuje optimálny prenos sily na hriadeľ rolety a kompenzuje nečistý rez hriadeľa. Integrované rádiové ovládanie znižuje námahu pri montáži, zapojení a nastavení motora rolety. Aby ste ho mohli ovládať a nastavovať, potrebujete dodatočný ovládací prvok, napríklad rádiový ručný vysielač Schellenberg, rádiové časové spínače Schellenberg alebo inteligentný domáci systém od Schellenberg, Smart Friends alebo systém Magenta SmartHome. Rádio trubicový motor Premium bol vyvinutý a optimalizovaný pre integráciu do inteligentnej domácnosti. Pri nastavovaní je možné koncové polohy nastaviť nielen pomocou ručného vysielača, ale aj pohodlne pomocou aplikácie, smartphonu alebo tabletu. Nová je inovatívna obojsmerná rádiová komunikácia, s ktorou môže rúrkový motor nielen prijímať, ale aj vysielať rádiové signály. Rúrkový motor je tiež vybavený funkciou aktualizácie vzduchom a vďaka režimu Keep-Alive neustále hlási svoj aktuálny stav. Polohu rolety je možné zistiť a zmeniť pomocou aplikácie v priebehu niekoľkých sekúnd. Ak chcete ovládať svoje rolety hlasovým príkazom, potrebujete inteligentné domáce riadiace centrum a inteligentný reproduktor od Amazon Echo alebo Google Home. Ak sú prepojené riadiace centrum a reproduktor, môžete aktivovať motor rolety na hlasové ovládanie a dať Alexe alebo Google hlasový príkaz na otvorenie alebo zatvorenie rolety. Ak je navyše roleta blokovaná, zamrznutá alebo prehriatá, detekcia prekážky alebo ochrana proti tepelnému preťaženiu bránia rolete v pohybe nahor alebo nadol. Ak v inteligentnej domácnosti použijete roletový motor, o probléme vás bude informovať aj tlačená správa prostredníctvom použitej aplikácie. Aby bol váš domov neustále v bezpečí, kladieme pri vytváraní našich výrobkov veľkú hodnotu na vysokej úrovni šifrovania nášho rádia. Patentovaný rádiový protokol od Schellenbergu s frekvenciou 868,4 MHz bol vyvinutý na najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka tomu je motor rolety odolný proti neoprávnenej manipulácii, takže vaša roleta nemôže byť ovládaná neoprávnenými osobami. Rádiový roletový motor Premium MINI bol vyvinutý pre rolety s priemerom 40 mm a roletami do 25 kg. Je kompatibilný so systémami inteligentnej domácnosti od Schellenberg, Smart Friends a v kombinácii s rádiom Stick Schellenberg aj s Telekom Magenta SmartHome. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 21110 Schellenberg SmartHome trubkový motor zabudovateľný Premium Mini , Linteo premium maxi ióny striebra (40 ks) (8594158374066)

FRM60M10 Eltako EnOcean trubkový motor zabudovateľný Spínací výkon (max.) 115 W

FRM60M10 Eltako EnOcean trubkový motor    zabudovateľný Spínací výkon (max.) 115 W
Detail

Bezdrôtový rúrkový motor 230 V / 115 W pre oceľový hriadeľ SW60, krútiaci moment 10 Nm, rýchlosť 14 / min, s adaptérom, ložiskami a režimom šepotu. Rádiorubicový motor má celkovú dĺžku 466 mm. Má ochranu záclon a nehlučnú mäkkú brzdu. Inteligentné meranie sily. Ochrana clony hore / dole pri voľnom chode (vypnutie krútiaceho momentu). Nastaviteľný reliéf. Koncové polohy nastaviteľné pomocou montážneho kábla. Nehlučná mäkká brzda. Typ ochrany IP44 Dĺžka chodu 10 minút. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FRM60M10 Eltako EnOcean trubkový motor zabudovateľný Spínací výkon (max.) 115 W , Linteo premium maxi argan oil (40 ks) (8594158373113)

10559 Schellenberg SmartHome dverný / okenný kontakt

10559 Schellenberg SmartHome dverný / okenný kontakt
Detail

Bezdrôtový okenný a dverový kontakt Schellenberg Smart Home, snímač otvárania okien, dverí, zásuviek a spol. Je vhodný pre všetky bežné okná a dvere a je veľmi univerzálny. Urobte svoj domov bezpečnejším a pohodlnejším a uvoľnene znížte svoje náklady na vykurovanie! Všestranný kontakt s oknami a dverami od spoločnosti Schellenberg to umožňuje! Jednoducho pripojte inteligentný domáci senzor na požadované miesto. Napríklad na okná, dvere, zásuvky alebo na chladničku. Senzor kompenzuje výškové rozdiely medzi rámom a krídlom okna alebo dverí až do výšky 15 mm. Tri praktické lepiace pásky nájdete v rozsahu dodávky na montáž. Potom pomocou aplikácie pripojte okenný senzor k bráne inteligentného domu. Potrebujete na to buď Schellenberg Smart Home Center SH1 (nie je súčasťou dodávky), alebo Smart Friends Box (nie je súčasťou balenia). A ste pripravení vyraziť! Inteligentný senzor detekuje, či je príslušné okno alebo dvere otvorené alebo zatvorené. Automaticky hlási aktuálny stav do vašej brány Smart Home Gateway. Pomocou správnej aplikácie môžete pohodlne vyvolať stav otvorenia na svojom smartfóne a tablete. V prípade vniknutia dostanete automaticky bezplatnú správu push a môžete okamžite reagovať. Spojte dverný a okenný kontakt s ostatnými zariadeniami inteligentnej domácnosti. Môžete napríklad nastaviť výstražný scenár, ktorý zlodejov privedie k letu. Alebo môžete ušetriť energiu veľmi ľahko a efektívne! Stačí čítať ďalej a objavovať naše „nápady na inteligentné aplikácie v inteligentnej domácnosti“! Ľahšie udržiavanie dobrého rozlíšenia: Pripojte snímač k zásuvke na cukríky alebo k chladničke. Ihneď po otvorení zásuvky alebo chladničky dostanete push správu. Potrebujete k tomu Schellenberg Smart Home Center SH1 alebo Smart Friends Box. Zabezpečte garáže a záhradné domčeky Často drahé veci, ako sú kosačky na trávu a pneumatiky, sú uložené v garážach a záhradných domčekoch. Prístup do nej je možné zabezpečiť aj pomocou dverného a okenného kontaktu. Pomocou aplikácie môžete ľahko skontrolovať, či sú garážové brány alebo dvere záhradného prístrešku otvorené alebo zatvorené. V prípade alarmu dostanete push správu. Potrebujete k tomu Schellenberg Smart Home Center SH1 alebo Smart Friends Box. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 10559 Schellenberg SmartHome dverný / okenný kontakt , Pampers premium care maxi veľkosť 4 (104 ks) (4015400465447)

Schellenberg Premium 20281 bezdrôtový motor markízy 50 Nm

Schellenberg Premium 20281 bezdrôtový motor markízy    50 Nm
Detail

Predstavte si, že už nikdy nebudete musieť zatiahnuť a natiahnuť svoju ťažkú markízu znova rukou. S rádiom markízovým motorom Schellenberg PREMIUM možno vašu markízu ovládať na diaľku uvoľnene, napríklad z pohodlia vášho lehátka. Markízu môžete pohodlne ovládať rádiovými ručnými vysielačmi a časovými spínačmi spoločnosti Schellenberg (nie sú súčasťou dodávky). Alebo by ste chceli ovládať svoje markízy pomocou tabletu a smartphonu? Potom jednoducho integrujte motor markízy do systému Schellenberg Smart Home alebo do systému Smart Friends. Váš markízu je potom možné pomocou modernej aplikácie vysunúť a vysunúť - doma (zadarmo) a na cestách (za poplatok). Ovládanie, keď ste vonku, je praktické, napríklad keď nakupujete a hrozí dažďová sprcha. Markízu jednoducho stiahnete pomocou aplikácie na vašom smartfóne a látka markízy sa nenavlhne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg Premium 20281 bezdrôtový motor markízy 50 Nm , Pampers premium care maxi veľkosť 4 (68 ks) (8001841104959)

Schellenberg 15103 vedenie pásu Vhodné pre Schellenberg Mini, Schellenberg Maxi

Schellenberg 15103 vedenie pásu Vhodné pre Schellenberg Mini, Schellenberg Maxi
Detail

Vedenie pásu Schellenberg DUO kruhové sa skladá z dvoch plastových nadstavcov so štrbinami oproti sebe. Roletový pás sa dá počas montáže ľahko pretlačiť cez tieto otvory. Pás pásu sa nemusí demontovať a roletový box sa nemusí otvárať. Tapeta zostáva nedotknutá a počas montáže nie sú znečistené. Vedenie pásu obsahuje kefové tesnenie, ktoré zabraňuje prenikaniu nepríjemných prievanov do obytnej oblasti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 15103 vedenie pásu Vhodné pre Schellenberg Mini, Schellenberg Maxi , Playmobil 5159 podvodný motor (4008789051592)

Schellenberg 52002 dorazová zátka Vhodné pre Schellenberg Mini, Schellenberg Maxi

Schellenberg 52002 dorazová zátka Vhodné pre Schellenberg Mini, Schellenberg Maxi
Detail

Systém dorazov Schellenberg MINI / MAXI (14/23 mm) vyrobený z odolného plastu odolného voči poveternostným vplyvom zabraňuje úplnému zavinutiu rolety v skrinke rolety. Montujú sa na koncovú lištu alebo na najnižší profil rolety a pri hornom doraze roletu zastavia. Súčasťou dodávky je sada skrutiek. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 52002 dorazová zátka Vhodné pre Schellenberg Mini, Schellenberg Maxi , Motor v8 model – stemmex (39102)

Schellenberg 83500 nástenné ložisko Vhodné pre Schellenberg Maxi

Schellenberg 83500 nástenné ložisko Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Systém stenových ložísk Schellenberg MAXI (23 mm) je robustný, s vysoko kvalitnými guľkovými ložiskami a má dlhú životnosť. Je vhodný pre osemhranné valcové brány s priemerom 60 mm. Jednoduchá montáž. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 83500 nástenné ložisko Vhodné pre Schellenberg Maxi , Pampers pants premium care maxi veľ. 4 (38 ks) (8001090759832)

Schellenberg 34503 popruhy pre rolety Vhodné pre Schellenberg Maxi

Schellenberg 34503 popruhy pre rolety Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Systém roletových pásov Schellenberg MAXI (23 mm) vyrobený z odolnej textílie so špeciálne vystuženou reklamnou hranou. Jednoducho vymeňte opotrebovaný alebo znečistený roletový pás. Na určenie požadovanej dĺžky použite prosím pravidlo: výška okna / dverí x 2,5. Tip: Veľké a ťažké rolety sú často vybavené redukčným prevodom. K tomu je potrebná dĺžka pásu asi 12,0 m. Pre istotu zmerajte existujúcu dĺžku pásu na rolete. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 34503 popruhy pre rolety Vhodné pre Schellenberg Maxi , Solac sp7151 expert 2200 ac motor

Schellenberg 36003 popruhy pre rolety Vhodné pre Schellenberg Maxi

Schellenberg 36003 popruhy pre rolety Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Schellenberg systém roliet MAXI (23 mm) vyrobený z odolnej tkaniny so špeciálne vystuženou reklamnou hranou. Stačí vymeniť opotrebovaný alebo znečistený roletový pás. Na určenie požadovanej dĺžky použite prosím pravidlo: výška okna / dverí x 2,5. Tip: Veľké a ťažké rolety sú často vybavené redukčným prevodom. K tomu je potrebná dĺžka pásu cca 12,0 m. Určite zmerajte existujúcu dĺžku pásu na rolete. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 36003 popruhy pre rolety Vhodné pre Schellenberg Maxi , Zeapon micro3 e1000 motor (sd-e6)

Schellenberg 80100 valec pohonu roliet Vhodné pre Schellenberg Maxi

Schellenberg 80100 valec pohonu roliet Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Schellenbergov systém objímok MAXI (23 mm) vyrobený z odolného plastu odolného voči poveternostným vplyvom sa používa na spojenie osemuholníkového hriadeľa s priemerom 60 mm s guľôčkovým ložiskom. Valčekové puzdro sa jednoducho vloží do osemuholníkového hriadeľa a pripevní sa k stenovému ložisku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 80100 valec pohonu roliet Vhodné pre Schellenberg Maxi , Zeapon micro3 e500 motor (sd-e4)

Kaiser Nienhaus 110020 trubkový motor 60 mm 20 Nm

Kaiser Nienhaus  110020 trubkový motor 60 mm   20 Nm
Detail

Motory série Classic Mercato sa vyznačujú najmä veľmi precíznym nastavením koncového bodu pomocou závitových vretien na hlave motora, ako aj tichými a zároveň výkonnými vlastnosťami chodu. Sú ideálne na renováciu. Súčasťou dodávky je adaptér pre hriadeľ rolety SW60 a zodpovedajúce uchytenie motora, čo znamená, že motor je možné obvykle ľahko zasunúť do existujúceho hriadeľa rolety a nainštalovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kaiser Nienhaus 110020 trubkový motor 60 mm 20 Nm , Zeapon micro3 e700 motor (sd-e5)

Kaiser Nienhaus 110030 trubkový motor 60 mm 30 Nm

Kaiser Nienhaus  110030 trubkový motor 60 mm   30 Nm
Detail

Motory série Classic Mercato sa vyznačujú najmä veľmi precíznym nastavením koncového bodu pomocou závitových vretien na hlave motora, ako aj tichými a zároveň výkonnými vlastnosťami chodu. Sú ideálne na renováciu. Súčasťou dodávky je adaptér pre hriadeľ rolety SW60 a zodpovedajúce uchytenie motora, čo znamená, že motor je možné obvykle ľahko zasunúť do existujúceho hriadeľa rolety a nainštalovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kaiser Nienhaus 110030 trubkový motor 60 mm 30 Nm , Emos led panel 125 × 125, zabudovateľný štvorec biely, 11 w neutr. biela (1540211120)

Kaiser Nienhaus 110010 trubkový motor 60 mm 10 Nm

Kaiser Nienhaus  110010 trubkový motor 60 mm   10 Nm
Detail

Motory série Classic Mercato sa vyznačujú najmä veľmi precíznym nastavením koncového bodu pomocou závitových vretien na hlave motora, ako aj tichými a zároveň výkonnými vlastnosťami chodu. Sú ideálne na renováciu. Súčasťou dodávky je adaptér pre hriadeľ rolety SW60 a zodpovedajúce uchytenie motora, čo znamená, že motor je možné obvykle ľahko zasunúť do existujúceho hriadeľa rolety a nainštalovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kaiser Nienhaus 110010 trubkový motor 60 mm 10 Nm , Bosch wna13400by + záruka 10 rokov na motor

Kaiser Nienhaus 110050 trubkový motor 60 mm 50 Nm

Kaiser Nienhaus  110050 trubkový motor 60 mm   50 Nm
Detail

Motory série Classic Mercato sa vyznačujú najmä veľmi precíznym nastavením koncového bodu pomocou závitových vretien na hlave motora, ako aj tichými a zároveň výkonnými vlastnosťami chodu. Sú ideálne na renováciu. Súčasťou dodávky je adaptér pre hriadeľ rolety SW60 a zodpovedajúce uchytenie motora, čo znamená, že motor je možné obvykle ľahko zasunúť do existujúceho hriadeľa rolety a nainštalovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kaiser Nienhaus 110050 trubkový motor 60 mm 50 Nm , Metabolický motor (978-80-762-5104-5)

23400675 SLDS 06/28PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23400675 SLDS 06/28PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiový trubkový motor malý (SLDS 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred prispôsobený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ s kľúčom veľkosti 40. S dostupným príslušenstvom sa dá prispôsobiť aj pre osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 60, kruhové hriadele s priemerom 40 a 50 mm a sírové hriadele s priemerom 50 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23400675 SLDS 06/28PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Tuff tools rozoberateľný motor s efektmi (048242520085)

23401075 SLDS 10/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23401075 SLDS 10/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiový trubkový motor malý (SLDS 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred prispôsobený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ s kľúčom veľkosti 40. S dostupným príslušenstvom sa dá prispôsobiť aj pre osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 60, kruhové hriadele s priemerom 40 a 50 mm a sírové hriadele s priemerom 50 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23401075 SLDS 10/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Kappa trubkový padací rám na triumph tiger 1050 (07-12) (kn225)

23601075 SLDM 10/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23601075 SLDM 10/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium rúrkového motora S-line (SLDM 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23601075 SLDM 10/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Kappa trubkový padací rám pre kawasaki versys 650 (07–14) (kn422)

23602075 SLDM 20/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23602075 SLDM 20/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium s rúrkovým motorom S-line (SLDM 20 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23602075 SLDM 20/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , K2 motor flush 250 ml – čistič motorov (5906534005175)

23603075 SLDM 30/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23603075 SLDM 30/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium s rúrkovým motorom S-line (SLDM 30 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23603075 SLDM 30/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Creality 42-40 step motor for printers (c40stmt)

23604075 SLDM 40/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23604075 SLDM 40/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium s rúrkovým motorom S-line (SLDM 40 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23604075 SLDM 40/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Creality 42-34 step motor for printers (c34stmt)

23605075 SLDM 50/12PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23605075 SLDM 50/12PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium s rúrkovým motorom S-line (SLDM 50 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23605075 SLDM 50/12PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Celestron astromaster 130 eq motor drive (31051-ds)

Kaiser Nienhaus 131000 trubkový motor 40 mm 10 Nm

Kaiser Nienhaus  131000 trubkový motor 40 mm   10 Nm
Detail

Trubkové motory pre hriadeľ rolety SW40 s vypnutím vretena a silným 10 Nm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kaiser Nienhaus 131000 trubkový motor 40 mm 10 Nm , Kappa trubkový padací rám pre honda xlv 1000 varadero (03-06) (kn28)

Schellenberg 50200 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi

Schellenberg 50200 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Systém prívodných navíjačov Schellenberg MAXI (23 mm) je vhodný pre okenné a dverné okenice. Technicky robustný a vysoko kvalitne spracovaný navíjač s rozstupom otvorov 160 mm je jednoducho zabudovaný do nástennej skrinky. Všetky prívodné navíjače Schellenberg sú predpnuté, aby bolo navíjanie roletového pásu počas montáže oveľa pohodlnejšie. Tip: Navíjače pásov, krycie dosky a nástenné skrinky sú mechanickým jadrom rolety. Líšia sa vzdialenosťou medzi otvormi. Pri kúpe by ste preto mali zabezpečiť vždy rovnaké rozstupy otvorov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 50200 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi , Kappa trubkový padací rám pre yamaha mt-09 tracer (15 – 17) (kn2122)

Schellenberg 50100 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi

Schellenberg 50100 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Systém prívodných navíjačov Schellenberg MAXI (23 mm) je vhodný pre okenné a dverné okenice. Technicky robustný a vysoko kvalitne spracovaný navíjač s rozstupom otvorov 105 mm sa jednoducho vloží do nástennej skrinky. Všetky prívodné navíjače Schellenberg sú predpnuté, aby bolo navíjanie roletového pásu počas montáže oveľa pohodlnejšie. Tip: Navíjače pásov, krycie dosky a nástenné skrinky sú mechanickým jadrom rolety. Líšia sa vzdialenosťou medzi otvormi. Pri kúpe by ste preto mali zabezpečiť vždy rovnaké rozstupy otvorov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 50100 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi , Kappa trubkový padací rám pre honda xl 650v transalp (00-07) (kn26)

Schellenberg 50000 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi

Schellenberg 50000 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Systém prívodných navíjačov Schellenberg MAXI (23 mm) je vhodný pre okenné a dverné okenice. Technicky robustný a vysoko kvalitne spracovaný navíjač s rozstupom otvorov 135 mm je jednoducho zabudovaný do nástennej skrinky. Všetky prívodné navíjače Schellenberg sú predpnuté, aby bolo navíjanie roletového pásu počas montáže oveľa pohodlnejšie. Tip: Navíjače pásov, krycie dosky a nástenné skrinky sú mechanickým jadrom rolety. Líšia sa vzdialenosťou medzi otvormi. Pri kúpe by ste preto mali zabezpečiť vždy rovnaké rozstupy otvorov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 50000 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi , Sixtol kia ceed, 2018 ->, hb, motor, 1,4 turbo (hbc10286)

Schellenberg 50400 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi

Schellenberg 50400 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Systém prívodných navíjačov Schellenberg MAXI (23 mm) je vhodný pre okenné a dverné okenice. Technicky robustný a vysoko kvalitne spracovaný navíjač s rozstupom otvorov 185 mm sa jednoducho vloží do nástennej skrinky. Všetky prívodné navíjače Schellenberg sú predpnuté, aby bolo navíjanie roletového pásu počas montáže oveľa pohodlnejšie. Tip: Navíjače pásov, krycie dosky a nástenné skrinky sú mechanickým jadrom rolety. Líšia sa vzdialenosťou medzi otvormi. Pri kúpe by ste preto mali zabezpečiť vždy rovnaké rozstupy otvorov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Schellenberg 50400 navíjanie pásu pod omietku Vhodné pre Schellenberg Maxi , Sixtol kia ceed, 2018 ->, hb., motor 1,6 l (hbc10287)

27401085 ILFS 10/16 PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

27401085 ILFS 10/16 PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Trubkový motor I-line DuoFern Malý ILFS 10 / 16PZ je samoučiaci sa rúrkový motor DuoFern s integrovaným rozhraním pre rýchlu a ľahkú integráciu do systému DuoFern DuoFern. Tento motor sa automaticky učí koncových bodov na prvej jazde. Koncové body sú bezúdržbové vďaka automatickej kompenzácii dĺžky opony, ktorá pravidelne kontroluje koncové body. Motor má blokovanie a detekciu prekážok vrátane cúvania a je možné ho zapnúť paralelne. Ovláda ho vysielač DuoFern a v spojení napríklad s HomePilot® dosahuje veľké automatické duo vzdialenosti, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná duo vzdialenosť a poloha vetrania / slnka. K dispozícii je možnosť pripojenia tlačidiel na ručné ovládanie rúrkového motora. Hodí sa do každého ložiska kliknutia RADEMACHER. Na motore RADEMACHER sa nachádza Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 27401085 ILFS 10/16 PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23602080 SLDM 20/16PZ-AS Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23602080 SLDM 20/16PZ-AS Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

So súpravou automatizácie rúrkových motorov Comfort od spoločnosti RADEMACHER možno rolety ľahko motorizovať - montážny materiál a pokyny sú súčasťou. Žiadne nepríjemné hľadanie jednotlivých dielov, žiadny chýbajúci materiál na stavbe, jednoducho dokončiť! Kúpiť, rozbaliť, nainštalovať - hotovo. A to pre najbežnejšie šírky okien do 185 cm. Diaľkovo ovládaná sada na automatizáciu rúrkových motorov Comfort obsahuje rádiové médium pre rúrkové motory S-line 20 Nm / 16 ot./min (SLDM 20/16) vrátane nasledujúceho príslušenstva: adaptér, driver, ložisko klikového pohonu, hliníkové ložisko, osemuholníkový oceľový hriadeľ (60 mm x 0,6 m), teleskopický výsuv vrátane valčekovej kapsuly, 4 upevňovacie pružiny, protiľahlé ložisko vrátane guľkových ložísk, montážny materiál a montážny návod. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23602080 SLDM 20/16PZ-AS Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

popruhy pre rolety Schellenberg 31202, 12 m, sivá, Vhodné pre Schellenberg Maxi

popruhy pre rolety Schellenberg 31202, 12 m, sivá, Vhodné pre Schellenberg Maxi
Detail

Schellenberg systém roliet MAXI (23 mm) vyrobený z odolnej tkaniny so špeciálne vystuženou reklamnou hranou. Stačí vymeniť opotrebovaný alebo znečistený roletový pás. Na určenie požadovanej dĺžky použite prosím pravidlo: výška okna / dverí x 2,5. Tip: Veľké a ťažké rolety sú často vybavené redukčným prevodom. K tomu je potrebná dĺžka pásu cca 12,0 m. Určite zmerajte existujúcu dĺžku pásu na rolete. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako popruhy pre rolety Schellenberg 31202, 12 m, sivá, Vhodné pre Schellenberg Maxi

bezdrôtový trubkový motor Kaiser Nienhaus Mercato Primus, 140010 Frekvencia 433 MHz

bezdrôtový trubkový motor Kaiser Nienhaus Mercato Primus, 140010 Frekvencia 433 MHz
Detail

Rúrkový motor Primus Funk Mercato s ťažnou silou 10 Nm ponúka nielen detekciu prekážok, ochranu proti zamrznutiu a veľmi dobré jazdné vlastnosti, ale aj bezpečnú obojsmernú rádiovú frekvenciu. Vďaka tomu je motor obzvlášť pohodlný v interakcii s ovládaním Mediola SmartHome, pretože dokáže reagovať a odpovedať na stavové dotazy z ovládacieho prvku aplikácie. Takže ste vždy informovaní o skutočnom stave vašich roliet. Integrovaný aktivovateľný zosilňovač navyše zaisťuje opakovanie rádiových povelov od jednotlivých motorov v dome, aby bol zaručený spoľahlivejší prenos. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový trubkový motor Kaiser Nienhaus Mercato Primus, 140010 Frekvencia 433 MHz

bezdrôtový trubkový motor Kaiser Nienhaus Furohre Champion 144100 Frekvencia 868 MHz

bezdrôtový trubkový motor Kaiser Nienhaus Furohre Champion 144100 Frekvencia 868 MHz
Detail

Trubkové motory série Furohre s 868 MHz zaujmú predovšetkým svojimi vynikajúcimi prevádzkovými vlastnosťami. Medzi ne patrí obzvlášť tichý chod a extrémna ťažná sila. S integrovaným rádiovým prijímačom 868 MHz využíva táto séria frekvenciu, ktorá nie je náchylná na rušenie, čo sa prejaví na vysokej úrovni spoľahlivosti. Sú ideálne na použitie v ovládaní Mediola SmartHome. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový trubkový motor Kaiser Nienhaus Furohre Champion 144100 Frekvencia 868 MHz

Superrollo Professional RM20MM SR20225 trubkový motor 60 mm 44 kg 20 Nm

Superrollo Professional RM20MM SR20225 trubkový motor 60 mm 44 kg  20 Nm
Detail

Pohodlná automatizácia rolety sa otvára a zatvára stlačením tlačidla alebo ovládaním času. Bezpečná - ľahká inštalácia a uvedenie do prevádzky. Zatlačte ho do existujúceho hriadeľa rolety, pripojte, upravte, urobte! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Superrollo Professional RM20MM SR20225 trubkový motor 60 mm 44 kg 20 Nm

Superrollo Professional RM10MS SR20110 trubkový motor 40 mm 22 kg 10 Nm

Superrollo Professional RM10MS SR20110 trubkový motor 40 mm 22 kg  10 Nm
Detail

Pohodlná automatizácia rolety sa otvára a zatvára stlačením tlačidla alebo ovládaním času. Bezpečná - ľahká inštalácia a uvedenie do prevádzky: Zatlačte ju do existujúceho hriadeľa rolety, pripojte, nastavte, urobte! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Superrollo Professional RM10MS SR20110 trubkový motor 40 mm 22 kg 10 Nm

Rademacher MLIM 50/12PZ 26605055 trubkový motor 63 mm 205 W 50 Nm

Rademacher MLIM 50/12PZ 26605055 trubkový motor 63 mm  205 W 50 Nm
Detail

RolloTube M-line Medium (MLIM 50 / 16PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor má navyše obzvlášť citlivú a jemnú detekciu prekážok. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube M-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher MLIM 50/12PZ 26605055 trubkový motor 63 mm 205 W 50 Nm

Rademacher CLIM 40/16PZ 22604056 trubkový motor 60 mm 198 W 40 Nm

Rademacher CLIM 40/16PZ 22604056 trubkový motor 60 mm  198 W 40 Nm
Detail

RolloTube C-line Medium (CLIM 40 / 16PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Všetko, čo je potrebné na samoučenie, sú pevné spojky hriadeľa a zarážky alebo dorazová tyč. Koncové body je možné alternatívne nastaviť aj manuálne pomocou nastavovacieho tlačidla a napájacieho vedenia. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube C-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher CLIM 40/16PZ 22604056 trubkový motor 60 mm 198 W 40 Nm

Rademacher MLIS 06/28PZ 26400655 trubkový motor 40 mm 121 W 6 Nm

Rademacher MLIS 06/28PZ 26400655 trubkový motor 40 mm  121 W 6 Nm
Detail

RolloTube M-line Small (MLIS 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor má navyše obzvlášť citlivú a jemnú detekciu prekážok. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube M-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred prispôsobený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ s kľúčom veľkosti 40. S dostupným príslušenstvom sa dá prispôsobiť aj pre osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 60, kruhové hriadele s priemerom 40 a 50 mm a sírové hriadele s priemerom 50 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher MLIS 06/28PZ 26400655 trubkový motor 40 mm 121 W 6 Nm

Rademacher MLIM 10/16PZ 26601055 trubkový motor 60 mm 112 W 10 Nm

Rademacher MLIM 10/16PZ 26601055 trubkový motor 60 mm  112 W 10 Nm
Detail

RolloTube M-line Medium (MLIM 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor má navyše obzvlášť citlivú a jemnú detekciu prekážok. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube M-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher MLIM 10/16PZ 26601055 trubkový motor 60 mm 112 W 10 Nm

Rademacher MLIM 20/16PZ 26602055 trubkový motor 60 mm 145 W 20 Nm

Rademacher MLIM 20/16PZ 26602055 trubkový motor 60 mm  145 W 20 Nm
Detail

RolloTube M-line Medium (MLIM 20 / 16PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor má navyše obzvlášť citlivú a jemnú detekciu prekážok. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube M-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher MLIM 20/16PZ 26602055 trubkový motor 60 mm 145 W 20 Nm

Rademacher CLIS 06/28PZ 22400656 trubkový motor 40 mm 121 W 6 Nm

Rademacher CLIS 06/28PZ 22400656 trubkový motor 40 mm  121 W 6 Nm
Detail

RolloTube C-line Small (CLIS 06 / 28PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Všetko, čo je potrebné na samoučenie, sú pevné spojky hriadeľa a zarážky alebo dorazová tyč. Koncové body je možné alternatívne nastaviť aj manuálne pomocou nastavovacieho tlačidla a napájacieho vedenia. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube C-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred prispôsobený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ s kľúčom veľkosti 40. S dostupným príslušenstvom sa dá prispôsobiť aj pre osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 60, kruhové hriadele s priemerom 40 a 50 mm a sírové hriadele s priemerom 50 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher CLIS 06/28PZ 22400656 trubkový motor 40 mm 121 W 6 Nm

Rademacher CLIS 10/16PZ 22401056 trubkový motor 40 mm 121 W 10 Nm

Rademacher CLIS 10/16PZ 22401056 trubkový motor 40 mm  121 W 10 Nm
Detail

RolloTube C-line Small (CLIS 10 / 16PZ) je samoučiaci sa hadicový motor s mäkkým zastavením. Vďaka Plug & Play je možné ho nainštalovať zvlášť časovo a nákladovo, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani výučbu. Všetko, čo potrebujete na samoučenie, sú pevné hriadeľové konektory a zarážky alebo zarážka. Konečné body môžu byť alternatívne nastavené aj ručne pomocou tlačidla nastavenia a posuvnej linky. Motor má presnú detekciu polohy a sledovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor môže byť tiež pripojený paralelne a má západkovú univerzálnu hlavu motora, ktorá umožňuje montáž bez náradia a zaisťuje vysokú kompatibilitu s inými systémami. RolloTube C-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Prídavné prepojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je predpripravený pre osemhranný oceľový hriadeľ s veľkosťou kľúča 40. S dostupným príslušenstvom môže byť tiež prispôsobený pre osemuholníkové oceľové hriadele s veľkosťou kľúča 50 a 60, kruhové hriadele s priemerom 40 a 50 mm a špirálové hriadele s priemerom 50 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher CLIS 10/16PZ 22401056 trubkový motor 40 mm 121 W 10 Nm

Rademacher MLIM 30/16PZ 26603055 trubkový motor 60 mm 191 W 30 Nm

Rademacher MLIM 30/16PZ 26603055 trubkový motor 60 mm  191 W 30 Nm
Detail

RolloTube M-line Medium (MLIM 30 / 16PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor má navyše obzvlášť citlivú a jemnú detekciu prekážok. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube M-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher MLIM 30/16PZ 26603055 trubkový motor 60 mm 191 W 30 Nm

Rademacher MLIM 40/16PZ 26604055 trubkový motor 60 mm 198 W 40 Nm

Rademacher MLIM 40/16PZ 26604055 trubkový motor 60 mm  198 W 40 Nm
Detail

RolloTube M-line Medium (MLIM 40 / 16PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor má navyše obzvlášť citlivú a jemnú detekciu prekážok. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube M-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher MLIM 40/16PZ 26604055 trubkový motor 60 mm 198 W 40 Nm

Rademacher CLIM 10/16PZ 22601056 trubkový motor 60 mm 112 W 10 Nm

Rademacher CLIM 10/16PZ 22601056 trubkový motor 60 mm  112 W 10 Nm
Detail

RolloTube C-line Medium (CLIM 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rúrkový motor s mäkkým zastavením. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Všetko, čo je potrebné na samoučenie, sú pevné spojky hriadeľa a zarážky alebo dorazová tyč. Koncové body je možné alternatívne nastaviť aj manuálne pomocou nastavovacieho tlačidla a napájacieho vedenia. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a vďaka integrovanej detekcii blokovania chráni clonu pred poškodením v oboch smeroch. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube C-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher CLIM 10/16PZ 22601056 trubkový motor 60 mm 112 W 10 Nm

Chamberlain RPD25-05 trubkový motor 60 mm 50 kg 191 W 25 Nm

Chamberlain  RPD25-05 trubkový motor 60 mm 50 kg 191 W 25 Nm
Detail

Pohon rolety s ťažnou silou 25 Nm vhodný pre osemuholníkové hriadele s priemerom 60 mm. Pohon rolety Chamberlain RPD25 otvára rolety s plochou až 11 m² (PVC) s maximálnou hmotnosťou 50 kg. Základné komponenty, ako sú adaptéry, budiče a ložiskové listy, sú už vopred zmontované pre ľahkú inštaláciu. Nastavovanie koncových bodov je možné rýchlo a ľahko pomocou dodávaného nastavovacieho kolíka. Súčasťou balenia je adaptér pre osemuholníkový hriadeľ. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Chamberlain RPD25-05 trubkový motor 60 mm 50 kg 191 W 25 Nm

Chamberlain RPD40-05 trubkový motor 60 mm 80 kg 198 W 40 Nm

Chamberlain  RPD40-05 trubkový motor 60 mm 80 kg 198 W 40 Nm
Detail

Pohon rolety s ťahovou silou 40 Nm vhodný pre osemuholníkové hriadele s priemerom 60 mm. Pohon rolety Chamberlain RPD-40 otvára rolety s plochou až 16 m² (PVC) s maximálnou hmotnosťou 80 kg. Základné komponenty, ako sú adaptéry, budiče a ložiskové listy, sú už vopred zmontované pre ľahkú inštaláciu. Nastavovanie koncových bodov je možné rýchlo a ľahko pomocou dodávaného nastavovacieho kolíka. Súčasťou balenia je adaptér pre osemuholníkový hriadeľ. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Chamberlain RPD40-05 trubkový motor 60 mm 80 kg 198 W 40 Nm

Chamberlain RPD10-05 trubkový motor 40 mm 20 kg 121 W 10 Nm

Chamberlain  RPD10-05 trubkový motor 40 mm 20 kg 121 W 10 Nm
Detail

Pohon rolety s ťahovou silou 10 Nm vhodný pre osemuholníkové hriadele s priemerom 40 mm. Pohon roliet Chamberlain RPD10 otvára brány s plochou do 5 m² (PVC) s maximálnou hmotnosťou 20 kg. Základné komponenty, ako sú adaptéry, ovládače a žurnály, sú už predmontované na uvoľnenú inštaláciu. Koncové body je možné rýchlo a ľahko nastaviť pomocou dodávaného nastavovacieho kolíka. Adaptér pre osemhranný hriadeľ je súčasťou dodávky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Chamberlain RPD10-05 trubkový motor 40 mm 20 kg 121 W 10 Nm
PowerCube Extended SmartHome (8719186015235), Intex Motor (6941057466316), LEGO® Minecraft® 21240 Dobrodružstvo v močiari (5702017415154), TORK Jumbo Premium maxi T1 (6 ks) (7310791268415), LINTEO Premium Maxi Ióny striebra (40 ks) (8594158374066), LINTEO Premium Maxi Argan Oil (40 ks) (8594158373113), PAMPERS Premium Care Maxi veľkosť 4 (104 ks) (4015400465447), PAMPERS Premium Care Maxi veľkosť 4 (68 ks) (8001841104959), Playmobil 5159 Podvodný motor (4008789051592), Motor V8 model – Stemmex (39102), PAMPERS Pants Premium Care Maxi veľ. 4 (38 ks) (8001090759832), Solac SP7151 Expert 2200 AC Motor, Zeapon Micro3 E1000 motor (SD-E6), Zeapon Micro3 E500 motor (SD-E4), Zeapon Micro3 E700 motor (SD-E5), EMOS LED panel 125 × 125, zabudovateľný štvorec biely, 11 W neutr. biela (1540211120), BOSCH WNA13400BY + záruka 10 rokov na motor, Metabolický motor (978-80-762-5104-5), Tuff Tools Rozoberateľný motor s efektmi (048242520085), KAPPA trubkový padací rám na TRIUMPH Tiger 1050 (07-12) (KN225), KAPPA trubkový padací rám pre Kawasaki Versys 650 (07–14) (KN422), K2 MOTOR FLUSH 250 ml – čistič motorov (5906534005175), Creality 42-40 Step motor for printers (C40STMT), Creality 42-34 Step motor for printers (C34STMT), Celestron AstroMaster 130 EQ Motor Drive (31051-DS), KAPPA trubkový padací rám pre Honda XLV 1000 Varadero (03-06) (KN28), KAPPA trubkový padací rám pre Yamaha MT-09 Tracer (15 – 17) (KN2122), KAPPA trubkový padací rám pre Honda XL 650V Transalp (00-07) (KN26), SIXTOL KIA Ceed, 2018 ->, hb, motor, 1,4 turbo (HBC10286), SIXTOL KIA Ceed, 2018 ->, hb., motor 1,6 l (HBC10287)