287445 hand-painted stool 38x38x35 cm solid mango wood, 287445

Produkt 287445 hand-painted stool 38x38x35 cm solid mango wood, 287445 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 287445 hand-painted stool 38x38x35 cm solid mango wood, 287445 upraviť a produkt hľadať znova.

287445 Hand-painted Stool 38x38x35 cm Solid Mango Wood, 287445

287445 Hand-painted Stool 38x38x35 cm Solid Mango Wood, 287445
Detail

Stolička - materiál konštrukcie: drevo, materiál sedáka: drevo, rozmery stoličky: 35×38×38 cm (V׊×H), 1 ks v balení, hnedá farba Toužíte po dalším místě k sezení nebo jen novém doplňku do vašeho interiéru? 287445 Hand-painted Stool 38x38x35 cm Solid Mango Wood, 287445 bude ideálním výběrem. Dá se umístit i do menší místnosti díky svým rozměrům 35 × 38 × 38 cm. Stabilitu stoličky zaručuje konstrukce z materiálu, kterým je dřevo. Jestliže má být posezení na stoličce nejen příjemné, ale i pohodlné, měl by vás zajímat i materiál sedáku. K tomuto modelu patří dřevo. Pěkný vzhled stoličky SHUMEE tvoří hnědá. Balení obsahuje jednu stoličku. Podstatné funkce produktu 287445 Hand-painted Stool 38x38x35 cm Solid Mango Wood, 287445 Obstarejte si originální stoličku Nabízí výšku sedu 35 cm Rozměry: 38 × 38 cm Stoličce SHUMEE patří hnědá barva Konstrukce je zhotovena z materiálu, kterým je dřevo Pro výrobu sedáku poslouží dřevo Uvnitř balení se ukrývá jedna stolička (alza.sk)

Podobné produkty ako 287445 Hand-painted Stool 38x38x35 cm Solid Mango Wood, 287445

MEINL TROMBONE DIDGERIDOO HAND PAINTED

MEINL TROMBONE DIDGERIDOO HAND PAINTED
Detail

• Materiál: Uhlíkové vlákna• Veľkosť: 36" - 62"• Prevedenie: Čierne s austrálskymi maľbami (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako MEINL TROMBONE DIDGERIDOO HAND PAINTED , Syberdesk 132 × 65 cm, artisan solid oak wood desk (l9-bpq4-fct6)

HAAN Hand Care Hand Sanitizer silikónový obal na antibakteriálny gél Wood Night 46 cm

Detail

HAAN Hand Care Hand Sanitizer, 46 cm, Gély na ruky pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako HAAN Hand Care Hand Sanitizer silikónový obal na antibakteriálny gél Wood Night 46 cm , Zfish foldable stool (8506156059098)

Parker Classic Mango Wood, miska na holenie

Parker Classic Mango Wood, miska na holenie
Detail

Ručne vyrezávaná miska na mydlo z mangového dreva. Ideálne pre uloženie Vášho obľúbeného mydla na holenie. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Parker Classic Mango Wood, miska na holenie , Stormred painted dumbbell sada 20 kg black (8595691070439)

NINO HAND-CASTANET WOOD NATURAL/RED

Detail

• Materiál: Siamský dub (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako NINO HAND-CASTANET WOOD NATURAL/RED , Kingcamp mini folding stool (6927194776501)

WC sedátko SCHÜTTE Solid Wood

Detail

Kvalitní WC sedátko SCHÜTTE Solid Wood z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Kúpeľňa | Kúpeľňové doplnky. (esat.sk)

Podobné produkty ako WC sedátko SCHÜTTE Solid Wood , Alba active stool zelená (act0003)

WC sedadlo SCHÜTTE SOLID WOOD | MDF (4008431800240)

WC sedadlo SCHÜTTE SOLID WOOD | MDF (4008431800240)
Detail

WC doska – oblá, materiál: MDF, viacfarebné vyhotovenie Pri výbere WC dosky sú dôležité rozmery aj tvar, ktorý bude dokonale kopírovať keramickú misu. Výrobca SCHÜTTE prináša oblý tvar dosky, ktorý bude vhodný pre vašu toaletu. Doska na WC SCHÜTTE v klasickom vyhotovení je stávkou na istotu. Materiálom dosky je MDF. WC doska má viacfarebné vyhotovenie. Kľúčové prednosti WC dosky WC sedadlo SCHÜTTE SOLID WOOD | MDF (4008431800240)| MDF Klasický typ WC sedadla značky SCHÜTTE poslúži každému Materiálom na výrobu WC dosky SCHÜTTE je mdf WC doska má viacfarebné vyhotovenie (alza.sk)

Podobné produkty ako WC sedadlo SCHÜTTE SOLID WOOD | MDF (4008431800240) , Alba active stool čierna (2act01)

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3HL Right Hand Lady

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3HL Right Hand Lady
Detail

ZNÍŽENÉ CG Vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presné CG, čo zaručuje lepšie odpustenie. OČAKÁVAJTE VYŠŠÍ ODPAĽ Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti na podrážke palice poskytujú veľmi nízke CG pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a nízku rotáciu. VŠESTRANNOSŤ NA TEE & OFF TURF Prepracované rozloženie hmotnosti poskytuje lepšie odpustenie pri zachovaní optimálnych vlastností. Zníženie trenia pri náraze pre lepšiu interakciu s trávnikom. CESTA K DIAĽKE A PRESNOSTI Tvár C300 Steel poskytuje silný úder a v kombinácii s Twist Face predstavuje zakrivenie tváre pre lepšiu vzdialenosť a presnosť. PRE NAJLEPŠÍCH Vysoká úroveň odpustenia a vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presnú projekciu CG pre vylepšené MOI a vlastnosti pri štarte. TECHNOLÓGIE V Steel with Ultra-Low CG Aktualizovaný dizajn V Steel™ prerozdeľuje váhu, čím zvyšuje odpustenie pri zachovaní nízkych vlastností CG. C300 Steel s Twist Face Kovaná vysokopevnostná oceľ C300 v kombinácii s technológiou Twist Face® umožňuje silnú rýchlu tvár navrhnutú pre výbušné rýchlosti lopty. Multi-Material Construction Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti poskytujú veľmi nízke ťažisko pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a miernu rotáciu. Thru-Slot Speed Pocket Technológia maximalizuje flexibilitu tváre pre vyššiu rýchlosť lopty a odpustenie. Pre vysoko prenikajúci let lopty. Krajina pôvodu : Čína Flex : Lady Nastaviteľnosť : Nie Model shaftu : Aldila Ladies NV 45 Loft : 16,5° Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Ženy Preferovaná ruka : Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3HL Right Hand Lady , Alba active stool sivá (act0002)

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3 Right Hand Regular

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3 Right Hand Regular
Detail

ZNÍŽENÉ CG Vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presné CG, čo zaručuje lepšie odpustenie. OČAKÁVAJTE VYŠŠÍ ODPAĽ Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti na podrážke palice poskytujú veľmi nízke CG pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a nízku rotáciu. VŠESTRANNOSŤ NA TEE & OFF TURF Prepracované rozloženie hmotnosti poskytuje lepšie odpustenie pri zachovaní optimálnych vlastností. Zníženie trenia pri náraze pre lepšiu interakciu s trávnikom. CESTA K DIAĽKE A PRESNOSTI Tvár C300 Steel poskytuje silný úder a v kombinácii s Twist Face predstavuje zakrivenie tváre pre lepšiu vzdialenosť a presnosť. PRE NAJLEPŠÍCH Vysoká úroveň odpustenia a vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presnú projekciu CG pre vylepšené MOI a vlastnosti pri štarte. TECHNOLÓGIE V Steel with Ultra-Low CG Aktualizovaný dizajn V Steel™ prerozdeľuje váhu, čím zvyšuje odpustenie pri zachovaní nízkych vlastností CG. C300 Steel s Twist Face Kovaná vysokopevnostná oceľ C300 v kombinácii s technológiou Twist Face® umožňuje silnú rýchlu tvár navrhnutú pre výbušné rýchlosti lopty. Multi-Material Construction Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti poskytujú veľmi nízke ťažisko pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a miernu rotáciu. Thru-Slot Speed Pocket Technológia maximalizuje flexibilitu tváre pre vyššiu rýchlosť lopty a odpustenie. Pre vysoko prenikajúci let lopty. Preferovaná ruka : Pravá ruka Veková skupina : Dospelý Loft : 15° Model shaftu : Fujikura Ventus Blue 5 Pohlavie : Muži Flex : Regular Nastaviteľnosť : Nie Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3 Right Hand Regular , Alba active stool modrá (act0001)

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3 Right Hand Stiff

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3 Right Hand Stiff
Detail

ZNÍŽENÉ CG Vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presné CG, čo zaručuje lepšie odpustenie. OČAKÁVAJTE VYŠŠÍ ODPAĽ Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti na podrážke palice poskytujú veľmi nízke CG pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a nízku rotáciu. VŠESTRANNOSŤ NA TEE & OFF TURF Prepracované rozloženie hmotnosti poskytuje lepšie odpustenie pri zachovaní optimálnych vlastností. Zníženie trenia pri náraze pre lepšiu interakciu s trávnikom. CESTA K DIAĽKE A PRESNOSTI Tvár C300 Steel poskytuje silný úder a v kombinácii s Twist Face predstavuje zakrivenie tváre pre lepšiu vzdialenosť a presnosť. PRE NAJLEPŠÍCH Vysoká úroveň odpustenia a vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presnú projekciu CG pre vylepšené MOI a vlastnosti pri štarte. TECHNOLÓGIE V Steel with Ultra-Low CG Aktualizovaný dizajn V Steel™ prerozdeľuje váhu, čím zvyšuje odpustenie pri zachovaní nízkych vlastností CG. C300 Steel s Twist Face Kovaná vysokopevnostná oceľ C300 v kombinácii s technológiou Twist Face® umožňuje silnú rýchlu tvár navrhnutú pre výbušné rýchlosti lopty. Multi-Material Construction Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti poskytujú veľmi nízke ťažisko pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a miernu rotáciu. Thru-Slot Speed Pocket Technológia maximalizuje flexibilitu tváre pre vyššiu rýchlosť lopty a odpustenie. Pre vysoko prenikajúci let lopty. Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Model shaftu : Fujikura Ventus Blue 6 Pohlavie : Muži Preferovaná ruka : Pravá ruka Nastaviteľnosť : Nie Loft : 15° Flex : Stiff (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 3 Right Hand Stiff , Bo-camp stool + table-top (8712013043524)

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 5 Right Hand Regular

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 5 Right Hand Regular
Detail

ZNÍŽENÉ CG Vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presné CG, čo zaručuje lepšie odpustenie. OČAKÁVAJTE VYŠŠÍ ODPAĽ Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti na podrážke palice poskytujú veľmi nízke CG pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a nízku rotáciu. VŠESTRANNOSŤ NA TEE & OFF TURF Prepracované rozloženie hmotnosti poskytuje lepšie odpustenie pri zachovaní optimálnych vlastností. Zníženie trenia pri náraze pre lepšiu interakciu s trávnikom. CESTA K DIAĽKE A PRESNOSTI Tvár C300 Steel poskytuje silný úder a v kombinácii s Twist Face predstavuje zakrivenie tváre pre lepšiu vzdialenosť a presnosť. PRE NAJLEPŠÍCH Vysoká úroveň odpustenia a vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presnú projekciu CG pre vylepšené MOI a vlastnosti pri štarte. TECHNOLÓGIE V Steel with Ultra-Low CG Aktualizovaný dizajn V Steel™ prerozdeľuje váhu, čím zvyšuje odpustenie pri zachovaní nízkych vlastností CG. C300 Steel s Twist Face Kovaná vysokopevnostná oceľ C300 v kombinácii s technológiou Twist Face® umožňuje silnú rýchlu tvár navrhnutú pre výbušné rýchlosti lopty. Multi-Material Construction Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti poskytujú veľmi nízke ťažisko pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a miernu rotáciu. Thru-Slot Speed Pocket Technológia maximalizuje flexibilitu tváre pre vyššiu rýchlosť lopty a odpustenie. Pre vysoko prenikajúci let lopty. Veková skupina : Dospelý Preferovaná ruka : Pravá ruka Krajina pôvodu : Čína Loft : 18° Pohlavie : Muži Model shaftu : Fujikura Ventus Blue 5 Flex : Regular Nastaviteľnosť : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 5 Right Hand Regular , Regatta marcos stool black/sealgr (5020436334437)

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 5 Left Hand Regular

TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 5 Left Hand Regular
Detail

ZNÍŽENÉ CG Vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presné CG, čo zaručuje lepšie odpustenie. OČAKÁVAJTE VYŠŠÍ ODPAĽ Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti na podrážke palice poskytujú veľmi nízke CG pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a nízku rotáciu. VŠESTRANNOSŤ NA TEE & OFF TURF Prepracované rozloženie hmotnosti poskytuje lepšie odpustenie pri zachovaní optimálnych vlastností. Zníženie trenia pri náraze pre lepšiu interakciu s trávnikom. CESTA K DIAĽKE A PRESNOSTI Tvár C300 Steel poskytuje silný úder a v kombinácii s Twist Face predstavuje zakrivenie tváre pre lepšiu vzdialenosť a presnosť. PRE NAJLEPŠÍCH Vysoká úroveň odpustenia a vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presnú projekciu CG pre vylepšené MOI a vlastnosti pri štarte. TECHNOLÓGIE V Steel with Ultra-Low CG Aktualizovaný dizajn V Steel™ prerozdeľuje váhu, čím zvyšuje odpustenie pri zachovaní nízkych vlastností CG. C300 Steel s Twist Face Kovaná vysokopevnostná oceľ C300 v kombinácii s technológiou Twist Face® umožňuje silnú rýchlu tvár navrhnutú pre výbušné rýchlosti lopty. Multi-Material Construction Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti poskytujú veľmi nízke ťažisko pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a miernu rotáciu. Thru-Slot Speed Pocket Technológia maximalizuje flexibilitu tváre pre vyššiu rýchlosť lopty a odpustenie. Pre vysoko prenikajúci let lopty. Nastaviteľnosť : Nie Loft : 18° Model shaftu : Fujikura Ventus Blue 5 Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Ľavá ruka Flex : Regular (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Fairway Wood 5 Left Hand Regular , Lifefit wood rope, 280 cm (4891223096835)

TaylorMade Kalea 2019 Fairway Wood #3 Right Hand Ladies

TaylorMade Kalea 2019 Fairway Wood #3 Right Hand Ladies
Detail

Špeciálne navrhnuté dámske golfové drevo optimalizuje vzdialenosť a prináša silu do každého odpalu. Je vybavené ľahkým grafitovým hriadeľom s nízkym kopom, ktorý vystrelí loptu vyššie a s pridanou rýchlosťou lopty budú odpaly dosahovať dlhé vzdialenosti a zároveň zostanú dlhšie vo vzduchu. Loft : 17° Veková skupina : Dospelý Nastaviteľnosť : Nie Pohlavie : Ženy Flex : Lady Preferovaná ruka : Pravá ruka Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade Kalea 2019 Fairway Wood #3 Right Hand Ladies , Thermopad hand (4260150780108)

TaylorMade Kalea 2019 Fayrway Wood #5 Right Hand Ladies

TaylorMade Kalea 2019 Fayrway Wood #5 Right Hand Ladies
Detail

Špeciálne navrhnuté dámske golfové drevo optimalizuje vzdialenosť a prináša silu do každého odpalu. Je vybavené ľahkým grafitovým hriadeľom s nízkym kopom, ktorý vystrelí loptu vyššie a s pridanou rýchlosťou lopty budú odpaly dosahovať dlhé vzdialenosti a zároveň zostanú dlhšie vo vzduchu. Preferovaná ruka : Pravá ruka Veková skupina : Dospelý Flex : Lady Nastaviteľnosť : Nie Loft : 20° Krajina pôvodu : Čína Pohlavie : Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade Kalea 2019 Fayrway Wood #5 Right Hand Ladies , Ortega bar stool 30 white kaleidoscope (hn239138)

Callaway Epic Max Fairway Wood 5 Left Hand Lady

Callaway Epic Max Fairway Wood 5 Left Hand Lady
Detail

Rýchlosť Epic Max Fairway v ultraľahkom prevedení zvyšuje rýchlosť lopty a pomáha hráčom na rôznej úrovni s rôznou rýchlosťou švihu, získať väčšiu rýchlosť a odpaľ loptičky. Vysoká rýchlosť lopty Vysoká rýchlosť lopty sa začína s JAILBREAK A.I. Velocity Blades. Tento systém rozširuje a nakláňa čepele Jailbreak. Spolu s vystužením tela umožňuje kovanému FACE CUP viac sa ohýbať. Výsledkom je vysoká rýchlosť loptičky po celej úderovej ploche. Fast Ball Speeds Každý model a každá tvár je jedinečne navrhnutá s použitím pokročilého A.I., ktorý kladie veľký dôraz na rýchlosť loptičky v strede úderovej plochy. Zvýšené odpustenie Nadrozmerná hlava v kombinácii s plytkou tvárou umožňuje, aby sa drevá Epic MAX extrémne ľahko spúšťali. Spustenie a rotácia Spustenie a rotácia sú laditeľné pomocou 2 a 14 g závažia. Pre väčšie odpustenie použite ťažkú váhu vzadu alebo ťažkú váhu spredu pre nižší vzlet a spin. Preferovaná ruka : Ľavá ruka Krajina pôvodu : Čína Model shaftu : CYPHER 50 Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Ženy Nastaviteľnosť : Nie Flex : Lady Loft : 18° (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Epic Max Fairway Wood 5 Left Hand Lady , Ortega bar stool 24 white kaleidoscope (hn239137)

Callaway Epic Max Fairway Wood 3 Left Hand Regular

Callaway Epic Max Fairway Wood 3 Left Hand Regular
Detail

Rýchlosť Epic Max Fairway v ultraľahkom prevedení zvyšuje rýchlosť lopty a pomáha hráčom na rôznej úrovni s rôznou rýchlosťou švihu, získať väčšiu rýchlosť a odpaľ loptičky. Vysoká rýchlosť lopty Vysoká rýchlosť lopty sa začína s JAILBREAK A.I. Velocity Blades. Tento systém rozširuje a nakláňa čepele Jailbreak. Spolu s vystužením tela umožňuje kovanému FACE CUP viac sa ohýbať. Výsledkom je vysoká rýchlosť loptičky po celej úderovej ploche. Fast Ball Speeds Každý model a každá tvár je jedinečne navrhnutá s použitím pokročilého A.I., ktorý kladie veľký dôraz na rýchlosť loptičky v strede úderovej plochy. Zvýšené odpustenie Nadrozmerná hlava v kombinácii s plytkou tvárou umožňuje, aby sa drevá Epic MAX extrémne ľahko spúšťali. Spustenie a rotácia Spustenie a rotácia sú laditeľné pomocou 2 a 14 g závažia. Pre väčšie odpustenie použite ťažkú váhu vzadu alebo ťažkú váhu spredu pre nižší vzlet a spin. Nastaviteľnosť : Nie Preferovaná ruka : Ľavá ruka Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Flex : Regular Loft : 15° Model shaftu : HZRDUS Smoke iM10 60 (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Epic Max Fairway Wood 3 Left Hand Regular , Ortega bar stool 24 blue kaleidoscope (hn239139)

Mizuno ST-Z Fairway Wood 18 Right Hand Stiff

Mizuno ST-Z Fairway Wood 18 Right Hand Stiff
Detail

MAS1C tretej generácie je doteraz najvýkonnejšou od Mizuno. Vyvážený balík s nízkym výkonom a stabilitou pri odstreďovaní - to nie je bežné pri väčšine palíc. MAS1C Výrazná tvár S optimalizovanou viacvrstvovou hrúbkou CORTECH Ultraľahká karbónová korunka Znižuje COG pre lepší výkon pri odstreďovaní oproti MOI Prepracovaná technológia WAVE Dizajn Compact Wave znižuje príspevok hmoty, čo umožňuje vyššiu MOI a nižšie ťažisko Rýchle prepínanie 3 a 5 drevo Poskytuje nastaviteľnosť 4 stupňov loftu a uhla tváre Pohlavie : Muži Flex : Stiff Preferovaná ruka : Pravá ruka Model shaftu : Fujikura Motore X Nastaviteľnosť : Áno Loft : 18° Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Mizuno ST-Z Fairway Wood 18 Right Hand Stiff , Vango balmoral stool alu mykonos blue (5023519180341)

Cobra Golf King RadSpeed Fairway Wood 3 Right Hand Regular

Cobra Golf King RadSpeed Fairway Wood 3 Right Hand Regular
Detail

RADSPEED sa vyznačuje silnejším loftom, o niečo hlbšou tvárou a prednou internou a externou RADIAL WEIGHTING pre najnižší CG, najnižší spin a najvyššiu rýchlosť lopty. RADIAL ENGINEERINGPredné závažie s nízkym CG redukuje spin a launch, aby sa vytvorila vyššia rýchlosť lopty. RADIAL WEIGHTING EXTREME FRONT RADIAL WEIGHTING 16 gramov interného vyváženia prednej časti a 7 gramov hmotnosti prednej časti (spolu 23 g) poskytuje najnižšie CG a extrémne nízky spin pre najvyššiu rýchlosť lopty a nižšiu prenikavú dráhu. CNC FRÉZOVANÁ TVÁR CNC frézovanie je až 5-krát presnejšie ako ručné leštenie a umožňuje nám vytvárať najkonzistentnejšiu hrúbku tváre a vyššiu rýchlosť loptičky. HOLLOW SPLIT RAILS Duté koľajnice vpredu vytvárajú o 70 % viac flexu na podrážke za tvárou pre nižší spin a vyššiu rýchlosť loptičky. KORUNKA Nový materiál z karbónových vlákien je o 30 % tenší a o 4 gramy ľahší, čo umožňuje väčšiu flexibilitu pri posúvaní váhy vpred, nižší spin a zvyšovanie rýchlosti. COBRA CONNECT™Vyskúšajte technológiu COBRA CONNECT™ a sledujte vzdialenosť odpaľu pomocou Arccos Golf®. A.I. platforma obsahuje Arccos Caddy Rangefinder, Smart Distance Club Amery, Strokes Gained Analytics a Caddy Advice, aby pomohla hráčom robiť lepšie rozhodnutia a rýchlejšie sa zlepšovať. Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Pravá ruka Pohlavie : Muži Loft : 14,5° Model shaftu : Fujikura Motore X Flex : Regular Nastaviteľnosť : Áno Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf King RadSpeed Fairway Wood 3 Right Hand Regular , Metal gear solid – solid snake – figúrka (5060316622063)

Mizuno ST-X 220 Fairway Wood 18 Right Hand Regular

Mizuno ST-X 220 Fairway Wood 18 Right Hand Regular
Detail

Sebavedomie inšpirujúce sekvencie fairway dreva – navrhnuté tak, aby produkovali vyšší, draw bias let. ST-X sú vhodné pre mierne rýchlosti švihu, pre hráčov, ktorí potrebujú zvýšený štart, aby dosiahli optimálnu vzdialenosť a kontrolované uhly pristátia. Veľkoryso veľké drevo 3 sa môže pochváliť plnou Ti konštrukciou s vysokou rýchlosťou loptičky a SAT2041 Beta tvárou. MAS1C Maraging tvár: Poskytuje väčší prenos energie a vyššiu rýchlosť loptičky po celej ploche palice Optimalizovaná podrážka: Poskytuje dodatočnú rýchlosť loptičky Kovaná SAT Beta Ti tvár: o 17 % pevnejšia v porovnaní s tradičným 6-4 titánom vytvára neuveriteľne citlivú tvár, ktorá si zachováva výkon oveľa dlhšie Dizajn osi X pre draw bias: Rozšírená časť z karbónového kompozitu umiestnená na špičke s kombináciou závažia podrážky umiestnenej na päte, ktoré vytvára spoľahlivé draw bias Solídna spätná väzba: Väčšina hráčov Mizuno tour vyjadrila preferenciu solídnejšej spätnej väzby prostredníctvom dopadu. Inžinieri Mizuno strávili rok dolaďovaním zvuku na tlmenejší a silnejší tón Technológia Harmonic Impact: Jemne vyladená geometria hlavy poskytuje ideálny pocit nárazu a spätnú väzbu Krajina pôvodu : Čína Loft : 18° Nastaviteľnosť : Nie Pohlavie : Muži Flex : Regular Veková skupina : Dospelý Preferovaná ruka : Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako Mizuno ST-X 220 Fairway Wood 18 Right Hand Regular , Fiskars vidly solid rýľovacie solid 133423 (1003458)

Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 3 Ladies

Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 3 Ladies
Detail

Už vás nebaví odpalovať rany s Fairway Wood? Pretože tieto Fairway Woods majú technológiu Gliderail, ktorá pomáha zlepšiť interakciu trávnika pre lepšie strely. Keď to skombinujete s nadmerne veľkými hlavami, nízkymi ťažiskami a odrazovým rámom, budete ich odpaľovať ďalej s menšou silou.XL DESIGN HLAVYVäčšia hlava znamená 2 908 g - cm2 MOI – vôbec najväčšia v Cleveland Golf Hybrid-Iron. Maximálna vzdialenosť s maximálnou zábavou.DIZAJNGliderail v dlhých železách postupne prechádza na V-Shaped podrážku v krátkych železách a nakoniec 3-Tiered podrážku pri Dual a Sand Wedge.MAINFRAMETechnológia variabilnej tváre, navrhnutá pomocou umelej inteligencie, zvyšuje rýchlosť lopty, zatiaľ čo jedinečný dizajn podložky závažia zaisťuje maximálne odpustenie celej tváre.AKČNÁ HMOTA CB8 g závažie umiestnené na konci rukoväte poskytuje lepšiu rovnováhu pre väčšiu kontrolu bez ďalšej námahy.KORUNKAStupňovitá korunka znižuje ťažisko pre vysoké odpaly.ŠPECIFICKÉ DRÁŽKYLofty 4i - 7i majú širšie, plochejšie drážky. Lofty 8i-SW majú tesne rozmiestnené, hlbšie a vyššie spinové wedge drážky.PRESNOSŤAk je vašou najvyššou prioritou presnosť, táto vlastná konfigurácia je o pol palca kratšia bez vyváženia pre maximálnu kontrolu. Flex : Lady Model shaftu : Miyazaki C.Kua 50 Nastaviteľnosť : Nie Pohlavie : Muži Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Preferovaná ruka : Pravá ruka Loft : 15° (muziker.com)

Podobné produkty ako Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 3 Ladies , Keter stôl záhradný s úložným priestorom cool stool, grafit 44 cm (230905)

Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 3 Regular

Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 3 Regular
Detail

Už vás nebaví odpalovať rany s Fairway Wood? Pretože tieto Fairway Woods majú technológiu Gliderail, ktorá pomáha zlepšiť interakciu trávnika pre lepšie strely. Keď to skombinujete s nadmerne veľkými hlavami, nízkymi ťažiskami a odrazovým rámom, budete ich odpaľovať ďalej s menšou silou.XL DESIGN HLAVYVäčšia hlava znamená 2 908 g - cm2 MOI – vôbec najväčšia v Cleveland Golf Hybrid-Iron. Maximálna vzdialenosť s maximálnou zábavou.DIZAJNGliderail v dlhých železách postupne prechádza na V-Shaped podrážku v krátkych železách a nakoniec 3-Tiered podrážku pri Dual a Sand Wedge.MAINFRAMETechnológia variabilnej tváre, navrhnutá pomocou umelej inteligencie, zvyšuje rýchlosť lopty, zatiaľ čo jedinečný dizajn podložky závažia zaisťuje maximálne odpustenie celej tváre.AKČNÁ HMOTA CB8 g závažie umiestnené na konci rukoväte poskytuje lepšiu rovnováhu pre väčšiu kontrolu bez ďalšej námahy.KORUNKAStupňovitá korunka znižuje ťažisko pre vysoké odpaly.ŠPECIFICKÉ DRÁŽKYLofty 4i - 7i majú širšie, plochejšie drážky. Lofty 8i-SW majú tesne rozmiestnené, hlbšie a vyššie spinové wedge drážky.PRESNOSŤAk je vašou najvyššou prioritou presnosť, táto vlastná konfigurácia je o pol palca kratšia bez vyváženia pre maximálnu kontrolu. Pohlavie : Muži Model shaftu : Miyazaki C.Kua 50 Flex : Regular Preferovaná ruka : Pravá ruka Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Loft : 15° Nastaviteľnosť : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 3 Regular , Fiskars rýľ solid špicatý 104 cm (1014808)

Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 5 Regular

Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 5 Regular
Detail

Už vás nebaví odpalovať rany s Fairway Wood? Pretože tieto Fairway Woods majú technológiu Gliderail, ktorá pomáha zlepšiť interakciu trávnika pre lepšie strely. Keď to skombinujete s nadmerne veľkými hlavami, nízkymi ťažiskami a odrazovým rámom, budete ich odpaľovať ďalej s menšou silou.XL DESIGN HLAVYVäčšia hlava znamená 2 908 g - cm2 MOI – vôbec najväčšia v Cleveland Golf Hybrid-Iron. Maximálna vzdialenosť s maximálnou zábavou.DIZAJNGliderail v dlhých železách postupne prechádza na V-Shaped podrážku v krátkych železách a nakoniec 3-Tiered podrážku pri Dual a Sand Wedge.MAINFRAMETechnológia variabilnej tváre, navrhnutá pomocou umelej inteligencie, zvyšuje rýchlosť lopty, zatiaľ čo jedinečný dizajn podložky závažia zaisťuje maximálne odpustenie celej tváre.AKČNÁ HMOTA CB8 g závažie umiestnené na konci rukoväte poskytuje lepšiu rovnováhu pre väčšiu kontrolu bez ďalšej námahy.KORUNKAStupňovitá korunka znižuje ťažisko pre vysoké odpaly.ŠPECIFICKÉ DRÁŽKYLofty 4i - 7i majú širšie, plochejšie drážky. Lofty 8i-SW majú tesne rozmiestnené, hlbšie a vyššie spinové wedge drážky.PRESNOSŤAk je vašou najvyššou prioritou presnosť, táto vlastná konfigurácia je o pol palca kratšia bez vyváženia pre maximálnu kontrolu. Veková skupina : Dospelý Nastaviteľnosť : Nie Loft : 18° Pohlavie : Muži Model shaftu : Miyazaki C.Kua 50 Preferovaná ruka : Pravá ruka Krajina pôvodu : Čína Flex : Regular (muziker.com)

Podobné produkty ako Cleveland Launcher XL Halo Fairway Wood Right Hand 5 Regular , Orion mažiar drevo mango priemer 14 cm (131034)

TaylorMade SIM Max Ladies Fairway Wood Right Hand #5 Lady

TaylorMade SIM Max Ladies Fairway Wood Right Hand #5 Lady
Detail

Výhody: Konštrukcia z viacerých materiálov pre nízke CG Podrážka v tvare V znižuje trenie o trávnik Oceľová konštrukcia C300 Technológia Speed Pocket umožňuje väčšiu flexibilitu hlavy a väčšiu vzdialenosť loptičky Twist face ponúka korekčný uhol tváre pri záberoch mimo stred Nastaviteľnosť : Nie Pohlavie : Ženy Veková skupina : Dospelý Loft : 18° Flex : Lady Preferovaná ruka : Pravá ruka Krajina pôvodu : Čína Model shaftu : Aldila NV Ladies 45 (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM Max Ladies Fairway Wood Right Hand #5 Lady , Orion misa drevo mango 30 × 27,5 cm (120287)

Vreckový nôž Deejo 1CB502 One hand collection, titán, juniper wood

Vreckový nôž Deejo 1CB502 One hand collection, titán, juniper wood
Detail

Vreckový nôž Deejo 1CB502 One hand collection, titán, juniper wood Nôž z kolekcie "One hand" s jednoručným otváraním, vybavený zubatým ostrím pre ľahšie rezanie lán a povrazov. Tvrdosť čepele: 52 - 54 HRC Rozmery v otvorenom stave: 20,5 cm Rozmery v uzavretom stave: 11 cm Dĺžka čepele: 9,5 cm materiál čepele: nerezová oceľ Z40C13 od Aubert & Duval (Francúzsko) materiál rukoväte: nerezová oceľ Z40C13 + drevo z exotického borievky Typ poistky čepele: liner lock Povrchová úprava čepele: svetlo šedý titan Tvrdosť kovu pod rukoväťou: 45-48 HRC Deejo-hmotnosť nožov: 37 gr. Nože a mačety » Vreckové nože » Vreckový nôž Deejo 1CB502 One hand collection, titán, juniper wood (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Vreckový nôž Deejo 1CB502 One hand collection, titán, juniper wood , Mango wind ružová mat 53 – 55 cm (sptman66nad)

Wilson Staff Launch Pad 2 Fairway Wood Regular Right Hand 3

Wilson Staff Launch Pad 2 Fairway Wood Regular Right Hand 3
Detail

Launch Pad Fairway Woods sú ľahké a ľahko trafiteľné drevá s draw bias navrhnuté tak, aby pomohli hráčom vyriešiť problémy a pridali do hry vzdialenosť bez námahy. TENKÉ V TVÁRI Vysoko pevná a super tenká plocha Carpenter Custom poskytuje skvelý pocit a vyššiu rýchlosť lopty. JEDNODUCHÁ RÝCHLOSŤ Ultraľahká hlavica palice spojená s odľahčeným shaftom Evenflow poskytuje rýchlosť švihu bez námahy pre každý typ hráča a každý typ hry. VYRIEŠTE PROBLÉMY Mnoho aspektov tohto dizajnu palice je zameraných na podporu draw bias, vrátane uhla a geometrie tváre, mierneho offsetu, tvaru hlavy a ťažiska umiestneného dopredu a k päte. Pohlavie : Muži Preferovaná ruka : Pravá ruka Flex : Regular Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Nastaviteľnosť : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Wilson Staff Launch Pad 2 Fairway Wood Regular Right Hand 3 , Lamart lt2078 nôž plátkovací 20 cm wood

Lirene Body & Mind Moisturizing Hand Cream Fresh Mango krém na ruky 50 ml

Lirene Body & Mind Moisturizing Hand Cream Fresh Mango krém na ruky 50 ml
Detail

Pleťová a telová kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kozmetických značiek. Tento prípravok značky Lirene sa radí pod krémy na ruky a bol vytvorený špeciálne pre ženy. Toto balenie obsahuje 50 ml vámi vybraného produktu. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Lirene Body & Mind Moisturizing Hand Cream Fresh Mango krém na ruky 50 ml , Tescoma mlynček virgo wood 18 cm 658221.00

Cobra Golf Air-X Fairway Wood 5 Gray Left Hand Graphite Regular

Cobra Golf Air-X Fairway Wood 5 Gray Left Hand Graphite Regular
Detail

Fairwaye AIR-X sa vyznačujú ľahkým dizajnom, offsetom, závažím na päte a ultra nízkym profilom pre naše doteraz najjednoduchšie, najrovnejšie a najvyššie štartovacie fairwaye. NIŽŠIA HMOTNOSŤ PRE VIAC VZDIALENOSTI BEZ NÁMAHY Fairway AIR-X má extrémne ľahkú konštrukciu, takže každý odpal je maximálne ľahký. ĽAHŠIE MATERIÁLY Fairway využíva prémiový ľahký karbónový materiál na vytvorenie ľahšej hlavy palice, ktorá poskytuje pocit vyššej rýchlosti. NAVRHNUTÉ PRE ROVNEJŠIE A KONZISTENTNEJŠIE ODPALY Závažie na päte a offsetový hosel opravia váš odpal a udržia ho lietajúci priamo. Flex : Regular Pohlavie : Muži Krajina pôvodu : Čína Model shaftu : Cobra Ultralite 50 Veková skupina : Dospelý Preferovaná ruka : Ľavá ruka Loft : 20° Nastaviteľnosť : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf Air-X Fairway Wood 5 Gray Left Hand Graphite Regular , Tescoma mlynček virgo wood 24 cm 658222.00

Cobra Golf Air-X Fairway Wood 5 Gray Right Hand Graphite Regular

Cobra Golf Air-X Fairway Wood 5 Gray Right Hand Graphite Regular
Detail

Fairwaye AIR-X sa vyznačujú ľahkým dizajnom, offsetom, závažím na päte a ultra nízkym profilom pre naše doteraz najjednoduchšie, najrovnejšie a najvyššie štartovacie fairwaye. NIŽŠIA HMOTNOSŤ PRE VIAC VZDIALENOSTI BEZ NÁMAHY Fairway AIR-X má extrémne ľahkú konštrukciu, takže každý odpal je maximálne ľahký. ĽAHŠIE MATERIÁLY Fairway využíva prémiový ľahký karbónový materiál na vytvorenie ľahšej hlavy palice, ktorá poskytuje pocit vyššej rýchlosti. NAVRHNUTÉ PRE ROVNEJŠIE A KONZISTENTNEJŠIE ODPALY Závažie na päte a offsetový hosel opravia váš odpal a udržia ho lietajúci priamo. Pohlavie : Muži Nastaviteľnosť : Nie Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Pravá ruka Flex : Regular Loft : 20° Model shaftu : Cobra Ultralite 50 Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf Air-X Fairway Wood 5 Gray Right Hand Graphite Regular , Orion doštička rukoväť drevo mango 44 × 25 cm (126832)

Cobra Golf Air-X Fairway Wood 3 Gray Right Hand Graphite Regular

Cobra Golf Air-X Fairway Wood 3 Gray Right Hand Graphite Regular
Detail

Fairwaye AIR-X sa vyznačujú ľahkým dizajnom, offsetom, závažím na päte a ultra nízkym profilom pre naše doteraz najjednoduchšie, najrovnejšie a najvyššie štartovacie fairwaye. NIŽŠIA HMOTNOSŤ PRE VIAC VZDIALENOSTI BEZ NÁMAHY Fairway AIR-X má extrémne ľahkú konštrukciu, takže každý odpal je maximálne ľahký. ĽAHŠIE MATERIÁLY Fairway využíva prémiový ľahký karbónový materiál na vytvorenie ľahšej hlavy palice, ktorá poskytuje pocit vyššej rýchlosti. NAVRHNUTÉ PRE ROVNEJŠIE A KONZISTENTNEJŠIE ODPALY Závažie na päte a offsetový hosel opravia váš odpal a udržia ho lietajúci priamo. Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Pravá ruka Flex : Regular Loft : 16° Nastaviteľnosť : Nie Model shaftu : Cobra Ultralite 50 Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf Air-X Fairway Wood 3 Gray Right Hand Graphite Regular , Orion miska drevo mango veľká pr. 20 cm (120285)

Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 3 Black/Gold Left Hand Graphite Regular

Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 3 Black/Gold Left Hand Graphite Regular
Detail

LTDx Fairway ponúka maximálnu vzdialenosť. Rovnováha medzi predným a zadným zaťažením vytvára najlepšiu kombináciu nízkej rotácie, rýchlosti a vysokého štartu pre maximálnu brzdnú silu. Nižšia rotácia s vyšším odpustením Technológia PWR-COR umiestňuje podstatnú časť hmotnosti nízko a dopredu pre vyššiu rýchlosť lopty so zníženou rotáciou. Dizajn tváre Dizajn H.O.T Face je presne vyladený pre rýchlosť pomocou strojového učenia. Pomocou údajov z tisícov simulácií nárazu sme vytvorili viacero zón s dokonalou hrúbkou, aby sme zvýšili rýchlosť lopty na väčšej ploche tváre. Ľahšia a stabilnejšia Ľahšia karbónová korunka umožňuje premiestnenie väčšej hmotnosti dole a dopredu v PWR-COR, aby sa maximalizovala rýchlosť a stabilita. Technický prehľad PWR-COR TECHNOLÓGIA Technológia PWR-COR je multimateriálový váhový systém, ktorý umiestňuje čo najväčšiu váhu dole a dopredu. Záťažový systém využíva volfrámové vnútorné závažie a hliníkové vonkajšie závažie, ktoré je umiestnené hneď za úderovou zónou, aby prenieslo maximálnu rýchlosť na golfovú loptičku pri náraze so zníženou rotáciou. Pridanie 12 g zadného závažia dokonale vyvažuje nízku rotáciu s vysokým štartom a extrémnym odpustením pre maximálnu vzdialenosť. PEVNÉ ZÁVAŽIE VZADU Zadné závažie s hmotnosťou 12 g zvyšuje stabilitu a podporuje vyšší let lopty s maximálnou nosnou vzdialenosťou. ĽAHKÁ KARBÓNOVÁ KORUNKA Karbónová korunka je ľahšia ako titán a uvoľňuje viac voľnej hmotnosti na premiestnenie nízko v hlave, aby sa maximalizovala rýchlosť a stabilita. PROGRESÍVNE DRÁŽKY 3W nemá žiadne drážky, čo by zodpovedalo strmému, plytkému odpalu, zatiaľ čo 5W a 7W majú výrazné drážky na zlepšenie interakcie trávnika pre strmšie odpaly. H.O.T TECHNOLÓGIA TVÁRE Pomocou strojového učenia sme vytvorili nový dizajn s premenlivou hrúbkou, ktorý je presne vyladený pre rýchlosť. H.O.T je skratka pre ''Highly Optimized Topology.'' Pomocou údajov z tisícov simulácií nárazu sme optimalizovali hrúbky vo viacerých zónach, aby sme maximalizovali rýchlosť lopty na väčšej ploche tváre. Tieto zóny vytvárajú vizuálne vrcholy a údolia, ktoré sa podobajú topologickej mape, podľa čoho dizajn dostal svoje meno. Veková skupina : Dospelý Loft : 15° Preferovaná ruka : Ľavá ruka Flex : Regular Pohlavie : Muži Nastaviteľnosť : Áno Model shaftu : Project X HZRDUS Smoke iM10 60 Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 3 Black/Gold Left Hand Graphite Regular , Orion podložka drevo servírovacia mango pr. 30 cm (126833)

Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 5 Black/Gold Left Hand Graphite Regular

Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 5 Black/Gold Left Hand Graphite Regular
Detail

LTDx Fairway ponúka maximálnu vzdialenosť. Rovnováha medzi predným a zadným zaťažením vytvára najlepšiu kombináciu nízkej rotácie, rýchlosti a vysokého štartu pre maximálnu brzdnú silu. Nižšia rotácia s vyšším odpustením Technológia PWR-COR umiestňuje podstatnú časť hmotnosti nízko a dopredu pre vyššiu rýchlosť lopty so zníženou rotáciou. Dizajn tváre Dizajn H.O.T Face je presne vyladený pre rýchlosť pomocou strojového učenia. Pomocou údajov z tisícov simulácií nárazu sme vytvorili viacero zón s dokonalou hrúbkou, aby sme zvýšili rýchlosť lopty na väčšej ploche tváre. Ľahšia a stabilnejšia Ľahšia karbónová korunka umožňuje premiestnenie väčšej hmotnosti dole a dopredu v PWR-COR, aby sa maximalizovala rýchlosť a stabilita. Technický prehľad PWR-COR TECHNOLÓGIA Technológia PWR-COR je multimateriálový váhový systém, ktorý umiestňuje čo najväčšiu váhu dole a dopredu. Záťažový systém využíva volfrámové vnútorné závažie a hliníkové vonkajšie závažie, ktoré je umiestnené hneď za úderovou zónou, aby prenieslo maximálnu rýchlosť na golfovú loptičku pri náraze so zníženou rotáciou. Pridanie 12 g zadného závažia dokonale vyvažuje nízku rotáciu s vysokým štartom a extrémnym odpustením pre maximálnu vzdialenosť. PEVNÉ ZÁVAŽIE VZADU Zadné závažie s hmotnosťou 12 g zvyšuje stabilitu a podporuje vyšší let lopty s maximálnou nosnou vzdialenosťou. ĽAHKÁ KARBÓNOVÁ KORUNKA Karbónová korunka je ľahšia ako titán a uvoľňuje viac voľnej hmotnosti na premiestnenie nízko v hlave, aby sa maximalizovala rýchlosť a stabilita. PROGRESÍVNE DRÁŽKY 3W nemá žiadne drážky, čo by zodpovedalo strmému, plytkému odpalu, zatiaľ čo 5W a 7W majú výrazné drážky na zlepšenie interakcie trávnika pre strmšie odpaly. H.O.T TECHNOLÓGIA TVÁRE Pomocou strojového učenia sme vytvorili nový dizajn s premenlivou hrúbkou, ktorý je presne vyladený pre rýchlosť. H.O.T je skratka pre ''Highly Optimized Topology.'' Pomocou údajov z tisícov simulácií nárazu sme optimalizovali hrúbky vo viacerých zónach, aby sme maximalizovali rýchlosť lopty na väčšej ploche tváre. Tieto zóny vytvárajú vizuálne vrcholy a údolia, ktoré sa podobajú topologickej mape, podľa čoho dizajn dostal svoje meno. Veková skupina : Dospelý Nastaviteľnosť : Áno Flex : Regular Loft : 18,5° Pohlavie : Muži Model shaftu : Project X HZRDUS Smoke iM10 60 Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Ľavá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 5 Black/Gold Left Hand Graphite Regular

Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 5 Black/Gold Right Hand Graphite Regular

Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 5 Black/Gold Right Hand Graphite Regular
Detail

LTDx Fairway ponúka maximálnu vzdialenosť. Rovnováha medzi predným a zadným zaťažením vytvára najlepšiu kombináciu nízkej rotácie, rýchlosti a vysokého štartu pre maximálnu brzdnú silu. Nižšia rotácia s vyšším odpustením Technológia PWR-COR umiestňuje podstatnú časť hmotnosti nízko a dopredu pre vyššiu rýchlosť lopty so zníženou rotáciou. Dizajn tváre Dizajn H.O.T Face je presne vyladený pre rýchlosť pomocou strojového učenia. Pomocou údajov z tisícov simulácií nárazu sme vytvorili viacero zón s dokonalou hrúbkou, aby sme zvýšili rýchlosť lopty na väčšej ploche tváre. Ľahšia a stabilnejšia Ľahšia karbónová korunka umožňuje premiestnenie väčšej hmotnosti dole a dopredu v PWR-COR, aby sa maximalizovala rýchlosť a stabilita. Technický prehľad PWR-COR TECHNOLÓGIA Technológia PWR-COR je multimateriálový váhový systém, ktorý umiestňuje čo najväčšiu váhu dole a dopredu. Záťažový systém využíva volfrámové vnútorné závažie a hliníkové vonkajšie závažie, ktoré je umiestnené hneď za úderovou zónou, aby prenieslo maximálnu rýchlosť na golfovú loptičku pri náraze so zníženou rotáciou. Pridanie 12 g zadného závažia dokonale vyvažuje nízku rotáciu s vysokým štartom a extrémnym odpustením pre maximálnu vzdialenosť. PEVNÉ ZÁVAŽIE VZADU Zadné závažie s hmotnosťou 12 g zvyšuje stabilitu a podporuje vyšší let lopty s maximálnou nosnou vzdialenosťou. ĽAHKÁ KARBÓNOVÁ KORUNKA Karbónová korunka je ľahšia ako titán a uvoľňuje viac voľnej hmotnosti na premiestnenie nízko v hlave, aby sa maximalizovala rýchlosť a stabilita. PROGRESÍVNE DRÁŽKY 3W nemá žiadne drážky, čo by zodpovedalo strmému, plytkému odpalu, zatiaľ čo 5W a 7W majú výrazné drážky na zlepšenie interakcie trávnika pre strmšie odpaly. H.O.T TECHNOLÓGIA TVÁRE Pomocou strojového učenia sme vytvorili nový dizajn s premenlivou hrúbkou, ktorý je presne vyladený pre rýchlosť. H.O.T je skratka pre ''Highly Optimized Topology.'' Pomocou údajov z tisícov simulácií nárazu sme optimalizovali hrúbky vo viacerých zónach, aby sme maximalizovali rýchlosť lopty na väčšej ploche tváre. Tieto zóny vytvárajú vizuálne vrcholy a údolia, ktoré sa podobajú topologickej mape, podľa čoho dizajn dostal svoje meno. Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Muži Preferovaná ruka : Pravá ruka Nastaviteľnosť : Áno Krajina pôvodu : Čína Model shaftu : Project X HZRDUS Smoke iM10 60 Flex : Regular Loft : 18,5° (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf King LTDx Fairway Wood 5 Black/Gold Right Hand Graphite Regular

HAAN Hand Care Wood Night čistiaci sprej na ruky s antibakteriálnou prísadou 30 ml

Detail

HAAN Hand Care Wood Night, 30 ml, Gély na ruky pre ženy, Nepostrádateľný pomocník pre udržanie čistých rúk nech už ste kdekoľvek. Gél na ruky HAANHand CareWood Night je ideálny na odstránenie nečistôt z pokožky, ktorý oceníte najmä vo chvíľach, kedy nie je k dispozícii voda a mydlo. Vlastnosti: antibakteriálny účinok antimikrobiálny účinok pH neutrálne nezanecháva na pokožke lepivý pocit praktické balenie, ktoré môžete nosiť stále pri sebe príjemná svieža vôňa Zloženie: obsahuje minimálne 97 % zložiek prírodného pôvodu s parfumáciou Použitie: Malé množstvo prípravku naneste do dlane jednej ruky a rozotrite v oboch dlaniach do sucha. Neoplachujte. (notino.sk)

Podobné produkty ako HAAN Hand Care Wood Night čistiaci sprej na ruky s antibakteriálnou prísadou 30 ml

MEINL BAMBOO DIDGERIDOO PAINTED

Detail

• Materiál: Bambus• Dĺžka: 120cm• Prevedenie: Červené (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako MEINL BAMBOO DIDGERIDOO PAINTED

KETER Stôl záhradný s úložným priestorom COOL STOOL, grafit 44 cm (230905)

Detail

Záhradný stôl – materiál dosky plast,, tvar okrúhly, grafit farba, priemer 44 cm Chcete si užít letní sezonu a relaxovat na zahradě? Zahradní stůl Keter využijete k uspořádání oslav i pikniků. Jeho konstrukci propůjčuje vzhled i vlastnosti plast. Dřevěný dekor nedřevěný / neznám zaujme na první pohled. Při přesouvání oceníte jeho nízkou hmotnost. Deska stolu Keter má tvar kruhu má průměr 44 cm. Deska stolu Keter dostala tvar kruhu. Výška stolu činí 44 cm. Zajímavé přednosti zahradního stolu KETER Stůl zahradní s úložným prostorem COOL STOOL, grafit 44cm Keter zahradní stůl je vysoký 44 cm Materiálem konstrukce je plast Dekor dřeva: nedřevěný / Neznám Deska má šikovný kruhový tvar Zahradní stůl Keter dostal desku o průměru 44 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako KETER Stôl záhradný s úložným priestorom COOL STOOL, grafit 44 cm (230905)

Melody piano stool rosewood

Melody piano stool rosewood
Detail

Materiál: drevo Polstrovaný textilný sedák s priemerom 36 cm Nastaviteľná výška: 51 - 69 cm Farba: palisander Sedák: čierny (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Melody piano stool rosewood

Konig & Meyer 14044 Stool

Konig & Meyer 14044 Stool
Detail

Nehľadiac na to, či hráte na gitare, keyboarde alebo inom hudobnom nástroji, táto redesignovaná stolička poskytuje tú správnu oporu pre vašu chrbticu. Ergonomicky vytvarovaný sedák zabraňuje bolesti v chrbte pri sedení. Možnosť nastavenia sedáku do akéhokoľvek uhla a opierky na nohy, robustná konštrukcia a gumové zakončenia nôh zabezpečujú stabilitu, jednoduché zloženie pre transport. Váha 5,6kg, výška 600-900mm, sedák 380 x 350mm. Materiál : Oceľ Šírka (cm) : 35.0 Dĺžka (cm) : 38.0 Farba : Čierna Nosnosť : 125 kg Farba podľa výrobcu : Čierna Maximálna výška : 930 mm Krajina pôvodu : Nemecko Minimálna výška : 650 mm (muziker.com)

Podobné produkty ako Konig & Meyer 14044 Stool

stolička Pinguin Jack Stool

stolička Pinguin Jack Stool
Detail

stolička Pinguin Jack Stool Kempingová skladacia stolička. Vyšité logo Pinguin. Nosnosť: do 100 kg Rozmery: 33x30x34 cm Konštrukcia: Hliníkové rúrky s priemerom 22 mm Farba: petrol (v rohu vyšité logo Pinguin-viz.druhé foto) Camping » Campingový nábytok » stolička Pinguin Jack Stool (gamisport.sk)

Podobné produkty ako stolička Pinguin Jack Stool

stolička Pinguin Climber Stool

stolička Pinguin Climber Stool
Detail

stolička Pinguin Climber Stool Trojnožka od spoločnosti Pinguin, je v zloženom stave veľmi skladná. Určite ju využijú všetci kto chodí pešo a nechcú sebou nosiť veľkú neskladné stoličku. Unesie aj statného človeka do 100 kg, koustrukce je tvorená trojnožkou smerom dole a dvomi úchytmi na sedaciu časť smerom nahor Nosnosť: do 100 kg Rozmery: 46 × 43 × 21cm a v zloženom stave (V x Š) 34 × 7cm Konštrukcia: Hliníkové rúrky s priemerom 14mm Camping » Campingový nábytok » stolička Pinguin Climber Stool (gamisport.sk)

Podobné produkty ako stolička Pinguin Climber Stool

Zfish stolička foldable stool

Zfish stolička foldable stool
Detail

Na výrobu bol použitý 20mm hrubostenný profil, ktorý zaisťuje stabilitu a nosnosť. Hrubý poťah z impregnovanej látky je ľahko umývateľný. Zároveň je dvakrát prešívaný, čo zaisťuje jeho zvýšenú nosnosť a odolnosť. Technická špecifikácia: Výška: 37 cm Rozmer sedadla: 31 x 28 cm Transportné rozmery: 49 x 38 x 4 cm Nosnosť: 120 kg Hmotnosť: 1,1 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Zfish stolička foldable stool

Sedacia stolička s operadlom do sprchy Wenko Stool With Back, 54 × 49 cm

Sedacia stolička s operadlom do sprchy Wenko Stool With Back, 54 × 49 cm
Detail

Produktový rad Wenko Secura dbá o bezpečnosť našich milovaných babičiek a dedkov. Keď ubúdajú sily, môže sa aj tak banálna vec, ako je použitie toalety alebo vykonanie hygieny, stať namáhavou úlohou. Séria úchytiek, stoličiek a špeciálne upravených záchodových dosiek uľahčí každodennú činnosť oslabeným či chorým ľuďom, seniorom alebo napríklad tehotným ženám. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sedacia stolička s operadlom do sprchy Wenko Stool With Back, 54 × 49 cm

MEINL BAMBOO DIDGERIDOO CARVED/PAINTED

Detail

• Materiál: Bambus• Dĺžka: 120cm• Prevedenie: Hnedé (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako MEINL BAMBOO DIDGERIDOO CARVED/PAINTED

Sklenený obraz Insigne Painted Flowers

Sklenený obraz Insigne Painted Flowers
Detail

Skrášlite svoj domov obrazmi od značky Insigne. Dekadentný prírodný motív v jasných farbách vyniká na čiernom pozadí a sklenená doska dodáva tomuto kúsku elegantný nádych. Nemusíte sa báť upevnenia obrazu na stenu. Tento video sprievodca vám s tým pomôže: (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sklenený obraz Insigne Painted Flowers

Sklenený obraz Insigne Painted Dancer

Sklenený obraz Insigne Painted Dancer
Detail

Elegantný sklenený obraz od Insigne s motívom tanca skrášli váš interiér a dodá mu nádych noblesy. Nemusíte sa báť montáže obrazu na stenu. Tento video sprievodca vám s tým pomôže: (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sklenený obraz Insigne Painted Dancer

K&M 14092 Piano stool

K&M 14092 Piano stool
Detail

• Nastaviteľná výška: 470-600mm• Sedák: 350mm (priemer)• Základňa: 400mm (priemer)• Materiál: konštrukcia (oceľ), polstrovaný sedák (imitácia kože)• Hmotnosť: 6,3kg• Prevedenie: čierne (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako K&M 14092 Piano stool

K&M 14093 Piano stool

K&M 14093 Piano stool
Detail

• Nastaviteľná výška: 470-600mm• Sedák: 430 x 330mm• Základňa: 400mm (priemer)• Materiál: konštrukcia (oceľ), polstrovaný sedák (imitácia kože)• Hmotnosť: 6,3kg• Prevedenie: čierne (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako K&M 14093 Piano stool

K&M 13460 Bass stool

Detail

• Hydraulicky nastaviteľná výška: 595 - 850mm• Nastaviteľný sklon operadla• Sedák s polstrovaním: 430 x 420mm • Materiál: konštrukcia (oceľ), polstrovaný nehorľavý sedák (Trevira CS)• Hmotnosť: 13,6 kg• Prevedenie: čierne (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako K&M 13460 Bass stool

K&M 14089 Guitar stool

Detail

Flexibilná gitarová stolička s praktickými "Stop & Go" kolieskami sa dá použiť ako na pódiu, tak aj v štúdiu či skúšobni. Na inovatívnych kolesách sa funkcia brzdenia v závislosti od zaťaženia pohodlne zapína alebo vypína pomocou malého nastavovacieho krúžku v závislosti od požadovanej voľnosti pohybu. Pohodlné sedadlo s kvalitným čalúnením imitáciou kože a plynulé nastavenie výšky pomocou pneumatickej pružiny sú ďalšími užitočnými funkciami. Priemer sedadla 400 mm, výška 595 až 850 mm, priemer základne 540 mm. Priemer základne: 540 mm Výška : od 595 do 850 mm Výškové nastavenie: vzduchová pružina Konštrukcia nôh : plastová základňa s 5 nohami Materiál : oceľ Spojenie tyče : 2-dielna skladacia konštrukcia Sedadlo : priemer sedadla 400 mm, potiahnuté kvalitnou, zrnitou, mäkkou imitáciou napa kože Špeciálne vlastnosti : s kolieskami "Stop & Go" Farba : čierna Hmotnosť : 7,6 kg (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako K&M 14089 Guitar stool

K&M 14061 Pneumatic stool

Detail

• Nastaviteľná výška: 635-925mm• Sedák s polstrovaním a nastaviteľným sklonom: 380 x 350mm • Materiál: konštrukcia (oceľ), polstrovaný sedák (imitácia kože)• Hmotnosť: 8,5kg• Prevedenie: čierne (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako K&M 14061 Pneumatic stool

K&M 14094 Stage stool

Detail

• Nastaviteľná výška: 480-600mm• Sedák: 350mm (priemer)• Základňa s koliečkami: 530mm (priemer)• Materiál: konštrukcia (plast), polstrovaný sedák (imitácia kože)• Hmotnosť: 6,3kg• Prevedenie: čierne (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako K&M 14094 Stage stool
SYBERDESK 132 × 65 cm, Artisan Solid Oak Wood Desk (L9-BPQ4-FCT6), Zfish Foldable Stool (8506156059098), Stormred Painted Dumbbell Sada 20 kg Black (8595691070439), KingCamp Mini Folding Stool (6927194776501), ALBA Active Stool zelená (ACT0003), ALBA Active Stool čierna (2ACT01), ALBA Active Stool sivá (ACT0002), ALBA Active Stool modrá (ACT0001), Bo-Camp Stool + Table-top (8712013043524), Regatta Marcos Stool Black/Sealgr (5020436334437), LIFEFIT WOOD ROPE, 280 cm (4891223096835), Thermopad Hand (4260150780108), ORTEGA Bar Stool 30 White Kaleidoscope (HN239138), ORTEGA Bar Stool 24 White Kaleidoscope (HN239137), ORTEGA Bar Stool 24 Blue Kaleidoscope (HN239139), Vango Balmoral Stool Alu Mykonos Blue (5023519180341), Metal Gear Solid – Solid Snake – figúrka (5060316622063), Fiskars Vidly Solid rýľovacie Solid 133423 (1003458), KETER Stôl záhradný s úložným priestorom COOL STOOL, grafit 44 cm (230905), Fiskars Rýľ Solid špicatý 104 cm (1014808), Orion Mažiar drevo MANGO priemer 14 cm (131034), ORION Misa drevo MANGO 30 × 27,5 cm (120287), Mango Wind Ružová Mat 53 – 55 cm (SPTman66nad), LAMART LT2078 Nôž plátkovací 20 cm WOOD, TESCOMA Mlynček VIRGO WOOD 18 cm 658221.00, TESCOMA Mlynček VIRGO WOOD 24 cm 658222.00, ORION Doštička rukoväť drevo MANGO 44 × 25 cm (126832), ORION Miska drevo MANGO veľká pr. 20 cm (120285), ORION Podložka drevo servírovacia MANGO pr. 30 cm (126833)