3doodler mint rozšírenie stem sada príslušenstva 185182

Produkt 3doodler mint rozšírenie stem sada príslušenstva 185182 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 3doodler mint rozšírenie stem sada príslušenstva 185182 upraviť a produkt hľadať znova.

3Doodler MINT rozšírenie STEM sada príslušenstva 185182

3Doodler MINT rozšírenie STEM sada príslušenstva  185182
Detail

3Doodler EDU STEM Kit je sada všestranného príslušenstva a aktivít, ktoré posunú vaše vzdelávacie čmáranice na vyššiu úroveň. S týmto doplnkom STEM môžete urobiť ešte viac (a doodle) a priniesť do svojej triedy vytúženú inováciu STEM. Od kĺbových rúk po geodetické kupoly, pracovné horské dráhy a špirály DNA - študenti teraz môžu pomocou súpravy STEM Activity Kit inovovať v 3D pomocou svojho 3Doodler 3D Starter Pen alebo 3Doodler 3D Create + Pen! Vzrušujúci doplnok vášho repertoáru STEM. Určené pre študentov v ročníkoch 3 až 12. Vytvorte: - flexibilnú ruku - svoju vlastnú horskú dráhu - geodetickú kupolu - päťosové rameno - držiak statívovej karty - skrutkovú veternú turbínu - dvojitú špirálu DNA - a oveľa viac ... Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler MINT rozšírenie STEM sada príslušenstva 185182 , 3doodler stem kit pro 3d pero - věda, technologie, inženýrství a matematika (8edustem1r)

MatataLab Matata Lab doplnková sada MINT rozšírenie Hudba

MatataLab  Matata Lab doplnková sada MINT rozšírenie Hudba
Detail

Naučte sa kódovacie zručnosti od 4 rokov bez displeja, mobilného telefónu, tabletu a počítača. Kódovacia sada MatataLab umožňuje deťom vo veku 4 - 9 rokov programovať s malým robotom. Naučíte sa samouk naučené základné kódovacie zručnosti a rozvíjate potrebnú kognitívnu kvalitu, aby ste pochopili abstraktné a zložité pravidlá a reťazce. Pretože programovanie robota pracuje prostredníctvom malých blokov, ktoré sú fotografované pomocou „kódovacej veže“ na vstupnej doske, nie je potrebná žiadna obrazovka, mobilný telefón, tablet, počítač alebo podobne. Systém je ideálny pre použitie v materských a základných školách. K dispozícii je vám dokonca nemecká učebná osnova! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MatataLab Matata Lab doplnková sada MINT rozšírenie Hudba , Norditalia sada príslušenstva pre kompresorové inhalátory (2877)

3Doodler MINT kresliaca podložka DoodlePad 185187

3Doodler MINT kresliaca podložka DoodlePad  185187
Detail

Nepostrádateľný nástroj na vytváranie najlepších čmáraníc! S užitočnými čiarami mriežky pre presné čmáranice ponúka 3Doodler Start DoodlePad mladým čmáraniciam plochý povrch na doodle a vytvorenie všetkých ich návrhov. Je ideálny na použitie so šablónami; Jednoducho vložte šablónu pod svoj DoodlePad, pretiahnite ju a po vychladnutí svoj výtvor nadvihnite! Je kompatibilný s 3D tlačiarenským perom 3Doodler Start! Jediné, čo vás obmedzuje, je vaša predstavivosť. Čo budete vytvárať? Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler MINT kresliaca podložka DoodlePad 185187 , Owlet smart sock 3 sada príslušenstva – leopardia (850017640184)

3Doodler MINT Alphabet Learn Doodleblock 185181

3Doodler MINT Alphabet Learn Doodleblock  185181
Detail

Alphabet Learning DoodleBlock® je užitočné príslušenstvo, ktoré si deti môžu precvičiť písanie písmen pomocou programu 3Doodler Start. Je to skvelé pre hmatové písanie, najmä pre deti, ktoré sa ešte len začínajú učiť písať, a pre deti, ktoré chcú rozvíjať svoje motorické schopnosti. Alphabet Learning DoodleBlock® je dokonalým doplnkom každej triedy alebo domácej školy, ktorá používa 3D štartovacie pero 3Doodler. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler MINT Alphabet Learn Doodleblock 185181 , Owlet smart sock 3 sada príslušenstva – dúhová (850017640191)

3Doodler MINT kresliaca podložka DoodlePad Create + 185188

3Doodler MINT kresliaca podložka DoodlePad Create +  185188
Detail

Nepostrádateľný nástroj na vytváranie najlepších čmáraníc! S užitočnými čiarami mriežky pre presné čmáranice ponúka 3Doodler Create DoodlePad plochý povrch na čmáranie a vytváranie všetkých vašich návrhov. Je ideálny na použitie šablón. Jednoducho vložte šablónu pod svoj DoodlePad, pretiahnite ju a po vychladnutí svoj výtvor nadvihnite! Je kompatibilný s programami 3Doodler 2.0 a Create! Jediné, čo vás obmedzuje, je vaša predstavivosť. Čo budete vytvárať? Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler MINT kresliaca podložka DoodlePad Create + 185188 , Rowenta zr850003 sada príslušenstva pre clean & steam multi ry85

3Doodler 185183 MINT Filament Start sada vlákien pre 3D tlačiarne 1 ks

3Doodler 185183 MINT Filament Start sada vlákien pre 3D tlačiarne       1 ks
Detail

Plastová súprava 3Doodler Start obsahuje 1 200 vlákien plastu 3Doodler Start v 8 rôznych farbách, pre hodiny zábavného čmáranice! Tento balíček je ideálny pre učiteľov, ktorí potrebujú dodatočný plast na vybavenie svojho výučbového balíka 3Doodler 3D Start-Pen alebo balíka 3Doodler Start EDU. 3Doodler Start Plastic je jediný plast, ktorý je kompatibilný s 3Doodler 3D Start Pen. Je nízkoteplotný, netoxický, bez obsahu BPA a biologicky odbúrateľný, takže je jeho použitie pre deti úplne bezpečné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler 185183 MINT Filament Start sada vlákien pre 3D tlačiarne 1 ks , Owlet smart sock 3 sada príslušenstva – tmavo zelená (850017640153)

3Doodler MINT Create+ Essential 3D tlačové pero 3 mm

3Doodler MINT Create+ Essential 3D tlačové pero  3 mm
Detail

Technológia Dual Drive Create + bola prepracovaná, aby vám poskytla ultrajemný a vylepšený zážitok z čmáranice. Vylepšenia zahŕňajú väčšiu kontrolu pri vysokých / nízkych rýchlostiach pre rôzne techniky doodlingu, spoľahlivejší výkon na rôznych druhoch plastov, väčšiu odolnosť a nové monochromatické farby pera. Bez ohľadu na to, či ste fanúšikom, kutilom, dizajnérom alebo profesionálnym umelcom, pero 3Doodler 3D Create + vám ponúka úplne nový spôsob navrhovania a upevňovania. Vytlačte vyhrievaný plast, ktorý takmer okamžite vytvrdne, takže môžete kresliť 3D štruktúry rukou alebo na šablóny. Naše netoxické plasty PLA, ABS a FLEXY sú vyrobené v USA, Veľkej Británii a Španielsku, aby bola zaistená najvyššia možná kvalita. Videli sme, ako naša komunita používa 3Doodler na vytváranie jedinečných umeleckých diel, opravu vecí, navrhovanie nositeľných predmetov, stavanie modelov a oveľa viac! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler MINT Create+ Essential 3D tlačové pero 3 mm , Owlet smart sock 3 sada príslušenstva – matná ružová (850017640146)

3Doodler MINT Build and Play 3D tlačové pero 3 mm

3Doodler MINT Build and Play 3D tlačové pero  3 mm
Detail

Vďaka funkcii 3D Build & Play a špeciálnym tvarom môžete vytvárať svoje vlastné príbehy v 3D. Ako hmatateľná vzdelávacia hračka 3D Build and Play učí jemnú motoriku, praktické učenie a trojrozmerné myslenie, to všetko je veľká zábava. Vďaka použitiu netoxického plastu bez BPA a nízkej tvorby tepla je použitie aplikácie 3D Build & Play úplne bezpečné, a to aj pre deti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler MINT Build and Play 3D tlačové pero 3 mm , Dremel sada príslušenstva na drevo – 20 ks (2.615.c68.1ja)

3Doodler 3DS-ECO02-MINT-24 Aqua Mint sada vlákien pre 3D tlačiarne elastické 1.75 mm 27 g mätová 24 ks

3Doodler 3DS-ECO02-MINT-24   Aqua Mint sada vlákien pre 3D tlačiarne elastické  1.75 mm 27 g mätová  24 ks
Detail

3Doodler Start Eco-Plastic je možné vytlačiť až na šesťnásobok pôvodnej dĺžky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler 3DS-ECO02-MINT-24 Aqua Mint sada vlákien pre 3D tlačiarne elastické 1.75 mm 27 g mätová 24 ks , Sp connect stem mount pro (53340)

fischertechnik education STEM Renewable Energies MINT Kits stavebnice STEM Renewable Energies #####2-4 Schüler

fischertechnik education STEM Renewable Energies MINT Kits stavebnice STEM Renewable Energies #####2-4 Schüler
Detail

Urobte základy obnoviteľných energií zrozumiteľnými a pochopte ich trvalo! Ako môžete vyrábať elektrickú energiu ekologicky? Ako funguje palivový článok a ako ho môžete použiť na výrobu vodíka? Obnoviteľné energie budú v budúcnosti našimi najdôležitejšími zdrojmi energie. Výroba, skladovanie a používanie elektriny z prírodných zdrojov energie, vody, vetra a slnka, je jasne vysvetlená pomocou deviatich modelov a 28 experimentov. Vysoko výkonné solárne moduly sa otvárajú s mnohými možnosťami montáže pre flexibilné použitie v modeloch. Obsiahnutý zlatý uzáver slúži ako sklad energie a môže dodanú energiu opäť uvoľniť. Palivový článok ukazuje, ako je voda rozdelená na dve zložky vodík a kyslík. Týmto spôsobom sa naučí princíp budúcich foriem energie a precvičí si dôležité zručnosti. Vďaka rozsiahlym plánom hodín je možné STEM Obnoviteľné energie optimálne využiť v triede. Zameranie lekcií:- Výroba, skladovanie a používanie elektrickej energie - Spoznávanie a chápanie rôznych regeneratívnych zdrojov energie: voda, vietor, slnko a vodík sprievodný učebný materiálProdukty fischertechnik Education obsahujú rozsiahle, voľne prístupné učebné materiály. Tieto boli vyvinuté spoločne so vzdelávacími univerzitami, učiteľmi a didaktikmi a sú ideálne prispôsobené potrebám výučby. Výrobok je voľne prístupný na domovskej stránke fischertechnik. Okrem predstavenia témy sú k dispozícii aj plány hodín s pracovnými listami a odkazom na učebné osnovy. - Úvod do témy poskytuje obsah, ktorý je možné optimálne využiť na prípravu na hodinu a integrovať do hodiny. Poskytuje sa definícia, história, základné znalosti a oveľa viac. - Učebný materiál obsahuje prehľad učebných cieľov, času potrebného na splnenie úloh a odkazov na príslušné učebné plány jednotlivých spolkových krajín v Nemecku. - V súlade s témami súvisiacimi s učebnými osnovami sú zahrnuté rôzne úlohy, v rámci ktorých sa riešia rôzne experimenty. - Úlohy sú rozdelené na stavebnú úlohu, tematickú úlohu a experimentálnu úlohu. Takto sa zdokonalíte od budovania k učeniu sa technického obsahu a uplatňovaniu získaných znalostí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fischertechnik education STEM Renewable Energies MINT Kits stavebnice STEM Renewable Energies #####2-4 Schüler , Babytýpka sada m – cikcak mint grey (8594201222139)

fischertechnik education STEM Gear Tech MINT Kits stavebnice STEM Gear Tech #####2-4 Schüler

fischertechnik education STEM Gear Tech MINT Kits stavebnice STEM Gear Tech #####2-4 Schüler
Detail

Nech sú základy rôznych typov prenosu na strednej škole zrozumiteľné a rozumejte im udržateľným spôsobom! 17 vzrušujúcich modelov čaká na preskúmanie technikov zajtrajška! 26 experimentov je možné hravo vykonať pomocou modelov, ako je vyváženie lúča, nožnicový zdvíhací mechanizmus alebo stierač predného skla, a sprostredkovať vzrušujúcu technológiu za nimi. Samozrejme, nesmie chýbať najrozmanitejšie druhy prevodových stupňov, ako napríklad hodinový, iný planétový alebo diferenciál. Tento koncept je doplnený sprievodným materiálom, ktorý je voľne dostupný online. Zameranie lekcií:- Pákové zákony - preklady - štyri kĺby - kladka - diferenciál - planetárny prevod sprievodný učebný materiálProdukty fischertechnik Education obsahujú rozsiahle, voľne prístupné učebné materiály. Tieto boli vyvinuté spoločne so vzdelávacími univerzitami, učiteľmi a didaktikmi a sú ideálne prispôsobené potrebám výučby. Výrobok je voľne prístupný na domovskej stránke fischertechnik. Okrem predstavenia témy sú k dispozícii aj plány hodín s pracovnými listami a odkazom na učebné osnovy. - Úvod do témy poskytuje obsah, ktorý je možné optimálne využiť na prípravu na hodinu a integrovať do hodiny. Poskytuje sa definícia, história, základné znalosti a oveľa viac. - Učebný materiál obsahuje prehľad učebných cieľov, času potrebného na splnenie úloh a odkazov na príslušné učebné plány jednotlivých spolkových krajín v Nemecku. - V súlade s témami súvisiacimi s učebnými osnovami sú zahrnuté rôzne úlohy, v rámci ktorých sa riešia rôzne experimenty. - Úlohy sú rozdelené na stavebnú úlohu, tematickú úlohu a experimentálnu úlohu. Takto sa zdokonalíte od budovania k učeniu sa technického obsahu a uplatňovaniu získaných znalostí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fischertechnik education STEM Gear Tech MINT Kits stavebnice STEM Gear Tech #####2-4 Schüler , Babytýpka sada s – cikcak mint grey (8594201222146)

DARCEK SADA GOPRO PRISLUSENSTVA (FRAME + NALEPOVACIE DRZIAKY + SAMOLEPKY)

DARCEK SADA GOPRO PRISLUSENSTVA (FRAME + NALEPOVACIE DRZIAKY + SAMOLEPKY)
Detail

GOPRO PRÍSLUŠENSTVO . GOPRO promo balíček Frame + príslušenstvo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DARCEK SADA GOPRO PRISLUSENSTVA (FRAME + NALEPOVACIE DRZIAKY + SAMOLEPKY) , Babytýpka sada l – cikcak mint grey (8594201222122)

KARCHER SADA UNIVERZALNEHO PRISLUSENSTVA PRE PARNY CISTIC, 2.863-215.0

KARCHER SADA UNIVERZALNEHO PRISLUSENSTVA PRE PARNY CISTIC, 2.863-215.0
Detail

SADA UNIVERZLÁLNEHO PRÍSLUŠENSTVA . Sada príslušenstva univerzálneho, nepúšťajúceho vlákna, silne sajúci a trvanlivý, jednoduché čistenie rôznych podlahových povrchov, . Tri bavlnené obrúsky pre podlahovú hubicu, 3 bavlnené (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KARCHER SADA UNIVERZALNEHO PRISLUSENSTVA PRE PARNY CISTIC, 2.863-215.0 , Siku super – sada vozidla a príslušenstva pre voľný čas (4006874063253)

Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Tiere für Q-Scout

Robobloq rozšírenie  MINT 3in1 Tiere für Q-Scout
Detail

Zvieracie rozšírenie pre roboty Robobloq! S týmto rozšírením máte možnosť premeniť svoj Q-Scout na zviera! Rozširujúci balíček 3 v 1 je dokonale zladený s modelom Q-Scout s 3 rôznymi légiami Myriapod (žaba / krevetka / zviera). Pomocou tohto rozšírenia môžete zmeniť štruktúru svojho robota od svojho robota po zvieratá. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Tiere für Q-Scout , Sada príslušenstva owlet smart sock 3 plus – svetlo zelená (850017640894)

Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Blitz für Q-Scout

Robobloq rozšírenie  MINT 3in1 Blitz für Q-Scout
Detail

Zvukové a svetelné rozšírenie pre roboty Robobloq! S týmto rozšírením máte možnosť zmeniť svoj Q-Scout na nový vzhľad. Balenie obsahuje svetelný modul RGB, zvukový senzor a 3 rôzne svetelné skrutky (kontrolka zvuku / lampa / sledovač svetla). Toto rozšírenie môžete použiť na zmenu štruktúry vášho robota podľa vašich potrieb a vašich predstáv. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Blitz für Q-Scout , Puluz 20 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (pul01931)

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics C

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics C
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (ultrazvuk, joystick, RGB LED, teplota, 7-segmentový displej, MP3, adaptér Bluetooth) pomáhajú prevádzať vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics C , Puluz 45 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (pul01108)

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics B

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics B
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (sledovač linky, plameň, plyn, ventilátor, potenciometer, touch & MircoBit Shield) pomáhajú prevádzať vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics B , Puluz 43 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (pul02327)

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics A

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics A
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (svetlo, zvuk, farba, teplota a vlhkosť, pohyb, gyroskop a sledovač čiary) pomáhajú zmeniť vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics A , Puluz 53 in 1 sada príslušenstva na športové kamery (pul01085)

Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Servo Set f. Q-Scout

Robobloq rozšírenie  MINT 3in1 Servo Set f. Q-Scout
Detail

Predĺženie serva pre roboty Robobloq! S týmto rozšírením máte možnosť zmeniť svoj Q-Scout na nový vzhľad. Rozširujúci balíček 3 v 1 s 3 rôznymi légiami Myriapod (Baton / Searchlight Scout / Scan Scout) je perfektne zladený s Q-Scout. Toto rozšírenie môžete použiť na zmenu štruktúry vášho robota podľa vašich potrieb a vašich predstáv. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Servo Set f. Q-Scout , Puluz 50 in 1 sada príslušenstva na športové kamery (pul05632)

Robobloq rozšírenie MINT 3in1 LED Matrix f. Q-Scout

Robobloq rozšírenie  MINT 3in1 LED Matrix f. Q-Scout
Detail

Rozšírenie LED matice pre roboty Robobloq! Vďaka tomuto rozšíreniu môžu deti oživiť svojho robota! Tu môžete zobraziť emócie vášho robota a určiť tak jeho vlastný charakter pre tohto robota. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT 3in1 LED Matrix f. Q-Scout , Dremel 8-dielna sada príslušenstva na brúsenie skla (2.615.c68.2ja)

sada rozšírenia pre 2kg CO2 fľašu Hansgrohe Aqittura 76819000

Moravia 198.25.794 Sada rozšírenia ochrany proti nárazu MORION pre dosky

Moravia 198.25.794 Sada rozšírenia ochrany proti nárazu MORION pre dosky
Detail

Ochranná doska na beran MORION chráni stĺpy, stĺpy, pracovné plochy, steny, rúry atď. Pred typickým poškodením vysokozdvižným vozíkom a posunom. Vzdialenosti medzi dvoma oceľovými doskami (100 x 40 x 3 mm) sa volia tak, aby nemohla „prekĺznuť“ žiadna paleta. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Moravia 198.25.794 Sada rozšírenia ochrany proti nárazu MORION pre dosky , Stem 110 nastaviteľný predstavec na bicykel (41598)

Primo Toys MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding bloky "Smery"

Primo Toys  MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding bloky "Smery"
Detail

Programovací kód, pomocou ktorého môžete riadiť robota Cubetto počas každého dobrodružstva! Novinka v súprave: spätný blok! Riadte, uhýbajte a cúvajte v úplne novej škále kombinácií! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Primo Toys MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding bloky "Smery" , Marvis jasmin mint sada – 85 ml + stojanček (8004395112258)

OneConcept Golden Cord, červeno-zlatá, oddeľovacie lanko, príslušenstvo na rozšírenie sady

OneConcept Golden Cord, červeno-zlatá, oddeľovacie lanko, príslušenstvo na rozšírenie sady
Detail

Rozšírte váš vodiaci systém osôb podľa vlastných predstáv: oddeľovacie lanko Golden Cord značky oneConcept dodatočne rozšíri vodiaci systém Golden Gate (číslo produktu: 10028501). Elegantné, trojzväzkové, kovovo-červené lanko vymedzuje priestory a smeruje návštevníkov po určenej trase. Obsahom balenia je luxusne pôsobiace lanko s dĺžkou 1,5 m a karabínkovými hákmi na rýchle pripojenie k stĺpom.Ak napríklad spojíte tri lanká, dostanete možnosť vymedziť priestor až 4,5 m medzi dvomi stĺpmi bez nutnosti kúpy ďalšej sady.Dostupné farby: červená/zlaté konektory (10028503), červená/strieborné konektory (10028504) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept Golden Cord, červeno-zlatá, oddeľovacie lanko, príslušenstvo na rozšírenie sady , Singer - prémiová sada na šitie silver/mint (7393033111984)

71389 LEGO® Super Mario™ Lakitus Cloud World - sada rozšírení

71389 LEGO® Super Mario™ Lakitus Cloud World - sada rozšírení
Detail

S touto rozširujúcou sadou „Cloudový svet Lakitus“ (71389) môžu stavitelia pridať do svojho vesmíru LEGO® Super Mario ™ novú vzrušujúcu výzvu. Cloudovú platformu je možné otáčať pohybom figúrky LEGO® Mario ™ a / alebo figúrky LEGO® Luigi ™ (obe figúrky nie sú súčasťou sady) tam a späť na zosúvaní mrakov zospodu, aby ste Lakitu vyhodili z oblaku. Sada obsahuje postavy Lakitu, Kugelwilli a Fuzzy. Časový blok vám poskytne ďalší čas na tejto úrovni. (Poznámka: Na interaktívne hranie je potrebná štartovacia sada 71360 alebo 71387.) Priatelia sa môžu hrať proti sebe alebo proti sebe. Deti môžu hrať samy alebo s kamarátom / kamarátky s figúrkou LEGO Mario alebo figúrkou LEGO Luigi. V bezplatnej aplikácii LEGO Super Mario nájdete návody na stavanie, kreatívne nápady na stavbu a mnoho ďalších. Nespočetné množstvo možností Súpravy LEGO Super Mario prinášajú obľúbené postavičky Super Mario do skutočného sveta a sú skvelým darčekom pre mladých tvorcov trendov. Štartovacie sady, rozširujúce sady a balíky napájania umožňujú fanúšikom vytvárať si vlastné mimoriadne úrovne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 71389 LEGO® Super Mario™ Lakitus Cloud World - sada rozšírení , Mad bullets kit – hra a sada príslušenstva pre nintendo switch (5055957704087)

Primo Toys MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "Logika"

Primo Toys  MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "Logika"
Detail

Úplne nová súprava, ktorá rozširuje svet Cubetto. Posuňte logické myslenie vášho dieťaťa na novú úroveň s novými knihami a kartičkami plnými hravých výziev. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Primo Toys MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "Logika" , Puluz army 45 in 1 sada príslušenstva na športové kamery (pul01894)

JANE Sada 3 silikónových lyžičiek Mint

Detail

Lyžička vytvorená z mäkkého a flexibilného silikónu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako JANE Sada 3 silikónových lyžičiek Mint , Puluz pkt09 53 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (pul01122)

JANÉ Sada 3 silikónových lyžičiek Mint

Detail

Kŕmenie a stravovanie vášho dieťatka bude radosťou! Lyžička vytvorená z mäkkého a flexibilného silikónu je mimoriadne šetrná k ďasnám dieťaťa. ** Vlastnosti: ** Vhodné pre deti 4m +. Sada obsahuje tri lyžičky. Lyžička, ktorá bola špeciálne vytvorená pre prvé samostatné jedenie vášho dieťatka. Je možné umývať v umývačke riadu. (feedo.sk)

Podobné produkty ako JANÉ Sada 3 silikónových lyžičiek Mint , Puluz pkt18 20 in 1 sada príslušenstva na športové kamery (pul01917)

fischertechnik education MINT Robotics doplnková sada Začiatočnícka sada micro: bit

fischertechnik education  MINT Robotics doplnková sada Začiatočnícka sada micro: bit
Detail

S novou „Štartovacou sadou pre mikro: bit“ od žiakov fischertechniku od tretieho ročníka sú princípy programovania pomocou jednobodového počítača micro: bit ľahko pochopiteľné. Táto kompletná sada obsahuje súpravu dielov fischertechnik na výrobu troch stacionárnych modelov, ako aj novú súčasť stavebnice „fischertechnik“ adaptér micro: bit IO F5 ”. Táto doska adaptéra má 8 výstupov a 6 vstupov. To znamená, že jednoduché, zrozumiteľné ukážkové modely (semafory pre chodcov, sušiče rúk, zvodidlá) vybavené ovládacími prvkami a senzormi možno ovládať prostredníctvom karty „micro: bit“. Didaktická brožúra ako učebný a učebný materiál ponúka pomoc s uvedením modelov do prevádzky, presviedča rôznymi úlohami a je voľne dostupná na stiahnutie ako bezplatná na portáli eLearning. Ďalší učebný materiál: Na portáli fischertechnik eLearning je možné bezplatne získať prístup k: Didaktickému materiálu, príkladom programovania, informáciám na doske Micro: bit, informáciám o adaptéri fischertechnik IO a informáciám o softvéri Make Code. Zloženie produktu: Celkom 90 samostatných dielov, vrátane 1x motora XS, 2x tlačidiel, 1x fototranzistora, 2 x LED svetiel, 1x IO adaptéra fischertechnik a 1x montážneho návodu ako tlačeného doplnku, 1x didaktického sprievodného materiálu dostupného online a 1x robustného úložného boxu s krycou fóliou a zoznamom jednotlivých dielov. Zameranie lekcií: - Včasné programovanie - Použitie a použitie senzorov a akčných členov - Riadenie, meranie a regulácia - Spolupráca a interakcia hardvéru a softvéru - Skupinová práca v rôznych rolách Najdôležitejšie učebné ciele: - Implementujte prvé kroky pri programovaní robotov nezávisle - Vytvárajte, meňte a používajte malé programy sami - Naučte sa a používajte základné pojmy robotiky - Pochopiť význam senzorov a akčných členov a pochopiť ich funkcie - Spoznajte témy ako kontrola, meranie a regulácia - Práca v skupinách a na rôznych pozíciách Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fischertechnik education MINT Robotics doplnková sada Začiatočnícka sada micro: bit , 3doodler náplň eco-pcl pre 3d pero start+ 250 ks – biela, mint, oranžová, žltá (3ds-eco-mix1-250)

Primo Toys MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "Džungľa veľkomesta"

Primo Toys  MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "Džungľa veľkomesta"
Detail

Vezmite Cubetto so sebou na skvelú exkurziu vzrušujúcou mestskou džungľou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Primo Toys MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "Džungľa veľkomesta" , Babytýpka 3-dielna sada obliečok – cikcak mint grey (8594201222191)

BANQUET Sada kempingová TRAVEL, 26 ks, mint

BANQUET Sada kempingová TRAVEL, 26 ks, mint
Detail

Či už sa chystáte na dovolenku pod stan, karavanom k moru alebo na piknik do parku, určite vám príde vhod táto 26-dielna jedálenská súprava. Je vyrobená z plastu, len tak sa vám teda na cestách nerozbije. Riad môže do mikrovlnnej rúry aj umývačky riadu.Sada obsahuje: 4x plastový tanier - pr. 23,5 cm 4x plastový téglik - objem 250 ml 4x plastovú lyžicu - dl. 18,8 cm 4x plastovú vidličku - dl. 18,5 cm 4x plastový nôž - dl. 18,7 cm 4x plastovú misku - objem 250 ml (4home.sk)

Podobné produkty ako BANQUET Sada kempingová TRAVEL, 26 ks, mint

Sada 2 kúpeľňových predložiek Alessia Dante Mint

Sada 2 kúpeľňových predložiek Alessia Dante Mint
Detail

Šliapanie mokrými nohami na studenú podlahu po teplom kúpeli je dvojnásobne nebezpečné. Po prvé, môžete sa ľahko pošmyknúť, ale môžete aj poriadne prechladnúť. S podložkou Alessia ako partnerom sú riziká eliminované. Táto kráska nedovolí, aby sa vám na nohy dostala zima, je tiež protišmyková a dokonca antibakteriálna. Doprajte si to najlepšie! Rozmery každej podložky: - väčšie: 100 x 60 cm, - menšie: 60 x 50 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sada 2 kúpeľňových predložiek Alessia Dante Mint

BabyTýpka sada S – Cikcak Mint Grey (8594201222146)

BabyTýpka sada S – Cikcak Mint Grey (8594201222146)
Detail

Štartovacia sada pre novorodenca – zo 100% bavlny, je ručne šité v ČR, látky majú atest pre deti do 3 rokov Čakáte vy alebo vaši blízki príchod bábätka? Tak potešte seba alebo nastávajúcich rodičov touto krásnou štartovacou sadou pre bábätko od BabyTýpka. Tento štýlový set obsahuje hniezdočko, rýchlozavinovačku a mantinel. Detská postieľka bude vďaka tomu kompletná, pohodlná a úplne bezpečná. Hniezdočko dodáva bábätku pocit bezpečia. Môžete ho navyše používať aj mimo postieľku, hniezdočko zabráni vypadnutiu bábätka napríklad z pohovky. Zavinovačka BabyTýpka zase ponúka rýchle zavinutie bábätka vďaka suchému zipsu. Dieťatko tak bude spokojne spinkať v teple a v bezpečí. Navyše ju zdobí krásna mašľa. A mantinel zabraňuje zaseknutiu nožičky alebo ručičky dieťaťa medzi priečkami postieľky a udržuje v postieľke príjemné teplo. Štartovacia sada na kontrolu zdravia dieťaťa BabyTýpka je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, je veľmi pohodlná a bude sa hodiť do... (alza.sk)

Podobné produkty ako BabyTýpka sada S – Cikcak Mint Grey (8594201222146)

BabyTýpka sada L – Cikcak Mint Grey (8594201222122)

BabyTýpka sada L – Cikcak Mint Grey (8594201222122)
Detail

Štartovacia sada pre novorodenca – zo 100% bavlny, je ručne šité v ČR, látky majú atest pre deti do 3 rokov Čakáte vy alebo vaši blízki príchod bábätka? Tak potešte seba alebo nastávajúcich rodičov touto krásnou štartovacou sadou pre bábätko od BabyTýpka. Tento štýlový set obsahuje hniezdočko, rýchlozavinovačku, obliečky, prestieradlo a mantinel. Detská postieľka bude vďaka tomu kompletná, pohodlná a úplne bezpečná. Hniezdočko dodáva bábätku pocit bezpečia. Môžete ho navyše používať aj mimo postieľku, hniezdočko zabráni vypadnutiu bábätka napríklad z pohovky. Zavinovačka BabyTýpka zase ponúka rýchle zavinutie bábätka vďaka suchému zipsu. Dieťatko tak bude spokojne spinkať v teple a v bezpečí. Navyše ju zdobí krásna mašľa. A mantinel zabraňuje zaseknutiu nožičky alebo ručičky dieťaťa medzi priečkami postieľky a udržuje v postieľke príjemné teplo. Štartovacia sada na kontrolu zdravia dieťaťa BabyTýpka je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, je veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako BabyTýpka sada L – Cikcak Mint Grey (8594201222122)

BabyTýpka sada M – Cikcak Mint Grey (8594201222139)

BabyTýpka sada M – Cikcak Mint Grey (8594201222139)
Detail

Štartovacia sada pre novorodenca – zo 100% bavlny, je ručne šité v ČR, látky majú atest pre deti do 3 rokov Čakáte vy alebo vaši blízki príchod bábätka? Tak potešte seba alebo nastávajúcich rodičov touto krásnou štartovacou sadou pre bábätko od BabyTýpka. Tento štýlový set obsahuje hniezdočko, rýchlozavinovačku, obliečky a mantinel. Detská postieľka bude vďaka tomu kompletná, pohodlná a úplne bezpečná. Hniezdočko dodáva bábätku pocit bezpečia. Môžete ho navyše používať aj mimo postieľku, hniezdočko zabráni vypadnutiu bábätka napríklad z pohovky. Zavinovačka BabyTýpka zase ponúka rýchle zavinutie bábätka vďaka suchému zipsu. Dieťatko tak bude spokojne spinkať v teple a v bezpečí. Navyše ju zdobí krásna mašľa. A mantinel zabraňuje zaseknutiu nožičky alebo ručičky dieťaťa medzi priečkami postieľky a udržuje v postieľke príjemné teplo. Štartovacia sada na kontrolu zdravia dieťaťa BabyTýpka je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, je veľmi pohodlná a bude sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako BabyTýpka sada M – Cikcak Mint Grey (8594201222139)

Primo Toys MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "V hlbinách vesmíru"

Primo Toys  MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "V hlbinách vesmíru"
Detail

Navštívte okraje vesmíru na tejto ceste medziplanetárneho programovania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Primo Toys MINT Robotics doplnková sada Cubetto MINT Coding dobrodružný balíček "V hlbinách vesmíru"

3Doodler PL06-SNOW Snow sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast 2.85 mm 63 g biela 24 ks

3Doodler PL06-SNOW  Snow sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast   2.85 mm 63 g biela  24 ks
Detail

Vlákno je vyrobené z PLA, kukuričného škrobu, a je biologicky odbúrateľné za určitých podmienok prostredia. Po zahriatí sa materiál roztaví a dá sa spoľahlivo spracovať na požadovaný predmet. PLA vlákno potrebuje dlhší čas na vychladnutie, aby sa dalo po vytláčaní ešte tvarovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler PL06-SNOW Snow sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast 2.85 mm 63 g biela 24 ks

3Doodler AB13-ORNG Highlighter sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g oranžová 25 ks

3Doodler AB13-ORNG   Highlighter sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast   1.75 mm 63 g oranžová  25 ks
Detail

Vlákno bolo vyrobené z ABS, rozmerovo stáleho a odolný voči poveternostným vplyvom. Vďaka tomu sú vaše tlakové vankúšiky obzvlášť odolné voči nárazom a nárazom. Okrem toho je vlákno ABS ideálne pre trojrozmernú tlač na vzduchu, pretože tento materiál rýchlejšie ochladzuje a vo výsledku je menej deformovaný. ABS vlákno tiež nie je priehľadné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler AB13-ORNG Highlighter sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g oranžová 25 ks

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA
Detail

BAZÉN . Bazén Florida sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať opravdu každý. Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, jednoduchá (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 1,22 BEZ PRISLUSENSTVA, 10340193

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 1,22 BEZ PRISLUSENSTVA, 10340193
Detail

BAZÉN. Bazén Florida sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, jednoduchá údržba.stabilita (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 1,22 BEZ PRISLUSENSTVA, 10340193

3Doodler PL02-ROYL Royal Blue sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast 1.75 mm 63 g modrá 24 ks

3Doodler PL02-ROYL   Royal Blue sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast   1.75 mm 63 g modrá  24 ks
Detail

Vlákno je vyrobené z PLA, kukuričného škrobu, a je biologicky odbúrateľné za určitých podmienok prostredia. Po zahriatí sa materiál roztaví a dá sa spoľahlivo spracovať na požadovaný predmet. PLA vlákno potrebuje dlhší čas na vychladnutie, aby sa dalo po vytláčaní ešte tvarovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler PL02-ROYL Royal Blue sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast 1.75 mm 63 g modrá 24 ks

3Doodler PL04-CRED Chilli Pepper sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast 1.75 mm 63 g červená 24 ks

3Doodler PL04-CRED   Chilli Pepper sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast   1.75 mm 63 g červená  24 ks
Detail

Vlákno je vyrobené z PLA, kukuričného škrobu, a je biologicky odbúrateľné za určitých podmienok prostredia. Po zahriatí sa materiál roztaví a dá sa spoľahlivo spracovať na požadovaný predmet. PLA vlákno potrebuje dlhší čas na vychladnutie, aby sa dalo po vytláčaní ešte tvarovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler PL04-CRED Chilli Pepper sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast 1.75 mm 63 g červená 24 ks

3Doodler PL05-DUCK Rubber Ducky sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast 1.75 mm 63 g žltá 24 ks

3Doodler PL05-DUCK   Rubber Ducky sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast   1.75 mm 63 g žltá  24 ks
Detail

Vlákno je vyrobené z PLA, kukuričného škrobu, a je biologicky odbúrateľné za určitých podmienok prostredia. Po zahriatí sa materiál roztaví a dá sa spoľahlivo spracovať na požadovaný predmet. PLA vlákno potrebuje dlhší čas na vychladnutie, aby sa dalo po vytláčaní ešte tvarovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler PL05-DUCK Rubber Ducky sada vlákien pre 3D tlačiarne PLA plast 1.75 mm 63 g žltá 24 ks

3Doodler AB06-POLA Polar white sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g biela 25 ks

3Doodler AB06-POLA  Polar white sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast   1.75 mm 63 g biela  25 ks
Detail

Vlákno bolo vyrobené z ABS, rozmerovo stáleho a odolný voči poveternostným vplyvom. Vďaka tomu sú vaše tlakové vankúšiky obzvlášť odolné voči nárazom a nárazom. Okrem toho je vlákno ABS ideálne pre trojrozmernú tlač na vzduchu, pretože tento materiál rýchlejšie ochladzuje a vo výsledku je menej deformovaný. ABS vlákno tiež nie je priehľadné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler AB06-POLA Polar white sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g biela 25 ks

3Doodler AB11-YLLW Super Yellow sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g žltá 25 ks

3Doodler AB11-YLLW Super Yellow sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast   1.75 mm 63 g žltá  25 ks
Detail

Vlákno bolo vyrobené z ABS, rozmerovo stáleho a odolný voči poveternostným vplyvom. Vďaka tomu sú vaše tlakové vankúšiky obzvlášť odolné voči nárazom a nárazom. Okrem toho je vlákno ABS ideálne pre trojrozmernú tlač na vzduchu, pretože tento materiál rýchlejšie ochladzuje a vo výsledku je menej deformovaný. ABS vlákno tiež nie je priehľadné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler AB11-YLLW Super Yellow sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g žltá 25 ks

3Doodler AB12-GRRR Grrreally Green sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g zelená 25 ks

3Doodler AB12-GRRR Grrreally Green sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast   1.75 mm 63 g zelená  25 ks
Detail

Vlákno bolo vyrobené z ABS, rozmerovo stáleho a odolný voči poveternostným vplyvom. Vďaka tomu sú vaše tlakové vankúšiky obzvlášť odolné voči nárazom a nárazom. Okrem toho je vlákno ABS ideálne pre trojrozmernú tlač na vzduchu, pretože tento materiál rýchlejšie ochladzuje a vo výsledku je menej deformovaný. ABS vlákno tiež nie je priehľadné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler AB12-GRRR Grrreally Green sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g zelená 25 ks

3Doodler AB01-BBB Black Belt sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g čierna 25 ks

3Doodler AB01-BBB   Black Belt sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast   1.75 mm 63 g čierna  25 ks
Detail

Vlákno bolo vyrobené z ABS, rozmerovo stáleho a odolný voči poveternostným vplyvom. Vďaka tomu sú vaše tlakové vankúšiky obzvlášť odolné voči nárazom a nárazom. Okrem toho je vlákno ABS ideálne pre trojrozmernú tlač na vzduchu, pretože tento materiál rýchlejšie ochladzuje a vo výsledku je menej deformovaný. ABS vlákno tiež nie je priehľadné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3Doodler AB01-BBB Black Belt sada vlákien pre 3D tlačiarne ABS plast 1.75 mm 63 g čierna 25 ks

Marvis Mint Gift Set darčeková sada zubných past

Marvis Mint Gift Set darčeková sada zubných past
Detail

(nazuby.eu)

Podobné produkty ako Marvis Mint Gift Set darčeková sada zubných past

MARVIS Jasmin Mint sada – 85 ml + stojanček (8004395112258)

MARVIS Jasmin Mint sada – 85 ml + stojanček (8004395112258)
Detail

Zubná pasta – chráni pred zubným kazom, univerzálna, objem 85 ml Zubná pasta MARVIS Jasmin Mint prekvapí kombináciou jemnej chuti jazmínu a osviežujúcej mäty, ktorá ponúka dlhotrvajúcu sviežosť. Okrem vysoko účinného čistenia zubov pasta chráni zuby pred zubným kazom a súčasne pomáha predchádzať tvorbe zubného plaku. Obsahuje menšie množstvo fluoridu, ako ostatné zubné pasty, a pôsobí preventívne proti zubnému kameňu. Zubná pasta MARVIS prichádza v úplne originálnom retro dizajne a je zárukou zdravých a bielych zubov a sviežeho dychu. Dodáva sa v kolekcii s dizajnovým stojanom. Kľúčové vlastnosti zubnej pasty MARVIS Jasmin Mint + stojančekUniverzálna zubná pasta s príchuťou jazmínu a mätyMARVIS Jasmin Mint zaistí vysoko účinné čistenie zubovChráni zuby pred zubným kazomPomáha predchádzať tvorbe zubného plakuZubná pasta MARVIS pôsobí preventívne proti zubnému kameňuS nižším obsahom fluoridu, než ostatné pastyDodáva sa v kolekcii s dizajnovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako MARVIS Jasmin Mint sada – 85 ml + stojanček (8004395112258)

SINGER - Prémiová sada na šitie Silver/Mint (7393033111984)

SINGER - Prémiová sada na šitie Silver/Mint (7393033111984)
Detail

Sada na šitie – obsahuje krajčírske pravítko, krajčírsky meter, strihacie nožnice, špendlíky, ihelníček, nožnice rovné (20cm), kožený náprstok a párač švov, všetko balené v kvalitnom praktickom puzdre Súprava na šitie SINGER je perfektným doplnkom pre všetkých, ktorí radi šijú. Obsahuje krajčírske pravítko, krajčírsky meter, strihacie nožnice, špendlíky, ihelníček, rovné nožnice, kožený náprstok a párač švov, teda všetko, čo je potrebné na meranie, strihanie, špendlenie a na šitie. Všetko príslušenstvo je uložené v štýlovom puzdre. Sada na šitie SINGER predstavuje nenahraditeľné vybavenie k vášmu šijaciemu stroju. Kľúčové vlastnosti prémiovej sady na šitie SINGER Silver/MintPrémiová sada na šitie SINGERSúprava obsahuje krajčírske pravítko, krajčírsky meter, strihacie nožnice a špendlíkyV sade nechýba ihelníček, rovné nožnice, kožený náprstok a párač švovŠijacia súprava SINGER umožní praktické meranie, strihanie, špendlenie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako SINGER - Prémiová sada na šitie Silver/Mint (7393033111984)
3Doodler STEM KIT pro 3D pero - věda, technologie, inženýrství a matematika (8EDUSTEM1R), Norditalia sada príslušenstva pre kompresorové inhalátory (2877), Owlet Smart Sock 3 Sada príslušenstva – Leopardia (850017640184), Owlet Smart Sock 3 Sada príslušenstva – Dúhová (850017640191), Rowenta ZR850003 Sada príslušenstva pre Clean & Steam Multi RY85, Owlet Smart Sock 3 Sada príslušenstva – tmavo zelená (850017640153), Owlet Smart Sock 3 Sada príslušenstva – matná ružová (850017640146), Dremel Sada príslušenstva na drevo – 20 ks (2.615.C68.1JA), SP Connect Stem Mount Pro (53340), BabyTýpka sada M – Cikcak Mint Grey (8594201222139), BabyTýpka sada S – Cikcak Mint Grey (8594201222146), BabyTýpka sada L – Cikcak Mint Grey (8594201222122), Siku Super – sada vozidla a príslušenstva pre voľný čas (4006874063253), Sada príslušenstva Owlet Smart Sock 3 Plus – svetlo zelená (850017640894), Puluz 20 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01931), Puluz 45 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01108), Puluz 43 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL02327), Puluz 53 in 1 sada príslušenstva na športové kamery (PUL01085), Puluz 50 in 1 sada príslušenstva na športové kamery (PUL05632), Dremel 8-dielna sada príslušenstva na brúsenie skla (2.615.C68.2JA), SP Connect Micro Stem Mount Alu (53122), Stem 110 nastaviteľný predstavec na bicykel (41598), MARVIS Jasmin Mint sada – 85 ml + stojanček (8004395112258), SINGER - Prémiová sada na šitie Silver/Mint (7393033111984), Mad Bullets Kit – hra a sada príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957704087), Puluz Army 45 in 1 sada príslušenstva na športové kamery (PUL01894), Puluz PKT09 53 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01122), Puluz PKT18 20 in 1 sada príslušenstva na športové kamery (PUL01917), 3Doodler náplň ECO-PCL pre 3D pero Start+ 250 ks – biela, mint, oranžová, žltá (3DS-ECO-MIX1-250), BabyTýpka 3-dielna sada obliečok – Cikcak Mint Grey (8594201222191)