50134 sh zb wandtaster doppelwippe on/off/dimm paulmann home bezdrôtový spínač biela

Produkt 50134 sh zb wandtaster doppelwippe on/off/dimm paulmann home bezdrôtový spínač biela sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 50134 sh zb wandtaster doppelwippe on/off/dimm paulmann home bezdrôtový spínač biela upraviť a produkt hľadať znova.

50134 SH ZB Wandtaster Doppelwippe On/Off/Dimm Paulmann Home bezdrôtový spínač biela

50134 SH ZB Wandtaster Doppelwippe On/Off/Dimm Paulmann Home bezdrôtový spínač     biela
Detail

Nástenný vypínač Smart Home Zigbee umožňuje intuitívne, priame prepínanie inteligentných produktov Zigbee bez smartfónu alebo brány. Nástenným vypínačom sa dajú inteligentné svetlá zapínať a vypínať a stmievať klasickým spôsobom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 50134 SH ZB Wandtaster Doppelwippe On/Off/Dimm Paulmann Home bezdrôtový spínač biela , Sharp sh-el340w biela

50043 Cephei Paulmann Home spínač pohonu 1000 W sivá, biela

50043 Cephei Paulmann Home spínač pohonu   1000 W  sivá, biela
Detail

Paulmann Home - ovládanie osvetlenia cez Zigbee Teraz môžete žiarovky a svietidlá od spoločnosti Paulmann ovládať pomocou bezdrôtového štandardu Zigbee prostredníctvom kompatibilnej brány a súvisiacej aplikácie, voliteľného diaľkového ovládača alebo hlasového ovládania prostredníctvom systému Amazon Alexa. V závislosti od produktu sú k dispozícii rôzne funkcie, ako napríklad jednoduché zapnutie a vypnutie, stmievanie, ovládanie farieb alebo ovládanie bielych tónov. Pomocou ovládača spínača Cephei môžete zapnúť a vypnúť akékoľvek osvetlenie. Za týmto účelom sa jednoducho namontuje medzi pripojenie 230 V a svetlo alebo predradník. Ovládač je kompatibilný so Zigbee 3.0. Zigbee je protokol pre rádiový prenos, ktorý navzájom spája zariadenia rôznych výrobcov. Vďaka tomu je možné centrálne ovládať osvetlenie, do ktorého je možné integrovať napríklad aj žalúzie, vykurovanie a poplašné systémy. Vyberáte si medzi ovládaním cez Smart Friends Box, bránu rovnakých štandardov od iných výrobcov alebo ručný vysielač Smart Home Zigbee. Jednotlivé komponenty je možné špecificky adresovať alebo prepínať v skupinách ako svetelné scény. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 50043 Cephei Paulmann Home spínač pohonu 1000 W sivá, biela , Sharp sh-el1750v biela

Spínač dotykový ON / OFF + stmievač TD308 biely zapustený

Spínač dotykový ON / OFF + stmievač TD308 biely zapustený
Detail

Kvalitní Spínač dotykový ON / OFF + stmievač TD308 biely zapustený z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Spínač dotykový ON / OFF + stmievač TD308 biely zapustený , Legrand plexo with netatmo bezdrôtový spínač ip55 sivý (69794)

Paulmann URail ZB Dimm/Switch max400W Sw m Kst 96815 vysokonapäť. komponent pre lištové systémy čierna (matná)

Paulmann URail ZB Dimm/Switch max400W Sw m Kst 96815 vysokonapäť. komponent pre lištové systémy    čierna (matná)
Detail

S čiernym adaptérom na stmievanie/prepínanie URail zo série Smart Home Zigbee je možné prepínať a stmievať nasledujúce časti koľajníc systému URail. Adaptér umožňuje jednoduchú integráciu inteligentného ovládania do systému URail bez toho, aby ste museli vykonávať akékoľvek zmeny v elektrickom systéme domu. Adaptér a koľajnica sa jednoducho spoja. Adaptér URail Dimm/Switch možno použiť ako konektor koľajnice. Stmievač/prepínač je kompatibilný so Zigbee 3.0. Zigbee je rádiový prenosový protokol, ktorý prepája zariadenia od rôznych výrobcov. To umožňuje centrálne ovládanie osvetlenia, do ktorého je možné integrovať napríklad aj rolety, kúrenie a poplašné systémy. POZNÁMKA: Táto položka nie je kompatibilná so všetkými vstavanými LED diódami a LED žiarovkami. Všimnite si prosím kompatibilitu stmievača v technických údajoch svetiel/žiaroviek. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Paulmann URail ZB Dimm/Switch max400W Sw m Kst 96815 vysokonapäť. komponent pre lištové systémy čierna (matná) , Sharp sh-el501twh čierno/biela

Spínač bezdotykový mávnutím ON / OFF IR307 zapusteny

Spínač bezdotykový mávnutím ON / OFF IR307 zapusteny
Detail

Kvalitní Spínač bezdotykový mávnutím ON / OFF IR307 zapusteny z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Spínač bezdotykový mávnutím ON / OFF IR307 zapusteny , Fiskars impulzný zavlažovač on/off, tŕňová základňa (1027029)

Spínač dotykový ON / OFF + stmievač + pamäť TD311 do AL profilov

Spínač dotykový ON / OFF + stmievač + pamäť TD311 do AL profilov
Detail

Kvalitní Spínač dotykový ON / OFF + stmievač + pamäť TD311 do AL profilov z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Príslušenstvo pre LED pásiky | Stmievače a vypínače pre LED pásiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Spínač dotykový ON / OFF + stmievač + pamäť TD311 do AL profilov , Sharp el-531tg biela (sh-el531tgwh)

TechniSat Z-Wave bezdrôtový spínač

TechniSat Z-Wave bezdrôtový spínač
Detail

Prepínačom TechniSat je možné napr. B. prevádzkovať stropné svietidlo v inteligentnom domácom systéme ovládanom Z-Wave. Samotný prepínač je zároveň možné stále manuálne zapínať a vypínať. Okrem toho je možné určiť spotrebu energie alebo prepínač integrovať do zložitých scén v systéme inteligentnej domácnosti. Perfektné pre zaistenie väčšieho pohodlia doma. Vypínač je inštalovaný v komerčne dostupných krabiciach pod omietku (DIN 49073-1). Inteligentná podomietková vložka TechniSat sa jednoducho vymení za existujúcu spínaciu vložku. Kolíska a rám existujúceho prepínača sa stále používajú. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TechniSat Z-Wave bezdrôtový spínač , M-style, zámok s alarmom on/off (ms-l117)

50044 Cephei Paulmann Home stmievací akčný člen 400 W sivá, biela

50044 Cephei Paulmann Home stmievací akčný člen   400 W  sivá, biela
Detail

Paulmann Home - ovládanie osvetlenia cez Zigbee Teraz môžete žiarovky a svietidlá od spoločnosti Paulmann ovládať pomocou bezdrôtového štandardu Zigbee prostredníctvom kompatibilnej brány a súvisiacej aplikácie, voliteľného diaľkového ovládača alebo hlasového ovládania prostredníctvom systému Amazon Alexa. V závislosti od produktu sú k dispozícii rôzne funkcie, ako napríklad jednoduché zapnutie a vypnutie, stmievanie, ovládanie farieb alebo ovládanie bielych tónov. Pomocou ovládača stmievania / spínania Cephei môžete vypnúť a stlmiť akékoľvek svetlo. Za týmto účelom sa jednoducho namontuje medzi pripojenie 230 V a svetlo alebo predradník. Ovládač je kompatibilný so Zigbee 3.0. Zigbee je protokol pre rádiový prenos, ktorý navzájom spája zariadenia rôznych výrobcov. Vďaka tomu je možné centrálne ovládať osvetlenie, do ktorého je možné integrovať napríklad aj žalúzie, vykurovanie a poplašné systémy. Môžete si vybrať medzi prevádzkou prostredníctvom Paulmann Home Gateway, brány rovnakého štandardu od iných výrobcov alebo ručného vysielača Smart Home Zigbee. Jednotlivé komponenty je možné špecificky adresovať alebo prepínať v skupinách ako svetelné scény. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 50044 Cephei Paulmann Home stmievací akčný člen 400 W sivá, biela , Sharp el-760r latte/biela (sh-el760rbla)

Omnitronic UWM-2HH USB sada bezdrôtového mikrofónu bezdrôtový spínač

Omnitronic UWM-2HH USB sada bezdrôtového mikrofónu bezdrôtový spínač
Detail

Stačí pridať 2 rádiové spojenia do PA systémov UWH-2HH USB je bezdrôtový rádiový mikrofónový systém v bezlicenčnom a bezplatnom pásme UHF 863-865 MHz. Sada sa skladá z 2 dynamických ručných vysielačov s kardioidnými charakteristikami a USB prijímača. Veľmi nekomplikovaným spôsobom dopĺňa kompatibilné systémy PA, ako napríklad WAMS-08BT MK2 od spoločnosti Omnitronic, o dve rádiové spojenia. Prijímač sa jednoducho zapojí do USB pripojenia PA systému pomocou princípu plug & play a vďaka plne automatickému párovaniu nie je dlhá konfigurácia zbytočná. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Omnitronic UWM-2HH USB sada bezdrôtového mikrofónu bezdrôtový spínač , Dw home on the lake 108 g (2990145011086)

Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu HmIP-FSI16

Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu   HmIP-FSI16
Detail

Inteligentne ovládajte osvetlenie v inteligentnej domácnosti a pre bežnú prevádzku stále používajte existujúce tlačidlá alebo spínače - to je možné pomocou akčného člena spínača od spoločnosti Homematic IP, ktorý je možné ľahko dodatočne vybaviť. VHODNÉ PRE MNOHÝCH SPOTREBITEĽOV Odporové zaťaženie (14 A stále, 16 A po dobu 15 minút) - Žiarovky (1500 W) - Žiarovky s vnútorným predradníkom (LED / kompaktná žiarivka) (200 W) - VN žiarovky (1500 W) - NN žiarovky s elektronickým alebo železným jadrom Transformátor (1 500 W) - žiarivky nekompenzované alebo paralelne kompenzované (1 500 W) - elektrické radiátory a elektrické vykurovacie systémy (8 A, 200 000 ovládaní). INTELIGENTNE ZAPNUTIE SVETLA Pohodlné zapínanie a vypínanie pripojeného svetla pre ideálnu svetelnú náladu v inteligentnej domácnosti. Vďaka obzvlášť vysokej spínacej kapacite je možné spínať aj veľké zaťaženie do 16 A. FLEXIBILNÁ PREVÁDZKA Integrovaný tlačidlový vstup a rádiová komunikácia umožňujú všestranné možnosti ovládania: Priamo pomocou štandardných tlačidiel alebo prepínačov 230 V Rádiom cez tlačidlá Homematic IP alebo diaľkové ovládače Kedykoľvek prostredníctvom aplikácie pre smartphone Homematic IP Nainštalovaný neviditeľne Kompaktný dizajn pre ľahkú inštaláciu v štandardných zapustených krabiciach. Existujúce tlačidlá / prepínače je možné pohodlne pripojiť pomocou integrovaného vstupu s bezskrutkovými svorkami. Praktické priechodné vedenie je možné vďaka svorkám dvojnásobnej veľkosti. Alternatívne je možná aj inštalácia do povrchových spojovacích skriniek (napr. ELS Spelsberg Abox 25) v chránených vonkajších priestoroch, napríklad v garážach alebo pod presahom strechy. POKROČILÁ ČINNOSŤ Nastaviteľné časové profily v aplikácii Homematic IP umožňujú prepínanie osvetlenia podľa každodenných zvyklostí obyvateľov. Spínací akčný člen je možné navyše pohodlne ovládať hlasovým ovládaním (cez Amazon Alexa alebo Google Assistant). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu HmIP-FSI16 , Sonoff powr3 wi-fi smart switch for power on / off

Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu HmIP-DRSI4

Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu   HmIP-DRSI4
Detail

Vypína až štyri kanály z rozvodnej skrine: Robustný dizajn krytu ponúka profesionálnu, ale jednoduchú inštaláciu na štandardné lišty DIN. Rôzne možnosti ovládania sú potom dostupné priamo cez komerčne dostupné tlačidlá na 230 V, bezdrôtovo cez tlačidlá Homematic IP alebo diaľkové ovládače a dokonca kedykoľvek prostredníctvom aplikácie pre smartphone. VHODNÉ PRE MNOHÝCH SPOTREBITEĽOV Odporová záťaž (16 A na kanál) - Žiarovky (1 500 W na kanál) - Žiarovky s vnútorným predradníkom (LED / kompaktná žiarivka) (200 W na kanál) - HV halogénové žiarovky (1 500 W na kanál) - LV halogénové žiarovky s elektronickým alebo železným jadrom Transformátor (1 500 W na kanál) - Žiarivky, nekompenzované alebo paralelne kompenzované (1 500 W na kanál) - Elektrické radiátory a elektrické vykurovacie systémy (8 A, 200 000 spínacích cyklov na kanál). INTELIGENTNE ZAPNUTIE SVETLA Pohodlné zapínanie a vypínanie až štyroch pripojených svetiel nezávislými kanálmi pre ideálnu svetelnú atmosféru v inteligentnom dome. KOMFORTNÁ INŠTALÁCIA Montáž na štandardné cylindrické lišty je obzvlášť jednoduchá vďaka pružinovým svorkám. Každému kanálu je možné priradiť inú fázu, čo umožňuje nezávislé riadenie každého jednotlivého kanála. Aj bez programovania je možné skontrolovať funkčnosť a kabeláž priamo na prístroji počas inštalácie vďaka osvetlenému displeju a tlačidlám prístroja. FLEXIBILNÁ PREVÁDZKA Pripojené svetlá je možné flexibilne ovládať pomocou prepínačov alebo diaľkových ovládačov, ako aj kedykoľvek prostredníctvom aplikácie Homematic IP (napr. Prostredníctvom časových profilov). Alternatívne je možné aj ručné ovládanie pomocou bežných drôtových tlačidiel. PRIDANÁ HODNOTA PRE CHYTRÝ DOMOV Vhodný aj na rozšírenie (napr. Podkrovie) a na dodatočné vybavenie. Možno ľahko inštalovať do rozvodnej skrinky. Nie je potrebný žiadny zásah do inštalácie na úrovni miestnosti. Existujúce prepínače a tlačidlá sa dajú jednoducho naďalej používať. Ideálne pre B. Vymeňte impulzný spínač. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu HmIP-DRSI4 , Ionickiss ionpa home (biela) (4969542146071)

TechniSat Z-Wave, Z-Wave+ bezdrôtový spínač

TechniSat Z-Wave, Z-Wave+ bezdrôtový spínač
Detail

S prepínačom série TechniSat je možné napr. B. prevádzkovať dve stropné žiarovky v inteligentnom domácom systéme ovládanom Z-Wave. Samotný prepínač je zároveň možné stále manuálne zapínať a vypínať. Okrem toho je možné určiť spotrebu energie alebo prepínač integrovať do zložitých scén v systéme inteligentnej domácnosti. Perfektné pre zaistenie väčšieho pohodlia doma. Sériový spínač je inštalovaný v komerčne dostupných krabiciach pod omietku (DIN 49073-1). Inteligentná podomietková vložka TechniSat sa jednoducho vymení za existujúcu spínaciu vložku. Kolíska a rám existujúceho prepínača sa stále používajú. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TechniSat Z-Wave, Z-Wave+ bezdrôtový spínač , Iget home xp1b - bezdrôtový pohybový pir senzor pre alarm iget home x1 a x5

Aqara bezdrôtový nástenný spínač WS-EUK02 biela Apple HomeKit

Aqara bezdrôtový nástenný spínač WS-EUK02 biela Apple HomeKit
Detail

Aqara Smart Wall Switch H1 EU (bez neutrálneho vodiča) je založený na bezdrôtovom komunikačnom protokole Zigbee 3.0 a je inteligentným vypínačom na zapínanie a vypínanie lámp a iných elektrických zariadení. Po pripojení k rozbočovaču Aqara môže implementovať diaľkové ovládanie cez aplikáciu Aqara Home, riadenie času a ďalšie funkcie a spolupracovať s ďalšími inteligentnými zariadeniami v automatizácii inteligentnej domácnosti. Tento produkt vyžaduje kompatibilný rozbočovač Zigbee 3.0. Pre niektoré funkcie je potrebný špeciálny rozbočovač. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Aqara bezdrôtový nástenný spínač WS-EUK02 biela Apple HomeKit , Honeywell home t4, programovateľný bezdrôtový termostat, 7-dňový program, y4h910rf4072

Aqara bezdrôtový nástenný spínač WS-EUK01 biela Apple HomeKit

Aqara bezdrôtový nástenný spínač WS-EUK01 biela Apple HomeKit
Detail

Aqara Smart Wall Switch H1 EU (bez neutrálneho vodiča) je založený na bezdrôtovom komunikačnom protokole Zigbee 3.0 a je inteligentným vypínačom na zapínanie a vypínanie lámp a iných elektrických zariadení. Po pripojení k rozbočovaču Aqara môže implementovať diaľkové ovládanie cez aplikáciu Aqara Home, riadenie času a ďalšie funkcie a spolupracovať s ďalšími inteligentnými zariadeniami v automatizácii inteligentnej domácnosti. Tento produkt vyžaduje kompatibilný rozbočovač Zigbee 3.0. Pre niektoré funkcie je potrebný špeciálny rozbočovač. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Aqara bezdrôtový nástenný spínač WS-EUK01 biela Apple HomeKit , M-pets on/off funsty zelenomodrá 40 × 5,6 × 5,6 cm (6953182727279)

Aqara bezdrôtový nástenný spínač WRS-R02 biela Apple HomeKit

Aqara bezdrôtový nástenný spínač WRS-R02 biela Apple HomeKit
Detail

Aqara Smart Wall Switch H1 EU (bez neutrálneho vodiča) je založený na bezdrôtovom komunikačnom protokole Zigbee 3.0 a je inteligentným vypínačom na zapínanie a vypínanie lámp a iných elektrických zariadení. Po pripojení k rozbočovaču Aqara môže implementovať diaľkové ovládanie cez aplikáciu Aqara Home, riadenie času a ďalšie funkcie a spolupracovať s ďalšími inteligentnými zariadeniami v automatizácii inteligentnej domácnosti. Tento produkt vyžaduje kompatibilný rozbočovač Zigbee 3.0. Pre niektoré funkcie je potrebný špeciálny rozbočovač. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Aqara bezdrôtový nástenný spínač WRS-R02 biela Apple HomeKit , Iget home xp4b - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iget home x1 a x5

Spínač bezdrôtový STU sbWL8

Spínač bezdrôtový STU sbWL8
Detail

Kvalitní Spínač bezdrôtový STU sbWL8 z kategorie Súčiastky | Náhradné diely | Diaľkové ovládače | Univerzálne diaľkové ovládače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Spínač bezdrôtový STU sbWL8 , Severin zb 7214

Spínač bezdrôtový STU sbWL6

Spínač bezdrôtový STU sbWL6
Detail

Kvalitní Spínač bezdrôtový STU sbWL6 z kategorie Súčiastky | Náhradné diely | Diaľkové ovládače | Univerzálne diaľkové ovládače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Spínač bezdrôtový STU sbWL6 , Severin zb 7209

Paulmann LumiTiles Touch Modul RGBW 10x10cm 78423 spínač so snímačom biela

Paulmann LumiTiles Touch Modul RGBW 10x10cm 78423 spínač so snímačom     biela
Detail

LED dlaždice LumiTiles RGBW je možné ovládať, stmievať a prepínať pomocou dotykového modulu Square. Modul sa skladá z 2 častí, pozostáva zo základnej dosky a riadiaceho modulu. Základná doska s rozmermi 10 x 10 cm je pevne prilepená lepidlom na obklady. Po zaschnutí lepidla na dlaždice sa modul jednoducho vloží do základnej dosky. Podobne ako LED dlaždice, aj modul je možné následne jednoducho vymeniť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Paulmann LumiTiles Touch Modul RGBW 10x10cm 78423 spínač so snímačom biela , Severin zb 8697

TRU COMPONENTS kolískový spínač R13-112A-02 BB ON/OFF 250 V/AC 6 A 1x vyp/zap s aretáciou 1 ks

TRU COMPONENTS kolískový spínač R13-112A-02 BB ON/OFF 250 V/AC 6 A 1x vyp/zap  s aretáciou 1 ks
Detail

Okrúhly kolískový spínač pre "Snap In" montáž. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TRU COMPONENTS kolískový spínač R13-112A-02 BB ON/OFF 250 V/AC 6 A 1x vyp/zap s aretáciou 1 ks , Severin zb 8698

SAPHO - KAMA umývadlo 50x26cm, liaty mramor, biela, zápustne 50134

SAPHO - KAMA umývadlo 50x26cm, liaty mramor, biela, zápustne 50134
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Ean: 8590913831669 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - KAMA umývadlo 50x26cm, liaty mramor, biela, zápustne 50134 , Spokar home wc súprava, biela (8593534431829)

Prepínač páčkový 2pol./2pin ON-OFF 12VDC/25A LED biela

Prepínač páčkový 2pol./2pin ON-OFF 12VDC/25A LED biela
Detail

Kvalitní Prepínač páčkový 2pol./2pin ON-OFF 12VDC/25A LED biela z kategorie Súčiastky | Spínače, tlačidlá | Páčkové spínače a prepínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepínač páčkový 2pol./2pin ON-OFF 12VDC/25A LED biela , M-style on off zámok s alarmom na bicykel (4056-ms-196456)

Smartwares SH4-90260 Smartwares SmartHome Basic bezdrôtový spínač / vypínač

Smartwares SH4-90260 Smartwares SmartHome Basic bezdrôtový spínač / vypínač
Detail

Tento prepínač zabudovaný v rádiu môžete namontovať do ktorejkoľvek rozvodnej skrinky alebo priamo do krytu svietidla. Spínač je vhodný pre elektrické zariadenia a osvetlenie (LED, žiarovky, halogénové a energeticky úsporné žiarovky) do max. 1 000 wattov. Rádiový dosah zabudovaného prepínača je až 50 mv otvorenom poli (v závislosti od prostredia). Zabudovaný prepínač je kompatibilný so všetkými produktmi SmartHome, HomeEasy a HomeWizard. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Smartwares SH4-90260 Smartwares SmartHome Basic bezdrôtový spínač / vypínač , Compass svetlá denného svietenia rl hom. 16 led on/off systém (33539)

Legrand Plexo With Netatmo Bezdrôtový Spínač IP55 Sivý (69794)

Legrand Plexo With Netatmo Bezdrôtový Spínač IP55 Sivý (69794)
Detail

Vypínač oblasť využitia: osvetlenie, pripojenie: ZigBee, funguje cez centrálnu jednotku, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, funguje s OS Android a iOS, aplikácia v slovenčine a v angličtine Bezdrôtový spínač Legrand Plexo With Netatmo je určený na bezdrôtové ovládanie prístroja. Môžete tak ovládať spínač, zásuvku, mobilný adaptér, mikromodul či iný výstup od firmy Legrand. Spínač disponuje krytím IP55 a ponúkne sivé vyhotovenie.Kľúčové vlastnosti spínača Legrand Plexo With NetatmoLegrand spínač ovláda bezdrôtovo jeden prístrojMožnosť ovládania zásuviek, stmievačov, spínačov či iných adaptérov LegrandDisponuje vysokým krytím IP55Spínač Legrand je v sivom vyhotovení (alza.sk)

Podobné produkty ako Legrand Plexo With Netatmo Bezdrôtový Spínač IP55 Sivý (69794) , M-pets on/off shelly oranžovo modrá 33 × 9,6 × 9,6 cm (6953182727316)

LEDVANCE osvetľovací systém Smart Home Cololight (základňa) SMART + ZB Panel Tunable white 15 W biela

LEDVANCE osvetľovací systém Smart Home Cololight (základňa)  SMART + ZB Panel Tunable white   15 W biela
Detail

Nástenné a stropné svietidlá s technológiou ZigBee. Vlastnosti produktu: Tenké panelové svietidlo na povrchovú montáž na strop s bezdrôtovou technológiou smart home. Farebná teplota nastaviteľná pomocou laditeľnej bielej: 2 000… 6 500 K. Stmievateľné. Sieťový protokol: ZigBee. Ovládanie pomocou kompatibilného inteligentného domáceho systému (brána a aplikácia) alebo SMART + Switch alebo SMART + Switch mini. Pre úplnú funkčnosť je potrebné pripojenie ku kompatibilnému systému smart home (brána a aplikácia). Výhody produktu: Jednoduchá inštalácia a použitie. Oblasti použitia: vnútorné aplikácie. Montáž na strop a na stenu. Kuchyňa, obývacia izba, detská izba alebo pracovňa. Chodby. Obývačky. Technické vybavenie: súčasťou je montážna konzola. Vrátane montážnych skrutiek a hmoždiniek. Ovládanie pomocou aplikácie alebo hlasovým ovládaním si vyžaduje kompatibilný inteligentný domáci systém. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako LEDVANCE osvetľovací systém Smart Home Cololight (základňa) SMART + ZB Panel Tunable white 15 W biela , Yankee candle home inspiration sunlight on snow 340 g (5038581028996)

Allocacoc - Lampa ON-OFF

Allocacoc - Lampa ON-OFF
Detail

Lampa z kolekcie Allocacoc. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Allocacoc - Lampa ON-OFF , Spokar home kefa na riad, biela (8593534481701)

Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu s funkciou merania HmIP-BSM

Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu  s funkciou merania HmIP-BSM
Detail

Meracia funkcia umožňuje spoľahlivú detekciu zapnutých spotrebičov - to znamená, že akčný člen merania môže byť použitý v existujúcich krížových a prepínacích obvodoch. Pohodlné ovládanie pomocou aplikácie Homematic IP alebo pomocou diaľkového ovládača Homematic IP. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP bezdrôtový spínač pohonu s funkciou merania HmIP-BSM , Spokar home zmeták bez palice, biela (8593534510876)

35140261 Rademacher DuoFern 1-kanálový bezdrôtový spínač / vypínač pod omietku

35140261  Rademacher DuoFern 1-kanálový  bezdrôtový spínač / vypínač pod omietku
Detail

Bezdrôtový 1-kanálový ovládač pod omietku pre elektrické spotrebiče, ktorý umožňuje prepínanie zariadení s výkonom až 3 600 W prostredníctvom rádia DuoFern. Nový kompaktný a malý dizajn umožňuje inštaláciu v komerčne dostupných krabiciach pod omietku alebo do elektronických krabičiek. Pohon tiež ponúka možnosť pripojenia spínača alebo tlačidla pre manuálnu obsluhu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35140261 Rademacher DuoFern 1-kanálový bezdrôtový spínač / vypínač pod omietku , Spokar home zmeták s palicou, biela (8593534510906)

Kaiser Nienhaus 315070 bezdrôtový magnetický spínač

Kaiser Nienhaus 315070 bezdrôtový magnetický spínač
Detail

Rádiový magnetický spínač na sledovanie stavu okien, mriežok proti hmyzu a digestorov. Spínač tomu zabráni v otvorenom stave, napr. B. Ak sú dvere letovej clony otvorené smerom von, môže sa motor rolety posunúť nadol a spôsobiť poškodenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kaiser Nienhaus 315070 bezdrôtový magnetický spínač , Spokar home náhradná wc kefa, biela (8593534431799)

PROEL GF28 on/off pedal

PROEL GF28 on/off pedal
Detail

Materiály: ABS, guma Šírka: 78 mm Výška: 39 mm Hĺbka: 104 mm Hmotnosť: 0,25 kg Farba: čierna Konektory: Ø 6,3 mm Mono Jack Dĺžka kábla: 2 m Napájanie: 0,3 A / 30 V DC (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako PROEL GF28 on/off pedal , Spokar home stierka na okná, biela (8593534821170)

SH 510 Swisstone Smart Home dverný / okenný kontakt Alexa, Google Home

SH 510 Swisstone Smart Home dverný / okenný kontakt    Alexa, Google Home
Detail

S kontaktom na dvere / okná SH 510 od spoločnosti swisstone môžete pomocou bezplatnej aplikácie vidieť aktuálny stav každého zariadenia a uistiť sa, že B. všetky dvere sú zatvorené. Vďaka prevádzke na batériu (nie je súčasťou balenia) ste úplne flexibilní. Nepotrebujete uzol, bránu alebo most. Zariadenia sú kompatibilné s dvoma hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SH 510 Swisstone Smart Home dverný / okenný kontakt Alexa, Google Home , Ionickiss ionpa home výmenné hlavice (biela) (4969542145364)

SH 615 Swisstone Smart Home IP kamera

SH 615 Swisstone Smart Home IP kamera
Detail

Swisstone IP kamery je možné použiť rôznymi spôsobmi z hľadiska bezpečnosti a sledovania. WiFi IP kamery SH 600, SH 615 a SH 620 od spoločnosti Swisstone je možné pohodlne ovládať na diaľku pomocou aplikácie pre smartphone. Pohyblivé obrázky je možné zaznamenať ako video na smartphone alebo na voliteľne vložiteľnú pamäťovú kartu vo fotoaparáte. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SH 615 Swisstone Smart Home IP kamera

SH 600 Swisstone Smart Home bezpečnostná kamera

SH 600 Swisstone Smart Home bezpečnostná kamera
Detail

Vďaka tejto inteligentnej WiFi kamere môžete monitorovať svoj byt alebo dom z diaľky. Keď ste pripojení k internetu, môžete s ňou robiť videá alebo obrázky. Môžete ho tiež nastaviť tak, aby odosielalo upozornenie ihneď po zistení pohybu alebo šumu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SH 600 Swisstone Smart Home bezpečnostná kamera

FKF65-wg Eltako bezdrôtový spínač / vypínač na omietku Max. dosah 30 m

FKF65-wg Eltako bezdrôtový spínač / vypínač    na omietku  Max. dosah 30 m
Detail

Bezdrôtový prepínač kariet vďaka čisto bielej lesklej farbe pre povrchovú montáž 84x84x29mm alebo pre montáž do prepínacieho systému E-design * Energiu pre bezdrôtové telegramy generuje sám, teda bez pripojovacieho kábla a bez straty pohotovostného režimu. Inteligentný domáci senzor. Pri vkladaní a vyberaní hotelových dverí (hotelová karta / karta s kľúčom) v štandardizovanom formáte kreditnej karty 86x54mm sa do bezdrôtovej budovy Eltako odošle rádiový telegram. Súčasťou dodávky je kompletne zostavené dvojdielne vedenie karty, rám R1E, montážny rám, prídržná doska a rádiový modul, ako aj dve skrutky s hmoždinkami. Montáž zaskrutkovaním: Najskôr demontujte úplne zostavený spínač karty. Za týmto účelom odskrutkujte skrutku, uvoľnite vodidlo karty a uvoľnením montážnych konzol v hornej a spodnej časti vyberte prostredný rám vrátane modulu vysielača. Upevnite poistnú dosku naskrutkovaním. Zasuňte rám s hornými výrezmi so stredovým rámom vrátane modulu vysielača tak, aby zadná značka 0 smerovala nahor. Zaveste vodítko karty do horných zahĺbených výrezov na ráme a zaskrutkujte ho pomocou skrutky v upevňovacej doske. Opotrebované vodidlá kariet je možné ľahko vymeniť bez nutnosti výmeny modulu vysielača. Vhodné akčné členy: Rádiové časové relé pre kartové spínače FZK14 a FZK61NP boli vyvinuté špeciálne pre ovládanie pomocou bezdrôtového kartového spínača FKF. Pre tieto spínacie relé je možné nastaviť oneskorenie uvoľnenia a oneskorenie odozvy. Ak sa majú spínať záťaže vyššie ako tie, ktoré sú uvedené v technických údajoch, musí pohon aktivovať stýkač. V takom prípade neaktivujte obvod prechodu nulou na FZK14. Rádiový modul obsiahnutý v prepínači rádiovej karty je možné zašifrovať zašifrovane podľa prevádzkových pokynov v šifrovateľných akčných prvkoch série 61 a 71, ako aj vo FAM14. K tomu je potrebný bezdrôtový ovládač šifrovania tlačidla FTVW. Šifrovateľné akčné členy majú piktogram. * V prípade potreby si prosím objednajte 2-cestný rám R2E, 3-cestný rám R3E alebo 4-cestný rám R4E s výrezmi hore. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FKF65-wg Eltako bezdrôtový spínač / vypínač na omietku Max. dosah 30 m

Honeywell Home bezdrôtový izbový termostat Honeywell evohome T87RF2059

Honeywell Home bezdrôtový izbový termostat Honeywell evohome T87RF2059
Detail

T87RF2059 je moderný bezdrôtový digitálny volič teploty s izbovým snímačom, ktorý je súčasťou produktovej rady Evohome. T87RF sa výhodne používa v kombinácii s riadiacou jednotkou evohome ATC928 a podlahovými regulátormi série HCE80 / HCC80. V špeciálnych prípadoch sa však môže použiť aj bez riadiacej jednotky evohome. T87RF má zabezpečené obojsmerné pripojenie. Signál má v budove dosah približne 30 metrov a môže preniknúť cez strop. Pri takomto stropnom priechode sa však dosah signálu zníži približne o 15 metrov. Možné aplikácie zahŕňajú reguláciu podlahy, radiátora a elektrického vykurovania, ako aj reguláciu zóny. Vďaka svojmu modernému a sviežemu dizajnu, ktorý je vhodný pre každý štýl zariaďovania a s funkciami, ktoré sú rovnako cenné pre používateľov aj inštalatérov, nastavuje T87RF štandard pre jednoduché, intuitívne ovládané bezdrôtové voliče teploty. Napájanie zabezpečujú 2 alkalické batérie typu AA, ktorých životnosť je viac ako dva roky. Na slabé batérie sa zobrazí vizuálne varovanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Honeywell Home bezdrôtový izbový termostat Honeywell evohome T87RF2059

Homematic IP bezdrôtový otočný spínač HmIP-WRCR

Homematic IP bezdrôtový otočný spínač   HmIP-WRCR
Detail

Vstúpte do miestnosti a intuitívne zapnite alebo takmer nepretržite stlmujte osvetlenie, aby ste dosiahli dokonalú atmosféru dobrého pocitu - to je možné pomocou ľahko dodatočne namontovateľného a flexibilného otočného prepínača od spoločnosti Homematic IP v akejkoľvek montážnej polohe. ZAPNUTIE A STMIEVANIE CHYTRÉ A INTUITÍVNE Rovnako ako pri bežných tlačidlách, osvetlenie je možné zapnúť alebo vypnúť jednoduchým stlačením otočného gombíka alebo stlmiť takmer nepretržite pohodlným otáčaním. Toto otočí otočný prepínač na praktické diaľkové ovládanie stmievacích aktorov Homematic IP v žiadnom okamihu. JEDNODUCHÉ MONTÁŽE Vďaka prevádzke na batériu a rádiovej komunikácii je možné otočný spínač nainštalovať kdekoľvek v miestnosti. Týmto spôsobom je možné svetlo prepínať alebo stmievať odkiaľkoľvek - aj keď na požadovanom mieste nie je vypínač. ĽAHKÁ MONTÁŽ BEZ ZAPOJENIA Ľahká montáž bez elektrických odborných znalostí a bez kabeláže. Obzvlášť nenáročné na údržbu vďaka pribaleným mikro batériám s výdržou na 3 roky (typ.). VYSOKÁ FLEXIBILITA VĎAKA MODULNÉMU DIZAJNU Vďaka flexibilne kombinovateľnej konštrukcii je možné otočný spínač pripevniť takmer do akejkoľvek montážnej polohy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP bezdrôtový otočný spínač HmIP-WRCR

SH 520 Swisstone Smart Home detektor pohybu PIR

SH 520 Swisstone Smart Home detektor pohybu PIR
Detail

Detektor pohybu SH 520 od spoločnosti swisstone spoľahlivo detekuje pohyby a informuje vás prostredníctvom upozornenia push. Ovládajte svoje swisstone zariadenia pomocou pohybového senzora: jednoducho vytvorte scénu v bezplatnej aplikácii KAFO a prepínajte svetlá a zásuvky pomocou svojho swisstone SH 520. Jednoduchá inštalácia pomocou dodávaných lepiacich podložiek zaisťuje pohodlné používanie. Môže byť prevádzkovaný ako v sieti cez micro USB, tak aj na batériu s 2 x CR 123A (nie je súčasťou dodávky). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SH 520 Swisstone Smart Home detektor pohybu PIR

Prepínač páčkový 3pol./3pin (ON)-OFF-(ON) 250V/10A

Detail

Kvalitní Prepínač páčkový 3pol./3pin (ON)-OFF-(ON) 250V/10A z kategorie Súčiastky | Spínače, tlačidlá | Páčkové spínače a prepínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepínač páčkový 3pol./3pin (ON)-OFF-(ON) 250V/10A

Prepínač páčkový 3pol./6pin ON-OFF-ON 250V/10A

Prepínač páčkový 3pol./6pin ON-OFF-ON 250V/10A
Detail

Kvalitní Prepínač páčkový 3pol./6pin ON-OFF-ON 250V/10A z kategorie Súčiastky | Spínače, tlačidlá | Páčkové spínače a prepínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepínač páčkový 3pol./6pin ON-OFF-ON 250V/10A

Compressport On/Off Tights W Grey M

Compressport On/Off Tights W Grey M
Detail

High-tech základná vrstva s termoreguláciou založená na body-mappingu a cielená na svaly. Navrhnuté pre optimálny výkon v chladných podmienkach. V zime môže byť výber správnej základnej vrstvy tým najdôležitejším pre to, aby ste mohli zostať dlhšie vonku a nemuseli skrátiť svoj tréning. Základná vrstva On/Off je ideálna pre všetky outdoorové športy. Naša jedinečná technológia On/Off, ktorá doslova dýcha s vami, reguluje ventiláciu a ochranu v závislosti od intenzity vášho pohybu pri tréningu. Ako sa intenzita zvyšuje, váš hrudník sa rozširuje, aby nasal vzduch. Pri tom sa alveoly v tkanine otvárajú, aby sa znížila kompresia a naopak zvýšila priedušnosť. Pokiaľ sa vaše úsilie zníži, napríklad pri jazde z kopca, tieto alveoly sa uzavrú, aby vás chránili a udržovali teplo. Šikovný body-mapping spôsobuje, že sa tieto perforácie líšia v závislosti od veľkosti spodnej časti tela. V menej citlivých oblastiach sú otvory väčšie a naopak v citlivejších oblastiach sú menšie. Výsledkom je rýchloschnúci materiál, vysoko výkonná termoregulácia za všetkých situácií, kedy je udržovaná vaša telesná teplota na stabilnej úrovni bez ohľadu na vonkajšie podmienky alebo intenzitu pohybu. Spodná časť je vyrobená z bezšvového mikrovlákna, ktoré je mäkké a neodiera vašu pokožku. Navyše má prirodzené antibakteriálne vlastnosti, ktoré bojujú proti zápachu a podráždeniu. Ide o základnú vrstvu, ktorá vás nielen udrží v teple a suchu, ale tiež podporí vaše úsilie bez ohľadu na disciplínu a intenzitu. Výhody On/Off technológia s body mappingom podľa pohlavia Bezšvový strih, ako druhá koža Termoregulácia, vysoká ochrana a priedušnosť Farba : Šedá Krajina pôvodu : Čína Špecifikácia materiálu : Polyamid Materiál : Elastan Farba podľa výrobcu : Grey Materiál : Polyamid Veľkosť : M Vhodné pre : Multisport Špecifikácia materiálu : Elastan Špeciálne vlastnosti : Streč Špeciálne vlastnosti : Fast dry Vhodné pre : Beh Pohlavie : Ženy Materiál : Polyester Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Beh Špecifikácia materiálu : Polyester Špeciálne vlastnosti : Thermo-Regulation Typ : Tréning (muziker.com)

Podobné produkty ako Compressport On/Off Tights W Grey M

Compressport On/Off Tights W Grey XS

Compressport On/Off Tights W Grey XS
Detail

High-tech základná vrstva s termoreguláciou založená na body-mappingu a cielená na svaly. Navrhnuté pre optimálny výkon v chladných podmienkach. V zime môže byť výber správnej základnej vrstvy tým najdôležitejším pre to, aby ste mohli zostať dlhšie vonku a nemuseli skrátiť svoj tréning. Základná vrstva On/Off je ideálna pre všetky outdoorové športy. Naša jedinečná technológia On/Off, ktorá doslova dýcha s vami, reguluje ventiláciu a ochranu v závislosti od intenzity vášho pohybu pri tréningu. Ako sa intenzita zvyšuje, váš hrudník sa rozširuje, aby nasal vzduch. Pri tom sa alveoly v tkanine otvárajú, aby sa znížila kompresia a naopak zvýšila priedušnosť. Pokiaľ sa vaše úsilie zníži, napríklad pri jazde z kopca, tieto alveoly sa uzavrú, aby vás chránili a udržovali teplo. Šikovný body-mapping spôsobuje, že sa tieto perforácie líšia v závislosti od veľkosti spodnej časti tela. V menej citlivých oblastiach sú otvory väčšie a naopak v citlivejších oblastiach sú menšie. Výsledkom je rýchloschnúci materiál, vysoko výkonná termoregulácia za všetkých situácií, kedy je udržovaná vaša telesná teplota na stabilnej úrovni bez ohľadu na vonkajšie podmienky alebo intenzitu pohybu. Spodná časť je vyrobená z bezšvového mikrovlákna, ktoré je mäkké a neodiera vašu pokožku. Navyše má prirodzené antibakteriálne vlastnosti, ktoré bojujú proti zápachu a podráždeniu. Ide o základnú vrstvu, ktorá vás nielen udrží v teple a suchu, ale tiež podporí vaše úsilie bez ohľadu na disciplínu a intenzitu. Výhody On/Off technológia s body mappingom podľa pohlavia Bezšvový strih, ako druhá koža Termoregulácia, vysoká ochrana a priedušnosť Špeciálne vlastnosti : Thermo-Regulation Špecifikácia materiálu : Polyamid Špeciálne vlastnosti : Fast dry Materiál : Polyester Typ : Tréning Vhodné pre : Multisport Vhodné pre : Beh Materiál : Elastan Pohlavie : Ženy Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Materiál : Polyamid Špecifikácia materiálu : Elastan Špeciálne vlastnosti : Streč Veľkosť : XS Špecifikácia materiálu : Polyester Farba podľa výrobcu : Grey Typ aktivity : Beh Farba : Šedá (muziker.com)

Podobné produkty ako Compressport On/Off Tights W Grey XS

Compressport On/Off Tights W Grey S

Compressport On/Off Tights W Grey S
Detail

High-tech základná vrstva s termoreguláciou založená na body-mappingu a cielená na svaly. Navrhnuté pre optimálny výkon v chladných podmienkach. V zime môže byť výber správnej základnej vrstvy tým najdôležitejším pre to, aby ste mohli zostať dlhšie vonku a nemuseli skrátiť svoj tréning. Základná vrstva On/Off je ideálna pre všetky outdoorové športy. Naša jedinečná technológia On/Off, ktorá doslova dýcha s vami, reguluje ventiláciu a ochranu v závislosti od intenzity vášho pohybu pri tréningu. Ako sa intenzita zvyšuje, váš hrudník sa rozširuje, aby nasal vzduch. Pri tom sa alveoly v tkanine otvárajú, aby sa znížila kompresia a naopak zvýšila priedušnosť. Pokiaľ sa vaše úsilie zníži, napríklad pri jazde z kopca, tieto alveoly sa uzavrú, aby vás chránili a udržovali teplo. Šikovný body-mapping spôsobuje, že sa tieto perforácie líšia v závislosti od veľkosti spodnej časti tela. V menej citlivých oblastiach sú otvory väčšie a naopak v citlivejších oblastiach sú menšie. Výsledkom je rýchloschnúci materiál, vysoko výkonná termoregulácia za všetkých situácií, kedy je udržovaná vaša telesná teplota na stabilnej úrovni bez ohľadu na vonkajšie podmienky alebo intenzitu pohybu. Spodná časť je vyrobená z bezšvového mikrovlákna, ktoré je mäkké a neodiera vašu pokožku. Navyše má prirodzené antibakteriálne vlastnosti, ktoré bojujú proti zápachu a podráždeniu. Ide o základnú vrstvu, ktorá vás nielen udrží v teple a suchu, ale tiež podporí vaše úsilie bez ohľadu na disciplínu a intenzitu. Výhody On/Off technológia s body mappingom podľa pohlavia Bezšvový strih, ako druhá koža Termoregulácia, vysoká ochrana a priedušnosť Špecifikácia materiálu : Polyamid Pohlavie : Ženy Farba : Šedá Veľkosť : S Špeciálne vlastnosti : Thermo-Regulation Farba podľa výrobcu : Grey Špeciálne vlastnosti : Streč Špecifikácia materiálu : Elastan Typ aktivity : Beh Vhodné pre : Multisport Špeciálne vlastnosti : Fast dry Špecifikácia materiálu : Polyester Krajina pôvodu : Čína Materiál : Elastan Typ : Tréning Veková skupina : Dospelý Vhodné pre : Beh Materiál : Polyester Materiál : Polyamid (muziker.com)

Podobné produkty ako Compressport On/Off Tights W Grey S

Compressport On/Off Tights W Grey L

Compressport On/Off Tights W Grey L
Detail

High-tech základná vrstva s termoreguláciou založená na body-mappingu a cielená na svaly. Navrhnuté pre optimálny výkon v chladných podmienkach. V zime môže byť výber správnej základnej vrstvy tým najdôležitejším pre to, aby ste mohli zostať dlhšie vonku a nemuseli skrátiť svoj tréning. Základná vrstva On/Off je ideálna pre všetky outdoorové športy. Naša jedinečná technológia On/Off, ktorá doslova dýcha s vami, reguluje ventiláciu a ochranu v závislosti od intenzity vášho pohybu pri tréningu. Ako sa intenzita zvyšuje, váš hrudník sa rozširuje, aby nasal vzduch. Pri tom sa alveoly v tkanine otvárajú, aby sa znížila kompresia a naopak zvýšila priedušnosť. Pokiaľ sa vaše úsilie zníži, napríklad pri jazde z kopca, tieto alveoly sa uzavrú, aby vás chránili a udržovali teplo. Šikovný body-mapping spôsobuje, že sa tieto perforácie líšia v závislosti od veľkosti spodnej časti tela. V menej citlivých oblastiach sú otvory väčšie a naopak v citlivejších oblastiach sú menšie. Výsledkom je rýchloschnúci materiál, vysoko výkonná termoregulácia za všetkých situácií, kedy je udržovaná vaša telesná teplota na stabilnej úrovni bez ohľadu na vonkajšie podmienky alebo intenzitu pohybu. Spodná časť je vyrobená z bezšvového mikrovlákna, ktoré je mäkké a neodiera vašu pokožku. Navyše má prirodzené antibakteriálne vlastnosti, ktoré bojujú proti zápachu a podráždeniu. Ide o základnú vrstvu, ktorá vás nielen udrží v teple a suchu, ale tiež podporí vaše úsilie bez ohľadu na disciplínu a intenzitu. Výhody On/Off technológia s body mappingom podľa pohlavia Bezšvový strih, ako druhá koža Termoregulácia, vysoká ochrana a priedušnosť Špecifikácia materiálu : Polyamid Materiál : Polyester Materiál : Elastan Krajina pôvodu : Čína Špeciálne vlastnosti : Thermo-Regulation Farba podľa výrobcu : Grey Veková skupina : Dospelý Špeciálne vlastnosti : Streč Špeciálne vlastnosti : Fast dry Farba : Šedá Špecifikácia materiálu : Elastan Pohlavie : Ženy Vhodné pre : Beh Veľkosť : L Typ aktivity : Beh Špecifikácia materiálu : Polyester Vhodné pre : Multisport Typ : Tréning Materiál : Polyamid (muziker.com)

Podobné produkty ako Compressport On/Off Tights W Grey L

Prepínač tlačidlo okrúhle ON-(OFF) 12V kov

Prepínač tlačidlo okrúhle ON-(OFF) 12V kov
Detail

Kvalitní Prepínač tlačidlo okrúhle ON-(OFF) 12V kov z kategorie Súčiastky | Spínače, tlačidlá | Tlačidlové spínače a prepínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepínač tlačidlo okrúhle ON-(OFF) 12V kov

Caliber Caliber Smart Home spínač / vypínač Alexa, Google Home, Tuya

Caliber Caliber Smart Home  spínač / vypínač    Alexa, Google Home, Tuya
Detail

Prepínajte a ovládajte svoje osvetlenie pomocou aplikácie alebo ovládacieho panela WiFi (prepínací panel). Funguje iba v spojení s HWP502SET (obj. Č. 1932496). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Caliber Caliber Smart Home spínač / vypínač Alexa, Google Home, Tuya

Smartwares SH8-99604 Smartwares SmartHomePro bezdrôtový nástenný spínač

Smartwares SH8-99604 Smartwares SmartHomePro bezdrôtový nástenný spínač
Detail

Vstavaný modul umožňuje ovládanie inteligentného osvetlenia akýmkoľvek bežným nástenným spínačom. Keď je stenový vypínač v činnosti, modul vyšle príkaz spojeniu / bráne, ktorá zapne osvetlenie. Okrem osvetlenia Smarthome Pro je možné ovládať aj Phillips HUE za predpokladu, že je linka / brána ukotvená k mostu HUE. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Smartwares SH8-99604 Smartwares SmartHomePro bezdrôtový nástenný spínač

bezdrôtový magnetický spínač Kaiser Nienhaus 338100 868 MHz

bezdrôtový magnetický spínač  Kaiser Nienhaus 338100  868 MHz
Detail

Pomocou rozširujúcich modulov na vstupe a výstupe je možné REG-Control ľahko a rýchlo doplniť o ďalších 8 tlačidiel a 4 motory. Programovanie sa stále vykonáva pomocou navigácie v menu v REG-Control. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový magnetický spínač Kaiser Nienhaus 338100 868 MHz

Homematic 104895 HM-LC-Sw1-Ba-PCB bezdrôtový spínač pohonu 1-kanálový 60 W

Homematic 104895 HM-LC-Sw1-Ba-PCB bezdrôtový spínač pohonu   1-kanálový   60 W
Detail

Univerzálne použiteľný bezdrôtový spínač na ovládanie pripojených spotrebičov. Umožňuje spínanie batériových zariadení ako aj solenoidových ventilov a je vhodný na použitie v kempingu a karavanoch. Použitie batérií s dlhou životnosťou alebo dobíjacích batérií umožňuje dlhodobé používanie. Obsluha je možná prostredníctvom rôznych zariadení Homematic, ako sú rádiové tlačidlá alebo rádiové diaľkové ovládače, ako aj cez používateľské rozhranie „WebUI“. Prípojné káble do maximálnej dĺžky 3 m. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Homematic 104895 HM-LC-Sw1-Ba-PCB bezdrôtový spínač pohonu 1-kanálový 60 W

Prepínač páčkový 3pol./6pin ON-OFF-ON 250V/10A šroub.

Prepínač páčkový 3pol./6pin ON-OFF-ON 250V/10A šroub.
Detail

Kvalitní Prepínač páčkový 3pol./6pin ON-OFF-ON 250V/10A šroub. z kategorie Súčiastky | Spínače, tlačidlá | Páčkové spínače a prepínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepínač páčkový 3pol./6pin ON-OFF-ON 250V/10A šroub.

Prepínač kolískový 3pol./3pin ON-OFF-ON 250V/6A čierny

Prepínač kolískový 3pol./3pin ON-OFF-ON 250V/6A čierny
Detail

Kvalitní Prepínač kolískový 3pol./3pin ON-OFF-ON 250V/6A čierny z kategorie Súčiastky | Spínače, tlačidlá | Kolískové spínače a prepínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepínač kolískový 3pol./3pin ON-OFF-ON 250V/6A čierny

Prepínač tlačidlo okrúhle ON-OFF stred. červené (12V)

Prepínač tlačidlo okrúhle ON-OFF stred. červené (12V)
Detail

Kvalitní Prepínač tlačidlo okrúhle ON-OFF stred. červené (12V) z kategorie Súčiastky | Spínače, tlačidlá | Tlačidlové spínače a prepínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepínač tlačidlo okrúhle ON-OFF stred. červené (12V)
Sharp SH-EL340W biela, Sharp SH-EL1750V biela, Legrand Plexo With Netatmo Bezdrôtový Spínač IP55 Sivý (69794), Sharp SH-EL501TWH čierno/biela, FISKARS Impulzný zavlažovač On/Off, tŕňová základňa (1027029), Sharp EL-531TG biela (SH-EL531TGWH), M-Style, zámok s alarmom ON/OFF (MS-L117), Sharp EL-760R latte/biela (SH-EL760RBLA), DW Home On the Lake 108 g (2990145011086), Sonoff POWR3 Wi-Fi Smart Switch for Power ON / OFF, IONICKISS IONPA HOME (biela) (4969542146071), iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5, Honeywell Home T4, Programovateľný bezdrôtový termostat, 7-dňový program, Y4H910RF4072, M-Pets On/Off Funsty zelenomodrá 40 × 5,6 × 5,6 cm (6953182727279), iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5, Severin ZB 7214, Severin ZB 7209, Severin ZB 8697, Severin ZB 8698, SPOKAR Home WC súprava, biela (8593534431829), M-Style ON OFF zámok s alarmom na bicykel (4056-MS-196456), Compass Svetlá denného svietenia RL hom. 16 LED on/off systém (33539), M-Pets On/Off Shelly oranžovo modrá 33 × 9,6 × 9,6 cm (6953182727316), YANKEE CANDLE Home Inspiration Sunlight On Snow 340 g (5038581028996), SPOKAR Home kefa na riad, biela (8593534481701), SPOKAR Home zmeták bez palice, biela (8593534510876), SPOKAR Home zmeták s palicou, biela (8593534510906), SPOKAR Home náhradná WC kefa, biela (8593534431799), SPOKAR HOME stierka na okná, biela (8593534821170), IONICKISS IONPA HOME Výmenné hlavice (biela) (4969542145364)