71368 lego® super mario™ hľadanie pokladu ropuchy - rozširujúca sada

Produkt 71368 lego® super mario™ hľadanie pokladu ropuchy - rozširujúca sada sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 71368 lego® super mario™ hľadanie pokladu ropuchy - rozširujúca sada upraviť a produkt hľadať znova.

71368 LEGO® Super Mario™ Hľadanie pokladu ropuchy - rozširujúca sada

71368 LEGO® Super Mario™ Hľadanie pokladu ropuchy - rozširujúca sada
Detail

Rozširujúca sada LEGO® Super Mario ™ „Lov na poklad ropuchy“ (71368) umožňuje hráčom poraziť protivníkov a zvládnuť výzvy v ropuchovej dedine. K skvelému darčeku pre deti patria Ropucha a Toadette ako roztomilé figúrky hračiek, ako aj 2 Cheep-Cheeps a Gumba, ktoré úžasne dopĺňajú Starter Set LEGO Super Mario (71360). Musíte prejsť cez most a posuvné a otočné plošiny, aby ste sa dostali k bloku 1, 2 a 3 v domoch ropuchy, stromu a truhlici s pokladom. Digitálne optimalizovaný stavebný zážitok Bezplatná aplikácia LEGO Super Mario obsahuje intuitívne digitálne stavebné návody Pokyny PLUS so skvelými funkciami displeja, ktoré uľahčujú stavanie. Aplikácia tiež odporúča kreatívne konverzie a možnosti hry a slúži ako bezpečná platforma na výmenu nápadov s ostatnými fanúšikmi. Nespočetné množstvo výziev na zozbieranie súprav LEGO Super Mario prinesie do skutočného sveta veľmi obľúbenú rodinnú videohru a nechá deti hrať sa samy alebo sa zúčastňovať súťaží s priateľmi. Štartovacia sada, rozširujúce sady a obleky ponúkajú nespočetné možnosti hry a umožňujú deťom kreatívne riešiť problémy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 71368 LEGO® Super Mario™ Hľadanie pokladu ropuchy - rozširujúca sada , Lego® super mario™ 71411 všemocný bowser™ (5702017155319)

71391 LEGO® Super Mario™ Bowserova vzducholoď - rozširujúca sada

71391 LEGO® Super Mario™ Bowserova vzducholoď - rozširujúca sada
Detail

S touto rozširujúcou sadou (71931) môžu deti prestavať Bowserovu legendárnu vzducholoď, predviesť ju a pridať do svojho vesmíru LEGO® Super Mario ™. Loď sa môže prepnúť z „letového režimu“ do „vodorovného režimu“. Hráči sa budú musieť postaviť Bowserovej mechovej ruke a POW bloku, aby vyskočili zo svojho úkrytu Rockyho kľúča. (Poznámka: Na hranie je potrebná štartovacia sada 71360 alebo 71387.) Legendárni protivníci Sada obsahuje figúrky Kamka, Rockyho kľúča a Gumbu, ako aj trubicu na spustenie dela na 90-sekundovú úroveň. Deti sa môžu hrať samy alebo s kamarátom / proti kamarátovi s ich figúrkou LEGO® Mario ™ alebo LEGO® Luigi ™. A v bezplatnej aplikácii LEGO Super Mario nájdete okrem iného aj návod na stavbu a kreatívne nápady na stavbu a hranie. Neobmedzené množstvo zábavných zbierok LEGO Super Mario prináša obľúbené postavy Super Mario do skutočného sveta a sú skvelým darčekom pre mladých tvorcov trendov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 71391 LEGO® Super Mario™ Bowserova vzducholoď - rozširujúca sada , Lego® super mario™ 71374 nintendo entertainment system™ (5702016618532)

71365 LEGO® Super Mario™ Húpačka elektrárne Piranha - rozširujúca sada

71365 LEGO® Super Mario™ Húpačka elektrárne Piranha - rozširujúca sada
Detail

Fanúšikovia môžu do svojho sveta LEGO® Super Mario ™ pridať skvelú rozširujúcu sadu „Piranha Plant Power Seesaw“ (71365), aby umožnili novú vzrušujúcu výzvu. Ak trénujete na hojdačke, môžete zbierať ešte viac mincí. Táto zbierková sada obsahuje platformu na koľajniciach na hojdačke s rastlinami pirane na konci, čas, ktorý poskytne figúrke LEGO Mario (nie je súčasťou sady) viac času na hranie, ako aj ďalšie hry Gumba a Koopa. Postavy, ktorých sa Mario musí chopiť. Táto stavebnica je skvelým darčekom pre deti, pretože sa dá úžasne kombinovať so štartovacou sadou „Adventure with Mario“ (71360), ktorá obsahuje figúrku LEGO Mario. Keď fanúšikovia znovu zostavia súpravu, otvoria sa nové možnosti hry. Aplikácia zadarmo Aplikácia LEGO Super Mario obsahuje pokyny PLUS, ktoré uľahčujú stavanie modulu, ako aj návrhy na tvorivé zážitky z hry a stavania. Aplikácia je tiež bezpečnou platformou na výmenu nápadov s ostatnými fanúšikmi. Neobmedzená kreatívna herná zábava Sety LEGO Super Mario prenesú postavu videohry, ktorá je mimoriadne obľúbená u celej rodiny, do skutočného sveta. Stavebnice zo štartovacej sady, rozširujúce sety a obleky umožňujú fanúšikom postaviť si svoje vlastné jedinečné herné úrovne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 71365 LEGO® Super Mario™ Húpačka elektrárne Piranha - rozširujúca sada , Lego® super mario™ 71387 dobrodružstvo s luigim – štartovacia sada (5702016912593)

71390 LEGO® Super Mario™ Reznor's Crash - rozširujúca sada

71390 LEGO® Super Mario™ Reznor's Crash - rozširujúca sada
Detail

Urobte vesmír LEGO® Super Mario ™ obzvlášť vzrušujúcim pre deti s rozširujúcou sadou „Reznor's Crash“ (71390). Sada obsahuje zostaviteľné plošiny, ktoré sa otáčajú, keď otočíte LEGO® Mario ™ a / alebo LEGO® Luigi ™ na pripojenom stojane. Čísla nie sú zahrnuté. Pomocou tŕňového stĺpca zrazte dve reznorské figúrky z krúžiacich platforiem a zachráňte ropuchu modrú. Sada obsahuje aj hojdací Grrrol, a? Block a špeciálnu trubku: Sprint na šprintérske výzvy. (Poznámka: Na hranie je potrebná štartovacia sada 71360 alebo 71387.) Spoločná hra Deti sa môžu hrať samy alebo s kamarátom / proti kamarátovi s figúrkou LEGO Mario alebo LEGO Luigi. V bezplatnej aplikácii LEGO Super Mario nájdete návody na stavanie, kreatívne nápady na stavbu a mnoho ďalších. Neobmedzené zábavné sady LEGO Super Mario prinášajú veľmi obľúbené postavičky Super Mario do skutočného sveta a sú fantastickými darčekmi pre deti. Štartovacie sady, rozširujúce sady a balíky napájania umožňujú fanúšikom vybudovať si svoje vlastné mimoriadne úrovne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 71390 LEGO® Super Mario™ Reznor's Crash - rozširujúca sada , Lego® super mario™ 71414 ďobajúci conkdor – rozširujúci set (5702017399874)

71367 LEGO® Super Mario™ Mario's house a Yoshi - rozširujúca sada

71367 LEGO® Super Mario™ Mario's house a Yoshi - rozširujúca sada
Detail

Fanúšikovia môžu vylepšiť zážitok z hry LEGO® Super Mario ™ s rozširujúcou sadou „Mario's House and Yoshi“ (71367) a zabaviť sa pri kreatívnych hrách na hrdinov. Táto zbierka obsahuje modelový dom s otvárateľnými dverami. Strechu je tiež možné otvoriť, aby sa odhalil blok superhviezdnej energie uvedený nižšie. Skvelý darček pre deti, ktoré už majú štartovaciu sadu „Adventure with Mario“ (71360). Sada obsahuje okrem iného hojdaciu sieť, na ktorej je možné uspať figúrku LEGO Mario, ktorá nie je súčasťou balenia, a tiež Yoshi a Gumba ako figúrky hračiek, s ktorými je možné interagovať a pre ktoré sú k dispozícii mince. Fantastická aplikácia Bezplatná aplikácia LEGO Super Mario obsahuje skvelé funkcie na prezeranie pohľadu na digitálny model, ktoré uľahčujú stavanie modulu, ako aj návrhy na kreatívne možnosti stavania a hry. Aplikácia je tiež bezpečnou platformou pre deti, aby sa mohli pochváliť svojimi modelmi. Skvelé nápady na darčeky Inšpiratívne hracie súpravy LEGO Super Mario prinesú do skutočného sveta postavu videohry, ktorá je obľúbená rodinami. Štartovacia sada, rozširujúce sady a obleky sú skvelými darčekmi LEGO, s ktorými môžu tvorivé deti a všetci fanúšikovia vytvárať svoje vlastné jedinečné výzvy, súťažiť s priateľmi alebo sa hrať sami. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 71367 LEGO® Super Mario™ Mario's house a Yoshi - rozširujúca sada , Lego® super mario™ 71408 hrad peach – rozširujúci set (5702017155289)

71388 LEGO® Super Mario™ Výklopná veža so šéfom brata sumo - rozširujúca sada

71388 LEGO® Super Mario™ Výklopná veža so šéfom brata sumo - rozširujúca sada
Detail

Rozširujúca sada „Naklápacia veža s Sumo Brother Boss“ (71388) umožňuje deťom rozšíriť vesmír LEGO® Super Mario ™ a zažiť ešte väčšiu zábavu so svojimi priateľmi. Obsahuje Kräbertovu figúrku a šéfa brata sumo. Aby ste to porazili, figúrka LEGO® Mario ™ alebo LEGO® Luigi ™, ktorá nie je súčasťou sady, musí použiť pákový mechanizmus na rozkývanie veže a prevrátenie bossa. Takýmto spôsobom sa dá otvoriť aj tajný úkryt superhviezdy. Tímová práca sa vypláca Deti sa môžu tiež hrať s kamarátom s figúrkou LEGO Mario alebo LEGO Luigi a potom za svoju tímovú prácu vyhrať digitálne bonusové mince. V bezplatnej aplikácii LEGO Super Mario nájdete návody na stavanie, kreatívne nápady na stavbu a mnoho ďalších. Super Mario ™ zábava v skutočnom svete Sady LEGO® Super Mario ™ ponúkajú zábavu v reálnom svete s obľúbenou postavou Nintendo® a sú skvelým darčekom pre malých tvorcov trendov, ktorí majú vlastnú úroveň hry so štartovacími sadami, rozširovacími sadami a výkonmi. môžu vytvárať balíky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 71388 LEGO® Super Mario™ Výklopná veža so šéfom brata sumo - rozširujúca sada , Lego® super mario™ 71404 goombova topánka – rozširujúci set (5702017155241)

DURAMAXX SIFTER-ACCY, sito pre hľadanie pokladov, prácu na záhrade

DURAMAXX SIFTER-ACCY, sito pre hľadanie pokladov, prácu na záhrade
Detail

Premyslené lopatkové sitko pre naberanie, filtrovanie a oddeľovanie zeminy a štrku. Sitko je nástroj, určený na naberanie a filtrovanie voľnej pôdy a kameňov. Je to je ideálne náradie pre hľadačov pokladov, pri niektorých záhradných prácach a podobných činnostiach. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako DURAMAXX SIFTER-ACCY, sito pre hľadanie pokladov, prácu na záhrade , Lego® super mario™ 71415 ľadový mario a zamrznutý svet – rozširujúci set (5702017415697)

LEGO Leaf 2020 71368 Toadův lov pokladů - rozšiřuj

LEGO Leaf 2020 71368 Toadův lov pokladů - rozšiřuj
Detail

V rozšiřujícím setu LEGO Super Mario Toadův lov pokladů musí hráči porazit protivníky a zdolat výzvy v Toadově vesnici. Úžasný dárek pro děti, který do jejich startovacího setu LEGO Super Mario (71360) přidá roztomilé postavy Toada a Toadette, a navíc protivníky v podobě Cheep Cheepů a Goomby. Překonejte most a posuvné a otočné plošiny a dostaňte se ke třem akčním kostkám v domcích, stromu a truhle s pokladem. Bezplatná aplikace LEGO Super Mario nabízí intuitivní návod Instructions PLUS, v němž jsou k dispozici parádní digitální zobrazovací nástroje, díky kterým bude stavění hračka. Aplikace dále dětem přináší nápady na kreativní stavění a hraní a slouží jako bezpečná platforma, kde mohou stavitelé sdílet své výtvory s ostatními fanoušky. Stavebnice LEGO Super Mario přenášejí kultovní postavičku do reálného světa a nabízí dětem mnoho způsobů, jak vytvářet úžasné herní výzvy. Možnosti stavebnice rozšiřuje také speciální bezplatná aplikace. Sběratelské stavebnice LEGO Super Mario jsou vhodné jak pro hraní v jednom, tak pro skupinová klání. Jedinečným způsobem přivádí k životu oblíbenou postavu a nabízejí neomezené kreativní výzvy. Děti si rovněž zamilují bezplatnou aplikaci LEGO® Super Mario™, v níž najdou návody na stavění a nápady na kreativní hraní a která slouží jako bezpečné prostředí pro sdílení nápadů. Vlastnosti: k dispozici bezplatná aplikace LEGO Super Mario vysoce kvalitní materiál a přesnost jednotlivých dílků stavění z dílků trénuje trpělivost, stavěním si děti rozvíjí jemnou motoriku rozvíjí kreativitu a podporuje fantazii procvičuje jemnou motoriku kostky LEGO splňují ty nejvyšší bezpečnostní standardy Obsah balení: kostky k sestavení oblečku návod Materiál: plast Věk: 8+ Počet dílků: 464ks Země původu: EU (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO Leaf 2020 71368 Toadův lov pokladů - rozšiřuj , Lego® super mario™ 71418 set pre tvorcov – tvorivý box (5702017415710)

MightyRod PRO rozširujúca sada, 3 kusy T5441 C.K. 1 sada

MightyRod PRO rozširujúca sada, 3 kusy T5441 C.K. 1 sada
Detail

Aktualizujte svoju súpravu MightyRod o túto rozširujúcu súpravu. Obsah: LED svietidlo na osvetlenie trasy v tme. Magnet na zdvíhanie predmetov do hmotnosti 3 kg. Reťaz, ktorá sa má použiť s magnetom na vyhľadanie trasy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MightyRod PRO rozširujúca sada, 3 kusy T5441 C.K. 1 sada , Lego® super mario™ 71406 yoshiho dom darčekov – rozširujúci set (5702017155265)

71389 LEGO® Super Mario™ Lakitus Cloud World - sada rozšírení

71389 LEGO® Super Mario™ Lakitus Cloud World - sada rozšírení
Detail

S touto rozširujúcou sadou „Cloudový svet Lakitus“ (71389) môžu stavitelia pridať do svojho vesmíru LEGO® Super Mario ™ novú vzrušujúcu výzvu. Cloudovú platformu je možné otáčať pohybom figúrky LEGO® Mario ™ a / alebo figúrky LEGO® Luigi ™ (obe figúrky nie sú súčasťou sady) tam a späť na zosúvaní mrakov zospodu, aby ste Lakitu vyhodili z oblaku. Sada obsahuje postavy Lakitu, Kugelwilli a Fuzzy. Časový blok vám poskytne ďalší čas na tejto úrovni. (Poznámka: Na interaktívne hranie je potrebná štartovacia sada 71360 alebo 71387.) Priatelia sa môžu hrať proti sebe alebo proti sebe. Deti môžu hrať samy alebo s kamarátom / kamarátky s figúrkou LEGO Mario alebo figúrkou LEGO Luigi. V bezplatnej aplikácii LEGO Super Mario nájdete návody na stavanie, kreatívne nápady na stavbu a mnoho ďalších. Nespočetné množstvo možností Súpravy LEGO Super Mario prinášajú obľúbené postavičky Super Mario do skutočného sveta a sú skvelým darčekom pre mladých tvorcov trendov. Štartovacie sady, rozširujúce sady a balíky napájania umožňujú fanúšikom vytvárať si vlastné mimoriadne úrovne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 71389 LEGO® Super Mario™ Lakitus Cloud World - sada rozšírení , Lego® super mario™ 71403 dobrodružstvá s peach – štartovací set (5702017155234)

LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružstvo s Luigim – štartovacia sada (5702016912593)

LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružstvo s Luigim – štartovacia sada (5702016912593)
Detail

LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® Super Mario™, rok uvedenia 2021, balenie obsahuje 280 dielikov LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružstvá s Luigim - štartovacia sadaSkvelý LEGO LuigiFigúrka Luigiho pohotovo reaguje vďaka LCD displeju a reproduktoru. Skombinuj ju aj s ďalšími LEGO stavebnicami. Získaj mincePomôž Luigimu prekonávať prekážky a zbieraj mince. Luigi navyše dokáže komunikovať aj s inými postavami. LEGO Super MarioLEGO Super Mario umožňuje deťom prispôsobovať a vytvárať nezabudnuteľné herné zážitky. 280kociek6+odporúčaný vekNávodV aplikácii iOS a AndroidLEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružstvá s Luigim - štartovacia sadaLuigi sa na teba už teší! LEGO figúrka disponuje LCD displejom, senzorom farieb a reproduktorom s efektmi a hudbou z videohry. Zbieraj spolu s LEGO Luigim od štartu až do cieľa digitálne mince. Inteligentný LuigiLEGO Luigi toho veľa dokáže. Komunikuje s inými postavami, rôzne reaguje na nugátové hnedé aj na akčné... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružstvo s Luigim – štartovacia sada (5702016912593) , Lego® super mario ™ 71360 dobrodružstvo s mariom – štartovací set (5702016618396)

MAKERFACTORY rozširujúca sada s doskou MF-arduino-set Typ Arduino dosky: Arduino

MAKERFACTORY rozširujúca sada s doskou MF-arduino-set   Typ Arduino dosky: Arduino
Detail

Mikrokontrolér kompatibilný s Arduino ™ Mega 2560, nie originálny Arduino ™ Doska je vysoko kvalitnou replikou a je kompatibilná s Arduino ™ Mega 2560, ale nejde o originálny Arduino ™. Rada Mega je tou správnou doskou mikrokontrolérov pre tých, ktorí sa chcú rýchlo a ľahko dostať do sveta programovania. Jeho mikrokontrolér ATmega2560 je ideálnym základom pre vaše nápady a projekty. Má rozmery 101,52 mm x 53,3 mm a má 54 digitálnych vstupov a výstupov a 16 analógových vstupov má veľmi široký rozsah možností pripojenia. Súčasťou dodávky je aj priehľadné puzdro, ktoré je prispôsobené mikrokontroléru a ktoré zaručuje všetky možnosti pripojenia, kvalitný 1,8 “TFT displej (vrátane návodu na obsluhu) a sada káblov na pripojenie k Mega 2560. Táto sada je dodávaná v pevnom kufríku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MAKERFACTORY rozširujúca sada s doskou MF-arduino-set Typ Arduino dosky: Arduino , Lego® super mario™ 71417 fliprus a snežné dobrodružstvo – rozširujúci set (5702017415703)

LEGO CREATOR SUPER ROBOT /31124/

LEGO CREATOR SUPER ROBOT /31124/
Detail

LEGO CREATOR . Fanúšikovia stavebníc LEGO® pre deti od 7 rokov môžu s týmto super robotom zo série Creator 3 v 1 (31124) prežiť akčné futuristické dobrodružstvá. Tento pôsobivý robot má pohyblivú hlavu, nohy, chodidlá, ramená, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO CREATOR SUPER ROBOT /31124/ , Lego® super mario™ 71416 jazda na vlne lávy – rozširujúci set (5702017399836)

LEGO Marvel Super Heroes (86053)

LEGO Marvel Super Heroes (86053)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, Prichádza veľký okamih v živote každého fanúšika klasických superhrdinov z marvelovského sveta, ktorí sa tentoraz predstaví ako figúrky zložené z kociek LEGO. Krajine hrozí nebezpečenstvo a totálnej skaza, o ktorú sa chcú postarať Loki, Galactus a ďalšie hromada nepriateľov. Situácia sa javí veľmi zle, a preto sa do deja vkladá Nick Fury. Ten povoláva do New Yorku hviezdnu zostavu na čele so Spider-Manom, Iron Manom, Thorom, Wolverinom a nepravidelným Hulkom.vypnutéPrichádza veľký okamih v živote každého fanúšika klasických superhrdinov z marvelovského sveta, ktorí sa tentoraz predstaví ako figúrky zložené z kociek LEGO. Krajine hrozí nebezpečenstvo a totálna skaza, o ktorú sa chcú postarať Loki, Galactus a ďalšia hŕba nepriateľov. Situácia sa javí veľmi zle, a preto sa do deja vkladá Nick Fury. Ten povoláva do New Yorku hviezdnu zostavu na čele so Spider-Manom, Iron Manom, Thorom,... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes (86053) , Lego® super mario™ 71409 oblačná výzva s veľkým spikom – rozširujúci set (5702017155296)

SCANGRIP MATCHPEN R – detailingová inšpekčná LED lampa na hľadanie defektov laku, studená (6 500 K) (03.5122)

SCANGRIP MATCHPEN R – detailingová inšpekčná LED lampa na hľadanie defektov laku, studená (6 500 K) (03.5122)
Detail

LED svietidlo – dobíjacie, LED s ultra vysokým CRI, technológie 2 Colour light, vymeniteľná sklenená šošovka, špeciálne clonítko pre nastavenie uhla kužeľa svetla od 10° do 45°, klip na vrecko, dobíjanie priloženým USB káblom Mať po ruke kvalitný zdroj svetla je častokrát vhodné pri stanovaní v lese a na mnohých ďalších miestach, kde nás môže zastihnúť noc. Moderne navrhnuté svietidlo SCANGRIP MATCHPEN R – detailingová inšpekčná LED lampa na hľadanie defektov laku, studená (6 500 K) využíva svoj dobíjací akumulátor, fungovať tak môže 2 h. Výkon svietidla je 100 lm, čo znamená svetlo miernejšie, tlmené a vôbec nie intenzívne. Zásadné vlastnosti LED svietidla SCANGRIP MATCHPEN R – detailingová inšpekčná LED lampa na hľadanie defektov laku, studená (6 500 K) Má svoj vlastný akumulátor, nebudete večne kupovať baterky (alza.sk)

Podobné produkty ako SCANGRIP MATCHPEN R – detailingová inšpekčná LED lampa na hľadanie defektov laku, studená (6 500 K) (03.5122) , Lego® super mario™ 71407 mačka peach a ľadová veža – rozširujúci set (5702017155272)

PS4 hra LEGO DC Super Villains

Detail

LEGO DC Super-Villains Vydajte sa na úplne nové LEGO dobrodružstvo a staňte sa tým najlepším zloduchom, akého kedy vesmír videl, v hre LEGO DC Super-Villains. Úplne prvýkrát budú mať hráči možnosť hrať za superzloducha po celú dobu hrania a vykonávať tak nezbedné baranie a rozpútať chaos v tejto akčnej hre vyvinutej v spolupráci s DC Comics. Vydajte sa na úplne nové LEGO dobrodružstvo a staňte sa tým najlepším zloduchom, akého kedy vesmír videl, v hre LEGO DC Super-Villains. Úplne prvýkrát budú mať hráči možnosť hrať za superzloducha po celú dobu hrania a vykonávať tak nezbedné baranie a rozpútať chaos v tejto akčnej hre vyvinutej v spolupráci s DC Comics. Príbeh hry LEGO DC Super-Villains je zasadený do rozľahlého otvoreného sveta DC Universe, kde Liga Spravodlivosti zmizla bez stopy a zanechala tak bremeno ochrany planéty Zeme na svojich náprotivkoch z paralelného vesmíru, ktorí sami seba označujú za Syndikát Spravodlivosti. Ako ale čoskoro vyjde najavo, títo nováčikovia nie sú tak úplne tí, za ktorých sa vydávajú... Úlohou hráča bude odhaliť úmysly týchto nových neznámych, ako hrdinov. Vydajte sa na epické dobrodružstvo a stretnite sa s mnohými ikonickými postavami známymi z DC univerza, ako je Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro a mnoho ďalších. Kľúčové prvky: Je dobré byť zlý - Pokiaľ ide o zločinnosť, Injustícia League nezostane nikdy pozadu. Hráči budú bojovať s protivníkmi, riešiť hádanky a prekonávať prekážky za využitia najrôznejších vylomenín a taktík. Prispôsobiteľné zloduchovia - Vytvorte si svojho unikátneho superzloducha už na začiatku hry alebo vyberajte zo známych postáv. Prispôsobte si vzhľad, štýl, schopnosti a príbeh každej z postáv. Pri postupe hrou hráči odomykajú nové schopnosti, zručnosti a ďalšie prvky prispôsobenia. Neskutočne zábavný príbeh DC Comics - Bojujte so zlom v zábavnom, originálnom a humornom dobrodružstve vytvorenom v kolaborácii s DC Comics. Nové lokality na objavovanie - Herný príbeh je zasadený do mestského prostredia Gotham City a Metropolis a tiež ponúkne ďalšie lokácie známe z univerza DC Comics, ako je napríklad Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice a Watchtower. Spojte svoje sily v kooperatívnej hre - Priatelia a rodina sa môžu kedykoľvek pripojiť do hry vďaka lokálnemu kooperačnému módu. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PS4 hra LEGO DC Super Villains , Lego® 71395 super mario 64: akčná kocka s otáznikom (5702016912432)

Switch hra LEGO DC Super Villains

Detail

Vydajte sa na úplne nové LEGO dobrodružstvo a staňte sa tým najlepším zloduchom, akého kedy vesmír videl, v hre LEGO DC Super-Villains. Úplne prvýkrát budú mať hráči možnosť hrať za superzloducha po celú dobu hrania a vykonávať tak nezbedné baranie a rozpútať chaos v tejto akčnej hre vyvinutej v spolupráci s DC Comics. Príbeh hry LEGO DC Super-Villains je zasadený do rozľahlého otvoreného sveta DC Universe, kde Liga Spravodlivosti zmizla bez stopy a zanechala tak bremeno ochrany planéty Zeme na svojich náprotivkoch z paralelného vesmíru, ktorí sami seba označujú za Syndikát Spravodlivosti. Ako ale čoskoro vyjde najavo, títo nováčikovia nie sú tak úplne tí, za ktorých sa vydávajú... Úlohou hráča bude odhaliť úmysly týchto nových neznámych, ako hrdinov. Vydajte sa na epické dobrodružstvo a stretnite sa s mnohými ikonickými postavami známymi z DC univerza, ako je Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro a mnoho ďalších. Kľúčové prvky: Je dobré byť zlý - Pokiaľ ide o zločinnosť, Injustícia League nezostane nikdy pozadu. Hráči budú bojovať s protivníkmi, riešiť hádanky a prekonávať prekážky za využitia najrôznejších vylomenín a taktík. Prispôsobiteľné zloduchovia - Vytvorte si svojho unikátneho superzloducha už na začiatku hry alebo vyberajte zo známych postáv. Prispôsobte si vzhľad, štýl, schopnosti a príbeh každej z postáv. Pri postupe hrou hráči odomykajú nové schopnosti, zručnosti a ďalšie prvky prispôsobenia. Neskutočne zábavný príbeh DC Comics - Bojujte so zlom v zábavnom, originálnom a humornom dobrodružstve vytvorenom v kolaborácii s DC Comics. Nové lokality na objavovanie - Herný príbeh je zasadený do mestského prostredia Gotham City a Metropolis a tiež ponúkne ďalšie lokácie známe z univerza DC Comics, ako je napríklad Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice a Watchtower. Spojte svoje sily v kooperatívnej hre - Priatelia a rodina sa môžu kedykoľvek pripojiť do hry vďaka lokálnemu kooperačnému módu. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Switch hra LEGO DC Super Villains , Lego® star wars™ 75323 justifier™ (5702017155494)

LEGO Marvel Super Heroes – PS4 (5051892153324)

LEGO Marvel Super Heroes – PS4 (5051892153324)
Detail

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – detská, dobrodružná Prichádza veľký okamih v živote každého fanúšika klasických superhrdinov z Marvelovského sveta, ktorí sa tentoraz predstavia ako figúrky zložené z kociek LEGO. Krajine hrozí nebezpečenstvo a totálna skaza, o ktorú sa chcú postarať Loki, Galactus a ďalšia hromada nepriateľov. Situácia sa javí veľmi zle, a preto sa do deja vkladá Nick Fury. Ten povoláva do New Yorku hviezdnu zostavu na čele so Spider-Manom, Iron Manom, Thorom, Wolverinom a nevypočitateľným Hulkom.Každý má svoje jedinečné schopnosti a je nutné, aby si postavy navzájom pomáhali. Čo bude v prípade Hulka ako zvyčajne problém. Hra srší humorom a rôznymi táraninami, ktoré podpichujú konkrétneho hrdinu na citlivých miestach. Postupne možno odomknúť viac ako 100 postáv, vďaka ktorým si užijete rozdielny herný zážitok. (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes – PS4 (5051892153324) , Lego® star wars™ 75313 at-at™ (5702016913866)

LEGO DC Super Villains – PS4 (5051892216852)

LEGO DC Super Villains – PS4 (5051892216852)
Detail

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a arkády, – je dobré byť zlý! Prežite úplne nové dobrodružstvo tým, že sa stanete najväčším darebákom, ktorého kedy vesmír videl. Vytvoríte si a následne budete hrať ako úplne nový super-darebák. Šírte hrôzu a des v akčnom príbehu, ktorý je umiestnený v otvorenom lego svete DC. %Sledujte púť Joela a Ellie rozpadajúcim sa svetom.V hre stretnete slávnych záporákov, ako sú Joker, Harley Quinn, Lex Luthor a ďalší.Hrajte ako nový super-záporákObjavte svojho vnútorného super-záporáka, s ktorým budete bojovať s protihráčmi, riešiť hádanky a prekonávať prekážky pomocou hrozivých žartíkov a taktík.Akčný príbeh vo svete DCVydajte sa na úplne nové dobrodružstvo v LEGO otvorenom svete tým, že sa stanete najväčším záporákom, ktorého vesmír videl v LEGO DC Super-Villains. Prvýkrát vám hra LEGO dáva možnosť hrať za super-záporáka a spôsobiť spúšť v akčnom a... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO DC Super Villains – PS4 (5051892216852) , Lego® star wars™ 75332 at-st™ (5702017155586)

PS4 hra LEGO Marvel Super Heroes 2

Detail

LEGO Marvel Super Heroes 2 LEGO Marvel Super Heroes 2 je voľným pokračovaním hitu LEGO Marvel Super Heroes z roku 2013 a prinesie úplne nové a originálne dobrodružstvo. Hra LEGO Marvel Super Heroes 2 predstavuje spojenie ikonických Marvel superhrdinov a záporákov z odlišnej éry a reality a typického LEGO humoru. Toto epické dobrodružstvo hráča zavedie do kozmickej bitky odohrávajúcej sa naprieč ikonickými Marvel lokáciami, ktoré sú vytrhnuté z času a priestoru a vytvára tak neuveriteľný svet zvaný "Chronopolis." "LEGO Marvel Super Heroes 2 prinesie okrem originálneho príbehu aj úžasné nové herné prvky, ako je napríklad ovládanie času a kompetitívny mód Super Hero pre 4 hráčov," hovorí Tom Stone, riaditeľ spoločnosti TT Games. "Táto hra má potenciál osloviť ako fanúšikov franšízy LEGO a Marvel, tak aj úplných nováčikov. Tešiť sa môžeme na celý rad úplne nových herných postáv známych z univerzu Marvel, ako aj na staré dobré známe postavy v nových prevlekoch." Hráči budú môcť prevziať kontrolu nad mnohými ikonickými postavami, ako je napríklad Cowboy Captain America, Spider-Man 2099, Thoe, Hulk, Strážcovia Galaxie, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin a mnoho ďalších. LEGO Marvel Super Heroes 2 prináša signifikantný LEGO humor a zábavu pre celú rodinu vďaka kooperatívnemu a kompetitívnemu módu pre až 4 hráčov. *** Hra pre PC neobsahuje disk, ale digitálny kód určený na aktiváciu na Steame. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PS4 hra LEGO Marvel Super Heroes 2 , Lego® star wars™ 75192 millennium falcon™ (5702015869935)

Xbox One hra LEGO DC Super Villains

Detail

Vydajte sa na úplne nové LEGO dobrodružstvo a staňte sa tým najlepším zloduchom, akého kedy vesmír videl, v hre LEGO DC Super-Villains. Úplne prvýkrát budú mať hráči možnosť hrať za superzloducha po celú dobu hrania a vykonávať tak nezbedné baranie a rozpútať chaos v tejto akčnej hre vyvinutej v spolupráci s DC Comics. Príbeh hry LEGO DC Super-Villains je zasadený do rozľahlého otvoreného sveta DC Universe, kde Liga Spravodlivosti zmizla bez stopy a zanechala tak bremeno ochrany planéty Zeme na svojich náprotivkoch z paralelného vesmíru, ktorí sami seba označujú za Syndikát Spravodlivosti. Ako ale čoskoro vyjde najavo, títo nováčikovia nie sú tak úplne tí, za ktorých sa vydávajú... Úlohou hráča bude odhaliť úmysly týchto nových neznámych, ako hrdinov. Vydajte sa na epické dobrodružstvo a stretnite sa s mnohými ikonickými postavami známymi z DC univerza, ako je Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro a mnoho ďalších. Kľúčové prvky: Je dobré byť zlý - Pokiaľ ide o zločinnosť, Injustícia League nezostane nikdy pozadu. Hráči budú bojovať s protivníkmi, riešiť hádanky a prekonávať prekážky za využitia najrôznejších vylomenín a taktík. Prispôsobiteľné zloduchovia - Vytvorte si svojho unikátneho superzloducha už na začiatku hry alebo vyberajte zo známych postáv. Prispôsobte si vzhľad, štýl, schopnosti a príbeh každej z postáv. Pri postupe hrou hráči odomykajú nové schopnosti, zručnosti a ďalšie prvky prispôsobenia. Neskutočne zábavný príbeh DC Comics - Bojujte so zlom v zábavnom, originálnom a humornom dobrodružstve vytvorenom v kolaborácii s DC Comics. Nové lokality na objavovanie - Herný príbeh je zasadený do mestského prostredia Gotham City a Metropolis a tiež ponúkne ďalšie lokácie známe z univerza DC Comics, ako je napríklad Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice a Watchtower. Spojte svoje sily v kooperatívnej hre - Priatelia a rodina sa môžu kedykoľvek pripojiť do hry vďaka lokálnemu kooperačnému módu. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox One hra LEGO DC Super Villains , Lego® technic 42134 monster jam™ megalodon™ (5702017154916)

Xbox One hra LEGO Marvel Super Heroes

Detail

Superhrdinovia od Marvela sa zhádžu pri akcií-nabitej, kocky-rozbíjajúcej zábave! LEGO Marvel Super Heroes ponúka originálny príbeh, v ktorom Nick Fury zvoláva Iron Mana, Hulka, Thora, Spidermana, Wolverina a ďalších hrdinov obývajúcich Marvelov svet, aby zachránili Zem pred nebezpečenstvami ako je pomsta Lokiho alebo hlad Galactuse, požierača svetov. Fanúšikovia LEGO a Marvela si užijú klasické LEGO videoherné dobrodružstvo a humor, zatiaľ čo budú hrať za svoju obľúbenú Marvel postavičku. V hre LEGO Marvel Super Heroes si hráči odomknú viac ako 100 postáv zo sveta Marvel, vrátane fanúšikovských obľúbencov ako Spiderman, Iron Man, Wolverine, Kapitán Amerika, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki a Galactus! Hra je napchatá hromadou super-cool super-schopností, bojovými akčnými sekvenciami, epickými bojiskami, riešením hádaniek a unikátnym príbehom rozprávaným s hravým LEGO humorom. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox One hra LEGO Marvel Super Heroes , Lego® star wars™ 75288 at-at™ (5702016617320)

LEGO® Super Heroes 76218 Sanctum Sanctorum

Detail

• Pocta Doktoru Strangeovi – LEGO® Marvel Sanctum Sanctorum (76218) je třípatrový, 360stupňový, modulární model pro dospělé fanoušky komiksového světa od Marvelu • Ikonické postavy od Marvelu – Stavebnice obsahuje minifigurky Doktora Strange, Wonga, Iron Mana, Spider-Mana, Ebonyho Mawa, mistra Morda, zlého Strange, mrtvého Strange a Scarlet Witch • Realistické detaily – Model se pyšní spoustou známých a věrných doplňků z filmů Avengers: Infinity War a Doktor Strange v mnohovesmíru šílenství od studia Marvel • Dárky LEGO® pro dospělé – Tento úchvatný výstavní model představuje skvělý narozeninový nebo vánoční dárek, ale můžete jím klidně jen tak udělat radost dospělému fanouškovi Marvelu z řad vašich blízkých • Výstavní kousek – Model měří přes 32 cm na výšku, 31 cm do šířky a 26 cm do hloubky. Model vystavený doma nebo v kanceláři rozhodně nezůstane bez povšimnutí • Upravte si model k obrazu svému – Spoustu zdí a částí můžete přestavět, a vytvořit tak nejrůznější akční scény. Model je také kompatibilní s dalšími stavebnicemi LEGO® pro dospělé • Pohlcující stavitelský zážitek – Součástí je kvalitní, tištěný návod na stavění • Odpočiňte si – Řada prémiových stavebnic LEGO® pro dospělé nabízí obohacující stavitelské zážitky, jejichž výsledek vás bude těšit ještě dlouho po dokončení modelu • Záruka kvality – Dílky LEGO® splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování • Záruka bezpečnosti – Dílky LEGO® pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy. (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Super Heroes 76218 Sanctum Sanctorum , Lego® technic 42149 monster jam™ dragon™ (5702017400099)

LEGO Super Mario 71360 Dobrodružství s Mariem

LEGO Super Mario 71360 Dobrodružství s Mariem
Detail

Děti se mohou díky této stavebnici Dobrodružství s Mariem – startovací set od LEGO Super Mario spojit se svou oblíbenou postavou v reálném světě. Sada obsahuje LEGO figurku Maria s funkcí okamžité reakce prostřednictvím LCD obrazovky a reproduktorů. Hráči získávají virtuální mince na trase mezi startovním potrubím a cílovým sloupkem. Figurka LEGO Maria se cestou točí a chodí po mracích, skáče na kostky s otazníkem a bojuje s figurkami Goomby a Bowsera Jr. Kombinujte kostky různými způsoby a vytvářejte tak nové úrovně. Bezplatná aplikace LEGO Super Mario nabízí v kombinaci s touto stavebnicí možnost ještě intenzivnějšího hraní. S nástroji přibližování a otáčení bude stavění ještě jednodušší. Aplikace ukazuje i další kreativní způsoby stavění a hraní a představuje bezpečné fórum, kde můžete sdílet nápady s kamarády. Stavebnice LEGO Super Mario přenášejí kultovní postavičku do reálného světa a nabízí dětem mnoho způsobů, jak vytvářet úžasné herní výzvy. Možnosti stavebnice rozšiřuje také speciální bezplatná aplikace. Sběratelské stavebnice LEGO Super Mario jsou vhodné jak pro hraní v jednom, tak pro skupinová klání. Jedinečným způsobem přivádí k životu oblíbenou postavu a nabízejí neomezené kreativní výzvy. Děti si rovněž zamilují bezplatnou aplikaci LEGO Super Mario, v níž najdou návody na stavění a nápady na kreativní hraní a která slouží jako bezpečné prostředí pro sdílení nápadů. Vlastnosti: k dispozici bezplatná aplikace LEGO Super Mario vysoce kvalitní materiál a přesnost jednotlivých dílků stavění z dílků trénuje trpělivost, stavěním si děti rozvíjí jemnou motoriku rozvíjí kreativitu a podporuje fantazii procvičuje jemnou motoriku kostky LEGO splňují ty nejvyšší bezpečnostní standardy Obsah balení: kostky k sestavení oblečku návod Materiál: plast Věk: 6+ Počet dílků: 231ks Země původu: EU (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO Super Mario 71360 Dobrodružství s Mariem , Lego® star wars™ 75335 bd-1™ (5702017155616)

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL (451680)

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL (451680)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra a arkády, 76% Lego hry sa za uplynulých šesť rokov príliš nezmenili. To však titulu Lego DC Super Villains vôbec neškodí. Na čo sa môžete tešiť v hre Lego DC Super Villains?Hrať budete za jedného zo známych zloduchov z Injustice League alebo si môžete vytvoriť svojho vlastného, úplne nového záporákaZábavný príbeh sa odohráva v Gotham City A Metropolis, zabrúsite ale aj do Watchtoweru alebo do Smallvillu Vydajte sa za dobrodružstvom s postavami, ktoré dobre poznáte. V hre stretnete slávnych záporákov, ako sú Joker, Harley Quinn, Lex Luthor a ďalší.... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL (451680) , Lego® star wars™ 75337 at-te™ (5702017155630)

LEGO® Super Heroes 76187 Venom (5702016913088)

LEGO® Super Heroes 76187 Venom (5702016913088)
Detail

LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® Marvel, rok uvedenia 2021, balenie obsahuje 565 dielikov LEGO® Super Heroes 76187 VenomPre veľkých staviteľovPostav si Venoma a potom si ho vystav na čestné miesto pri sebe doma v obývačke alebo v kancelárii.LEGO VenomZlý mimozemský symbiont z LEGO® kociek Venom má čeľusť plnú obrích špicatých zubov a dlhý jazyk.Svet superhrdinovSpoznaj svet superhrdinov a vži sa do úlohy postáv, ako je Spiderman, Ironman, Superman, Batman či Hulk.565kociek18+odporúčaný vekNávodje súčasťou baleniaLEGO® Super Heroes 76187 VenomPostaviť si Venoma bude skvelý staviteľský zážitok. Zloduch vyniká čeľusťou s obrovskými špicatými zubami a dlhým jazykom. Všetko vynikne na robustnom podstavci, pri ktorom nechýba informačný štítok.LEGO Venom na vystavenieVenomova maska je ideálna na vystavenie doma alebo v kancelárii. Umiestni ju vedľa ostatných modelov a pripomeň si vďaka nej kultové scény z komiksových príbehov a filmov... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Super Heroes 76187 Venom (5702016913088) , Lego® dc batman™ 76220 batman™ proti harley quinn™ (5702017189703)

LEGO® Creator 31124 Super robot (5702017117461)

LEGO® Creator 31124 Super robot (5702017117461)
Detail

LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® Creator 3 v 1, rok uvedenia 2022, balenie obsahuje 159 dielikov Stavebnica LEGO® Creator 31124 Super robot Stavebnica LEGO® super robotZ kociek zo série LEGO® Creator zostavíš tri perfektné modely: robota s krídlami, draka alebo prúdové lietadlo.Hodiny zábavy pre tvorivé detiSo stavebnicou LEGO® Creator deti získajú nové možnosti zábavy, rozvíja svoju fantáziu a kreativitu.LEGO model je skvele polohovateľnýVšetky LEGO modely sú pohyblivé, napríklad robot hýbe hlavou, končatinami aj krídlami, drak je plne polohovateľný.159kociek6+odporúčaný vekNávodje súčasťou baleniaStavebnica LEGO® Creator 31124 Super robot Stavebnica LEGO® Creator 31124 Super robot urobí radosť všetkým malým milovníkom futuristických hračiek. Vďaka modelu 3 v 1 môžeš postaviť 3 rôzne modely: super robota, mechanického draka alebo prúdové lietadlo. Tri LEGO modely v jednom baleníVďaka možnosti prestavovania ťa čaká veľká porcia... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Creator 31124 Super robot (5702017117461) , Lego® star wars™ 75331 the razor crest™ (5702017155579)

LEGO Marvel Super Heroes 2 – PS4 (5051892210812)

LEGO Marvel Super Heroes 2 – PS4 (5051892210812)
Detail

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – prináša signifikantný LEGO humor a zábavu pre celú rodinu vďaka kooperatívnemu a kompetitívnemu módu až pre 4 hráčov. 73%Špičková LEGO hra je späť v tom najlepšom možnom prevedení.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Epická akčná adventúra sa dočkala druhého pokračovania.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hrdinovia sú späť a ich veľa špecifický humor tiež. Určite sa tešte na mnoho úsmevných okamihov.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!TT Games a najlepšia LEGO hraPokrok po vizuálnej stránke je v skvelej súhre s originálnym príbehom. Už teraz sa môžete tešiť na Chronopolis, čo je open-world oblasť s odlišnými lokáciami, v ktorej sa dajú nájsť nové postavy. Ďalší priechod rovnakou úrovňou tak dostane s novým hrdinom úplne iný rozmer.Nie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 – PS4 (5051892210812) , Lego® star wars™ 75290 kantína mos eisley™ (5702016663495)

LEGO Marvel Super Heroes – Xbox One (5051892149488)

LEGO Marvel Super Heroes – Xbox One (5051892149488)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Prichádza veľký okamih v živote každého fanúšika klasických superhrdinov z Marvelovského sveta, ktorí sa tentoraz predstavia ako figúrky zložené z kociek LEGO. Zemi hrozí nebezpečenstvo a totálna skaza, o ktorú sa chcú postarať Loki, Galactus a ďalšia hromada nepriateľov. Situácia sa javí veľmi zle, a preto sa do deja vkladá Nick Fury. Ten povoláva do New Yorku hviezdnu zostavu na čele so Spider-Manom, Iron Manom, Thorom, Wolverinom a nevypočítateľným Hulkom.Každý má svoje jedinečné schopnosti a je nutné, aby si postavy navzájom pomáhali. Čo bude v prípade Hulka ako zvyčajne problém. Hra srší humorom a rôznymi táraninami, ktoré podpichujú konkrétneho hrdinu na citlivých miestach. Postupne možno odomknúť viac ako 100 postáv, vďaka ktorým si užijete rozdielny herný zážitok.Parametre a špecifikácia:Určenie:... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes – Xbox One (5051892149488) , Lego® harry potter™ 76421 domový škriatok dobby™ (5702017462455)

LEGO Batman 2: DC Super Heroes (86062)

LEGO Batman 2: DC Super Heroes (86062)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, Hra LEGO Batman 2: DC Super Heroes je vylepšeným nasledovníkom prvého dielu, ktorého sa predalo po celom svete viac ako 11 miliónov kusov. Obsahuje slávnu dvojicu Batmana a Robina aj ďalšie superhrdinami zo sveta DC. Tešiť sa môžete na Supermana, ženu Wonder Woman či zbor Green Lantern.vypnutéHra LEGO Batman 2: DC Super Heroes je vylepšeným nasledovníkom prvého dielu, ktorého sa predalo po celom svete viac ako 11 miliónov kusov. Obsahuje slávnu dvojicu Batmana a Robina aj ďalších superhrdinov zo sveta DC. Tešiť sa môžete na Supermana, ženu Wonder Woman či zbor Green Lantern. Všetci sa spoločnými silami budú snažiť zachrániť Gotham City pred zničením neslávne známymi zločincami Lexom Luthorom a Jokerom. V druhom diele si vychutnáte nový a originálny príbeh plný akcie a klasického LEGO a humoru. Pritom budete samozrejme tuho bojovať, aby ste dostali všetkých darebákov späť za mreže.Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Batman 2: DC Super Heroes (86062) , Lego® disney™ 43227 symboly zloduchov (5702017433882)

LEGO DC Super Villains – Xbox One (5051892216890)

LEGO DC Super Villains – Xbox One (5051892216890)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – je dobré byť zlý! Prežite úplne nové dobrodružstvo tým, že sa stanete najväčším darebákom, ktorého kedy vesmír videl. Vytvoríte sa a následne budete hrať ako úplne nový super-darebák. Šírte hrôzu a des v akčnom príbehu, ktorý je umiestnený v otvorenom lego svete DC. %Sledujte púť Joela a Ellie rozpadajúcim sa svetom.V hre stretnete slávnych záporákov, ako sú Joker, Harley Quinn, Lex Luthor a ďalší.Hrajte ako nový super-záporákObjavte svojho vnútorného super-záporáka, s ktorým budete bojovať s protihráčmi, riešiť hádanky a prekonávať prekážky pomocou hrozivých žartíkov a taktík.Akčný príbeh vo svete DCVydajte sa na úplne nové dobrodružstvo v LEGO otvorenom svete tým, že sa stanete najväčším záporákom, ktorého vesmír videl v LEGO DC Super-Villains. Prvýkrát vám hra LEGO... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO DC Super Villains – Xbox One (5051892216890)

LEGO SUPER MARIO HRAD PEACH - ROZSIRUJUCI SET /71408/

LEGO SUPER MARIO HRAD PEACH - ROZSIRUJUCI SET /71408/
Detail

LEGO SUPER MARIO . Umožnite deťom pridať ikonické miesto do ich sveta LEGO® Super Mario™ pomocou rozširovacej súpravy Peach's Castle (71408). Je toho veľa, čo môžu hráči preskúmať, a mnoho spôsobov, ako zarobiť digitálne mince (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO SUPER MARIO HRAD PEACH - ROZSIRUJUCI SET /71408/

LEGO SUPER MARIO GOOMBOVA TOPANKA - ROZSIRUJUCI SET /71404/

LEGO SUPER MARIO GOOMBOVA TOPANKA - ROZSIRUJUCI SET /71404/
Detail

LEGO SUPER MARIO . Priprav sa na dobrodružstvá LEGO® Super Mario™ s Goombovou súpravou rozšírenia topánok (71404) pre deti od 6 rokov. Obsahuje verziu Goomba's Shoe postavenú z kociek a navyše LEGO figúrku Goomba, ktorú si deti môžu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO SUPER MARIO GOOMBOVA TOPANKA - ROZSIRUJUCI SET /71404/

LEGO SUPER MARIO DOBAJUCI CONKDOR – ROZSIRUJUCI SET /71414/

LEGO SUPER MARIO DOBAJUCI CONKDOR – ROZSIRUJUCI SET /71414/
Detail

LEGO SUPER MARIO . Fanúšikovia série LEGO® Super Mario™ môžu ovládnuť veľkého Conkdora v rozširujúcom sete Ďobajúci Conkdor (71414). Obsahuje veľkú zostaviteľnú figúrku nepriateľského Conkdora, proti ktorému môže súperiť (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO SUPER MARIO DOBAJUCI CONKDOR – ROZSIRUJUCI SET /71414/

Xbox One hra LEGO Marvel Super Heroes 2

Detail

LEGO Marvel Super Heroes 2 je voľným pokračovaním hitu LEGO Marvel Super Heroes z roku 2013 a prinesie úplne nové a originálne dobrodružstvo. Hra LEGO Marvel Super Heroes 2 predstavuje spojenie ikonických Marvel superhrdinov a záporákov z odlišnej éry a reality a typického LEGO humoru. Toto epické dobrodružstvo hráča zavedie do kozmickej bitky odohrávajúcej sa naprieč ikonickými Marvel lokáciami, ktoré sú vytrhnuté z času a priestoru a vytvára tak neuveriteľný svet zvaný "Chronopolis." "LEGO Marvel Super Heroes 2 prinesie okrem originálneho príbehu aj úžasné nové herné prvky, ako je napríklad ovládanie času a kompetitívny mód Super Hero pre 4 hráčov," hovorí Tom Stone, riaditeľ spoločnosti TT Games. "Táto hra má potenciál osloviť ako fanúšikov franšízy LEGO a Marvel, tak aj úplných nováčikov. Tešiť sa môžeme na celý rad úplne nových herných postáv známych z univerzu Marvel, ako aj na staré dobré známe postavy v nových prevlekoch." Hráči budú môcť prevziať kontrolu nad mnohými ikonickými postavami, ako je napríklad Cowboy Captain America, Spider-Man 2099, Thoe, Hulk, Strážcovia Galaxie, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin a mnoho ďalších. LEGO Marvel Super Heroes 2 prináša signifikantný LEGO humor a zábavu pre celú rodinu vďaka kooperatívnemu a kompetitívnemu módu pre až 4 hráčov. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox One hra LEGO Marvel Super Heroes 2

LEGO® Super Heroes 76225 Miles Morales – figurka

LEGO® Super Heroes 76225 Miles Morales – figurka
Detail

• Opravdová lahůdka pro fanoušky Spider-Mana – Stavebnice Miles Morales – figurka (76225) od LEGO® Marvel otevírá příznivcům Spider-Mana od 8 let bránu do světa superhrdinů • Kultovní hrdina ze světa Marvel – Děti si sestaví realistickou figurku Milese Moralese z marvelovské ságy o Spider-Manovi čítající 238 dílků • Plně flexibilní – Všechny části sestavitelné figurky Milese Moralese obsahují kloubové spoje, takže se může hýbat přesně jako ve skutečnosti • Dárek pro děti – Darujte tuto tvůrčí figurku malým superhrdinům od 8 let k narozeninám, Vánocům nebo prostě jen tak • Hra na cesty – Tuto figurku si můžete vzít kamkoli s sebou. Měří 23 cm na výšku, což je ideální velikost na to, aby mohla děti provázet i na cestách • Pohlcující stavitelský zážitek – Aplikace s návody na stavění LEGO® dětem umožňuje si model během stavění nejrůzněji zobrazovat, přibližovat a otáčet • Ještě více zábavy se superhrdiny – Řada LEGO® Marvel nabízí další sběratelské figurky, včetně Spider-Mana (76226) a Venoma (76230) • Záruka kvality – Dílky LEGO® splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování • Jistota bezpečnosti – Dílky LEGO® pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Super Heroes 76225 Miles Morales – figurka

LEGO Super Mario 71380 Set pro tvůrce - mistrovská

LEGO Super Mario 71380 Set pro tvůrce - mistrovská
Detail

Malí stavitelé mohou se vzrušující stavebnicí Set pro tvůrce – mistrovská dobrodružství upravovat svůj LEGO Super Mario™ Startovací set a rozšiřovací sety, a vytvářet tak jedinečné úrovně. Nechybí zvláštní stroj pro výběr odměn, které nabízí časová kostka a 2 kostky se speciálními předměty. Modulární stavebnice zaujme také posuvnou plošinou, barevnými LEGO dílky, které vyvolávají u LEGO Maria různé reakce (figurka není součástí), a speciální potrubí Dash 30, s jehož pomocí lze přestavovat a vytvářet nové úrovně. Součástí tohoto LEGO Super Mario setu jsou také figurky Larryho, Goomby, Bob-omba a Koopy Paratroopy. Stavebnice LEGO Super Mario přenášejí kultovní postavičku do reálného světa a nabízí dětem mnoho způsobů, jak vytvářet úžasné herní výzvy. Možnosti stavebnice rozšiřuje také speciální bezplatná aplikace – LEGO Super Mario s intuitivními nástroji pro prohlížení modelů, spoustou tipů na kreativní stavění a mnohem víc. Zábavné soupeření Sběratelské sety od LEGO Super Mario přenášejí legendární postavu firmy Nintendo® do skutečného světa a hodí se jak pro skupinové zápolení, tak pro hraní v jednom. Stavebnice LEGO Super Mario jedinečným způsobem přivádí k životu oblíbenou postavu a nabízejí neomezené kreativní výzvy. Vlastnosti: k dispozici bezplatná aplikace LEGO Super Mario vysoce kvalitní materiál a přesnost jednotlivých dílků stavění z dílků trénuje trpělivost, stavěním si děti rozvíjí jemnou motoriku rozvíjí kreativitu a podporuje fantazii procvičuje jemnou motoriku kostky LEGO splňují ty nejvyšší bezpečnostní standardy Obsah balení: kostky k sestavení LEGO rozšiřujícího modulárního setu Stroj pro tvorbu a výběr odměn, časová kostka, 2 kostky se speciálními předměty, posuvná plošina, interaktivní dílky, potrubí Dash 30 4 figurky protivníků - Larry, Goomba, Bob-omb a Koopa Paratroopa Materiál: plast Věk: 6+ Počet dílků: 366ks Země původu: EU (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO Super Mario 71380 Set pro tvůrce - mistrovská

76145 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Večný nálet

76145 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Večný nálet
Detail

Hracia sada LEGO® Marvel Action „Air Raid of the Eternals“ (76145) umožňuje mladým superhrdinom prežiť vzrušenie a dobrodružstvo z filmu Marvel Studios „Veční“ vlastnými rukami. Nápaditá akčná zábava so superhrdinami a deviantmi Keď okrídlený deviant zaútočí na dvoch obľúbených večných - Ikarisa a Sprite - deti ich musia podporovať všetkými svojimi superhrdinskými silami. Táto skvelá stavebnica LEGO pripomína fanúšikom nezabudnuteľné scény z filmu „Veční“ a umožňuje im vymyslieť vlastné nápadité príbehy. Chladné veľmoci sľubujú nekonečnú zábavu akčných hier: škriatkovia klamlivo skutočné ilúzie a schopnosť Ikarisa lietať. Je tento darček pre fanúšikov minifigúrok? Sprite je súčasťou tejto stavebnice LEGO len ako minifigúrka. Hracie sady k filmu „Veční“ od Marvel Studios Stavebné hračky LEGO Marvel k filmu „Veční“ sú jedinečné herné sady so skvelými postavami, ktoré inšpirujú deti k hraniu nespočetných nápaditých hier na hranie rolí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 76145 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Večný nálet

76191 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Rukavica Infinity

76191 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Rukavica Infinity
Detail

LEGO® Marvel Infinity Glove (76191) je náročný stavebný projekt. Odmenou staviteľa je impozantný pútač pozornosti, ktorý dokonale odráža fantastický štýl Marvel. Marvelský zberateľský model Legendárna rukavice Infinity Glove hrá ústrednú rolu v marvelovských filmoch Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Táto LEGO kostková replika upúta pozornosť a záujem všade. Zlatú rukavicu dotvárajú pohyblivé prsty, farebné kamene nekonečna a informačná tabuľa na robustnom podstavci. Odmenou za náročný stavebný projekt je model, ktorý každý obdivuje. Modely vyrobené z kociek LEGO Uniknite z hektického každodenného života a relaxujte so stavebnicou LEGO pre dospelých. Tento model je ideálny pre každého, kto sa zaujíma o kreatívne stavebné projekty alebo komiksy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 76191 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Rukavica Infinity

76193 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Loď strážcov

76193 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Loď strážcov
Detail

LEGO® Marvel - Loď strážcov (76193) je ideálna pre fanúšikov filmov Marvel Avengers vo veku 14 rokov a viac a pre všetkých, ktorí majú radi stavať super modely na rekreáciu. Všetky minifigúrky LEGO Marvel obsiahnuté v sade nájdete v otváracom kokpite: Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor a vojak Chitauri. Medzi vynikajúce funkcie patrí zbrojnica, počítač a snack bar s kávou a šiškami pre hrdinov. Na rotujúcom stojane sa dá vesmírna loď uviesť do správnej polohy pre nespočetné množstvo dobrodružstiev. Po hraní priťahuje super model v detskej izbe pozornosť všetkých. Fantastické stavebné hračky pre mladých superhrdinov Stavebnice Marvel Avengers umožňujú deťom znovu vytvárať scény z ich obľúbených filmov od spoločnosti Marvel a umožňujú impozantné hry na hrdinov so superhrdinami. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 76193 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Loď strážcov

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL (357804)

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL (357804)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, adventúra a arkády, 72 %Na scénu sa vracajú obľúbené postavičky a komiksové univerzum Marvelu. Špičková LEGO hra je späť v tom najlepšom možnom vyhotovení.Epická akčná adventúra sa dočkala druhého pokračovania.Hrdinovia sú späť a ich špecifický humor tiež. Môžete sa tešiť na veľa úsmevných okamihov.Neskutočné grafické spracovaniePokrok po vizuálnej stránke je v skvelej súhre s originálnym príbehom. Už teraz sa môžete tešiť na Chronopolis, čo je open-world oblasť s odlišnými lokáciami, v ktorej sa dajú nájsť nové postavy. Ďalší prechod rovnakou úrovňou tak dostane s novým hrdinom úplne iný rozmer.Strážcovia Galaxie prichádzajú na scénuHlavný nepriateľ ovláda čas a cestuje v ňom. Vytrháva jednotlivé miesta z časovej línie a ničí ich. Z príbehového hľadiska tak navštívite veľa miest v rôznych obdobiach od Egypta, cez stredoveké Anglicko až po časť odohrávajúcu sa v budúcnosti.Odporúčané HW... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL (357804)

LEGO Marvel Super Heroes 2 – Xbox One (5051892210843)

LEGO Marvel Super Heroes 2 – Xbox One (5051892210843)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 74%Špičková LEGO hra je späť v tom najlepšom možnom spracovaní.Epická akčná adventúra sa dočkala druhého pokračovania.Hrdinovia sú späť a ich veľmi špecifický humor tiež. Tešte na veľa-veľa úsmevných okamihov.TT Games a najlepšia LEGO hraPokrok po vizuálnej stránke je v skvelej súhre s originálnym príbehom. Už teraz sa môžete tešiť na Chronopolis, teda open-world oblasť s odlišnými lokáciami, v ktorej sa dajú nájsť nové postavy. Ďalší priechod rovnakou úrovňou však dostane s novým hrdinom úplne iný rozmer.Strážcovia Galaxie vstupujú na scénuHlavný nepriateľ ovláda čas a cestuje v ňom. Vytrháva jednotlivé miesta z časovej línie a ničí ich. Z príbehového hľadiska navštívite veľa miest v rôznych obdobiach, od Egypta, cez stredoveké Anglicko až po časť odohrávajúcu sa v budúcnosti. (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 – Xbox One (5051892210843)

LEGO Marvel Super Heroes 2 – Nintendo Switch (5051892210744)

LEGO Marvel Super Heroes 2 – Nintendo Switch (5051892210744)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a logický, 76%Špičková LEGO hra je späť v tom najlepšom možnom prevedení.Epická akčná adventúra sa dočkala druhého pokračovania.Hrdinovia sú späť a ich špecifický humor tiež. Určite sa tešte na mnoho úsmevných okamihov.TT Games a najlepšia LEGO hraPokrok po vizuálnej stránke je v skvelej súhre s originálnym príbehom. Už teraz sa môžete tešiť na Chronopolis, čo je open-world oblasť s odlišnými lokáciami, v ktorej sa dajú nájsť nové postavy. Ďalší prechod rovnakou úrovňou tak dostane s novým hrdinom úplne iný rozmer.Strážcovia Galaxie vstupujú na scénuHlavný nepriateľ ovláda čas a cestuje v ňom.Vytrháva jednotlivé miesta z časovej línie a ničí ich. Z príbehového hľadiska tak navštívite veľa miest v rôznych obdobiach, od Egypta, stredovekého Anglicka až po časť odohrávajúcu sa v budúcnosti. (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 – Nintendo Switch (5051892210744)

Sada 12 fixiek LEGO®

Sada 12 fixiek LEGO®
Detail

Pre deň plný úsmevov s písacími potrebami a zápisníkmi LEGO® Iconic. Veselé hlavičky obľúbených LEGO® postavičiek vás budú sprevádzať na každom kroku. Najväčšiu parádu urobia v školských taškách, ale nejeden dospelák so zmyslom pre humor po nich tiež zatúži. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sada 12 fixiek LEGO®

LEGO SUPER MARIO DOBRODRUZSTVO S PEACH - STARTOVACI SET /71403/

Detail

LEGO SUPER MARIO . Zoznámte deti s interaktívnym vesmírom LEGO® Super Mario™ s týmto štartovacím kurzom Dobrodružstvo s broskyňou (71403). Obsahuje figúrku LEGO® Peach™, ktorá poskytuje okamžité výrazné reakcie prostredníctvom (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO SUPER MARIO DOBRODRUZSTVO S PEACH - STARTOVACI SET /71403/

LEGO SUPER MARIO PLAZOVA JAZDA S BIG URCHINOM /71400/

LEGO SUPER MARIO PLAZOVA JAZDA S BIG URCHINOM /71400/
Detail

LEGO SUPER MARIO . Vytvorte akčnú úroveň s rozširujúcou súpravou LEGO® Super Mario™ Big Urchin Beach Ride (71400) pre deti od 7 rokov. Obsahuje horskú dráhu s LEGO figúrkou delfína, na ktorej môžu LEGO® Mario™ alebo LEGO® (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO SUPER MARIO PLAZOVA JAZDA S BIG URCHINOM /71400/

LEGO SUPER MARIO FUZZY A PLUTVY - ROZSIRUJUCI SET /71405/

LEGO SUPER MARIO FUZZY A PLUTVY - ROZSIRUJUCI SET /71405/
Detail

LEGO SUPER MARIO . Vydajte sa na akciu LEGO® Super Mario™ do neba s rozširujúcou súpravou Fuzzy Flippers (71405) pre deti od 6 rokov. Obsahuje zostaviteľný model oblohy a oblaku s plutvami pre 2 figúrky Fuzzy LEGO, navyše hubovú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO SUPER MARIO FUZZY A PLUTVY - ROZSIRUJUCI SET /71405/

LEGO SUPER MARIO SET PRE TVORCOV - TVORIVY BOX /71418/

LEGO SUPER MARIO SET PRE TVORCOV - TVORIVY BOX /71418/
Detail

LEGO SUPER MARIO . Malí stavitelia môžu svojim levelom dodať rôzne detaily a hĺbku vďaka setu LEGO® Super Mario™ Set pre tvorcov – tvorivý box (71418). Ponúka všemožné zostaviteľné stromy, kvety, hory, huby, pyramídy, vlajočku (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO SUPER MARIO SET PRE TVORCOV - TVORIVY BOX /71418/

LEGO® Super Mario™ 71411 Všemocný Bowser™

LEGO® Super Mario™ 71411 Všemocný Bowser™
Detail

• Pohyblivá figurka LEGO® Všemocného Bowsera na výstavku a k interaktivnímu hraní • Pohyby hlavy a krku ovládané tlačítkem a vystřelovač ohnivých koulí • Podstavec z kostek se 2 věžemi, akční kostkou POW a akčním prvkem • Včetně podstavce na vystavení měří model přes 32 cm na výšku • Přidejte Všemocného Bowsera ke startovacímu setu (prodáváno samostatně) a užijte si hraní • Nápad na dárek pro fandy Super Mario™ či jiné milovníky hraní • Nechybí ani podrobný návod, který vás provede komplexním stavěním • Součást kolekce stavebnic LEGO® pro dospělé, kteří mají rádi kreativní projekty • Mimořádně kvalitní kostky a dílky LEGO® je snadné spojovat a vždy pevně drží • Kostky LEGO® splňují přísné bezpečnostní normy. (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Super Mario™ 71411 Všemocný Bowser™

LEGO® Super Mario™ 71393 Včela Mario – obleček

LEGO® Super Mario™ 71393 Včela Mario – obleček
Detail

• Dopřejte fanouškům LEGO® Super Maria možnost vnést do svých herních úrovní trochu jarního bzučení prostřednictvím interaktivního včelího oblečku (71393) pro LEGO® Maria (figurka není součástí balení). • Tento sestavitelný doplněk z kostek je určen pro LEGO® figurku Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360) nebo LEGO® figurku Luigiho ze startovacího setu Dobrodružství s Luigim (71387). • Jakmile má LEGO® Mario™ obleček na sobě, získávají hráči digitální mince navíc za poletování vzduchem. Figurka v oblečku vydává ve vzduchu originální zvuky. • Sada obsahuje také květiny a zelené LEGO® dílky trávy, pomocí kterých mohou děti rozšířit své stávající úrovně. Díky ilustrovanému návodu bude stavění hračka. • Bezplatná aplikace LEGO® Super Mario™ obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy pro kreativní hraní i spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO.com/devicecheck. • Tato sběratelská hračka představuje fantastický narozeninový nebo vánoční dárek pro kreativní děti ve věku od 6 let, který poslouží jako zábavný doplněk ke startovacím či rozšiřujícím setům LEGO® Super Mario™. • K dispozici jsou také další oblečky, které lze použít se startovacími či rozšiřujícími sety LEGO® Super Mario™ – například obleček Žába Mario (71392). • Sběratelské sety LEGO® Super Mario™ přenášejí oblíbené postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a dávají fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně. • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy, jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují jednoduché a pevné spojování. • LEGO® kostky a dílky jsou testovány maximálním možným způsobem, díky čemuž splňují nejpřísnější bezpečnostní standardy. (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Super Mario™ 71393 Včela Mario – obleček
LEGO® Super Mario™ 71411 Všemocný Bowser™ (5702017155319), LEGO® Super Mario™ 71374 Nintendo Entertainment System™ (5702016618532), LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružstvo s Luigim – štartovacia sada (5702016912593), LEGO® Super Mario™ 71414 Ďobajúci Conkdor – rozširujúci set (5702017399874), LEGO® Super Mario™ 71408 Hrad Peach – rozširujúci set (5702017155289), LEGO® Super Mario™ 71404 Goombova topánka – rozširujúci set (5702017155241), LEGO® Super Mario™ 71415 Ľadový Mario a zamrznutý svet – rozširujúci set (5702017415697), LEGO® Super Mario™ 71418 Set pre tvorcov – tvorivý box (5702017415710), LEGO® Super Mario™ 71406 Yoshiho dom darčekov – rozširujúci set (5702017155265), LEGO® Super Mario™ 71403 Dobrodružstvá s Peach – štartovací set (5702017155234), LEGO® Super Mario ™ 71360 Dobrodružstvo s Mariom – štartovací set (5702016618396), LEGO® Super Mario™ 71417 Fliprus a snežné dobrodružstvo – rozširujúci set (5702017415703), LEGO® Super Mario™ 71416 Jazda na vlne lávy – rozširujúci set (5702017399836), LEGO® Super Mario™ 71409 Oblačná výzva s Veľkým Spikom – rozširujúci set (5702017155296), LEGO® Super Mario™ 71407 Mačka Peach a ľadová veža – rozširujúci set (5702017155272), LEGO® 71395 Super Mario 64: Akčná kocka s otáznikom (5702016912432), LEGO® Star Wars™ 75323 Justifier™ (5702017155494), LEGO® Star Wars™ 75313 AT-AT™ (5702016913866), LEGO® Star Wars™ 75332 AT-ST™ (5702017155586), LEGO® Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™ (5702015869935), LEGO® Technic 42134 Monster Jam™ Megalodon™ (5702017154916), LEGO® Star Wars™ 75288 AT-AT™ (5702016617320), LEGO® Technic 42149 Monster Jam™ Dragon™ (5702017400099), LEGO® Star Wars™ 75335 BD-1™ (5702017155616), LEGO® Star Wars™ 75337 AT-TE™ (5702017155630), LEGO® DC Batman™ 76220 Batman™ proti Harley Quinn™ (5702017189703), LEGO® Star Wars™ 75331 The Razor Crest™ (5702017155579), LEGO® Star Wars™ 75290 Kantína Mos Eisley™ (5702016663495), LEGO® Harry Potter™ 76421 Domový škriatok Dobby™ (5702017462455), LEGO® Disney™ 43227 Symboly zloduchov (5702017433882)