9497 rademacher duofern bezdrôtový vysielač pod omietku

Produkt 9497 rademacher duofern bezdrôtový vysielač pod omietku sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 9497 rademacher duofern bezdrôtový vysielač pod omietku upraviť a produkt hľadať znova.

9497 Rademacher DuoFern bezdrôtový vysielač pod omietku

9497  Rademacher DuoFern  bezdrôtový vysielač pod omietku
Detail

Rádiový vysielač pod omietku je vysielač, ktorý je možné použiť na dovybavenie štandardných spínacích alebo tlačidlových systémov rádiovou technológiou. Jednoducho sa inštaluje za existujúci vypínač / tlačidlo a vďaka internej batérii je nezávislý od elektrickej siete. Rádiový vysielač pod omietku je vhodný na ručnú obsluhu až 16 zariadení v max. 2 skupiny. Pracuje sa s batériou CR 2032 a má napájacie napätie 3 V. Životnosť batérie je približne 3 roky pri 5 aktiváciách / deň. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 9497 Rademacher DuoFern bezdrôtový vysielač pod omietku , Jura bezdrôtový vysielač ku cool contol 1l (24031)

18234511 1200 Rademacher DuoFern bezdrôtový navíjač pásov pod omietku

18234511 1200 Rademacher DuoFern  bezdrôtový navíjač pásov pod omietku
Detail

Základný rádiový navíjač pásu je elektronický navíjač pásu pre zapustenú montáž a je univerzálne použiteľný, pretože sa hodí do každej bežnej skrinky na opasok od šírky 36 mm. Vyznačuje sa rýchlou a ľahkou montážou. Inštalácia a uvedenie do prevádzky trvá asi 10 minút. Prevádzka sa uskutočňuje prostredníctvom zástrčky Euro k napájaciemu zdroju 230 V. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 18234511 1200 Rademacher DuoFern bezdrôtový navíjač pásov pod omietku , Datacom, cat5e, stp, 4× rj45, na omietku aj pod omietku (2368)

14236011 1405-UW Rademacher DuoFern bezdrôtový navíjač pásov pod omietku

14236011 1405-UW Rademacher DuoFern  bezdrôtový navíjač pásov pod omietku
Detail

Pomocou elektrickej navíjačky pásov RolloTron Standard DuoFern môžete ovládať svoje rolety pomocou rádia. Zapustenú navíjačku pásu je možné integrovať do akejkoľvek štandardnej skrinky na opasok od šírky 36 mm, a preto ju možno použiť univerzálne. Prestavba starého manuálneho navíjača pásu je rýchla a ľahká. Táto elektrická navíjačka rolety nie je ovládateľná iba diaľkovo pomocou našich vysielačov DuoFern, ale je možné ju kombinovať aj s HomePilot, manuálnou riadiacou jednotkou DuoFern alebo RolloTron Comfort DuoFern. Rádiový navíjač pásov má množstvo automatických funkcií, ako sú denné, týždenné a astro programy, ako aj funkciu náhodného výberu. Môžete si tiež ľubovoľne zvoliť vetranie a polohu slnka a jednoducho prepínať medzi automatickým a manuálnym ovládaním jediným stlačením tlačidla. Bezdrôtová navíjačka pásov má navyše funkciu soft-start / soft-stop, ktorá zaisťuje plynulý chod s vysokou úrovňou komfortu a je zároveň šetrná k materiálu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 14236011 1405-UW Rademacher DuoFern bezdrôtový navíjač pásov pod omietku , Datacom dátová zásuvka utp cat6 pod omietku 2454

35140663 9471-2 Rademacher DuoFern bezdrôtový pohon rolety pod omietku

35140663 9471-2 Rademacher DuoFern  bezdrôtový pohon rolety pod omietku
Detail

Beznapäťový motorový pohon DuoFern má rovnaké funkcie ako trubkový motorový pohon DuoFern 9471-1 (3514 06 62). Beznapäťová verzia je vhodná pre rôzne aplikácie ako napr. B. Vhodné je riadenie jednosmerných motorov. Okrem toho riadenie vstupov ďalších zariadení ako napr B. Pohon posuvných dverí T2, ovládače z iných systémov zbernice alebo podobne. alebo bezpečné oddelené mimoriadne nízke napätie. Ovládanie „na mieste“ je možné pomocou káblových tlačidiel alebo prepínačov. Bezpotenciálový motorový pohon DuoFern má širokú škálu automatických, polohových a roletových funkcií. Okrem toho má malé, vysoko kvalitné pružinové pripojovacie svorky (0,1 mm² - 1,5 mm²) a vstupné napätie 230 V AC. Z dôvodu elektrickej izolácie nie sú funkcie detekcie blokovania a nastavenia koncového bodu k dispozícii. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35140663 9471-2 Rademacher DuoFern bezdrôtový pohon rolety pod omietku , Datacom, cat6, stp, 2× rj45, pod omietku (2458)

36500582 5665-AL Rademacher DuoFern bezdrôtový ovládanie rolety pod omietku

36500582 5665-AL Rademacher DuoFern  bezdrôtový ovládanie rolety pod omietku
Detail

Objavte náš Troll Comfort DuoFern - rádiový časovač pre rolety. Troll Comfort DuoFern, ktorý je pripojený k elektrickému pohonu roliet, sa používa na ovládanie a automatizáciu vašich roliet. Vďaka integrovanému rádiovému rozhraniu možno vaše rolety ovládať súčasne na diaľku. Tento rádiom riadený časový spínač je skutočným pútačom pozornosti s moderným dizajnom, veľkým podsvieteným displejom, povrchovou úpravou klavíra a intuitívnou 5-smerovou navigáciou! Okrem rozsiahlych automatických funkcií, ako je denný / týždenný / astro alebo náhodný program, ponúka Troll Comfort DuoFern aj jednoduchého pomocníka pri inštalácii. Toto vás prevedie základnými nastaveniami počas uvedenia do prevádzky a umožní rýchle nastavenie spínacích časov. Prepnutie časovača rolety na letný a zimný čas je plne automatické. Rádiový časovač má navyše integrovanú detekciu blokovania mechanických rúrkových motorov - to chráni zamrznuté rolety pred poškodením. Vďaka senzoru slnka a súmraku, ktorý je k dispozícii ako príslušenstvo, je tiež možné ovládanie slnka a súmraku. Troll Comfort DuoFern je k dispozícii vo farbách ultra biela a hliník. Vďaka konštrukcii podľa DIN 49075 je možné časovač integrovať do všetkých bežných spínacích programov cez medzikruh. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 36500582 5665-AL Rademacher DuoFern bezdrôtový ovládanie rolety pod omietku , Datacom, cat5e, stp, 2x rj45, pod omietku (2150)

32501972 9494-2 Rademacher DuoFern bezdrôtový nástenný vypínač pod omietku

32501972 9494-2 Rademacher DuoFern  bezdrôtový nástenný vypínač pod omietku
Detail

Viacnásobný nástenný vypínač DuoFern 230 V je bezdrôtový nástenný vypínač na obsluhu zariadení DuoFern a priamo pripojených elektrických spotrebičov. Prepínač s viacerými stenami má 3 kolískové spínače, z ktorých každý má 2 tlačidlá. Na každom z týchto 3 ovládačov možno zaregistrovať až 8 rádiových zariadení DuoFern, takže v 3 skupinách je možné prevádzkovať celkovo až 24 zariadení DuoFern. A vďaka praktickým poliam na označovanie máte vždy prehľad o jednotlivých funkciách! Viacnásobný nástenný spínač DuoFern 230 V je navyše ideálne vhodný na rozšírenie existujúceho spínacieho bodu pomocou rádia, pretože má integrovaný akčný člen spínača! Spotrebiče pripojené priamo k spínaciemu členu je možné ovládať nielen manuálne pomocou horného kolískového spínača, ale odteraz ich možno prepínať aj rádiom! Ak nechcete toto priame spojenie, je možné kolískový spínač kedykoľvek uvoľniť z ovládacieho prvku spínača jednoduchým stlačením tlačidla. Pripojený spotrebič môžete ovládať úplne nezávisle od kolískových spínačov. Mimoriadne praktické: viacnásobný nástenný spínač je navrhnutý v súlade s DIN 49075 a je možné ho integrovať do všetkých bežných spínacích programov prostredníctvom stredného rámu. Viacnásobný nástenný spínač DuoFern má mnoho praktických funkcií, ako je aktivovateľná funkcia odbočenia pre žalúzie alebo vonkajšie rolety. Napríklad v tomto režime jog sa dajú pohodlne nastaviť lamely rolety krátkym ťuknutím na ovládacie tlačidlá. Má tiež osvetlenie, ktoré je možné nastaviť v 4 úrovniach. Tlačidlo tak môžete bezpečne nájsť aj v najtemnejších situáciách! Mimochodom: V spojení s HomePilot® je možné viacnásobný nástenný spínač DuoFern použiť ešte individuálne. Pretože v HomePilot® môžete každému tlačidlu priradiť konkrétnu scénu. Centrálne vypnúť všetkých spotrebiteľov na tlačidle 1? Žiaden problém! Prednastavená scéna na útulný večer na terase? Iba jeden dotyk! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 32501972 9494-2 Rademacher DuoFern bezdrôtový nástenný vypínač pod omietku , Danfoss icon priestorový termostat 24 v, 088u1050, montáž pod omietku

36500572 Troll Comfort 5665-UW Rademacher DuoFern bezdrôtový nástenný vypínač pod omietku

36500572 Troll Comfort 5665-UW Rademacher DuoFern  bezdrôtový nástenný vypínač pod omietku
Detail

Ovládanie motora Troll Comfort Funk je rádiový časovač pre riadenie rúrkových motorov. Nový ovládací prvok sa javí v modernom dizajne s veľkým podsvieteným displejom s nastavením kontrastu a dodáva sa vo farbe ultra biela vrátane rámu. Má asistenta inštalácie a integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému. Môže byť ovládaný na diaľku pomocou rádiového vysielača. Používa sa ako centrálne riadenie a dokáže odosielať automatické príkazy registrovaným rádiovým prijímačom. Ovládanie motora Troll Comfort Funk ponúka rozsiahle automatické funkcie, ako je náhodná funkcia, denný / týždenný / víkendový a astro program. Vetranie a polohu slnka je možné ľubovoľne zvoliť. Možný je aj jednoduchý prístup k medzipolohám. Prepínanie letného / zimného času prebieha automaticky a je možné nastaviť blokovanie tlačidiel, aby sa zabránilo neúmyselnému spusteniu. Ovládanie motora Troll Comfort Funk navyše ponúka funkciu žalúzie, ktorou je možné nastaviť automatické otáčanie alebo krokovací režim, ako aj funkciu svetla, ktorou je možné zapínať svetlá. Vďaka senzoru slnka / súmraku, ktorý je k dispozícii ako príslušenstvo, je možné ovládanie slnka / súmraku. Ovládanie motora Troll Comfort má integrovanú detekciu blokovania pre mechanické rúrkové motory. Vďaka vypnutiu chráni zamrznutú roletu pred poškodením. Časový spínač má dva externé vstupy, pomocou ktorých je možné implementovať aj skupinové alebo centrálne riadenie. Ovládanie je koncipované podľa DIN 49075 a je možné ho integrovať do všetkých bežných spínacích programov prostredníctvom medzikráže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 36500572 Troll Comfort 5665-UW Rademacher DuoFern bezdrôtový nástenný vypínač pod omietku , Abb tango, cat5e, stp, 2x keystone rj45, pod omietku (2380)

35140261 Rademacher DuoFern 1-kanálový bezdrôtový spínač / vypínač pod omietku

35140261  Rademacher DuoFern 1-kanálový  bezdrôtový spínač / vypínač pod omietku
Detail

Bezdrôtový 1-kanálový ovládač pod omietku pre elektrické spotrebiče, ktorý umožňuje prepínanie zariadení s výkonom až 3 600 W prostredníctvom rádia DuoFern. Nový kompaktný a malý dizajn umožňuje inštaláciu v komerčne dostupných krabiciach pod omietku alebo do elektronických krabičiek. Pohon tiež ponúka možnosť pripojenia spínača alebo tlačidla pre manuálnu obsluhu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35140261 Rademacher DuoFern 1-kanálový bezdrôtový spínač / vypínač pod omietku , Abb tango, cat5e, utp, 2× keystone rj45, pod omietku (2420)

32501974 9494-1 Rademacher DuoFern bezdrôtový nástenný vypínač na omietku

32501974 9494-1 Rademacher DuoFern  bezdrôtový nástenný vypínač na omietku
Detail

Viacnásobný nástenný spínač DuoFern BAT je bezdrôtový nástenný vypínač na batérie, ktorý slúži na prevádzku zariadení DuoFern. Prepínač s viacerými stenami má 3 kolískové spínače, z ktorých každý má 2 tlačidlá. Na každom z týchto 3 ovládačov možno zaregistrovať až 8 rádiových zariadení DuoFern, takže v 3 skupinách je možné prevádzkovať celkovo až 24 zariadení DuoFern. A vďaka praktickým poliam na označovanie máte vždy prehľad o jednotlivých funkciách! Táto batériová verzia viacnásobného nástenného vypínača je extrémne ploché povrchovo montované zariadenie. Na inštaláciu nie je potrebná žiadna kabeláž ani krabica na zapustenú montáž: Zariadenie stačí iba priskrutkovať alebo nalepiť kdekoľvek. Spínač je dodávaný s rámom, batériou a montážnou doskou a je možné ho okamžite uviesť do prevádzky. Obzvlášť praktické: viacnásobný nástenný spínač je navrhnutý v súlade s DIN 49075 a je možné ho integrovať do všetkých bežných spínacích programov prostredníctvom medzikráže. Viacnásobný nástenný spínač DuoFern má mnoho praktických funkcií, ako je aktivovateľná funkcia odbočenia pre žalúzie alebo vonkajšie rolety. Napríklad v tomto režime jog sa dajú pohodlne nastaviť lamely rolety krátkym ťuknutím na ovládacie tlačidlá. Mimochodom: V spojení s HomePilot® je možné viacnásobný nástenný spínač DuoFern použiť ešte individuálne. Pretože v HomePilot® môžete každému tlačidlu priradiť konkrétnu scénu. Centrálne vypnúť všetkých spotrebiteľov na tlačidle 1? Žiaden problém! Prednastavená scéna na útulný večer na terase? Iba jeden dotyk! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 32501974 9494-1 Rademacher DuoFern bezdrôtový nástenný vypínač na omietku , Elektrobock ws320 vysielač + magnetický dverný kontakt (8594012222151)

14153011 RolloTron Standard DuoFern 2550-UW Rademacher DuoFern bezdrôtový navíjač pásov na omietku

14153011 RolloTron Standard DuoFern 2550-UW Rademacher DuoFern  bezdrôtový navíjač pásov na omietku
Detail

Názov RolloTron predstavuje osvedčenú kombináciu pohonu a ovládania roliet v jednom prístroji. S novými modelmi RolloTron RADEMACHER predefinoval štandard pre elektronické navíjače pásov z hľadiska dizajnu a funkcií. Jasný, obmedzený dizajnový jazyk, nový dizajn so základnými geometrickými tvarmi štvorca, obdĺžnika a trojuholníka je nadčasový, zdržanlivý a je možné ho ľubovoľne kombinovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 14153011 RolloTron Standard DuoFern 2550-UW Rademacher DuoFern bezdrôtový navíjač pásov na omietku , Smrt s vyhlídkou (978-80-722-9497-8)

35140462 DuoFern 9476-1 Rademacher DuoFern 1-kanálový univerzálny stmievač pod omietku

35140462 DuoFern 9476-1 Rademacher DuoFern 1-kanálový   univerzálny stmievač pod omietku
Detail

Bezdrôtový univerzálny stmievač (pod omietku) je bezdrôtový podomietkový stmievač na spínanie a stmievanie stmievateľných žiaroviek 230 V. Univerzálny stmievač je vhodný napr. B. pre žiarovky / vysokonapäťové halogénové žiarovky, elektronické transformátory pre halogénové žiarovky alebo žiarovky LED a pre dodatočné vybavenie vysokonapäťových LED žiaroviek. Rádiový univerzálny stmievač je ovládaný rádiovými vysielačmi a centrálnymi jednotkami a ponúka tiež možnosť pripojenia spínačov alebo tlačidiel pre manuálnu obsluhu na mieste. Typ pripojenej záťaže alebo vhodný princíp stmievania sa rozpozná podľa automatickej detekcie typu záťaže. Jeho kompaktnejšia a užšia konštrukcia uľahčuje použitie v krabici pod omietku - takže je ideálny na dodatočné vybavenie. Univerzálny stmievač podporuje rozsiahle automatické funkcie pre optimálne svetelné prostredie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35140462 DuoFern 9476-1 Rademacher DuoFern 1-kanálový univerzálny stmievač pod omietku , Datacom, cat3, 1x rj11, na omietku (2305)

32001664 DuoFern 9481 Rademacher DuoFern bezdrôtový dymový hlásič

32001664 DuoFern 9481 Rademacher DuoFern  bezdrôtový dymový hlásič
Detail

Bezdrôtový protipožiarny senzor zo série ESYLUX PROTECTOR K 9 V s integrovaným bezdrôtovým modulom DuoFern. Napájanie rádiového modulu DuoFern pochádza z batérie dymového hlásiča. Modul reaguje na výstražné signály dymového poplachového zariadenia a preposiela ich registrovanému HomePilotovi alebo až 10 aktuátorom DuoFern. Rádiový modul DuoFern navyše každý deň vysiela stav nabitia batérie. Stav batérie je možné pohodlne sledovať a prázdnu batériu je možné včas vymeniť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 32001664 DuoFern 9481 Rademacher DuoFern bezdrôtový dymový hlásič , Bellatex s.r.o. chňapka dita 28 × 18 cm 66/401 sivý kvet (9497)

32003164 9431 Rademacher DuoFern bezdrôtový dverný / okenný kontakt

32003164 9431 Rademacher DuoFern  bezdrôtový dverný / okenný kontakt
Detail

Okenný / dverový kontakt sleduje a detekuje, či sú okná alebo dvere sklopené / otvorené alebo zatvorené a podľa toho môžu spustiť rôzne scény. Keď je okno alebo dvere otvorené alebo zatvorené, senzor vyšle rádiový signál na HomePilot®. Tento signál môže byť použitý ako automatizácia v HomePilot® a tým spustiť scénu. Je z. Ak napríklad dôjde k otvoreniu dverí na terase, HomePilot® deaktivuje automatický časovač rolety na terase prostredníctvom scény OTVORENÉ dvere na terase. Kontakt okna / dverí zaisťuje ďalšie zabezpečenie. Môžete napríklad skontrolovať, či ste vonku a či sú všetky okná skutočne zatvorené. Alebo im môže byť oznámené e-mailom, keď sú otvorené okná alebo dvere, aj keď nikto nie je doma. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 32003164 9431 Rademacher DuoFern bezdrôtový dverný / okenný kontakt , Pod hladinou

32501381 9498-AL Rademacher DuoFern bezdrôtový spínacie hodiny

32501381 9498-AL Rademacher DuoFern  bezdrôtový spínacie hodiny
Detail

DuoFern HomeTimer je bezdrôtový a batériový časovač pre rolety pre centrálne riadenie prijímačov DuoFern. Jedná sa o extrémne ploché povrchovo montované zariadenie, ktoré sa dá jednoducho naskrutkovať alebo nalepiť (nie je potrebné žiadne zapustenie). Slúži ako riadiace centrum pre riadenie a programovanie prijímačov DuoFern a ponúka rozsiahle automatické funkcie, ako je štandardný / týždenný / denný program, náhodná funkcia a astro funkcia, pomocou ktorých je možné ovládať zariadenia po úsvite a za súmraku v závislosti od PSČ. Grafické vedenie používateľa a päťsmerná navigácia umožňujú užívateľsky príjemnú obsluhu. Pomocou DuoFern HomeTimer je možné ovládať a konfigurovať až 20 zariadení jednotlivo alebo spoločne. DuoFern HomeTimer navyše ponúka funkciu naslepo, ktorou je možné nastaviť režim krokovania. Prepínanie letného / zimného času prebieha automaticky a je možné nastaviť blokovanie tlačidiel, aby sa zabránilo neúmyselnému spusteniu. Ovládanie je koncipované podľa DIN 49075 a je možné ho integrovať do všetkých bežných spínacích programov prostredníctvom medzikráže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 32501381 9498-AL Rademacher DuoFern bezdrôtový spínacie hodiny , Pod sněhem

35201164 9472-1 Rademacher DuoFern bezdrôtový mezizásuvka nástrčný

35201164 9472-1 Rademacher DuoFern  bezdrôtový mezizásuvka nástrčný
Detail

RADEMACHER DuoFern zástrčka adaptéra 9472-1 - zásuvka Smart Home pre elektrospotrebiče Zástrčka adaptéra DuoFern je bezdrôtový akčný spínač pre spínanie svetiel a elektrických spotrebičov. Môže sa použiť na bezdrôtové prepnutie akéhokoľvek spotrebiteľa na maximálne 1 800 W. Zástrčka adaptéra má kompaktný dizajn a je nenápadne nenápadná s priemerom 4 cm. V kombinácii s riadiacimi jednotkami RADEMACHER Smart Home (HomePilot® a Bridge) je možné zásuvkový pohon ľahko ovládať pomocou aplikácie alebo pomocou diaľkového ovládača RADEMACHER. Zásuvný pohon je možné ovládať aj prostredníctvom systému HomePilot a mosta prostredníctvom hlasových asistentov (Amazon Alexa a Google Assistant). V spojení so systémom HomePilot® Smart Home sú k dispozícii rozsiahle automatické funkcie, ako je štandardný / týždenný / denný program, náhodná funkcia a funkcia astro. Adaptérovú zástrčku je možné samozrejme ovládať aj na mieste pomocou tlačidla. Pohon má mnoho praktických doplnkových funkcií ako napr B. funkciu schodiska (vypnutie po definovateľnom čase) a zmenu režimu (prepínanie medzi režimom svetla a zariadenia) a je možné ho jednoducho uviesť do prevádzky prostredníctvom systému plug & play - zapojte, prihláste sa a začnite. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35201164 9472-1 Rademacher DuoFern bezdrôtový mezizásuvka nástrčný , Datacom dátová zásuvka utp cat5e na omietku 2000

23784076 SLDSM 40/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový markízový motor

23784076 SLDSM 40/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový markízový motor
Detail

Rádiový nosič markízy S-line (SLDSM 40 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový trubicový motor s automatickým nastavením koncového bodu pre markízy. Pre rýchlu a jednoduchú integráciu do rádiového systému DuoFern má integrované rozhranie, a preto ho možno ovládať prostredníctvom rôznych rádiových vysielačov. K dispozícii je tiež možnosť pripojenia tlačidiel na ručné ovládanie. V spojení s environmentálnym senzorom HomePilot® alebo DuoFern má rozsiahle automatické funkcie (napr. Astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia, vetranie / poloha slnka). Motor markízy má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni markízu pomocou integrovanej detekcie zablokovania a detekcie prekážok. Akonáhle je markíza zablokovaná alebo narazí na prekážku, motor cúva. Po dosiahnutí koncového bodu sa tkanina markízy navyše odľahčí a vyhladí pulzom uťahujúcim tkaninu. Motor markízy je možné použiť na otvorené, polootvorené a uzavreté kazetové markízy. RolloTube S-line Sun DuoFern má zásuvný kábel a dodáva sa s prepojovacím káblom s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie prepojovacie káble sú k dispozícii ako príslušenstvo. Motor markízy je vopred upravený pre 78 mm hriadeľ s kruhovou drážkou D78F / D78R (drážková rúrka s plochou / okrúhlou / MHZ drážkou). S dostupným príslušenstvom (súprava adaptér / ovládač) je možné motor prispôsobiť aj hriadeľom markízy s vonkajším priemerom 63 mm, 70 mm alebo 85 mm. Krútiaci moment je 40 Nm, rýchlosť 16 ot / min, priemer rúrky 45 mm a celková dĺžka 546 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23784076 SLDSM 40/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový markízový motor , Datacom dátová zásuvka utp cat5e na omietku 2334

23785076 SLDSM 50/12PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový markízový motor

23785076 SLDSM 50/12PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový markízový motor
Detail

Rádiový nosič markízy S-line (SLDSM 50 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový trubicový motor s automatickým nastavením koncového bodu pre markízy. Pre rýchlu a jednoduchú integráciu do rádiového systému DuoFern má integrované rozhranie, a preto ho možno ovládať prostredníctvom rôznych rádiových vysielačov. K dispozícii je tiež možnosť pripojenia tlačidiel na ručné ovládanie. V spojení s environmentálnym senzorom HomePilot® alebo DuoFern má rozsiahle automatické funkcie (napr. Astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia, vetranie / poloha slnka). Motor markízy má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni markízu pomocou integrovanej detekcie zablokovania a detekcie prekážok. Akonáhle je markíza zablokovaná alebo narazí na prekážku, motor cúva. Po dosiahnutí koncového bodu sa tkanina markízy navyše odľahčí a vyhladí pulzom uťahujúcim tkaninu. Motor markízy je možné použiť na otvorené, polootvorené a uzavreté kazetové markízy. RolloTube S-line Sun DuoFern má zásuvný kábel a dodáva sa s prepojovacím káblom s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie prepojovacie káble sú k dispozícii ako príslušenstvo. Motor markízy je vopred upravený pre 78 mm hriadeľ s kruhovou drážkou D78F / D78R (drážková rúrka s plochou / okrúhlou / MHZ drážkou). S dostupným príslušenstvom (súprava adaptér / ovládač) je možné motor prispôsobiť aj hriadeľom markízy s vonkajším priemerom 63 mm, 70 mm alebo 85 mm. Krútiaci moment je 50 Nm, rýchlosť 12 ot / min, priemer rúrky 45 mm a celková dĺžka 546 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23785076 SLDSM 50/12PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový markízový motor , Datacom dátová zásuvka utp cat5e na omietku 2333

80000055 RP-MHS-RF63 Rademacher DuoFern bezdrôtový diaľkové ovládanie

80000055 RP-MHS-RF63 Rademacher DuoFern  bezdrôtový diaľkové ovládanie
Detail

2-kanálový mikro ručný vysielač, čierny / chróm pre pohon garážových brán Rolloport SX5 DuoFern, s KeeLoq. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 80000055 RP-MHS-RF63 Rademacher DuoFern bezdrôtový diaľkové ovládanie , Datacom dátová zásuvka utp cat6 na omietku 2455

23400675 SLDS 06/28PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23400675 SLDS 06/28PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiový trubkový motor malý (SLDS 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred prispôsobený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ s kľúčom veľkosti 40. S dostupným príslušenstvom sa dá prispôsobiť aj pre osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 60, kruhové hriadele s priemerom 40 a 50 mm a sírové hriadele s priemerom 50 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23400675 SLDS 06/28PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Datacom, cat5e, stp, 1× rj45, na omietku (2315)

23401075 SLDS 10/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23401075 SLDS 10/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiový trubkový motor malý (SLDS 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred prispôsobený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ s kľúčom veľkosti 40. S dostupným príslušenstvom sa dá prispôsobiť aj pre osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 60, kruhové hriadele s priemerom 40 a 50 mm a sírové hriadele s priemerom 50 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23401075 SLDS 10/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Datacom, cat5e, utp, 2x rj45, na omietku (2312)

23601075 SLDM 10/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23601075 SLDM 10/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium rúrkového motora S-line (SLDM 10 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23601075 SLDM 10/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Datacom, cat5e, stp, 2× rj45, na omietku (2316)

23602075 SLDM 20/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23602075 SLDM 20/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium s rúrkovým motorom S-line (SLDM 20 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23602075 SLDM 20/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Datacom, cat5e, utp, 1x rj45, na omietku (2311)

23603075 SLDM 30/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23603075 SLDM 30/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium s rúrkovým motorom S-line (SLDM 30 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23603075 SLDM 30/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Datacom, cat6, stp, 2× rj45, na omietku (2457)

23604075 SLDM 40/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23604075 SLDM 40/16PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium s rúrkovým motorom S-line (SLDM 40 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23604075 SLDM 40/16PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Datacom, cat5e, stp, 2× rj45, na omietku (2100)

23605075 SLDM 50/12PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23605075 SLDM 50/12PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Rádiové médium s rúrkovým motorom S-line (SLDM 50 / 16PZ) je samoučiaci sa rádiový rúrkový motor s mäkkým zastavením. Má integrované rozhranie pre rýchlu a ľahkú integráciu do rádiového systému Rademacher. Vďaka technológii Plug & Play ho možno nainštalovať obzvlášť časovo a finančne nenáročným spôsobom, pretože rúrkový motor nevyžaduje žiadne učenie koncových bodov ani učenie. Na samoučenie sú potrebné iba tuhé spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny, ako aj dorazy alebo dorazová tyč. Motor automaticky zistí, či boli použité pevné spojky hriadeľa alebo upevňovacie pružiny. Motor má presnú detekciu polohy a monitorovanie krútiaceho momentu a chráni rolety pomocou integrovanej detekcie blokovania a obzvlášť citlivej detekcie prekážok. Akonáhle je roleta zablokovaná alebo narazila do prekážky, motor cúva. Ovláda sa pomocou rádiových vysielačov a v spojení napríklad s HomePilot® má rozsiahle automatické funkcie, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná funkcia a poloha vetrania / slnka. Motor je možné prepínať aj paralelne a má uzamykateľnú univerzálnu hlavu motora, čo umožňuje inštaláciu bez použitia náradia a zaručuje vysokú kompatibilitu s ostatnými systémami. RolloTube S-line má zásuvný kábel a dodáva sa s pripojovacím káblom z PVC s dĺžkou 2,5 m. Ďalšie pripojovacie káble (5 m / 10 m) sú k dispozícii ako príslušenstvo. Je vopred upravený pre osemuholníkový oceľový hriadeľ so šírkou naprieč plochami 60. S dostupným príslušenstvom ho možno použiť aj na osemuholníkové oceľové hriadele so šírkou naprieč plochými plochami 50 a 70, kruhové hriadele s priemerom 50, 60, 63 a 70 mm, drážkované rúry s plochou drážkou o priemere 63 mm, drážkované rúry s plochou / guľatou / MHZ Drážku s priemerom 70 a 78 mm, drážkované rúry s plochou / okrúhlou drážkou s priemerom 85 mm, širálne hriadele s priemerom 50 mm a profilový hriadeľ Eckermann s priemerom 65 mm je možné prispôsobiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23605075 SLDM 50/12PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Bezdrôtový alarm bentech 30c

34140819 HomePilot 2 9496-2 Rademacher DuoFern bezdrôtový centrála

34140819 HomePilot 2 9496-2 Rademacher DuoFern  bezdrôtový centrála
Detail

HomePilot® - srdce vašej inteligentnej domácnosti Vďaka HomePilot® od spoločnosti RADEMACHER je každá domácnosť inteligentná. S riešením inteligentnej domácnosti HomePilot môžete ľahko ovládať svoju domácu technológiu vybavenú rádiovými produktmi DuoFern prostredníctvom smartphonu, tabletu alebo PC: rolety, vonkajšie žalúzie, markízy, osvetlenie, radiátory, garážové brány, kamery a oveľa viac Vďaka HomePilot® od spoločnosti RADEMACHER je každá domácnosť inteligentná. S riešením inteligentnej domácnosti HomePilot® môžete ľahko ovládať svoju domácu technológiu vybavenú rádiovými produktmi DuoFern pomocou svojho smartphonu, tabletu alebo PC: rolety, vonkajšie žalúzie, markízy, osvetlenie, radiátory, garážové brány, kamery a oveľa viac začnite v malom a rozširujte svoju domácu automatizáciu krok za krokom. Všetky rádiové produkty RADEMACHER je možné ovládať prostredníctvom HomePilot® - centrálnej riadiacej jednotky. Automaticky alebo manuálne. HomePilot® ponúka intuitívne užívateľské rozhranie, pomocou ktorého môžete pomocou bezplatnej aplikácie Smart Home ľahko ovládať všetky kompatibilné zariadenia Smart Home pomocou prehľadávača alebo v spojení s internetovým smerovačom z ktoréhokoľvek miesta na svete. Prostredníctvom používateľského rozhrania môžete napríklad pomenovať svoje zariadenia individuálne, kombinovať skupiny a vytvárať scény vrátane automatizácií. Obojsmerný rádiový systém RADEMACHER DuoFern tvorí základ pre HomePilot® Smart Home. DuoFern je úplne nezávislý rádiový systém založený na 10 rokoch skúseností a vyrobený v Nemecku. Aplikácia HomePilot® - Jednoducho ovládajte pohodlie bývania v pohybe Vďaka aplikácii HomePilot® Smart Home je možné vaše integrované zariadenia pohodlne ovládať pomocou smartphonu alebo tabletu - z domu alebo na cestách. Aplikácia HomePilot® vám ponúka rýchly a ľahký prístup k vašim zariadeniam a scénam. Vďaka aplikácii HomePilot® môžete svoje obľúbené zariadenia systému HomePilot® prehľadne usporiadať na prístrojovej doske - na úvodnej stránke aplikácie - a mať na prvý pohľad najdôležitejšie informácie. Individuálne konfigurovateľný informačný panel pre každého používateľa Intuitívne ovládacie prvky - napríklad posúvajte rolety zhora nadol, „otvárajte“ radiátory Namerané hodnoty zo senzorov sa zobrazujú jednoducho a zreteľne Reprezentácia scén, skupín a detailov zariadenia Jedným kliknutím zobrazíte všetky podrobnosti o vybranom zariadení Vizuálne znázornenie správ a varovaní Článok Philips Hue je ovládateľný Hlasové ovládanie HomePilot® Ovládajte svoj HomePilot® Smart Home ľahko a pohodlne pomocou svojho hlasu! Vďaka HomePilot® Alexa Skill alebo Google Assistant bude váš domov ešte inteligentnejší! Pomocou vášho hlasu sa dajú ľahko ovládať komponenty ako svetlá, žalúzie alebo kúrenie pomocou hlasu. Ráno zapnite svetlo z postele, zdvihnite rolety a zapnite kúrenie v kúpeľni. Všetko bez zdvihnutia prsta! A pekné je, že zručnosti v hlasovom ovládaní sa neustále učia. V budúcnosti budú možné ďalšie funkcie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 34140819 HomePilot 2 9496-2 Rademacher DuoFern bezdrôtový centrála , Solight bezdrôtový senzor te8s

30110006 HomePilot Aktionspaket "Schlafenszeit" Rademacher DuoFern bezdrôtový štartovacia sada

30110006 HomePilot Aktionspaket "Schlafenszeit" Rademacher DuoFern  bezdrôtový štartovacia sada
Detail

HomePilot + 2 x RolloTron Standard DuoFern 1400 Umožňuje automatické ovládanie roliet: podľa času a astro funkcie pohodlne prostredníctvom smartfónu alebo ručne na mieste. S elektrickým navíjačom pásov RolloTron Standard DuoFern môžete ovládať svoje rolety rádiom. Zapustený navíjač pásov môže byť integrovaný do akéhokoľvek štandardného boxu na pásy od šírky 36 mm, a preto ho možno používať univerzálne. Premena starého ručného navíjača pásu je rýchla a jednoduchá. Táto elektrická roletová roleta je diaľkovo ovládateľná nielen pomocou našich vysielačov DuoFern, ale je možné ju kombinovať aj s prístrojom HomePilot, ručnou riadiacou jednotkou DuoFern alebo RolloTron Comfort DuoFern. Navíjač rádia má množstvo automatických funkcií, ako sú denné, týždenné a astro programy, ako aj náhodnú funkciu. Môžete si tiež ľubovoľne zvoliť polohu vetrania a slnka a jednoducho prepínať medzi automatickým a manuálnym ovládaním stlačením tlačidla. Bezdrôtový navíjač pásov má navyše funkciu soft-start / soft-stop, ktorá zaisťuje hladký chod s vysokou úrovňou pohodlia a je tiež šetrná k materiálu. HomePilot® Alexa Skill - ovládajte svoj HomePilot® hlasom: S HomePilot® Alexa Skill je možné komponenty, ako sú svetlá, rolety alebo kúrenie, ľahko ovládať hlasom. Amazon Alexa a HomePilot® Alexa Skill sa neustále učia. Aplikácia Amazon Alexa ponúka okrem prevádzky jednotlivých zariadení možnosť konfigurácie vlastných skupín zariadení. Tieto je potom možné spoločne ovládať jednou inštrukciou. Príklad balíka kampane „Večerka“: Ak obyvatelia idú večer spať, postačí príkaz: „Alexa, sklopte žalúzie“ (2 x RolloTron Standard DuoFern). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 30110006 HomePilot Aktionspaket "Schlafenszeit" Rademacher DuoFern bezdrôtový štartovacia sada , Garni 092h, bezdrôtový snímač

27401085 ILFS 10/16 PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

27401085 ILFS 10/16 PZ Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

Trubkový motor I-line DuoFern Malý ILFS 10 / 16PZ je samoučiaci sa rúrkový motor DuoFern s integrovaným rozhraním pre rýchlu a ľahkú integráciu do systému DuoFern DuoFern. Tento motor sa automaticky učí koncových bodov na prvej jazde. Koncové body sú bezúdržbové vďaka automatickej kompenzácii dĺžky opony, ktorá pravidelne kontroluje koncové body. Motor má blokovanie a detekciu prekážok vrátane cúvania a je možné ho zapnúť paralelne. Ovláda ho vysielač DuoFern a v spojení napríklad s HomePilot® dosahuje veľké automatické duo vzdialenosti, ako je astro / denný / týždenný program, náhodná duo vzdialenosť a poloha vetrania / slnka. K dispozícii je možnosť pripojenia tlačidiel na ručné ovládanie rúrkového motora. Hodí sa do každého ložiska kliknutia RADEMACHER. Na motore RADEMACHER sa nachádza Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 27401085 ILFS 10/16 PZ Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Solight bezdrôtový senzor te82s

23602080 SLDM 20/16PZ-AS Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor

23602080 SLDM 20/16PZ-AS Rademacher DuoFern  bezdrôtový trubkový motor
Detail

So súpravou automatizácie rúrkových motorov Comfort od spoločnosti RADEMACHER možno rolety ľahko motorizovať - montážny materiál a pokyny sú súčasťou. Žiadne nepríjemné hľadanie jednotlivých dielov, žiadny chýbajúci materiál na stavbe, jednoducho dokončiť! Kúpiť, rozbaliť, nainštalovať - hotovo. A to pre najbežnejšie šírky okien do 185 cm. Diaľkovo ovládaná sada na automatizáciu rúrkových motorov Comfort obsahuje rádiové médium pre rúrkové motory S-line 20 Nm / 16 ot./min (SLDM 20/16) vrátane nasledujúceho príslušenstva: adaptér, driver, ložisko klikového pohonu, hliníkové ložisko, osemuholníkový oceľový hriadeľ (60 mm x 0,6 m), teleskopický výsuv vrátane valčekovej kapsuly, 4 upevňovacie pružiny, protiľahlé ložisko vrátane guľkových ložísk, montážny materiál a montážny návod. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 23602080 SLDM 20/16PZ-AS Rademacher DuoFern bezdrôtový trubkový motor , Garni 052h, bezdrôtový senzor

35003074 9433-1 Rademacher DuoFern bezdrôtový termostatická hlavica na radiátor

35003074 9433-1 Rademacher DuoFern  bezdrôtový termostatická hlavica na radiátor
Detail

Aktuátor radiátora DuoFern 2 Rádiový aktor 2 je elektronický radiátorový termostat. Funguje na báze rádiovej technológie DuoFern, takže ho možno integrovať do inteligentného domu HomePilot® a ovládať ho pomocou HomePilot® alebo izbového termostatu. S interným snímačom sa dá použiť aj ako samostatné riešenie. V kombinácii s izbovým termostatom je možný sebestačný systém. Na reguláciu je možné voliteľne použiť nameranú teplotu izbového termostatu. Má funkciu zosilnenia, detekciu protimrazovej ochrany, ochranu ventilov a ochranu pred neoprávneným použitím. Displej osvetleného displeja je možné otočiť o 180 °. V spojení s HomePilot® / izbovým termostatom umožňuje pohon radiátora reguláciu a automatizáciu teploty v miestnosti. Ručné ovládanie je stále možné pomocou tlačidiel na prístroji. Rozsah nastavenia je medzi 4 a 28 ° C. Synchronizuje sa s HomePilot® / izbovým termostatom. Ovládač chladiča má tiež vnútornú detekciu otvorenia okna, ktorá reguluje chladič nadol, ak teplota klesne. Je napájaný dvoma batériami AA (Mignon), z ktorých každá má 1,5 V a má napájacie napätie 3 V. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35003074 9433-1 Rademacher DuoFern bezdrôtový termostatická hlavica na radiátor , Osmnáct pod nulou

45059061 RP-SX5DF-900N-5 Rademacher DuoFern bezdrôtový Pohon garážovej brány

45059061 RP-SX5DF-900N-5 Rademacher DuoFern  bezdrôtový Pohon garážovej brány
Detail

Elektronický rádiový pohon dverí pre integráciu do rádiového systému DuoFern. Pomocou svetelnej závory, ktorá je k dispozícii ako príslušenstvo, je možné ju pohodlne ovládať z ktoréhokoľvek miesta na svete pomocou inteligentného telefónu, tabletu alebo počítača v spojení s HomePilot® (položka č. 1343986). Môže sa tiež ovládať na diaľku pomocou vysielača DuoFern. Vďaka ťahovej sile 900 N je pohon brány univerzálne použiteľný pre všetky bežné výklopné a sekcionálne brány. S rýchlosťou 19 cm / s je mimoriadne rýchly v pohybe OTVORENÉ a vďaka 90 ° otočnej pohonnej jednotke ponúka flexibilné možnosti inštalácie. Tichý pohon ozubeným remeňom zaisťuje spoľahlivý prenos sily. Ponúka rozsiahle komfortné funkcie, ako je automatické zisťovanie sily, automatické zatváranie dverí, pozvoľný štart / pozvoľné zastavenie, nastaviteľná rýchlosť rozjazdu a funkcia spätného skoku, ktorá odľahčí systém a umožní ľahšie núdzové odomknutie. Pohon garážových brán je vybavený systémom detekcie prekážok s cúvacou funkciou. Má vnútorné núdzové odblokovanie pre manuálnu obsluhu v prípade výpadku prúdu. Ponúka možnosť pripojenia externého tlačidla. Operátor je dodávaný s dvoma 2-kanálovými mikro ručnými vysielačmi a externým uvoľnením. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 45059061 RP-SX5DF-900N-5 Rademacher DuoFern bezdrôtový Pohon garážovej brány

34000019 Start2Smart Bridge Smart-Home-Gateway Rademacher DuoFern bezdrôtový Smart Home Gateway

34000019 Start2Smart Bridge Smart-Home-Gateway Rademacher DuoFern  bezdrôtový Smart Home Gateway
Detail

3,2,1 - Chytrá! Ochrana pred slnkom sa inštaluje veľmi ľahko S novým mostom od spoločnosti RADEMACHER je vstup do sveta inteligentných domov ľahší ako kedykoľvek predtým! Na moste je možné zaregistrovať všetky zariadenia DuoFern a mnoho ďalších vzrušujúcich komponentov inteligentnej domácnosti je možné kedykoľvek rozšíriť. Vďaka mostu, ktorý slúži ako riadiace centrum, je možné komponenty ako sú žalúzie alebo kúrenie pohodlne ovládať pomocou aplikácie pre smartphone alebo ešte pohodlnejšie pomocou hlasového asistenta. Most ponúka jednoduchý spôsob, ako najskôr inteligentným spôsobom ovládať jednotlivé komponenty a nemusíte sa obávať úplného riešenia inteligentnej domácnosti. Vďaka bezplatnej intuitívnej aplikácii pre Android a iOS možno inteligentné domáce komponenty ľahko ovládať pomocou inteligentného telefónu - či už doma alebo na cestách. Most funguje aj na požiadanie, pretože v kombinácii s Google Assistant alebo Amazon Alexa možno rolety ovládať hlasovým príkazom. Prostredníctvom služby Amazon Alexa je možné rutiny nastaviť aj nastavením času alebo východom a západom slnka. Most je ideálny pre začiatočníkov v inteligentných domácnostiach a komponenty sa nastavia behom okamihu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 34000019 Start2Smart Bridge Smart-Home-Gateway Rademacher DuoFern bezdrôtový Smart Home Gateway

30110005 VK 0482 Start2Smart Rademacher DuoFern bezdrôtový štartovacia sada pre ovládanie roliet

30110005 VK 0482 Start2Smart Rademacher DuoFern  bezdrôtový štartovacia sada pre ovládanie roliet
Detail

Navíjač pásov Start2Smart Kit od spoločnosti RADEMACHER umožňuje rýchly a ľahký vstup do sveta Smart Home. S praktickou súpravou, ktorú tvoria elektrická navíjačka pásov RolloTron Basis DuoFern 1200-UW a RADEMACHER Bridge, je možné roletu ovládať odkiaľkoľvek pomocou smartfónu. Súprava na navíjanie pásu Start2Smart je kompatibilná s Amazon Alexa a Google Assistant. Napríklad uzávery je možné automatizovať hlasom alebo napríklad pomocou rutín Alexa za čas alebo východ / západ slnka. Vďaka praktickej a intuitívnej aplikácii Smart Home je možné zariadenia ľahko zaregistrovať a ovládať ich čo najskôr. Aplikácia je k dispozícii zadarmo pre Android aj iOS. Základom pre navíjač pásu Start2Smart Kit je vlastný obojsmerný rádiový systém RADEMACHER DuoFern. DuoFern je na trhu už viac ako desať rokov a je obzvlášť stabilný a bezpečný proti poruchám. Nájsť mnoho ďalších vzrušujúcich komponentov inteligentnej domácnosti, ako napríklad. Môže byť pridané B. pre svetlo a kúrenie. S praktickou a intuitívnou aplikáciou pre smartphone pre Android a iOS. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 30110005 VK 0482 Start2Smart Rademacher DuoFern bezdrôtový štartovacia sada pre ovládanie roliet

Homematic 142237A0 HM-RC-2-PBU-FM bezdrôtový vysielač 2-kanálová pod omietku

Homematic 142237A0 HM-RC-2-PBU-FM bezdrôtový vysielač   2-kanálová pod omietku
Detail

Ovládanie naučených prístrojov Homematic cez dva kanály pomocou kolískového spínača. Prevádzka zo siete 230 V - nie sú potrebné batérie. Jednoduché zarovnanie s vonkajším obrysom. Možno integrovať do najbežnejších dizajnov popredných výrobcov spínačov s príslušným adaptérom: Busch-Jaeger, Gira, Merten, Berker, Jung, düwi, Kopp. Lacná integrácia do existujúcich inštalácií pomocou existujúcich rámov a vahadiel. Rôzne možnosti použitia vďaka použitiu centrálneho CCU2. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Homematic 142237A0 HM-RC-2-PBU-FM bezdrôtový vysielač 2-kanálová pod omietku

35144001 8437- addZ White + Colour E14 LED - Zigbee Rademacher DuoFern bezdrôtový LED žiarovka En.trieda 2021: F (A -

35144001 8437- addZ White + Colour E14 LED - Zigbee Rademacher DuoFern  bezdrôtový LED žiarovka  En.trieda 2021: F (A -
Detail

Teraz to začína byť farebné: vždy správna atmosféra v každom dome AddZ White + Color LED ponúka atmosférické svetlo prostredníctvom technológie Plug & Play - stačí ho zaskrutkovať, zaregistrovať a začať. So 16 miliónmi farieb a farebným spektrom od príjemnej teplej bielej po klasickú studenú bielu je možné vytvoriť nespočetné množstvo svetelných efektov. S jasom 806 lm je LED žiarovka obzvlášť jasná. Vhodné pre objímky žiarovky E27. V kombinácii s HomePilot® addZ-Stick a HomePilot® je možné žiarovky addZ zapínať a vypínať, plynule stmievať alebo nastavovať v požadovanej farbe prostredníctvom aplikácie HomePilot Smart Home. Pomocou HomePilot® je možné implementovať ďalšie praktické doplnkové funkcie. Napríklad rýchlosť stmievania: Môžete nastaviť, že ráno bude simulovať východ slnka lampa v spálni, ktorá sa pomaly rozjasňuje, alebo sa svetlo v detskej izbe večer pri čítaní nahlas postupne stlmí. Jemné doladenie je možné aj pomocou takzvaného správania sa pri zapnutí (jasu) žiaroviek: Lampu v kuchyni môžete nastaviť tak, aby po zapnutí vždy svietila na 100 percent, zatiaľ čo osvetlenie predsiene sa zapína iba pri pohodlných 50 percent. Lampy addZ sú certifikované Zigbee (3.0), a preto sú nezávislé od výrobcu a sú veľmi flexibilné, dokonca aj priamo s inými bránami Zigbee, ako napr. B. je možné použiť Amazon Echo Plus. Špeciálne funkcie stmievanie rýchlosti a správanie pri zapnutí sú možné len prostredníctvom HomePilot®. Automatické scény pre väčšie pohodlie, bezpečnosť a udržateľnosť Žiarovky addZ White + Color môžu byť tiež integrované do automaticky sa spúšťajúcich scén. V kombinácii s komponentmi systému HomePilot existuje mnoho inteligentných možností, ktoré nielen zvyšujú pohodu a pohodlie, ale aj bezpečnosť a energetickú účinnosť. Napríklad, ak chcete mať doma v obývačke správnu náladu na počúvanie zvukových kníh, môžete to urobiť iba ťuknutím prsta: univerzálny stmievač DuoFern stlmí stropné svetlo v obývacej izbe, rolety sa automaticky uzavretý rádiovým motorom a svetlo vybavené žiarovkami addZ nastaví požadovanú farbu. Ak príde do úvahy kontakt okna a dverí DuoFern, pre väčšiu energetickú účinnosť sú mysliteľné aj ďalšie scény: Ak je okno otvorené, kontrolky addZ zapnú zelené svetlo, ktoré vám pripomenie zatvorenie okna, aby sa ušetrili náklady na vykurovanie. Pre väčšiu bezpečnosť je možné žiarovky addZ White + Color integrovať do scény „ochrany pred vlámaním“ pomocou HomePilot®, v ktorej simulujú prítomnosť ovládaním svetiel spolu so žalúziami, ako keby boli náhodné, aj keď v skutočnosti sa nikto nenachádza Domov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35144001 8437- addZ White + Colour E14 LED - Zigbee Rademacher DuoFern bezdrôtový LED žiarovka En.trieda 2021: F (A -

35274001 8436 - addZ White + Colour E27 LED - Zigbee Rademacher DuoFern bezdrôtový LED žiarovka En.trieda 2021: F (A -

35274001 8436 - addZ White + Colour E27 LED - Zigbee Rademacher DuoFern  bezdrôtový LED žiarovka  En.trieda 2021: F (A -
Detail

Teraz to začína byť farebné: vždy správna atmosféra v každom dome AddZ White + Color LED ponúka atmosférické svetlo prostredníctvom technológie Plug & Play - stačí ho zaskrutkovať, zaregistrovať a začať. So 16 miliónmi farieb a farebným spektrom od príjemnej teplej bielej po klasickú studenú bielu je možné vytvoriť nespočetné množstvo svetelných efektov. S jasom 806 lm je LED žiarovka obzvlášť jasná. Vhodné pre objímky žiarovky E27. V kombinácii s HomePilot® addZ-Stick a HomePilot® je možné žiarovky addZ zapínať a vypínať, plynule stmievať alebo nastavovať v požadovanej farbe prostredníctvom aplikácie HomePilot Smart Home. Pomocou HomePilot® je možné implementovať ďalšie praktické doplnkové funkcie. Napríklad rýchlosť stmievania: Môžete nastaviť, že ráno bude simulovať východ slnka lampa v spálni, ktorá sa pomaly rozjasňuje, alebo sa svetlo v detskej izbe večer pri čítaní nahlas postupne stlmí. Jemné doladenie je možné aj pomocou takzvaného správania sa pri zapnutí (jasu) žiaroviek: Lampu v kuchyni môžete nastaviť tak, aby po zapnutí vždy svietila na 100 percent, zatiaľ čo osvetlenie predsiene sa zapína iba pri pohodlných 50 percent. Lampy addZ sú certifikované Zigbee (3.0), a preto sú nezávislé od výrobcu a sú veľmi flexibilné, dokonca aj priamo s inými bránami Zigbee, ako napr. B. je možné použiť Amazon Echo Plus. Špeciálne funkcie stmievanie rýchlosti a správanie pri zapnutí sú možné len prostredníctvom HomePilot®. Automatické scény pre väčšie pohodlie, bezpečnosť a udržateľnosť Žiarovky addZ White + Color môžu byť tiež integrované do automaticky sa spúšťajúcich scén. V kombinácii s komponentmi systému HomePilot existuje mnoho inteligentných možností, ktoré nielen zvyšujú pohodu a pohodlie, ale aj bezpečnosť a energetickú účinnosť. Napríklad, ak chcete mať doma v obývačke správnu náladu na počúvanie zvukových kníh, môžete to urobiť iba ťuknutím prsta: univerzálny stmievač DuoFern stlmí stropné svetlo v obývacej izbe, rolety sa automaticky uzavretý rádiovým motorom a svetlo vybavené žiarovkami addZ nastaví požadovanú farbu. Ak príde do úvahy kontakt okna a dverí DuoFern, pre väčšiu energetickú účinnosť sú mysliteľné aj ďalšie scény: Ak je okno otvorené, kontrolky addZ zapnú zelené svetlo, ktoré vám pripomenie zatvorenie okna, aby sa ušetrili náklady na vykurovanie. Pre väčšiu bezpečnosť je možné žiarovky addZ White + Color integrovať do scény „ochrany pred vlámaním“ pomocou HomePilot®, v ktorej simulujú prítomnosť ovládaním svetiel spolu so žalúziami, ako keby boli náhodné, aj keď v skutočnosti sa nikto nenachádza Domov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35274001 8436 - addZ White + Colour E27 LED - Zigbee Rademacher DuoFern bezdrôtový LED žiarovka En.trieda 2021: F (A -

35104001 8438 - addZ White + Colour GU10 LED - Zigbee Rademacher DuoFern bezdrôtový LED žiarovka En.trieda 2021: F (A

35104001 8438 - addZ White + Colour GU10 LED - Zigbee Rademacher DuoFern  bezdrôtový LED žiarovka  En.trieda 2021: F (A
Detail

Teraz to začína byť farebné: vždy správna atmosféra v každom dome AddZ White + Color LED ponúka atmosférické svetlo prostredníctvom technológie Plug & Play - stačí ho zaskrutkovať, zaregistrovať a začať. So 16 miliónmi farieb a farebným spektrom od príjemnej teplej bielej po klasickú studenú bielu je možné vytvoriť nespočetné množstvo svetelných efektov. S jasom 806 lm je LED žiarovka obzvlášť jasná. Vhodné pre objímky žiarovky E27. V kombinácii s HomePilot® addZ-Stick a HomePilot® je možné žiarovky addZ zapínať a vypínať, plynule stmievať alebo nastavovať v požadovanej farbe prostredníctvom aplikácie HomePilot Smart Home. Pomocou HomePilot® je možné implementovať ďalšie praktické doplnkové funkcie. Napríklad rýchlosť stmievania: Môžete nastaviť, že ráno bude simulovať východ slnka lampa v spálni, ktorá sa pomaly rozjasňuje, alebo sa svetlo v detskej izbe večer pri čítaní nahlas postupne stlmí. Jemné doladenie je možné aj pomocou takzvaného správania sa pri zapnutí (jasu) žiaroviek: Lampu v kuchyni môžete nastaviť tak, aby po zapnutí vždy svietila na 100 percent, zatiaľ čo osvetlenie predsiene sa zapína iba pri pohodlných 50 percent. Lampy addZ sú certifikované Zigbee (3.0), a preto sú nezávislé od výrobcu a sú veľmi flexibilné, dokonca aj priamo s inými bránami Zigbee, ako napr. B. je možné použiť Amazon Echo Plus. Špeciálne funkcie stmievanie rýchlosti a správanie pri zapnutí sú možné len prostredníctvom HomePilot®. Automatické scény pre väčšie pohodlie, bezpečnosť a udržateľnosť Žiarovky addZ White + Color môžu byť tiež integrované do automaticky sa spúšťajúcich scén. V kombinácii s komponentmi systému HomePilot existuje mnoho inteligentných možností, ktoré nielen zvyšujú pohodu a pohodlie, ale aj bezpečnosť a energetickú účinnosť. Napríklad, ak chcete mať doma v obývačke správnu náladu na počúvanie zvukových kníh, môžete to urobiť iba ťuknutím prsta: univerzálny stmievač DuoFern stlmí stropné svetlo v obývacej izbe, rolety sa automaticky uzavretý rádiovým motorom a svetlo vybavené žiarovkami addZ nastaví požadovanú farbu. Ak príde do úvahy kontakt okna a dverí DuoFern, pre väčšiu energetickú účinnosť sú mysliteľné aj ďalšie scény: Ak je okno otvorené, kontrolky addZ zapnú zelené svetlo, ktoré vám pripomenie zatvorenie okna, aby sa ušetrili náklady na vykurovanie. Pre väčšiu bezpečnosť je možné žiarovky addZ White + Color integrovať do scény „ochrany pred vlámaním“ pomocou HomePilot®, v ktorej simulujú prítomnosť ovládaním svetiel spolu so žalúziami, ako keby boli náhodné, aj keď v skutočnosti sa nikto nenachádza Domov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 35104001 8438 - addZ White + Colour GU10 LED - Zigbee Rademacher DuoFern bezdrôtový LED žiarovka En.trieda 2021: F (A

34450060 9493-1 Rademacher DuoFern 9-kanálový bezdrôtový diaľkové ovládanie

34450060 9493-1 Rademacher DuoFern 9-kanálový bezdrôtový diaľkové ovládanie
Detail

Centrálna jednotka DuoFern slúži na obsluhu až 45 zariadení DuoFern v až 9 individuálne konfigurovateľných skupinách. Má podsvietený LCD displej s intuitívnou grafickou navigáciou v ponuke a praktický snímač pohybu pre aktiváciu displeja. Okrem toho obsahuje mnoho praktických funkcií na automatizáciu skupín zariadení, ako sú denné / týždenné / víkendové programy, astro funkcie alebo náhodné funkcie. Jednotlivé mená je možné ľahko priradiť a nastaviť triedenie pre zariadenia a skupiny. Zariadenia DuoFern možno konfigurovať a automatizovať rovnako ľahko a pohodlne. Podporovaná je okrem iného konfigurácia ventilačnej polohy, nastavenie koncového bodu, obrátenie smeru otáčania, medzipoloha, doba chodu a okrem automatického vyhľadávania prístroja DuoFern je možná aj registrácia pomocou rádiového kódu. Prepínanie letného / zimného času je možné aktivovať / deaktivovať. Má rozhranie USB na zálohovanie, obnovu a aktualizáciu firmvéru pomocou nástroja PC. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 34450060 9493-1 Rademacher DuoFern 9-kanálový bezdrôtový diaľkové ovládanie

32501973 9494-3 Rademacher DuoFern 1-kanálový bezdrôtový nástenný vypínač

32501973 9494-3 Rademacher DuoFern 1-kanálový  bezdrôtový nástenný vypínač
Detail

1-kanálový nástenný vypínač DuoFern je bezdrôtový nástenný vypínač napájaný z batérie, ktorý slúži na obsluhu zariadení DuoFern. Ako batériová verzia je 1-kanálový nástenný vypínač DuoFern mimoriadne ploché zariadenie montované na povrch, ktoré môžete jednoducho priskrutkovať alebo nalepiť (nie je potrebná žiadna krabica pod omietku). Vďaka svojej inteligentnej koncepcii ovládania nástenný spínač automaticky rozpozná registrovaný typ zariadenia a automaticky odošle príslušné rádiové povely pre vaše zaregistrované zariadenie. Jednokanálový nástenný spínač DuoFern má navyše ďalšie praktické funkcie, ako je napríklad kroková prevádzka pre vonkajšie žalúzie a obrátenie smeru otáčania pre roletové motory. V spojení s HomePilot® Smart Home môžete 1-kanálový nástenný prepínač DuoFern použiť ešte osobitnejšie a tiež ako spúšťač scén. Obzvlášť praktické: nástenný spínač je navrhnutý v súlade s DIN 49075 a je možné ho integrovať do všetkých bežných spínacích programov prostredníctvom stredného rámu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 32501973 9494-3 Rademacher DuoFern 1-kanálový bezdrôtový nástenný vypínač

80000002 RP-SX5-CSG-AF26 Rademacher DuoFern 2-kanálová bezdrôtový kódová klávesnica

80000002 RP-SX5-CSG-AF26 Rademacher DuoFern 2-kanálová bezdrôtový kódová klávesnica
Detail

Kódový zámok s tajným číslom a zadaním PIN až pre dve garážové brány. Výrobný kód je možné preprogramovať najmenej na jednu číslicu až na maximálne 8 číslic. Nový PIN môže byť napríklad „8“ alebo „55667788“. Týmto spôsobom je k dispozícii 100 miliónov možných kombinácií. Zadanie PINu je podporené akustickým pípnutím a vizuálnym rozsvietením klávesov. Správne alebo nesprávne zadanie kódu je potvrdené zelenými alebo červenými blikajúcimi tlačidlami a signálom. Membránová klávesnica kódovacieho rozvádzača má príjemný pocit tlaku. Kryt puzdra so závesom chráni membránovú klávesnicu pred vlhkosťou a poveternostnými vplyvmi. Zariadenie je dodávané s dvoma 3 V batériami Maxell CR2032. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 80000002 RP-SX5-CSG-AF26 Rademacher DuoFern 2-kanálová bezdrôtový kódová klávesnica

Rademacher 36500712 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500712  spínacie hodiny   pod omietku
Detail

Vďaka 3-vodičovej technológii (bez nulového vodiča) je časovač rolety Troll Comfort 3D ideálne vhodný na prechod z jednoduchého prepínača na pohodlné riadenie času. To znamená, že vaše rolety môžu byť automatizované okamžite! Ručné ovládanie pripojenej rolety je možné kedykoľvek vďaka intuitívnym tlačidlám. Troll Comfort 3D zaujme novým, moderným dizajnom s vzhľadom klavírneho laku a intuitívnym konceptom ovládania. S asistentom pre inštaláciu a mnohými ďalšími funkciami je ovládanie vašich roliet profesionálne, ľahké a pohodlné. Časovač navyše ponúka denný a týždenný program, funkciu astro, funkciu náhodného výberu a mnoho ďalších praktických funkcií. Snímač slnka / súmraku, ktorý dostanete ako doplnok k časovaču, dokonca umožňuje automatické ovládanie slnka a súmraku. Vďaka novému, väčšiemu a osvetlenému displeju s nastavením kontrastu a 5-smernej navigácii sme vám činnosť časovača ešte viac uľahčili. Neúmyselnej činnosti môže zabrániť zámka kláves. Troll Comfort 3D je k dispozícii vo farbách ultra biela a hliník. Toto časové riadenie je dodávané s rámom, ale Troll Comfort 3D môže byť tiež integrovaný do všetkých bežných spínacích programov cez prostredný rám. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher 36500712 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500722 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500722  spínacie hodiny   pod omietku
Detail

Vďaka 3-vodičovej technológii (bez nulového vodiča) je časovač rolety Troll Comfort 3D ideálne vhodný na prechod z jednoduchého prepínača na pohodlné riadenie času. To znamená, že vaše rolety môžu byť automatizované okamžite! Ručné ovládanie pripojenej rolety je možné kedykoľvek vďaka intuitívnym tlačidlám. Troll Comfort 3D zaujme novým, moderným dizajnom s vzhľadom klavírneho laku a intuitívnym konceptom ovládania. S asistentom pre inštaláciu a mnohými ďalšími funkciami je ovládanie vašich roliet profesionálne, ľahké a pohodlné. Časovač navyše ponúka denný a týždenný program, funkciu astro, funkciu náhodného výberu a mnoho ďalších praktických funkcií. Snímač slnka / súmraku, ktorý dostanete ako doplnok k časovaču, dokonca umožňuje automatické ovládanie slnka a súmraku. Vďaka novému, väčšiemu a osvetlenému displeju s nastavením kontrastu a 5-smernej navigácii sme vám činnosť časovača ešte viac uľahčili. Neúmyselnej činnosti môže zabrániť zámka kláves. Troll Comfort 3D je k dispozícii vo farbách ultra biela a hliník. Toto časové riadenie je dodávané s rámom, ale Troll Comfort 3D môže byť tiež integrovaný do všetkých bežných spínacích programov cez prostredný rám. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher 36500722 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500512 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500512  spínacie hodiny   pod omietku
Detail

Moderný dizajn v kombinácii s vysokou funkčnosťou: ovládanie pre rúrkové motory. Vďaka jasným líniám, veľkému displeju, moderným symbolom a vysokokvalitným materiálom je ho teraz možné ešte plynulejšie integrovať do moderného interiéru. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher 36500512 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500322 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500322  spínacie hodiny   pod omietku
Detail

Troll Standard je časovač rolety v modernom dizajne s mnohými praktickými funkciami. Pripojený k tubulárnemu motoru je toto ovládanie ideálne vhodné na automatizáciu vašich roliet. Pripojené rolety sa dajú stále veľmi ľahko ovládať stlačením tlačidla. Okrem moderného dizajnu s veľkým displejom v odtieni klavírneho laku zaujme časovač Troll Standard aj mnohými praktickými automatickými funkciami. Napríklad s individuálne nastaviteľným denným a týždenným programom. Ovládanie rolety môžete ľahko prispôsobiť svojim preferenciám. Troll Standard má tiež náhodnú funkciu pre náhodné oneskorenie nastavených spínacích časov, keď nie je k dispozícii. Nastaviteľné blokovanie kláves pomáha predchádzať neúmyselnému použitiu časovača. Časovač Troll Standard je dodávaný vo farbách ultra biela a hliník vrátane rámu. Môže sa však tiež ľahko integrovať do všetkých bežných rozsahov prepínačov pomocou stredného rámu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher 36500322 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500522 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500522  spínacie hodiny   pod omietku
Detail

Troll Comfort sa javí v modernom dizajne so vzhľadom klavírneho laku. Ponúka inovatívne a rozsiahle komfortné funkcie na automatické ovládanie roliet. Vďaka integrovanému inštalačnému asistentovi sa dá tiež rýchlo a ľahko uviesť do prevádzky. Použite z. B. denný alebo týždenný program na individuálne ovládanie roliet. Alebo ešte lepšie, astro funkcia, ktorá počíta PSČ východu a západu slnka podľa PSČ a tým pádom vhodne ovláda vaše rolety po celý rok. Ručné ovládanie je stále možné kedykoľvek. Ovládanie pomocou časovača Troll Comfort je nielen pohodlné a jednoduché, ale predovšetkým efektívne: Pretože svetelný senzor, ktorý je k dispozícii ako príslušenstvo, je možné použiť aj na implementáciu ovládania rolety v závislosti od jasu. Týmto spôsobom nielen optimalizujete a zjednodušujete svoj každodenný život, ale aj výrazne znižujete svoje náklady na energiu. Dizajn trolla je nový, moderný a jednoduchý. Môžete si vybrať svoj osobný časovač z farieb ultra biela a hliník, vrátane rámu. Časový spínač môže byť tiež integrovaný do všetkých bežných spínacích programov cez medzisnímok. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher 36500522 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500012 spínacie hodiny pod omietku

Rademacher 36500012  spínacie hodiny   pod omietku
Detail

Výrobné časy otvárania a zatvárania. Rozsiahle automatické funkcie: denný / týždenný / astro program individuálne programovateľný. Náhodná funkcia (simuluje sa prítomnosť). Flexibilný vďaka funkcii žalúzie: je možné nastaviť naklápanie, automatické otáčanie a dobu chodu motora. Ovládanie slnka / súmraku možné pomocou S / D senzora. Funkcia svetla, napríklad záhradné osvetlenie. Integrovaný proces bezpečnej jazdy pre mechanické rúrkové motory (ochrana proti zamrznutiu prostredníctvom detekcie blokovania). Jednoduché nastavenie koncových bodov pre elektronické rúrkové motory RolloTube: Nastavenie / zmena koncových bodov je možná kedykoľvek. Dva univerzálne, externé vstupy s nastaviteľnou funkčnosťou (hore, dole, auto / manu atď.). Jednoduché automatické / manuálne prepínanie. Automatické prepínanie letného / zimného času. Pohodlná obsluha pomocou menu pomocou 5-smernej navigácie. Osvetlený, veľký displej s nastavením kontrastu. Keylock. Trvalé uloženie údajov v prípade výpadku napájania. Profesionálna inštalácia pomocou rozpínacích pazúrov na zapustené puzdro. Úspora energie: pohotovostný režim0,3 W. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rademacher 36500012 spínacie hodiny pod omietku

spínač / vypínač Rademacher Rademacher DuoFern 1-10V DuoFern 35001262, 1-kanálový

spínač / vypínač  Rademacher Rademacher DuoFern 1-10V DuoFern 35001262, 1-kanálový
Detail

Bezdrôtové 1-10 V riadiace zariadenie pre elektronické predradníky, napr. Pre profesionálne riadenie osvetlenia (LED, žiarivky). Nový kompaktný a malý dizajn pre inštaláciu v komerčne dostupných krabiciach pod omietku alebo v elektronických krabiciach. Pohon ponúka aj ďalšie možnosti použitia, napríklad v oblastiach riadenia ventilátorov alebo čerpadiel. Rýchlosť stmievania je nastaviteľná (pozvoľný rozbeh / pozvoľné zastavenie) a pohon má strednú hodnotu a funkciu schodiska. Spínací výstup je vhodný pre elektronické predradníky do 1 500 W. Pohon tiež ponúka možnosť pripojenia spínača alebo tlačidla pre manuálnu prevádzku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako spínač / vypínač Rademacher Rademacher DuoFern 1-10V DuoFern 35001262, 1-kanálový

70000083 STAK3 N Rademacher DuoFern prídavná zástrčka

70000083 STAK3 N Rademacher DuoFern   prídavná zástrčka
Detail

Spojka akčného člena Rademacher DuoFern Connect STAK3 N je ďalšou zástrčkou pre akčný člen DuoFern Connect 9477. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 70000083 STAK3 N Rademacher DuoFern prídavná zástrčka

70000084 STAS3 N Rademacher DuoFern prídavná zástrčka

70000084 STAS3 N Rademacher DuoFern   prídavná zástrčka
Detail

Zástrčka akčného člena Rademacher DuoFern Connect STAS3 N je ďalšia zástrčka pre akčný člen DuoFern Connect. Násuvný systém Hirschmann zaisťuje ľahkú montáž spojky STAS3 N. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 70000084 STAS3 N Rademacher DuoFern prídavná zástrčka

30110007 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern štartovacia sada

30110007 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern   štartovacia sada
Detail

HomePilot® + 2 x pohony radiátorov DuoFern + okenný / dverný kontakt DuoFern Upravte teplotu svojho obytného priestoru v požadovanom čase alebo znížte svoju spotrebu energie sledovaním stavu okien a dverí. HomePilot® - Srdce HomePilot® hrá ústrednú úlohu vo vašej inteligentnej domácnosti. Spravuje všetky integrované zariadenia a funkcie bezpečne a nepozorovane. K intuitívnemu používateľskému rozhraniu HomePilot® sa ľahko dostanete prostredníctvom počítača, smartfónu alebo tabletu - aj keď nie ste doma. Ovláda vašu domácu automatizáciu presne podľa vašich osobných potrieb a návykov - alebo ju ovládate sami. Aktuátor radiátora DuoFern Pohodlne temperované obývačky v požadovanom čase a zároveň jednoduchá úspora energie - to umožňuje pohon radiátora DuoFern. To umožňuje používateľom HomePilot® prispôsobiť teplotu v miestnosti svojim individuálnym návykom a automaticky ju regulovať. Napríklad, ak všetci obyvatelia odídu z domu v určitý čas ráno, niektoré radiátory sa automaticky prepnú do úsporného režimu vďaka novému aktuátoru radiátora. Kým prídu večer domov, opäť zvýšia teplotu. Elektronický radiátorový termostat vymieňa cieľovú teplotu s prístrojom HomePilot® každých pätnásť minút. Okenný / dverový kontakt DuoFern Okenný / dverový kontakt je batériový rádiový senzor s technológiou magnetického poľa na monitorovanie stavu okien a dverí. Detekuje, či sú okná alebo dvere sklopné / otvorené alebo zatvorené, a v závislosti od toho môže spustiť rôzne scény. Keď sa okno alebo dvere otvoria alebo zatvoria, senzor vyšle rádiový signál do zariadenia HomePilot®. Tento signál môže byť použitý ako automatizácia v HomePilot®, a tak spustiť scénu. Ak sa napríklad otvoria dvere na terase, HomePilot® deaktivuje automatický časovač na rolete na dverách terasy prostredníctvom scény OTVORENIE dverí na terase. Okenný / dverový kontakt je možné ľahko pripevniť pomocou lepiacich pásikov, ktoré sú súčasťou dodávky a je možné ich ľahko demontovať pri renovácii alebo sťahovaní. Ak je do pohonu HomePilot® Smart Home okrem pohonu radiátora integrovaný aj okenný / dverový kontakt DuoFern, môže byť spotreba energie ešte optimalizovaná. Rádiový snímač napájaný z batérie hlási systému napríklad vtedy, keď je okno sklopené alebo otvorené, a potom sa podľa toho zníži kúrenie. HomePilot® Alexa Skill - Príklad balíka kampane „Vykurovanie“ Ak sa obyvatelia chcú ráno pripraviť v dobre temperovanej kúpeľni, stačí príkaz: „Alexa, v kúpeľni nastav kúrenie na 21 stupňov!“ Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 30110007 Aktionspaket "Heizen" Rademacher DuoFern štartovacia sada
JURA Bezdrôtový vysielač ku Cool Contol 1L (24031), Datacom, CAT5E, STP, 4× RJ45, na omietku aj pod omietku (2368), Datacom Dátová zásuvka UTP CAT6 pod omietku 2454, Datacom, CAT6, STP, 2× RJ45, pod omietku (2458), Datacom, CAT5E, STP, 2x RJ45, pod omietku (2150), Danfoss Icon priestorový termostat 24 V, 088U1050, montáž pod omietku, ABB Tango, CAT5E, STP, 2x Keystone RJ45, pod omietku (2380), ABB Tango, CAT5E, UTP, 2× Keystone RJ45, pod omietku (2420), Elektrobock WS320 vysielač + magnetický dverný kontakt (8594012222151), Smrt s vyhlídkou (978-80-722-9497-8), Datacom, CAT3, 1x RJ11, na omietku (2305), Bellatex s.r.o. Chňapka Dita 28 × 18 cm 66/401 sivý kvet (9497), Pod hladinou, Pod sněhem, Datacom Dátová zásuvka UTP CAT5E na omietku 2000, Datacom Dátová zásuvka UTP CAT5E na omietku 2334, Datacom Dátová zásuvka UTP CAT5E na omietku 2333, Datacom Dátová zásuvka UTP CAT6 na omietku 2455, Datacom, CAT5E, STP, 1× RJ45, na omietku (2315), Datacom, CAT5E, UTP, 2x RJ45, na omietku (2312), Datacom, CAT5E, STP, 2× RJ45, na omietku (2316), Datacom, CAT5E, UTP, 1x RJ45, na omietku (2311), Datacom, CAT6, STP, 2× RJ45, na omietku (2457), Datacom, CAT5E, STP, 2× RJ45, na omietku (2100), Bezdrôtový alarm BENTECH 30C, Solight bezdrôtový senzor TE8S, GARNI 092H, bezdrôtový snímač, Solight bezdrôtový senzor TE82S, Garni 052H, bezdrôtový senzor, Osmnáct pod nulou