Agro na balkónové kvetiny 1 l (001350)

Produkt Agro na balkónové kvetiny 1 l (001350) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Agro na balkónové kvetiny 1 l (001350) upraviť a produkt hľadať znova.

AGRO na balkónové kvetiny 1 l (001350)

AGRO na balkónové kvetiny 1 l (001350)
Detail

Hnojivo – určené pre balkónové kvety, viaczložkové zloženie, tekuté, objem 1 l, aplikácia počas vegetácie Hnojivo pre balkónové kvety Agro 1 l rozžiari vaše kvetináče s balkónovými kvetmi. Kvapalné hnojivo s unikátnym zložením obsahuje všetky potrebné živiny potrebné pre náročné balkónové kvety ako sú muškáty, petúnie, verbeny, begónie, fuksie či bidens. Vhodne zvolená kombinácia živín dodáva rastlinám dostatok sily pre rýchly rast a dlhodobé bohaté kvitnutie. Obsiahnutý fosfor predlžuje dobu kvetu a stimuluje vývoj pukov.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre balkónové kvety Agro 1 lObsahuje všetky potrebné živiny pre náročné balkónové rastlinyRýchly rastDlhá doba kvitnutia a bohaté kvetyAplikuje sa 1× za dva týždne počas celého vegetačného obdobiaZloženieHnojivo pre balkónové kvety Agro 1 l obsahuje ideálny pomer živín N - P - K (7 - 4 - 5) a stopové prvky.Aplikácia a dávkovanieHnojivo sa aplikuje zálievkou v množstve 1 viečko od fľaše (15 ml)/2 l vody 1× za dva... (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO na balkónové kvetiny 1 l (001350) , Reer zámok na okná a balkónové dvere white (4013283700105)

Sodastream Fuse duo pack Kvetiny 1 l

Sodastream Fuse duo pack Kvetiny 1 l
Detail

Sodastream Fuse duo pack Kvetiny 1 l 2 ks vysoko odolných plastových fliaš v jednom balení. Fľaše sú vyrobené z bezpečného plastu, ktorý odoláva zvýšeným tlakom, bez použitia chemickej látky BPA (Bisfenol A). (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Sodastream Fuse duo pack Kvetiny 1 l , Reer zámok na okná a balkónové dvere anthracite (4013283700211)

Stojan na kvetiny Bamir 1, tmavosivá

Stojan na kvetiny Bamir 1, tmavosivá
Detail

Moderný, praktický stojan na kvety uvítajú milovníci kvetín. Má päť políc, ktoré prakticky unesú až šesť kvetov. Konštrukcia je vyrobená z kovu v tmavosivej farbe. Nohy stojana sú opatrené rektifikačnými skrutkami pre ľahké vyrovnanie terénu. Nosnosť jednej police 2 kg. Hrúbka tyče: 1,6 cm. Dodávame v demonte. (4home.sk)

Podobné produkty ako Stojan na kvetiny Bamir 1, tmavosivá , Hrkálka na ruku kvetiny a motýle (8713291887244)

AGRO Horká soľ kap. 3 l (000386)

AGRO Horká soľ kap. 3 l (000386)
Detail

Hnojivo – určenie okrasné dreviny a univerzálne, horečnaté zloženie, tekuté, objem 3 l, aplikácia ku koreňom a postrekom Zásadné vlastnosti hnojiva AGRO Horká soľ kap. 3 l Hnojivo AGRO CS je určené na výživu a podporu rastu rastliny Horečnaté zloženie Aplikujte ho ku koreňom a postrekom Objem hnojiva dosahuje 3 l Hnojivo AGRO CS dostanete v tekutej forme (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO Horká soľ kap. 3 l (000386) , Shumee 3 ks na kvetiny recyklovaný teak (246088)

Foto na plátne Kamene s kvetinou 1 70x70 cm

Foto na plátne Kamene s kvetinou 1 70x70 cm
Detail

Moderný motív tlačený vo vysokom rozlíšení na maliarske plátno Canvas. Elegantný motív, ktorý zaručene oživí nudné steny a zútulní Vašu domácnosť. Plátno je natiahnuté aj zo strán obrazu, čo tvorí 3D efekt. (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Foto na plátne Kamene s kvetinou 1 70x70 cm , Výroba mydiel – kvetiny (4779033450101)

Sklenená kanvička na kvetiny Esschert Design Clear, 1,4 l

Sklenená kanvička na kvetiny Esschert Design Clear, 1,4 l
Detail

Spojenie funkčnosti a veľkolepého vzhľadu umožnilo vznik ojedinelým záhradníckym doplnkom značky Esschert Design. Práve preto s nimi bude každý záhradnícky úkon viac ako jednoduchý. Chceli by ste pestovať bylinky, hladkať kvety alebo len okopať záhon od buriny? S týmto vybavením vám to pôjde jednoducho. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sklenená kanvička na kvetiny Esschert Design Clear, 1,4 l , Sodastream, fľaša, kvetiny v zime fuse 2× 1 l (lahev květiny v zimě fuse 2 x 1l)

SodaStream, fľaša, kvetiny v zime FUSE 2× 1 l (Lahev květiny v zimě FUSE 2 x 1l)

SodaStream, fľaša, kvetiny v zime FUSE 2× 1 l (Lahev květiny v zimě FUSE 2 x 1l)
Detail

Náhradná fľaša – Fľašu značky SodaStream môžete opakovane využívať na prípravu čerstvej perlivej vody pomocou prístrojov SodaStream či ako bežnú fľašu, vďaka ktorej sa zbavíte zbytočnej spotreby plastových fliaš na jedno použitie. Čerstvo napustenú vodu tak môžete nosiť stále pri sebe a navyše vás poteší dizajnová potlač so vzorom jemných kvetín uprostred zasneženej krajiny. Kľúčové vlastnosti opakovane použiteľnej fľaše SodaStream FUSE, KVETY V ZIME, 1 l, 2 ksFľaša je kombinovateľná s prístrojmi SodaStream na výrobu perlivej vody pre fľaše typu FUSEObjem fľaše je 1 literTesniace viečko chráni pred vyliatímVyrobené zo zdravotne neškodného plastu bez látok BPA Fľaša nie je vhodná na umývanie v umývačke riadu alebo vo vode, ktorá má viac ako 50 °C (alza.sk)

Podobné produkty ako SodaStream, fľaša, kvetiny v zime FUSE 2× 1 l (Lahev květiny v zimě FUSE 2 x 1l) , Sodastream fľaša kvetiny v zime jet 2× 1 l (lahev květiny v zimě jet 2 x 1l)

SodaStream fľaša kvetiny v zime JET 2× 1 l (Lahev květiny v zimě JET 2 x 1l)

SodaStream fľaša kvetiny v zime JET 2× 1 l (Lahev květiny v zimě JET 2 x 1l)
Detail

Náhradná fľaša – Fľašu značky SodaStream môžete opakovane využívať na prípravu čerstvej perlivej vody pomocou prístrojov SodaStream či ako bežnú fľašu, vďaka ktorej sa zbavíte zbytočnej spotreby plastových fliaš na jedno použitie. Čerstvo napustenú vodu tak môžete nosiť stále pri sebe a navyše vás poteší dizajnová potlač so vzorom jemných kvetín uprostred zasneženej krajiny. Kľúčové vlastnosti opakovane použiteľnej fľaše SodaStream JET KVETY V ZIME 1 l, 2 ksFľaša SodaStream JET je kombinovateľná so všetkými prístrojmi značky SodaStream na výrobu perlivej vody okrem modelu na sklenené fľašeObjem fľaše je 1 literTesniace viečko chráni pred vyliatímVyrobené zo zdravotne neškodného plastu bez BPA látokFľaša nie je vhodná na umývanie v umývačke riadu alebo vo vode, ktorá má viac ako 50 °C (alza.sk)

Podobné produkty ako SodaStream fľaša kvetiny v zime JET 2× 1 l (Lahev květiny v zimě JET 2 x 1l) , Qalt na riad 1 l (8594018047093)

Aguilar AGRO-PEDAL

Aguilar AGRO-PEDAL
Detail

AGRO vychází z kanálu Saturation uznávaného zesilovače Aguilar AG 500. Je schopen vyprodukovat cokoliv od vřelého lampového overdriveu až po plné zkreslení. Tento efekt vám poskytne špičkové zkreslení aniž by zničilo basové frekvence. True bypass : Nie Ovládače : Saturation Ovládače : Kontúrovanie Typ : Bass Overdrive Adaptér súčasťou balenia : Nie Vstupy : Mono Farba : Čierna Prevádzka na batérie : Áno Ovládače : Úroveň Krajina pôvodu : USA Výstupy : Mono Ovládače : Presence (muziker.com)

Podobné produkty ako Aguilar AGRO-PEDAL , Váha na pokusy 1 l (5060138823891)

Bambusový stojan na kvetiny Nepel Typ 1, 70 x 40 x 96 cm

Bambusový stojan na kvetiny Nepel Typ 1, 70 x 40 x 96 cm
Detail

Čo tak umiestniť vaše bylinky do štýlového regálu, ktorý sa bude dobre vynímať v interiéri, aj na vonkajšej terase alebo lodžii? Regál Nepel je vyrobený z bambusu a v troch poschodiach sú umiestnené tri police s rôznou hĺbkou. Police vytvárajú ideálne miesto pre vaše bylinky alebo kvetináče.Kombinácia bambusu s mladými zelenými výhonkami kvetín či byliniek je interiérovou aj exteriérovou stálicou, ktorá nikdy nesklame. Vytvorte si oázu pokoja a pohodlia na vašej lodžii alebo terase s úžasným regálom Nepel Typ 1.V bambusovom prevedení dokonale zapadne do každého priestoru. Regál je skladací. Rozložený pomôže, keď ho potrebujete, zložený ho viete zase múdro odložiť tam, kde nebude prekážať, alebo uschovať na zimnú sezónu, pričom nezaberie veľa miesta.K regálu dostanete ako darček pár rukavíc a set ručného záhradného náradia pozostávajúceho z troch kusov.Vlastnosti: nosnosť na policu: 10 kg tri police skladací vhodný do interiéru aj exteriéru dodávané v demonte (4home.sk)

Podobné produkty ako Bambusový stojan na kvetiny Nepel Typ 1, 70 x 40 x 96 cm , Dekorativny kolotoč kvetiny a motýle (8713291447691)

Aguilar AGRO Pedal V2

Aguilar AGRO Pedal V2
Detail

Schopný produkovať všetko od teplého, lampového overdrive až po plný distortion, tento pedál vám poskytne grind, ktorý potrebujete, bez toho, aby obmedzil váš low-end. AGRO® ponúka množstvo overdrive zvukov v ľahko použiteľnej konfigurácii so 4 gombíkmi. Ovládač SATURATION ponúka obrovský rozsah skreslenia, zatiaľ čo ovládač CONTOUR umožňuje nastaviť naberaný alebo agresívnejší, zosilnený stredotónový zvuk. Gombík PRESENCE pridáva správnu mieru „ataku“, čím zaisťuje, že vaše basy zostanú konkrétne aj pri nastaveniach s vyššou saturáciou. Ovládanie úrovne výstupu zaručuje, že budete môcť dosiahnuť požadované skreslenie pri akejkoľvek úrovni hlasitosti. Počet výstupov : 1 Balenie obsahuje : Manuál Počet tlačidiel : 1 Napájanie : 9V Typ : Overdrive Ovládače : Saturation Typy efektov : Saturation Napájanie : Adaptér USB : Nie Typ : Saturation Vstupy : Jack 6,3 mm TS Typ batérie : 9V MIDI interface : Nie Adaptér súčasťou balenia : Nie Výstupy : Jack 6,3 mm TS Prevádzka na batérie : Áno Typy efektov : Overdrive True bypass : Áno Ovládače : Kontúrovanie Ovládače : Úroveň Šírka (cm) : 6.3 Farba : Čierna Počet vstupov : 1 Výška (cm) : 5.7 Ovládače : Presence Hĺbka (cm) : 12.0 Krajina pôvodu : USA Hmotnosť netto (kg) : 0.45 (muziker.com)

Podobné produkty ako Aguilar AGRO Pedal V2 , Vláčik drevený kvetiny a motýle (8713291770676)

Sklenená dóza na potraviny, 1 l, 1 l

Sklenená dóza na potraviny, 1 l, 1 l
Detail

Sklenená dóza s priehľadným plastovým viečkom ponúka veľa možností využitia. Potraviny v dóze zostávajú dlhšie čerstvé, udržujú si svoju arómu a zároveň nevytekajú pri manipulácii. (4home.sk)

Podobné produkty ako Sklenená dóza na potraviny, 1 l, 1 l , Loptička textilná kvetiny a motýle (8713291887251)

Tescoma Kanvica na čaj a kávu TEO 1 l, 1 l

Tescoma Kanvica na čaj a kávu TEO 1 l, 1 l
Detail

Príprava výberovej kávy a sypaného čaju v domácich podmienkach je hotové umenie. Kanvica TEO bola navrhnutá po vzore French press - jednoduchého francúzskeho kávovaru na prípravu skutočne kvalitnej kávy s vycibrenou chuťou a vôňou, ktorý si skvele poradí aj s prípravou sypaného čaju. Kanvica na čaj a kávu TEO zaujme na prvý pohľad svojim čistým a nadčasovým prevedením. Vyrobená zo žiaruvzdorného borosilikátového skla, luxusný stojan je kombináciou špičkovej nerez ocele a plastu. Úchyt z kvalitného plastu má ergonomický tvar, takže konvička padne do ruky ako uliata a bude sa s ňou ľahko manipulovať.Návod na prípravu nápojov vo vnútri balenia. Sklenená nádoba je vhodná do umývačky, ostatné časti v umývačke neumývajte. 3 roky záruka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Kanvica na čaj a kávu TEO 1 l, 1 l , Shumee mixér na milkšejk 1 l (8718475722496)

AGRO TS UNIVERZÁL, 2 kg (000714)

AGRO TS UNIVERZÁL, 2 kg (000714)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 2 kg, na plochu až 100 m2 Trávna zmes AGRO Univerzál obsahuje kvalitné trávne odrody, určené na rýchle zatrávnenie plôch okolo budov, pozdĺž ciest, na sídliskách a pri úpravách trávnatých plôch v parkoch. Je vhodný teda kamkoľvek, a navyše má vyššiu odolnosť voči burinám a nižšie nároky na údržbu. Použiť ho môžete aj na dosev existujúcich trávnikov. Zmes je určená na plochu s rozmerom až 100 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi AGRO TS Univerzál, 2 kgAGRO obsahuje kvalitné trávne odrodyHodí sa zatrávňovanie okolo budov, pozdĺž ciest a v parkochMá vyššiu odolnosť voči burinámTrávnu zmes AGRO možno použiť aj na dosevPotačí na plochu s rozlohou 100 m2 (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS UNIVERZÁL, 2 kg (000714) , Sanytol dezinfekcia na bielizeň 1 l (3045206360609)

AGRO TS ŠPORT, 2 kg (000716)

AGRO TS ŠPORT, 2 kg (000716)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 2 kg, na plochu až 100 m2, na hracie plochy Trávna zmes AGRO Sport obsahuje kvalitné trávne odrody, určené na zatrávnenie hracích plôch a ihrísk. Hodí sa teda kamkoľvek, kde vyžadujete vysokú odolnosť trávnatej plochy. Použiť ju môžete aj na dosev existujúcich trávnikov. Zmes je určená na plochu s rozmerom až 100 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi AGRO TS Sport, 2 kgAGRO obsahuje kvalitné trávne odrodyVhodná na zatrávňovanie hracích plôch a ihrískMá vyššiu odolnosť voči burinámTrávnu zmes AGRO možno použiť aj na dosevPostačí na plochu s rozlohou 100 m2 (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS ŠPORT, 2 kg (000716) , Sonett na vodný kameň 1 l (4007547303041)

AGRO TS DOSEV 2 kg (000719)

AGRO TS DOSEV 2 kg (000719)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 2 kg, na plochu až 100 m2 Trávna zmes Agro TS dosev je vhodná pre váš trávnik, ak sa na ňom vytvorí vyschnuté či obnažené plochy. Trávna zmes TS dosev zaistí dosev a rýchlu regeneráciu trávnika. Vďaka vybraným druhom mätonohom, ktoré sú obsiahnuté v trávnej zmesi, je zaistený rýchly štart klíčenie a bohaté odnožovania. Už za tri týždne sa budete môcť opäť tešiť z celistvého a krásneho trávnika. Zmes je vhodné používať na väčšie plochy poškodeného trávneho porastu a je vhodná na všetky druhy trávnikov. Obsah 2 kg vystačí na 100 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi Agro TS dosev, 2 kgTrávna zmes TS dosev zaistí dosev a rýchlu regeneráciu trávnikaZmes obsahuje vybrané druhy mätonohom, ktoré zabezpečí rýchly štart klíčenie a bohaté odnožovaniaUž za tri týždne bude trávnik celistvýZmes je vhodné používať na väčšie plochyJe vhodná na všetky druhy trávnikovBalení travní směsi Agro TS Dosev o obsahu 2 kg vystačí na 100 m2 ... (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS DOSEV 2 kg (000719) , Alzaeco citrus na okná 1 l (8594018045686)

AGRO TS DOSEV, 0,5 kg (000718)

AGRO TS DOSEV, 0,5 kg (000718)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 0,5 kg, na plochu až 25 m2 Trávna zmes Agro TS Dosev je vhodná pre váš trávnik, ak sa na ňom vytvoria vyschnuté či obnažené plochy. Trávna zmes TS Dosev zaistí dosev a rýchlu regeneráciu trávnika. Vďaka vybraným druhom mätonoha trvácneho, ktoré sú obsiahnuté v trávnej zmesi, je zaistený rýchly štart klíčenia a bohaté odnožovanie. Už za tri týždne sa budete môcť opäť tešiť z celistvého a krásneho trávnika. Zmes je vhodné používať na väčšie plochy poškodeného trávneho porastu a je vhodná na všetky druhy trávnikov. Obsah 0,5 kg vystačí na 25 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi Agro TS Dosev, 0,5 kgTrávna zmes TS dosev zaistí dosev a rýchlu regeneráciu trávnikaZmes obsahuje vybrané druhy mätonoha, ktoré zabezpečia rýchly štart klíčenia a bohaté odnožovanieUž za tri týždne bude trávnik celistvýZmes je vhodné používať na väčšie plochyJe vhodná na všetky druhy trávnikovBalenie trávnej zmesi Agro TS Dosev s obsahom... (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS DOSEV, 0,5 kg (000718) , Feeleco na riad malina 1 l (8594005476547)

AGRO Dusíkaté vápno 3 kg (000327)

AGRO Dusíkaté vápno 3 kg (000327)
Detail

Hnojivo – určenie univerzálne, hmotnosť 3 kg, aplikácia pred výsadbou a počas vegetácie Kľúčové prednosti hnojiva AGRO Dusíkaté vápno 3 kg Hnojivo AGRO CS sa postará o výživu a podporu rastu rastliny Aplikácia: pred výsadbou a počas vegetácie Hmotnosť hnojiva je 3 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO Dusíkaté vápno 3 kg (000327) , Alzaeco olive na riad 1 l (8594018045693)

AGRO TS PARK, 2 kg (000715)

AGRO TS PARK, 2 kg (000715)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 2 kg, na plochu až 100 m2 Trávna zmes AGRO Park obsahuje kvalitné trávne odrody, určené na rýchle zatrávnenie väčších plôch v parkoch. Má vyššiu odolnosť voči burinám a nižšie nároky na údržbu. Použiť ho môžete aj na dosev existujúcich trávnikov. Zmes je určená na plochu s rozmerom až 100 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi AGRO TS Park, 2 kgAGRO obsahuje kvalitné trávne odrodyVhodná na zatrávňovanie v parkochMá vyššiu odolnosť voči burinámTrávnu zmes AGRO možno použiť aj na dosevPostačí na plochu s rozlohou 100 m2 (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS PARK, 2 kg (000715) , Feeleco na riad uhorka 1 l (8594005476561)

PRIPRAVOK AGRO ND LOXIRAN MRAVENCI BUFET 2KS

PRIPRAVOK AGRO ND LOXIRAN MRAVENCI BUFET 2KS
Detail

AGRO ND Loxiran MRAVČIA BUFET 2 KS je určený na hubenie mravcov a iba na použitie v interiéri . Nesmie na neho svietiť priame slnko. Ak na prípravok svieti slnko, návnadou roztok stráca svoju modrastú farbu. . Jedná sa o (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PRIPRAVOK AGRO ND LOXIRAN MRAVENCI BUFET 2KS , Alzaeco citrus na riad 1 l (8594018045679)

AGRO HNOJIVO KRISTALON MUSKAT 0.5 KG, 702738

AGRO HNOJIVO KRISTALON MUSKAT 0.5 KG, 702738
Detail

HNOJIVO . AGRO Kristalon Muškát 0,5 KG je vodorozpustné hnojivo s unikátny formou aktívneho fosforu, ktorý zaistí bohaté, nádherné kvety muškátov, rastliny sú zelenšie, lepšie rastlé a majú vyvinutejšie korene . Hnojivo je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako AGRO HNOJIVO KRISTALON MUSKAT 0.5 KG, 702738 , Sonett na čistenie okien 1 l (4007547301146)

AGRO KT TRAVIN HNOJIVO 20 KG, 702711

AGRO KT TRAVIN HNOJIVO 20 KG, 702711
Detail

HNOJIVO. Trávnikové hnojivo AGRO KT traviny 20 KG sa už dlhú dobu radí medzí najlepšie a najpoužívanejšie hnojivá na okrasné trávniky na našom trhu.. Obsahuje dva druhy herbicídu, ktoré udržujú Váš trávnik v nezaburinenom (andreashop.sk)

Podobné produkty ako AGRO KT TRAVIN HNOJIVO 20 KG, 702711 , Alzaeco sensitive na riad 1 l (8594018045631)

AGRO HNOJIVO NPK VEDRO 10 KG /702760/

AGRO HNOJIVO NPK VEDRO 10 KG /702760/
Detail

HNOJIVO . Je vhodné na základné hnojenie pred siatím či sadením rastlín na jar aj na prihnojovanie počas vegetácie. Vyšší obsah dusíka spôsobuje rýchlejší a lepší štart rastu rastlín. . Agro NPK vedierko 10 kg je minerálne (andreashop.sk)

Podobné produkty ako AGRO HNOJIVO NPK VEDRO 10 KG /702760/ , Alzaeco citrus na kúpeľne 1 l (8594018045655)

AGRO TS UNIVERZÁL - vrecko 0,5 kg (000700)

AGRO TS UNIVERZÁL - vrecko 0,5 kg (000700)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 0,5 kg, na plochu až 25 m2 Trávna zmes AGRO Univerzál obsahuje kvalitné trávne odrody, určené na rýchle zatrávnenie plôch okolo budov, pozdĺž ciest, na sídliskách a pri úpravách trávnych plôch v parkoch. Vhodná je teda kamkoľvek, a navyše má vyššiu odolnosť voči burinám a nižšie nároky na údržbu. Použiť ho môžete aj na dosev existujúcich trávnikov. Zmes je určená na plochu s rozmerom až 25 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi AGRO TS Univerzál, 0,5 kgAGRO obsahuje kvalitné trávne odrodyVhodný je na zatrávňovanie okolo budov, pozdĺž ciest a v parkochMá vyššiu odolnosť voči burinámTrávnu zmes AGRO možno použiť aj na dosevPostačí na plochu s rozlohou 25 m2 (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS UNIVERZÁL - vrecko 0,5 kg (000700) , Qalt, nanočistič na podlahy, 1 l (8594018047109)

AGRO TS PARK - vrecko 0,5 kg (000701)

AGRO TS PARK - vrecko 0,5 kg (000701)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 0,5 kg, na plochu až 25 m2 Trávna zmes AGRO Park obsahuje kvalitné trávne odrody, určené na rýchle zatrávnenie plôch v parkoch. Má vyššiu odolnosť voči burinám a nižšie nároky na údržbu. Použiť ju môžete aj na dosev existujúcich trávnikov. Zmes je určená na plochu s rozmerom až 25 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi AGRO TS Park, 0,5 kgAGRO obsahuje kvalitné trávne odrodyVhodná na zatrávňovanie v parkochMá vyššiu odolnosť voči burinámTrávnu zmes AGRO možno použiť aj na dosevPostačí na plochu s rozlohou 25 m2 (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS PARK - vrecko 0,5 kg (000701) , Hg čistič na dlažbu 1 l (8711577070267)

AGRO TS SPORT - vrecko 0,5 kg (000702)

AGRO TS SPORT - vrecko 0,5 kg (000702)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 0,5 kg, na plochu až 25 m2, na hracie plochy Trávna zmes AGRO Sport obsahuje kvalitné trávne odrody, určené na zatrávnenie hracích plôch a ihrísk. Hodí sa teda kamkoľvek, kde vyžadujete vysokú odolnosť trávnatej plochy. Použiť ho môžete aj na dosev existujúcich trávnikov. Zmes je určená na plochu s rozmerom až 25 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi AGRO TS Šport, 0,5 kgAGRO obsahuje kvalitné trávne odrodyJe vhodná na zatrávňovanie hracích plôch a ihrískMá vyššiu odolnosť voči burinámTrávnu zmes AGRO možno použiť aj na dosevVystačí na plochu s rozlohou 25 m2 (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS SPORT - vrecko 0,5 kg (000702) , Váha na pokusy 1/2 l (5060138824874)

AGRO TS ŠPORT - taška 5 kg (000709)

AGRO TS ŠPORT - taška 5 kg (000709)
Detail

Trávna zmes s hmotnosťou 5kg, na plochu s výmerou až 250 m2, ideálne osivo na hracie plochy Trávna zmes AGRO Sport obsahuje kvalitné trávne odrody, určené na zatrávnenie hracích plôch a ihrísk. Zmes je vhodná teda kamkoľvek, kde vyžadujete vysokú odolnosť trávnatej plochy. Použiť ju môžete aj na dosev existujúcich trávnikov. Zmes je určená na plochu s rozmerom až 250 m2. Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi AGRO TS Sport, 5 kgAGRO obsahuje kvalitné trávne odrodyVhodná na zatrávňovanie hracích plôch a ihrískMá vyššiu odolnosť voči burinámTrávnu zmes AGRO možno použiť aj na dosevPostačí na plochu s rozlohou 250 m2 (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS ŠPORT - taška 5 kg (000709) , Maľovanie podľa čísel – kvetiny v okne (hramal00282nad)

AGRO Pravý kravský hnoj 2,5 kg (000778)

AGRO Pravý kravský hnoj 2,5 kg (000778)
Detail

Hnojivo – určenie univerzálne, organické zloženie, granule, hmotnosť 2.5kg, aplikácia pred výsadbou Pravý kravský hnoj 2,5 kg od firmy Agro poskytne rastlinám vo vašej záhrade všetky dôležité prvky potrebné na správny rast. Organické hnojivo vyrobené z kravského hnoja pomocou sušenia a lisovania sa používa na základné hnojenie pred výsadbou rastlín, ktoré vyžadujú organické hnojenie (napr. zemiaky, repa, zeler, kapustová či plodová zelenina). Použiť sa odporúča tiež na hnojenie kvetinových záhonov a pri úprave pôdy pred výsadbou stromov a kríkov. Kľúčové vlastnosti produktu Pravý kravský hnoj Agro 2,5 kgPoskytuje rastlinám dôležité prvky na správny rastVyrobené z kravského hnoja pomocou sušenia a lisovaniaOrganické hnojivo je vhodné napr. pre zemiaky, repu či zelerMožno použiť aj na hnojenie kvetinových záhonovVhodné na úpravu pôdy pred výsadbouGranulovaná forma pre ľahkú manipuláciu2,5 kg postačí na cca 6 – 7 m2 podľa typu rastlín (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO Pravý kravský hnoj 2,5 kg (000778) , Plyšová knižka veľká kvetiny a motýle (8713291887077)

AGRO Pravý kravský hnoj 10 kg (000771)

AGRO Pravý kravský hnoj 10 kg (000771)
Detail

Hnojivo – určenie univerzálne, organické zloženie, granule, hmotnosť 10 kg, aplikácia pred výsadbou Pravý kravský hnoj 10 kg od firmy Agro poskytne rastlinám vo vašej záhrade všetky dôležité prvky potrebné pre správny rast. Organické hnojivo vyrábané z kravského hnoja pomocou sušenia a lisovania sa používa na základné hnojenie pred výsadbou rastlín, ktoré vyžadujú organické hnojenie (napr. zemiaky, repa, zeler, kapustová či plodová zelenina). Použiť sa tiež odporúča na kvetinové záhony a pri úprave pôdy pred výsadbou stromov a kríkov.Kľúčové vlastnosti produktu Pravý kravský hnoj Agro 10 kgPoskytuje rastlinám dôležité prvky pre správny rastVyrobené z kravského hnoja pomocou sušenia a lisovaniaOrganické hnojivo je vhodné napr. na zemiaky, repu či zelerDá sa použiť aj na hnojenie kvetinových záhonovVhodné na úpravu pôdy pred výsadbouGranulovaná forma pre ľahkú manipuláciu10 kg postačí na cca 26 m2 podľa typu rastlínJednoduchá manipulácia a účinné... (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO Pravý kravský hnoj 10 kg (000771) , Motýľ s aktivitami kvetiny a motýle (8713291887213)

AGRO Pravý konský hnoj 10 kg (000775)

AGRO Pravý konský hnoj 10 kg (000775)
Detail

Hnojivo – určenie univerzálne, organické zloženie, granule, hmotnosť 10 kg, aplikácia pred výsadbou Pravý 10 kg konský hnoj od firmy Agro poskytne rastlinám vo vašej záhrade všetky dôležité prvky potrebné pre správny rast. Hnojivo zvyšuje podiel humusu v pôde a tým zvyšuje úrodnosť. Organické hnojivo vyrobené z konského hnoja pomocou sušenia a lisovania sa používa na základné hnojenie pred výsadbou rastlín vyžadujúcich organické hnojenie (napr. zemiaky, repa, zeler, kapustovitá alebo plodová zelenina). Použitie sa odporúča aj pri kvetinových záhonoch a pri ošetrovaní pôdy pred vysadením stromov a kríkov. Konský hnoj je užitočný pri zakladaní pôdy v skleníkoch a pareniskách. Kľúčové vlastnosti produktu Pravý konský hnoj Agro 10 kgPoskytuje rastlinám dôležité prvky na správny rastZvyšuje podiel humusu v pôde a zvyšuje úrodnosťVyrobené z konského hnoja pomocou sušenia a lisovaniaOrganické hnojivo je vhodné napríklad na zemiaky, repu alebo zelerMôžu byť tiež... (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO Pravý konský hnoj 10 kg (000775) , Ravensburger puzzle 171675 kvetiny 500 dielikov (4005556171675)

AGRO TS UNIVERZÁL - taška 5 kg (000710)

AGRO TS UNIVERZÁL - taška 5 kg (000710)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 5 kg, na plochu až 250 m2 Trávna zmes AGRO Univerzál obsahuje kvalitné trávne odrody, určené na rýchle zatrávnenie plôch okolo budov, pozdĺž ciest, na sídliskách a pri úpravách trávnych plôch v parkoch. Hodí sa teda kamkoľvek, a navyše má vyššiu odolnosť voči burinám a nižšie nároky na údržbu. Použiť ju môžete aj na dosev existujúcich trávnikov. Zmes je určená na plochu s rozmerom až 250 m2 Kľúčové vlastnosti trávnej zmesi AGRO TS Univerzál, 5 kgAGRO obsahuje kvalitné trávne odrodyVhodný je na zatrávňovanie okolo budov, pozdĺž ciest a v parkochMá vyššiu odolnosť voči burinámTrávnu zmes AGRO možno použiť aj na dosevPostačí na plochu s rozlohou 250 m2 (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO TS UNIVERZÁL - taška 5 kg (000710)

Pohár na zaváranie Kilner, 1 l

Pohár na zaváranie Kilner, 1 l
Detail

Kto vymyslel poháre na zaváranie? No áno, pán John Kilner vo svojej severoanglickej sklárni, a to už v roku 1842. A tak sa meno Kilner stalo synonymom pre zaváranie, za čo vďačí nielen svojmu prvenstvo, ale aj hromade skúseností, vďaka ktorým sú poháre a fľaše Kilner úplne precízne. Použité sklo nemá žiadne vzduchové bubliny, je technicky vysokoodolné a viečka tesnia dokonale. Kilner navyše vyrába aj veľa ďalších užitočných doplnkov na zaváranie, vďaka ktorým si môžete vytvoriť sadu na zaváranie, akej sa nič nevyrovná. Hurá na domáce marmelády a sirupy! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Pohár na zaváranie Kilner, 1 l

Alpina Karafa na whisky, 1 l

Alpina Karafa na whisky, 1 l
Detail

Skleněná karafa vhodná pro každého milovníka whisky, ale i jiných destilátů. Má praktický tvar pro snadné nalévání a její zátka zabraňuje zvětrání vůně a udržuje chuť nápoje. Povrch je lemován stylovým vzorem, který odráží světlo a zdůrazňuje krásu nápoje. Materiál: sklo Objem: 1 litr (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Alpina Karafa na whisky, 1 l

SONETT Na čistenie okien 1 l

SONETT Na čistenie okien 1 l
Detail

Účinný ekologický prostriedok na čistenie skiel a hladkých plôch - okná, autosklá, kachličky, lakované. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SONETT Na čistenie okien 1 l

Savo Na podlahy Antibakteriálne 1 l

Savo Na podlahy Antibakteriálne 1 l
Detail

Savo Na podlahy Antibakteriálne 1 l Savo na podlahy bez chemického zápachu odstraňuje alergény a až 99,9% baktérií. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Savo Na podlahy Antibakteriálne 1 l

Váha na pokusy 1 l (5060138823891)

Váha na pokusy 1 l (5060138823891)
Detail

Vzdelávacia súprava - pomôcka na výučbu s témou pokusy a experimenty, vhodná pre deti od 3 rokov Váha na pokusy 1 l je skvelý pomocník pri výučbe jednej zo základných kapitol fyziky – hmotnosti. Táto odolná plastová váha disponuje dvoma odnímateľnými odmernými nádobami, ktoré pojmú až jeden liter obsahu. Vďaka tejto pomôcke podporíte deti v objavovaní nových vecí a rozviniete ich logické myslenie. Táto váha na pokusy je vhodná pre deti od 3 rokov veku. Kľúčové vlastnosti vzdelávacej sady Váha na pokusy 1 lVáha na pokusy 1 l je vhodná pre deti od 3 rokov vekuDisponuje dvoma odnímateľnými nádobami, ktoré pojmú až jeden 1 l obsahuVáha na pokusy 1 l rozvíja logické myslenie, učí základom fyziky a pomáha chápať aj rozdiely v množstve (alza.sk)

Podobné produkty ako Váha na pokusy 1 l (5060138823891)

QALT na riad 1 l (8594018047093)

QALT na riad 1 l (8594018047093)
Detail

Prostriedok na riad Čistiaci prostriedok na riad Qalt dokáže zatočiť s mastnotou a ostatnými nečistotami. Na výrobu tohto produktu sa nepoužíva chlór. Dostanete ho v tekutej forme, takže slúži na ručné umývanie riadu. Rozhodujúce vlastnosti čistiaceho prostriedku na riad QALT na riad 1 l Čistiaci prostriedok na riad Qalt sa stane neodmysliteľnou súčasťou kuchyne V tomto produkte nenájdete chlór Nájdete ho v tekutej forme (alza.sk)

Podobné produkty ako QALT na riad 1 l (8594018047093)

HENDI Fľaša na šľahačku 1 l

HENDI Fľaša na šľahačku 1 l
Detail

Radi by ste si vytvorili vlastnú domácu šľahačku ? Táto fľaša značky Hendi, Vám to umožní rýchlo a jednoducho Je ideálna na zdobenie cappuccina , kávy, koktailov, alebo zmrzliny, či zákuskov V elegantnej bielej farbe Môžete ju využívať v reštaurácií, cukrárni, alebo môže byť skvelým pomocníkom do Vašej domácnosti Obsahuje 3 polypropylénové násady a čistiacu kefku, vďaka ktorej Vám pomôže udržiavať jej čistotu Materiál: hliník Objem: 1L Vhodné bombičky N₂O sú len od výrobcu Hendi. Bombičky Hendi sú jednorázové. Bombičky nie sú súčasťou balenia Rozmer: priemer 95mm, výška 320 mm (profikuchar.sk)

Podobné produkty ako HENDI Fľaša na šľahačku 1 l

Bigjigs Toys Lis na kvetiny

Bigjigs Toys Lis na kvetiny
Detail

Pomôcka pre kreatívne deti, ktoré si túžia založiť herbár, vytvárať originálne dekorácie alebo pamiatky. Nechajte deti nadviazať na dlhú tradíciu lisovania, zbierať obľúbené kvetiny alebo najfarebnejšie jesenné lístie a uchovávať ich krásu vo vlastnoručných umeleckých dielach.Lis je na vrchnej strane dekorovaný roztomilou farebnou ilustráciou s motívom záhradky a jeho matice sú vyvedené v atraktívnej, jasne zelenej farbe. Drevené skrutkové lisy sú obzvlášť robustné a odolné. Na výrobu boli použité výhradne kvalitné, zodpovedne získané materiály a nezávadné farby.Hlavné vlastnosti: 2 dosky, 4 skrutky a 4 matice výtvarná aj prírodopisná pomôcka atraktívne a robustné spracovanieAnglická značka Bigjigs Toys bola založená roku 1985 a spočiatku sa zaoberala iba výrobou drevených puzzle. Majitelia vyrábali všetko ručne, s láskou, v malom záhradnom domčeku a svoje výrobky predávali na trhu. Spokojní zákazníci výrobcov motivovali k mnohým ďalším nápadom a rozšíreniu ponuky o ďalšie drevené hračky. Pribudlo zasielanie poštou a predaj cez katalóg. Spokojnosť a sláva značky rástli, takže nasledoval veľkoobchodný predaj a pre udržanie výrobných cien presun a rozšírenie výroby na východ. Dnes Bigjigs Toys hračky zostávajú vo vlastníctve rodiny s obrovskými skladmi v juhovýchodnom Anglicku. Spoločnosť aj naďalej dodáva svoje hračky širokej zákazníckej základni vo Veľkej Británii a západnej Európe podporená lojálnym, oddaným a tvrdo pracujúcim tímom zamestnancov. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bigjigs Toys Lis na kvetiny

KNORR - Ozdobná dierovačka 3D L (2,5 cm) kvetina

KNORR - Ozdobná dierovačka 3D L (2,5 cm) kvetina
Detail

Ozdobná dierovačka pomocou ktorej si vytvoríte vlastné návrhy kariet, pozdravov, pohľadníc alebo iných ručných výrobkov s požadovaným vzorom. Dierovačka po použití vytvára vzor s 3D efektom. Vhodná je hlavne pre použitie na papier alebo lepenku s gramážou do 220 g/m2. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako KNORR - Ozdobná dierovačka 3D L (2,5 cm) kvetina

AGRO HNOJIVO PRAVY KONSKY HNOJ 10 KG /702748/

AGRO HNOJIVO PRAVY KONSKY HNOJ 10 KG /702748/
Detail

PRAVÝ KONSKÝ HNOJ . Agro pravý konský hnoj 10 kg je organické hnojivo. Má zvýšený obsah podstielky. Hnoj sa používa predovšetkým na základné hnojenie pred výsadbou rastlín vyžadujúcich hnojenie organickými látkami (zemiaky, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako AGRO HNOJIVO PRAVY KONSKY HNOJ 10 KG /702748/

AGRO Mach – stop plastové vedro 10 kg (000753)

AGRO Mach – stop plastové vedro 10 kg (000753)
Detail

Hnojivo – určené pre trávnik, viaczložkové zloženie, hmotnosť 10 kg Zásadné prednosti hnojiva AGRO Mach – stop plastové vedro 10 kg Hnojivo AGRO CS na trávnik podporuje lepší rast trávnika Viaczložkové zloženie Hmotnosť hnojiva je 10 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO Mach – stop plastové vedro 10 kg (000753)

AGRO Cererit Hobby © GOLD 20 kg (000898)

AGRO Cererit Hobby © GOLD 20 kg (000898)
Detail

Hnojivo – určenie okrasné dreviny, ovocné dreviny, zelenina a chmeľ, organické zloženie, granule, hmotnosť 20 kg Hnojivo AGRO Cererit Hobby GOLD sa používa na základné hnojenie aj prihnojenie v priebehu vegetácie. Obsahuje makro aj mikro prvky, ako je železo, vápnik aj horčík. Jeho súčasťou je tiež zvýšený podiel draslíka, ktorý podporuje vyzrievanie, lepšie sfarbenie plodov a vyššiu cukornatosť, zatiaľ čo železo zabraňuje žltnutiu listov a hnednutiu ihlíc. AGRO Cererit Hobby GOLD predstavuje granulované hnojivo, ktoré je vhodné na výživu ovocia, zeleniny, chmeľu a okrasných rastlín. Kľúčové vlastnosti hnojiva AGRO Cererit Hobby GOLD 20 kgGranulované hnojivoPoužíva sa na základné hnojenie aj prihnojenie v priebehu vegetácieVhodné na výživu ovocia, zeleniny, chmeľu a okrasných rastlínAGRO Cererit Hobby GOLD obsahuje železo, vápnik aj horčíkZvýšený podiel draslíka podporuje vyzrievanie, lepšie sfarbenie plodov a vyššiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako AGRO Cererit Hobby © GOLD 20 kg (000898)

Dóza na potraviny Curver Fresh, 1 l

Dóza na potraviny Curver Fresh, 1 l
Detail

Dóza na potraviny Curver Fresh, 1 l (bonami.sk)

Podobné produkty ako Dóza na potraviny Curver Fresh, 1 l

Modrá fľaša na vodu Snips, 1 l

Modrá fľaša na vodu Snips, 1 l
Detail

Tiež je pre vás dodržiavanie pitného režimu občas trochu oriešok? Talianska značka Snips prináša dizajnové fľaše, ktoré očaria nielen svojím vzhľadom, ale aj praktickým prevedením. Pútko si môžete jednoducho pripnúť k taške či batohu alebo si ho omotať okolo ruky, pokiaľ práve ponáhľate. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modrá fľaša na vodu Snips, 1 l

Leifheit 41414 na sklo-koncentrát 1 l

Leifheit 41414 na sklo-koncentrát 1 l
Detail

Čistič na sklo od značky Leifheit je prípravok určený na dokonalé čistenie okien a skiel bez šmúh. Jeho uzáver má špeciálnu bezpečnostnú poistku, aby sa do neho nedostali deti. Riediť pomerom 25 ml na 5 l vody. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 41414 na sklo-koncentrát 1 l

Zelená fľaša na vodu Snips, 1 l

Zelená fľaša na vodu Snips, 1 l
Detail

Tiež je pre vás dodržiavanie pitného režimu občas trochu oriešok? Talianska značka Snips prináša dizajnové fľaše, ktoré očaria nielen svojím vzhľadom, ale aj praktickým prevedením. Pútko si môžete jednoducho pripnúť k taške či batohu alebo si ho omotať okolo ruky, pokiaľ práve ponáhľate. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Zelená fľaša na vodu Snips, 1 l

Smaltovaný hrnček "Na ranní čajíček", 1 l

Smaltovaný hrnček "Na ranní čajíček", 1 l
Detail

Tento veľký smaltovaný hrnček s milým nápisom "Na ranní čajíček" je štýlový kúsok riadu, v ktorom môžete servírovať ako nápoje, tak ho mať aj ako krásnu dekoráciu na stole. Je totiž ľahký a pri spadnutí na zem sa nerozbije.Tradične spracovaný smalt sa môže pri náraze či páde obiť, čo je však súčasťou kúzla výrobku. Smalt je vhodný do umývačky riadu, nehodí sa však do mikrovlnnej rúry. Nečistite drôtenkou a hrubou hubkou.Hrnček je vhodný aj ako darček. (4home.sk)

Podobné produkty ako Smaltovaný hrnček "Na ranní čajíček", 1 l

Nádoba na potraviny Mepal EasyClip 1 L

Nádoba na potraviny Mepal EasyClip 1 L
Detail

Nádoba na potraviny z kolekcie Mepal. Model vyrobený zo skla a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nádoba na potraviny Mepal EasyClip 1 L

Kovová ploskačka "Na veselé rybaření", 1 l

Kovová ploskačka "Na veselé rybaření", 1 l
Detail

Táto ploskačka je vytvorená pre všetkých milovníkov rybárčenia. Občas sa treba poriadne zahriať kvapkou niečoho ostrejšieho. Prípadne ju môžete so sebou zobrať aj na párty alebo kempovanie. Ploskačka má objem 1 litra a nápis "Na veselé rybaření". Už ju stačí len naplniť obľúbeným „zahrievačom“ a môžete vyraziť v ústrety divokej prírode!Ploskačka môže byť aj skvelým a originálnym darčekom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kovová ploskačka "Na veselé rybaření", 1 l
REER Zámok na okná a balkónové dvere white (4013283700105), REER Zámok na okná a balkónové dvere anthracite (4013283700211), Hrkálka na ruku Kvetiny a motýle (8713291887244), SHUMEE 3 ks na kvetiny recyklovaný teak (246088), Výroba mydiel – Kvetiny (4779033450101), SodaStream, fľaša, kvetiny v zime FUSE 2× 1 l (Lahev květiny v zimě FUSE 2 x 1l), SodaStream fľaša kvetiny v zime JET 2× 1 l (Lahev květiny v zimě JET 2 x 1l), QALT na riad 1 l (8594018047093), Váha na pokusy 1 l (5060138823891), Dekorativny kolotoč Kvetiny a motýle (8713291447691), Vláčik drevený Kvetiny a motýle (8713291770676), Loptička textilná Kvetiny a motýle (8713291887251), SHUMEE Mixér na milkšejk 1 l (8718475722496), SANYTOL Dezinfekcia na bielizeň 1 l (3045206360609), SONETT Na vodný kameň 1 l (4007547303041), AlzaEco Citrus na okná 1 l (8594018045686), FeelEco na riad malina 1 l (8594005476547), AlzaEco Olive na riad 1 l (8594018045693), FeelEco na riad uhorka 1 l (8594005476561), AlzaEco Citrus na riad 1 l (8594018045679), SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146), AlzaEco Sensitive na riad 1 l (8594018045631), AlzaEco Citrus na kúpeľne 1 l (8594018045655), QALT, nanočistič na podlahy, 1 l (8594018047109), HG Čistič na dlažbu 1 l (8711577070267), Váha na pokusy 1/2 l (5060138824874), Maľovanie podľa čísel – Kvetiny v okne (HRAmal00282nad), Plyšová knižka veľká Kvetiny a motýle (8713291887077), Motýľ s aktivitami Kvetiny a motýle (8713291887213), Ravensburger puzzle 171675 Kvetiny 500 dielikov (4005556171675)