Artjum záhradná lavica | om-968004

Produkt Artjum záhradná lavica | om-968004 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Artjum záhradná lavica | om-968004 upraviť a produkt hľadať znova.

ArtJum Záhradná lavica | OM-968004

Detail

Záhradná lavica | OM-968004. Kvalitné materiály záhradnej lavice OM-968004 zaručujú pohodlné sedenie a bezproblémové dlhodobé používanie. Lakťové opierky a zaujímavo prepracovaná chrbtová časť je vyrobená z kovu, rovnako ako (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradná lavica | OM-968004 , Záhradná lavica bali (3101)

Záhradná lavica Broder

Detail

Kovová lavička v elegantnom antickom dizajne s bohatými ozdobami, s veľkou plochou na sedenie, plastové krytky zabraňujúce poškodeniu podlahy, s možnosťou nastavenia výšky. Je možné ju využiť ako vonkajšiu lavicu pod pergolou alebo na záhrade. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Záhradná lavica Broder , Záhradná lavica paris (3100)

Záhradná lavica PARIS (3100)

Záhradná lavica PARIS (3100)
Detail

Záhradná lavička – materiál konštrukcie oceľ, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, lakťové podrúčky, rozmery 115 × 64 × 94 cm (D × Š × V), nosnosť 150 kg Chcete si užiť posedenie a relax na záhrade či terase? Záhradná lavička OFdegross poslúži na rodinné stretnutia aj odpočinok. Na lavicu sa zmestia pohodlne dvaja ľudia a materiálom jej konštrukcie je oceľ. Na zhotovenie sedadla a opierky chrbta tiež poslúžil kvalitný materiál, akým je Umelý ratan. Vďaka výrobe z poctivého materiálu je nábytok mimoriadne odolný. Mali by ste myslieť aj na jej nosnosť 150 kg. Pokiaľ by vás zaujímali rozmery, tie sa pri záhradnej lavici OFdegross vyšplhali na 115 × 64 × 94 cm. Môžete ju využiť aj ako dekoráciu, pričom o konečný dizajn sa stará čierna farba. Základné funkcie záhradnej lavičky Záhradná lavica PARIS Záhradná lavička poslúži na oddych či prácu Materiálom konštrukcie záhradnej lavičky OFdegross je oceľ Je určená pre dve osoby Disponuje nosnosťou 150 kg Lavica... (alza.sk)

Podobné produkty ako Záhradná lavica PARIS (3100) , Rojaplast lavica záhradná bill (b019b)

Záhradná lavica BALI (3101)

Záhradná lavica BALI (3101)
Detail

Záhradná lavička – materiál konštrukcie oceľ, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, lakťové podrúčky, rozmery 116 × 59 × 85 cm (D × Š × V), nosnosť 200 kg Radi si užívate letné večery na záhrade? Záhradná lavička OFdegross poslúži pri každej príležitosti. Je dvojmiestna a materiálom jej konštrukcie je oceľ. Sedák aj opierka chrbta sú zhotovené aj z kvalitného materiálu, akým je Umelý ratan. Pevný materiál sa postará o mimoriadnu odolnosť nábytku. Mali by ste tiež myslieť na celkovú nosnosť 200 kg. Pokiaľ by vás zaujímali rozmery, tie sa pri záhradnej lavičke OFdegross vyšplhali na 116 × 59 × 85 cm. Dokáže poslúžiť aj ako dekorácia, pričom o konečný dizajn sa stará čierna farba. Zásadné parametre záhradnej lavičky Záhradná lavica BALI Záhradná lavička na každú príležitosť Materiálom konštrukcie záhradnej lavičky OFdegross je oceľ Je dvojmiestna Má nosnosť 200 kg Zahradná lavička OFdegross disponuje rozmermi 116 × 59 cm × 85 cm Celkový dizajn dopĺňa čierna... (alza.sk)

Podobné produkty ako Záhradná lavica BALI (3101) , Texim lavica záhradná bali (8592301023939)

FIELDMANN FDZN 4006 záhradná lavica

FIELDMANN FDZN 4006 záhradná lavica
Detail

Trojmiestna záhradná lavica s rozmermi 61 x 150 x 90 cm. Vyrobené z dreva tropickej akácie, ktoré umožňuje používanie ako v exteriéroch, tak v interiéroch. Použité drevo je dôvodom vysokej odolnosti voči poveternostným vplyvom, starnutiu, ale aj plesniam, hubám a drevokaznému hmyzu. (4home.sk)

Podobné produkty ako FIELDMANN FDZN 4006 záhradná lavica , Rojaplast lavica záhradná retro, morená 150 cm (247150)

Sconto Záhradná lavica CAMBRIDGE prírodná

Detail

Lavica CAMBRIDGE vás očarí už na prvý pohľad. Jej zaoblené tvary, farba dreva a na operadle krásna rezba v podobe ruže, to všetko vás vyzve k tomu si ju umiestniť v kútiku záhrady, alebo terasy a možno aj v podobnom duchu ladenej jedálni. Bola stvorená z kvalitného eukalyptového dreva, ktoré je veľmi odolné proti klimatickým zmenám a zároveň dostatočne tvrdé. Vďaka tomu sa lavica môže pýšiť dobrou stabilitou a dlhodobou kvalitou. Sedadlo lavice je navrhnuté tak, aby cez neho v prípade dažďov mohla stekať voda. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Záhradná lavica CAMBRIDGE prírodná , Rojaplast lavica záhradná retro, prírodná 150 cm (246150)

Sconto Záhradná lavica ANJA smrek

Sconto Záhradná lavica ANJA smrek
Detail

Vytvoriť si v záhrade, na terase alebo balkóne malý relaxačný kútik je s lavicou ANJA hračka. Praktická záhradná lavica z prírodného smrekového dreva bez povrchovej úpravy je pripravená vytvoriť zázemie na posedenie aj na relaxáciu. Môže byť však aj zaujímavým dekoratívnym prvkom. Zdvihnite kvetináče zo zeme a vytvorte spolu s lavicou vlastnú kvetinovú kompozíciu. Či už bude lavica ANJA zdobiť vašu záhradu alebo terasu, dodá miestu jedinečnú atmosféru (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Záhradná lavica ANJA smrek , Rojaplast - lavica záhradná zwmc-s28, 107 cm (609/4)

Sconto Záhradná lavica FIELDMANN akácia, trojmiestna

Detail

Trojmiestna záhradná lavica FIELDMANN vytvorí prirodzené zázemie na relaxáciu a vy si tak môžete naplno vychutnať slnečné lúče. Vyrobená je z odolného dreva tropickej akácie, ktorého povrchová úprava je ešte ošetrená olejom. Určená je, ako na vnútorné, tak vonkajšie použitie. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Záhradná lavica FIELDMANN akácia, trojmiestna , Keter lavica záhradná claire sofa, grafit 163 cm (252980)

DEOKORK Záhradná lavica pevná trojmiestna DANIEL

Záhradná lavica pevná RIVIERA 180 cm (teak)

Záhradná lavica pevná RIVIERA 180 cm (teak)
Detail

Zažite pohodové chvíle s priateľmi a rodinou. Záhradná lavička Riviera s pevnou a stabilnou konštrukciou je veľmi pohodlné a vhodné ako do Vašej záhrady, tak na terasu. Lavička vyniká kvalitným spracovaním. Vďaka možnosti stohovania ušetrí miesto v domácnosti. K tejto lavičke ponúkame aj stôl a kreslá v rovnakom dizajnovom prevedení. (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako Záhradná lavica pevná RIVIERA 180 cm (teak) , Fieldmann - lavica záhradná fdzn 4006-t 150 cm (50002375)

Záhradná lavica s poduškou Dekorhome - POSLEDNÝ KUS

Záhradná lavica s poduškou Dekorhome - POSLEDNÝ KUS
Detail

ZÁHRADNÁ LAVICA S PODUŠKOU - FARBA HNEDÁ Predstavujeme Vám záhradnú lavicu s poduškou - dokonalú kombináciu pohodlia, štýlu a odolnosti, ktorá premení každý vonkajší priestor na oázu pokoja a relaxácie. Ak hľadáte ideálne miesto na oddych vo vašej záhrade, na terase či balkóne, naša záhradná lavica je tou pravou voľbou. ODOLNOSŤ PROTI POVETRNOSTÍM VPLYVOM Lavica je vyrobená z PE ratanu, čo je materiál vhodný najmä na výrobu vonkajšieho nábytku, a to predovšetkým vďaka jeho vlastnostiam: odolá slnku, dažďu a vetru, čo zaisťuje dlhú životnosť a minimálnu údržbu. V kombinácii s pevným, práškovo lakovaným kovovým rámom je zaručená stabilita a robustnosť, takže sa na lavicu môžete spoľahnúť rok čo rok. ELEGANTNÝ DIZAJN S moderným a esteticky príjemným vzhľadom sa táto lavica stane štýlovým doplnkom vášho vonkajšieho priestoru. Vďaka voľbe medzi dvoma farebnými variantmi - hnedou s krémovou alebo čiernou s krémovou - ľahko doplní akýkoľvek exteriér. hnedá / krémová MAXIMÁLNE POHODLIE Vďaka mäkkej, odnímateľnej poduške získate nielen mimoriadne pohodlie, ale aj praktickosť v podobe jednoduchej údržby. Poduška je navrhnutá tak, aby podporovala vaše telo a zároveň poskytovala mäkkosť a útulnosť pri každom sedení. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál:PE ratan / oceľ / látka / molitan Rozmery:šírka: 110 cmhĺbka: 30 cmvýška: 40 cm hrúbka podušky: 4 cm Hmotnosť:7 kg MONTÁŽ Aby bola montáž čo najjednoduchšia, je každý výrobok dodávaný s návodom. Na zachovanie krásy vášho vonkajšieho nábytku odporúčame chrániť ho vodeodolnou plachtou, čo predĺži jeho životnosť a zachová jeho estetický vzhľad. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradná lavica s poduškou Dekorhome - POSLEDNÝ KUS , Keter lavica záhradná claire sofa, grafit 113 cm (252689)

Záhradná lavica z eukalyptového dreva Garden Pleasure Fortuna

Záhradná lavica z eukalyptového dreva Garden Pleasure Fortuna
Detail

Je pre vás záhrada príjemným útočiskom, kde uniknete starostiam všedných dní? Tak vám odporúčame doplniť ju nábytkom, ktorý je nielen pevný, ale predovšetkým krásny a elegantný. Posedenie v takej záhrade potom bude skutočným pohladením pre dušu. ♥ Eukalyptové drevo Drevo z eukalyptového stromu je veľmi odolné a tvrdé. Vyniká predovšetkým svojou dlhovekosťou, schopnosťou odolať aj kyslým mestským dažďom a výrazným sfarbením. Zaujímavosťou je, že kvalitou tohto dreva si boli v minulosti istí aj Austrálčania, ktorí ho využívali na stavbu domov a mostov. Záhradný nábytok vyrobený z tohto dreva odporúčame v priebehu roka pravidelne ošetrovať olejom na tvrdé drevo. Predĺžite tak jeho životnosť a zachováte typické farebné odtiene. Poznámka: celková šírka sedadla v rozloženom stave je 196 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Záhradná lavica z eukalyptového dreva Garden Pleasure Fortuna , Keter lavica záhradná corfu love seat, grafit 128 cm (206211)

Záhradná lavica s odkladacím stolíkom Garden Pleasure Valentina

Záhradná lavica s odkladacím stolíkom Garden Pleasure Valentina
Detail

Tiež sa nemôžete nabažiť dlhého relaxovania na záhrade? Tak si k nemu nezabudnite zaobstarať aj pevný nábytok, ktorý je na odpočinok ako stvorený. Značka Garden Pleasure dokazuje, že aj v našom záhradnom kútiku si zaslúžime len to najlepšie. ♥ (bonami.sk)

Podobné produkty ako Záhradná lavica s odkladacím stolíkom Garden Pleasure Valentina , Om system om-5 telo strieborné (v210020se000)

Sconto Záhradná lavica CAMBRIDGE teak, šírka 130 cm

Sconto Záhradná lavica CAMBRIDGE teak, šírka 130 cm
Detail

Viete si predstaviť leto bez svojho obľúbeného miesta v záhrade, kde sa na chvíľu zastaví čas a vy si môžete vychutnať šálku kávy alebo chvíľku s knihou? Lavica CAMBRIGE vytvorí prirodzené zázemie na relaxáciu a vy si môžete naplno vychutnať slnečné lúče. Vyrobená je z veľmi kvalitného teakového dreva, ktoré dokáže úspešne odolávať nepriazni počasia a rovnako tak dobre drevokazným škodcom. Ide o veľmi pevné, tvrdé a zároveň pružné drevo, a to aj vďaka veľkému obsahu prírodných olejov. To všetko dohromady sľubuje pri správnom zaobchádzaní dlhú životnosť. Lavicu môžete nechať na záhrade celý rok a netreba ju na zimu odkladať do chránených priestorov. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Záhradná lavica CAMBRIDGE teak, šírka 130 cm , Om system om-5 telo čierne (v210020be000)

Sconto Záhradná lavica CAMBRIDGE teak, šírka 150 cm

Sconto Záhradná lavica CAMBRIDGE teak, šírka 150 cm
Detail

Záhradná lavica CAMBRIDGE môže byť vhodným riešením, pokiaľ nemáte dostatok miesta na viac záhradných stoličiek, a vytvoríte s ňou príjemný relaxačný kútik kdekoľvek v záhrade alebo na terase. Vyrobená je z veľmi kvalitného teakového dreva, ktoré dokáže úspešne odolávať nepriazni počasia a rovnako tak dobre drevokazným škodcom. Ide o veľmi pevné, tvrdé a zároveň pružné drevo, a to aj vďaka veľkému obsahu prírodných olejov. Vďaka týmto vlastnostiam vám bude lavica slúžiť dlhé roky. Či už bude lavica CAMBRIDGE zdobiť vašu záhradu alebo terasu, dodá miestu jedinečnú atmosféru s trochou exotiky. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Záhradná lavica CAMBRIDGE teak, šírka 150 cm , Om system om-1 telo čierny (v210010be000)

Drevená záhradná lavica s oceľovou konštrukciou Garden Pleasure Bellevue

Drevená záhradná lavica s oceľovou konštrukciou Garden Pleasure Bellevue
Detail

Aby ste pre samú prácu na záhonoch nezabúdali odpočívať, vytvorte na svojej záhrade relaxačné zóny. Strategicky umiestnená pohodlná lavička vám pomôže oceniť výsledky vašej tvrdej práce s patričným nadhľadom a stane sa obľúbeným miestom na čítanie alebo počúvanie zvukov prírody. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Drevená záhradná lavica s oceľovou konštrukciou Garden Pleasure Bellevue , Om system om-5 kit 14 – 150 mm strieborný (v210021se000)

DEOKORK Masívna drevená záhradna lavice TEA 04 hrúbka 38 mm

DEOKORK Masívna drevená záhradna lavice TEA 04  hrúbka 38 mm
Detail

Povrchová úprava: lazúra vodou riediteľná, s ochranou proti zamodraniu, plesniam, UV žiareniu Vysoko kvalitný český výrobok z masívného smrekového dreva Drevo je pasterizované sušením na 80 ° C Lavica je dodávaná v demonte vrátane spojovacích materiálov (skrutky, podložky, krídlové matice) V balení je priložený montážny návod (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Masívna drevená záhradna lavice TEA 04 hrúbka 38 mm , Om system om-5 kit 14-150 mm čierny (v210021be000)

Záhradná lavica so stolíkom Arborea sivá, 145 x 59 x 74 cm

Záhradná lavica so stolíkom Arborea sivá, 145 x 59 x 74 cm
Detail

Táto lavička vám spríjemní posedenie vo vašej záhrade. Je určená pre dve osoby. Na stolík si môžete odložiť knihu alebo drobné občerstvenie. Doska stola je z temperovaného skla. Kostra lavičky je kovová v sivom prevedení. Záhradná lavica je dodávaná v demonte, montáž je veľmi jednoduchá a zaberie približne 10 minút. Celková nosnosť 180 kg, nosnosť na 1 sedátko z tkaného polyestru 90 kg. (4home.sk)

Podobné produkty ako Záhradná lavica so stolíkom Arborea sivá, 145 x 59 x 74 cm

Blumfeldt Ammergau, záhradná lavica, drevená, kolesá voza, 108 x 65 x 86 cm, jedľové opaľované drevo

Blumfeldt Ammergau, záhradná lavica, drevená, kolesá voza, 108 x 65 x 86 cm, jedľové opaľované drevo
Detail

Teplé letné noci a slnečné dni medzi kvetinovými záhonmi. Záhradná lavica Blumfeldt Ammergau lichotí svojím neobyčajným dizajnom a pozýva na zasnené hodiny na terasu, balkón alebo do záhrady.Dizajn, ktorý sa vymyká každému času: Bočné opierky lavice zastupujú dve kolesá voza, čím lavica opticky zastavuje pohyb a aktivitu. Ozvenu minulých časov si pokojne môžete vychutnať po vnorení sa na sedadlo z pravého jedľového dreva.Na zachovanie farby a odolnosti lavice prešlo jedľové drevo povrchovou úpravou opaľovaním. Tým je chránené nielen pred vetrom, ale taktiež získalo jedinečný vintážny šarm, keďže vyzerá staršie. Medzi kvetinovými záhradkami alebo medzi črepníkmi na balkóne - záhradná lavica taktiež slúži ako dekoratívny nábytok.Záhradná lavica Ammergau od Blumfeldtu sľubuje hodiny spomaleného času a ponúka romantikom malý únik do snov a myšlienok. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Ammergau, záhradná lavica, drevená, kolesá voza, 108 x 65 x 86 cm, jedľové opaľované drevo , Om system om-5 kit 12 – 45 mm pro čierny (v210022be000)

OM SYSTEM OM-5 telo čierne (V210020BE000)

OM SYSTEM OM-5 telo čierne (V210020BE000)
Detail

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Micro 4/3 20.4Mpx snímač s IBIS, bajonet Micro 4/3, elektronický hľadáčik 0.00Mpx, 3" výklopný otočný dotykový displej, až 4K video, SD, SDHC a SDXC, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 0.366kg Snímajte krásne fotografie s digitálnou bezzrkadlovkou OM SYSTEM OM-5 telo čierne. V jej konštrukcii sa ukrýva Live MOS snímač s veľkosťou Micro 4/3. Vďaka jeho prítomnosti môžete fotiť krásne fotografie a natáčať videá s rozlíšením až 4K. Celkové rozlíšenie snímača sa dostalo na 20,4 Mpx so stranami v pomere 4:3. Prepínanie funkcií a zmenu nastavení uskutočníte pomocou ovládacích prvkov na 3" dotykovom vyklápacom displeji. Príjemne sa vám tak bude so zariadením nielen vlogovať, ale aj napr. robiť obľúbené selfie. Využite technológiu Live view na to, aby ste videli na displeji svet ako s hľadáčikom. Všetky dáta sa uložia na pamäťovú kartu typu SD, SDHC a SDXC. O nevyhnutnú dodávku energie pri fotografovaní sa stará micro USB kábel batéria. S... (alza.sk)

Podobné produkty ako OM SYSTEM OM-5 telo čierne (V210020BE000) , Om system om-1 + 12 – 40 mm pro ii čierny (v210011be000)

OM SYSTEM OM-5 telo strieborné (V210020SE000)

OM SYSTEM OM-5 telo strieborné (V210020SE000)
Detail

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Micro 4/3 20.4Mpx snímač s IBIS, bajonet Micro 4/3, elektronický hľadáčik 0.00Mpx, 3" výklopný otočný dotykový displej, až 4K video, SD, SDHC a SDXC, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 0.414kg Foťte precízne fotografie s digitálnou bezzrkadlovkou OM SYSTEM OM-5 telo strieborné. V jej konštrukcii objavíte Live MOS snímač s veľkosťou Micro 4/3. Môžete sa teda tešiť na kvalitné snímky, ktoré ale nedosiahnu profesionálnu úroveň a videá s rozlíšením 4K. Celkové rozlíšenie snímača sa dostalo na 20,4 Mpx s pomerom strán 4:3. Aktivovanie jednotlivých funkcií a úpravu nastavení budete realizovať pomocou ovládacích prvkov na 3" vyklápacom dotykovom displeji. Príjemne sa vám tak bude so zariadením nielen vlogovať, ale tiež napr. robiť selfie. Vďaka technológii Live view vidíte fotografovaný objekt na displeji rovnako ako s hľadáčikom. Vzniknuté fotografie a videá sa uložia na pamäťovú kartu typu SD, SDHC a SDXC. O všetku energiu foťáku sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako OM SYSTEM OM-5 telo strieborné (V210020SE000) , Om system om-5 kit 12 – 45 mm pro strieborný (v210022se000)

OM SYSTEM OM-1 telo čierny (V210010BE000)

OM SYSTEM OM-1 telo čierny (V210010BE000)
Detail

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Micro 4/3 20.4Mpx snímač s IBIS, bajonet Micro 4/3, elektronický hľadáčik 5.76Mpx, 3" 1.62Mpx otočný dotykový displej, až 4K video, 10-bitové video, Log, HLG, neobmedzené nahrávanie, SD, SDHC a SDXC, WiFi, Bluetooth, USB-C, micro HDMI, 3.5mm jack, hmotnosť 0.599kg Olympus OM-1 — Vlajková loď plná najnovších technológiíAni by ste nepovedali, ako sa môže do takého ľahkého a kompaktného tela dostať toľko kľúčových a inovatívnych funkcií, vďaka ktorým môžete dať priechod vašej kreativite. Vďaka ergonomickému vyhotoveniu sa vám bude s CSC fotoaparátom Olympus OM-1 v teréne pracovať jedna radosť a vďaka utesneniu triedy IP53 si nemusíte lámať hlavu s aktuálnym počasím. Digitálny fotoaparát disponuje stabilizačným systémom, ktorý umožní urobiťostré snímky z ruky aj pri slabom osvetlení. Nový viacvrstvový snímač Stacked BSI Live MOS prepúšťa viac svetla a zlepšuje tak výkon aj pri slabom osvetlení. Zdokonalené automatické rýchle... (alza.sk)

Podobné produkty ako OM SYSTEM OM-1 telo čierny (V210010BE000) , Lavica jens (3629)

ArtJum Záhradná trampolína OM 710221

Detail

Záhradná trampolína OM 710221. Zábava na trampolíne OM710221 je skvelým lákadlom pri rodinnom stretnutí alebo s priateľmi, skvelým liekom na nudu a zábavu počas prázdninových dní. Deťom dáva možnosť uvoľniť svoju (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradná trampolína OM 710221 , Ortofon om mounting tool (hn188190)

ArtJum Záhradná trampolína OM 710115

Detail

Záhradná trampolína OM 710115. Zábava na trampolíne OM 710115 je skvelým lákadlom pri rodinnom stretnutí alebo s priateľmi, skvelým liekom na nudu a zábavu počas prázdninových dní. Deťom dáva možnosť uvoľniť svoju (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradná trampolína OM 710115 , Ortofon pro s om (hn166921)

ArtJum Záhradná trampolína OM 719385

Detail

Záhradná trampolína OM 719385. Zábava na trampolíne OM 719385 s rebríkom je skvelým lákadlom pri rodinnom stretnutí alebo s priateľmi, skvelým liekom na nudu a zábavu počas prázdninových dní. Deťom dáva možnosť uvoľniť svoju (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradná trampolína OM 719385 , Om system hld-10 (v3351100w000)

ArtJum Záhradná trampolína OM 870833

Detail

Záhradná trampolína OM 870833. Zábava na trampolíne OM 870833 je skvelým lákadlom pri rodinnom stretnutí alebo s priateľmi, skvelým liekom na nudu a zábavu počas prázdninových dní. Deťom dáva možnosť uvoľniť svoju (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradná trampolína OM 870833 , Om system bcx-1 (v6560040w000)

ArtJum Záhradná trampolína OM 710092

Detail

Záhradná trampolína OM 710092. Zábava na trampolíne OM 710092 s rebríkom je skvelým lákadlom pri rodinnom stretnutí alebo s priateľmi, skvelým liekom na nudu a zábavu počas prázdninových dní. Deťom dáva možnosť uvoľniť svoju (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradná trampolína OM 710092 , Záhradná zostava minimalist

ArtJum Záhradná trampolína OM 710153

ArtJum Záhradná trampolína OM 710153
Detail

Záhradná trampolína OM 710153. Zábava na trampolíne OM710153 je skvelým lákadlom pri rodinnom stretnutí alebo s priateľmi, skvelým liekom na nudu a zábavu počas prázdninových dní. Deťom dáva možnosť uvoľniť svoju (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradná trampolína OM 710153 , Záhradná zostava scandinavia

ArtJum Záhradná trampolína OM 710146

Detail

Záhradná trampolína OM 710146. Zábava na trampolíne OM 710115 je skvelým lákadlom pri rodinnom stretnutí alebo s priateľmi, skvelým liekom na nudu a zábavu počas prázdninových dní. Deťom dáva možnosť uvoľniť svoju (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradná trampolína OM 710146 , Om system sbcx-1 kit (v6560050e000)

OM SYSTEM OM-5 kit 14 – 150 mm strieborný (V210021SE000)

OM SYSTEM OM-5 kit 14 – 150 mm strieborný (V210021SE000)
Detail

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Micro 4/3 20.4Mpx snímač s IBIS, bajonet Micro 4/3, elektronický hľadáčik 0.00Mpx, 3" výklopný otočný dotykový displej, až 4K video, SD, SDHC a SDXC, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 0.414kg Fotky kvalitnejšie ako zo štandardného smartfónu zaobstaráte digitálnou bezzrkadlovkou OM SYSTEM OM-5 kit 14 – 150 mm strieborný. V jej konštrukcii sa ukrýva Live MOS snímač s veľkosťou Micro 4/3. Môžete sa teda tešiť na uspokojivé snímky a videozáznamy s rozlíšením až 4K. Samostatné rozlíšenie snímača dosahuje 20,4 Mpx so stranami v pomere 4:3. Zmenu špeciálnych funkcií a zmeny v nastavení uskutočníte pomocou ovládacích prvkov na 3" vyklápacom dotykovom displeji. To vám zaistí nielen komfortné vlogovanie, ale tiež napríklad fotiť selfie. Môžete vyskúšať aj technológiu Live view a uvidíte na displeji svet ako s hľadáčikom. Všetky dáta sa uložia na pamäťovú kartu typu SD, SDHC a SDXC. O všetku energiu foťáku sa postará micro USB kábel batéria.... (alza.sk)

Podobné produkty ako OM SYSTEM OM-5 kit 14 – 150 mm strieborný (V210021SE000) , Supreme posilňovacia lavica (40701)

OM SYSTEM OM-5 kit 14-150 mm čierny (V210021BE000)

OM SYSTEM OM-5 kit 14-150 mm čierny (V210021BE000)
Detail

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Micro 4/3 20.4Mpx snímač s IBIS, bajonet Micro 4/3, elektronický hľadáčik 0.00Mpx, 3" výklopný otočný dotykový displej, až 4K video, SD, SDHC a SDXC, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 0.366kg Snímajte krásne fotografie s digitálnou bezzrkadlovkou OM SYSTEM OM-5 kit 14-150 mm čierny. V jej konštrukcii sa ukrýva Live MOS snímač s veľkosťou Micro 4/3. Dočkáte sa teda uspokojivej kvality fotografií a videa v rozlíšení 4K. Samostatné rozlíšenie snímača dosahuje 20,4 Mpx s pomerom strán 4:3. Jednoduché prepínanie funkcií a úpravy v nastavení urobíte pomocou ovládacích prvkov na 3" dotykovom vyklápacom displeji. Čo vám umožní nielen pohodlné vlogovanie, ale aj napr. fotiť selfie. Využívať možno aj technológiu Live view a na displeji je vidieť svet ako s hľadáčikom. Všetky dáta sa zapíšu na pamäťovú kartu typu SD, SDHC a SDXC. O napájanie fotoaparátu sa postará micro USB kábel batéria. S jedným nabitím zvládnete odfotiť až 660 fotografií.... (alza.sk)

Podobné produkty ako OM SYSTEM OM-5 kit 14-150 mm čierny (V210021BE000)

OM SYSTEM OM-5 kit 12 – 45 mm PRO strieborný (V210022SE000)

OM SYSTEM OM-5 kit 12 – 45 mm PRO strieborný (V210022SE000)
Detail

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Micro 4/3 20.4Mpx snímač s IBIS, bajonet Micro 4/3, elektronický hľadáčik 0.00Mpx, 3" výklopný otočný dotykový displej, až 4K video, SD, SDHC a SDXC, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 0.414kg Foťte precízne fotografie s digitálnou bezzrkadlovkou OM SYSTEM OM-5 kit 12 – 45 mm PRO strieborný. Vnútri jej konštrukcie je skrytý Live MOS snímač s veľkosťou Micro 4/3. Vďaka tomu dosiahnete krásne fotky a videá s rozlíšením 4K. Snímač sa dopracoval na rozlíšenie 20,4 Mpx s pomerom strán 4:3. Zmenu špeciálnych funkcií a zmenu nastavení zrealizujete pomocou ovládacích prvkov na 3" dotykovom vyklápacom displeji. Jednoducho a pohodlne budete nielen vlogovať, ale tiež napríklad fotiť selfie. Využívať možno aj technológiu Live view a na displeji je vidieť svet ako s hľadáčikom. Všetky dáta z fotoaparátu sa uložia na pamäťovú kartu typu SD, SDHC a SDXC. O napájanie fotoaparátu sa stará micro USB kábel batéria. Výrobca uvádza, že na jedno nabitie... (alza.sk)

Podobné produkty ako OM SYSTEM OM-5 kit 12 – 45 mm PRO strieborný (V210022SE000)

OM SYSTEM OM-1 + 12 – 40 mm PRO II čierny (V210011BE000)

OM SYSTEM OM-1 + 12 – 40 mm PRO II čierny (V210011BE000)
Detail

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Micro 4/3 20.4Mpx snímač s IBIS, bajonet Micro 4/3, elektronický hľadáčik 5.76Mpx, 3" 1.62Mpx otočný dotykový displej, až 4K video, 10-bitové video, Log, HLG, neobmedzené nahrávanie, SD, SDHC a SDXC, WiFi, Bluetooth, USB-C, micro HDMI, 3.5mm jack, hmotnosť 0.599kg Olympus OM-1 — Vlajková loď plná najnovších technológiíAni by ste nepovedali, ako sa môže do takého ľahkého a kompaktného tela dostať toľko kľúčových a inovatívnych funkcií, vďaka ktorým môžete dať priechod vašej kreativite. Vďaka ergonomickému vyhotoveniu sa vám bude s fotoaparátom Olympus OM-1 v teréne pracovať jedna radosť a vďaka utesneniu triedy IP53 si nemusíte lámať hlavu s aktuálnym počasím. Digitálny fotoaparát disponuje stabilizačným systémom, ktorý umožní urobiťostrésnímky z ruky aj pri slabom osvetlení. Nový viacvrstvový snímač Stacked BSI Live MOS prepúšťa viac svetla a zlepšuje tak výkon aj pri slabom osvetlení. Zdokonalené automatické rýchle... (alza.sk)

Podobné produkty ako OM SYSTEM OM-1 + 12 – 40 mm PRO II čierny (V210011BE000)

Ortofon OM 5E

Ortofon OM 5E
Detail

Už viac ako 50 rokov spoločnosť Ortofon navrhuje a vyrába prenosky Moving Magnet. Spolu s našimi uznávanými prenoskami Moving Coil si modely Moving Magnet vybudovali dobré meno medzi milovníkmi hudby a nadšencami Hi-Fi po celom svete.Nová séria Ortofon OM 5 obsahuje tri základné prenosky: OM 5S, OM 5E a Super OM 5E.• Séria je sortimentom prenosiek s pohyblivými magnetmi s najnižšou hmotnosťou, ktoré ponúka spoločnosť Ortofon.• Telesá prenosiek OM boli navrhnuté tak, aby poskytovali ľahkú montáž a zarovnanie na vrchné aj spodné mušle.• Séria OM 5 poskytuje vynikajúcu kompatibilitu pri použití v sortimente prehrávacích systémov a so širokou škálou phono predzosilňovačov.OM 5E je vybavená eliptickým stylusom, ktorý poskytuje vyvážené prehrávanie bez skreslenia. Eliptické diamanty sú vďaka svojmu tvaru schopné sledovať kmity drážok presnejšie ako sférické diamanty. To má za následok lepšie sledovanie a menšie skreslenie.Použitím širokej škály náhradných dotykových hrotov môže rad OM 5 poskytnúť optimálne riešenie pre váš domáci systém, aplikáciu a rozpočet.Pri vývoji kaziet OM bolo hlavným cieľom poskytnúť milovníkovi hudby príležitosť optimalizovať reprodukciu zvuku bez nutnosti výmeny celej prenosky. Rad OM 5 nie je určený iba na účely výmeny po opotrebovaní alebo poškodení, ale umožňuje vám vylepšiť zvuk jednoduchou inováciou dotykového pera. Dotykové hroty pre sériu OM 5 sa dajú ľahko zameniť a zahŕňajú: dotykové hroty 3E, 5E, 10, 20, 30, 40 a 78 a D 25 M. Hmotnosť : 2,5 g Vyváženie kanálu pri 1 kHz : 2 dB Rádius špičky ihly : r/R 8/18 µm Poddajnosť : 20 Odporúčaný zaťažovací odpor : 47 kOhm Variant : OM 5E Farba : Čierna Krajina pôvodu : Japonsko Separácia kanálov pri 1 kHz : 22 dB Sledovací uhol : 20° Separácia kanálov pri 15 kHz : 15 dB Prítlak : 1,5 - 2 g Napätie : 4 mV Sledovacia schopnosť na 315 Hz : 60 µm Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 25 kHz Odporúčaný prítlak : 1,75 g Tvar : Eliptický Odporúčaná zaťažovacia kapacita : 200 - 500 pF (muziker.com)

Podobné produkty ako Ortofon OM 5E

Pearl OM-1

Pearl OM-1
Detail

Upínací vonkajší tlmič pre malé bubny a tomy. Ovládajte alebo eliminujte nadmerné podtóny. Svorka sa pripojí k okraju bubna. Nastavenie ovládania tlaku. Plstená podložka tlmiča. Originálne diely Pearl. Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Pearl OM-1

Reloop OM BK

Reloop OM BK
Detail

Gramofónová prenoska pre prehrávanie gramofónových platní. Prenoska má minimálny vplyv na obohratie platne a je zasadená vo veľmi odolnej konštrukcii. Okrem toho je vhodná na scratchovanie a upevňuje sa ku ramenu štandardným spôsobom na pevno. Farebné prevedenie: Black. Odporúčaný prítlak : 2g Napätie : 8 mV Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 20 kHz Typ : Moving Magnet Krajina pôvodu : Čína Typ : Prenoska Tvar : Sférický Prítlak : 3g - 5g Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Reloop OM BK

Guild OM-120 Natural

Guild OM-120 Natural
Detail

Táto stredne veľká akustika v tvare orchestra je rovnako vhodná na brnkanie aj hranie prstami a vytvára sladký, vyvážený tón. Perfektná voľba pre všestranného hudobníka, OM-120 má masívny top, zadnú časť a boky z afrického mahagónu. Medzi ďalšie prémiové prvky patrí kostený nultý pražec a sedlo a perleťová rozeta. Tento model má tiež 1¾” šírku nultého pražca na krku Guild vo vintage štýle, ikonický Chesterfield emblém na headstocku pripomínajúci Guild gitary zo 60. rokov, dobový "tortoiseshell" pickguard a nový prémiový gig-bag Guild. Typ : Koncertná gitara Farba : Natural Pickguard : Tortoise Kobylka/tremolo : Palisander Farba podľa výrobcu : Natural Konštrukcia : Polomasív Hardware : Nikel Profil krku : C Rádius hmatníka : 16" Hmatník : Palisander Vrchná doska : Solid African Mahogany Úchyt na pás : Štandard Povrchová úprava : Gloss Polyurethane Krk : African Mahogany Povrchová úprava krku : Gloss Nultý pražec : Kosť Puzdro/kufor v cene : Puzdro Šírka nultého pražca (mm) : 44.5 Menzúra (mm) : 648.0 Krajina pôvodu : Čína Hrúbka : 012" / 053" Ladiace mechaniky : Guild Vintage Style Intarzia hmatníka : Mother of Pearl Dot Zadná doska a luby : Solid African Mahogany Balenie obsahuje : Prenosné puzdro Výstuha krku (Truss rod) : Dual Action Výrez (cutaway) : Nie Vstavaná ladička : Nie Struny : D'Addario EXP16 (.012-.053) Coated Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet strún : 6 Typ : Folk Počet pražcov : 20 (muziker.com)

Podobné produkty ako Guild OM-120 Natural

Trevi OM 3528D/WH

Trevi OM 3528D/WH
Detail

Nástenné hodiny – digitálne, napájanie na baterky, na prevádzku treba 3 × tužková (AA) bat., 12-/24-hodinový formát času, deň v týždni, duálne budenie, kalendár, meranie vonkajšej teploty bezdrôtovým snímačom, teplomer a zobrazenie vnútornej a vonkajšej teploty, rozmery 20×42×3cm (V׊×H) Nástenné hodiny Trevi sú skvelým doplnkom vašej domácnosti. Nástenné hodiny využívajú na zobrazovanie času digitálny panel, Napájané sú pomocou batérií. Takisto zobrazujú aktuálny deň. Vďaka vstavanému teplomeru ste navyše informovaní o aktuálnej teplote. Rozhodujúce vlastnosti nástenných hodín Trevi OM 3528D/WH Čas zobrazujú na ciferníku s digitálnym displejom O napájanie sa starajú batérie Slúžia tiež ako teplomer Rozmery hodín: 42 × 20 × 3 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Trevi OM 3528D/WH

Ortofon OM Qbert + SH4

Ortofon OM Qbert + SH4
Detail

Prenoska Ortofon OM QBert v kombinácii s headshell SH-4 je praktickým a pohodlným riešením pre DJs používajúcich ramienko v tvare S. Farba : Čierna Separácia kanálov pri 1 kHz : 22 dB Odporúčaný prítlak : 3g Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 18 kHz Typ : Prenoska Sledovací uhol : 20° Odporúčaná zaťažovacia kapacita : 200-400 pF Napätie : 11 mV Tvar : Sférický Krajina pôvodu : Japonsko Typ : Moving Magnet Odporúčaný zaťažovací odpor : 47 kOhm Hmotnosť : 5 g Prítlak : 2g - 4g (muziker.com)

Podobné produkty ako Ortofon OM Qbert + SH4

OM SYSTEM HLD-10 (V3351100W000)

OM SYSTEM HLD-10 (V3351100W000)
Detail

Battery grip pre fotoaprát OM-1 Batériový grip OM SYSTEM HLD-10 je určený pre fotoaparáty OM-1. Umožňuje rovnaké ovládanie vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. Grip OM SYSTEM HLD-10 je odolný voči prachu a odstrekujúcej vode vďaka stupňu ochrany IP53. Použitím dvoch Li-iónových akumulátorov BLX-1 vytvoríte s fotoaparátom približne 1 000 snímok.Kľúčové vlastnosti gripu OM SYSTEM HLD-10Grip OM SYSTEM HLD-10 je určený pre fotoaparáty OM-1Umožňuje rovnaké ovládanie vo vertikálnej aj horizontálnej poloheGrip OM SYSTEM HLD-10 disponuje stupňom krytia IP53Použitím dvoch Li-iónových akumulátorov BLX-1 vytvoríte s fotoaparátom približne 1 000 snímok (alza.sk)

Podobné produkty ako OM SYSTEM HLD-10 (V3351100W000)

Ortofon OM Scratch + SH-4

Ortofon OM Scratch + SH-4
Detail

Prenoska Ortofon OM Scratch White v kombinácii s headshell SH-4 je praktickým a pohodlným riešením pre DJs používajúcich ramienko v tvare S. Napätie : 7 mV Farba : Modrá Tvar : Sférický Prítlak : 3g - 5g Sledovací uhol : 20° Odporúčaný zaťažovací odpor : 47 kOhm Hmotnosť : 5 g Odporúčaná zaťažovacia kapacita : 200-600 pF Typ : Moving Magnet Krajina pôvodu : Japonsko Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 15 kHz Farba : Biela Typ : Prenoska Odporúčaný prítlak : 4g (muziker.com)

Podobné produkty ako Ortofon OM Scratch + SH-4

ORTOFON OM mounting tool (HN188190)

ORTOFON OM mounting tool (HN188190)
Detail

Príslušenstvo ku gramofónom – na ľahkú montáž prenosiek Ortofon OM (alza.sk)

Podobné produkty ako ORTOFON OM mounting tool (HN188190)

Ortofon OM PRO S + SH4

Ortofon OM PRO S + SH4
Detail

Prenoska Ortofon OM PRO S v kombinácii s headshell SH-4 je praktickým a pohodlným riešením pre DJs používajúcich ramienko v tvare S. Výmena je veľmi pohodlná a rýchla, pevná konštrukcia s pútavým dizajnom vám umožní uskutočniť všetko, čo sa od gramofónu a DJs očakáva. Impedancia (Ohm) : 750.0 Napätie : 5 mV Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 18 kHz Separácia kanálov pri 1 kHz : 20 Krajina pôvodu : Japonsko Typ : Moving Magnet Hmotnosť : 5 g Typ : Prenoska Odporúčaná zaťažovacia kapacita : 200-600 pF Odporúčaný zaťažovací odpor : 47 kOhm Tvar : Sférický Farba : Čierna Prítlak : 3g - 5g Odporúčaný prítlak : 4g (muziker.com)

Podobné produkty ako Ortofon OM PRO S + SH4

ArtJum Závesné kreslo MATEO | OM-755192

ArtJum Závesné kreslo MATEO | OM-755192
Detail

Závesné kreslo MATEO | OM-755192. Ideálna ponuka pre všetkých, ktorí chcú relaxovať doma na čerstvom vzduchu. Kreslo zavesené na ráme môže byť ozdobným prvkom balkónov a terás, perfektne sa bude hodiť aj do interiéru, zavesený (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Závesné kreslo MATEO | OM-755192

ArtJum Balkónový nábytok STEWE | OM-710313

Detail

Balkónový nábytok STEWE . Nábytok je vyrobený z kovu a odolnej textilnej látky , ktorá je odolná voči nepriaznivým poveternostným vplyvom. Spája dokonalú funkčnosť s moderným dizajnom. Ide o moderný a ľahko (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Balkónový nábytok STEWE | OM-710313

ArtJum Záhradný nábytok MOKKA | OM-359444

ArtJum Záhradný nábytok MOKKA | OM-359444
Detail

Záhradný ratanový set Mokka 3. Zostava záhradného nábytku Mokka spája dokonalú funkčnosť s moderným dizajnom. Zaujímavé riešenie pre ľudí, ktorí si cenia jemnosť a praktické riešenia. Moderný a ľahko udržiavateľný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradný nábytok MOKKA | OM-359444

ArtJum Záhradný nábytok MOKKA | OM-885943

ArtJum Záhradný nábytok MOKKA | OM-885943
Detail

Záhradný ratanový set Mokka 3. Zostava záhradného nábytku Mokka spája dokonalú funkčnosť s moderným dizajnom. Zaujímavé riešenie pre ľudí, ktorí si cenia jemnosť a praktické riešenia. Moderný a ľahko udržiavateľný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Záhradný nábytok MOKKA | OM-885943

ArtJum Balkónový nábytok SAJMON | OM-397170

Detail

Balkónový nábytok SAJMON | OM-397170. Nábytok je vyrobený z ratanu, ktorý je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom. Spája dokonalú funkčnosť s moderným dizajnom. Ide o moderný a ľahko udržiavateľný záhradný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ArtJum Balkónový nábytok SAJMON | OM-397170

Ortofon OM Pro S DJ Prenoska

Ortofon OM Pro S DJ Prenoska
Detail

Prenoskový hrot Pro S s prenoskou Ortofon OM. Ortofon OM je základný model prenosky, ocenia ju tak predovšetkým začínajúci DJs, ktorí ešte len naberajú skúsenosti, ale chcú začať s kvalitným vybavením. K dispozícii budete mať sférický hrot s prítlakom 3 - 5 g. Krajina pôvodu: Japonsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Ortofon OM Pro S DJ Prenoska

Puma OM TRAININGPANT W Nohavice Čierna

Puma  OM TRAININGPANT W  Nohavice Čierna
Detail

Puma OM TRAININGPANT W Čierna. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma OM TRAININGPANT W Nohavice Čierna
Záhradná lavica BALI (3101), Záhradná lavica PARIS (3100), ROJAPLAST Lavica záhradná BILL (B019B), TEXIM Lavica záhradná BALI (8592301023939), ROJAPLAST Lavica záhradná RETRO, morená 150 cm (247150), ROJAPLAST Lavica záhradná RETRO, prírodná 150 cm (246150), ROJAPLAST - Lavica záhradná ZWMC-S28, 107 cm (609/4), KETER Lavica záhradná CLAIRE SOFA, grafit 163 cm (252980), Fieldmann - Lavica záhradná FDZN 4013-T 122 cm (50001893), Fieldmann - Lavica záhradná FDZN 4006-T 150 cm (50002375), KETER Lavica záhradná CLAIRE SOFA, grafit 113 cm (252689), KETER Lavica záhradná CORFU LOVE SEAT, grafit 128 cm (206211), OM SYSTEM OM-5 telo strieborné (V210020SE000), OM SYSTEM OM-5 telo čierne (V210020BE000), OM SYSTEM OM-1 telo čierny (V210010BE000), OM SYSTEM OM-5 kit 14 – 150 mm strieborný (V210021SE000), OM SYSTEM OM-5 kit 14-150 mm čierny (V210021BE000), OM SYSTEM OM-5 kit 12 – 45 mm PRO čierny (V210022BE000), OM SYSTEM OM-1 + 12 – 40 mm PRO II čierny (V210011BE000), OM SYSTEM OM-5 kit 12 – 45 mm PRO strieborný (V210022SE000), Lavica JENS (3629), ORTOFON OM mounting tool (HN188190), ORTOFON Pro S OM (HN166921), OM SYSTEM HLD-10 (V3351100W000), OM SYSTEM BCX-1 (V6560040W000), Záhradná zostava MINIMALIST, Záhradná zostava SCANDINAVIA, OM SYSTEM SBCX-1 Kit (V6560050E000), Supreme posilňovacia lavica (40701)