Av konvertor sdi ⇒ hdmi zásuvka, sdi speaka professional sp-sd/hd-01 sp-4923216

Produkt Av konvertor sdi ⇒ hdmi zásuvka, sdi speaka professional sp-sd/hd-01 sp-4923216 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Av konvertor sdi ⇒ hdmi zásuvka, sdi speaka professional sp-sd/hd-01 sp-4923216 upraviť a produkt hľadať znova.

AV konvertor SDI ⇒ HDMI zásuvka, SDI SpeaKa Professional SP-SD/HD-01 SP-4923216

AV konvertor SDI ⇒ HDMI zásuvka, SDI SpeaKa Professional SP-SD/HD-01 SP-4923216
Detail

Použite prevodník na prevod signálu SDI na signál HDMI. Pripojte fotoaparát s výstupom SDI k monitoru HDMI. Tam sa reprodukujú video signály SDI. Ďalší port SDI Na prevodníku je k dispozícii ďalší výstup SDI. Týmto klepnete na video signál. To vám umožní dodatočne zobraziť obraz pripojenej kamery na inom monitore SDI. Prenos signálu SDI sa uskutočňuje pomocou konvenčného koaxiálneho kábla 75 ohmov s pripojením BNC. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor SDI ⇒ HDMI zásuvka, SDI SpeaKa Professional SP-SD/HD-01 SP-4923216 , Gravity sp vari®-leg 01 (sp vari-leg 01)

AV konvertor [SDI - HDMI] SpeaKa Professional SP-MSD/HD-01

AV konvertor [SDI - HDMI]  SpeaKa Professional SP-MSD/HD-01
Detail

Použite prevodník na prevod signálu SDI na signál HDMI. Napríklad pripojte fotoaparát s výstupom SDI k monitoru HDMI. Video signály SDI sa prenášajú na monitor na veľkú vzdialenosť. Signál sa prenáša pomocou konvenčného koaxiálneho kábla 75 ohmov s pripojením BNC. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor [SDI - HDMI] SpeaKa Professional SP-MSD/HD-01 , Steelpress spp sp-01, stúpadlo na bočnicu (8ssp-01)

AV konvertor [HDMI - SDI] SpeaKa Professional SP-HD/MSD-01

AV konvertor [HDMI - SDI]  SpeaKa Professional SP-HD/MSD-01
Detail

Tento prevodník použite na prevod signálu HDMI na signál SDI. Napríklad výstup HDMI signálov notebooku s vysokým rozlíšením na monitor SDI na veľké vzdialenosti. Prenos signálu SDI sa uskutočňuje pomocou konvenčného koaxiálneho kábla 75 ohmov s pripojením BNC. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor [HDMI - SDI] SpeaKa Professional SP-HD/MSD-01 , Sp connect charging module sp connectc+ (52807)

AV konvertor HDMI zásuvka ⇒ cinch zástrčka SpeaKa Professional SP-HD/AV-01 SP-4000716

AV konvertor HDMI zásuvka ⇒ cinch zástrčka SpeaKa Professional SP-HD/AV-01 SP-4000716
Detail

Prevodník prevádza digitálny HDMI signál s vysokým rozlíšením na analógový kompozitný signál. To umožňuje pripojenie zariadení s výstupom HDMI, ako sú súčasné rekordéry pevných diskov, herné konzoly, televízne prijímače alebo počítače, k starším AV zariadeniam s kompozitným vstupom, ako sú projektory alebo trubicové televízory. Integrovaný prepínač NTSC / PAL Pretože prenos obrazu v Európe sa väčšinou prenáša pomocou PAL pri 50 Hz, európsky obrazový signál sa nedá reprodukovať napríklad na amerických zariadeniach. S integrovaným prepínačom PAL na NTSC môžete teraz používať napríklad hernú konzolu zakúpenú v USA s NTSC na televízore PAL alebo televíziu NTSC s prijímačom PAL zakúpeným v zahraničí. Podporuje takmer všetky bežné formáty PAL / NTSC na celom svete. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor HDMI zásuvka ⇒ cinch zástrčka SpeaKa Professional SP-HD/AV-01 SP-4000716 , Sp connect charging pad sp connectc+ (52802)

AV konvertor zásuvka SCART ⇒ HDMI zásuvka, jack zásuvka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-SC/HD-02 SP-5682184

AV konvertor zásuvka SCART ⇒ HDMI zásuvka, jack zásuvka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-SC/HD-02 SP-5682184
Detail

Prevodník prevádza analógový signál SCART na signál HDMI s vysokým rozlíšením. Zábery môžu byť zobrazené v dobrej kvalite s integrovanou funkciou zväčšenia. To vám umožní ľahko B. Prehrávajte filmy pomocou DVD prehrávača s pripojením SCART v rozlíšení Full HD. Vstavaný prevodník NTSC a PAL Vstavaný prevodník NTSC a PAL zaisťuje väčšiu kompatibilitu medzi prehrávačom a TV. Tento prevodník zaisťuje, že napr. B. DVD prehrávač z Ameriky sa dá bez problémov pripojiť k televízoru. Dodatočné pripojenie jacku 3,5 mm Napríklad môžete pripojiť zosilňovač k ďalšiemu 3,5 mm konektoru. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor zásuvka SCART ⇒ HDMI zásuvka, jack zásuvka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-SC/HD-02 SP-5682184 , Sp connect vent mount sp connectc+ (52806)

AV konvertor cinch zásuvka ⇒ HDMI zásuvka SpeaKa Professional SP-AV2HDMI SP-3957144

AV konvertor cinch zásuvka ⇒ HDMI zásuvka SpeaKa Professional SP-AV2HDMI SP-3957144
Detail

Prevodník prevádza analógový audio a video signál (kompozitný) na digitálny HDMI signál s vysokým rozlíšením. K televízoru môžete napríklad pripojiť staršie herné konzoly alebo prehrávače DVD. Pomocou klávesu Shift na prevodníku môžete zvoliť rozlíšenie medzi 720p alebo Full HD. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor cinch zásuvka ⇒ HDMI zásuvka SpeaKa Professional SP-AV2HDMI SP-3957144 , Samsung the premiere sp-lsp7t (sp-lsp7tfaxxh)

AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇒ cinch zásuvka SpeaKa Professional SP-DAC-TKC SP-3956596

AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇒ cinch zásuvka SpeaKa Professional SP-DAC-TKC SP-3956596
Detail

Prevádza digitálny vstupný signál (napr. Koaxiálny alebo SPDIF) na analógový cinch audio signál. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇒ cinch zásuvka SpeaKa Professional SP-DAC-TKC SP-3956596 , Samsung the freestyle sp-lsp3b (sp-lsp3blaxxh)

AV adaptér HDMI zásuvka ⇒ VGA zástrčka, jack zástrčka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-HD/VK SP-1727204

AV adaptér HDMI zásuvka ⇒ VGA zástrčka, jack zástrčka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-HD/VK SP-1727204
Detail

Tento grafický adaptér prevádza vstupný signál HDMI na signál VGA. Pretože konverzia prebieha nezávisle na PC, je možné pripojiť všetky zariadenia so signálom HDMI. To umožňuje napr. B. na zobrazenie obrazu hernej konzoly, prijímača alebo počítača na monitore, projektore alebo televízore so vstupom VGA. Akýkoľvek prítomný zvukový signál je oddelený od signálu HDMI, pretože VGA nemôže prenášať zvuk. Pomocou jack konektora je potom možné zvuk pripojiť k hifi systému, slúchadlám alebo reproduktorom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV adaptér HDMI zásuvka ⇒ VGA zástrčka, jack zástrčka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-HD/VK SP-1727204 , Premiumcord konvertor vga+audio -> hdmi (khcon-23)

AV adaptér VGA zástrčka, jack zástrčka 3,5 mm ⇒ HDMI zásuvka SpeaKa Professional SP-VK/HD SP-6014508

AV adaptér VGA zástrčka, jack zástrčka 3,5 mm ⇒ HDMI zásuvka SpeaKa Professional SP-VK/HD SP-6014508
Detail

Tento adaptérový adaptér dovybavuje chýbajúce rozhranie HDMI v notebooku alebo počítači. To umožňuje pripojenie monitorov a lúčov HDMI k rozhraniu VGA. So samostatným zvukovým vstupom Akýkoľvek existujúci stereofónny signál je konvertovaný paralelne a integrovaný do signálu HDMI. To ponúka riešenia pre digitálnu zábavu, ako sú HDTV, STB, DVD, projektory a oveľa viac. Dodatočný napájací zdroj USB Adaptér v zásade nevyžaduje ďalšie napájanie. Ak však vaše zariadenie VGA neposkytuje dostatok energie, je k dispozícii samostatné napájacie pripojenie USB. Potrebný pripojovací kábel je súčasťou dodávky. Kľúčom je zlato Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV adaptér VGA zástrčka, jack zástrčka 3,5 mm ⇒ HDMI zásuvka SpeaKa Professional SP-VK/HD SP-6014508 , Sp connect charging office stand sp connectc+ (52803)

AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka SpeaKa Professional SP-ADDK-BDI

AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka SpeaKa Professional SP-ADDK-BDI
Detail

Tento prevodník pomáha, keď sa digitálne zvukové pripojenia nezhodujú. Tento model prevádza optické signály Toslink na digitálny koaxiálny signál a naopak. K dispozícii je tiež možnosť zrkadliť digitálny vstupný signál a dokonca ho poslať ďalej na dve prehrávacie zariadenia. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka SpeaKa Professional SP-ADDK-BDI , Sp connect charging suction mount sp connectc+ (52804)

AV konvertor [cinch - Toslink, cinch digitálny] SpeaKa Professional SP-ADC-CTK

AV konvertor [cinch - Toslink, cinch digitálny]  SpeaKa Professional SP-ADC-CTK
Detail

Audio konvertor prevádza analógové audio signály na digitálne signály, ako sú koaxiálny alebo Toslink. Napríklad pripojte svoj televízor k prevodníku a prehrávajte zvuk prostredníctvom priestorového systému. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AV konvertor [cinch - Toslink, cinch digitálny] SpeaKa Professional SP-ADC-CTK , Sp connect anti vibration module sp connectc+ (52829)

SpeaKa Professional SP-VLHD/SD-01 HDMI ™ extender (predĺženie) cez koaxiálny kábel 300 m

SpeaKa Professional SP-VLHD/SD-01 HDMI ™ extender (predĺženie) cez koaxiálny kábel 300 m
Detail

Dĺžka káblov HDMI je obmedzená. Alternatívou je rozšírenie signálu HDMI pomocou lacných káblov SDI. Predĺžte dĺžku až na 300 m. Jednoducho pripojte zdroj HDMI k vysielaču. Kábel SDI spája vysielač a prijímač. Tak ľahko a pohodlne klepnite na signál HDMI na prijímači a vysielajte ho na monitor. Profesionálne rozšírenie HDMI pre priemysel Rozšírenie HDMI je ideálne na pripojenie monitorov, ktoré sú ďalej od HDMI. Najmä v profesionálnych oblastiach, ako je monitorovanie a výroba strojov, sa často musia prekonať väčšie vzdialenosti signálu. Žiadna strata signálu V porovnaní s drahými rádiovými prenosmi HDMI existuje ďalšia výhoda: nedochádza k žiadnym stratám signálu stenami ani iným rušením. HDMI - kdekoľvek chcete Televízor umiestnite tam, kde je to potrebné. Napríklad na terase pre útulnú televíziu. Alebo môžete ovládať svoje stroje a výrobu na vzdialenom monitore v kancelárii. ľahká inštalácia Vďaka kompaktnému dizajnu je možné HDMI extender ľahko používať na stole alebo na obmedzenom priestore pomocou SDI. Nevyžaduje sa žiadny softvér ani karta rozhrania. Pripojte zariadenie k napájaciemu zdroju a k SDI káblu. Vyššia bezpečnosť - s testovanými zdrojmi energie Dodávané napájacie zdroje nielen poskytujú dostatok elektriny. Napájacie zdroje meniča SpeaKa Professional spĺňajú prísne smernice EÚ týkajúce sa účinnosti a bezpečnosti. Chráni to životné prostredie a chráni pred nepríjemnými prekvapeniami. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-VLHD/SD-01 HDMI ™ extender (predĺženie) cez koaxiálny kábel 300 m , Sp connect charging vent mount sp connectc+ (52805)

SpeaKa Professional SP-7053216 HDMI adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x HDMI zásuvka] čierna možno skrutkovať

SpeaKa Professional SP-7053216 HDMI adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x HDMI zásuvka] čierna možno skrutkovať
Detail

Adaptér HDMI s možnosťou pripojenia - vďaka skrutkám je adaptér bezpečne pripojený a nedá sa náhodne vytiahnuť. Ideálne na použitie v systémoch 48,26 cm (19 "), v zdravotníckych pomôckach, riadiacich systémoch alebo nahrávacích štúdiách. Kľúčom je zlato Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Použite to, čo už máte Vhodné káble sú už často k dispozícii, ale pre plánovanú aplikáciu sú príliš krátke. S týmto adaptérom pohodlne spojíte štandardné HDMI káble. Chráni to životné prostredie a vašu peňaženku. Súlad s požiadavkami smernice RoHS a REACH Všetky káble a adaptéry Speaka Professional sú v súlade s požiadavkami smerníc RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7053216 HDMI adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x HDMI zásuvka] čierna možno skrutkovať , Casio sp 20

SpeaKa Professional SP-9564944 HDMI adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty, 90 ° zatočený

SpeaKa Professional SP-9564944 HDMI adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty, 90 ° zatočený
Detail

Káblová spojka pre pohodlné pripojenie dvoch káblov HDMI. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-9564944 HDMI adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty, 90 ° zatočený , Dimavery sp-10

SpeaKa Professional SP-7869748 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka - 1x HDMI zásuvka D Micro] čierna

SpeaKa Professional SP-7869748 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka - 1x HDMI zásuvka D Micro] čierna
Detail

S týmto adaptérom HDMI môžete prispôsobiť zariadenia s rozhraním HDMI A a HDMI D micro. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7869748 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka - 1x HDMI zásuvka D Micro] čierna , Gravity sp 3102

audio konvertor cinch zásuvka, Toslink zásuvka (ODT) ⇒ cinch zásuvka, jack zásuvka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-DAC-TK/

audio konvertor cinch zásuvka, Toslink zásuvka (ODT) ⇒ cinch zásuvka, jack zásuvka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-DAC-TK/
Detail

Konvertor digitálneho analógového zvuku 192 kHz prevádza digitálny optický alebo koaxiálny zvukový signál na analógový zvukový signál (konektor Cinch Stereo R / L / 3,5 mm). Týmto spôsobom môžete ľahko poslať digitálny zvukový signál z TV / prijímača do analógového systému alebo reproduktorov, napríklad bez akýchkoľvek obmedzení kvality. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako audio konvertor cinch zásuvka, Toslink zásuvka (ODT) ⇒ cinch zásuvka, jack zásuvka 3,5 mm SpeaKa Professional SP-DAC-TK/ , Sp connect roadbike bundle universal clamp sp connectc+ (52200)

SpeaKa Professional SP-7870124 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka - 1x HDMI zásuvka C Mini] čierna pozlátené kontakty

SpeaKa Professional SP-7870124 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka - 1x HDMI zásuvka C Mini] čierna pozlátené kontakty
Detail

Tento adaptér s rozlíšením Full HD (1080p) a 3D je ideálny na pripojenie mini kábla HDMI (typ C) k zariadeniam s konektorom HDMI typu A. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7870124 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka - 1x HDMI zásuvka C Mini] čierna pozlátené kontakty , Sp connect bike bundle universal clamp sp connectc+ (52300)

SpeaKa Professional SP-7869908 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty

SpeaKa Professional SP-7869908 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty
Detail

Kábel SpeaKa HDMI okolo kábla HDMI typu A so zariadeniami s konektorom HDMI typu C (mini) na pripojenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7869908 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty , Sp connect roadbike bundle universal interface sp connectc+ (52201)

SpeaKa Professional SP-7870184 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty, audi

SpeaKa Professional SP-7870184 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty, audi
Detail

S týmto adaptérom HDMI môžete prispôsobiť zariadenia s rozhraním HDMI A a Micro-HDMI typu D. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7870184 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty, audi , Sp connect charging anti vibration module sp connectc+ (52808)

SpeaKa Professional SP-7870588 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty 20.00

SpeaKa Professional SP-7870588 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty 20.00
Detail

Tento vysokorýchlostný adaptérový kábel HDMI sa používa na prenos údajov, ako sú videá, obrázky atď., Zo smartfónu alebo digitálneho fotoaparátu do televízora. Vďaka krátkemu káblu je pripojenie vášho zariadenia menej namáhané ako s adaptérom bez kábla. Perfektné príslušenstvo pre akčné kamery S týmto adaptérom pripojíte váš GoPro pomocou bežného HDMI kábla. Takto vyrobené horské bicykle alebo horolezecké túry je možné okamžite obdivovať na veľkej televízii. Integrovaný ethernetový kanál Vďaka ethernetovému kanálu integrovanému v kábli HDMI môžete vaše internetové pripojenie používať s rôznymi zariadeniami bez toho, aby ste ich museli individuálne pripájať pomocou ďalšieho ethernetového kábla. Robustný vonkajší plášť z PVC Adaptérový kábel HDMI SpeaKa je účinne chránený pred prachom, nárazmi a iným mechanickým rušením pomocou robustného a odolného vonkajšieho plášťa z PVC. Kľúčom je zlato Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Meď „vnútri“ Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď použitá tu ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme svojou vysokou mechanickou pevnosťou, flexibilitou a odolnosťou. Okrem toho je odpor kábla podstatne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. Odpojte ho bezpečne zo zásuvky Vo všeobecnosti by sa spojenie malo uvoľniť potiahnutím za zástrčku. Tvarované odľahčenie ťahu na konektore zaisťuje, že kábel sa dá tiež uvoľniť potiahnutím za kábel. Chránené pred vonkajším rušením Adaptérový kábel HDMI od spoločnosti SpeaKa Professional je niekoľkokrát tienený. Dvojice drôtov sú ovinuté kovovou fóliou a celý kábel je tkaný pevnou drôtenou sieťou. Toto vysoko kvalitné tienenie ponúka ochranu proti vonkajšiemu rušeniu, ako sú napríklad paralelné silové káble a zaručuje prenos údajov bez rušenia aj za nepriaznivých podmienok. Súlad s požiadavkami smernice RoHS a REACH Všetky káble a adaptéry SpeaKa Professional vyhovujú smerniciam RoHS a REACH v EÚ. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7870588 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna pozlátené kontakty 20.00 , Sp connect micro stem mount pro sp connectc+ (52820)

SpeaKa Professional SP-7870584 HDMI Y adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini, HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-7870584 HDMI Y adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini, HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna
Detail

Pomocou tohto adaptéra môžete prepojiť zariadenia s rozhraním HDMI A so zariadeniami s rozhraním mini HDMI-C alebo micro HDMI-D. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7870584 HDMI Y adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini, HDMI zástrčka D Micro - 1x HDMI zásuvka] čierna , Sp connect bike bundle universal interface sp connectc+ (52301)

SpeaKa Professional SP-9015340 HDMI káblový adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x USB-C ™ zástrčka] čierna tienenie pletivom 15.

SpeaKa Professional SP-9015340 HDMI káblový adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x USB-C ™ zástrčka] čierna tienenie pletivom 15.
Detail

Prevodník je univerzálne vhodný pre monitory od rôznych výrobcov. Väčšinu monitorov je možné pripojiť priamo. Pre niektorých výrobcov potrebujete priložený adaptér na strane USB-C Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-9015340 HDMI káblový adaptér [1x HDMI zásuvka - 1x USB-C ™ zástrčka] čierna tienenie pletivom 15. , Cordoba c5-ce sp natural (cd c5-ce sp)

SpeaKa Professional SP-8433716 AV audio, video adaptér [1x jack zástrčka 3,5 mm - 3x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-8433716  AV audio, video adaptér [1x jack zástrčka 3,5 mm - 3x cinch zásuvka] čierna
Detail

Tento vysoko kvalitný kábel s 3,5 mm konektorom jack a tromi cinch zásuvkami vám umožňuje pripojiť mini DVD prehrávače a kamerové rekordéry k televízorom alebo počítačovým monitorom s cinch konektormi. Na rozdiel od väčšiny ostatných 3,5 mm adaptérov je produkt kompatibilný s AV, tj. Vhodný na prenos video a stereofónnych zvukových signálov do televízora pomocou jediného pripojenia. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-8433716 AV audio, video adaptér [1x jack zástrčka 3,5 mm - 3x cinch zásuvka] čierna , Sp connect moto bundle lt universal clamp sp connectc+ (52400)

SpeaKa Professional SP-HSW-250 5 portů Prepínač HDMI pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel

SpeaKa Professional SP-HSW-250 5 portů Prepínač HDMI pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel
Detail

Flexibilné použitie, robustné puzdro Vďaka svojej kompaktnej veľkosti a vysokokvalitnému kovovému krytu je prepínač Speaka Professional s 5 smermi HDMI funkčným produktom vo svojej triede. Umožňuje používateľovi prenášať až päť rôznych zdrojov HDMI na jednej obrazovke HDMI. Môže spracovávať videá až do 4K pri 60 Hz a poskytuje šírku pásma až 18 Gbps. Prepínač je samozrejme možné tiež pohodlne ovládať na diaľku pomocou diaľkového ovládača, ktorý je súčasťou dodávky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-HSW-250 5 portů Prepínač HDMI pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel , Sp connect moto bundle lt universal interface sp connectc+ (52401)

SpeaKa Professional SP-HSW-230 3 + 1 port Prepínač HDMI pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel

SpeaKa Professional SP-HSW-230 3 + 1 port Prepínač HDMI pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel
Detail

Speaka Professional SP-HSW460-31 je 3-smerový prepínač HDMI. Vďaka tomuto vysoko kvalitnému prepínaču je možný prenos videa a zvuku z 3 rôznych zdrojov HDMI na 1 displej HDMI. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-HSW-230 3 + 1 port Prepínač HDMI pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel , Sp connect moto scooter bundle universal clamp sp connectc+ (52500)

SpeaKa Professional SP-HDS-240 4 porty HDMI splitter pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel čierna

SpeaKa Professional SP-HDS-240 4 porty HDMI splitter pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel čierna
Detail

Jeden zdroj, štyri obrazovky Rozdeľovač Speaka Professional 1 x 4 HDMI s rovnako kompaktným a robustným kovovým krytom a integrovaným šifrovaním a dešifrovaním umožňuje distribuovať obsah notebooku až na štyri monitory súčasne. Dokáže spracovať rozlíšenie videa až 4K @ 60Hz a poskytuje šírku pásma až 18 Gbps, čo zaručuje optimálny obraz 4K. Splitter navyše podporuje Full 3D pre výnimočné prezentačné funkcie a špičkový filmový pôžitok. Ďalšie praktické zvýraznenie: Nie je potrebná žiadna samostatná inštalácia - stačí zapojiť a začať! A vďaka funkcii scaler je možné zaručiť simultánny výstup 4K a 1080, keď je pripojený rovnaký zdroj signálu! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-HDS-240 4 porty HDMI splitter pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel čierna , Sp connect moto scooter bundle universal interface sp connectc+ (52501)

SpeaKa Professional SP-9443508 1 + 2 porty HDMI splitter čierna

SpeaKa Professional SP-9443508 1 + 2 porty HDMI splitter   čierna
Detail

Rozdeľovač Ultra HD (4K) pomáha zdieľať zdroj videa 4K HDMI medzi dvoma displejmi HDMI. Rozdeľovač 4K je spätne kompatibilný s predchádzajúcimi revíziami rozhrania HDMI. Rozbočovač má navyše integrovaný zdrojový kábel HDMI, pomocou ktorého ho môžete pripojiť priamo k zdroju HDMI bez toho, aby ste museli ukladať ďalšie káble. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-9443508 1 + 2 porty HDMI splitter čierna , Merope sp modrá (8594196970138)

SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel #####HDMI-A Stecker, #####HDMI-A Stecker 20.00 m čierna SP-8821992 Ultra HD (

SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel #####HDMI-A Stecker, #####HDMI-A Stecker 20.00 m čierna SP-8821992 Ultra HD (
Detail

Tento hybridný kábel obsahuje vysoko kvalitné sklenené vlákna na prenos signálu. Zabezpečuje plný prenos signálu 18 Gbit / s bez straty signálu a ponúka plynulý HD zážitok až do 8 K pri 60 Hz. Kábel je vhodný pre všetky požiadavky a podporuje HDCP 2.2 / EDID / CEC / DDC / HDR / 3D. Kábel je veľmi tenký (priemer kábla 4,8 mm) a je ohybný, takže sa dá ohnúť aj okolo úzkych hrán. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel #####HDMI-A Stecker, #####HDMI-A Stecker 20.00 m čierna SP-8821992 Ultra HD ( , Stagg sp-mhcl-dlx

SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel #####HDMI-A Stecker, #####HDMI-A Stecker 50.00 m čierna SP-8821972 Ultra HD (

SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel #####HDMI-A Stecker, #####HDMI-A Stecker 50.00 m čierna SP-8821972 Ultra HD (
Detail

Tento hybridný kábel obsahuje vysoko kvalitné sklenené vlákna na prenos signálu. Zabezpečuje plný prenos signálu 18 Gbit / s bez straty signálu a ponúka plynulý HD zážitok až do 8 K pri 60 Hz. Kábel je vhodný pre všetky požiadavky a podporuje HDCP 2.2 / EDID / CEC / DDC / HDR / 3D. Kábel je veľmi tenký (priemer kábla 4,8 mm) a je ohybný, takže sa dá ohnúť aj okolo úzkych hrán. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel #####HDMI-A Stecker, #####HDMI-A Stecker 50.00 m čierna SP-8821972 Ultra HD ( , Stagg sp-mh12ws-ch

SpeaKa Professional SP-HDS-220 1 + 2 porty HDMI splitter pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel čierna

SpeaKa Professional SP-HDS-220 1 + 2 porty HDMI splitter pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel čierna
Detail

Perfektné a nekomplikované riešenie pre prezentácie v školách, konferenčných miestnostiach, na veľtrhoch alebo v útulnom domácom kine: Rozdeľovač HDMI Speaka 1x2 s kompaktným a robustným kovovým krytom umožňuje sledovať obsah notebooku, tabletu alebo smartphonu až na dvoch monitoroch súčasne. distribuovať - s rozlíšením až 4K pri 60 Hz. Podporuje tiež úplné 3D pre mimoriadne prezentačné funkcie a ešte väčšiu filmovú zábavu! Ďalšie praktické zvýraznenie: Nie je potrebná samostatná inštalácia: stačí zapojiť a začať! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-HDS-220 1 + 2 porty HDMI splitter pripravené pre Ultra HD 3840 x 2160 Pixel čierna , Gravity sp 5111 b

SpeaKa Professional SP-7870352 BNC adaptér [1x BNC zásuvka - 1x BNC zásuvka] strieborná

SpeaKa Professional SP-7870352 BNC adaptér [1x BNC zásuvka - 1x BNC zásuvka] strieborná
Detail

BNC-spojka / BNC-spojka. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7870352 BNC adaptér [1x BNC zásuvka - 1x BNC zásuvka] strieborná

SpeaKa Professional SP-HDE-310 HDMI ™ HDMI extender cez sieťový kábel RJ45 50 m

SpeaKa Professional SP-HDE-310 HDMI ™ HDMI extender cez sieťový kábel RJ45 50 m
Detail

Rozšírenie HDMI je ideálne na pripojenie monitorov, ktoré sú ďalej vzdialené od HDMI. Dlhšie signálne cesty musia byť často pokryté, najmä v profesionálnych oblastiach, ako je monitorovanie strojov a výroba. Káble HDMI majú obmedzenú dĺžku. Alternatívou je rozšírenie signálu HDMI pomocou lacných sieťových káblov. Predĺžte dĺžku až na 50 m. K vysielaču jednoducho pripojte zdroj HDMI. Sieťový kábel spája vysielač a prijímač. Signál HDMI môžete ľahko a pohodlne zachytiť na prijímači a vyslať na monitor. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-HDE-310 HDMI ™ HDMI extender cez sieťový kábel RJ45 50 m

SpeaKa Professional SP-HDS-700 HDMI ™ HDMI extender cez sieťový kábel RJ45 50 m

SpeaKa Professional SP-HDS-700 HDMI ™ HDMI extender cez sieťový kábel RJ45 50 m
Detail

Sada obsahuje vysielač a 4 prijímače. Umožňuje rozšírenie signálnej cesty a distribúciu signálu zo zdroja HDMI na 4 samostatné zobrazovacie zariadenia HDMI pomocou sieťového kábla CAT-6. Nie je potrebné žiadne externé napájanie. Pretože bezdrôtové prijímače takmer nepotrebujú žiadny priestor, je inštalácia možná aj v stiesnených priestoroch. Podporuje prenos videa v rozlíšení UHD na vzdialenosti až 35 m (60 m pre Full HD). Ideálne na streamovanie video obsahu do ďalších vzdialených prijímacích zariadení, napr. B. v kanceláriách, baroch, reštauráciách a tanečných sálach. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-HDS-700 HDMI ™ HDMI extender cez sieťový kábel RJ45 50 m

SpeaKa Professional SP-5136932 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini - 1x HDMI zástrčka D Micro] čierna

SpeaKa Professional SP-5136932 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini - 1x HDMI zástrčka D Micro] čierna
Detail

Tento vysokorýchlostný adaptér HDMI prevádza existujúcu zásuvku HDMI Mini C na zásuvku HDMI Micro D. Okrem toho sa údaje môžu prenášať aj cez ethernetový kanál. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-5136932 HDMI adaptér [1x HDMI zástrčka C Mini - 1x HDMI zástrčka D Micro] čierna

SpeaKa Professional SP-7869816 cinch audio adaptér [1x cinch zásuvka - 1x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-7869816  cinch audio adaptér [1x cinch zásuvka - 1x cinch zásuvka] čierna
Detail

Dvojité prepojenia Cinch, napr. Na pripojenie 2 stereofónnych zvukových káblov (červený / biely). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7869816 cinch audio adaptér [1x cinch zásuvka - 1x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel 3.00 m čierna SP-9510016 podpora HDMI

SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel  3.00 m čierna SP-9510016 podpora HDMI
Detail

Dva uhlové konektory umožňujú pripojenie zariadení HDMI aj v prípade problémov s priestorom. Konektory je možné nakloniť a otočiť v oboch smeroch. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel 3.00 m čierna SP-9510016 podpora HDMI

SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel 2.00 m čierna SP-9510012 podpora HDMI

SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel  2.00 m čierna SP-9510012 podpora HDMI
Detail

Dva uhlové konektory umožňujú pripojenie zariadení HDMI aj v prípade problémov s priestorom. Konektory je možné nakloniť a otočiť v oboch smeroch. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional HDMI prepojovací kábel 2.00 m čierna SP-9510012 podpora HDMI

SpeaKa Professional SP-WTR-301 Funk 5 GHz HDMI bezdrôtový prenos (sada) 200 m

SpeaKa Professional SP-WTR-301 Funk 5 GHz HDMI bezdrôtový prenos (sada)  200 m
Detail

SPEAKA Professional SP-WTR-301 Full HD rádiový vysielač a prijímač s veľkým dosahom Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-WTR-301 Funk 5 GHz HDMI bezdrôtový prenos (sada) 200 m

SpeaKa Professional SP-2873360 KR1248 cinch audio Y adaptér [1x cinch zásuvka - 2x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-2873360 KR1248 cinch audio Y adaptér [1x cinch zásuvka - 2x cinch zásuvka] čierna
Detail

S týmto adaptérom cinch zmeníte prepojenie stereo cinch na mono cinch. Súlad s požiadavkami smernice RoHS a REACH Všetky káble a adaptéry od spoločnosti SpeaKa Professional vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-2873360 KR1248 cinch audio Y adaptér [1x cinch zásuvka - 2x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-HDE-300 HDMI ™ extender (predĺženie) cez sieťový kábel RJ45 60 m

SpeaKa Professional SP-HDE-300 HDMI ™ extender (predĺženie) cez sieťový kábel RJ45 60 m
Detail

Produkt sa používa na rozšírenie signálov HDMI s rozlíšením 4K pomocou vhodných sieťových káblov. K tomu sa používa technológia, ktorá poskytuje nekomprimovaný obrazový a zvukový signál. Extender má IR vysielač a IR prijímač, ktorý umožňuje prenos signálov diaľkového ovládania, ako aj signálov RS232 z počítačov alebo notebookov. Súčasťou dodávky je napájací zdroj. Ideálne pre športové štúdiá, športové krčmy, bohoslužby, školské sály a rozhlasové stanice. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-HDE-300 HDMI ™ extender (predĺženie) cez sieťový kábel RJ45 60 m

SpeaKa Professional SP-HDS-110 1 + 2 porty HDMI splitter 3840 x 2160 Pixel čierna

SpeaKa Professional SP-HDS-110 1 + 2 porty HDMI splitter  3840 x 2160 Pixel čierna
Detail

Rozdeľovač HDMI 1 + 2 umožňuje ľahkú distribúciu zdrojového zariadenia HDMI až na 2 displeje HDMI. Rozbočovač podporuje rozlíšenie videa až 4K (3 840 x 2 160 pixelov). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-HDS-110 1 + 2 porty HDMI splitter 3840 x 2160 Pixel čierna

SpeaKa Professional AV konvertor [USB - cinch] 648 x 480 Pixel

SpeaKa Professional AV konvertor  [USB - cinch] 648 x 480 Pixel
Detail

Prevodník prevádza signál USB-C ™ na analógový kompozitný signál. To umožňuje pripojenie smartfónov a prenosných počítačov s pripojením USB-C ™ k starším AV zariadeniam s kompozitným vstupom, ako sú projektory alebo televízory. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional AV konvertor [USB - cinch] 648 x 480 Pixel

SpeaKa Professional SP-1300844 SCART / cinch adaptér [1x zástrčka scart - 3x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-1300844 SCART / cinch adaptér [1x zástrčka scart - 3x cinch zásuvka] čierna
Detail

Audio / video SCART - adaptér cinch. Adaptér prevádza signály z konektora SCART na pripojenia cinch (žltá / červená / biela). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-1300844 SCART / cinch adaptér [1x zástrčka scart - 3x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-7869904 cinch / SCART adaptér [3x cinch zásuvka - 1x zástrčka scart] čierna

SpeaKa Professional SP-7869904 cinch / SCART adaptér [3x cinch zásuvka - 1x zástrčka scart] čierna
Detail

Audio / video SCART - adaptér cinch. Adaptér prevádza signály z cinch pripojení (žltá / červená / biela) na konektor SCART. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7869904 cinch / SCART adaptér [3x cinch zásuvka - 1x zástrčka scart] čierna

SpeaKa Professional SP-7869892 BNC / cinch adaptér [1x BNC zástrčka - 1x cinch zásuvka] strieborná

SpeaKa Professional SP-7869892 BNC / cinch adaptér [1x BNC zástrčka - 1x cinch zásuvka] strieborná
Detail

BNC-Stecker Cinch-púzdro Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7869892 BNC / cinch adaptér [1x BNC zástrčka - 1x cinch zásuvka] strieborná

SpeaKa Professional SP-7869896 cinch / BNC adaptér [1x cinch zástrčka - 1x BNC zásuvka] strieborná

SpeaKa Professional SP-7869896 cinch / BNC adaptér [1x cinch zástrčka - 1x BNC zásuvka] strieborná
Detail

Cinch-zástrčka / BNC-zdierka Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7869896 cinch / BNC adaptér [1x cinch zástrčka - 1x BNC zásuvka] strieborná

SpeaKa Professional SP-7870668 SCART / cinch adaptér [1x zástrčka scart - 3x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-7870668 SCART / cinch adaptér [1x zástrčka scart - 3x cinch zásuvka] čierna
Detail

Audio / video SCART - adaptér cinch. Adaptér prevádza signály z konektora SCART na pripojenia cinch (žltá / červená / biela). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7870668 SCART / cinch adaptér [1x zástrčka scart - 3x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-TT-01 TV stojan 61,0 cm (24") - 106,7 cm (42") neflexibilný

SpeaKa Professional SP-TT-01 TV stojan 61,0 cm (24") - 106,7 cm (42") neflexibilný
Detail

Tauschen Sie Ihren unästetischen TV-Standfuß ausMnoho televízorov má stojany, ktoré nezodpovedajú zariadeniu alebo jednoducho nemajú vysokokvalitný vzhľad. Stačí ho vymeniť za nový univerzálny stojan na televízor: Podstavec vyrobený z tvrdeného skla s hrúbkou 8 mm zaručuje vysokú stabilitu a moderný vzhľad. Vďaka univerzálnemu štandardu VESA sa držiak hodí takmer na akýkoľvek televízor so vzorom otvorov VESA. Ideal als Ersatz-StandfußByt je novo zariadený, presťahovaný alebo jednoducho prepnutý z nástennej televízie na stolovú montáž: nohy dodávané s televízorom sa často stratia a zvyčajne ich výrobca nemôže znova objednať. Vďaka univerzálnemu televíznemu stojanu SpeaKa môžete pomôcť svojmu televízoru postaviť sa na nohy. Wählen Sie die TV-Höhe selbstTelevízor je možné nastaviť do ľubovoľnej požadovanej polohy vďaka trom rôznym nastaveniam výšky. Takže vždy máte najlepší výhľad z gauča v obývacej izbe alebo z postele a nie vždy sa musíte krútiť. Stellfläche für Original TV-Standfuß zu kleinNiektoré televízory majú nohy, ktoré sú pripevnené k vonkajšej strane rámu. V závislosti od priestoru na komode, bočných alebo nízkych doskách môžu tieto vyčnievať cez okraj nábytku. Môžete to napraviť pomocou tejto nohy, stojan je vždy namontovaný v strede televízoraAuch perfekt für MonitoreStojan môžete využiť aj do kancelárie. Stačí venovať pozornosť príslušnému štandardu VESA. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-TT-01 TV stojan 61,0 cm (24") - 106,7 cm (42") neflexibilný

SpeaKa Professional SP-7869820 cinch audio Y adaptér [1x cinch zástrčka - 2x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-7869820  cinch audio Y adaptér [1x cinch zástrčka - 2x cinch zásuvka] čierna
Detail

Adaptérový kábel na distribúciu zvukových signálov. Káble majú konektor cinch a 2 zásuvky cinch (červená / biela). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7869820 cinch audio Y adaptér [1x cinch zástrčka - 2x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-7869924 cinch audio Y adaptér [2x cinch zástrčka - 1x cinch zásuvka] čierna

SpeaKa Professional SP-7869924  cinch audio Y adaptér [2x cinch zástrčka - 1x cinch zásuvka] čierna
Detail

Adaptérový kábel na distribúciu zvukových signálov. Káble majú zásuvku cinch a 2 konektory cinch (červená / biela). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional SP-7869924 cinch audio Y adaptér [2x cinch zástrčka - 1x cinch zásuvka] čierna
Gravity SP VARI®-LEG 01 (SP VARI-LEG 01), STEELPRESS SPP SP-01, stúpadlo na bočnicu (8SSP-01), SP Connect Charging Module SP ConnectC+ (52807), SP Connect Charging Pad SP ConnectC+ (52802), SP Connect Vent Mount SP ConnectC+ (52806), Samsung The Premiere SP-LSP7T (SP-LSP7TFAXXH), Samsung The Freestyle SP-LSP3B (SP-LSP3BLAXXH), PremiumCord konvertor VGA+audio -> HDMI (khcon-23), SP Connect Charging Office Stand SP ConnectC+ (52803), SP Connect Charging Suction Mount SP ConnectC+ (52804), SP Connect Anti Vibration Module SP ConnectC+ (52829), SP Connect Charging Vent Mount SP ConnectC+ (52805), CASIO SP 20, Dimavery SP-10, Gravity SP 3102, SP Connect Roadbike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52200), SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52300), SP Connect Roadbike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52201), SP Connect Charging Anti Vibration Module SP ConnectC+ (52808), SP Connect Micro Stem Mount Pro SP ConnectC+ (52820), SP Connect Bike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52301), Cordoba C5-CE SP Natural (CD C5-CE SP), SP Connect Moto Bundle LT Universal Clamp SP ConnectC+ (52400), SP Connect Moto Bundle LT Universal Interface SP ConnectC+ (52401), SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52500), SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52501), Merope SP modrá (8594196970138), Stagg SP-MHCL-DLX, Stagg SP-MH12WS-CH, Gravity SP 5111 B