Berger & schröter led ručné akumulátorové svietidlo (baterka) police 20227

Produkt Berger & schröter led ručné akumulátorové svietidlo (baterka) police 20227 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Berger & schröter led ručné akumulátorové svietidlo (baterka) police 20227 upraviť a produkt hľadať znova.

Berger & Schröter LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Police 20227

Berger & Schröter LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Police  20227
Detail

Vysoko kvalitné ručné svietidlo s LED Cree a vysokou svietivosťou. Robustné puzdro je prachotesné a vodotesné. 3 svetelné funkcie sa zapínajú priamo na ergonomickej a robustnej rukoväti na prenášanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Police 20227 , Effly prenosné ručné led svetlo (26506)

AccuLux LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SL 5 456481

AccuLux LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SL 5  456481
Detail

Puzdro bezpečnostného svetla AccuLux SL 5 chránené proti prachu a striekajúcej vode je vyrobené z robustného plastu. Vďaka 110 ° otočnej svetelnej hlave a dodanej oranžovej krycej doske je možné svetlo flexibilne použiť, napríklad na blikanie ako výstražné svetlo. Nabíjateľná bezúdržbová olovená gélová batéria bez pamäťového efektu je vďaka inteligentnému usporiadaniu obvodov zabezpečená proti hlbokému vybitiu a dá sa trvale nabiť. Integrovaná je aj detekcia pretrhnutia vlákna halogénovej hlavnej žiarovky s automatickým prepnutím na kontrolku LED. Lampa má zobrazenie zostávajúcej kapacity prostredníctvom štyroch LED diód na zadnej strane. Stav nabitia je indikovaný blikaním kontrolky. Nabíjacia stanica L 5 s optimalizovanou technológiou nabíjania v minimálnych rozmeroch zaručuje možnosti montáže pre najmenšie medzery v automobilovom priemysle alebo v budovách. Môže sa nabíjať pri 230 V, 24 V a 12 V. K dispozícii je funkcia núdzového osvetlenia. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AccuLux LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SL 5 456481 , St472 led svietidlo

AccuLux LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) JobLux 140 lm 452441

AccuLux LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) JobLux 140 lm 452441
Detail

Pracovné a núdzové svetlo odolné voči batériám JobLux PowerLED má kryt vyrobený z robustného plastu odolného voči nárazom. Kontrolka LED napájania zaisťuje intenzívne a rovnomerné osvetlenie pracovného priestoru. Nie je potrebné vymeniť svetelný zdroj LED. Keď je hlavná lampa v prevádzke 11 hodín, patrí k lídrom v tejto oblasti. JobLux PowerLED má hlavu svetla otočnú o 120 °. Je možné prepínať medzi výkonovou LED a LED kontrolkou. Bezúdržbový olovený gélový akumulátor je možné nabíjať pomocou integrovanej nabíjačky na 230 V a má ochranu proti prebitiu a hlbokému vybitiu. Stav nabíjania žiarovky je indikovaný integrovanou červenou LED. Súčasťou dodávky je nástenný držiak, praktický popruh na rameno a červená krycia doska. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AccuLux LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) JobLux 140 lm 452441 , St143 led svietidlo

STAK LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Trainspotting 1600 lm R920

STAK LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Trainspotting 1600 lm R920
Detail

Ideálny spoločník pre priemysel, profesionálov, prechádzky, trekking, kempovanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako STAK LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Trainspotting 1600 lm R920 , In322b led svietidlo

STAK LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Bulldog 2000 lm R930

STAK LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Bulldog 2000 lm R930
Detail

Ideálny spoločník pre priemysel, profesionálov, prechádzky, trekking, kempovanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako STAK LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Bulldog 2000 lm R930 , In322y led svietidlo

Eufab LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) LED 3W 160 lm 13491

Eufab LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) LED 3W  160 lm 13491
Detail

Všestranné LED ručné svietidlo! S 2 svietivosťami je to pravé svetlo pre každú situáciu. Robustné bodové svetlo má 160 lúmenov pre silný svetelný výkon. Je nainštalovaná vysoko kvalitná Li-Ion batéria, ktorá sa nabíja cez micro USB vstup. To znamená, že ručné svetlo je možné nabíjať vo vozidle aj pomocou USB nabíjačky alebo powerbanky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Eufab LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) LED 3W 160 lm 13491 , Vonkajšie nástenné svietidlo led 10.045.49

MegaLight LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Worklight 10W 700 lm 75846

MegaLight LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Worklight 10W 700 lm 75846
Detail

Bez ohľadu na to, či ide o renováciu, pokládku dlaždíc alebo podobne, ťažíte z nášho pracovného osvetlenia, ktoré môžete ľahko a rýchlo umiestniť kamkoľvek budete potrebovať. Vďaka vysokej ochrane IP54 je tento reflektor LED chránený pred prachom a vodou, a tak zaisťuje spoľahlivé osvetlenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MegaLight LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Worklight 10W 700 lm 75846 , Vonkajšie nástenné svietidlo led 10.010.52

AccuLux LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) UniLux 7 270 lm 442181

AccuLux LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) UniLux 7 270 lm 442181
Detail

Špičková nabíjateľná ručná lampa! Optika zaostriteľného objektívu vytvára homogénne osvetlenie pre blízky aj vzdialený dosah. Stabilné ručné svetlo môže zostať natrvalo v nabíjacej stanici a má integrovanú funkciu núdzového osvetlenia. Svetlo je možné nabíjať aj vo vozidlách. Táto vysoko kvalitná a šikovná ručná lampa je vhodná na rôzne použitie, či už na voľný čas alebo do práce. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AccuLux LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) UniLux 7 270 lm 442181 , Vonkajšie nástenné svietidlo led 10.009.10

Velamp LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) 5W Crown 350 lm IR558

Velamp LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) 5W Crown 350 lm IR558
Detail

Zameraný centrálny horák a exkluzívna svetelná korunka s difúznym lúčom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velamp LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) 5W Crown 350 lm IR558 , Vonkajšie nástenné svietidlo led 10.009.09

Velamp LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Doomster 735 lm IR666-10W

Velamp LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Doomster 735 lm IR666-10W
Detail

Vysoko výkonná ručná lampa s difúznym povrchovým svetlom na oboch stranách. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velamp LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Doomster 735 lm IR666-10W , Velamp led solárne svietidlo spk14

Ansmann LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) HS20R Pro 1700 lm 1600-0223

Ansmann LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) HS20R Pro 1700 lm 1600-0223
Detail

Robustné a spoľahlivé ručné svietidlo HS20R Pro je robustná a spoľahlivá bezdrôtová ručná lampa pre najrôznejšie aplikácie, či už priemyselné, obchodné, poľovnícke alebo bezpečnostné služby. Profesionálna pracovná lampa vždy zaisťuje optimálny a dostatočný jas. Vďaka funkcii blikania s priloženým filtračným diskom oranžovej farby je svetlomet ideálny ako výstražné svetlo, pretože hlava žiarovky sa dá nakloniť o 90 ° a svetlo sa dá nastaviť. Robustné puzdro z ABS plastu je ideálne vhodné aj pre použitie s pracovnými rukavicami. Silný pridržiavací magnet na spodnej strane krytu umožňuje rýchle a ľahké upevnenie žiarovky na kovový povrch alebo jej jednoduché nabíjanie v spojení s nabíjacou / montážnou kolískou. Svetelný výkon Svetelný výkon je vynikajúci: tri rôzne LED diódy zaisťujú dokonalý, homogénny a jasný obraz svetla - presne na mieru vašim potrebám. 10 W LED so špeciálne vyvinutým reflektorom sa používa pre široké oblasti a vytvára rovnomerný svetelný obraz v celej svetlej oblasti. Pre stredný a blízky dosah sa používajú 5 W LED, ktoré pomocou použitej optiky rovnomerne napodobňujú svetlo pre príslušnú oblasť použitia. Pri funkcii, pri ktorej sa rozsvietia všetky LED diódy, lampa dosahuje až 1700 lúmenov so svetelným dosahom až 470 metrov. Výkonná lítiová batéria s technológiou nabíjania ovládanou mikrokontrolérom Potrebná energia poskytuje trvale nainštalovaný a výkonný lítium-iónový akumulátor s 10 400 mAh. Nabíjanie sa realizuje prostredníctvom pripojenia micro-USB, a to buď v zásuvke, alebo v automobile / nákladnom automobile, pomocou štandardných nabíjačiek USB - praktické pre priemyselné a záchranné organizácie, ako sú hasiči, THW atď., Pretože nie sú potrebné žiadne špeciálne pripojenia. Ak je kapacita batérie nízka, ručné svetlo sa automaticky vypne, aby nedošlo k poškodeniu batérie v dôsledku úplného vybitia. Vďaka najnovšej technológii nabíjania riadenej mikrokontrolérom (so štvornásobným bezpečnostným vypnutím proti skratu, prebitiu, hlbokému vybitiu a preťaženiu), ktorá bola optimálne prispôsobená špeciálnym vlastnostiam lítiových batérií, je proces nabíjania automaticky ukončený, akonáhle je batéria úplne nabitá. Prebitie preto nie je možné, čo na jednej strane zaisťuje maximálnu bezpečnosť a na druhej strane vysoký výkon a dlhú životnosť akumulátora. Môže sa nabíjať priamo pomocou dodávaného kábla micro USB alebo pomocou nástenného držiaka / nabíjacej kolísky. Ovládací displej na vypínači poskytuje informácie o zostávajúcej kapacite lítiovej batérie, ako aj o priebehu nabíjania. Režimy zaostrenia a svetla Ovládanie žiarovky je jednoduché pomocou dvoch funkčných tlačidiel: Prepínač 1 je tlačidlo režimu a prepínač 2 slúži na ovládanie LED diód. Svetlo sa zapína a vypína pomocou tlačidla režimu. Plynulé stmievanie je navyše povolené podržaním tlačidla. Tlačidlo pre výber LED kontroluje 3 LED postupne za sebou a umožňuje rozsvietenie všetkých troch LED súčasne vo štvrtom stupni. HS20R Pro tak dosahuje silných 1 700 lúmenov v 100% režime s dobou svietenia približne 7 hodín. V závislosti od stavu osvetlenia a výberu LED diód je možné viac ako 100 hodín svietenia! Praktická funkcia výstražných svetiel vhodná na zaistenie alebo indikáciu nebezpečenstva dokonca umožňuje prevádzkovú dobu viac ako 490 hodín. Elektronika pri výpadku napájania V prípade výpadku prúdu (v režime nabíjania) sa ručná lampa automaticky zapne, takže lampa je vždy vybavená núdzovým osvetlením. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ansmann LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) HS20R Pro 1700 lm 1600-0223 , Vonkajšie nástenné svietidlo led 10.045.54

AccuLux LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) AccuLux UniLux PRO 270 lm 442081

AccuLux LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) AccuLux UniLux PRO 270 lm 442081
Detail

Špičková nabíjateľná ručná lampa! Optika zaostriteľného objektívu vytvára homogénne osvetlenie pre blízky aj vzdialený dosah. Stabilné ručné svetlo môže zostať natrvalo v nabíjacej stanici a má integrovanú funkciu núdzového osvetlenia. Svetlo je možné nabíjať aj vo vozidlách. Táto vysoko kvalitná a šikovná ručná lampa je vhodná na rôzne použitie, či už na voľný čas alebo do práce. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AccuLux LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) AccuLux UniLux PRO 270 lm 442081 , Vonkajšie nástenné svietidlo led 10.010.51

Ansmann LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Profi HS5R 330 lm 1600-0222

Ansmann LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Profi HS5R 330 lm 1600-0222
Detail

Robustná ručná lampa s jasným a združeným svetelným kužeľom. Je možné zvoliť dve svietivosti a funkciu blikania svetla. Prepínateľná elektronika pri výpadku napájania umožňuje funkciu núdzového svetla v prípade výpadku prúdu. Extra silný prídržný magnet fixuje žiarovku na všetky kovové predmety. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ansmann LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Profi HS5R 330 lm 1600-0222 , Vonkajšie nástenné svietidlo led 10.011.57

Staudte-Hirsch LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SH-5.300 225 lm 553000

Staudte-Hirsch LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SH-5.300 225 lm 553000
Detail

Či už v dielni, na stavbe, v priemyselnom prostredí alebo vo verejných budovách - táto kompaktná ručná žiarovka LED zaujme premysleným dizajnom a mnohými technickými detailmi. Vďaka integrovanému magnetu je možné pracovné svetlo pripevniť na akýkoľvek magnetický povrch počas údržby a opráv. Vysoko výkonná LED dióda s denným svetlom 3 W od spoločnosti Cree zaručuje extrémne jasné svetlo, výkonná batéria Li-Ion zaručuje dobu horenia až 9 hodín. Ochrana proti prebitiu a hlbokému vybitiu zaisťuje dlhú životnosť bezúdržbovej Li-Ion batérie. Otočná hlava žiarovky umožňuje cielené vyrovnanie svetelného kužeľa. 2 úrovne jasu zaisťujú, že požadované svetlo je vždy k dispozícii. Lampa je chránená proti prachu a striekajúcej vode (IP 54) a je možné ju používať v interiéroch aj exteriéroch. SH-5.300 je navyše vybavený funkciou núdzového osvetlenia. V prípade výpadku prúdu sa batériové svietidlo stáva spoľahlivým núdzovým a bezpečnostným osvetlením miestností, chodieb a schodísk vo verejných budovách, výrobných, výrobných a pracoviskách, v zdravotníckych zariadeniach, na stretávacích miestach, v hoteloch, reštauráciách, podzemných garážach alebo v súkromnom sektore. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Staudte-Hirsch LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SH-5.300 225 lm 553000 , Vonkajšie nástenné svietidlo led 10.042.69

Staudte-Hirsch LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SH-5.100 1040 lm 551000

Staudte-Hirsch LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SH-5.100 1040 lm 551000
Detail

Nabíjateľná LED pracovná lampa SH-5.100 sa používa na mobilné osvetlenie v interiéroch aj exteriéroch a bola navrhnutá pre profesionálnu prácu. Vďaka svojej inovatívnej technológii dvojitých lúčov je ideálnym spoločníkom v obchode, priemysle a službách. Pretože vám ponúka buď presné zaostrovacie svetlo alebo širokouhlé povodňové svetlo. Dve vysoko výkonné LED diódy bielej farby (6 500 K) od spoločnosti Cree zaručujú mimoriadne jasné svetlo, každá s veľkosťou 1 040 lm, vysokokvalitná batéria Li-Ion zaručuje dlhú dobu horenia až 16 hodín. Vďaka otočnej svetelnej hlave, funkcii núdzového osvetlenia a 5 svetelným režimom je toto profesionálne LED svetlo veľmi všestranné. Môže byť tiež použitý ako výstražné svetlo v cestnej premávke. Horná LED dióda zaisťuje presné zaostrenie svetla s plnou a polovičnou svietivosťou. Spodná LED poskytuje veľký svetlomet s plnou a polovičnou svietivosťou a výstražné svetlo s blikajúcou funkciou. Extrémne robustné puzdro je vďaka IP 54 chránené proti striekajúcej vode a prachu. Vďaka použitým materiálom a prvotriednemu spracovaniu má SH-5.100 kvalitu, ktorá sa vyplatí aj v tých najnáročnejších podmienkach. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Staudte-Hirsch LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) SH-5.100 1040 lm 551000 , Profilite led svietidlo flare (8595238807474)

IVT LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) 3 W, Lithium 300 lm PL-830.03.Li

IVT LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) 3 W, Lithium 300 lm PL-830.03.Li
Detail

Tento vynikajúci ručný reflektor ponúka jedinečnú kombináciu osvetlenia: vynikajúce 3 W hlavné svetlo s dosahom osvetlenia 200 m. Okrem toho spôsob šetrenia energie / Orientačné svetlo na osvetlenie podlahy. Vysokokvalitná Li-Ion batéria zaručuje dobu horenia až 35 hodín. Funkcia núdzového osvetlenia umožňuje použitie ako núdzové osvetlenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako IVT LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) 3 W, Lithium 300 lm PL-830.03.Li , Star wars – bb8 – baterka (m00221)

Varta LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Work Flex BL30R mit Akku 600 lm 18684101401

Varta LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Work Flex BL30R mit Akku 600 lm 18684101401
Detail

Svetlo Varta Work Flex BL30R je flexibilné vreckové svietidlo. Tri rôzne režimy osvetlenia zabezpečujú najlepšie osvetlenie v rôznych oblastiach použitia. Pomocou reflektora možno svetlo zamerať na konkrétnu oblasť. Plošné svetlo slúži na osvetlenie celej oblasti a kombinovaný režim ponúka dobrú kombináciu ďalších dvoch režimov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Varta LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Work Flex BL30R mit Akku 600 lm 18684101401 , Vonkajšie nástenné svietidlo led ool-50016

AccuLux Four LED EX ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Ex zóna: 1, 2, 21, 22 50 m

AccuLux Four LED EX ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Ex zóna: 1, 2, 21, 22  50 m
Detail

Kompaktná a nárazuvzdorná bezdrôtová baterka AccuLux Four LED EX ponúka špičkové LED svetlo až 12 hodín. Štyri biele LED diódy zamerané na objektív vytvárajú vďaka najnovšej optike objektívu vypočítanej objektívom veľmi jasný a rovnomerný kužeľ. Životnosť LED svetelného zdroja je takmer neobmedzená, takže už nemusíte meniť žiarovky. Robustné plastové puzdro odolné proti pádu je určené pre najťažšie použitie. Four LED EX možno nabiť až 1000-krát na sieť a zaručuje flexibilitu a mobilitu s integrovanou sieťovou nabíjačkou. Ekologická batéria NiMH je vďaka inteligentnému usporiadaniu obvodov chránená proti hlbokému vybitiu a je možné ju trvale nabíjať. Ideálne pre priemysel a chémiu, ropu a plyn, potlačenie rušenia elektrickou energiou / plynom, komunálne služby, hasiče, záchranné služby, lodenice, požiarnu ochranu, plavidlá a oveľa viac. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AccuLux Four LED EX ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Ex zóna: 1, 2, 21, 22 50 m , Vonkajšie nástenné svietidlo led ool-50020

Berger & Schröter UV 395-400 nm UV LED vreckové svietidlo (baterka) pútko na ruku na batérie 95 g

Berger & Schröter UV 395-400 nm UV LED vreckové svietidlo (baterka) pútko na ruku na batérie   95 g
Detail

Na vytvrdzovanie (sušenie) špeciálnych tlačových farieb citlivých na UV svetlo, bez rozpúšťadiel, lakov vytvrdzovaných UV žiarením, UV lepidiel, optických výrobkov, svetlom vytvrdzujúcich plastov na modelovanie umelých nechtov, na opravy vrstveného skla a na hľadanie telesných tekutín, na kontrolu bankoviek a na mnoho ďalších použití. . Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter UV 395-400 nm UV LED vreckové svietidlo (baterka) pútko na ruku na batérie 95 g , Vonkajšie nástenné svietidlo led ool-50015

Berger & Schröter FullHD fotopasca 16 Megapixel čierne LED diódy hnedá

Berger & Schröter FullHD fotopasca 16 Megapixel čierne LED diódy hnedá
Detail

Divoká kamera s rozlíšením Full HD, 940 nm BLACK-LED je absolútne neviditeľná, 16 megapixelov (nastaviteľné aj na 8 MP, 5 MP, 3 MP alebo 1 MP) s 2,31-palcovou TFT obrazovkou, stačí ju pripevniť k miestu podania alebo k výmene. Fotografie a videá nonstop. Farebne cez deň a 46 čiernych LED diód (dosah blesku približne 20 m) v noci čierno-biely, takže žiadna vystrašená hra! Technické údaje: Trigger time only 0,6 sec (with 4GB micro SD card), ohnisková vzdialenosť objektívu 3,09; Automatické vyváženie bielej, slot na karty pre micro SD karty až do 32 GB! (nie je súčasťou dodávky), na jeden spúšťač je možné nastaviť jeden obrázok, 3 obrázky alebo jeden obrázok + video (voliteľná dĺžka videa od 3 s do 10 min.). Videá so záznamom zvuku nastaviteľné na 1920x1080 / 15fps, 1280x720 / 30fps, 720x480 / 30fps. Dátum, čas, fáza mesiaca, na každom obrázku. Možné nastavenie časovača alebo časozberu. 3 detektory pohybu PIR (nastaviteľné intenzity) vrátane 2 pre-PIR (registračný uhol 120 °) pre priečne zmeny, možno ich tiež vypnúť, hlavný PIR s registračným uhlom 60 °, zväčšenie prehrávania 1 až 14x, funkcia prezentácie pri výbere obrazu, ochrana heslom, prevádzka V závislosti od pohotovostného času 4 až 8 alkalických batérií Mignon (AA, nie sú súčasťou balenia), kryt odolný voči poveternostným vplyvom IP54, Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter FullHD fotopasca 16 Megapixel čierne LED diódy hnedá , Led stropné svietidlo 20 w (ptled20w)

Berger & Schröter Mini fotopasca 16 Megapixel čierne LED diódy, Low-Glow-LED, funkcia zrýchleného snímania maskáčová

Berger & Schröter Mini fotopasca 16 Megapixel čierne LED diódy, Low-Glow-LED, funkcia zrýchleného snímania maskáčová
Detail

Mini divoká kamera s rozlíšením Full HD, 940 nm BLACK-LED je absolútne neviditeľná, 16 megapixelov (nastaviteľné aj na 12 MP, 8 MP, 5 MP, 3 MP, 1 MP) s 1,77 palcovou TFT obrazovkou, ľahko v mieste podávania alebo pri zmene pripojiť. Fotografie a videá nonstop. Farebne cez deň a 2 vysoko výkonné čierne LED diódy (dosah blesku cca 20 m) čierno-biele v noci, takže žiadna vystrašená hra! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Mini fotopasca 16 Megapixel čierne LED diódy, Low-Glow-LED, funkcia zrýchleného snímania maskáčová , Vonkajšie nástenné svietidlo led ool-50019

Berger & Schröter MG984G-30M fotopasca 30 Megapixel čierne LED diódy, diaľkové ovládanie, No-Glow-LED, nahrávanie zvuku

Berger & Schröter MG984G-30M fotopasca 30 Megapixel čierne LED diódy, diaľkové ovládanie, No-Glow-LED, nahrávanie zvuku
Detail

Bezdrôtová prírodná kamera 4G / LTE s pohybovým snímačom PIR, neviditeľnými LED diódami, 30 miliónov pixelov (snímač 14 MP CMOS), videozáznamy FHD 1080P, 3 "TFT obrazovka. Pošlite fotografie do svojho mobilného telefónu cez 4G / LTE ako e-mail do počítača alebo cez MMS / GPRS (videá je možné odoslať iba do 10 MB) S dlhou anténou! Dosah infračerveného žiarenia cca 30 m! IR osvetlenie do cca 25 m! Nastavenie fotoaparátu pomocou počítača, diaľkového ovládania: 1 fotografia pre odoslanie MMS alebo e-mailu alebo až 6 fotografií. Videá 5-180 s., Videá so záznamom zvuku! Reproduktor z. B. pre elektronický návnadu, technické údaje: automatické vyváženie bielej, ohnisková vzdialenosť objektívu 2,4; Uhol pohľadu 60 °; PIR detektor pohybu do 30 m, 3 '' TFT obrazovka, USB kábel, remienok na pripevnenie. Rozmery cca DxŠxV = 140x90x60 mm, hmotnosť cca 300 g. Prevádzka s 8 alkalickými batériami Mignon (AA, nie sú súčasťou balenia), spotreba energie menej ako 7 mAh / deň. Slot pre kartu: SD karta do 32 GB a SIM karta Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter MG984G-30M fotopasca 30 Megapixel čierne LED diódy, diaľkové ovládanie, No-Glow-LED, nahrávanie zvuku , Led podlinkové svietidlo led/9 w/230 v (107029)

Berger & Schröter 60646 skriňový kľúč 

Berger & Schröter 60646 skriňový kľúč 
Detail

Kľúč ovládacej skrinky s prieduchom ohrievača, držiakom bitov a otváračom na fľaše. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 60646 skriňový kľúč  , Lexibook frozen baterka s projektorom (3380743078236)

Berger & Schröter 813226 vyťahovače skrutiek

Berger & Schröter 813226 vyťahovače skrutiek
Detail

Na vyskrutkovávanie poškodených pravotočivých skrutiek rôzneho druhu. Prostredníctvom 3 rôznych veľkostí bitov použiteľné skoro pre všetky veľkosti skrutiek. 6 mm klinovo formovaná hlavička. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 813226 vyťahovače skrutiek , Lego ninjago legacy jay baterka (4895028525170)

fotopasca Berger & Schröter X-Trail HD, 12 Megapixel, čierne LED diódy, khaki hnedá (matná)

fotopasca Berger & Schröter X-Trail HD, 12 Megapixel, čierne LED diódy, khaki hnedá (matná)
Detail

Vysoko kvalitná prírodná kamera s rozlíšením 12 megapixelov, čiernymi LED diódami, detektorom pohybu PIR a neviditeľným IR osvetlením. Fotoaparát je ideálny na pozorovanie zvierat alebo na sledovanie vlastností, predmetov alebo hromady dreva. Vďaka infračervenej technológii môže fotoaparát v noci nepretržite robiť fotografie a videozáznamy bez blesku. Zvieratá sa teda nezľaknú. Fotografie a videozáznamy sú vytvárané farebne počas dňa a čiernobielo v noci. Maskované a robustné puzdro. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fotopasca Berger & Schröter X-Trail HD, 12 Megapixel, čierne LED diódy, khaki hnedá (matná) , Lego ninjago legacy kai baterka (4895028522643)

Berger & Schröter X-Trail 3.0 FullHD fotopasca 12 Megapixel čierne LED diódy, nahrávanie zvuku maskáčová

Berger & Schröter X-Trail 3.0 FullHD fotopasca 12 Megapixel čierne LED diódy, nahrávanie zvuku maskáčová
Detail

Divoká kamera Berger & Schröter X-trail HD 3.0 C, 56x 940 nm BLACK-LED je absolútne neviditeľná, doba spustenia iba 0,4 s (doba spustenia 0,4 s), 12 megapixelov (nastaviteľné aj 8 MP alebo 5 MP) s 2 '' TFT obrazovku, jednoducho pripevniť na kŕmnu stanicu alebo k výmene. Fotografie a videá nonstop. Farebne cez deň a 56 čiernych LED diód v noci (25 hore alebo 31 dole), (dosah blesku približne 20 m) čiernobielo, takže žiadna vystrašená hra! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter X-Trail 3.0 FullHD fotopasca 12 Megapixel čierne LED diódy, nahrávanie zvuku maskáčová , Fackelmann strúhadlo ručné (33071)

Berger & Schröter Wire Glue spájkovacie lepidlo

Berger & Schröter Wire Glue spájkovacie lepidlo
Detail

Nespájkujte so spájkovačkou, vyskúšajte to s týmto lepidlom! Jednoducho naneste lepidlo na kovové časti, spojte ich a nechajte vyschnúť, a hotovo. Lepidlo sa vyznačuje vynikajúcou súdržnosťou a pevnosťou. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Wire Glue spájkovacie lepidlo , Pumpa - ručné, 37cm (6942138923087)

Berger & Schröter 50192 ručný zemný vrták

Berger & Schröter 50192  ručný zemný vrták
Detail

Ľahko vyvrtáva otvory do zeme, a je preto ideálny na kladenie plotov alebo podobné práce Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 50192 ručný zemný vrták , Rabalux – led stropné svietidlo led/30 w/230 v (97177)

Berger & Schröter 50054 ručný zemný vrták

Berger & Schröter 50054  ručný zemný vrták
Detail

Ľahko vyvrtáva otvory do zeme, a je preto ideálny na kladenie plotov alebo podobné práce Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 50054 ručný zemný vrták , Rabalux – led stropné svietidlo led/12 w/230 v (97195)

Berger & Schröter 60607 #####Blindnietmutternvorsatz 15 mm

Berger & Schröter 60607 #####Blindnietmutternvorsatz 15 mm
Detail

Upevnenie slepých nitových matíc pre akumulátorový skrutkovač alebo vŕtačku, lepšia alternatíva k nitovacím kliešťovým kliešťom, pre slepé nitovacie matice M3, M4, M5, M6, s vnútorným šesťhranom 1/4 '(6,35 mm), je možné použiť iba s vrtákmi alebo akumulátorovými skrutkovačmi s rotáciou doprava / doľava a minimom -Možno použiť tok 20 Nm. Teleso vyrobené zo stabilného plastu. Vr. 4 ks. Adaptéry pre M3 až M6 vrátane výmenného nástroja a nitovacích matíc 10xM3; 15xM4; 15xM5; 10xM6. Maximálna rýchlosť 1 000 ot / min. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 60607 #####Blindnietmutternvorsatz 15 mm , Rabalux – led stropné svietidlo led / 36 w / 230 v (97190)

Maskovacia sieť Sichtschutz Berger & Schröter 30207

Maskovacia sieť Sichtschutz Berger & Schröter 30207
Detail

Praktická maskáčová sieť zo stabilného polyesteru odolného voči poveternostným vplyvom. Ideálne na maskovanie vysokého sedadla, na pozorovanie zvierat, na dekoratívne účely, na hrací hrad alebo na ochranu súkromia. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Maskovacia sieť Sichtschutz Berger & Schröter 30207

Berger & Schröter SG880MK18M/HD fotopasca 18 Megapixel čierne LED diódy, diaľkové ovládanie, GSM modul, nahrávanie zvuku

Berger & Schröter SG880MK18M/HD fotopasca 18 Megapixel čierne LED diódy, diaľkové ovládanie, GSM modul, nahrávanie zvuku
Detail

Herná kamera MMS / GPRS s pohybovým senzorom PIR, čiernymi LED diódami, 18 miliónmi pixelov, videa v rozlíšení 720P HD, 1,5 '' TFT obrazovkou, jednoducho pripojíte k napájacej stanici alebo k zmene a automaticky máte najkrajšie obrázky svojej hry. Potom si nechajte fotografie poslať na mobilný telefón prostredníctvom MMS alebo cez GPRS ako e-mail do počítača (videá sa nedajú odoslať). 24 hodín nepretržite. S dlhou anténou pre optimálne rádiové pripojenie. Vďaka čiernej infračervenej technológii môžu obrázky a videá bez blesku v noci! Dosah infračerveného žiarenia cca 10 m. Žiadna vystrašená hra! S laserovým ukazovátkom pre ľahké zarovnanie, nastavenie fotoaparátu pomocou počítača, diaľkového ovládania na mieste alebo prostredníctvom SMS zo smartphonu: 1 fotografia pre MMS alebo e-mailovú expedíciu alebo 2 alebo 3 fotografie, ak je vypnutá MMS a e-mailová expedícia a fotografie sa iba otvoria zaznamenať na SD kartu. Videá 1 - 60 s., Videá so záznamom zvuku! Technické údaje: Automatické vyváženie bielej, ohnisková vzdialenosť objektívu 2.4 · Uhol pohľadu 57 °; PIR detektor pohybu do 20 m, TFT obrazovka pre prezentáciu videa a obrazu, pre zobrazovanie a programovanie batérie. S USB káblom, remienok na uchytenie stromčeka. Kryt odolný proti poveternostným vplyvom, extrémne malé rozmery cca DxŠxV = 140x87x45 mm, hmotnosť cca 300 g. Prevádzka s 8 alkalickými batériami Mignon (AA, nie sú súčasťou balenia). Slot pre: SD karty do 32 GB a SIM karta mobilného telefónu (obe nie sú súčasťou balenia). Na odosielanie e-mailov cez GPRS odporúčame SIM kartu Prapaid s dátovým paušálom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter SG880MK18M/HD fotopasca 18 Megapixel čierne LED diódy, diaľkové ovládanie, GSM modul, nahrávanie zvuku

Ohraňovací lis 630 Berger & Schröter 110 101

Ohraňovací lis 630 Berger & Schröter 110 101
Detail

Skladacia lavica 630 vystužený ohybový trám, nesmierne užitočné náradie pre inštalatérov, ventilačných technikov, automechanikov, ale aj pre všetkých domácich majstrov. Je možné viacnásobné skladanie bez vybratia obrobku. Jednoduché odstránenie aj uzavretých obrobkov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ohraňovací lis 630 Berger & Schröter 110 101

Berger & Schröter Wildfutterautomat 31254 rozprašovač krmivá programovateľný

Berger & Schröter Wildfutterautomat 31254 rozprašovač krmivá programovateľný
Detail

Vysoko kvalitný rozmetač krmiva pre hry ovládaný digitálnymi hodinami. Dávkovanie krmiva je možné ľubovoľne programovať 1 až 6 krát denne. Množstvo krmiva sa riadi prostredníctvom programovateľného času distribúcie od 1 do 30 s. Výkon motora je možné upraviť. V kombinácii s 6 V batériou je možné nainštalovať solárny panel, ktorý predlžuje dobu chodu pri optimálnom slnku. Vedro je ideálne ako nádoba na krmivo (nie je súčasťou dodávky). Toto je namontované pomocou automatického podávača a je vytvorený otvor 50 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Wildfutterautomat 31254 rozprašovač krmivá programovateľný

Berger & Schröter 30606 ukotvenie pre prípad búrky

Berger & Schröter  30606 ukotvenie pre prípad búrky
Detail

Ochrana pred búrkami a vandalizmom! Búrkové kotvy pre vysoké sedadlá v súprave 4 ks pre pevné a ťažké podlahy. Tiež na ukotvenie hojdačiek, zábran, rebríkov a oveľa ľahšie a bez veľkého úsilia. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 30606 ukotvenie pre prípad búrky

Berger & Schröter 31309 31309 kovové ochranné puzdro

Berger & Schröter 31309 31309 kovové ochranné puzdro
Detail

S týmto kovovým ochranným boxom máte optimálnu ochranu pre kameru pre zvieratá 12 MP - 861205. Už žiadny neoprávnený prístup k údajom a možnostiam nastavenia, ako aj ochrana pred nárazmi, listovaním a padaním konárov alebo ľadu zo stromov atď. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 31309 31309 kovové ochranné puzdro

Berger & Schröter 60478 Carrymate crack rukoväť XL

Berger & Schröter 60478 Carrymate crack rukoväť XL
Detail

Ľahko na ruky a prsty! Stabilný nástroj na vytrhávanie podlahových krytín, zvyškov kobercov, dechtového papiera a iných materiálov. Ideálne tiež na pokládku strešných membrán. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 60478 Carrymate crack rukoväť XL

Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový
Detail

Vďaka tejto súprave detektorov hier teraz viete, či sa zvieratá alebo ľudia vplížia okolo Kirrungu, v kempe alebo na záhrade doma. Detektor pohybu vysiela správu do prijímača rádiom. Prijímač môže byť nastavený na vibrácie, LED alebo pípnutia. Rozsah od detektora pohybu po prijímač je max. cca 100 m. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový
Detail

Vďaka tejto súprave detektorov hier teraz viete, či sa zvieratá alebo ľudia vplížia okolo Kirrungu, v kempe alebo na záhrade doma. Detektor pohybu vysiela správu do prijímača rádiom. Prijímač môže byť nastavený na vibrácie, LED alebo pípnutia. Rozsah od detektora pohybu po prijímač je max. cca 100 m. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter lis na hamburgery hliník 31424 Burgerpresser

Berger & Schröter lis na hamburgery hliník 31424 Burgerpresser
Detail

Jednoducho si vytvorte optimálny hamburger! S týmto hamburgerovým lisom si môžete vytvoriť svoj osobný mačiatok s požadovanou hrúbkou medzi 6 a 38 mm. Môže sa tiež použiť napríklad na prípravu mäsových guličiek. Lis je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka s nepriľnavým povrchom a poskytne vám roky radosti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter lis na hamburgery hliník 31424 Burgerpresser

Berger & Schröter Enbent pall skladacie stoličky čierna 31329

Berger & Schröter Enbent pall skladacie stoličky čierna 31329
Detail

Kompaktné a ľahké sedadlo na cestách! Táto turistická palica je užitočným doplnkom pre turistiku, fotografovanie zvierat a hviezd alebo fotografovanie krajiny. Robustná rukoväť s koženou vložkou a ochranou pre umývadlo. S praktickým koženým remienkom je možné sedadlu ľahko prenášať alebo pripevňovať k batohu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Enbent pall skladacie stoličky čierna 31329

Berger & Schröter 31501 Green Laser designator vykurovaný plášť

Berger & Schröter 31501 Green Laser designator vykurovaný plášť
Detail

Vyhrievací plášť pre horáky Laser Designator do Ø 30 mm. Možno použiť aj pre iné zariadenia. Vak s priehradkou na batériu je možné odňať pomocou suchého zipsu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 31501 Green Laser designator vykurovaný plášť

60451 odvíjač cievok Berger & Schröter Množstvo 1 ks

60451 odvíjač cievok Berger & Schröter Množstvo 1 ks
Detail

Pre počítadlo komponentov EBSOMAT 30-1. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 60451 odvíjač cievok Berger & Schröter Množstvo 1 ks

Berger & Schröter Wildana 30360 hodiny na zver analógový

Berger & Schröter Wildana 30360 hodiny na zver analógový
Detail

Analógové herné hodiny s displejom 24 hodín. Vhodný pre najbežnejšie prípady s hodinami. Prístroj sa samozrejme dá použiť aj na monitorovanie s cieľom registrovať pohyby predmetov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Wildana 30360 hodiny na zver analógový

Berger & Schröter 31805 Smart-Shoot adaptér ku kamere

Berger & Schröter 31805 Smart-Shoot  adaptér ku kamere
Detail

Smart-Shoot je určený pre priemery okuláru od 38 do 46 mm, pomocou ktorých môžete pomocou smartphonu robiť jedinečné videozáznamy a obrázky. Voľná hĺbka vtlačenia na okulár je až 50 mm, a preto je univerzálny držiak vhodný pre mnoho smartphonov. Držiak je vyrobený z vysoko pevného hliníka a je vhodný pre smartphony do šírky 90 mm a dĺžky 165 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 31805 Smart-Shoot adaptér ku kamere

Berger & Schröter 60095 odvíjač strečové fólie 1 ks

Berger & Schröter  60095 odvíjač strečové fólie 1 ks
Detail

Vďaka dvojitým guličkovým ložiskám na rukoväti a na základovej doske je na strečovej fólii vždy rovnomerné zatiahnutie. Robustná lakovaná oceľová konštrukcia dodáva dávkovaču ušľachtilý vzhľad. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 60095 odvíjač strečové fólie 1 ks

Berger & Schröter 31624 Mobile Hunter 360° pozorovacie kreslo

Berger & Schröter 31624 Mobile Hunter 360° pozorovacie kreslo
Detail

Praktické, mobilné a sklopné pozorovacie sedadlo pre pozorovanie prírody. S polstrovaným operadlom a podrúčkami a podporným zariadením. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 31624 Mobile Hunter 360° pozorovacie kreslo

Bernstein LED vreckové svietidlo (baterka) 40 g

Bernstein  LED  vreckové svietidlo (baterka)     40 g
Detail

Bezpečnostné svetlo vyrobené z nevodivého polykarbonátu je stopercentne vodotesné, mimoriadne robustné a preto ideálne na použitie v priemysle a obchode. Vďaka tenkému dizajnu je bezpečnostné svetlo obzvlášť šikovné a veľmi ľahké. Pre ľahké ovládanie je vysoko výkonné svetlo vybavené zadným spínačom, ktorý sa jednoducho ovláda palcom. Rovnako ako zadný spínač je pogumovaná aj svetelná hlava bezpečnostného svetla. Použitá technológia LED umožňuje dosah svetla až 50 metrov. Pomocou spony pripevnenej k puzdru sa dá bezpečnostné svetlo ľahko pripevniť k pásu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Bernstein LED vreckové svietidlo (baterka) 40 g

MegaLight LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Worklight 20W 1400 lm 75698

MegaLight LED  ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Worklight 20W 1400 lm 75698
Detail

Bez ohľadu na to, či ide o renováciu, pokládku dlaždíc alebo podobne, ťažíte z nášho pracovného osvetlenia, ktoré môžete ľahko a rýchlo umiestniť kamkoľvek budete potrebovať. Vďaka vysokej ochrane IP54 je tento reflektor LED chránený pred prachom a vodou, a tak zaisťuje spoľahlivé osvetlenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MegaLight LED ručné akumulátorové svietidlo (baterka) Worklight 20W 1400 lm 75698

Berger & Schröter 3G MMS/GPRS Wild-Kamera fotopasca 30 Megapixel GSM modul, čierne LED diódy, nahrávanie zvuku, diaľkové

Berger & Schröter 3G MMS/GPRS Wild-Kamera fotopasca 30 Megapixel GSM modul, čierne LED diódy, nahrávanie zvuku, diaľkové
Detail

Divoká kamera 3G MMS / GPRS s pohybovým senzorom PIR, neviditeľné LED diódy, 30 miliónov pixelov, videá 1080P FHD, 7,62 cm (3 ") obrazovka TFT, potom fotografie môžete odoslať na mobilný telefón prostredníctvom MMS alebo 3G / GPRS poslať ako e-mail do počítača (videá sa nedajú odoslať). Dosah infračerveného žiarenia cca 10 m! Nastavenie fotoaparátu pomocou počítača, diaľkového ovládania na mieste alebo prostredníctvom SMS zo smartphonu, videa 5 - 180 s Videá so záznamom zvuku! Reproduktor z. B. pre elektronické vábenie (súbory nie sú súčasťou balenia), technické údaje: automatické vyváženie bielej, ohnisková vzdialenosť objektívu 2,2; Uhol pohľadu 60 °; PIR detektor pohybu až do 30 m, 7,62 cm (3 ") TFT obrazovka. S USB káblom, remienok na uchytenie stromčeka. Kryt odolný proti poveternostným vplyvom, extrémne malé rozmery cca DxŠxV = 140x90x60 mm, hmotnosť cca 300 g. Prevádzka s 8 alkalickými batériami Mignon (AA, nie sú súčasťou balenia). Slot pre: SD karty 8 až 64 GB a SIM karta mobilného telefónu (obe nie sú súčasťou balenia). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter 3G MMS/GPRS Wild-Kamera fotopasca 30 Megapixel GSM modul, čierne LED diódy, nahrávanie zvuku, diaľkové
Effly Prenosné ručné LED svetlo (26506), ST472 LED svietidlo, ST143 LED svietidlo, IN322B LED svietidlo, IN322Y LED svietidlo, Vonkajšie nástenné svietidlo LED 10.045.49, Vonkajšie nástenné svietidlo LED 10.010.52, Vonkajšie nástenné svietidlo LED 10.009.10, Vonkajšie nástenné svietidlo LED 10.009.09, VELAMP LED solárne svietidlo SPK14, Vonkajšie nástenné svietidlo LED 10.045.54, Vonkajšie nástenné svietidlo LED 10.010.51, Vonkajšie nástenné svietidlo LED 10.011.57, Vonkajšie nástenné svietidlo LED 10.042.69, Profilite LED svietidlo Flare (8595238807474), Star Wars – BB8 – Baterka (M00221), Vonkajšie nástenné svietidlo LED OOL-50016, Vonkajšie nástenné svietidlo LED OOL-50020, Vonkajšie nástenné svietidlo LED OOL-50015, LED stropné svietidlo 20 W (PTLED20W), Vonkajšie nástenné svietidlo LED OOL-50019, LED PodlinKové svietidlo LED/9 W/230 V (107029), Lexibook Frozen Baterka s projektorom (3380743078236), LEGO Ninjago Legacy Jay baterka (4895028525170), LEGO Ninjago Legacy Kai baterka (4895028522643), FACKELMANN Strúhadlo ručné (33071), Pumpa - ručné, 37cm (6942138923087), Rabalux – LED stropné svietidlo LED/30 W/230 V (97177), Rabalux – LED Stropné svietidlo LED/12 W/230 V (97195), Rabalux – LED Stropné svietidlo LED / 36 W / 230 V (97190)