Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58906 (beliani_58906)

Produkt Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58906 (beliani_58906) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58906 (beliani_58906) upraviť a produkt hľadať znova.

Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58906 (beliani_58906)

Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58906 (beliani_58906)
Detail

Kúpeľňová zostava – kúpeľňová skrinka s umývadlom a so zrkadlom, so zásuvkami, materiál mdf, hranatý tvar, béžová, biela a strieborná farba Chcete vdýchnuť vašej kúpeľni nový vzhľad? V tom prípade vás určite zaujme kúpeľňová zostava BELIANI. Béžová, biela a strieborná zostava sa postará nielen o praktickú funkciu, ale svojou farbou a štýlom výborne doplní celkový vzhľad kúpeľne. Pri zostavách je vždy kľúčové zvoliť, či sa rozhodnete pre závesný alebo voľne stojací model. Voľne stojaciu kúpeľňovú zostavu BELIANI môžete dať kamkoľvek, a navyše ju ľahko presťahujete v prípade potreby. V stene nezanechá nevzhľadné diery. So zostavou získate aj umývadlo. Táto kompletná kúpeľňová zostava s umývadlom vám uľahčí zariaďovanie kúpeľne. Získate už skombinované produkty, ktoré sa k sebe dizajnovo, rozmerovo aj farebne hodia. Kúpeľňu bez zrkadla si iste nedokážeme predstaviť, a preto nechýba ani v tejto zostave. Zrkadlo v ráme je nielen praktické, ale navyše opticky rozšíri... (alza.sk)

Podobné produkty ako Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58906 (beliani_58906) , Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58906 (beliani_58906)

Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58905 (beliani_58905)

Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58905 (beliani_58905)
Detail

Kúpeľňová zostava – kúpeľňová skrinka s umývadlom a so zrkadlom, so zásuvkami, materiál mdf, hranatý tvar, biela a strieborná farba Chcete vdýchnuť vašej kúpeľni nový vzhľad? V tom prípade vám určite príde vhod kúpeľňová zostava BELIANI. Biela a strieborná zostava bude plniť nielen praktickú funkciu, ale jej farba a dizajn umocnia celkový dojem kúpeľne. Pri zostavách je vždy kľúčové rozmyslieť si, či vám vyhovuje závesný alebo voľne stojací typ. Voľne stojaciu zostavu BELIANI dáte kamkoľvek, a navyše ju v prípade potreby ľahko presťahujete. Nezanechá v stene nevzhľadné diery. K zostave získa tiež umývadlo. Táto kompletná kúpeľňová zostava s umývadlom je skvelou voľbou pre každú kúpeľňu. Získate už vopred nakombinované produkty, ktoré k sebe farebne, dizajnovo aj rozmerovo padnú. Zvlášť ženy si určite nedokážu predstaviť kúpeľňu bez zrkadla, a preto ho nájdete aj v tejto zostave. Kúpeľňová zostava BELIANI má vo výbave praktické zásuvky na menšie veci. Materiálom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58905 (beliani_58905) , Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58905 (beliani_58905)

Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 165456 (beliani_165456)

Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 165456 (beliani_165456)
Detail

Kúpeľňová zostava – kúpeľňová skrinka s umývadlom a so zrkadlom, so zásuvkami, materiál mdf a sklo, hranatý tvar, biela a strieborná farba Premýšľate, že by si vaša kúpeľňa zaslúžila nový vzhľad? Potom vám určite príde vhod kúpeľňová zostava BELIANI. Biela a strieborná zostava bude plniť nielen praktickú funkciu, ale svojou farbou a štýlom výborne doplní celkový dojem kúpeľne. Pri zostavách je vždy dôležité zvoliť, či vám vyhovuje závesný alebo voľne stojací typ. Voľne stojaciu zostavu BELIANI postavíte kamkoľvek, a k tomu ju v prípade potreby jednoducho premiestnite. Nezanechá v stene nevzhľadné diery. So zostavou získate aj umývadlo. Táto kompletná kúpeľňová zostava s umývadlom vám uľahčí zariaďovanie kúpeľne. Získate už skombinované produkty, ktoré k sebe farebne, dizajnovo aj rozmerovo padnú. Kúpeľňu bez zrkadla si iste nedokážeme predstaviť, a preto nechýba ani v tejto zostave. Kúpeľňová zostava BELIANI je vybavená praktickými zásuvkami na menšie veci.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 165456 (beliani_165456) , Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 165456 (beliani_165456)

Biely toaletný stojan so zásuvkou a zrkadlom Ragaba Leno

Biely toaletný stojan so zásuvkou a zrkadlom Ragaba Leno
Detail

Presný farebný odtieň tohto produktu si môžete dohľadať pod kódom RAL 9016. O značke Ragaba: Či už holdujete minimalizmu alebo si radi skrášľujete domov originálnymi kúskami, nábytok poľskej značky Ragaba vám pomôže. Jednoduché línie a príjemné farby sú krásne samy o sebe, ale budú aj skvelým základom extravagantného interiéru. Pustite uzdu fantázii s touto mladou značkou, ktorá pôsobí na trhu len od roku 2013. Oceníte hlavne štýlové kombinácie farieb a materiálov, ktorými sú prírodné drevo a kvalitná MDF doska. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely toaletný stojan so zásuvkou a zrkadlom Ragaba Leno , Leifheit nástenný držiak k vysávaču na okná a kúpeľne nemo (4006501510389)

Držiak do kúpeľne - so 4 vešiakmi

Držiak do kúpeľne - so 4 vešiakmi
Detail

Vďaka pripevneniu pomocou samolepiek môžete držiak pripevniť na akýkoľvek povrch jednoducho a rýchlo, nech sa jedná o dlaždice, drevo alebo stenu.4 pohyblivé vešiaky umožňujú uloženie uterákov pre celú rodinu.Moderný horný úložný priestor umožňuje uložiť množstvo kúpeľňových doplnkov. Lesklý sivý a matný biely dizajn Zaoblený, moderný tvar Elegantný vzhľad 4 pohyblivé vešiaky Samolepiace pripevnenie bez skrutiek Jednoduchá inštalácia Rozmer: 200 x ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Držiak do kúpeľne - so 4 vešiakmi , Šperkovnica – skrinka so zrkadlom (8592190092047)

Čierny nočný stolík so zásuvkou a dvierkami WOOOD Zola

Čierny nočný stolík so zásuvkou a dvierkami WOOOD Zola
Detail

WOOOD Zola je štýlový a zároveň praktický nočný stolík, ktorý dopĺňa modernú spálňu. Stôl je vyrobený z čierneho lakovaného borovicového dreva s certifikátom FSC, ktorý zaručuje, že materiál pochádza z trvalo udržateľne a ekologicky obhospodarovaných lesov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny nočný stolík so zásuvkou a dvierkami WOOOD Zola , 7-dielny kúpeľňový nábytok s umývadlom, béžový 272232

TORO Žehliaca doska TORO so zásuvkou a rukávnikom Lyon, 120x38 cm

Botník so zásuvkou a horným sklenenou poličkou drevený, dekor dub (241245)

Botník so zásuvkou a horným sklenenou poličkou drevený, dekor dub (241245)
Detail

Botník – rozmery 104×63×24cm (V׊×H), 2 police, materiálom botníka je drevotrieska, hliník, plast a sklo, matná povrchová úprava Nenahraditeľným pomocníkom po príchode domov je priestor na odkladanie topánok. Nenechajte si ujsť botník SHUMEE, ktorý vás zbaví chaosu vo vašej predsieni. Do výklopného botníka uložíte všetky svoje topánky, takže vám nebudú narúšať vzhľad miestnosti. Na konečnú úpravu bol zvolený matný povrch. Materiál skrinky na topánky tvorí drevotrieska, hliník, plast a sklo. Rozmery botníka sú 104 × 63 × 24 cm. Kľúčové prednosti botníka Botník so zásuvkou a horným sklenenou poličkou drevený, dekor dub Ide o vyklápací botník SHUMEE Má 2 integrované police Matná úprava Materiálom na výrobu botníka SHUMEE je drevotrieska, hliník, plast a sklo Rozmery skrinky na topánky zodpovedajú 104 × 63 × 24 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Botník so zásuvkou a horným sklenenou poličkou drevený, dekor dub (241245) , Make up sada so zrkadlom (8711866276004)

AQUALINE - KORIN zrkadlo s LED osvetlením, zásuvkou a poličkami 60x70x12cm KO377

AQUALINE - KORIN zrkadlo s LED osvetlením, zásuvkou a poličkami 60x70x12cm KO377
Detail

Farba LED: Denná biela Na určenie farby svetla sa používa pojem „teplota chromatičnosti“. Jej hodnoty sa udávajú v jednotkách Kelvinov (K). Denná biela je farba vyžarovaného svetla v rozmedzí 4000 – 5000 K. Toto svetlo je pocitovo neutrálne, najviac pripomína denné svetlo. Neskresľuje vnímanie farieb osvetlených predmetov, preto je vhodné do obytných priestorov, kuchýň a kúpeľní. V hornej rampe zabudované LED osvetlenie a el. zásuvka s vypínačom 2x 3 W LED bodové svetlo 230 V Zrkadlo je dodávané v zmontovanom stave, pripravené na okamžitú inštaláciu Nevystavujte zrkadlo trvalej vlhkosti a styku s vodou. Kúpeľňu vždy riadne odvetrajte.Kúpeľňové zrkadlá KORIN LED vhodne doplnia séria kúpeľňového nábytku KERAMIA FRESH, ZOJA, VEGA, POLY a EKOSET. Ean: 8590913863400 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE - KORIN zrkadlo s LED osvetlením, zásuvkou a poličkami 60x70x12cm KO377 , Acecamp skladací mapový so zrkadlom (6932057831099)

Dig-net nábytok Nadstavec so zrkadlom AMMIA MI-06

Dig-net nábytok Nadstavec so zrkadlom AMMIA MI-06
Detail

Sektorový nábytoka AMMIA je vhodný najmä na zariadenie detských izieb, ktorým sa potešia najmä dievčatká. Malé princezné budú očarené svojim súkromným kráľovstvom. Nábytok AMMIA je vyrobený v bielom farebnom prevedení v kombinácií s jemnou púdrovou ružovou. Kolekcia Ammia je vyrobená z kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolná voči vode a mechanickému poškodeniu. Nadstavec Ammiia MI-06 skvelo dopĺňa komodu Ammia MI-05, komoda nie je v cene, ale dá sa doobjednať. Kolekcia Ammia je navrhnutá tak, aby v sebe skĺbila praktickosť ale zároveň krásny a moderný dizajn. Materiál: lamino Rozmery: (ŠxVxH) 94 x 81 x 14 cm Farebné prevedenia: biela / ružová Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti. (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako Dig-net nábytok Nadstavec so zrkadlom AMMIA MI-06 , Penový koberec doprava so zrkadlom (8592386073812)

Držiak do kúpelne/kuchyne

Držiak do kúpelne/kuchyne
Detail

Praktický držiak do kuchyne alebo kúpelne s dávkovačom na mydlo respektíve saponát. Vďaka modernému dizajnu a farbám je vhodný do každej domácnosti. Kvalitný soft touch plast zaručuje jednoduché čistenie a príjemný dotyk. Ucho na zavesenie je možné nastaviť na 4 bodoch pre vhodné pripevnenie. Dno držiaka je dierkovitý aby voda mohla odtiecť. Môže byť vhodná na uskladnenie zubnej kefky, zubnej pasty, mydla, hubky a iných pomôcok. Kvalitné,mäkké plastové ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Držiak do kúpelne/kuchyne , Tectake šperkovnica 2v1 so zrkadlom – čierna (400765)

EMOS P3307 NOCNE LED SVETLO SO ZASUVKOU

EMOS P3307 NOCNE LED SVETLO SO ZASUVKOU
Detail

LED NOČNÉ SVETLO DO ZÁSUVKY . Praktické LED nočné svietidlo do siete s fotosenzorom a priechodnou zásuvkou. Skvelé nielen tam, kde potrebujete núdzové osvetlenie. . TECHNICKÉ PARAMETRE: . Nízka spotreba energie, malé rozmery, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P3307 NOCNE LED SVETLO SO ZASUVKOU , Tectake šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764)

BELIANI s guľatým zrkadlom a stoličkou biela GALAXIE (beliani_318115)

BELIANI s guľatým zrkadlom a stoličkou biela GALAXIE (beliani_318115)
Detail

Toaletný stolík – atypický, so zásuvkami, klasické nohy stola, materiál dosky MDF, materiál konštrukcie drevo, v súprave so stoličkou, rozmery 137 × 80 × 40 cm (V׊×H), biela farba Bojujete každé ráno s rodinou o miesto pred zrkadlom? Ak uprednostňujete pre svoj nábytok skôr atypické tvary, padne vám do oka toaletný stolík BELIANI, s ktorým získate vlastný kútik. Toaletný stolík si zachováva elegantný štýl, ktorý k nemu neodmysliteľne patrí. Jeho biela farba vás nadchne vkusnou nadčasovosťou a spoľahnúť sa môžete aj na kvalitné materiály. Materiálom dosky kozmetického stolíka BELIANI je MDF. S touto sadou si dozaista dokonale sadnete, a to nielen vďaka nápaditej stoličke. Rozmery toaletného stolíka BELIANI sú 137 × 80 × 40 cm (v × š × h). Kľúčové prednosti kozmetického stolíka BELIANI s guľatým zrkadlom a stoličkou biela GALAXIE Toaletný stolík BELIANI je užitočným pomocníkom pri každodenných rituáloch Vašu pozornosť upúta atypické vyhotovenie Vyniká na ňom... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI s guľatým zrkadlom a stoličkou biela GALAXIE (beliani_318115) , Brilanz euro ii so zásuvkou a11857

VLH.UT.LINTEO HOME DO KUPELNE 40KS

VLH.UT.LINTEO HOME DO KUPELNE 40KS
Detail

UPRATOVACIE OBRÚSKY . Vlhčené upratovacie obrúsky Linteo sú vhodné pre všestranné použitie v kúpeľni. Obrúsky sú vyrobené z polyesteru a viskózy. V balení nájdete 40 kusov vlhčených obrúskov. . Špecifikácia: . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako VLH.UT.LINTEO HOME DO KUPELNE 40KS , Podstavec pod práčku so zásuvkou, biely

MAKRO - Záves do kúpelne ROSE180x200cm

MAKRO - Záves do kupelne Platan

MAKRO - Predložka do kúpelne 45x70cm

BELIANI 1 zásuvka oválne zrkadlo a biela stolička SOLEIL (beliani_252107)

BELIANI 1 zásuvka oválne zrkadlo a biela stolička SOLEIL (beliani_252107)
Detail

Toaletný stolík – atypický, so zásuvkami, klasické nohy stola, materiál dosky MDF, materiál konštrukcie drevo a sklo, matná povrchová úprava, v súprave so stoličkou, rozmery 142 × 80 × 40 cm (V׊×H), biela farba Toaletný stolík sa znova vracia do módy a túži po ňom veľa milovníkov kozmetiky. Ak máte radi na nábytku atypické tvary, mohol by vás zaujať toaletný stolík BELIANI, s ktorým získate vlastný kútik. Kozmetický stolík si zakladá na výnimočnom dizajne, ktorý k nemu neodmysliteľne patrí. Jeho biela farba vás nadchne vkusnou nadčasovosťou, zvolené materiály zase kvalitou a trvanlivosťou. Materiálom dosky toaletného stolíka BELIANI je MDF. Celkový vzhľad dotvára úprava povrchu v matnom vyhotovení. V balení nájdete aj komfortnú stoličku. Rozmery toaletného stolíka BELIANI majú 142 × 80 × 40 cm (v × š × h). Kľúčové vlastnosti kozmetického stolíka BELIANI 1 zásuvka oválne zrkadlo a biela stolička SOLEIL Toaletný stolík BELIANI vytvorí priestor na kozmetické... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI 1 zásuvka oválne zrkadlo a biela stolička SOLEIL (beliani_252107) , Make it real – kozmetická súprava so zrkadlom (0638241100465)

Závesná polička do kúpelne Metaltex Onda

Závesná polička do kúpelne Metaltex Onda
Detail

Sú to práve maličkosti, ktoré tvoria príjemné prostredie našich domácností. Poličky, kuchynské nástroje, držiaky i košíky či odkvapávače. Využite každé zákutie svojho domova na maximum. Značka Metaltex prináša praktické riešenia pre menšie kuchyne i kúpeľne. Dajte svojim veciam poriadok. Uvidíte, že aj upratovanie bude jednoduchšie. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Závesná polička do kúpelne Metaltex Onda , Babyono detská sada na nechty so zrkadlom (5904341203371)

MAKRO - Sada do kúpelne rôzne farby

MAKRO - Sada do kúpelne rôzne farby
Detail

Rozmery: pohár výška 9cm/ priemer 7cm, krabička na mydlo dĺžka 11,5cm/šírka 7cm/ výška 4cm, krabička na zub.kefku dĺžka 21cm/šírka 4cm/výška 2cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Sada do kúpelne rôzne farby , New baby králik so zásuvkou – biela (8596164039311)

Nástenné zrkadlo BJORN, béžové (0000000003561)

Nástenné zrkadlo BJORN, béžové (0000000003561)
Detail

Zrkadlo – vhodné do kúpeľne, spálne, izby, predsiene a šatne, obdĺžnikové, v ráme, rozmery 148 × 60 × 4 cm (V׊×H) Dnes už snad neexistuje domácnost, v níž byste nenašli jediné zrcadlo. Nástěnné zrcadlo OFdegross nabízí obdélníkový tvar a zároveň rozzáří jakoukoliv místnost jako designový prvek. Nástěnné zrcadlo dokáže velmi příjemně opticky zvětšit a prosvětlit prostor. Není jen obyčejnou skleněnou tabuli, protože bylo navržené se stylovým rámem. Tomuto rámu vévodí béžová barva. Rozměry zrcadla OFdegross činí 148 × 60 × 4 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Nástěnné zrcadlo BJORN, béžová, 148 x 60 x 4 cm Zrcadlo OFdegross vám pomůže odcházet z domu perfektně upraveni Nástěnné zrcadlo přitáhne pozornost v jakémkoliv místě Interiér se s ním stane světlejší a opticky větší Je pro něj charakteristický obdélníkový tvar Okolo zrcadla je osazený rám Barva rámu: béžová Zrcadlo OFdegross měří 148 × 60 × 4 cm (vך×h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Nástenné zrkadlo BJORN, béžové (0000000003561) , New baby medvedík so zásuvkou – dub (8596164039281)

Nástenné zrkadlo DIA, béžové (0000000003555)

Nástenné zrkadlo DIA, béžové (0000000003555)
Detail

Zrkadlo – vhodné do spálne, izby, predsiene a šatne, štvorcové, v ráme, rozmery 60 × 60 × 4 cm (V׊×H) Zrcadlo je součástí každé domácnosti. Nástěnné zrcadlo OFdegross nabízí čtvercový tvar a zároveň se stane estetickým doplňkem každé místnosti. U nástěnného zrcadla oceníte, že dokáže opticky zvětšit a prosvětlit prostor. Nepůsobí obyčejně, protože mu výrobce dal elegantní rám. U rámu vás zaujme jeho béžová barva. Rozměry zrcadla OFdegross dosahují 60 × 60 × 4 cm (vך×h). Zásadní přednosti produktu Nástěnné zrcadlo DIA, béžová, 60 x 60 x 4 cm Zrcadlo OFdegross přispěje k vašemu dokonalému vzhledu před odchodem z domu Nástěnné zrcadlo se bude úžasně vyjímat na jakémkoliv místě Zaslouží se o optické zvětšení prostoru Disponuje čtvercovým tvarem Rám okolo je velmi stylovým prvkem Barva rámu u zrcadla je béžová Zrcadlo OFdegross měří 60 × 60 × 4 cm (vך×h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Nástenné zrkadlo DIA, béžové (0000000003555) , Sylvanian families nábytok – sedacia súprava so stolíkom (5054131044643)

Rohožka do kúpeľňe - tmavomodrá - 60 x 40 cm

Rohožka do kúpeľňe - tmavomodrá - 60 x 40 cm
Detail

Táto rohožka môže byť výborným doplnok každej kúpeľne. Rohožka je dostupná v rôznych farbách a štýloch.Vďaka plyšovému povrchu udržuje vaše nohy v teple aj na studenej dlážke. Po kúpaní alebo sprchovaní môžete najprv stúpiť mokrou nohou na rohožku , pretože vďaka špeciálnemu vyhotoveniu dodáva stabilné držanie aj na šmyklavej dlážke.Rohožku môžete čistiť aj v práčke pri teplote maximálne 30°C. Tmavé farby perte oddelene! Sušte ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Rohožka do kúpeľňe - tmavomodrá - 60 x 40 cm , Sylvanian families nábytok – jedálenský stôl so stoličkami (5054131045060)

Rohožka do kúpelne - "BATH" - sivá - 60 x 40 cm

Rohožka do kúpelne - "BATH" - sivá - 60 x 40 cm
Detail

Táto rohožka môže byť výborným doplnok každej kúpeľne. Rohožka je dostupná v rôznych farbách a štýloch. Vďaka plyšovému povrchu udržuje vaše nohy v teple aj na studenej dlážke. Po kúpaní alebo sprchovaní môžete najprv stúpiť mokrou nohou na rohožku , pretože vďaka špeciálnemu vyhotoveniu dodáva stabilné držanie aj na šmyklavej dlážke. Nie je možné čistiť v práčke! Po ručnom čistení ! Zakázané bieliť! Zakázané sušiť v ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Rohožka do kúpelne - "BATH" - sivá - 60 x 40 cm , Ace camp skladací mapový kompas so zrkadlom – malý (6932057831143)

Závesná polička do kúpelne s 2 poschodiami Metaltex Onda

Závesná polička do kúpelne s 2 poschodiami Metaltex Onda
Detail

Sú to práve maličkosti, ktoré tvoria príjemné prostredie našich domácností. Poličky, kuchynské nástroje, držiaky i košíky či odkvapávače. Využite každé zákutie svojho domova na maximum. Značka Metaltex prináša praktické riešenia pre menšie kuchyne i kúpeľne. Dajte svojim veciam poriadok. Uvidíte, že aj upratovanie bude jednoduchšie. Policu je možné zavesiť na dvere s hrúbkou cca 5,5 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Závesná polička do kúpelne s 2 poschodiami Metaltex Onda , Tectake veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539)

SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud

SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud
Detail

Zabavte, upokojte a dohliadnite na dieťatko s týmto roztomilým detským zrkadlom na zadnom sedadle. Sladký dizajn obláčika s hudbou, zvukom bieleho šumu a viacfarebnými svetlami obsahuje aj diaľkové ovládanie, takže sa dá ľahko nastaviť podľa potrieb dieťaťa v pohodlí a bezpečí. Vlastnosti: - nastavenie do 2 rôznych režimov, podľa toho či potrebujete dieťatko upokojiť alebo zabaviť - 10 skladieb, 3 zvuky bieleho šumu a viacfarebné svetelné show - diaľkové ovládanie s klipom na pripevnenie - jednoduché pripevnenie zrkadla k väčšine typov opierok hlavy vozidla - viacuhlový čap pre jednoduché nastavenie do potrebného uhla - poskytuje široký uhol pohľadu na dieťa Rozmery: 36,7 x 7 x 26 cm Starostlivosť: Pred použitím odstráňte ochrannú fóliu; čistite iba suchou handričkou. Zrkadlo vyžaduje 3 batérie AA 1,5V (sú súčasťou balenia). Diaľkové ovládanie vyžaduje 3V lítiovú gombíkovú batériu CR2032 (nie je súčasťou balenia). (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud , Lego stolný box 4 so zásuvkou – biely (5711938031916)

SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud

SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud
Detail

Skip hop zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi silver lining cloud za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud , Lego stolný box 4 so zásuvkou – čierny (5711938031909)

SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud

SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud
Detail

Zabavte, upokojte a dohliadnite na dieťatko s týmto roztomilým detským zrkadlom na zadnom sedadle. Sladký dizajn obláčika s hudbou, zvukom bieleho šumu a viacfarebnými svetlami obsahuje aj diaľkové ovládanie, takže sa dá ľahko nastaviť podľa potrieb dieťaťa v pohodlí a bezpečí. Vlastnosti: nastavenie do 2 rôznych režimov, podľa toho či potrebujete dieťatko upokojiť alebo zabaviť 10 skladieb, 3 zvuky bieleho šumu a viacfarebné svetelné show diaľkové ovládanie s klipom na pripevnenie jednoduché pripevnenie zrkadla k väčšine typov opierok hlavy vozidla viacuhlový čap pre jednoduché nastavenie do potrebného uhla poskytuje široký uhol pohľadu na dieťa Rozmery: 36,7 × 7 × 26 cm Starostlivosť: Pred použitím odstráňte ochrannú fóliu; čistite iba suchou handričkou. Zrkadlo vyžaduje 3 batérie AA 1,5V (sú súčasťou balenia). Diaľkové ovládanie vyžaduje 3V lítiovú gombíkovú batériu CR2032 (nie je súčasťou balenia). (feedo.sk)

Podobné produkty ako SKIP HOP Zrkadlo spätné do auta so svetlami a zvukmi Silver Lining Cloud , Lego úložný box 4 so zásuvkou – aqua (5711938029890)

Nábytok do kúpeľne pre bábiky Doll furniture

Nábytok do kúpeľne pre bábiky Doll furniture
Detail

Domček pre bábiky je nevyhnutným vybavením každého dievčenského izbičky. Teraz bude zábava ešte väčšia vďaka krásnemu drevenému nábytku! V sade nájdete: sprchovací kút (rozmery: 14 x 8,5 x 7 cm) vaňu (rozmery: 11 x 6 x 6 cm) umývadlo záchod s otváracím poklopom dve kúpeľňové predložky Pri výrobe bol kladený dôraz na kvalitu spracovania a najmenšie detaily. Vďaka sprche s odnímateľnou sprchovú hlavicu a roztomilým bodkovaným predložkám pôsobí nábytok ako naozajstný. Vyrobené z lakovaného dreva v modernej červenej farbe. Sada sa farebne hodia k ostatným sadám z rovnakej série: spálňu, kuchyňu alebo k detskému izbičky. Rozmery balenia: 23 x 18,5 x 7 cm Vek: 3+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Nábytok do kúpeľne pre bábiky Doll furniture , Lego stolný box 8 so zásuvkou – sivá (5711938032050)

Nástenný BELIANI čierny/prírodný SANDIA (beliani_120399)

Nástenný BELIANI čierny/prírodný SANDIA (beliani_120399)
Detail

Regál – kovový, policový, nástenný, police z drevovláknitých dosiek MDF, 4 police, nosnosť police 5 kg, bezskrutkový, čierna farba konštrukcie, rozmery 450 × 450 mm (V׊) Zaslúžil by si váš interiér ešte niečím dovybaviť? Správnou voľbou by mohol byť policový regál BELIANI. Iste sa vám bude hodiť ďalší úložný priestor a zároveň štýlový kúsok. Regál je vybavený 4 policami. Konštrukcia z kovu dodá dobrú stabilitu a jednoduchú údržbu. Nosnosť police je 5 kg. Na jednoduchú manipuláciu a ľahké skladovanie sa dodáva demontovaný. Jednoduchú a rýchlu montáž zaručí systém montáže bez skrutiek. Následne ho pripevníte k stene. Kľúčové prednosti produktu Nástenný BELIANI čierny/prírodný SANDIA Regál BELIANI má 4 police Regál je určený na pripevnenie na stenu Materiál konštrukcie: kov Police sú vytvorené z drevovláknitej dosky (MDF) Praktická montáž bez skrutiek Farba konštrukcie je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Nástenný BELIANI čierny/prírodný SANDIA (beliani_120399) , Lego stolný box 4 so zásuvkou – sivý (5711938032005)

Nástenný BELIANI čierny/prírodný LAUREL (beliani_120398)

Nástenný BELIANI čierny/prírodný LAUREL (beliani_120398)
Detail

Regál – kovový, policový, nástenný, police z drevovláknitých dosiek MDF, 5 políc, nosnosť police 5 kg, bezskrutkový, čierna farba konštrukcie, rozmery 570 × 370 mm (V׊) Máte v úmysle ešte niečím vyplniť nevyužitý priestor v svojom byte? V tom prípade by mohol byť vhodný policový regál BELIANI. Budete tak mať k dispozícii praktický bytový doplnok s dostatočným úložným priestorom. Regál disponuje 5 policami. Konštrukcia vytvorená z kovu sľubuje stabilitu a jednoduchú údržbu. Maximálne zaťaženie police je 5 kg. Na ľahkú manipuláciu a lepšie uskladnenie ho dostanete rozložený. Jednoduché a rýchle zmontovanie zaručí možnosť montáže bez skrutiek. Potom bude potrebné primontovať ho k stene. Kľúčové vlastnosti produktu Nástenný BELIANI čierny/prírodný LAUREL Regál BELIANI obsahuje 5 políc Ide o nástenný typ regálu Materiál konštrukcie: kov Police boli vyrobené z drevovláknitej dosky (MDF) Montuje sa bez skrutiek Farba konštrukcie: čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Nástenný BELIANI čierny/prírodný LAUREL (beliani_120398)

BELIANI so vzhľadom bieleho mramoru a bielo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120272)

BELIANI so vzhľadom bieleho mramoru a bielo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120272)
Detail

Odkladací stolík – okrúhly, materiál dosky MDF, materiál konštrukcie kov, klasické nohy, 3 nohy, biela a zlatá farba, výška 55 cm Na rôzne drobnosti, nápoje či noviny máme pripravený praktický odkladací stolík BELIANI. Je obľúbený pre svoje okrúhle vyhotovenie, ktoré oživí každý priestor. Stolík má naspodku umiestnené 3 klasické nožičky, ktoré sa postarajú o perfektnú stabilitu. Uľahčí vám upratovanie pod stolíkom a zaistí dobrú cirkuláciu vzduchu. Príručný stolík BELIANI bude tou pomyselnou čerešničkou v dolaďovaní interiéru. Kľúčové prednosti produktu BELIANI so vzhľadom bieleho mramoru a bielo-zlatými nohami RAMONA Praktický príručný stolík BELIANI vám poskytne dostatočný priestor na odloženie časopisu či drobných predmetov Okrúhle vyhotovenie sa môže pochváliť elegantným dizajnom Dolu sú umiestnené klasické nožičky na výbornú stabilitu Výrobným materiálom dosky je MDF Materiál konštrukcie: kov Odkladaciemu stolíku BELIANI dominuje biela a zlatá farba... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI so vzhľadom bieleho mramoru a bielo-zlatými nohami RAMONA (beliani_120272)

BELIANI so vzhľadom bieleho mramoru a bielo-striebornými nohami RAMONA (beliani_120270)

BELIANI so vzhľadom bieleho mramoru a bielo-striebornými nohami RAMONA (beliani_120270)
Detail

Odkladací stolík – okrúhly, materiál dosky MDF, materiál konštrukcie kov, klasické nohy, 3 nohy, biela a strieborná farba, výška 55 cm Ako praktický kus nábytku, ktorý využijete napríklad na odloženie časopisu alebo novín, vám odporúčame odkladací stolík BELIANI. Je populárny pre svoje okrúhle vyhotovenie, ktoré svojou eleganciou oživí každú miestnosť. V spodnej časti stolíka sú umiestnené 3 klasické nožičky, ktoré sú zárukou stability. Pri upratovaní poskytujú ľahký prístup k podlahe a dobrú cirkuláciu vzduchu. Príručný stolík BELIANI perfektne doladí vzhľad vášho interiéru. Zásadné prednosti výrobku BELIANI so vzhľadom bieleho mramoru a bielo-striebornými nohami RAMONA Praktický príručný stolík BELIANI vám ponúkne dostatok priestoru pre rozčítané noviny či drobné predmety Okrúhle zhotovenie pôsobí nadčasovým a elegantným dojmom Zospodu sa nachádzajú klasické nožičky, ktoré sú zárukou cirkulácie vzduchu Na výrobu dosky bol vybraný kvalitný materiál, akým je... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI so vzhľadom bieleho mramoru a bielo-striebornými nohami RAMONA (beliani_120270)

BELIANI so zásuvkou sivý CLIO (beliani_294922)

BELIANI so zásuvkou sivý CLIO (beliani_294922)
Detail

Nočný stolík – strieborná a sivá farba, obdĺžnikový, moderný štýl, materiál dosky drevo a drevotrieska, materiál konštrukcie drevotrieska, 4 nohy, s úložným priestorom, so zásuvkami, rozmery 51 × 45 × 40 cm (V׊×H) K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho moderní styl. Je velmi populární pro své obdélníkové provedení, které je velmi elegantně řešeno. Součástí stolku jsou 4 nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Úklid tak bude snazší a navíc bude vzduch pod stolkem cirkulovat. Vyznačuje se přidanými šuplíky i úložným prostorem k uložení menších věcí. Odkládací část nočního stolku vám poslouží k umístění potřebných věcí. V balení je obsažen jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI svým designem podtrhne vzhled vaší ložnice. Klíčové přednosti produktu BELIANI se zásuvkou šedý CLIO Moderní noční stolek BELIANI přináší dostatek prostoru pro budík či... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI so zásuvkou sivý CLIO (beliani_294922)

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos  Slip-on Almeria  Béžová
Detail

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos  Slip-on Almeria  Béžová
Detail

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 38. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos  Slip-on Almeria  Béžová
Detail

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos  Slip-on Almeria  Béžová
Detail

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos  Slip-on Almeria  Béžová
Detail

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos  Slip-on Almeria  Béžová
Detail

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 42. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Pikolinos  Slip-on Almeria  Béžová
Detail

Pikolinos Slip-on Almeria Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 35. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pikolinos Slip-on Almeria Béžová

Nástenné zrkadlo

Detail

Nástenné zrkadlo z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený zo skla a kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nástenné zrkadlo

Nástenné zrkadlo

Detail

Nástenné zrkadlo z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený zo skla a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nástenné zrkadlo

Nástenné zrkadlo

Detail

Nástenné zrkadlo z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený zo skla a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nástenné zrkadlo

Nástenné zrkadlo

Detail

Nástenné zrkadlo z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený zo skla a hliníka. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nástenné zrkadlo

Nástenné zrkadlo

Nástenné zrkadlo
Detail

Nástenné zrkadlo z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z kovu a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nástenné zrkadlo

Nábytok do domčeka Kuchyňa

Nábytok do domčeka Kuchyňa
Detail

Drevený nábytok a doplnky do kuchynky v domčeku pre bábiky obsahuje chladničku s mrazničkou, sporák s digestorom, skrinku s drezom, kávovar, hrnce.Podporuje fantáziu a rolové hry. Rozmery: 7,9 x 3,9 x 10,2 cm (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Nábytok do domčeka Kuchyňa

Nábytok do domčeka Jedáleň

Nábytok do domčeka Jedáleň
Detail

Prestrite na stôl a zavolajte celú rodinu, podáva sa večera! Drevený nábytok a doplnky do domčeka pre bábiky značky Hape obsahuje stôl, stoličky, sekretár, šálky, tanieriky, príbory a kanvicu. Podporuje fantáziu a rolové hry. (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Nábytok do domčeka Jedáleň

Čierne nástenné zrkadlo Zone A-series, 30 x 60 cm

Čierne nástenné zrkadlo Zone A-series, 30 x 60 cm
Detail

Elegantné nástenné zrkadlo značky Zone vyniká vďaka modernému oblému dizajnu, ktorý umožňuje vertikálne aj horizontálne zavesenie na stenu. Je možné ho tak ľahko prispôsobiť atmosfére a zariadeniu okolitého interiéru. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierne nástenné zrkadlo Zone A-series, 30 x 60 cm

Čierne nástenné zrkadlo Zone A-Wall, 120 x 30 cm

Čierne nástenné zrkadlo Zone A-Wall, 120 x 30 cm
Detail

Aj zrkadlo môže byť štýlovým a nápaditým doplnkom. Svoje o tom vie dánska značka Zone, ktorá prichádza s kolekciou A-Wall. Skvele zapadnú do chodby aj do spálne obklopenej vašimi obľúbenými fotografiami. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierne nástenné zrkadlo Zone A-Wall, 120 x 30 cm
Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58906 (beliani_58906), Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58905 (beliani_58905), Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 165456 (beliani_165456), LEIFHEIT Nástenný držiak k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510389), Šperkovnica – Skrinka so zrkadlom (8592190092047), 7-dielny kúpeľňový nábytok s umývadlom, béžový 272232, Toaletný stolík so zrkadlom, stoličkou a 7 zásuvkami biely (241002), Make up sada so zrkadlom (8711866276004), Acecamp skladací mapový so zrkadlom (6932057831099), Penový koberec Doprava so zrkadlom (8592386073812), Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – čierna (400765), Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764), BRILANZ EURO II so zásuvkou A11857, Podstavec pod práčku so zásuvkou, biely, BELIANI so zásuvkou sivý CLIO (beliani_294922), 7× zväčšujúce zrkadlo do kúpeľne (8595654703275), Botník so zásuvkou a horným sklenenou poličkou drevený, dekor dub (241245), Make It Real – Kozmetická súprava so zrkadlom (0638241100465), BabyOno detská sada na nechty so zrkadlom (5904341203371), New Baby Králik so zásuvkou – biela (8596164039311), New Baby Medvedík so zásuvkou – dub (8596164039281), Sylvanian Families Nábytok – sedacia súprava so stolíkom (5054131044643), Sylvanian Families Nábytok – jedálenský stôl so stoličkami (5054131045060), Ace Camp Skladací mapový kompas so zrkadlom – malý (6932057831143), Tectake Veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539), LEGO stolný box 4 so zásuvkou – biely (5711938031916), LEGO stolný box 4 so zásuvkou – čierny (5711938031909), LEGO Úložný box 4 so zásuvkou – aqua (5711938029890), LEGO stolný box 8 so zásuvkou – sivá (5711938032050), LEGO stolný box 4 so zásuvkou – sivý (5711938032005)