Bison max repair 8 g (27096)

Produkt Bison max repair 8 g (27096) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bison max repair 8 g (27096) upraviť a produkt hľadať znova.

BISON MAX REPAIR 8 g (27096)

BISON MAX REPAIR 8 g (27096)
Detail

Lepidlo univerzálne, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Vysoko odolné lepidlo BISON MAX REPAIR s hmotnosťou 8 g je ideálna do interiérov aj exteriérov. Lepidlo vyniká veľkou pevnosťou a odolnosťou voči teplotám od -40 do 120 °C. Je určené na spájanie všetkých druhov materiálov, vrátane savých aj nesavých. Lepidlo vytvára pružný typ spoja, je bez rozpúšťadiel a odolné voči UV žiareniu. Má vodoodpudivé účinky a jednoducho sa aplikuje. Kľúčové vlastnosti lepidla BISON MAX REPAIR 8 gUniverzálne lepidlo BISON MAX REPAIR pre pružný typ spoja s vysokou pevnosťouMožnosť použitia na všetky druhy materiálovVysoká odolnosť proti vlhkosti, UV žiareniu a rozdielnym teplotámVodoodpudivé účinky a bez zápachuJednoduchá aplikácia a rýchly nástup účinkuHmotnosť:8 gNávod na použitie:Lepené plochy musia byť čisté, suché a odmastené. Naneste lepidlo na jeden z lepených povrchov a lepené diely spojte. Korekcia je možná po dobu... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON MAX REPAIR 8 g (27096) , Bison epoxy repair universal 56 g (9646)

BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL 56 g (9646)

BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL 56 g (9646)
Detail

Lepidlo epoxidové, zaistí pevný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo, plast, kov a keramika Epoxidová plastelína BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL 56 g je kvalitný, veľmi pevný a tvrdý dvojzložkový lepiaci epoxidový tmel. Epoxidové lepidlo BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL je určené na extrémne opravy kovov, porcelánu, keramiky, skla, dreva, kameňa, betónu, laminátov a niektorých umelých hmôt. Dvojzložkový BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL nehrdzavie, ustojí i niektoré chemikálie a odoláva teplotám od -20 do +120 °C. Skvelé na škáry a trhliny. Po zatvrdnutí možno BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL pretierať. Tmel nemá žiadnu deformáciu, môžete ho obrábať, vŕtať, frézovať i brúsiť. Kľúčové vlastnosti epoxidovej plastelíny BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL, 56 gTmel BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL je určený na lepenie, tesnenie, tmelenie a vyplňovanie škár a trhlínVhodné na kovy, drevo, laminát, keramiku, porcelán, betón, kameň, mramor a mnohé... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL 56 g (9646) , Bison pu max 250 g (17976)

BISON POLY MAX express white 165 g (31078)

BISON POLY MAX express white 165 g (31078)
Detail

Lepidlo montážne, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Vysoko odolné montážne lepidlo BISON POLY MAX express white s hmotnosťou 165 g je ideálne do interiérov aj exteriérov. Lepidlo vyniká rýchlym nástupom účinku a odolnosťou voči teplotám od -40 do 100 °C. Je určené na spájanie všetkých druhov materiálov, vrátane savých aj nesavých. Lepidlo vytvára pružný typ spoja, je bez zápachu a odolné voči UV žiareniu. Má vodoodpudivé účinky, jednoducho sa aplikuje a nezmršťuje sa. Kľúčové vlastnosti lepidla BISON POLY MAX express white 165 gMontážne lepidlo BISON POLY MAX express white pre pružný typ spoja s vysokou pevnosťouMožnosť použitia na všetky druhy materiálovVysoká odolnosť proti vlhkosti, UV žiareniu a rozdielnym teplotámVodoodpudivé účinky a bez zápachuJednoduchá aplikácia a rýchly nástup účinkuPretierateľné lepidloHmotnosť:165 gNávod na použitie:Lepenie a fixácia: Lepené plochy musia byť suché a odprášené.... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON POLY MAX express white 165 g (31078) , Bison poly max express white 165 g (31078)

BISON POLY MAX crystal express 115 g (24429)

BISON POLY MAX crystal express 115 g (24429)
Detail

Lepidlo montážne, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Vysoko odolné lepidlo BISON POLY MAX crystal express s hmotnosťou 115 g je ideálne do interiérov i exteriérov. Lepidlo vyniká veľkou pevnosťou a odolnosťou voči teplotám od -40 do 100 °C. Je určené na spájanie všetkých druhov materiálov, vrátane savých i nesavých. Lepidlo vytvára pružný typ spoja, je bez zápachu a odolné voči UV žiareniu. Má vodoodpudivé účinky, jednoducho sa aplikuje a nezmršťuje sa. Kľúčové vlastnosti lepidla BISON POLY MAX crystal express 115 gLepidlo BISON POLY MAX je určené na pružný typ spoja s vysokou pevnosťouMožnosť použitia na všetky druhy materiálovVysoká odolnosť proti vlhkosti, UV žiareniu a voči rozdielnym teplotámMá vodoodpudivé účinky a je bez zápachuJednoduchá aplikácia a rýchly nástup účinkuHmotnosť:115 gNávod na použitie:Lepenie a fixácia: Lepené plochy musia byť suché a oprášené. Lepidlo naneste 1-stranne v bodoch... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON POLY MAX crystal express 115 g (24429) , Bison poly max crystal express 115 g (24429)

BISON POLY MAX high tack express 425 g (27422)

BISON POLY MAX high tack express 425 g (27422)
Detail

Lepidlo montážne, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Vysoko odolné montážne lepidlo BISON POLY MAX high tack express s hmotnosťou 425 g je ideálne do interiérov i exteriérov. Lepidlo vyniká vysokou počiatočnou priľnavosťou a odolnosťou voči teplotám od -40 do 100 °C. Je určené na spájanie všetkých druhov materiálov, vrátane savých i nesavých. Lepidlo BISON vytvára pružný typ spoja, je bez zápachu a odolné voči UV žiareniu. Má vodoodpudivé účinky, jednoducho sa aplikuje a nezmršťuje sa. Kľúčové vlastnosti lepidla BISON POLY MAX high tack express 425 gMontážne lepidlo BISON POLY MAX je určené na pružný typ spoja s vysokou pevnosťouMožnosť použitia na všetky druhy materiálovVysoká odolnosť proti vlhkosti, UV žiareniu aj voči rozdielnym teplotámMá vodoodpudivé účinky a je bez zápachuJednoduchá aplikácia a rýchly nástup účinkuVysoká počiatočná priľnavosťHmotnosť:425 gNávod na použitie:Lepenie a fixácia: Lepené... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON POLY MAX high tack express 425 g (27422) , Bison poly max high tack express 425 g (27422)

Lipobase Repair cream 8 g

Lipobase Repair cream 8 g
Detail

Pre lepšiu starostlivosť o suchú kožu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako Lipobase Repair cream 8 g , Pattex repair extreme univerzál flextec 8 g (4015000419420)

Páska lepiaca BISON Power Repair B12513 čierna 10m

Páska lepiaca BISON Power Repair B12513 čierna 10m
Detail

Kvalitní Páska lepiaca BISON Power Repair B12513 čierna 10m z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Doplnky do domácnosti | Lepiace pásky a páskové odvíjače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Páska lepiaca BISON Power Repair B12513 čierna 10m , Bison montagekit universal 440 g (8710439245362)

Páska lepiaca BISON Power Repair B12507 sivá 10m

Páska lepiaca BISON Power Repair B12507 sivá 10m
Detail

Kvalitní Páska lepiaca BISON Power Repair B12507 sivá 10m z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Doplnky do domácnosti | Lepiace pásky a páskové odvíjače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Páska lepiaca BISON Power Repair B12507 sivá 10m , Bison super wood 250 g (5298)

PATTER REPAIR EXTREME - Univerzálne flexibilné lepidlo 8 g

PATTER REPAIR EXTREME - Univerzálne flexibilné lepidlo 8 g
Detail

Univerzálne flexibilné lepidlo s gélovou konzistenciou na nasiakavé aj nenasiakavé materiály. Vypĺňa škáry, odoláva nárazom, vibráciám a je odolné voči vode a starnutiu.Je vhodné pre použitie do interiéru aj exteriéru s vysokou konečnou silou a počiatočnou priľnavosťou.Vhodné je pre použitie napr. na kovy (hliník, oceľ, mosadz, nehrdzavejúca oceľ), sklo, betón, keramika, dlažba, kameň, drevo, korok, papier, kartón, textil, koža, guma, lakované povrchy, plasty, tuhý polystyrén a iné. Príprava podkladu Podklady musia byť pevné, suché a odmastené.Očistite laminátové alebo kovové podklady od nečistôt pomocou rozpúšťadla.Obrúsením plochy sa zvýši pevnosť spoja s kovmi.Predpokladom vytvrdnutia lepidla je absorpcia malého množstva vlhkosti.V prípade lepenia dvoch nenasiakavých materiálov môže byť konečné vytvrdnutie pomalšie Aplikácia V závislosti od charakteru opravy je možné si vybrať medzi 3 možnosťami aplikácie: Transparentné lepenie:Aplikujte lepidlo v tenkej vrstve, aby ste dosiahli transparentnosť.Udržte predmety pritlačené k sebe približne hodinu. Lepenie s vypĺňaním škár/nerovností:Aplikujte lepidlo v tenkej vrstve do škáry v hrúbke maximálne 5 mm.Lepené diely spojte a zafixujte po dobu 1 až 3 hodín. s lepeným spojom počas tejto doby nepohybujte.Po 24 hodinách dosiahne cca 70% konečnej pevnosti. Lepenie s vysokou počiatočnou priľnavosťou:Aplikujte lepidlo v rovnakej tenkej vrstve na oba lepené materiály a nechajte odvetrať po dobu 3 minút.Lepené diely následne spojte a pevne pritlačte. Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiKlasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Prvky označovaniaPrvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Doplňujúce informácie Obsahuje N-[3-(trimetoxysilyl)propyl]etyléndiamín. Môže vyvolať alergickú reakciu.Bezpečnostné upozornenia P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.Iná nebezpečnosťPočas vytvrdzovania sa uvoľňuje metanol.Osoby trpiace alergickou reakciou na amíny by sa mali vyhýbať kontaktu s týmto produktom.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTER REPAIR EXTREME - Univerzálne flexibilné lepidlo 8 g , Bison wood glue 250 g (5297)

Bioderma Photoderm Max stick SPF50+ 8 g

Bioderma Photoderm Max stick SPF50+ 8 g
Detail

Charakteristika: Okrem vonkajšieho (povrchového) ochranného účinku proti UVA a UVB žiareniu (vysokoúčinné filtračné systémy), Photoderm MAX poskytuje skutočnú vnútornú(hĺbkovú) biologickú ochranu - Bunkovú bioochranu®. Tento exkluzívny patent má dva hlavné účinky: Ochrana a stimulácia obranyschopnosti pokožky (imunity) počas pobytu na slnku. Biologická ochrana genómu pokožky, kožných buniek a tkanív. Zabezpečuje maximálnu UVA a UVB ochranu pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia (spálenie, slnečná intolerancia, pigmentové škvrny atď.) Aktivuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky, chráni pred rizikami poškodenia buniek a bojuje proti predčasnému starnutiu kože vďaka biologickému patentu Bunková bioochrana® Hydratačná formula Výborná tolerancia Nepoužívať: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice. Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Návod na použitie: Tyčinku aplikujte niekoľkokrát denne počas pobytu na slnku Naneste rovnomerne a v dostatočnom množstve pred pobytom na slnku (malé množstvo prípravku znižuje úroveň slnečnej ochrany). Aplikujte opakovane vždy pred a po kúpaní, pri zotretí a športovaní. Nevystavujte slnečnému žiareniu dojčatá a malé deti. Nadmerné vystavovanie sa slnečnému žiareniu škodí vášmu zdraviu. Zloženie: DIISOPROPYL SEBACATE, OZOKERITE, OCTOCRYLENE, MYRISTYL LACTATE, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, PARAFFIN, WATER (AQUA), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIISOSTEARIN PEG-6 ESTERS, BEESWAX (CERA ALBA), C12-16 ALCOHOLS, ECTOIN, MANNITOL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, TOCOPHEROL, DECYL GLUCOSIDE, HYDROGENATED LECITHIN, PALMITIC ACID, GLYCERYL UNDECYLENATE, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TETRASODIUM EDTA, BHT. [BI 420]. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Bioderma Photoderm Max stick SPF50+ 8 g , Bison montagekit universal 200 g (29327)

Umidigi Bison GT2 Pro 8 GB / 256 GB čierna

Umidigi Bison GT2 Pro 8 GB / 256 GB čierna
Detail

Mobilný telefón – 6.5" IPS 2400 × 1080, 90Hz, procesor Mediatek Helio G95 8-jadrový, RAM 8GB, interná pamäť 256GB, zadný fotoaparát 64Mpx (f/1.8)+8Mpx (f/2.2)+5Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 24Mpx, elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, vodoodolný podľa IP68, dual SIM + pamäťová karta, nárazuodolný, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, batéria 6150mAh, Android 12 (alza.sk)

Podobné produkty ako Umidigi Bison GT2 Pro 8 GB / 256 GB čierna , Bison super glue control 3 g (33124)

BISON WOOD GLUE 250 g (5297)

BISON WOOD GLUE 250 g (5297)
Detail

Lepidlo špeciálne, zaistí pevný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo a papier Vysoko odolné lepidlo BISON WOOD GLUE s hmotnosťou 250 g je ideálne na lepenie dreva a papiera. Lepidlo vyniká veľkou pevnosťou a odolnosťou voči teplotám od -20 do 60 °C. Možno riediť vodou a je určené napríklad na spájanie mäkkého aj tvrdého dreva, lepenky, drevených konštrukcií, drevovláknitých dosiek či drevotriesky. Kľúčové vlastnosti lepidla BISON WOOD GLUE 250 gLepidlo BISON WOOD GLUE pre pevný typ spojaMožnosť použitia na mäkké aj tvrdé drevo, drevotriesku, dyhu alebo lepenkuVysoká odolnosť proti vlhkosti a rozdielnym teplotámV prípade nutnosti je možné riediť vodouVýdatnosť:2 –4 m2/kgNávod na použitie:Povrch musí byť čistý, suchý, bez prachu a mastnoty. Úplne natrite oba povrchy. Počkajte dve až tri minúty, aby sa nasiakli. Spojte diely a na jednu hodinu ich pevne stlačte alebo zovrite svorkami (odporúčaný tlak je 2 – 5 kg/cm2). Doba... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON WOOD GLUE 250 g (5297) , Bison strong & safe 7 ml/g (33932)

BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 200 g (29327)

BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 200 g (29327)
Detail

Lepidlo montážne, zaistí pevný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo, kov a kameň Vysoko odolné montážne lepidlo BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL s hmotnosťou 200 g je ideálne do interiérov. Lepidlo vyniká vysokou konečnou priľnavosťou a odolnosťou voči teplotám od 5 do 40 °C. Je určené na spájanie všetkých druhov materiálov, predovšetkým potom savých. Lepidlo vytvára pevný typ spoja a je bez rozpúšťadiel. Veľmi jednoducho sa aplikuje a dokáže vyplňovať škáry. Kľúčové vlastnosti lepidla BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 200 gMontážne lepidlo BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL pre pevný typ spojaMožnosť použitia na takmer všetky druhy materiálovBez rozpúšťadielJednoduchá aplikácia a rýchly nástup účinkuVysoká konečná priľnavosťHmotnosť:200 gNávod na použitie:Povrchy musia byť čisté, suché a bez prachu a mastnoty. Nanášajte bodovo alebo hada (každých 20 – 40 cm), vždy v rohoch a pozdĺž okrajov. Priložte objekt na povrch a pevne pritlačte alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 200 g (29327) , Bison fast fix metal 10 g (35800)

Max Factor Facefinity Highlighter Powder 02 Golden rozjasňovač 8 g

Max Factor Facefinity Highlighter Powder 02 Golden rozjasňovač 8 g
Detail

Dekoratívna kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kozmetických značiek. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Max Factor Facefinity Highlighter Powder 02 Golden rozjasňovač 8 g , Bison fast fix plastic 10 g (35801)

Max Factor Facefinity Highlighter Powder 03 Bronze Glow rozjasňovač 8 g

Max Factor Facefinity Highlighter Powder 03 Bronze Glow rozjasňovač 8 g
Detail

Dekoratívna kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kozmetických značiek. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Max Factor Facefinity Highlighter Powder 03 Bronze Glow rozjasňovač 8 g , Bison fast fix power 10 g (35799)

Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 001 Nude Beam 8 g

Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 001 Nude Beam 8 g
Detail

Max Factor Facefinity, 8 g, Rozjasňovače pre ženy, Rozjasňovač Max Factor Facefinity dodá vašej tvári zdravý vzhľad plný vitality. Vlastnosti: dokonale rozjasňuje tvár jemne zvýrazní vybrané partie tváre trblietavý efekt Použitie: Nanášajte na lícne kosti, hornú časť líčok, stred tváre, pod obočie a do vnútorných kútikov očí pre dokonalé rozjasnenie tváre. (notino.sk)

Podobné produkty ako Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 001 Nude Beam 8 g , Umidigi bison gt2 pro 8 gb / 256 gb čierna

Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 002 Golden Hour 8 g

Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 002 Golden Hour 8 g
Detail

Max Factor Facefinity, 8 g, Rozjasňovače pre ženy, Rozjasňovač Max Factor Facefinity dodá vašej tvári zdravý vzhľad plný vitality. Vlastnosti: dokonale rozjasňuje tvár jemne zvýrazní vybrané partie tváre trblietavý efekt Použitie: Nanášajte na lícne kosti, hornú časť líčok, stred tváre, pod obočie a do vnútorných kútikov očí pre dokonalé rozjasnenie tváre. (notino.sk)

Podobné produkty ako Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 002 Golden Hour 8 g , Bison grizzly montage extreme white 435 g (34299)

Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 003 Bronze Glow 8 g

Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 003 Bronze Glow 8 g
Detail

Max Factor Facefinity, 8 g, Rozjasňovače pre ženy, Rozjasňovač Max Factor Facefinity dodá vašej tvári zdravý vzhľad plný vitality. Vlastnosti: dokonale rozjasňuje tvár jemne zvýrazní vybrané partie tváre trblietavý efekt Použitie: Nanášajte na lícne kosti, hornú časť líčok, stred tváre, pod obočie a do vnútorných kútikov očí pre dokonalé rozjasnenie tváre. (notino.sk)

Podobné produkty ako Max Factor Facefinity rozjasňujúci púder odtieň 003 Bronze Glow 8 g , Bison grizzly montage power white 370 g (34298)

BISON SUPER GLUE CONTROL 3 g (33124)

BISON SUPER GLUE CONTROL 3 g (33124)
Detail

Sekundové lepidlo – kyanoakrylátové sekundové lepidlo, univerzálne použitie, priehľadné, technológia direct stop proti spätnému nasatiu, hmotnosť 3g Vteřinové lepidlo BISON SUPER GLUE CONTROL je určeno k univerzálnímu lepení. Poradí si s porcelánem, keramikou, plasty, dřevem, kovy i jinými materiály. Lepidlo je vyrobeno z kaynoakrylátu, mezi jehož vlastnosti patří pevnost, čirý vzhled a rychlé schnutí. Používá se velmi snadno a jeho aplikační špička zajistí přesné nanášení. Uvnitř tuby je technologie Direct Stop, která je schopná nasát zpět přebytečné lepidlo a zajistí, aby ihned po uvolnění tlaku na tubu přestalo vytékat. Díky tomu pracujete v čistotě a nesetkáte se s poleptáním prstů, jak tomu mnohdy bývá u jiných lepidel. Vteřinové lepidlo BISON SUPER GLUE CONTROL je zkrátka skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Klíčové vlastnosti vteřinového lepidla BISON SUPER GLUE CONTROLVteřinové lepidlo BISON SUPER GLUE CONTROL je... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON SUPER GLUE CONTROL 3 g (33124) , Uhu repair all 60 g (7933)

BISON Strong & Safe 7 ml/g (33932)

BISON Strong & Safe 7 ml/g (33932)
Detail

Lepidlo univerzálne, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Vysoko odolné lepidlo BISON Strong & Safe s objemom 7 ml je ideálne do interiérov aj exteriérov. Lepidlo vyniká veľkou pevnosťou a odolnosťou voči teplotám od -50 do 100 °C. Je určené na spájanie všetkých druhov materiálov, vrátane savých aj nesavých. Lepidlo vytvára pružný typ spoja, je bez zápachu a odolné voči vibráciám aj otrasom. Má vodoodpudivé účinky a jednoducho sa aplikuje. Nástup účinku je za 20 – 30 sekúnd a po túto dobu je možná korekcia bez zlepenia prstov. Kľúčové vlastnosti lepidla BISON Strong & Safe 7 mlUniverzálne lepidlo BISON Strong & Safe pre pružný typ spoja s vysokou pevnosťouMožnosť použitia na všetky druhy materiálovVysoká odolnosť proti vlhkosti, otrasom a rozdielnym teplotámVodoodpudivé účinky a bez zápachuJednoduchá aplikácia a nástup účinku počas 20 – 30 sekúnd s možnosťou korekcieObjem:7 mlNávod na použitie: (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON Strong & Safe 7 ml/g (33932) , Pattex repair express 48 g (4015000429801)

BISON FAST FIX PLASTIC 10 g (35801)

BISON FAST FIX PLASTIC 10 g (35801)
Detail

Dvojzložkové lepidlo Dvojzložkové lepidlo BISON FAST FIX PLASTIC je špeciálne určené na lepenie plastov. Je vhodné na rôzne druhy opráv v dome i vonku, a to aj medzi nesusediacim povrchy, pretože je vysoko vypĺňajúci. Lepidlo na báze kyano technológie extrémne rýchlo schne a súčasne je extrémne silné. Pripevňuje aj opravuje behom 30 sekúnd veľa druhov plastov, ako je PVC, polystyrén, polykarbonát, ABS a PMMA, a to ako k sebe navzájom, tak aj v kombinácii s ďalšími materiálmi, ako je drevo, keramika, kameň, guma či sklo. Zmiešavacie nástavec zabezpečí optimálne namiešanie oboch zložiek a vysokú presnosť aplikácie, zatiaľ čo vďaka jeho gélovej konzistencii je možné ho použiť v akejkoľvek polohe. Lepidlo je odolné voči teplotám od -40 do 80 ° C, je vodeodolné, nárazuodolný, pretierateľné i brúsiteľné. BISON FAST FIX PLASTIC tak spoľahlivo slepí všetky druhy plastov. Kľúčové vlastnosti 2složkového lepidlá BISON FAST FIX PLASTIC 10 g... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON FAST FIX PLASTIC 10 g (35801) , Max deluxe kuracie stehná 1200 g, 8 ks (8594025082254)

BISON GRIZZLY MONTAGE EXTREME WHITE 435 g (34299)

BISON GRIZZLY MONTAGE EXTREME WHITE 435 g (34299)
Detail

Lepidlo montážne, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Spoznajte neuveriteľnú silu univerzálneho montážneho lepidla Grizzly Montage Extreme White značky Bison. Lepidlo je určené pre laikov aj profesionálov a svoju prácu dokonale zastane doma, na záhrade, v dielni, ale aj napríklad na dovolenke v karavane alebo na lodi. Čokoľvek odlomeného, zlomeného alebo netesniaceho už nebude problém. Univerzálne lepidlo Bison Grizzly Montage Extreme si s tým poradí rýchlo a so silou sebe vlastnou. Dokonalá kombinácia skvelej počiatočnej priľnavosti a vysokej konečnej pevnosti je zárukou spoľahlivosti opravy a spokojnosti používateľa. Kľúčové vlastnosti lepidla Bison Grizzly Montage Extreme White 435 gMontážne lepidlo, ktoré je vhodné na takmer všetky materiály a povrchyUrčené pre profesionálov aj laikovUniverzálne lepidlo Bison Grizzly Montage Extreme White možno použiť v interiéri aj exteriériOprava lepidlom je rýchla a... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON GRIZZLY MONTAGE EXTREME WHITE 435 g (34299) , Max deluxe kocky chudej svaloviny 800 g, 8 ks (8594025082438)

Ochranné tvrdené sklo Umidigi Bison / Bison Plus / Bison Pro

Ochranné tvrdené sklo Umidigi Bison / Bison Plus / Bison Pro
Detail

Ochrana pre Váš Umidigi Bison / Bison Plus a Umidigi Bison / Bison Plus Pro. Tvrdené sklo ochráni displej pred škrabancami, nečistotami a rozbitím. Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá a pomôžu Vám aj handričky na vyčistenie displeja, ktoré sú súčasťou balenia. Sklo má tvrdosť 9H, čo znamená, že je menej náchylné voči škrabancom. Dobrá priehľadnosť a malá hrúbka skla sú Vám zárukou pohodlného používania. Sklo je po stranách zrezané a tak ho môžete použiť aj s robustnejším ochranným obalom.spoľahlivá ochrana displeja Umidigi Bison / Bison Plus a Umidigi Bison / Bison Plus Prozabraňuje vzniku škrabancov a rozbitiu tvrdosť 9Hpriehľadné a citlivé na dotyk v balení handričky na vyčistenie displeja Z dôvodu zaoblených okrajov, sklo nepokrýva celý displej. Po obvode sa môže objaviť vzduchová bublina.Balenie obsahuje:1x ochranné tvrdené sklo pre Umidigi Bison / Bison Plus / Bison Pro1x suchá a mokrá handrička na vyčistenie displeja (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Ochranné tvrdené sklo Umidigi Bison / Bison Plus / Bison Pro , Max deluxe 3/4 kurčaťa 800 g, 8 ks (8594025082322)

MAX deluxe 3/4 kurčaťa 800 g, 8 ks (8594025082322)

MAX deluxe 3/4 kurčaťa 800 g, 8 ks (8594025082322)
Detail

Konzerva pre psov pre všetky kastrované plemená s nízkou, normálnou a vysokou aktivitou, hmotnosť balenia 6,4 kg, receptúra: hydinová, čerstvé mäso v sušine 100%, hrubé bielkoviny 16 %, tuky 11%, bez obilnín Poctivá mäsová konzerva MAX deluxe 3/4 kurčaťa od českého výrobcu Falco je výbornou voľbou pre tých, ktorým nie je jedno, čím kŕmia svojho psieho parťáka. Konzerva s obsahom 3/4 nasekaného kurčaťa je vďaka svojej kvalite vhodná pre psov všetkých plemien a vekových kategórií, pre zviera s nadváhou aj tráviacimi ťažkosťami. Vďaka vysokému tlaku a teplote pri výrobe sú kosti v krmive rozvarené. Vysoký obsah bielkovín pozitívne ovplyvňuje tvorbu obranných látok, podporuje stavbu tela a zdravý pohyb psa. Horčík, sodík a vápnik v prírodnej forme napomáhajú správnej funkcii svalov a nervov a priaznivo pôsobia na spevňovanie kostí v kĺboch. Doprajte svojmu psovi luxusnú dobrotu z konzervy MAX deluxe 3/4 kurčaťa, ktorá podporí jeho celkové zdravie! (alza.sk)

Podobné produkty ako MAX deluxe 3/4 kurčaťa 800 g, 8 ks (8594025082322) , Audiodesign t-max 8 (31763)

BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus modrý

Detail

BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus modrýOchranný peňaženkový kryt vyrobený pre Váš smartfón Umidigi Bison / Bison Plus. Svojou eleganciou pôsobí jemne no zároveň poskytne vášmu smartfónu dokonalú ochranu pred poškodením a nečistotami. Ak ste milovníkom sledovania videí alebo filmov, Business Peňaženkový kryt je ako stvorený pre Vašu potrebu, dá sa jednoducho zložiť a tak môže obal slúžiť aj ako stojan a vy pohodlne môžete sledovať to, čo vás baví.  Kryt navyše obsahuje priečinky pre hotovosť či kreditné karty, takže si môžte pohodlne nakúpiť a váš kryt sa stane doplnkom a pomôckou pre každodenný život. Keďže obsahuje všetky dôležité výrezy pre konektory a nabíjačku, Váš smartfón z neho nemusíte vôbec vyberať. Naviac, vďaka magnetu sa kryt samovoľne neotvorí. ochrana smartfónu pred poškodenímpriestor na hotovosť, kartymagnetické uzatváraniemožnosť zložiť do stojanuvýrezy na všetky potrebné konektorydecentný a jednoduchý dizajn syntetickej kože určený pre Umidigi Bison / Bison Plus (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus modrý , Pattex repair epoxy mini universal 6 g (9000100671385)

BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus hnedý

BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus hnedý
Detail

BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus hnedýOchranný peňaženkový kryt vyrobený pre Váš smartfón Umidigi Bison / Bison Plus. Svojou eleganciou pôsobí jemne no zároveň poskytne vášmu smartfónu dokonalú ochranu pred poškodením a nečistotami. Ak ste milovníkom sledovania videí alebo filmov, Business Peňaženkový kryt je ako stvorený pre Vašu potrebu, dá sa jednoducho zložiť a tak môže obal slúžiť aj ako stojan a vy pohodlne môžete sledovať to, čo vás baví.  Kryt navyše obsahuje priečinky pre hotovosť či kreditné karty, takže si môžte pohodlne nakúpiť a váš kryt sa stane doplnkom a pomôckou pre každodenný život. Keďže obsahuje všetky dôležité výrezy pre konektory a nabíjačku, Váš smartfón z neho nemusíte vôbec vyberať. Naviac, vďaka magnetu sa kryt samovoľne neotvorí. ochrana smartfónu pred poškodenímpriestor na hotovosť, kartymagnetické uzatváraniemožnosť zložiť do stojanuvýrezy na všetky potrebné konektorydecentný a jednoduchý dizajn syntetickej kože určený pre Umidigi Bison / Bison Plus (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus hnedý , Bison textile 25 ml (7470)

BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus červený

BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus červený
Detail

BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus červenýOchranný peňaženkový kryt vyrobený pre Váš smartfón Umidigi Bison / Bison Plus. Svojou eleganciou pôsobí jemne no zároveň poskytne vášmu smartfónu dokonalú ochranu pred poškodením a nečistotami. Ak ste milovníkom sledovania videí alebo filmov, Business Peňaženkový kryt je ako stvorený pre Vašu potrebu, dá sa jednoducho zložiť a tak môže obal slúžiť aj ako stojan a vy pohodlne môžete sledovať to, čo vás baví.  Kryt navyše obsahuje priečinky pre hotovosť či kreditné karty, takže si môžte pohodlne nakúpiť a váš kryt sa stane doplnkom a pomôckou pre každodenný život. Keďže obsahuje všetky dôležité výrezy pre konektory a nabíjačku, Váš smartfón z neho nemusíte vôbec vyberať. Naviac, vďaka magnetu sa kryt samovoľne neotvorí. ochrana smartfónu pred poškodenímpriestor na hotovosť, kartymagnetické uzatváraniemožnosť zložiť do stojanuvýrezy na všetky potrebné konektorydecentný a jednoduchý dizajn syntetickej kože určený pre Umidigi Bison / Bison Plus (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako BUSINESS Peňaženkový kryt Umidigi Bison / Bison Plus červený , Bison plastic 25 ml (1720)

SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus červené

SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus červené
Detail

Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus červenéOchranné peňaženkové puzdro, ktoré ochráni Váš Umidigi Bison / Bison Plus pred prípadným poškodením a znečistením. Puzdro je ako stvorené pre každodenné používanie a obsahuje výrezy pre všetky dôležité konektory a nabíjačku, takže mobil vôbec nemusíte vyberať. Navyše sa dá zložiť do stojanu, čo zaručuje pohodlné prezeranie filmov a videí. Puzdro taktiež obsahuje priečinky pre hotovosť či kreditné karty. Je vyrobený z kombinácie kvalitných materiálov - syntetická koža a TPU vanička, ktoré zaručujú ochranu a elegantný dizajn dodá Vášmu smartfónu nový dizajn.Ochrana smartfónu pred poškodenímUrčené pre Umidigi Bison / Bison PlusPriestor na hotovosť, kartyMožnosť zložiť do stojanuVýrezy na všetky potrebné konektoryDecentný a elegantný dizajn (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus červené , Bison silicone multi tool (17970)

SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus hnedé

SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus hnedé
Detail

Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus hnedéOchranné peňaženkové puzdro, ktoré ochráni Váš Umidigi Bison / Bison Plus pred prípadným poškodením a znečistením. Puzdro je ako stvorené pre každodenné používanie a obsahuje výrezy pre všetky dôležité konektory a nabíjačku, takže mobil vôbec nemusíte vyberať. Navyše sa dá zložiť do stojanu, čo zaručuje pohodlné prezeranie filmov a videí. Puzdro taktiež obsahuje priečinky pre hotovosť či kreditné karty. Je vyrobený z kombinácie kvalitných materiálov - syntetická koža a TPU vanička, ktoré zaručujú ochranu a elegantný dizajn dodá Vášmu smartfónu nový dizajn.Ochrana smartfónu pred poškodenímUrčené pre Umidigi Bison / Bison PlusPriestor na hotovosť, kartyMožnosť zložiť do stojanuVýrezy na všetky potrebné konektoryDecentný a elegantný dizajn (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus hnedé , Umidigi bison x10 žltý (84008070)

SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus čierne

SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus čierne
Detail

Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus čierneOchranné peňaženkové puzdro, ktoré ochráni Váš Umidigi Bison / Bison Plus pred prípadným poškodením a znečistením. Puzdro je ako stvorené pre každodenné používanie a obsahuje výrezy pre všetky dôležité konektory a nabíjačku, takže mobil vôbec nemusíte vyberať. Navyše sa dá zložiť do stojanu, čo zaručuje pohodlné prezeranie filmov a videí. Puzdro taktiež obsahuje priečinky pre hotovosť či kreditné karty. Je vyrobený z kombinácie kvalitných materiálov - syntetická koža a TPU vanička, ktoré zaručujú ochranu a elegantný dizajn dodá Vášmu smartfónu nový dizajn.Ochrana smartfónu pred poškodenímUrčené pre Umidigi Bison / Bison PlusPriestor na hotovosť, kartyMožnosť zložiť do stojanuVýrezy na všetky potrebné konektoryDecentný a elegantný dizajn (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus čierne , Max deluxe kocky hovädzej svaloviny s chrupavkou 800 g, 8 ks (8594025084470)

SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus modré

SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus modré
Detail

Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus modréOchranné peňaženkové puzdro, ktoré ochráni Váš Umidigi Bison / Bison Plus pred prípadným poškodením a znečistením. Puzdro je ako stvorené pre každodenné používanie a obsahuje výrezy pre všetky dôležité konektory a nabíjačku, takže mobil vôbec nemusíte vyberať. Navyše sa dá zložiť do stojanu, čo zaručuje pohodlné prezeranie filmov a videí. Puzdro taktiež obsahuje priečinky pre hotovosť či kreditné karty. Je vyrobený z kombinácie kvalitných materiálov - syntetická koža a TPU vanička, ktoré zaručujú ochranu a elegantný dizajn dodá Vášmu smartfónu nový dizajn.Ochrana smartfónu pred poškodenímUrčené pre Umidigi Bison / Bison PlusPriestor na hotovosť, kartyMožnosť zložiť do stojanuVýrezy na všetky potrebné konektoryDecentný a elegantný dizajn (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SMOOTH Peňaženkové puzdro Umidigi Bison / Bison Plus modré

MAX deluxe kocky hovädzej svaloviny s chrupavkou 800 g, 8 ks (8594025084470)

MAX deluxe kocky hovädzej svaloviny s chrupavkou 800 g, 8 ks (8594025084470)
Detail

Konzerva pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 6,4 kg, receptúra: hovädzia, čerstvé mäso v sušine 100%, tuky (živočíšny) 11%, bez obilnín Poctivá mäsová konzerva MAX deluxe kocky hovädzej svaloviny s chrupavkou od českého výrobcu Falco je výbornou voľbou pre tých, ktorým nie je ľahostajné, čím svojho psieho parťáka kŕmia. Konzerva s obsahom hovädzej svaloviny a chrupavky je vďaka svojej kvalite vhodná pre psov všetkých plemien a vekových kategórií, od šteniat po seniorov. Krmivo môžete dať aj gravidnej a dojčiacej suke, psovi v záťaži alebo zvieraťu s tráviacimi ťažkosťami či nadváhou. Vysoký obsah bielkovín pozitívne ovplyvňuje tvorbu obranných látok, podporuje stavbu tela a zdravý pohyb psa. Horčík, sodík a vápnik v prírodnej forme podporujú správnu funkciu svalov a nervov a priaznivo pôsobia na spevňovanie kostí v kĺboch. Doprajte svojmu psovi luxusnú dobrotu z konzervy MAX deluxe kocky hovädzej svaloviny s chrupavkou,... (alza.sk)

Podobné produkty ako MAX deluxe kocky hovädzej svaloviny s chrupavkou 800 g, 8 ks (8594025084470)

Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Bežecká a trailová obuv Modrá

Inov 8  Trailfly Ultra G 300 Max  Bežecká a trailová obuv Modrá
Detail

Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Modrá. Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Bežecká a trailová obuv Modrá

Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Bežecká a trailová obuv Zelená

Inov 8  Trailfly Ultra G 300 Max  Bežecká a trailová obuv Zelená
Detail

Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Zelená. Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Bežecká a trailová obuv Zelená

Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Bežecká a trailová obuv Modrá

Inov 8  Trailfly Ultra G 300 Max  Bežecká a trailová obuv Modrá
Detail

Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Modrá. Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Bežecká a trailová obuv Modrá

Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Bežecká a trailová obuv Zelená

Inov 8  Trailfly Ultra G 300 Max  Bežecká a trailová obuv Zelená
Detail

Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Zelená. Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Inov 8 Trailfly Ultra G 300 Max Bežecká a trailová obuv Zelená

SLOT Peňaženkový obal pre Umidigi Bison / Bison Plus čierny

Detail

Hľadáte ochranný obal pre Váš smartfón s dostatkom priestoru pre hotovosť či platobné karty? V tom prípade je praktický peňaženkový obal pre Váš Umidigi Bison / Bison Plus ten pravý! Obal vyrobený zo syntetickej kože a TPU vaničky ochráni Váš smartfón pred prípadným poškodením a znečistením. Vďaka množstvu priehradiek pre hotovosť, platobné karty či doklady budete mať všetko čo potrebujete vždy poruke. Jemný povrch syntetickej kože, magnetické zapínanie, presné výrezy a množstvo priečinkov, to sú prednosti peňaženkového obalu SLOT! určený pre Umidigi Bison / Bison Plusmnožstvo priečinkovsamostatné puzdro pre doklady / platobné kartyjemný povrch syntetickej kožekombinácia TPU vaničky a syntetickej kože (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SLOT Peňaženkový obal pre Umidigi Bison / Bison Plus čierny

SLOT Peňaženkový obal pre Umidigi Bison / Bison Plus modrý

Detail

Hľadáte ochranný obal pre Váš smartfón s dostatkom priestoru pre hotovosť či platobné karty? V tom prípade je praktický peňaženkový obal pre Váš Umidigi Bison / Bison Plus ten pravý! Obal vyrobený zo syntetickej kože a TPU vaničky ochráni Váš smartfón pred prípadným poškodením a znečistením. Vďaka množstvu priehradiek pre hotovosť, platobné karty či doklady budete mať všetko čo potrebujete vždy poruke. Jemný povrch syntetickej kože, magnetické zapínanie, presné výrezy a množstvo priečinkov, to sú prednosti peňaženkového obalu SLOT! určený pre Umidigi Bison / Bison Plusmnožstvo priečinkovsamostatné puzdro pre doklady / platobné kartyjemný povrch syntetickej kožekombinácia TPU vaničky a syntetickej kože (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SLOT Peňaženkový obal pre Umidigi Bison / Bison Plus modrý

SLOT Peňaženkový obal pre Umidigi Bison / Bison Plus ružový

Detail

Hľadáte ochranný obal pre Váš smartfón s dostatkom priestoru pre hotovosť či platobné karty? V tom prípade je praktický peňaženkový obal pre Váš Umidigi Bison / Bison Plus ten pravý! Obal vyrobený zo syntetickej kože a TPU vaničky ochráni Váš smartfón pred prípadným poškodením a znečistením. Vďaka množstvu priehradiek pre hotovosť, platobné karty či doklady budete mať všetko čo potrebujete vždy poruke. Jemný povrch syntetickej kože, magnetické zapínanie, presné výrezy a množstvo priečinkov, to sú prednosti peňaženkového obalu SLOT! určený pre Umidigi Bison / Bison Plusmnožstvo priečinkovsamostatné puzdro pre doklady / platobné kartyjemný povrch syntetickej kožekombinácia TPU vaničky a syntetickej kože (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SLOT Peňaženkový obal pre Umidigi Bison / Bison Plus ružový

Lipobase REPAIR 30 g

Lipobase REPAIR 30 g
Detail

Lipobase REPAIR 30 g Lipobase dermatologický, zvláčňujúci krém, ktorý vracia pokožke jej fyziologickú rovnováhu, zvyšuje stupeň vlhkosti, znižuje jej suchosť, zamedzuje tvorbe šupín a chráni pokožku pred poškodením. Je to emulzia typu olej vo vode s vysokým obsahom olejovej zložky (70%). (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Lipobase REPAIR 30 g

Lipobase Repair krém 30 g

Lipobase Repair krém 30 g
Detail

Lipobase na suchú pokožku Obsah Lipobase repair 30g Charakteristika Lipobase repair Dodáva pokožke tukové látky. Pomáha udržať kožu mäkkú a pružnú. Používa sa ako ochrana pokožky pri jej nadmernom vysušovaní - práci so saponátmi, vodou, vhodný je tiež v zimnom období. Použitie Krém sa aplikuje večer, bezprostredne po vykonaní bežnej očisty. V prípade potrebny sa môže použiť aj častejšie. Krém sa nanesie v malom množstve na pokožku a rovnomerne a zľahka sa vmasíruje. Prípravok je vhodný na bežné použitie. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Lipobase Repair krém 30 g

Catrice Magic Repair regeneračný olej na nechty 8 ml

Catrice Magic Repair regeneračný olej na nechty 8 ml
Detail

Catrice Magic Repair, 8 ml, Nechty pre ženy, Prípravok Catrice Magic Repair zaistí vašim nechtom profesionálnu starostlivosť. Vlastnosti: účinne regeneruje nechty posilňuje nechty podporuje zdravý rast nechtov obmedzuje vysychanie a krehkosť nechtov Použitie: Aplikujte malé množstvo produktu na nechtové lôžko a nechtovú kožtičku. Jemne vmasírujte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Catrice Magic Repair regeneračný olej na nechty 8 ml

OLAPLEX No.8 Bond Repair moisture mask 100 ml

OLAPLEX No.8 Bond Repair moisture mask 100 ml
Detail

Olaplex No.8 Bond Repair moisture mask 100 ml Intenzívna hydratačná maska na lesk a hebkosť vlasov (pilulka.sk)

Podobné produkty ako OLAPLEX No.8 Bond Repair moisture mask 100 ml

UMIDIGI BISON Yellow

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako UMIDIGI BISON Yellow

UMIDIGI BISON Orange

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako UMIDIGI BISON Orange

Sensodyne Repair Protect Whitening 75 g

Sensodyne Repair Protect Whitening 75 g
Detail

Zubná pasta napomáha regenerovať obnažený zubný krčok a predchádza tak bolestivej citlivosti zubov. Navracia zubom ich prirodzenú bielosť. Viac na adcc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sensodyne Repair Protect Whitening 75 g

UHU REPAIR ALL 60 g (7933)

UHU REPAIR ALL 60 g (7933)
Detail

Lepidlo epoxidové, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Veľmi pevná dvojzložková epoxidová plastelína s mimoriadnou účinnosťou UHU REPAIR ALL je vhodná na všestranné použitie v domácnosti, napríklad na opravy, lepenie, utesňovanie, modelovanie, montáž či plnenie. Plastelínu môžete použiť na kovy (oceľ, liatinu, hliník), drevo, laminát, keramiku, porcelán, betón, kameň, mramor, na dlažbu, obklady aj mnohé plasty. Lepidlo je možné používať na vlhké podklady či pod vodou, takže sa hodí aj na opravy potrubí, fitingov, radiátorov, nádob na vodu, bazénov, toaliet a pod. Lepidlo UHU REPAIR ALL je odolné voči vode, olejom, alkoholu, rozpúšťadlám, riedeným kyselinám a lúhom a odoláva teplotám v rozmedzí od -30 do +125 °C. Nie je vhodné na lepenie PP, PE, PTFE a silikónu. Kľúčové vlastnosti lepidla UHU REPAIR ALL, 60 gEpoxidová plastelína s vysokou účinnosťou a jednoduchou aplikáciouVhodná na opravy, lepenie, utesňovanie, modelovanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako UHU REPAIR ALL 60 g (7933)

PATTEX Repair Express 48 g (4015000429801)

PATTEX Repair Express 48 g (4015000429801)
Detail

Lepidlo epoxidové, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Repair Express je vhodné na lepenie kúpeľňového a kuchynského príslušenstva. Prilepiť ním tak môžete držiaky, úchytky, vešiaky aj misky na mydlo. Rovnako tak ho možno využiť na rekonštrukciu poškodených závesov, upevňovanie rukovätí, dverných zarážok, na opravu schodísk, stoličiek a ďalšieho nábytku či na utesňovanie škár vo vodovodných potrubiach a kúrení. Lepidlo PATTEX Repair Express je ideálne na celý rad materiálov, ako drevo, kov, keramika, plastové, sklo, sadra, korok, kameň aj tehly. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Repair Express 48 gLepidlo vhodné na lepenie kúpeľňového a kuchynského príslušenstvaJe možné využiť aj na rekonštrukciu poškodených závesov, upevňovanie rukovätí, dverných zarážok aj na opravu schodískPonúka uplatnenie pri utesňovaní škár vo vodovodných potrubiach a kúreníLepidlo PATTEX Repair Express je ideálne na celý rad materiálov... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Repair Express 48 g (4015000429801)

Sensodyne Repair Protect Whitening 75 g

Sensodyne Repair Protect Whitening 75 g
Detail

Zubná pasta napomáha regenerovať obnažený zubný krčok a predchádza tak bolestivej citlivosti zubov. Navracia zubom ich prirodzenú bielosť. Viac na adcc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sensodyne Repair Protect Whitening 75 g

Essence The Nail Repair regeneračný olej na nechty 8 ml

Essence The Nail Repair regeneračný olej na nechty 8 ml
Detail

Essence The Nail Repair, 8 ml, Nechty pre ženy, Prípravok Essence The Nail Repair zaistí vašim nechtom profesionálnu starostlivosť. Vlastnosti: účinne regeneruje nechty vyživuje nechty a nechtovú kožtičku chráni proti praskaniu, lámaniu a strapkaniu nechtov obmedzuje vysychanie a krehkosť nechtov Použitie: Aplikujte jednu vrstvu priamo na nechty. (notino.sk)

Podobné produkty ako Essence The Nail Repair regeneračný olej na nechty 8 ml
BISON EPOXY REPAIR UNIVERSAL 56 g (9646), BISON PU MAX 250 g (17976), BISON POLY MAX express white 165 g (31078), BISON POLY MAX crystal express 115 g (24429), BISON POLY MAX high tack express 425 g (27422), PATTEX Repair Extreme Univerzál Flextec 8 g (4015000419420), BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 440 g (8710439245362), BISON SUPER WOOD 250 g (5298), BISON WOOD GLUE 250 g (5297), BISON MONTAGEKIT UNIVERSAL 200 g (29327), BISON SUPER GLUE CONTROL 3 g (33124), BISON Strong & Safe 7 ml/g (33932), BISON FAST FIX METAL 10 g (35800), BISON FAST FIX PLASTIC 10 g (35801), BISON FAST FIX POWER 10 g (35799), Umidigi Bison GT2 Pro 8 GB / 256 GB čierna, BISON GRIZZLY MONTAGE EXTREME WHITE 435 g (34299), BISON GRIZZLY MONTAGE POWER WHITE 370 g (34298), UHU REPAIR ALL 60 g (7933), PATTEX Repair Express 48 g (4015000429801), MAX deluxe kuracie stehná 1200 g, 8 ks (8594025082254), MAX deluxe kocky chudej svaloviny 800 g, 8 ks (8594025082438), MAX deluxe 3/4 kurčaťa 800 g, 8 ks (8594025082322), AudioDesign T-MAX 8 (31763), PATTEX Repair Epoxy Mini Universal 6 g (9000100671385), BISON TEXTILE 25 ml (7470), BISON PLASTIC 25 ml (1720), BISON SILICONE MULTI TOOL (17970), Umidigi Bison X10 žltý (84008070), MAX deluxe kocky hovädzej svaloviny s chrupavkou 800 g, 8 ks (8594025084470)