Capital sports pacemaker f80, bezecky pas, 3 hp, 14 km/h, 4p-antishock suspension, usb, 10034203

Produkt Capital sports pacemaker f80, bezecky pas, 3 hp, 14 km/h, 4p-antishock suspension, usb, 10034203 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Capital sports pacemaker f80, bezecky pas, 3 hp, 14 km/h, 4p-antishock suspension, usb, 10034203 upraviť a produkt hľadať znova.

CAPITAL SPORTS PACEMAKER F80, BEZECKY PAS, 3 HP, 14 KM/H, 4P-ANTISHOCK SUSPENSION, USB, 10034203

CAPITAL SPORTS PACEMAKER F80, BEZECKY PAS, 3 HP, 14 KM/H, 4P-ANTISHOCK SUSPENSION, USB, 10034203
Detail

BEŽECKÝ PÁS . Bežecký pás CAPITAL SPORTS Pacemaker F80 posunie tvoj vytrvalostný tréning aj kardio tréning na novú úroveň! Úplne nezávisle od počasia alebo dennej doby umožňuje dokonalý tréning behu medzi vlastnými 4 stenami. Po (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS PACEMAKER F80, BEZECKY PAS, 3 HP, 14 KM/H, 4P-ANTISHOCK SUSPENSION, USB, 10034203 , Capital sports pacemaker f120 (4060656157592)

Capital Sports Pacemaker F80, bežecký pás, 3,0 PS, 14 km/h, 4P-AntiShock Suspension, USB

Capital Sports Pacemaker F80, bežecký pás, 3,0 PS, 14 km/h, 4P-AntiShock Suspension, USB
Detail

Bežecký pás CAPITAL SPORTS Pacemaker F80 posunie váš vytrvalostný tréning aj kardio tréning na novú úroveň! Úplne nezávisle od počasia alebo dennej doby umožňuje dokonalý tréning behu v pohodlí domova. Po tréningu sa dá jednoducho sklopiť.Na odpruženej bežeckej ploche so systémom 4P-AntiShock Suspension si svoj tréning navrhnete, ako chcete: výkon motora 3,0 PS umožňuje vyvážený tréning pri rýchlosti od 1 do 14 km/h. Rýchlosť bežeckého pásu sa dá ovládať pohodlne na rukovätiach alebo na veľkom ovládacom paneli s LCD displejom. Dajú sa tu kedykoľvek zobraziť všetky relevantné hodnoty alebo nastaviť jeden z 9 bežeckých programov, ktoré uľahčujú výber parametrov tréningu. Dbalo sa aj na zdravie: monitory srdcovej frekvencie na oboch riadidlách merajú a monitorujú hodnoty a v prípade potreby reagujú úpravou rýchlosti. Vlastný program vypočíta na požiadanie BMI.Aby vám pri tréningu nechýbala zábava, bežecký pás CAPITAL SPORTS Pacemaker F80 ponúka so svojím systémom AudioConnect množstvo spôsobov, ako sa postarať o hudobný sprievod. Cez USB port môžete pripojiť flash drive a 3,5 mm jack pripojenie je k dispozícii aj pre káblové MP3 prehrávače. Hudba sa prehráva prostredníctvom vstavaných reproduktorov na samotnom zariadení. Prednosťou je výsuvný držiak tabletu v hornej časti ovládacieho panela: teraz máte možnosť sledovať počas tréningu filmy alebo čítať noviny.Pre priestorovo úsporné uskladnenie sa dá bežecký pás zložiť a odložiť. Vďaka rukoväti a kolieskam je to veľmi jednoduché. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Pacemaker F80, bežecký pás, 3,0 PS, 14 km/h, 4P-AntiShock Suspension, USB , Capital sports pacemaker f60 (4060656110801)

Capital Sports Pacemaker F120, bežecký pás, 2.0 PS, 4P-AntiShock Suspension

Capital Sports Pacemaker F120, bežecký pás, 2.0 PS, 4P-AntiShock Suspension
Detail

Kompletne fit! Bežecký pás Klarfit Pacemaker F120 sa so zdokonalenými technológiami a integrovanými funkciami postará o príjemný zážitok z domáceho tréningu bez ohľadu na denný čas alebo počasie.Rozhýbte svoje telo: s bežeckými pásom Klarfit Pacemaker F120 je to možné veľmi jednoducho v pohodlí domova. Jeho motor s výkonom 2,0 PS rozhýbe bežecký pás až na rýchlosť 12 km/h, takže sa zapotia začiatočníci aj experti. Obzvlášť praktický pre tréning v ktorúkoľvek časť dňa je extrémne tichý motor LowNoise-FX Drive, ktorý umožňuje mimoriadne tichú prevádzku bežeckého pásu.Jedinečným v tejto triede bežeckých pásov je revolučný systém 4P-AntiShock Suspension zariadenia Klarfit Pacemaker F120. So štyrmi rôznymi tlmičmi pod bežeckým pásom poskytuje veľmi mäkké pruženie celého bežeckého pásu, ako keby ste behali po lesnej pôde. Je ťažké nájsť bežecký trenažér, ktorý by bol šetrný voči kolenám a kĺbom. Inovácie pre špeciálny zážitok z behu: Lubrication System Vám ušetrí údržbové práce na páse vďaka mazaciemu mechanizmu a postará sa dokonca aj o dodatočnú absorpciu pri našľapovaní, podobnú podrážkam kvalitnej bežeckej obuvi.Sledujte hodnoty: Integrovaný tréningový počítač s LCD displejom a snímačom pulzu pomáha sledovať údaje o výkone, akými sú zabehnuté kilometre, spálené kalórie, rýchlosť a srdcová frekvencia, a vďaka 12 programom poskytuje rozmanitý tréningový program. O dodatočnú zmenu so zaujímavými tréningovými cieľmi sa postará využitie aplikácie. Prostredníctvom bluetooth pripojenia umožňuje používanie zariadenia Pacemaker F120 s aplikáciou iFit pre zariadenia so systémom Android alebo iOS. To nie je všetko. Ovládací panel má držiak na tablet, vstavané reproduktory a prehrávač médií s USB portom, SD slotom a 3,5 mm AUX vstupom, aby Vás počas tréningu audiovizuálne podporil.Keďže po tréningu máte zároveň pred ďalším tréningom, bežecký pás Klarfit Pacemaker F120 môžete pomocou hydraulického sklápacieho systému automaticky zložiť a rozložiť a vďaka zabudovaným kolieskam jednoducho, rýchlo a priestorovo úsporne uskladniť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Pacemaker F120, bežecký pás, 2.0 PS, 4P-AntiShock Suspension , Capital sports pacemaker f120 (4060656157585)

Capital Sports Pacemaker F120 Pro, bežecký pás, 4P-AntiShock Suspension, masážna stanica

Capital Sports Pacemaker F120 Pro, bežecký pás, 4P-AntiShock Suspension, masážna stanica
Detail

Kompletne fit! Bežecký pás Klarfit Pacemaker F120 Pro sa so zdokonalenými technológiami a integrovanými funkciami postará o príjemný zážitok z domáceho tréningu bez ohľadu na denný čas alebo počasie.Rozhýbte svoje telo: s bežeckými pásom Klarfit Pacemaker F120 Pro je to možné veľmi jednoducho v pohodlí domova. Jeho motor s výkonom 2,0 PS rozhýbe bežecký pás až na rýchlosť 12 km/h, takže sa zapotia začiatočníci aj experti. Obzvlášť praktický pre tréning v ktorúkoľvek časť dňa je extrémne tichý motor LowNoise-FX Drive, ktorý umožňuje mimoriadne tichú prevádzku bežeckého pásu.Jedinečným v tejto triede bežeckých pásov je revolučný systém 4P-AntiShock Suspension zariadenia Klarfit Pacemaker F120 Pro. So štyrmi rôznymi tlmičmi pod bežeckým pásom poskytuje veľmi mäkké pruženie celého bežeckého pásu, ako keby ste behali po lesnej pôde. Je ťažké nájsť bežecký trenažér, ktorý by bol šetrný voči kolenám a kĺbom. Inovácie pre špeciálny zážitok z behu: Lubrication System Vám ušetrí údržbové práce na páse vďaka mazaciemu mechanizmu a postará sa dokonca aj o dodatočnú absorpciu pri našľapovaní, podobnú podrážkam kvalitnej bežeckej obuvi.Sledujte hodnoty: Integrovaný tréningový počítač s LCD displejom a snímačom pulzu pomáha sledovať údaje o výkone, akými sú zabehnuté kilometre, spálené kalórie, rýchlosť a srdcová frekvencia, a vďaka 12 programom poskytuje rozmanitý tréningový program. O dodatočnú zmenu so zaujímavými tréningovými cieľmi sa postará využitie aplikácie. Prostredníctvom bluetooth pripojenia umožňuje používanie zariadenia Pacemaker F120 Pro s aplikáciou iFit pre zariadenia so systémom Android alebo iOS. To nie je všetko. Ovládací panel má držiak na tablet, vstavané reproduktory a prehrávač médií s USB portom, SD slotom a 3,5 mm AUX vstupom, aby Vás počas tréningu audiovizuálne podporil.Keďže po tréningu máte zároveň pred ďalším tréningom, bežecký pás Klarfit Pacemaker F120 Pro môžete pomocou hydraulického sklápacieho systému automaticky zložiť a rozložiť a vďaka zabudovaným kolieskam jednoducho, rýchlo a priestorovo úsporne uskladniť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Pacemaker F120 Pro, bežecký pás, 4P-AntiShock Suspension, masážna stanica , Capital sports stormstrike 2k strieborný (4260457486871)

CAPITAL SPORTS PACEMAKER F120 PRO, BEZECKY PAS, 4P-ANTISHOCK SUSPENSION, MASAZNA STANICA, 10033782

CAPITAL SPORTS PACEMAKER F120 PRO, BEZECKY PAS, 4P-ANTISHOCK SUSPENSION, MASAZNA STANICA, 10033782
Detail

BEŽECKÝ PÁS . Kompletne fit! Bežecký pás Capital Sports Pacemaker F120 Pro sa so zdokonalenými technológiami a integrovanými funkciami postará o príjemný zážitok z domáceho tréningu bez ohľadu na denný čas a počasie. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS PACEMAKER F120 PRO, BEZECKY PAS, 4P-ANTISHOCK SUSPENSION, MASAZNA STANICA, 10033782 , Capital sports infinity pro 2.0 (4060656106392)

Capital Sports Pacemaker F100, bežecký pás, 1,5 PS, samomazací systém 3-Level InclineSystem

Capital Sports Pacemaker F100, bežecký pás, 1,5 PS, samomazací systém 3-Level InclineSystem
Detail

Premyslená technika v športovej verzii s vyššou rýchlosťou pre ešte rýchlejší bežecký tréning! Bežecký pás Klarfit Pacemaker F100 sa s modernými technológiami a integrovanými funkciami postará o príjemný zážitok z domáceho tréningu bez ohľadu na denný čas a počasie.Priveďte svoje telo do pohybu: s bežeckými pásom Klarfit Pacemaker F100 je to možné jednoducho v pohodlí domova. Jeho jednosmerný motor s výkonom 1,5 PS rozhýbe bežecký pás na rýchlosť až 12 km/h, takže sa zapotia začiatočníci aj pokročilí. Motor je vďaka LowNoise-FX Drive mimoriadne tichý, takže nič nestojí v ceste ani nočnému tréningu. Vďaka systému 3-Level InclineSystems si môžete vybrať doplňujúce 0,5°, 2,5° alebo 4° stúpanie, aby ste si bežecký pás optimálne prispôsobili vlastným výkonnostným cieľom. Osvedčený AutoLubrication System Vám ušetrí údržbové práce na páse vďaka samomazaciemu mechanizmu a postará sa dokonca aj o dodatočné odpruženie pri našliapnutí, podobnú podrážkam kvalitnej bežeckej obuvi. Špeciálne vyvinutý, viacvrstvový bežecký pás sa dodatočne postará o tréning šetrný k Vašim kĺbom a o dlhú životnosť zariadenia.Integrovaný tréningový počítač s LCD displejom a snímačom pulzu pomáha sledovať údaje o výkone, akými sú zabehnuté kilometre, spálené kalórie, rýchlosť a srdcová frekvencia, a vďaka 12 programom poskytuje rozmanitý tréningový program. To však nie je všetko. Na ovládacej časti sa nachádza držiak na tablet, ktorý sa počas tréningu postará o zábavu s videami a hudbou. Cez bluetooth je možné poslať všetky výkonnostné údaje priamo do tabletu, iPadu alebo smartfónu a vyhodnotiť ich v aplikácii iFit. Okrem toho umožňuje aj kompletné ovládanie bežeckého pásu pomocou tejto aplikácie.Keďže po tréningu máte zároveň pred ďalším tréningom, bežecký pás Klarfit Pacemaker F100 môžete pomocou hydraulického sklápacieho systému automaticky zložiť a rozložiť a vďaka zabudovaným kolieskam jednoducho, rýchlo a priestorovo úsporne uskladniť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Pacemaker F100, bežecký pás, 1,5 PS, samomazací systém 3-Level InclineSystem , Capital sports monstervest 15 kg (4060656104497)

Capital Sports Workspace Fusion, bežecký pás & vibračná plošina, 1 - 12 km/h, bluetooth

Capital Sports Workspace Fusion, bežecký pás & vibračná plošina, 1 - 12 km/h, bluetooth
Detail

Efektívnejšie využitie pracovnej doby: bežecký pás KLARFIT Workspace Fusion ponúka všetkým ľuďom v práci alebo v domácej kancelárii možnosť efektívne pracovať na svojej kondícii a urobiť niečo pre svoje zdravie. Počas pracovnej doby rozhýbe kardiovaskulárny systém, zlepší výdrž aj pohyblivosť a pomáha aktívne odbúravať stres. Absolvovaná vzdialenosť, doba behu, rýchlosť a spálené kalórie možno kedykoľvek zobraziť na prehľadnom displeji, čo uľahčuje každodenný tréning. Rýchlosť bežeckého pásu Workspace Fusion od 1 do 12 km/h sa spolu s protišmykovým povrchom postará o maximálnu bezpečnosť pri behu v kancelárii. Viacvrstvový povrch bežeckého pásu vytvára efekt pruženia: Toto odpruženie SoftDynamic Suspension zaisťuje príjemné našľapovanie, šetrné voči kĺbom, a vytvára prirodzený pocit behu ako po lesnej pôde. Okrem funkcie bežeckého pásu sa dá zariadenie Workspace Fusion použiť aj ako vibračná plošina pre jednotlivé svalové skupiny a na zvýšenie celkovej kondície. S výkonom 1,5 PS kompletizuje každodenné cvičenie a poskytuje ďalšiu tréningovú zábavu. Ďalšou špeciálnou vlastnosťou zariadenia Workspace Fusion je AudioConnect: bluetooth reproduktor zabudovaný v bežeckom páse umožňuje prehrávanie streamovanej hudby. Samozrejmosťou je aj aplikácia na podporu tréningových cieľov, ktorú si môžete zdarma stiahnuť z iTunes alebo v obchode Google Play. So svojimi malými rozmermi bežecký pás nezaberie veľa miesta. Jeho transport je jednoduchý, užitočné sú pritom transportné kolieska na prednej strane zariadenia. Praktický diaľkový ovládač tiež uľahčuje ovládanie bez otravného zostupovania zo zariadenia počas tréningu. Robustné spracovanie a systém AutoLubrication System, teda systém vnútorného mazania na udržanie najlepšieho materiálového výkonu, zabezpečuje dlhú životnosť a mnoho hodín cvičenia. Prakticky kombinuje prácu a tréning: bežecký pás Workspace Fusion od spoločnosti KLARFIT. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Workspace Fusion, bežecký pás & vibračná plošina, 1 - 12 km/h, bluetooth , Hp sports sleeve 14 (14v32aa#abb)

Capital Sports Challenger, bežecký pás, uhol sklonu 40°, 0,8 – 18 km/h, LCD displej

Capital Sports Challenger, bežecký pás, uhol sklonu 40°, 0,8 – 18 km/h, LCD displej
Detail

S bežeckým pásom Capital Sports Challenger sa vaša vytrvalosť a kardio tréning stanú zážitkom na vysokej úrovni. Upravte si individuálne počas behu stúpanie – max. 40° – a rýchlosť na vašu tréningovú úroveň alebo vyskúšajte výzvu s 13 rôznymi programami. Voľba je na vás!Bežecký pás Challenger prináša domov najmodernejšiu technológiu vytrvalostný tréning a kardio tréning. Prichádza s mnohými funkcionalitami, ako sú integrované reproduktory, USB pripojenie, MP3 prehrávač, rukoväte s monitorovaním pulzu a integrovanú reguláciu rýchlosti a sklonu. Tieto komfortné funkcie vám umožnia takmer zabudnúť, že trénujete – úplne nezávisle od počasia alebo dennej doby!Veľká bežecká plocha s rozmerom 46 x 140 cm a 2,5 PS silný jednosmerný motor s rýchlosťou medzi 0,8 – 18 km/h zabezpečia vhodnú úroveň tréningu, či už pre bežcov začiatočníkov, alebo pre maratónskych veteránov. Vďaka veľkému LCD ovládaciemu panelu budete mať svoje úspechy vždy na očiach alebo môžete použiť aplikáciu Kinomap prostredníctvom smartfónu alebo tabletu. Umožní vám prístup k nespočetným trasám z celého sveta. Stabilný bežecký pás s protišmykovým povrchom poskytuje potrebnú bezpečnosť počas tréningu. Trénujte kdekoľvek, s integrovanými podlahovými kolieskami je premiestnenie veľmi jednoduché. Vďaka kvalitnému plastovému krytu sa bez problémov hodí do každého obytného prostredia.Individuálny bežecký tréning s vhodnou rýchlosťou a uhlom sklonu: to presne umožňuje bežecký pás Challenger od spoločnosti Capital Sports. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Challenger, bežecký pás, uhol sklonu 40°, 0,8 – 18 km/h, LCD displej , Poe-pas

CAPITAL SPORTS CHALLENGER, BEZECKY PAS, UHOL SKLONU 40, 0,8 – 18 KM/H, LCD DISPLEJ, 10035102

CAPITAL SPORTS CHALLENGER, BEZECKY PAS, UHOL SKLONU 40, 0,8 – 18 KM/H, LCD DISPLEJ, 10035102
Detail

BEŽECKÝ PÁS . S bežeckým pásom Capital Sports Challenger sa tvoja vytrvalosť a kardio tréning stanú zážitkom na vysokej úrovni. Uprav si individuálne počas behu stúpanie – max. 40° – a rýchlosť na tvoju tréningovú úroveň (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS CHALLENGER, BEZECKY PAS, UHOL SKLONU 40, 0,8 – 18 KM/H, LCD DISPLEJ, 10035102 , Hp sports sleeve 15 (14v33aa#abb)

Capital Sports Workspace Go, bežecký pás, 350 W, 0.8 - 6 km/h, výška 11 cm, čierny

Capital Sports Workspace Go, bežecký pás, 350 W, 0.8 - 6 km/h, výška 11 cm, čierny
Detail

Využite pracovnú dobu efektívnejšie: bežecký pás Klarfit Workspace Go Light ponúka každému človeku v práci alebo v domácej kancelárii možnosť efektívne pracovať na svojej kondícii a urobiť niečo pre svoje zdravie. Posilnite počas pracovnej doby svoj kardiovaskulárny systém, vytrvalosť aj pohyblivosť a odbúrajte stres. Absolvovaná vzdialenosť, doba behu, rýchlosť a spálené kalórie možno kedykoľvek zobraziť na prehľadnom displeji, čo uľahčuje každodenný tréning. Nízka rýchlosť bežeckého pásu Klarfit Workspace Go Light v rozmedzí 0,8 až 6 km/h bráni príliš veľkej námahe a zaisťuje pri pomalom behu v kancelárii alebo v domácej pracovni spolu s protišmykovým povrchom maximálnu bezpečnosť. Ďalšou špeciálnou vlastnosťou bežeckého pásu Klarfit Workspace Go Light je koncepcia Smart Space Concept. So svojím ultra plochým dizajnom s výškou iba 11 cm a veľmi nízkou hmotnosťou len 25 kg je toto zariadenie priestorovo úsporné a dá sa jednoducho prenášať. Pomáhajú tomu dva transportné valce na prednej strane zariadenia. Praktický diaľkový ovládač tiež uľahčuje ovládanie bez zbytočného zostupovania zo zariadenia počas tréningu. Využite s bežeckým pásom Klarfit Workspace Go Light praktickým spôsobom možnosť spojiť prácu a tréning. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Workspace Go, bežecký pás, 350 W, 0.8 - 6 km/h, výška 11 cm, čierny , Micro suspension (7640108564610)

KLARFIT Pacemaker X3, bežecký pás, výkon 1,5 ks, 12 km/h, merač pulzu, 3 uhly stúpania

KLARFIT Pacemaker X3, bežecký pás, výkon 1,5 ks, 12 km/h, merač pulzu, 3 uhly stúpania
Detail

Zariadenie Klarfit Pacemaker X3 dovedie pokročilých atlétov k skvelým bežeckým tréningovým výsledkom. S rôznymi tréningovými programami, manuálnym režimom, integrovaným meračom pulzu a variabilným uhlom stúpania sú osobné tréningové úspechy na dosah. S 12 rozličnými programami si môžete zostaviť cielene orientovaný tréning - je jedno, či je Vaším cieľom zlepšenie kondície, schudnutie alebo zlepšenie vytrvalosti. Na prehľadnej ovládacej časti sa dajú rýchlo nastaviť nielen všetky funkcie, ale aj odložiť fľaše či dózy ako aj MP3 prehrávač, mobil a šperky. Prehľadný LCD displej s modrým podsvietením Vás pri každom cvičení zásobuje dôležitými tréningovými informáciami ako sú napríklad vzdialenosť, kalorická spotreba a čas. Pulz je meraný cez senzory v rukovätiach, ostatné funkčné tlačidlá sú určené pre štart a koniec a tiež reguláciu rýchlosti. Okrem ľahkej chôdze po rovnej ceste až po výstup na kopec, možné je všetko až do 12 km/h a variabilný uhol stúpania do 7,5%. Želané parametre možno nastaviť individuálne alebo pomocou zodpovedajúceho tlačidla rýchlej voľby. Zariadenie Pacemaker X3 od spoločnosti Klarfit má veľkú bežeckú plochu, ktorá sprostredkúva prirodzený pocit pošas behu a pritom šetrí Vaše kĺby. Protišmykový povrch ponúka stabilitu na bežeckom páse aj pri plnej rýchlosti. Pre praktické uloženie možno bežecký pás vďaka zdvíhaciemu mechanizmu s hydraulickým valcom ľahko sklopiť dohora, takže pre zariadenie ľahko nájdete vhodné miesto pre uskladnenie aj v menších miestnostiach a zostáva tak vždy pripravené pre použitie. Vďaka kolieskam je aj premiestnenie zariadenia jednoduché. Gumové podložky na spodnej strane chránia citlivé povrchy pred poškodeniami. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Pacemaker X3, bežecký pás, výkon 1,5 ks, 12 km/h, merač pulzu, 3 uhly stúpania , Zipro pacemaker iconsole+ (5907783039553)

Capital Sports Infinity Edge, bežecký pás, 1,5 HP, bluetooth, LED dotykový displej

Capital Sports Infinity Edge, bežecký pás, 1,5 HP, bluetooth, LED dotykový displej
Detail

Váš domov, Vaša telocvičňa: multimediálny bežecký pás s výkonom motora 1,5 PS a SoftDynamic Suspension System spolu so SmartCardio Studio na kardio tréning bez ohľadu na čas alebo počasie.Multimediálny bežecký pás: integrovaná dotyková LED obrazovka s Bluetooth pripojením na ovládanie bežeckého pásu a pripojenie k tabletu alebo smartfónu s integráciou Kinomap pre rozmanitý tréning.Najlepšia technológia: nastaviteľná rýchlosť behu až do 16 km/h, 12 bežeckých programov napr. na horský beh alebo šprintérsky tréning, ako aj integrované reproduktory s multimediálnym prehrávačom pre najlepšiu hudbu počas tréningu.Bežte slobodne! S bežeckým pásom série Infinity od Capital Sports sa váš kardio tréning stane zážitkom na vysokej úrovni! Bežecký pás Infinity Edge od Capital Sports prináša najnovšiu technológiu bežeckých pásov pre váš vytrvalostný a kardio tréning s extra veľkou bežeckou plochou a vďaka dotykovej LED obrazovke s pripojením Bluetooth ho ľahko prepojíte s tabletom alebo smartfónom. Je vybavený aj mnohými komfortnými funkciami, ako sú integrované reproduktory a systém SoftDynamic Suspension pre mimoriadne prirodzené správanie sa počas behu, vďaka ktorému takmer zabudnete, že trénujete - bez ohľadu na počasie alebo čas!Vitajte v multimediálnom tréningu budúcnosti: vďaka pripojeniu Bluetooth vám bežecký pás Infinity Edge od Capital Sports otvorí svet Kinomap pre váš domáci tréning. Potrebujete k behu vizuálne podnety? Žiadny problém, stačí získať prístup k tisícom videí skutočných bežeckých trás a preskúmať ich počas tréningu. Samozrejme, mini počítač má aj možnosť zdieľať výsledky tréningu priamo do vášho inteligentného zariadenia. Mimoriadne praktické: cez USB port alebo 3,5 mm AUX vstup môžete do integrovaných reproduktorov pustiť hudbu podľa vlastného výberu a dodať tréningu ten správny zvuk. Aby bol váš tablet alebo smartfón v bezpečí, má bežecký pás Infinity Edge od Capital Sports k tomu určený vhodný držiak. Samozrejme, môžete aj pozerať filmy, čítať knihy alebo surfovať po internete, zatiaľ čo beháte.Nielen z hľadiska multimédií dosahuje bežecký pás Infinity Edge od Capital Sports špičkové parametre: veľká bežecká plocha 45 x 125 cm, výkon motora 1,5 ps a rýchlosť až 16 km/h zabezpečujú tie správne tréningové nároky, či už pre bežeckých začiatočníkov alebo maratónskych veteránov. Rýchlosť môžete samozrejme ovládať priamo prostredníctvom rukovätí s integrovaným snímačom tepovej frekvencie alebo na veľkom dotykovom LED displeji. Môžete si vybrať z 12 prednastavených tréningových programov a 3 užívateľsky definovaných režimov alebo skontrolovať parametre svojho tréningu, ako je pulz, prejdená vzdialenosť a spálené kalórie. Odpruženie SoftDynamic Suspension, ktoré vďaka viacvrstvovému systému mimoriadne jemne tlmí pás, zaručuje mimoriadne príjemný, prirodzený pocit pri behu ako po lesnej cestičke.Po tréningu je zároveň pred tréningom: bežecký pás Infinity Edge od Capital Sports možno pomocou inovatívneho skladacieho systému ľahko zložiť na mimoriadne priestorovo úsporné rozmery a ľahko premiestniť pomocou integrovaných podlahových koliesok. Bežecký tréning v tej najlepšej forme: s bežeckým pásom Infinity Edge od Capital Sports .Upozorňujeme, že používanie aplikácie tretej strany "Kinomap" môže byť spoplatnené. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Infinity Edge, bežecký pás, 1,5 HP, bluetooth, LED dotykový displej , Micro suspension black (7640170572971)

Capital Sports Infinity Pro 2.0, bežecký pás, 6.5 HP, BT/ANT+, aplikácia Kinomap, LCD, sivý

Capital Sports Infinity Pro 2.0, bežecký pás, 6.5 HP, BT/ANT+, aplikácia Kinomap, LCD, sivý
Detail

So sériou bežeckých pásov Infinity od spoločnosti CAPITAL SPORTS bude váš kardio tréning cvičením na vysokej úrovni! Bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Pro 2.0 prináša najmodernejšie technológie bežeckých pásov pre váš vytrvalostný tréning a kardio tréning s extra veľkou bežeckou plochou a spája ju s funkčným rozhraním, ako je úplná integrácia aplikácie Kinomap-App so spätnou väzbou cez bluetooth. Okrem toho ponúka mnoho užitočných funkcií, ako je napríklad systém NX-AeroFan System pre neustály prísun čerstvého vzduchu a chladenie, integrované reproduktory a systém SoftDynamic Suspension pre veľmi prirodzený spôsob behu, vďaka ktorýmu takmer zabudnete, že trénujete - úplne nezávisle od počasia alebo dennej doby! Vitajte v multimediálnom a konektívnom tréningu budúcnosti: rozhrania bluetooth 4.0 a ANT+ umožňujú bežeckému pásu CAPITAL SPORTS Infinity Pro 2.0 úplnú integráciu aplikácie Kinomap. Tá poskytuje nielen prístup k tisíckam kilometrov bežeckých tratí, ale je tiež pripojená k bežeckému pásu ako systém priamej spätnej väzby. Vyhodnocuje vaše výkonnostné údaje, ako sú rýchlosť, pulz alebo prejdená vzdialenosť, a tiež riadi úroveň stúpania priamo podľa zvolenej bežeckej trate. Takže môžete behať cez mestá a lesy bez toho, aby ste opustili svoj byt. Komu to nestačí, ten sa môže zúčastniť mnohých udalostí pre viacerých hráčov: otestujte si kondíciu v priamom porovnaní s tisíckami ďalších bežcov - pocit ako pri Berlínskom maratóne. Alebo umožnite komunite zúčastniť sa vašich vlastných bežeckých tratí. Natočte cestu s outdoorovou kamerou, nahrajte ju do aplikácie Kinomap a vašu trasu budú môcť behať mnohí fitnes nadšenci po celom svete. Samozrejme môžete držiak na tablet bežeckého pásu CAPITAL SPORTS Infinity Pro 2.0 použiť aj na sledovanie filmov, počúvanie hudby alebo čítanie dobrej knihy pri cvičení z tabletu alebo smartfónu. Obzvlášť praktické: integrované reproduktory s bluetooth pripojením alebo káblovým pripojením odbremeňujú batériu tabletu a poskytujú vášmu tréningu ten správny zvuk. Aby ste počas tréningu zostali svieži, systém NX-AeroFan Twin System má výkonný ventilátor, ktorý dodáva chladný vzduch. Nielen z hľadiska multimédií dosahuje bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Pro 2.0 špičkový výkon: extra veľká bežecká plocha s rozmerom 51 x 140 cm, výkon motora 6,5 HP, rýchlosť až 20 km/h a uhol sklonu až do 12 % v 24 úrovniach zabezpečujú vhodnú úroveň tréningu, či už pre bežcov začiatočníkov, alebo pre maratónskych veteránov. Rýchlosť aj sklon ovládate pohodlne pomocou stlačenia jedného tlačidla alebo cez veľký ovládací panel s 6,5" LCD displejom. Môžeš si tu tiež vybrať medzi 25 prednastavenými tréningovými programami a 2 vlastnými režimami alebo skontrolovať parametre svojho tréningu, ako sú tepová frekvencia, zabehnutá vzdialenosť a spálené kalórie. O obzvlášť príjemný, prirodzený pocit behu ako po lesnej pôde sa postará systém SoftDynamic Suspension, ktorý pás jemne odpružuje. Po tréningu je pred tréningom: bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Pro 2.0 sa dá ľahko sklopiť do priestorovo úsporných rozmerov pomocou hydraulického systému SoftFold a ľahko sa premiestňuje pomocou integrovaných podlahových koliesok. Bežecký tréning na najlepšej úrovni: s bežeckým pásom CAPITAL SPORTS Infinity Pro 2.0. Všimnite si, prosím: Aplikácia Kinomap je voľne dostupná a môže byť používaná bezplatne. Niektoré funkcie sú však prístupné iba prostredníctvom online registrácie a môžu byť čiastočne spoplatnené. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Infinity Pro 2.0, bežecký pás, 6.5 HP, BT/ANT+, aplikácia Kinomap, LCD, sivý , Rc terénne driftovacie auto 20 km/h hnedé (ikonka_kx6414_2)

CAPITAL SPORTS COMPACT SPACE, BEZECKY PAS, 151X16X64CM (S X V X H), 1,5HP, SKLADACI,CIERNY, 10035145

CAPITAL SPORTS COMPACT SPACE, BEZECKY PAS, 151X16X64CM (S X V X H), 1,5HP, SKLADACI,CIERNY, 10035145
Detail

BEŽECKÝ PÁS . S bežeckým pásom Capital Sports Compact Space je bežecký tréning možný bez ohľadu na počasie alebo ročné obdobie. Budeš fit po celý rok a upevníš si zdravie. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu sa hodí pod (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS COMPACT SPACE, BEZECKY PAS, 151X16X64CM (S X V X H), 1,5HP, SKLADACI,CIERNY, 10035145 , Klarfit pacemaker x3 čierny (4260365798691)

Capital Sports Resistor 03, elastický gymnastický pás, stupeň záťaže 3 (14-22kg)

Capital Sports Resistor 03, elastický gymnastický pás, stupeň záťaže 3 (14-22kg)
Detail

Capital Sports Resistor 03 je prenosný a univerzálne použiteľný tréningový pás pre vysokú diverzitu cvičení s vlastnou váhou a športových využití.Funkciou silových pásov je na jednej strane pomoc a uľahčenie pri cvičeniach, ako napr. pri výšvihoch, zdvihoch, dipoch alebo ležných podporoch, na druhej strane ich možno používať aj pri zaťažujúcich cvičeniach, napr. pri naťahovaní.Capital Sports Resistor 03 vám pomáha pri každom kroku a nášľape, je veľmi ľahký a možno ho pohodlne zložiť a prenášať. Pás možno flexibilne upevniť.Elastické pásy línie Capital Sports Resistor sú vyrábané vo viacerých farbách a stupňoch záťaže, a tým sa od seba odlišujú intenzitou rozťahu a záťaže. Pri voľbe pásu je dôležité brať do úvahy vlastnú váhu a fyzický stav. Stupeň záťaže 3 znamená, že s týmto lanom možno vykonávať cvičenia, pri ktorých je vlastná váha redukovaná max. do 22kg. Obrovskú výhodu cvičení s pásom predstavuje pohybový rádius pásu - pomenovaný aj ako Range Of Motion (ROM) - ktorý umožňuje precvičovať kompletne viacero svalov a aj ich individuálny tréning. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Resistor 03, elastický gymnastický pás, stupeň záťaže 3 (14-22kg) , Klarfit pacemaker x1 čierny (4260365798721)

CAPITAL SPORTS RESISTOR 03, ELASTICKY GYMNASTICKY PAS, STUPEN ZATAZE 3 (14-22KG), 10028352

CAPITAL SPORTS RESISTOR 03, ELASTICKY GYMNASTICKY PAS, STUPEN ZATAZE 3 (14-22KG), 10028352
Detail

GYMNASTICKÝ PÁS . Capital Sports Resistor 03 je prenosný a univerzálne použiteľný tréningový pás pre vysokú diverzitu cvičení s vlastnou váhou a športových využití. . Funkciou silových pásov je na jednej strane pomoc a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS RESISTOR 03, ELASTICKY GYMNASTICKY PAS, STUPEN ZATAZE 3 (14-22KG), 10028352 , Stormred suspension training systém (8595691072006)

Capital Sports Botond, fasciálny valec, 3 × 14 × 14 cm, 3 masážne zóny, výstupky

Capital Sports Botond, fasciálny valec, 3 × 14 × 14 cm, 3 masážne zóny, výstupky
Detail

Pravidelná masáž je dôležitá nielen pre ľudí, ktorí veľa športujú. Každodenný život nám totiž spôsobuje veľa napätia. Keďže nie vždy máme možnosť ísť do masážneho salóna, existuje rýchla pomoc: fasciálny valec Botond od Capital Sports Superletic. Masíruje podľa vlastných potrieb a dá sa použiť na celé telo. Rolovaním po častiach tela sa uvoľňuje tvoje napätie a napína sa väzivové tkanivo. Pomocou fasciálneho valca je možné cielene masírovať stuhnuté svaly – úplne bez cudzích rúk.Nevyhnutnosť pre športovcov: fascie sú väzivá, ktoré obopínajú svaly a kĺby. Vzniká v nich svalová horúčka a použitie fasciálneho valca jej môže zabrániť. Tlak na fascie tiež stimuluje prekrvenie, vzniká špongiový efekt, ktorý čistí väzivá. Je to cítiť, pretože samomasáž pomocou fasciálneho valca zmierňuje bolesť, cítiš sa aktívne a celkovo uvoľnene. Valcovanie pod zadkom, chrbticou, stehnami, chrbtom a inými časťami tela prináša pohyblivosť a pružnosť.S fasciálnym valcom Botond od Capital Sports Superletic je možné pokročilé a intenzívne použitie: vďaka stredne tvrdým výstupkom zasahuje masážny efekt aj hlboké svaly. Valec má k dispozícii tri rôzne zóny, ktoré simulujú masáž prstami, rukami a končekmi prstov. 96 masážnych výstupkov je preto rozlične tvarovaných. Vo vnútri valec pozostáva z jadra z tvrdej peny, vďaka čomu je možné valec zaťažiť hmotnosťou až do 150 kg.Urob niečo pre seba: podľa svojich potrieb môžeš regulovať svoju vlastnú masáž. Pretože čím väčší tlak vyvinieš prostredníctvom svojej telesnej hmotnosti na valec, tým intenzívnejšia bude masáž. Fasciálny valec Botond od spoločnosti Capital Sports Superletic je vyrobený z tvrdej peny a je veľmi tvarovo stabilný.Ak sa rozhodneš pre tento fasciálny valec, konáš udržateľne, pretože ti sľubuje dlhodobú stabilitu tvaru. Vďaka prémiovej kvalite ho môžeš používať intenzívne počas mnohých rokov.Dopraj si samomasáž tak často, ako chceš. Nielen na regeneráciu po športovaní: robustný fasciálny valec Botond od Capital Sports Superletic je vďaka svojim masážnym zónam masážnym valcom pre vysoké nároky, pretože výstupky zasahujú aj do hlbokých svalov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Botond, fasciálny valec, 3 × 14 × 14 cm, 3 masážne zóny, výstupky , Proficook km 1188 (pc km 1188)

Capital Sports Botond, fasciálny valec, 3 × 14 × 14 cm, 3 masážne zóny, výstupky

Capital Sports Botond, fasciálny valec, 3 × 14 × 14 cm, 3 masážne zóny, výstupky
Detail

Pravidelná masáž je dôležitá nielen pre ľudí, ktorí veľa športujú. Každodenný život nám totiž spôsobuje veľa napätia. Keďže nie vždy máme možnosť ísť do masážneho salóna, existuje rýchla pomoc: fasciálny valec Botond od Capital Sports Superletic. Masíruje podľa vlastných potrieb a dá sa použiť na celé telo. Rolovaním po častiach tela sa uvoľňuje tvoje napätie a napína sa väzivové tkanivo. Pomocou fasciálneho valca je možné cielene masírovať stuhnuté svaly – úplne bez cudzích rúk.Nevyhnutnosť pre športovcov: fascie sú väzivá, ktoré obopínajú svaly a kĺby. Vzniká v nich svalová horúčka a použitie fasciálneho valca jej môže zabrániť. Tlak na fascie tiež stimuluje prekrvenie, vzniká špongiový efekt, ktorý čistí väzivá. Je to cítiť, pretože samomasáž pomocou fasciálneho valca zmierňuje bolesť, cítiš sa aktívne a celkovo uvoľnene. Valcovanie pod zadkom, chrbticou, stehnami, chrbtom a inými časťami tela prináša pohyblivosť a pružnosť.S fasciálnym valcom Botond od Capital Sports Superletic je možné pokročilé a intenzívne použitie: vďaka stredne tvrdým výstupkom zasahuje masážny efekt aj hlboké svaly. Valec má k dispozícii tri rôzne zóny, ktoré simulujú masáž prstami, rukami a končekmi prstov. 96 masážnych výstupkov je preto rozlične tvarovaných. Vo vnútri valec pozostáva z jadra z tvrdej peny, vďaka čomu je možné valec zaťažiť hmotnosťou až do 150 kg.Urob niečo pre seba: podľa svojich potrieb môžeš regulovať svoju vlastnú masáž. Pretože čím väčší tlak vyvinieš prostredníctvom svojej telesnej hmotnosti na valec, tým intenzívnejšia bude masáž. Fasciálny valec Botond od spoločnosti Capital Sports Superletic je vyrobený z tvrdej peny a je veľmi tvarovo stabilný.Ak sa rozhodneš pre tento fasciálny valec, konáš udržateľne, pretože ti sľubuje dlhodobú stabilitu tvaru. Vďaka prémiovej kvalite ho môžeš používať intenzívne počas mnohých rokov.Dopraj si samomasáž tak často, ako chceš. Nielen na regeneráciu po športovaní: robustný fasciálny valec Botond od Capital Sports Superletic je vďaka svojim masážnym zónam masážnym valcom pre vysoké nároky, pretože výstupky zasahujú aj do hlbokých svalov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Botond, fasciálny valec, 3 × 14 × 14 cm, 3 masážne zóny, výstupky , Stormred suspension training strap red (8595691070545)

Capital Sports Infinity Edge, bežecký pás, 1,5 PS, Bluetooth, LED dotykový displej, čierny

Capital Sports Infinity Edge, bežecký pás, 1,5 PS, Bluetooth, LED dotykový displej, čierny
Detail

Run free s bežeckými pásmi rady Infinity od Capital Sport a kardio tréning bude high-level-experience! Bežecký pás Infinity Edge prináša najmodernejšiu techniku bežeckých pásov pre váš vytrvalostný a kardio tréning s extra veľkou bežeckou plochou a vďaka LED dotykovému displeju a Bluetooth, ju jednoducho spája s tabletom alebo smartfónom. Okrem toho ponúka mnohé komfortné funkcie ako sú zabudované reproduktory a SoftDynamic Suspension systém, pri ktorých aj zabudnete, že trénujete - úplne nezávisle od počasia a času!Vitajte pri multimediálnom tréningu budúcnosti: pomocou Bluetooth pripojenia otvára bežecký pás Capital Sports Infinity Edge svet Kinomap pre váš domáci tréning. Potrebujete vizuálne podnety počas behu? Žiadny problém, jednoducho siahnite po tisícoch videí reálnych bežeckých tratí a spoznávajte ich počas tréningu. Mini počítač disponuje samozrejme možnosťou zdieľať vaše tréningové pokroky priamo na vašom smart zariadení. Veľmi praktické: cez zabudovaný USB port alebo 3,5 mm AUX vstup si môžeš do zabudovaných reproduktorov zaobstarať tvoju obľúbenú hudbu a dodať tak tréningu tú pravú hudbu. Aby bol váš tablet alebo smartfón dobre uložený, disponuje bežecký pás Capital Sports Infinity Edge vhodným držiakom. Takto si samozrejme môžete jednoducho prehrávať aj filmy, čítať knihy alebo surfovať po internete, zatiaľ čo si v pokoji bežíte. Bežecký pás Capital Sports Infinity Edge nie je na najvyššej úrovni len vo veci multimédií: veľká bežecká plocha 45 x 125 cm, výkon motora 1,5 PS a rýchlosti do 16 km/h sa starajú o tie správne tréningové nároky, či už pre začiatočníkov alebo maratónových veteránov. Rýchlosť môžete samozrejme pohodlne priamo ovládať cez držadlá so zabudovaným meračom pulzu alebo cez veľký LCD dotykový displej. Okrem toho si tu môžete vybrať medzi 12 prednastavenými tréningovými programami a 3 užívateľskými režimami alebo kontrolovať parametre vášho tréningu, akú sú pulz, odbehnutá trasa a spálené kalórie. O obzvlášť pohodlný, prirodzený pocit z behu ako v lese sa stará SoftDynamic Suspension, ktorý pás jemne odpruží vďaka viacvrstvovému systému.Po tréningu je vlastne pred tréningom: bežecký pás Capital Sports Inifinty Edge sa dá vďaka inovatívnemu systému skladania úplne jednoducho skladne zložiť a pomocou zabudovaných koliesok ľahko premiestňovať. Bežecký tréning na najvyššej úrovni: s bežeckým pásom Capital Sports Infinity Edge.Upozorňujeme, že používanie aplikácie „Kinomap“ tretej strany môže spôsobiť dodatočné náklady. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Infinity Edge, bežecký pás, 1,5 PS, Bluetooth, LED dotykový displej, čierny , Rhinowalk f80 na riadidlá žltá (7982579)

Capital Sports Infinity Pro 4.0, bežecký pás, 7 PS, BT, aplikácia Kinomap, LCD, sivý

Capital Sports Infinity Pro 4.0, bežecký pás, 7 PS, BT, aplikácia Kinomap, LCD, sivý
Detail

So sériou bežeckých pásov Infinity od spoločnosti CAPITAL SPORTS bude váš kardio tréning cvičením na vysokej úrovni! Bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Pro 4.0 prináša najmodernejšie technológie bežeckých pásov pre váš vytrvalostný tréning a kardio tréning s extra veľkou bežeckou plochou a spája ju s funkčným rozhraním, ako je úplná integrácia aplikácie Kinomap-App so spätnou väzbou cez bluetooth. Okrem toho ponúka mnoho užitočných funkcií, ako je napríklad systém NX-AeroFan Twin System pre neustály prílev čerstvého vzduchu a chladenie, integrované reproduktory a kombinovaný systém 6P-AntiShock Suspension pre veľmi prirodzený spôsob behu, vďaka ktorým takmer zabudnete, že trénujete - úplne nezávisle od počasia alebo dennej doby! Vitajte v multimediálnom a konektívnom tréningu budúcnosti: rozhranie bluetooth 4.0 umožňuje bežeckému pásu CAPITAL SPORTS Infinity Pro 4.0 úplnú integráciu aplikácie Kinomap. Tá poskytuje nielen prístup k tisíckam kilometrov bežeckých tratí, ale je tiež pripojená k bežiacemu pásu ako systém priamej spätnej väzby. Vyhodnocuje na jednej strane vaše výkonnostné údaje, ako sú rýchlosť, pulz alebo prejdená vzdialenosť, a na druhej strane riadi priamo úroveň stúpania podľa zvolenej bežeckej trate. Takže môžete behať cez mestá a lesy bez toho, aby ste opustili svoj byt. Komu to nestačí, ten sa môže zúčastniť mnohých podujatí pre viacerých hráčov: otestujte si kondíciu v priamom porovnaní s tisíckami ďalších bežcov - pocit ako pri Berlínskom maratóne. Alebo umožnite komunite zúčastniť sa vašich vlastných bežeckých tratí. Natočte cestu s outdoorovou kamerou, nahrajte ju do aplikácie Kinomap a vašu trasu budú môcť behať mnohí fitnes nadšenci po celom svete. Samozrejme môžete držiak na tablet bežeckého pásu CAPITAL SPORTS Infinity Pro 4.0 použiť aj na sledovanie filmov, počúvanie hudby alebo čítanie dobrej knihy počas cvičenia z tabletu alebo smartfónu. Obzvlášť praktické: integrované reproduktory s bluetooth pripojením odbremeňujú batériu tabletu a poskytujú vášmu tréningu ten správny zvuk. Aby ste zostali počas tréningu svieži, systém NX-AeroFan Twin System má dva výkonné ventilátory, ktoré poskytnú chladný vzduch. Nielen z hľadiska multimédií dosahuje bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Pro 4.0 špičkový výkon: extra veľká bežecká plocha s rozmerom 50 x 140 cm, výkon motora 7 PS, rýchlosť až 21 km/h a uhol sklonu až do 15 % zabezpečujú vhodnú úroveň tréningu, či už pre bežcov začiatočníkov, alebo pre maratónskych veteránov. Rýchlosť aj sklon ovládate pohodlne pomocou stlačenia jedného tlačidla alebo cez veľký ovládací panel s 7" LCD displejom. Môžete si tu tiež vybrať medzi 36 prednastavenými tréningovými programami a 3 vlastnými režimami alebo skontrolovať parametre svojho tréningu, ako sú srdcová frekvencia, zabehnutá vzdialenosť a spálené kalórie. O obzvlášť príjemný, prirodzený pocit behu ako po lesnej pôde sa postará systém 6P-AntiShock Suspension, ktorý veľmi efektívne odpružuje pás v kombinácii s 6 vnútornými a 2 vonkajšími voštinovými pružinami. Po tréningu je pred tréningom: bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Pro 4.0 sa dá ľahko sklopiť do priestorovo úsporných rozmerov pomocou hydraulického systému SoftFold a pomocou integrovaných podlahových koliesok sa jednoducho presúva. Bežecký tréning na najvyššej úrovni: s bežeckým pásom CAPITAL SPORTS Infinity Pro 4.0. Všimnite si, prosím: Aplikácia Kinomap je voľne dostupná a môže byť používaná bezplatne. Niektoré funkcie sú však prístupné iba prostredníctvom online registrácie a môžu byť čiastočne spoplatnené. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Infinity Pro 4.0, bežecký pás, 7 PS, BT, aplikácia Kinomap, LCD, sivý , Rhinowalk f80 na riadidlá čierna (9663697)

Capital Sports Infinity Track 6.0 Touch, bežecký pás, 5,5 PS, WiFi, 9" dotyková obrazovka

Capital Sports Infinity Track 6.0 Touch, bežecký pás, 5,5 PS, WiFi, 9" dotyková obrazovka
Detail

So sériou bežeckých pásov Infinity od spoločnosti CAPITAL SPORTS bude váš kardio tréning cvičením na vysokej úrovni! Bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Track 6.0 Touch prináša najmodernejšie technológie bežeckých pásov pre váš vytrvalostný tréning a kardio tréning s extra veľkou bežeckou plochou a spája ju s celým svetom internetu vďaka dotykovej obrazovke TFT s WiFi pripojením a integrovanému prehliadaču Chrome. Okrem toho ponúka mnoho užitočných funkcií, ako je napríklad systém NX-AeroFan System pre neustály prísun čerstvého vzduchu a chladenie, integrované reproduktory a kombinovaný systém 6P-AntiShock Suspension pre veľmi prirodzený spôsob behu, vďaka ktorým takmer zabudnete, že trénujete - úplne nezávisle od počasia alebo dennej doby! Vitajte v multimediálnom a konektívnom tréningu budúcnosti: Vďaka integrovanému dotykovému 9" TFT dotykovému displeju s WiFi pripojením otvára bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Track 6.0 Touch celý svet internetu pre váš domáci tréning. Potrebujete k svojmu behu vizuálne podnety? Žiadny problém, jednoducho siahnite cez internet k tisícom videí reálnych bežeckých trás, napr. cez aplikáciu Kinomap, a preskúmajte ich. Alebo sa pripojte k jednej z mnohých mediálnych databáz, ako sú Netflix, YouTube či Spotify, pre rôzne filmy, videá, knihy alebo hudbu a prispôsobte si multimediálny tréning presne podľa svojich potrieb. Samozrejme, minipočítač má tiež možnosť zdieľať vaše tréningové výsledky priamo na vašom účte na Facebooku. Alebo jednoducho surfujte po internete - ešte nikdy ste nemali toľko podnetov a možností počas joggingu. Obzvlášť praktické: Prostredníctvom USB portu alebo pomocou 3,5 mm AUX vstupu môžete zásobovať integrované reproduktory svojou hudbou a dodať tak tréningu vhodný zvuk. Ak pri tréningu používate radšej svoje vlastné zariadenia, môžete ich umiestniť na držiak na tablet bežeckého pásu CAPITAL SPORTS Infinity Track 4.0 a využiť ho na sledovanie filmov, počúvanie hudby alebo čítanie dobrej knihy počas cvičenia z tabletu alebo smartfónu. Aby ste zostali počas tréningu svieži, systém NX-AeroFan System vám poskytne pomocou výkonného ventilátora chladný vzduch. Nielen z hľadiska multimédií dosahuje bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Track 6.0 Touch špičkový výkon: veľká bežecká plocha s rozmerom 50 x 140 cm, výkon motora 5,5 PS, rýchlosť až 18 km/h a uhol sklonu až do 15 % zabezpečujú vhodnú úroveň tréningu, či už pre bežcov začiatočníkov, alebo pre maratónskych veteránov. Rýchlosť aj sklon ovládate pohodlne priamo cez rukoväte s integrovaným monitorom srdcovej frekvencie alebo cez veľkú 9" dotykovú obrazovku. Môžete si tu tiež vybrať medzi 36 prednastavenými tréningovými programami a 3 vlastnými režimami alebo skontrolovať parametre svojho tréningu, ako sú srdcová frekvencia, zabehnutá vzdialenosť a spálené kalórie. O obzvlášť príjemný, prirodzený pocit behu ako po lesnej pôde sa postará systém 6P-AntiShock Suspension, ktorý veľmi efektívne odpružuje pás so 6 vnútornými a 2 vonkajšími voštinovými pružinami. Po tréningu je pred tréningom: bežecký pás CAPITAL SPORTS Infinity Track 6.0 Touch sa dá ľahko sklopiť do priestorovo úsporných rozmerov pomocou hydraulického systému SoftFold a integrované podlahové kolieska uľahčujú presun. Bežecký tréning na najvyššej úrovni: s bežeckým pásom CAPITAL SPORTS Infinity Track 6.0 Touch. Všimnite si, prosím, že pri používaní internetu je potrebné pripojiť bežecký pás k bezdrôtovej sieti (WLAN). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Infinity Track 6.0 Touch, bežecký pás, 5,5 PS, WiFi, 9" dotyková obrazovka , Fvs 4p, 4 směry

Capital Sports Compact Space X, bežecký pás, bežecká plocha 123 x 44 cm, 1,5 PS, skladací

Capital Sports Compact Space X, bežecký pás, bežecká plocha 123 x 44 cm, 1,5 PS, skladací
Detail

S bežeckým pásom Capital Sports Compact Space X je bežecký tréning možný bez ohľadu na počasie alebo ročné obdobie. Budete fit po celý rok a upevníte si zdravie. Posilnite aj počas pracovej doby úplne jednoducho váš kardiovaskulárny systém, vytrvalosť i mobilitu a súčasne odbúrajte stres a kalórie.Prejdená vzdialenosť, doba behu, rýchlosť, spálené kalórie a zabehnuté kroky možno kedykoľvek zobraziť na prehľadnom tréningovom počítači s LED displejom, čo uľahčuje každodenný tréning. Nájdete tu okrem toho 36 prednastavených, tri užívateľom definované a jeden manuálne nastaviteľný tréningový program. Rýchlosť bežeckého pásu Capital Sports Compact Space X si môžete nastaviť individuálne medzi 1 a 10 km/h a zvoliť si tak vlastné tempo aj úroveň náročnosti. Sledujte fitnes údaje ešte jednoduchšie prostredníctvom bluetooth pripojenia. Údaje tréningu si môžete ukladať do fitnes aplikácií, ale môžete používať aj bežecké aplikácie ako Kinomap, aby ste si spestrili tréning pomocou virtuálnych bežeckých trás. Držiak na tablet prináša dodatočnú rozmanitosť, takže môžete počas tréningu sledovať na tablete alebo smartfóne filmy, počúvať hudbu alebo čítať knihy.Ďalšou špeciálnou vlastnosťou bežeckého pásu Capital Sports Compact Space X je koncepcia SmartSpace. Po tréningu bežecký pás jednoducho zložíte a môžete ho kompaktne uskladniť. Vďaka integrovaným kolieskam sa dá ľahko premiestniť aj v zloženom stave.Behajte u seba doma: s bežeckým pásom Capital Sports Compact Space X budete fit po celý rok. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Compact Space X, bežecký pás, bežecká plocha 123 x 44 cm, 1,5 PS, skladací , Campgo tunnel 4p (8595691073898)

Capital Sports Traytor H, regál na závažia, jednoručné činky, 3 poschodia, oceľ, čierna

Capital Sports Traytor H, regál na závažia, jednoručné činky, 3 poschodia, oceľ, čierna
Detail

Správca závaží. Regál CAPITAL SPORTS Traytor H prinesie poriadok do posilňovne. V regáli si nájdu svoje miesto všetky jednoručné činky. Masívny činkový regál vyrobený z 5 mm hrubej ocele si poradí s každou záťažou. Tri poschodia s dĺžkou 148 cm a hĺbkou 26 cm ponúkajú miesto pre väčšinu závaží. Všetky poschodia sú mierne zošikmené, aby boli ľahko prístupné, a pozostávajú z dvoch oceľových nosníkov. Bezpečné držanie pri nakladaní zaisťuje oceľový okraj na hornom nosníku. Hrubé pogumovanie zároveň zabraňuje zošmyknutiu činiek a tlmí zvuky pri odkladaní.Miesto pre tvoje činky a dumbbely: regál na závažia CAPITAL SPORTS Traytor H prinesie poriadok v posilňovni i väčšiu bezpečnosť pri cvičení. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Traytor H, regál na závažia, jednoručné činky, 3 poschodia, oceľ, čierna , Qnap qm2-4p-384

Bežecký pás SOLE Fitness F80

Bežecký pás SOLE Fitness F80
Detail

Silný motor se stálým výkonem 3,5 HP nabízí rychlosti až do 20 km/h a až 15% sklon běžecké plochy. Běžecký pás je vybaven až 6 přednastavenými programy, včetně kardio programů a programů na spalování tuků. Dalšími bezpečnostními prvky jsou například velký zastavovací spínač, počáteční rychlost 1,6 km/h a nízkoprofilový kryt motoru. Nechybějí ani ventilátory a tlačítka na regulaci rychlosti a sklonu na rukojetích. Jednoduché sklápění Značka SOLE Fitness se pyšní nejlepším sklápěcím systémem běžeckých trenažérů na trhu. Jednoduchý sklápěcí systém Easy Assist Folding Deck Design disponuje patentovaným hřebenovým řízením s bezpečnostním zámkem Safety Lock Deck, který zajistí běžeckou plochu proti pohybu v případě, že je trenažér ve svislé poloze. Díky téhle jedinečné funkci můžete plochu uvolnit, odstoupit a plocha se pomalu a bez námahy spustí sama. Easy Assist Folding sklápěcí systém běžecké plochy je pro značku SOLE typický a neuvěřitelné ulehčuje rozkládání běžeckých trenažérů. Praktické ovládání Tlačítka na regulaci rychlosti a sklonu vstavěné v rukojetích ulehčují používaní a umožňují nepřekonatelní kontrolu nad vašimi tréninky. Audio systém Trénink se právě stal ještě jednodušším. Tento trenažér totiž disponuje systémem ozvučení, který je kompatibilní s MP3-přehrávači. Audio kabel umožňuje připojení jakéhokoliv zařízení s jack-vstupem a hudbu přehrává přes reproduktory. Běžecká plocha s Cushion Flex Whisper Deck systémem Díky jedinečnému dizajnu běžecké plochy, který nemá žádný jiný běžecký pás na trhu, je trénink na F80 pohodlný a tichý. Nedávná studie dokázala, že Cushion Flex od SOLE redukuje nárazy až o 40% v porovnání s během na asfaltu. Sklápěcí rám ve tvaru dvojité podkovy Tento intuitivní dizajn byl původně navržený pro hotelové trenažéry. Ty museli být co možná nejmobilnější a zároveň poskytovat dostatečné přecvičeni. Tak z tohoto přenosného dizajnu vznikl svářený celoocelový rám, který je stabilnější než většina nesklopitelných konstrukcí. Displej Konzola trenažéru SOLE ulehčuje a zefektivňuje trénink, co znamená méně rozptylování a lepší výkon. Jasná modrá 9“ LCD obrazovka s dostatečně velkou a čitelnou indikací zobrazuje důležité informace o tréninku, jako například: tepová frekvence, rychlost, vzdálenost a kalorie. Zobrazuje i panel oznámení – centrum správ, které posílá uživatelovi usměrňující oznámení a upozornění o podrobnostech každého tréninku. Technické informace pro běžecký pás SOLE FITNESS F80 Běžecké pásy SOLE FITNESS jsou známé po celém světě svou vysokou kvalitní konstrukcí a doživotní zárukou na rám. Motor s trvalým výkonem 3,5 koní (3,5HP) zaručuje stabilní dávku síly během každé rychlosti a váha uživatele nehraje žádnou roli. Dvouvrstvý běžecký pás zaručuje dlouhou životnost pro aktivní domácí trénink. Celkové rozměry běžeckého pásu jsou délka 207 cm, šířka 94 cm a výška 145 cm. Záruka na běžecký pás SOLE FITNESS F80: Rám: doživotní záruka Brzdný systém a elektronika: 5 let Zbývající části (spotřební materiál - ložiska, guma, plast ...): 1 rok Servis záruční: bezplatný servis u zákazníka servisním technikem přímo z firmy Servis pozáruční: servis u zákazníka servisním technikem přímo z firmy Vhodné pro domácí využití max. 4h / den Rychlý přehled nejdůležitějších parametrů běžeckého pásu SOLE FITNESS F80: podsvícený 9 palcový displej zabudovaný ventilátor a reproduktory pro připojení MP3 zabudovaný přijímač pro hrudní pásy hrudní pás je součástí balení kvalitní a výkonný motor s konstantní silou 3,5 HP maximální rychlost: 1-20 km / h nastavitelný sklon běžecké plochy: 0-15% nadrozměrná běžecká plocha: 152 x 56 cm běžecká deska o tloušťce: 1 " běžecký pás s tloušťkou: 2,2 mm velikost válců: 2,55 " maximální nosnost: 170 kg celkový rozměr: 207 x 94 x 145 cm Běžecký trenažér má zabudovaný držák na Váš tablet, kde můžete využít například aplikaci BITGYM a simulovat tak přes 100 map v HD kvalitě po celém světě. Aplikaci si stáhnete zdarma do svého mobilního zařízení a v případě aktivního používání přejít na placenou verzi, která stojí pár korun měsíčně. Technické parametry Nosnosť produktu 170 kg Hmotnosť 120 kg Výkon motora 3,5 HP max Rozmer bežeckej plochy 152 x 56 cm Maximálna rýchlosť 1-20 km / h Maximálny sklon 0-15 % Celkový počet programov 10 Prednastavené programy 6 HRC tepové programy 2 Užívateľské programy 2 Typ displeja 9” Blue Backlit LCD Príjmač pre hrudný pás áno Meranie tepu meranie pomocou integrovaných snímačov na madlách, hrudný pás súčasťou Dĺžka 208 cm Šírka 94 cm Výška 145 cm Celkový rozmer 207 x 94 x 145 cm Sklápateľný áno (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bežecký pás SOLE Fitness F80 , Hp usb external dvdrw (f2b56aa)

Klarfit Pacemaker X3 čierny (4260365798691)

Klarfit Pacemaker X3 čierny (4260365798691)
Detail

Bežecký pás motorový, rýchlosť až 12 km/h, 1,5 HP, manuálny náklon, nosnosť 120kg, hmotnosť 28kg Behajte za každého počasiaCapital Sports predstavuje Klarfit Pacemaker X3 v čiernom vyhotovení, bežecký pás s mnohými užitočnými funkciami, ako napríklad meranie pulzu či možnosť regulácie rýchlosti. Výkon v podobe 1,5 HP skvele dopĺňa nastaviteľná rýchlosť v rozmedzí 0,8 – 12 km/h a možnosť nastavenia sklonu až do 7°. Ďalšími prednosťami sú veľmi široká plocha so šírkou 40 cm a tiež výber z 12 rôznych cvičebných programov. Veľmi užitočné sú aj držiaky na mobil, tablet či MP3. Veľký LCD displej je pripravený na pohodlné ovládanie. Tento profesionálny tréner má tiež vystužené držadlá na pohodlné cvičenie.LCD DISPLEJ12 KM/HMERAČ PULZU3 STUPNE STÚPANIAKľúčové vlastnosti bežeckého pásu Capital Sports Klarfit Pacemaker X3Bežecký pás na behanie s výkonom 1,5 HPCapital Sports Pacemaker X3 v čiernom vyhotovení vhodný do každej miestnostiNa výber až 12 užitočných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Klarfit Pacemaker X3 čierny (4260365798691) , Severin km 3896

Capital Sports Resistor 07, elastický športový pás, stupeň záťaže 7 (23-54kg)

Capital Sports Resistor 07, elastický športový pás, stupeň záťaže 7 (23-54kg)
Detail

Capital Sports Resistor 07 je prenosný a univerzálne použiteľný tréningový pás pre vysoký počet cvičení s vlastnou váhou a športových využití.Funkciou silových pásov je na jednej strane pomoc a uľahčenie pri cvičeniach, ako napr. pri výšvihoch, dipoch alebo ležných podporoch, na druhej strane ich možno používať aj pri zaťažujúcich cvičeniach, napr. pri naťahovaní.Capital Sports Resistor 07 vám pomáha pri každom kroku a nášľape, je veľmi ľahký a možno ho pohodlne zložiť a prenášať. Pás možno flexibilne upevniť, uskladniť či nenápadne schovať.Elastické trénigové pásy línie Capital Sports Resistor sú vyrábané vo viacerých farbách a stupňoch záťaže, a tým sa od seba odlišujú intenzitou rozťahu a max. záťaže. Pri voľbe pásu je dôležité brať do úvahy vlastnú váhu a fyzický stav. Stupeň záťaže 7 znamená, že s týmto lanom možno vykonávať cvičenia, pri ktorých je vlastná váha redukovaná do 54kg. Obrovskú výhodu cvičení s pásom predstavuje pohybový rádius pásu - pomenovaný aj ako Range Of Motion (ROM) - ktorý umožňuje precvičovať kompletne viacero svalov naraz a aj ich individuálny tréning. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Resistor 07, elastický športový pás, stupeň záťaže 7 (23-54kg) , Severin km 3892

Capital Sports Resistor 08, elastický športový pás, stupeň záťaže 8 (27-68kg)

Capital Sports Resistor 08, elastický športový pás, stupeň záťaže 8 (27-68kg)
Detail

Capital Sports Resistor 08 je prenosný a univerzálne použiteľný tréningový pás pre vysoký počet cvičení s vlastnou váhou a športových využití.Funkciou silových pásov je na jednej strane pomoc a uľahčenie pri cvičeniach, ako napr. pri výšvihoch, dipoch alebo ležných podporoch, na druhej strane ich možno používať aj pri zaťažujúcich cvičeniach, napr. pri naťahovaní.Capital Sports Resistor 08 vám pomáha pri každom kroku a nášľape, je veľmi ľahký a možno ho pohodlne zložiť a prenášať. Pás možno flexibilne upevniť, uskladniť či nenápadne skryť.Elastické pásy línie Capital Sports Resistor sú vyrábané vo viacerých farbách a stupňoch záťaže, a tým sa od seba odlišujú intenzitou rozťahu a záťaže. Pri voľbe pásu je dôležité brať do úvahy vlastnú váhu a fyzický stav. Stupeň záťaže 8 znamená, že s týmto lanom možno vykonávať cvičenia, pri ktorých je vlastná váha redukovaná do 68kg. Obrovskú výhodu cvičení s pásom predstavuje pohybový rádius pásu - pomenovaný aj ako Range Of Motion (ROM) - ktorý umožňuje precvičovať kompletne viacero svalov a aj ich individuálny tréning. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Resistor 08, elastický športový pás, stupeň záťaže 8 (27-68kg) , Catler km 8020

Capital Sports Pacemaker F60, bežecký pás, 1.0 PS, samopremazávací, bluetooth

Capital Sports Pacemaker F60, bežecký pás, 1.0 PS, samopremazávací, bluetooth
Detail

Premyslená technika pre ten najlepší bežecký tréning! Bežiaci pás Klarfit Pacemaker F60 sa s modernými technológiami a integrovanými funkciami postará o príjemný zážitok z domáceho tréningu bez ohľadu na čas a počasie. Priveďte svoje telo do švungu: s bežiacim pásom Klarfit Pacemaker F60 je to možné veľmi jednoducho v pohodlí domova. Jeho motor s výkonom 1.0 PS rozbehne bežecký pás až na rýchlosť 10 km/h, takže sa zapotia nielen začiatočníci ale aj experti. Motor je pritom vďaka LowNoise-FX Drive mimoriadne tichý, takže nič nestojí v ceste ani nočnému tréningu. Vďaka 3-Level Incline systému si môžete vybrať 0,5°, 2,5° alebo 4° sklon stúpania, aby ste si bežiaci pás prispôsobili vlastným výkonnostným cieľom. Inovatívny AutoLubrication System Vám nielenže ušetrí údržbu pásu vďaka samopremazávaciemu mechanizmu, ale postará sa aj o dodatočnú absorpciu nášľapu podobnú podrážkam vysokokvalitnej bežeckej obuvi. Špeciálne vyvinutý, viacvrstvový bežecký pás sa dodatočne postará o tréning šetrný k vašim kĺbom a o dlhú životnosť zariadenia. Integrovaný tréningový počítač s LCD displejom a senzorom pulzu pomáha sledovať údaje o výkone, akými sú prejdené kilometre, spálené kalórie, rýchlosť a srdcová frekvencia, a vďaka 12 programom poskytuje rozmanitú úroveň tréningu. Akoby to nestačilo, na ovládacej časti sa nachádza držiak na tablet, ktorý sa počas tréningu postará o zábavu s videami a hudbou. Cez bluetooth je možné poslať všetky výkonnostné údaje priamo na tablet, iPad alebo smartfón a vyhodnotiť ich v aplikácii iFitShow. Okrem toho umožňuje aj kompletné ovládanie bežiaceho pásu cez túto aplikáciu. Po tréningu, znamená pred tréningom, bežiaci pás Klarfit Pacemaker F60 môžete pomocou hydraulického systému automaticky sklopiť i rozložiť a vďaka zabudovaným kolieskam jednoducho a rýchlo premiestniť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Pacemaker F60, bežecký pás, 1.0 PS, samopremazávací, bluetooth , Catler km 8012

CAPITAL SPORTS RESISTOR 08, ELASTICKY SPORTOVY PAS, STUPEN ZATAZE 8 (27-68KG), 10027853

CAPITAL SPORTS RESISTOR 08, ELASTICKY SPORTOVY PAS, STUPEN ZATAZE 8 (27-68KG), 10027853
Detail

GYMNASTICKÝ PÁS . Capital Sports Resistor 08 je prenosný a univerzálne použiteľný tréningový pás pre vysoký počet cvičení s vlastnou váhou a športových využití. . Funkciou silových pásov je na jednej strane pomoc a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS RESISTOR 08, ELASTICKY SPORTOVY PAS, STUPEN ZATAZE 8 (27-68KG), 10027853 , Severin km 3897

Capital Sports Amazor H Basic, stojan, Safety Spotter, J Cups, Monkey bar, oceľ, masív

Capital Sports Amazor H Basic, stojan, Safety Spotter, J Cups, Monkey bar, oceľ, masív
Detail

Tvoja základňa pre rôznorodý silový tréning v domácom fitnes centre: Power Rack Amazor H Basic od Capital Sports je ideálny multifunkčný tréner do domáceho prostredia - predovšetkým, ak chceš sám trénovať bezpečne. Najlepšia bezpečnosť: stojan Amazor H Basic od Capital Sports je vyrobený s práškom lakovanej ocele a presviedča svojou veľkou nosnosťou. Masívne nosníky 6 x 6 cm z 2 mm hrubej ocele dodávajú stojanu extrémnu stabilitu. V základnej verzii ponúka možnosť na najrôznejšie budovanie svalov. Predovšetkým na vzpieracie cviky s dlhou tyčou. Preto sú na oboch stranách upevnené J-Cup a Safety Spotter s ochrannými gumovými rukoväťami, ktoré sa dajú výškovo nastavovať. Celková nosnosť J-Cups je až 350 kg a Safety Spotter až 500 kg. Môžeš nastaviť až 30 výškových pozícii, tak aby si stojan prispôsobil tvojim cvikom.Aby si aj po tréningu vedel, kam uložiť kotúčové závažia, nachádza sa na zadnej strane stojanu 10 držiakov na kotúčové závažia s priemerom držiaku 50 mm. Každý držiak má nosnosť až 150 kg. Rukoväte na vyťahovanie ponúkajú rôzne možnosti uchopenia a umožňujú vykonávanie najrôznejších vyťahovacích cvikov - jedno či priehlavkové, hrebeňové alebo kladivové uchopenie. Tréningová výška cca 2,20 m umožňuje trénovanie aj osobám vyššieho vzrastu. So šírkou úchopu 98 cm si nájdu pohodlnú šírku úchopu začiatočníci ako aj vytrénovaný profíci. Vizuálne presviedča solídna oceľová konštrukcia s jej robustným, čiernym práškovým lakovaním. Na želanie môže byť stojan pevne namontovaný do zemi, ale aj bez inštalácie do zemi je absolútne pevný a stabilný.Prosím berte na vedomie, že stojan sa dodáva bez závaží a tyče. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Amazor H Basic, stojan, Safety Spotter, J Cups, Monkey bar, oceľ, masív , Severin km 3866

Capital Sports Azura 2, X-bike, 3 kg hmotnosť zotrvačníka

Capital Sports Azura 2, X-bike, 3 kg hmotnosť zotrvačníka
Detail

X-bike Azura 2 od spoločnosti CAPITAL SPORTS je tréningové zariadenie číslo jeden pre šetrné a ergometrické zvýšenie vytrvalosti a kondície. Vďaka zotrvačníku s hmotnosťou 3 kg a 8-stupňovo nastaviteľnému odporu nájdete vždy tú správnu záťaž pre Váš tréning, čo je ideálne aj pre stimulovanie spaľovania tukov alebo mobilizáciu Vašich kĺbov! O pohodlný tréning sa postará extra široké sedadlo, ktoré možno perfektne prispôsobiť v siedmich stupňoch. Dve držadlá a stabilná opierka na sedadle Vám poskytnú dodatočnú oporu a odbremenia Váš chrbát. Pre presné sledovanie Vášho výkonu má X-bike Azura 2 od CAPITAL SPORTS jednoducho ovládateľný, prehľadný tréningový počítač. Ten zobrazuje rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, uplynutý čas a spálené kalórie. Po tréningu možno X-bike jednoducho sklopiť a priestorovo úsporne uskladniť. Premiestnenie uľahčia podlahové kolieska. X-bike je dodávaný ako montážna sada, ktorej montáž trvá približne 30 minút. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Azura 2, X-bike, 3 kg hmotnosť zotrvačníka

Capital Sports Tomaj, fasciálny valec, Elite 2 v 1, 33 × 14 × 14 cm, tvarovo stály, hmotnosť: 1 kg

Capital Sports Tomaj, fasciálny valec, Elite 2 v 1, 33 × 14 × 14 cm, tvarovo stály, hmotnosť: 1 kg
Detail

Pravidelná masáž je dôležitá nielen pre ľudí, ktorí veľa športujú. Každodenný život nám totiž spôsobuje veľa napätia. Keďže nie vždy máme možnosť ísť do masážneho salóna, existuje rýchla pomoc: fasciálny valec Elite 2 v 1 od Capital Sports Superletic. Masíruje podľa vlastných potrieb a dá sa použiť na celé telo. Rolovaním po častiach tela sa uvoľňuje tvoje napätie a napína sa väzivové tkanivo. Pomocou fasciálneho valca je možné cielene masírovať stuhnuté svaly – úplne bez cudzích rúk. Vďaka kompaktným rozmerom a praktickému úložnému vrecku je penový valec prenosný – vezmi ho so sebou do parku alebo na dovolenku.Nevyhnutnosť pre športovcov: fascie sú väzivá, ktoré obopínajú svaly a kĺby. Vzniká v nich svalová horúčka a použitie fasciálneho valca jej môže zabrániť. Tlak na fascie tiež stimuluje prekrvenie, vzniká špongiový efekt, ktorý čistí väzivá. Je to cítiť, pretože samomasáž pomocou fasciálneho valca zmierňuje bolesť, cítiš sa aktívne a celkovo uvoľnene. Valcovanie pod zadkom, chrbticou, stehnami, chrbtom a inými časťami tela prináša pohyblivosť a pružnosť.Môžeš pre seba spraviť dve dobré veci: použi valec spojený ako masážny valec na hlboké svaly. Rozlične tvarované výstupky simulujú masáž rukami, prstami a končekmi prstov a zmierňujú dokonca hlboko umiestnené napätie. Môžeš ním cielene ošetrovať stuhnuté svalstvo. Pre jemnú, rovnomernú masáž fascií jednoducho vyber vnútorný valec. V porovnaní s vonkajším valcom má hladkú štruktúru a nízky stupeň tvrdosti. Vďaka tomu je jeho použitie jemnejšie a ideálne po zraneniach. Obidva valce sú veľmi silno zaťažiteľné: vonkajší valec unesie hmotnosť až 150 kg, mäkký vnútorný valec do 90 kg.Dopraj si samomasáž, jemnú alebo intenzívnu: fasciálny valec Tomaj Elite 2 v 1 od spoločnosti Capital Sports Superletic ti poskytne intenzívnu masáž hlbokých tkanív. Jadro valca ťa jemne rozmaznáva svojou mäkkou textúrou a hladkým povrchom, ak ho použiješ samostatne. Jeden valec pre každú potrebu a náročnú masáž fascií! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Tomaj, fasciálny valec, Elite 2 v 1, 33 × 14 × 14 cm, tvarovo stály, hmotnosť: 1 kg

Capital Sports Addic, modrý, nylónový popruh, pás, 2 kusy, sada, karabínový hák, súťažný štandard

Capital Sports Addic, modrý, nylónový popruh, pás, 2 kusy, sada, karabínový hák, súťažný štandard
Detail

Popruhy CAPITAL SPORTS Addic sú praktickými pomocníkmi pri cvičeniach s vlastnou váhou a gymnastickom zápasení.Odolné nylónové popruhy majú dĺžku 182 cm, vďaka čomu sú flexibilne použiteľné a nastaviteľné v rozličných výškach. Pri nastavení správnej dĺžky sú mimoriadne praktické 10-stupňové označenia na pásoch. Silné karabínové háky z kovu umožňujú rýchle nastavenie a zabezpečujú extra pevné držanie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Addic, modrý, nylónový popruh, pás, 2 kusy, sada, karabínový hák, súťažný štandard

Capital Sports FIT13, čierny, nástenný držiak na tyče činiek, 3 činky

Capital Sports FIT13, čierny, nástenný držiak na tyče činiek, 3 činky
Detail

S držiakom na tyče činiek CAPITAL SPORTS FIT13 je umožnené priestorovo úsporné vertikálne skladovanie 3 tyčí. Na rozdiel od tradičných vertikálnych držiakov nemusí byť činka zdĺhavo zapojená do spodného držiaka a hornej bezpečnostnej spony. Jednoducho sa tyče činky zavesia do držiaka - tak nedochádza k zbytočnému poškodeniu pri vešaní a zvesení.0,8 mm hrubý UHMW náter zabraňuje akémukoľvek tvrdému kontaktu s činkou a drží ju bezpečne a stabilne v zariadení. Pred každou koróziou chráni činku čierny práškový náter držiaka z liatiny.Aby bol držiak tyčí FIT13 pevne ukotvený v stene, súčasťou dodávky sú štyri stabilné špeciálne hmoždinky spolu s potrebnými skrutkami.Či už sa pripevní na stenu alebo na stojan, držiak na tyče CAPITAL SPORTS FIT13 poskytuje priestorovo úsporné a bezpečné uloženie tvojich tyčí na hmotnostné závažia. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports FIT13, čierny, nástenný držiak na tyče činiek, 3 činky

Capital Sports Pacemaker X60, bežecký pás, 2,5/6,5 PS, pulz, LCD, čierno-biely

Capital Sports Pacemaker X60, bežecký pás, 2,5/6,5 PS, pulz, LCD, čierno-biely
Detail

Run free! Bežecký pás CAPITAL SPORTS Pacemaker X60 posunie vašu výdrž a kardio tréning nielen na vyššiu úroveň, ale poteší aj početnými komfortnými funkciami, s ktorými takmer zabudnete, že cvičíte - a to všetko celkom nezávisle od počasia i dennej hodiny!Na extra veľkej bežeckej plošine s rozmermi 50 x 140 cm si zvolíte taký tréning, aký chcete: trvalý výkon 2,5 PS a maximálny výkon 6,5 PS zabezpečujú rýchlosť od 1 do 20 km/h. Mechanický uhol sklonu môžete nastaviť až do 20 stupňov. Rýchlosť i stúpanie ovládate pohodlne rúčkami a na veľkom 6" LCD displeji. Na displeji si môžete vybrať spomedzi 25 prednastavených tréningových programov alebo nastaviť 4 vlastné režimy. Zároveň jedným pohľadom skontrolujete hodnoty tréningu, ako pulz, ubehnutú vzdialenosť a spálené kalórie.Aby vám pri cvičení nič nechýbalo, bežecký pás CAPITAL SPORTS Pacemaker X60 ponúka rôzne komfortné funkcie. Zapínateľný ventilátor vás oveje osviežujúcim vánkom, zatiaľ čo dva držiaky na nápoje zabezpečia cenné tekutiny. USB port slúži na pripojenie MP3 prehrávačov alebo USB kľúčov na prehrávanie hudby, ktorú prehrávajú vstavané reproduktory alebo môžete pripojiť aj slúchadlá s 3,5 mm jackom. Praktický držiak na tablet alebo smartfón vám otvorí multimediálny svet aj počas tréningu. Na priestorovo šetrné uskladnenie sa pás dá po cvičení jednoducho sklopiť a presúvať po kolieskach.Bežecký tréning na vyššom leveli: s bežeckým pásom CAPITAL SPORTS Pacemaker X60. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Pacemaker X60, bežecký pás, 2,5/6,5 PS, pulz, LCD, čierno-biely

Capital Sports Uros Powerbands, 3 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex

Capital Sports Uros Powerbands, 3 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex
Detail

Fitness a workouts úplne podľa tvojej individuálnej úrovne sily a výdrže: s 3 dielnou súpravou Capital Sports Superletic Uros Powerbands sa dostaneš do formy, či už si začiatočník alebo profík.3 dielna súprava Uros pozostáva z troch rôznych fitness gúm s rôznymi silami - light, medium a heavy - aby si mal úplnú voľnosť výberu a flexibilitu pre tvoje workouts a tréningy. Od warm-up až po intenzívny tréning, na tvorbu svalov tu nájdeš vhodný pás. Vďaka rôznym silám jednotlivých pásov je súprava ideálna pre nováčikov, ktorí sa chcú zoznámiť s tréningom z gumovými pásmi. 3 dielna súprava Powerbands od Uros ti pomôže dosiahnuť tvoje ciele. Okrem warm-up môžeš naše fitness pásy použiť aj na rôzne naťahovacie a strečingové cviky. Okrem toho môžeš tvoj tréning zostaviť efektívnejšie a náročnejšie. V prípade potreby môžeš Powerbands aj skombinovať.Naše Powerbands sú vyrobené zo 100% latexu, aby ani po dlhom a intenzívnom tréningu nestratili svoju silu a elasticitu.3 dielna súprava Powerbands od Uros ti domov príde v štýlom batohu, takže si najlepšie vybavený na vonkajšie tréningy alebo návštevy fitness centier. Okrem toho je ku každej súprave dodávaný aj workout guide, ktorý má pre teba 10 efektívnych cvikov pre celé telo.Všestranná, flexibilná a trvácna: 3 dielna súprava Capital Sports Superletic Uros Powerbands je tvoj nový najobľúbenejší doplnok pri cvičení.Upozornenie: Powerbands sú vyrobené zo 100% latexu a nesmú byť používané pri alergii na latex. Latex má okrem toho špecifickú vôňu, ktorá po istej dobe sama zmizne. Pretože pásy sa pri používaní veľmi naťahujú a sú v kontakte s potom, môže ich povrch po čase popraskať alebo sa potrhať. Aby sa ich životnosť predĺžila, mali by ste pásy príležitostne utrieť jemným čistiacim prostriedkom a následne ho napudrovať s mastencom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Uros Powerbands, 3 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex

Capital Sports Puls3 BT, hrudný pás, na meranie srdcovej frekvencie, BLE 4.0 / ANT+ / 5,3 KHz, IP67

Capital Sports Puls3 BT, hrudný pás, na meranie srdcovej frekvencie, BLE 4.0 / ANT+ / 5,3 KHz, IP67
Detail

Váš spoľahlivý tréningový partner s dlhou výdržou! S hrudným pásom na meranie tepu Puls3 BT od CAPITAL SPORTS máte počas kardio tréningu na bežeckých pásoch, crossových trenažéroch, veslárskych trenažéroch, kardio bicykloch alebo pri behu svoj tep vždy pod kontrolou. Snímač srdcovej frekvencie prenáša údaje bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth BLE 4.0, ANT+ alebo 5,3 KHz pripojenia do kompatibilného zariadenia Capital Sports alebo vašich obľúbených aplikácií, ako sú Strava, Wahoo Fitness, MapMyFitness, Zwift, Runtastic a Kinomap. To vám umožní rýchlo a jednoducho vyhodnotiť, upraviť a optimalizovať tréning podľa vašich potrieb. Aby vás počas tréningu nič nerušilo, kládli sme veľký dôraz na pohodlné nosenie hrudného pásu Puls3 BT: elastický polyesterový popruh je mimoriadne mäkký a individuálne nastaviteľný pre väčšinu telesných veľkostí. Vďaka stupňu ochrany IP67 je senzor srdcovej frekvencie chránený aj pred dažďom, potom a prachom. Pre väčšiu kontrolu nad tréningom: hrudný pás na meranie tepu Puls3 BT od CAPITAL SPORTS presvedčí rýchlym a všestranným prenosom, dlhou výdržou batérie a vysokým komfortom pri nosení. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Puls3 BT, hrudný pás, na meranie srdcovej frekvencie, BLE 4.0 / ANT+ / 5,3 KHz, IP67

Capital Sports Workspace Go, bežecký pás, 350 W, 0,8 - 6 km/h, 11 cm výška, ružovozlatá

Capital Sports Workspace Go, bežecký pás, 350 W, 0,8 - 6 km/h, 11 cm výška, ružovozlatá
Detail

Využite svoj pracovný čas teraz ešte efektívnejšie: bežecký pás Capital Sports Workspace Go ponúka všetkým ľuďom v práci alebo v domácej kancelárii možnosť efektívne pracovať na svojej kondícii a urobiť niečo pre svoje zdravie. Posilnite počas pracovnej doby svoj kardiovaskulárny systém, vytrvalosť i mobilitu a súčasne odbúrajte stres.Prejdená vzdialenosť, doba behu, rýchlosť a spálené kalórie možno kedykoľvek zobraziť na prehľadnom displeji, čo uľahčuje každodenný tréning. Nízka rýchlosť bežeckého pásu Capital Sports Workspace Go v rozmedzí 0,8 až 6 km/h bráni príliš veľkej námahe a zaisťuje v kancelárii alebo v domácej pracovni spolu s protišmykovým povrchom maximálnu bezpečnosť v každom čase.Ďalšou špeciálnou vlastnosťou bežeckého pásu Capital Sports Workspace Go je koncepcia Smart Space Concept. So svojím ultra plochým dizajnom s výškou iba 11 cm a veľmi nízkou hmotnosťou len 25 kg je toto zariadenie skladné dá sa jednoducho prenášať. Užitočné sú pri tom dve transportné kolieska na prednej strane zariadenia. Praktický diaľkový ovládač tiež uľahčuje ovládanie bez zostupovania zo zariadenia počas tréningu. Využi s bežeckým pásom Capital Sports Workspace Go praktickým spôsobom možnosť spojiť prácu a tréning. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Workspace Go, bežecký pás, 350 W, 0,8 - 6 km/h, 11 cm výška, ružovozlatá

Capital Sports Depoto Dumbbell Rack odkladací priestor na činky a závažia, 3 roviny

Capital Sports Depoto Dumbbell Rack odkladací priestor na činky a závažia, 3 roviny
Detail

CAPITAL SPORTS Depoto Dumbbell Rack je Vašim partnerom pri bezpečnom uskladnení činiek, činkových hriadeľov a kotúčov.Odkladací priestor, vyrobený s kvalitnej ocele, je pripravený na uskladnenie veľkého množstva závaží. Na troch rovinách si nájdu vhodné miesto viaceré činky. Dva otvory na zadnej strane s priemerom 5,5 cm držia činkové hriadele pevne pod kontrolou. Na šiestich bočných tyčiach môžete bezpečne odložiť činkové kotúče. Vďaka odnímateľným sleeve plášťom je možné na tyče naložiť kotúče s otvorom 25 mm a 50 mm.Čierna prášková vrstva chráni pevnú kovovú konštrukciu pred hrdzavením a škrabancami.Prosím, majte na zreteli, že zobrazené činky, činkové kotúče a hriadele nie sú súčasťou balenia, ale slúžia výlučne ako príklad použitia. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Depoto Dumbbell Rack odkladací priestor na činky a závažia, 3 roviny

HP Sports Sleeve 14 (14V32AA#ABB)

HP Sports Sleeve 14 (14V32AA#ABB)
Detail

Puzdro na notebook – max. uhlopriečka 14,02", s uchom, vodoodolné, uzatváranie na zips, vonkajšie vrecká, unisex, materiál polyester a polyuretán, vonkajšie rozmery 33 × 35,2 × 23,8 cm (V׊×H), čierna farba V prípade častého cestovania s prenosným počítačom vám príde vhod obal HP, ktorému dodáva vzhľad čierna farba. Obal na notebook skvele doplní formálny aj ležérny štýl a súčasne poskytne spoľahlivú ochranu proti poškriabaniu alebo nárazom pri nechcenom páde. Materiálom použitým na výrobu je polyester a polyuretán. Puzdro je dokonalou voľbou pre notebook s maximálnou uhlopriečkou 14,0". Zásluhou uzatvárania puzdra na zips budete môcť vziať svoje zariadenie kamkoľvek so sebou bez obáv, že by sa z obalu uvoľnilo. Puzdro má viac funkcií ako iba obal na notebook. Vďaka vonkajším vreckám dostanete možnosť na uloženie drobných predmetov a nemusíte tak nosiť nadbytočnú tašku alebo kabelku. Prenášanie bude hračka s uchom do ruky. Nechýba ani vodoodolná ochranná... (alza.sk)

Podobné produkty ako HP Sports Sleeve 14 (14V32AA#ABB)

Capital Sports Tyro S2, hrazda, čierna

Detail

S hrazdou Tyro S2 od spoločnosti CAPITAL SPORTS nájdeš ideálneho partnera pre tréning svalov chrbta, rúk a ramien medzi vlastnými štyrmi stenami. Robustná konštrukcia s maximálnym zaťažením 350 kg umožňuje veľké množstvo rôznych zdvihov a poskytuje ideálne podmienky pre každú šírku úchopu. Plastový plášť s reliéfom umožňujú bezpečné uchopenie rukovätí. Hrazda CAPITAL SPORTS Tyro S2 sa montuje na stenu a je teda vhodná pri prvotnom zriaďovaní alebo rozšírení domácej posilňovne. Vhodné ťažko zaťažiteľné hmoždinky pre bezpečné ukotvenie zariadenia Tyro S2 sú priložené. Vezmite, prosím, na vedomie, že hrazda je dodávaná ako jednoducho inštalovateľná montážna sada. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Tyro S2, hrazda, čierna

Capital Sports Hexbell, šesťhranná činka, 17,5kg

Capital Sports Hexbell, šesťhranná činka, 17,5kg
Detail

Či už ide o kulturistiku, kruhový alebo funkčný tréning, s činkami Hexbell od Capital Sports vždy nájdete tú správnu váhu.Vyvážené železné jadrá, ktoré dodávajú šesťhranným činkám Hexbell ich hmotnosť, sú umiestnené v robustnom obale z tvrdej gumy. S Hexbell 17.5 získate 17,5 kg činku, ktorá je vhodná na použitie v domácej posilňovni, vonku alebo v profesionálnom štúdiu. Jej hrubý plastový povrch je odolný voči nárazom a chráni podlahy pred poškodením, vďaka čomu ich môžete bezpečne pustiť. Vďaka svojim šesťhranným hlavám sa veľmi dobre hodí na vykonávanie push-up chôdze, kde umožňuje bezpečný a pevný postoj.11 cm dlhé, pochrómované rukoväte sú pevne spojené s hlavami činiek (závažie nie je možné meniť). Vrúbkovanie a mierne kónický tvar zaručujú dobrý úchop aj mokrými rukami. Robustná materiálová kombinácia plastu a chrómovanej ocele robí činku Hexbell odolnou voči vetru a počasiu, takže ju možno bez problémov používať aj vonku.Stojan na činky (položka 10028348) od Capital Sports je vhodný na uskladnenie, najmä ako súčasť väčšieho setu činiek. Dostupné hmotnosti: 17,5 kg, 2,5 kg (položka 10028375), 5 kg (položka 10028376), 7,5 kg (položka 10028377), 10 kg (položka 10028378), 12,5 kg (položka 10028378), 8028378 20,5 kg (položka 1002837), 2021583 2002077 , 22,5 kg (položka 10028383), 25 kg (položka 10028384), 27,5 kg (položka 10028385), 30 kg (položka 10028386) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Hexbell, šesťhranná činka, 17,5kg

Capital Sports Hexbell, Dumbbell, činka, 15kg

Capital Sports Hexbell, Dumbbell, činka, 15kg
Detail

Či už na bodybuilding, cross alebo funkčný tréning, s jednoručnou činkou Hexbell od Capital Sports nájdete vždy to správne závažie.V robustnom obale z tvrdej gumy sa nachádzajú vyvážené železné jadrá, ktoré dodávajú Hexbell Dumbbells ich váhu. S Hexbell 15 obdržíte 15 kg činku, ktorá je vhodná na použitie doma, vo voľnej prírode alebo aj v profi štúdiu. Jej plastový povrch je odolný voči nárazom a chráni podlahu pred poškodením, takže ju môžete bezpečne nechať padnúť na zem. Vďaka svojim šesťhranným hlavám sa perfektne hodí na vykonávanie PushUp-Walks, pri ktorom umožňujú bezpečnú a pevnú stabilitu. 11 cm dlhá, pochrómovaná tyč je pevne spojená s hlavami činky (závažie nie je možné vymeniť). Ryhovanie a jemne kónicky tvar zaručujú veľmi dobré uchopenie aj s vlhkými rukami. Robustná kombinácia materiálov z plastu a pochrómovanej ocele činí Hexbell činku odolnú voči poveternostným podmienkam, takže ju môžete bez problémov používať aj vonku. Na uskladnenie, najmä v rámci veľkej súpravy činiek, sa hodí stojan Dumbell (produkt 10028348) od Capital Sports.Dostupné závažia: 15kg, 2,5kg (produkt 10028375), 5kg (produkt 10028376), 7,5kg (produkt 10028377), 10kg (produkt 10028378), 12,5kg (produkt 10028379), 17,5kg (produkt 10028381), 20kg (produkt 10028382), 22,5kg (produkt 10028383), 25kg (produkt 10028384), 27,5kg (produkt 10028385), 30kg (produkt 10028386) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Hexbell, Dumbbell, činka, 15kg

Capital Sports Stormstrike 2k strieborný (4260457486871)

Capital Sports Stormstrike 2k strieborný (4260457486871)
Detail

AirBike – nosnosť 120kg, odpor vzduchom, hmotnosť 25kg Cyklistický ergometer zaručuje workout ako začiatočníkom, tak profesionálom vďaka synchrónnemu prepojeniu rúk a nôh a ventilačnému odporu, ktorý si určíte sami.Už vás nebaví jazdiť na rotopede alebo bežiacom páse? Myslíte si, že vám podobné zariadenia s kondíciou už nepohnú? Capital Sports Stormstrike 2k vás presvedčí o opaku. Vďaka prepojeniu pedálov trenažéra s rukoväťami budete posilňovať celé telo. Vďaka ventilátoru, ktorý poháňate vy sami rýchlosťou šliapania, čím zvyšujete intenzitu tréningu, je tento stroj vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre profesionálov. Samozrejmosťou je displej, ktorý sleduje prejdenú vzdialenosť, čas a spálené kalórie. Stroj vám dodáme ako montážnu súpravu, ktorú budete mať zloženú do 30 minút. Kľúčové vlastnostiSynchronizovaný pohyb rúk a nôh sa postará o precvičenie celého telaNeobmedzené zvyšovanie odporu zaručí kvalitný workout ako začiatočníkom, tak... (alza.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Stormstrike 2k strieborný (4260457486871)

Capital Sports Azura Fusion, domáci cyklo trenažér, 3 v 1, kardio/stacionárny bicykel, AB trenažér

Detail

Priestor je všade: s domácim cyklo trenažérom Klarfit Azura Fusion Bike rozhýbete svoje telo kedykoľvek.Vďaka kvalitnému remeňovému pohonu so systémom SilentBelt System pracuje kardio bicykel veľmi plynulo a potichu. Protišmykové pedále s nastaviteľnými popruhmi chodidiel pomáhajú pri optimálnom prenose sily z nohy na pedál. Chcete nielen zlepšiť svoju výdrž a posilniť svaly na nohách, ale trénovať okrem toho aj chrbát? Žiadny problém! Niekoľkými jednoduchými krokmi je Azura Fusion Bike prestavaný. Ako stacionárny bicykel trénuje zadné svaly nôh a zadok, ako AB trenažér sa postará o efektívny tréning brušného svalstva.Domáci trenažér má aj držiak na tablet SmartCardio Studio, ktorý po vybavení vhodnými zariadeniami zaručuje okrem tréningu aj rozmanitú zábavu. Vďaka koncepcii FusionPlus Concept potrebujú tri plne plnohodnotné tréningové zariadenia iba jednu plochu na umiestnenie. Nezáleží, v akej forme: zariadenie Azura Fusion Bike sa zmestí aj do menších bytov. Po tréningu môžete domáci trenažér jednoducho poskladať a priestorovo úsporne uložiť.Fitnes je skutočne zábava: s domácim cyklo trenažérom Fusion Bike trénujete vytrvalosť a silu aj v minimálnych priestoroch. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Azura Fusion, domáci cyklo trenažér, 3 v 1, kardio/stacionárny bicykel, AB trenažér

Capital Sports Puls2 BT, náramok na meranie tepu, BLE a ANT+, batéria: 16 h, 5 tréningových zón tepovej frekvencie, IP67

Capital Sports Puls2 BT, náramok na meranie tepu, BLE a ANT+, batéria: 16 h, 5 tréningových zón tepovej frekvencie, IP67
Detail

S náramkom na meranie tepu Puls2 BT od Capital Sports môžete mať počas tréningu vždy prehľad o svojej srdcovej frekvencii. Vďaka 5 prednastaveným tréningovým zónam srdcovej frekvencie môžete podľa farby zón určiť, v ktorej zóne sa nachádzate. Akonáhle srdcová frekvencia prekročí nastavenú maximálnu hodnotu, snímač vás o tom spoľahlivo informuje trojnásobným zavibrovaním. Vďaka ultra rýchlemu pripojeniu Bluetooth BLE 5.0 a ANT+ sa môžete jednoducho pripojiť ku kompatibilnému zariadeniu od Capital Sports alebo k obľúbeným aplikáciám, ako sú Strava, Wahoo Fitness, MapMyFitness, Zwift, Runtastic a Kinomap. Vďaka 16-hodinovej výdrži batérie v tréningovom režime je náramok Puls2 BT odolným tréningovým partnerom, ktorý je chránený proti prachu a vode vďaka ochrannej triede IP67. Aby náramok nerušil tréning a prenášal presné údaje, noste ho na hornej časti predlaktia. Snímač by mal byť umiestnený na spodnej strane predlaktia, aby sa hodnoty merali čo najlepšie. Sledujte svoj vlastný rytmus: náramok na meranie tepu Puls2 BT od Capital Sports ponúka najrýchlejšie pripojenie, 5 tréningových zón srdcovej frekvencie a dlhú výdrž batérie v jednom zariadení. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Puls2 BT, náramok na meranie tepu, BLE a ANT+, batéria: 16 h, 5 tréningových zón tepovej frekvencie, IP67

CAPITAL SPORTS EVO DELUXE KARDIO BICYKEL, 10032745

CAPITAL SPORTS EVO DELUXE KARDIO BICYKEL, 10032745
Detail

KARDIO BICYKEL . Zažite tréning po novom! S CAPITAL SPORTS Evo-Line krosovým trenažérom si prinesieš HiLevel-Fitness technológiu priamo do domu. Vďaka nej je krosový trenažér vhodný pre každú tréningovú požiadavku. Nezáleží, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS EVO DELUXE KARDIO BICYKEL, 10032745

CAPITAL SPORTS STOKSMAN 2.0 VODNY VESLOVACI TRENAZER

CAPITAL SPORTS STOKSMAN 2.0 VODNY VESLOVACI TRENAZER
Detail

VODNÝ VESLOVACÍ TRENAŽÉR . Najväčšie výhody: . Prirodzený odpor vody: regulácia podľa úrovne naplnenia a vynaloženej sily . Prehľad o všetkom: LCD displej na monitorovanie výkonu, vzdialenosti, kalórií a záberov za minútu . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS STOKSMAN 2.0 VODNY VESLOVACI TRENAZER

CAPITAL SPORTS FLOW M1 VODNY VESLOVACI TRENAZER

CAPITAL SPORTS FLOW M1 VODNY VESLOVACI TRENAZER
Detail

VODNÝ VESLOVACÍ TRENAŽÉR . Najväčšie výhody: . Prehľad o všetkom: LCD displej na monitorovanie výkonu, vzdialenosti, kalórií, pohybov vesla za minútu a mnoho iného . Prehľad o všetkom: LCD displej na monitorovanie výkonu, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS FLOW M1 VODNY VESLOVACI TRENAZER

Capital Sports Dvíhacia hrazda, nástenná montáž, čierna

Capital Sports Dvíhacia hrazda, nástenná montáž, čierna
Detail

Nenáročné športové zariadenie umožňuje nenákladný, výhodný, no vysoko efektívny, presne cielený tréning hrudníka, chrbta, ramien, krku a rúk.Vezmite, prosím, na vedomie, že zariadenie je dodávané ako montážna sada. Montážny materiál je, samozrejme, súčasťou dodávky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Dvíhacia hrazda, nástenná montáž, čierna
Capital Sports Pacemaker F120 (4060656157592), Capital Sports Pacemaker F60 (4060656110801), Capital Sports Pacemaker F120 (4060656157585), Capital Sports Stormstrike 2k strieborný (4260457486871), Capital Sports Infinity Pro 2.0 (4060656106392), Capital Sports Monstervest 15 kg (4060656104497), HP Sports Sleeve 14 (14V32AA#ABB), POE-PAS, HP Sports Sleeve 15 (14V33AA#ABB), Micro Suspension (7640108564610), ZIPRo Pacemaker iConsole+ (5907783039553), Micro Suspension Black (7640170572971), RC terénne driftovacie auto 20 km/h hnedé (ikonka_KX6414_2), Klarfit Pacemaker X3 čierny (4260365798691), Klarfit Pacemaker X1 čierny (4260365798721), Stormred Suspension training systém (8595691072006), ProfiCook KM 1188 (PC KM 1188), Stormred Suspension Training Strap red (8595691070545), Rhinowalk F80 na riadidlá žltá (7982579), Rhinowalk F80 na riadidlá čierna (9663697), FVS 4P, 4 směry, Campgo Tunnel 4P (8595691073898), QNAP QM2-4P-384, HP USB External DVDRW (F2B56AA), Severin KM 3896, SEVERIN KM 3892, Catler KM 8020, Catler KM 8012, Severin KM 3897, Severin KM 3866