Cattara sada grilovacího náradia grey line, 11 ks, 13106

Produkt Cattara sada grilovacího náradia grey line, 11 ks, 13106 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cattara sada grilovacího náradia grey line, 11 ks, 13106 upraviť a produkt hľadať znova.

Cattara Sada grilovacího náradia Grey line, 11 ks, 13106

Cattara Sada grilovacího náradia Grey line, 11 ks, 13106
Detail

Kúpte si túto profesionálnu sadu so všetkým, čo potrebujete pre grilovanie. Obsahuje nástroje na prípravu najrôznejších pokrmov, ale aj následnú údržbu grilu. Je úhľadne umiestnená v transportnom alumíniovom kufríku a je vhodná pre náročných užívateľov. Sadu využijete nielen doma v záhrade, ale aj na cestách.Obsah sady: obracačka kliešte dvojzubá vidlica mašlovací štetec porciovací nôž drôtená kefa 4x grilovacia ihlica (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada grilovacího náradia Grey line, 11 ks, 13106 , Cattara grilovacie náradie grey line súprava 11 ks alu kufrík (8591686131062)

Sada grilovacieho náradia GREY LINE - 11 ks, ALU kufrík

Sada grilovacieho náradia GREY LINE - 11 ks, ALU kufrík
Detail

Sada grilovacieho náradia GREY LINE - 11 ks, ALU kufrík z kategórie Záhrada | Grily a krby | Príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 38.99 €. V sade sa nachádza obracačka s precízne zabrúsenou hranou vybavená vlnitým ostrím, otváračom zátok a otvormi pre odtok. Kliešte, špeciálne tvarované pre istý úchop najrôznejších pokrmov, kefa pre údržbu grilu, kedy samotná kefová časť je z mosadze. Nevyhnutnou časťou grilovacieho náradia je aj dvojzubá vidlička, štetec so štetinami z nylonu pre potieranie pokrmov, porcovací nôž a 4 grilovacie ihlice s hrotmi brúsenými do špičky. Všetko náradie je dizajnovo jednoduché a nie je nijak zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Grilovacie náradie je navyše doplnené o pohodlné silikónové rukoväte a všetky nástroje možno zavesiť za háčiky. Sada je úhľadne umiestnená v transportnom kufri, hodí sa najmä pre náročnejších užívateľov, jej prehľadnosť a rozsah rôznych nástrojov však ocení ktokoľvek. Technické údaje: sada: 11 ks puzdro: alumíniový kufrík materiál: nerezová oceľ, silikónová rukoväť rozmery sady: 44 x 24 x 8,5 cm Obsah balenia: 1 x sada grilovacieho náradia (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Sada grilovacieho náradia GREY LINE - 11 ks, ALU kufrík , Krt951008 – sada náradia 61 ks

Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík GREY LINE

Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík GREY LINE
Detail

Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík GREY LINE V sade sa nachádza obracačka s precízne zabrúsenou hranou vybavená vlnitým ostrím, otváračom zátok a otvory pre odtok. Kliešte, špeciálne tvarované pre istý úchop najrôznejších pokrmov, kefa pre údržbu grilu, kedy samotná kefová časť je z mosadze. Nepostrádateľnou časťou grilovcího náradia je aj dvojzubý vidlička, štetec so štetinami z nylonu, pre potieranie, či mašlování pokrmov, porciovanie nôž a 4x grilovacie ihlice s hrotmi brúsenými do špičky. Všetko náradie je kvalitne spracované z nerezovej ocele, nie je nijako zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú kruhového prierezu a výborne padnú do ruky. Všetky nástroje možno zavesiť na háčik. Sada je úhľadne umiestnená v transportnom kufri, hodí sa najmä u náročnejších užívateľov, jej prehľadnosť a zoznam rôznych nástrojov však ocenia ktokoľvek. Sada je primárne určená na využitie doma na záhrade. sada: 11 ks Obsah sady: Obracečka kliešte dvojzubý vidlica Mašlovací štetec porciovanie nôž drôtené kefa 4x Grilovacie ihlice puzdro: alumíniový kufrík Materiál nástrojov: nerezová oceľ, silikónová rukoväť rozmer sady: 44 x 24 x 8,5 cm hmotnosť: 2,4 kg Grilovanie » Grilovaci náčinie » Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík GREY LINE (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík GREY LINE , Sada náradia (otg0922733)

CATTARA Grilovacie náradie GREY LINE súprava 11 ks ALU kufrík (8591686131062)

CATTARA Grilovacie náradie GREY LINE súprava 11 ks ALU kufrík (8591686131062)
Detail

Grilovacia sada – 11 ks, v balení napichovacia ihla, nôž, obracačka, kliešte, kefa na gril, vidlička a štetec, materiál oceľ, silikónová rukoväť, s kufrom Milovníci grilovaného jedla potrebujú nielen spoľahlivý gril, ale aj grilovacie pomôcky. Sada na grilovanie Cattara zaujme každého nadšenca varenia. Kliešte a obracačka vám poslúžia najmä na otáčanie mäsa, zeleniny či iných pokrmov. Mieru prepečenia môžete overiť pomocou vidličky. Poriadny kus mäsa odkrojíte nožom, ktorý v grilovacej súprave nájdete. Napichovacia ihla slúži na prípravu chutných špízov alebo mäsa v celku, ale je vhodná aj na manipuláciu s jednotlivými potravinami. Pomocou štetca jednoducho nanesiete na mäso olej alebo marinádu. S údržbou roštov či grilovacích dosiek vám pomôže kefa. Na výrobu grilovacieho setu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne oceľ. Rukoväť každého dielu v súprave je silikónová a bude sa vďaka tomu skvele držať. Sada na grilovanie je dodávaná v kvalitnom kufríku, ktorý... (alza.sk)

Podobné produkty ako CATTARA Grilovacie náradie GREY LINE súprava 11 ks ALU kufrík (8591686131062) , Cattara treble sada 3 ks (8591686136326)

Grilovací nářadí GREY LINE sada 11 ks ALU kufřík

Grilovací nářadí GREY LINE sada 11 ks ALU kufřík
Detail

Profesionální sada 11 ks nářadí, se vším potřebným pro grilování i následnou údržbu grilu. V sadě se nachází obracečka s precizně zabroušenou hranou vybavená zoubkovaným ostřím, otvírákem zátek a otvory pro odtok. Kleště, speciálně tvarované pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů, kartáč pro údržbu grilu, kdy samotná kartáčová část je z mosazi. Nepostradatelnou částí grilovcího nářadí je i dvouzubá vidlička, štětec se štětinami z nylonu, pro potírání, či mašlování pokrmů, porcovací nůž a 4x grilovací jehlice s hroty broušenými do špičky. Veškeré nářadí je kvalitně zpracováno z nerezové oceli, není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Grilovací nářadí je navíc doplěné o pohodlné silikonové rukojeti a veškeré nástroje lze pověsit za háčky. Sada je úhledně umístěna v transportním kufru, hodí se zejména u náročnějších uživatelů, její přehlednost a výčet jednotlivých nástrojů však ocení kdokoliv. Obsah sady Obracečka Kleště Dvouzubá vidlice Mašlovací štětec Porcovací nůž Drátěnný kartáč 4x Grilovací jehlice Technická data sada 11 ks pouzdro aluminiový kufřík materiál nástrojů nerezová ocel, silikonová rukojeť rozměr sady 44 x 24 x 8,5 cm (efitness.sk)

Podobné produkty ako Grilovací nářadí GREY LINE sada 11 ks ALU kufřík , Sada náradia s opaskom 6 ks (8592117812369)

Cattara Sada grilovacieho náradia, 11 ks, 13105

Cattara Sada grilovacieho náradia, 11 ks, 13105
Detail

Kúpte si tento profesionálny set, so všetkým, čo potrebujete pre grilovanie. V sade sa nachádza obracačka s precízne zabrúsenou hranou vybavená vlnitým ostrím, otváračom zátok a otvormi pre odtok. Ďalej sada obsahuje kliešte, špeciálne tvarované pre istý úchop najrôznejších pokrmov, kefu pre údržbu grilu, kde samotná kefová časť je z mosadze. Nepostrádateľnou časťou grilovacieho náradia je aj dvojzubá vidlička, štetec so štetinami z nylonu, pre potieranie, či mašlovanie pokrmov, porciovací nôž a 4 grilovacie ihlice s hrotmi brúsenými do špičky.Všetko náradie je kvalitne spracované z nehrdzavejúcej ocele, nie je nijako zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú kruhového prierezu a výborne padnú do ruky. Nástroje možno zavesiť na háčik. Sada je úhľadne umiestnená v transportnom kufríku.Obsah sady: obracačka kliešte dvojzubá vidlica mašlovací štetec porciovací nôž drôtená kefa 4x grilovacia ihlica (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada grilovacieho náradia, 11 ks, 13105 , Extol craft 6598 sada náradia 65 ks

Súprava 11 kusov grilovacieho náradia v kufríku Cattara Alu Grey Line

Súprava 11 kusov grilovacieho náradia v kufríku Cattara Alu Grey Line
Detail

Túto súpravu 11 kusov grilovacieho náradia skvele využijete pri grilovaní s priateľmi. Všetko je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a vďaka silikónovej rukoväti ľahko padnú do ruky. Súprava je umiestnená v transportnom kufri pre ľahký prenos. Súprava obsahuje: - kliešte; - dvojzubú vidličku; - obracačku so zabrúsenou hranou a zúbkovaným ostrím; - otvárač zátok; - kefa z mosadze na údržbu grilu; - štetec so štetinami z nylonu; - porciovací nôž; - 4 grilovacie ihlice. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 11 kusov grilovacieho náradia v kufríku Cattara Alu Grey Line , Krt951101 – sada náradia 7 ks vde elektrikárska

Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík

Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík
Detail

Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík V sade sa nachádza obracačka s precízne zabrúsenou hranou vybavená vlnitým ostrím, otváračom zátok a otvory pre odtok. Kliešte, špeciálne tvarované pre istý úchop najrôznejších pokrmov, kefa pre údržbu grilu, kedy samotná kefová časť je z mosadze. Nepostrádateľnou časťou grilovcího náradia je aj dvojzubý vidlička, štetec so štetinami z nylonu, pre potieranie, či mašlování pokrmov, porciovanie nôž a 4x grilovacie ihlice s hrotmi brúsenými do špičky. Všetko náradie je kvalitne spracované z nerezovej ocele, nie je nijako zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú kruhového prierezu a výborne padnú do ruky. Všetky nástroje možno zavesiť na háčik. Sada je úhľadne umiestnená v transportnom kufri, hodí sa najmä u náročnejších užívateľov, jej prehľadnosť a zoznam rôznych nástrojov však ocenia ktokoľvek. Sada je primárne určená na využitie doma na záhrade. sada: 11 ks puzdro: alumíniový kufrík Materiál nástrojov: nerezová oceľ rozmer sady: 46 x 23 x 8,5 cm hmotnosť: 2,69 kg Grilovanie » Grilovaci náčinie » Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Grilovaci náradie sada 11 ks Cattara ALU kufrík , Cattara blue-grey (8591686133240)

RAPPA SADA DREVENEHO NARADIA 16 KS

RAPPA SADA DREVENEHO NARADIA 16 KS
Detail

SADA NÁRADIA . Sada náradia je plná rôznych druhov drevených nástrojov, ako je kladivo, skrutkovač, kliešte, dosky, skrutky a skrutky. Boky dreveného kufríka sú opatrené otvormi, takže do nich môžete zaskrutkovať skrutky. Stimuluje (andreashop.sk)

Podobné produkty ako RAPPA SADA DREVENEHO NARADIA 16 KS , Happy green sada krbového náradia, 4 ks (507b)

RAPPA SADA DREVENEHO NARADIA 35 KS

RAPPA SADA DREVENEHO NARADIA 35 KS
Detail

SÚPRAVA NÁRADIA . Táto sada obsahuje rôzne druhy nástrojov vrátane kladivá, píly, skrutkovačov, pravítka, dosiek, skrutiek a skrutiek. Puzdro má vnútri 2 zásuvky a 6 políc, do ktorých ľahko umiestnite všetky svoje náradie. Ak (andreashop.sk)

Podobné produkty ako RAPPA SADA DREVENEHO NARADIA 35 KS , Happy green sada krbového náradia, 5 ks (50ft10101)

Cattara Sada grilovacích nožov, 6 ks 13110

Cattara Sada grilovacích nožov, 6 ks 13110
Detail

Sada 4 nožov, nožníc na hydinu a ryby a doštičky skvele poslúži pri porciovaní mäsa a krájaní zeleniny na každej záhradnej grilpárty. Vďaka transportnému kufríku, v ktorom je uložená, ju využijete aj na cestách. Nože sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s plastovou, ergonomicky tvarovanou rukoväťou s pogumovaným povrchom. Praktické nožnice na hydinu či ryby majú posunovaciu poistku a širokú rukoväť pre pohodlné držanie i následné porciovanie. Nožnice sú tiež vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, rovnako ako nože. Ďalším prvkom sady je bambusová doštička pre pohodlné porciovanie.Obsah sady: malý nôž: 22 cm (9 cm čepeľ) stredný nôž: 28 cm (15 cm čepeľ) veľký nôž: 29 cm (16 cm čepeľ) filetovací nôž: 28 cm (15 cm čepeľ) nožnice: 25 x 9 x 3 cm bambusové doštička: 19,5 x 29 x 0,65 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada grilovacích nožov, 6 ks 13110 , Sada náradia 94 ks v plastovom kufríku (4823037604395)

Cattara Sada grilovacieho náradia, 30 ks, 13104

Cattara Sada grilovacieho náradia, 30 ks, 13104
Detail

Kúpte si túto profesionálnu sadu so všetkým, čo potrebujete pre grilovanie. Obsahuje nielen nástroje na prípravu najrôznejších pokrmov, ale aj následnú údržbu grilu. Je úhľadne umiestnená v transportnom alumíniovom kufríku a vhodná pre náročných užívateľov. Sadu využijete nielen doma v záhrade, ale aj na cestách.Obsah sady: obracačka kliešte dvojzubá vidlica mašlovací štetec porciovací nôž drôtená kefa 4x grilovacia ihlica 10x držiak kukurica 4x príborový nôž 4x príborová vidlička soľnička korenička (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada grilovacieho náradia, 30 ks, 13104 , Krt951001 – sada náradia 51 ks v al kufri

Cattara Sada grilovacích nožov 13110 6 ks

Cattara Sada grilovacích nožov 13110 6 ks
Detail

Kvalitní Sada grilovacích nožov CATTARA 13110 z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Grilovacie náradie a náčinie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada grilovacích nožov 13110 6 ks , Krt951002 – sada náradia 109 ks v al kufri

Cattara Sada grilovacieho náradia Wood, 3 ks, 13108

Cattara Sada grilovacieho náradia Wood, 3 ks, 13108
Detail

Táto sada so základnými potrebami pre grilovanie sa bude hodiť do každej domácnosti. Jednotlivé náradie je kvalitne zhotovené z nehrdzavejúcej ocele, nie je nijako zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú z precízne opracovaného dreva a výborne padnú do ruky. Všetky nástroje možno zavesiť na háčik.Sada obsahuje: kliešte - 35 cm obracačka - 40,5 cm vidlička - 39 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada grilovacieho náradia Wood, 3 ks, 13108 , Fieldmann fdg 5014-66r sada náradia 66 ks

Cattara Sada grilovacieho náradia BBQ, 3 ks, 13109

Cattara Sada grilovacieho náradia BBQ, 3 ks, 13109
Detail

Táto sada so základnými potrebami pre grilovanie sa bude hodiť do každej domácnosti. Jednotlivé náradie je kvalitne zhotovené z nehrdzavejúcej ocele, nie je nijako zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú kruhového prierezu a výborne padnú do ruky. Všetky nástroje možno zavesiť na háčik. Sada obsahuje: kliešte - 35 cm vidlička - 32 cm obracačka - 33 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada grilovacieho náradia BBQ, 3 ks, 13109 , Fieldmann fdg 5015-51r sada náradia 51 ks

Cattara Sada grilovacieho náradia so zásterou, 7 ks, 13107

Cattara Sada grilovacieho náradia so zásterou, 7 ks, 13107
Detail

Táto sada so základnými potrebami pre grilovanie sa bude hodiť do každej domácnosti. Jednotlivé náradie je kvalitne zhotovené z nehrdzavejúcej ocele, nie je nijako zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú silikónové a výborne padnú do ruky. Všetky nástroje možno zavesiť na háčik. Navyše sa dajú vložiť do zástery, môžete ich mať tak počas grilovania stále pri sebe.Sada obsahuje: kliešte - 40 cm dvojzubá vidlička - 44 cm obracačka - 43,5 cm soľnička korenička chňapka zástera (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada grilovacieho náradia so zásterou, 7 ks, 13107 , Fieldmann fdg 5017-36r sada náradia 36 ks

Grilovací nářadí GREY LINE sada 11ks ALU kufřík

Grilovací nářadí GREY LINE sada 11ks ALU kufřík
Detail

Grilovací nářadí GREY LINE sada 11ks ALU kufřík Profesionální sada 11 ks nářadí, se vším potřebným pro grilování i následnou údržbu grilu. V sadě se nachází obracečka s precizně zabroušenou hranou vybavená zoubkovaným ostřím, otvírákem zátek a otvory pro odtok. Kleště, speciálně tvarované pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů, kartáč pro údržbu grilu, kdy samotná kartáčová část je z mosazi. Nepostradatelnou částí grilovcího nářadí je i dvouzubá vidlička, štětec se štětinami z nylonu, pro potírání, či mašlování pokrmů, porcovací nůž a 4x grilovací jehlice s hroty broušenými do špičky. Veškeré nářadí je kvalitně zpracováno z nerezové oceli, není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Grilovací nářadí je navíc doplěné o pohodlné silikonové rukojeti a veškeré nástroje lze pověsit za háčky. Sada je úhledně umístěna v transportním kufru, hodí se zejména u náročnějších uživatelů, její přehlednost a výčet jednotlivých nástrojů však ocení kdokoliv. Technické parametry: sada: 11ks pouzdro: hliníkový kufřík materiál nástrojů: nerezová ocel, silikonová rukojeť rozměr sady: 44 x 24 x 8,5 cm Obsah sady: Obracečka Kleště Dvouzubá vidlice Mašlovací štětec Porcovací nůž Drátěnný kartáč 4x Grilovací jehlice (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Grilovací nářadí GREY LINE sada 11ks ALU kufřík , Cattara grilovacia sada na špízy 6 ks (8591686131123)

Cattara Treble sada 3 ks (8591686136326)

Cattara Treble sada 3 ks (8591686136326)
Detail

Príbor – skladací, kempingový, súprava 3 ks, dĺžka nástrojov 16cm, textilné puzdro 8×12×3cm Radi podnikáte outdoorové aktivity, pri ktorých potrebujete kvalitné a praktické vybavenie? Potom vám určite dobre poslúži skladací príbor Cattara TREBLE. Táto veľmi skladná súprava troch kusov príborov je vyrobená z ocele a umiestnená v textilnom puzdre. S príborom môžete zjesť čokoľvek, bez toho aby ste museli premýšľať, ako pripravenú dobrotu skonzumujete. Lyžica, vidlička a nôž s dĺžkou 16 cm a celkovou hmotnosťou 80 g vám budú vždy poruke a v batohu vám nezaberú takmer žiadne miesto. Kľúčové vlastnosti príboru Cattara TREBLE, 3 ksSúprava príborov obsahuje lyžicu, nôž a vidličku s dĺžkou 16 cm a celkovou hmotnosťou 80 gPríbory sú skladacieSúprava príborov je vyrobená z ocelePríbor Cattara je umiestnený v praktickom textilnom puzdre (alza.sk)

Podobné produkty ako Cattara Treble sada 3 ks (8591686136326) , Cattara grilovacie náradie inferno sada 4 ks (8591686131116)

Cattara 13102 Sada grilovacieho náradia, 27 ks

Detail

Profesionálna sada grilovacieho náradia, so všetkým, čo na grilovanie potrebujete. Sada obsahuje všetky nástroje na prípravu a konzumáciu najrôznejších pokrmov, ale aj následnú údržbu grilu. Všetky nástroje sú navyše kvalitne spracované z nehrdz. ocele.Okrem iného je súčasťou sady aj injekcie pre aplikáciu marinády do mäsa a praktický teplomer s nehrdz. sondou na overenie prevedenia mäsa s rozsahom merania -50 - 300 °C. O napájanie teplomera sa stará 1x batéria LR44 (1,5V). Sada je úhľadne umiestnená v textilnej taške a hodí sa pre tých najnáročnejších vyznávačov dobrého jedla.Obsah sady: obracačka kliešte dvojzubá vidlica mašľovací štetec porcovací nôž drôtenná kefa náhradná kefa 4x grilovacia ihlica 8x držiak kukurice 1x príborový nôž 1x príborová vidlička soľnička korenička chňapka digitálny teplomer injekcia na marinádu taška (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara 13102 Sada grilovacieho náradia, 27 ks , Bosch pro - sada ručného náradia, 40 ks (1.600.a01.6bw)

Cattara Grilovacia sada na špízy, 6 ks

Cattara Grilovacia sada na špízy, 6 ks
Detail

Táto grilovacia sada sa skladá z rámčeka a šiestich špízových ihiel. Vďaka ukotveniu ihiel v rámčeku sa špízy ľahko obracajú všetky naraz. Ihly môžete na rámček tiež iba položiť. Technické parametre: dĺžka ihly - 34 cm rozmery rámčeka - 35 x 25 cm výška rámčeka - 3 cm výška špízov pri grilovaní - 3 cm, 2 cm pri prevlečení ihiel do rámčeka (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Grilovacia sada na špízy, 6 ks , Makita p-46517 sada náradia 96 ks pre elektroinštalatérov

CATTARA grilovacia sada na špízy, 6 ks

CATTARA grilovacia sada na špízy, 6 ks
Detail

CATTARA grilovacia sada na špízy, 6 ks z kategórie Záhrada | Grily a krby | Príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 12.59 €. Grilovacia sada na prípravu špízov skladajúca sa z rámčeka a 6 x špízových ihiel. V sade je 6 kusov ihiel z nerezovej ocele s dĺžkou 34 cm, ktoré sú určené na položenie na rám vo výške 3 cm, či na prípravu špízov pri pretiahnutí otvormi vo výške 2 cm, čím je po ugrilovaní vytiahnutím ihiel z konštrukcie zaistené ľahké stiahnutie pokrmu . Rámček z nerezovej ocele má rozmery 35 x 25 cm a jeho použitím je výrazne uľahčené otáčanie jednotlivých špízov pri ich príprave. Technické údaje: sada ihiel: 6 ks dĺžka ihly: 34 cm rozmery rámčeka: 35 x 25 cm výška rámčeka: 3 cm výška špízov pri grilovaní: 3 (2) cm hmotnosť: 0,523 kg Obsah balenia: 1 x grilovacia sada na prípravu špízov (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako CATTARA grilovacia sada na špízy, 6 ks , Wiky sada elektrického náradia (48242510161)

TEDDIES SADA NARADIA 18KS PLAST 32X16X16CM V KUFRIKU /00665010/

Detail

SADA NÁRADIA . SADA NÁRADIA 18KS PLAST 32X16X16CM V KUFRÍKU . Táto sada poteší každého malého majstra, ktorý rád pomáha svojmu oteckovi alebo dedkovi. . Kufrík s náradím obsahuje: . ochranné okuliare . pohľad . kladivko . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES SADA NARADIA 18KS PLAST 32X16X16CM V KUFRIKU /00665010/ , Sada ručného náradia wiha (1600a015mr )

DEMA GOLA SADA NARADIA 1/2, 94-DIELNA (20668D)

Detail

GOLA SADA . Gola sada náradia 1/2", 94-dielna . Nástrčkové kľúče z chróm–vanádiovej ocele s račňovou rukoväťou z protišmykového plastu, v pevnom plastovom kufríku má každý diel svoje miesto. . Sada obsahuje: . 13x (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DEMA GOLA SADA NARADIA 1/2, 94-DIELNA (20668D) , Sixtol sada záhradného náradia garden pink 12 (sx3029) + zdarma sada záhradného náradia sixtol

Cattara Grilovacie náradie sada 18 ks, nerezová 13103

Cattara Grilovacie náradie sada 18 ks, nerezová 13103
Detail

Profesionálna sada grilovacieho náčinia so všetkým, čo pre grilovanie potrebujete. Sada obsahuje načinie na prípravu najrôznejších pokrmov a aj následnú údržbu grilu. Je úhľadne umiestnená v transportnom alumíniovom kufríku a vhodná aj pre náročných užívateľov. Sada je primárne určená nielen na využitie doma, v záhrade, ale aj na cestách.Obsah sady: obracačka kliešte dvojzubá vidlica mašľovací štetec porciovací nôž drôtená kefa 4x grilovaca ihlica 8x držiak kukurice (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Grilovacie náradie sada 18 ks, nerezová 13103 , Makita b-65589 sada náradia 23 ks (gola) 1/2

CATTARA Grilovacie náradie sada 27 ks textil bag

CATTARA Grilovacie náradie sada 27 ks textil bag
Detail

CATTARA Grilovacie náradie sada 27 ks textil bag z kategórie Záhrada | Grily a krby | Príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 50.89 €. Sada obsahuje všetky nástroje na prípravu a konzumáciu najrôznejších pokrmov, ale aj následnú údržbu grilu. Všetky nástroje sú navyše kvalitne spracované z nerezovej ocele. Okrem iného je súčasťou sady aj injekcia pre aplikáciu marinády do mäsa a praktický teplomer s nerezovou sondou na overenie prevedenia mäsa s rozsahom merania -50 - 300 °C. O napájanie teplomera sa stará 1x batéria LR44 (1,5V). Sada je úhľadne umiestnená v textilnej taške a hodí sa pre tých najnáročnejších vyznávačov dobrého jedla. Výpočet jednotlivých nástrojov ocení ktokoľvek. Sada je primárne určená na využitie doma na záhrade, avšak užitočná je aj na cestách. Technické údaje: materiál nástrojov: nerezová oceľ rozmery sady: 45 x 29 x 7 cm rozsah merania teplomera: -50 - 300 °C napájanie teplomeru: 1 x batéria LR44 (1,5V) hmotnosť: 2,2 kg rozmery balenia: 45 x 29 x 7 cm (d x v x š) Sada 27 ks: obracačka kliešte dvojzubá vidlica mašľovací štetec porcovací nôž drôtená kefa náhradná kefa 4 x grilovacia ihlica 8 x držiak kukurice 1 x príborový nôž 1 x príborová vidlička soľnička korenička chňapka digitálny teplomer injekcia na marinádu textilná taška Obsah balenia: 1 x sada grilovacieho náradia (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako CATTARA Grilovacie náradie sada 27 ks textil bag , Makita b-65567 sada náradia 34 ks (gola) 1/4

Cattara Grilovacie náradie INFERNO sada 4 ks (8591686131116)

Cattara Grilovacie náradie INFERNO sada 4 ks (8591686131116)
Detail

Grilovacia sada – 4 ks, v balení obracačka, kliešte, vidlička a štetec, materiál oceľ, plastová rukoväť Sada grilovacieho náradia Cattara INFERNO je praktickým doplnkom na nielen domáce grilovanie. Obsahuje grilovacie kliešte umožňujúce úchop pokrmov, vidličku uľahčujúcu manipuláciu s pokrmami, maslovačku na potieranie pokrmov aj nanášanie marinád a obracačku, ktorá zaistí pohodlné otáčanie mäsa i iných surovín. Obracačka disponuje precízne nabrúsenou hranou, bokom prispôsobeným na rezanie aj odtokovými otvormi. Náradie je vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a jeho plastová rukoväť ponúka komfortné používanie. Náradie je navyše možné zavesiť pomocou háčikov. Sada Cattara INFERNO vám tak dokonale uľahčí prípravu grilovaných pochúťok. Kľúčové vlastnosti sady grilovacieho náradia Cattara INFERNOPraktická sada grilovacieho náradia Cattara INFERNOObsahuje grilovacie kliešte, vidličku, maslovačku a obracačkuVyrobené z vysoko kvalitnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cattara Grilovacie náradie INFERNO sada 4 ks (8591686131116) , Makita b-65573 sada náradia 23 ks (gola) 3/8

Cattara Grilovacia sada na špízy 6 ks (8591686131123)

Cattara Grilovacia sada na špízy 6 ks (8591686131123)
Detail

Grilovacie príslušenstvo – rámček na špízy s rozmermi 35×25cm, 6 kusov ihiel na špízy dĺžky 34cm, zaistí dokonalé špízy a ich pohodlné otáčanie počas grilovania Grilovacia súprava Cattara je praktickým doplnkom nielen na domáce grilovanie. Určená je na prípravu špízov a skladá sa z rámika a šiestich špízových ihiel. Ihly sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a disponujú dĺžkou 34 cm. Môžete ich položiť na rám vo výške 2 cm, alebo použiť na prípravu špízov pri pretiahnutí otvormi vo výške 2 cm. Rámik je tiež tvorený nehrdzavejúcou oceľou a zjednoduší otáčanie jednotlivých špízov pri príprave. Súprava Cattara vám tak dokonale uľahčí prípravu ražniči na grile. Kľúčové vlastnosti grilovacej súpravy na špízy Cattara 6 ksPraktická grilovacia súprava na prípravu špízovSkladá sa z rámika a šiestich špízových ihielIhly je možné položiť na rám, alebo použiť na prípravu špízov pri pretiahnutí otvormi vo výške 2 cmRámik zjednoduší otáčanie jednotlivých... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cattara Grilovacia sada na špízy 6 ks (8591686131123) , Cattara 45 l blue/grey (8591686138757)

SLOVAKIA TREND SADA NARADIA HONITON 400013B 13 DIELNA, 1/2

SLOVAKIA TREND SADA NARADIA HONITON 400013B 13 DIELNA, 1/2
Detail

SADA NÁRADIA . Hlavice: 3/8" 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 19 mm . Račňa: 1/2" . Nadstavec: 1/2" 125 mm (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SLOVAKIA TREND SADA NARADIA HONITON 400013B 13 DIELNA, 1/2 , Sixtol sada náradia home 110 (sx3016)

TEDDIES SADA NARADIA PLAST 9KS V PLASTOVOM KUFRIKU 26X20X7CM /00311041/

Detail

SADA NÁRADIA . Detská sada náradia TEDDIES v kufríku 9ks . Neoddeliteľnou súčasťou výbavy každého malého kutila je poriadna sada náradia. Táto sada plastového náradia sa dodáva v kufríku a náradie vyzerá ako naozajstné. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES SADA NARADIA PLAST 9KS V PLASTOVOM KUFRIKU 26X20X7CM /00311041/ , Gardena sada náradia pre balkóny (967097001)

Grilovaci náradie INFERNO Cattara sada 4ks

Grilovaci náradie INFERNO Cattara sada 4ks
Detail

Grilovaci náradie INFERNO Cattara sada 4ks Sada náradia prémiovej kvality INFERNO, skladajúci sa z obracačky, vidličky, klieští a pierka. Náradie je zhotovené z kvalitne opracované nerezovej ocele. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú oválneho prierezu a výBorne padnú do ruky a sú zhotovené z odolného plastu. Nástroje možno navyše zavesiť za háčik. Kliešte sú špeciálne tVarované pre istý úchop najrôznejších pokrmov a majú dĺžku 39 cm. Dvojzubý vidlička s dĺžkou 41 cm uľahčí manipuláciu. Obracačka dĺžky 43 cm s precízne zabrúsenou hranou, bokom prispôsobeným na rezanie a odtokovými otvormi pre otáčanie mäsitých ale aj iných pokrmov. Obracačka je doplnená otvárač zátok fliaš Mašlovačka dĺžky 39 cm je vhodná pre nanášanie marinád a potieranie pokrmov. Technické údaje sada: 4 ks Materiál nástrojov: nerezová oceľ 2CR14 Materiál rukoväte: odolný polypropylén Grilovanie » Doplnky ku grilom » Grilovaci náradie INFERNO Cattara sada 4ks (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Grilovaci náradie INFERNO Cattara sada 4ks , Fieldmann fdg 5013-138r sada náradia

Cattara Sada pre zavesenie hojdacej siete

Cattara Sada pre zavesenie hojdacej siete
Detail

Kvalitní Sada pre zavesenie hojdacej siete CATTARA 13558 z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradný nábytok | Hojdacie siete, hamaky a kreslá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Cattara Sada pre zavesenie hojdacej siete

Cattara Grilovacia sada náradia 13103 ALU kufrík 18 ks

Cattara Grilovacia sada náradia 13103 ALU kufrík 18 ks
Detail

Kvalitní Sada grilovacieCATTARA 13103 Alu 18ks z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné grily a príslušenstvo na grilovanie | Grilovacie náradie a náčinie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Cattara Grilovacia sada náradia 13103 ALU kufrík 18 ks

Sada grilovacieho náradia ALU - 11 ks

Sada grilovacieho náradia ALU - 11 ks
Detail

Sada grilovacieho náradia ALU - 11 ks z kategórie Záhrada | Grily a krby | Príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 38.99 €. Profesionálna sada 11 ks náradia, so všetkým potrebným pre grilovanie i následnú údržbu grilu. V sade sa nachádza obracačka s precízne zabrúsenou hranou vybavená vlnitým ostrím, otváračom zátok a otvormi pre odtok. Kliešte, špeciálne tvarované pre istý úchop najrôznejších pokrmov, kefa pre údržbu grilu, kedy samotná kefová časť je z mosadze. Nevyhnutnou časťou grilovacieho náradia je aj dvojzubá vidlička, štetec so štetinami z nylonu pre potieranie, či mašľovanie pokrmov, nôž na porcovanie a 4x grilovacie ihlice s hrotmi brúsenými do špičky. Všetko náradie je kvalitne spracované z nerezovej ocele, nie je nijak zbytočne tvarované, čo významne uľahčuje čistenie. Rukoväte jednotlivých nástrojov sú kruhového prierezu a výborne padnú do ruky. Všetky nástroje možno zavesiť na háčik. Sada je úhľadne umiestnená v transportnom kufri, hodí sa najmä náročnejším užívateľom, jeho prehľadnosť a zoznam rôznych nástrojov však ocení ktokoľvek. Sada je primárne určená na využitie doma na záhrade. Technické údaje: sada: 11 ks puzdro: alumíniový kufrík materiál nástrojov: nerezová oceľ rozmery sady: 46 cm x 23 cm x 8,5 cm Obsah balenia: obracačka kliešte dvojzubá vidlica mašlovací štetec nôž na porcovanie drôtené kefa 4 x grilovacie ihlice (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Sada grilovacieho náradia ALU - 11 ks

Poťahy sedadiel Sky, sada 11 ks

Poťahy sedadiel Sky, sada 11 ks
Detail

Poťahy sedadiel Sky, sada 11 ks z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Poťahy kúpite na Kokiskashop.sk za 44.59 €. Poťahy sedadiel s univerzálnym systémom upevnenia. Sada je na celé vozidlo s oddelenými sedákmi a opierkami ( 2 x predné sedadlo, zadné sedadlo a 5 x opierka hlavy). Poťah je možné použiť aj na sedadlách, ktoré majú zabudovaný bočný airbag priamo v operadle predných sedadiel. Nasadenie je možné dokonca bez nutnosti zloženia hlavových opierok. Poťah je zhotovený z kvalitného 100 % polyesteru imitujúceho kožu a jednotlivé diely sú navyše opatrené podšívkou. Technické údaje: farba: čierna, s červenou a bielou materiál: 100 % polyester sada: 11 ks Obsah balenia: 1 x sada poťahov (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Poťahy sedadiel Sky, sada 11 ks

Tescoma sada TULIP 11 ks 724011.00

Tescoma sada TULIP 11 ks 724011.00
Detail

Súprava riadu 11ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, panvica a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, vhodné do rúry, Sada Tescoma TULIP premení vaše varenie na dokonalý zážitok. 11-dielna súprava obsahuje dva hrnce s pokrievkou, dva kastróly s pokrievkou, kastról s pokrievkou a panvicu Tescoma. Riad je vyrobený z ušľachtilej nerezovej ocele s vysokým obsahom chrómu a niklu. Vysoká akosť tohto materiálu zaistí dlhoročnú výdrž hrncov a spokojnosť aj tých najnáročnejších kuchárov. Vonkajší povrch hrncov sa vyznačuje vysokým leskom, vnútro hrncov je potom matné. Hrnce Tescoma sú „poctivé“ celonerezové vrátane pokrievky, a ich masívne sendvičové dno umožňuje ekonomické varenie s úsporou energie. Vďaka tomu je možné odstaviť kastróly z platne skôr a jedlo v nich ešte môže dôjsť. Sendvičové dno tiež zabraňuje pripáleniu pripravovaných pokrmov. Pri... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma sada TULIP 11 ks 724011.00

Grilovaci nože Cattara sada 4+1+1

Grilovaci nože Cattara sada 4+1+1
Detail

Grilovaci nože Cattara sada 4+1+1 Malý, stredný, veľký a filetovací Nôž je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s plastovou, ergonomicky tvarovanou rukoväťou s pogumovaným povrchom. V sade sú aj pRaktické Nožnice na hydinu, či ryby s posunovacie poistkou. Sú opatrené širokou rukoväťou pre pohodlné držanie a následné porciovanie. Nožnice sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, rovnako ako nože. Ďalším prvkom sady je Bambusové Prkénko pre pohodlné porciovanie s rozmery 19,5 x 29 x 0,65 cm. Celá sada je úhľadne umiestnená v transportnom kufríku. Sadu Tak využijete ako doma na záhrade, Tak aj na cestách. súprava 6 ks puzdro plastový kufrík Materiál nástrojov nerezová oceľ rozmer malého noža (čepeľ) 22 cm (9 cm) rozmer stredného noža (čepeľ) 28 cm (15 cm) rozmer veľkého noža (čepeľ) 29 cm (16 cm) rozmer filetovacieho noža (čepeľ) 28 cm (15 cm) Rozmery nožníc 25 x 9 x 3 cm Rozmery Bambusového lopáriky 19,5 x 29 x 0,65 cm rozmer sady 36 x 30,5 x 5 cm Grilovanie » Grilovaci náčinie » Grilovaci nože Cattara sada 4+1+1 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Grilovaci nože Cattara sada 4+1+1

SLOVAKIA TREND SADA NARADIA HONITON 4020940 94 DIELNA, 1/4 + 1/2

SLOVAKIA TREND SADA NARADIA HONITON 4020940 94 DIELNA, 1/4 + 1/2
Detail

SADA NÁRADIA . Hlavice: 1/2" 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 27 30 32 mm . Hlavice: 1/4" 4 4,5 5 5,5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 mm . Hlavice predĺžené:: 1/2" L77 mm - 14 15 17 19 22 mm . Hlavice predĺžené: 1/24 L50 mm - 6 7 8 9 (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SLOVAKIA TREND SADA NARADIA HONITON 4020940 94 DIELNA, 1/4 + 1/2

TEDDIES SADA NARADIA S VOZIKOM NA KOLIESKACH PLAST V KRABICI 38X62X20CM /00880089/

Detail

SADA NÁRADIA . Sada náradia s vozíkom na kolieskach plast v krabici 38x62x20cm . Súprava náradia ponúka malým aj väčším majstrom veľké množstvo nástrojov. Náradie je uložené v kufríku s madlom na jednoduché prenášanie a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES SADA NARADIA S VOZIKOM NA KOLIESKACH PLAST V KRABICI 38X62X20CM /00880089/

Cattara Blue-Grey (8591686133240)

Cattara Blue-Grey (8591686133240)
Detail

Karimatka – samonafukovacia, hrúbka 5 cm, dvojsezónna, rozmery 195 × 60 cm (D׊), materiál XPE pena, hmotnosť 1600 g, rozmery po zbalení 64 × 15 cm (D׊), modrá farba Samonafukovacia karimatka má farbu blue-grey. Rozmery: 195 × 60 × 5 cm. Hmotnosť: 1600 g.Táto skvelá karimatka Cattara vás zaujme svojimi izolačnými a komfortnými vlastnosťami. Karimatka je samonafukovacia a vďaka svojim rozmerom vhodná pre väčších ľudí. Má vysokoporézne penové jadro, ktoré je zalaminované do nepriepustnej tkaniny. Príprava je veľmi jednoduchá – po otvorení ventilu karimatka do seba nasáva vzduch a rýchlo získava svoj typický tvar. Spätné vypúšťanie vzduchu je tiež veľmi jednoduché. Najprv uvoľníte ventil a tlakom na karimatku sa vzduch vyháňa von. Vďaka tomu má oveľa menšie rozmery v balení, oproti bežným penovým karimatkám. Oceníte nízku hmotnosť a ľahké zbalenie. Táto karimatka má široké využitie na prespanie nielen v prírode, ale aj na chatách alebo, napríklad pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cattara Blue-Grey (8591686133240)

Grilovacie náradie sada 27 ks Cattara BBQ set textil bag

Grilovacie náradie sada 27 ks Cattara BBQ set textil bag
Detail

Grilovacie náradie sada 27 ks Cattara BBQ set textil bag Súprava obsahuje všetky nástroje na prípravu a konzumáciu rôznych pokrmov, ako aj následnú údržbu grilu. Všetky nástroje sú navyše kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.Súprava okrem iného obsahuje vstrekovač na nanášanie marinády na mäso a praktický teplomer z nehrdzavejúcej ocele sonda na kontrolu mäsa s meracím rozsahom -50 až 300 °C. O teplomer je napájaný 1x batériou LR44 (1,5 V).Súprava je úhľadne uložená v textilnom vrecku a je vhodná pre tých najnáročnejších znalcov dobrého jedla. Zoznam jednotlivých nástrojov, ktoré treba oceniť ktokoľvek. Súprava je primárne určená na použitie doma v záhrade, ale je užitočný aj na cestách. sada: 27 kusov Obsah súpravy: TurnerKliešteDvojzubá vidlicaŠtetec na pomazanieRezbársky nôžDrôtená kefaNáhradná kefa4x grilovacie špízy8x držiak na kukuricu1x príborový nôž1x príborová vidličkaSlánkaPepperoniSnapDigitálny teplomerVstrekovanie marinádyTaška puzdro: textilná taška materiál nástroja: nehrdzavejúca oceľ veľkosť súpravy: 45 x 29 x 7 cm Rozsah merania teplomera: -50 - 300°C Napájanie teplomera: 1x batéria LR44 (1,5 V) Hmotnosť: 2,2 kg Grilovanie » Grilovaci náčinie » Grilovacie náradie sada 27 ks Cattara BBQ set textil bag (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Grilovacie náradie sada 27 ks Cattara BBQ set textil bag

Grilovací nářadí sada 11 ks ALU kufřík

Grilovací nářadí sada 11 ks ALU kufřík
Detail

Profesionální sada 11 ks nářadí, se vším potřebným pro grilování i následnou údržbu grilu. V sadě se nachází obracečka s precizně zabroušenou hranou vybavená zoubkovaným ostřím, otvírákem zátek a otvory pro odtok. Kleště, speciálně tvarované pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů, kartáč pro údržbu grilu, kdy samotná kartáčová část je z mosazi. Nepostradatelnou částí grilovcího nářadí je i dvouzubá vidlička, štětec se štětinami z nylonu, pro potírání, či mašlování pokrmů, porcovací nůž a 4x grilovací jehlice s hroty broušenými do špičky. Veškeré nářadí je kvalitně zpracováno z nerezové oceli, není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Rukojeti jednotlivých nástrojů jsou kruhového průřezu a výborně padnou do ruky. Veškeré nástroje lze pověsit na háček. Sada je úhledně umístěna v transportním kufru, hodí se zejména u náročnějších uživatelů, její přehlednost a výčet jednotlivých nástrojů však ocení kdokoliv. Sada je primárně určena k využití doma na zahradě. Obsah sady Obracečka Kleště Dvouzubá vidlice Mašlovací štětec Porcovací nůž Drátěnný kartáč 4x Grilovací jehlice Technická data sada 11 ks pouzdro aluminiový kufřík materiál nástrojů nerezová ocel rozměr sady 46 x 23 x 8,5 cm (efitness.sk)

Podobné produkty ako Grilovací nářadí sada 11 ks ALU kufřík

Asist 01-5504 sada SDS vrtákov, 11 ks

Asist 01-5504 sada SDS vrtákov, 11 ks
Detail

Tieto kvalitné vrtáky so SDS upínaním sú vhodné na vŕtanie do tvrdého materiálu, ako je napríklad murivo, kameň či betón. Sú uložené v praktickom kufríku.Sada obsahuje: 1 ks 5 x 110 mm, 1 ks 6 x 110 mm, 1 ks 6 x 160 mm, 1 ks 8 x 160 mm, 1 ks 10 x 160 mm, 1 ks 10 x 210 mm, 1 ks 12 x 210 mm, 1 ks 10 x 450 mm, 1 ks 12 x 450 mm, 1 ks 16 x 450 mm, 1 ks 20 x 450 mm (4home.sk)

Podobné produkty ako Asist 01-5504 sada SDS vrtákov, 11 ks

Modelovacie nástroje Royal & Langnickel - sada 11 ks

Modelovacie nástroje Royal & Langnickel - sada 11 ks
Detail

Modelovacie nástroje Royal & Langnickel - sada 11 ks Modelovacie nástroje Royal & Langnickel v sade pozostávajú z komplexného príslušenstva obsahujúceho pomôcky na modelovanie  a vyrezávanie z hliny, hmoty a modelovacej pasty. Každý nástroj má iné zakončenie ostria, ktoré je vyrobené z odolnej ocele. Rukoväť je z pevného tvrdeného dreva a je nelakovaná. Ľahko a pohodlne sa drží v ruke. Jediná sada vám poskytne až 21 rôznych spôsobov rezania, tvarovania, krájania a značkovania.  PARAMETRE PRODUKTOVmodelovacie nástroje Royal & Langnickel na vyrezávanie a modelovanievhodné pre tvarovanie hliny, modelovacej hmoty, pasty a sadrysada obsahuje: 11 nástrojov (10 obojstranných, 1 jednostranný) (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Modelovacie nástroje Royal & Langnickel - sada 11 ks

Batoh Cattara 45l BLUE-GREY

Batoh Cattara 45l BLUE-GREY
Detail

Batoh Cattara 45l BLUE-GREY Zadná časť je doplnená o vetranú kapsu na suchý zips. Z čelnej strany a na bokoch je batoh vybavený Molle systémom pre uchytenie ďalšieho vybavenia, molle väzba na vrchnej vrecku je opatrená suchým zipsom. Všetky vrecká sú osadené pevným dvojcestným zipsom. Jedna z vnútorných vreciek je opatrená klasickým zipsom. Zhotovenie zo 100% polyesteru s vodeodolnou PVC vrstvou z vnútornej strany zabezpečuje vodeodolnosť napr. Pri daždi. Taška má rozmery 36 x 50 x 30 cm a ponúka objemný priestor až pre 45L predmetov. Pre pohodlné nosenie sú chrbtová časť a vnútornej strany popruhov vypolstrování. Tašku je možné pomocou nastaviteľných popruhov potrebne nastaviť pre maximálne pohodlie. Po naložení je tašku možné stiahnuť pomocou kompresných popruhov na klips, pre docielenie kompaktnejších rozmerov. Prázdna taška má hmotnosť len 1,1 kg, čo zabezpečuje pohodlné nosenie. objem: 45 l zhotovenie: 100% polyester s PVC vrstvou hmotnosť: 1110 g upnutie: ramenné popruhy, bedrový pás, a hrudný popruh počet vonkajších vreciek: 5 x celkový počet vreciek: 10 x Turistické batohy » Stredné batohy (30-60l » Batoh Cattara 45l BLUE-GREY (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Batoh Cattara 45l BLUE-GREY

Sada kuchynského náradia, 11 ks, so stojanom, neomint, SALVA

Sada kuchynského náradia, 11 ks, so stojanom, neomint, SALVA
Detail

Materiál: silikón/drevo Farba: neomint/prírodná Hmotnosť: 978 g 11-dielna sada kuchynského náradia Prírodné prevedenie rúčok So stojanom Stojan obsahuje otvor na odtok vody Vhodné pre akýkoľvek typ hrncov S otvorom na zavesenie Teplotná odolnosť: - 40°C až +230 °C Vhodná do umývačky riadu Sada obsahuje: 1x stojan 3x vareška 2x obracačka 2x naberačka 1x maslovačka 1x metlička 1x kliešte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Sada kuchynského náradia, 11 ks, so stojanom, neomint, SALVA

Rotho sada dóz na potraviny SUNSHINE 11 ks (1016705073)

Rotho sada dóz na potraviny  SUNSHINE 11 ks (1016705073)
Detail

Dózy na potraviny – 11ks - 1× 5L, 10× 0,5L, kvalitné spracovanie, vhodné do umývačky chladničky či mrazničky Prajete si prevážať alebo uchovať potraviny čo najdlhšie čerstvé? Potom by ste určite mali zvážiť kúpu dóz Rotho sada dóz na potraviny SUNSHINE 11 ks. Dózy s objemom až 5 l sa postarajú o uchovanie hotového pokrmu či aj ďalších ingrediencií. Sada obsahuje 11 dóz. Materiálom dózy je plast. Plastová dóza ponúka veľmi univerzálne použitie a je ľahká. Nebudete musieť strácať čas jej umývaním , lebo ju môže umyť aj umývačka. Je vhodná aj do mrazničky. Najdôležitejšie funkcie dóz na potraviny Rotho sada dóz na potraviny SUNSHINE 11 ks Sada dóz od výrobcu Rotho uchová jedlo dlhšie čerstvé Objem dózy: 5 l Materiál: plast Rozmery: 12,5 × 29,4 × 20 cm Sada obsahuje 11 ks (alza.sk)

Podobné produkty ako Rotho sada dóz na potraviny SUNSHINE 11 ks (1016705073)

Cattara 45 l Blue/Grey (8591686138757)

Cattara 45 l Blue/Grey (8591686138757)
Detail

Turistický batoh , rozmery 44×59×9 cm, hmotnosť 1.2kg Nezáleží na tom, čo máte v pláne, tento batoh spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše na prvýkrát každého poteší svojou neopozeranou vizážou a zmyslom pre detail. Modrá a Sivá farba batoha je už len príjemným plusom v celkovej dokonalosti. Spoľahlivá ochrana obsahu batoha voči vetru či dažďu Pritom batoh Cattara 45 l Blue/Grey zaťaží chrbát váhou znesiteľných 1,2 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Cattara 45 l Blue/Grey (8591686138757)

Príbory Cattara TREBLE sada 3ks

Príbory Cattara TREBLE sada 3ks
Detail

Príbory Cattara TREBLE sada 3ks Sada sa skladá zo lyžice, nože a vidličky dĺžky 16 cm s celkovou hmotnosťou 80g, uložených v textilnom puzdre s rozmery 8 x 12 x 3 cm. Jednotlivé príbory možné zabezpečiť v rozloženom stave pomocou zarážok. Technické údaje dĺžka nástrojov: 16 cm Materiál: oceľ puzdro: textilné váha: 80 g Nože a mačety » Príbory » Príbory Cattara TREBLE sada 3ks (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Príbory Cattara TREBLE sada 3ks

Riad Cattara COOK sada 4ks

Riad Cattara COOK sada 4ks
Detail

Riad Cattara COOK sada 4ks Sada je tvorená 2x kastróly 14 x 6,5 cm; 12 x 6,5 cm a 2x kotlíky s rozmermi 13 x 10 cm; 15 x 11 cm, súčasťou sady je tiež hubka na umývanie riadu. Všetko vybavenie je opatrené sklápacím držiakom, opatreným silikónovými návleky pre uľahčenú manipuláciu. Jednotlivé časti sady sú rozmerovo presne odstupňované a dajú sa Tak zložiť dohromady, čím ušetrí veľa miesta. Naviac je všetko uložené v pRaktickej sieten taške. Sada je vhodná pri turistických a ďalších outdoorových aktivitách, kedy chceme zabezpečiť patričný komfort a zároveň ušetriť miesto a váhu batožiny. Technické údaje sada: 4 ks Transportné rozmery: 14,5 x 17,5 cm gramáž: 480 g Materiál: anodizované alu Variče » Kempingový riad » Riad Cattara COOK sada 4ks (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Riad Cattara COOK sada 4ks

Riad Cattara BREW sada 9ks

Riad Cattara BREW sada 9ks
Detail

Riad Cattara BREW sada 9ks Sada je tvorená kotlíky s rozmery 17 x 8,5 cm; 14,5 x 8 cm a panvičkami, ktoré môžu plniť aj funkciu pokrievky, alebo kastróle s rozmermi 18 x 4,5 cm; 15 x 4 cm. Všetko vybavenie je opatrené sklápacím držiakom opatreným silikónovými návleky pre uľahčenú manipuláciu. Ďalšími súčasťami sú 13 cm vareška, skladacie naberačka, 3x miska 11 x 4 cm a drôtenka na umývanie riadu. Jednotlivé časti sady sú rozmerovo presne odstupňované a dajú sa Tak zložiť dohromady, čím ušetrí veľa miesta. Naviac je všetko uložené v pRaktickej sieten taške. Sada je vhodná pri turistických a ďalších outdoorových aktivitách, kedy chceme zabezpečiť patričný komfort a zároveň ušetriť miesto a váhu batožiny. Technické údaje sada: 9 ks Transportné rozmery: 18,5 x 13 cm gramáž: 750 g Materiál: anodizované alu Variče » Kempingový riad » Riad Cattara BREW sada 9ks (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Riad Cattara BREW sada 9ks
CATTARA Grilovacie náradie GREY LINE súprava 11 ks ALU kufrík (8591686131062), KRT951008 – Sada náradia 61 ks, Sada náradia (OTG0922733), Cattara Treble sada 3 ks (8591686136326), Sada náradia s opaskom 6 ks (8592117812369), EXTOL CRAFT 6598 sada náradia 65 ks, KRT951101 – Sada náradia 7 ks VDE elektrikárska, Cattara Blue-Grey (8591686133240), HAPPY GREEN Sada krbového náradia, 4 ks (507B), HAPPY GREEN Sada krbového náradia, 5 ks (50FT10101), Sada náradia 94 ks v plastovom kufríku (4823037604395), KRT951001 – Sada náradia 51 ks v AL kufri, KRT951002 – Sada náradia 109 ks v AL kufri, FIELDMANN FDG 5014-66R Sada náradia 66 ks, FIELDMANN FDG 5015-51R Sada náradia 51 ks, FIELDMANN FDG 5017-36R Sada náradia 36 ks, Cattara Grilovacia sada na špízy 6 ks (8591686131123), Cattara Grilovacie náradie INFERNO sada 4 ks (8591686131116), Bosch PRO - Sada ručného náradia, 40 ks (1.600.A01.6BW), MAKITA P-46517 Sada náradia 96 ks pre elektroinštalatérov, Wiky Sada elektrického náradia (48242510161), Sada ručného náradia Wiha (1600A015MR ), SIXTOL Sada záhradného náradia GARDEN PINK 12 (SX3029) + ZDARMA Sada záhradného náradia SIXTOL, MAKITA B-65589 Sada náradia 23 ks (gola) 1/2, MAKITA B-65567 Sada náradia 34 ks (gola) 1/4, MAKITA B-65573 Sada náradia 23 ks (gola) 3/8, Cattara 45 l Blue/Grey (8591686138757), SIXTOL Sada náradia HOME 110 (SX3016), Gardena Sada náradia pre balkóny (967097001), FIELDMANN FDG 5013-138R Sada náradia