Dávkovač dezinfekcie bemeta 124109355

Produkt Dávkovač dezinfekcie bemeta 124109355 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dávkovač dezinfekcie bemeta 124109355 upraviť a produkt hľadať znova.

Dávkovač dezinfekcie Bemeta 124109355

Dávkovač dezinfekcie Bemeta 124109355
Detail

Dávkovač dezinfekcia vo farebnom prevedení strieborná. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Bemeta je 35 cm a je vyrobený z materiálu nerez. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcie Bemeta 124109355 , Dermaphex automatický dávkovač penovej dezinfekcie (3760240340065)

Dávkovač dezinfekcie Bemeta 124109335

Dávkovač dezinfekcie Bemeta 124109335
Detail

Dávkovač dezinfekcia vo farebnom prevedení strieborná. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Bemeta je 14 cm a je vyrobený z materiálu nerez. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcie Bemeta 124109335 , Drozd bezdotykový dávkovač tekutej dezinfekcie (1100 ml) (8433989009634)

Dávkovač dezinfekcia Bemeta automatický biela 124109334

Dávkovač dezinfekcia Bemeta automatický biela 124109346

Bezdotykový dávkovač dezinfekcie s teplomerom F12 (977)

Bezdotykový dávkovač dezinfekcie s teplomerom F12 (977)
Detail

Dávkovač dezinfekcie – Bezdotykový dávkovač dezinfekcie/mydla s teplomerom F12, objem nádoby 1000 ml Pokiaľ vyžadujete kontrolu teploty pri vstupe do vášho zariadenia využite ponuku bezdotykového dávkovača dezinfekcie F12 značky UVtech s teplomerom. Teplomer funguje bezdotykovo a zmeria teplotu rovnako dobre z dlane ako z čela. Je vybavený zvukovou aj farebnou notifikáciou, ktoré oznamujú, či je teplota v normále. V prípade potreby môžete zvukový signál vypnúť. Dávkovač F12 je možné napájať 4 batériami AA, 2 batériami 18650 alebo pomocou USB–C adaptéra. Vydávanie dezinfekcie prebieha pomocou bezdotykového približovacieho senzora. Dávkovač pripevníte na stenu pomocou priložených hmoždiniek a skrutiek alebo ho umiestnite na stôl či stojan. Je určený na dezinfekciu gélovú, tekutú alkoholovú aj tekuté mydlo. Kľúčové vlastnosti dávkovača s teplomerom F12 s objemom 1 lBezdotykový dávkovač dezinfekcie F12 je vybavený teplomeromTeplomer funguje bezdotykovoMeria teplotu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bezdotykový dávkovač dezinfekcie s teplomerom F12 (977) , Iqtech n3 - dávkovač mydla, saponátu, dezinfekcie, bezdotykový, gél, 500 ml (8594179145270)

Dávkovač dezinfekcia Sanela SLZN59ES

Dávkovač dezinfekcia Sanela SLZN59ES
Detail

Dávkovač dezinfekcia Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Sanela je 50 cm a je vyrobený z materiálu nehrdzavejúca oceľ. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcia Sanela SLZN59ES , Westmark dávkovač sladidel (65172260)

Dávkovač dezinfekcia biela/čierna SETSTODAV1

Dávkovač dezinfekcia biela/čierna SETSTODAV1
Detail

Praktický univerzálny stojan s bezkontaktným dávkovačom dezinfekcie DAV001 na 1000 ml náplne. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcia biela/čierna SETSTODAV1 , Simplehuman držiak na stenu na akumulátorové bezdotykové dávkovače mydla a dezinfekcie (st1068)

Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08ED

Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08ED
Detail

Dávkovač tekuté dezinfekcia v bielej farbe. Montáž vŕtaním. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08ED , Sinks dávkovač line lesklý (sidavlicl)

Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08ES

Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08ES
Detail

Automatický dávkovač mydla alebo dezinfekcie so stojanom. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08ES , Sinks dávkovač box lesklý (sidavboxcl)

Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08EDS

Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08EDS
Detail

Automatický dávkovač tekuté dezinfekcie so stojanom. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcia Sanela biela SLDN08EDS , Sinks dávkovač line kefovaný (sidavlick)

Dávkovač dezinfekcia bezdotykový biela/čierna DAV001

Dávkovač dezinfekcia bezdotykový biela/čierna DAV001
Detail

Elegantný bezkontaktný dávkovač dezinfekcie v bielej a čiernej farbe na 1000 ml náplne. Plná flexibilita podľa vašej voľby na gelovú náplň. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcia bezdotykový biela/čierna DAV001 , Sinks dávkovač retro medený (sidavreme)

Dávkovač dezinfekcia Sanela nehrdzavejúca oceľ SLZN71ESB

Dávkovač dezinfekcia Sanela nehrdzavejúca oceľ SLZN71ESB
Detail

Dávkovač dezinfekcia vo farebnom prevedení nerez. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Sanela je 50 cm a je vyrobený z materiálu nehrdzavejúca oceľ. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcia Sanela nehrdzavejúca oceľ SLZN71ESB , Sinks dávkovač retro bronz (sidavrebr)

Dávkovač dezinfekcia Sanela nehrdzavejúca oceľ SLZN59E

Dávkovač dezinfekcia Sanela nehrdzavejúca oceľ SLZN59E
Detail

Dávkovač dezinfekcia vo farebnom prevedení nerez. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Sanela je 23 cm a je vyrobený z materiálu nehrdzavejúca oceľ. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekcia Sanela nehrdzavejúca oceľ SLZN59E , Sinks dávkovač box kefovaný (sidavboxck)

Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco 525814

Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco 525814
Detail

Dávkovač saponátu Blanco Lato v prevedení Chróm / Biela, objem 300 ml, plnenie horom, pre otvor 35 mm. Odporúčame riediť čistiaci prostriedok s vodou v pomere 1:1. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco 525814 , Sinks dávkovač retro lesklý (sidavrecl)

DermAphex Automatický dávkovač penovej dezinfekcie (3760240340065)

DermAphex Automatický dávkovač penovej dezinfekcie (3760240340065)
Detail

Dávkovač dezinfekcie – automatický Automatický dávkovač jedinečnej bezalkoholovej penovej dezinfekcie DermAphex pracuje bezdotykovo, vďaka čomu je hygienický štandard používania ešte vyšší. Elegantný biely dávkovač s umiestnením na stenu a batériovou prevádzkou na 4 AA batérie dezinfekciu dávkuje automaticky. Je vybavený snímacím senzorom, stačí pripraviť ruku pod dávkovač a ten nadávkuje do vašej dlane podľa individuálneho nastavenia 1 – 3 dávky dezinfekcie za sebou. Bezalkoholovú penovú dezinfekciu doplníte vložením novej náplne DermAphex 1 l. Ide o skvelý dezinfekčný prostriedok pre celú rodinu, úplne bezpečný a bezoplachový, bez alkoholu, parabénov a zápachu. Navyše ekonomický, pretože spotreba je vďaka jeho penovej konzistencii 2 – 3× nižšia ako spotreba gélu. Vzhľadom na absenciu alkoholu nevysušuje pokožku, nelepí a vaše ruky zanechá vydezinfikované a vláčne. Kľúčové vlastnosti automatického dávkovača dezinfekcie DermAphexJedinečná... (alza.sk)

Podobné produkty ako DermAphex Automatický dávkovač penovej dezinfekcie (3760240340065) , Westmark dávkovač na cesto (30122260)

Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco chróm 525808

Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco chróm 525808
Detail

Dávkovač saponátu a mydla Blanco Lato v prevedení Chróm, objem 300 ml, plnenie horom, pre otvor 35 mm. Odporúčame riediť čistiaci prostriedok s vodou v pomere 1:1. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco chróm 525808 , Dávkovač medu sklo/uh (141791)

Dávkovač mydla a dezinfekcia SAT čierna SATDDAVC

Dávkovač mydla a dezinfekcia SAT čierna SATDDAVC
Detail

Bezdotykový stolný dávkovač mydla a dezinfekcie. Jeho veľkou výhodou je možnosť použitia pre rôzne tekutiny podľa Vášho výberu: tekuté mydlo, tekuté dezinfekčné prostriedky, pleťovú čistiacu vodu, pleťový čistiaci olej, umývacie prostriedky na riad. Dávkovač má jednoduchý elegantný dizajn, ponúkame ho v dvoch najviac dopytovaných farbách – čiernej a bielej. Bezdotykové (senzorické) použitie – dávka tekutiny sa uvoľní po umiestnení rúk do snímanej zóny. Ústie dávkovača je sofistikované, tekutina po použití neodkvapkáva. Výrobok je napájaný štyrmi alkalickými batériami typu AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla a dezinfekcia SAT čierna SATDDAVC , Sinks dávkovač bend lesklý (sidavbecl)

Dávkovač mydla a dezinfekcia SAT biela SATDDAVB

Dávkovač mydla a dezinfekcia SAT biela SATDDAVB
Detail

Bezdotykový stolný dávkovač mydla a dezinfekcie. Jeho veľkou výhodou je možnosť použitia pre rôzne tekutiny podľa Vášho výberu: tekuté mydlo, tekuté dezinfekčné prostriedky, pleťovú čistiacu vodu, pleťový čistiaci olej, umývacie prostriedky na riad. Dávkovač má jednoduchý elegantný dizajn, ponúkame ho v dvoch najviac dopytovaných farbách – čiernej a bielej. Bezdotykové (senzorické) použitie – dávka tekutiny sa uvoľní po umiestnení rúk do snímanej zóny. Ústie dávkovača je sofistikované, tekutina po použití neodkvapkáva. Výrobok je napájaný štyrmi alkalickými batériami typu AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Predĺžená záruka 5 rokov! (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla a dezinfekcia SAT biela SATDDAVB , Westmark dávkovač 250 ml (65302260)

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mydla a dezinfekcie MAX

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mydla a dezinfekcie MAX
Detail

Náš senzorový dávkovač Max je dokonalým nástrojom na čistenie rúk, dávkovanie mydla a dezinfekcie, bez dotyku, aby sa zabránilo šíreniu choroboplodných zárodkov. Dávkovač je extra veľký, a preto sa hodí do firiem s rušnou prevádzkou či do početných domácností. Je navrhnutý tak, aby nepotreboval vašu pozornosť častejšie, než je nutné. Naplnený dávkovač vydá viac ako 300 dávok mydla a nie je teda potrebné jeho časté doplňovanie. S nabíjaním si tiež nemusíte robiť starosti. Štyri D-článkové batérie vydržia až rok prevádzky. Dávkovač je vybavený inteligentnou senzorovou technológiou, ktorá sa učí zo svojho okolia. Ignoruje nepohyblivé predmety a rozpozná aj šmuhy na šošovke senzora. Tým zabraňuje falošnému spúšťaniu, takže si nemusíte robiť starosti zbytočnými kvapkami mydla alebo dezinfekcie.Ruky si umývame niekoľkokrát denne a tak sa hodí každé zefektívnenie tejto činnosti. V dávkovači Simplehuman je uložené výkonné čerpadlo, ktoré pretláča mydlo vzduchotesnou hadičkou a bráni tým jej upchatiu. Počas zlomku sekundy plynule nadávkuje vaše obľúbené mydlo alebo dezinfekciu, a vy sa nemusíte obávať zdĺhavého čakania.Dávkovače Simplehuman myslia aj na to, že malé detské ručičky nepotrebujú toľko mydla alebo dezinfekcie ako ruky dospelého. Ak chcete nadávkovať menej prostriedku, stačí priložiť ruku bližšie k dávkovaču. Ak chcete naopak viac, dlaň necháte od senzora ďalej. Takže už žiadne plytvanie mydlom, keď ho práve potrebujete len trochu.Špeciálny priložený nástroj umožňuje sňatie veka, ktoré je odolné voči neoprávnenej manipulácii. Vďaka širokému otvoru v tvare lievika je doplňovanie hračkou, takže nepokvapkáte všetko okolo a využijete 100% náhradnej náplne.Simplehuman vyrába aj kvalitnú dezinfekciu a mydlá priamo do svojich dávkovačov. Majú optimálnu konzistenciu pre senzorové dávkovače a praktické balenie zaručujúce pohodlné plnenie. Dezinfekčný prostriedok Simplehuman okamžite zneškodní 99,99 % choroboplodných zárodkov. Mydlá neobsahujú parabény a konzervanty, preto sú šetrné k pokožke aj prírode. (4home.sk)

Podobné produkty ako Simplehuman Bezdotykový dávkovač mydla a dezinfekcie MAX , Westmark dávkovač 250 ml (65402260)

Dávkovač mydla Bemeta DM300PLASTL

Dávkovač mydla Bemeta DM300PLASTL
Detail

Dávkovač mydla . (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta DM300PLASTL , Vitility 70610080 dávkovač na lieky

Dávkovač mydla Bemeta 105109020

Dávkovač mydla Bemeta 105109020
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 9,7 cm a je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta 105109020 , Intex dávkovač plávajúci 29044 (6941057413983)

Dávkovač mydla Bemeta 101009415

Dávkovač mydla Bemeta 101009415
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového príslušenstva od spoločnosti Bemeta je 12,3 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta 101009415 , Aps dávkovač na korenie 00781

Dávkovač mydla Bemeta 121209140

Dávkovač mydla Bemeta 121209140
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 6,5 cm a je vyrobený z plastového materiálu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta 121209140 , Philips avent dávkovač sušeného mlieka (5012909006941)

Automatický dávkovač Bemeta 121209400

Automatický dávkovač Bemeta 121209400
Detail

Automatický dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 11,5 cm a je vyrobený z plastového materiálu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Automatický dávkovač Bemeta 121209400 , Babymoov dávkovač mléka arctic blue (3661276147409)

Dávkovač mydla Bemeta 136109010

Dávkovač mydla Bemeta 136109010
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 6,2 cm a je vyrobený z kovu/plastového materiálu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta 136109010 , Westmark dávkovač cukru, 250 ml (65342260)

Dávkovač mydla Bemeta 121209030

Dávkovač mydla Bemeta 121209030
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 11,5 cm a je vyrobený z plastu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta 121209030 , Wmf 636616040 dávkovač na cukor barista

Dávkovač peny Bemeta 121109406

Dávkovač peny Bemeta 121109406
Detail

Dávkovač peny vo farebnom prevedení biela. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Bemeta je 11,5 cm a je vyrobený z materiálu plast. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač peny Bemeta 121109406 , Westmark dávkovač cukru, 300 ml (65242260)

Dávkovač mydla Bemeta 152109371

Dávkovač mydla Bemeta 152109371
Detail

Dávkovač mydla vo farebnom prevedení strieborná. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Bemeta je 11 cm a je vyrobený z materiálu nerez/plast. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta 152109371 , Westmark viacúčelový dávkovač, 150 ml (63492261)

Dávkovač mydla Bemeta 152109381

Dávkovač mydla Bemeta 152109381
Detail

Dávkovač mydla vo farebnom prevedení strieborná. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Bemeta je 13,6 cm a je vyrobený z materiálu nerez/plast. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta 152109381 , Westmark dávkovač cukru, 150 ml (63432261)

Septoderm gél Dezinfekcia rúk s dávkovačom 500 ml

Septoderm gél Dezinfekcia rúk s dávkovačom 500 ml
Detail

Septoderm gél Dezinfekcia rúk s dávkovačom 500 ml Gelový alkoholový dezinfekčný prípravok na dezinfekciu rúk. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Septoderm gél Dezinfekcia rúk s dávkovačom 500 ml , Jar aktívna pena - dávkovač + náplň (8001841515472)

Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco čierna mat 525789

Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco čierna mat 525789
Detail

Dávkovač saponátu Blanco Lato v prevedení čierna matná, objem 300 ml, plnenie horom, pre otvor 35 mm. Odporúčame riediť čistiaci prostriedok s vodou v pomere 1:1. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla a dezinfekcia Blanco čierna mat 525789

DROZD Bezdotykový dávkovač tekutej dezinfekcie (1100 ml) (8433989009634)

DROZD Bezdotykový dávkovač tekutej dezinfekcie (1100 ml) (8433989009634)
Detail

Dávkovač dezinfekcie – bezdotykový, nástenný, rozmery 14×10.6×25.6cm, obsah 1100ml Bezdotykový dávkovač tekutej dezinfekcie DROZD ponúka čistý a jednoduchý spôsob hygienického umývania rúk a účinne zabraňuje šíreniu baktérií. Vyniká moderným dizajnom bielej farby, inteligentným systémom dávkovania a jednoduchým použitím. Vďaka infračervenému senzoru automaticky a bezdotykovo dávkuje tekutú dezinfekciu formou spreja. Prípravok môžete priamo dopĺňať do nádržky s objemom 1 100 ml. Ovládanie dávkovača DROZD je veľmi jednoduché, stačí vložiť ruku pod senzor a do dlane sa vám nastrieka potrebná dávka dezinfekčného prostriedku. Nemusíte nič stláčať či chytať a maximálna hygiena je pritom zaručená. Kľúčové vlastnosti bezdotykového dávkovača tekutej dezinfekcie DROZDBezdotykový senzorový dávkovač tekutej dezinfekcie od značky DROZDVyznačuje sa inteligentným systémom dávkovania a moderným dizajnom bielej farbyVďaka infračervenému senzoru bezdotykovo... (alza.sk)

Podobné produkty ako DROZD Bezdotykový dávkovač tekutej dezinfekcie (1100 ml) (8433989009634)

Dávkovač mydla Bemeta Sablo 160108042

Dávkovač mydla Bemeta Sablo 160108042
Detail

Miska na mydlo. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 11 cm a je vyrobený z pochrómovanej mosadze. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta Sablo 160108042

Dávkovač mydla Bemeta Brilo 161108042

Dávkovač mydla Bemeta Brilo 161108042
Detail

Miska na mydlo. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 11 cm a je vyrobený z pochrómovaného mosadzného materiálu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta Brilo 161108042

Dávkovač mydla Bemeta NERO 139309310

Dávkovač mydla Bemeta NERO 139309310
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 7,5 cm a je vyrobený z materiálu mosadz/sklo. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta NERO 139309310

Dávkovač hygienických vreciek Bemeta 101403130

Dávkovač hygienických vreciek Bemeta 101403130
Detail

Zásobník na hygienické vrecká. Šírka tohto kúpeľňového príslušenstva od spoločnosti Bemeta je 9,2 cm a je vyrobené z materiálu z nehrdzavejúcej ocele. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač hygienických vreciek Bemeta 101403130

Dávkovač mydla Bemeta Nox 102408030

Dávkovač mydla Bemeta Nox 102408030
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 11 cm a je vyrobený zo zinkového materiálu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta Nox 102408030

Automatický dávkovač mydla Bemeta 124109290

Automatický dávkovač mydla Bemeta 124109290
Detail

Automatický dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 14 cm a je vyrobený z plastu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Automatický dávkovač mydla Bemeta 124109290

Dávkovač mydla Bemeta Dark 104309320

Dávkovač mydla Bemeta Dark 104309320
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 8,5 cm a je vyrobený zo zinkového materiálu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta Dark 104309320

Dávkovač dezinfekčného prostriedku Bemeta 124109330

Dávkovač dezinfekčného prostriedku Bemeta 124109330
Detail

Dávkovač dezinfekčného prostriedku. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 14 cm a je vyrobený z plastového materiálu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač dezinfekčného prostriedku Bemeta 124109330

Dávkovač mydla Bemeta Sablo 160109102

Dávkovač mydla Bemeta Sablo 160109102
Detail

Dávkovač mydla. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od spoločnosti Bemeta je 7,5 cm a je vyrobený z pochrómovanej mosadze. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta Sablo 160109102

Dávkovač mydla Bemeta čierna 107109240

Dávkovač mydla Bemeta čierna 107109240
Detail

Dávkovač mydla čierna. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta čierna 107109240

Dávkovač mydla Bemeta šedá 121209037

Dávkovač mydla Bemeta šedá 121209037
Detail

Dávkovač mydla šedá. Montáž vŕtaním. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta šedá 121209037

Dávkovač mydla Bemeta chróm 152109142

Dávkovač mydla Bemeta chróm 152109142
Detail

Dávkovač mydla chróm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta chróm 152109142

Dávkovač mydla Bemeta strieborná 151109095

Dávkovač mydla Bemeta strieborná 151109095
Detail

Dávkovač mydla strieborná. Montáž vŕtaním. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta strieborná 151109095

Dávkovač mydla Bemeta strieborná DM600PLASTM

Dávkovač mydla Bemeta strieborná DM600PLASTM
Detail

Dávkovač mydla strieborná. Montáž vŕtaním. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta strieborná DM600PLASTM

Dávkovač mydla Bemeta biela 121209144

Dávkovač mydla Bemeta biela 121209144
Detail

Dávkovač mydla biela. Montáž vŕtaním. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta biela 121209144

Dávkovač mydla Bemeta chróm 136109012

Dávkovač mydla Bemeta chróm 136109012
Detail

Dávkovač mydla chróm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta chróm 136109012

Dávkovač mydla Bemeta strieborná DM600PLASTL

Dávkovač mydla Bemeta strieborná DM600PLASTL
Detail

Dávkovač mydla strieborná. Montáž vŕtaním. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta strieborná DM600PLASTL

Dávkovač mydla Bemeta biela 121109036

Dávkovač mydla Bemeta biela 121109036
Detail

Dávkovač mydla biela. Montáž vŕtaním. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Bemeta biela 121109036
DermAphex Automatický dávkovač penovej dezinfekcie (3760240340065), DROZD Bezdotykový dávkovač tekutej dezinfekcie (1100 ml) (8433989009634), Simplehuman dávkovač mydla a dezinfekcie Pulse – 473 ml, nehrdzavejúca oceľ (KT1188), Simplehuman dávkovač mydla a dezinfekcie Pulse – 295 ml, nehrdzavejúca oceľ (KT1183), iQtech N3 - Dávkovač mydla, saponátu, dezinfekcie, bezdotykový, gél, 500 ml (8594179145270), Westmark Dávkovač sladidel (65172260), Simplehuman Držiak na stenu na akumulátorové bezdotykové dávkovače mydla a dezinfekcie (ST1068), SINKS Dávkovač LINE lesklý (SIDAVLICL), SINKS Dávkovač BOX lesklý (SIDAVBOXCL), SINKS Dávkovač LINE kefovaný (SIDAVLICK), SINKS Dávkovač RETRO medený (SIDAVREME), SINKS Dávkovač RETRO bronz (SIDAVREBR), SINKS Dávkovač BOX kefovaný (SIDAVBOXCK), SINKS Dávkovač RETRO lesklý (SIDAVRECL), Westmark Dávkovač na cesto (30122260), Dávkovač medu sklo/UH (141791), SINKS Dávkovač BEND lesklý (SIDAVBECL), Westmark Dávkovač 250 ml (65302260), Westmark Dávkovač 250 ml (65402260), Vitility 70610080 Dávkovač na lieky, Intex Dávkovač plávajúci 29044 (6941057413983), APS Dávkovač na korenie 00781, Philips AVENT Dávkovač sušeného mlieka (5012909006941), BABYMOOV Dávkovač mléka Arctic Blue (3661276147409), Westmark Dávkovač cukru, 250 ml (65342260), WMF 636616040 Dávkovač na cukor Barista, Westmark Dávkovač cukru, 300 ml (65242260), Westmark Viacúčelový dávkovač, 150 ml (63492261), Westmark Dávkovač cukru, 150 ml (63432261), Jar aktívna pena - dávkovač + náplň (8001841515472)