Delphin krabica crp tackle 365x300x55mm, 101002320

Produkt Delphin krabica crp tackle 365x300x55mm, 101002320 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin krabica crp tackle 365x300x55mm, 101002320 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN KRABICA CRP TACKLE 365X300X55MM, 101002320

DELPHIN KRABICA CRP TACKLE 365X300X55MM, 101002320
Detail

KRABICA . Praktický plastový box určený na uloženie veľkého množstva kaprárskej bižutérie, nadväzcov a iného potrebného príslušenstva. . Box v základe disponuje až šiestimi plastovými krabičkami, pričom každá z nich ma (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN KRABICA CRP TACKLE 365X300X55MM, 101002320 , Delphin nirvana crp (ryb5310nad)

Delphin plastový box crp tackle

Delphin plastový box crp tackle
Detail

Box v základe disponuje až šiestimi plastovými krabičkami, pričom každá z nich má rozdielne usporiadanie vnútorných priehradiek. Takéto prevedenie umožňuje uloženie malých komponentov montáže presne podľa vašich predstáv. Súčasťou boxu je aj plastový peračník na náväzce, do ktorého je možné pomocou priložených špendlíkov pohodlne upevniť až 14 koncových montáží. Veľkou výhodou krabice je možnosť usporiadania vnútorného priestoru. Toho je docielené vďaka desiatim prepážkam, ktoré je možné ľubovoľne osadiť do drážok tak, aby ste si vytvorili jednotlivé priehradky podľa potreby. Na veku sa nachádza merítko, ktoré oceníte najmä pri výrobe náväzcov. Škatuľku je možné ľahko uzavrieť pomocou pevných plastových klipov a počas transportu tak zostane všetko na svojom mieste. Technické parametre: •Vonkajší rozmer krabice: 365x300x55mm •Rozmer vložených škatuliek: 105x70x25mm •Rozmer peračníka na náväzce: 35x90x26mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin plastový box crp tackle , Delphin puzdro area tackle carpath (8586018474955)

Delphin Nirvana CRP (RYB5310nad)

Detail

Rybársky prút kaprársky, akcia 6,06 lbs, počet dielov: 2, celková dĺžka 3 m, prepravná dĺžka 1,4 m Chystáte sa na kúpu nového prúta, prípadne chcete obdarovať blízkeho rybára? Rybársky prút Delphin Nirvana CRP je možno ideálna voľba priamo pre vás. Toto je kaprový prút Delphin, ktorý má konštrukciu navrhnutú špeciálne na lov kaprov. Nemusíte si tak robiť starosti ani s ťažkými rybami. Po roztiahnutí predstavuje dĺžka prúta 3 m. Dĺžka počas transportu dosahuje hodnotu 1,4 m. Celý prút pozostáva z 2 dielov. V pravom uhle vydrží maximálnu záťaž 6,06 lbs. Dôležité prednosti rybárskeho prúta Delphin Nirvana CRP Tento kaprový prút bol navrhnutý na lov kaprov Dosahuje úplnú dĺžku 3 m Delphin Nirvana CRP je možné zložiť až na dĺžku 1,4 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Nirvana CRP (RYB5310nad) , Nash tackle sleeping bag (5055108994833)

Delphin Tackle Bag Tackle SPACE C2G

Delphin Tackle Bag Tackle SPACE C2G
Detail

Delphin SPACE je označenie pre exkluzívnu sériu tašiek z dielne značky Delphin. Vyznačuje sa špičkovým spracovaním, kvalitnými zipsami, ale najmä výnimočným dizajnom s použitím C2G kamufláže. Delphin TACKLE SPACE je praktická polstrovaná taška v štýlovom C2G prevedení, určená predovšetkým na odkladanie a prenos rybárskej bižutérie. Hlavný úložný priestor je rozdelený vyberateľnou polstrovanou prepážkou na suchý zips, pomocou ktorej si ho môžete prispôsobiť podľa vlastných požiadaviek. Je možné tu uložiť škatuľky s bižutériou, olovká, nadväzcové šnúrky a všetko ostatné potrebné k príprave vašich koncových zostáv. Stredový panel je opatrený malými sieťovými vreckami po oboch stranách. Sú navrhnuté najmä na ukladanie balení háčikov, obratlíkov či iných podobných komponentov. Vďaka sieťovému prevedeniu vždy vidíte čo sa nachádza vo vnútri a bez problémov tak nájdete vždy tú správnu časť výbavy.Na vrchnej strane tašky nájdeme väčšie vrecko na zips, do ktorého je možné uložiť doklady alebo iné príslušenstvo, ako napríklad ihly, vrtáky, nožničky čo PVA produkty. S taškou TACKLE SPACE budete mať odteraz všetku svoju kaprársku bižutériu na jednom mieste! Technické parametre: Rozmery: 30 x 20 x 14 cm Vnútorné vrecko: 29 x 15 cm Rozmer prepážok vnútri: 18 ks 9 x 5cm Štýlová patentovaná kamufláž z dielne značky Delphin pod označením C2G má mnoho podôb a uhlov pohľadu. Presne tak aj jej názov, ktorý môžeme voľne preložiť ako Carpath 2. generácie, čo priamo odkazuje na jej predchodcu, ale môžeme ho čítať aj ako Carpath to Green, teda prechod myšlienky Carpathu do zelenej farby. Jej jedinečnosť a nezameniteľnosť spočíva v prvkoch, z ktorých je vytvorená. Na prvý dojem ide o kamufláž tvorenú troma rôznymi odtieňmi zelenej. Všetko sa však zmení pri detailnejšom pohľade, kedy si všimnete siluety kaprov, komponentov kaprárskej montáže a lôg značky Delphin spolu s označením C2G. Vďaka tomuto neopakovateľnému prevedeniu sa vaša rybárska výbava okamžite stane jedinečnou a maximálne originálnou. Séria : SPACE Farba podľa výrobcu : C2G Typ aktivity : Rybárčenie Rozmery : 30 x 20 x 14 cm Séria : C2G Farba : Zelená Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Tackle Bag Tackle SPACE C2G , Dam tackle bag m (5706301603340)

Anaconda krabica tackle chest - m - 23,6x22,2x6,3 cm

Anaconda krabica tackle chest - m - 23,6x22,2x6,3 cm
Detail

M - Medium, 23,6 x 22,2 x 6,3 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda krabica tackle chest - m - 23,6x22,2x6,3 cm , Dam tackle bag l (5706301603333)

Delphin prút nirvana crp 9 ft 2,75 lb

Delphin prút nirvana crp 9 ft 2,75 lb
Detail

Základ prútu je postavený na veľmi pevnom a kvalitnom 30T semi-parabolickom blanku, ktorý bez akýchkoľvek problémov zvládne aj tie najťažšie výzvy pri výpravách za kaprov. Napriek svojej enormnej sile zaujme veľmi tenkým blankom, ktorý sa určite radí medzi najtenšie v danom segmente. Je preto až neuveriteľné, akú silovú rezervu v sebe dokáže ukrývať pri takom tenkom priemere. Prispieva k tomu aj 3K karbónové vinutie po celej dĺžke, ktoré výrazne spevňuje celý prút a znižuje možnosť mechanického preťaženia. Okrem toho vinutie veľmi efektne dotvára vizuál celku. Nirvana disponuje aj kovovým krúžkom, označovaným ako PowerJoin, ktorý minimalizuje možnosť poškodenia blanku v mieste spoja jednotlivých dielov. Ultra ľahké a vysoko kvalitné SEAGUIDE očká, ktorými je blank osadený ešte umocňujú výnimočnosť tohto prútu a prispievajú k jeho celkovo veľmi nízkej hmotnosti. Navádzacie očko s priemerom 50 mm (pri dĺžkach 300 a 360cm), umožňuje poslať vašu montáž pri nahadzovaní o niekoľko metrov ďalej. Na upevnenie navijaku slúži luxusné, karbónové SeaGuide sedlo, ktoré je na koncoch doplnené PURE CORKovými prvkami. Rovnaký materiál bol použitý aj na rozšírenom konci rukoväte, ktorý umožňuje lepší úchop počas nahadzovania. Pri návrhu sme však mysleli aj na maximálne pohodlnú manipuláciu s prútom. Tú uľahčuje FullShrink rukoväť v kombinácii s protišmykovým ovinom. Vďaka takémuto jedinečnému prevedeniu bude prút vždy držať na svojom mieste, či už bude vo vašej ruke alebo na vidličke. Matná decentná grafika už len dotvára výnimočný design, vďaka ktorému sa NIRVANA stane doslova klenotom vašej výbavy. Technické parametre: •Priemer blanku nad rukoväťou: 11,2mm •Rukoväť: PowerWrap, Shrink, PureCORK •Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prútu po stred sedla): 53cm •Veľkosť navádzacieho očka: 40 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin prút nirvana crp 9 ft 2,75 lb , Šťepař autolekárnička veľkosť i. – krabica (668392)

Delphin prút nirvana crp 12 ft 3 lb

Delphin prút nirvana crp 12 ft 3 lb
Detail

Základ prútu je postavený na veľmi pevnom a kvalitnom 30T semi-parabolickom blanku, ktorý bez akýchkoľvek problémov zvládne aj tie najťažšie výzvy pri výpravách za kaprov. Napriek svojej enormnej sile zaujme veľmi tenkým blankom, ktorý sa určite radí medzi najtenšie v danom segmente. Je preto až neuveriteľné, akú silovú rezervu v sebe dokáže ukrývať pri takom tenkom priemere. Prispieva k tomu aj 3K karbónové vinutie po celej dĺžke, ktoré výrazne spevňuje celý prút a znižuje možnosť mechanického preťaženia. Okrem toho vinutie veľmi efektne dotvára vizuál celku. Nirvana disponuje aj kovovým krúžkom, označovaným ako PowerJoin, ktorý minimalizuje možnosť poškodenia blanku v mieste spoja jednotlivých dielov. Ultra ľahké a vysoko kvalitné SEAGUIDE očká, ktorými je blank osadený ešte umocňujú výnimočnosť tohto prútu a prispievajú k jeho celkovo veľmi nízkej hmotnosti. Navádzacie očko s priemerom 50 mm (pri dĺžkach 300 a 360cm), umožňuje poslať vašu montáž pri nahadzovaní o niekoľko metrov ďalej. Na upevnenie navijaku slúži luxusné, karbónové SeaGuide sedlo, ktoré je na koncoch doplnené PURE CORKovými prvkami. Rovnaký materiál bol použitý aj na rozšírenom konci rukoväte, ktorý umožňuje lepší úchop počas nahadzovania. Pri návrhu sme však mysleli aj na maximálne pohodlnú manipuláciu s prútom. Tú uľahčuje FullShrink rukoväť v kombinácii s protišmykovým ovinom. Vďaka takémuto jedinečnému prevedeniu bude prút vždy držať na svojom mieste, či už bude vo vašej ruke alebo na vidličke. Matná decentná grafika už len dotvára výnimočný design, vďaka ktorému sa NIRVANA stane doslova klenotom vašej výbavy. Technické parametre: •Priemer blanku nad rukoväťou: 13,2mm •Rukoväť: PowerWrap, Shrink, PureCORK •Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prútu po stred sedla): 64cm •Veľkosť navádzacieho očka: 50 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin prút nirvana crp 12 ft 3 lb , Versus tackle box vs 7010 (4963189801331)

Delphin Mikina Tackle Kapor M

Delphin Mikina Tackle Kapor M
Detail

Delphin TACKLE Kapor je extra pohodlná, štýlová mikina s kapucňou, v ktorej sa budete cítiť maximálne komfortne nie len na rybách ale aj počas bežného nosenia. Je vyrobená z materiálu tmavo zelenej farby, čím dokonale zapadne do prírodného prostredia. Motív kapra vyobrazený na mikine je kompletne tvorený z jednotlivých prvkov kaprárskej montáže ako sú obratlíky, olovká, nadväzec a podobne. Tým sa stáva Delphin TACKLE rozpoznateľným a naozaj jedinečným kúskom medzi kaprárskym oblečením. V prednej časti disponuje dvoma vreckami, ktoré umožňujú ohriatie rúk v chladnom počasí ale taktiež uschovanie a prenos rôznych vecí. Samotná mikina je vyhotovená z príjemného hrejivého materiálu vysokej kvality s precíznym spracovaním detailov. Vďaka škále veľkostí S až KING SIZE si vyberie tú správnu naozaj každý. Séria : Tackle Špecifikácia materiálu : Polyester Farba : Zelená Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť : M Špecifikácia materiálu : Bavlna Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Green Variant : Kapor Veková skupina : Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Mikina Tackle Kapor M , Versus tackle box vs 8050 (4963189126519)

Delphin Mikina Tackle Kapor L

Delphin Mikina Tackle Kapor L
Detail

Delphin TACKLE Kapor je extra pohodlná, štýlová mikina s kapucňou, v ktorej sa budete cítiť maximálne komfortne nie len na rybách ale aj počas bežného nosenia. Je vyrobená z materiálu tmavo zelenej farby, čím dokonale zapadne do prírodného prostredia. Motív kapra vyobrazený na mikine je kompletne tvorený z jednotlivých prvkov kaprárskej montáže ako sú obratlíky, olovká, nadväzec a podobne. Tým sa stáva Delphin TACKLE rozpoznateľným a naozaj jedinečným kúskom medzi kaprárskym oblečením. V prednej časti disponuje dvoma vreckami, ktoré umožňujú ohriatie rúk v chladnom počasí ale taktiež uschovanie a prenos rôznych vecí. Samotná mikina je vyhotovená z príjemného hrejivého materiálu vysokej kvality s precíznym spracovaním detailov. Vďaka škále veľkostí S až KING SIZE si vyberie tú správnu naozaj každý. Farba : Zelená Veľkosť : L Veková skupina : Dospelý Špecifikácia materiálu : Polyester Špecifikácia materiálu : Bavlna Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Slovensko Variant : Kapor Séria : Tackle Farba podľa výrobcu : Green Veková skupina : Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Mikina Tackle Kapor L , Nash tackle junior sleep system (5055108994916)

Delphin Mikina Tackle Kapor 3XL

Delphin Mikina Tackle Kapor 3XL
Detail

Delphin TACKLE Kapor je extra pohodlná, štýlová mikina s kapucňou, v ktorej sa budete cítiť maximálne komfortne nie len na rybách ale aj počas bežného nosenia. Je vyrobená z materiálu tmavo zelenej farby, čím dokonale zapadne do prírodného prostredia. Motív kapra vyobrazený na mikine je kompletne tvorený z jednotlivých prvkov kaprárskej montáže ako sú obratlíky, olovká, nadväzec a podobne. Tým sa stáva Delphin TACKLE rozpoznateľným a naozaj jedinečným kúskom medzi kaprárskym oblečením. V prednej časti disponuje dvoma vreckami, ktoré umožňujú ohriatie rúk v chladnom počasí ale taktiež uschovanie a prenos rôznych vecí. Samotná mikina je vyhotovená z príjemného hrejivého materiálu vysokej kvality s precíznym spracovaním detailov. Vďaka škále veľkostí S až KING SIZE si vyberie tú správnu naozaj každý. Farba : Zelená Farba podľa výrobcu : Green Séria : Tackle Špecifikácia materiálu : Polyester Variant : Kapor Špecifikácia materiálu : Bavlna Veková skupina : Dospelý Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Junior Veľkosť : 3XL (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Mikina Tackle Kapor 3XL , Ngt terminal tackle xpr box (5060382746878)

Delphin Mikina Tackle Kapor 4XL+

Delphin Mikina Tackle Kapor 4XL+
Detail

Delphin TACKLE Kapor je extra pohodlná, štýlová mikina s kapucňou, v ktorej sa budete cítiť maximálne komfortne nie len na rybách ale aj počas bežného nosenia. Je vyrobená z materiálu tmavo zelenej farby, čím dokonale zapadne do prírodného prostredia. Motív kapra vyobrazený na mikine je kompletne tvorený z jednotlivých prvkov kaprárskej montáže ako sú obratlíky, olovká, nadväzec a podobne. Tým sa stáva Delphin TACKLE rozpoznateľným a naozaj jedinečným kúskom medzi kaprárskym oblečením. V prednej časti disponuje dvoma vreckami, ktoré umožňujú ohriatie rúk v chladnom počasí ale taktiež uschovanie a prenos rôznych vecí. Samotná mikina je vyhotovená z príjemného hrejivého materiálu vysokej kvality s precíznym spracovaním detailov. Vďaka škále veľkostí S až KING SIZE si vyberie tú správnu naozaj každý. Veková skupina : Dospelý Navrhnuté v : Slovensko Špecifikácia materiálu : Polyester Špecifikácia materiálu : Bavlna Variant : Kapor Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Green Veková skupina : Junior Veľkosť : 4XL+ Séria : Tackle Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Mikina Tackle Kapor 4XL+ , Hartmann veroval pomôžu vám na liečenie antibiotiká? – crp test (9241471)

Delphin Mikina Tackle Kapor XL

Delphin Mikina Tackle Kapor XL
Detail

Delphin TACKLE Kapor je extra pohodlná, štýlová mikina s kapucňou, v ktorej sa budete cítiť maximálne komfortne nie len na rybách ale aj počas bežného nosenia. Je vyrobená z materiálu tmavo zelenej farby, čím dokonale zapadne do prírodného prostredia. Motív kapra vyobrazený na mikine je kompletne tvorený z jednotlivých prvkov kaprárskej montáže ako sú obratlíky, olovká, nadväzec a podobne. Tým sa stáva Delphin TACKLE rozpoznateľným a naozaj jedinečným kúskom medzi kaprárskym oblečením. V prednej časti disponuje dvoma vreckami, ktoré umožňujú ohriatie rúk v chladnom počasí ale taktiež uschovanie a prenos rôznych vecí. Samotná mikina je vyhotovená z príjemného hrejivého materiálu vysokej kvality s precíznym spracovaním detailov. Vďaka škále veľkostí S až KING SIZE si vyberie tú správnu naozaj každý. Krajina pôvodu : Čína Špecifikácia materiálu : Polyester Séria : Tackle Veľkosť : XL Farba podľa výrobcu : Green Špecifikácia materiálu : Bavlna Navrhnuté v : Slovensko Variant : Kapor Farba : Zelená Veková skupina : Junior Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Mikina Tackle Kapor XL , Versus tackle box vs 7030 – čierny (4963189801324)

Delphin Mikina Tackle Kapor 2XL

Delphin Mikina Tackle Kapor 2XL
Detail

Delphin TACKLE Kapor je extra pohodlná, štýlová mikina s kapucňou, v ktorej sa budete cítiť maximálne komfortne nie len na rybách ale aj počas bežného nosenia. Je vyrobená z materiálu tmavo zelenej farby, čím dokonale zapadne do prírodného prostredia. Motív kapra vyobrazený na mikine je kompletne tvorený z jednotlivých prvkov kaprárskej montáže ako sú obratlíky, olovká, nadväzec a podobne. Tým sa stáva Delphin TACKLE rozpoznateľným a naozaj jedinečným kúskom medzi kaprárskym oblečením. V prednej časti disponuje dvoma vreckami, ktoré umožňujú ohriatie rúk v chladnom počasí ale taktiež uschovanie a prenos rôznych vecí. Samotná mikina je vyhotovená z príjemného hrejivého materiálu vysokej kvality s precíznym spracovaním detailov. Vďaka škále veľkostí S až KING SIZE si vyberie tú správnu naozaj každý. Navrhnuté v : Slovensko Séria : Tackle Špecifikácia materiálu : Polyester Farba podľa výrobcu : Green Veková skupina : Dospelý Veková skupina : Junior Krajina pôvodu : Čína Špecifikácia materiálu : Bavlna Farba : Zelená Veľkosť : 2XL Variant : Kapor (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Mikina Tackle Kapor 2XL , Versus tackle box vs 3080 – čierny (4963189156196)

Delphin Mikina Tackle Kapor S

Delphin Mikina Tackle Kapor S
Detail

Delphin TACKLE Kapor je extra pohodlná, štýlová mikina s kapucňou, v ktorej sa budete cítiť maximálne komfortne nie len na rybách ale aj počas bežného nosenia. Je vyrobená z materiálu tmavo zelenej farby, čím dokonale zapadne do prírodného prostredia. Motív kapra vyobrazený na mikine je kompletne tvorený z jednotlivých prvkov kaprárskej montáže ako sú obratlíky, olovká, nadväzec a podobne. Tým sa stáva Delphin TACKLE rozpoznateľným a naozaj jedinečným kúskom medzi kaprárskym oblečením. V prednej časti disponuje dvoma vreckami, ktoré umožňujú ohriatie rúk v chladnom počasí ale taktiež uschovanie a prenos rôznych vecí. Samotná mikina je vyhotovená z príjemného hrejivého materiálu vysokej kvality s precíznym spracovaním detailov. Vďaka škále veľkostí S až KING SIZE si vyberie tú správnu naozaj každý. Veková skupina : Junior Farba podľa výrobcu : Green Séria : Tackle Špecifikácia materiálu : Bavlna Veľkosť : S Farba : Zelená Špecifikácia materiálu : Polyester Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Dospelý Variant : Kapor Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Mikina Tackle Kapor S , Versus tackle box vs 3070 – čierny (4963189901475)

Delphin tričko tackle kapor - l

Delphin tričko tackle kapor - l
Detail

Je vyrobené z materiálu tmavo zelenej farby, čím dokonale zapadne do prírodného prostredia. Motív kapra vyobrazený na tričku je kompletne navrhnutý z jednotlivých prvkov kaprárskej montáže ako sú obratlíky, olovká, nadväzec a podobne. Tým sa stáva Delphin TACKLE rozpoznateľným a naozaj jedinečným kúskom medzi kaprárskym oblečením. Samotné tričko je vysokej kvality, rovnako ako použitá farebná tlač. Ponúkame ich v širokej škále veľkostí od S, až po KING SIZE (ekvivalent 4+XL, ktorý je vo väčšine krajín označovaný ako XXXXXL). Model King size teda hravo oblečie aj tých najstatnejších rybárov s hmotnosťou 135kg+. Zloženie: 100% bavlna (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin tričko tackle kapor - l , Versus tackle box vs 7040 – čierny (4963189801317)

Delphin krabica tbx duo 274-11p clip

Delphin krabica tbx duo 274-11p clip
Detail

Vyrobená je z tmavosivého plastu a s vekom zo sivého transparentného plastu, takže máte vždy prehľad o uložených veciach vo vnútri krabičky. DUO znamená dva oddelené úložné priestory a to jeden z vrchnej a druhý zo spodnej časti s dômyselným otváraním. Vybavená je praktickými externými klipmi z čierneho plastu. Technické parametre: Rozmer: 274x180x63 mm Počet pevných priehradiek: 11 Rozmer priehradky: 6x(4x16x2,5 cm), 4x(12,5x3,8x3,5 cm), 1x(11,5x16x3,5 cm) Počet vkladateľných priečinkov: 19 (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin krabica tbx duo 274-11p clip , Versus tackle box vs 8010 - černý (4963189801300)

Delphin puzdro na bižuteriu area tackle carpath

Delphin puzdro na bižuteriu area tackle carpath
Detail

Hlavný úložný priestor je oddelený vyberateľnou polstrovanou prepážkou na suchý zips, kde možete uložiť škatuľku s nadväzcami, olovkami alebo si tam viete odložiť aj signalizátory záberu. V strede sa nachádza prepážka, ktorá je navrhnutá na vkladanie sáčkov s háčikmi, obratlíkmi, stopermi a iným príslušenstvom používaným pri zostrojovaní koncových montáží. Určite si tu nájdu miesto aj malé cievky s nadväzcovými šnúrami. Na každej strane prepážky sa nachádza 9 odkladacích vreciek. Na vrchnej strane nájdeme väčšie vrecko na zips, do ktorého je možné uložiť doklady alebo iné príslušenstvo, ako napríklad ihly, vrtáky, nožničky alebo peán. S taškou TACKLE budete mať odteraz všetkú svoju kaprársku bižutériu na jednom mieste! Technické parametre: Rozmery: 30x20x14cm Vnútorné vrecko: 29x15cm Rozmer prepážok vnútri: 18ks 9x5cm Kamufláž CARPATH je unikátnym a patentovaným dizajnovým vzorom, ktorý v sebe skĺbil maskovací vizuál kamufláže a siluety kaprov, ktoré túto kamufláž tvoria. Tento jedinečný a neopakovateľný návrh pochádza kompletne z dielne značky Delphin a posúva hranice vášho rybárskeho vybavenia do úplne novej dimenzie (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin puzdro na bižuteriu area tackle carpath , Ngt tackle box system 4+1 (5060382745628)

Delphin taška na bižutériu tackle space c2g

Delphin taška na bižutériu tackle space c2g
Detail

Vyznačuje sa špičkovým spracovaním, kvalitnými zipsami, ale najmä výnimočným designom s použitím C2G kamufláže. Delphin TACKLE SPACE je praktická polstrovaná taška v štýlovom C2G prevedení, určená predovšetkým na odkladanie a prenos rybárskej bižutérie. Hlavný úložný priestor je rozdelený vyberateľnou polstrovanou prepážkou na suchý zips, pomocou ktorej si ho môžete prispôsobiť podľa vlastných požiadaviek. Je možné tu uložiť krabičky s bižutériou, olůvka, náväzcové šnúrky a všetko ostatné potrebné na prípravu vašich koncových zostáv. Stredový panel je opatrený malými sieťovými vreckami po oboch stranách. Sú navrhnuté najmä na ukladanie balenia háčikov, obratlíkov či iných podobných komponentov. Vďaka sieťovému prevedeniu vždy vidíte čo sa nachádza vo vnútri a bez problémov tak nájdete vždy tú správnu časť výbavy. S taškou TACKLE SPACE budete mať odteraz všetku svoju kaprársku bižutériu na jednom mieste! Technické parametre: •Rozmery: 30x20x14cm •Vnútorné vrecko: 29x15cm •Rozmer prepážok vo vnútri: 18ks 9x5cm Štýlová patentovaná kamufláž z dielne značky Delphin pod označením C2G má mnoho podôb a uhlov pohľadu. Presne tak aj jej názov, ktorý môžeme voľne preložiť ako Carpath 2. generácie, čo priamo odkazuje na jej predchodcu, ale môžeme ho čítať aj ako Carpath to Green, teda prechod myšlienky Carpathu do zelenej farby. Jej jedinečnosť a nezameniteľnosť spočíva v prvkoch, z ktorých je vytvorená. Na prvý dojem ide o kamufláž tvorenú troma rôznymi odtieňmi zelenej. Všetko sa však zmení pri detailnejšom pohľade, kedy si všimnete siluety kaprov, komponent kaprárskej montáže a log značky Delphin spolu s označením C2G. Vďaka tomuto neopakovateľnému prevedeniu sa vaša rybárska výbava okamžite stane jedinečnou a maximálne originálnou. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin taška na bižutériu tackle space c2g , Ravensburger 111732 úložná krabica s vekom kôň (4005556111732)

DELPHIN KRABICA TBX RIG 220-8F MAGNETIC 220X112X30MM, 101000534

DELPHIN KRABICA TBX RIG 220-8F MAGNETIC 220X112X30MM, 101000534
Detail

KRABICA . Krabička Rig 220-8F Magnetic je vyhotovená zo šedého priehľadného plastu a s magnetickým uzatváraním. Vo vnútri sa nachádza 8ks cievok z EVA peny, na ktoré sa upevňujú hotové nadväzce. Súčasťou balenia je aj sada (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN KRABICA TBX RIG 220-8F MAGNETIC 220X112X30MM, 101000534 , Beaphar krabica prenosná hlodavce a vtáky s (8711231140220)

DELPHIN TASKA NA BIZUTERIU AREA TACKLE CARPATH, 101000571

DELPHIN TASKA NA BIZUTERIU AREA TACKLE CARPATH, 101000571
Detail

TAŠKA NA BIŽUTÉRIU . Taška na bižutériu Delphin Area TACKLE Carpath je praktická polstrovaná taška určená predovšetkým na odkladanie rybárskej bižutérie. Hlavný úložný priestor je oddelený vyberateľnou polstrovanou prepážkou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN TASKA NA BIZUTERIU AREA TACKLE CARPATH, 101000571 , Ravensburger puzzle 115464 úložná krabica pokémon 216 dielikov (4005556115464)

DELPHIN TASKA NA BIZUTERIU TACKLE SPACE C2G, 101002362

Detail

TAŠKA NA BIŽUTÉRIU . Delphin SPACE je označenie pre exkluzívnu sériu tašiek z dielne značky Delphin. Vyznačuje sa špičkovým spracovaním, kvalitnými zipsami, ale najmä výnimočným dizajnom s použitím C2G kamufláže. . Delphin (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN TASKA NA BIZUTERIU TACKLE SPACE C2G, 101002362 , Albi tipni si! známe se? (zmenšená krabica cz) (8590228064196)

Veroval CRP test

Veroval CRP test
Detail

Test na stanovenie crp proteínu určeného pre rozlíšenie bakteriálnej alebo vírusovej infekcie z kvapky krvi. Samodiagnostický test pre profesionálne a domáce použitie. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Veroval CRP test , Beaphar krabica prenosná hlodavce a vtáky care+ m (8711231141036)

VITAMIN STATION Rýchlotest CRP

VITAMIN STATION Rýchlotest CRP
Detail

Samodiagnostický test na detekciu c-reaktívneho proteínu zo vzorky plnej krvi. (drmax.sk)

Podobné produkty ako VITAMIN STATION Rýchlotest CRP , Tescoma krabica otvorená fancy home 30 × 30 × 30 cm, cappuccino (8595028407006)

DR.MAX CRP TEST 1KS

DR.MAX CRP TEST 1KS
Detail

Zdravotnícky prostriedok dr.max crp test je rýchly samotest pre semikvantitatívnu detekciu c-reaktívneho proteínu (crp) vo vzorkách plnej krvi. C-reaktívny proteín (crp) je proteín akútnej fázy, ktorý je produkovaný hlavne pečeňou a zvyšuje svoju koncentráciu v dôsledku poranenia, infekcie a zápalu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako DR.MAX CRP TEST 1KS , Tescoma krabica otvorená fancy home 40 × 18 × 10 cm, smotanová (8595028403336)

Veroval CRP domáci test 1 ks

Veroval CRP domáci test 1 ks
Detail

Charakteristika: Test na stanovenie CRP proteínu určeného pre rozlíšenie bakteriálnej alebo vírusovej infekcie z kvapky krvi. Samodiagnostický test pre profesionálne a domáce použitie. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Z ochrannej nádobky sa vyberie sklenená kapilára a do nádobky sa nakvapká 10 kvapiek roztoku. Pomocou lancety a sklenenej kapiláry sa odoberie vzorka krvi. Sklenená kapilára naplnená krvou sa vloží do nádobky s riediacim roztokom. Nádobka sa pevne uzatvorí a potrasie. Pipetou sa odoberie zriedená vzorka a 4 kvapky sa nakvapkajú na testovaciu kazetu. Výsledok sa odčíta o 5 minút. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Veroval CRP domáci test 1 ks , Ravensburger 3d puzzle 112586 úložná krabica harry potter 216 dielikov (4005556112586)

VITAMIN STATION Rychlotest CRP (C-reaktivny protein)

VITAMIN STATION Rychlotest CRP (C-reaktivny protein)
Detail

Samodiagnostický test na detekciu c-reaktívneho proteínu zo vzorky plnej krvi. (drmax.sk)

Podobné produkty ako VITAMIN STATION Rychlotest CRP (C-reaktivny protein) , Delphin, swinger delphin skiper žltý (8586018447669)

VEROVAL CRP domáci test pre zistenie bakteriálnej infekcie

VEROVAL CRP domáci test pre zistenie bakteriálnej infekcie
Detail

CRP test zistí, či vaše ochorenie vyžaduje liečbu antibiotikami. S domácim testom to zvládnete overiť aj sami. Neužívajte antibiotiká zbytočne. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako VEROVAL CRP domáci test pre zistenie bakteriálnej infekcie , Delphin, swinger delphin skiper zelený (8586018447652)

VEDA.LAB test CRP (C-reaktívny proteín) 1 ks

VEDA.LAB test CRP (C-reaktívny proteín) 1 ks
Detail

CRP test na rozlíšenie vírusovej a bakteriálnej infekcie. Samodiagnostický test na detekciu C-reaktívneho proteínu zo vzorky plnej krvi. C-reaktívny proteín (CRP) je nešpecifický marker, ktorý sa tvorí najmä v pečeni a pomáha pri stanovení bakteriálnej infekcie a iných zápalových ochorení. Aké sú výhody rýchlotestu CRP (C-REAKTÍVNY PROTEÍN) ? Jednoduché a rýchle použitie Okamžité výsledky z plnej krvi Test môže vykonať ktokoľvek a to jednoducho u seba doma Spoľahlivá presnosť až 97% Výsledok už za 5 minút Skontrolujte si doma, pohodlne hladinu CRP a tým rýchlo zistíte, či existuje nejaký druh zápalu alebo bakteriálnej infekcie v tele! Majte na pamäti, že čím skôr odhalíte možný zápal alebo chorobu, tým pravdepodobnejšie sa vyhnete závažným komplikáciám. (lekarendoma.sk)

Podobné produkty ako VEDA.LAB test CRP (C-reaktívny proteín) 1 ks , Delphin, swinger delphin skiper červený (8586018447645)

Vitamin Station Rýchlotest CRP, samodiagnostický test z krvi

Vitamin Station Rýchlotest CRP, samodiagnostický test z krvi
Detail

Vitamin Station Rýchlotest CRP, samodiagnostický test z krvi Samodiagnostický test na detekciu C-reaktívneho proteínu zo vzorky plnej krvi. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Vitamin Station Rýchlotest CRP, samodiagnostický test z krvi , Delphin, swinger delphin skiper modrý (8586018447638)

VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi, 1set

VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi, 1set
Detail

Obsah VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi: VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi, 1set Charakteristika VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi: Samodiagnostický test na detekciu C-reaktívneho proteínu zo vzorky plnej krvi. C-reaktívny proteín (CRP) je nešpecifický marker, ktorý sa tvorí najmä v pečeni a pomáha pri stanovení bakteriálnej infekcie a iných zápalových ochorení. CRP je veľmi citlivý a rýchlo sa objavujúci indikátor, ktorý môže byť veľmi užitočný pri rozhodovaní o antibiotickej liečbe. V závislosti od koncentrácie CRP sa v kontrolnom okienku objavia rôzne čiarky umožňujúce semikvantitatívne vyhodnotenie výsledkov testu. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi, 1set , Delphin leadcore (r4670nad)

VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi 1 sada

VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi 1 sada
Detail

Samodiagnostický test na detekciu C-reaktívneho proteínu zo vzorky plnej krvi. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako VITAMIN STATION Rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi 1 sada

Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test 1ks

Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test 1ks
Detail

Obsah Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test: Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test 1ks Charakteristika Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test: Test na stanovenie CRP proteínu určeného pre rozlíšenie bakteriálnej alebo vírusovej infekcie z kvapky krvi. Samodiagnostický test pre profesionálne a domáce použitie. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test 1ks

Vitamin Station rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi 1 set

Vitamin Station rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi 1 set
Detail

Charakteristika: Samodiagnostický test na detekciu C-reaktívneho proteínu zo vzorky plnej krvi. C-reaktívny proteín (CRP) je nešpecifický marker, ktorý sa tvorí najmä v pečeni a pomáha pri stanovení bakteriálnej infekcie a iných zápalových ochorení. CRP je veľmi citlivý a rýchlo sa objavujúci indikátor, ktorý môže byť veľmi užitočný pri rozhodovaní o antibiotickej liečbe. V závislosti od koncentrácie CRP sa v kontrolnom okienku objavia rôzne čiarky umožňujúce semikvantitatívne vyhodnotenie výsledkov testu. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Deti do 6 rokov. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Postup: 1. Umyte si ruky mydlom a opláchnite ich čistou vodou. 2. Roztrhnite ochranné vrecko (v záreze), vyberte z neho len kazetu a pipetu. Zlikvidujte vrecko s vysušovadlom. 3. Odskrutkujte fľaštičku s kvapkadlom obsahujúcu tlmivý roztok. 4. Zatlačte malý oranžový kolík úplne do vnútra lancety až kým nebudete počuť kliknutie, ktoré signalizuje, že pomôcka sa aktivovala. (Obr. 1) 5. Odstráňte oranžový kolík otočením vľavo alebo vpravo. (Obr. 2) 6. Očistite si bruško ukazováka alebo prostredníka alkoholovou utierkou. Premasírujte koniec prsta zo spodu nahor, aby sa bruško naplnilo krvou. 7. Pevne zatlačte koniec lancety o časť prsta, ktorá je očistená alkoholom, aby sa dosiahol dostatočný kontakt. Stlačte spúšťacie tlačidlo. (Obr. 3) 8. Hrot ihly sa po pichnutí automaticky a bezpečne vtiahne späť. 9. Premasírujte si konček prsta, do ktorého ste pichli, aby ste získali kvapku krvi. (Obr. 4) 10. Priložte pipetu bez stlačenia pipety ku kvapke krvi. Krv sa presunie do pipety vďaka vzlínavosti po čiarku vyznačenú na pipete. Ak krv nedosiahla označenú čiarku, prst si môžete znova premasírovať, až kým nebudete mať dostatok vzorky. Pokiaľ je to možné, zabráňte vzniku bubliniek. (Obr. 5) 11. Kvapkajte vzorku krvi stlačením pipety na pipete do otvorenej fľaštičky s kvapkadlom (Obr. 6). Stlačte pipetu 2 až 3-krát a presvedčte sa o tom, či sa celá odobratá vzorka krvi dostala do tlmivého roztoku. Potom fľaštičku zaskrutkujte a poriadne premiešajte. 12. Odlomte hrot fľaštičky s kvapkadlom (Obr. 7) a nakvapkajte 4 kvapky rozpustenej vzorky krvi do testovacieho okienka na kazete (Obr. 8). 13. Po uplynutí 5 minút vyhodnoťte test. nevyhodnocujte po viac ako 10 minútach. Vyhodnotenie Výsledku: Výsledky testu sa vyhodnocujú na základe intenzity farby 3 čiarok, ktoré sa môžu objaviť v kontrolnom okienku. 1. Hladina CRP nižšia ako 8 mg/l V kontrolnom okienku sa objavia len dve čiarky (pod značkou T (test) sa čiarka neobjaví). Tento výsledok znamená, že nie je prítomná infekcia ani zápal. 2. Hladina CRP medzi 8mg/l až 40mg/l V kontrolnom okienku sa objavia 3 sfarbené čiaročky, ale intenzita čiaročky pod značkou T je slabšia ako intenzita ostatných 2 čiaročiek. Tento výsledok znamená, že ide o vírusovú infekciu. Poraďte sa so svojim lekárom. 3. Hladina CRP medzi 40mg/l až 100mg/l V kontrolnom okienku sa objavia 3 sfarbené čiaročky a ich intenzita je viacmenej rovnaká. Tento výsledok znamená, že ide o bakteriálnu infekciu. Musíte navštíviť svojho lekára. 4. Hladina CRP vyššia ako 100 mg/l V kontrolnom okienku sa objavia 3 sfarbené čiaročky, ale intenzita čiaročiek pod značkou T a C je silnejšia ako intenzita strednej čiaročky. V prípade veľmi vysokej hladiny CRP sa sa stredná čiaročka dokonca nemusí objaviť. Tento výsledok znamená, že ide o ťažkú bakteriálnu infekciu. Urýchlene musíte navštíviť svojho lekára. 5. neplatný výsledok Ak sa pod značkou C (kontrola) neobjaví čiaročka, v tomto prípade nie je možné vyhodnotiť test, čo sa musí považovať za neplatný výsledok, napriek tomu, že pod značkou T a/alebo v strede sa objavili sfarbené čiaročky. V takom prípade odporúčame zopakovať test použitím nového testu. Meranie CRP nie je náhradou za lekársku prehliadku len spôsob, ako podporiť diagnózu. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Vitamin Station rýchlotest CRP samodiagnostický test z krvi 1 set

Hartmann Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test

Hartmann Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test
Detail

Hartmann Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test Test na stanovenie CRP proteínu určeného pre rozlíšenie bakteriálnej alebo vírusovej infekcie z kvapky krvi. Samodiagnostický test pre profesionálne a domáce použitie. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Hartmann Veroval "Pomôžu vám pri liečení antibiotiká?" domáci CRP test

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová

adidas  Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE  Fialová
Detail

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR S. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová

adidas  Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE  Fialová
Detail

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR M. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová

adidas  Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE  Fialová
Detail

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR L. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna

adidas  Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE  Čierna
Detail

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR S. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna

adidas  Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE  Čierna
Detail

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR M. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna

adidas  Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE  Čierna
Detail

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR L. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna

adidas  Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE  Čierna
Detail

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR XS. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Čierna

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová

adidas  Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE  Fialová
Detail

adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR XS. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako adidas Tričká s krátkym rukávom W AOP CRP TEE Fialová

Korda tackle box

Korda tackle box
Detail

Je to perfektný a hlavne univerzálny box na ukladanie výbavy, ktorý bol dizajnovaný tak aby sa do neho dali uložiť Korda Leader-Safe, Mini-Boxy, náväzcové cievky Korda, boxy háčikov Kamaku-ra hook, predpripravené náväzce, čokoľvek Vás napadne. Obrázok je iba ilustračný, vožené doplnky nie sú v cene boxu. (parys.sk)

Podobné produkty ako Korda tackle box

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes  Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP)  Ružová
Detail

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

Veroval Pomôžu vám pri liečení antibiotiká? domáci CRP test 1x1 ks

Veroval Pomôžu vám pri liečení antibiotiká? domáci CRP test 1x1 ks
Detail

Test na stanovenie CRP proteínu určeného pre rozlíšenie bakteriálnej alebo vírusovej infekcie z kvapky krvi. Samodiagnostický test pre profesionálne a domáce použitie. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Veroval Pomôžu vám pri liečení antibiotiká? domáci CRP test 1x1 ks

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes  Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP)  Ružová
Detail

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes  Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP)  Ružová
Detail

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes  Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP)  Ružová
Detail

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes  Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP)  Ružová
Detail

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová

DC Shoes  Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP)  Ružová
Detail

DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 38. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako DC Shoes Módne tenisky Court graffik 300678 CRAZY PINK (CRP) Ružová
Delphin Nirvana CRP (RYB5310nad), Delphin Puzdro Area Tackle Carpath (8586018474955), Nash Tackle Sleeping Bag (5055108994833), DAM Tackle Bag M (5706301603340), DAM Tackle Bag L (5706301603333), ŠŤEPAŘ Autolekárnička veľkosť I. – krabica (668392), Versus tackle box VS 7010 (4963189801331), Versus tackle box VS 8050 (4963189126519), Nash Tackle Junior Sleep System (5055108994916), NGT Terminal Tackle XPR Box (5060382746878), HARTMANN Veroval Pomôžu vám na liečenie antibiotiká? – CRP test (9241471), Versus tackle box VS 7030 – čierny (4963189801324), Versus Tackle box VS 3080 – čierny (4963189156196), Versus Tackle box VS 3070 – čierny (4963189901475), Versus tackle box VS 7040 – čierny (4963189801317), Versus tackle box VS 8010 - černý (4963189801300), NGT Tackle Box System 4+1 (5060382745628), Ravensburger 111732 Úložná krabica s vekom Kôň (4005556111732), Beaphar Krabica prenosná hlodavce a vtáky S (8711231140220), Ravensburger Puzzle 115464 Úložná Krabica Pokémon 216 Dielikov (4005556115464), ALBI Tipni si! Známe se? (zmenšená krabica CZ) (8590228064196), Beaphar Krabica prenosná hlodavce a vtáky Care+ M (8711231141036), TESCOMA Krabica otvorená FANCY HOME 30 × 30 × 30 cm, cappuccino (8595028407006), TESCOMA Krabica otvorená FANCY HOME 40 × 18 × 10 cm, smotanová (8595028403336), Ravensburger 3D puzzle 112586 Úložná krabica Harry Potter 216 dielikov (4005556112586), Delphin, Swinger Delphin Skiper Žltý (8586018447669), Delphin, Swinger Delphin Skiper Zelený (8586018447652), Delphin, Swinger Delphin Skiper Červený (8586018447645), Delphin, Swinger Delphin Skiper Modrý (8586018447638), Delphin Leadcore (R4670nad)