Delphin kreslo grander memory, 101001529

Produkt Delphin kreslo grander memory, 101001529 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin kreslo grander memory, 101001529 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN KRESLO GRANDER MEMORY, 101001529

DELPHIN KRESLO GRANDER MEMORY, 101001529
Detail

KRESLO . Inovatívne kreslo kompletne navrhnuté dizajnérmi spoločnosti Delphin. Grander je charakteristický svojimi do detailov prepracovanými ergonomickými prvkami a maximálnym pohodlím. Opierka ale aj sedacia časť sú tvorené (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN KRESLO GRANDER MEMORY, 101001529 , Delphin memory 9 v (8586018454520)

Delphin signalizátor memory 9v

Delphin signalizátor memory 9v
Detail

Do signalizátoru Delphin MEMORY sme aplikovali všetky obľúbené funkcie, medzi ktorými jednoznačne kraľuje pamäť. Táto funkcia u samostatných signalizátorov nie je bežná a preto tento produkt nesie názov Memory. Zapamätá si totiž všetky vaše nastavenia aj po vypnutí, či výmene batérií. Voliť môžete medzi denným a nočným režimom (s pozičnou diódou). Nastaviť citlivosť (S), hlasitosť (V) a aj samotný tón (T). Tlačidlo (R) zabezpečí vypnutie signalizácie na 20 sekúnd, čo bohate postačí pri inštalácii signalizátora na lovné miesto. Samozrejmosťou je signalizácia spätného záberu. Signalizátor disponuje aj odnímateľnými Snag gears a má vstup pre napájanie svetelných signalizátorov. Samotný signalizátor je napájaný 9V batériou, čo zaručí dlhú prevádzkovú dobu! Špecialitou Delphinu MEMORY sú elektrické obvody zaliate živicou. Vďaka tomu vás nesklame ani v prudkých dažďoch. Delphin MEMORY je bezchybným parťákom, ktorý nesklame! Batéria nie je súčasťou balenia. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin signalizátor memory 9v , Abus memory cable (m005-309)

DELPHIN SIGNALIZATOR MEMORY 9V, 900021017

DELPHIN SIGNALIZATOR MEMORY 9V, 900021017
Detail

SIGNALIZÁTOR . Pri tvorbe tohto samostatného signalizátora sme sa rozhodli inšpirovať mega úspešnou sadou Optimo, ktorá si získala srdcia mnohých rybárov po celej Európe. . Do signalizátoru Delphin MEMORY sme aplikovali všetky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN SIGNALIZATOR MEMORY 9V, 900021017 , Yale ddv 4500 memory+ (aa000760)

Delphin Memory 9 V (8586018454520)

Delphin Memory 9 V (8586018454520)
Detail

Hlásič – zapamätá si svoje nastavenia aj po vypnutí či výmene batérií, špecialitou sú elektrické obvody zaliate živicou pre maximálnu vodoodolnosť, voľba medzi denným a nočným režimom, nastavenie citlivosti, hlasitosti a tónu, odnímateľné záchytné uši, vstup pre napájanie svetelných signalizátorov Spoľahnite sa na inteligentný hlásič disponujúci modernými technológiami, kedykoľvek sa vzdialite od svojich udíc. S 9 V Memory od známej značky Delphin. Ako „Memory“ nebol nazvaný náhodou. Disponuje totiž unikátnou pamäťou, vďaka ktorej si je schopný zapamätať všetky vaše nastavenia, aj keď hlásič vypnete alebo dokonca vyberiete batériu. Môžete voliť medzi denným či nočným režimom, nastavovať hlasitosť (tlačidlo V), citlivosť (S), typ tónu (T). Tlačidlo R umožňuje vypnúť signalizáciu na 20 sekúnd, než hlásič bezpečne nainštalujete na miesto. S týmto pamäťovým hlásičom vám neutečie žiadny záber a navyše vám veľmi zjednoduší prípravu.Kľúčové vlastnosti 9 V hlásiča... (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Memory 9 V (8586018454520) , Kensington ergonomic memory foam k55805ww

Delphin kreslo grandx

Detail

Toto kvalitné kreslo je vybavené pohodlným, vzorovo prešívaným matracom. Okrajové časti matraca sú potiahnuté textíliou 600D, ktorá zvyšuje odolnosť voči mechanickému opotrebovaniu, a tým predlžuje životnosť matraca. Tento materiál sa vyznačuje dobrou odpudivosťou vody, čím sa znižuje nasiakavosť podkladového materiálu. V hornej časti operadla sa nachádza designová hlavová opierka, ktorá je doplnená logom produktu. Hlavová opierka je vyplnená pamäťovou penou tzv. memory foam, ktorá dodáva nebývalý stupeň relaxu. Polohovanie operadla je možné vykonávať pomocou kĺbového mechanizmu nachádzajúceho sa na stranách kresla. Robustná zváraná oceľová konštrukcia zaisťuje pevnosť a šikmý rozostup nožičiek zaisťuje vysokú stabilitu, čo ocenia najmä objemnejší kaprári. Aj napriek svojej pevnej konštrukcii je kreslo pomerne ľahké. Pre ľahký transport sme kreslo vybavili odopínateľným popruhom, ktorý si možno prehodiť cez rameno, a tým uvoľňuje ruky na prenos ostatného rybárskeho vybavenia. Rovnako tak je kreslo vybavené plastovým klipom, ktorý slúži na fixáciu polohy kresla počas prenosu a predchádza nežiaducemu otváraniu. Nohy kresla sú výškovo nastaviteľné pomocou pákového mechanizmu, aby bolo umožnené prispôsobiť kreslo nerovnomernému terénu pri love v náročných podmienkach. Zaistenie polohy kresla zaisťujú aj pevné otočné pätky, ktorých veľká plocha zabraňuje zaboreniu nôh do rozmočeného terénu pri vode. Delphin GRAND X je kreslom, ktoré ocení každý kaprár dbajúci na komfort a spoľahlivosť počas dlhých vychádzok za kaprov. Technické parametre: •Rozmery sedadla: 58x50cm •Výška chrbtovej opierky: 65cm •Výška sedadla: 35-45cm •Hmotnosť: 7,5 kg •Transportné rozmery: 80x65x20cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin kreslo grandx , Pelech memory oval zolux (chprk2121_nad)

Delphin kreslo vision c2g

Delphin kreslo vision c2g
Detail

Napriek svojim veľkostným parametrom sa vyznačuje stabilitou, ponúkaným komfortom a excelentnými transportnými rozmermi s veľmi nízkou hmotnosťou. Vďaka tomu je priamo predurčené na krátke výpravy, prípadne na výpravy, kde potrebujete preniesť výbavu na väčšiu vzdialenosť, ale stále si chcete vychutnať pohodlné sedenie pri vode. Nohy kresla sú opatrené robustnými a flexibilnými pätkami, ktoré sa prispôsobia každej nerovnosti terénu a zároveň zabraňujú zaboreniu do mäkkej či bahnitej zeme. Predný pár nôh je výškovo nastaviteľný, čím kreslo nebude problém rozložiť ani na malých a nerovných miestach. Zadné nohy sú fixované pomocou poistiek, ktoré zaručia, že ani pri posúvaní sa Vám viac nohy kresla nezavrú a nehrozí tak nečakaný pád. Veľká časť matraca je tvorená mimoriadne odolnou 600D látkou, ktorá je v strednej časti operadla potlačená C2G kamuflážou. Na vrchnej časti operadla sa nachádza fleecový povrch, ktorý prispieva k udržaniu tepla a celkovému komfortu počas sedenia. Pri sérii C2G STALX sme priniesli aj inovácie, zamerané na zjednodušenie transportu. Jednou z nich je plastový klip, pomocou ktorého je možné po zložení kreslo zopnúť, čo zabráni jeho otváraniu. Druhou vychytávkou je odopínateľný popruh, ktorý umožňuje kreslo ľahko prenášať zavesené na ramene. Technické parametre: Rozmery sedadla: 49x45cm Výška chrbtovej opierky: 46 cm Výška sedadla: 30-36cm Hmotnosť: 4 kg Prepravný rozmer: 61x53x13cm Štýlová patentovaná kamufláž z dielne značky Delphin pod označením C2G má mnoho podôb a uhlov pohľadu. Presne tak aj jej názov, ktorý môžeme voľne preložiť ako Carpath 2. generácie, čo priamo odkazuje na jej predchodcu, ale môžeme ho čítať aj ako Carpath to Green, teda prechod myšlienky Carpathu do zelenej farby. Jej jedinečnosť a nezameniteľnosť spočíva v prvkoch, z ktorých je vytvorená. Na prvý dojem ide o kamufláž tvorenú troma rôznymi odtieňmi zelenej. Všetko sa však zmení pri detailnejšom pohľade, kedy si všimnete siluety kaprov, komponent kaprárskej montáže a log značky Delphin spolu s označením C2G. Vďaka tomuto neopakovateľnému prevedeniu sa vaša rybárska výbava okamžite stane jedinečnou a maximálne originálnou. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin kreslo vision c2g , Topper memory silver 80x200 (3800140119689)

Delphin kreslo guardian c2g

Delphin kreslo guardian c2g
Detail

Dokonalý estetický dojem tohto kresla však vytvára matrac, ktorý svojim dizajnovým prevedením upúta na prvý pohľad. Je tvorená kombináciou látok, pričom uprostred sa nachádza polstrovaný fleecový panel s jedinečným šikmým prešívaním. Po okrajoch je umiestnená 600D látka s patentovanou C2G kamuflážou. Pre maximálne pohodlie je vo vrchnej, hlavovej časti extra polstrovaný fleecový panel tmavo zelenej farby. Ten sa stará o zachovanie krčných a hlavových partií v teple a závetrí. Výškovo nastaviteľné nohy s overeným zaisťovacím systémom sú opatrené robustnými a flexibilnými pätkami, ktoré sa prispôsobia každej nerovnosti terénu a zároveň zabraňujú zaboreniu do mäkkej či bahnitej zeme. K funkčnosti a komfortu prispievajú aj lakťové opierky, pomocou ktorých je možné ľahko nastaviť sklon operadla bez potreby vstávať z kresla. Pri sérii C2G STALX sme priniesli aj inovácie, zamerané na zjednodušenie transportu. Jednou z nich je plastový klip, pomocou ktorého je možné po zložení kreslo zopnúť, čo zabráni jeho otváraniu. Druhou vychytávkou je odopínateľný popruh, ktorý umožňuje kreslo ľahko prenášať zavesené na ramene. Všetky tieto devízy, spolu s vysokým matracom a jedinečným dizajnom radí GUARDIAN medzi TOP produkty v kategórii rybárskych kresiel. Technické parametre: •Rozmer sedadla: 60x50 cm •Výška chrbtovej opierky: 70 cm •Výška sedadla: 33-45 cm •Hmotnosť: 6,3 kg •Prepravné rozmery:85x60x18cm Štýlová patentovaná kamufláž z dielne značky Delphin pod označením C2G má mnoho podôb a uhlov pohľadu. Presne tak aj jej názov, ktorý môžeme voľne preložiť ako Carpath 2. generácie, čo priamo odkazuje na jej predchodcu, ale môžeme ho čítať aj ako Carpath to Green, teda prechod myšlienky Carpathu do zelenej farby. Jej jedinečnosť a nezameniteľnosť spočíva v prvkoch, z ktorých je vytvorená. Na prvý dojem ide o kamufláž tvorenú troma rôznymi odtieňmi zelenej. Všetko sa však zmení pri detailnejšom pohľade, kedy si všimnete siluety kaprov, komponentov kaprárskej montáže a log značky Delphin spolu s označením C2G. Vďaka tomuto neopakovateľnému prevedeniu sa vaša rybárska výbava okamžite stane jedinečnou a maximálne originálnou. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin kreslo guardian c2g , Janome memory craft 500e (1046234)

DELPHIN KRESLO VISION C2G, 101002540

DELPHIN KRESLO VISION C2G, 101002540
Detail

KRESLO . VISION je najmenší model spomedzi kaprárskych kresiel od značky Delphin. Napriek svojim veľkostným parametrom sa vyznačuje stabilitou, ponúkaným komfortom a excelentnými transportnými rozmermi s veľmi nízkou váhou. Vďaka (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN KRESLO VISION C2G, 101002540 , Lowepro gearup memory wallet 20 (e61plw37186)

DELPHIN KRESLO GUARDIAN C2G, 101002541

DELPHIN KRESLO GUARDIAN C2G, 101002541
Detail

KRESLO . Exkluzíve kreslo s vyšším operadlom zaručujúce ten najvyšší komfort počas pobytu pri vode. Jeho základom je mimoriadne pevná, odolná, no zároveň veľmi ľahká konštrukcia zelenej farby. Dokonalý estetický dojem tohto (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN KRESLO GUARDIAN C2G, 101002541 , Topper memory silver 90 × 200 (3800140162845)

Delphin GrandX Kreslo

Detail

Komfortné a zároveň robustné kreslo je vylepšením osvedčeného a obľúbeného modelu Delphin Grand. Toto kvalitné kreslo je vybavené pohodlným, vzorovo prešívaným matracom. Okrajové časti matraca sú potiahnuté textíliou 600D, ktorá zvyšuje odolnosť voči mechanickému opotrebeniu a tým predlžuje životnosť matraca. Tento materiál sa vyznačuje dobrou odpudivosťou vody, čím sa znižuje nasiakavosť podkladového materiálu. V hornej časti operadla sa nachádza dizajnová hlavová opierka, ktorá je doplnená logom produktu. Hlavová opierka je vyplnená pamäťovou penou tzv. memory foam, ktorá dodáva nebývalý stupeň relaxu. Polohovanie operadla je možné vykonávať pomocou kĺbového mechanizmu nachádzajúceho sa na stranách kresla.Robustná zváraná oceľová konštrukcia zaisťuje pevnosť a šikmý rozostup nožičiek zabezpečuje vysokú stabilitu, čo ocenia najmä objemnejší kaprári. Aj napriek svojej pevnej konštrukcií je kreslo pomerne ľahké. Na jednoduchý transport sme kreslo vybavili odopínateľným popruhom, ktoré si je možné prehodiť cez rameno a tým uvoľňuje ruky na prenos ostatného rybárskeho vybavenia. Rovnako tak je kreslo vybavené plastovým klipom, ktorý slúži na fixáciu polohy kresla počas prenosu a predchádza nežiadúcemu otváraniu.Nohy kresla sú výškovo nastaviteľné pomocou pákového mechanizmu, aby bolo umožnené prispôsobiť kreslo nerovnomernému terénu pri love v náročných podmienkach. Zaistenie polohy kresla zabezpečujú aj pevné otočné pätky, ktorých veľká plocha zabraňuje zabáraniu nôh do rozmočeného terénu pri vode.Delphin GRAND X je kreslom, z ktoré ocení každý kaprár dbajúci na komfort a spoľahlivosť počas dlhých vychádzok za kaprami.Technické parametre:Rozmery sedáku: 58x50cmVýška chrbtovej opierky: 65cmVýška sedáku: 35-45cmHmotnosť: 7,5 kgTransportné rozmery: 80x65x20cm Séria : GrandX Nastaviteľná výška : Áno Užitočné zaťaženie : 180 kg Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Zelená Výška : 35 - 45 cm Variant : Štandardná ponuka Počet nôh : 4 Rozmer chrbtovej opierky : 50 x 65 cm Rozmer sedacej časti : 58 x 50 cm Transportné rozmery : 80 x 65 x 20 cm Rozmery v zloženom stave : 80 x 65 x 20 cm Hmotnosť : 7,5 kg (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin GrandX Kreslo , Topper memory silver 180 × 200 (3800140162920)

Delphin Vision C2G Kreslo

Delphin Vision C2G Kreslo
Detail

VISION je najmenší model spomedzi kaprárskych kresiel od značky Delphin. Napriek svojim veľkostným parametrom sa vyznačuje stabilitou, ponúkaným komfortom a excelentnými transportnými rozmermi s veľmi nízkou váhou. Vďaka tomu je priam predurčené na krátke výpravy, prípadne na výpravy, kde potrebujete preniesť výbavu na väčšiu vzdialenosť, no stále si chcete vychutnať pohodlné sedenie pri vode. Nohy kresla sú opatrené robustnými a flexibilnými pätkami, ktoré sa prispôsobia každej nerovnosti terénu a zároveň zabraňujú zaboreniu do mäkkej či bahnitej zeme. Predný pár nôh je výškovo nastaviteľný, čím kreslo nebude problém rozložiť ani na malých a nerovných miestach. Zadné nohy sú fixované pomocou poistiek, ktoré zaručia, že ani pri posúvaní sa Vám viac nohy kresla nezavrú a nehrozí tak nečakaný pád. Veľká časť matracu je tvorená mimoriadne odolnou 600D látkou, ktorá je v strednej časti operadla potlačená C2G kamuflážou. Na vrchnej časti operadla sa nachádza fleecový povrch, ktorý prispieva k udržaniu tepla a celkovému komfortu počas sedenia. Pri sérií C2G STALX sme priniesli aj inovácie, zamerané na zjednodušenie transportu. Jednou z nich je plastový klip, pomocou ktorého je možné po zložení kreslo zopnúť, čo zabráni jeho otváraniu. Druhou vychytávkou je odopínateľný popruh, ktorý umožňuje kreslo poľahky prenášať zavesené na ramene. Technické parametre: Rozmery sedáku: 49 x 45 cm Výška chrbtovej opierky: 46 cm Výška sedáku: 30 - 36 cm Prepravný rozmer: 61 x 53 x 13 cm Štýlová patentovaná kamufláž z dielne značky Delphin pod označením C2G má mnoho podôb a uhlov pohľadu. Presne tak aj jej názov, ktorý môžeme voľne preložiť ako Carpath 2. generácie, čo priamo odkazuje na jej predchodcu, ale môžeme ho čítať aj ako Carpath to Green, teda prechod myšlienky Carpathu do zelenej farby. Jej jedinečnosť a nezameniteľnosť spočíva v prvkoch, z ktorých je vytvorená. Na prvý dojem ide o kamufláž tvorenú troma rôznymi odtieňmi zelenej. Všetko sa však zmení pri detailnejšom pohľade, kedy si všimnete siluety kaprov, komponentov kaprárskej montáže a lôg značky Delphin spolu s označením C2G. Vďaka tomuto neopakovateľnému prevedeniu sa vaša rybárska výbava okamžite stane jedinečnou a maximálne originálnou. Transportné rozmery : 61 x 53 x 13 cm Rozmer sedacej časti : 49 x 45 cm Počet nôh : 4 Farba podľa výrobcu : C2G Rozmery v zloženom stave : 61 x 53 x 13 cm Séria : VISIOM C2G Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína Rozmer chrbtovej opierky : 49 x 45 cm Nastaviteľná výška : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Vision C2G Kreslo , Rotho desiatový box memory 1 l (1009505070)

Delphin Guardian C2G Kreslo

Delphin Guardian C2G Kreslo
Detail

Exkluzíve kreslo s vyšším operadlom zaručujúce ten najvyšší komfort počas pobytu pri vode. Jeho základom je mimoriadne pevná, odolná, no zároveň veľmi ľahká konštrukcia zelenej farby. Dokonalý estetický dojem tohto kresla však vytvára matrac, ktorý svojim dizajnovým prevedením upúta na prvý pohľad. Je tvorený kombináciou látok, pričom v strede sa nachádza polstrovaný fleecový panel s jedinečným šikmým prešívaním. Po okrajoch je umiestnená 600D látka s patentovanou C2G kamuflážou. Pre maximálne pohodlie je vo vrchnej, hlavovej časti extra polstrovaný fleecový panel tmavo-zelenej farby. Ten sa stará o zachovanie krčných a hlavových partií v teple a závetrí. Výškovo nastaviteľné nohy s overeným zaisťovacím systémom sú opatrené robustnými a flexibilnými pätkami, ktoré sa prispôsobia každej nerovnosti terénu a zároveň zabraňujú zaboreniu do mäkkej či bahnitej zeme. K funkčnosti a komfortu prispievajú taktiež lakťové opierky, pomocou ktorých je možné poľahky nastaviť sklon operadla bez potreby vstávať z kresla. Pri sérií C2G STALX sme priniesli aj inovácie, zamerané na zjednodušenie transportu. Jednou z nich je plastový klip, pomocou ktorého je možné po zložení kreslo zopnúť, čo zabráni jeho otváraniu. Druhou vychytávkou je odopínateľný popruh, ktorý umožňuje kreslo poľahky prenášať zavesené na ramene. Všetky tieto devízy, spolu s vysokým matracom a jedinečným dizajnom radia GUARDIAN medzi TOP produkty v kategórií rybárskych kresiel. Technické parametre: Rozmer sedáku: 60 x 50 cm Výška chrbtovej opierky: 70 cm Výška sedáku: 33-45 cm Hmotnosť: 6,3 kg Prepravné rozmery:85 x 60 x 18 cm Štýlová patentovaná kamufláž z dielne značky Delphin pod označením C2G má mnoho podôb a uhlov pohľadu. Presne tak aj jej názov, ktorý môžeme voľne preložiť ako Carpath 2. generácie, čo priamo odkazuje na jej predchodcu, ale môžeme ho čítať aj ako Carpath to Green, teda prechod myšlienky Carpathu do zelenej farby. Jej jedinečnosť a nezameniteľnosť spočíva v prvkoch, z ktorých je vytvorená. Na prvý dojem ide o kamufláž tvorenú troma rôznymi odtieňmi zelenej. Všetko sa však zmení pri detailnejšom pohľade, kedy si všimnete siluety kaprov, komponentov kaprárskej montáže a lôg značky Delphin spolu s označením C2G. Vďaka tomuto neopakovateľnému prevedeniu sa vaša rybárska výbava okamžite stane jedinečnou a maximálne originálnou. Krajina pôvodu : Čína Nastaviteľná výška : Áno Počet nôh : 4 Navrhnuté v : Slovensko Transportné rozmery : 85 x 60 x 18 cm Séria : GUARDIAN Farba podľa výrobcu : C2G Užitočné zaťaženie : 150 kg Rozmer chrbtovej opierky : 70 cm Hmotnosť : 6,3 kg Rozmer sedacej časti : 60 x 50 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Guardian C2G Kreslo , Rotho desiatový box memory 1,7 l (1009205070)

Delphin Triumph C2G Kreslo

Detail

Pokiaľ na rybách radi trávite veľa času, tak medzi nevyhnutnú výbavu určite patrí aj kvalitné, spoľahlivé a pohodlné kreslo. Delphin Triumph spĺňa všetky tieto parametre, pričom ten najdôležitejší z nich je práve maximálny komfort, ku ktorému v tomto prípade prispieva vyššie operadlo s kvalitným, polstrovaným matracom.Nastaviteľný mechanizmus umiestnený v lakťových opierkach kresla umožňuje meniť uhol operadla v závislosti od potrieb rybára. O maximálne pohodlie hlavy a krčnej chrbtice sa stará extra polstrovaný fleecový panel tmavo-zelenej farby opatreným logom produktu. Matrac je v chrbtovej a sedacej časti tvorený odolnou 600D látkou s jedinečným šikmým prešívaním. Po okrajoch je umiestnená 600D látka s patentovanou C2G kamuflážou. Pre príjemnejšie preklenutie času medzi zábermi sme kreslo vybavili ergonomicky tvarovanými opierkami rúk pre dokonalý komfort pri relaxovaní a sledovaní okolitej prírody.Výhodou našich kresiel je robustná ale pritom ľahká konštrukcia navrhnutá do tvaru A, ktorá umožňuje veľmi rýchle a jednoduché skladanie či rozkladanie kresla na mieste lovu.Výškovo nastaviteľné nohy umožňujú prispôsobiť kreslo nerovnomernému terénu pri love v náročných podmienkach. Zaistenie polohy kresla zabezpečujú aj flexibilné robustné pätky, ktorých veľká plocha zabraňuje zabáraniu nôh kresla do rozmočeného terénu pri vode.Rovnako tak je kreslo vybavené plastovým klipom, ktorý slúži na fixovanie polohy kresla počas prevozu a predchádza nežiadúcemu roztváraniu.Okrem iného kreslo určite upúta aj svojim prevedením, kde sme pri jeho dizajne použili viacero kombinácií farieb. Farebné kombinácie odtieňov zelenej a camou sú starostlivo vyberané tak, aby kreslo dokonale splynulo s okolitou prírodou.Technické parametreRozmery sedáku: 52-45cmVýška chrbtovej opierky: 67cmVýška sedáku: 30-50cmHmotnosť: 6,2 kgTransportné rozmery: 78x64x13cm Farba podľa výrobcu : C2G Rozmer sedacej časti : 52 x 45 cm Navrhnuté v : Slovensko Rozmer chrbtovej opierky : 67 cm Výška : 30 - 50 cm Krajina pôvodu : Čína Nastaviteľná výška : Áno Hmotnosť : 6,2 kg Transportné rozmery : 78 x 64 x 13 cm Počet nôh : 4 Séria : GUARDIAN (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Triumph C2G Kreslo , Dooky ornament kit + luxury memory box (5038278004142)

Delphin Area Bed Carpath Doplnok kresla

Delphin Area Bed Carpath Doplnok kresla
Detail

Bezchybne spracované puzdro najvyššej kvality. Poskytuje až 3 typy nosenia. Prvý je pomocou komfortne vypolstrovaného popruhu cez rameno. Dĺžka polstrovanej časti popruhu je 32cm. Druhým sú úchyty do ruky pre vertikálne nosenie a tretím pre horizontálne nosenie puzdra. Silný zips zaisťuje dlhú životnosť produktu. Vďaka dostatočnému priestoru vo vnútri odnesiete aj rozmerné postele úplne bez problémov a balenie na rybách bude pre vás otázkou krátkej chvíle. Do puzdra sa dajú vložiť naše lehátka typu: GT6, GT8, ST8, ST8+. Séria : Carpath Rozmery : 95 x 87 x 26 cm Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Carpath Navrhnuté v : Slovensko Variant : Štandardná ponuka (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Area Bed Carpath Doplnok kresla , Dooky 3d handprint + luxury memory box (5038278004135)

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 1734909-1 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 1939115-1 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 146540-2 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 788667-1 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 2041021-4 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 146839-1 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 788643-1 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 1734452-2 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 2041021-1 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 2041021-3 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 2041353-2 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 1903572-1 AMP

TE Connectivity Removable Memory ProductRemovable Memory Product 1903302-2 AMP

Terezia B15 Memory

Terezia B15 Memory
Detail

Produkt je určený pre lepšiu koncetráciu, pamäť a podporuje nervovú sústavu a jej rovnováhu. Vhodný pre použitie pri potrebe vysoko sa koncetrovať (manažéri, študenti, seniori). (drmax.sk)

Podobné produkty ako Terezia B15 Memory , Noblechairs memory foam cushion set, čierna (nbl-sp-pst-008)

Medicine Hra Memory Essential

Medicine Hra Memory Essential
Detail

Pamäťová hra z kolekcie Medicine. Model vyrobený z papiera. (answear.sk)

Podobné produkty ako Medicine Hra Memory Essential , Nafukovacie kreslo (6941057402352)

Electro Harmonix Memory Boy

Detail

Rozsiahle možnosti nastavenia Potenciometre: delay, depth, blend a feedback 3-polohový prepínač Vibrato, Exp. pedal a chorus Napájanie: 9V batériou alebo adaptérom, ktorý je súčasťou balenia (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Electro Harmonix Memory Boy , Dell memory upgrade – 16 gb – 2rx8 ddr4 sodimm 3200 mhz (aa937596)

Electro Harmonix Memory Toy

Detail

550 ms analógový delay Modulácia, ktorá dodá vášmu tónu zľahka rozladený, chorusový charakter (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Electro Harmonix Memory Toy

Teplomer Digital CELSIUS memory

Teplomer Digital CELSIUS memory
Detail

Veľmi kvalitný digitálny teplomer. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako Teplomer Digital CELSIUS memory

Electro Harmonix Memory Boy

Electro Harmonix Memory Boy
Detail

Gitarový efekt - delay s vibratom a chorusom, pevná kovová konštrukcia, až 550ms delay Typ : Delay Typ : Vibrato Adaptér súčasťou balenia : Áno Napájanie : Adaptér alebo Batéria Typ batérie : 9V Krajina pôvodu : USA Typ : Chorus Prevádzka na batérie : Áno True bypass : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Electro Harmonix Memory Boy

Electro Harmonix Memory Toy

Electro Harmonix Memory Toy
Detail

Gitarový efekt analog delay Adaptér súčasťou balenia : Nie Prevádzka na batérie : Áno Typ : Chorus True bypass : Áno Typ batérie : 9V Napájanie : Adaptér alebo Batéria Typ : Delay Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Electro Harmonix Memory Toy

Printworks Hra Memory Music

Printworks Hra Memory Music
Detail

Hra memory z kolekcie Printworks. Model vyrobený z papieru. (answear.sk)

Podobné produkty ako Printworks Hra Memory Music

Printworks Hra Memory Movie

Printworks Hra Memory Movie
Detail

Hra memory z kolekcie Printworks. Model vyrobený z papieru. (answear.sk)

Podobné produkty ako Printworks Hra Memory Movie

Zeleno-žlté ponožky Scout Memory

Zeleno-žlté ponožky Scout Memory
Detail

Recept na zlý deň? Veselé ponožky! Pomocou farebných a kvalitných ponožiek bude odteraz každý Váš deň stáť za to! Nechajte ich vykuknúť spod lemu nohavíc a zlepšite náladu aj Vašim kolegom, rodine či priateľom, ponožky s divokými farbami a vzormi predsa milujú úplne všetci. Vďaka kvalitnému materiálu sa môžete spoľahnúť, že sa v nich budete cítiť nanajvýš príjemne. (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Zeleno-žlté ponožky Scout Memory

Zeleno-žlté ponožky Scout Memory

Zeleno-žlté ponožky Scout Memory
Detail

Recept na zlý deň? Veselé ponožky! Pomocou farebných a kvalitných ponožiek bude odteraz každý Váš deň stáť za to! Nechajte ich vykuknúť spod lemu nohavíc a zlepšite náladu aj Vašim kolegom, rodine či priateľom, ponožky s divokými farbami a vzormi predsa milujú úplne všetci. Vďaka kvalitnému materiálu sa môžete spoľahnúť, že sa v nich budete cítiť nanajvýš príjemne. (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Zeleno-žlté ponožky Scout Memory

TEREZIA B15 Memory 60 kapsúl

TEREZIA B15 Memory 60 kapsúl
Detail

B15 Memory podporuje duševnú rovnováhu, koncentráciu, pamäť a schopnosť učiť sa. Je ideálnym pomocníkom pre študentov, manažérov, seniorov a mamičky. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako TEREZIA B15 Memory 60 kapsúl

Electro Harmonix Deluxe Memory Boy

Electro Harmonix Deluxe Memory Boy
Detail

Gitarový efekt Analog delay Napájanie : Adaptér Adaptér súčasťou balenia : Áno True bypass : Áno Prevádzka na batérie : Nie Typ : Delay Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Electro Harmonix Deluxe Memory Boy

Electro Harmonix Deluxe Memory Man

Electro Harmonix Deluxe Memory Man
Detail

Gitarový efekt, analog delay až po 550ms, chorus, vytvára tzv. "ospanlivé zvuky". Typ : Vibrato Adaptér súčasťou balenia : Áno True bypass : Áno Krajina pôvodu : USA Prevádzka na batérie : Nie Typ : Delay Napájanie : Adaptér Typ : Chorus (muziker.com)

Podobné produkty ako Electro Harmonix Deluxe Memory Man

Zeleno-žlté ponožky Scout Memory

Zeleno-žlté ponožky Scout Memory
Detail

Recept na zlý deň? Veselé ponožky! Pomocou farebných a kvalitných ponožiek bude odteraz každý Váš deň stáť za to! Nechajte ich vykuknúť spod lemu nohavíc a zlepšite náladu aj Vašim kolegom, rodine či priateľom, ponožky s divokými farbami a vzormi predsa milujú úplne všetci. Vďaka kvalitnému materiálu sa môžete spoľahnúť, že sa v nich budete cítiť nanajvýš príjemne. (saxana.sk)

Podobné produkty ako Zeleno-žlté ponožky Scout Memory

Zeleno-žlté ponožky Scout Memory

Zeleno-žlté ponožky Scout Memory
Detail

Recept na zlý deň? Veselé ponožky! Pomocou farebných a kvalitných ponožiek bude odteraz každý Váš deň stáť za to! Nechajte ich vykuknúť spod lemu nohavíc a zlepšite náladu aj Vašim kolegom, rodine či priateľom, ponožky s divokými farbami a vzormi predsa milujú úplne všetci. Vďaka kvalitnému materiálu sa môžete spoľahnúť, že sa v nich budete cítiť nanajvýš príjemne. (saxana.sk)

Podobné produkty ako Zeleno-žlté ponožky Scout Memory

Náhrdelník Circle Memory Zlatá KP4097

Náhrdelník Circle Memory Zlatá KP4097
Detail

Náhrdelník Circle Memory Zaujímavý náhrdelník Circle Memory za super cenu. Pri správnom priložení kamienka na fotoaparát telefónu sa zobrazí projekcia Ľúbim Ťa v 100 jazykoch. Neobsahuje nikel, olovo a ani kadmium. Špecifikácia: Dĺžka retiazky: 44cm+5cm Rozmery prívesku: 1,4cm x 1,4cm Materiál: zlúčenina kovu a zinku Farba: Zlatá (izmael.eu)

Podobné produkty ako Náhrdelník Circle Memory Zlatá KP4097

Náhrdelník Hoop Memory Zlatá KP4958

Náhrdelník Hoop Memory Zlatá KP4958
Detail

Náhrdelník Hoop Memory Zaujímavý náhrdelník Hoop Memory za super cenu. Prívesok je zdobený jemnými zirkónmi. Pri správnom priložení kamienka na fotoaparát telefónu sa zobrazí projekcia Ľúbim Ťa v 100 jazykoch. Neobsahuje nikel, olovo a ani kadmium. Špecifikácia: Dĺžka retiazky: 44cm+5cm Rozmery prívesku: 2cm x 1,8cm Materiál: zlúčenina kovu a zinku Farba: Zlatá (izmael.eu)

Podobné produkty ako Náhrdelník Hoop Memory Zlatá KP4958

Náhrdelník Cat Memory Zlatá KP4961

Náhrdelník Cat Memory Zlatá KP4961
Detail

Náhrdelník Cat Memory Zaujímavý náhrdelník Cat Memory za super cenu. Prívesok je zdobený jemnými zirkónmi. Pri správnom priložení kamienka na fotoaparát telefónu sa zobrazí projekcia Ľúbim Ťa v 100 jazykoch. Neobsahuje nikel, olovo a ani kadmium. Špecifikácia: Dĺžka retiazky: 44cm+5cm Rozmery prívesku: 1,7cm x 1,2cm Materiál: zlúčenina kovu a zinku Farba: Zlatá (izmael.eu)

Podobné produkty ako Náhrdelník Cat Memory Zlatá KP4961

Náhrdelník Circle Memory Strieborná KP4098

Náhrdelník Circle Memory Strieborná KP4098
Detail

Náhrdelník Circle Memory Zaujímavý náhrdelník Circle Memory za super cenu. Pri správnom priložení kamienka na fotoaparát telefónu sa zobrazí projekcia Ľúbim Ťa v 100 jazykoch. Neobsahuje nikel, olovo a ani kadmium. Špecifikácia: Dĺžka retiazky: 44cm+5cm Rozmery prívesku: 1,4cm x 1,4cm Materiál: zlúčenina kovu a zinku Farba: Strieborná (izmael.eu)

Podobné produkty ako Náhrdelník Circle Memory Strieborná KP4098

Printworks Hra Memory Celebrity couples

Printworks Hra Memory Celebrity couples
Detail

Hra memory z kolekcie Printworks. Model vyrobený z papieru. (answear.sk)

Podobné produkty ako Printworks Hra Memory Celebrity couples

PETITE&MARS Vložka Memory Rose

PETITE&MARS Vložka Memory Rose
Detail

Univerzálna vložka z pamäťovej peny, do športového kočíka. Je navrhnutá tak, aby absorbovala otrasy počas jazdy na nerovnom teréne. Hustá pamäťová pena zaisťuje maximálnu podporu a pohodlie. Optimálne sa prispôsobí tvaru tela vášho dieťaťa. Možno ju použiť počas chladných i teplých dní. Vyberte si farbu podľa svojich predstáv. Nielenže zabezpečíte dieťaťu maximálne pohodlie, ale taktiež elegantne doladíte svoj kočík. Elegantný a univerzálny dizajn je kompatibilný s takmer všetkými kočíkmi. Možné prať v práčke na jemný program. Otvor v strede vložky umožní jednoduchšie zloženie kočíkov, ktorých skladací popruh sa nachádza na sedadle. Napríklad model Street a Street+ Petite&Mars. Rozmer: d. 80 x š. 33 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako PETITE&MARS Vložka Memory Rose

Petite&Mars Vložka Memory čierna

Petite&Mars Vložka Memory čierna
Detail

Pamäťová penová vložka Memory do športového kočíka je navrhnutá tak, aby absorbovala otrasy počas jazdy na nerovnom teréne. Hustá pamäťová pena zaisťuje maximálnu podporu a pohodlie. Optimálne sa prispôsobí tvaru tela dieťaťa. Rozmery a špecifikácie: optimálne sa prispôsobí tvaru tela dieťaťa možno ju použiť počas chladných aj teplých dní univerzálny dizajn je kompatibilný s takmer všetkými kočíkmi rozmer: 80 × 33 × 1 cm (d. x š. x v.) (feedo.sk)

Podobné produkty ako Petite&Mars Vložka Memory čierna
Delphin Memory 9 V (8586018454520), ABUS Memory Cable (M005-309), YALE DDV 4500 Memory+ (AA000760), Kensington Ergonomic Memory Foam K55805WW, Pelech MEMORY Oval Zolux (CHPrk2121_nad), Topper Memory Silver 80x200 (3800140119689), Janome Memory Craft 500E (1046234), Lowepro GearUp Memory Wallet 20 (E61PLW37186), Topper Memory Silver 90 × 200 (3800140162845), Topper Memory Silver 180 × 200 (3800140162920), Rotho Desiatový box MEMORY 1 l (1009505070), Rotho Desiatový box MEMORY 1,7 L (1009205070), Dooky Ornament Kit + Luxury Memory Box (5038278004142), Dooky 3D Handprint + Luxury Memory Box (5038278004135), My Memory of Us (PC) DIGITAL (452244), Dooky Triple Frame Printset + Luxury Memory Box (5038278004111), Dooky Double Frame Handprint + Luxury Memory Box (5038278004128), Music – Memory – Minorities: Between Archive and Activism (9788024647647), MOTHERHOOD Vložka do kočíka Memory Softshell Classic Pink (5902627165108), My Memory of Us Collectors Edtion (PC) DIGITAL (452246), Bo-Camp Neck pillow Memory Foam blue/anthracite (8712013066202), Vango Shangri-La Memory Foam Pillow Moroccan Blue (5059474000820), Delphin, Swinger Delphin Skiper Žltý (8586018447669), Delphin, Swinger Delphin Skiper Zelený (8586018447652), Delphin, Swinger Delphin Skiper Červený (8586018447645), Delphin, Swinger Delphin Skiper Modrý (8586018447638), AlzaPower USB-C 3.0 Memory Card Reader čierna (APW-CRC015B), Noblechairs Memory Foam Cushion Set, čierna (NBL-SP-PST-008), Nafukovacie kreslo (6941057402352), DELL Memory Upgrade – 16 GB – 2RX8 DDR4 SODIMM 3200 MHz (AA937596)